Inhoud blog
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    19-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loved by Miracles : comfy in every way

    Loved by Miracles, de kledinglijn ontworpen door Annelien Coorevits voor mama’s en hun mini-me, is dit seizoen aan haar tweede editie toe. Gezicht van de campagne is Annelien zelf, met haar dochtertje Elena.

    Voor relaxte momenten zijn er geklede joggingpantalons, in kaki of in antraciet. Ze worden nu eens gecombineerd met een cardigan, versierd met een bloemenmotief in pailletten, en dan weer met een kaki sweater met pailletten. Fluwelen sweaters maken het extra comfy, net als de fluwelen bomber jackets.





    19-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk : niet te missen events in november

    Een prachtige tentoonstelling over Marc Chagall in Aix-en-Provence, een levendig eerbetoon aan de King of Pop in Parijs, gigantische machines die tot leven komen in Toulouse, een groot sportevenement en historische herdenkingen in heel Frankrijk… Een overzicht van zes niet te missen events in november.

    Van 1 november tot 24 maart - « Chagall, du noir et blanc à la couleur » in Aix-en-Provence

    In het indrukwekkende Hôtel de Caumont, een van de mooiste herenhuizen van Aix-en-Provence, kan je vanaf november een vrij onbekend aspect van het werk van Marc Chagall ontdekken. Hoewel de kunstenaar vooral bekend is voor zijn levendig kleurgebruik, experimenteerde hij de laatste jaren van zijn leven ook met zwart-wit. Meer dan 100 schilderijen, (waterverf)tekeningen, collages en keramiekstukken tonen de opmerkelijke artistieke evolutie van 1948 tot aan zijn dood in 1985. Een mooi eerbetoon dat je niet wil missen!

    Vanaf 1 november – Show en opening van La Halle de la Machine, als teaser voor de inauguratie van La Piste des Géants in Toulouse

    Les Machines! Kan je ook niet wachten tot 20 december 2018 om La Piste des Géants, de nieuwe culturele site over luchtpostbedrijf Aéropostale, te bezoeken? Dan kan je vanaf 9 november al “La Halle de la Machine” gaan bekijken. In deze 6000 m² grote ruimte staan 100 mechanische toestellen van het beroemde gezelschap La Machine. Laat je er betoveren door de reusachtige houten en ijzeren figuren die op een magische manier tot leven komen. Als voorsmaakje kan je van 1 tot 4 november in de straten van Toulouse het spektakel “Le Gardien du Temple” bewonderen, een herinterpretatie van het verhaal van Ariadne, met als guest stars een levensechte minotaurus en een enorme spin.

    11 november – Herdenkingen 100 jaar einde Eerste Wereldoorlog

    Op 11 november 1918 kwam er officieel een eind aan de Eerste Wereldoorlog. 100 jaar later herdenkt Frankrijk deze historische dag op gepaste wijze. Op politiek vlak houdt president Emmanuel Macron het eerste Vredesforum van Parijs op 11 november in de Grande Halle de La Villette. Een honderdtal staatshoofden en regeringsleider zullen hieraan deelnemen. Op cultureel vlak organiseert de Filharmonie van Parijs op 10 en 11 november concerten en lezingen rond het thema “Oorlog & Vrede”, met ook opvoeringen van “Shell Schock, a Requiem of War”, een show die vier jaar geleden in Brussel te zien was. Verder kan je in de hoofdstad in het Musée de l’Armée van 5 oktober 2018 tot 20 januari 2019 de expo “De oorlog zonder einde in het oosten, 1918-1923” gaan bekijken en alles leren over de situatie na de oorlog.

    Ook buiten Parijs zijn er grote herdenkingsmomenten. Arras houdt de nacht van 10 november een grote wake ter ere van de gevallen soldaten. Het dorpje Rémalard in Normandië organiseert een heel herdenkingsweekend, met een wake, een optocht en een ceremonie. Tot slot kan je zowel overdag als ’s avonds het Musée de la Grande Guerre in Meaux helemaal gratis bezoeken op 11 november.

    Van 16 tot 18 november – 15e Feest van de Truffel in Lorraine

    Voor het 15e jaar op rij zet de Norbertijnerabdij in Pont-à-Mousson een weekend lang de zwarte diamant van de regio in de kijker: de truffel. Neem deel aan een degustatie, ga naar de volksmarkt, een conferentie, een tentoonstelling of een plantenverkoop... De truffel uit Lorraine zal erna geen geheimen meer voor je hebben! Als je op voorhand reserveert, kan je zelfs een bijzondere galalunch of galadiner bijwonen in de prachtige abdij.

    Van 21 november tot 20 februari – « Michael Jackson : On the Wall » in Parijs

    « Michael Jackson : On the Wall » is misschien wel het culturele event waar dit najaar het meest naar uitgekeken wordt. Na een succesvolle passage in het National Portrait Gallery in Londen mag eind november het Grand Palais in Parijs de expo verwelkomen. Ontdek de impact die de King of Pop heeft gehad op de hedendaagse muziek, dans, mode en videoclips. Voor het eerst kan je werken van meer dan 40 artiesten over de zanger zien, gaande van de popart-portretten van Andy Warhol tot de kitsch foto’s van David LaChapelle. Deze internationale tentoonstelling verhuist na Parijs naar Bonn in Duitsland en eindigt in 2020 in Espoo in Finland.

    Van 29 november tot 16 december – Europees Kampioenschap Handbal Vrouwen

    18 maanden na het WK voor mannen in 2017 organiseert Frankrijk opnieuw een groot handbalkampioenschap: het EK voor vrouwen. Maar liefst 16 ploegen zullen tegen elkaar strijden voor de begeerde titel. De wedstrijden vinden plaats in vijf verschillende steden: Brest, Montbéliard, Nancy, Nantes en Parijs. Vooral de openingsmatch in Nancy en de grote finale in de AccorHotels Arena in Parijs op 16 december beloven voor spektakel te zorgen. Wie zal erin slagen Noorwegen, al zeven keer Europees Kampioen, van de troon te stoten? Ontdek het zelf eind november!

     

     





    19-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De favoriete file-activiteit van de Belgische automobilist:
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    vrouwen zingen, mannen vloeken - Mercedes-Benz onderzoekt het file-gedrag van de Belg

     

    Oktober is dé filemaand bij uitstek en vorig jaar bleek het zelfs de drukste filemaand ooit in België! Dat we ettelijke uren per jaar in de auto staan aan te schuiven mag duidelijk zijn maar wat doen we dan precies om de tijd te doden? Uit onderzoek van iVOX in opdracht van Mercedes-Benz blijkt dat we vooral naar de radio luisteren (84%), kijken naar andere mensen in de file (55%) en (mee)zingen (40%). Vooral vrouwen hebben zin om hun stembanden los te gooien als ze een leuk liedje op de radio horen (54% tegenover 28% van de mannen). Mannen zullen dan weer eerder vloeken en zich wat sneller opjagen omdat het traag gaat (31% tegenover 25% van de vrouwen). Nog een opvallend weetje is dat slechts 7% van de Belgische automobilisten zijn sociale media (Facebook, Twitter, Instagram…) checkt tijdens het filerijden.

    Voyeuristische trekjes?

