Inhoud blog
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    24-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playtex perfect silhouette

    Corrigerende lingerie kan ook best sensueel zijn – dat is de uitdaging die Playtex met de lijn Perfect Silhouette aangaat. Lingerie met een hedendaags design dat een subtiele mix neerzet tussen de transparantie van tule en het ondoorzichtige van een nieuwe, zachtere microvezel. Deze superzachte lingerie garandeert een weergaloos comfort, de hele dag lang. De maxislip Invisible speelt extra vrouwelijkheid uit met tule en een verrassend stringeffect aan de achterzijde.

     

    Caroline Biss Spring 2017 :: Thema 5 - Pastel Power

    Elegantie, kleur en vrouwelijkheid vormen de pijlers van het Belgische label Caroline Biss. Ook komende zomer lopen ze als een rode draad doorheen de collectie die de trends vertaalt op een eigen, herkenbare manier.

    Caroline Biss straalt altijd een positieve mood uit dankzij het gul gebruik van kleur. Dit seizoen reikt het palet van felle kleuren zoals rood en electric blue over pastels tot klassiekers zoals wit, zwart en beige. Verschillende prints worden onderling gecombineerd en nodigen uit tot een creatief mix&match spel.

    Lange jurken en rokken zijn goed vertegenwoordigd in de collectie en zetten een boho-chic stijl neer. Dankzij de lichtheid van de materialen vallen de lange silhouetten heel soepel en elegant om het lichaam. De modellen variëren van effen zwarte jurken met stroken van romantische kant tot vederlichte, veelkleurige jurken met etnische details aan de kraag. Tunieken met uitwaaierende mouwen, veters en kwastjes sluiten zich bij deze stijl aan.

    Waar er gefeest wordt, is Caroline Biss van de partij, op haar eigen discrete, stijlvolle manier. Jurken en bijhorende jasjes in ecru en lichtgoud of in jacquardmotief met zilveren accenten vormen een mooi staaltje van de getemperde glamour die zo eigen is aan het merk. Effen jurken in reliëfstof worden versierd met opvallende metalen details, verwerkt in een ceintuur, goed voor een edgy touch.

    Licht zomerdenim vormt de basis van easy going outfits zoals lange jeansjurken met een diepe split, culottes met uitgerafelde randen, “carrot” jeans, bootleg jeans en tunieken met wijde mouwen en uitgerafelde randen. Naast de blue denim zijn er ook gekleurde bootleg jeans. Ze worden nu eens gecombineerd met truien en cardigans in veelkleurige garens, afgewerkt met franjes en dan weer met tunieken, bloesjes met ruches en T-shirts met metalen details. Dit resulteert in totaal verschillende stijlen, van vrouwelijk tot casual-chic.

    Leder en suède geven altijd present bij Caroline Biss. Blikvangers vormden de jurken en tops met stroken van geperforeerd leder in cognactint of in poederroze. Mantels in taupekleurige suède en getailleerde leren jasjes voegen girlpower aan de collectie toe.

    Woody lanceert dit seizoen Woody Girlzzz beachwear!

    Woody Girlzzz, de lijn voor meisjes van 2 tot 16 jaar is een groot succes en heeft haar typische stijl. Deze zomer mag het best fruitig zijn, met prints van kers en ananas. Meloenkleur en blauw, in combinatie met wit vormen de basiskleuren van dit seizoen. Fluoroze en rode accenten maken het extra pittig.

    Gloednieuw bij Woody Girlzzz dit seizoen is de strandlijn in dezelfde stijl als de collectie. De lijn omvat badpakken en bikini’s met volants, strandjurken en pareo’s. Een bijhorende armband maakt de Girlzzz-look compleet!

     

    DIM innoveert met de panty Sublim Voile Nude voor een ongeëvenaard nude-effect

    Met Sublim brengt DIM een lijn van innovatieve panty’s die de benen mooier maken in lijn met de laatste cosmeticatrends. Vandaag verwachten vrouwen een zo natuurlijk mogelijke uitstraling, een nude-effect. DIM Sublim biedt het antwoord en gaat de huid als een onzichtbaar laagje make-up mooier maken.

    Niets oogt vrouwelijker dan mooie blote benen, helaas voelen vrouwen zich soms onzeker om ze te tonen. DIM heeft de oplossing in de vorm van de innovatieve panty Sublim Voile Nude, die de benen opwaardeert door ze een egale teint te geven zonder dat iemand er erg in heeft. DIM Sublim Voile Nude is de eerste superlichte transparante panty die onmiddellijk versmelt met de huid en de benen in een prachtige natuurlijke sluier hult. Het resultaat is een egale teint, mat maar helder met het effect van natuurlijk blote benen.













    24-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matrassen voor Sociaal Huis Mechelen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het Sociaal Huis Mechelen engageert zich om nieuwkomers en gezinnen in nood te helpen op het vlak van thuiszorg, vervoer en wonen. En wie wonen zegt, zegt ook slaapplaats en matras. Het Sociaal Huis gaat nu een samenwerking aan met Oscar Sleep: deze webshop schenkt gedurende minstens 6 maanden alle teruggestuurde matrassen aan de organisatie.

    De behoefte

    De ontvangers kunnen nieuwkomers zijn, maar net zo goed vrouwen die gevlucht zijn voor intrafamiliaal geweld of mensen die uit een situatie van dakloosheid zijn gekomen. De behoefte aan matrassen bestond al langer bij het Sociaal Huis. De geholpen gezinnen krijgen weliswaar onderdak maar moeten huishoudelijk meestal van nul beginnen. En ook matrassen maken deel uit van die basisbehoeften. Een gemeenschappelijk contact, tevens Mechelaar, bracht de bal aan het rollen. De wens van Oscar Sleep om de teruggestuurde matrassen, van overigens hoge kwaliteit, een nuttige bestemming te geven kruiste de behoefte van het Sociaal Huis.

    Het Sociaal Huis beschikt over 39 doorstroomwoningen, voor mensen die begeleiding nodig hebben op vlak van huur. In totaal zijn er momenteel ongeveer een 1000 leefloongerechtigden. Schepen Koen Anciaux, voorzitter van het Sociaal Huis, is dus opgetogen met de samenwerking: “Het Sociaal Huis heeft nu een volwaardige partner voor slaapcomfort. Onze insteek is vooral om deze kwalitatieve en nog amper gebruikte matrassen te geven aan mensen die omwille van omstandigheden eigenlijk helemaal van nul moeten beginnen.”

    Het engagement

    Oscar Sleep is een startup die volledig online een uniek model van matras verkoopt, beschikbaar in verschillende formaten. In hun verkoopconcept krijgt de klant 100 testnachten. Is de koper niet tevreden, dan haalt Oscar Sleep de matras weer gratis op. Iedere matras die gedurende 6 maanden wordt teruggestuurd, gaat dus naar het Sociaal Huis, die de matras op zijn beurt een nuttige bestemming geeft. “Toen we Oscar Sleep begin 2016 oprichtten, leefde al het idee om de teruggestuurde matrassen een nobel doel te geven, omdat het zeker nog goed bruikbare producten zijn. De diensten van het Sociaal Huis liggen volledig in lijn met ons sociaalvoelend gedachtegoed”, aldus Yves Back, CEO van Oscar Sleep.

    Een inschatting maken van het aantal matrassen die worden gedoneerd is moeilijk. Voor het Sociaal Huis zijn de aantallen echter van ondergeschikt belang. “Iedere matras die we krijgen, is een familie meer die we kunnen helpen om beter te slapen.” Vervolgt de schepen.

    Eerste matras voor het gezin Zeli

    In aanwezigheid van schepen Koen Anciaux, voorzitter van het Sociaal Huis Mechelen, mocht het gezin Zeli de eerste matras in ontvangst nemen, meteen het startschot van de samenwerking. Het gaat om een geregulariseerd gezin oorspronkelijk uit Albanië. De ouders ontfermen zich over twee dochters van 14 en 9 jaar oud. Zij zijn pas verhuisd naar een nieuw appartement en moeten van nul beginnen. Daarom is deze gift zeker een hart onder de riem.

     

     

     

     

     

    24-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandaya verstevigt positie in zuidwest Frankrijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    en opent Sandaya Soustons Village, een 100 % autovrije vijfsterrencamping

     

     

    Enkele weken na de overname van viersterrencamping Le Col Vert in VielleSaint-Girons (Aquitaine) neemt de groep Sandaya, specialist in luxecampings, vijfsterrencamping Fram Nature in Soustons in zijn aanbod op, onder de nieuwe naam Sandaya Soustons Village in Landes, één van de mooiste regio's in Frankrijk.

    Anders op vakantie … kamperen tussen het groen

    De geur van naaldbomen, het zingen van de vogels, de streling van de zon en de uren die verstrijken op het ritme van de natuur … Sandaya Soustons Village is de uitvalsbasis bij uitstek om de prachtige streek van Landes te verkennen, het landschap te bewonderen en te proeven van de plaatselijke gastronomie.

