Inhoud blog
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
  • Kalimera, kalipera:
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
  • Een picknicktafel voor elke buitenliefhebber
  • Inside Blinds bewijst veelzijdigheid met gordijnen
  • Ga voor een zonnige touch up met Bristol
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    17-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zon in je interieur en op je bord

    Warme muren: een dessin uit de samenwerking van Arte x Moooi straalt de nodige warmte uit en werkt rustgevend vanwege de overlappende O's. De combinatie van kwalitatieve materialen en de meest innovatieve technieken zoals inlegmozaïek van houtfineer brengen de muur tot leven. Vanop een afstandje lijkt het zelfs alsof hij echt zachtjes wiegt.

    Een zomerse upgrade voor je interieur

    Het Belgische interieurmerk Overstock Home haalt de zon in huis met een mix van accessoires in frisse en warme geeltinten. Van kussens en plaids tot kunst aan de muur met het Fragments schilderij. De Soleilo spiegel weerkaatst de zonnestralen in huis met een strak design geïnspireerd op de zon. De Septo en Gusto theelichten zorgen voor de finishing touch en brengen de gezelligheid en warmte van vuur in huis.

    Happy 'sun'hour met Special.T

    Breng de zon in je glas en de zomer in huis met deze innovatieve theecocktails van Special.T. Met Lemon & Ginger ga je direct over naar de essentie van een unieke mocktailervaring met een melange van Chinese groene thee-blaadjes, verrijkt met citroen en gember. Een sensatie voor lichaam en geest met een frisse smaak en pittige afdronk. Anastasia is geïnspireerd op de mythe van de gelijknamige groothertogin en belichaamt met deze melange de beroemde Russische smaak van Kusmi tea. Dit recept met bergamot, citroen en toetsen van oranjebloesem is al sinds zijn creatie in Sint-Petersburg meer dan een eeuw geleden een goed bewaard geheim gebleven.

    Drop it like it's cold!

    Barista’s schudden al langer iced coffees uit hun mouw, en sinds enige tijd vallen daar ook steeds meer cold brews uit. Met hun zachtere smaak en mildere bitterheid, nestelen die zich tegenwoordig vlotjes tussen de favorieten van de fervente koffiedrinker. Nescafé Dolce Gusto koos voor haar nieuwste capsules voor de rijkelijke en toegankelijke New Orleans style Cold Brew. Een carnaval van smaak voor thuis.

    De New Orleans style Cold Brew-capsules verschillen van andere cold brews door enerzijds de toevoeging van cichorei – wat de bitterheid van de koffie nog meer levelt en de brew een zoete smaak geeft – en anderzijds de melk die erin zit en voor een romige toets zorgt.

    Gele Carlo tafelbarbecue van Barbecook - Bakken en braden in de zon

    Een smakelijke taco direct uit de hand, een hap ceviche met guacamole of een heerlijke veggieburger - streetfood is populair. Niets nieuws onder de zon, behalve wanneer je je realiseert dat je niet meer hoeft af te reizen naar een verre bestemming voor een exotisch hapje. Je kan deze trend perfect thuis bereiden op de hippe Carlo barbecue van Barbecook, beschikbaar in 4 nieuwe zomerse kleuren!

    Een zonnige toets aan tafel

    Maak het bbq-feestje af met de Point-Virgule keukentools uit bamboevezel. De kleurrijke kommen ogen niet enkel mooi, ze zijn bovendien duurzaam in materiaal en gebruik. De Bamboo Fiber collectie is beschikbaar in verschillende kleuren.

     









    17-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.King George e de Zonnekoning:here comes the sun!

    » 'Dag van de zon' op 3 mei 2020 - » 2020 parasolparade - » De zon in je interieur en op je bord

    King George zet voor één dag de Zonnekoning op de troon. Op 3 mei, dag van de zon, licht hij met een scepter van warme zonnestralen een tipje van de sluier op. Met zijn blik op de nieuwste trends in parasolland brengt hij een streepje zon in je interieur en aan tafel.

    PARASOLPARADE

    Royal Botania-ontwerper Kris Van Puyvelde creëerde eerder al designpareltjes zoals de Kokoon, de EZ, de Wave, de Surf en de Tuskany. In 2020 ziet de Lotus het daglicht : een ligbed met een ronde centrale aluminium basis omringd door elegante teakpoten, zoals de stralen rond de zon. Aan de achterkant lopen de poten door in de rugleuning. Een robuust weefwerk van met Easydry-schuim gevulde kabels – net zoals de zit- en werpkussens verkrijgbaar in meer dan 70 kleuren – biedt een comfortabele en zachte steun. Via de optie voor een parasoltube in het midden kan een Shady parasol toegevoegd worden aan het ligbed. Wordt Lotus deze zomer jouw stijlvol eiland in de zon?

    Under my Sunbrella®

    Een zomermiddag veilig en verantwoord genieten in de zon, doe je onder een Sunbrella®-parasol. Het ingenieuze materiaal wordt niet alleen gebruikt voor de outdoorkussens van Overstock Garden, ook hun luxeparasols zitten in hetzelfde jasje. Sunbrella® heeft immers naast haar waterafstotende eigenschap ook een UV-afwerende werking waardoor alle schadelijke zonnestralen worden tegengehouden. Mix en match de kleur van de outdoorkussens met die van de parasol voor een stijlvol en kleurvast totaalplaatje.

    Iconisch prijsbeest verwelkomt zusje

    De minimalistische Palma van Royal Botania won in 2018 zowel de IIDA Award in Las Vegas als een 'Best of Best' Red Dot Design Award. Deze parasol met natuurlijke gebogen vormen steelt de show met een geïntegreerd automatisch openingssysteem. In 2019 werd de iets toegankelijker geprijsde Oazz aan de familie toegevoegd: met hetzelfde ergonomische openingssysteem als de voorganger, maar een rechtlijniger structuur voor een nog strakkere look. Het zeil is bij Oazz bovendien tussen de stangen gespannen wat de parasol een karakteristiek design geeft.

    Minore voor maximaal tafelplezier

    De dagen van een storende parasolmast in het midden van de tafel of een lompe parasolvoet eronder zijn voorbij dankzij de Minore parasol van Overstock Garden. Dit model zet je eenvoudigweg op de kopse kant van de tafel. Zo biedt Minore je een verfrissende schaduw zonder dat je moet inboeten aan tafelruimte. Ga voor een exemplaar in modern aluminium of in een tijdloze houtlook.

    Zwevend design

    De Umbrosa Spectra van Gervi Outdoor zweeft letterlijk boven je terras. De baleinen aan de bovenzijde van de parasol zorgen voor een zwevend effen vierkant of rond zeil met een minimalistische look. Het frame is verkrijgbaar in wit of zwart lakwerk; het doek is beschikbaar in diverse stoffen. De mobiele voet bestaat uit een gegalvaniseerd stalen kader op wielen met daarin betonnen terrastegels. Een aluminium afdekkap in dezelfde kleur als het frame houdt de strakke afwerking van de Umbrosa Spectra aan. Een knap staaltje design dat ook uiterst functioneel en gebruiksvriendelijk is.







    16-04-2020 om 07:30 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opgeruimd staat netjes dankzij Silestone by Cosenrino

    » Silestone by Cosentino gaat voor een antibacteriële aanpak

    Een goede hygiëne was nooit zo belangrijk. Regelmatig de handen wassen of in de binnenkant van je mouw hoesten zijn twee goede gewoontes die dagelijks hun nut bewijzen. Een aanrecht in Silestone van Cosentino biedt een extra manier om jezelf te beschermen. De antibacteriële toplaag vermijdt dat de keuken een broeihaard wordt voor ziektes. Zo waak je efficiënt over de gezondheid van jezelf en je dierbaren.

