Inhoud blog
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    09-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uniek natuurfenomeen, beleef de magie van het burlen van de herten

    De herfst breekt aan. Diep in het bos weerklinkt een mysterieuze lokroep... Gewelddadig slaande geweien en dominante kreten vormen de soundtrack voor één van de mooiste spektakels van de natuur: het burlen van de herten. Om de liefdesintriges van de Koning van het Woud van dichtbij mee te maken worden er in september en oktober speciale bezoeken gepland in het Domein van de Grotten van Han.

    De tijd van de liefde is aangebroken: indrukwekkende en hardnekkige gevechten bepalen wie van de bronstige mannetjesherten het grootste aantal vrouwtjes zal kunnen vergaren. De herten die op de kuddes waken, zullen proberen zo veel mogelijk hinden te bevruchten. De jongste en meeste dappere herten proberen dichterbij de kuddes te komen om zoveel mogelijk vrouwtjes te versieren die de dominante vermoeide mannetjes niet meer zullen kunnen beschermen…

    Kom het adembenemende liefdesritueel van de Koning van het Woud beleven op het Domein van de Grotten van Han en ontdek de idyllische landschappen met duizend en één kleuren van de nazomer en de vroege herfst!

    De liefdesintriges van de Koning van het Woud

    De ochtendstond en avondschemering zijn de beste tijden om naar het burlen te luisteren. Verschillende speciale bezoeken zijn gepland in het Domein van de Grotten van Han, ’s ochtends en ’s avonds in het Wildpark. Maar je kunt het burlen van de herten ook overdag horen, van 14 september tot en met 7 oktober, wanneer je het Wildpark bezoekt.

    Tarief PassHan ticket (Wildpark + Grot): € 30/volwassene, € 21/kind, € 28/senior - Tarief Wildpark: € 20/volwassene, € 14/enfant, € 18/senior (korting op de website www.grotte-de-han.be/nl )

    Speciale bezoeken:

    Tijdens de ochtendstond: op de zaterdagen 15/9, 22/9, 29/9 en 6/10 – Vertrek om 7 uur – Tarief: € 24/volwassene, € 17/kind, € 22/senior

    Tijdens de avondschemering: op de vrijdagen en zaterdagen 14/9, 15/9, 21/9, 22/9, 28/9, 29/9, 5/10 en 6/10 - Vertrek om 18 uur – Tarief: € 22/volwassene, € 15/kind, € 20/senior ( korting op de website www.grotte-de-han.be/nl )

    Info en reservering: www.grotte-de-han.be ● +32 (0)84 37 72 13

    Het Domein van de Grotten van Han, hartje Ardennen, ligt op 1u rijden van Brussel. Het Domein heeft het grootste onderaardse grottencomplex van Europa en bestaat al meer dan 200 jaar. Het Domein van de Grotten van Han is ook bovengronds een toeristische topper met een uniek Wildpark waar je op safari kan gaan om o.a. de big 5 van Europa. Je vindt er een uitstekende toeristische infrastructuur met bars, restaurants, een museum en unieke logiesmogelijkheden, zoals Tree Tents en Pelsjagershut. www.grotte-de-han.be/nl

     

     







    09-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ARG op IFA: SenseCook, een draadloze voedselsenor zonder batterij

    Wereldpremière voor het innovatieve gamma inductieplaten van AEG. Het nieuwe gamma inductieplaten AEG SenseCook biedt een optimale ondersteuning voor perfecte culinaire resultaten thuis. Dankzij een precieze controle van de temperatuur tot op de graad is de kookplaat SensePro – geïntegreerd in het inductiegamma SenseCook – de ultieme keukenassistent

    SensePro hob – precieze controle van de temperatuur tot op de graad

    Een wereldpremière: de nieuwste inductieplaat van het merk AEG is uitgerust met een voedselsensor zonder draad en zonder batterij. Het is vandaag de enige kookplaat die de temperatuur in het hart van de voedingswaren meet tot op de graad. Dit garandeert perfecte resultaten, ongeacht de gebruikte kooktechniek: van de kooktijd van de aardappelen in het water tot de cuisson van het vlees (bleue, saignante of à point) en zelfs het vacuüm koken. Eens het gewenste resultaat bereikt zal de kookplaat zichzelf uitschakelen. Ze garandeert goede resultaten, keer op keer.

    “Professionele chefs gebruiken regelmatig sensoren om te weten wanneer de voedingsmiddelen de juiste temperatuur hebben bereikt”, zo vertelt Jelena Radic, productverantwoordelijke Marketing bij AEG. “Dankzij de kookplaat AEG SensePro is het nu mogelijk om thuis deze professionele kwaliteit te behalen. Onze baanbrekende sensortechnologie biedt de nodige ondersteuning om perfect te koken. De echte revolutie is echter de mogelijkheid om op deze plaat vacuüm te koken. AEG was al een pionier wat het vacuüm koken in de oven betreft, en voortaan maakt het merk deze ervaring ook mogelijk op de kookplaat."

    Functie SenseFry

    Dankzij de SenseFry functie hoeft u niet langer te raden of de cuisson goed is. Het volstaat het voedingsmiddel en het gewenste resultaat te selecteren. De technologie van de plaat zal dan een uniforme warmte in stand houden onder het oppervlak van de kookpot om zo tot de beste resultaten te komen. Ook de instellingen moeten tijdens het proces niet meer worden aangepast. Deze plaat garandeert gerechten die precies gegaard zijn zoals het moet.

    Functie SenseBoil

    De functie SenseBoil detecteert wanneer het water binnen de pot het kookpunt bereikt en past de temperatuurinstellingen automatisch aan door de opstijgende belletjes te beperken tot een gecontroleerd gepruttel. Ten slotte controleert de functie Hob2Hood automatisch de dampkap en de lichtjes van de kookplaat.

    .





    09-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rest & Reset

    Laat onze krachtige olie-in-serum met haar verrassende, magische gouden belletjes, 's nachts het zware werk doen. En word iedere ochtend wakker met een stralende huid!

    Een optimale samenwerking tussen 3 ingrediënten, patent aangevraagd in Frankrijk, en synergistische activiteit van marjoleinextract met essentiële immortelle olie. Een drietal actieve bestanddelen in twee verrassende texturen zorgt voor een compleet, zichtbaar verjongend resultaat, alsof de huid GERESET wordt. Immortelle wordt gecombineerd met extracten van Acmella oleracea en marjolein om de huid 's nachts te resetten en 's ochtends weer te activeren. Het serum bevat sterke concentraties marjolein en Acmella oleracea en wordt snel door de huid opgenomen, waar de Immortelle oliebelletjes hun krachtige werking op de huid loslaten. En, ook niet onbelangrijk, het voelt ongelooflijk lekker aan!

    Gouden belletjes, twee texturen, één krachtig effect.