    Het is geen verrassing dat het luisteren naar de radio als populairste file-activiteit naar voren komt (84%) maar dat de tweede plaats wordt weggekaapt door het kijken naar andere mensen in de file, is toch wel opmerkelijk. Maar liefst 55% geeft toe naar de automobilist naast hem of haar (55%) te 'gluren' en zowel mannen (53%) als vrouwen (57%) blijken dat voyeuristisch kantje te hebben tijdens het filerijden. De kans is bovendien groot dat de bestuurder naast je aan het zingen gaat (40%), wat de kijkpret alleen maar kan bevorderen, toch? Je hebt ook bijna 1 kans op 3 dat je iemand betrapt op een scheldpartij want 29% vloekt of jaagt zich op. Uit het onderzoek blijkt dat 23% drinkt of eet tijdens de file dus iemand zijn broek zien vol kliederen met mayonaise tijdens het verorberen van een smos kaas behoort zeker tot de mogelijkheden.

    Niet zo populair

    Bellen (12%), sms’en/whatsappen (11%) en sociale media checken (7%) prijken - raar maar waar - niet echt hoog op de lijst van onze favoriete file-activiteiten. Uiteraard is er wel een significant verschil tussen de verschillende generaties op dit vlak. Zo geeft 23% van de millenials (automobilisten jonger dan 35) aan te sms’s en whatsappen tijdens de file tegenover slechts 1,6% van de 55-plussers (en tegenover 12% van de automobilisten in de leeftijdscategorie 35-54). De jongste generatie (≤ 34) blijkt ook meer te bellen (20%) en hun sociale media te checken (17%) dan automobilisten binnen de oudere leeftijdscategorieën. Van de 55-plussers zijn er slechts 4% die tijdens het file-rijden bellen en 1% die hun sociale media bekijken. Binnen de leeftijdscategorie 35-54 ligt dit percentage iets hoger met 13% (bellen) en 5% (social media).

    Fancy file snufjes

    Gelukkig weet Mercedes-Benz het fileleed te verzachten met tal van innovatieve snufjes. Aanschuiven doe je voortaan in klasse want het Energizing-comfortprogramma van de S-Klasse maakt systematisch gebruik van de functies van de automatische airconditioning (zoals de parfumeringsfunctie), de stoelen (verwarming, ventilatie, massagefunctie), de verwarmde oppervlakken alsmede de verlichtings- en muzieksfeer en het stelt je in staat om een specifieke wellness set-up te kiezen die past bij je stemming en wensen. Tijdens die frustrerende files word je met andere woorden volledig ‘zennn’... Wie zich liever nuttig bezig houdt, kan zijn wagen ook omtoveren tot een mobiel kantoor: met de In-Car Office optie word je onder meer automatisch ingebeld op die belangrijke conference call. Tot slot bewijst ook de gloednieuwe A-Klasse ‘file-proof’ te zijn want het nieuwe intuïtieve en intelligente multimediasysteem MBUX (de Mercedes-Benz User Experience) stelt immers suggesties voor op basis van je gedrag in de auto. Indien je iedere dag rond dezelfde tijd in de file staat en (uit verveling) iemand gaat bellen of om het weerbericht vraagt zal MBUX je dit dankzij de artificiële intelligentie na enkele keren spontaan voorstellen. Met de ingebouwde spraaktechnologie zeg je trouwens gewoon even ‘Hey Mercedes’ en reserveer je alvast een plekje voor vanavond in hét hipste restaurant van de stad. Tijdens al dat fileleed kan jij immers alle fancy eetplekjes rustig vergelijken op basis van recensies, prijsindicaties ... Enkel hopen dat je dan nog een hap binnenkrijgt na al dat eten en drinken tijdens het file-rijden.

    18-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zes keer een herfstweekend onder vriende of familie

    Je hoeft niet altijd richting de zon of ver weg te trekken om de batterijen op te laden. Een weekend op vakantie in onze eigen Ardennen kan even ontspannend zijn. Een streek met kleine dorpen, een opeenvolging van bossen en des te meer sfeer die je opnieuw doet herinneren hoe stilte klinkt.

    Ons weekendideaal? Familie, vrienden, natuur en een plek waar niets moet en alles mag. Wie deze ingrediënten verzamelt én daar nog een beetje luxe aan toevoegt, heeft de basis van een gezellig weekendje weg. Wij zochten voor jou zes leuke vakantiewoningen uit in de Ardennen die het ideale decor voor een herfstweekend in warm gezelschap vormen. Eén ding hebben onze zes suggesties gemeen: het zijn stuk voor stuk plekken waar je je snel thuis voelt en gezelligheid in de lucht hangt.

    1. Designvilla in Spa: Vlakbij Spa vind je deze villa die je niet onmiddellijk zou associëren met een traditionele Ardense woning. De vakantiewoning is luxueus en comfortabel ingericht en bijzonder goed gelegen. Een waar walhalla voor wie van design houdt. De villa heeft vijf royale slaapkamers waar negen gasten kunnen overnachten. Verder vind je er ook een binnenzwembad, een sauna en een jacuzzi waar het heerlijk pruttelen is. Een pluspunt van deze vakantiewoning is ongetwijfeld het zonneterras dat uitkijkt op het centrum van Spa. Een sacrale plek die je niet snel zult vergeten.

    2. Charmante chalet in Durbuy : Het is onvermijdelijk. Wie denkt aan de Ardennen, denkt aan een houten chalet die een warme charme uitstraalt. Deze vakantiewoning is zo’n feeëriek plekje waar het ‘Ardennengevoel’ nooit ver weg is. De blokhut beschikt over verschillende terrassen, een buitenjacuzzi, een sauna, een poolbiljart en een heerlijke houtkachel waar je met zeven vrienden rond kunt vertoeven. De Ardennen op hun best.

    3. Karaktervol vakantiehuis in Waimes : Een grote groep vrienden of een uitgebreide familie? De eigenaars van deze aangename vakantiewoning wilden de oorspronkelijke sfeer van de woning behouden. De vakantiecottage werd ingericht met respect voor de authentieke elementen en een voorliefde voor natuurlijke materialen. Hout en natuursteen domineren in de woning die overigens erg luxueus ingericht is. Bijna alle slaapkamers hebben een eigen badkamer. Daarnaast is de woning ook voorzien van een binnenbad en een binnen- en buitenjacuzzi. Een uiterst gezellige plek die plaats biedt aan 19 personen.

    4. Luxueus kasteel in Herve : Waar vindt een mens nog rust in tijden van massatoerisme? In dit wellnessparadijs, gelegen in het hartje van Herve, kom je volledig tot rust. Het indrukwekkende landhuis, dat voorzien is van zeven slaapkamers met eigen badkamer, biedt plaats aan 14 personen. Wellnessliefhebbers komen hier aan hun trekken. Als de jacuzzi vol zit, ga je gewoon naar de hammam of het zwembad. Een prachtig kasteel waar je je ogen uitkijkt en geniet van alle comfort.

    5. Warme vakantiewoning nabij de Hoge Venen : Een weekendje weg met zijn achten? In dit fabuleuze vakantiehuis, dat zich op een boogscheut van de Hoge Venen bevindt, is het heerlijk cocoonen. Dankzij de glaspartijen is er veel licht en is de connectie met de tuin optimaal. Binnen en buiten vormen één geheel. Het paradepaardje van de woning is het verwarmde binnenzwembad. Na een partijtje baden kan je je opwarmen onder een dekentje aan het haardvuur. De ideale plek om een winters weekend door te brengen.

    6. Pittoresk landhuis in de buurt van Maastricht : Een luxueuze vakantiegite die plaats biedt aan 12 personen. Deze vakantiewoning ademt ruimte, is stijlvol ingericht en is voorzien van een verwarmd binnenzwembad. Het huis bevindt zich enerzijds op een steenworp van Maastricht en anderzijds in het midden van de Ardense bossen. Met een houtkachel en de nodige stilte is dit de perfecte locatie om tot rust te komen.

