Inhoud blog
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    15-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mini-quiches met pompoenbloemen en Parmaham
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ingrediënten voor 7 stuks: 1 rol bladerdeeg, vulling: 70g geraspte Parmezaanse kaas 3 eieren, 125g ricotta, 2 groene courgettes, 6-8 pompoenbloemen, 50g Parmaham, 50g gesnipperde ui , 3-4 eetlepels melk, 1 theelepel gehakte peterselie, zout en peper, 30g olijfolie

    Versiering: 50g plakjes Parmaham, 3 pompoenbloemen

    Voorbereiding (30 minuten):

    Schil de courgettes en snijd ze in de lengte doormidden. Schep het vruchtvlees er uit en snijd de schil in de vorm dobbelsteentjes. Laat de ui kleuren in olie samen met de Parmaham in julienne reepjes, voeg de courgettes en het zout toe en kook ze zonder dat ze al te papperig worden. Breng op smaak met zout, indien nodig, en peper. Verdeel de pompoen bloemen in julienne reepjes na het verwijderen van de stampers.

    Klop de ricotta, voeg de eieren, melk, kaas, peterselie, courgettes met het kookvocht en de pompoen bloemen toe. Vul de ingevette en bebloemde mallen met het bladerdeeg, prik de bodem met een vork en giet er de vulling in. Bak in de oven op 175 ° C gedurende 30 minuten. Verwijder de mini quiches uit de oven en versier ze met de julienne reepjes van pompoen bloemen en de Parmaham plakjes.

    Smakelijk!

    15-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vertrek op pittig keukenavontuur met biologische kruiden

    Spice up your life met de originele kruidenmengelingen van Herbaria. Deze biologische producten geven je maaltijden (en je leven) een kruidige boost. Dankzij Hygiena worden ze nu ook in België verdeeld.

    Oosterse Tajine Marrakech-mix

    De specerijmengelingen van Herbaria maken van kokerellen een avontuur. Zo biedt deze Duitse onderneming onder andere de gewaagde Tajine Marrakech-mix. Dit kruidenmengsel is van Oosterse origine en bestaat uit koriander, zout, kardemom en arganolie. Ideaal om toe te voegen aan een heerlijk gestoofde tajine. Prijs: 7,99 euro

    De kruidenmix Palais D’Or

    Serveer aardappeltjes of frietjes in een kruidig jasje van Palais D’Or. Zo kan je je gasten op een spicy manier verwennen. Zowel kinderen als volwassenen zijn gek op deze combinatie van verschillende pittige smaken. Prijs: 6,95 euro

    Songe de Neptune voor bij vis

    Deze kruiden zijn uniek door de simpele, maar toch uitermate smaakvolle en pikante samenstelling. De mengeling past perfect bij visgerechten. Ze brengen je bereidingen, zoals papillot met vis, gefrituurde garnalen of Sint-Jacobsvruchten, naar een hoger smaakniveau. Prijs: 6,95 euro

    Een trio van zwarte peperkorreltjes

    Heb je liever een meer gepeperd gerecht? Kies dan voor het trio van zwarte peper. Deze mix biedt meer dan alleen maar pittige scherpte. De elegante en evenwichtige peperkorreltjes bevatten immers karakteristieke smaken die afkomstig zijn uit India en Sri Lanka. Prijs: 6,65 euro







    15-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SS17 Guess Jeans collectie

    De SS17 Guess collectie viert de fusie van urban glamour en een bohemian free spirit. Tijdens het verkennen van innovatieve stoffen, zet de collectie de spotlight op natuurlijke materialen in een verscheidenheid van kleuren en patronen voor hem en haar. Denim is a key player voor sun-kissed summer looks.

    WOMAN

    City Uniform : Een stadse jonge vrouw, met haar talloze verplichtingen, is de bron van inspiratie voor de urban-glam looks in deze collectie die bestaat uit vakkundig fashion stukken gecombineerd met trendy details en innovatieve stoffen. Het resultaat is een originele lijn van transitional outerwear, packable kleding en functional denim.