    De troeven van camping Sandaya Soustons Village?

    • 100 % autovrij, voor een optimale veiligheid van de kinderen en totale gemoedsrust voor de ouders.

    • Infrastructuur van topkwaliteit (vijf sterren), met 249 verblijven (bungalows, chalets, cottages) voor 2 tot 6 personen en 7 lodges die het bestaande aanbod compleet gaan maken. Zuidgericht, voor buitengewoon veel plezier.

    • Een aquapark van 700 m² met verwarmd buitenzwembad, golfslagbad, wellnessruimte, waterpolobad en speelzone voor de kinderen.

    • Vlak bij het grote meer van Soustons, op 6 km van de stranden langs de Atlantische kust en omringd door het groen van de Landes. De hele dag rijdt er een gratis strandshuttle heen en weer, en er zijn ook fietsen beschikbaar.

    • Animatie voor klein en groot: beachvolley, petanque, tafeltennis, tennis, excursies naar het Baskenland enz.

    Een camping met het label Clef Verte

    Camping Sandaya Soustons Village is de ideale locatie voor wie wil genieten van de vrije natuur, de oceaan, een stevige wandel-of fietstocht of een lekker lange siësta onder de zon. Onder meer het aquapark, de wellnessruimte en het animatieteam bieden dé garantie op een ontspannen vakantie.

    Als drager van het label Clef Verte streeft camping Sandaya Soustons Village naar ecologisch verantwoorde toepassingen en respect voor het milieu. Beleef een ander soort vakantie. Kampeer tussen het groen!

    SANDAYA werd in 2010 opgericht als campingketen en telt elf vier -en vijfsterrencampings in Frankrijk en Spanje, telkens goed voor minstens 300 verblijfplaatsen op buitengewone locaties, met een ruime keuze aan verblijfstypes (cottages, chalets, lodges en staanplaatsen) en een brede waaier aan voorzieningen, ontspanningsmogelijkheden en diensten. De keten wil een onbetwistbare speler in de luxecampingsector (4 en 5 sterren) worden en blijft daarom haar merk en aanbod verder uitbouwen door te investeren in kwaliteitsvolle sites aan de kust in Europa.

    Sandaya Soustons Village - Avenue Port d'Albert 63 - 40140 Soustons -Aquitaine

    Reserveringen: +33 (0)4 11 32 90 00

    Informatie en reserveringen: www.sandaya.be

    24-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiewoningtrend: Belg wil zo groot mogelijk zwembad

    Wanneer een Belg een vakantiewoning huurt is een zwembad een absolute must, zo blijkt al enkele jaren uit cijfers van vakantiewoningverhuurder Interhome. Maar wat nieuw is: zoveel te groter het zwembad, zoveel te sneller de woning uitverkoopt. ‘Size matters’ met andere woorden. Van een 25 meter bad in een oud landhuis in Kroatië tot een 80m2 groot zwembad op een landgoed aan de Costa Blanca en van een L-vormig zwembad aan de Côte d'Azur tot een zwembad met een formidabel uitzicht in Le Marche. Interhome zet haar 5 woningen met de grootste zwembaden op een rijtje.

    Vakantiehuis Torrecorta *****, Istrië, Kroatië

    Gelegen in een kleine middeleeuwse stad ligt dit mooie landhuis uit 1880 met jacuzzi, sauna en pizzaoven. Het is compleet gerenoveerd in 2016 en zeer smaakvol ingericht. Eyecatcher is het 25 meter lange privé zwembad.

    Vakantiehuis Casa Paris *****, Costa Blanca, Spanje

    Wat je mag verwachten van een huis in deze prijsklasse vind je ook terug in vakantiehuis Casa Paris. Zeer ruime kamers, sauna, bubbelbad, fitnessruime, een prachtig uitzicht op zee en een mega privé-zwembad. Bij het zwembad zit een bar voor de broodnodige versnaperingen.

    Vakantiehuis Angelina *****, Le Marche, Italië

    In het prachtige Le Marche ligt vakantiehuis Angelina. Al rijdend over de lange oprijlaan passeer je het grote zwembad. Met een lengte van 15 meter biedt dit zwembad voldoende uitdaging voor sportievelingen die de dag actief willen beginnen. Diegene die liever wat rustiger aan doen is al dobberend uitkijken over de uitgestrekte wijnvelden ook een optie.

    Vakantiehuis Coucourelle *****, Provence, Frankrijk

    Het is niet voor niets dat deze vakantiewoning een excellente beoordeling krijgt. Deze herenboerderij ligt op een stuk grond van 50 ha en maar liefst 4000m2 is omheind en bestemd voor de huurders. Het grote privé zwembad wordt het hele jaar verwarmd tot 30 graden.

    Vakantiehuis Casa das Palmeiras ****, Algarve, Portugal

    Het huis met de palmen is de letterlijke vertaling van deze kindvriendelijke villa, vlakbij Quinta do Lago aan de Algarve. Het zwembad ligt in een grote tuin en is voorzien van een speciaal deel voor kinderen. Uiteraard mag een poolhouse met douche en wc niet ontbreken.

     

    Interhome is een verhuurder van vakantiewoningen met een aanbod van 33.000 huizen, chalets en appartementen in 33 verschillende landen. Traditioneel is Interhome het sterkst vertegenwoordigd in Europa. Het Zwitserse bedrijf onderscheidt zich van haar concurrenten dankzij haar stevige netwerk van eigen servicekantoren. Interhome werd in 1965 in Zwitserland opgericht en viert in 2015 haar 50ste verjaardag. In 2016 mocht de kwaliteitsaanbieder 668.000 vakantiegangers gelukkig maken en schreef het een gefactureerde omzet van 174,9 miljoen euro op zijn naam. Moedermaatschappij Interhome AG is gevestigd in Zürich en is voor de volle 100 procent eigendom van Hotelplan Holding AG. Dat is op haar beurt eigendom van Migros, de grootste retailorganisatie van Zwitserland. De Belgische zetel van Interhome is gevestigd in Diegem. Meer info: www.interhome.be





    23-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reflect: tropische kleurschakeringen voor de huiskamer

    Eijffinger lanceert exotische behangcollectie met verrassende lichtweerkaatsingen. Een behangcollectie die je nooit beu geraakt? 'Reflect' van Eijffinger weet je elke keer opnieuw te verrassen met tropische kleurschakeringen omdat elke lichtinval een ander effect creëert. Denk: een regenboog of schubben van exotische visjes die weerkaatsen in glinsterende waterdruppels. Hoog tijd om ook jouw passie voor interieur te laten weerspiegelen in deze luxueuze, summerproof dessins voor je muren.

    Eindeloos dwalen door de weelderige tuinen van het tropisch resort. Een pauw schrijdt voorbij in al zijn schitterende kleurenpracht, de schubben van exotische visjes lichten op in de vijver. Een regenboog verschijnt in de nevel rond de waterval, en reflecteert in de glinsterende druppels op de bladeren. Aan de rand van het zwembad wacht een cocktail op de met glanzend parelmoer ingelegde tafel. Al mijmerend laat je je gedachten de vrije loop, het zonlicht weerkaatst in duizenden dansende lichtpuntjes op het water.

    Reflect is een collectie vol weerspiegelingen, met luxe dessins in stralende kleuren. Een chique bladerpatroon, parmantige pauwen, glinsterende schubben, faux-uni’s met glimmende stipjes in verschillende varianten vangen het licht. Van regenboogfolie, tot luxe beads en aaibaar flock. Van rijk emerald tot pauwblauw, petrol en turquoise, fonkelend goud, diep amethist en van parelmoer, warme wittinten tot koel zilver. Elke lichtinval creëert een ander effect, waardoor Reflect je steeds weer verrast met spannende kleurschakeringen.





    22-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interieurtrend 2017: Hakuna Matata Meets Hygge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Interieurexperts aan het woord: Eclectic is the new black! Dat er geen sprake meer is van één duidelijke afgelijnde interieurtrend dit jaar, daar zijn onze bevraagde experts van www.sofacompany.com, Eijffinger, Nordic Living en Pure Wood Design, het alvast over eens. De Deense gezelligheid - die we kennen onder de naam “hygge” - komt zich ook in onze woonkamers nestelen. Denk: 'Scandinavisch minimalisme' meets bohémien accessoires wat een speelse mix & match geeft tussen verscheidene kleuren en materialen, maar dan op een weldoordachte manier. Let's get eclectic!