     







    17-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRITA en MiniMarie Tea gaan de challenge aan om kinderen meer water te doen drinken

    Het beste water en de allereerste kinderthee ter wereld zorgen voor de allerlekkerste en meest gezonde oplossing! Met de lancering van het allerlaatste nieuwe waterfiltersysteem van BRITA, de fill&enjoy Flow, heeft BRITA de handen in elkaar geslagen met het Belgisch merk MiniMarieTea. Samen richten ze zich op kids en hun families en bieden ze zowel de meest functionele als lekkerste oplossingen aan om kinderen meer water te doen drinken. Middels 4 lekkere theesmaken en een BRITA systeem heeft iedereen steeds optimaal en lekker drinkwater in grote hoeveelheid in huis.

    In maart dit jaar toonde de Nationale Voedselconsumptiepeiling aan dat 73 procent van de Belgen te weinig water drinkt of ongesuikerde dranken zoals thee, koffie en soep. Ook hier schieten vooral kinderen en jongeren te kort. Ruim 98 procent van de zes- tot negenjarigen zou meer water moeten drinken. De leeftijdscategorie van de tien- tot dertienjarigen scoort met 95 procent ook zorgwekkend slecht .

    Steeds meer kinderen lijden aan obesitas. De oorzaak? Ongezonde eetgewoontes die gestimuleerd worden door een overvloed aan frisdrank, snoep en andere suikerrijke snacks en drankjes. MiniMarieTea biedt een perfect leuk en gezond alternatief. Op deze manier, wordt water drinken heel lekker en fun!

    MiniMarieTea wil gezinnen en meer specifiek kinderen aanzetten om meer water te drinken op een leuke en gezonde manier door er bijvoorbeeld MiniMarieTea aan toe te voegen.

    Creatief brein achter deze allereerste kinderthee is Isabelle Moussiaux. Zij ging niet enkel op zoek naar de lekkerste manier om kinderen zowel koude als warme thee te doen drinken, maar zij gelooft tevens in het concept van gefilterd water. In tegenstelling tot het gebruik van flessenwater, wil Isabelle haar steentje bijdragen tot een betere wereld en vindt dan ook dat gefilterd BRITA water niet alleen het lekkerste water biedt, maar tevens een ecologische en economische oplossing biedt als basis voor haar kinderthee. Want smaakvol en kwaliteitsvol water is ongetwijfeld de sleutel tot lekkere thee. Isabelle is sinds 2017 de trotse ambassadrice van BRITA geworden.

    Met zijn capaciteit van 8,2L water is de fill&enjoy Flow van BRITA meteen de grootste waterfilter die je makkelijk kan plaatsen op het keukenaanrecht of zelfs in de koelkast. Voor families met kinderen en dus een groter aantal gebruikers, zorgt de fill&enjoy Flow van BRITA steeds voor lekker water voor de hele familie.

    Zo hoeft men nooit meer flessenwater te kopen. Op deze manier kan iedereen helpen het milieu te verbeteren door plastic afval te voorkomen; dit komt niet alleen de natuur ten goede, maar bespaart iedereen ook geld en rugpijn. Het BRITA MAXTRA+ filterpatroon in de BRITA fill&enjoy Flow kan tenslotte vier weken worden gebruikt om tot 100 liter water te filteren. Dit is het equivalent van honderd flessen water van een liter die men niet langer hoeft te kopen en mee naar huis te nemen.

    De heldere lijnen en afgeronde hoeken, gecombineerd met een mix van stijlen bestaande uit transparante en matte oppervlakken, geven de BRITA fill&enjoy Flow een moderne, puristische look. BRITA gefilterd water en MiniMarieTea, de lekkerste kinderthee ooit!

    MiniMarieTea is de allereerste kinderthee ooit. Het merk heeft maar één doel voor ogen : een gezondere levensstijl ontwikkelen voor kinderen. De 4 blends zijn kruideninfusies, geheel theïne-vrij en dus super gezond voor iedereen.

    De smaken van MiniMarieTea zijn Marie Brown (rooibos en kaneel), Marie Red (rozenbottel), Marie Green (Moroccan mint) en Marie Blue (kamille). Het leuke aan deze kruideninfusies is dat de thee zowel koud als warm kan worden gemaakt. Daarenboven neemt het water de mooie kleur van de kruiden over. Het is een klein beetje magie in eender welk kopje of bekertje.

    Met BRITA gefilterd water maak je de lekkerste en helderste thee! Het kalklaagje dat dikwijls voor troebel water zorgt verdwijnt dankzij de BRITA Maxtra + die kalk uit het kraanwater filtert. Verder zorgt BRITA ervoor dat geur- en smaakverstorende stoffen zoals chloor uit leidingwater worden gefilterd. Zo bekomt men een heerlijk neutraal smakend water waarin het aroma van thee zich optimaal kan ontwikkelen.

    De BRITA fill&enjoy Flow is verkrijgbaar voor 49,95 euro (adviesprijs) in de winkel of in de eigen webshop van BRITA: www.thinkyourwater.com

    De MiniMarieTea's zijn verkrijgbaar vanaf 4,95 euro voor een doosje met 12 theebuiltjes in onder andere Bio-Planet en in de webshop www.minimarietea.com





    16-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liberté Chérie by Monsieur Jean

    IKKS heeft Mr Jean, een jonge talentvolle typograaf, ontmoet, en hem gevraagd zijn visie op vrijheid weer te geven in een exclusieve capsule. Codenaam: Liberté Chérie.

    CARTE BLANCHE VOOR DE VRIJE GEESTEN!

    Monsieur Jean, met zijn sprankelende persoonlijkheid, die graag letters tekent en met uitdrukkingen speelt, definieert zichzelf als "Een old-school kerel, met een futuristische blik". En terecht, want zijn artiestennaam heeft hij te danken aan Jean, zijn grootvader … Zijn passie voor grafiek is ontstaan in de tijd van de skatergeneratie, in de jaren '80. Als heel vroeg dompelde hij zich onder in deze straatcultuur, en gaandeweg ontwikkelde hij een eigen stijl.

    ONTSTAAN VAN "LIBERTÉ CHÉRIE"

    We zijn dol op de sweater met ronde hals en de twee T-shirts, exclusief op www.ikks.com. We houden van de sweater met capuchon in gelimiteerde editie. De collectie is momenteel beschikbaar in de IKKS-winkels en de e-shop.





    15-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Generation WE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Fans en medewerkers staan centraal in de nieuwe F/W campagne van WE Fashion

    WE Fashion lanceert haar nieuwe Fall/Winter campagne ‘Generation WE’, met fans en medewerkers van het merk in de hoofdrol. Voor het eerst in de historie zijn het geen modellen die de campagne sieren, maar mensen met verschillende achtergronden en persoonlijkheden, zonder professionele ervaring voor de camera. De gemeenschappelijke deler? They all live stylishly!

    De belofte van het merk ‘WE designs to connect’ komt dit najaar letterlijk tot leven in de nieuwe Fall/Winter campagne. Geen modellen, maar WE Fans en WE medewerkers showen samen de nieuwe collectie.