    Bloemen-en dierenprints creëren de perfecte urban jungle look, naast grafische motieven en strepen. Denim meets technologie in de #smartguess lijn, met futuristische afwerkingen van het materiaal dat echt vooruitstrevend op het gebied van fashiondenim is.

    Drie kleuren vertegenwoordigen drie verschillende performances: Fast Blue staat voor zeer ademend en waterafstotend denim met dry-fast-technologie; Cold black staat voor warmte-regulering-technologie die de huid beschermt tegen UV-stralen; en Stay White staat voor witter dan wit is, dankzij de speciale “no stain” technologie.

    Summer Pin-Ups : Cuba’s adembenemende landschappen en vrolijke sfeer worden doorgevoerd in een collectie van ultra vrouwelijke stukken met nieuwe vormen en graphics, trouw aan Guess iconische, jonge en sexy DNA. Close-fitting silhouetten en subtiele cut-outs zijn opgefleurd met opvallende patronen, strepen, bloemenprints en felle effen kleuren. Innovatieve stretch stoffen leggen een nieuwe niveau voor denim; leveren topprestaties qua fitting en geven tegelijkertijd een sensuele slanke pasvorm.

    En dan Jeancare; hydraterende denim en 4-Way Stretch – waarin zeer comfortabele stretch en shapewear materialen verwerkt zijn voor een ‘bombshell figure’– zijn de belangrijkste vernieuwingen die deze zomer hotter maken dan ooit!

    Raw Coast : De zorgeloze, onconventionele houding van het wereldberoemde Coachella Festival, dat een originele mix van muziek, mode en celebraties naar het hart van de Californische woestijn brengt, wordt weerspiegeld in natuurlijke en vloeiende stoffen zoals zijde, tencel en viscose. Desert vibes vertaalt in een palet van aardse en neutrale tinten. Maxi jurken en wijde rokken voor een boho-chic flair, vergezeld met wat verleidelijke items zoals hotpants en crop tops, zorgen voor de optie glam-rock style.

    Lichtgewichte, hemelsblauwe denim biedt stijlvolle comfort zelfs in de hete zomermaanden. Dankzij details als kleine uitsnijdingen, hoge splits en flirterige ruches, krijgt deze collectie ook nog een romantische touch, voor wat meer sensuele outfits.

    MAN

    Made in L.A. : Wanneer sport en technologie elkaar vinden, is het resultaat een collectie active wear gemengd met mesh en heat-welded elementen met innovatieve materialen voor de hedendaagse casual looks. Denk aan hoodies gedragen over T-shirts met longline fits in pastel kleuren en geometrische motieven, aangevuld met iconische Guess patronen, om een edgy streetstyle te benadrukken.

    Tops met comfortabelere pasvormen zijn perfect te combineren met een skin-tight jeans. Bovendien introduceert de Formenfit Coolmax denim lijn; een technologie die zweet van de huid houdt en zorgt ervoor dat de huid de gehele dag droog en comfortabel aanvoelt.

    Levende La Havana : De koele, relaxte sfeer van het Caribische eiland wordt uitgedrukt in 1950’s-geïnspireerde stijlen, met lichte shirts, Bermuda shorts en los vallende jassen. Zo maakt de outfit een gemakkelijke overgang van een dag aan het strand naar een avond met cocktails aan zee.

    Cuba en haar prachtige landschappen worden ook weerspiegeld in natuurlijke kaki tinten gemixt met tropisch fel roze, blauw en groen in prints met flamingo’s, bloemen en geometrische motieven. Tot slot garandeert een opvallend maar toch easy-to-wear indigo pak ultieme flexibiliteit en stijlvol comfort.

