Inhoud blog
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    28-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geef je interieur een boost en durf kleur bekennen met SPICE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    de 5de collectie behangpapier van het Belgische merk Tenue de Ville.

     

    Voortbouwend op vier jaren van intensieve creativiteit, reizen en samenwerking signeert Alexia de Ville de Goyet, de Belgische ontwerpster van het behangpapier label TENUE DE VILLE, met SPICE een collectie waarin kleur en poëtische beelden de hoofdrol spelen.

    Beelden van sublieme herbaria, vergulde palmbomen en wonderlijke vogels , allemaal van de hand van Alexia de Ville, verleiden ons tot een mooie wandeling. Etsen en oude weefsels worden hier opnieuw geïnterpreteerd, getransformeerd en samengesteld door Alexia, die als een ware vertelster een nieuw schitterend gekleurd verhaal creëert samen met SPICE.

    De ontwerpster heeft voor deze nieuwe collectie de subtiele texturen, die het succes uitmaakten van haar derde collectie BALSAM, even terzijde geschoven en heeft hier eerder gekozen voor duidelijk afgelijnde en beeldende motieven in de lijn van haar eerste collectie, City Garden. Dieren en planten verschijnen weer in de onwezenlijke compositie van de nieuwe collectie met zorgvuldig uitgewerkte kleuren.

    De inspiratiebronnen voor de kleuren, centraal in deze collectie, zijn de trends van 2019 en worden door de zeer eigen kijk van Tenue de Ville verfijnd tot het exclusieve kleurenpalet van het merk.

    Spice staat voor sterke motieven en zinderende kleuren: poeder roze, nude, limoengeel, terracotta oranje, kopergroen, smaragdgroen, het kobaltblauw, dat ons meevoert naar de tuinen van Christian Lacroix en uiteraard ook het eeuwige zwart.

    Alexia vernieuwt ook het technische aspect : zo kiest ze voor een niet geweven papier met nog zichtbare vezels die een elegante achtergrond creëren met een interessante textuur. De 11 Unis ( de effen papieren) van de collectie zijn eenvoudig maar verfijnd dank zij dit, volgens haar, magische papier.

    Voor de 15 traditionele referenties van de collectie kiest Alexia ervoor deze mooie achtergrond te sublimeren volgens de foliotechniek, een verluchtingsprocedé met bladgoud of –zilver dat een zacht reliëf creëert en waardoor de motieven opleven naargelang de intensiteit van de belichting.

    Voor de 4 panoramische (beschikbaar in verschillende kleurversies) kiest ze voor grote kleurrijke beeldende motieven. Dit is perfect mogelijk door de digitale drukkerstechniek.

    “De hedendaagse binnenhuisdecoratie is een gedurfd motief of een onverwachte kleur kiezen. Het is een geste, een franke keuze. Het behangpapier is weer terug van weg geweest maar men gebruikt het op één enkele wand. Ik heb deze collectie ontworpen met dit principe in gedachte. Daarom stelt SPICE grote motieven voor om op één muur aan te brengen en effen kleuren om de andere muren mee af te werken.

    Elk sterk motief vindt zijn bijpassend effen papier met dezelfde achtergrond of kan subtiel met een complementaire kleur harmoniseren” preciseert Alexia de Ville.

    De fotografie van de collectie gaat van hetzelfde principe uit. Alexia stelt er inderdaad combinaties voor, die een harmonieus geheel vormen soms braaf, soms gewaagder.

    Tenue de Ville, opgericht in 2014 is momenteel verdeeld in 20 landen over de wereld en telt een honderdtal verkooppunten in België. Vanaf nu zijn de collecties van Tenue de ville niet enkel meer beschikbaar in de verkooppunten van het merk, zoals bij Miniox, maar wordt ook een eigen e-shop van het merk gelanceerd, langs waar limited-editions van zowel exclusief behangpapier als papierwaren en kussens kunnen worden besteld.

    www.tenuedeville.com

    28-01-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saloncondities bij All Ways cruises
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het seizoen van de vakantiebeurzen is aangebroken! Tijdens de periode van de salons in Luik, Antwerpen en Brussel, lanceert de Belgische touroperator All Ways Cruises een actie met interessante kortingen.

    De actie loopt van woensdag 23 januari tot en met 28 februari 2019.

    Wie tijdens die periode de zomercruise naar Ierland en het Verenigd Koninkrijk boekt, geniet van een korting van 150 euro per persoon, dat is 300 euro per koppel. De originele route van deze zeecruise laat u toe om Zuid-Engeland, Cornwall en Wales te ontdekken. Samen met de eilanden Guernsey en Man vaart het schip ook volledig rond Ierland, met haltes aan de Atlantische Kust, Dublin en Cork. De cruise vertrekt vanuit Zeebrugge op 16 juli 2019. Terug op 28 juli.

    All Ways schenkt tijdens dezelfde actieperiode 100 euro korting per persoon op alle riviercruises, met uitzondering van cruises in Frankrijk

    All Ways Cruises is de specialist in het wereldwijd aanbieden van grootse cruises met kleine schepen, en met eigen begeleiding. Het zijn uitzonderlijke scheepsreizen voor Belgen, en met Belgen.

    De cruises kunnen in de kantoren van All Ways geboekt worden (Brussel, Antwerpen, Gent, Luik, Moeskroen), of bij uw reisagent.

    Meer info op www.all-ways.be

    Klanten die tussen 2011 en 2018 een zeecruise hebben gemaakt met All Ways, krijgen een extra getrouwheidskorting van 5%. Wie de volledige reissom betaalt bij inschrijving krijgt een extra korting van 2%.

     

     

     

    27-01-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verwarminssector vraagtlangetermijnvisie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Verwarmingssector vraagt een langetermijnvisie op de energietransitie met een concrete kalender

     

    ATTB, de Belgische vereniging van leveranciers van verwarmingsmateriaal, stelt vast dat de vervanging van verouderde ketels bijzonder traag verloopt, waardoor onze woningen veel te veel CO2 blijven uitstoten. En dat op een ogenblik dat de klimaatproblematiek meer dan ooit in de schijnwerpers staat met de EU 2050 klimaatstrategie van de Europese Commissie, de Klimaatmars in Brussel, de klimaatconferentie COP24 in Katowice... De overheid moet dringend ingrijpen zodat alle oude ketels in ons land zo spoedig mogelijk vervangen worden. Ook voor nieuwe technologieën is er een duidelijke politieke energievisie nodig. En een definitieve kalender. Het steeds maar uitstellen van belangrijke beslissingen zoals de kernuitstap werkt ontmoedigend op de bereidheid tot investeren.

    2018: een lichte groei, maar geen echte transitie naar energiezuinige toestellen

    De verkoop van verwarmingsinstallaties in ons land vertoont al enkele jaren dezelfde tendensen: in het algemeen is er een lichte groei, de verkoop van stookolieketels daalt en die van gaswandketels stijgt. Warmtepompen en warmtepompboilers kennen een mooie groei maar hebben nog steeds maar een klein marktaandeel.

    Thermische zonnecollectoren (zonneboilers) doen het minder goed, doordat de meeste aandacht, ook van overheidswege, gericht is op fotovoltaïsche toepassingen. Daarnaast worden zonneboilers nog steeds niet correct beoordeeld bij de EPB-berekening, waardoor deze oplossing vaak over het hoofd gezien wordt. De sector neemt zich voor zelf meer inspanningen te leveren om iedereen te overtuigen van de vele voordelen van thermische zonnetoepassingen. ATTB is dus niet ontevreden, maar moet alweer vaststellen dat er van een echte transitie naar meer energiezuinige toestellen en meer hernieuwbare energie nog steeds geen sprake is. Zo’n 60% van onze landgenoten verwarmt nog steeds met een verouderde olie- of gasketel! De overheid moet hier dringend iets aan doen. Een stap in de goede richting is alvast de premie voor warmtepompboilers die sinds 1 januari wordt toegekend. Ook voor warmtepompen en zonneboilers bestaan er trouwens nog steeds diverse premies.