    En wat is precies het nut van die gouden belletjes? Duizenden glanzende belletjes die door een krachtig serum lijken te zweven, staren je aan vanachter het gematteerde glas. Ieder belletje is verrijkt met een van de grootste schoonheidsgeheimen van L’OCCITANE als het gaat om bestrijding van de effecten van veroudering: essentiële Immortelle olie. De tweeledige textuur drijft in een serumbad boordevol extracten van marjolein en Acmella oleraceaen voelt verrassend en heerlijk weldadig aan op de huid. De formule wordt snel door de huid opgenomen en bereidt de buitenste huidlaag iedere nacht voor op de nieuwe dag.

    Maak kennis met het immortelle overnight reset serum: duizenden unieke oliebelletjes, omgeven door een krachtig serum voor een intens gevoel van weldaad!

    Immortelle Overnight Reset Serum - 30 ml - € 54,00 Verkrijgbaar in de L’OCCITANE-boetieks en online via www.loccitane.be

     





    08-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pierre & Vacances: nazomeren aan zee

    Heel wat vakantiegangers maken van de start van het nieuwe schooljaar gebruik om er even tussenuit te knijpen. Ze zijn op zoek naar rust en milde temperaturen op bestemmingen die vertrouwd aanvoelen.

    Pierre & Vacances biedt Premium-verblijven aan voor wie op zoek is naar dat tikkeltje extra. De residenties worden geroemd om hun topservice en uitzonderlijk mooie locaties: aan de baai van Saint-Tropez, in de Algarve met zicht op de rode kliffen, genesteld in een zandbaai op Sardinië of in een tropische villa met privézwembad in Mauritius ... Enkele topadresjes met zeezicht in de kijker …

    Premium-viersterrenresidentie: Les Calanques des Issambres - Côted’Azur

    “Geniet van het moment”… dat is het motto van deze residentie met zicht over de baai van Saint-Tropez, op slechts 100m van het strand. Het Thalgo®-thalassocentrum prikkelt de zintuigen met zeezoutpakkingen of bruisende badkristallen. Een verkwikkende wellnesspauze, aangevuld met ontspannende wandeltochten en culturele uitstapjes op zoek naar de parels van de streek.

    Premium-viersterrenresidentie: Pine Cliffs Resort - Algarve

    Een ruim, kleurrijkhuis met zeezicht. De azuurblauwe zwembaden schitteren in het zonlicht van de Algarve, het wellnesscentrum biedt pure rust, de geur van gegrilde vis schept culinaire verwachtingen, ... Alle aspecten van de Zuid-Portugese charme komen bijeen in deze Premium-viersterrenresidentie Pine Cliffs Resort. Een droombestemming met speeltuinen en Kids Clubs (vanaf 6 maanden) die elk gezin kan bekoren.

    Premium-viersterrenresidentie Grande Baia Resort - Sardinië –Monte Petrosu

    Een mediterraanse oase van rust, omringd door glinsterend water en prachtige landschappen: dat moet Sardinië zijn! Een droombestemming om het zomergevoel nog even vast te houden. Premium-viersterrenresidentie Grand Baia Resort ligt verscholen in een zandbaai tegenover de eilanden Tavolara en Molara, op 5 minuten van het strand. Deze parel van gelukzaligheid biedt activiteiten voor het hele gezin: zwembaden, bowling, tennis, sportanimatie, Kids Clubs en jongerenactiviteiten (inbegrepen), excursies enz. Ook liefhebbers van een Finse of biosauna, spa, zwembaden met thalassotherapie en onderwatermassages zijn aan het goede adres!

    Premium-viersterrenresidentie Villas Oasis - Mauritius –Grand baie

    Mauritius ... een bestemming die vele harten sneller doet slaan! Het summum van luxe, rust en privacy. De ruime villa’s in tropische stijl nodigen uit om te genieten van elk moment, met ontbijt in roomservice, een verfrissende duik in het privézwembad of een lichaamsverzorging in de spa van het Domaine des Alizées. Dit idyllische kader is eveneens de geknipte uitvalsbasis voor een excursie op zee langs lieflijke baaien en scholen felgekleurde vissen. Koers naar Cap Malheureux of Pereybère!

    www.pierreetvacances.com

     







    07-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rietveldprojects: omdat toparchitectuur ons verbindt!

    » Twee broers achter het succes van Rietveldprojects - » Vanuit een liefde voor toparchitectuur gebouwen realiseren - » Durfden als eerste innovatieve residenties aan onze kust bouwen 12 jaar geleden

    Rietveldprojects maakt al enkele jaren furore met hun befaamde ‘less is more’-stijl. Hun strakke residenties van onberispelijke kwaliteit doorbreken de eentonigheid van de Belgische kust. Die excellente reputatie is te danken aan de gezichten erachter: Peter en Thomas Moerman, twee broers met een passie voor architectuur en een innovatieve visie. Tot 12 jaar geleden kon je zeggen dat architectuur en kustappartement nauwelijks samengingen: alle typerende villa's die er ooit stonden moesten in de jaren 80 en 90 plaats maken voor bruine fermettes en karakterloze blokken. Kwantiteit en rentabiliteit waren de enige maatstaven. En toen begonnen Peter en Thomas.

    Rietveldprojects een ‘projectontwikkelaar’ of ‘bouwpromotor’ noemen is het bedrijf oneer aandoen. Dat willen oprichters Peter en Thomas Moerman namelijk absoluut niet zijn. Na een carrière bij de multinational Unilever en in het Brusselse vastgoed waren ze vastberaden om het anders te doen: Rietveld moest een merk worden. Waarom zou je anders als eerste gaan samenwerken met toparchitecten à la Govaert & Vanhoutte architects, CAAN en Element architecten toen er nog geen plaats noch interesse was voor hedendaagse architectuur? Waarom zou je investeren in nieuwe materialen en gevelafwerkingen die niemand anders gebruikt wegens te duur? “Omdat we gek zijn van architectuur en ons constant wensen te onderscheiden,” antwoorden de broers resoluut.

    Volgende anekdote vat alles samen: in een bijna opgeleverde residentie in Oostduinkerke, waar elk appartement al op voorhand verkocht was, beslisten de broers om toch een houten balkenstructuur op de gevel te laten zetten. Dit resulteerde in een aanzienlijke meerkost - ter waarde van een middenklasse wagen - maar droeg volgens de broers enorm bij in de architectuur en het uniek cachet van het project. In tijden dat rendement voor elke centimeter belangrijk is, blijken de broers toch vanuit een andere visie te vertrekken.

    Het bouwen met architectuur als passie deed hen snel bovendrijven: de broers wonnen al meerdere awards voor hun realisaties. Hun visie om aan de kust geen fantasieloze blokken maar weluitgepuurde architectonische hoogstandjes te bouwen, loont. Wat dat alles nòg straffer maakt, is dat de broers alles alleen deden de eerste 10 jaar. Pas twee jaar geleden omringden ze zichzelf met enkele werknemers. "Het was enorm hard werken en niemand geloofde dat we alles zelf deden, maar we vonden dat het zo moest. Het persoonlijke is voor ons cruciaal, van het concept met de architect tot de persoon die in onze gebouwen gaat leven.”