    Point Break : Moeiteloos cool, ontspannen en helemaal in verbinding met de natuur, de surfer lifestyle blaast leven in de beach-inspired kledingstukken van deze collectie. Lichtgewicht, bewegelijke materialen en natuurlijke materialen zoals linnen komen in dipdye en gebleekte felle kleuren, voor een levendige zomer look. Het vintage feeling in de denim is kunstig geherinterpreteerd, wat iets eigentijds biedt bij deze coole looks.

     

     







    14-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rituals make-up - The Riual of Cleaopatra

    Rituals introduceert onze schitterende make-upcollectie geïnspireerd door de schoonheidsrituelen van een van de machtigste vrouwen uit de oudheid. Ontdek de kracht van zuivere verpulverde edelstenen met amethist voor balans, robijn voor energie en saffier voor helderheid om je natuurlijke schoonheid te accentueren.

    Deze producten zijn vanaf 7 februari 2017 verkrijgbaar bij Rituals Cosmetics winkels, geselecteerde warenhuizen en rituals.com.

    Rituals Cosmetics is het eerste merk ter wereld dat Home & Body Cosmetics combineert. Met een breed productassortiment, waaronder lichaamsverzorging, huidverzorging, kostbare minerale make-up, zuivere thee, geurkaarsen, geurstokjes & Soulwear tovert het merk dagelijkse routines om in een betekenisvol moment. Elk product, meer dan 400 in totaal, is geïnspireerd door een oude oosterse traditie. De opening van de allereerste winkel aan de Kalverstraat in Amsterdam, in 2000, kreeg navolging in bruisende steden als Londen, Madrid, Antwerpen, Lissabon, Berlijn, Stockholm, Sào Paulo, Sydney en New York. Het luxemerk telt wereldwijd bijna 400 winkels, meer dan 1200 shop-in-shops en 5 City Spa’s in 24 landen. Rituals Cosmetics kende een snelle groei in het dutyfree-aanbod van luchtvaartmaatschappijen, cruiseschepen & veerboten, evenals in hotels. Rituals Cosmetics wordt verkocht op 100 cruiseschepen & veerboten, telt 110 luchthavenwinkels en wordt verkocht op of aangevoerd door 17 verschillende luchtvaartmaatschappijen. Meer informatie is te vinden op RITUALS.com.

    M.A.C - Make-up Art Cosmetics Lente / Zomer 2017

    Het hart en de ziel van M.A.C Cosmetics komt backstage tot leven tijdens de maar liefst 34 fashion weeks die wereldwijd worden georganiseerd. Het merk gaat prat op het ontdekken en stimuleren van nieuw talent en de samenwerking met innoverende marktleiders wat leidt tot nieuwe iconische schoonheidsstijlen. In januari presenteert M.A.C drie aanbeden make-up maestros - Diane Dendal, James Kaliardos en Kabuki die nieuwe kleurcollecties voorstellen en tegelijk de creatieve input van deze kunstenaars uitstralen.











    13-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reebok Nano 7

    Reebok CrossFit lancert de Nano 7 training schoen, maar handhaaft de erfenis als een van de toonaangevende schoeisel merken in het CrossFit gemeenschap. Vermits Reebok de Nano franchise laat doorlopen, is het project geëvolueerd naar de ultieme trainingschoen met precieze verfijning van het silhouet, waardoor de pasvorm voor elke sporter verbeterd werd.

    Fred Perry men & women SS17 heruitgaves

    Het Fred Perry archief is het uitgangspunt voor de heruitgaves van de serie Collection. Elk onderdeel vertelt het verhaal van wat voorheen als norm gold. De collectie bestaat uit een reeks van de meest gewilde en best verkopende items uit vorige collecties, sommige krijgen een lichte-update met nieuwe en inventieve kleuren en stoffen, en dit zowel in de collectie voor dames als in de collectie voor heren. Een klassieker, eens te meer geperfectioneerd.

