Inhoud blog
  • Jung kleurt met gelijkheid
  • Idroattiva+
  • Tulpentijd in Flevoland
  • Slaaptoerizzzzzzme in je eigen slaapkamer
  • Good Gorl blush elixir
  • Van zonnige lentedag tot fancy avondfeest
  • Sunny Cars innoveert
  • Designer outlets: Een lente met nieuwe collectie
  • DIY met Jung en MattoBoard
  • Marie's Corner
  • Bristol Mode to bright up your day
  • Mikado, developed by Vitra in Zwitserland
  • Jack & Jones
  • Doorkijker
  • Veritas retro club
  • Peace and love (voor stoffen):
  • Anita's Care SS24
  • Aloha Arte bottelt het paradijs
  • Camille brengt nieuwe 'Magie'-kledingscollectie uit met JBC
  • Het exterieur ontwaakt
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    21-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hout maak comeback in de badkamer

    Allibert geeft houtlook dit jaar een hoofdrol

     

    Een badkamer in hout, een beetje saai of oubollig? Niet bij badkamerspecialist Allibert. Met de nieuwe houtlooks ‘eik vintage’ en ‘eik arlington’, schept Allibert een uitstraling van comfort, warmte en degelijkheid. Allibert staat bekend om zijn Europese productie en maakt enkel gebruik van PEFC-gecertificeerd hout. Drie collecties uitgelicht.

    TRENTINO

    Modern met een vleugje cottage-inspiratie, zo valt de verfijnde collectie TRENTINO samen te vatten. Elk meubel is afgestemd op de juiste stijl, behoefte of functie die in de badkamer moet worden ingevuld. Met zijn realistische eiken afwerking, teruggetrokken fronten en handige opties, is Trentino ideaal om je eigen unieke badkamer samen te stellen. Verkrijgbaar in 80 en 120 cm met 1 lade en 1 dubbele schuiflade.

    MARNY

    Met zijn push-pull openingssysteem, grote opslagcapaciteit en handige extra’s als de niche en de kolomkast met geïntegreerde uitneembare wasgoedmand, brengt Marny een hoop slimme opbergruimte in de badkamer. Verkrijgbaar in 80 cm met 1 lade en 1 niche of 2 laden en in 120 cm met 2 laden en 1 niche of 4 laden.

    ASTON

    Of je nu gewoon ernaar kijkt of aanraakt, Aston valt op door zijn hyperrealistische houtlook. Het grote opbergvolume maakt Aston een functionele en praktische topper in de badkamer. Verkrijgbaar in 80 cm met 2 laden, 100 cm 2 laden, 120 cm 3 laden of lade 1 en 2 deuren en 140 cm 4 laden

    OVER ALLIBERT

    Opgericht in 1930, is Allibert is uitgegroeid tot een totaalontwikkelaar en producent van badkameroplossingen. Van baden, douchecombinaties en WC’s tot meubelen en alle mogelijke accessoires. Allibert heeft 2 productiesites (Frankrijk) en 1 distributievestiging in Nijvel (België) vanwaar Allibert zijn producten in heel Europa verdeelt. Jaarlijks worden er ongeveer 250.000 baden geproduceerd en 2 miljoen producten verkocht, goed voor een omzet van 50 miljoen euro in Europa. Allibert is een merk van de franse industriële groep Allibert Sanitaire, gespecialiseerd in de productie en verkoop van producten voor de badkamer.





    21-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw topdesign massakachels in speksteen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De creativiteit bij speksteenkachelfabrikant Tulikivi uit Finland kent dezer dagen geen grenzen. Nieuwe superstrakke massakachels in speksteen vinden hun weg naar ons land met verbluffende voordelen voor de gebruiker. Een paar uur stoken voor 24 uur zomers binnenklimaat was al bekend. Ingebouwde fijnstofopvangkanalen zijn altijd standaard. Nieuw zijn onder meer de grotere brandhaarden voor houtblokken tot 45 cm en de zelfsluitende deuren die ook open kunnen blijven staan wanneer men het hout aanvult. De boost-regeling vereenvoudigt de aanmaak en de schone verbranding in geval van slechte schoorsteentrek door temperatuurinversie. In eenzelfde toestel kunnen zowel hout als pellets gebrand worden en met de standaard grill is het indoor barbecueën tot in het putje van de winter mogelijk.

    De modulariteit van het gamma laat toe om het toestel volledig af te stemmen op de behoeften van de woning en de smaak van de klant. Elk toestel kan zowel in hoogte als in breedte variëren, tevens is er steeds keuze uit verschillende speksteen afwerkingsmethodes en zowat elke model kan ook in doorkijkversie verkregen worden. Technische opties zijn waterverwarming voor sanitair en ruimteverwarming en extra isolatie binnenin voor tragere warmteafgifte in passiefhuizen. Veruit het meest in het oog springend is het innovatieve design met perfectie tot in de kleinste details, waarmee Tulikivi ook de meest minimalistisch ingestelde klant bekoort.

