Inhoud blog
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    10-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LolaLiza: terug naar school

    Binnenkort trekken de kids weer naar de schoolbanken. Als het van LolaLiza afhangt, doen ze dat in opvallend roze, frivole T-shirts en met prints en pailletten opgesmukte sweaters. Perfect om te stralen op de speelplaats!

     









    10-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe jaarcollectie La Tedoute Intérierus gaat voor heerlijke stijlenmix

    De nieuwe jaarcollectie van La Redoute Intérieurs gaat voor een heerlijke stijlenmix: Vintage Couture met een knipoog naar de jaren 30 en art deco-details; Urban Serenity, de nieuwe versie van de Scandinavische stijl, vrolijker en vrouwelijker; Baroque Flower met een dandy esthetiek…

     

     









    09-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fjällraven: Greenland shirt jacket SS17

    Geliefde buitenklassiekers sinds 1968. Toen het Greenland Jacket voor het eerst in de jaren 60 werd uitgebracht, was het een revolutie: Lichtgewicht, weerbestendig, sneldrogend en voorzien van tal van praktische functies. Wij vinden deze kenmerken bij de huidige buitenkleding logisch, maar dat was 50 jaar geleden niet het geval.

    Het begon allemaal in 1966 met een expeditie naar Groenland waarvoor Fjällräven de uitrusting van tenten en rugzakken verzorgde. De expeditie was een succes; de Scandinavische alpinisten deden een aantal eerste beklimmingen in het veeleisende landschap. Eenmaal weer thuis waren de deelnemers vol lof over de uitrusting van Fjällräven, maar ze waren minder blij met de outdoorkleding van die tijd.

    De kritiek van de klimmers inspireerde Åke Nordin van Fjällräven, die al snel begon te experimenteren met ontwerpen en een klimjas maakte op zijn moeders Singer-naaimachine. Hij vond de stof die hij gebruikte in zijn atelier: een stuk overgebleven tentmateriaal dat hij bedekte met een mengsel van bijenwas en paraffine om het beter waterdicht te maken.

    Fjällräven’s eerste jas werd uitgebracht in 1968 en vernoemd naar de expeditie. De jas werd al snel populair bij klimmers die de capuchon, zakken en het duurzame, weerbestendige materiaal waardeerden. De stof werd G-1000 genoemd en is sindsdien een belangrijk onderdeel van vele functionele en slijtvaste kledingstukken van Fjällräven.

    De nieuwste aanwinst van de Greenland-collectie is een licht ’shirt jacket’ voor dames die graag tijd buiten doorbrengen. Het heeft alle klassieke kenmerken van Fjällräven met een overslag met knoop over de rits en twee plooizakken die van bovenaf toegankelijk zijn, maar de snit is een beetje getailleerder en vrouwelijker met een verstelbare knoop op de rug.

    Gemaakt van G-1000 Lite Eco, wat het een betrouwbare en praktische alledaagse jas maakt die net zo geschikt is voor het woon-werkverkeer op de fiets als voor wandelingen. Vandaag de dag is het Greenland Jacket een klassieker die al generaties lang geliefd is. En nu heeft de jas gezelschap gekregen van een hele reeks broeken, shirts, rugzakken en tassen, allemaal in G-1000 dat nog steeds bekend is als van een van ’s werelds beste outdoorstoffen.







    08-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geef le interieur nieuw leven met de opfrisverf van Levis!

    Ben je uitgekeken op je interieur, maar zie je grote renovatiewerken niet zitten? Soms hoef je het helemaal niet groots te zien om een nieuw interieur te verkrijgen. Met de opfrisverf van Levis geef je onder meer meubels, radiatoren, elektrische toestellen en tegels een kleurrijk nieuw leven. Zelfs voor onervaren schilders is de verf uiterst toegankelijk, en je kunt er meteen mee aan de slag. Extra handig: je hebt geen primer nodig én kunt alles op één dag afwerken. Do try this at home!

    In onze wegwerpmaatschappij kopen we snel nieuwe spullen die we dan even snel weer weggooien. Vaak gaat het om objecten die nog perfect bruikbaar zijn, maar die plaats moeten maken voor iets nieuwers of hippers. Met de opfrisverf van Levis krijgen die objecten een tweede of zelfs derde leven. Zo tover je de oude meubels van je oma om tot ware designstukken, geef je je vergeelde koelkast een frisse witte kleur of laat je je oude keukentegels er als nieuw uitzien. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Door de meubels op te frissen bespaar je bovendien niet alleen centen, je helpt ook mee aan een duurzame toekomst.

    Geen ervaring vereist

    Het handige aan dit nieuwe verfassortiment is dat het zelfs voor de meest onervaren klusser heel gemakkelijk te gebruiken is. Wil je bijvoorbeeld een kastje schilderen, dan hoef je het alleen maar eerst schoon te maken en lichtjes op te schuren. Daarna kun je er meteen invliegen, zonder primer. En doordat de verf snel droogt, werk je je meubel op één dag af. Easy breezy!

    Magische muren: Je muur of deur wordt een handig schrijfbord met de Levis Bordverf. Of ga voor Levis Magneetverf met een afwerkingslaag van bordverf, zodat je het beste van twee werelden combineert.

    Flashy pronkstuk: Met de Levis Deco Spray Fluo, Metallic of Glitter maak je van een oude kaarshouder of kitscherig beeldje een spectaculair pronkstuk.

    Van oud naar nieuw: Een ouderwetse vaas pimpen? Dat kan met Levis Muurtegels. De verf hecht perfect op glas, maar ook op tegels en porselein.

    Oma's aan de top: De oude kast, stoel of tafel van je oma geef je in een-twee-drie een nieuw leven met Levis Meubels.

    Grote klussen: Ben je klaar voor een grotere klus, dan zijn deze types opfrisverf iets voor jou: Levis Houten Plafonds, Levis Wandbekleding en Plinten, Levis Vloeren en Trappen, Levis Hittebestendige Verf, Levis Ramen en Deuren, Levis Radiatoren en Levis Vernis. Er is een opfrisverf voor elk object, meubel of plekje in huis.

    Uitgebreid kleurenaanbod : De meeste producten van de opfrisverf zijn verkrijgbaar op de Levis-verfmengmachine, waardoor bijna elke kleur mogelijk is. Zo kun je een trap een opvallende kleur geven of je radiator in een zachte, neutrale tint schilderen zodat die als een kameleon opgaat in je muur.

    Inspirerende tutorials: Nood aan inspiratie? Blogsters Céline van I Do it Myself en Elfi van Glam At Heart tonen hun eigen creaties met Opfrisverf in deze handige tutorials!

     

     

     

     

     

     











    07-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomeren in eigen tuin doe je met Decoranda

    » Veranda, garden house of terrasuitbreiding? - » Nieuwe showroom in Knokke - » Inspiratie en advies op maat

    Een stevige strandwandeling doet altijd deugd, maar voortaan trek je ook nog om een andere reden naar het mondaine Knokke: Decoranda inspireert en adviseert er in hun nieuwe showroom. Je ontdekt er hoe je met veranda’s, garden houses en terrasoverkappingen vaker en langer optimaal kunt genieten van de zomer én van je eigen buitenruimte. Decoranda is dé specialist in veranda’s, tuinkamers en overkappingen. Ze inspireren en adviseren hoe je elke dag van het jaar kan genieten van outdoor living.

    Tot voor kort kon je voor informatie, inspiratie of het uitwerken van een eerste ontwerp terecht in de Decoranda showrooms in Oostakker (bij Gent) en Maldegem. Die laatste locatie maakt nu plaats voor de gloednieuwe showroom in de aanlokkelijke kuststad Knokke. De veranda krijgt er een gloednieuwe betekenis!

    365 dagen genieten

    Decoranda blaast het concept veranda nieuw leven in. Voor hen staat een veranda gelijk aan een woonuitbreiding met een fenomenaal zicht op de tuin en veel lichtinval. Een volwaardig onderdeel van de woonst: een ruimte waar je ontspant, graag vrienden en familie ontvangt of zelfs werkt en kookt.