    Nostalgie in de Rietveldstraat

    Die aanpak hebben ze van geen vreemde: hun vader leerde hen de kneepjes van het vak. “Onze vader bouwde ooit een klein appartementgebouw op een stukje groententuin van onze grootvader en wij hielpen als jonge gasten met het regelen van alles. Daaruit ontsproot onze liefde voor het bouwen en de architectuur."

    Onmiskenbaar roept de naam Rietveldprojects de associatie op met de Nederlandse architect en meubelontwerper Gerrit Rietveld. La petite histoire wil dat er echter meer speelt dan een ode aan de Stijl en diens pionier der Nieuwe Bouwen. "Omdat we opgroeiden in de Rietveldstraat was de naam meant to be", aldus de broers. "Een voornaam toeval, maar ook grappig dat we opgroeiden in de straat die de naam droeg van één van onze creatieve helden." Ook het kiezen van bekende ontwerp- en architectuurnamen voor hun realisaties ontstond uit dat idee. Elk hedendaags project verwijst telkens als een eerbetoon naar een grote architect of designer van de 20ste eeuw.

    De broers kijken overigens met veel liefde terug op hun tijd in de Rietveldstraat. In hun ouderlijk huis stond een ronde Tullip keukentafel van Eero Saarinen waarrond ze urenlang zaten te praten met hun gezin en waar de passie voor architectuur eerst naar boven kwam. Het was een stuk waar hun ouders jarenlang hadden voor gespaard. Tegenwoordig staat die befaamde ronde tafel bij Thomas en spelen zijn jonge kinderen eraan. Een waar symbool voor hun respect voor het oude, met vooruitzicht op het nieuwe. En laat dat nu net het stokpaardje zijn van Rietveld in 2018.

    (RRR)evolutie

    Nu hun minimalistische meergezinswoningen een gevestigde waarde zijn is het namelijk tijd voor een verdere evolutie naar een meer brutalistische stijl. Door de strengere ecologische vereisten worden grote raampartijen moeilijker waardoor er een architecturale evolutie nodig is, zonder aan kracht en kwaliteit in te boeten.

    Want dat Rietveld steevast kwaliteit over kwantiteit betekent, zal nooit veranderen. Peter en Thomas staan enorm op hun onafhankelijkheid: ze varen hun eigen koers en werken niet samen met investeerders of fondsen. Daardoor groeien ze misschien minder snel, maar zo hoeven ze tenminste geen compromissen te maken als het aankomt op extra investeringen en details. Rietveld is dus gemaakt door én voor mensen die houden van een persoonlijke aanpak en grootse architectuur. Omdat toparchitectuur ons verbindt.

    Theo van Doesburg

    Een goed voorbeeld van die stijlevolutie is Residentie Theo van Doesburg, genoemd naar de gelijknamige architect en kunstenaar. Het nieuwe appartementengebouw in Oostduinkerke straalt luxe uit dankzij een combinatie van donker gebeitst hout en genuanceerd metselwerk. Ronde gemetselde kolommen dienen als architecturale ornamenten en geven het gebouw een verfijnde ritmering. De residentie belichaamt de nieuwe stijl van Rietveld met zijn blokachtige, geometrische en herhalende vormen, dewelke kenmerkend zijn aan het brutalisme.

    Twee broers met een grote liefde voor toparchitectuur: dat is Rietveldprojects. Architectuur die al jaren de toon zet voor de gehele vastgoedmarkt. Rietveld inspireert, innoveert en bouwt tijdloze moderniteit. Gedreven door vorm, niet door rentabiliteit per steen. Voor u en voor ons, omdat toparchitectuur ons verbindt.

    https://www.rietveldprojects.be/nl





    06-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie's Corner: bevoorrechet partner van Oh Perché!

    Wonen in de stad heruitgevonden !

    Marie’s Corner is de trotse partner van een groot immobiliënproject dat platte daken in de stad omtovert in woonruimte. Oh Perché! werd gelanceerd in juni 2018 en introduceert een gloednieuwe manier van wonen in de stad. De eerste drie huizen bestaan voor 80% uit hout en werden bovenop een kantoorgebouw in het 13de arrondissement van Parijs gebouwd. Deze pareltjes van bouwwerken zijn de eerste stappen in een project dat Europa wil veroveren.

    Deze toekomstgerichte aanpak is een kolfje naar de hand van Marie’s Corner, de Belgische meubelmaker die zich voortaan de officiële meubelleverancier van Oh Perché! mag noemen. De creaties van het Belgische huis maken zo deel uit van een stijlvolle en coherente omgeving, een ode aan een kwalitatieve levensstijl die de specialist van de tailor made zitbank hoog in het vaandel draagt.

    De teams van Oh Perché! en van Marie’s Corner hebben nauw samengewerkt om de decoratie van het project te bedenken en te ontwikkelen. Na regelmatige uitwisselingen van ideeën hebben de partners uiteindelijk gekozen voor meubels die passen bij de filosofie van dit stedelijke woonproject. De inval van licht en de moderne, warme toetsen van het interieur speelden een rol in de selectie van de stoffen, de poten en de afwerking.

    De rode draad? Een harmonieus geheel creëren tussen de verschillende partners van Oh Perché!. De keuze viel al snel op de meest recente modellen van Marie’s Corner: Denver-F, Tennessee, Hill en Sonoma Lounge. Daarnaast kleden de outdoor modellen van het Belgische huis (Laguna, Santa Monica en Venice) de prachtige terrassen en tuinen van het project aan.

    Oh Perché : veel meer dan een huis, een levensstijl

    Wonen op de daken van Parijs? U droomt niet. Het is voortaan mogelijk om ‘hoog en droog’ te wonen en toch in de nabijheid te blijven van alle faciliteiten die een grootstad te bieden heeft. Architect Claude Ginsburger is de bedenker van de Oh Perché huizen die een tipje van de sluier lichten van wat wel eens een oplossing zou kunnen zijn voor het plaatsgebrek in grootsteden.

    De namen van de drie eerste huizen zijn Casa Cosy, L’Échappée Belle en Bulle Chic. Het zijn hedendaagse woningen die voor 80% uit hout bestaan, elk met een eigen architectuur. De grote ruimtes, afgewerkt met hoogwaardige materialen, krijgen veel lichtinval. De bewoner geniet daarnaast van privéterrassen en bij twee woningen ook van een tuin. De voorgevel van het gebouw alsook de gemeenschappelijke delen werden volledig gerestaureerd. De nieuwe eigenaren zullen de look van hun stulpje ook kunnen laten evolueren door beroep te doen op een netwerk van leveranciers die Oh Perché! met veel zorg heeft uitgekozen.