    Vervuilende auto’s worden al geweerd uit de stad. Wanneer ook vervuilende stookinstallaties?

    Wil België de klimaatdoelstellingen van 2020, 2030 en 2050 halen, dan moet ons land een enorme stap voorwaarts zetten. Een versnelde, grootschalige vervanging van de nog bijna twee miljoen (2.000.000) verouderde ketels door condensatieketels of warmtepompen zou de CO2-uitstoot zodanig verminderen dat we de Europese eisen ter zake kunnen respecteren. De overheid moet daarvoor wel snel opnieuw activerende en stimulerende maatregelen nemen. Enerzijds moeten er misschien weer subsidies komen voor de vervanging van oude ketels (dat kan blijkbaar wel voor houtkachels) maar particulieren en bedrijven kunnen op andere, meer dwingende manieren aangespoord worden om hun oude stookplaatsen te vervangen.

    Sinds een aantal jaren wordt, om de luchtkwaliteit te verbeteren, in een aantal grote steden van ons land een lage-emissiezone ingesteld met een beperkte of verboden toegang voor vervuilende wagens. Waarom zou een gelijkaardig systeem ook niet kunnen om vervuilende stookinstallaties te weren? Uiteraard niet van de ene dag op de andere, maar men zou kunnen beginnen met het labelen van het ketelpark (zoals in Duitsland al het geval is). Dat is niet zo moeilijk en een heel geschikt systeem om de eigenaars/bewoners te sensibiliseren. Later zou de vervanging van ketels van 15 of 20 jaar verplicht kunnen worden. Zo zou men op korte tot middellange termijn alle lage-energieketels kunnen verwijderen.

    ATTB vraagt een langetermijnvisie, een concrete kalender én een definitieve beslissing over de kernuitstap

    Zolang beleidsmakers de deadline voor het sluiten van de kerncentrales in vraag blijven stellen, zullen bedrijven en consumenten twijfelen om te investeren in duurzame alternatieven. ATTB vraagt dan ook dat er snel een definitieve beslissing wordt genomen over de kernuitstap. De verwarmingssector vraagt ook een langetermijnvisie op de energietransitie, richting 2030 en 2050 en een coherente communicatie daarrond, die niet marktverstorend werkt.

    ATTB vraagt ook meer aandacht voor en investeringen in decentrale energieproductie zoals warmtekrachtkoppeling (WKK) en brandstofceltechnologie. In het kader van de energietransitie en de stijgende energieprijzen wint decentrale stroomopwekking steeds meer aan belang. WKK is al goed voor 20% van de elektriciteitsproductie in ons land, maar heeft nog een aanzienlijk potentieel voor bijkomende installaties, zowel op de residentiële markt als voor grotere gebouwen.

    ATTB wil ook duidelijkheid over de visie van onze overheden op biomassa. Wordt dat nog beschouwd als hernieuwbare energie of eerder als vervuilende installaties? Moet er eventueel geen onderscheid gemaakt worden tussen grote industriële en kleine (houtkachel)installaties? In 2017 werd door onze overheid een groene taxshift voorgesteld: door meer belastingen te heffen op fossiele brandstoffen en minder op elektriciteit moest het gebruik hiervan aantrekkelijker worden. Maar wat stelden we vast in 2018? Elektriciteit kostte 5,7 keer meer dan gas! We zijn daarmee het duurste land van Europa voor elektriciteit. ATTB dringt er bij de overheid op aan om serieus werk te maken van een echte groene taxshift.

    Ten slotte: na de verkiezingen in mei 2019 zullen de kernuitstap in 2025 en de klimaatproblematiek zonder enige twijfel belangrijke discussiepunten zijn bij de regeringsonderhandelingen. ATTB wil graag haar expertise ten dienste te stellen en mee de discussie over deze belangrijke uitdagingen aangaan.

    26-01-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verken Borneo als een ontdekkingsreiziger met zeilexpeditie Star Clippers

    Star Clippers is de enige rederij die zeilcruises aanbiedt langs de Maleisische kust van Borneo. Het is de ideale vakantie voor ontdekkingsreizigers die op zoek naar exclusieve bestemmingen, en ook van comfort en hoogstaande gastronomie houden.

    Orang-oetangs, vliegende boomkikkers, vleesetende planten, drieduizend soorten orchideeën en… koppensnellers. Het regenwoud van Borneo is een magische wereld op gebied van biodiversiteit. Er wonen 222 soorten zoogdieren en naast de drieduizend soorten bomen kan u ook de Rafflesiabloem bewonderen, soms tien kilo zwaar.

    Het eiland is verdeeld onder Indonesië, Maleisië en het schatrijke Brunei Darussalam. Het regenwoud van Borneo is een van de oudste ter wereld, en zonder twijfel een van de laatste wildernissen. De culturele en etnische smeltkroes is van een ongekende variëteit. Diverse stammen zorgen voor het verderzetten van rijke tradities, met vaak opmerkelijke ceremonies en gewoontes. Rederij Star Clippers organiseert er als enige rederij twee zeilcruises in mei, en twee in oktober. Enkel een cruise laat je toe om de kust van Borneo af te varen en zo verschillende delen van het eiland te ontdekken.

    Ga met een lokale gids in het Semenggoh Natuurreservaat op zoek naar de Orang-Oetangs. Wandel in Kuching, de hoofdstad van Sarawak. Leer in het Bako-reservaat alles over de verschillende ecosystemen van het regenwoud. Verwen uzelf met extatische momenten in deze grandioze collectie van fauna en flora. Bezoek Annah Raisi, een dorp van de Bidayuh koppensnellers. Doe een trekking in het regenwoud van het Kubah National Park, op zoek naar machtige watervallen.

    In Bintulu kan u de Kuan Yin Tempel bezoeken, of het kustnatuurreservaat van Similajau. Op Borneo kan u ook de meer kosmopolitische toer opgaan in oliestad Miri, een etnische smeltkroes. Geniet van watersport (waterskiën, snorkelen en zelfs duiken…) en van een heerlijke barbecue op het strand.

    Om van de emoties te bekomen zijn er telkens ook twee rustdagen op zee, waarbij alle zeilen worden bijgezet. Dat is het moment voor een lunch aan dek, een partijtje mastklimmen of een sessie zeemansknopen maken. U kunt ook met de officieren de navigatie volgen of gewoon genieten van de zwoele wind op het teakhouten dek.

    De cruises zijn 10 of 11 nachten lang, en vertrekken uit Singapore of Kota Kinabalu. Aan de cruise kan ook een landarrangement in een van de luxueuze lodges gekoppeld worden. Vier Borneo zeilcruises in 2019, met telkens slechts 170 passagiers, dat wil zeggen dat deze exceptionele reizen snel volgeboekt zullen zijn. www.starclippers.com







    25-01-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geef de winterblues geen kans!

    Een tropische vakantie dicht bij huis? Welkom bij Center Parcs!

     

    De eindejaarsmagie is uitgewerkt en met de moeizame terugkeer naar de dagelijkse sleur lonkt de winterblues al om de hoek. Tijd dus om de natuur op te zoeken en de batterijen helemaal terug op te laden!