    Op basis van een zeer succesvolle oproep op social media, met een grote casting tot gevolg, heeft WE Fashion verschillende persoonlijkheden met ieder een eigen kledingstijl bij elkaar gebracht. Hiermee onderstreept het merk de veelzijdigheid van de collectie, items waar je day to night mee uit de voeten kunt, en haar kracht tot verbinding. De Deense Fashion & Lifestyle fotografe Karen Rosetzsky heeft de chemie die ontstond op de set prachtig weten vast te leggen. Het resultaat, beelden die schitteren in eenvoud.

    Al sinds 1962 ontwerpt WE Fashion stylish casual wear voor Men en Women, passend bij de belangrijke momenten in het leven. Het merk helpt mensen zich ‘precies goed’ te kleden, van een moeiteloos frisse look tot een outfit die niet onopgemerkt blijft. Dit najaar biedt de collectie vele musthaves om die effortless look te creëren: iconische, comfortabele en veelzijdige essentials, voor fashion statements die blijven.

    14-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vars, la foret blanche ...

    SFEERVOL EN 'VOOR-ELK-WAT-WILS-SKIGEBIED' IN HET ZUIDEN VAN DE FRANSE ALPEN

    In het departement Hautes-Alpes, geprangd tussen Ubaye, Queyras en Ecrins, ontdek je in een mediterraan klimaat een waar wintersportparadijs. Drie traditionele bergdorpen vormen de gemeente Vars. Het skigebied La Forêt Blanche is een samenwerking tussen Vars en Risoul en tekent voor 185 pistekilometers temidden van een enorm lariksbos.

    Vars ligt vlakbij het hooggebergte maar profiteert tevens van de zon en de zachtheid in een zuiders sfeertje: een warm onthaal, gastvrij en gezellig onder een helblauwe hemel. Door de bijzondere ligging en het weerfenomeen ‘retour d’est’ is de sneeuw vaak erg overvloedig aanwezig in Vars. In La Forêt Blanche ben je zo verzekerd van heerlijke skidagen onder ideale condities in een fantastisch mooie omgeving.

    Uitgestrekt skigebied

    De 115 pistes liggen op hellingen in alle windrichtingen, plan het verstandig en je geniet je hele skidag van de zon. De top van het skigebied op 2750 meter hoogte trakteert je op weidse uitzichten. Niet enkel de Mont-Blanc maar ook de reus van de Provence, Mont Ventoux, en het meer Lac de Serre-Ponçon kleuren je panorama. Eenvoudige pistes vlakbij het dorp en een gerenommeerde skischool maken er meteen ook een uitstekend skigebied voor de hele familie van.

    Geflitst? Geen probleem!

    Snelheidsduivels zijn toegelaten op de piste van Chabrières. De profs halen hier duizelingwekkende snelheden- het record van 255 km/uur staat op naam van de Italiaan Yvan Origone. De Belgische atleet Joost Vandendries zit het Belgisch record (215.311km/h) op de hielen met zijn persoonlijk record van 230km/h!

    Maar iedereen vanaf 6 jaar kan hier in de voetsporen van de snelheidsduivels treden. Op het lagergelegen gedeelte van de piste is een prachtig speelterrein waar snelheden van 120 km/u geen uitzondering zijn. Dat maakt van Vars het snelste skigebied ter wereld.

    Freestyle-mekka

    Reeds meerdere jaren profileert Vars zich als een referentie voor freestylers. In de zeven funparks krijgen freestylers van alle niveaus verschillende uitdagingen voor skilatten of snowboards gesmeten. Varspark is een opeenvolging van modules, jumps, rails en boxen voor elke freestyler. Zelfs aan de allerjongsten is gedacht, vanaf drie jaar kan je op een aantal freestyle-tracks terecht.

     

    Alternatieve activiteiten

    Wil je wel eens iets anders doen dan skiën of snowboarden? Ook dan zit je in Vars gebeiteld. Op bijna veertien kilometer pistes kan je met de fatbike - een speciale met extra brede banden voor de sneeuw gebouwde mountainbike, al dan niet elektrisch - rijden.

    De Sleddogs Snowskates is een soort schaats waarmee je door alle soorten sneeuw kan glijden. Wanneer de pistes sluiten, vullen de liften zich met sledes. Je gaat nog eenmaal de berg op en daalt de twee kilometer lange piste met de slede af om zo een eind aan een mooie dag te breien.

    Je kent ongetwijfeld de activiteit van op het water: in een grote band gezeten word je door een boot voortgetrokken. Dat kan nu ook op de sneeuw. Met paarden.

    Het kan ook rustiger met paarden, een rit in de paardenslee of hondenslee brengt je dichter bij de overweldigende natuur. Of trek de sneeuwschoenen aan en maak je op voor een wandeling, veertig kilometer wandelpaden staan open voor sneeuwschoenwandelingen

    Beknopte agenda

    Vars en scène - 15 december: opening van het skigebied met gratis festival

    Outdoormix festival - 22 tot 27 januari 2019: freestyle- en freeridecompetities, ski, snowboard, mountainbike, kayak op de sneeuw, … een winters outdoorsport-festival.

    Speedski: in maart zijn er verschillende speedski-activiteiten. Tussen 23 en 31 maart wordt een poging gedaan het wereldrecord te verbreken.

    Gliss & Mix - 6 en 7 april: evenement met optredens en verschillende activiteiten waarvan de opbrengst naar de strijd tegen kanker gaat.

    Meer informatie is beschikbaar op www.vars.com

     

     









    13-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Dolce Vita als inspiratiebron voor vrouwelijke mode

    Terra di Siena is een Belgisch kledingmerk dat de Italiaanse levensstijl centraal stelt. De elegante en verfijnde vrouwelijkheid vormt de rode draad doorheen de visie op het goede leven. Het merk werd opgericht in de jaren 90 en brengt bijna wekelijks nieuwe modellen uit, in een uitgebreide waaier aan kleuren en prints. Terra di Siena -de naam alleen al ademt een zwoele zachtheid uit – maakt van kleur en een leven vol kleur de verbindende ladders van het eigen DNA.

    De vrouw Terra di Siena : Terra di Siena kleedt vrouwen en beantwoordt al hun wensen. Het merk richt zich tot alle vrouwen die op zoek zijn naar een trendy en tijdloze look: van top fashionista tot multitaskende moeder, van dynamische en verleidelijke vrouw tot elegante en klassieke dame die zich uitermate goed in haar vel voelt.

    De collecties van Terra di Siena : Al vanaf het begin koos het merk om te leven in het heden, in het moment zelf. Daarom vernieuwt Terra di Siena constant de eigen collecties en biedt het merk deze aan in tal van kleuren. Per seizoen komen er een honderdtal nieuwe modellen bij.

    Terra di Siena biedt een uitgebreide selectie kleding aan met modieuze en tijdloze “fashion” stukken. Ideaal voor shopaholics die constant op zoek zijn naar de crush van het seizoen!

    Herfst / Winter 2018 - Aan het stuur: het koppel Bromberg

    Jacques en Gisèle Bromberg zijn de oprichters van Terra di Siena. Al sinds 1971 zijn ze actief als groothandelaars in de textielsector en ze bouwden een groot netwerk van verdelers uit in heel België. De jaren 90 waren een belangrijke periode voor het koppel, met de lancering van hun eigen kledingmerk.

    Het koppel haalt inspiratie uit het dagelijks leven, uit wat vrouwen en hun kinderen en zelfs hun kleinkinderen vandaag dragen, om creaties te ontwerpen en te hernieuwen. Ze anticiperen op de laatste modetrends en volgen die op de voet om ze vervolgens toe te passen in hun eigen kledinglijn Terra di Siena.