    En ook met een garden house kan je vaker en langer genieten van je buitenruimte. Je creëert je eigen plek volledig op maat: van stoere man cave of home gym tot pool house of een gezellige woonkamer middenin de tuin. Een plek die het leven 365 dagen per jaar aangenamer maakt. En dat alles zonder zorgen voor onze Belgische weergoden.

    Eigen look and feel

    Decoranda voelt al langer dan vandaag aan dat de standaard tuinhuizen of paviljoenen eens grondig mochten herzien worden. Wat volgde waren moderne ontwerpen die als parels schitteren in de tuin. De garden houses en veranda’s hebben een basis van aluminium, een materiaal dat bijzonder fijn en duurzaam is en daarnaast een moderne uitstraling heeft. Alle maten en vormen zijn mogelijk, ook qua afwerking kies je naar eigen smaak voor hout, glas, beton of lamellen van aluminium.

    Het is maar net welke look and feel jij geven wilt. De grote raampartijen van dubbel glas maken dat het garden house goed geïsoleerd is, maar toch aanvoelt als een onderdeel van de tuin. Mooi weer? Dan kunnen de glasschuifwanden in een handomdraai opengezet worden. Bovendien kan het geheel tegen een stevig stootje!

    Voluit zomeren

    De zomer is al mooi begonnen en ook de komende maanden beloven nog veel goeds; hoogtijd dus voor een extraatje in de tuin. In de nieuwe showroom in Knokke kan je heel de zomer (ook tijdens het bouwverlof) terecht om je te laten inspireren door de showroommodellen. Je ontdekt er veranda's, garden houses, woonuitbreidingen en Renson terras- en tuinoverkappingen. Al een concreet idee? In overleg met de Decoranda deskundigen kan je je wensen vorm geven en uitwerken.

    Decoranda is al sinds 1994 specialist in ontwerp, productie en plaatsing van aluminiumveranda’s. Het bedrijf werd al snel topspeler op de Oost- en West-Vlaamse markt. Een team van een twintigtal ervaren werknemers staat garant voor een succesvol verandaproject van a tot z: van fundering- en grondwerken, over vloerplaatsing tot montage van de zonweringen. Samen een vrijblijvend eerste ontwerp uitwerken, kan gerust in een van de showrooms. Locaties in Maldegem, Gent en Knokke. www.decoranda.be

     







    07-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fjällräven: high coast hooded shirt

     

    Lichtgewicht functionaliteit voor spontane avonturen

    Spontane avonturen zijn onderdeel van de zomerpret. En de kleding van de High Coast-collectie is gemaakt om kleine avonturen een beetje makkelijker te maken. Zodat de afstand tussen het bedenken van het idee en het omzetten ervan in werkelijkheid zo kort mogelijk is.

    De collectie omvat lichte, koele kleren van sneldrogend materiaal. Kleding die net zo geschikt is voor lichte wandelingen als voor een kajaktocht in open water. Het ontwerp is eenvoudig met een paar details om het gewicht laag te houden. Deze kleding is praktisch en inpakbaar, en altijd klaar om nieuwe ontdekkingen te doen.

    Dit seizoen zijn er verschillende fantastische nieuwkomers toegevoegd aan de High Coast-collectie. De High Coast Wind Parka voor heren is bijvoorbeeld een langere versie van het populaire High Coast Wind Jacket, terwijl de High Coast Lite Hoodie voor dames en heren een lichte gemakkelijke tussenlaag is van merinowol en polyester. We mogen ook het High Coast Hooded Shirt SS W met korte mouwen in een aantrekkelijke anorakstijl niet vergeten. Perfect voor zowel fietstochten als boswandelingen. Er is volop ruimte voor belangrijke spullen in de zak aan de voorkant en de praktische zak op de rug, zodat je je rugzak thuis kunt laten. Een lichte, inpakbare trui voor een casual buitenleven in de zomer.







    07-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Logis hotel: met je huisdier op vakantie

    Op 4 oktober vieren we Werelddierendag, maar het ganse jaar door stellen onze trouwe viervoeters een probleem wanneer we onze vakantie willen boeken. Voor dierenliefhebbers is het uitgesloten op vakantie te vertrekken zonder kat of hond. Een overnachting vinden die zowel huisdier als baasje ontvangt, is moeilijk. Logis Hotels telt 1858 etablissementen, waaronder 33 in België, waar gezelschapsdieren ook welkom zijn. En alle liggen te midden van de natuur, wat een rustig verblijf garandeert en waar je gemakkelijk met je huisdier kunt gaan wandelen.

    Vier hotels dichtbij die je huisdieren met open armen ontvangen:

    1.   Hôtel Le Buffet – Isbergues (Pas-de-Calais)

    Wie zegt dat de beste adressen huisdieren weigeren? Een ding is zeker, Logis Hôtel Le Buffet bewijst het tegendeel want hier kunnen huisdieren op meerdere kamers verblijven. Het oude stationsbuffet is nu een ontmoetingsplaats waar je buitengewoon lekker kunt eten. Chef Thierry Wident kookt vooral met streekproducten en voor zijn standvastigheid en kennis werd hij beloond met het label Verfijnde Tafel. Zodra je binnenkomt, ontdek je een elegant ingerichte eetkamer in een indrukwekkende veranda in victoriaanse stijl, elegant gedekte tafels en een perfect ingerichte tuin. Vanaf € 75 per nacht in een tweepersoonskamer

    2. Hôtel La Sapinière – Wisques (Pas-de-Calais)

    Het Logis Hôtel la Sapinière is een adresje diep in het groen met uitzicht op een 2 hectare groot park waar huisdieren zich helemaal kunnen uitleven. De Opaalkust, Saint-Omer en de Monts de Flandre bevinden zich in de nabije omgeving. Dit etablissement telt 25 kamers, waarvan de meeste ingericht zijn als vakantiehuisje. De perfecte omgeving om te ontspannen en tot rust te komen en dit zonder je viervoeter thuis te laten! Aan tafel geniet je van de vele streekproducten maar ook van uitmuntende visspecialiteiten. Onnodig op te merken dat de chef alle gerechten ter plaatse bereidt! Vanaf € 89,50 per nacht per tweepersoonskamer.

    3. Hostellerie La Claire Fontaine – La Roche en Ardenne

    Het Logis Hostellerie de La Claire Fontaine ligt verscholen in het groen en nodigt uit tot rust en ontspanning… Dit charmante hotel, diep weggezonken in een dal in de directe omgeving van La Roche en Ardenne is eveneens gerenommeerd voor zijn keuken, waar traditie en de typische smaken van de streek voorop staan. Een van de mooiste aspecten van dit hotel is zonder twijfel de 1 hectare grote tuin met een grote diversiteit aan bomen en bloemen. Alle troeven voor een geslaagde vakantie dus… dieren incluis! Vanaf € 98 per nacht per tweepersoonskamer

    4. Hôtel Lensotel – Vendin Le Vieil (Pas-de-Calais)

    Lens, in het noorden van Frankrijk, ligt vlakbij en toch karakteriseren het groen en de rust het Logis Hôtel Lensotel. De Provençaals geïnspireerde architectuur en de 70 kamers brengen de bezoeker onmiddellijk in vakantiesfeer. In het restaurant genieten de genodigden net zo goed van de met zorg bereide gerechten als van het uitnodigende en rustgevende kader: een grote open haard en de veranda’s en het terras met zicht op de tuin en het zwembad. Vanaf € 78 per nacht per tweepersoonskamer.







    06-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R-hotel Remouchamps: 5 experiences en bijna evenveel sterren

    Het R hotel experiences is de uitgelezen plek voor overnachtingen, gastronomie, wellness & fitness, business & events en vrijetijdsbesteding. Het hotel, dat volledig in het teken staat van de wielersport, ligt aan de voet van de La Redoute, de legendarische helling uit Luik-Bastenaken-Luik, in Remouchamps. Op de Square Philippe Gilbert om precies te zijn, en dat verzinnen we niet! Het R hotel experiences opende begin 2017 zijn deuren tijdens La Doyenne, en mocht al verschillende professionele wielerteams ontvangen, zoals Wanty, AG2R en Cannondale. Het hotel draagt zijn letter ‘R’ van ‘Redoute’ met evenveel fierheid als zijn 4 sterren.

