Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    31-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Durbuy onthaalt 6de sculptuur symposium over monumentale steen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kalksteen, leisteen, gres, puddingsteen, …steen is alomtegenwoordig op het grondgebied van Durbuy. Om dit materiaal dat zo kenmerkend is voor de regio extra aandacht te geven, is de idee ontstaan om een panel kunstenaars samen te brengen om te werken rond de steen die aanwezig is in deze regio. Met een eerste editie in 2005, is het evenement in 2009 tweejaarlijks geworden en heeft het de benaming biënnale gekregen. Dit jaar verwelkomt Durbuy van 20 mei tot en met 4 juni, de zesde editie van haar symposium. Een symposium dat steeds meer aan belang wint door een selectie van steeds internationalere kunstenaars voor te stellen met voor deze nieuwe editie beeldhouwers van over heel de wereld: België, Taiwan, Iran, Spanje, Zwitserland, …

    De geselecteerde beeldhouwers, elf in totaal, hebben ongeveer twee weken om een ruwe blok te transformeren in een eeuwige sculptuur die vervolgens tentoongesteld blijft in verschillende dorpen in Durbuy. Vijfenveertig werken kunnen overigens nog steeds worden bewonderd op de vele wandelwegen van de stad. Na « Grandeur et intimité des paysages de l’Ourthe Moyenne » (2005), « L’air du temps » (2009), « Colombe, libérons la paix » (2011), « Mémoire » (2013) en « Musique, langue des émotions » (2015), maken de elf beeldhouwers dit jaar werk rond het thema « Vision du monde en 3017 ».

    Drie beeldhouwers die speciaal werden uitgenodigd voor deze editie nemen deel aan het evenement; Kazuyoshi Hirai, een Japanse beeldhouwer die is uitgenodigd in het kader van de verbroedering tussen de steden Durbuy en Hanyu, Sylvie Koechlin, Franse beeldhouwer en voorzitter van de herfstbeurs in Parijs, Joroen Grillaert, een beeldhouwer die met Belgisch hout werkt, een première.

    Nieuw dit jaar zijn de peter en meter die de beeldhouwers omkaderen tijdens hun werk. Dit zijn Elizabeth Dieleman, galeriehouder (Dieleman Gallery), en Olivier Schmitz, Gouverneur van de Provincie Luxemburg. Hun rol is om de beeldhouwers bij te staan, te adviseren en aan te moedigen.

    Een rijk programma: Gedurende vijftien dagen, van 20 mei tot 4 juni 2017, leeft de stad Durbuy op het ritme van het symposium. Restaurants, het cultureel centrum, de openbare ruimte, … worden ingenomen door evenementen rond het gebeuren. Rond de biënnale vinden talrijke activiteiten plaats, zoals workshops, wedstrijden, nocturnes en tentoonstellingen.

    1) Open ateliers in de week en het weekend : Om de jongeren in de stad meer vertrouwd te maken met kunst en meer bepaald beeldhouwkunst, stelt het comité de schoolkinderen voor om de fascinerende wereld van creatie te ontdekken door deel te nemen aan workshops rond modelleren en een bezoek aan de site van het symposium. Het doel daarvan is om hen de mogelijkheid te bieden zich te initiëren in kunst, een dialoog aan te gaan met beeldhouwers, op concrete wijze het werk van modelleren en beeldhouwen te leren kennen. De leerkrachten van de scholen hebben positief geantwoord op de uitnodiging aangezien niet minder dan 354 leerlingen deelnemen aan deze workshops die worden omkaderd door vrijwillige kunstenaars. De weekends openen verschillende kunstenaars uit de regio initiatieworkshops voor het grote publiek: Rogier Pierre, met een workshop beeldhouwen met hout, Annick Gillet en Patrick Fusulier, met een keramiekatelier, Anne Segers, met een seriegrafie atelier en NAJA en William Livermore, met een atelier beeldhouwen met steen.

    2) Wedstrijden : Scholen die het wensen kunnen een project voorstellen rond het thema van het symposium, « 3017 ». Kinderen stellen een tekening van het project voor en realiseren het vervolgens in 3D. Een jury kiest een werk dat vervolgens wordt uitgevoerd als monumentale sculptuur door Naja en William Livermore. Dit werk wordt vervolgens geïnstalleerd in de school die de prijs heeft gewonnen. Daarnaast wordt een fotowedstrijd georganiseerd voor alle liefhebbers tijdens het symposium. De deelnemers moeten vijf foto’s voorstellen. Een jury van professionals selecteert de laureaten.

    3) Tentoonstellingen : De werken van de tentoongestelde beeldhouwers worden tentoongesteld in negen restaurants van de stad (Victoria, Guesthouse, Azur en Ardenne, Saint Amour, Le Parc, Lavie est Belle, Fou du Roy, Durbuy Ô, Mont des Pins et Ferme des Oliviers). Daarnaast wordt ook een tentoonstelling van kunstenaars uit de regio georganiseerd in het Centre Culturel de Barvaux sur Ourthe.

    Informatie: Toeristische dienst van Durbuy - T +32 (0)86 21 98 68 - tourisme@durbuy.be - www.symposium.durbuy.be

    31-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ken jij het tweede grootste themapark van Frankrijk

    Ken jij Puy du Fou? Een themapark waar je ondergedompeld wordt in een fantastisch historisch epos, van de oudheid tot begin de 20ste eeuw. Spectaculaire shows voor het hele gezin met de laatste technologieën. In Puy du Fou beleef je de emotie van het witte doek en de sensatie van live theater dankzij de stuntmannen, dansers, acteurs, muzikanten, dieren, … live on stage!

    Dit jaar viert Puy du Fou zijn 40e verjaardag met nieuwe shows, twee nieuwe restaurants en een nieuw hotel. Leun achterover en geniet van wat Puy du Fou voor jou in petto heeft in het seizoen 2017. Beelden zeggen immers meer dan 1000 woorden.

    Puy du Fou werd opgericht in 1978 en is een volledig atypisch themapark. Het werd twee keer verkozen tot beste park ter wereld: in maart 2012 in Los Angeles (Thea Classic Award) en opnieuw in november 2014 in Orlando (Applause Award). Vandaag is het het tweede grootste themapark van Frankrijk met meer dan 2 200 000 bezoekers in 2016. Puy du Fou is een groep die bestaat uit hoofdzakelijk een Association Loi 1901 (een vereniging zonder winstoogmerk) en een SAS (Société par Actions Simplifiées). De vereniging organiseert het Cinéscéniespektakel met 3650 vrijwilligers en heeft de SAS in handen die het Grote Park beheert (60 dag- en avondspektakels, 4 historische dorpjes, 27 restaurants en 5 themahotels). De twee organisaties verzekeren hun toekomst door Puy du Fou Academie (een lagere school ‘kunst & studies’) en Junior Academie (artistiek opleidingscentrum) te financieren, die jaarlijks ruim 600 jongeren in de spektakelkunsten en -technieken opleiden. Met Puy du Fou International verspreidt het park zijn knowhow over de wereld en geeft het advies over de creatie van parken en spektakels volgens het model van Puy du Fou. Sinds zijn oprichting kent Puy du Fou een constante groei dankzij zijn artistieke lef en permanente investeringen.

    www.puydufou.com

     

     

    31-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belvilla verdubbelt aanbod vakantiehuizen in Groot-Brittanniƫ

    Nieuwe regio’s Lake District en Yorkshire en uitbreiding in Wales, Devon en Cornwall. Belvilla, specialist in de online verhuur van vakantiehuizen, verdubbelt zijn aanbod in Groot-Brittannië naar 855 vakantiewoningen. Een flinke uitbreiding op een bestemming die door de Belgen goed wordt gesmaakt én nu extra aantrekkelijk is vanwege de gunstige wisselkoers van de Britse pond. Nieuwe regio’s voor Belvilla zijn Yorkshire en Lake District waar vanaf nu ook vakantiehuizen te boeken zijn. In de regio’s Devon & Cornwall en Pembrokeshire (Wales) wordt het aanbod verder uitgebreid.

    Eylard Wurpel, Director of Marketing van Belvilla, licht de keuze voor uitbreiding van het Belvilla aanbod in de UK nader toe: “In niet minder dan 24 Europese landen vind je onze Belvilla vakantiewoningen, vanuit de markt bemerkten we dat het volume van het bestaande aanbod van woningen in de UK niet altijd kon beantwoorden aan de toenemende vraag. Op basis van die klantbehoefte was de keuze voor een uitbreiding snel gemaakt. We zijn ook tevreden dat we in nieuwe upcoming regio’s mooie woningen konden toevoegen voor allerlei doelgroepen. Zelf heb ik een speciaal plekje voor de UK, doordat ik 7 jaar in London heb gewoond en het mooie landschap mocht verkennen. De gast van nu staat ook open voor minder bekende regio’s, wil eens wat anders dan het betreden pad en wil onthaasten. Daarvoor is de UK uitermate geschikt. Dat de lagere koers nu ook een extra voordeel in de portemonnee biedt, is alleen maar mooi meegenomen.”

    Nieuw: Lake District: Het Lake District met het prachtige gelijknamige nationale park is een nieuwe regio voor Belvilla met 20 vakantiewoningen. Vanuit België reis je er bijvoorbeeld heen met de ferry vanuit Zeebrugge naar Hull vanwaar het nog 3 uur rijden is naar Clappersgate, midden in het Lake District National park. Hier vind je onder meer een typisch Britse en 400 jaar oude vakantiewoning waar je met zes personen kan gaan genieten. Het is een woning met comfort waarin originele elementen zijn behouden zoals de vloer, eikenhouten balken en open haarden. Ruimte, authenticiteit, charme en een prima ligging in het Lake District zijn de grote troeven. In de kindvriendelijke omgeving kan je wandelen, kanoën, kajakken, klimmen, fietsen en paardrijden. Ook de stad Carlisle, met zijn musea en klimcentrum, is binnen excursiebereik.