    Even 100% Italiaanse productie

    Terra di Siena is fier op de Europese roots en kiest voluit voor een Europese productie. Alle kleding wordt volledig in Firenze gemaakt en komt via het korte circuit bij de eindgebruiker terecht. Op die manier kan Terra di Siena scherpe prijzen hanteren en snel inspelen op de allernieuwste tendensen

    Netwerk van verdelers : Terra di Siena wordt verdeeld via een zorgvuldig uitgekozen netwerk van kleine en middelgrote multi-brandstores in heel België. Het merk waakt streng over de kwaliteit van de persoonlijke dienstverlening naar de klanten toe.







    12-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film'On: internationaal filmfestival voor Jong Publiek

    Van 24 oktober tot en met 3 november 2018 nodigt Filem’On kinderen en jongeren uit op een uniek cinematografisch avontuur: het Internationaal Filmfestival voor Jong Publiek in Brussel. Filem’On is meteen het grootste filmfestival van België dat zich specifiek richt tot een jong publiek! Met een verbluffende programmatie vóór en tijdens de herfstvakantie wil Filem’On zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans geven een film mee te pikken.

    Meer dan 130 films, avant-premières én filmklassiekers!

    Filem’On toont films uit meer dan 30 landen en heeft oog voor mooie kinderfilms uit minder bekende landen zoals Servië, Georgië, Turkije, China, IJsland en Swaziland! Verder zijn er heel wat nieuwe releases voor de kleinsten zoals “Gordon en Paddy”, “Cirkeline” “De Wegpiraat” (van de makers van “The Grufallo”) en “Monky” die ook later op het jaar te zien zullen zijn in de cinema’s en die liefhebbers nu al kunnen bewonderen, “Woorden” zijn de rode draad doorheen de selectie filmklassiekers. Daarom staan er heel wat boekverfilmingen op het programma tijdens deze editie, zoals “Young Frankenstein”, Roald Dahls meesterwerk ”James and the Giant Peach” en “Zazie dans le metro”. En er is een boekenbeurs op maat van kinderen in de gezellige foyer van Cinema Nova!

    >> Het filmfestival trapt officieel af met een cinéconcert in Bozar op 24 oktober om 15u. Estland en Finland vieren dit jaar 100 jaar onafhankelijkheid en voor die gelegenheid worden in Bozar onder meer 8 animatiefilmpjes van de Baltische studio’s getoond en live begeleid door muzikanten van topformaat.

    Internationale uitstraling

    Filem’On maakt deel uit van de vaste jury van de European Film Award (EFA, Young Audience Award) en nodigt een internationale jongerenjury (Polen, Nederland en Luxemburg) uit op het festival in Brussel. Deze jongeren zullen, samen met een nationale tienerjury, de competitiefilms beoordelen en per categorie (kids, kortfilm, mundi, teens) een winnaar kiezen. Verder is ook een Europese professionele jury aanwezig. Filem’On organiseert ook de 5de European Exchange, een internationaal colloquium, waarin 8 inspirerende projecten worden voorgesteld die over de land- en taalgrenzen heen kinderen en jongeren warm willen maken voor kwaliteitsvolle film.

    >> Internationale filmprofessionals komen hun project voorstellen op 2 november in Cinema Palace. De voertaal van dit evenement is Engels.

    Meer dan alleen film : Filem’On heeft als doel kinderen en jongeren kennis bij te brengen over film en media. Voor hen worden in de periode van het filmfestival ook allerhande workshops georganiseerd. Zo is er de workshop “Reportersclub” waar tieners zullen leren om als echte journalisten verslag uit te brengen, ook van het filmfestival.

    Enkele belangrijke data

    24.10 15u Officiële opening Internationaal Filmfestival Filem’On - Bozar

    30.10 TBC Onthaalmoment van de internationale tienerjury – Stadhuis Brussel

    29.10 - 03.11 10u-17u Workshop Reportersclub – diverse cinema’s

    02.11 10u-17u European Exchange - Palace

    03.11 18u Slotfeest/prijsuitreiking - Cinema Galeries

    Het volledige programma met films en locaties vindt u op http://filemon.be

    11-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puy du Fou: hotels uit een ander tijdperk

    De herfstvakantie nadert met rasse schreden. Tijd om er even tussenuit te knijpen. Een atypische bestemming die bij klein en groot scoort, is Puy du Fou. Puy du Fou is een themapark dat volledig uniek is in zijn genre. Het is tweemaal tot beste park ter wereld verkozen. Puy du Fou is vandaag het tweede themapark van Frankrijk met ruim 2,3 miljoen bezoekers per jaar.

    In een eeuwenoud bos van 55 hectare reizen de bezoekers terug in de tijd – van het oude Rome tot vandaag – dankzij overweldigende spektakels, levensechte decors en indrukwekkende special effects. Eén ding is zeker: je wordt volledig meegezogen in het avontuur. Om je reis door de tijd nog even te laten voortduren, kun je zelf een tijdperk kiezen waarin je wilt overnachten. Zo telt de ‘Cité Nocturne’ vijf heel aparte themahotels.

    1. EEN VERBLIJF IN HET OUDE ROME: Bezoekers reizen 2 000 jaar terug in de tijd en belanden in in ‘Villa Gallo-Romaine’ in de sfeer van het oude Rome. De architectuur is geïnspireerd op een Romeins forum met okerkleurige gevels, Korinthische zuilen en bas-reliëfs. De 100 comfortabele familiekamers zijn aangekleed met Romeinse werpspiesen en meubels. Villa Gallo-Romaine is omringd door 62 monumentale zuilen en bezit een mediterrane tuin vol olijfbomen, cipressen, rozemarijn en lavendel.

    2. OVERNACHTEN OP HET WATER : De ‘Îles de Clovis’ nemen de bezoeker mee naar de vroege middeleeuwen. De 50 paalwoningen met rieten daken en vakwerk zijn ecologisch ontworpen om de authentieke sfeer van een dorp uit het eerste millennium op te roepen. De inrichting combineert authenticiteit met optimaal comfort: granieten wastafels, eiken bedden, houten meubilair. Meer dan 80 000 planten, een voor een geplant, sieren de ‘Îles de Clovis’ en in de 9 waterplassen leven een soort karpers die dol zijn op muggenlarven.

    3. TERUG NAAR DE RENAISSANCE : ‘Camp du Drap d’Or’ nodigt zijn gasten uit om te genieten van een verblijf in de voetsporen van koningen Frans I van Frankrijk en Hendrik VIII van Engeland, in een van de 100 extravagante ‘logeries’, versierd met de wapenschilden van de koningen. Hemelbedden, gedraaide kolommen van massief eikenhout, geborduurde wandtapijten, metalen wastafels en badkamers in gouden aardewerk zorgen voor een echt koninklijk verblijf met alle moderne comfort, in een prachtig decor.

    Alle decoratieve elementen van de ‘logeries’ van Camp du Drap d'Or, zoals de bakstenen, natuursteen of houten pilaren en balusters, zijn op maat gemaakt en gebaseerd op toenmalige schilderijen en gravures om het geheel zo authentiek mogelijk te maken.

     

    4. WAAN JE IN DE MIDDELEEUWEN : Het allernieuwste themahotel van Puy du Fou, ‘La Citadelle’ nodigt je uit voor een unieke ervaring. De drie verdiepingen van geplaveide galerijen, de wirwar van gangen, de indrukwekkende toegangspoort en de moestuin met geneeskrachtige planten dompelen je meteen onder in het hartje van de middeleeuwen. De kamers zijn versierd met luxestoffen, sierlijke eikenhouten bedden, met de hand geschilderde muurschilderingen, met kalk bedekte muren, glas-in-loodramen en lantaarns, die een heldere, gezellige sfeer creëren, waar je heerlijk kunt uitrusten. La Citadelle biedt 74 ‘klassieke’ kamers met 5 bedden en 26 ‘comfort’-kamers met 3 bedden. Er is roomservice beschikbaar voor het ontbijt.