    “Nieuw jaar nieuwe trends!” Deze zin hebben jullie afgelopen weken wel meermaals zien passeren in menig kop-of bodytekst van mode- en interieurmagazines. Het spreekwoord “door de bomen het bos niet meer zien” lijkt ons hier wel van toepassing. Geen paniek! Dat andere gezegde: “orde scheppen in de chaos” nemen wij gerust voor onze rekening... Meet onze home & deco-specialisten: Inge te Kaat van online meubelwebshop www.sofacompany.com, die onlangs ook hun eerste Belgische showroom in Antwerpen opende; Mascha Beekmans, die designmeubels ontwerpt en maakt onder de naam Pure Wood Design en de online deco webshop www.nordicliving.be beheert en Sanne Ribbers van Eiijffinger, een Nederlands merk dat ons elk jaar verrast met de hipste behangcollecties en interieurstoffen.

    Viva Velours

    Soms zijn er van die trends die zich doortrekken van catwalk tot huiskamer. Velours is er zo eentje. Vorige week nog gespot bij MaxMara tijdens Milan Fashion Week en daarnaast ook te vinden in de collectie van Sofacompany. Dat velours een warme en luxueuze uitstraling heeft klopt zeker, maar volgens Inge (www.sofacompany.com) kan de stof ook perfect geïntegreerd worden in een zowel modern, retro, bohemien als strak interieur. “We hebben voor de nieuwe collectie dan ook gekozen om de typische donkere velourskleuren uit te breiden met een speelser lichtroze en een warm wijnrood.”. De luxueuze look & feel uit zich volgens Inge gelukkig niet altijd op het prijskaartje: “De prijzen van de velours stoffen variëren nogal fel, en aangezien wij het heel belangrijk vinden voor het grote publiek toegankelijk te blijven zijn onze velours modellen heel betaalbaar". Fieuw, niet meer sparen voor catwalk haute couture, dus!

    Touch of gold

    "Omdat het allemaal niet meer zo afgeborsteld en afgelijnd moet zijn, zijn ook de ruwere, onafgewerkte interieurstijlen aan een comeback toe", aldus Mascha (www.purewooddesign.be en www.nordicliving.be). Ook zij geeft ons de raad deze ongepolijste materialen, die een tikkeltje onafgewerkt lijken, te combineren met iets meer pure tinten zoals goud, die de kopertrend van vorig jaar vervangt. Op die manier krijg je weer een aangename mix & match van verschillende stijlen, én is het mogelijk jouw interieur volledig eigen te maken. "Klanten weten vaak heel goed wat ze willen en hebben een duidelijk beeld van het meubel dat ze achteraf in hun woon-of eetkamer wensen. Voor ons is het daarbij ook altijd een uitdaging en hebben we na afloop alweer een uniek stuk gecreeërd."

    Ethnic Chic

    Eijffinger liet zich voor haar nieuwe collectie inspireren door de warme en eclectische levensstijl van het Afrikaanse continent. Denk levendige prints met heldere, meer ingetogen kleuren die een en al rust uitstralen. Volledig in het teken van het Scandinavische 'Hygge', maar dan vertaald naar de Afrikaanse way of life, oftewel: Hakuna Matata , je weet wel: "heb geen zorgen, zorg maar dat je geniet… Sanne (Eijffinger) benadrukt dat kiezen voor ethnische interieuraccenten niet willen zeggen dat je je moet beperken tot die bepaalde stijl: "veel mensen zijn geneigd om op veilig te spelen en combineren enkel met houtaccenten en warmere kleuren, maar het mag echt wel wat gewaagder: ga gerust voor donkere, zelfs zwarte dessins voor een hotel chique gevoel. Lang leve het eclectisisme!"

    22-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.L'Occitane: Terre de Lumière

    Met elk nieuw hoofdstuk komt een nieuw begin. Deze keer ging L'OCCITANE terug naar de ware bron van de schoonheid van de Provence. We wilden de kracht vinden die planten tot leven wekt, de planten die onze waardevolle ingrediënten opleveren. Elk spoor dat we volgen, leidde naar het licht... Iets in dit licht bleef L'OCCITANE intrigeren. Het leek te verschuiven, de kleuren pulseerden en golfden.

    Betoverend en vliedend heeft L'OCCITANE het Gouden Uur in een ongeëvenaarde geur gevangen. Terre de Lumière is geboren!

    Beschikbaar in de winkels vanaf 19 april 2017





    21-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Galler: nieuwe tablet zonder toegevoegde zuikers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Chocolade is overheerlijk en zonder toegevoegde suikers is deze nog beter! Met een cacaogehalte van 78% past de tablet niet enkel in het gamma, maar vervolledigt ze dit ook. In de samenstelling is geen sacharose te bespeuren. Suiker wordt hier vervangen door een kwaliteitsvolle zoetstof: maltitol. Maltitol is natuurlijk en vanuit voedingsoogpunt zeer interessant. Dit fenomeen is te verklaren doordat het organisme de voedingsstof trager omzet en verteert, waardoor een kleinere piek in de suikerspiegel ontstaat. De toevoeging van maltitol is ook gunstig voor de smaak: de chocolade lijkt lichter en verfrissender.

    Chocolade waar geen suiker in zit. Aarzel niet om hem te ontdekken!

    De tablet Galler Dark 78% zonder toegevoegde suikers is bekrijgbaar in alle Galler boetieks en in de grote en middelgrote supermarkten. Adviesprijs: € 2,36.

    20-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belvilla's tophuizen in Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje

    Award winnende huizen, hosts, rising stars en vakantieparken ! Recentelijk kende Belvilla een award toe aan 77 toppers uit haar 22.000 vakantiehuizen tellende aanbod. In België kwamen 10 winnaars uit de bus en ook in voor Belgen populaire vakantielanden als Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje kun je een bekroonde vakantiewoning huren. De gastervaringen stonden hierin centraal, alsook de huispresentatie, populariteit en het aantal gastbeoordelingen.

    Eigenaars van vakantiewoningen die goed scoren op het vlak van service, kwaliteit en gastvrijheid maakten kans op een onderscheiding. Als de vakantiegasten ook nog een hoge gastenbeoordeling toekenden werd de kans op een award nog groter. Per land zijn er awards toegekend in de categorieën Beste Belvilla, Beste Host, Rising Star en Beste vakantiepark.

    Toppers in Nederland

    De beste Belvilla van Nederland is vakantiehuis Lac du Sud in Goedereede. Met een 9,6 op 55 reviews is dit monumentale vakantiehuis op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee met recht een winnaar. Leuk weetje: met een voorgevel van nog geen drie meter is dit de smalste Belvilla van Nederland! De beste Nederlandse Rising Star is Erve Zuna, het achterhuis van een Rijksmonumentale boerderij in Overijssel. Delen van het gebouw stammen nog uit 1200! Eerdere gasten melden dat ze het vakantiehuis op hun favorietenlijstje zetten, dat het hun verwachtingen overtrof en er geen enkel minpunt te ontdekken viel.

    Gastvrijheid speelt een cruciale rol in de vakantiebeleving. De gastheer en -vrouw van het statige Huize Brandenburg in Vlissingen mogen zich de beste hosts van Nederland noemen. Gasten roemen hun enthousiaste, hartelijke ontvangst en vooral de extra stappen die zij zetten, zoals het regelen van een rollator voor een gast die slecht ter been was. Het beste vakantiepark van Nederland vind je in Bloemendaal, op loopafstand van het strand. De Sea Lodges Bloemendaal verwelkomen sinds voorjaar 2016 hun eerste gasten en weten gelijk de koppositie in te pakken, mede door hun unieke ligging in een duinpan en de trendy beach look van de lodges.

    Winnaars in La Douce France

    Midden op het fraaie Normandische platteland staat Cottage Gîte Le Jonquet die de prijs (al voor de 7e keer!) voor Beste Belvilla van Frankrijk toegekend kreeg. Het vakantiehuis is stijlvol en compleet ingericht en voorzien van alle comfort. De ligging in het groen en de weelderige tuin zijn grote pluspunten. Niets op aan te merken vinden de gasten, gewoonweg ‘magnifique!’. De beste Franse Rising Star is vakantiehuis Delain in de Franche Comté met wel een heel verrassende ligging aan een privémeer. Zowel binnen als buiten kan je genieten van een jacuzzi met mooi uitzicht op het meer.

    Ook in Frankrijk is de Beste Host Award uitgereikt. Huiseigenaar dhr. Tournemeulle van Le Sourcier in de Champagnestreek blinkt uit in gastvrijheid. Een welkom met verse bloemen, champagne en eigen gemaakte cake tot aan het klaarzetten van speelgoed voor de kinderen. Service ten top! Het beste vakantiepark in Frankrijk, Les Chalets Des Ayes is gelegen in de Vogezen. Het is kleinschalig, goed verzorgd en je hebt de keuze uit 26 karakteristieke chalets. Een grote plus van het park is dat er voor iedereen veel privacy is vanwege het feit dat het park erg ruim is opgezet.

    Spaanse winnaars

    Cottage Loja in Andalusië in provincie Granada is de grote winnaar in Spanje en won de Beste Belvilla Award. In het landelijke huis met veel Spaanse charme én privézwembad kunnen zes vakantiegangers vertoeven. Er is een omheinde tuin van 1000 m2 en rond de woning vind je een mix van bossen en olijfgaarden.