    De modelwoning

    De modelwoning die recent werd voorgesteld is de perfecte weergave van waar het merk Oh Perché! precies voor staat. De officiële partners hebben het project nog meer glans gegeven: Marie’s Corner (zitbanken en meubels), Novum (3D-decoratiestukken), Dare to rug (met de hand getufte tapijten), Antoine Dupire (haute couture designer ambachtsman), Maison de Vacances (beddengoed en binnenhuisaccessoires) en Marianne Guedin (sfeerschepper).

    Marie’s Corner vierde in 2017 het 25-jarig bestaan en het nieuwe leidinggevende duo laat een frisse wind waaien. Het Belgische bedrijf slaagt er meer dan ooit in om een stempel te drukken op de design- en decoratiewereld. De Belgische specialist van de tailor made zitbank associeert zich bijvoorbeeld regelmatig met grote projecten. Zo zijn de meubelen van Marie’s Corner te bewonderen in het ClubHouse van golfclub “The National” (Sterrebeek), in het restaurant “Bon-bon”, in het hotel “Waldorf Astoria” in Berlijn, in het hotel “Le Lana” in Courchevel en nog vele andere.







    05-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cosy cocooning met Woody, Lords&Lillies en MANNED

    De zwoele zomeravonden liggen stilaan achter ons en de herfst is in aantocht. Hoog tijd dus om je favoriete pyjama opnieuw boven te halen en je te verwarmen tijdens de frisse herfstavonden. Buiten wordt het immers alsmaar kouder en grauwer. Op 25 september is het bovendien internationale familiedag. Redenen in overvloed dus om om met de hele familie cosy in de zetel te kruipen in je pyjama met een lekker tas thee of chocomelk voor een gezellig avondje thuis. Belgische labels Woody, Lords&Lillies en MANNED hebben voor de hele familie een leuke ouftit om heerlijk in weg te soezen, van trendy onesies tot zachte pyjama's en aaibare pantoffels. Time to cuddle up dus!

     

     







    04-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw: zuiverende room sprays
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dat het niet goed gesteld is met onze luchtkwaliteit, weten we intussen. Maar dat de lucht in huis vaak nog vijf keer zo vervuild is dan de buitenlucht, is iets waar we nog onvoldoende bij stilstaan. Zeker als je weet dat we maar liefst 90% van onze tijd binnenshuis doorbrengen. Gelukkig biedt de natuur ook hier een oplossing: dankzij een mix van essentiële oliën kun je de lucht zuiveren. Bovendien heeft de geur een positief effect op je welzijn. Maak kennis met de drie nieuwe Zuiverende Room Sprays van Weleda: Fresh, Vitality en Relax.

    Hoe komt het dat de lucht in onze woningen, kantoren en andere gebouwen zo vervuild is? Product Specialist Roelien de Jonge: “De kwaliteit van de lucht in huis wordt bepaald door een combinatie van factoren, die zowel van buiten komen, zoals fijnstof, als binnen ontstaan. Zo hebben producten zoals cosmetica, verf- en schoonmaakmiddelen,, luchtverfrissers en bouwmaterialen, een negatieve impact op de luchtkwaliteit. De lijst met vervuilers is behoorlijk lang en heel wat van deze factoren zijn moeilijk of niet te vermijden.

    Wat is de impact van vervuilde lucht op onze gezondheid? Roelien de Jonge: “Vervuilde lucht bevat per definitie meer ziekmakende microben. Vooral in gesloten ruimten waar de airconditioning de hele dag aanstaat en geen raam open kan, kan vervuilde lucht met bacteriën, schimmels en virussen een bedreiging voor onze gezondheid vormen. Het gevolg is dat steeds meer mensen last krijgen van geïrriteerde luchtwegen, astma, allergieën, hoofdpijn, slapeloosheid, enzovoort. Vaak gaat het ook om vage klachten, en legt men niet de link met de luchtkwaliteit.”

    Welke oplossing biedt Weleda? Roelien de Jonge: “De meest voor de hand liggende oplossing om de lucht in huis zo zuiver mogelijk te houden is goed ventileren. Het is echter niet mogelijk is om deuren en ramen de hele dag open te laten, en daarom hebben we drie Zuiverende Room Sprays ontwikkeld die de lucht vrijmaken van belastende stoffen. Deze producten zuiveren ze niet alleen de lucht, maar via de geurcomponenten ook een positieve invloed hebben op hoe je je voelt.”

    Hoe werkt dit dan? Roelien de Jonge: “Elke spray bevat een bepaalde mix van 100% natuurlijke en biologische essentiële oliën. Dit zijn vluchtige stoffen die doorgaans via waterdampdestillatie worden verkregen uit planten. Afhankelijk van de plant waarvan ze afkomstig zijn, hebben essentiële oliën een bepaalde werking. Dit kan bijvoorbeeld een luchtzuiverend effect zijn en bovendien beïnvloeden de oliën ook de fysieke, emotionele en mentale gezondheid. In onze sprays combineren we beide kwaliteiten in drie varianten: Fresh voor een betere ademhaling, Relax voor instant ontspanning en Vitality voor extra energie.

    De Zuiverende Room Sprays dragen het Ecocert garantielabel voor biologische aromatherapeutische producten voor gebruik binnenshuis. weleda.be

    03-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beau Flor

    100% Europese en ecologische productie

     

    Beauflor is een voortrekker in de sector van de vinylrollen en ontwikkelt kwaliteitsproducten op basis van een doorgedreven knowhow en de allernieuwste druktechnieken. De klassieke vloerbekleding vindt een tweede adem doorheen de vinylrol meer dan ooit een volwaardig decoratie-element in moderne interieurs.

    Milieuvriendelijke producten aanbieden maakt al van het begin deel uit van het DNA van Beauflor. Het bedrijf kiest resoluut voor een Europese productie. Zo verkort de onderneming de transportcyclus van de goederen en verkleint het bijgevolg de ecologische voetafdruk.

    Iedere stap in het productieproces gaat gepaard met een milieuprotocol: lokale economie, zo milieuvriendelijk mogelijke processen, naleving van de Europese regelgeving inzake chemische producten, enz. Alle vinylrollen van Beauflor bevatten gegarandeert geen ftalaten en zorgen niet voor blootstelling van schadelijke chemische producten aan de binnenlucht.

    Voor het bedrijf is het waterbeheer een prioriteit: gerecycleerd water wordt zo snel mogelijk opnieuw gebruikt en met het grond- en oppervlaktewater wordt zorgvuldig omgegaan.







    02-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie Mero Into the woods

    Into the woods wordt gekenmerkt door het intrigerende duo mosgroen en nachtblauw. Een thema met een mysterieus en dromerig karakter dat ons doet denken aan het sprookje van ‘Alice in Wonderland’. Speelse details en accenten vormen de rode draad in het verhaal. Een knipoog naar het kleine meisje dat in iedere vrouw aanwezig blijft.