    5. HERBERG UIT DE 18e EEUW : ‘Logis de Lescure’ ligt dicht bij de directe toegang tot het Grand Parc en beschikt over 4 suites met een etage, van 43 tot 77 m², in een authentiek 18de-eeuws gebouw uit de Vendéestreek. Elke suite biedt een andere ervaring dankzij de originele en zorgvuldig uitgekozen decoratie: de Salle des Miroirs voor gepassioneerde dromers, het Planetarium voor liefhebbers van astronomie, het Cabinet des Curiosités voor ontdekkingsreizigers en de Salon de Musique voor romantische muziekliefhebbers.

    Puy du Fou werd opgericht in 1978 en is een volledig atypisch themapark. Het werd twee keer verkozen tot beste park ter wereld: in maart 2012 in Los Angeles (Thea Classic Award) en opnieuw in november 2014 in Orlando (Applause Award). Vandaag is het het tweede grootste park van Frankrijk met meer dan 2 210 000 bezoekers in 2016. Puy du Fou is een groep die bestaat uit hoofdzakelijk een Association Loi 1901 (een vereniging zonder winstoogmerk) en een SAS (Société par Actions Simplifiées). De vereniging organiseert het Cinéscénie spektakel met 3650 vrijwilligers en heeft de SAS in handen die het Grote Park beheert (60 dag- en avondspektakels, 4 historische dorpjes, 25 restaurants en 5 themahotels). De twee organisaties verzekeren hun toekomst door Puy du Fou Academie (een lagere school ‘kunst & studies’) en Junior Academie (artistiek opleidingscentrum) te financieren. Beide leiden jaarlijks ruim 600 jongeren op in de spektakelkunsten en -technieken. Met Puy du Fou International verspreidt het park zijn knowhow over de wereld en geeft het advies over de creatie van parken en spektakels volgens het model van Puy du Fou. Sinds zijn oprichting kent Puy du Fou een constante groei dankzij zijn artistieke lef en permanente investeringen. www.puydufou.com

     







    10-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 Weleda must-haves voor echte winter beauty's

    Winter is coming… dé tijd van het jaar om je huid een handje te helpen. Met deze winterfavorieten ben je op-en-top voorbereid voor het koudste én gezelligste seizoen van het jaar.

    Cold Cream Gezichtscrème voedt en beschermt je huid bij (vries)kou en voorkomt uitdroging. Het resultaat? Een heerlijk zachte en soepele huid, ook bij guur weer. 30 ml € 11,99

    Colour Lip Balm Berry Red houdt je lippen zacht en soepel en geeft ze tegelijk een subtiel tintje. Het resultaat? Glanzende, zachte lippen met een feestelijk tintje! 10 ml € 6,99

    Granaatappel Regeneratie Handcrème met de warme geur van sinaasappel en davana verzorgt je handen intensief. Ook fijn is dat deze crème snel intrekt. Het resultaat? Mooi verzorgde handen. 50 ml € 7,99

    Lavendel Ontspannende Body Olie voedt, verzorgt en verwarmt je huid en brengt je tot rust. Ideaal voor of na een hectische dag. Het resultaat? Een heerlijke nachtrust of ontspannen start van de dag. 100 ml € 15,99

    Zilverspar Verwikkingsbad tovert je badkamer om in een kuuroord en is zeer geschikt wanneer je verkouden bent. Het resultaat? Na een vermoeiende dag ben je snel weer helemaal in balans. 200 ml € 14,49

    http://www.weleda.be/







    09-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neem een digitale duik in de nieuwe LSC Cruiszes brochure 2018-2019

    De grootste privécruiserederij ter wereld MSC Cruises, met thuisbasis in Zwitserland en marktleider in Europa en Zuid-Amerika, stelt haar nieuwe brochure voor het seizoen 2019-2020 voor.

    Voor de editie 2018-2019 maakte MSC Cruises voor het eerst gebruik van de mogelijkheid van virtuele realiteit. De allernieuwste brochure gaat nog een stap verder op dat pad. En dit om optimaal gebruik te maken van de reeds aanwezige VR-functies en een zo rijk mogelijke ervaring te garanderen.

    Ook werd er een nieuwe versie van de toepassing ‘MSC 360VR’ ontwikkeld die de bezoekers onderdompelt in het universum van MSC Cruises. Maar de belangrijkste nieuwigheid in de toepassing stelt de geïnteresseerden in staat om de cruise van hun keuze te selecteren en te plannen, en op termijn ook om een optie te nemen.

    Daarnaast bevat de brochure een aantal nieuwe aanbiedingen en reisroutes, waarmee allerhande bijkomende alternatieven mogelijk worden. Zo beschikt MSC Cruises onder meer over twee nieuwe schepen die bij STX France werden gebouwd: MSC Bellissima die vanaf maart 2019 elke zaterdag zal uitvaren vanuit Marseille en MSC Grandiosa, met dezelfde thuishaven, die in november 2019 in de vaart wordt genomen. Het aanbod telt ook nieuwe bestemmingen, India bijvoorbeeld, en bijkomende afvaarten, onder meer vanuit New York. MSC Armonia zal vanaf 10 december 2018 vertrekken vanuit de haven van Miami. Net als MSC Seaside, MSC Divina en MSC Meraviglia zal dat schip Ocean Cay MSC Marine Reserve aandoen, een privé-eiland in de Bahama’s, dat speciaal voor MSC Cruises is ontworpen. En als kers op de taart wordt MSC World Cruise 2020 gelanceerd die reizigers in 117 dagen rond de wereld brengt en 43 bestemmingen in 23 landen aandoet.

    Al enkele jaren zet MSC Cruises stevig in op het digitale. Zo is er aan boord van de nieuwe vlaggenschepen het innovatieve digitale programma MSC For Me. De lancering van de brochure 2019-2020 gaf MSC Cruises ook de gelegenheid om nog eens de allereerste virtuele persoonlijke assistent voor te stellen, die op gewone gesproken instructies reageert. Dat is een absolute primeur voor de sector. De unieke dienst verstrekt de passagiers alle informatie op maat, met snelle en eenvoudige antwoorden, zodat ze vanuit de kajuit hun reis en verblijf kunnen personaliseren en optimaliseren. Voor deze nieuwigheid werkte MSC Cruises samen met HARMAN International, een 100% filiaal van Samsung Electronics Co. Ltd.

    MSC Cruises legt bovendien een grote verantwoordelijkheidszin aan de dag tegenover mens en milieu. We werken met een absoluut respect voor de zeeën en oceanen van onze planeet en voeren voortdurend nieuwe systemen in om de ecologische impact van onze reizen zo klein mogelijk te houden.

     

    08-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het ideale verwenmoment Special T helt je de kou trotseren

    Nu de temperaturen zakken en de winter om de hoek staat te piepen, is er niets heerlijker dan een warme tas thee. SPECIAL.T biedt je net dat, en zoveel meer. Ze helpen je de winter te overbruggen met onder andere nieuwe winterse smaken, feestelijke limited editions, een vernieuwde theemachine, ... Tea time was nog nooit zo rustgevend. Met het succes van thee en vooral-thee infusies is de voorbije tien jaar een slapende reus ontwaakt. De kruidige drank heeft zijn plekje in onze drankcultuur nu definitief verworven. Thee expert SPECIAL.T speelt hier op in.