    De Rising Star van Spanje mag ook gezien worden. La Abadesa aan de Costa del Sol is een ruime villa voor 16 personen in een authentieke Spaanse wijk op loopafstand van het strand van Marbella. Het winnende vakantiepark is Residentie Semiranis II dat dichtbij het strand van Altea aan de Costa Blanca ligt. De twaalf appartementen zijn tegen een heuvel gebouwd, waardoor je een mooi uitzicht op de Middellandse Zee krijgt.

    De Spaanse gastvrijheid werd het best uitgedragen door mevrouw Oriol van Villa Los Chaparros in Andalusië die de Beste Host award kreeg. Gasten waarderen het dat ze wat boodschapjes in de woning voorziet, een welkome verrassing voor laatkomers. De villa zelf is ook een plaatje, gelegen in de bergen bij Antequera met privé-zwembad en is omgeven door olijf- en fruitbomen.

    Grande Italia

    In het voor Belgen eveneens populaire vakantieland Italië is het Cottage Limonaia die de Beste Belvilla Award in de wacht sleepte. In Toscane, op een steenworp van Siena en Firenze, is het goed toeven in de in Toscaanse stijl ingerichte woning. De gasten zijn super tevreden, omwille van de warme ontvangst, de kookworkshops en gevarieerde omgeving. Een bijzonder warm welkom krijgen gasten in Le Colline in Emilia-Romagna. Tussen de wijnboeren die de Toscaanse Romagna heuvels herbergen, vervullen de Ciccarella’s hun rol als gastheer en -vrouw met verve. Graag gidsen zij de gasten naar verborgen parels in de omgeving of laten zij hun proeven eigen gemaakte pasta’s, limoncello en streekproducten. Dankzij hun gastvrijheid mochten zij de Beste Host award in ontvangst nemen.

    De Italiaanse Rising Star is Reginetta in Le Marche, een rustiek landhuis in een landelijke omgeving mét bijzondere aandacht voor het milieu. Het huis heeft zonnepanelen, het regenwater wordt opgevangen in tanks en er is LED-verlichting voorzien. Residence Cleo, tevens in Emilia-Romagna, kaapte de award van Beste Vakantiepark weg. Het vakantiepark ligt aan de Adriatische kust tussen Ferrara en Venetië op slechts 800m van het strand en 400m van het gezellige centrum.

    Naast België, Nederland, Frankrijk, Spanje en Italië zijn er ook talrijke bekroonde vakantiewoningen te boeken in Portugal, Oostenrijk, Duitsland, Kroatië, Tsjechië en Zwitserland. Een overzicht van alle winnaars vind je op www.belvilla.be/awards. Je selecteert een land om de winnaars aldaar te bekijken.

     







    19-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nauhaus focust op zijn artisanaal karakter voor Pasen

    Neuhaus kan zijn artisanale karakter volledig uiten in zijn Paascollectie! Met een adembenemend handgemaakt paasei van 10kg, artisanale eieren van 500g tot 1kg en tal van holle figuren, wordt dit Paasfeest een heerlijk feest voor groot en klein!

    NIEUW! Adembenemend artisanaal paasei

    Het pronkstuk van de Paascollectie weegt maar liefst 10kg en is volledig met de hand gemaakt! Deze exclusieve creatie bestaat uit donkere chocolade met daarin een paasei uit nougatine op een voet van donkere chocolade met gepofte rijst. Prijs: €350

    NIEUW! Holle paaseieren met krokante toets

    Om de handgemaakte holle figuren nóg aantrekkelijker te maken, worden er aan drie holle paaseieren extra ingrediënten toegevoegd: het donkere paasei krijgt stukjes fijngemalen amandelen uit Californië, het paasei uit melkchocolade krijgt een krokante toets van brésilienne (geroosterde en gekaramelliseerde amandelnoten) en bij het paasei uit witte chocolade zorgt gepofte rijst voor een krokante textuur. Deze inclusies worden enkel toegevoegd aan de paaseieren van 45g. Prijs: € 3 /stuk

    NIEUW! Paasei Karamel en amandelpraliné

    Onze Maître Chocolatier, creëerde voor het eerst een paaseitje met een dubbele vulling die zorgt voor een extra smaakbeleving. De ene helft van het eitje is gevuld met een heerlijke amandelpraliné van amandelen uit Californië, de andere helft bevat een huisgemaakte karamel met zeezout van Guérande.

    Een traditioneel artisanaal paasei

    Dit ei, met de hand gemaakt in de grootse traditie van Neuhaus, bestaat uit een laag nougatine, een krokante lekkernij op basis van suiker en hazelnoten, en een fijn laagje gianduja, een perfect huwelijk van intense chocolade, cacaoboter, suiker en hazelnoten. Deze uitzonderlijke creaties kunnen gevuld worden met een uitgebreide keuze aan pralines en kleine chocolade-eitjes. Niets beter dan een verpakking die even goed is als de inhoud!

    Schattige paashaasjes

    De verrukkelijke doosjes in de vorm van een konijn zijn versierd met landelijke details en vergulde toetsen. Het doosje wordt gevuld met een assortiment pralines naar keuze of met 9 chocolade-eitjes met vulling. Prijs: € 11

    Gekleurde geschenken voor Pasen

    Als het Pasen is, denkt Neuhaus echter niet alleen aan het smulplezier van de kleintjes, maar ook aan dat van de groten. Van ballotins in ludieke verpakkingen tot geraffineerde geschenkdozen: we hebben voor ieder wat wils.

    De Paascollectie zal beschikbaar zijn in de Neuhausboetieks vanaf 20 maart 2017.







    18-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed eten begint van jo,gs af aan!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Workshops met en over fruit en groenten

     

    Handjes die ontdekken, voelen, snijden, schillen. En smaakpapillen die proeven! Op woensdag 8 maart werd het project GoodCook gelanceerd, een samenwerking tussen GoodPlanet Belgium en Delhaize. Samen willen ze leerlingen tussen 8 en 12 jaar aanmoedigen om gezonder te eten. Tijdens kookateliers ontdekken de kinderen lokale seizoensgroenten in alle geuren en kleuren.

    Goed eten. Wat betekent dat eigenlijk? En hoe pak je dat aan? Gezonde voeding is iets wat je kinderen van jong af aan kan leren. Goede gewoontes, zin hebben om iets te proeven en smaken ontwikkelen zich al op jonge leeftijd. Belangrijk, want ooit komt er een dag waarop kinderen zelf zullen beslissen wat ze al dan niet eten. Daarom wil GoodCook hen nu al gezonde, lokale en seizoensgebonden voeding laten ontdekken. Dit project bestaat uit educatieve workshops die op school plaatsvinden. Elke leerling wordt uitgenodigd om de schoolbank even te verlaten en de zintuigen op scherp te stellen: ruiken, voelen, proeven en koken maar! Door ermee aan de slag te gaan, ontdekken de kinderen zelf de oneindige mogelijkheden van fruit en groenten van bij ons. Ze komen te weten welke impact voeding heeft op hun gezondheid en op het milieu.

    Slechts 5% van de Belgische bevolking eet dagelijks de aanbevolen hoeveelheid fruit en groenten

    550 gram fruit en groenten per dag. Dat is de aanbevolen hoeveelheid van het Nationaal voedingsplan voor een betere gezondheid. Toch lukt dat maar 5% van onze bevolking. Kinderen en jongere scoren daarbij het slechts: in de leeftijdscategorieën 6-17 jaar eet haast niemand dagelijks genoeg fruit en groenten (99%). Een alarmerende situatie. Kinderen betrekken bij de boodschappen en bij het bereiden van maaltijden is een deel van de oplossing. Zo help je hen goede gewoonten op te bouwen met betrekking tot gezonde voeding en vooral het eten van groenten. In België wordt slechts 5,8% van de kinderen systematisch betrokken bij het koken. 68,8% volgt af en toe wat er zich in de keuken afspeelt, maar 25,5% heeft nooit een aandeel bij het bereiden van voeding. GoodCook biedt ook kansen om de impact van eetgewoonten bij kinderen te meten. Van maart tot juni bevragen we via een enquête leerlingen over fruit en groenten die ze al dan niet eten. Met de resultaten gaan we aan de slag om het project GoodCook optimaal af te stemmen op de dagelijkse realiteit van kinderen.

    Praktisch – Op het menu

    Het project GoodCook wil kinderen bewustmaken van gezonde voeding en hun ouders uitnodigen om mee te doen via een super handig receptenboekje boordevol tips.

    Voor wie zijn de workshops? Leerlingen over heel het land, van het 4e tot het 6e leerjaar

    Hoe verloopt zo’n workshop?