    Verken de scherprechter van Luik-Bastenaken-Luik en de weidse natuur. Midden in het groen is het R hotel experiences de ideale partner voor ontspanning, plezier of business. Een oase voor sportievelingen die er met de fiets op uit willen, of voor wie op zoek is naar onthaasting in de ongerepte natuur. Het hotel heeft een hedendaagse look en werd gebouwd met duurzame materialen, zodat het perfect opgaat in de omgeving. De grote schuiframen bieden een adembenemend zicht op het dal van de Amblève. Kortom, dé geknipte plaats om te fietsen, rustig te herbronnen of te genieten met het gezin, als koppel, met vrienden of zelfs met collega’s of zakenpartners.

    Gun uzelf een alomvattende ervaring

    Het R hotel experiences is gemakkelijk bereikbaar via de autosnelweg E25, afrit 46 Remouchamps/Aywaille, en ligt op 15 minuutjes rijden van Spa en Luik. De plek bij uitstek voor ontspanning, in het groen of in de stad. En ook in het hotel zelf valt heel wat te beleven:

    •Overnachtingen: De 53 kamers, waarvan 9 suites, bieden alle comfort en een luxe-inrichting. Ze vormen een perfect evenwicht tussen toptechnologie en rust in een luxueuze omgeving.

    •Gastronomie: Bar & restaurant Umami heeft een capaciteit van 140 gasten en biedt een gevarieerde menukaart, met evenwichtige maaltijden voor sporters, levensgenieters én fijnproevers. Of het nu voor een ontbijt, een zakendiner of gewoon een aperitiefje is, bij Umami zijn ook niet-hotelgasten van harte welkom.

    •Wellness & fitness: Het gezondheidscentrum Performe is goed voor 900 m2 welzijn en sportbeleving. Sportmateriaal, lessen, coaches en 5 medische kabinetten waar niet alleen hotelgasten maar ook omwonenden terecht kunnen. Performe werd midden april geopend en 2 dagen na de opening telde het gezondheidscentrum al 160 leden. Momenteel staat de teller op meer 250.

    •Business & events: Moduleerbare oplossingen op maat voor vergaderzalen, seminaries, teambuildings, greenmeetings en allerlei evenementen. Met een capaciteit van 8 tot 300 personen.

    •Vrijetijdsbesteding: Gelegen op een steenworp van het fiets- en wandelnetwerk RAVeL en aan de poort van de Ardennen biedt het R hotel experiences een ruime waaier aan sport- en vrijetijdsactiviteiten. Vakantiegangers kunnen er rustig wandelen of fietsen, maar ook wielertoeristen en mountainbikers vinden er hun gading. Ook een beklimming van de La Redoute behoort tot de mogelijkheden. Aangezien alles er in het teken van de fiets staat, biedt het hotel ook een volledige fietsinfrastructuur aan: bikewash, beveiligde overdekte fietsenstalling en fietsverhuur. In de kelder bevindt zich de winkel Bicyclic – een echt fietsparadijs – die bereikbaar is via de lift vanuit het hotel. En wie houdt van erfgoed en natuur kan terecht in de vele grotten en dierenparken in de omgeving, of op ontdekking gaan in de weidse natuur.

    Het hotel wordt ondersteund door de kennis en ervaring van een veelzijdig team. De General Manager van het R hotel experiences is Damien Wibin, die 28 jaar hotelervaring heeft opgebouwd bij verschillende gerenommeerde sterrenzaken. Hij laat zich omringen door topmensen: “In de keuken staat Geneviève Vaassen, een chef-kok met tonnen ervaring. En tijdens de activiteiten en in onze gezondheidskabinetten staat een uiterst gekwalificeerd team van gezondheidsspecialisten – voor het grootste deel afkomstig uit de sportwereld – garant voor een begeleiding op maat.” Zo genieten de gasten van een topervaring!

    Nog wat langer genieten: Een kamer boeken kan al vanaf 99 euro. Daarnaast biedt het R hotel experiences momenteel 4 overnachtingsformules aan: •Ontdekkingsformule •Formule Thermen van Spa •Sportieve formule •Gastronomische formule

    R hotel experiences & Umami Square Philippe Gilbert 1 4920 Remouchamps

    Tel.: 04 247.55.55 - www.r-hotel.be

















    06-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volg je valies in het pretpark van de luchthaven
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Welk avontuur beleeft je valies, vooraleer hij op de bagageband van je bestemming komt aanrollen? Dat vragen we ons allemaal toch af!

    Amsterdam Airport Schiphol onthult het mysterie in een leuk filmpje. Ze gunnen een blik achter de schermen van hun bagagekelder. Tijdens de vakantieperiode worden er op Schiphol tot maar liefst 180.000 stuks bagage behandeld. Het bagagegebied is dan ook gigantisch groot. Er zijn 65km transportbanden over een oppervlakte groter dan 16 voetbalvelden samen. Het avontuur voor je bagage duurt minimaal 25 minuten van bij de incheckbalie tot aan het vliegtuig. De langste weg die een koffer op Amsterdam Airport Schiphol kan afleggen is 2,5 kilometer. Dankzij de nieuwste technologieën zoals slimme robots, kan ook de bagage met een gerust gemoed op reis vertrekken.

    Om de reis van je handbagage ook wat leuker te maken, zijn er bagageglijbanen aan de gate gebouwd. Soms is namelijk niet mogelijk om alle handbagage mee in de cabine te nemen en wordt deze ingecheckt in het bagageruim. Schiphol heeft een veilige en snelle manier gevonden om dit proces te verwerken.

    Voor meer informatie: www.schiphol.nl

    Met 63,6 miljoen passagiers en 1,7 miljoen ton vracht was Amsterdam Airport Schiphol in 2016 de derde luchthaven van Europa in aantallen passagiers en derde in vrachtvolume. Meer dan 100 lijndienstmaatschappijen verbinden de luchthaven op rechtstreekse vluchten met 322 bestemmingen over de hele wereld. Schiphol is daarmee één van de belangrijkste mainports en hubs van Europa en één van de twee Europese thuisbases van Air France-KLM en de SkyTeam alliantie. De luchthaven Schiphol is ook een belangrijke economische motor voor de regio. Op de luchthaven zijn circa 65.000 mensen werkzaam.

    Amsterdam Airport Schiphol is een onderdeel van Royal Schiphol Group. Royal Schiphol Group is een exploitant van luchthavens in binnen- en buitenland. De ambitie van Royal Schiphol Group is om Schiphol te ontwikkelen tot Europe’s Preferred Airport: de voorkeursluchthaven voor reizigers, airlines en logistieke dienstverleners.

    05-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Skigebied Val Thorens : talrijke nieuwtjes voor ontspanning en plezier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In Val Thorens is ‘geluk’ een filosofie die men in alle facetten terugziet en het skigebied maakt zich op voor het komende winterseizoen van 18 november 2017 t/m 8 mei 2018. Komende winter staan de inwoners van Val Thorens weer klaar om hun gasten de beste ski ervaring te bieden, boordevol inspiratie en ideeën en onder het motto van innovatie en excellentie. Het komende seizoen heeft talrijke nieuwtjes op het gebied van ontspanning, gastronomie, de pistes en het beleven van unieke sensaties.

    Dit winterseizoen is welzijn een van de sleutelwoorden. Val Thorens biedt u totale ontspanning op bijzondere en unieke plaatsen:

    -       Een uitstapje in de natuur in het hart van de bergen naar de Berghut van het Meer van Lou, welke alleen toegankelijk is op sneeuwschoenen of op ski’s. Deze plek met zijn traditionele Savoyardse architectuur biedt u een fantastische onderdompeling in de natuur met een adembenemend uitzicht op het bevroren meer. Laat u zelf gedurende één nacht geheel verwonderen!

    -       De concept store Supernova opent zijn deuren in Val Thorens: dames, dit adres is voor jullie! Aurélie serveert u haar gezonde snacks, 100% bio en glutenvrij, en in de schappen vindt men trendy kleding van de grote streetwear merken.

    -       Met de 5* residentie Montana Lodge benadrukt het skigebied de mogelijkheden om luxe en ontspanning met elkaar te combineren.

    -       Dit juweeltje op grote hoogte breidt zich verder uit met de bouw van een nieuwe residentie. Door zijn perfecte ligging kan het gehele gezin hier genieten van een idyllische vakantie aan de voet van de pistes.