    Heerlijk winters: Amaretti Divino

    SPECIAL.T laat een nieuwe theesmaak op de wereld los, of eerder: op de feestdagen. De limited edition 'Amaretti Divino' is speciaal gefinetuned voor deze periode van het jaar. De zwarte thee is een mix van amandel, mandarijn en een zachte carameltoets. Lekker kruidig en heerlijk winters. Almond Amaretti van SPECIAL.T. €3,90 per doos van 10 capsules.    

    Biologische opkikker: Winter Thyme

    Ook het biologische WELLBEING gamma krijgt er een winterse nieuwkomer bij. Het biologische kruidenmengsel van Winter Thyme concentreert zich op de kracht van de natuur met een subtiele toets van bloemen, pittige tijm en eucalyptus. Aangezien tijm en eucalyptus traditioneel gebruikt worden voor het genezen van een winterdipje, komt Winter Thyme op het perfecte moment! Winter Thyme van SPECIAL.T. €3,90 per doos van 10 capsules.

    De MASTER.T theemachine

    SPECIAL.T brengt eind oktober de innovatieve MASTER.T theemachine uit. Hun iconische theemachine is nu nóg efficiënter en voorzien van nieuwe functies zoals een latte-optie en de mogelijkheid om zelf de intensiteit van je thee te bepalen aan de hand van 5 sterktes. Daarnaast heb je de keuze tussen een grote of kleine tas, en kan thee zelfs mee in een travel mug. Kortom, een de MASTER.T heeft oog voor detail en comfort.

    Thee in capsules, kan dat? Ja! Hele theeblaadjes zijn bewaard in hermetisch gesloten capsules om ze te beschermen tegen licht, lucht en vocht en om hun aromatische rijkdom volledig te behouden. De SPECIAL.T-machine herkent elke theecapsule en past de infusie aan tot op de graad en de seconde nauwkeurig met één druk op de knop. In alle eenvoud het perfecte kopje thee! MASTER.T by SPECIAL.T. Zal enkel op de webshop beschikbaar zijn vanaf eind oktober; voor een RSP: €129

    SPECIAL.T Christmas Box

    Verras een bijzonder iemand met de originele SPECIAL.T Christmas box! De box bestaat uit 24 verschillende theecapsules, waar je elke dag met plezier eentje kunt uithalen. Het verrassingseffect is groot: je weet niet op voorhand welke smaak je krijgt. SPECIAL.T Christmas Box. Te verkrijgen op de website van Special.T. Prijs: €26

    Ook het vaste WELLBEING-assortiment breidt uit

    Detoxpauze : De allernieuwste toevoeging aan het WELLBEING-gamma, DETOX, is zonder twijfel de perfecte break dit najaar. Maar ook op alle andere dagen van het jaar is dit een onweerstaanbaar lekkere en frisse groene theemengeling. De blaadjes en wortels van de paardenbloem hebben namelijk een helende en vochtafdrijvende werking. Het sublieme detoxmoment is compleet dankzij de zuiverheid van gember evenwichtig gemengd met citroengras en brandnetel voor een plantaardige toets. Detox van SPECIAL.T. €3,90 per doos van 10 capsules.

    Wat is jouw vaste wellbeing favoriet?

    Good Night Kiss: rijke melange van melisse, roos en vanille voor een rustgevende slaap. – Harmony: lindebloesem met een vleugje salie en tijm, ideaal voor een ontspannende pauze tussendoor. After Meal: heerlijke combinatie van venkel, anijs en zoethout om de spijsvertering te bevorderen. Happy Fruity: subtiele mix van rozenbottel, granaatappel en accenten van bloemen met alle weldaden van supervruchten en antioxidanten. Good Night Kiss, Harmony, After Meal, Happy Fruity. €3,90 per doos van 10 capsules

    SPECIAL.T van Nestlé combineert de beste theesoorten ter wereld met een perfecte infusie voor elke thee. Het resultaat: een overheerlijk kopje thee, op de juiste temperatuur, in een oogwenk.

    Sinds het ontstaan van SPECIAL.T is het hun doel om de beste theesoorten van over de hele wereld te selecteren. China, India, Japan, Ceylon, Zuid-Afrika… In elk van die landen selecteerde SPECIAL.T de meest prestigieuze tuinen met respect voor de seizoenen, want amper 1% van de wereldwijde theeproductie voldoet aan de selectiecriteria. Daarom ziet SPECIAL.T het als haar missie om theeën van origine voor te stellen, geselecteerd om hun topkwaliteit, zonder kleurstoffen of smaakversterkers. Ze oogsten uitsluitend de theeblaadjes aan het uiteinde van elke tak voor een natuurlijke smaakexplosie.

    In het engagement om de kwaliteit en de natuurlijkheid te verbeteren, is kiezen voor biologische thee vanzelfsprekend. Vandaag telt SPECIAL.T al meer dan 12 theevariëteiten die biologisch geteeld zijn. En morgen worden dat er nog meer. Want dat is het ultieme doel: elke dag het plezier gunnen van zo een natuurlijk mogelijke thee. www.special-t.com

     





    07-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La redoute collections

    No drama llama!

     

    Animal prints are here to stay... — Het wordt deze winter een beestenboel, maar dan wel met humor en smaak! De dierenprint vind je overal dit seizoen; van luipaard tot zebra! Sexy, elegant, modern of eerder bohémien? De animal look is volledig aanpasbaar. Een ding is zeker: it’s an urban jungle out there!







    06-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LolaLiza:Felinity !

    Felinity - Een houding van gratie en sierlijkheid. De onderscheidende elegante bewegingen, de zachte tred, katachtige behendigheid en een instinctieve kracht.

    LolaLiza maakt zich op voor een gezellige herfst met de Felinity collectie. De ontwerpers lieten zich inspireren door zowel jungle als dieren : denk aan uitbundige animal prints en kleuren zoals zandgeel, aardebruin en baksteenrood. Laat je alvast warm maken voor de komende herfst met onderstaande Felinity items







    05-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AM PM: Voor een intense en warme stijl

    Een appartement met een geraffineerde look, spciale objecten en beelden, organische vormen en geometrische motieven. Fluweel, ambermarmer en massief notenhout, nobele materialen en pastelkleuren voor een intiem en warme stijl.







    05-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holland America Line start samenwerking met Rolling Stone
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Holland America Line introduceert de Rolling Stone Rock Room, een nieuw klassiek rockpodium ontwikkeld samen met Rolling Stone magazine, ’s werelds toonaangevende muziekautoriteit. De Rolling Stone Rock Room geeft cruisegasten een unieke ervaring met een live-band die rockgeschiedenis brengt door het spelen van iconische hits van populaire rocksterren.

    De Rolling Stone Rock Room maakt zijn debuut als onderdeel van de innovatieve Music Walk op Holland America Line’s Nieuw Statendam wanneer deze komende december aan de vloot wordt toegevoegd. In dezelfde maand wordt hij ook op de Koningsdam gelanceerd.

    “We zijn ontzettend blij dat we de enorme expertise van Rolling Stone kunnen gebruiken om een nieuwe entertainment locatie te creëren die al onze gasten aanspreekt,” aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. “Innovatieve en authentieke muziekervaringen vormen het hart van ons entertainmentaanbod en dit onderscheidt ons binnen de cruisewereld. Klassieke rock spreekt mensen van alle generaties aan omdat de muziek universeel is en de Rolling Stone Rock Room brengt opnieuw een geweldig livemuziek podium op onze schepen.”