    Uitbreiding in Devon : In Devon had Belvilla al een aantal vakantiehuizen in de verhuur en dat aanbod is nu verder uitgebreid naar ruim 140. Devon heeft in het noorden en zuiden prachtige kustlijnen en natuurliefhebbers genieten in ondermeer het Dartmoor National park. Een nieuwe 8-persoons vakantiewoning met zicht op die ruige kustlijn vind je in Polruan. Dit is nu echt een ‘vakantiewoning with a view.’ Een vakantieplek met niets dan superlatieven: moderne uitrusting, sfeervolle houtkachel, veel lichtinval, barbecueën met uitzicht op zee, sublieme wandelomgeving, het gezellige Plymouth dichtbij en overal kinderplezier zoals de dierentuin in St. Austell of Kidzworld.

    Nog meer genieten in Cornwall: Ook in het naast Devon gelegen Cornwall wordt de keuze vergroot met bijna 90 woningen. Het is een vakantieregio van formaat vanwege het zachte klimaat en toeristische trekpleister Land’s End. In de ecolodge in Saint-Issey is het goed toeven. De woning wordt omringd door wijngaarden, appelbomen en natuurpracht. Voor wie uitkijkt naar een rustgevende vakantie in een ‘peaceful’ omgeving, op tien minuten rijden van Padstow.

    Nieuwe bestemming Yorkshire: In Yorkshire had Belvilla tot voor kort nog geen aanbod, maar dat is verleden tijd met zo’n 40 nieuwe vakantiewoningen. Yorkshire is een regio met prachtige natuur in o.a. het Yorkshire Dales National Park. Aan de rand van dit park, in Castle Bolton, vind je een charmante cottage met drie kamers, een houtkachel en gezellige tuin voor de afternoon tea. Het is de startplaats voor mooie wandelingen, dichtbij het gezellige marktstadje Leyburn.

    Uitbreiding Wales

    In Wales heeft er met name in de regio Pembrokeshire (Zuid-Wales) een uitbreiding plaatsgevonden naar 175 vakantiehuizen. Noord-Wales telt momenteel bijna 40 woningen. Wales met haar Pembrokeshire National Park en Pembrokeshire Coast Path heeft voldoende vakantiegenot in petto voor zij die houden van ‘fresh air’ en natuur. Op slechts ‘two miles’ van het Coast path, het strand en de beroemde St. David’s cathedraal ligt de woning Mor Awelon. Met 6 personen kan je hier genieten van een Welshe vakantie midden in het groen.

    Groot-Brittannië: voor elk wat wils met Belvilla

    Dit jaar reizen we met onze sterke euro naar het Verenigd Koninkrijk. Fietsers vinden er het beste bewegwijzerde netwerk van Europa (sustrans national cycle network). Wandelaars genieten van een wandelparadijs met duizenden kilometers public footpaths en bridleways. Cultuurliefhebbers ontdekken een uniek patrimonium, zorgvuldig bewaard door de National Trust. En wie gezelligheid zoekt, heeft tijd te kort in leuke stadjes, stokoude pubs en tearooms met versgebakken scones. Kortom, in Groot-Brittannië kan elke vakantieganger zijn hart ophalen, vanuit één van de vele vakantiehuizen van Belvilla.

     

    Meer informatie: Algemene website Belvilla: www.belvilla.be

    Belvilla UK: https://nl.belvilla.be/zoeken/#land=gb&newhouses=1

     





    30-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Domein van de grotten van Han
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De bezoekerscijfers van de Krokusvakantie 2017 aan het Domein van de Grotten van Han zijn bekend. Wat Vlaanderen betreft wordt een stijging van 17 % genoteerd in vergelijking met vorig jaar. Met andere woorden, de Vlamingen vinden opnieuw massaal de weg naar Han, naar de grotten en naar het indrukwekkende Wildpark. De groeitrend zal zich ongetwijfeld doorzetten want tijdens de komende Paasvakantie, de verlengde weekends in mei en de zomervakantie is er op het Domein van de Grotten van Han van alles te beleven. De dieren zijn er alvast klaar voor. Het voorjaar en de lente zijn een uitgelezen periode om het Wildpark te bezoeken omdat er een heuse babyboom wordt verwacht.

    Tijdens de meimaand verwachten ze dat de hinden van zowel het edelhert als het damhert één of twee jonge hertjes ter wereld zal brengen. Met hun rossige vacht met witte vlekken zullen ze vele kinderhartjes sneller doen slaan. Ook bij de gemzen, oerossen en steenbokken worden binnenkort jongen verwacht. Het duurt nog even voor marmotjes weer wakker worden, maar ook dan zullen er kleintjes de groep verblijden! En vorige week werden een aantal everzwijnenbiggetjes geboren. Zo lief en aandoenlijk!

    Zeker niet te missen zijn de poolwolven die in maart worden verwacht. Twee mannetjes worden overgebracht vanuit Denemarken en enkele weken later een vrouwtje uit een dierenpark in Frankrijk. Men hoopt uiteraard op het vormen van een roedel. 2017 wordt voor het Domein van de Grotten van Han het Jaar van de Wolf. Verschillende animaties en evenementen rond de terugkeer van de wolf in België staan op het programma! Hiermee wordt de stijging van het aantal bezoekers ongetwijfeld doorgetrokken.

    Onlangs heeft het Domein 3 Przewalski merries verwelkomd, om de groep uit te breiden en het herinvoeringsproject van deze bedreigde diersoort te versterken. Tenslotte wordt binnenkort een koppel lynxen uit de Karpaten verwacht, er zijn volop werken bezig om een mooie behuizing voor hen te creëren. Deze lynx is een raszuivere soort en ook hiermee hoopt het Domein het behouden van het soort te verzekeren.

    Wie de grotten bezoekt zal straks nog meer kunnen genieten van de mysterieuze onderwereld want op 27 maart e.k. wordt de nieuwe LED-verlichting in werking gesteld. Dit in combinatie met een muziekspektakel, zorgt voor een magische sfeer. Dit jaar viert het Domein ook de 200e verjaardag van de eerste volledige doorkruising van de Grot (in 1817). Dit gaat gepaard met verschillende animaties en festiviteiten in de zomermaanden. Kortom, het Domein van de Grotten van Han, is ondergronds nog altijd mysterieus en bovengronds beestig interessant met een uniek Wildpark, inclusief super coole safari.

    29-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een appel om bij weg te dromen

    Italië in huis met de appels van Marlene®

     

    Uitstekende kwaliteit - Heerlijke smaak - Glanzende kleur – Rijke variëteit. Wie Zuid-Tirol hoort, denkt vooral aan bergen, sneeuw, natuur, skiën en wandelen. Maar vanaf vandaag voegen we ook ‘appels’ toe aan dit lijstje. Het appelmerk Marlene® teelt overheerlijke appels van hoge kwaliteit die afkomstig zijn uit de valleien van de Noord-Italiaanse Alpen. Dankzij haar Zuid-Tiroolse roots garandeert Marlene® kwaliteit, deskundigheid, territoriale identiteit en de beste smaak. Een andere troef is de uitgebreide waaier aan variëteiten. Heerlijk zoet, zuur, sappig, stevig en krokant. De slogan luidt niet voor niets, in het sappig Italiaans: “Vivi la varietà”. De beste smaak uit Zuid-Tirol

    Waarom zijn de Marlene®-appels zo bijzonder?

    Het aroma en de smaak worden gevormd door de rijke bodem en het unieke klimaat van Zuid-Tirol dat hen verwent met meer dan 300 dagen zonneschijn en 2.000 uren zon per jaar. Bovendien zorgt het brede temperatuurbereik waaraan de appels tussen dag en nacht worden blootgesteld voor een perfecte suikerbalans van de appel, wat resulteert in een krokante beet en de typische kleur van de appels uit Zuid-Tirol. Kortom, de hoogte, het Alpijns-Mediterraan klimaat van de zuidkant van de Alpen en de lange landbouwtraditie geven de appels uit Zuid-Tirol hun unieke en heerlijke smaak. Het is de meest uitgestrekte Europese regio waar appels worden gekweekt.

    Marlene® is een handelsmerk van VOG Consortium dat in 1995 werd opgericht. Het consortium, samengesteld uit 5.000 producenten en 16 coöperaties, is momenteel de grootste Europese organisatie voor de afzet van appels. In twintig jaar tijd is het appelmerk zelfs uitgegroeid tot een symbool voor kwaliteitsfruit uit Zuid-Tirol, evenals het toonaangevende Italiaanse merk op het gebied van appelteelt. Marlene® wint ook steeds meer aan populariteit in Europese landen.

    De hele regio is er dan ook zeer trots op. De boeren doen elke dag opnieuw hun uiterste best. Zo worden alle 5.000 fruittelers regelmatig geïnspecteerd vooraleer één van de vele appelsoorten in je hand belandt, altijd met dezelfde, goedgekeurde kwaliteit. De appels worden afzonderlijk gecontroleerd en gekweekt volgens geïntegreerde productierichtlijnen met aandacht voor het milieu.

    Rijke variëteit aan appels

    Rood, groen of geel, iedereen lust wel een appeltje. Liever wat zuur, sappig, zoet of krokant? Liefhebbers van Marlene® houden van het merk omwille van de ruime keuze aan verschillende soorten, waardoor er voor ieders smaak wel een appel is. Alle vijf variaties kregen het Europese certificaat ‘Mela Alto Adige PGI’ (beschermde geografische aanduiding), wat garandeert dat ze uit Zuid-Tirol afkomstig zijn.

    In volgorde van populariteit: Golden Delicious : Smaak: sappig, zoet en aromatisch, met een fijne, fruitige zuurheid - Beschikbaarheid: half september tot juli. Royal Gala : Smaak: krokant, weinig zuur, zoet aroma - Beschikbaarheid: eind augustus tot eind maart. Red Delicious : Smaak: stevig, sappig, zoet, aromatisch - Beschikbaarheid: eind september tot mei. Granny Smith : Smaak: stevig, elegant zuur, sappig - Beschikbaarheid: oktober tot april. Fuji : Smaak: krokant en stevig, sappig met een hoog suikergehalte - Beschikbaarheid: begin oktober tot mei

    Marlene® what’s in a name?