    Kom herbronnen bij Center Parcs en ontsnap met het hele gezin aan de dagelijkse drukte, voor een weekend of een langer verblijf naar keuze. In zijn 24 Europese vakantieparken, waarvan 3 in België, schotelt Center Parcs de vakantiegangers bijzondere ervaringen voor, met activiteiten en adembenemende accommodaties op maat van elk gezin.

    Een cottage met pony in Center Parcs Erperheide

    Kijk vanuit de cottage hoe de kinderen hun eigen pony verzorgen. Een weekend lang kunnen kinderen tot 12 jaar een eigen pony verzorgen, van 's morgens tot 's avonds: borstelen, de manen vlechten, een ritje maken onder toezicht van de ouders of een heus parcours afleggen …

    Piraten veroveren Center Parcs De Vossemeren

    Aan animatie geen gebrek in Center Parcs De Vossemeren: van een reuzengrote Monkey Splash-glijbaan voor wie verknocht is aan sensatie, tot de Discovery Bay waar jonge piraatjes de knepen van het vak leren. Voor wie het liever droog houdt, is er de Action Factory met een interactieve minigolfbaan, de Kids Bowling of de botsauto's …

    Zin in skipret? Op naar Center Parcs Erperheide of De Kempervennen

    Beide vakantieparken liggen op een boogscheut van een overdekte skipiste. Snow Valley ligt vlak bij Center Parcs Erperheide in Limburg, terwijl het Montana Snowcenter op enkele kilometers ligt van Center Parcs De Kempervennen in Nederland. In beide overdekte skipistes kan materiaal gehuurd worden en staan professionele instructeurs klaar om vakantiegangers de basisvaardigheden bij te brengen of hun ski- of snowboardtechnieken bij te schaven.

    In de Aqua Mundo van Erperheide kunnen de grote waterratten in een Aziatisch vissersdorp snorkelen, terwijl de kleintjes zich volop kunnen uitleven in het plonsbad of achter de waterkanonnen. In het indoorspeelplein – met klimmuur, glijbanen, trampolines, bouwblokken of kanonnen om zachte ballen mee af te vuren – kunnen kinderen hun energie kwijt terwijl de ouders de batterijen opladen op het terras.

    In De Kempervennen in Nederland kunnen de kinderen niet alleen het hele jaar door skiën en snowboarden in het Montana Snowcenter, maar kunnen ze ook leren duiken en op zoek gaan naar de grote meerval ‘Big Mama’, een ritje maken op de Segway of de kronkelige en onstuimige wildwaterbaan van de Aqua Mundo bedwingen. Een verblijf in een cottage op het water maakt dat alles extra bijzonder.

    Op 4 uur rijden van Brussel ligt het vakantiepark Les Trois Forêts, dé plaats bij uitstek voor een ontspannend bezoek aan de Deep Nature Spa Waaghalzen kunnen in het vakantiepark Les Trois Forêts, in de buurt van Nancy, een High Adventureparcours afleggen, een sprong wagen in het diepe of de LAZER Challenge aangaan. Wie liever de rust opzoekt, kan puur genieten in het bubbelbad, de hamam, de sauna of de zoutcabine van de Deep Nature Spa.

    Samen qualitytime doorbrengen, ontspannen en één worden met de natuur … Een welverdiende pauze met het hele gezin loont écht de moeite. Dankzij de brede waaier aan animatie voor de kinderen, de binnen- en buitenactiviteiten voor het hele gezin, en de Aqua Mundo, krijgt de winterblues geen kans!









    24-01-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The French Romance

    Améline  by Mayerline

    Rood, blauw en wit spelen dit voorjaar een centrale rol bij Améline. Met de typerende vrouwelijke touch doen lange bloemenjurken in hemelsblauwe kleuren dromen van een stralende zomerdag in de stad.

    Ook de sporty chic look is een blijver. Denk maar aan trackpants in combinatie met een vrouwelijke top met kant. De keuze voor streepjes biedt dan weer heel wat mogelijkheden voor een op-en-top casual Parisian look.

    De AMÉLINE-vrouw is een moderne, actieve vrouw die weet wat ze wil. Ook in haar kleerkast. Ze wil haar favoriete items het liefst elke dag aan kunnen om haar zelfbewuste persoonlijkheid uit te drukken. Ze houdt van een hedendaagse look, maar vraagt ook dat deze look haar actieve leven volgt. Comfort is dus belangrijk. Ze volgt trends maar niet ten koste van alles. Ze beperkt zich zeker niet enkel tot basisstukken, maar houdt van creativiteit en mooie, actuele combinaties. Mixing moods and moments. For a happy feeling.











    23-01-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Triootje aan de Westkust

    Originele Valentijnactiviteiten aan de Westkust! Na het succes van vorig jaar slaan de gemeenten De Panne, Koksijde en stad Nieuwpoort opnieuw de handen in elkaar voor de uitwerking van een romantisch Valentijnprogramma onder de naam ‘Triootje aan de Westkust’. Van donderdag 14 tot en met zondag 17 februari 2019 worden geliefden verwend met verschillende romantische activiteiten.

    Romantische strandwandeling en glaasje bubbels op de “Kus-tram”- 14 en 15 februari

    Op donderdag 14 en vrijdag 15 februari rijdt de Kus-tram, een authentiek tramstel, romantisch aangekleed, tussen de 3 kustgemeenten. Onderweg word je verwend met een glaasje bubbels in een uniek champagneglas dat je mag meenemen als herinnering aan die mooie dag vol liefde (€ 10 p.p.). De Kus-tram rijdt van 14 tot 20 uur.

    Of geniet van een romantische strandwandeling (vrije start) op donderdag 14 en vrijdag 15 februari. Je wandelt hand-in-hand over het strand van De Panne over Koksijde-Oostduinkerke tot in Nieuwpoort, of omgekeerd. Bij elke passage van een badplaats krijg je een ‘hartje’ op je stempelkaart. Een volle kuskaart biedt € 10 korting per persoon bij het bestellen van een Kus-menu in één van de deelnemende restaurants.

    Venetiaans dansbal (De Panne) – vrijdag 15 februari

    Trek je mooiste dansschoenen aan voor dit stijlvol Venetiaans bal. Iedereen wordt verwacht in aangepast kostuum of feestelijke avondkledij. Na een initiatie stijldansen, zweef je moeiteloos over de dansvloer onder begeleiding van een live orkest. En… om middernacht gaan de maskers af!

    Chaussée d’Amour (Koksijde-bad) & ‘Romeo en Julia’ (Nieuwpoort) – zaterdag 16 februari

    Zin in een unieke Valentijn shoppingbeleving? Kom naar de Zeelaan in Koksijde-bad die wordt omgetoverd tot een heuse Chaussée d’Amour met burlesque optredens, lingerieshows én een vleugje pikant. Zaterdag 16 februari van 16 tot 20 uur.

    In de vooravond word je in Nieuwpoort verwend met een liefdesvuurwerk om 18 uur op het strand t.h.v. Hendrikaplein. Om 20 uur vindt de theatervoorstelling Romeo en Julia plaats in Centrum Ysara.

    Love Boat (Nieuwpoort) en sfeervolle brunch (De Panne) – zondag 17 februari

    Vaar mee met de Love Boat (door rederij Seastar) met een romantisch streepje live muziek aan boord en een glaasje cava, van 11 tot 12 uur en van 14 tot 15 uur (€ 4). Op zondag 17 februari kan je in De Panne genieten van een sfeervolle brunch.