    TULIKIVI RAITA 15 grafia - Prijs excl. 6 % of 21 % btw: € 9.479

    TULIKIVI KOLI 18 classic - Prijs excl. 6 % of 21 % btw: € 8.826

    CONSUMENTENINFO : Dutry & Co N.V. – Jagershoek 10 - B-8570 Vichte

    Tel 056 77 60 90 - www.dutry.com

    20-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk: 5 niet te missen events in september

    Verwen in september uw smaakpapillen tijdens het Feest van de Gastronomie, geniet van een buitengewoon vuurwerk in Sologne of ga meesterwerken uit de moderne kunst bewonderen in Lyon.

    1) 2 september – Nuits de Sologne

    Sluit de zomervakantie af met een spetterend vuurwerk! Op 2 september organiseert ‘Nuits de Sologne’ voor de laatste keer een spectaculaire pyromusical op het domein Petit Neuteau in de Loirevallei. Een grote vuurwerkshow met muzikale begeleiding zal het verhaal van Jungle Book opnieuw tot leven brengen. Op het programma staan special effects, betoverende muziek en bijna vijf ton vuurwerk. Plaatsen moeten op voorhand gereserveerd worden. Begin het schooljaar met een knaller!

    www.nuitsdesologne.com

    2) 16 en 17 september – Europese erfgoeddagen

    Liefst 17.000 monumenten openen dit jaar in Frankrijk hun deuren tijdens de Europese erfgoeddagen. Het ideale moment om plaatsen te ontdekken die normaal gesloten zijn voor het grote publiek. Bezoek bijvoorbeeld eens het Elysée of ga voor een rondleiding in een oude gevangenis. Tijdens deze 34e editie staat de jeugd centraal. Meer dan 26.000 events zullen jong en oud laten kennismaken met de schatten van het nationale erfgoed.

    journeesdupatrimoine.culturecommunication.gouv.fr

    3) Van 20 september tot 7 januari – Biënnale van de Hedendaagse Kunst in Lyon

    Zin om wat cultuur op te snuiven? Gerenommeerde kunstenaars uit de hele wereld komen in september naar Lyon om hun visie op het thema “Mondes flottants” (Drijvende werelden) met foto’s, schilderijen, video’s en installaties voor te stellen. Ter gelegenheid van de 40e verjaardag van het Centre Pompidou kunnen bezoekers op de Biënnale uitzonderlijk ook enkele meesterwerken uit de collectie van het museum bewonderen. Kunstliefhebbers kunnen daarnaast ook de werken van jonge opkomende artiesten gaan bekijken in het gedeelte “Rendez-Vous 17”.

    www.biennaledelyon.com

    4) Van 22 tot 24 september – Feest van de Gastronomie

    Trakteer jezelf eind september op een lekker culinair weekend in Frankrijk. Drie dagen lang kan je tijdens het Feest van de Gastronomie genieten van de heerlijke Franse keuken. Met het thema ‘Au coeur du produit’ staat deze 7e editie in het teken van de traditionele Franse streekproducten. Kookwedstrijden, picknicks, rondleidingen achter de schermen, kookworkshops, conferenties en degustaties zorgen voor animo tijdens het feest. Smullen maar!

    www.economie.gouv.fr/fete-gastronomie/accueil

    5) Van 30 september tot 8 oktober – Les Voiles de Saint-Tropez

    De mooiste zeilschepen ter wereld zakken eind september af naar Zuid-Frankrijk voor de zeilrace ‘Les Voiles de Saint-Tropez’. Een hele week lang strijden meer dan 300 boten, zowel moderne kleine zeilbootjes als klassieke schepen, in verschillende categorieën voor de eerste plaats. Toeschouwers kunnen in de haven van Saint-Tropez de indrukwekkende zeilschepen eens van dichtbij bewonderen en in de beroemde baai naar gratis muziek- en dansvoorstellingen gaan kijken. Plezier, gezelligheid en regatta’s verzekerd! www.lesvoilesdesaint-tropez.fr

    Voor lezers: http://france.fr





    20-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rosa Faia FW17 Josephine in sensuele chocolade

    Sweet like chocolate - Rosa Faia lanceert deze winter de serie Josephine in de sensuele kleur chocolate. Gebloemd borduurwerk en de combinatie van karamelbruine toffee en pure chocolate in het motief zorgen voor een betoverend winters decolleté. De warme kleur chocolate is als limited edition een aanvulling op de standaarduitvoering in navy black en pearl rose. Kenmerkend voor de serie is de stijlvolle combinatie van het Pied-de-Poule motief en weelderig bloemenborduursel. Van dichtbij verleidt Josephine met fijn afgewerkte details zoals het meerkleurige borduurwerk op semi-transparante tule en de aan de voorkant geborduurde schouderbandjes.

    Vanaf augustus in de winkels verkrijgbaar.

     







    19-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoxter blijft de trendsetter in inbouwhaarden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een eerste trend, vooral in nieuwbouw, is de cv-haard. Met een paar uur stoken per dag produceert ze voldoende warm water voor verwarming en sanitair. Zo vermijdt men oververhitting van de woonkamer in goed geïsoleerde woningen en is er dikwijls geen nood aan een verwarmingsketel of warmtepomp. In de zomer wordt de behoefte aan sanitair warm water dan gedekt met zonnecollectoren en een buffervat.