    Silestone Eternal Noir : Doordat we in de keuken dichter bij elkaar zitten, zijn preventiemaatregelen belangrijk om besmettingen te vermijden. In de eerste plaats moeten we onthouden dat micro-organismen op oppervlakten aanwezig kunnen zijn. Cosentino biedt de oplossing met Silestone, aanrechten met ingebouwde bescherming tegen microben. Het kwarts in Silestone maakt het totaal vlek- en krasvrij. Bovendien is het oppervlak gemakkelijk te reinigen met zeep en niet poreus. Zo kan je vol vertrouwen zeggen dat je aanrecht proper is.

    Maite Pelayo, microbiologe en technisch woordvoerster van het Silestone Institute, vertelt hoe Silestone ons in de keuken beschermt en besmetting voorkomt

    Tips by Cosentino

    1 – Reinig je aanrecht en andere oppervlakken regelmatig met een schoonmaakmiddel of met water en zeep. Neem een schuursponsje dat je uitsluitend hiervoor gebruikt. Silestone is volledig krasbestendig en gemakkelijk te reinigen met zeep. Spoel af en droog met een schone doek.

    2 – Houd de gemeenschappelijke ruimtes schoon, net als de deurklinken en andere handgrepen, de lichtschakelaars en andere plaatsen die je vaak aanraakt. De van nature aanwezige bescherming tegen bacteriën van Silestone houdt alvast je aanrecht veilig.

    3 – Kook je voedsel warm genoeg (minstens 70°), dat doodt de meeste ziektekiemen.

    4 – Reinig de keuken en de vloer na het koken. Gemakkelijk reinigbare, niet poreuze oppervlakken zijn hierbij een must. Verlucht regelmatig ook de ruimte.

    Silestone Institute

    Silestone Institute is een internationaal platform dat onderzoek verricht en kennis verspreidt over de keuken, zowel in een familiale als een professionele setting. Het Instituut is een initiatief van Cosentino Group, een wereldleider in de productie en distributie van geavanceerde, innovatieve oppervlakken voor architectuur en design.





    15-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beleef Noord-Brabant in je kot !

    Komen de vier muren of je af, ben je je tuin even beu en ken je ondertussen alle wandelpaden in de buurt uit je hoofd? Ga dan virtueel op bezoek bij onze noorderburen, in de prachtige provincie Noord-Brabant. Het enige dat je nodig hebt is toegang tot het internet. VisitBrabant heeft namelijk tal van leuke, digitale initiatieven op een rijtje gezet waardoor we toch een beetje op vakantie kunnen. En wie weet kunnen we Noord-Brabant later dit jaar nog met eigen ogen ontdekken!

    Digitaal op museumbezoek met podcasts en vlogs

    De musea fysiek gesloten? Dan schakelen we over naar een digitaal bezoek. Zo loopt er in het Philips Museum in Eindhoven een expositie over vinyl, hipper dan ooit. Via prachtige beelden én een interessante podcast waan je je zo in het museum. In Overloon kan je het Oorlogsmuseum bezoeken, één van de oudste musea in Europa over WOII. Zij maken iedere week een leuke vlog waarin ze je meenemen langs hun fascinerende objecten. In het Noordbrabants Museum in ‘s-Hertogenbosch werd een film gemaakt met acteur en presentator Lucas De Man als rondleider. Ontdek alle musea hier.

    Fun voor de kids met de Brabantse kleurplaten

    Het zijn wat donkere tijden momenteel, dus reden genoeg om voor wat meer kleur te zorgen. VisitBrabant biedt zo 13 originele Brabantse kleurplaten aan! Haal de kunstenaar in jezelf naar boven en laat je volledig gaan op een tekening van de Beekse Bergen, de Efteling, Vincent Van Gogh, de stadspoort van Bergen op Zoom en zoveel meer.

    The Isolation Sessions: Live optredens in je huiskamer

    Waarschijnlijk staat je Spotify playlist op repeat dezer dagen en mis je de intieme concert vibe. Via The Isolation Sessions heb je de kans om die vibe toch in je kot te krijgen. In de Eindhovense concertzaal De Effenaar staat er elke dag een nieuwe lokale band of singer-song writer op het podium, van rock tot hiphop. Via een kwalitatieve livestream kom jij aan je portie dagelijkse muziek!

    Met het gezin naar de musical of de zoo!

    Deze initiatieven zijn een voltreffer voor de kleinste onder ons én zorgen voor de ultieme familieactiviteit. Zo heeft de Efteling de musical “De Sprookjessprokkelaar” op YouTube gezet. “De Sprookjessprokkelaar” is een ideale familiemusical vol dans en muziek. Plezier gegarandeerd! Daarnaast brengt De Zoo in Overloon verslag uit vanuit de dierentuin op hun Facebookpagina en kan iedereen vragen stellen aan de dierenverzorgers. Krijgen de kids niet genoeg van de dieren? Neem ze dan mee op safari in de Beekse Bergen!

    Brabant vanuit de lucht

    Dat Brabant veel te bieden heeft als citytrip bestemming staat vast. Dat bewijst VisitBrabant nog maar eens door de meest indrukwekkende drone-beelden van de provincie op te lijsten. Zo bewonder je onder andere de dieren in Safaripark Beekse Bergen, de sfeervolle stad ’s-Hertogenbosch en het rustgevende natuurgebied De Malpie. Perfect om die reiskriebels even aan te wakkeren…

    Het lijstje met digitale initiatieven wordt constant geüpdate en kan je raadplegen via: https://www.visitbrabant.com/nl/blog-overzicht/brabant-vanuit-huis-ontdekken







    14-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kroatische musea openen virtueel de deuren

    Ook Kroatië blijft niet gevrijwaard van het coronavirus, dat schade aanricht over heel Europa. Tot overmaat van ramp kreeg de hoofdstad Zagreb af te rekenen met een krachtige aardbeving, die veel materiële schade veroorzaakte. Een bezoek brengen is helaas niet mogelijk, en terwijl we allen afwachten om weer op reis te kunnen gaan, bieden verschillende organisaties intussen online hun tentoonstellingen en collecties aan. Door de fysieke activiteiten te verplaatsen naar een virtuele ruimte, slagen ze er alvast in om bezoekers thuis te bereiken en zo toch een vleugje Kroatië tot in de woonkamer te brengen. Wij lijstten alvast vijf van de meest merkwaardige virtuele tentoonstellingen in Kroatië op.

    Museum of Broken Relationships

    Dat Zagreb het label ‘museumstad’ verdient, staat buiten kijf. Zo’n 3,6 miljoen verschillende objecten staan er tentoongesteld, verspreid over talloze musea in de hele stad. Dat gaat van archeologische vondsten tot collecties uit de Naïeve Kunst, van een museum over de jaren ’80 tot eentje over optische illusies. Maar het meest opmerkelijke museum kom je tegen in het Kulmerpaleis, in het hart van de stad. Daar bevindt zich namelijk het Museum of Broken Relationships.

    Wat hebben een 27 jaar oude wondkorst, een rubber varkentje of een Action Man met mekaar gemeen? Niet veel, zou je denken. Toch vinden ze in het Museum of Broken Relationships hun gemeenschappelijk kenmerk: allen dienden ze als symbool van en herinnering aan een verbroken relatie. Dit opmerkelijke museum roept namelijk op om objecten die iets met je stukgelopen relatie te maken hadden, te delen met de rest van de wereld. “Zet je verdriet om in creativiteit”, zo klinkt het. En dat resulteert in een mooie verzameling vertederende verhalen en symboliek.

    De online collectie bekijken kan via https://brokenships.com/explore.