    Hernieuw je huwelijksgeloften (De Panne) – donderdag 14 en zaterdag 16 februari

    Je huwelijksgeloften hernieuwen op het strand, veel romantischer kan het niet worden. Ga met je geliefde op donderdag 14 of zaterdag 16 februari zeker naar De Panne om in een uniek romantisch kader je huwelijksgeloften te hernieuwen. Vooraf inschrijven is vereist.

    Info over alle evenementen: www.triootjeaandewestkust.be

    Dienst Toerisme Koksijde-Oostduinkerke, Zeelaan 303, 8670 Koksijde – t 058 51 29 10 – www.visitkoksijde.be

    Dienst Toerisme De Panne, Zeelaan 21, 8660 De Panne – t 058 42 18 18 – www.depanne.be

    Dienst Toerisme Nieuwpoort, Marktplein 7, 8620 Nieuwpoort – t 058 22 44 44 – www.nieuwpoort.be







    22-01-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontdek de nieuw website www.mariescorner.com
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De specialist van de op maat gemaakte zitbank stelt met veel trots de nieuwe website voor. Al meer dan 25 jaar lang ontpopt Marie’s Corner zich steeds meer als een designer, als een initiator van emoties en van een universum van artisanale zitbanken. Het Belgische merk stelt regelmatig nieuwe modellen voor maar draagt steeds het typische en traditionele vakmanschap hoog in het vaandel.

    De nieuwe website is meer dan ooit de reflectie van de unieke stijl, van het samenspel tussen de traditie en de hedendaagse toetsen. Marie’s Corner ontvangt de online bezoekers met een introductievideo waarin het vakmanschap wordt belicht. De bezoekers kunnen vervolgens verder surfen naar een intuïtief en gebruiksvriendelijk platform: presentatie van de modellen en de productgamma’s, overzicht van de collecties, de stoffen en de afwerkingsmogelijkheden, projecten van het merk in de horecasector en in golfclubs, lijst van verkooppunten en showrooms.

    De bezoeker geniet ook van een aantal nieuwe functies: een volledige pagina is gewijd aan de stoffen die men kan sorteren per type, kleur of motief. Er is ook een filter bij de producten zodat het gewenste product snel gevonden kan worden. De meer dan 200 modellen van het merk zijn zo beschikbaar in enkele muisklikken. Via de fotogalerij kunnen de liefhebbers 3D-beelden van de modellen downloaden, ideaal voor interieurarchitecten die de meubels willen integreren in hun eigen toonmodellen.

    21-01-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een alternatief om kalk te bestrijden ... het bestaat!

    Kalk bestrijden kan met een waterverzachter, maar ook via de kalkneutralisatietechnologie waarin BWT met zijn AQA Total Energy al 20 jaar pionier is Kalk en waarvoor het bedrijf in 1999 als eerste het werkzaamheidscertificaat van het officiële Duitse testinstituut DVGW mocht ontvangen.

    De werkingsefficiëntie van de BWT AQA Total Energy, die met een minimaal stroomverbruik elektrische impulsen afgeeft die het calcium dat in het water opgelost is omvormen tot ontelbare minuscule kalkkristallen en zo komaf maakt met zowel

    Vergeleken met een waterontharder verbruikt de BWT AQA Total Energy geen zout, is er geen afvoer nodig voor spoelwater en blijft het water alle essentiële mineralen bevatten. Want in tegenstelling tot een waterontharder maakt een kalkneutralisator kalkaanslag in leidingen, boilers en douchekoppen als met corrosie op leidingen uit gegalvaniseerd staal is tot op heden onovertroffen. komaf met kalkaanslag maar niet met calcium, noch met andere gezonde mineralen die ons kraantjeswater zitten.

    Meer zelfs… Het unieke aan de AQA Total Energy is dat het toestel extra magnesium aan het water toevoegt, waardoor het drinkwater uit de kraan extra gezond en extra lekker wordt. Magnesium is immers niet alleen een essentieel mineraal waaraan veel mensen een tekort hebben, het is ook een smaakdrager.

    BWT AQA Total Energy is verkrijgbaar via een BWT-installateur - Richtprijs: € 1.008,37 (excl. btw en installatie).

     

    Recupereer je regenwater nog hygiënischer

    BWT lanceert op Batibouw ook nieuwe Pluvio-regenwaterfilters. Deze zorgen ervoor dat regenwater hergebruikt kan worden als water voor toilet, wasmachine, tuinirrigatie enz., door in drie stappen vuildeeltjes, geur en kleur uit het water te filteren. De Pluvio 500 HYGIENE bijvoorbeeld is speciaal ontwikkeld om bacterievorming bij langere stilstand van water tegen te gaan. Ook de speciale filterelementen zorgen voor extra hygiëne. Richtprijs: € 175 (excl. btw en installatie).

    Batibouw 2019 – donderdag 21 februari tot en met zondag 3 maart 2019.

     









    20-01-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waterverzachters AQA Perla C en budgetvriendelijke Perla Silk

    BWT-waterontharders zetten hard water om in zijdezacht water – het geheim bij uitstek voor een zachte huid en glanzend haar, voor een langere levensduur van sanitaire toestellen en voor een aanzienlijke besparing op zeep- en wasproducten. Benieuwd hoe hard het water bij jou thuis is? Vraag voor het begin van de Batibouwbeurs je gratis wateranalysekit aan op www.bwt.be, vul de kit met water, en laat op de Batibouwstand van BWT een gratis wateranalyse uitvoeren. Op basis van de resultaten krijg je persoonlijk advies over welke waterbehandelingsoplossing het best aansluit bij jouw behoeften. Dat kan een waterverzachter uit het uitgebreide bestaande gamma van BWT zijn, of een van de twee waterverzachters die BWT op Batibouw extra in de kijker zet: de nieuwe Perla Silk, de meest compacte en budgetvriendelijke waterontharder van BWT, en de vernieuwde versie van de meest verkochte waterverzachter van BWT: de AQA Perla C, waarop je tijdens de Batibouwbeurs kan genieten van een cashback van 125 euro.

    Beide waterontharders zijn zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk, worden gratis in dienst gesteld door BWT, en verzachten het water met een maximaal rendement. Wat de nieuwe AQA Perla onderscheidt van de vertrouwde Perla Silk is dat de harskolom in de AQA Perla zichzelf op een intelligente manier, op basis van het dagelijks waterverbruik van het gezin, regenereert met regeneratiezout. De BWT AQA Perla gaat dus enkel zacht water bijmaken dat verbruikt is. Bovendien vindt bij AQA Perla bij elke regeneratie ook een ontsmetting plaats, wat de waterontharder nog hygiënischer maakt.

    Nieuw aan de AQA Perla C die BWT op Batibouw voorstelt – een upgrade van de ‘gewone’ AQA Perla – is het feit dat het water- en zoutverbruik van het toestel vanaf nu ook uitgelezen kan worden via een bluetooth-app die gratis downloadbaar is in Google Play Store (voor Android) en in de Apple Store (voor IOS).

    BWT AQA Perla 5 – 10 – 20 C is verkrijgbaar via een BWT-installateur - Richtprijs: € 1.950 (incl. indienstelling, excl. btw en installatie). Ook BWT Perla Silk 10 - 15 is verkrijgbaar via een BWT-installateur. Richtprijs: € 1.310 (incl. filter, aansluitslangen, aansluitmodule en indienststelling, excl. btw en installatie).