    HOXTER ECKA 50/35/45Wh met liftdeur - Prijs. excl 6 % of 21 % btw: € 4.835 (cv-inbouwhaard)

    De tweede trend, ook al in nieuwbouw, is de warmteopslaghaard. Ze kan pure stralingswarmte produceren door gebruik te maken van keramische wanden, of ook convectiewarmte via afsluitbare luchtroosters. Het belangrijkste voordeel is het sterk verhoogde rendement en het feit dan de haard nog vele uren warmte afgeeft nadat het vuur al uit is.

    HOXTER ECKA 76/45/57 h met liftdeur - Prijs. excl 6 % of 21 % btw: € 4.661 (inbouwhaard)

    De derde trend betreft dan weer de inbouwhaard met maximaal vuurzicht, zoals bij deze driezijdige haard waarvan het Hoxter gamma maar liefst vier verschillende formaten telt. Wat meer is, Hoxter garandeert ook echt dat zo’n groot glasraam schoon blijft tijdens het branden. Dit kan dankzij de uitgelezen Hoxter verbrandingstechnologie, die eveneens garant staat voor de laagste fijnstofemissies.

    HOXTER UKA 37/75/37/57h met liftdeur - Prijs. excl 6 % of 21 % btw: € 5.215 (inbouwhaard)

    18-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allereerste samenwerking voor Maison Père met La Redoute Intérieurs

     

    Het is de eerste samenwerking met Camille Omerin, ontwerpster van Maison Père. Deze deco addict heeft een zitruimte met vintage flair ontworpen met zetels, spiegels, lampen, een tapijt…  

    Camille Omerin: “Het creatieproces van een meubel is sterk te vergelijken met dat van een kledingstuk, je gaat volledig op in de details. Om inspiratie te vinden heb ik de vlooienmarkt afgeschuimd en me verdiept in details, vormen, materialen en kleuren. Mijn werk voor deze collectie sluit echt perfect aan bij wat ik elke dag doe voor Maison Père.”









    17-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caroline Biss: autumn/winter 17/18: Softer Side

    Beweeglijk en elegant, zo kunnen we de herfstcollectie van Caroline Biss samenvatten. Lichte, vloeiend vallende stoffen, kant en volants houden het vrouwelijk en vlot. Mooie truien in warme tinten maken er een knusse winter van. De groep neutrale tinten reikt van offwhite en warmere beige- en camelschakeringen tot grijs en zwart. Ze laten zich nu eens combineren in lichte laagjes en krijgen dan weer vorm in knusse truien en cardigans.

     







    16-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Redoute geeft carte blanche aan jon creatief talent met Jour/Né - HW17

    Creatief talent krijgt carte blanche! Jour/né, het merk gemaakt door Lou, Léa en Jerry, het bekende “très Français” modetrio, tekent voor een exclusieve herfst/winter 2017-collectie bij La Redoute. Sylvette Lepers, Verantwoordelijke Partnerships Ontwerpers & Imago bij La Redoute, ziet het zo: “Ze zijn jong, zitten boordevol talent en werken net als La Redoute rond een vrouwelijke, frisse dynamiek.” Jour/Né heeft voor La Redoute een garderobe uitgewerkt met 7 stuks. Beschikbaar vanaf eind augustus.

    Léa: “We hebben echt carte blanche gekregen. We werken steeds op dezelfde manier: we vertellen een verhaal.”

    Lou:   “Jour/Né is een merk dat ontstaan is om de dag aan te kleden. We hebben dus geprobeerd een garderobe te maken met een mantel, een broek, een jurk, enz. We hebben ons verhaal gevarieerd door te spelen met het licht, een soort knipoog naar de verschillende momenten van de dag.”









    16-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verzorg je handen in luxe met de nieuwe Guarana handspray en lotion

    Guarana is de nieuwste geur in de DOU My Hands collectie desinfecterende handsprays. Aanvullend op die verkwikkende design spray is er nu ook een intens hydraterende handlotion. De lancering past bij de missie van DOU My Hands die van de handen reinigen en verzorgen (opnieuw) een bijzonder moment wil maken.

    Moet het nog gezegd: naast voldoende nachtrust is een goede persoonlijke hygiëne belangrijk voor de gezondheid en daarbij spelen schone handen een belangrijke rol. Jammer genoeg zijn water en zeep niet altijd voor handen. Op reis, in de tram of op de bus, op de fitness, … is een desinfecterende verfrissende handspray geen overbodige luxe. DOU My Hands is een aangenaam product dat je altijd en overal kan gebruiken.

    “De handen reinigen is een gezonde gewoonte. Het is de beste manier om de verspreiding van ziektes te voorkomen. Door frisse, exclusieve geuren en een design flesje te koppelen aan een cosmetisch product dat meer dan 99% van de bacteriën doodt, maakt DOU My Hands van handverzorging opnieuw een aangename belevenis” legt Sophie Douterloigne, oprichtster van DOU My Hands uit. Niet voor niets maakt DOU My Hands ondertussen deel uit van het uniform van het vliegend personeel van onder meer TUI Fly Belgium.