    FILMAKTIV: Cinema Corona

    2020 moest hét jaar van Rijeka worden. Samen met het Ierse Galway vormt de havenstad namelijk de Europese Culturele Hoofdstad van 2020. Om het jaar van cultuur te vieren, voorzag Rijeka meer dan 600 evenementen verspreid over de stad. De combinatie van deze festiviteiten en de ligging in de idyllische Kvarnerbaai, maken van Rijeka een absolute topbestemming.

    De toonaangevende filmschool FILMAKTIV helpt hier alvast een handje bij, door tijdelijk Cinema Corona te lanceren. De organisatie uit Rijeka stelt enkele van haar prestigieuze documentaires en films gratis ter beschikking op het platform Vimeo, mét Engelse ondertitels. Via deze weg brengt ze de culturele festiviteiten tot in de huiskamer, en houdt ze de droom van een bezoek aan de feestelijke havenstad in leven.

    De video’s uit de Cinema Corona-collectie zijn hier te vinden: https://vimeo.com/channels/coronacinema

    Het Museum van Apoxyomenos

    Een bezoek aan het eiland Lošinj, daar kan je moeilijk niet naar verlangen. De zuidelijke ligging in de Kvarnerbaai zorgt voor zon het hele jaar door. Het binnenland leent zich perfect voor wandel- of mountainbiketochten. De kusten zijn ideaal om tot rust te komen. In de oostelijke wateren is het zelfs mogelijk om dolfijnen te spotten in hun beschermd reservaat. Naast de natuurlijke schoonheid, is Lošinj ook nog eens de thuishaven van één van de opmerkelijkste musea van Kroatië: het Museum van Apoxyomenos.  

    Dat museum staat volledig in het teken van een Oud-Grieks beeld, dat ongeveer twee millennia lang in de duistere diepte voor de kust van het eiland heeft gelegen. Het gaat om een uniek bronzen beeld, dat een jonge atleet afbeeldt. Onder meer het Louvre, het British Museum en het J.P. Getty Museum boden hem een plaats aan in de collectie, maar het is in Mali Lošinj dat hij zijn thuis vond. Daar is het bronzen beeld en het indrukwekkende verhaal te bezichtigen in het bijzondere museum. Wie alvast online een blik wil werpen, kan dat via https://www.muzejapoksiomena.hr/en/.

    Het Amfitheater van Pula

    Deze stad aan de Istrische Zuidkust bestaat al 3.000 jaar en is bijgevolg één grote archeologische schat aan informatie. Ze diende in de Klassieke Oudheid als belangrijke economische schakel in de Romeinse handelroutes en groeide uit tot de voornaamste stad uit de regio. Bewijs hiervan is het grote amfitheater, dat plaats bood aan meer dan 23.000 toeschouwers. Waar het vroeger diende als arena voor gladiatorengevechten, dient de prachtlocatie nu nog steeds als concert- en festivallocatie.

    De ondergrondse gangen en hallen dienen inmiddels als museum, waar de geschiedenis van Pula en het belang van diens locatie in het Romeinse Rijk toegelicht worden. Deze 3D-tool neemt je mee onder het amfitheater en toont de expositie van kruiken en amforen in ware Streetview-stijl: http://www.ami-pula.hr/arheoloski/virtualni-muzej/.

    Damir Fabijanic – Welcome to Croatia

    Kroatië tot in je huiskamer brengen doet deze kunstenaar aan de hand van foto’s. Verschillende van zijn collecties schetsen een authentiek beeld van de Kroatische mensen, steden, architectuur en gastronomie. Dat leverde hem internationale waardering op, met exposities in Brussel en Straatsburg als gevolg. Aan de hand van zijn fotoreeks ‘Welcome to Croatia’ uitte Kroatië namelijk haar dank voor de toetreding tot de Europese Unie in 2008.

    Het leven vastgelegd door zijn lens biedt een alternatieve kijk op Kroatië, dat veel meer is dan witte stranden aan een heldere kust. Hij fotografeert haar inwoners, landbouwers, wijnmakers, chefs en anderen en tracht zo ieder aspect van het Kroatische leven vast te leggen. De reeks ‘Deliciously Croatia’ doet je dan weer helemaal versmachten naar een bord heerlijke lokale specialiteiten onder een zomerse avondzon. Zijn collecties zijn terug te vinden op zijn website http://fabijanic.com/en/photo/.

    Illustraties TBF Losinj – F Heuer & B Doroli







    13-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Win een zomerlang ijsjes in Koksijde-Oostduinkerke
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Koksijde-Oostduinkerke organiseert een wedstrijd om een zomer lang ijsjes te winnen (Uitgifte en uitvoering van de prijs is afhankelijk van de regulering van de overheid t.a.v. de Corona-crisis op dat moment, hier zullen de organisatoren zich te allen tijde aan houden) . De deelnemers moeten creatief aan de slag gaan in hun eigen kot of tuin en een foto insturen van hun mooiste of origineelste ijsje: in een potje of op een hoorntje, chocolade, aardbei of vanille, marshmellow-ijsjes, emoji-ijsjes, papier-ijsjes, bolletjesijs of rolletjesijs… alles kan!

    Zon, zee, strand én ijsjes! Heel wat gezinnen en kinderen worden er gelukkig van. En hoe ‘cool’ is het niet als je een zomer lang gratis ijsjes mag eten in Koksijde-Oostduinkerke…. Een droom die binnen enkele maanden misschien werkelijkheid wordt, voor wie deelneemt aan de leuke 'Een Zomer Lang IJsjes' - wedstrijd.

    Om een zomer lang ijsjes te winnen moeten deelnemers vóór 28 mei 2020 een foto insturen van hun mooiste of origineelste ijsje. Dat kan via de wedstrijdpagina www.visitkoksijde.be/nl/zomeractie. Hoe de ijsjes gemaakt zijn, is van geen belang. Wees creatief; schilderen, knutselen, collages maken, krijten op de stoep, iets met de computer… alles kan.

    De foto’s worden op 1 juni in een album op de Facebookpagina van Koksijde-Oostduinkerke gedeeld (@KoksijdeOostduinkerke), zodat vanaf 1 juni tot en met 15 juni likes verzameld kunnen worden. De 10 foto’s met de meeste likes gaan door naar de finale en een jury van specialisten kiest de winnaar. Die winnaar wordt bekend gemaakt op 25 juni, ook via de Facebookpagina van Koksijde-Oostduinkerke. De gelukkige mag vanaf 1 juli een zomer lang ijsjes smullen!

    Een ideale bezigheid dus om de komende weken op zoek te gaan naar creatieve ideetjes en ‘cool’ uit de hoek te komen.

    Veel succes aan alle deelnemers!

    Voorwaarden en wedstrijdpagina: www.visitkoksijde.be/nl/zomeractie.

     

     

    12-04-2020 om 08:16 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belilla helpt in de strijd tegen het corona virus

    Huiseigenaren stellen hun vakantiehuizen beschikbaar

    Belvilla, onderdeel van OYO Vacation Homes en specialist op het gebied van vakantiehuizen, heeft haar huiseigenaren gevraagd hun huizen ter beschikking te stellen voor ziekenhuispersoneel, mensen die in quarantaine geplaatst worden en anderen die in tijden van de coronacrisis leefruimte nodig hebben. Veel huiseigenaren hebben zich gemeld en inmiddels zijn er honderden vakantiehuizen over heel Europa beschikbaar ter ondersteuning in deze moeilijke tijd.