    Tot de kernwaarden van het skigebied behoren nieuwe adressen zoals de Berghut van het Meer van Lou - het nieuwe adres voor een unieke beleveving in de wildernis, Residentie Montana Lodge 5* - 17 appartementen met de sfeer van een hedendaags chalet, Supernova - de gezonde concept store en Twee Iglo Pods, en twee Finse baden!

    Op de pistes staat comfort centraal met de nieuwe cabinelift van Moraine en een nieuwe blauwe piste met panorama uitzicht over het dorp. Er zijn ook nieuwe activiteiten: Het Delir'Park - 630m2 geheel gewijd aan acrobatiek, Vintage is in de mode - back to the eighties op het ice driving circuit met 4 legendaire automodellen.

    Nieuwtjes op het gebied van gastronomie : Il Gusto - proef de Alpen op uw bord met deze gastronomische pauze op zijn Italiaans en Les Explorateurs - ontdek de gerechten van de sterrenkok Josselin Jeanblanc.

    Olympisch Jaar

    Slechts twee maanden voor de Olympische Winterspelen opent Val Thorens zijn pistes voor de Wereldbeker Ski Cross en Snowboard Cross. De gelegenheid voor het skigebied om zijn technische capaciteiten te laten zien om de pistes aan te passen voor verschillende competities

    05-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Redoute HW17: Subtiele 'back-to-basics' is de nieuwe luxe

    Luxe wil niet meer zo nodig blinken maar trekt eerder de kaart van de subtiliteit. Seizoen herfst/winter 17-18 zet de trend ‘terug naar de bron’ verder als nieuwe vorm van absolute luxe. Een luxe waar vooral ruimte is voor ruwe materialen, zoals gewassen linnen, ambachtelijk glas, keramiek… Een luxe die zich graag omringt met handmade, custom made, bespoke… termen die het verlangen naar een eigen stempel weerspiegelen. Een luxe die zich distantieert van mix-‘n-match en de voorkeur geeft aan een geslaagde alchemie tussen eenvoudig en gesofistikeerd, rustiek en subtiel. Een luxe met een ruw kantje en extreem scherpzinnige details. Die luxe wordt gevoed door verre reizen en opent alle grenzen. Etnische verhalen ontspinnen zich via gesofistikeerde handmade objecten uit vreemde culturen. Die luxe vindt ten slotte zijn creatieve vertaling in levende elementen. Planten, water, lucht, transparantie, fluïditeit, lichtheid overstijgen de verbeeldingskracht.

    Luxe versie 2017 ademt doorheen alle details die ons herinneren aan al het leven rondom ons. Treed binnen in sferen waar elk meubel, elk object, elk huislinnen dat verlangen naar kwaliteit weerspiegelt bij de keuze van de materialen en afwerkingen. Stilisten en designers – de ontcijferaars van trends – creëren exclusieve collecties die authentieke emoties oproepen. En die u de vrijheid bieden om een uniek interieur te maken waar u zich volledig in terugvindt.









    05-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Design, muziek, licht en warmte ...

    Ontdek SENSIUM: de eerste handdoekdroger die alle zintuigen streelt.

     

    De nieuwe badkamerradiator SENSIUM van Atlantic warmt niet enkel handdoeken op, maar voegt daar nog 3 unieke dimensies aan toe: een perfecte geluidskwaliteit, ledverlichting en een intelligente sturing op basis van aanwezigheidsdetectie.

    Een lust voor lichaam en oog

    Graai je na het douchen wel eens naar een handdoek of badjas die nog klam is? Dan is de nieuwe SENSIUM-handdoekradiator van Atlantic echt iets voor jou! Een handdoekradiator – de naam zegt het al – heeft als grootste voordeel dat je handdoeken altijd heerlijk warm en droog zijn. Je kan er na het douchen je vochtige badhanddoeken aan ophangen, en na het douchen heb je altijd een warm omhullende handdoek en badjas bij de hand.

    Maar dat niet alleen! De designuitstraling van de SENSIUM versterkt de luxesfeer in je badkamer. De handdoekradiator neemt nauwelijks plaats in, rekent af met overal rondslingerende handdoeken, en de prachtig minimalistische, tijdloze vormgeving past perfect in bij elke stijl van badkamermeubilair.

    SENSIUM is verkrijgbaar in twee kleuren – gebroken wit en zwart – en in twee modellen, telkens met een vermogen van 1.750 watt en in een afmeting van 563 x 1.338 cm. Welke variant je ook kiest, met SENSIUM vind je altijd een handdoekdroger die bij je past, en ben je bovendien verzekerd van topkwaliteit. Elk SENSIUM-toestel heeft een garantie van 2 jaar.

    Superieure klank en sfeervolle ledverlichting

    De SENSIUM munt niet enkel uit door zijn comfort en esthetiek. De badhanddoekdroger zorgt bovendien voor een revolutionaire nieuwe dimensie in je badkamer: een perfecte klank dankzij ​het audiosysteem van Cabasse, een fabrikant die al sinds jaar en dag bekend is voor zijn hoogrendementsspeakers. Stream muziek via je smartphone, en via de geïntegreerde luidsprekers komt er een superieure geluidskwaliteit uit je handdoekdroger. Zalig toch?

    Laat het bad vollopen, steek een paar kaarsjes aan, en word helemaal zen met de geïntegreerde ledverlichting die eveneens op een stijlvolle manier in de handdoekdroger is ingebouwd.

    Geen kilowattuur te veel

    SENSIUM is op technologisch vlak het neusje van de zalm. Het toestel is te bedienen en te programmeren met de COZYTOUCH-applicatie op je tablet of smartphone. Zo bestuur je je thermisch comfort waar en wanneer je wil, en kan je ook je verbruik bekijken en analyseren.

    Een intelligente sturing op basis van aanwezigheidsdetectie verlaagt automatisch ​de temperatuur van de handdoekdroger ​wanneer je niet in de kamer bent. Zo verbruik je geen kilowattuur te veel.

    SENSIUM is verkrijgbaar via de groothandel en geselecteerde installateurs, te vinden op : https://www.atlantic-explorer.be/vind-uw-installateur-grossist

    De aanbevolen verkoopprijs bedraagt 1.525 euro, btw exclusief.  





    05-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwrp herfst/winter 17/18 Gentlemen van nu en toen

    De winter van Antwrp hult zich in warme wijntinten, kaki, blauw- en grijstonen en zwart. De sfeer balanceert tussen de experimentele mix van de eighties en de elegantie van gentlemen uit verschillende tijdperken. Van de stijlvolle mannen uit de tijd van Rubens tot trendy loft-bewoners van nu. It’s all about being stylish.

    Ode aan de eighties

    Wat hebben Keith Haring, Grace Jones, Memphis, Miami Vice, hi-fi torens en de walkman gemeen? Right: de eighties, een tijdperk in volle technologische evolutie en vol contrasten. Een experimenteel decennium dat de basis gelegd heeft voor de digitale revolutie. Wouter Hoste, de ontwerper achter het label Antwrp, maakte een eigen compilatie van de jaren tachtig. Abstracte pop art prints sieren T-shirts en sweaters. Ze worden letterlijk ingekaderd in een rechthoek of vullen de letters van Antwrp die dwepen met het Nasa logo. Chiné grijs, bordeaux, navy, navy chiné en galaxy blue aangevuld met med grey chiné vormen de kleuren van dit thema. Ze worden vertaald in sweaters, T-shirts, polo’s, hoodies en jacquardtruien.

    Stylish celebrities van alle tijden

    Stijl is van alle tijden. In de wintercollectie van Antwrp zijn sweaters en T-shirts bedrukt met portretten van stijlvolle jonge mannen met prachtige renaissancekragen, vereeuwigd door Rubens, Antwerps icoon bij uitstek. Ze worden gecombineerd met een joggingpantalon, om zo een snelle switch te maken van het verleden naar het heden. Fotoprints met atleten uit de roaring twenties of met all over prints van insignes gaan van sportief tot militair. Foto’s van de maan, maanlandschappen en de eerste astronauten zijn blikvangers. Verbindingen van atomen zijn bedrukt met de letters van Antwrp. Dit thema kleurt zich in zwart, chiné grijs, merlot en kaki in combinatie met med chiné grijs.