    Er waren eens... prachtige appels die groeiden in Zuid-Tirol. Ze waren de vrucht van de ongerepte natuur en het resultaat van een lange traditie, ze waren heerlijk en natuurlijk. Niemand kende ze, omdat ze geen naam hadden... Zo begon het verhaal van Marlene®.

    Een naam die voor vele landen en talen herkenbaar is, denk maar aan het Franse Marlène en het Nederlandse Marleen. De appel wordt trouwens ook gezien als het vrouwenfruit. Marlene® verwijst ook naar niemand minder dan Marlene® Dietrich, een Duits-Amerikaans iconische actrice. De meisjesnaam betekent ook "welgevormd schoon".

    Naast het klassieke tussendoortje zijn appels ook ideaal om te verwerken in je gerechten, desserts en home made drinks. Laat je inspireren door de vele recepten op de website http://www.Marlene.it/en/recipes/. Dat smaakt naar meer, nietwaar?





    28-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Giovane breidt eigen retail uit en pakt uit met vernieuwd winkelconcept

    GIOVANE staat niet stil! Het Belgische label opende nog maar de net de deuren van de nieuwe winkel in Gent op de Brabantdam en volgende week is Brasschaat al aan de beurt. Bovendien lanceerde GIOVANE vorige week ook de webshop. Met de Gentse winkel werd het startschot gegeven voor een vernieuwd winkelconcept, waarbij alles in het teken van beleving staat. In een huiselijke, vrolijke sfeer met oog voor detail kunnen er naast de collectie ook accessoires en lifestyle artikelen gekocht worden waaronder VEJA sneakers en tassen van SAVE MY BAG. De nadruk ligt op dynamiek, het aanbod wordt dan ook maandelijks aangepast.

    De nieuwe winkel te Gent geniet van een frisse, cleane uitstraling en bestaat uit twee delen. De ruimte vooraan laat zich omschrijven als een wit canvas in een warm kader (houten vloer) waarbij de kledij de protagonist is. Het geheel wordt warm aangekleed met accenten in messing en roze fluweel in de paskamers voor een vleugje luxe. De achterruimte is opgevat als een gezellige zitkamer. Een harig tapijt en een cognac lederen zitbank zorgen voor een ontspannen thuisgevoel en staan in warm contrast met de cleane voorkamer. De achterruimte grenst aan een patio; bij mooi weer staan de deuren open en worden tuin en binnenruimte één geheel.

    Het blijvende succes van GIOVANE is mede te danken aan het feit dat het zich seizoen na seizoen heruitvindt en trends op een commerciële en tegelijk tijdloze manier vertaalt. Maar het echte geheim ligt in de slogan: EASY to WEAR, EASY to love. GIOVANE biedt gemakkelijk te combineren stukken die bovendien erg comfortabel zitten. Up- en downgraden naar gelang van de gelegenheid kan moeiteloos. Ook verzet GIOVANE zich met haar uitmuntende kwaliteit tegen de huidige 'wegwerp-cultuur'.

    Chantelle Badmode Lente/Zomer 2017 :

    Koers naar verlaten eilanden, wild en ongerept … Een verfrissende sprong in een heldere lagune of een luie middag aan een tropisch zwembad. Deze zomer zet Chantelle voor haar badmode koers naar verlaten eilanden, wild en ongerept.

     

    Dream Drinks: zoete en frisse lekkernijen

    Dringend iets nodig om je tanden in te zetten als je thuiskomt? Op zoek naar een origineel dessert? Wil je met je verjaardag eens verrassend uit de hoek komen bij de collega's? Of zoek je een nieuwe twist voor het zondags ontbijt? Check even onderstaande recepten, je vindt zeker wat je nodig hebt.

    Stoere streetstyle wordt catwalk chic!

    Ontdek de SS17 nageltrends met de nieuwe Street Heat collectie van ProNails. De streetstyle fashion trend met stoere ripped jeans en losse trainingspakken werd opgepikt door de haute couture en baande zich - weliswaar in een catwalk chic uitvoering - een weg naar de runways in New York, Parijs en Milaan. Ook ProNails waagt zich aan deze 'casual chiqueness' met haar gloednieuwe Street Heat collectie.

    De muziekindustrie was fan van het eerste uur, waardoor ook de grote modehuizen niet konden achterblijven: wat vandaag leeft op straat, bepaalt de trends. Een streetstyle look heeft iets sexy en zelfzeker, vooral gecreeërd door de creatieve zielen onder ons. Het is een expressie van je persoonlijkheid, maar ook van die favoriete vriendengroep waarmee je in je vrije tijd afspreekt.

    Belgisch nagellakmerk ProNails spotte de trend en gaat daarom volledig in Street Heat modus met dit nieuwe kleurenpalet voor je nagels: van roze of nude huidstinten en glimmend bruin, tot sterk contrasterend en gesatureerd rood, blauw en oranje, afgewerkt met onmisbaar bling bling goud.

    #Ain'tYoMama: Een warm zomers bruin als een zijdezachte chocoladekleurige huid, glimmend in de zon. Deze wereldse nageltint is tegelijk stijlvol en zelfzeker.

    #RippedRed: Nu een gescheurde jeans en t-shirt niet alleen hip maar ook chic zijn, heb je een fel contrasterend rood als dit nodig om je look van kop tot nagels te laten knallen.

    #WhiteSister: Deze frisse roze nude tint geeft je nagels extra pit, maar houdt het stijlvol. De tint past mooi bij eender welke huidskleur of nagelstijl: lang, kort, puntig of afgerond!

    #Smokin'Hot: Combineer een sexy zwarte top met vurige rood oranje nagels. Deze kleur is pittig en vol karakter, net zoals jij: smokin' hot!

    #InkIt,LinkIt: Jullie behoren tot dezelfde vriendengroep? Laat het dan zien ook! Aangezien matching tatoos toch nog dat stapje te ver zijn gaan we gewoon voor knallende matching nagellak in deze inktblauwe kleur! Ink It, Link It! #squadgoals

    #BetterHaveMyMoney: Een casual look wordt onmiddellijk stylish wanneer je er de juiste statement juwelen aan toevoegt én combineert met glinsterende gouden nagels. Because b*tch better have bling on the nails!

    Frisse, felle en vooral nieuwe kleurtjes, daar hunkeren onze nagels echt wel naar nu de lente in aantocht is en de eerste warmere zonnestralen voelbaar zijn! De timing van deze Street Heat collectie kon met andere woorden niet beter zijn.

                          

















    28-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SNP Natuurreizen : fietsen langs ingerichte tenten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een fietsreis langs ingerichte tenten! Het minste wat je van deze reisformule kan zeggen is dat hij origineel is. Het is een reisconcept met zoveel voordelen die meteen overtuigen. En mochten er nog twijfels zijn dan worden die snel weg genomen door de reisbestemmingen uit het aanbod van SNP Natuurreizen.

    Fietsen zonder bagage is veel aangenamer dan met bagage. Daar bestaat geen twijfel over. Dankzij de formule ‘fietsen langs ingerichte tenten’ wordt dat bagageprobleem al meteen opgelost. Geen gesleep met allerlei spullen, want alles is aanwezig, tot beddengoed toe. Daarenboven word je persoonlijke bagage telkens naar de volgende overnachtingsplaats gebracht. En dus kun je elke morgen opnieuw aanzetten voor een genietbare fietstocht zonder afremmend gewicht achterop de fiets. Voeg daarbij dat je logeert in een goed uitgeruste, sportieve tent op een groene camping met veel ruimte. Het is duidelijk dat deze reisformule ook de kinderen zal begeesteren. Vandaar dat SNP Natuurreizen zijn bestemmingen en programma’s op families, gezinnen met kinderen heeft afgestemd. Ziehier een greep uit het verleidelijke aanbod.

    Frankrijk – Auvergne en Allier – 8 dagen: Een dunbevolkte streek, veilige wegen, puur natuur, in het hartje van Frankrijk ! Dat is het ideale kader voor een fietsreis met de kinderen. Af en toe zit er een kuitenbijtertje in het parcours maar eenmaal boven kun je altijd weer heerlijk ‘vliegen’ naar beneden. Aan rustplaatsen geen gebrek, een leuk terrasje in de zon, een plekje langs het water voor de picknick. En ’s avonds wacht een comfortabele tent, op een rustige camping, met regelmatig een zwembad voor de kids ! (www.snp.nl/reis/frankrijk/auvergne_en_allier).

    Frankrijk – Loire en Bourgogne – 8 dagen: Ook tijdens deze fietstocht staat elke avond je bagage klaar in een ingerichte tent. Vooraf geniet je van ontspannen fietsen over ‘voie vertes’, kleine jaagpaden en stille landweggetjes, langs authentieke dorpen en machtige Loire-kastelen. En er is ook tijd om te spelen, op een zandstrandje bijvoorbeeld, of te genieten van de rivier vanuit een kano. Om nooit meer te vergeten! (www.snp.nl/reis/frankrijk/loire_en_bourgogne).

    Frankrijk – Saône – 8 dagen: Ontdek een stukje authentiek Frankrijk vanuit twee kindvriendelijke campings. Fietsen zonder één moment verveling, door het groen, door wijngaarden, langs dorpjes en kastelen. Veilig fietsen met slechts hier en daar een klimmetje. Bij aankomst wacht pure ontspanning, zwemmen en spelen en vooral uitrusten in echte bedden, op naar een volgende onvergetelijke fietsdag. (www.snp.nl/reis/frankrijk/saone).