    Omdat het verhuren van vakantiehuizen voor toeristische doeleinden op dit moment bijna nergens toegestaan is heeft Belvilla besloten haar netwerk van huiseigenaren te benaderen of zij hun huis beschikbaar willen stellen voor zorgdoeleinden. Hier is heel positief op gereageerd en veel huiseigenaren geven aan dat ze de moedige mensen in deze strijd, die ervoor zorgen dat deze bijzondere crisis bestreden wordt, willen helpen. Positieve reacties van huiseigenaren blijven binnenstromen.

    De druk op de zorg is momenteel extreem hoog en de vraag naar meer ruimte voor de zorg neemt toe om zo de last van het reizen tussen wonen en werken te minimaliseren. Daarnaast is het schrijnend voor mensen die niet meer naar hun thuisland kunnen reizen vanwege de nieuwe regels die overal nu gelden. Belvilla en haar huiseigenaren helpen graag daar waar zij kunnen in deze moeilijke tijden. Niet alleen in Nederland en ook België, maar in heel Europa zoekt Belvilla de samenwerking met officiële instanties die de hulpvragen in hun land registreren. Samen met hen kan Belvilla vraag en aanbod koppelen en zo de hulp bieden die nodig is.

    Instanties die gebruik willen maken van het aanbod kunnen zich melden via care@belvilla.com Hierna wordt gekeken of er een match is tussen vraag en aanbod en kan de hulp starten.

    Voordelen van een vakantiehuis

    Vakantiehuizen zijn, net als je eigen thuisadres, van alle gemakken voorzien. In de meeste huizen is er wifi aanwezig, heb je de ruimte en kun je tot rust komen. De vakantiehuizen liggen vaak in bosrijke gebieden en wat meer afgelegen, niet midden in het stadscentrum. Zeker in deze periode, waarbij het advies is om zoveel mogelijk binnen te blijven of afstand te bewaren, kunnen wij het ons voorstellen dat zorgpersoneel en getroffenen graag in een huiselijke omgeving verblijven.

    #ByYourSide





    11-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oost West, paasbest

    JBC lanceert vrolijke paascollectie om kleine en grote gelukjes te vieren! #DatMagGevierdWorden

    Corona, schmorona. Het is nu meer dan ooit van belang om kleine én grote momenten te vieren met elkaar en beseffen hoe belangrijk familie is. JBC lanceert daarom 'Dat Mag Gevierd worden'. Dit zijn kleine en grote gelukjes waarvoor het de moeite is om je op te kleden: De jaarlijkse familie paasbrunch, een gezellig familiediner, een uitstapje op afstand naar het raam van oma en opa, berenjacht met de kinderen, etc. Wedden dat je gezin er helemaal van opleeft?

    De nieuwe paascollectie van JBC, met stuks voor de allerkleinsten tot volwassenen, bevat klassieke streepjes, speelse prints, aardse kleuren en luchtige linnen stofjes. In deze vrolijke collectie spat je van het scherm tijdens die virtuele paasbrunch met de grootouders én kan je moeiteloos rondhossen in de tuin tijdens de eierenjacht. De enige zorg die zich die dag stelt? Of er nog chocolade eieren zijn, tiens.

    'Preppy chic' Pasen : ‘Classy, but make it fun’, kinderen blijven tenslotte kinderen. Onder die noemer brengt Hampton Bays stijlvolle stuks die zorgen voor een typische ‘preppy chic’-look, maar dan uiteraard telkens met een speelse knipoog. Voor de meisjes bevat de collectie jurkjes en rokjes in sterke streepjesprinten. Feestelijk, maar ook draagbaar in het alledaagse leven. De jongens kunnen rekenen op polo's in speelse prints en bijpassende shorts voor een luchtig, maar gesofisticeerd geheel. Paaseitjes rapen zag er nog nooit zo goed uit!

    Twinning is altijd winning

    Of het nu is als vader en zoon, of als broer en zus. Met deze bijpassende looks is er geen twijfel mogelijk: jullie zijn twee handen op één buik. Daarnaast werd het klassieke paasgeel in een moderne jasje gestoken met feestelijke kledingstukken in dé kleur van het moment: okergeel. Voor de tieners mag het allemaal net wat stoerder. De tropische bloemenprint in combinatie met klassieke streepjes zorgen voor een coole, maar toch feestelijke look. Mix en match deze voor een verrassende combo. Klaar voor een heerlijk paasfeest in stijl!

    "A smile is the prettiest thing you can wear"

    Een tropisch feest

    Ook voor de mama's en papa's is er voor elk wat wils. De safari-geïnspireerde looks met aardse tinten en subtiele tropische prints laten je niet alleen schitteren op het paasfeest, maar zijn ook perfecte stuks voor het mooie lenteweer. Je outfit voor de eerste tuinfeesten en terrasjes binnenkort - fingers crossed! - ligt ook meteen al klaar. Laat die zon maar komen!













    10-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weleda: 5 summer essentials

    Het warmere weer komt langzaam in zicht. Dat vraagt om een aangepaste beautyroutine. Tijdens de warme maanden van het jaar wil je je huid immers verzorgen én verfrissen. Deze zomerse producten mogen niet in je badkamer ontbreken. Ook zijn ze fijn om mee te nemen op reis!

    FEEL GOOD SHOWER

    Wek je zintuigen onder de douche met de sprankelende geur van gember en citroengras. Deze Feel Good Shower reinigt én verzorgt. Bovendien is hij bioafbreekbaar. Het resultaat? Een soepele huid na het douchen én een goed humeur. 200 ml € 7,99

    DUINDOORN 24H ROLL-ON DEODORANT

    Deze deodorant zonder aluminiumzouten beschermt effectief tegen ongewenste lichaamsgeurtjes en sluit de poriën niet af. Trekt snel in en laat geen plakkerig gevoel achter. Met de frisse geur van grapefruit, mandarijn en sandelhout. Het resultaat? Frisse oksels, zelfs op warme dagen. 50 ml € 6,99

    BERKEN DOUCHEPEELING

    Milde peeling met de frisse geur van cipres, grapefruit en citroen. Met berkenbladextract en bio-afbreekbare wasparels van carnauba- en bijenwas die de microcirculatie van je huid stimuleren. Het resultaat? Je huid wordt soepel, zijdezacht en zichtbaar gladder. Én egaalbruin. 150 ml € 9,99

    SKIN FOOD BODY BUTTER

    Deze Body Butter smelt op je huid en voedt haar langdurig. De perfecte verzorging na een zonnige dag. Extract van driekleurig viooltje hydrateert en beschermt. Met de zonnige geur van benzoëhars, lavendel en sinaasappel. Het resultaat? Een zijdezachte en gehydrateerde huid van top tot teen. 150 ml € 13,99

    VOETBALSEM

    Deze balsem verfrist branderige en vermoeide voeten. Trekt snel in en laat geen plakkerig gevoel achter. Mirre en leemaarde helpen transpiratie voorkomen en de geur van Litsea cubeba en rozemarijn verkwikt direct. Het resultaat? Ontspannen voeten die heerlijk fris aanvoelen en er verzorgd uitzien. 75 ml € 10,99

    Net als de andere producten van Weleda dragen deze Summer Essentials het NATRUE-garantielabel voor natuurcosmetica. Verkoopinformatie: weleda.be







    09-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verrijk je dag met een verrekijker en ...

    en maak connectie met de natuur

     

    Zoveel mogelijk binnen blijven, dat is de laatste weken een must. Maar soms slaat de verveling toe en kun je de muren oplopen. De lente is in aantocht en de eerste zonnestralen nodigen ons net uit om onze vleugels uit te slaan en actief te zijn… Een verrekijker brengt soelaas, want je kunt er je eigen omgeving mee herontdekken!