     







    01-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LolaLiza FW18 women@work collectie

     

    De Women at Work campagne van LolaLiza stelt de vrouw in al haar facetten centraal. Ze is - een uniek en veelzijdig persoon - dansend door het drukke leven. Toch is het niet altijd evident om een drukke agenda te combineren met een gezin en een sociaal leven. De vrouw neemt elke dag verschillende rollen op zich, van echtgenote tot mama, collega en vriendin. Het is niet altijd gemakkelijk om een outfit te vinden waarmee je al die verschillende rollen kan bolwerken.

    Gezellig een avondje thuis met hubby, de kinderen van school halen of een uitje met vriendinnen gepland? LolaLiza heeft exact wat jij zoekt : comfy, elegant of juist een beetje feestelijk. In een outfit van LolaLiza ben je ready to go voor elke gelegenheid en kan je als drukbezette vrouw comfortabel en classy de dagelijkse drukte trotseren. Voor de lancering van deze nieuwe collectie ging LolaLiza op zoek naar vier powervrouwen met elk hun eigen passie. Food lover Cookameal, fashion addict Bubble Bead Off, beauty experte Nanja Massy en yoga experte Steffi Vertriest konden zich helemaal vinden in de visie van de Women at Work campagne en gaven hun tips & tricks om de eerste weken back to work door te komen - dit in hun favoriete womenatwork outfits.







    31-08-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Home autour du Monde

     

    Met de kleurrijke collectie behangpapier van Maison Bensimon straalt je interieur een zeker optimisme uit alsook de lifestyle die zo typisch is aan het merk.

     

     







    30-08-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Theater in DROH!ME

    Vanaf eind augustus is DROH!ME in de ban van plankenkoorts. Ooit was de renbaan van Ukkel-Bosvoorde de plaats bij uitstek waar de Brusselse beau monde elkaar ontmoette, maar de voorbije twintig jaar lag de hippodroom er verlaten bij. Daar komt nu verandering in dankzij DROH!ME, dat de site nieuw leven inblaast. In samenwerking met het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is DROH!ME verantwoordelijk voor de herwaardering van het 32 hectare grote terrein. Sinds 2014 vinden er heel wat (meestal gratis) activiteiten plaats voor het grote publiek en in september pakt DROH!ME zelfs voor het eerst uit met een theaterstuk.

    FESTEN: Het publiek dichter bij theater brengen

    Van 31 augustus tot en met 29 september vormt de voormalige paardenrenbaan van Ukkel-Bosvoorde het decor voor het theaterstuk Festen. De artistieke leiding is in handen van de bekende acteur en regisseur Alain Leempoel, die het publiek volledig meeneemt in zijn stuk zodat de dunne lijn tussen bezoekers en acteurs ten slotte helemaal vervaagt. Door de participatieve en interactieve regie wordt het publiek aangemoedigd om op te gaan in het decor, waardoor toeschouwers uiteindelijk volwaardige personages worden. Die gedurfde regie trok DROH!ME over de streep om het stuk naar Brussel te halen.

    “Dit initiatief is een voorsmaakje van de programmatie die we in DROH!ME willen brengen: innoverende voorstellingen waarop mensen elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen”, zegt Michel Culot. “Ons park heeft zich van bij het begin op cultuur toegelegd. Het theaterstuk Festen benadrukt de rol die DROH!ME in het culturele landschap in Brussel wil spelen. We zijn trots dat we het seizoen kunnen openen met een voorstelling van formaat en dat het publiek de weg daarnaartoe blijkt te vinden. De vlotte ticketverkoop bevestigt dat.”

    Regisseur Alain Leempoel deelt die mening en is vooral onder de indruk van de setting: “De hippodroom van Bosvoorde doet mij denken aan mijn kindertijd. Het is een schitterend natuurdomein dat vandaag in ere wordt hersteld om het terug te geven aan de Brusselaars. Een theaterstuk zoals Festen komt hier helemaal tot zijn recht.”

    De voorstelling gaat door in een paviljoen dat speciaal voor de gelegenheid wordt gebouwd. Het is volledig opgetrokken uit hout, wat garant staat voor een warme, intieme sfeer. Info: www.drohme.be/fr/drohme-agenda/culture-theatre-festen/

    Praktische info: van 31/08/18 tot 30/09/18 (voorstellingen van dinsdag tot zondag om 20.30 u. – geen voorstelling op 08/09 en 20/09/18). www.panachediffusion.com plaats: DROH!ME, 51 Terhulpsesteenweg, 1180 Brussel – Tegenover nr. 114.







    29-08-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Costa Cruises maakt komaf met clichés over cruises

    Cruises en vooroordelen. Ze lijken onafscheidelijk. Te duur, te druk, te saai … Maar Costa Cruises bewijst het tegendeel!

    1. Cruises zijn bestemd voor de happy few?

    Wist je dat de cruises van Costa ongeveer op hetzelfde prijsniveau liggen als dat van een 4 sterren-vakantieresort in de Middellandse Zee? Een 7-daagse cruise met Costa Cruises in de Middellandse Zee kan al vanaf 629 €. En het grote voordeel is dat je met een cruise elke dag op een andere bestemming aankomt. De laatste jaren is een cruise ook populair voor een familievakantie. Nog beter, Costa Cruises is een van de weinige rederijen die kinderen onder de 17 jaar volledig gratis laat meereizen, als ze een hut delen met hun ouders.

    2. Het is veel te druk op een cruiseschip?

    Je bent inderdaad niet alleen aan boord maar je hebt wel voldoende privacy en rust. Wat denk je van een ontbijt op je eigen balkon met zicht op de golven (inbegrepen in de prijs!)? Eindelijk tijd om dat ene boek eens te lezen, op een van de rustige plekjes op het dek. Tip: Heb je een bepaalde bestemming al eens gezien? Geniet dan eens van een dagje aan boord en het is alsof je het schip voor jezelf hebt.

    3. Een week aan boord, dan ga ik me zeker vervelen?

    Er is zoveel te doen aan boord van de schepen van Costa Cruises. Voor kinderen is het waterparadijs een eindeloos feest. Sportievelingen kunnen elke dag fitnessen, ontspannen kan dan weer in de Samsara Spa. Zwemmen, danslessen volgen, piano luisteren… het kan allemaal. Wie nood heeft aan een extra portie adrenaline kan op sommige schepen de Formule-1 simulator uittesten. Maar uiteindelijk ben je nooit op dezelfde plek. Je vaart, je verkent havens en aan boord geen tijd voor verveling.

    4. Elke avond in hetzelfde restaurant?

    Wie gaat er op citytrip en eet elke avond in hetzelfde restaurant? Niemand! Zelfs in een vakantieresort is variatie fijn. Ook op de schepen van Costa Cruises kan je kiezen uit verschillende opties. Ontbijt op de kamer? Een pasta bij het zwembad? Of een speciale menu voor die bijzondere avond? Dat is allemaal mogelijk. Je bent altijd verzekerd van een plaats in het hoofdrestaurant.