    Morvan & Nièvre – 8 dagen: Een groot terrein is a priori kindvriendelijk want daar kunnen de kids naar hartenlust spelen. Zoals de camping à la ferme, met zwembad, aan de rand van het Nationaal Park Morvan. Hier wachten grote, ingerichte tenten én leuke shetlandpony’s. Er is ruimte zat en het uitzicht op de omgeving is subliem. Dit is de ideale uitvalsbasis om te genieten van al het moois en lekkers dat de Bourgogne te bieden heeft. (www.snp.nl/reis/frankrijk/morvan_en_nievre).

    Creuse – 8 dagen: In de ingerichte tent bij de oude watermolen van Piot is het heerlijk toeven in de zomer. Er is een divers aanbod van outdoor-activiteiten dat zeker de tieners zal aanspreken: boomklimmen, kanoën, GPS-wandelen en nog veel meer, met ervaren begeleiders. Ouders genieten intussen van de rust, van het riviertje en van een vakantie uit de duizend. (www.snp.nl/reis/frankrijk/creuse).

    SNP is de reisorganisatie van de Nederlandse ANWB, actief op een groot aantal terreinen zoals pechverhelping op de weg en milieubescherming. SNP is dé specialist voor actieve en duurzame vakanties, met een zeer gediversifieerd aanbod. Info: www.snp.nl

     

     

    27-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corendon noteert verdubbeling "adult only-reizen"

    Belg kiest steeds meer voor luxe op vakantie….zonder kinderen - Dat de Belg veel waarde hecht aan luxe en kwaliteit op reis, is geen geheim meer. Maar touroperator Corendon merkt op basis van haar meest recente boekingcijfers dat we dat ook erg graag zonder kroost doen, want het aantal Adult Only boekingen is verdubbeld in vergelijking met vorig jaar. Concreet gaat het dan over hotels die gasten pas toelaten vanaf 16 of 18 jaar en die meer luxe voorzien in keuken, inrichting en entertainment.

    Vakantiegangers blijken steeds meer waarde te hechten aan rust op vakantie. Dat vooral hotels waar kinderen niet toegelaten zijn hierop inspelen hoeft geen verrassing te zijn. Daarnaast kunnen dergelijke hotels vaak verder gaan in de luxe en comfort die ze bieden, door bijvoorbeeld een meer verfijnde keuken aan te bieden, een loungebar te installeren of romantische twinbeds op het strand te voorzien. Het hogere prijskaartje dat hier tegenover staat lijkt de Belg alvast niet te deren, zo blijkt nu uit cijfers van touroperator Corendon.

    De trend kwam al enkele jaren geleden opzetten maar Corendon ziet dit jaar maar liefst een verdubbeling in de boekingen van hun Only Adult-hotels, zoals de Adult Only-categorie officieel bij hen noemt. Als gevolg zal Corendon ook haar aanbod aan Only Adult hotels blijven opdrijven. Zo kan je nu al kiezen uit meer dan 75 Only Adult hotels. Wij zetten de vijf best geboekte voor u op een rijtje.

    Klasse in Kreta: Het Elysium Boutique Hotel in Kreta is open voor gasten vanaf zestien jaar en straalt klasse uit. Het hotel is strak ingericht en voorziet heel wat luxefaciliteiten. Zo kun je ontspannen aan het zwembad of in het Spa Center, culinair genieten in het restaurant of je uitleven in het fitnesscentrum. Je verblijft op een steenworp afstand van het strand en als het wat levendiger mag, ben je snel in het centrum van Chersonissos.

    Feesten voor volwassenen in Ibiza: Feesten, volwassenen, Ibiza. Do we need to say more? In het bekende Ushuaia hotel mag je pas verblijven vanaf achttien jaar en kun je tijdens het zomerseizoen elke avond van een andere bekende dj genieten vanop je eigen balkon. Verder zijn er twee restaurants, een Ibiza Sky Society Bar en drie zwembaden.

    Romantiek in Turkije: Het Thor By Alkoçlar Exclusive Hotel in Bodrum heeft alles om van je vakantie een romantisch uitje te maken. Van de ligbedden aan het zwembad tot het bad in je hotelkamer: alles is gericht op koppels. Minimale leeftijd is zestien jaar, dus hier kun je perfect genieten van een reis onder (verliefde) volwassenen.

    Gezellig genieten in Kos

    Voor Griekse gezelligheid in een modern jasje moet je in het Diamond Deluxe Hotel zijn. Het designhotel laat gasten toe vanaf zestien jaar en heeft een prachtig uitzicht op de Egeïsche zee. Ze steken extra veel moeite in je culinaire ervaring ter plaatse, want zowel de menukaart als de sfeer en het uitzicht is tiptop in orde. Geen kindermenu’s, maar verfijnde gerechten in een romantische setting.

    Side, Turkije: ontspannen met een grote O: In het Sensimar Resort in Side, Turkije, is alles voorzien om je helemaal tot rust te laten komen. Overdag kun je uitrusten in de luxueuze zonnebedden, voor me-time kun je dan weer in het spa-centrum terecht. De volwassen sfeer van het hotel komt daarnaast niet alleen volledig tot zijn recht in de drie verschillende bars die je er vindt, ook de inrichting is erg smaakvol uitgevoerd. Je kunt er pas overnachten vanaf achttien jaar.

    Al deze hotels zijn te boeken via www.corendon.be/vakanties/only-adult met vertrek vanuit Brussel.

    Corendon, opgericht in 2000, is een snelgroeiende en toonaangevende touroperator, luchtvaartmaatschappij en hotelketen op de Nederlandse en Belgische markt. In 2015 verzorgde Corendon met veel plezier de reis voor meer dan 750.000 vakantiegangers naar tientallen zonbestemmingen binnen en buiten Europa. Onder Corendon vallen Corendon Vliegvakanties, Corendon Airlines met een vloot van 16 vliegtuigen, Corendon Hotels & Resorts, Corendon Foundation, Corendon Groups & Incentives, GOfun jongerenreizen, Stipreizen, Maris Life en Karin’s Choice. Corendon staat sterk in de markt door de scherpe prijzen, het no-nonsense karakter en de grote ervaring in het inkopen van accommodaties. Hierdoor kan Corendon in combinatie met de lage overhead kosten de beste prijs-kwaliteitverhouding aanbieden als het om vakanties gaat. De slogan van Corendon luidt: Altijd de beste vakantiedeals! www.corendon.be

     

     

     

     

     





    26-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rituals - the ritual of Karma & Anita Maternity

    Doe wel en het goede zal je tegemoet komen met de hernieuwde Karma-collectie. Na het enorme succes van de limited edition van vorige zomer en op algemeen verzoek van onze fans hebben wij besloten om de geur van de Karma collectie aan te wenden voor onze nieuwe zomer collectie: The Ritual of Karma. Een unieke combinatie van lichaamsverzorgings- en zonneproducten met positieve zomer vibes. Zorg je goed voor jezelf, dan zul je veel terugkrijgen in de vorm van geluk. De bodyproducten combineren het zoete, florale aroma van de heilige lotus met de voedende kracht van biologische witte thee wat een aparte zomerse sfeer oproept. De zonneproducten bevatten een krachtig natuurlijk antioxidantencomplex gebaseerd op biologische witte thee, natuurlijke vitamine E en ginkgo biloba.

     

    Anita Maternity :: Miss Dotty SS17

    Jong, modern, comfortabel - Hemelsblauwe stippen op middernachtsblauw – de nieuwe serie Miss Dotty wordt geleverd voor modern gemak. Van het charmante design, met strikje tussen de cups, tot de mooie pasvorm en functie - met deze voedingsbeha komt dat bij elkaar, tot in de J cup.

    Samen met de beugel geeft de dubbellaagse moulding de cup een aangename stabiliteit en vormt een natuurlijke borstvorm. De zachte microvezel stof, aan de buitenzijde bedrukt en aan de binnenkant zonder print, geheel zonder zichtbare naden in de cup, draagt bij aan de smetteloze optiek net als het draagcomfort. De niet zichtbare decolletérand en de rondom lopende Clean-Cut voedingssteun doen het overige om tot een onbezorgd draaggevoel te komen.

    Ook het voedingscomfort is perfect: dankzij de tot de schouderbandaanzet reikende voedingssteun glijdt de schouderband bij het openen van de beha niet af. Bovendien werken in de grotere maten een tussen de moulding lagen verwerkte cupsteun, bredere, gepolsterde schouderbanden alsmede een met powertule gevoerde rug, ontlastend.

    De bijpassende slip, bedrukt aan de voorzijde en effen aan de achterzijde, vult deze set aan. Mooie uitstraling en draagcomfort zijn hier dicht met elkaar verweven: het voorpand is gevoerd met elastische tule, taille- en beenafwerking met zachte elastische banden.

     

    Anita Maternity Beach: Shades of Blue

    De Anita Maternity Beach stuks dit seizoen zijn één voor één musthaves voor de kledingkast van de modebewuste zwangere vrouw. De stuks zijn zowel van snit als design tijdloos en kunnen zo meer seizoenen worden doorgedragen.

    Toon jouw 'pregnancy glow' in de klassevolle badpakken en de cover-ups van Anita. Met mooie, innoverende prints en silhouette, wordt de nadruk op de mooie rondingen gelegd. De elastische stof aan de zijkanten heeft je ruimte om te groeien gedurende je zwangerschap. Laat de zomer maar komen!

     

    WELEDA - Weleda en WWF slaan de handen in elkaar voor de bescherming van de Belgische natuurgebieden

    Sinds 2016 bundelen WWF en Weleda hun krachten om de natuur en de biodiversiteit in de wereld te beschermen. Zo zamelde Weleda vorig jaar 40.000 euro in voor het behoud van de oerbossen in de Roemeense Karpaten. Ook dit jaar wil Weleda op grote schaal geld inzamelen. Deze keer zal de donatie worden gebruikt voor het herstel en de bescherming van natuurgebieden en hun biodiversiteit in België.

    1 product van Weleda kopen = 1 euro voor WWF. Van 20 maart tot en met 9 april 2017 zamelt Weleda geld in door per verkocht Weleda-artikel 1 euro aan WWF te geven. “Deze donatie zal worden ingezet voor het project “LIFE Prairies Bocagères”, dat zich concentreert rond een tiental beschermde gebieden in de regio Fagne-Famenne.

