    De Rolling Stone Rock Room kent een vijfkoppige band die hits speelt geïnspireerd op de hitlijsten van het magazine. “Rolling Stone en Holland America Line zijn twee beeldbepalende merken die allebei de beste muziek naar cruisegasten willen brengen,” aldus Meng Ru Kuok, CEO van Rolling Stone International. “We kijken uit naar deze unieke merkbeleving en het eerste van een dergelijke samenwerking voor ons door het tot leven brengen van Rolling Stone op een ultieme live locatie op zee.”

    Sinds zijn oprichting 50 jaar geleden heeft Rolling Stone zich vandaag de dag ontwikkeld als een multi-platform merk met ongeëvenaarde toegang en autoriteit waarmee het een wereldwijd publiek van meer dan 60 miljoen mensen per maand bereikt. Rolling Stone is een autoriteit op het gebied van muziekrecensies, diepgaande interviews, keihard politiek commentaar en prijswinnende journalistiek in print, online, mobile, video, social media en evenementen. Het blijft hiermee trouw aan zijn missie van het vertellen van uitzonderlijke verhalen die de hedendaagse cultuur verlichten.

    Music Walk Live podia : De innovatieve Music Walk op Holland America Line schepen biedt een variëteit aan muzikale belevingen en genres om een live-ervaring als geen andere op zee te brengen. Naast Rolling Stone op de Nieuw Statendam en Koningsdam kent de Music Walk ook Lincoln Center Stage, Billboard Onboard en B.B. King’s Blues Club. www.HollandAmerica.com

    04-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aqua di Parma

    ACQUA DI PARMA GAAT IN ZEE MET CLYM EVERNDEN VOOR DE NIEUWE, EXCLUSIEVE COLONIA ARTIST EDITION

    Het merk dat Italiaanse stijl incarneert, geeft getalenteerd Brits kunstenaar de opdracht om een artistieke editie te maken van zijn legendarisch parfum.

    Acqua di Parma, het merk dat een perfecte belichaming is van de Italiaanse stijl, koos voor de creatieve kijk van kunstenaar Clym Evernden om zijn legendarische parfum Colonia op een unieke en originele manier te vertolken.

    Clym Evernden is een eclectisch vertegenwoordiger van de hedendaagse kunstscène met verscheidene prijzen op zijn palmares. Hij kroop ook al in de huid van artdirector voor sommige van de meest prestigieuze merken ter wereld en staat zowel bekend om de zeer herkenbare vloeiende, grafische lijnen in zwarte inkt als om zijn gedurfde, bonte kleurengebruik. Clym kan alle types media aan: tekeningen op papier, decorontwerp, videoproductie en installaties, multimediawerk. Zijn poëtische gevouwen animatieverhalen en zijn intelligente, fantasierijke posts hebben hem niet minder dan 85.000 volgers op zijn Instagram account @clymdraws opgeleverd.

    De eenvoudige en tegelijk gesofistikeerde stijl van Clym heeft een sterke affiniteit met het merk en dat zorgt ervoor dat het Colonia Artist Edition-project de waarden van Acqua di Parma perfect belichaamt. De tekeningen en illustraties van Clym, allemaal uitsluitend met de hand gemaakt, vertonen lichte imperfecties waardoor ze volkomen uniek zijn en net daarom nog perfecter. Acqua di Parma, al meer dan een eeuw actief, heeft altijd een voorliefde gehad voor vakmanschap en voor stuks die met geduld en tijd vervaardigd zijn. Met hun kleine mankementjes ademen ze een eerlijke vitaliteit.

    "Clym overtuigde ons met de authentieke elegantie van zijn werk. Er is niets artificieels aan zijn kunst, enkel een instinctieve en bijzonder geraffineerde eenvoud, een subtiele en tegelijk sterke frivoliteit, net als de informele cliché-loze elegantie die ons merk zo typeert. Clym is de perfecte vertolking van de levensstijl van Colonia, de meest herkenbare geur van Acqua di Parma die al onze waarden belichaamt. Colonia is het parfum dat op en top de Italiaanse stijl incarneert, een frisse, lichte compositie die levensvreugde uitstraalt. Met zijn subtiele, moderne stijl is Clym erin geslaagd de spirit van het merk en het legendarische parfum te vatten. De Colonia Artist Edition is de fusie van twee talen die een publiek aanspreken dat op zoek is naar authenticiteit en die ook waardeert,' aldus Laura Burdese, CEO en President van Acqua di Parma.

    "Ik ben verrukt om met een merk als Acqua di Parma te kunnen samenwerken. Italië is een van mijn favoriete bestemmingen en de geuren, de stijl en het imago van de parfums van het merk doen me denken aan het licht en de sfeer van de landschappen waar ik zo van hou. Acqua di Parma is het prototype van een sobere, geraffineerde luxe – verre van protserig en formeel – iets heel hedendaags in mijn ogen. Het was ook interessant om enkele gelijkenissen te ontdekken tussen mijn werk en de visuele codes van het merk met een uitgesproken identiteit. Het eenvoudige, artdeco aandoende, met de hand getekende ontwerp op basis van een monochroom en Parmageel thema heeft een uitzonderlijke visuele impact. Die eenvoud is ook te vinden in mijn werk: zwarte lijnen die contrasteren met felle, levendige kleuren. Wanneer ik ontwerp, dan springen mijn penseelstreken in het rond op een bijna instinctieve manier om vast te leggen wat ik waarneem. Ik zet mijn emoties op papier zonder enige filter; een eerlijke directheid die ik ook herken in Acqua di Parma. Het was een eer voor me om de levensstijl van Colonia te vertolken. De noten van deze geur nemen me mee naar een elegante Italiaanse kleermaker, in een cocktail van passie voor traditie gecombineerd met een frisse, extreem moderne energie,' aldus de kunstenaar.

    COLONIA. EEN TIJDLOZE KLASSIEKER.

    Citroen, Calabrische bergamot en zoete sinaasappel: de gouden vruchten van Acqua di Parma geven hun sprankelend frisse en zonnige noten vrij in de lucht. En die noten zijn nog geprononceerder in het hart van de geur waar ze versmelten met de bloemige essences van lavendel, ijzerkruid en Perzische roos. Aan de basis bezegelen de warme, houtnoten van edele vetiver, sandelhout en patchoeli deze unieke omarming.

    Beschikbaar vanaf 15 oktober 22018.







    03-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loved by Miracles: twining prints

    Loved by Miracles, de kledinglijn ontworpen door Annelien Coorevits voor mama’s en hun mini-me, is dit seizoen aan haar tweede editie toe. De collectie omvat outfits voor elk moment, van geklede joggings met velvet bombers tot jurken met een touch of glamour, geknipt voor de eindejaarsfeesten. Gezicht van de campagne is Annelien zelf, met haar dochtertje Elena.

    De collectie straalt een en al vrolijkheid uit, dankzij de speelse motieven zoals kusjes, bloemen en vogels. Ze duiken vooral op in de jurkencollectie. Blikvanger is de lange zwarte jurk met rood bloemmotief die ook in kids-versie bestaat, zij het dan knielang en in doorknoopversie. De kusjesprint is ook verkrijgbaar als blouse voor de mama’s, te combineren met een zwarte geklede pantalon met franjes als leuk detail.

     







    02-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!