    Maar wil je iets anders, dan heb je keuze te over: wereldkeuken uit het buffetrestaurant, Italiaanse specialiteiten (wist je dat de mozzarella aan boord wordt gemaakt?), een avondje Japanse Teppanyaki of genieten van Italiaanse wijn met hapjes in de Vinotheek. Pizzeria of liever een hamburger, jij kiest! Wist je dat het nieuwste schip van Costa Cruises, Costa Diadema een Aperol Spritz bar aan boord heeft? Cheers!







    29-08-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Let's get vertical: Quick Step zorgt voor stilistische eenheid met vinyl op je muren

    » Quick-Step zorgt voor samenhang in je interieur dankzij vinylvloeren op de muur - » Makkelijk, flexibel, snel - » Ook mogelijk in vochtige ruimtes

    De look van je interieur hangt enorm af van de keuzes die je maakt. Een immer stijlvolle optie is om de lijn van je vloer door te trekken naar de muur. Zo ontstaat er een stilistische eenheid en wordt tegelijkertijd het ruimtegevoel vergroot. Dankzij de vinylvloeren van Quick-Step wordt dit nu makkelijker dan ooit. Zélfs tegen de muren in de douche.

    Creatieve vrijheid

    De Quick-Step vinylcollectie geeft je een ongekende creatieve vrijheid voor de aankleding van al jouw ruimtes. Zelfs tegen de muur in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Vinyl is overigens enorm renovatievriendelijk: vinylplanken en -tegels kunnen bovenop bestaande douchetegels geïnstalleerd worden. Zo kan je letterlijk op elk moment voor stijlvolle eenheid in je badkamer zorgen.

    Moderne vinylvloeren hebben een erg realistische look en zijn nauwelijks te onderscheiden van echte houten en tegelvloeren. De vloeren zijn waterafstotend en bestand tegen vuil en vlekken, wat hen zo mogelijk nog geschikter maakt. Daarbovenop zijn ze snel te installeren dankzij een samenwerking met kleefmiddelenexperts Mapei. Voor de installatie zelf kan je beroep doen op een Master installer van Quick-Step.

    Al sta je vast te popelen om te beginnen, toch is het belangrijk om je voldoende te informeren voor een optimaal resultaat. Raadpleeg dus zeker de gedetailleerde instructies op de site van Quick-Step en kies vervolgens je favoriet uit de Pulse Glue+, Balance Glue+ of Ambiant Glue+ collectie.

    Quick-Step is een eersteklas vloerenmerk geproduceerd door UNILIN. Dankzij de combinatie van doorlopend onderzoek en innovatie en een sterke focus op kwaliteit is Quick-Step uitgegroeid tot een van de toonaangevende producenten in de vloerenbranche. Het merk, dat bekendstaat om het Uniclic-installatiesysteem waarbij geen lijm nodig is, heeft zich ontwikkeld van een betaalbaar alternatief voor hout tot een volledige nieuwe categorie met een breed aanbod aan eenvoudig te installeren, onderhoudsvriendelijke designvloeren voor elke situatie.

    Tegenwoordig is Quick-Step een wereldwijd geproduceerd merk voor houten, laminaat- en luxe vinylvloeren dat in meer dan 100 landen actief is. Een echte leider op het gebied van design, innovatie en kwaliteit. www.quick-step.be

     





    28-08-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open je dak: een terrasoverkapping om in te bouwen

    Bij de aankoop van een terrasoverkapping is het vaak kiezen tussen aanbouw of vrijstaand. Maar er is ook een derde optie: een overkapping integreren in een bestaande constructie. Ideaal voor renovatie, maar evengoed bij nieuwbouw.

    Bestaande constructie

    Iedere bouwsituatie is anders. Het ene terras vraagt een aanbouwoverkapping, terwijl een andere tuin meer geschikt is voor een vrijstaand model. Maar ook in een vaste constructie aan het huis kunnen de daklamellen van een overkapping ingebouwd worden. De terrasoverkappingen van Renson worden altijd op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. De vrijheid van maatwerk laat toe om lamellendaken te integreren in een vaste structuur. Lamellendaken van Renson kunnen tot op de millimeter op maat gemaakt worden, dus perfect integreerbaar in vaste structuren.

    Beton, hout of andere constructies

    Het grote verschil met aanbouw of vrijstaande modellen is dat er geen nieuwe structuur gebouwd wordt. De Aero Line van Renson is een reeks lamellendaken die naadloos integreren in een betonnen, houten of andere constructies. Zo ontstaat er een horizontaal zon- en waterwerend dak met kantelbare lamellen, perfect geïntegreerd in het ontwerp van je huis.

    Voordelen van inbouw

    • Volledige integratie in het ontwerp van een woning
    • Één met de architectuur en passend bij iedere bouwstijl
    • Geen verticale kolommen
    • Dankzij de Aero Skye is er zelfs een inbouw-overkapping beschikbaar waarvan de lamellen niet alleen openen of sluiten, maar het volledige dak opengeschoven kan worden
    • Ook waterafvoer perfect (onzichtbaar) geïntegreerd
    • Per module kan er gewerkt worden tot een grootte van 27m²

    De inbouwoverkappingen passen bij elke bouwstijl. Bij deze strakke, moderne woning werd extra dynamiek gecreëerd door twee inbouwoverkappingen te combineren.

     

     







    27-08-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Chileense Fjorden, Gletsjers en Pinguins? Australis is er weer klaar voor:

    Op zoek naar een intense reisbeleving? Cruceros Australis, of kortweg Australis, is dé absolute specialist van expeditiereizen per schip naar de Chileense Fjorden, Patagonia en Vuurland.

    Langs de meest verbluffende landschappen ter wereld varen, dat is Australis. Namen als de Straat van Magellaan en Kaap Hoorn doen meteen denken aan heldhaftige ontdekkingsreizigers. Het onderste punt van Zuid-Amerika was ook het territorium van Charles Darwin, die tijdens de reis met het onderzoekingsvaartuig HMS Beagle in 1830 zijn beroemde evolutietheorie ontwikkelde. Australis is de enigste gespecialiseerde rederij ter wereld die u in de voetsporen en het kielzog van Darwin laat reizen. De Pía en Águila gletsjers, de pinguïnkolonies op de Tucker- en Magdalena Eilanden, de woeste vlaktes van Ushuaia, de vele bergen en fjorden, de striemende kust van Kaap Hoorn... dit is het menu waardoor natuurliefhebbers gaan watertanden.

    Australis heeft twee moderne schepen, de Ventus Australis (bouwjaar 2018) en de Stella Australis (2010). Ze zijn erg comfortabel en de service is tot in de puntjes verzorgd. De schepen zijn als drijvende, avontuurlijke boetiekhotels met slechts 100 hutten. Het belangrijkste is echter dat deze schepen speciaal gebouwd zijn voor deze regio. Aan boord is een vloot van Zodiacs (professionele rubberboten) om de gasten aan land te brengen op de meest onherbergzame plekken, of om hen tot heel dicht bij de gletsjers te brengen (maar steeds op een veilige manier). Het expeditieteam heeft voor dit gebied een ervaring als geen ander. Vertrekhavens zijn Ushuaia of Punta Arenas.