    Voorgerecht : Fruit en groenten van bij ons ontdekken via speelse en zintuiglijke activiteiten. Het verband onderzoeken tussen voeding die gezond is voor ons en goed is voor de planeet. Kijken, aanraken, ruiken en de oogstseizoenen leren kennen.

    Hoofdgerecht : Snijden, mengen, koken en proeven van smakelijke, creatieve en eenvoudige receptjes die kinderen helpen om fruit en groenten te appreciëren.

    Dessert : Elke leerling krijgt een boekje mee naar huis om samen met de ouders heerlijk makkelijke seizoensgerechtjes te maken.

    Yann Arthus-Bertrand, peter van het project: De Franse fotograaf en cineast Yann Arthus-Bertrand is peter van het projet GoodCook. Als gekende en geëngageerde persoonlijkheid wil de erevoorzitter van GoodPlanet Belgium iedereen warm maken voor een gezonde en duurzame voeding. Met zijn GoodPlanet Foundation brengt hij het project ‘The solution on a platter’ naar alle uithoeken van de wereld.          

    GoodPlanet werkt samen met Delhaize

    GoodPlanet en Delhaize slaan de handen in elkaar binnen een programma dat over meerdere jaren loopt en via workshops 8 tot 10 000 leerlingen wil bereiken in 2017. Beide partners zien dat cijfer de komende jaren graag nog groeien.

    “ Door deze GoodCook ateliers leren de kinderen niet alleen over de basisprincipes van gezonde en duurzame voeding, ze ontdekken ook de groenten en het fruit van bij ons. Veel van onze kinderen zijn de verbondenheid met de natuur en dus ook met de oorsprong van onze voeding kwijt. Ze hebben het vaak nooit geleerd, weten niet hoe een kool, wortel of aardbei groeit. GoodPlanet zet de komende jaren prioritair in op het versterken van deze verbondenheid met de natuur en met onze voeding in het bijzonder. De rijkdom en smaak van onze seizoensgebonden groenten en fruit leren kennen en waarderen is ons belangrijkste doel in dit nieuwe project. Fruit en groenten zijn immers een belangrijke bron van water, koolhydraten, voedingsvezels, mineralen en vitaminen. We zouden elke dag 550 gram groenten moeten eten en zeker 2 stukken fruit. Met de klas samen aan de slag met verse groenten en fruit is bovendien gezellig en bijzonder leerrijk voor de kinderen. De kinderen die de workshop volgen, worden op hun beurt ambassadeurs van gezonde en duurzame voeding”, Jo Van Cauwenberge, directeur GoodPlanet Belgium.

    “216 gram. Dat is jammer genoeg te weinig als dagelijkse portie fruit en groenten voor kinderen van 6 tot 11 jaar. De aanbevolen hoeveelheid is twee keer zo veel. Van 11 tot 18 jaar zijn de cijfers zelfs nog alarmerender. Het toont aan dat de Belgische jeugd te weinig fruit en groenten eet. Nochtans zijn er talrijke wetenschappelijke studies die de positieve effecten van fruit en groenten voor onze gezondheid onweerlegbaar aantonen. Daarom wil Delhaize zich hiervoor engageren. Het thema gezondheid kreeg een centrale plaats binnen onze strategie, bijvoorbeeld door de formule van onze huismerkproducten aan te passen en zo de hoeveelheid suiker en zout te verminderen. Of door innovatieve producten te lanceren. GoodPlanet is voor ons de ideale partner om kinderen te laten kennismaken met gezonde en smaakvolle maaltijden. Via de workshops in scholen over heel België hopen we kinderen enthousiast te maken voor gezonde alternatieven. Delhaize wil met dit soort projecten het verschil maken door de eetgewoonten van jongeren gevoelig en effectief te verbeteren. ”, Denis Knoops, CEO Delhaize.

    GoodPlanet – SDG Voices

    GoodPlanet Belgium inspireert jong en oud om een duurzame samenleving te realiseren, door positieve acties te ondernemen en expertise te delen. GoodPlanet ontwikkelt en begeleidt projecten, vormingen en leermiddelen rond alle duurzaamheidsthema's. 50 medewerkers en tientallen vrijwilligers uit alle hoeken van het land zetten hiervoor dagelijks hun knowhow en passie op het vlak van duurzame ontwikkeling in.

    www.goodcook.be

     

     

    17-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fjällräven travel - Anita Care & Caroline Biss

    Als wereldavonturiers reizen we verder. We ontdekken meer en leggen extra lange afstanden af. We rennen vaker om de trein te halen en banen ons een weg door drukke straten en over perrons. Onze reisuitrusting moet hulp bieden tijdens deze reizen en geen belemmering zijn. Dus het ontwikkelingsteam van Fjällräven heeft zijn collectieve reiservaring gebruikt om een collectie tassen te ontwerpen die de lasten van je reisavontuur zowel letterlijk als figuurlijk overnemen.

    De nieuwe Travel Pack in slijtvaste G-1000 HeavyDuty Eco stof is hiervan een goed voorbeeld. Ontworpen voor reisgemak met maximale ruimte voor alles wat je nodig hebt voor korte uitstapjes. Zijn goed doordachte opslagruimtes bieden eenvoudige toegang tot al je benodigdheden. Te gebruiken als koffer, die naar beide zijden kan worden uitgeklapt, maar ook als rugzak. Een ideale drager voor de avontuurlijke reiziger.

    De Splitpack, die ook gemaakt is van G-1000 HeavyDuty, ziet eruit als een duffel maar functioneert als een rugzak. Bovendien heeft het een innovatief ritsontwerp, dat de zak horizontaal opent met twee ruime compartimenten. Padding in de banden en de rug zorgen voor optimaal draagcomfort. Ideale tas voor het vervoeren van je sportuitrusting tot en met de belangrijkste reisspullen voor een weekje weg. Handig op te bergen. Oók als het om onze reiskleding gaat. Alle producten zijn beschikbaar in het voorjaar van 2017.

     

    Anita Care Beach: Bright Prints

    Van bloemenprints tot streepmotieven... Stralende kleuren, hippe prints, geraffineerde details en een soepele pasvorm,... Anita's badmode collectie overtuigt zowel met een perfecte pasvorm, als met modieuze highlights. Kleurrijke prints is hét trendkleur voor deze lente/zomer 2017. De kleuren zijn gevarieerd en vrouwelijk.

    De bikini topjes en slips zijn goed met elkaar te combineren, waardoor je een perfect kan mix en matchen. Het tijdloze design zorgt er dan ook voor dat deze bikini meerdere zomers mee kan.

     

    Caroline Biss Spring 2017 : Ethnic Bold Prints

    Elegantie, kleur en vrouwelijkheid vormen de pijlers van het Belgische label Caroline Biss. Ook komende zomer lopen ze als een rode draad doorheen de collectie die de trends vertaalt op een eigen, herkenbare manier.

     

    Caroline Biss straalt altijd een positieve mood uit dankzij het gul gebruik van kleur. Dit seizoen reikt het palet van felle kleuren zoals rood en electric blue over pastels tot klassiekers zoals wit, zwart en beige. Verschillende prints worden onderling gecombineerd en nodigen uit tot een creatief mix&match spel.

    Lange jurken en rokken zijn goed vertegenwoordigd in de collectie en zetten een boho-chic stijl neer. Dankzij de lichtheid van de materialen vallen de lange silhouetten heel soepel en elegant om het lichaam. De modellen variëren van effen zwarte jurken met stroken van romantische kant tot vederlichte, veelkleurige jurken met etnische details aan de kraag. Tunieken met uitwaaierende mouwen, veters en kwastjes sluiten zich bij deze stijl aan.

    Waar er gefeest wordt, is Caroline Biss van de partij, op haar eigen discrete, stijlvolle manier. Jurken en bijhorende jasjes in ecru en lichtgoud of in jacquardmotief met zilveren accenten vormen een mooi staaltje van de getemperde glamour die zo eigen is aan het merk. Effen jurken in reliëfstof worden versierd met opvallende metalen details, verwerkt in een ceintuur, goed voor een edgy touch.

    Licht zomerdenim vormt de basis van easy going outfits zoals lange jeansjurken met een diepe split, culottes met uitgerafelde randen, “carrot” jeans, bootleg jeans en tunieken met wijde mouwen en uitgerafelde randen. Naast de blue denim zijn er ook gekleurde bootleg jeans. Ze worden nu eens gecombineerd met truien en cardigans in veelkleurige garens, afgewerkt met franjes en dan weer met tunieken, bloesjes met ruches en T-shirts met metalen details. Dit resulteert in totaal verschillende stijlen, van vrouwelijk tot casual-chic.

    Leder en suède geven altijd present bij Caroline Biss. Blikvangers vormden de jurken en tops met stroken van geperforeerd leder in cognactint of in poederroze. Mantels in taupekleurige suède en getailleerde leren jasjes voegen girlpower aan de collectie toe.