    PUIG - Invictus Olympéa Intense

    Paco Rabanne, een revolutionair couturier. Schepper van radicale mode die mensen in de zestiger jaren wakker schudden. Hij organiseerde ook de eerste events op de catwalk, waarbij modellen blootsvoets liepen. Zijn tour de force: sensuele vormen opgebouwd met industriële materialen, waarin je je toch vrij kan bewegen. Een harnas als sensuele kleding, metaal als een tweede huid. Heel gedurfd!

    Radicaal, vrij, avant-garde. Dit zijn nog steeds de kernthema’s van de mode en geuren van Paco Rabanne. Zijn parfums zijn architecturaal maar vrij van geest. Sterk en onconventioneel, wijd open voor fantasie.

    De geur van de overwinning leidde tot de creatie van Invictus in 2013. De kampioen, niets of niemand kan hem weerstaan. Twee jaar daarna geeft Olympéa de kracht aan de vrouw. Met hen kunnen we helden zijn! Invictus is de man in al zijn kracht, de onfeilbare held die het nooit opgeeft. Een God op Aarde. Olympéa is het ultieme icoon, uniek. Een messcherpe geest, een majestueus lichaam, een goddelijke koningin. Twee uitzonderlijke karakters die samenkomen voor een explosieve ontmoeting...

    RITUALS - Beauty of Love

    Geef vandaag wat extra aandacht en vier de liefde. Verwen je geliefde met een relaxerend bad met de wonderlijke geur van de Ayurveda-collectie. De oude Ayurvedische ingrediënten amandelolie en Indische Roos hebben een relaxerend effect op lichaam en ziel. Organiseer een diner bij kaarslicht en creëer een warme romantische sfeer met de Sakura-geurkaars. Kleed je op en kies een van de nieuwe The Ritual of Cleopatra lipsticks om met verbluffende lippen indruk te maken op je geliefde.

    Marciano Kids Lente / Zomer 2017

    Een collectie vol met karakter. Elegante lijnen en verfijnde stoffen stelen de show in de nieuwe Marciano Kids SS17 collectie, die met het merk Signature furore maakt en uitbreidt in de wereld van kinderkleding. De collectie omvat diverse ontwerpen met nauwgezette aandacht voor detail, maar creëert eveneens elegante formele outfits voor ceremonies en speciale gelegenheden.

    Betty Barclay :: SS17

    Mood Indigo: De Betty Barclay collectie voor lente / zomer 2017 toont een ruim assortiment doordrongen van lichtheid en veelzijdigheid. Kledingstukken vervaardigd uit lichtgewicht materialen met gevarieerde en veelzijdige en zoete details zorgen voor een nagenoeg onbeperkte mix. Flatterende silhouetten zorgen voor het nodige vertrouwen. Het seizoen start alvast met marine geïnspireerde items! Sailor Ahoy!

     

     

     

                          















    12-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griepepidemie in Belgiƫ ?

    Met Laboratoires ORTIS gebruikt u de kracht van planten, van propolis en van koninginnebrij om uw immuunsysteem te versterken.

      

    PROPEX EXPRESS is de bondgenoot tegen de koude. Dankzij de formule op basis van planten, de hoge dosis propolis en vitamines heeft Propolis Express een doeltreffende werking op het natuurlijke afweersysteem van het organisme.

    De inzet? Snel weer op de been zijn: Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: neem 3 x 2 tabletten per dag in tijdens de maaltijd. Kinderen tussen 6 en 12 jaar: neem 3 x 1 tablet per dag in tijdens de maaltijd. Aanbevolen verkoopprijs: doos van 45 tabletten – 8,24€

    KONINGINNEBRIJ is een pareltje afkomstig uit de bijenteelt en heeft een hoge concentratie aan vitamines, mineralen en spoorelementen. Maar dit natuurwonder moet bijzonder goed behandeld worden om de doeltreffendheid ervan te behouden. Daarom is Laboratoires ORTIS erg streng op het vlak van de bewaring van de actieve bestanddelen van de Koninginnebrij, de bestanddelen die voor de kwaliteit zorgen.