    26-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fanta fun zonder suiker: Fanta zero Pink Pomelo

    Fanta zero Pink Pomelo, zo heet de nieuwe telg binnen de Fanta-familie. Deze fruitige frisdrank zonder suiker trakteert je op de natuurlijke bitterzoete smaak van de pomelo en de nodige portie Fanta fun. Een smaakvolle én suikervrije uitbreiding van de Fanta-familie.

    Met Fanta zero Pink Pomelo brengt Fanta een nieuwe, zomerse variant op de Belgische markt: roze pomelo, een kruising tussen pompelmoes en grapefruit. De smaak is lekker verfrissend met de bitterzoete toets van de citrusvrucht, de presentatie even verrassend in een bolvormig petflesje van 250 ml.

    Met deze nieuwkomer speelt Fanta in op de populaire bittertrend én breidt het merk zijn assortiment suikervrije frisdranken verder uit. Céline Van den Rijn, marketing directeur voor Coca-Cola in België en Luxemburg: “Met Fanta zero Pink Pomelo breiden we ons assortiment suikervrije frisdranken verder uit en bieden we onze Fanta-consumenten nog meer keuze. In België is intussen al 45% van ons totale verkoopvolume suikervrij en dus zonder calorieën. En ook in de toekomst blijven we investeren in vernieuwende frisdranken.”

    Met deze nieuwkomer wil Fanta inspelen op de nieuwsgierigheid van de jongeren en hun onstilbare drang naar nieuwe ervaringen. Met vier social influencers – Elfi De Bruyn, Zaka Ben, Lufy & Enzo – in de hoofdrol van de bij uitstek ‘social first’ campagne haakt Fanta in op een nieuwe manier van communiceren. Elfi De Bruyn, blogster van ‘Glam at heart’ en tv-zender VIJF over haar rol in de spot: “Het filmpje opnemen was een geweldige ervaring. Helemaal in lijn ook met wie ik ben. Zo hou ik van klein geluk – een kleurrijke outfit, een wandeling in de zon… – en streef ik graag mijn dromen na. Die magie en fantasie komen tot leven in de wereld van Fanta.”

    Meer info: www.cocacolabelgium.be

     

    LES GOURMANDISES DE NINA & LUNA - LIMITED EDITION

    De zomer verandert in lekkere snoepjes met Nina Ricci.

    Les Belles de Nina, zielsverwante zusters en een incarnatie van de vriendschap. Als hedendaagse heldinnen spelen zij samenzweerderig onder éénhoedje in een heerlijke, kleurrijke roes. Zij hebben twee passies: hun BFF en alles wat zoet smaakt – dus waarom zouden ze kiezen? Zo’n kostelijke fijnproevers willen nu eenmaal alles wat hun hartje begeert. Nina, my sweet BFF. Luna, my sweet BFF.

    LES GOURMANDISES DE NINA 50 ml €68,51 - LES GOURMANDISES DE LUNA 50 ml €69,52 - Verkrijgbaar vanaf 29 maart 2017.

     

    RITUALS COSMETICS LANCEERT BODY CREAMS MET KNAPPE MILIEUVRIENDELIJKE NAVULLING

    Maak kennis met onze Body Cream in zijn nieuwe navulverpakking. De nieuwe navulverpakking is een verstandige keuze voor het milieu. Door ze te gebruiken, verminder jij je ecologische voetafdruk: het zorgt immers voor minder afval en zo dragen we meer zorg voor de aarde. Als je een jaar lang de navulverpakking gebruikt in plaats van een gewone verpakking, spaar je 70 percent CO2 en 65 percent energie uit. Bovendien wordt er ook 45 percent minder water verbruikt. Om die reden zijn The Ritual of Laughing Buddha, The Ritual of Hammam en The Ritual of Dao Body Creams voortaan in een navulverpakking verkrijgbaar. Onze nieuwe navulverpakking is niet alleen een verstandige keuze voor het milieu, maar ook voor je budget: zij bevat immers 220 ml body cream - 10 percent meer dan gewoonlijk, voor een lagere prijs.

    The Ritual of Laughing Buddha Body Cream en The Ritual of Dao Body Cream zijn verkrijgbaar vanaf april 2017 en The Ritual of Hammam Body Cream vanaf juni 2017 in Rituals Cosmetics winkels, geselecteerde warenhuisafdelingen en via RITUALS.com.

     











    25-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij Logis staan mei en juni in het teken van fietsen en de natuur!

    De lange weekends van mei en juni geven al een voorsmaakje van de vakantie. Een ideale gelegenheid om de batterijen op te laden, de fiets weer boven te halen en de natuur in te duiken in België of over de grens. Wil je zeker zijn dat je op een goed adres belandt, dan biedt Logis de oplossing: het netwerk heeft zijn hotels die verblijven op maat aanbieden, duidelijk ingedeeld volgens thema. Je herkent de hotels voor fietsvakanties heel eenvoudig aan het pictogram ‘Zin in fietsen’ op de website logishotels.com.

    Vijf van deze adresjes voor een weekend volledig naar jouw wensen:

    1. Hostellerie Pannenhuis - Brugge, België - Met volle teugen genieten in het hartje van het Venetië van het Noorden! Logis Hostellerie Pannenhuis, een voormalige notariswoning in Anglo-Normandische stijl, is een echte oase van rust, op een steenworp van het centrum van Brugge. Door de vakwerkgevel en prachtige tuin ademt dit hotel een romantische sfeer uit. Het hotel telt 18 gezellige kamers. De hoteliers zijn wielertoeristen, die u met open armen ontvangen en zelfs elektrische fietsen verhuren! Het bekende restaurant biedt een Vlaamse, gastronomische keuken. Fijnproevers kunnen ’s winters aan het haardvuur of ’s zomers op het terras met uitzicht op de tuin genieten van de versbereide streekgerechten zoals garnaalkroketten of zeetong meunière. Vanaf € 95/nacht in tweepersoonskamer.

    2. Ferme du Vert - Wierre Effroy, Picardië in Frankrijk - Logishotel Ferme du Vert is gelegen aan de Opaalkust, tussen land en zee. Deze vroegere Napoleontische boerderij uit de 19e eeuw is een oase van comfort en rust. De hele boerderij is heringericht in de typische stijl van de streek van Boulogne-sur-Mer en biedt een prachtig uitzicht op het omliggende platteland. Elke kamer is een echte cocoon, waar subtiele kleuren en soberheid overheersen. Het restaurant (Bib Gourmand Michelin) nodigt je uit om de overheerlijke recepten van de streek te ontdekken. De keuken werkt met verse seizoensproducten en serveert zowel vlees als vis. De jonge, talentvolle chef Cédric HAVART geeft een eigen, creatieve toets aan traditionele gerechten, waarbij hij de originele smaken nog subliemer maakt. Nadat je de kaas hebt geproefd, die ter plaatse in de boerderij wordt gemaakt, kun je de talrijke architecturale rijkdommen verkennen langs de velden en in het wallenlandschap, genieten op de uitgestrekte fijnezandstranden, wandelingen maken tussen Cap Gris-Nez en Cap Blanc-Nez of flaneren in de straten van Boulogne-sur-Mer. Vanaf € 80/nacht in tweepersoonskamer.

    3. Hôtel Spa Le Clos de Sources - Thannenkirch, Alsace in Frankrijk - In Logishotel Spa Le Clos des Sources verblijf je in het hartje van de Elzas, tussen Colmar en Straatsburg, niet ver van Ribeauvillé. Hier word je verwelkomd door de natuur, de bloemen op het balkon en de glimlach van de gastheer en gastvrouw! De tuin is volledig omgeven door het stille platteland en de bergen. Dit hotel in een authentiek dorpje in de Elzas op 600 meter hoogte slaagt erin om in een gezellig kader met een rijke geschiedenis een moderne dienstverlening aan te bieden. De kamers zijn heel gezellig dankzij het lichte hout, de sfeervolle verlichting en de strakke inrichting. En dan hebben we het nog niet gehad over de gloednieuwe spa van 1000 m2, een plek om te ontspannen en te chillen! In het restaurant vind je op de kaart gerechten uit de Elzas bereid met de beste streekproducten van het seizoen. Vanaf € 105/nacht in tweepersoonskamer.

    4. Bütgenbacher Hof - Butgenbach, Groothertogdom Luxembourg - Logishotel Bütgenbacher Hof is een paradijselijk plekje in het hartje van de Hoge Venen. Met een wellnesscenter en spa! Hier kom je om je te herbronnen en een van de meest verrassende streken van België te ontdekken. Fietsliefhebbers hebben er keuze te over: ze kunnen fietsen rond het meer, door de bossen, langs het RAVel-netwerk (180 km) en zelfs langs een spoorweg die een trage wegel is geworden. Naast de wellnessruimte beschikt het hotel ook over een fitnesscenter met binnenzwembad, een wintertuin en een terras. De 29 kamers en suites van dit hotel evenals de 5 kamers in het bijgebouw zijn mooi ingericht in warme kleuren. Het gezellige restaurant met knap houtwerk serveert gastronomische gerechten, vol smaak en fantasie, op basis van seizoensproducten. Vanaf € 110/nacht in tweepersoonskamer.