    In februari is er de kans om een viernachtenreis te maken, samen met fotografe Nori Jemil. Ze is gespecialiseerd in het fotograferen van extreme bestemmingen, en is wereldwijd bekend voor haar adembenemende natuurreportages. Aan boord geeft ze workshops om uw fotovaardigheden nog aan te scherpen, met een bijzondere focus op de landschappen en dieren van Patagonië. Ook tijdens de uitstappen gaat ze mee, zodat u gegarandeerd met de mooiste foto's naar huis gaat. Terwijl het hier wintert kan u met Australis het jaar op een onvergetelijke manier inzetten: een zomerse ontdekkingstocht naar Patagonia en de Chileense Fjorden.

    Australis is een expeditie-cruisemaatschappij die al ruim 27 jaar de zuidelijke wateren rondom het Chileense en Argentijnse Patagonia bevaart. Gasten kunnen inchecken voor een 4 nachten durend avontuur aan boord van een van de twee Australis schepen, de Stella Australis of de Ventus Australis. Deze kleinschalige schepen bieden ruimte aan maximum 210 passagiers en alle cabines bieden uitzicht op zee en zijn te boeken in verschillende categorieën. Het panoramadek, lounges en restaurants maken van een cruise naar Patagonia een onvergetelijke beleving.







    26-08-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haute cuisine met een micogolfoven, het kan!

    Van hobbykok tot sterrenchef achter eigen fornuis: de kookhype lijkt maar niet uit te doven. Voor wie denkt dat dat gepaard gaat met heel wat dure toestellen: think again. Dankzij zijn retrofuturistische premiumdesign, intuïtieve gebruikersinterface en bijna zestig voorgeprogrammeerde recepten serveer je met de Whirlpool SupremeChef microgolfoven in een handomdraai haute cuisine bij jou thuis.

    Het voorbije decennium groeiden chefs uit tot ware sterren. Inspirerende persoonlijkheden uit de gastronomie maakten de de hobbykok in ons wakker. Doe daar nog eens de stroom foodporn op social media en de stapels prachtig vormgegeven kookboeken bovenop, en je begrijpt waarom we het meer dan ooit voelen kriebelen om zelf aan de slag te gaan, om zelf al die nieuwe kooktechnieken en bijzondere ingrediënten uit te testen en te serveren aan vrienden en familie.

    Eén toestel, talloos veel bereidingen

    Voor je een stoomoven, yoghurtmaker, friteuse, grill, convectieoven enzovoort enzovoort in huis haalt, weet dat je ook één toestel kunt kopen dat al die functies aanbiedt: de SupremeChef. Een microgolfoven gebruik je vandaag echt niet alleen maar om restjes op te warmen. De SupremeChef is een veelzijdig toestel waarmee je snel allerlei lekkers klaarmaakt. Bovendien bespaar je met het apparaat veel ruimte in de keuken. Die kun je dan weer gebruiken om al die mooie kookboeken uit te stallen.

    Gezond, snel en veelzijdig koken

    Met de SupremeChef wil Whirlpool je creatiever uit de hoek laten komen. Het toestel helpt je thuis op een professionele en ongelooflijk eenvoudige manier koken, dankzij tal van handige functies en een kookassistent. Zo kun je groentjes stomen zonder voedingsstoffen kwijt te spelen, een perfect lauwe appelcake presenteren op een druilerige winterdag of zonder schuldgevoel een berg knapperige aardappelbolletjes eten bij een spannende film. SupremeChef serveert het je allemaal. De krachtige combinatie van precieze technologie, intuïtief gebruik en eenvoud zorgen er bovendien voor dat elke kookervaring stressvrij en zelfs leuk is.

    Tal van bereidingswijzen: Met de SupremeChef kun je afhankelijk van het model tot vijf bereidingswijzen toepassen, zodat je met dit ene toestel zo goed als elk recept klaarmaakt.

    Stomen: Door voedsel te stomen behoud je nog beter de voedingswaarden. Met het stoomaccessoire pas je de populaire kooktechniek op een eenvoudige manier toe in de SupremeChef. De stomer heeft een inhoud van maar liefst 2,7 liter, goed voor een gestoomde maaltijd voor drie personen. Je hebt keuze tussen één of twee stoomkamers. Zo kun je twee ingrediënten tegelijk stomen zonder dat de smaken zich vermengen.

    Patisserie uit de microgolf: Je kunt in de SupremeChef even goed een taart bakken als in een gewone oven. Extra troef is dat je de temperatuur uiterst nauwkeurig afstelt, met sprongen van amper 5 °C.

    Gezond frituren: Het Dual Crisp-systeem maakt dat je zelfs krokante frietjes kunt bakken in de microgolfoven, en dat zonder toevoeging van olie. Het dual emission-systeem zendt de microgolven vanop twee locaties uit, waardoor je perfecte crispresultaten krijgt, zowel boven- als onderaan. Eén mast zendt microgolven door de hele binnenruimte. Die dringen door tot in de kern van het voedsel. De tweede richt zijn stralen rechtstreeks op de speciale Crispplaat, waardoor die extra heet wordt. Zo krijgt het voedsel vanbuiten een knapperige korst, terwijl het vanbinnen toch heerlijk sappig blijft en de juiste structuur, voedingswaarden en smaak behoudt. Met de Crispplaat is het zelfs mogelijk om voeding zonder olie te frituren, wat natuurlijk een stuk gezonder is. Hiervoor combineert het toestel de kracht van de Dual Crisp met het forced convection-systeem en de krachtige grill.

    Opwarmen en ontdooien: Opwarmen en ontdooien zijn nog altijd de populairste functies van een microgolfoven. Dat doe je met de SupremeChef dan ook moeiteloos. Handig is de ontdooifunctie voor brood.

    XXL grill: De krachtige grill van 1200 watt over de hele breedte van de oven staat in voor lekkere crunchy grillresultaten. Laat die gegratineerde ovenschotels maar aanrukken!

    Auto Recipes: De SupremeChef heeft een hele hoop recepten in het geheugen. Een soort digitaal kookboekje dus. Je hoeft alleen nog de eenvoudige instructies te volgen om zo’n veertig internationale klassiekers uit de microgolfoven te toveren. Keer op keer krijg je een perfect resultaat. De ideale manier om snel een lekkere hap op tafel te zetten. Daarnaast bevat het geheugen een aantal volledige menu’s en enkele Crisp Fry-recepten. Die laten je toe om gezond te frituren zonder olie.

    Handig voor chefs: Het toestel heeft nog enkele handigheden. Zo kun je met de Keep Warm-functie je bereiding warm houden op 40 °C. Wie graag pizza of wafels bakt, weet dat het soms moeilijk is om de ideale omstandigheden te creëren om het deeg goed te laten rijzen. In de SupremeChef kan dat op 38 °C. Het dual emission-systeem laat ook boter en chocolade perfect smelten, of kaas (Hallo fondue!). En voor de granola-liefhebbers onder ons: je grilt je nootjes en granen niet alleen snel klaar in de microgolfoven, er is ook een speciale functie om zelf je yoghurt te maken.