    Eén jaar na de lancering van DOU My Hands pakt het merk uit met een gloednieuwe geur: Guarana. De fruitige, desinfecterende nevelspray op basis van een Braziliaanse bes, wordt aangevuld met een intens hydraterende lotion met even verkwikkende geur. Die bevat allantoïne en D-panthenol waardoor het product de bovenste huidlagen regenereert en irritaties verzacht. Dankzij de lichte structuur, wrijf je de lotion makkelijk uit en dringt het snel in de huid. De ‘jetstraal’ waarmee deze lotion op de huid wordt aangebracht is innoverend en heel praktisch.

    De spray en lotion ogen mooi dankzij het unieke loopdesign, bovendien voorkomt de boogvormige constructie de activering van de flacon in de handtas. Daarnaast is het ook milieuvriendelijk doordat de verstuiver wordt aangedreven door lucht in plaats van schadelijke gassen. Dankzij het verbeterde nevelsysteem is DOU My Hands nog beter doseerbaar.

    Toekomstplannen

    En er is nog meer nieuws want Sophie Douterloigne kijkt uit naar een internationale lancering. De unieke handensprays vallen niet alleen in ons land in de smaak. Ook de Duitse en Franse markt zwichten voor de geurige handverzorgingsproducten die er eveneens bij de apotheek te koop zijn.

    Vandaag staat DOU My Hands voor een totaalverzorging voor de handen. Met de vier desinfecterende nevelsprays (Ginger, Vanilla, Neutral en Guarana) reinig je de handen hygiënisch, ook als je geen water en zeep ter beschikking hebt. Ze worden aangevuld met een lotion die de handen extra hydrateren. Voor 2018 plant Sophie Douterloigne de lancering van lotions van andere geuren en een design handsfree dispenser bedoeld voor gebruik in (onder meer) hotels, luchthavens en fingerfood restaurants.

    Praktische info:

    Desinfecterende handspray: €8,99 (50ml). Dankzij zijn efficiënt doseersysteem, is één flesje goed voor minstens 70 applicaties. Verstuif, wrijf goed uit en de handen zijn hygiënisch schoon en opgefrist. De design verstuiver bevat geen drijfgas. Dit makkelijk doseerbare systeem wordt aangedreven door lucht.

    Lotion: €9,99 (50 ml) Vanaf september 2017 te koop bij de apotheek. De producten zijn dermatologisch getest en 100% Belgisch.

    DOU My Hands is het eerste merk dat het Belgische bedrijf Creavest Company uit Spiere ontwikkelde. DOU My Hands, afgekort “Dou”, vermarkt producten in het teken van handverzorging en -hygiëne. Oprichtster Sophie Douterloigne ontwikkelde het merk vanuit een persoonlijke nood. “Ik was op zoek naar een leuk én doeltreffend product dat je graag uit de handtas haalt. Tot mijn verbazing scheen dit nog niet te bestaan. Daarom besloot ik het zelf op de markt te brengen. Ondernemen zit in mijn bloed en ik had goesting in een project waarin ik mijn persoonlijke creativiteit kwijt kan. Resultaat is DOU My Hands. Dou, de eerste drie letters van mijn achternaam, zijn tegelijkertijd ook een knipoog naar het Franse ‘doux’ en het Engelse ‘Do’”, aldus nog Sophie Douterloigne. www.doumyhands.com

     





    15-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Giovane: Prince de Galle 2.0 en vurig rood

     

    Dat een klassieke print niet saai hoeft te zijn bewijst het Belgische Giovane door de Prince de Galle-ruit op een nieuwe manier in de kijker te zetten. Gecombineerd met een ludieke print van zwaantjes en strategisch geplaatste patches verliest de print meteen zijn stoffige karakter. Gooi er nog wat rode items tegenaan en je krijgt de prince de Galle 2.0.

     







    14-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgian chocolate village

    EEN NIEUW WERKJAAR HELEMAAL IN HET TEKEN VAN CACAO!

     

    Het Belgian Chocolate Village opende zijn deuren in september 2014 en is een van de grootste musea gewijd aan chocolade. Het ontving al duizenden Belgische en buitenlandse bezoekers in zijn prachtige belle époque gebouw in Koekelberg. Sinds zo’n drie jaar eert het Belgian Chocolate Village de ervaring en de knowhow van gepassioneerde ambachtslieden en nodigt het bezoekers uit voor een ontdekking die in het teken staat van de smaak…

    En dat werkt! Heel verleidelijk voor al wie deze lekkere hotspot nog nooit bezocht, om ook eens een kijkje te komen nemen op enkele minuutjes van het stadscentrum. Bij het begin van het nieuwe werkjaar is het Belgian Chocolate Village dé place to be voor al wie de wereld van de chocolade wil leren kennen. Het museum biedt heel wat animaties aan tijdens de Erfgoeddagen 2017 (op 16 en 17 september), maar ook ter gelegenheid van zijn derde verjaardag en de Wereld Cacao-en Chocoladedag op 1 oktober.

    Verrassende natuur ontdekken in het Belgian Chocolate Village

    De Erfgoeddagen op 16 en 17 september 2017 staan in het teken van “Natuur in de stad”. Een mooie gelegenheid om de tropische serre van het Belgian Chocolate Village te komen ontdekken. Daarin worden de teelt-en groeiomstandigheden van de cacaoboom nagebootst. Je vindt er ook bananenbomen, de roekoe, de vanilleplant, de peperstruik en verschillende tropische boomsoorten die kostbare kruiden afgeven waarmee de chocolatiers gedurfde chocoladecombinaties maken.