     

     

     

     

     















    16-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody is partner van de 2de Nationale pijamadag

    Dit jaar vindt op vrijdag 17 maart voor de 2e maal de “Nationale Pyjamadag” plaats. Een initiatief van de vzw Bednet om langdurig zieke kinderen een hart onder de riem te steken. Bednet organiseert “synchroon internetonderwijs” voor leerlingen die door ziekte of ongeval tijdelijk niet in de mogelijkheid zijn onderwijs te volgen in hun school. Dankzij de steun van de Vlaamse Overheid kunnen op vandaag 230 leerlingen, gelijktijdig, synchroon internetonderwijs volgen.

    Maar de ambities van Bednet reiken verder. Ze willen méér scholen, leerkrachten, leerlingen én ouders van langdurig zieke kinderen bewust maken van hun initiatief. Het objectief is om méér dan dubbel zoveel kinderen te helpen.

    In 2016 bedacht Bednet samen met jongerenzender MNM de “Nationale Pyjamadag”. Een dag waarop ze zoveel mogelijk leerlingen en klassen oproept om in pyjama naar school te gaan. Een pyjama dragen overdag staat immers symbool voor ziek in de zetel of je bed liggen. Maar liefst 770 verschillende klassen namen deel. De steun van radiozender MNM was niet onbelangrijk voor het succes, want de Grote Peter Van de Veire Ochtendshow wordt LIVE uitgezonden vanuit een klas met een Bednet-kindje. En ja, de leerkracht en alle klasgenoten zijn aanwezig in pyjama. Maar niet in het minst ook de presentatoren Peter & Julie voegen de daad bij het woord.

    Op zoek naar andere partners voor dit initiatief, kwamen Bednet en MNM al zeer snel bij Woody terecht. Zonder enige aarzeling wou Woody de “Nationale pyjamadag” meteen mee ondersteunen. Enerzijds zorgt Woody voor de pyjama’s van Peter & Julie, het Bednet-kindje en de leerkracht. Daarnaast zijn heel wat leuke Woody-pyjama’s te winnen. Voor de luisteraars van MNM via een selfie-actie #pyjamaselfie. Voor de ganse klas via www.bednet.be/pyjamadag .

    Woody kijkt er alvast naar uit om ook in 2017 een succes te maken van de “Nationale Pyjamadag”. In de tijdschriften, op de website en sociale media roepen ze mee op om op vrijdag 17 maart in pyjama naar school te gaan. En hierdoor ook kans te maken een nieuwe Woody te winnen!

     





    15-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een culnaire reis door Italië
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    » Een vleugje Italië aan tafel met een nieuwe ijsschepper, pastatester, wijnrek en kaasrasp van Alessi” . Pizza, pasta, wijn en ijs zijn niet meer weg te denken uit onze keuken. En dat hebben we te danken aan één land: het mooie Italië. Alessi, ook afkomstig uit de laars van Europa, laat die producten graag helemaal tot hun recht komen. Het merk creëerde een ijsschepper, pastatester, wijnrek en kaasrasp om je nog meer te laten genieten van Italiaanse delicatessen. Buon appetito!

    Eén, twee of drie bolletjes?

    Wat past er beter onder een Italiaanse zon dan een verkoelend ijsje? Met Spal schep je het ene bolletje na het andere. De schepper is gemaakt van titanium en kan dus het stevigste ijs aan. Titanium is best een ongebruikelijk materiaal voor een keukenaccessoire. Nochtans biedt het heel wat voordelen: het is anti-bacterieel, licht, duurzaam en vermindert warmtegeleiding. De ergonomische grip van thermoplastisch hars werd zo ontworpen dat je vingers niet in contact komen met het schepijs.

    Pasta la vista

    Ook moeite om die ene spaghettisliert uit het kokende water te graaien om de gaarheid te checken? Alessi biedt dé oplossing: Vabene. Dat praktische keukenhulpje met ongewoon design is het resultaat van een complex productieproces. Het holle deel van de grip, gemaakt uit precisiegegoten staal, ontstaat na een heel nauwkeurig druk- en snijproces. Een uitmuntend stukje vakmanschap dus, waar Alessi nooit van terugschrikt. Je kunt er alle soorten pasta mee testen, maar ook groenten bijvoorbeeld. De lengte van Vabene maakt dat je ver weg blijft van het kokende water. Vabene maakt deel uit van de collectie Objet Bijoux van Alessi. Dat is een reeks kleine, mooie objecten die perfect dienen als geschenk bij bijzondere gelegenheden.

    Wijnrek   2.0

    Verdienen je dierbaarste   wijnflessen een mooi plekje in huis? Met Barkcellar staan ze in elk   geval mooi te pronken op je kast of zelfs op de vloer. Het wijnrek — de   nieuwste aanvulling van de Bark-collectie — werd ontworpen door Michael   Boucquillon en Donia Maaoui voor Alessi. Kenmerkend aan de collectie is de   vormgeving, die verwijst naar de bomen uit de tuin van de twee ontwerpers. De   reeks is daarom helemaal in harmonie met de natuur. De eigenzinnige vorm   ontstaat na een ingewikkeld proces waarbij metaal wordt gesneden, gelaserd,   geplooid en ten slotte gelast, zodat het z’n organische look behoudt.

    Raspen maar!

    Verse parmezaan is ook bij ons onmisbaar geworden aan tafel. Met deze kaasrasp van architecte Zaha Hadid vallen er zowel grove als fijne kaasschilfers op je bord. Forma, een van de laatste projecten van de architecte voor het designmerk, kenmerkt zich door een vloeiende vormgeving. Voor het patroon liet Zaha Hadid zich inspireren door de natuurlijke erosie van stenen door wind en water, wat de organische vormgeving van Forma benadrukt.

    Alessi opereert sinds zijn oprichting in 1921 in het Italiaanse Omegna en wordt tot op vandaag door de familie Alessi geleid. Het bedrijf maakt producten onder drie merken: Officina Alessi, Alessi en A di Alessi. Officina Alessi is een exclusief merk met verfijnde producten, exclusieve stukken en gelimiteerde oplages. Het traditionele Alessi-merk produceert voor de huishoudsector het beste via industriële massaproductie, waarbij productiekwaliteit en innovatief design voorop staan. A di Alessi tot slot biedt topkwaliteit aan een zo breed mogelijk publiek. De Flagship Stores bevinden zich in Milaan, Londen, Parijs, Munchen, New York en San Francisco. www.alessi.com

     

    14-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer het eindelijk lente wordt ...

    Om het einde van de winter te vieren en het begin van de lente goed in te zetten, heeft Delacre een nieuw en vrolijk gamma Tea Time en Shoe boxen gelanceerd.

    Vrolijke lentekleuren brengen een ode aan Pasen

    Een feest voor de verzamelaars! Delacre blijft zijn gamma metalen Tea Time dozen uitbreiden met seizoensgebonden designs.

    De lekkerbekken onder ons moeten niet panikeren. Hoewel de buitenkant een make-over krijgt verandert er binnen helemaal niets de ongewijzigd. Je kunt er dus nog steeds de 16 iconische en heerlijke koekjes in terug vinden waaronder Biarritz, Brazil, Cigarette Russe, Délichoc, Marquisette, Matadi, Nordica, etc. Deze voorjaarscollectie van de Tea Time doos is in grote hoeveelheden beschikbaar aan €12,99.

    Delacre vult deze collectie aan met een nieuw gamma Shoebox dozen: een mooie doos passend bij het seizoen met 400g aan knapperige en lekkere koekjes voor groot en klein. De Shoebox is te vinden bij de winkel in je buurt voor €8,39.

    Opgericht in 1891 door Charles Delacre, Maison Delacre - hofleverancier van het Belgische Koningshuis sinds 1879- houdt vast aan zijn traditie en vakmanschap. Door zijn authentieke koekjes van hoge kwaliteit staat Delacre vandaag aan de top bij de belgische fijnproevers. In de Tea Time doos zitten ook de iconische koekjes zoals de Cigarette Russe, de Marquisette, de Matadi en de Biarritz. Delacre heeft sinds enkele jaren een koekjeswinkel in hartje Brussel. Waar je unieke creaties kan vinden die ter plaatste door onze “maître-biscuitière” worden gemaakt.

     

     

     

     





    13-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LolaLiza onesies

    LolaLiza onesies :: Knotsgekke homewear voor groot en klein

    Een dagje cocoonen, een pyjamaparty of nood aan een streepje vrolijkheid? Dat vraagt om een grappige LolaLiza onesie. Knuffelzacht en beschikbaar in allerlei dierenvarianten, van fabelachtige eenhoorns tot roze flamingo's. Let's get cosy!

     

    RITUALS - Mother's Day

    BEANTWOORD DE LIEFDE - alleen het beste voor mama -

    Onze mama heeft een 24/7 werkweek, gewoon omdat ze een moeder is. Ze doet het nooit wat rustiger aan en neemt nooit tijd voor zichzelf. Nu is het moment om je mama te laten ontspannen en haar liefde te beantwoorden door haar eens lekker te verwennen.