    Een kleine of grote wandeling mag, natuurlijk niet in groep, maar wel met je vaste (wandel)partner. En op die wandeling zoek je connectie met iets buiten jezelf: de natuur die herleeft, de bloemen die bloeien, de vogels die actiever worden, de geur van het vers gemaaide gras. Een tip: schaf een verrekijker aan van Swarovski Optik, zoals de CL Pocket of de CL Companion, om in je omgeving dingen te ontdekken die je nog nooit eerder zijn opgevallen. Neem de tijd om alles in je op te nemen en voel de stress wegebben… Wist je trouwens dat wandelen ervoor zorgt dat het stresshormoon cortisol wordt afgebroken?

    Of je nu landelijk woont of in de stad, wandelen kun je zo goed als overal. Hoe meer groen in de buurt, hoe rustgevender natuurlijk. Een stadspark, het pad langs de rivier, een groene laan… overal kun je vogels zien, vlijtige insecten bestuderen, mooie kleuren ontdekken en genieten van een zonsondergang. Heb je een eigen tuintje of een terras? Ook ideaal! Met een verrekijker zie je zoveel meer. Welke vogels strijken neer in je tuin? Of heb je een eekhoorn op bezoek? Wat zoekt de kat bij de buren? En welke kunstjes kan de hond van het huis aan de overkant? Je ziet, het zit hem in de kleine dingen! En met de Swarovski Optik verrekijkers zie je alle details, met een perfecte kleurweergave en een kristalhelder beeld.

    Foto’s Swarovski optik





    08-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderarmoedeorganisatie Stichting Pelicano
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ontvangt 5 keer minder armoededossiers dan voor coronacrisis. Mede-oprichter Christiaan Hoorne: “Kinderarmoede verdwijnt onder radar, terwijl nood hoger is dan ooit”

    Stichting Pelicano, een Belgische organisatie die kinderen en jongeren uit de armoede haalt door hen via zorgpartners financieel te ondersteunen, slaat een noodkreet. In de laatste weken ontving de organisatie vijf keer minder armoededossiers dan normaal. Zorginstellingen zoals scholen en jongerenverenigingen zijn voor Stichting Pelicano namelijk een cruciale schakel om kinderarmoede te detecteren en aan te kaarten bij hun organisatie. Nu de sociale controle door de sluiting van scholen of andere organisaties die met kinderen betrokken zijn wegvalt, dreigt de doorstroom van armoededossiers volledig in het water te vallen. “Wij maken ons grote zorgen over kwetsbare gezinnen in nood en roepen op om ons via onze zorgpartners (scholen & OCMW’s) te contacteren indien er weet is van moeilijke situaties”, laat mede-oprichter Christiaan Hoorne weten.

    Ook voor kinderen uit kansarme gezinnen heeft de coronacrisis een grote impact. Niet alleen valt hun sociaal opvangnet – zoals de school – weg, ook van thuis uit leren is verre van vanzelfsprekend. Naar schatting 5 à 10 procent van alle kinderen hebben namelijk thuis geen toegang tot digitale toepassingen zoals een computer, wat (leer)achterstand in de hand werkt.

    Het aantal kinderen dat in armoede leeft is met een cijfer van 420.000 hallucinant hoog, en toch blijft de problematiek vaak onder de oppervlakte. Zeker in deze tijden, nu kwetsbare gezinnen nog meer onder druk komen staan door de economische impact van deze crisis, is dat niet anders.

    Alarmerende daling van het aantal nieuwe aanvragen voor hulp in armoededossiers door andere werking zorgpartners

    Scholen en andere zorgpartners hebben een belangrijke rol in het detecteren van armoedesituaties bij kinderen. Het zijn vaak zij die van barre omstandigheden melding maken bij Stichting Pelicano. Bestaande Pelicanokinderen kunnen extra noden hebben en daarnaast zijn er zeker meer probleemsituaties. Nu de scholen en andere instellingen waar kinderen mee in contact komen dicht zijn of anders moeten werken, en het einde hiervan nog niet in zicht is, ontbreekt dus het persoonlijk contact met die kinderen en hapert de doorstroom van meldingen.

    Stichting Pelicano ziet een dramatische terugval van aanvragen voor ondersteuning in kinderarmoede, terwijl kinderen in dit huidig crisisklimaat net enorm kwetsbaar zijn. “Normaal ontvangen wij wekelijks ongeveer 40 à 50 aanvragen. De laatste weken is dit teruggevallen naar 10 à 15 aanvragen per week”, vertelt Christiaan Hoorne, Algemeen Directeur van Stichting Pelicano.

    Extra financiële middelen door coronacrisis

    Stichting Pelicano maakt zich dan ook grote zorgen over de langetermijneffecten van deze crisis op kinderarmoede en roept – naast zijn gebruikelijke netwerk van scholen en OCMW’s – ook anderen op om waakzaam te zijn en om gevallen van armoede bij hen te melden. Dit om de kloof voor kinderen in de rauwste armoede niet extra groot te laten worden.

    Algemeen Directeur Christiaan Hoorne: “In het licht van deze bizarre tijd blijven we ernaar streven de Pelicanokinderen zo goed mogelijk te verzorgen. Naast de financiële middelen van de zorgpartners om de basisbehoeften te verzekeren van de Pelicanokinderen, zullen wij als Stichting extra financiële middelen vrijmaken. Zo zijn er bijvoorbeeld nieuwe laptops beschikbaar gesteld om huiswerk te kunnen maken, om het sociaal contact met leeftijdsgenoten en met de school te behouden, zodat die kinderen betrokken blijven. Kinderen mogen immers niet extra de dupe worden van deze akelige situatie.”

    Stichting Pelicano vreest dat de coronasituatie extra precair wordt voor tal van kinderen en jongeren. Dankzij eigen fondsen ondersteunt de organisatie kansarme kinderen, op een anonieme manier, met als streefdoel om hun einddiploma te laten behalen. Kinderen in kwetsbare situaties zelf uit de nood helpen kan uiteraard via een financiële bijdrage aan Stichting Pelicano.

     

    07-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijke tips voor een glimlach op Moederdag

    » Originele interieurs voor een modieuze mama - » Tover een royale glimlach op moeders gezicht met deze cadeautips

    Op Moederdag leggen we onze mama’s graag eens in de watten. Kies daarom voor een mooi uitziend geschenk, dat ook nog eens praktisch is. Of het nu leuk of nuttig moet zijn om te gebruiken, die praktische kant vul je zelf in. King George geeft alvast enkele suggesties voor handige geschenken met een smaakvol design. Gaande van strakke ontwerpen tot vrolijke bloempatronen, laat je inspireren door onze voorstellen.

    Een bloemlezing

    Zeg het met bloemen:

    Voor mama's die van een aardse look houden, zijn er de bamboevazen van Point Virgule. Eigentijds design zorgt ervoor dat ze mooi in het interieur passen. Ook duurzaamheid is een sterke eigenschap van deze vazen. Bamboe laat zich gemakkelijk recycleren, wat goed is voor het milieu.

    Zet haar in de bloemetjes: Bij Moederdag horen bloemen. De XLBOOM vazen van Gervi Outdoor zijn een fashionable keuze om dat moedersdagsboeket volledig tot zijn recht te doen komen.

    Comfort om bij neer te zitten

    Pool Party : De waterdichte Mr. Blue Sky matrassen van Gervi Outdoor bieden genoeg comfort om heerlijk te ontspannen naast of in het zwembad. Dankzij de strakke en stabiele vorm kan je zorgeloos genieten. Zo kan mama na een lange werkdag helemaal ontspannen.

    Ontspannen in de buitenlucht : Overdag een boek lezen of ’s avonds genieten met een glaasje wijn, de outdoor lounges van Overstock Garden bieden mogelijkheden genoeg. In deze Zen'so 1-zit met Weather+ Softtextilene kussens kom je helemaal tot rust. Het kundige ontwerp ziet er mooi uit en zorgt voor maximaal zitcomfort.