    Gentlemen’s man cave

    Long drink of whisky on the rocks? De Antwrp gentleman houdt van beide. Overdag zit hij strak in het pak, ’s avonds keert hij terug naar zijn loft en vleit hij zich in zijn chesterfield. De oude baksteenmuren, de foto’s die balanceren tussen publiciteitscampagnes uit de fifties en hyperrealistische kunst scheppen de juiste sfeer voor dit thema. Denk grijnzende gorilla’s, blinkende oldtimervelgen en stijlvolle zakenmannen in hun luxe man cave.

    Dit thema kleurt zich in chinégrijs bordeaux, navy , navy chiné jasper green, jasper green chiné en med grey chiné. Basics in trendkleuren zoals effen truien met ronde hals, V-hals en rolkraag en hemden met ruiten of microprints maken het aanbod compleet.

    Humor T-shirts

    “Hoe vettiger, hoe prettiger” lijkt wel de leuze van de ruige man die zich verschanst in zijn man cave en leeft op een dieet van hamburgers en bier. Op zijn T-shirt staan de man cave rules geprint alsof het om de tien geboden gaat. Vrouwen uiteraard niet toegelaten, tenzij ze eten brengen. Uitvergroot machismo met een alles relativerende knipoog.

    Nieuw: accessoires van Antwrp

    Het universum van Antwrp breidt uit met Tote Bags, petten, sjaals, mutsen en stijlvolle koffie mugs om het kantoor into fashion te brengen.

     

     

     

     

     









    04-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody Kids FW17: Meet de vos, de flamingo en de ezel

    Woody, het eigenzinnige en hoogwaardige Belgische label van slaapkledij voor het hele gezin, voegt dit seizoen een nieuw hoofdstuk toe aan zijn successtory. De vos, de flamingo en de ezel zijn de hoofdrolspelers voor komende winter. Ze duiken overal op, discreet of opvallend, maar altijd grappig.

    Sluwe vosjes op eierjacht

    Vossen zijn prachtige dieren, met hun spitse oren, hun lange staart en hun roestoranje vacht en witte buik. Maar ze hebben hun reputatie niet mee. Ook de Woody-vos is een echte sloeber. ’s Nachts sluipt hij naar het kippenhok en pikt hij de eieren terwijl de kippen naar dromenland zijn. Slim en sluw als hij is, vermomt hij zich soms als een kip en zet hij een snavel op. Frisgroen in verschillende schakeringen en marineblauw vormen de belangrijkste kleuren van dit thema, gecombineerd met oranje en wit.

    Flamingo’s op wintertocht

    Flamingo’s hebben lange poten om door het diepe water of hoge gras te wandelen. Ze hebben ook een grote bek waarmee ze vlotjes vissen kunnen vangen. In de winter trekken ze op tocht door de sneeuw, gewapend met hun verrekijker en wandelstok. Ze trekken hun laarzen aan en duffelen hun lange hals en kopje in met knusse, warme sjaals en mutsen. Dit thema kleurt zich in warme wintertinten. Denk aubergine, ossenbloed rood en oranje, in combinatie met een zacht petroleumblauw.

    Ezels en hun kaartspel

    Ezels maken altijd plezier en ze leggen graag een kaartje. Soms spelen ze vals. Zo hebben ze altijd wel een aas achter de hand - of beter - in hun lange oren verborgen. Ezelinnen tooien hun lange oren met grote oorringen en voorspellen de toekomst. Maar geloof niet alles wat uit een ezelmond komt of je komt bedrogen uit.

    Voor dit thema werd gekozen voor oranjerood met lichtblauw, aangevuld met groen als accentkleur. Jouw mini-me gaat een goede nachtrust tegemoet met de gloednieuwe Woody FW17 collectie. Sweet dreams!

     







    04-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FACQ: herfst 2017: Trends voor de badkamers

    De herfst van 2017 wordt een seizoen met badkamers vol kleuren, natuurlijke materialen en een uitgebreid gamma aan accessoires, wat samen gegarandeerd welzijn en optimale functionaliteit biedt. De accessoires en armaturen zijn perfect op elkaar afgestemd en vormen een coherent geheel met luxueuze afwerking.

    Niet alleen de esthetische kant is belangrijk. Dagelijks onderzoeken de grote merken uit de sector de kranen en het water dat eruit komt, om een optimale veiligheid te kunnen garanderen. De controle van het waterdebiet is een essentieel aspect binnen de huidige en toekomstige huishoudens.

    Vandaag de dag maken het Scandinavische design en de Italiaanse stijl hun grote herintrede in onze interieurdecoratie. In de hedendaagse badkamers komt dat tot uiting in de zuivere en elegante stijl van de meubelcollecties.

    Trend 1: Accessoires en kleuren voor perfecte harmonie

    Een handdoekdroger, papierhouder, zeepdispenser, vuilbakje, grijpstang, doucheplank, … Het accessoiresgamma wordt steeds groter. Ze vallen steeds meer op want ze geven de final touch aan de badkamers. Het is dan ook een must om deze accessoires te kiezen in overeenstemming met de kleur van de kranen, voor een harmonieuze trendvolle badkamer.

    1. De nieuwe kranenserie PLAN S van Keuco met talrijke bijhorende accessoires

    In 2017 schrijft Keuco met zijn nieuwe kranenserie PLAN S een nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis, die al bijna 15 jaar vol successen staat met de kranen PLAN. De verschillende afwerkingen van de nieuwe reeks PLAN S bieden een grote variatie aan combinatiemogelijkheden: glanzend chroom, mat aluminium of hoogwaardig roestvrij staal. De kranen, ontworpen door het designbureau Tesseraux + Partner uit Potsdam, onderscheiden zich van de rest van de PLAN-reeks dankzij de dynamische cilindervorm. De wastafelkranen en bidetkraan vallen op door hun slanke bedieningshendel. De laterale opstelling van de hendels blijkt een bijzonder voordeel tijdens het gebruik: bij het sluiten van de kraan met natte handen, blijft de uitloop droog en proper.

    Een andere bijzonderheid van de reeks PLAN S is de ingebouwde éénhendelkraan voor de wastafel: de wanduitloop en bedieningshendel werden samengebracht en vormen één enkel element aan de muur. PLAN S bevat eveneens kranen voor douches en baden. Het dynamisch design garandeert een harmonieus geheel in alle delen van de badkamer. Hiervoor heeft Keuco ook talrijke accessoires ontwikkeld.

    Zo biedt het PLAN-afvalemmertje, met een capaciteit van 5 liter, een extreem intelligente en chique oplossing. Over alle details is nagedacht: de antislipbodem maakt hem bijzonder stabiel, het aparte deksel maakt het gebruik praktisch en de interne emmer is voorzien van een externe bekleding in chroom, wat de vuilniszak aan de buitenkant onzichtbaar maakt.

    De zeepdispenser is eveneens heel praktisch uitgewerkt, met de éénhandsbediening en een esthetische houder, die gemakkelijk bijgevuld kan worden. De doucheplank verleidt met haar kleine geheimpje onder de vorm van een rooster dat onzichtbaar deel uitmaakt van het design. Perfect in combinatie met de robuuste grijpstang in een hoek van 135 graden, met geïntegreerd zeepplankje, zowel beschikbaar in de linkse als rechtste variant. Dankzij de verwijderbare zeepdrager verloopt het reinigen eenvoudig. Keuco zorgt zo voor coherente badkameraccessoires met een harmonieus resultaat.

    2. De nieuwe staande badkraan Edition 400 van Keuco

    Iedere badkamer wordt dankzij Edition 400 van Keuco een unieke levensruimte. De armaturen van Edition 400 van Keuco tonen zachte maar klassieke vormen. Dit jaar doet de mengkraan voor vrijstaand bad zijn intrede in het gamma. Deze nieuwe kraan wordt zonder twijfel de eyecatcher van de badkamer, overtuigend door de handdouche en een praktische glazen plank voor toiletartikelen.