    Het product puur of verdund in een glas water of vruchtensap, 's morgens of 's middags innemen bij de maaltijd. 2000 mg als aanvangsdosis en 1000 mg als onderhoudsdosis. Aanbevolen verkoopprijs: Flacon van 250 ml zonder alcohol – 18,40€ - Flacon van 500 ml met alcohol – 25,50€ - Doos van 24 tabletten – 15,51€







    11-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rituals - Soulwear SS17

    Ontdek de volmaakte pasvorm en trendy look van de nieuwe must-haves voor het komende zomerseizoen. De lente/zomer ’17 Soulwearcollectie is gemaakt van heerlijk zachte en lichte materialen, ideaal voor de zomer! Een stijlvolle collectie in een brede waaier van frisse kleuren om thuis lekker in te ontspannen. Ervaar de luxe van een exclusieve lijn kledingstukken die de zon in je garderobe brengen









    11-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg verbouwt woning vier keer in zijn leven

    Vooral eigenaars van een huis of appartement (65%) steken graag de handen uit de mouwen om hun woonst op te knappen, met de focus op de keuken en de badkamer. Belgen hebben niet alleen een baksteen in de maag, maar investeren duidelijk ook in de renovatie en de inrichting van hun woonst. Dat is één van de opmerkelijke resultaten van een enquête die uitgevoerd werd in opdracht van FISA, de organisator van grote nationale beurzen zoals BATIBOUW en COCOON.

    FISA gaf in oktober 2016 de opdracht aan het marktonderzoeksbureau Incidence 360° Market Research Solutions om 1010 Belgen te ondervragen over hun woonst, de eventuele verbouwingswerken en de vrijetijdsbesteding in hun huis. We zetten de resultaten op een rijtje.

    7 op 10 Belgen is eigenaar van een woning:De Belg leeft met de baksteen in de maag, zo veel is duidelijk. Zo blijkt dat zeven op de tien deelnemers van de studie eigenaar is van een woning. Amper drie op de tien huurt. De eigenaars van een woning verkiezen een huis (82%) boven een appartement (18%). Ondanks het feit dat er zo veel deelnemers eigenaar zijn van een woning, leven we er gemiddeld maar twaalf jaar. Eigenaars wonen vijftien jaar in hetzelfde huis en huurders zoeken gemiddeld na zeven jaar andere oorden op.

    Interieurinspiratie op internet & beurzen : Volgens het onderzoek zijn we in het algemeen zeer tevreden over onze woonst. Toch kunnen we niet stil blijven zitten; iedere twee à drie jaar veranderen we wel iets aan ons interieur. We doen het vaakst inspiratie op via internet, denk maar aan websites zoals Pinterest en Instagram. Maar ook interieur- en bouwbeurzen zijn een grote inspiratiebron. Een vijfde van de eigenaars van een woning komt na een bezoek aan één van de salons vol ideeën terug. Maar, dé schakel tussen inspiratie en uitvoering is het advies van een professional. Die vinden geïnteresseerden op één van de woonbeurzen waar ze indrukken kunnen opdoen, offertes kunnen aanvragen en leveranciers kunnen ontmoeten.

    Belgen steken zelf de handen uit de mouwen: 53% van de Belgen verbouwt wel eens zijn of haar woning. Een nieuwe badkamer, een likje verf, een veranda, … we steken vier keer in ons leven onze handen uit de mouwen om ons huis nog mooier en sfeervoller te maken. Vooral de keuken en de badkamer worden onder handen genomen. Schilderwerken doen we meestal zelf. Voor grotere klussen zoals aanpassingen aan het dak, de verwarming, de ramen en de elektriciteit schakelen we liever de hulp in van een vakman of een expert.