    Mama baas : Pak het origineel aan en geef mama een minimalistische regisseursstoel van Royal Botania voor Moederdag. Van daaruit kan zij de hele dag haar taken delegeren. Zijzelf kan rustig blijven zitten en genieten van het zachte zitje.

    De luie zetel : Mama’s hebben het druk. De Lusit en Mozaix van Royal Botania helpen de stress te vergeten met een luie zetel. Als ze liever een luie stoel heeft, is er de Folia zitstoel. ’s Avonds ontspannen wordt gemakkelijk met deze designstukken van Royal Botania.

    Kussen voor mama : Wie op zoek is naar een kleiner maar elegant geschenk, vindt zijn ding in de Home textiles van Ethnicraft. Deze met 100% eendenveer gevulde kussens komen uit lokale Belgische weverijen. Dit zachte cadeau bestaat uit wol, katoen en Belgisch linnen.

    Genieten van de kleine dingen : Of mama nu houdt van een spannende roman, een lekker glaasje wijn, een kopje koffie of verse bloemen; met het assortiment salon- en bijzettafels van het Belgische label Overstock Home heeft ze deze kleine geneugten altijd bij de hand. De collectie is volledig moduleerbaar en kan je naar wens en smaak gaan samenstellen; een marmeren blad voor de trendbewuste mama en fineer eik in natuurkleur of zwart, of gerecycleerde teak voor de tijdloze, landelijke mama.

    Food is good

    Talent aan de barbecue : Mama’s kookkunsten blijven het beste, ook op de barbecue. Met de Carlo tafelbarbecue kan ze volop bewijzen dat ze ook op dit vlak niet onder moet doen voor vader. De verschillende kleuren geven de Carlo een speelse touch.

    De keukenprinses : Elke dag lekker eten mag beloond worden. De keukenbenodigdheden van Point Virgule tonen je waardering voor haar kooktalent. De keuze om bamboe te gebruiken voor elk product verleent hen een unieke en natuurlijke stijl.

    Opknappen met een tas thee

    Heerlijk wegdromen bij een tas thee doe je met het assortiment van Special. T. Zo’n theemoment laat je mama tot rust komen en heerlijk wegdromen. Met een eigen Special. T-machine beslist ze gemakkelijk zelf wanneer ze even tijd vrijmaakt om te genieten. De Detox-smaken, zoals de allernieuwste Exotic Boost, geven daarbij een boost aan de gezondheid.

    Hippe Cold Brew met Genio S Touch, de teletijdsmachine

    De nieuwste Nescafé Dolce Gusto-koffiemachine, de Genio S Touch, heeft dankzij haar hoge druk tot 15 bar, een range van wel 30 verschillende koffiemogelijkheden. Laat haar zelf de smaak, intensiteit en temperatuur kiezen, ook al is dat heel laag en cold. Want als eerste toestel in de reeks, maakt ze met de Genio S Touch nu ook de heerlijkste cold brews. Easy koffieboon-peasy: gewoon de Cold Brew-capsule in de machine steken, op de starknop duwen en wachten tot de Genio S Touch de capsule herkent en de hipste cold brew serveert.

    Om origineel mee uit de hoek te komen

    De womancave : Een saunabezoek is een mooi en gezond cadeau, maar een eigen sauna is nog beter. In een KLAFS Premium sauna van Gervi kan moederlief even tot rust komen. Het is niet alleen een hoogwaardig afgewerkte sauna, ook het stijlgevoel van de eigenaars staat centraal. De glazen deur uit veiligheidsglas zonder sokkel zorgt voor een moderne open look. Bij de standaard versie zitten de staande oven FERO met manuele sturing, één wandlamp CLARA, zandloper, thermometer, emmer en lepel inbegrepen.

    Spiegeltje spiegeltje aan de wand… : De frameless wall mirror van Ethnicraft zal niet vertellen wie de mooiste van het land is, maar hij is wel een leuk cadeau voor je mama. De spiegel werd geïnspireerd op de vintage 50's en is afgewerkt met een inhouse verouderingstechniek.

    In de kijker : Zet de beste mama van de hele wereld in de schijnwerpers met de Médard bureaulamp van Modular Lighting Instruments. Het stijlvolle design biedt genoeg licht om het beste uit je interieur naar boven te halen.

     

     















    06-04-2020 om 07:09 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij zeggen "Merci aan alle Belgen"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    » Ondernemers bedanken Belgische consumenten - » Solidariteitsactie ter ondersteuning van bedrijven - » Merci België-artikelen steunen Digital For Youth

    Deze coronacrisis heeft enorm veel impact gecreëerd. Maar naast de gekende negatieve gevolgen, is er ook een sterke positieve beweging op gang gebracht. Gaande van de vele solidariteitsacties, ondersteuning van de bedrijven die bijdragen aan de Belgische economie, tot de consumenten die het belang inzien van blijven shoppen in hun vertrouwde winkels in plaats van de exotische webshops. Dat inspireerde marketingbedrijf OMcollective om de ‘Merci België’/’Merci Belgique’ campagne en platform op poten te zetten. Ze krijgt daarvoor de volledige ondersteuning van Comeos, de vereniging die de belangen van de Belgische handel en diensten vertegenwoordigt en behartigt.

    De kern van de boodschap is dat we “merci” zeggen, we zeggen merci aan alle Belgen die bij de bedrijven kopen die onze economie en in het verlengde hiervan onze sociale zekerheid, ondersteunen. We zeggen ook merci aan de consumenten om bij onze bedrijven te blijven kopen, nu en na de crisis. Om zo samen sneller weer op te kunnen staan, aan het werk te gaan en onze economie zo weer op de rails te krijgen.

    Merci België, Merci Belgique

    Voor deze campagne bouwde OMcollective het Merci België/Merci Belgique platform. Het bundelt leuke filmpjes waarbij ondernemers de Belgische consumenten bedanken dat ze blijven aankopen in hun vertrouwde winkels. Klanten kunnen nog een stap verder gaan en op een webshop speciale Merci België-artikelen aankopen. De integrale opbrengst gaat naar Digital For Youth. Zij verzamelen laptops voor kwetsbare leerlingen in het middelbaar onderwijs die thuis geen computer hebben (www.digitalforyouth.be). Meer info op www.mercibelgie.be of www.mercibelgique.be

    De kracht van social

    In solidaire en emotionele tijden zijn de sociale kanalen de absolute exponent van het gevoel dat er leeft. En zijn ze ook THE way to go om een evenzeer solidaire en ‘emotionele’ (dankje/merci) boodschap te gaan verspreiden. Alle deelnemende bedrijven zetten hun social media kanalen in om hun eigen “merci” boodschap te verspreiden.

    Welke ondernemingen zetten hun schouders onder het project?

    Het zijn stuk voor stuk bedrijven die bijdragen aan onze welvaart en sociale zekerheid en hier een wezenlijk deel mensen aan het werk te zetten.

    Deze ondernemingen nemen al deel aan de actie: Standaard Boekhandel, Torfs, Fiets!, Dreamland, Dreambaby, Collishop, Europabank, ZEB, JBC, Electromania, Neuhaus, Bel&Bo, Viata, Chalet Center, Caroline Biss, creatief agentschap King George, FNG Group (Brantano, Fred & Ginger, CKS), Dockx Group, Fleurop, Gervi, Zelfbouwmarkt, Verlichting.be, Overstock, ... (de lijst wordt intussen verder uitgebreid).

    Daarnaast krijgt het initiatief de volledige ondersteuning van Comeos. Zij behartigen de belangen van de volledige Belgische handel en diensten en zorgen door hun ondersteuning voor het bredere draagvlak dat dit alles kan krijgen.