    5. Auberge du Lac Rest. Au Vieux Pressoir - Mesnil Saint Père, Champagne in Frankrijk - Logishotel Auberge du Lac – Restaurant au Vieux Pressoir is idyllisch gelegen in het hartje van het Parc Naturel de la Forêt d'Orient, op 20 km van Troyes. Gasten komen en komen ook graag terug – soms van heel ver – naar Mesnil-Saint-Père om op deze knusse plek even tot rust te komen in de schitterende spa, voordat ze de natuur intrekken of een van de vele activiteiten beoefenen die de streek van de grote meren van de Champagne te bieden heeft, dat alles op een boogscheut van de beroemde wijngaarden van de Champagne en de champagnekelders... Marie-Christine en Patrick Gublin toverden een kleine bar op het platteland die ze in de jaren 70 overnamen, om tot Auberge du Lac - Au Vieux Pressoir, een van de meest populaire gastronomische tafels van het departement Aube, die pronkt met de titel Table Distinguée van Logis. Vanaf € 85/nacht in tweepersoonskamer.

    www.logishotels.com





    25-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playtex perfect silhouette

    Corrigerende lingerie kan ook best sensueel zijn – dat is de uitdaging die Playtex met de lijn Perfect Silhouette aangaat. Lingerie met een hedendaags design dat een subtiele mix neerzet tussen de transparantie van tule en het ondoorzichtige van een nieuwe, zachtere microvezel. Deze superzachte lingerie garandeert een weergaloos comfort, de hele dag lang. De maxislip Invisible speelt extra vrouwelijkheid uit met tule en een verrassend stringeffect aan de achterzijde.

     

    Caroline Biss Spring 2017 :: Thema 5 - Pastel Power

    Elegantie, kleur en vrouwelijkheid vormen de pijlers van het Belgische label Caroline Biss. Ook komende zomer lopen ze als een rode draad doorheen de collectie die de trends vertaalt op een eigen, herkenbare manier.

    Caroline Biss straalt altijd een positieve mood uit dankzij het gul gebruik van kleur. Dit seizoen reikt het palet van felle kleuren zoals rood en electric blue over pastels tot klassiekers zoals wit, zwart en beige. Verschillende prints worden onderling gecombineerd en nodigen uit tot een creatief mix&match spel.

    Lange jurken en rokken zijn goed vertegenwoordigd in de collectie en zetten een boho-chic stijl neer. Dankzij de lichtheid van de materialen vallen de lange silhouetten heel soepel en elegant om het lichaam. De modellen variëren van effen zwarte jurken met stroken van romantische kant tot vederlichte, veelkleurige jurken met etnische details aan de kraag. Tunieken met uitwaaierende mouwen, veters en kwastjes sluiten zich bij deze stijl aan.

    Waar er gefeest wordt, is Caroline Biss van de partij, op haar eigen discrete, stijlvolle manier. Jurken en bijhorende jasjes in ecru en lichtgoud of in jacquardmotief met zilveren accenten vormen een mooi staaltje van de getemperde glamour die zo eigen is aan het merk. Effen jurken in reliëfstof worden versierd met opvallende metalen details, verwerkt in een ceintuur, goed voor een edgy touch.

    Licht zomerdenim vormt de basis van easy going outfits zoals lange jeansjurken met een diepe split, culottes met uitgerafelde randen, “carrot” jeans, bootleg jeans en tunieken met wijde mouwen en uitgerafelde randen. Naast de blue denim zijn er ook gekleurde bootleg jeans. Ze worden nu eens gecombineerd met truien en cardigans in veelkleurige garens, afgewerkt met franjes en dan weer met tunieken, bloesjes met ruches en T-shirts met metalen details. Dit resulteert in totaal verschillende stijlen, van vrouwelijk tot casual-chic.

    Leder en suède geven altijd present bij Caroline Biss. Blikvangers vormden de jurken en tops met stroken van geperforeerd leder in cognactint of in poederroze. Mantels in taupekleurige suède en getailleerde leren jasjes voegen girlpower aan de collectie toe.

    Woody lanceert dit seizoen Woody Girlzzz beachwear!

    Woody Girlzzz, de lijn voor meisjes van 2 tot 16 jaar is een groot succes en heeft haar typische stijl. Deze zomer mag het best fruitig zijn, met prints van kers en ananas. Meloenkleur en blauw, in combinatie met wit vormen de basiskleuren van dit seizoen. Fluoroze en rode accenten maken het extra pittig.

    Gloednieuw bij Woody Girlzzz dit seizoen is de strandlijn in dezelfde stijl als de collectie. De lijn omvat badpakken en bikini’s met volants, strandjurken en pareo’s. Een bijhorende armband maakt de Girlzzz-look compleet!

     

    DIM innoveert met de panty Sublim Voile Nude voor een ongeëvenaard nude-effect

    Met Sublim brengt DIM een lijn van innovatieve panty’s die de benen mooier maken in lijn met de laatste cosmeticatrends. Vandaag verwachten vrouwen een zo natuurlijk mogelijke uitstraling, een nude-effect. DIM Sublim biedt het antwoord en gaat de huid als een onzichtbaar laagje make-up mooier maken.

    Niets oogt vrouwelijker dan mooie blote benen, helaas voelen vrouwen zich soms onzeker om ze te tonen. DIM heeft de oplossing in de vorm van de innovatieve panty Sublim Voile Nude, die de benen opwaardeert door ze een egale teint te geven zonder dat iemand er erg in heeft. DIM Sublim Voile Nude is de eerste superlichte transparante panty die onmiddellijk versmelt met de huid en de benen in een prachtige natuurlijke sluier hult. Het resultaat is een egale teint, mat maar helder met het effect van natuurlijk blote benen.













    24-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matrassen voor Sociaal Huis Mechelen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het Sociaal Huis Mechelen engageert zich om nieuwkomers en gezinnen in nood te helpen op het vlak van thuiszorg, vervoer en wonen. En wie wonen zegt, zegt ook slaapplaats en matras. Het Sociaal Huis gaat nu een samenwerking aan met Oscar Sleep: deze webshop schenkt gedurende minstens 6 maanden alle teruggestuurde matrassen aan de organisatie.

    De behoefte

    De ontvangers kunnen nieuwkomers zijn, maar net zo goed vrouwen die gevlucht zijn voor intrafamiliaal geweld of mensen die uit een situatie van dakloosheid zijn gekomen. De behoefte aan matrassen bestond al langer bij het Sociaal Huis. De geholpen gezinnen krijgen weliswaar onderdak maar moeten huishoudelijk meestal van nul beginnen. En ook matrassen maken deel uit van die basisbehoeften. Een gemeenschappelijk contact, tevens Mechelaar, bracht de bal aan het rollen. De wens van Oscar Sleep om de teruggestuurde matrassen, van overigens hoge kwaliteit, een nuttige bestemming te geven kruiste de behoefte van het Sociaal Huis.

    Het Sociaal Huis beschikt over 39 doorstroomwoningen, voor mensen die begeleiding nodig hebben op vlak van huur. In totaal zijn er momenteel ongeveer een 1000 leefloongerechtigden. Schepen Koen Anciaux, voorzitter van het Sociaal Huis, is dus opgetogen met de samenwerking: “Het Sociaal Huis heeft nu een volwaardige partner voor slaapcomfort. Onze insteek is vooral om deze kwalitatieve en nog amper gebruikte matrassen te geven aan mensen die omwille van omstandigheden eigenlijk helemaal van nul moeten beginnen.”

    Het engagement

    Oscar Sleep is een startup die volledig online een uniek model van matras verkoopt, beschikbaar in verschillende formaten. In hun verkoopconcept krijgt de klant 100 testnachten. Is de koper niet tevreden, dan haalt Oscar Sleep de matras weer gratis op. Iedere matras die gedurende 6 maanden wordt teruggestuurd, gaat dus naar het Sociaal Huis, die de matras op zijn beurt een nuttige bestemming geeft. “Toen we Oscar Sleep begin 2016 oprichtten, leefde al het idee om de teruggestuurde matrassen een nobel doel te geven, omdat het zeker nog goed bruikbare producten zijn. De diensten van het Sociaal Huis liggen volledig in lijn met ons sociaalvoelend gedachtegoed”, aldus Yves Back, CEO van Oscar Sleep.

    Een inschatting maken van het aantal matrassen die worden gedoneerd is moeilijk. Voor het Sociaal Huis zijn de aantallen echter van ondergeschikt belang. “Iedere matras die we krijgen, is een familie meer die we kunnen helpen om beter te slapen.” Vervolgt de schepen.

    Eerste matras voor het gezin Zeli

    In aanwezigheid van schepen Koen Anciaux, voorzitter van het Sociaal Huis Mechelen, mocht het gezin Zeli de eerste matras in ontvangst nemen, meteen het startschot van de samenwerking. Het gaat om een geregulariseerd gezin oorspronkelijk uit Albanië. De ouders ontfermen zich over twee dochters van 14 en 9 jaar oud. Zij zijn pas verhuisd naar een nieuw appartement en moeten van nul beginnen. Daarom is deze gift zeker een hart onder de riem.

     

     

     

     

     

    24-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandaya verstevigt positie in zuidwest Frankrijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    en opent Sandaya Soustons Village, een 100 % autovrije vijfsterrencamping

     

     

    Enkele weken na de overname van viersterrencamping Le Col Vert in VielleSaint-Girons (Aquitaine) neemt de groep Sandaya, specialist in luxecampings, vijfsterrencamping Fram Nature in Soustons in zijn aanbod op, onder de nieuwe naam Sandaya Soustons Village in Landes, één van de mooiste regio's in Frankrijk.

    Anders op vakantie … kamperen tussen het groen

    De geur van naaldbomen, het zingen van de vogels, de streling van de zon en de uren die verstrijken op het ritme van de natuur … Sandaya Soustons Village is de uitvalsbasis bij uitstek om de prachtige streek van Landes te verkennen, het landschap te bewonderen en te proeven van de plaatselijke gastronomie.

    De troeven van camping Sandaya Soustons Village?

    • 100 % autovrij, voor een optimale veiligheid van de kinderen en totale gemoedsrust voor de ouders.

    • Infrastructuur van topkwaliteit (vijf sterren), met 249 verblijven (bungalows, chalets, cottages) voor 2 tot 6 personen en 7 lodges die het bestaande aanbod compleet gaan maken. Zuidgericht, voor buitengewoon veel plezier.

    • Een aquapark van 700 m² met verwarmd buitenzwembad, golfslagbad, wellnessruimte, waterpolobad en speelzone voor de kinderen.