    Drinkwaterfiltercartouche AQA Drink

    Conventionele drinkwaterkannen en filters onder het aanrecht verminderen de hoeveelheid kalk in kraantjeswater, halen er zware metalen als lood en koper uit, en zorgen ervoor dat substanties zoals chloor, die de smaak en de geur van het water aantasten, worden geëlimineerd. Met dit nieuwe filterelement, de AQA drink, wordt er aan ultrafijne filtratie gedaan, om bacteriën geen kans te geven. BWT AQA drink is verkrijgbaar via een BWT-installateur - Richtprijs: € 179 (incl. btw en excl. installatie).

    Batibouw 2019 – donderdag 21 februari tot en met zondag 3 maart 2019.









    19-01-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BWT: de roze motot voor al het water bij u thuis

    Waterbehandelingsspecialist BWT, sinds kort ook sponsor van de opvallend roze Forze VIII – een racewagen die volledig op waterstof rijdt en op de Batibouwstand van BWT te zien zal zijn –, gaat er al langer prat op dat zijn oplossingen niet enkel water verzachten. Ze neutraliseren ook kalk in het water, voegen magnesium toe aan kraantjeswater, en gaan stuk voor stuk een stapje verder dan traditionele waterbehandelingstoestellen om je kraan die ‘extra roze motor’ te gunnen. Wat die ‘roze motor’ precies betekent, ervaar je op de BWT-Batibouwstand nr. 7304. Je kan er gratis de hardheid van jouw water laten bepalen, het verschil ervaren tussen zijdezacht en hard water, en komen proeven van diverse soorten kraantjeswater. Je kan er tevens kennis maken met de vernieuwde waterverzachters AQA Perla C en Perla Silk, met de drinkwaterfilter AQA Drink, en met de nieuwe regenwaterfilters uit het Pluviogamma – 4 producten waarmee je gegarandeerd vanuit pole position in je waterbehandelingstraject vertrekt.

    BWT: op elk vlak de nummer 1 in waterbehandeling

    Met behulp van vooruitstrevende methodes werkt BWT (Best Water Technology) voortdurend aan nieuwe processen en materialen om waterbehandelingsoplossingen te ontwikkelen die ecologisch en economisch verantwoord zijn. Daarom dat BWT investeerde in de verdere ontwikkeling van de Forze VIII-auto van Delftse studenten – de allereerste raceauto die op waterstof kan rijden dankzij o.a. de membraantechnologie van BWT.

    Met deze wagen kan je op de Batibouwstand van BWT in primeur kennis maken, net als met de vele waterbehandelingsoplossingen die BWT aanbiedt, om het milieu en je portemonnee te sparen. Oplossingen die op elk vlak een stapje verder gaan dan die van andere merken. Zo kan je ervan op aan dat een waterverzachter van BWT garant staat voor een minimaal water- en zoutverbruik tegen een maximaal rendement, dat de kalkneutralisatietechnologie van BWT als eerste het werkzaamheidscertificaat van het officiële Duitse testinstituut DVGW ontving en een werkingsefficiëntie kent die tot op heden onovertroffen is, en dat een BWT-drinkwaterfilter steevast extra magnesium toevoegt om je drinkwater extra lekker en extra gezond te maken.

    Batibouw 2019 – donderdag 21 februari tot en met zondag 3 maart 2019.

     





    18-01-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Center parcs en Albron breiden strategisch partnership voor catering uit
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Center Parcs vernieuwt haar strategische partnership met Albron, de grootste horeca & cateringorganisatie van Nederland. De verlenging en uitbreiding van dit partnership is onderdeel van Center Parcs’ vernieuwingsprogramma. Ook de komende acht jaar is Albron verantwoordelijk voor het beheer van de restaurants en Food Stores in parken van Center Parcs in België en Nederland. De samenwerking, die in 2010 van start ging, sluit volledig aan bij de ambitie van Center Parcs om een nieuwe standaard te zetten in de recreatiesector en haar gasten voortdurend te verrassen. Door de introductie van aantrekkelijke restaurants en nieuwe vormen van beleving, willen beide partijen een aangename omgeving creëren waar gasten kunnen genieten van gastvrijheid en eten en drinken van hoge kwaliteit.

    Albron biedt gasten een ruime keuze en een gevarieerd aanbod op elk moment van de dag: van à la carte tot fast food, Food Stores met een bezorgdienst en een uitgebreid cateringaanbod voor seminars. Met haar gevarieerde hospitality-concepten creëert Albron een beleving die volledig aansluit op de wereld van Center Parcs en die tegemoet komt aan de behoeften van gasten. Center Parcs en Albron delen dezelfde ambitie op het gebied van innovatie met als doel de klanttevredenheid te vergroten. Albron levert een waardevolle bijdrage aan de innovaties op de vakantieparken van Center Parcs door haar aanbod op het gebied van food en catering steeds te vernieuwen met op maat gesneden concepten. Ook de komende jaren investeert Albron in de verdere ontwikkeling van de restaurant- en supermarktconcepten in het overdekte parkcentrum de Market Dome en in het uitbreiden van haar aanbod met nieuwe producten.

    “Catering is een van de meest belangrijke belevingen van onze gasten tijdens een verblijf bij Center Parcs. De kracht van ons partnership met Albron komt voort uit het vermogen onze expertise en ervaring te bundelen. De kennis van Center Parcs op het gebied van veranderende klantbehoeften en de expertise van Albron op het gebied van eten & drinken is de ideale mix voor de ontwikkeling van nieuwe foodconcepten met een sterke focus op kwaliteit. Door hierin te investeren creëren we in de Market Dome een omgeving waar onze gasten echt even samen kunnen zijn”, vertelt Pascal Ferracci, CEO van Center Parcs Europe. “Door de komende jaren bewust te kiezen voor een langdurige samenwerking met toonaangevende partners als Albron zijn we in staat om een nieuwe standaard te zetten. Zodat we de huidige én nieuwe generatie gasten laten ervaren hoe een verblijf in Center Parcs je blijft verrassen.”

    “We zijn trots dat Center Parcs de samenwerking met Albron heeft verlengd. We delen dezelfde ambities op het gebied van innovatie en het vergroten van de gastbeleving. Dit partnership heeft ons in staat gesteld een uniek aanbod te introduceren dat volledig past in de wereld van Center Parcs. Zo investeren we ook de komende jaren in aantrekkelijke en vernieuwende Food en Retail-concepten. Dit doen we met het doel gasten gedurende elk moment van hun verblijf een bijzondere beleving te bieden. Op deze manier bundelen we samen de krachten om onze gasten te verwennen, verrassen en verleiden met een kwaliteitsaanbod op het gebied van eten en drinken”, vertelt Robert Visser, directielid van Albron.

    Over Center Parcs Europe

    Center Parcs Europe - Europa’s grootste aanbieder van korte vakanties - is onderdeel van Pierre et Vacances Center Parcs Group. Al ruim 50 jaar is Center Parcs expert op het gebied van korte vakanties in de natuur, gedurende het hele jaar. Als grondlegger van de korte vakantie dichtbij huis heeft Center Parcs een nieuwe standaard gezet in de recreatiesector, maar wil haar gasten ook in de toekomst blijven verrassen. Dat doet zij door te blijven innoveren en ook in de komende jaren een nieuwe standaard te zetten: in beleving, verblijf en echt even samenzijn. Center Parcs kenmerkt en onderscheidt zich door de talloze activiteiten voor ieder familielid, want het is pas echt vakantie als iedereen het naar zijn zin heeft, dan ben je echt even samen. Center Parcs bezit 27 Europese parken waar jaarlijks ruim 4,2 miljoen mensen overnachten. Het totale aantal accommodaties bestaat uit 16.700 appartementen en cottages in Europa. In 2017/2018 realiseerde Center Parcs een omzet van 697 miljoen euro. www.centerparcs.nl

    Over Albron

    Albron bedenkt, bouwt en beheert foodconcepten met een verhaal. Voor bedrijven en overheden, op scholen en universiteiten, in ziekenhuizen en zorginstellingen, op evenementen en in dag- en verblijfsrecreatie. Met een omzet van € 282 miljoen (2017), een gezond rendement en circa 4.500 medewerkers die op bijna 1.000 locaties in Nederland werkzaam zijn. Met als basis een groot gevoel voor gastvrijheid, lekker, gezond en duurzaam eten en drinken, aantoonbare betrokkenheid, het vertrouwen in stevige samenwerkingen en de durf om dingen anders te doen. Deze optelsom biedt opdrachtgevers meerwaarde met financieel voordeel, hun gasten een warm welkom, medewerkers een prettige werkgever, leveranciers een sterke partner en de maatschappij een organisatie die vorm geeft aan de toekomst. Zo creëert zij al ruim 100 jaar waardevolle momenten voor iedereen die bij Albron betrokken is.