    05-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echt zijn was nooit zo leuk

    Gers Pardoel creëert speelse en stoere capsulecollectie met JBC

    De sympathieke Nederlandse rapper, Gers Pardoel slaat de handen in elkaar met JBC. Hij ontwierp een capsulecollectie om kinderen te stimuleren volledig zichzelf te zijn. Het resultaat? Een stoere collectie voor jongens en meisjes geïnspireerd op de eigenzinnige stijl en passies van Gers.

    In een wereld waarin pesten helaas nog steeds leeft en de norm heerst om op sociale media steeds 'het perfecte' leven te tonen, staan kids sterk onder druk om perfect te zijn. Daarom is er meer dan ooit nood aan echtheid. De collectie omvat dan ook heel wat stoere items zoals tops en t-shirts met sterke prints en slogans. Bijpassende sokken en petten vervolledigen een look die voor de nodige boost aan zelfvertrouwen zorgt.

    “Echt zijn houdt voor mij in dat ik mijn ding doe en mijn eigen mening uit. Ik wil dan ook dat kinderen sterk genoeg zijn om zichzelf te zijn en écht te zijn.”

    ‘No games’, just be yourself

    Voor het ontwerpen van de collectie keert Gers terug naar zijn eigen kindertijd en toenmalige passie: gamen. Zo kan je in de collectie een t-shirt terugvinden met de Japanse versie van de allereerste Nintendo spelcomputer waar Gers als kind mee speelde.

    Je vindt eveneens prints terug die gepixeld zijn. Slogans zoals ‘no games’ hebben een dubbele insteek: zijn liefde voor gamen én een oproep om ‘geen spelletje te spelen’. Kortom: durf jezelf te zijn!

    Outside the box

    Gers Pardoel is ondertussen geen onbekend gezicht bij jongeren. Hij is namelijk voor de tweede maal jury bij The Voice Kids. Hij staat er bekend om af en toe de boel op stelten te zetten met zijn uitgelaten en enthousiast karakter. Tegelijkertijd herken je Gers aan zijn eigenzinnige kledingstijl met verschillende invloeden die je net zoals hijzelf niet in een hokje kan plaatsen.

    “ Ik ben trots op de collectie. We hebben met het team iets unieks neergezet.”

    Die invloeden vinden ook hun weg in de collectie. Een hemd voor zowel jongens als meisjes in het zwart met rode rozenprint gecombineerd met denim short vormen een stoere look. Daarnaast vind je in de collectie heel wat leuke hoodies en t-shirts terug in Gers zijn favoriete kleuren: groen en zwart.

    Uiteraard mag de zanger zelf niet ontbreken in zijn collectie. Zo bevat de collectie twee uniseks t-shirts met een foto van Gers. Ook zijn Rotterdamse roots worden vertegenwoordigd. Sweaters en t-shirts met opschrift ‘Boeng!!’, wat in straattaal ( van Surinaamse afkomst) ‘goed‘ betekent en terugkomt in één van zijn hits.

    De capsulecollectie is vanaf 10 april beschikbaar in alle JBC-winkels en op JBC.be. De collectie is zowel voor meisjes als jongens vanaf maat 128 tot 170 en prijzen starten vanaf 14,95 euro.

     











    05-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kERAMISCHE LOOK VOOR IEDERS BUDGET

    » Welke keramische looks biedt de markt aan: 3 toepassingen - » Maak kennis met ceramic print, ceramic glass en ceramic glaze glass - » Strakke ontwerpen met onderhoudsvriendelijke eigenschappen.

    Keramische tafelbladen zijn een erg geliefd materiaal voor terrasinrichtingen. Niet alleen het strak design ervan is erg in trek, keramiek is ook een enorm veelzijdig en gebruiksvriendelijk materiaal. Volkeramische tafels zijn niet goedkoop, maar gelukkig biedt Overstock Garden ook prijsvriendelijk alternatieven met dezelfde eigenschappen: keramiek tot Ceramic Glass, Ceramic Glaze Glass en Ceramic Print. Een kennismaking.

    1. Het keramische tafelblad

    Keramiek of een keramisch tafelblad is het resultaat van een menselijke handeling waarbij aarde en mineralen samengeperst en gebakken worden. Dit maakt het tot een oersterk en natuurlijk materiaal dat tegen weer en wind bestand is. De Madura tafelset van Bristol Essentials en Ellara tafelset van Vinci hebben beide een blad vervaardigd uit keramische tegels die naast krasvrij, UV-,water- en vorstbestendig, ook gemakkelijk zijn in onderhoud.

    2. Maak kennis met Ceramic Glass & Ceramic Glaze Glass

    Twee budgetvriendelijke alternatieven voor een keramisch tafelblad zijn Ceramic Glass en Ceramic Glaze Glass. Waar Ceramic Glass bestaat uit een dunne keramische plaat van 3mm bevestigd op 5mm glas, is Ceramic Glaze Glass opgebouwd uit een keramisch gebakken laagje op 8mm glas. Beide bewerkingen zijn water- en vorstvrij, UV-bestendig en gemakkelijk in onderhoud. Ceramic Glass is volledig krasvrij door het feit dat het een (dunnere) keramische bovenplaat heeft. Ceramic Glaze Glass is krasbestendig. De Ceramic Glaze Glass-optie is bovendien beschikbaar bij een reeks salontafels uit het Overstock Garden aanbod.

    3. Ceramic Print-technologie voor een keramische look

    Wil je een keramische look aan de scherpste prijs, dan ben je bij Ceramic Print aan het juiste adres. Ceramic Print is opgebouwd uit een krasbestendige keramische laag die geprint wordt op 5mm glas. Het voordeel van dit materiaal is dat het langer UV-bestendig blijft dan Spraystone, een mix van materialen die op veiligheidsglas wordt gespoten en zo de duurzaamheid en levensduur van de tuintafel vergroot. Overstock Garden verwelkomt met de Oviedo en Nublo tafelsets de Ceramic Print techniek binnen het Vinci-gamma.

    Boilerplate Overstock Garden

    Overstock Garden is de Belgische marktleider op het gebied van tuinmeubelen. De West-Vlaamse Legio Group werd opgericht in 2004 en groeide uit tot een florerende tuinmeubelspecialist met een breed en moduleerbaar assortiment, ontworpen door een in-house designteam, dat aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding op de markt wordt gebracht. Dankzij hun uitgebreide voorraad, zijn de producten ook onmiddellijk leverbaar. Dit groeiende Belgische merk richt zich met Bristol Luxe als high-end collectie, Bristol en Bristol Essentials voor het mid-end publiek en Vinci voor de budgetliefhebbers op alle marktsegmenten. Overstock Garden exploiteert op dit ogenblik een totaal van 22 winkels in België en mikt op expansie in Nederland met twee showrooms onder de naam Exterioo.

    https://www.overstockgarden.be

     







    04-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ALEXIA DE GROENE BARBECUE VOOR JE TERRAS OD STADSTUIN

    » Nieuwe elektrische barbecue van Barbecook - » Speelt in op de 'kleiner wonen'-trend

    De lente ging vorige week nog maar net van start en trakteert ons al meteen op een stralend zonnetje en een staalblauwe hemel. Met het vrolijke gekwetter van de vogels en de fruitige geur van bloesems in de lucht, razen ook de eerste bbq-kriebels door onze buik. Om ook lekkerbekken die in appartementen of huizen met een kleine stadstuin wonen van deze zomerse activiteit te laten genieten, biedt Barbecook nu Alexia aan: een elektrische barbecue die gezellige etentjes met vrienden en familie voor iedereen mogelijk maakt.