    Nadat bezoekers deze unieke tropische wereld in Brussel verkend hebben, is het tijd om de innerlijke mens te verwennen. De ambachtelijke chocolatiers van het Belgian Chocolate Village onthullen de verschillende stappen om van een cacaoboon tot de heerlijke chocolade te komen. Ze zullen al uw zintuigen prikkelen met hun demonstraties en bieden u een origineel chocoladehapje aan. Een unieke kans om de kinderen een heerlijk en natuurlijk stukje Brussels erfgoed te laten ontdekken!

    PSSSSTT!! Tijdens de Erfgoeddagen op 16 en 17 september is het bezoek aan het museum voor iedereen gratis!

    Feestelijke en lekkere viering van de chocolade én van de 3de verjaardag van het BCV. Mousse, ganache, praline, carré, tablet, fondant, moelleux… in België kennen we al die zaken op ons duimpje: chocolade maakt deel uit van ons DNA en jaarlijks eten we er zo’n 8 kg van! Maar bij passie komt ook kennis kijken. Op zondag 1 oktober kunnen we allemaal onze liefde voor de chocolade komen verdiepen in het Belgian Chocolate Village n.a.v. de 3e verjaardag van het museum.

    Terwijl hij de echte chocolade proeft, met zijn nieuwe, originele en soms onverwachte smaken van de hand van echte meester-chocolatiers, ontdekt de bezoeker de geschiedenis, de cultuur en de consumptie van de chocolade door de eeuwen en over alle continenten heen.

    In het kader van deze verjaardag en van de Wereld Cacao-en Chocoladedag, die ook op zondag 1 oktober gevierd wordt, laat het Belgian Chocolate Village u kennismaken met de geheimen van de biochocolade aan de hand van exclusieve animaties: voorstelling van de biochocolade (productie met respect voor het milieu, de biodiversiteit, de afkomst…), een pedagogische en diepgaande kennismaking met de planten in de tropische indoorserre van het museum en een bezoek aan een nieuwe pareltje, het atelier van chocolatier en cacaobrander Frédéric Blondeel, buur én vriend van het Belgian Chocolate Village, die zich onlangs vestigde in Koekelberg, de Brusselse gemeente die het meest verlekkerd is op chocolade.

    Op 1 oktober is de toegang tot het Belgian Chocolate Village gratis! Nog een reden om op een speelse manier stil te staan bij de uitdagingen van duurzame ontwikkeling en vooral om een aangenaam moment met vrienden of familie te beleven. Het begin van het nieuwe schooljaar staat helemaal in het teken van chocolade!

    OPENINGSUREN BELGIAN CHOCOLATE VILLAGE

    De Neckstraat 20 - 1081 Brussels (Koekelberg) - Tél : +32 (0)2 420 70 76

    info@belgianchocolatevillage.be - www.belgianchocolatevillage.be

    Open : elke dag behalve maandag - Tijdens de schoolvakanties : 7/7 open, incl. maandagen die op een feestdag vallen - Weekdagen: van 9u tot 18u Weekend, schoolvakanties en feestdagen: van 10u tot 18u. De laatste bezoekers worden toegelaten om 17u. Gesloten : op 25/12 en 1/1 - Duur van het bezoek: 1u.

     

     





    13-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avant première van de nieuwe Star Clippers brochure zomer 2018
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor het zomerseizoen 2018 presenteert Star Clippers een hele waaier aan vakantiemogelijkheden in haar nieuwe ‘Preview Brochure’. Met haar trotse zeilschepen, zowel in de Middellandse Zee als in de Indonesische archipel.

    Monaco en de Grand Prix F1 races

    Liefhebbers van autoraces kunnen in de maand mei een zeilcruise in de heldere wateren van de Franse Riviera en Corsica combineren met een halte in Monaco en ter plaatse een van de Grand Prix F1 races bijwonen. Dat worden dagen met een hoog octaangehalte! De Royal Clipper (vertrek 12 mei) is in Monaco wanneer de Historische Grand Prix wordt gereden. Met twee 7-nachten cruises bezoekt ook de Star Flyer Monaco, zowel tijdens de Formule 1 oefenritten (afvaart 19 mei), als op de dag van de Grand Prix F1 Finale (afvaart 26 mei). Deze twee cruises, met elk hun eigen route, zijn combineerbaar. De eerste cruise begint met een paar dagen in de Balearen vooraleer koers wordt gezet naar de Côte d'Azur, Corsica en Sardinië.

    Historische schatten van de Middellandse Zee

    De Middellandse Zee, dat is één brok geschiedenis en cultuur. Een cruise met de Star Flyer schept het perfecte kader om er de historische steden en sites te bezoeken. Een 9-nachten reis van Italië naar Griekenland (5 juli) laat je toe om de Sixtijnse Kapel en het Sint-Pietersplein te bewonderen vooraleer af te varen richting Amalfikust. De Star Flyer brengt je onder zeil naar de prachtige eilanden Ponzi en Lipari. Noto is de belangrijkste barokstad van Italië, bekend om zijn historische gebouwen in honingkleurig gesteente. Noto staat op de UNESCO werelderfgoedlijst. Van de Latijnse cultuur gaat het zeilschip langs Griekenland met de mythische stad Athene als hoogtepunt. Verschillende cruises van 10/11-nachten tussen Venetië en Athene bieden het beste van de Adriatische zee aan. Bezoek de geboorteplaats van de Olympische Spelen, het Achilleion Paleis op Korfoe en de Sint-Stevenskathedraal in Hvar. Ontdek Dubrovnik per fiets. Ga op uitstap naar de kerk van Lady on the Rocks in de wondermooie Baai van Kotor. Afvaarten op 14 en 25 juli, 1 september en 6 oktober.