     

    17-01-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Skin food wordt driegangenmenu voor gezicht en lichaam

    Skin Food, de 100% natuurlijke alleskunner én hersteller van droge en ruwe huid, is al jaren een van onze bestsellers en topfavoriet van celebs en make-up artists. Vanwege het grote succes en de toenemende vraag om uitbreiding van het Skin Food-assortiment ontwikkelde Weleda ook Skin Food Light, Skin Food Body Butter en Skin Food Lip Balm. Skin Food Original blijft beschikbaar in twee handige formaten.

    Drie-gangen-menu

    Skin Food is enorm veelzijdig en wordt gebruikt om het hele lichaam te verzorgen: van droge en ruwe knieën en ellebogen, gesprongen lippen, schrale handen tot ruwe voeten en zelfs het gezicht. In de nieuwe producten werd het hart van de succesformule als basis genomen en per product aangevuld met specifieke wassen en oliën voor de concrete toepassing. Mischa van der Geest: “Voor wie de originele Skin Food te rijk vindt, ontwikkelden we een light versie. De body butter smelt letterlijk op de huid en is daardoor zeer geschikt voor de verzorging van het hele lichaam. De lip balm is vanwege haar boterachtige structuur ideaal voor het verzorgen en herstellen van droge en gesprongen lippen. Voortaan serveren we Skin Food dus als drie-gangen-menu dat gezicht, lippen en lichaam voedt.”

    SKIN FOOD BODY BUTTER: Voedt de huid langdurig - Herstelt de barrièrefunctie - Smelt op de huid - € 13,99 voor 150 ml

    SKIN FOOD LIP BALM : Herstelt droge en gesprongen lippen - Beschermt tegen uitdroging – Glutenvrij - € 4,99 voor 8 ml

    SKIN FOOD LIGHT: Onmiddellijke hydratatie - Herstelt de barrièrefunctie van de huid - Wordt snel door de huid opgenomen - € 5,99 voor 30 ml

    SKIN FOOD: Voedt en herstelt - Geschikt voor droge en ruwe plekjes op lichaam en gezicht - Geeft extra glans aan make-up - €5,99 voor 30 ml en €10,49 voor 75 ml

    «I put it on my hands after I wash dishes and wind up putting it on my elbows and feet. Before you know it, I squeezed this poor little green tube into a twist» - Julia Roberts

    Het hart van de unieke Skin Food-formule? Driekleurig viooltje: brengt de huid in balans - Calendula: wondhelend en ontstekingsremmend - Kamille: verzacht en brengt tot rust

     

     







    16-01-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke body zijn bed

    Een bedbodem op maat van jouw slaap-DNA - Remember 'matrasgate'? Het ging toen niet enkel over de matrassen, maar over volledige slaapsystemen van Ergosleep, die bij ons in alle Sleeplife winkels te verkrijgen zijn.

    Als je goed wil presteren, is er niets zo belangrijk als een goede nachtrust. Daarom koos de medische staf van De Rode Duivels na een uitgebreid marktonderzoek het Ergosleep slaapsysteem voor onze voetballers. Daarbij zijn zowel bedbodem als matras afgestemd op het slaapprofiel of Slaap-DNA van de slaper. Zo kan het lichaam optimaal ontspannen en recuperen, zodat je goed uitgerust aan de dag kan beginnen. Of je nu een Rode Duivel bent of om het even wie anders.

    "Slaap-DNA" staat voor "Digitale Nachtrust-Analyse". In alle Sleeplife winkels staat een Slaap-DNA Belevingsstudio, en daar worden alle parameters in kaart gebracht die uiteindelijk de instellingen van jouw persoonlijke Ergosleep slaapsysteem zullen bepalen: gewicht, lichaamsbouw, voorkeursslaaphoudingen, algemeen lichaamsprofiel ...

    Tijdens de slaap oefenen de verschillende lichaamszones druk uit op het bed. Ter hoogte van schouders en heupen moet het lichaam de nodige ruimte krijgen om de tegendruk te minimaliseren en er zo voor te zorgen dat de ruggengraat recht blijft. Daarom hebben hoofd, lenden en benen dan weer extra ondersteuning nodig. Ook tussen de schouder- en lendenzone worden er subtiele variaties geregistreerd en precies om al deze verschillen op te vangen, werkt de dynamische ondersteuning van Ergosleep in drie stappen:

    1. Na de meting van het Slaap-DNA in de Belevingsstudio (of 'de kokon') wordt het basisprofiel (wat zijlig en ruglig gemeenschappelijk hebben) aan de hand van het Slaap-DNA ingebouwd in de bedbodem. Dat kan een lattenbodem zijn, ofwel een boxspring.

    2. Afstemming op de verschillende slaaphoudingen gebeurt automatisch door de flexibele draagelementen en buiglatten van de Ergosleep lattenbodem of het gezoneerde verenpakket van de Ergosleep boxspring.

    3. Tenslotte zorgt de matras die bij jouw Slaap-DNA past voor de fijnafstemming. Ze werd speciaal ontwikkeld en van comfortzones voorzien om de ondersteuning van de bedbodem optimaal aan je slapende lichaam door te geven.

    In de loop van de jaren kan je lichaamsbouw veranderen, bijvoorbeeld door een zwangerschap. In dat geval kan altijd een nieuw Slaap-DNA opgesteld worden en geïmplementeerd in de bedbodem. Zo blijft de dynamische ondersteuning optimaal.

     

    Totaalconcept

    Op basis van je persoonlijke Slaap-DNA kan je je eigen bed samenstellen: bedbodem, matras, hoofdkussen ... Sleeplife gaat echter nog een stapje verder, want ook voor de aankleding van je bed ben je bij hen aan het juiste adres: Sleeplife biedt namelijk een breed gamma aan hoofdborden, bekledingen, pootjes en andere toebehoren. Dankzij de uitgebreide en zeer modieuze collectie bedtekstiel kan je je bed tot in de kleinste details personaliseren.

     

     

     

     

     

     







    15-01-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.evian en Kusmi tea stellen de Belgen een nieuw winters drankje voor

    Dit verrassend en heerlijk limited edition drankje combineert de zuiverheid van het natuurlijke mineraalwater evian®, met een infusie* van biologische witte thee met een delicate mengeling van fruitige natuurlijke aroma’s en warme, pittige winterse specerijen. Deze nieuwkomer is reeds beschikbaar in de Kusmi Tea®-winkels en zal vanaf februari verkrijgbaar zijn bij Delhaize.