    De armaturen zijn beschikbaar in de uitvoeringen: zwart chroom, brons en nikkel en dit in gepolijste of geborstelde afwerking voor een karaktervolle badkamer. Het grote voordeel van deze nieuwe mengkraan voor vrijstaand bad is dat het perfect te combineren is met heel wat verschillende badkuipen.

    Trend 2: De intelligente badkamer, voor optimale veiligheid

    Een lek, een verstopte spoelbak, een gebarsten leiding: water kan snel voor problemen zorgen. Er verspreiden zich al vlug vele liters door het huis en dan is het nodig om onmiddellijk te reageren om wateroverlast te vermijden. Bij waterschade worden in één op twee gevallen ook de muren beschadigd en in 83% van die situaties ontstaat er schimmel, wat op termijn gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Heel wat producenten, zoals GROHE en HONEYWELL, hebben daarom oplossingen ontwikkeld om ook de kleinste waterlekken in huis meteen op te sporen.

    1. De watersensoren GROHE Sense en GROHE Sense Guard en hun app GROHE Ondus

    GROHE heeft twee innovatieve oplossingen ontwikkeld voor het slimme huis. De eerste is de intelligente watersensor GROHE Sense: deze sensor detecteert waterlekken, controleert de omgevingstemperatuur, de vochtigheidsgraad en het risico op bevriezing en verwittigt de bewoners als deze niveaus te laag of te hoog zijn. Het systeem is verbonden met het WiFi-netwerk en makkelijk zelf te installeren. Het toestel plaatst men zelf onder de wastafel in de badkamer of de keuken, dichtbij de wasmachine of de vaatwas of in kamers waar de risico’s groter zijn. De verlengkit

    GROHE Sense vormt de ideale oplossing voor moeilijke locaties of bijzonder smalle en slecht bereikbare plaatsen.

    De tweede oplossing is de GROHE Sense Guard: dit intelligent controlemechanisme wordt geïnstalleerd op de hoofdwaterleiding en meet de druk, temperatuur en het waterdebiet en meldt het als er een risico op bevriezing is of als er micro-lekken zijn. In geval van leidingbreuk onderbreekt het de watertoevoer automatisch.

    Deze intelligente sensor wordt rechtstreeks op de belangrijkste waterleiding van de woning geplaatst. De installatie gebeurt door een professionele installateur die het werk in minder dan een uur klaart.

    De combinatie van de GROHE Sense Guard met GROHE Sense maakt het waterbeveiligingssysteem compleet. Deze beschermingssystemen tegen waterschade worden beheerd door de GROHE Ondus-app. Deze app garandeert een optimale bescherming en geeft de gebruiker de mogelijkheid om de GROHE Sense en de GROHE Sense Guard altijd en vanop eender welke plaats te controleren en besturen. De gebruiker ontvangt alarmmeldingen op zijn smartphone als er een waterprobleem is in het huis. De watervoorziening kan dan via de app onderbroken worden om grotere schade te vermijden. De app biedt eveneens een functie die de gebruiker de kans geeft om zijn waterverbruik op te volgen.

    2. Lyric W1 Wi-Fi van HONEYWELL, de lek- en vorstdetector, altijd en overal

    Voor meer comfort, veiligheid en controle heeft Honeywell de Lyric W1 Wi-Fi ontwikkeld: een apparaat met een temperatuur- en vochtigheidssensor waarmee waterlekken of abnormaal hoge vochtigheid gedetecteerd kunnen worden, net als het risico op vorst.

    Zodra een probleem gedetecteerd wordt, laat het apparaat een sirene afgaan in het huis en stuurt het een melding naar de smartphone of de tablet van de bewoners. De installatie van het systeem is gemakkelijk, er is alleen een WiFi-aansluiting nodig en de app Lyric moet gedownload worden. De sensor werkt op een batterij met een levensduur van ongeveer 3 jaar en kan ook voorzien worden van een flexibele sensorkabel van 1,2 m (uitbreidbaar tot 150 m) om onder risicovolle apparaten geplaatst te worden. De detector vereist geen enkel bijzonder onderhoud. Er wordt zelfs een melding gestuurd naar de bewoner als de batterijen vervangen moeten worden.

    Trend 3: Zuivere badkamers met perfect design

    Badkamers blijven een lust voor het oog: een elegant design garandeert een sfeer van welzijn en voldoet aan alle wensen van de gebruikers. Een opvallende trend van deze herfst is de opkomst van het Scandinavische design in de badkamer. In de jaren ’20 zorgde dit al voor een esthetische revolutie en nu is deze stijl terug in volle kracht aanwezig en tijdlozer dan ooit. Vandaag de dag zijn het design en de natuurlijke materialen toegankelijker voor iedereen wat zorgt voor een verfijnde, elegante en levendige badkamer. De laatste jaren gaan consumenten ook meer en meer op zoek naar een gepersonaliseerde inrichting van de badkamer. De markt speelt hier gretig op in en komt met nieuwigheden die hier steeds verder in gaan. Zo is het voortaan zelfs mogelijk om de douchebak een persoonlijke toets te geven.

    1. Een douchebak in een origineel design met ViPrint van Villeroy & Boch

    Vanaf dit jaar is het mogelijk om de badkamer een unieke toets te geven dankzij het gepersonaliseerde aanbod van ViPrint van Villeroy & Boch. Dit nieuwe concept biedt een decor in een origineel design voor de Subway Infinity douchebakken en biedt nieuwe mogelijkheden om de eigen stijl te verwezenlijken.

    Van geherinterpreteerde klassiekers, tegelmotieven, natuurlijke aspecten tot grafische structuren: er bestaan in totaal 20 unieke decors. Heel wat mogelijkheden dus voor een individuele inrichting op basis van vier verschillende designstijlen:

    • Inspired by Nature kiest rechtuit voor kleur: heldere houtstructuren, Noords natuurlijk ogende steenoppervlakken of blue lagoon watereffecten brengen de natuur binnen in de badkamer.

    • Inspired by Heritage herschrijft de historische patronen van de beroemde Mettlachplaten. Het decor bij uitstek om de douche een verfijnde sfeer te geven, de oudheid waardig.

    • Inspired by Geometry combineert geometrische patronen met grafische structuren en vormt zo een bijna ruimtelijke diepte.

    • Inspired by Tiles vindt z’n inspiratie in de populairste tegels van Villeroy & Boch, en laat de lijnen en motieven van de tegelvloer doorlopen in de douche.

    De gepersonaliseerde ViPrint douchebakken zijn beschikbaar in 19 standaardmaten, van 900mm lengte op 700mm breedte voor de kleinste en tot 1500mm op 900mm voor de grootste douches. De troef van de ViPrint-decoratie: het wordt vlak ingebouwd, zodat men zonder problemen naadloos de douche in kan stappen. Verder zijn deze ook voorzien van een antisliplaag, bieden ze een goede kleurvastheid en zijn ze heel gemakkelijk te reinigen.

    2. Léo van Inda, de perfecte synthese tussen Italiaanse design, functionaliteit en budget – EXCLUSIEF BIJ FACQ

    Léo van Inda is hét nieuwe badkamermeubel met moderne look en zuivere lijnen voor een badkamer in industriële stijl. In de keuken was deze stijl al een topper in 2016, en dit jaar doet de matte lak ook z’n intrede in de badkamers. Naast de afwerking “glanzend lak” ligt de bijzonderheid van deze nieuwe collectie in de voorgestelde “mat lak” afwerking. Deze afwerking biedt twee belangrijke voordelen: vingersporen zijn niet zichtbaar en het voelt zacht aan.

    Het nieuwe meubel Léo met twee lades is te verkrijgen in negen trendvolle kleuren. Door het in het front geïntegreerde handvat oogt het meubel zeer modern. De geïntegreerde wastafelbladen in mineraalmarmer of keramiek en de Léa-accessoires in chroom gaan perfect samen met de pure stijl van het geheel.

    Met Léo van Inda, wordt de Italiaanse stijl, elegant en verfijnd, toegankelijk. De talrijke hoge elementen, rekjes en kolomkasten die de collectie aanvullen bieden optimale opbergmogelijkheden.

    3. Een badkamer in Scandinavisch design met Mya van Burgbad – EXCLUSIEF BIJ FACQ

    De Scandinavische stijl vindt z’n inspiratie in de natuur: eenvoudig en functioneel. Al decennialang aantrekkelijk dankzij het karakter, de grafische vormen en de kleuren. Nu is deze geherinterpreteerde vintage stijl helemaal terug in onze badkamer en zorgt er voor een frisse bries.