     

    Dream Hints: samen genieten

    Hoe krijg je iedereen in je omgeving zo ver om niet de hele tijd mails, Facebook en Instagram te checken? Via enkele eenvoudige tips van Dream Hints beleef je samen wat vaker plezier.

    TIP 1: Zet je partner of kinderen aan het werk

    Haal je partner of kinderen uit de zetel en zet hen ook aan het werk. Bij het helpen in het huishouden verbranden ze bovendien calorieën! Activiteiten zoals stofzuigen (250 kcal), tuinieren (350 kcal), dweilen (312 kcal), autowassen (204 kcal), ramenlappen (300kcal), en strijken (span en ontspan je lichaam tijdens het strijken = 180 kcal) zijn perfect om je lichaam in ‘shape’ en je brein wakker te houden.

    TIP 2: Maak samen heerlijke pannenkoeken

    Bak in het weekend pannenkoeken met het gezin. Ga voor lekkere én gezonde pannenkoeken met volkoren bloem of quinoa meel en Rice Dream Vanilla. De donkere bloem geeft je langer energie en zit boordevol mineralen en vitaminen. Bak eventueel appel- of bananenschijfjes mee zodat je geen of amper suiker op je pannenkoek moet strooien.

    TIP 3: Ga samen een uitdaging aan

    Schrijf je samen met je partner of het hele gezin in voor een leuke, recreatieve sportuitdaging - een hiking tocht, een fietstocht, een loopwedstrijdje... Zo hebben jullie samen een doel voor ogen, wat motiverend is om te sporten. Veel plezier! Ontdek alle tips voor elk moment van de dag op de Dream Hints website.

     

     

     









    13-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.St Patricks day - Guiness

    Op 17 maart nodigen de Guinness brouwers de fans van de bekende Ierse stout uit om samen St. Patrick te vieren! Het Ieperse belfort kleurt groen voor St. Patrick’s day

    In Ierland staat 17 maart synoniem voor fierheid, traditie en festiviteiten waar Guinness onlosmakelijk mee verbonden is: Saint Patrick’s day. Vier het samen met je vrienden en maak deel uit van dit feest dat in 6 continenten gevierd wordt: van Dublin tot Dubai, van Londen tot Lima, van Peru via Brussel naar Parijs,….Dit jaar zullen meer dan 70 miljoen mensen wereldwijd het glas heffen op dit Ierse nationale feest!

    Guinness, het bekende Ierse stout-bier, is meer dan ooit verbonden aan St. Patrick. Beide zijn ondertussen echt Iers erfgoed, maar Guinness weerspiegelt vooral de ware geest van deze speciale dag: samenkomen om te klinken op fierheid en vriendschap!

    Naast Ierland is België het enige land dat zijn eigen Guinness heeft. De Guinness Special Export (alcoholpercentage 8%), wordt sinds 1944 exclusief gebrouwen voor Athony Martin, de verdeler van Guinness in ons land.

    17 maart; België kleurt - samen met de rest van de wereld - groen! Na Manneken Pis en de Grote Markt van Brussel, het stadhuis van Bergen, het stadhuis van Brugge is het nu de beurt aan Ieper: het belfort kleurt helemaal groen! Maar wie is aan de beurt in 2018?

    Stéphane De Kempeneer, marketing manager bij John Martin: “Guinness maakt deel uit van St. Patrick’s Day! Dit jaar willen we meer dan ooit mensen samenbrengen om te klinken op mooie momenten.” 

    Scratch&Win

    In België zal Guinness aanwezig zijn in alle Ierse pubs van het land. De liefhebbers of degene die het willen worden, kunnen deelnemen aan de wedstrijd “Scratch & Win virtuel”. Het volstaat om de app te downloaden en te wrijven over je smartphonescherm en misschien win je wel één van de vele prijzen waaronder een reis naar Dublin!

    Guinness in cijfers

    De huur van de Saint James Gate Brewery in Dublin verloopt pas binnen 8.742 jaar. Op het huidige productietempo zal men tegen dan 9 miljard ‘pints’ hebben gebrouwen.

    De St James’s Gate Brewery brouwt 4,5 miljoen hectoliter Guinness per jaar.

    Er worden maar liefst 13 miljoen ‘pints’ Guinness gedronken op Saint Patrick’s day waarvan bijna 100.000 in België.

     

    John Martin is de oudste verdeler van Guinness in de wereld en bovendien de enige met zijn eigen uniek recept, speciaal voor de Belgen. In België zijn er 200 cafés die Guinness van het vat aanbieden.

     





    12-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    11-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen in Dolce La Hulpe
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor het plezier van uw ogen! En uw mond en uw oren...

    Alhoewel Pasen minder gevierd wordt dan Kerstmis, blijft het een familiefeest dat zijn oorsprong vindt in het christendom. Vele gebruiken en legendes vloeien voort uit deze voorouderlijke viering, zoals het rapen van chocolade-eieren in de tuin of het bezoek van de paashaas die de lente aankondigt. Het verhaal van de paashaas die de eieren rondbrengt, gaat terug naar de Middeleeuwen en kondigt de wederopstanding van Christus aan.

    Ongeacht de diverse heidense gebruiken staan eieren voor leven en vruchtbaarheid, maar geven ook het einde aan van de onthoudingen in de vastentijd. Pasen betekent het begin van een nieuwe periode en een tijd van festiviteiten en vreugde, die sinds mensenheugenis gevierd wordt met het hele gezin.

    Een vreugde en veel enthousiasme dat gedeeld wordt door Dolce La Hulpe Brussels, die voor deze gelegenheid zijn ruimten en terrein midden in het Zoniënwoud en zijn savoir-faire ter beschikking stelt voor het plezier van jong en oud.

    Wat is er fijner dan een glimlach op het gezicht van ouders die hun kinderen zien stralen, omdat ze deelnemen aan de speciaal voor hen bestemde ateliers en na afloop van top tot een onder de chocolade zitten?

    Ook dit jaar maakt Dolce La Hulpe Brussels er een mooi feest van en wordt het hotel het toneel van talrijke evenementen: een goochelspektakel dat van de toeschouwers de grootst mogelijke concentratie vraagt, het atelier Belgische chocolade voor het plezier van de lekkerbekken die er zich zonder schuldgevoel aan over kunnen geven en de zoektocht naar eieren voor de kleine avonturiers.

    Het paasarrangement is beschikbaar van 15 t/m 17 april en bestaat uit: Een nacht in een executivekamer met slaapbank voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen onder de 12 jaar, het ontbijtbuffet, het goochelspektakel op zondag 16 april om 10.30 uur, de zoektocht naar eieren op maandag 17 april om 9.00 uur, het atelier Belgische chocolade op maandag 17 april om 11.00 uur . De kids corner op zaterdag 15 en zondag 16 april van 14.00 tot 18.00 uur en op maandag 17 april van 11.00 tot 14.00 uur. De gratis toegang tot het wellnesscentrum: overdekt zwembad, sauna, hamam, massagedouches en fitnesscentrum, badjassen en pantoffels in de kamer, gratis parkeerplaats en wifi.

    Tarief: € 200 voor de executivekamer met slaapbank en € 185 voor de deluxekamer voor 2 volwassenen en 1 kind onder de 3 jaar (mogelijkheid tot twee gekoppelde deluxekamers op aanvraag).

    En in aanvulling op deze plezierige momenten biedt Dolce La Hulpe Brussels van 14 t/m 17 april een paasmenu in Brasserie 135 voor de prijs van € 42,50: Soep van Argentueil-asperges (voorgerecht) , Taart van kreeft en tarbot en Cappuccino van schaaldieren, lamsbout in kruidenkorst, Appel gevuld met voorjaarspronkridders en Sap van kleine tijm en Verrassingschocolade-ei

    Ook wordt op 15 april in restaurant Argan een paasbuffet bereid (€ 39,50 en € 19,75 voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, gratis voor de allerkleinsten. Tenslotte mag u het paasvieruurtje op 15 en 16 april van 15.00 tot 17.00 uur absoluut niet missen. Een selectie van crêpes, wafels, suikerspinnen, popcorn, cookies en snoep (€ 19 en € 9,50 voor kinderen onder de 12 jaar).

    Een overzicht van de activiteiten:

    Zaterdag 15 april:

    Paasvieruurtje van 15.00 tot 17.00 uur. Kids corner van 14.00 tot 18.00 met een atelier op het gebied van kleuren, tekenen, knippen, eieren verven en andere leuke activiteiten. Paashaas van 15.00 tot 17.00 uur (ontvangst in de lobby van het hotel, uitdelen van chocolade-eieren, een knuffel voor de kinderen tijdens de check-in, ‘kids corner’).