    Een zintuiglijke reis met pittige specerijen voor een verrassend winterdrankje. Deze “Witte Thee in Limited Edition”drank is geïnspireerd op de limited edition Tsarevna thee die jaarlijks ontwikkeld wordt door Kusmi Tea® voor de eindejaarsfeesten. Voor dat tikkeltje extra tijdens een lekkere pauze. Om de feestelijkheden te verlengen, kreeg deze limited edition een feestelijke kleur. De zilveren kleur van de fles en de warme en pittige smaken zorgen voor een originele zintuiglijke ervaring. Met deze limited edition vieren evian® en Kusmi Tea® hun gemeenschappelijke waarden: traditie, knowhow, durf en creativiteit.

    Het nieuwe drankje is gepresenteerd in een individueel en elegant flesje van 37 cl dat 100% recycleerbaar is. Zijn esthetische vorm zorgt voor een optimale ergonomie terwijl de eigenschappen van de drank perfect bewaard worden. De aangeraden prijs** in België ligt afhankelijk van het distributiecircuit tussen € 2,09 en € 3,09. De limited edition is nu reeds te ontdekken in de Belgische Kusmi Tea®-winkels en in een select aantal horecazaken. Vanaf februari 2019 zullen de flesjes bij Delhaize beschikbaar zijn.

    Het aanbod van evian infused x Kusmi

    De samenwerking van evian® en Kusmi Tea® is een ode aan beide Franse huizen die erfgoed en traditie combineren met waarden als durf, schoonheid, creativiteit en innovatie. evian infused x Kusmi is een uniek assortiment van zowel originele als gesofisticeerde dranken, ontstaan uit de combinatie van de puurheid van het natuurlijke mineraalwater evian®, en de erkende knowhow van Kusmi Tea® om eerder onuitgegeven theemengelingen te maken.

    Het assortiment van evian infused x Kusmi, dat verfrissend, delicaat en uniek is, steunt op twee recepten die een opmerkelijk evenwicht vertonen dankzij de samenstelling van meer dan 94% natuurlijk mineraalwater met een infusie van witte biologische thee* en een delicate mix van fruitige, plantaardige en bloemige aroma’s. Beide recepten dragen een biologisch certificaat en zijn ontwikkeld met natuurlijke aroma’s.

    Gearomatiseerde Witte Thee met Munt & Framboos

    De verfijnde combinatie van de frisheid van munt met de zachtheid van framboos, biedt een exotische zintuiglijke ervaring. De delicaatheid van de biologische infusie (Geconcentreerde infusie op basis van concentraat van biologische witte thee) van witte thee en van het natuurlijk mineraalwater evian® slaagt er als geen ander in om met deze geraffineerde mix een zintuiglijk genot op te wekken.

    Gearomatiseerde Witte Thee met Perzik & Viooltjes

    Deze subtiele mix, die de zintuigen in vervoering brengt, is het resultaat van de vernieuwende ontmoeting tussen de zachtheid van perzik en de elegantie en gratie van viooltjes, elk subliem dankzij het natuurlijke mineraalwater evian® en een delicate biologische infusie van witte thee.

    evian® natuurlijk mineraalwater is afkomstig uit het hart van de Franse Alpen, een uniek geologisch gebied in de wereld. Gedurende meer dan 15 jaar baant het water zich een weg door de rotsen en op die reis wordt het verrijkt met karakteristieke mineralen. evian® zet zich al meer dan 25 jaar in om de natuur in de omgeving van de bron te beschermen om de uitzonderlijke kwaliteit van evian® natuurlijk mineraalwater te bewaren voor de toekomstige generaties. evian® natuurlijk mineraalwater is van nature zuiver en evenwichtig samengesteld en voldoet perfect aan de hydratatiebehoeften van iedereen, de hele dag door. evian®, het iconisch merk van Danone, onderschrijft de ‘One Planet. One Health’ visie dat onze gezondheid en deze van de planeet onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. evian®, Volvic® en Badoit® zijn de drie merken natuurlijk mineraal water die in België op de markt gebracht worden door NV Danone Waters Benelux SA. De onderneming stelt zo’n dertig personen te werk en functioneert als een dynamische KMO binnen het bedrijf Danone.

    Kusmi Tea®, opgericht in 1867, is een theehuis dat zowel moderniteit als traditie cultiveert aan de hand van verschillende niet te missen welzijnscreaties, grote klassiekers en legendarische recepten die vandaag echte iconen zijn geworden. Als ontmoetingspunt van smaken, culturen en kleuren, belichaamt Kusmi Tea® al 150 jaar de schoonheid van theemengelingen.





    14-01-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 7 mooiste dorpjes om te bezoeken in de zuidelijke Alpen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor sommigen hebben ze iets weg van het einde van de wereld, anderen noemen ze het besneeuwde koninkrijk op het dak van Frankrijk. In winterse tijden zijn zuidelijk gerichte wintersportdorpen een gezellig toevluchtsoord voor gezinnen. Hier volgen enkele dorpen die hun naam niet gestolen hebben.

    Saint-Véran, “het land waar de haan naar de sterren pikt”

    Op 2.042 meter hoogte, in het hart van het regionale natuurpark van de Queyras, is Saint-Véran tot nu toe het hoogst gelegen dorp in Europa en ook een van de mooiste dorpen in Frankrijk. Hier wandel je rond tussen oude, traditionele gebouwen (uit 1641), kijk je op naar bekoorlijke kerken, proef je ambachtelijk brood recht uit een oude oven en kun je, na het vallen van de avond, bijna de sterren aanraken vanuit de sterrenwacht in Saint-Véran (op een hoogte van 3.000 m).

    La Grave-La Meije, authenticiteit troef

    Geen hotel met grote luxe, geen houten chalet: in de Meijeregio hult de typische gezelligheid van de Hautes-Alpes zich alleen in steen. De huizen, op rotsbodem gebouwd en met leistenen daken, kijken uit op de omringende bergen. La Grave nestelt zich tussen L’Oisans en de Col du Lautaret en staat bekend om zijn wondermooie zonsondergangen om lichaam en ziel te verwarmen. Door zijn wilde aard en kwaliteitssneeuw is La Grave ook een trekpleister voor grote alpinisten. De stoeltjeslift vanuit het dorp staat in verbinding met de Girosegletsjer en brengt je in 30 minuten tot op 3.200 m hoogte, tussen de uitgestrekte gletsjervlaktes.

    Pelvoux-Vallouise, een wit paradijsje

    Poedersneeuw zover het oog reikt, stralende zon, hooggelegen pistes met als extraatje het panorama over de vallei en maagdelijke ruimte waar de natuur heer en meester is … Ja, Pelvoux-Vallouise behoort tot de wintersportdorpen die (bijzonder) genereus zijn. Het dorp grenst aan het nationale park Les Ecrins en is één grote speeltuin: je kunt hier langlaufen, sneeuwschoenwandelen, een tochtje met de hondenslee maken en tourskiën. Van 1.250 m tot 2.300 m beleef je hier zalig glijplezier met je gezin.

    Weg van de mallemolen, in Crévoux

    “In de hele regio slaagde alleen Crévoux erin om zijn gezicht van weleer te behouden.” Bergdorp Crévoux is een mix van traditie en natuur, en charmeert met zijn landelijke, vredige karakter. Crévoux ligt op 1.600 m hoogte in het Parpaillonmassief en maakt deel uit van de oudste skigebieden in de zuidelijke Alpen. Hier kom je om te alpineskiën (natuurlijk), maar ook voor de prachtige wandelingen op sneeuwschoenen of langlaufski’s. Dit dorp op mensenmaat, zijn regionale knowhow en wilde natuur, soms wispelturig maar nooit chagrijnig, verovert de harten van elk gezin.