    • Vlak bij het grote meer van Soustons, op 6 km van de stranden langs de Atlantische kust en omringd door het groen van de Landes. De hele dag rijdt er een gratis strandshuttle heen en weer, en er zijn ook fietsen beschikbaar.

    • Animatie voor klein en groot: beachvolley, petanque, tafeltennis, tennis, excursies naar het Baskenland enz.

    Een camping met het label Clef Verte

    Camping Sandaya Soustons Village is de ideale locatie voor wie wil genieten van de vrije natuur, de oceaan, een stevige wandel-of fietstocht of een lekker lange siësta onder de zon. Onder meer het aquapark, de wellnessruimte en het animatieteam bieden dé garantie op een ontspannen vakantie.

    Als drager van het label Clef Verte streeft camping Sandaya Soustons Village naar ecologisch verantwoorde toepassingen en respect voor het milieu. Beleef een ander soort vakantie. Kampeer tussen het groen!

    SANDAYA werd in 2010 opgericht als campingketen en telt elf vier -en vijfsterrencampings in Frankrijk en Spanje, telkens goed voor minstens 300 verblijfplaatsen op buitengewone locaties, met een ruime keuze aan verblijfstypes (cottages, chalets, lodges en staanplaatsen) en een brede waaier aan voorzieningen, ontspanningsmogelijkheden en diensten. De keten wil een onbetwistbare speler in de luxecampingsector (4 en 5 sterren) worden en blijft daarom haar merk en aanbod verder uitbouwen door te investeren in kwaliteitsvolle sites aan de kust in Europa.

    Sandaya Soustons Village - Avenue Port d'Albert 63 - 40140 Soustons -Aquitaine

    Reserveringen: +33 (0)4 11 32 90 00

    Informatie en reserveringen: www.sandaya.be

    24-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiewoningtrend: Belg wil zo groot mogelijk zwembad

    Wanneer een Belg een vakantiewoning huurt is een zwembad een absolute must, zo blijkt al enkele jaren uit cijfers van vakantiewoningverhuurder Interhome. Maar wat nieuw is: zoveel te groter het zwembad, zoveel te sneller de woning uitverkoopt. ‘Size matters’ met andere woorden. Van een 25 meter bad in een oud landhuis in Kroatië tot een 80m2 groot zwembad op een landgoed aan de Costa Blanca en van een L-vormig zwembad aan de Côte d'Azur tot een zwembad met een formidabel uitzicht in Le Marche. Interhome zet haar 5 woningen met de grootste zwembaden op een rijtje.

    Vakantiehuis Torrecorta *****, Istrië, Kroatië

    Gelegen in een kleine middeleeuwse stad ligt dit mooie landhuis uit 1880 met jacuzzi, sauna en pizzaoven. Het is compleet gerenoveerd in 2016 en zeer smaakvol ingericht. Eyecatcher is het 25 meter lange privé zwembad.

    Vakantiehuis Casa Paris *****, Costa Blanca, Spanje

    Wat je mag verwachten van een huis in deze prijsklasse vind je ook terug in vakantiehuis Casa Paris. Zeer ruime kamers, sauna, bubbelbad, fitnessruime, een prachtig uitzicht op zee en een mega privé-zwembad. Bij het zwembad zit een bar voor de broodnodige versnaperingen.

    Vakantiehuis Angelina *****, Le Marche, Italië

    In het prachtige Le Marche ligt vakantiehuis Angelina. Al rijdend over de lange oprijlaan passeer je het grote zwembad. Met een lengte van 15 meter biedt dit zwembad voldoende uitdaging voor sportievelingen die de dag actief willen beginnen. Diegene die liever wat rustiger aan doen is al dobberend uitkijken over de uitgestrekte wijnvelden ook een optie.

    Vakantiehuis Coucourelle *****, Provence, Frankrijk

    Het is niet voor niets dat deze vakantiewoning een excellente beoordeling krijgt. Deze herenboerderij ligt op een stuk grond van 50 ha en maar liefst 4000m2 is omheind en bestemd voor de huurders. Het grote privé zwembad wordt het hele jaar verwarmd tot 30 graden.

    Vakantiehuis Casa das Palmeiras ****, Algarve, Portugal

    Het huis met de palmen is de letterlijke vertaling van deze kindvriendelijke villa, vlakbij Quinta do Lago aan de Algarve. Het zwembad ligt in een grote tuin en is voorzien van een speciaal deel voor kinderen. Uiteraard mag een poolhouse met douche en wc niet ontbreken.

     

    Interhome is een verhuurder van vakantiewoningen met een aanbod van 33.000 huizen, chalets en appartementen in 33 verschillende landen. Traditioneel is Interhome het sterkst vertegenwoordigd in Europa. Het Zwitserse bedrijf onderscheidt zich van haar concurrenten dankzij haar stevige netwerk van eigen servicekantoren. Interhome werd in 1965 in Zwitserland opgericht en viert in 2015 haar 50ste verjaardag. In 2016 mocht de kwaliteitsaanbieder 668.000 vakantiegangers gelukkig maken en schreef het een gefactureerde omzet van 174,9 miljoen euro op zijn naam. Moedermaatschappij Interhome AG is gevestigd in Zürich en is voor de volle 100 procent eigendom van Hotelplan Holding AG. Dat is op haar beurt eigendom van Migros, de grootste retailorganisatie van Zwitserland. De Belgische zetel van Interhome is gevestigd in Diegem. Meer info: www.interhome.be





    23-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reflect: tropische kleurschakeringen voor de huiskamer

    Eijffinger lanceert exotische behangcollectie met verrassende lichtweerkaatsingen. Een behangcollectie die je nooit beu geraakt? 'Reflect' van Eijffinger weet je elke keer opnieuw te verrassen met tropische kleurschakeringen omdat elke lichtinval een ander effect creëert. Denk: een regenboog of schubben van exotische visjes die weerkaatsen in glinsterende waterdruppels. Hoog tijd om ook jouw passie voor interieur te laten weerspiegelen in deze luxueuze, summerproof dessins voor je muren.

    Eindeloos dwalen door de weelderige tuinen van het tropisch resort. Een pauw schrijdt voorbij in al zijn schitterende kleurenpracht, de schubben van exotische visjes lichten op in de vijver. Een regenboog verschijnt in de nevel rond de waterval, en reflecteert in de glinsterende druppels op de bladeren. Aan de rand van het zwembad wacht een cocktail op de met glanzend parelmoer ingelegde tafel. Al mijmerend laat je je gedachten de vrije loop, het zonlicht weerkaatst in duizenden dansende lichtpuntjes op het water.

    Reflect is een collectie vol weerspiegelingen, met luxe dessins in stralende kleuren. Een chique bladerpatroon, parmantige pauwen, glinsterende schubben, faux-uni’s met glimmende stipjes in verschillende varianten vangen het licht. Van regenboogfolie, tot luxe beads en aaibaar flock. Van rijk emerald tot pauwblauw, petrol en turquoise, fonkelend goud, diep amethist en van parelmoer, warme wittinten tot koel zilver. Elke lichtinval creëert een ander effect, waardoor Reflect je steeds weer verrast met spannende kleurschakeringen.





    22-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interieurtrend 2017: Hakuna Matata Meets Hygge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Interieurexperts aan het woord: Eclectic is the new black! Dat er geen sprake meer is van één duidelijke afgelijnde interieurtrend dit jaar, daar zijn onze bevraagde experts van www.sofacompany.com, Eijffinger, Nordic Living en Pure Wood Design, het alvast over eens. De Deense gezelligheid - die we kennen onder de naam “hygge” - komt zich ook in onze woonkamers nestelen. Denk: 'Scandinavisch minimalisme' meets bohémien accessoires wat een speelse mix & match geeft tussen verscheidene kleuren en materialen, maar dan op een weldoordachte manier. Let's get eclectic!

    “Nieuw jaar nieuwe trends!” Deze zin hebben jullie afgelopen weken wel meermaals zien passeren in menig kop-of bodytekst van mode- en interieurmagazines. Het spreekwoord “door de bomen het bos niet meer zien” lijkt ons hier wel van toepassing. Geen paniek! Dat andere gezegde: “orde scheppen in de chaos” nemen wij gerust voor onze rekening... Meet onze home & deco-specialisten: Inge te Kaat van online meubelwebshop www.sofacompany.com, die onlangs ook hun eerste Belgische showroom in Antwerpen opende; Mascha Beekmans, die designmeubels ontwerpt en maakt onder de naam Pure Wood Design en de online deco webshop www.nordicliving.be beheert en Sanne Ribbers van Eiijffinger, een Nederlands merk dat ons elk jaar verrast met de hipste behangcollecties en interieurstoffen.

    Viva Velours

    Soms zijn er van die trends die zich doortrekken van catwalk tot huiskamer. Velours is er zo eentje. Vorige week nog gespot bij MaxMara tijdens Milan Fashion Week en daarnaast ook te vinden in de collectie van Sofacompany. Dat velours een warme en luxueuze uitstraling heeft klopt zeker, maar volgens Inge (www.sofacompany.com) kan de stof ook perfect geïntegreerd worden in een zowel modern, retro, bohemien als strak interieur. “We hebben voor de nieuwe collectie dan ook gekozen om de typische donkere velourskleuren uit te breiden met een speelser lichtroze en een warm wijnrood.”. De luxueuze look & feel uit zich volgens Inge gelukkig niet altijd op het prijskaartje: “De prijzen van de velours stoffen variëren nogal fel, en aangezien wij het heel belangrijk vinden voor het grote publiek toegankelijk te blijven zijn onze velours modellen heel betaalbaar". Fieuw, niet meer sparen voor catwalk haute couture, dus!