    De warme ontspannen elegantie van Mya brengt openheid, licht en verfijning in de badkamer. Delicaat hout, edel leder, mat keramiek… dankzij het veelvoud aan materialen, kleuren en motieven kan men de oppervlakken van de nieuwe Mya-meubels van Burgbad aanpassen aan de eigen smaak. Voor een lichte toets is er de variant in natuurlijk heldere eik en fluweelwit keramiek. Voor een donkerder geheel is er de afwerking met zwarte eik en keramiek.

    Het design van de Burgbad-meubels herinterpreteert het verleden en verzoent dit met de hedendaagse comforteisen: de grote klassieke lijnen zijn tot het essentiële beperkt, zowel voor apart staande meubels als voor de talrijke intelligent herontworpen accessoires zoals de bank, de handdoekdrager, de staande spiegel, de linnenmand, enz.

    Deze hoogwaardige meubels passen in elke ruimte, zijn nooit te zwaar en bewijzen dat elegantie niet enkel voorbehouden is voor de grote badkamers. Er worden twee formaten aangeboden voor de wastafeleenheid: 650mm breedte voor kleine ruimtes of het royale model met een breedte van 1200mm. www.facq.be













    03-08-2017 om 09:23 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Logeren in het Juragebergte: charmant, luxueus en origineel

    Het Juragebergte, gedeeltelijk gelegen in de Franse regio’s Bourgogne-Franche-Comté en Auvergne-Rhône-Alpes en nabij de grens met Zwitserland, bieden tal van mogelijkheden om er te logeren. Op een berg met panoramisch uitzicht of in een boomhut, een aantal opties zijn op zich al de trip waard om de culturele, natuurlijke en gastronomische rijkdom van het Jura Gebergte te ontdekken. Vaut le voyage!

    ONTELBARE STERRENNACHT

    Droomde je er al eens van om in de ongerepte, groene open natuur te slapen met enkel de sterrenhemel als dek? Dan zal je zeker bekoord zijn door de bulle transparente van Les Géorennes. Als een reusachtige kauwgombel en volledig doorzichtig, zo kun je je dit onderkomen best voorstellen. Het aantal sterren van dit hoogstaande verblijf? Ontelbaar, eens het donker wordt. www.bullestransparentesrhonealpes.com

    BOOM MET HOED

    Niet een boom met een hut maar wel een boom met een hoed, zo is de stemmige B&B genoemd, l’Arbre à Chapeau op de oever van de Doubs rivier. De stek is ondergebracht in een boerderij die al bestaat sinds de zeventiende eeuw en is gelegen op twee passen van een kleine waterval en skipiste. Maar je hoeft heus niet te wachten tot witte vlokken uit de lucht vallen, het omliggende bos biedt mooie, uitgestippelde wandelingen of waarom er niet gewoonweg lekker lui zijn? www.larbre-a-chapeaux.com

    BOOMHUT

    Al even origineel zijn de houten boomhutten die je op het Domaine de Syam aantreft. Acht stuks met een telkens andere architectuur bieden hoog in de bomen een onderkomen, ze hebben leuke namen als La Pagode, Alésia en La Folie. Als dat geen uitnodiging is om eens origineel uit de bol te gaan. www.domaine-de-syam.com

    PANORAMISCH UITZICHT

    Het charmehotel La Mainaz is gelegen op amper een dik half uur van Genève, telt vier sterren en kent een uitzonderlijke ligging op de Col de la Faucile tussen Rousses en Divonne-Les-Bains. Je hebt er een panoramisch uitzicht op de Mont Blanc en op het Lac Léman, het meer dat de grens vormt tussen Frankrijk en Zwitserland. Ideaal om een paar dagen te herbronnen en dolce farniente. www.la-mainaz.com

    UITERST LUXE

    Het Juragebergte strekt zich uit over drie departementen, de Doubs, de Jura en de Ain. Wie graag sterren telt, kan logeren in het uiterst luxueuze Jiva Hill Resort, behorend tot de keten Relais & Châteaux. Met vijf sterren verwent het op een hoog niveau zijn gasten, zowel toeristen als wie voor zaken in de regio is. Het adres is tevens een goede uitvalsbasis om het vlakbij gelegen Genève en Zwitserland te verkennen. www.jivahill.com

    GITE METSAUNA

    Voor wie graag alle vrijheid heeft, is de La loge du tremplin een goed idee. Dit is een gîte die met maar liefst 145 m2, alle ruimte en comfort biedt. Zo kun je er op een mooie herfstavond of na een skitrip verwarmen aan de houtkachel of relaxen in de sauna. De plek maakt deel uit van een boerderij en biedt slaapplaats aan in totaal acht personen. http://www.gite-jura-doubs.fr/3-gite-de-charme-jura-haut-doubs.php

    COUP DE COEUR

    Maison Zugno in Poligny is een nieuw adres, vol karakter gelegen in een park van meer dan een hectare groot en met eeuwenoude bomen. Je logeert er bovendien in het hart van de Comtéstreek, de bekende kaas die in de Jurakelders rijpt. Met zeven kamers en suites is dit iets voor wie de voorkeur geeft aan een kleinschaliger stek. www.maison-zugno.com

    Meer informatie is te vinden op www.montagnes-du-jura.fr

     







    03-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chantelle zet schoonheid in beweging
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is de onafhankelijke, elegante en zelfverzekerde vrouw die de inspiratie was voor de nieuwe hefst/wintercollectie 2017 van Chantelle. Met deze collectie brengt Chantelle een ode aan de schoonheid en gratie van het lichaam. Dankzij de know-how van het merk, brengt Chantelle moderniteit en innovatie in haar nieuwe collectie om alle vrouwen, vrouwelijke lingerie met perfecte ondersteuning en comfort aan te bieden.

    Dagelijkse verfijning

    De nieuwe lijn Le Marais is de must voor (onder) elke outfit! Met haar lichte kant is deze lijn perfect om te dragen van dag tot nacht. Heeft de dag/nacht een onverwachte wending? Het maakt niet uit. Le Marais kan in elke situatie gedragen worden.

    De trends van Chantelle : Met Everday Lace en Aeria bevrijdt Chantelle jouw stijl en herinterpreteert de grote huidige trend: de Bralette. De één met een kanten rug, de ander in een combinatie van een verfijnd stiksels met tule. Niet enkel delicaat en vrouwelijk, deze bralettes zijn ook ultra comfortabel!

    Innovatie door Chantelle : Chantelle perfectioneert alle kleine imperfecties met de nieuwste innovatie: Saint-Michel. De beha creëert een zacht en glad silhouet en is volledig onzichtbaar onder kleding. Naast zijn geruststellende snit geeft de mix van netpatronen deze lijn een moderne look.

    De Chantelle handtekening: Elegante verleiding: Chantelle onthult haar nieuwe lijnen om het jaar in stijl af te sluiten. Gedurfd en verfijnd tonen Babylone en Luxembourg een verleidelijke look, met een grafische en vrouwelijke stijl. Met sexy beha’s en een glamoureuze body creëert Chantelle uitzonderlijke must-have’s om jezelf te verwennen of te laten verwennen.

    Deze Herfst-Winter collectie benadrukt de moderniteit van Chantelle: De elegante en eigentijdse lingerie geeft de vrijheid om uw stijl te ontplooien. Chantelle ontdekt en herontdekt seizoen na seizoen om elke dag te kunnen voldoen aan de behoeften van de vrouw.

     

    03-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gepersonaliseerd schoolgerief maakt naar school gaan fun
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hema start vandaag haar campagne “Eigen school, eigen ding” in samenwerking met influencers Zita Wauters, Vexx, Elisa Guarraci, Lilie Network en Jamie Lee Six.

    Een schoolagenda met jouw favoriete quote, gehandletterd op de kaft, een gepersonaliseerde pennenzak, gepimpte schriften, …. Unieke schoolspullen maken het terug-naar-school gebeuren fun. Extra ideeën nodig? Zita Wauters, Elisa Guarraci, Vexx en Lilie Network inspireren deze zomer jongeren om hun schoolgerief een persoonlijke toets te geven. In drie winkels organiseert HEMA DIY workshops met deze influencers. Jamie Lee Six van de nieuwssite TAGMAG begeleidt de workshops als host.

