Winterwarmte in de keuken met Point-Virgule
» Point-Virgule kiest voor duurzaam bakplezier - » Keuken- en tafelaccessoires uit bamboe(vezel)
Niets zo gezellig dan op een winterse dag met het gezin aan het bakken te slaan. De activiteit bij uitstek om ontspannen samen te zijn en achteraf ook nog eens heerlijk na te genieten met eigen baksels. Met de gebruiksvriendelijke bakbenodigdheden van Point-Virgule tover je hemelse desserts op tafel!
Essentials voor uren bakplezier
Even belangrijk als de juiste ingrediënten, is handig bakmateriaal. Je wil tenslotte niet alleen de lekkerste koekjes, maar ook de mooiste. Kies je voor een fonkelend sterretje of een kerstboompje voor de feestdagen? Met de must have uitsteekvormpjes van Point-Virgule zet je een smakelijk sprookjesbos op tafel.
Point-Virgule staat bekend om haar impact op tafel én op de afvalberg. Zo ontwierpen ze de voorbije jaren keukengerei uit onder andere bamboe. Met spatels uit bamboe en het siliconen bovenstuk haal je letterlijk het onderste uit de kan.
Een betoverende finishing touch
Toegegeven, wat uit de oven komt, lijkt niet altijd honderd procent op de foto in het kookboek. Maar het oog wil ook wel wat. En dan doet een wolkje poedersuiker of een mooi aangebracht laagje glazuur wonderen. Tenslotte verdient ieder lekker stukje gebak een betoverende finishing touch!
Sympathiek en ecologisch servies
Binnen de bamboevezelcollectie ontwierp Point-Virgule een sympathiek en ecologisch servies waarop jouw zelfgemaakte desserts perfect tot hun recht komen. Dat komt niet alleen door zijn natuurlijke karakter, maar ook door zijn eigentijdse vormen en kleuren past het bamboevezelservies in een warme en levendige keuken als die van jou.
Bewaar en geniet ook later
En wie eigenlijk al te veel van het deeg snoepte, kan zijn of haar dessert bewaren in een handige voorraaddoos. Ook hier staat bamboe centraal. Het deksel uit bamboe en de siliconerand erop zorgt ervoor dat de voorraaddoos luchtdicht kan worden afgesloten. Zo geniet je dagen later nog steeds van de verse smaak van jouw dessert.
|