    Touch of gold

    "Omdat het allemaal niet meer zo afgeborsteld en afgelijnd moet zijn, zijn ook de ruwere, onafgewerkte interieurstijlen aan een comeback toe", aldus Mascha (www.purewooddesign.be en www.nordicliving.be). Ook zij geeft ons de raad deze ongepolijste materialen, die een tikkeltje onafgewerkt lijken, te combineren met iets meer pure tinten zoals goud, die de kopertrend van vorig jaar vervangt. Op die manier krijg je weer een aangename mix & match van verschillende stijlen, én is het mogelijk jouw interieur volledig eigen te maken. "Klanten weten vaak heel goed wat ze willen en hebben een duidelijk beeld van het meubel dat ze achteraf in hun woon-of eetkamer wensen. Voor ons is het daarbij ook altijd een uitdaging en hebben we na afloop alweer een uniek stuk gecreeërd."

    Ethnic Chic

    Eijffinger liet zich voor haar nieuwe collectie inspireren door de warme en eclectische levensstijl van het Afrikaanse continent. Denk levendige prints met heldere, meer ingetogen kleuren die een en al rust uitstralen. Volledig in het teken van het Scandinavische 'Hygge', maar dan vertaald naar de Afrikaanse way of life, oftewel: Hakuna Matata , je weet wel: "heb geen zorgen, zorg maar dat je geniet… Sanne (Eijffinger) benadrukt dat kiezen voor ethnische interieuraccenten niet willen zeggen dat je je moet beperken tot die bepaalde stijl: "veel mensen zijn geneigd om op veilig te spelen en combineren enkel met houtaccenten en warmere kleuren, maar het mag echt wel wat gewaagder: ga gerust voor donkere, zelfs zwarte dessins voor een hotel chique gevoel. Lang leve het eclectisisme!"

    22-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.L'Occitane: Terre de LumiĆØre

    Met elk nieuw hoofdstuk komt een nieuw begin. Deze keer ging L'OCCITANE terug naar de ware bron van de schoonheid van de Provence. We wilden de kracht vinden die planten tot leven wekt, de planten die onze waardevolle ingrediënten opleveren. Elk spoor dat we volgen, leidde naar het licht... Iets in dit licht bleef L'OCCITANE intrigeren. Het leek te verschuiven, de kleuren pulseerden en golfden.

    Betoverend en vliedend heeft L'OCCITANE het Gouden Uur in een ongeëvenaarde geur gevangen. Terre de Lumière is geboren!

    Beschikbaar in de winkels vanaf 19 april 2017





    21-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Galler: nieuwe tablet zonder toegevoegde zuikers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Chocolade is overheerlijk en zonder toegevoegde suikers is deze nog beter! Met een cacaogehalte van 78% past de tablet niet enkel in het gamma, maar vervolledigt ze dit ook. In de samenstelling is geen sacharose te bespeuren. Suiker wordt hier vervangen door een kwaliteitsvolle zoetstof: maltitol. Maltitol is natuurlijk en vanuit voedingsoogpunt zeer interessant. Dit fenomeen is te verklaren doordat het organisme de voedingsstof trager omzet en verteert, waardoor een kleinere piek in de suikerspiegel ontstaat. De toevoeging van maltitol is ook gunstig voor de smaak: de chocolade lijkt lichter en verfrissender.

    Chocolade waar geen suiker in zit. Aarzel niet om hem te ontdekken!

    De tablet Galler Dark 78% zonder toegevoegde suikers is bekrijgbaar in alle Galler boetieks en in de grote en middelgrote supermarkten. Adviesprijs: € 2,36.

    20-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belvilla's tophuizen in Nederland, Frankrijk, Italiƫ en Spanje

    Award winnende huizen, hosts, rising stars en vakantieparken ! Recentelijk kende Belvilla een award toe aan 77 toppers uit haar 22.000 vakantiehuizen tellende aanbod. In België kwamen 10 winnaars uit de bus en ook in voor Belgen populaire vakantielanden als Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje kun je een bekroonde vakantiewoning huren. De gastervaringen stonden hierin centraal, alsook de huispresentatie, populariteit en het aantal gastbeoordelingen.

    Eigenaars van vakantiewoningen die goed scoren op het vlak van service, kwaliteit en gastvrijheid maakten kans op een onderscheiding. Als de vakantiegasten ook nog een hoge gastenbeoordeling toekenden werd de kans op een award nog groter. Per land zijn er awards toegekend in de categorieën Beste Belvilla, Beste Host, Rising Star en Beste vakantiepark.

    Toppers in Nederland

    De beste Belvilla van Nederland is vakantiehuis Lac du Sud in Goedereede. Met een 9,6 op 55 reviews is dit monumentale vakantiehuis op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee met recht een winnaar. Leuk weetje: met een voorgevel van nog geen drie meter is dit de smalste Belvilla van Nederland! De beste Nederlandse Rising Star is Erve Zuna, het achterhuis van een Rijksmonumentale boerderij in Overijssel. Delen van het gebouw stammen nog uit 1200! Eerdere gasten melden dat ze het vakantiehuis op hun favorietenlijstje zetten, dat het hun verwachtingen overtrof en er geen enkel minpunt te ontdekken viel.

    Gastvrijheid speelt een cruciale rol in de vakantiebeleving. De gastheer en -vrouw van het statige Huize Brandenburg in Vlissingen mogen zich de beste hosts van Nederland noemen. Gasten roemen hun enthousiaste, hartelijke ontvangst en vooral de extra stappen die zij zetten, zoals het regelen van een rollator voor een gast die slecht ter been was. Het beste vakantiepark van Nederland vind je in Bloemendaal, op loopafstand van het strand. De Sea Lodges Bloemendaal verwelkomen sinds voorjaar 2016 hun eerste gasten en weten gelijk de koppositie in te pakken, mede door hun unieke ligging in een duinpan en de trendy beach look van de lodges.

    Winnaars in La Douce France

    Midden op het fraaie Normandische platteland staat Cottage Gîte Le Jonquet die de prijs (al voor de 7e keer!) voor Beste Belvilla van Frankrijk toegekend kreeg. Het vakantiehuis is stijlvol en compleet ingericht en voorzien van alle comfort. De ligging in het groen en de weelderige tuin zijn grote pluspunten. Niets op aan te merken vinden de gasten, gewoonweg ‘magnifique!’. De beste Franse Rising Star is vakantiehuis Delain in de Franche Comté met wel een heel verrassende ligging aan een privémeer. Zowel binnen als buiten kan je genieten van een jacuzzi met mooi uitzicht op het meer.

    Ook in Frankrijk is de Beste Host Award uitgereikt. Huiseigenaar dhr. Tournemeulle van Le Sourcier in de Champagnestreek blinkt uit in gastvrijheid. Een welkom met verse bloemen, champagne en eigen gemaakte cake tot aan het klaarzetten van speelgoed voor de kinderen. Service ten top! Het beste vakantiepark in Frankrijk, Les Chalets Des Ayes is gelegen in de Vogezen. Het is kleinschalig, goed verzorgd en je hebt de keuze uit 26 karakteristieke chalets. Een grote plus van het park is dat er voor iedereen veel privacy is vanwege het feit dat het park erg ruim is opgezet.

    Spaanse winnaars

    Cottage Loja in Andalusië in provincie Granada is de grote winnaar in Spanje en won de Beste Belvilla Award. In het landelijke huis met veel Spaanse charme én privézwembad kunnen zes vakantiegangers vertoeven. Er is een omheinde tuin van 1000 m2 en rond de woning vind je een mix van bossen en olijfgaarden.

    De Rising Star van Spanje mag ook gezien worden. La Abadesa aan de Costa del Sol is een ruime villa voor 16 personen in een authentieke Spaanse wijk op loopafstand van het strand van Marbella. Het winnende vakantiepark is Residentie Semiranis II dat dichtbij het strand van Altea aan de Costa Blanca ligt. De twaalf appartementen zijn tegen een heuvel gebouwd, waardoor je een mooi uitzicht op de Middellandse Zee krijgt.

    De Spaanse gastvrijheid werd het best uitgedragen door mevrouw Oriol van Villa Los Chaparros in Andalusië die de Beste Host award kreeg. Gasten waarderen het dat ze wat boodschapjes in de woning voorziet, een welkome verrassing voor laatkomers. De villa zelf is ook een plaatje, gelegen in de bergen bij Antequera met privé-zwembad en is omgeven door olijf- en fruitbomen.

    Grande Italia

    In het voor Belgen eveneens populaire vakantieland Italië is het Cottage Limonaia die de Beste Belvilla Award in de wacht sleepte. In Toscane, op een steenworp van Siena en Firenze, is het goed toeven in de in Toscaanse stijl ingerichte woning. De gasten zijn super tevreden, omwille van de warme ontvangst, de kookworkshops en gevarieerde omgeving. Een bijzonder warm welkom krijgen gasten in Le Colline in Emilia-Romagna. Tussen de wijnboeren die de Toscaanse Romagna heuvels herbergen, vervullen de Ciccarella’s hun rol als gastheer en -vrouw met verve. Graag gidsen zij de gasten naar verborgen parels in de omgeving of laten zij hun proeven eigen gemaakte pasta’s, limoncello en streekproducten. Dankzij hun gastvrijheid mochten zij de Beste Host award in ontvangst nemen.

    De Italiaanse Rising Star is Reginetta in Le Marche, een rustiek landhuis in een landelijke omgeving mét bijzondere aandacht voor het milieu. Het huis heeft zonnepanelen, het regenwater wordt opgevangen in tanks en er is LED-verlichting voorzien. Residence Cleo, tevens in Emilia-Romagna, kaapte de award van Beste Vakantiepark weg. Het vakantiepark ligt aan de Adriatische kust tussen Ferrara en Venetië op slechts 800m van het strand en 400m van het gezellige centrum.

    Naast België, Nederland, Frankrijk, Spanje en Italië zijn er ook talrijke bekroonde vakantiewoningen te boeken in Portugal, Oostenrijk, Duitsland, Kroatië, Tsjechië en Zwitserland. Een overzicht van alle winnaars vind je op www.belvilla.be/awards. Je selecteert een land om de winnaars aldaar te bekijken.

     







    19-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!