    Het ideale weekendje weg op zee!

    Zin om er even tussenuit te zijn? Star Clippers laat je toe om van een relaxte korte cruise te genieten. Ga op 30 juni aan boord voor een 5-nachten cruise langs Civitavecchia, de haven van Rome, en stop in Portofino, Elba en Corsica. Een alternatief is de 4-nachten cruise van de Royal Clipper met vertrek in Civitavecchia (10 juli). Je komt langs Elba, Corsica (Bonifacio) en Sardinië. Waarom niet combineren met een leuke citytrip in Rome?

     

    Droomcruise in het paradijselijke Indonesië

    Reeds geruime tijd is de Star Clipper actief in de serene wateren van Zuidoost-Azië. Vertrekkend op 5 mei uit Singapore zet de viermaster koers naar Bali, Indonesië, waar er gedurende de zomer cruises vertrekken van 7, 10, 11 en 14 nachten. Ontmoet de lokale bevolking met hun legendarische vriendelijkheid. De natuur is er wondermooi en de mix van culturen maken de bestemming extra interessant. Wat dacht u van het kratermeer op het eiland Satonda of het indrukwekkend landschap bij de Bromo vulkaan? Mis zeker geen ontmoeting met komodovaranen of de schitterende stranden van de Gili-eilanden waar er gesnorkeld en gedoken kan worden met een PADI-insctructeur, op zoek naar de mooiste koralen. Bezoek ook de hindoeïstische Ulun Danu Bratan tempel en de Sendang Gile watervallen.

    Info:

    Boek een Star Clippers cruise voor zomer 2018 vóór 31 januari 2018 en geniet van een interessante vroegboekkorting tot 20%.

    www.starclippers.com

    Ontdek exclusieve all-in cruise package inclusief vluchten, transfers en pre/post cruise hotelverblijf in de brochures van de Tour Operator partners. De nieuwe Preview brochure voor zomer 2018, posters en displays kunt u online bestellen via www.connect2.be.

     

     

    12-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anita brengt rode versie uit vana ward-winnende sportbeha Dynamix Star

     

    Deze winter lanceert Anita Active de award-winnende (Red Dot Design & ISPO) sportbeha DynamiX Star in een nieuw kleurtje, namelijk felrood. Met deze gelimiteerde editie trek je deze winter de aandacht in de sportclub. De sportbeha combineert stijl met functionaliteit. Ergonomische bandjes verzekeren de nodige ondersteuning en een hoog draagcomfort.

    Verkoopprijs : beha 64,95 € - Vanaf augustus verkrijgbaar in de winkels.

     





    11-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LolaLiza women prackshots herfst 2017

    De nazomer van LolaLiza kleurt warm roze en baadt in lichte tinten. Elektrisch blauw en fuchsia geven punch aan de garderobe. Details als rushes, kant en verfijnde snits geven een onweerstaanbare vrouwelijke charme aan jurkjes, tops en jassen. Een leuk thema zijn de oogjes, die al dan niet opgesmukt met fijne studs of pailletten voor een speels accent zorgen aan kragen en T-shirts.

     







    11-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LolaLiza: terug naar school

    Binnenkort trekken de kids weer naar de schoolbanken. Als het van LolaLiza afhangt, doen ze dat in opvallend roze, frivole T-shirts en met prints en pailletten opgesmukte sweaters. Perfect om te stralen op de speelplaats!

     









    10-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe jaarcollectie La Tedoute Intérierus gaat voor heerlijke stijlenmix

    De nieuwe jaarcollectie van La Redoute Intérieurs gaat voor een heerlijke stijlenmix: Vintage Couture met een knipoog naar de jaren 30 en art deco-details; Urban Serenity, de nieuwe versie van de Scandinavische stijl, vrolijker en vrouwelijker; Baroque Flower met een dandy esthetiek…

     

     









    09-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fjällraven: Greenland shirt jacket SS17

    Geliefde buitenklassiekers sinds 1968. Toen het Greenland Jacket voor het eerst in de jaren 60 werd uitgebracht, was het een revolutie: Lichtgewicht, weerbestendig, sneldrogend en voorzien van tal van praktische functies. Wij vinden deze kenmerken bij de huidige buitenkleding logisch, maar dat was 50 jaar geleden niet het geval.

    Het begon allemaal in 1966 met een expeditie naar Groenland waarvoor Fjällräven de uitrusting van tenten en rugzakken verzorgde. De expeditie was een succes; de Scandinavische alpinisten deden een aantal eerste beklimmingen in het veeleisende landschap. Eenmaal weer thuis waren de deelnemers vol lof over de uitrusting van Fjällräven, maar ze waren minder blij met de outdoorkleding van die tijd.