    Saint-Paul-sur-Ubaye, terug naar de bron

    Het dorp Saint-Paul-sur-Ubaye is omringd door lariksbossen en het gezang van ruisend ijswater. Ook hier krijg je weer voeling met de natuur. Om het in één woord samen te vatten: decompressie. Tussen de hoge vallei en de oude vallei van de Ubaye liggen 6 km wandelpaden waar je met je gezin van de buitenlucht kunt genieten. Het is waar: in Saint-Paul-sur-Ubaye ga je niet alleen langs ... je blijft hier voor je vakantie en daarna kom je terug, telkens weer.

    Ancelle, een mooi sneeuwdorpje in de Champsaur

    In het piepkleine wintersportdorpje Ancelle, op een hoogvlakte op 1.350 m, schijnt de zon genereus en beleef je de ideale vakantie met je gezin. Hier neem je rustig je tijd om te skiën of een sneeuwschoenwandeling te maken in de vallei van de Rouanne, om de architectuur van de hoge Alpen te bewonderen, tourtons of oreilles d’ânes te proeven op een lekker, typisch adresje in het dorp of om gewoon opnieuw te leren ademen. In slow motion, ver weg van de routine.

    Skipret en stadswallen in Roubion-Les-Buisses

    Op maar 70 km van Nice, op de Route des Grandes Alpes, in het nationale park Mercantour, leunt een pittoresk dorpje tegen de bergflank aan. Zijn naam? Roubion-Les-Buisses. De robuuste, bekoorlijke stadswallen die dateren uit de middeleeuwen hebben zichtbaar de tijd getrotseerd. En rondom? Ongerepte natuur, een landelijke omgeving met hier en daar een oude schuur met leistenen dak en duizenden hectare bos om in rond te zwerven.

    13-01-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holala - Passionata's kant - en sierwerk

    Een onweerstaanbaar grafisch kantontwerp dat zich perfect laat combineren met de lentegarderobe. Een samenspel van etnische kanten patronen en fijn geborduurde bloemen die resulteren in een sterk visuele impact. De nieuwste lijn ‘Holala’ van Passionata bevat alle ingrediënten voor een uiterst verfijnde verleidingsserie.

    De decoratieve beugelloze beha is een fashion item op zich dat zich perfect laat dragen onder een stoer jasje en in combinatie met een onderstuk met hoge taille. De ontwerpers laten ook de zon in de lijn schijnen met de kleur Honey Gold, een echt must-have. De heerlijke warme zomerkleur speelt met schaduwen en verlicht, verblindt en geeft vonken en vuur, net als de Holala-lijn zelf.







    12-01-2019 om 08:31 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Garden in the city

    Mayerline SS19

    Bye bye winter, hello spring! Een nieuw fris beeld van groen en lila geeft zin in de lente. Groen brengt balans en optimisme terwijl lila zorgt voor de zachte touch aan het totale silhouet. Botanische en bolletjesprints maken van dit thema een fleurig en modern geheel om de lente met een goed gevoel te starten. Door de toevoeging van navy blue is deze kleurencombinatie zelfs al onmiddellijk draagbaar.

    Mayerline staat voor vrouwelijkheid op een natuurlijke manier, wat opnieuw afstraalt op de zomercollectie 2019. Niet alleen in prints, maar ook bij de keuze van materialen. Linnen en katoen zijn volop aanwezig in de nieuwe collectie en ook botanische, natuurlijke en grafische prints in frisse kleuren doen aftellen naar het volgend seizoen. Laagjes, suited-up, vrouwelijke jurken, … bieden bovendien talrijke combinatiemogelijkheden. De Mayerline-vrouw mag zijn wie ze zelf wil, mag haar persoonlijkheid volop tonen en erop vertrouwen dat de toekomst geweldig zal zijn. Dare to look perfect!











    11-01-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deceuninck ontvangt VinylPlus productielabel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deceuninck kondigt met fierheid aan dat zijn Zendow-gamma het VinylPlus®-productlabel ontvangen heeft. Dat gebeurde na een diepgaande audit uitgevoerd door BRE, een Brits onafhankelijk onderzoeksinstituut. Het VinylPlus®-label lauwert Deceuninck voor zijn vele initiatieven en jarenlange inzet op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

    Het VinylPlus-productlabel is het eerste duurzaamheidskeurmerk voor kunststof kozijnen. Het wordt toegekend op basis van volgende strikte criteria: 1. verantwoord aankoopbeleid – de traceerbaarheid van grondstoffen; 2. gecontroleerd circulair beheer – verantwoord afvalbeleid en gebruik van gerecycleerde materialen; 3. organochlorine emissies – de aankoop van pvc bij erkende leveranciers die voldoen aan het ECVM-charter (European Council of Vinyl Manufacturers); 4. duurzaam gebruik van additieven – loodvrije producten en verantwoord gebruik van cadmium voor een lagere ecologische voetafdruk en 5. energie- en klimaatstabiliteit – energie-efficiëntie en het gebruik van hernieuwbare energie. Deceuninck ontving het certificaat eind 2018 in de kantoren van VinylPlus.

    Francis Van Eeckhout, CEO van Deceuninck: “Het VinylPlus®-productlabel past perfect in onze missie ‘bouwen aan een duurzame (t)huis’, waarvan ecologie een van de drijvende krachten is. Het is bovendien een belangrijk argument voor onze klanten omdat het garandeert dat de producten die zij kopen echt duurzaam zijn. Ten slotte bevestigt het ook pvc als een duurzaam en toekomstgericht materiaal voor de bouwsector.”

    Brigitte Dero, General Manager VinylPlus®: “De belangrijkste doelstelling van het VinylPus®-productlabel is bedrijven te helpen de superieure performantie van hun producten en hun bijdrage tot duurzaamheid en tot een circulaire economie te promoten en aldus de spirit van het VinylPlus®-programma te belichamen. Door het verkrijgen van het VinylPlus®-label onderscheiden bedrijven zich van andere en maken ze het klanten en voorschrijvers gemakkelijk om hun pvc-producten te identificeren op grond van hun prestaties op het vlak van duurzaamheid.”

    Foto: V.l.n.r.: Vincent Stone (VinylPlus), Brigitte Dero (VinylPlus), Margot Lannoo (Deceuninck), Eline Dujardin (Deceuninck), Charlotte Röber (Eppa).

    10-01-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warmte uit de ruimte ... Dikkentruiendag 12 februari

    O'Neill Firewall Magma keeps you warm. Door de verwarming ten minste 1 graad lager te zetten en een warme trui aan te trekken kan iedereen 6% energie per graad besparen en de CO2-uitstoot laten dalen. Op 12 februari is het weer zo ver en O'Neill helpt met de Firewall Magma technologie een handje om je lichaam lekker warm te houden.

    Firewall Magma is een zacht geprint patroon, strategisch op de rugzijde van kledingstukken zoals o.a. de Baffle fleece geplaatst, dat helpt om je lichaamswarmte ongeveer 25% langer vast te houden dan de gemiddelde voering. Firewall Magma bevat de trizar emisshield® technologie die oorspronkelijk ontwikkeld werd door NASA als een warmteschild op de buitenkant van ruimteschepen om de enorme hitte bij de passage door de atmosfeer te reflecteren en terug uit te stralen. Dankzij Firewall Magma wordt de kledij ook een stuk lichter want je hebt minder lagen nodig om je lichaam warm te houden. Geen excuses meer dus om je verwarming op 12 februari niet een graadje lager te zetten!











    09-01-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!