    Zondag 16 april:

    Activiteit ‘Goochelspektakel’ om 10.30 uur. Kids corner van 14.00 tot 18.00 met een atelier op het gebied van kleuren, tekenen, knippen, eieren verven en andere leuke activiteiten. Paasvieruurtje van 15.00 tot 17.00. Paashaas van 15.00 tot 17.00 uur. Ontvangst in de lobby van het hotel.

    Maandag 17 april:

    Zoektocht naar eieren in het Zoniënwoud vanaf 9.00 uur voor iedereen. Activiteit ‘Atelier Belgische chocolade’ om 11.00 uur. Kids corner van 11.00 tot 14.00 uur. Paashaas van 9.00 tot 11.00 uur. Ontvangst in de lobby van het hotel.

    Dolce La Hulpe Brussels is een 4-sterren Hotel & Resort met een hedendaags design datgelegen is midden in het Zoniënwoud en op slechts 15 km van het centrum van Brussel. Dithotel biedt schitterende vergezichten over het bos en stelt zijn gasten264 kamers en suites tot beschikking, alsmede een restaurant met een groot en heerlijk buffet, een elegante brasserie met gerechten die bereid worden met lokale producten, 2 bars, een loungeterras, een somptueuze Spa Cinq Mondes van 800 m², uniek in België, tennisbanen (buiten) en een wellnesscentrum met binnenzwembad, sauna, hamam, fitnesszaal en lesruimten.

    www.dolcelahulpe.com/nl

     

    11-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 zonnige topbestemmingen in Frankrijk voor een lang weekend

    5 zonnige topbestemmingen in Frankrijk voor een lang weekend

    We verlangen allemaal naar de lente en naar de verlengde weekends. Hemelvaartsdag of Pinksteren bijvoorbeeld zijn ideaal om er eens enkele dagen tussenuit te knijpen. In het zuiden van Frankrijk lonken enkele fantastische bestemmingen. Steden die gemakkelijk bereikbaar zijn met de hogesnelheidstrein voor een zonnige lentevakantie van enkele dagen.

    Vanuit het station Brussel-Zuid rijdt de TGV rechtstreeks naar La Douce France. In minder dan zes uur sta je bijvoorbeeld al in Marseille, aan de Middellandse Zee. Je komt uitgerust aan, zonder fileleed onderweg. Daarenboven is de treinreis voordeliger dan je denkt want van benzine tanken of tolgeld is geen sprake.

    Lyon - reistijd 3u20: Lyon is een historische en tegelijk trendy stad aan de oevers van de Saône en de Rhône. Het is heerlijk flaneren door Le Vieux-Lyon, erkend als werelderfgoed. Wandel op de kades, de brede boulevards en vergeet de tweede grootste opera van Frankrijk niet. Het Parc de La Tête d'Or is dan weer ideaal om uit te rusten in een groene omgeving. Lyon is een erg hippe stad. Heel wat oude fabrieksgebouwen zijn omgebouwd tot trendy bars of clubs met vaak live muziek. Je vindt er veel shops met vintage spulletjes tot design stukken. Met ruim 800 restaurants wordt Lyon ook wel eens de hoofdstad van de gastronomie genoemd.

    Avignon- reistijd 4u33: "De stad van de Pausen" is een waar openluchtmuseum vol historische gebouwen en monumenten. Van toeristische drukte is geen sprake in het voorjaar, je hoeft niet aan te schuiven om het Palais des Papes te bezoeken. Maak een boottochtje op de Rhône om de bekende 'Pont d'Avignon' te fotograferen. Het oude centrum met zijn prachtige huizen en smalle straatjes is een gezellige wandelomgeving. En uiteraard zijn er ook de zuiderse pleintjes met zonovergoten terrasjes.

    Aix-en-Provence- reistijd 5u03: De naam liegt er niet om, in Aix ben je in de echte Provence. Die sfeer proef je het meest tijdens een bezoek aan de markt. De lokale boeren verkopen verse groenten, fruit, heerlijke tapenades, lekker geurende lavendelzeepjes, terracotta schaaltjes en andere regionale producten. Het is the place to be om de Provençaalse keuken te proeven. Aix-en-Provence is een stad vol elegantie met fonteinen, parken en herenhuizen. Kunstliefhebbers moeten zeker naar het schildersatelier van Cézanne.

    Nîmes- reistijd 5u15: Het zijn de Romeinen die van Nîmes een mooie stad maakten. Hun gebouwen zijn nu de mooiste bezienswaardigheden zoals het amfitheater, Pont du Gard of Maison Carrée. Maar Nîmes is ook een moderne stad met een geweldige zuiderse sfeer. Met Pinksteren wordt de Feria georganiseerd, een groots evenement met muziek en stierenvechten.

    Marseille - reistijd 5u10: Tweede stad van Frankrijk en de oudste stad van het land, vandaar de vele historische bezienswaardigheden. Een reisprogramma Marseille kun je gemakkelijk vullen met een bezoek aan kerken, kloosters, parken, paleizen en botanische tuinen. Ga tussendoor zeker een bouillabaisse proeven in een van de vele restaurants aan de Vieux-Port. Marseille is ook super levendig en kosmopolitisch. Dat merk je aan de opera, de theaters, clubs en bars. Wie rust zoekt, kan een bootje nemen naar de spectaculaire en mooie calanques. Dit zijn kalksteenkliffen met pittoreske zandstranden aan de azuurblauwe Middellandse Zee. Zalig relaxen zonder de massa toeristen die vooral tijdens de zomermaanden deze plaatsen opzoeken.

    Voor meer informatie en reserveringen: www.b-europe.com

    b-europe : Een handig platform voor alle treinen in Europa!

    Als officiële ticketverdeler van THALYS, TGV, EUROSTAR en ICE reis je met b-europe aan de scherpste prijzen naar honderden bestemmingen in Europa, naar tientallen hoofdsteden en andere belangrijke centra, ook naar de bergen en de zee, de zon en de sneeuw. Tickets kunnen snel en online gereserveerd worden via www.b-europe.com .

     

     





    10-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie Merlo - Rituals

    Marie Méro Lente/Zomer 2017 : Rose Almond

    Receptie, communie – of trouwfeest? Voor elke gelegenheid heeft Marie Méro de gepaste outfit. Bovendien is de collectie achteraf perfect doordraagbaar door de vele combinatiemogelijkheden.

    Binnen de zomercollectie vindt men kanten jurkjes met verleidelijk rugdécolleté en topjes met kettinkjes rond de halsuitsnijding. Neutraal beige en roze, 2 prachtige en tijdloze kleuren, vormen de perfecte basis bij dit Rose Almond thema.

     

    RITUALS - Summer Limited Edition - Express your soul

    Voor de nieuwe New Summer Limited Edition ging Rituals een samenwerking aan met een van de meest beroemde street artists ter wereld: MadC, die haar passie heeft gemaakt van het tot uitdrukking brengen van haar ware ik. Bij de creatie van haar kunstwerk in opdracht van Rituals liet ze zich inspireren door het thema ‘Express your Soul’.

    Deze producten zijn vanaf 13 april 2017 verkrijgbaar bij de Rituals Cosmetics winkels, bepaalde warenhuizen en op RITUALS.com.

     

    Rosa Faia: Twin Art SS17 - Fris, modern, relaxed

    Vrolijk stippendessin in modieuze marinelook: de serie Twin Art zet in op blauw-wit in het voorjaar van 2017 – de lievelingsstijl van vele jonge fashionista´s. De kleur Blue Iris is een uitbreiding als Limited Edition van de beide standaard uitvoeringen van de tweekleuren print in champagne en zwart.

    Bijzondere highlight: Alle uitvoeringen zijn decent afgezet met een licht gekleurd paspelband in het decolleté, beide modellen, mouldet beugelbeha en mouldet softbeha zijn uitgerust met de typische Twin karakteristieken: rondom van ademende microvezel met print, zijn de beha´s niet alleen aantrekkelijk vanwege hun seamless optiek. De beha´s zijn ook bijzonder licht en aangenaam te dragen. Daarvoor zorgen de voorgevormde, dubbellaags mouldings, die zich perfect aan iedere borstvorm aanpassen en de gereduceerd elastische comfort schouderbanden.   Daarnaast is bij de softbeha de ultra zachte ondercupband vanaf het eerste moment merkbaar. Beide modellen voldoen geheel aan de bijzondere behoeften bij grotere maten – zoals de gehele Twin productfamilie. Een onzichtbare, rondom lopende cupsteun geeft aangename ondersteuning en de comfortschouderbanden zijn in het schouderbereik extra versterkt. Zowel de breedte van de schouderbanden als ook het rugpand passen zich bij grotere maten aan.

     

    Bij de beha´s past een slip, die ook van hetzelfde met stippen bedrukte, ademende microvezel is gemaakt. Mooie eyecatcher: de elastische bandjes in taille en beenuitsnijding in contrasterende kleuren.

















    09-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!