    De kritiek van de klimmers inspireerde Åke Nordin van Fjällräven, die al snel begon te experimenteren met ontwerpen en een klimjas maakte op zijn moeders Singer-naaimachine. Hij vond de stof die hij gebruikte in zijn atelier: een stuk overgebleven tentmateriaal dat hij bedekte met een mengsel van bijenwas en paraffine om het beter waterdicht te maken.

    Fjällräven’s eerste jas werd uitgebracht in 1968 en vernoemd naar de expeditie. De jas werd al snel populair bij klimmers die de capuchon, zakken en het duurzame, weerbestendige materiaal waardeerden. De stof werd G-1000 genoemd en is sindsdien een belangrijk onderdeel van vele functionele en slijtvaste kledingstukken van Fjällräven.

    De nieuwste aanwinst van de Greenland-collectie is een licht ’shirt jacket’ voor dames die graag tijd buiten doorbrengen. Het heeft alle klassieke kenmerken van Fjällräven met een overslag met knoop over de rits en twee plooizakken die van bovenaf toegankelijk zijn, maar de snit is een beetje getailleerder en vrouwelijker met een verstelbare knoop op de rug.

    Gemaakt van G-1000 Lite Eco, wat het een betrouwbare en praktische alledaagse jas maakt die net zo geschikt is voor het woon-werkverkeer op de fiets als voor wandelingen. Vandaag de dag is het Greenland Jacket een klassieker die al generaties lang geliefd is. En nu heeft de jas gezelschap gekregen van een hele reeks broeken, shirts, rugzakken en tassen, allemaal in G-1000 dat nog steeds bekend is als van een van ’s werelds beste outdoorstoffen.







    08-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geef le interieur nieuw leven met de opfrisverf van Levis!

    Ben je uitgekeken op je interieur, maar zie je grote renovatiewerken niet zitten? Soms hoef je het helemaal niet groots te zien om een nieuw interieur te verkrijgen. Met de opfrisverf van Levis geef je onder meer meubels, radiatoren, elektrische toestellen en tegels een kleurrijk nieuw leven. Zelfs voor onervaren schilders is de verf uiterst toegankelijk, en je kunt er meteen mee aan de slag. Extra handig: je hebt geen primer nodig én kunt alles op één dag afwerken. Do try this at home!

    In onze wegwerpmaatschappij kopen we snel nieuwe spullen die we dan even snel weer weggooien. Vaak gaat het om objecten die nog perfect bruikbaar zijn, maar die plaats moeten maken voor iets nieuwers of hippers. Met de opfrisverf van Levis krijgen die objecten een tweede of zelfs derde leven. Zo tover je de oude meubels van je oma om tot ware designstukken, geef je je vergeelde koelkast een frisse witte kleur of laat je je oude keukentegels er als nieuw uitzien. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Door de meubels op te frissen bespaar je bovendien niet alleen centen, je helpt ook mee aan een duurzame toekomst.

    Geen ervaring vereist

    Het handige aan dit nieuwe verfassortiment is dat het zelfs voor de meest onervaren klusser heel gemakkelijk te gebruiken is. Wil je bijvoorbeeld een kastje schilderen, dan hoef je het alleen maar eerst schoon te maken en lichtjes op te schuren. Daarna kun je er meteen invliegen, zonder primer. En doordat de verf snel droogt, werk je je meubel op één dag af. Easy breezy!

    Magische muren: Je muur of deur wordt een handig schrijfbord met de Levis Bordverf. Of ga voor Levis Magneetverf met een afwerkingslaag van bordverf, zodat je het beste van twee werelden combineert.

    Flashy pronkstuk: Met de Levis Deco Spray Fluo, Metallic of Glitter maak je van een oude kaarshouder of kitscherig beeldje een spectaculair pronkstuk.

    Van oud naar nieuw: Een ouderwetse vaas pimpen? Dat kan met Levis Muurtegels. De verf hecht perfect op glas, maar ook op tegels en porselein.

    Oma's aan de top: De oude kast, stoel of tafel van je oma geef je in een-twee-drie een nieuw leven met Levis Meubels.

    Grote klussen: Ben je klaar voor een grotere klus, dan zijn deze types opfrisverf iets voor jou: Levis Houten Plafonds, Levis Wandbekleding en Plinten, Levis Vloeren en Trappen, Levis Hittebestendige Verf, Levis Ramen en Deuren, Levis Radiatoren en Levis Vernis. Er is een opfrisverf voor elk object, meubel of plekje in huis.

    Uitgebreid kleurenaanbod : De meeste producten van de opfrisverf zijn verkrijgbaar op de Levis-verfmengmachine, waardoor bijna elke kleur mogelijk is. Zo kun je een trap een opvallende kleur geven of je radiator in een zachte, neutrale tint schilderen zodat die als een kameleon opgaat in je muur.

    Inspirerende tutorials: Nood aan inspiratie? Blogsters Céline van I Do it Myself en Elfi van Glam At Heart tonen hun eigen creaties met Opfrisverf in deze handige tutorials!