    HET GRAS IS GROENER AAN ALEXIA'S KANT

    Met Alexia, biedt Barbecook een alternatief voor houtskool- en gasbarbecues. Naast het feit dat Alexia een groen alternatief is voor de meeste barbecues, is deze elektrische sfeermaker ook perfect inzetbaar in de ‘kleiner wonen’-trend. Mensen met een balkon of kleine stadstuin zijn dankzij Barbecook slechts één stopcontact verwijderd van een knus en milieuvriendelijk barbecue-feest. Indien er nood is aan extra ruimte, kan de gril van het onderstel worden genomen en als losse tafelbarbecue dienen.

    WIE KLEIN IS, MOET SLIM ZIJN

    Vlees, vis, groenten, noem maar op! Met Alexia garen alle ingrediënten zeer precies dankzij de verschillende groefbreedtes en de vijf temperatuurstanden. Alexia’s antikleeflaag voorkomt dat voedsel aanbrandt of blijft plakken. De twee kleine werkbladen links en rechts van de grill en het ruime schap in het onderstel zorgen op hun beurt voor extra voorbereidings- en opbergruimte. Met haar handige zijwieltjes laat Alexia zich na afloop vlot uit de weg rollen. Want wie niet veel plaats heeft, moet netjes zijn natuurlijk! De elektrische barbecue Alexia van Barbecook is beschikbaar vanaf €139.

    PIMP JE BARBECUE MET BAMBOEVEZEL

    Maak het bbq-feestje af met de Point-Virgule keukentools uit bamboevezel. De kleurrijke kommen en bestek ogen niet enkel mooi, ze zijn bovendien duurzaam in materiaal en gebruik. De Bamboo Fiber collectie is beschikbaar in verschillende kleuren: Point-Virgule slakom uit bamboevezel, beschikbaar in gebroken wit en poederroze - Point-Virgule 2-delig slabestek uit bamboevezel, beschikbaar in lichtblauw - Point-Virgule kommen uit bamboevezel, beschikbaar in gebroken wit en verschillende groottes - Point-Virgule diep bord uit bamboevezel, beschikbaar in poederroze.







    03-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unisa key sryles

    High hopes for SS20

    You can say many things about COVID-19, but not that it hasn't made us very grateful for everything we normally have in our daily lives. Hugging your family, afterwork drinks with colleagues in the sun, going out dancing with your girlfriends,... as soon as this lockdown is over, we're going to enjoy everything twice as much to make up for lost time!

    The Spanish footwear brand Unisa is going through a really rough time, but remains hopeful for a great summer with lots of fun, laughs and dancing. Fast forward to coming out of quarantine and enjoying warm temperatures while looking great from head to toe.

    Happy feet

    With these easy slip-on ballerina's, you'll be on your way in no time. They're super comfortable, so your feet will definitely be happy at the end of the day. On top of that they go well with pretty much everything (and they also match that new flowerdress that's still hidden in your closet right now).

    I got summer on my mind

    When thinking of summer, you probably imagine your toes in the sand while enjoying careless summer days. This summer will probably look a little different, but that doesn't have to be a bad thing. You can go on adventures closer to home and look fabulous while doing so. These wedges will help you on your way: the perfect mix between sexy and chic, yet still casual.

    Pump it up

    Pumps are a classic, they will never go out of style. Make that blouse and jeans more chic by adding a heel and a pop of colour or just finish off your outfit by giving it some height.

    Halfway there

    Are you feeling like wearing a pair of heels, but you like a little extra support? Then these slingbacks are your perfect match. They look elegant and spice up any outfit. Pick the colour of your choice and enjoy all the compliments you'll probably get.

     

     









    03-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MEDITTERANEAN DREAMS

    Vakantiegevoel in de slaapkamer

    Steile kliffen, verborgen strandjes en geheime baaien. We hopen ooit weer terug te keren naar die prachtige Amalfikust... Na onze wanderlust makeover in de living, nemen we nu ook de slaapkamer onder handen.

    Met de dekbedovertrekken van Sleeplife breng je die Mediterrane sfeer in no time de slaapkamer binnen. Zo heerlijk die bruisende Summer vibes! Klaar voor een onvervalste Zuiderse siësta? #sorrynotsorry!

    Laat de zon...

    Met het Essenza-dekbedovertrek Fabienne Mustard waan je je op een betoverende piazzetta met een kopje koffie in de hand om daarna een smal steegje in te lopen met de meest imposante gebouwen. De zon straalt pal in het midden van de slaapkamer!

    Think Orange

    Wakker worden onder de appelsienbomen? Het kan, of toch bijna. Het dekbedovertrek Casilin Oranges neemt ons mee naar een marktkraampje in Positano. Even geen zin in een fruitige toets? De keerzijde is effen muntgroen en brengt een welgekomen, frisse afwisseling in de slaapkamer.

    Aperitivo

    Het dekbedovertrek Calabro is gemaakt van 100% Egyptisch katoensatijn en is verrijkt met een subtiele kiezelprint. De stof voelt zacht aan, is sterk en ventileert. Ideaal dus voor warme nachten. De zachte, olijfgroene en hemelsblauwe tinten hebben een kalmerende werking en doen denken aan een ontspannen aperitivo in een pittoresk vissersdorpje.

    We kunnen het niet genoeg blijven zeggen maar: droom nu, en reis later. Slaap zacht!

     

     







    02-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Balcony in Bloom

    Small garden ideas for tiny outdoor spaces

    Micro housing is an ongoing urban trend. We live in the city with a lot of luxury but we need to downsize in space to make ends meet. Smaller houses and apartments often means sober balconies and compact gardens. Learn how to transform what little space you have into an urban oasis with these beautiful items signed La Redoute and AMPM!

    Ready to get that balcony or tiny garden Summer proof? A few general tips might have already crossed your mind: using up wall space, being creative with pallets, using rugs to cover the floor - very useful if your are renting a space -, buying plant baskets to put on your railing and so on. We have collected some extra insider tips to make decorating even more easy!

    Level up

    If you don't have a lot space on the ground for the balcony of your dreams, use ceilings to display your plants in hanging baskets or pots. Take them inside when the weather gets too cold!

    Stack it - wooden plant display

    Wooden plant displays are the solution to keeping all those pots and baskets in place. Play around with different levels and stack it!

    Foldable it is

    Foldable should be your go to word when ordering online for a balcony. Why not order some cool beach chairs to completely get you in that Summer mood?! Bad weather? Fold them and put them away in a heartbeat.

    Mix Textures

    Don't overthink it. To create contrast and visual vibrancy, don't fear using mixed textures. Your balcony is not a clean cookie cutter world.

    Plant tray to the rescue

    The plant tray has to be on of our favorite items for those Balconies in Bloom. Plant anything you like: fresh herbs, succulents, daisies, etc... How about some homegrown tomatoes?

    Lack of space doesn't mean it shouldn't be stylish! Small balconies, big ideas...

               









    02-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brighten up your mood with yellow

    Betty Barclay SS20

    How to boost up your mood in times of anxiety? Jokes and memes can come to the rescue, but color as well can have an important impact on our mood. Yellow, in particular, will make you feel lighter, brighter, and more stimulated. This bright color inspires feelings of happiness and warmth – hardly surprising given it is also the colour of the sun. Midst the actual challenging situation, yellow can be an excellent way to experience a feeling of freshness or newness.

    So dive into the happy color and get inspired by Betty Barclay's selection of uplifting shirts, dresses and bottoms. While some suggestions use the full extent of the hue, also little pops of the color can do the trick and give you the happiness effect you’ve been searching for.

    Note : Yellow can also increase metabolism. A big win for all those couch potatoes out there ;-).









    01-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!