    Op vlak van planning en budgettering zijn we slechte leerlingen : De helft van de verbouwingswerken loopt vertraging op. De geplande deadline wordt meestal zeven weken overschreden. Ook op vlak van begroting en budget kunnen we nog heel wat bijleren. Meer dan de helft van de Belgische verbouwers overschrijdt het geraamde bedrag voor de werken. Het totaal gespendeerde bedrag is meestal zestien procent hoger dan de raming van de kosten. Een woonbeurs zoals Cocoon of Batibouw is de ideale gelegenheid om advies in te winnen over duurzame maar ook haalbare bouwoplossingen zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Maar niet alleen eigenaars nemen hun woning onder handen, ook de huurders zitten niet stil. Bijna een derde van hen voert werken uit om hun stekje helemaal op zijn of haar eigen smaak af te stemmen.

    Onze keuken is bij voorkeur een leefkeuken: Onze keuken wordt steeds meer gezien als een leefruimte in ons huis. We spenderen gemiddeld anderhalf uur per dag in de keuken. We staan er niet alleen tussen de kookpotten; we ontbijten, kijken televisie en komen er samen met het gezin voor het avondeten. Een centrale plek in het huis dus! En dat is de woonbeurzen niet ontgaan. Steeds meer mensen verbouwen hun keuken tot een duurzame, moderne en aangename leefruimte die een leven lang meegaat. Wat hebben we daarvoor nodig? Een interieurexpert, een architect, een vloerspecialist, noem maar op. Alleszins advies op maat om onze keuken om te toveren tot een functionele en gezellige plek.

    Badkamer en toilet in de kijker: Wat doen we het liefst in de badkamer? Zingen in de douche zo blijkt! We verkiezen massaal een douche boven een bad. Zo heeft bijna negen op de tien Belgen een douche. En ook het muzikale element kan niet ontbreken, want een kwart van ons heeft een radio in de badkamer. Bovendien is het toilet niet langer dat koude kamertje in de gang. We brengen er namelijk 20 minuten per dag door. We nemen er een korte break, een rustmomentje waar we de tijd nemen om een tijdschrift te lezen, op onze tablet te spelen of e-mails te lezen.

    Relaxen in een eigen wellnessruimte? Wellnessfaciliteiten zijn niet onbelangrijk voor ons. Drie procent van de deelnemers van de studie kan helemaal tot rust komen dankzij de wellness bij hen thuis met een sauna, hamam… Daarnaast heeft drie procent van de woningen een zwembad. Vooral mensen jonger dan 35 jaar vinden een zwembad een waardevolle investering.

    Domotica wint meer en meer aan belang: Onze huizen worden steeds meer uitgerust met technologische snufjes. Toch vindt één op de vier Belgen domotica te duur om te installeren in hun huis. Velen zien domotica als een ‘speeltje’ of denken dat de domoticatechnologie nog niet voldoende ontwikkeld is. Maar niets is minder waar. Domotica zit in de kleinste dingen, denk maar aan de thermostaat die ervoor zorgt dat het huis verwarmd is na een dag werken, de dimlichten in de slaapkamer of het draadloze speakersysteem in de woonkamer. Domotica is een gevolg van de hoogtechnologische wereld waar we nu in leven. Comfort is dé topprioriteit van de domoticaspecialisten die op de woonbeurzen alle informatie voorzien.









    10-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wacoal Lingerie lente 2017

    Wacoal brengt ultieme luxe in een nieuwe flamboyante stemming voor SS17. Durf sexy voor borduursels en prints te sterven te zijn.