     

     

     

     

     

     











    07-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomeren in eigen tuin doe je met Decoranda

    » Veranda, garden house of terrasuitbreiding? - » Nieuwe showroom in Knokke - » Inspiratie en advies op maat

    Een stevige strandwandeling doet altijd deugd, maar voortaan trek je ook nog om een andere reden naar het mondaine Knokke: Decoranda inspireert en adviseert er in hun nieuwe showroom. Je ontdekt er hoe je met veranda’s, garden houses en terrasoverkappingen vaker en langer optimaal kunt genieten van de zomer én van je eigen buitenruimte. Decoranda is dé specialist in veranda’s, tuinkamers en overkappingen. Ze inspireren en adviseren hoe je elke dag van het jaar kan genieten van outdoor living.

    Tot voor kort kon je voor informatie, inspiratie of het uitwerken van een eerste ontwerp terecht in de Decoranda showrooms in Oostakker (bij Gent) en Maldegem. Die laatste locatie maakt nu plaats voor de gloednieuwe showroom in de aanlokkelijke kuststad Knokke. De veranda krijgt er een gloednieuwe betekenis!

    365 dagen genieten

    Decoranda blaast het concept veranda nieuw leven in. Voor hen staat een veranda gelijk aan een woonuitbreiding met een fenomenaal zicht op de tuin en veel lichtinval. Een volwaardig onderdeel van de woonst: een ruimte waar je ontspant, graag vrienden en familie ontvangt of zelfs werkt en kookt.

    En ook met een garden house kan je vaker en langer genieten van je buitenruimte. Je creëert je eigen plek volledig op maat: van stoere man cave of home gym tot pool house of een gezellige woonkamer middenin de tuin. Een plek die het leven 365 dagen per jaar aangenamer maakt. En dat alles zonder zorgen voor onze Belgische weergoden.

    Eigen look and feel

    Decoranda voelt al langer dan vandaag aan dat de standaard tuinhuizen of paviljoenen eens grondig mochten herzien worden. Wat volgde waren moderne ontwerpen die als parels schitteren in de tuin. De garden houses en veranda’s hebben een basis van aluminium, een materiaal dat bijzonder fijn en duurzaam is en daarnaast een moderne uitstraling heeft. Alle maten en vormen zijn mogelijk, ook qua afwerking kies je naar eigen smaak voor hout, glas, beton of lamellen van aluminium.

    Het is maar net welke look and feel jij geven wilt. De grote raampartijen van dubbel glas maken dat het garden house goed geïsoleerd is, maar toch aanvoelt als een onderdeel van de tuin. Mooi weer? Dan kunnen de glasschuifwanden in een handomdraai opengezet worden. Bovendien kan het geheel tegen een stevig stootje!

    Voluit zomeren

    De zomer is al mooi begonnen en ook de komende maanden beloven nog veel goeds; hoogtijd dus voor een extraatje in de tuin. In de nieuwe showroom in Knokke kan je heel de zomer (ook tijdens het bouwverlof) terecht om je te laten inspireren door de showroommodellen. Je ontdekt er veranda's, garden houses, woonuitbreidingen en Renson terras- en tuinoverkappingen. Al een concreet idee? In overleg met de Decoranda deskundigen kan je je wensen vorm geven en uitwerken.

    Decoranda is al sinds 1994 specialist in ontwerp, productie en plaatsing van aluminiumveranda’s. Het bedrijf werd al snel topspeler op de Oost- en West-Vlaamse markt. Een team van een twintigtal ervaren werknemers staat garant voor een succesvol verandaproject van a tot z: van fundering- en grondwerken, over vloerplaatsing tot montage van de zonweringen. Samen een vrijblijvend eerste ontwerp uitwerken, kan gerust in een van de showrooms. Locaties in Maldegem, Gent en Knokke. www.decoranda.be

     







    07-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fjällräven: high coast hooded shirt

     

    Lichtgewicht functionaliteit voor spontane avonturen

    Spontane avonturen zijn onderdeel van de zomerpret. En de kleding van de High Coast-collectie is gemaakt om kleine avonturen een beetje makkelijker te maken. Zodat de afstand tussen het bedenken van het idee en het omzetten ervan in werkelijkheid zo kort mogelijk is.

    De collectie omvat lichte, koele kleren van sneldrogend materiaal. Kleding die net zo geschikt is voor lichte wandelingen als voor een kajaktocht in open water. Het ontwerp is eenvoudig met een paar details om het gewicht laag te houden. Deze kleding is praktisch en inpakbaar, en altijd klaar om nieuwe ontdekkingen te doen.

    Dit seizoen zijn er verschillende fantastische nieuwkomers toegevoegd aan de High Coast-collectie. De High Coast Wind Parka voor heren is bijvoorbeeld een langere versie van het populaire High Coast Wind Jacket, terwijl de High Coast Lite Hoodie voor dames en heren een lichte gemakkelijke tussenlaag is van merinowol en polyester. We mogen ook het High Coast Hooded Shirt SS W met korte mouwen in een aantrekkelijke anorakstijl niet vergeten. Perfect voor zowel fietstochten als boswandelingen. Er is volop ruimte voor belangrijke spullen in de zak aan de voorkant en de praktische zak op de rug, zodat je je rugzak thuis kunt laten. Een lichte, inpakbare trui voor een casual buitenleven in de zomer.







    07-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!