De chocolatiers – met uitzondering van Laurent Gerbaud, die meewerkte aan de creatie van dit nieuwe paasei – mogen op hun hoede zijn: het huis Dandoy lanceert namelijk zijn allereerste pure chocolade-ei, waarvan de binnenkant volledig is bekleed met speculaas.
Geen kippeneitje bovendien, want struisvogelvrouwtjes zouden er zeker jaloers op zijn. Deze nieuwe lekkernij combineert de allerbeste Belgische ambachtelijke chocolade met het knapperigste aller huisgemaakte koekjes, dat al 7 generaties lang het handelsmerk is van dit instituut.
Huis Dandoy doet Pasen verder ook alle eer aan met een collectie eieren in 2D: heerlijke speculaas versierd met een struisvogelmotief en in chocolade gedoopt. Deze worden samen met de rest van het gamma in de uitstalramen van de winkels van dit bloeiende familiebedrijf gepresenteerd op een bedje van mos.
Dandoy begeeft zich op het terrein van de chocolatiers, en het resultaat mag er zijn. De schelpen zijn heerlijk krokant en doen de harten smelten, want over smaak valt in dit geval absoluut niet te twisten. Deze nieuwe collectie, net uit het ei, kondigt meteen het begin van de lente aan.
Wat was er eerst: het ei of de struisvogel? Laten we het voor de gezelligheid maar bij Dandoy houden!
|