    Onderzoek (Dit blijkt uit de bevraging van een representatieve steekproef van 1600 Belgische ouders en schoolgaande kinderen. Het onderzoek werd in juni 2017 uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau in opdracht van HEMA. De maximale foutmarge van het onderzoek is 3,02%.) wijst uit dat jongeren niet alleen houden van trendy schoolspullen. Nog liever nemen ze gepersonaliseerd gerief mee want daardoor voelen ze zich meer aanvaard op school. Het is bovendien een manier om hun identiteit te ontwikkelen én uit te drukken. HEMA pikt hierop in met de ‘Eigen school, eigen ding’ campagne en organiseert onder meer workshops om tieners te leren hoe ze met eenvoudige zaken zoals stickers, stempels en washi-tape hun schoolgerief persoonlijk en uniek kunnen maken.

    “We willen jongeren inspireren en uitnodigen om creatief te zijn,” legt Marry Jansen van Hema uit. “Omdat handletteren, doedelen en knutselen erg in trek zijn, contacteerden we specialisten die populair zijn bij jongeren om hun kennis en ervaring te delen. Vlaamse influencers van dienst vlogster Zita Wauters (DIY), creatieve duizendpoot Elisa Guarraci (handletteren), kunstenaar en doodler Vexx (doedelen). In Wallonnië werken we samen met Lilie Network (DIY).”

    Wat houdt “Eigen school, eigen ding” precies in? Vanaf 31 juli posten de influencers tips via hun eigen social mediakanalen (Zita Wauters: @zitawauters, Elisa Guarraci: @elisaguarraci, Vexx: @vexx_art, Lilie Network: youtube.com/LilieNetwork, Jamie Lee Six: @jamieleesix) . Verder roept Hema jongeren op hun eigen creaties te posten op Facebook of Instagram met vermelding van #hemaschool. De leukste ideeën maken kans op een waardebon van €30.

    Kers op de taart zijn de gratis workshops in Gent (2 september), Turnhout (6 september) en Hasselt (9 september) waarop de Vlaamse influencers aanwezig zijn en tips en tricks delen om je schoolgerief een persoonlijke toets te geven. Het belooft een echte happening te worden want ook de populaire actrice, presentatrice en insider bij TAGMAG Jamie Lee Six is erbij. Zij is host en praat het geheel aan mekaar.

    De Workshops lopen in aanwezigheid van Jamie-Lee Six, Zita Wauters, Elisa Guaracci en Vexx, Hema Gent: 2 september, Hema Turnhout: 6 september en Hema Hasselt: 9 september. Telkens van 13 tot 17 uur. Meer info op hema.be/school.

    02-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt de droom werkelijkheid?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een nieuwe uitdaging van formaat in de herfst van 2017. 3940 kilometer, 8 staten, 45 steden en 60 dagen met een fiets op zonne-energie !

    In oktober 2017 zal Michel, een 53-jarige Belgische ingenieur telecommunicatie, trachten zijn droom te verwezenlijken: maar liefst 3940 kilometer in 60 dagen afleggen, uitsluitend gebruik makende van een fiets op zonne-energie.

    Michel heeft zijn fiets op zonne-energie stuk voor stuk zelf ontworpen en in elkaar gestoken met als resultaat de allereerste elektrische fiets die rechtsreeks opgeladen wordt door zonnepanelen en een snelheid van 32km/u kan halen. Begin oktober 2017 zal hij vanuit Orlando, waar hij zijn fiets geassembleerd heeft, vertrekken naar Chicago waar deze ongelooflijke uitdaging zal beginnen. In Chicago zal Michel Route 66 nemen in een poging om een wereldrecord te vestigen: deze mythische weg afleggen met een fiets op zonne-energie tot in Santa Monica en op die manier groene energie in de kijker zetten als nieuwe, duurzame manier om aan onze dagelijkse behoeften tegemoet te komen.

    Michel woont in België, niet ver van Brussel. Hij heeft er altijd van gedroomd om Route 66 af te rijden. Drie jaar geleden heeft hij besloten om dat te doen met een 100% groen voertuig: “Een elektrische fiets leek me wel leuk, maar de autonomie ervan is toch wel zeer beperkt als je 100 kilometer per dag wil afleggen. Geen enkel voertuig kon dat verwezenlijken, dus heb ik wel zelf iets in elkaar moeten steken”. Na talrijke berekeningen, schetsen en drie prototypes zag zijn eerste fiets op zonne-energie het daglicht.

    Dankzij vrienden die hem drie jaar lang een deel van hun garage ter beschikking hebben gesteld, werd een eerste prototype ontworpen aan de hand van een fiets en een aanhangwagen om kano’s te vervoeren. De tweede versie werd helemaal in aluminium vervaardigd en de finale versie werd op aanraden van een vriend uit een veel lichter materiaal gemaakt – koolstofvezel – wat hem 15 kilo spaarde.

    Gedurende deze drie jaar maakte elke vlucht naar Orlando hem telkens opnieuw zeer enthousiast: “Ik kon niet wachten om de berekeningen en de plannen die ik thuis gemaakt had uit te proberen. En elke keer ging ik naar België terug met andere technische obstakels om te overwinnen en andere problemen om mijn hoofd over te breken”. Maar voor Michel is deze uitdaging ook een groot menselijk avontuur: “De technische kant is wat mij drijft maar het is tegelijkertijd ook een uitgelezen kans om met de mensen die mijn pad zullen kruisen kennis te maken en met hen te praten. Het is tevens een gelegenheid om deze droom voor een stuk met hen te delen en wie weet, misschien vergezellen sommigen me wel onderweg voor een paar kilometer (of meer).”

    Deze trip is ook een fantastische manier om een goed doel te ondersteunen. “Dit buitengewoon avontuur kunnen meemaken en mijn droom kunnen verwezenlijken doen me inzien hoeveel geluk ik wel heb. Ik wil dus ook iets kunnen teruggeven. Aangezien muziek, en dan rock en blues in het bijzonder, altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld heeft, heb ik ervoor gekozen om de Willie Dixon Foundation te helpen. Deze organisatie zet zich in voor artiesten en muzikanten en zorgt ervoor dat ze krijgen waar ze recht op hebben. Ze onderwijzen ook de geschiedenis van bluesmuziek en de muziekindustrie aan kinderen en volwassenen.”

    Het voertuig bestaat uit een elektrische fiets, een Phantom X3, uitgerust met een aanhangwagen die Michel zelf bedacht heeft. Beide elementen dragen 6 zonnepanelen HQST lightweight aangestuurd door een hightechcomputer die hem in staat zullen stellen om 60 dagen lang te reizen dankzij zonne-energie en, indien nodig, een paar keer trappen en natuurlijk ook wat spierkracht. Als de zon schijnt , kan de fiets een snelheid van 32 km per uur bereiken en 160 kilometer afleggen dankzij twee Lithium-Polymeerbatterijen van 4* 10 ampère/uur. Deze hoogstaande technologie zorgen voor een totaal vernieuwende en unieke fiets: de eerste elektrische fiets van 500 watt rechtsreeks aangedreven door zonnepanelen van 600 watt.

    Zoals Michel het verwoordt, “bevinden we ons op een keerpunt in de huidige technologie. Ik hoop dat we binnenkort in staat zullen zijn om ons op een nieuwe, ecologische manier te kunnen verplaatsen, uitsluitend gebruik makend van natuurlijke bronnen, om zo meer zorg te dragen voor onze geliefde planeet aarde.”

    www.solarbike66.com

     

    02-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caroline Biss- AW17- Better in Blue

    De herfstcollectie is opgebouwd rond een aantal kleurengroepen die in alle stijlen terugkomen, van casual outfits tot heel vrouwelijke silhouetten. Ze brengen een rijke mix van gemengde garen, effen kleuren en meerkleurige motieven. Alle tonen blauw komen aan bod, van krachtig electric blue en diep lavendelblauw tot tijdloos marineblauw en mysterieus nachtblauw.









    01-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!