    Premium performance, premiumdesign: Als premiumtoestel past SupremeChef perfect in de premiumlijn W Collection van Whirlpool, die bestaat uit vooruitstrevende kookplaten en andere keukentoestellen. De microgolfoven kreeg een prachtige retropremiumlook en is gemaakt van de meest kwalitatieve staalsoorten. Het XXL led-display oogt extra helder.

    Supreme Chef van Whirlpool: Vier modellen, telkens beschikbaar in twee tot vier kleuren (afhankelijk van het model): Whirlpool SupremeChef Grill MWP 337: richtprijs 279 euro. - Whirlpool SupremeChef Combi MWP 338: richtprijs vanaf 299 euro. Whirlpool SupremeChef Combi met dual steam en 6TH SENSE MWP 339: richtprijs 349 euro. - Whirlpool SupremeChef Combi Premium MWP 3391: richtprijs vanaf 399 euro.

     

     







    26-08-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.L'Histoire d eLouise Flowers all over -- Nieuw sportjaar

    Met de Flowers all over stuks, krijg je het gevoel dat je je favoriete bloemenwinkel binnenstapt. Lelijke bloemen bestaan simpelweg niet. Het is enkel een kwestie van favoriete kiezen. Ga je voor romantisch? Een tikkeltje exotisch? Of voor klein maar fijn? Instant happines gegarandeerd!

     

     Ben je klaar voor een nieuw sportjaar?

    Heb je je deze zomer een beetje te veel laten gaan? Of vond je het gewoon te warm om te sporten? Het nieuwe schooljaar betekent voor velen ook de start van een nieuw sportseizoen. Wij verzamelden alvast enkele hippe looks om je lichaam weer in topconditie te knallen.















    Bijlagen:
    flowers1.jpg (94 KB)   

    25-08-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Darphin stelt voor ...

    Lipoliën met infusie van bloemblaadjes

     

    Ontdek het Parijse geheim van een mooie huid. De heerlijk aromatische formules van Darphin worden vervaardigd met de kostbaarste plantaardige en krachtige, natuurlijke ingrediënten die worden geoogst wanneer ze hun maximale kracht hebben. Ze worden ontwikkeld in Frankrijk om de perfecte combinatie te bieden van genoten resultaten. De Parijse kinesiotherapeut Pierre Darphin richtte in 1958 zijn schoonheidsinstituut op met de overtuiging dat specifieke huidmodellerende massagetechnieken de toevoer van zorgvuldig gekozen natuurlijke ingrediënten in de huid optimaliseren waardoor een unieke schoonheidsbeleving wordt gecreëerd. Vandaag is L’Institut Darphin in Parijs nog steeds het ultieme adres voor insiders voor producten met buitengewone resultaten en verjongende gezichtsverzorgingen. Beleef nu thuis het Franse geheim van een mooie huid. Darphin wordt in 45 landen wereldwijd verkocht.

    • Voedende Abrikozen-en Druivenpitoliën creëren een stralende glossen definiëren de lipcontour - • Vitamine E beschermt de huidbarrière en voorkomt droge lippen. - •Omega 6 en 9 zorgen voor vollere lippen. - •       Echte bloemblaadjes - Voedende rozen, verjongende Calendula, verzachtende blauwe Korenbloem.

    Verzorgende, botanische oliën om te voeden, te verjongen en te verzachten met 100% natuurlijke smaken: Blauwe Korenbloem (Verzachten) - € 20: Een mix van citrus (Citroen en Mandarijn), en kruidige warmte van nootmuskaat en cederhout. Calendula (Verjongen) - € 20: Een zalige mix van verschillende soorten fruit (sappige appelsien, limoen, appel en kokosnoot) met de zoete toets van honing. Rozen (Voeden) - € 20: Zachte rozen en verse geranium versterkt met fruitige frambozen en zoet rozenhout.

    Darphin stelt voor..

    Relaunch van het Ideal Resource Gamma met Ideal Resource dag-en nachtcrème

    Ideaal voor alle huidtypes met de 1e tekenen van veroudering, onregelmatige huidtextuur en onzuiverheden. IDEAL RESOURCE werkt op: Textuur –Uitstraling –Fijne lijntjes en rimpels om zo de ideale huid te bekomen, de gedroomde huid. De huid weerspiegelt een stralende, frisse gloed. De huidtextuur is verfijnd en zijdezacht, lijntjes en rimpels worden gladgestreken en opgevuld, dag na dag wordt een stralende, jeugdige huid onthuld. De formule is zuiver en vrij van parabenen, ftalaten, minerale oliën en formaldehyde.

    Tips & tricks – Mix en match: Meng één tot twee druppels Essentiële Olie Elixir van Oranjebloesem met één van de IDEAL RESOURCE Crèmes of Fluide in de handpalm om de oplichtende en textuurverjongende kracht van je ritueel te vergroten.

    SERUM OVER MAKE-UP

    Als je het gevoel hebt, dat je huid tijdens de dag een oppepper nodig heeft, dep dan twee pompjes van het IDEAL RESOURCE Serum direct over je make-up.

    Ideal Resource Serum: 66€ - Ideal resource Crème (50ml) : 56€ - Ideal resource nachtcrème (50ML): 56€ - Ideal Resource oogverzorging (15ML): 45€

    LIMITED EDITION verkrijgbaar vanaf september 2018: Ideal Resource Crème (30ML): 39€ - Ideal Resource Nachtcrème (30ML): 39€

    De ingrediënten: Krachtige botanicals: Witte Hibiscus: Rijk aan bloemzuren die onderdeel uitmaken van de meest effectieve, actieve ingrediënten om de cellulaire regeneratie en vernieuwing van de huid te verbeteren. Exfolieert, verzacht en vermindert onzuiverheden waardoor een stralende, jeugdige huid ontstaat. Centella Asiatica: Een typische, natuurlijke apotheekverzorging. Rijk aan triterpeen: Bekend om de celvernieuwing en de microcirculatie te stimuleren en een boost te geven aan de uitstraling van de huid. Japanse Duizendknoop: De wortel is extra rijk aan Resveratrol waarvan bekend is dat de levensduur van proteïnen wordt geactiveerd en de natuurlijke collageenproductie wordt gestimuleerd en rimpels zichtbaar verminderen.

    Toegevoegde krachtige ingrediënten: Soja Boon: Serum - Stimuleert de collageenproductie; Acetyl glucosamine: serum, fluide, crèmes: verfijnt en herstelt de huidtextuur; Essentiële olie van Neroni: nachtcrème, kalmeert, verzacht en herstelt de huid; Scutellaria Baicalensis, oogcrème: geeft een boost aan de uitstraling en de jeudige vitaliteit







    24-08-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!