    Chrystalle biedt een verfijnde en prachtige collectie van beha's, slips en loungen stukken voor een complete lifestyle collectie. De gloednieuwe couture geïnspireerde botanische tulpenprint is ontworpen en gedrukt in Italië en is exclusief voor Wacoal. De Padded Push Up beha is voorzien van een driedelige schuimbeker die zorgt voor een mooie ronde, maar natuurlijke vorm terwijl de verwijderbare cookies een push up naar binnen geven voor geaccentueerd splitsing - verkrijgbaar in de maten: 32-36A & 30B-38D, met bijpassende korte (S -XL). Het trapeziumvormige hemdje is het ultieme luxe loungewear stuk, met grote botanische druk in een twee-way stretch crêpe de chine - verkrijgbaar in de maten: S, M & L, met bijpassende Sleep Kort (S-XL).

    Frivole is een gloednieuwe collectie voor SS17 met onberispelijke fit en sensuele stoffen. Frivole kenmerkt een gevoelig two tone stretch kant met een opvallende art deco geïnspireerde motfi. Super zacht tegen de huid, Frivole wordt afgesloten met een sint-jakobsschelp mesh rand en lancering in twee kleuren, zwart / noga en cameo. Frivole beschikt over een keuze van de beha stijlen voor elke gelegenheid met inbegrip van een UW contour push-up beha en zachte cup beha die een volledig op maat gemaakte high-tech naadloze voorkant hebben (beide verkrijgbaar bij een 32A naar 36D). Deze stijlen zorgen voor een prachtig gladde vorm evenals push-up effect voor een fantastische splitsing. Een prachtig hemd is ontworpen om het bereik te voltooien.

     

    ANTWRP - Spring/Summer 2017

    Wielertoerist en cliché toerist uit de sixties en seventies of nostalgische zomers in eigen tuin…de zomercollectie 2017 van Antwrp brengt ons terug naar de authentieke zomers van toen, gekruid met een vleugje humor en felle pop art prints.

     

    Rosa Faia - Louisa SS17

    Rosa Faia kan je altijd overtuigen door de perfecte pasvorm en het hoogste draagcomfort. De serie Louisa garandeert een eersteklas pasvorm en een verleidelijk decolleté, dankzij de ergonomisch gevormde beugels. Alle modellen betoveren met een romantisch vlinderdessin en borduursel van tule. Bij de Louisa serie staan charmante details centraal, zoals gedetailleerd borduursel aan de schouders en een strikje met siersteen.                               









    09-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wees gul deze winter, samen met EXKi: deel een kopje koffie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ook deze winter laat EXKi de minstbedeelden niet in de kou staan. Na de solidaire soep in december organiseert EXKi voor het derde opeenvolgende jaar de actie 'SHARE A COFFEE'. Het principe is eenvoudig, wie een kopje koffie drinkt, kan voor slechts 1 euro ook een kopje betalen voor iemand die het zich niet kan veroorloven. EXKi tont hiermee opnieuw zijn solidariteit en engagement.

    EXKi, de gezonde en natuurlijke restaurantketen laat zich voor deze actie opnieuw inspireren door het principe van 'uitgestelde koffie'. Samen met zijn klanten en medewerkers beklemtoont de keten graag de waarden waaraan het belang hecht: solidariteit en delen.

    Om EXKi te helpen de doelstelling van 200.000 kopjes koffie voor daklozen te bereiken, is het nodig dat deze actie massaal wordt gesteund!

    Praktisch: deelnemen aan deze campagne

    Van 9 januari tot 31 januari ontvangen de EXKi-klanten een pass. Aan de kassa kan de klant beslissen of hij behalve zijn aankoop, ook een koffie ter waarde van 1euro zal schenken aan de minstbedeelden. Het ingezamelde geld wordt later gebruikt om zo veel mogelijk koffie te kopen. Vervolgens schenkt EXKi de koffie aan de vereniging Operatie Thermos. Gedurende de duur van de actie kan iedereen de actie in real time volgen op de Facebook-pagina van EXKi en in de EXKi-restaurants. https://www.facebook.com/EXKiRestaurants.

    Omdat niet iedereen zich een koffie kan veroorloven, nodigt EXKi u uit om deel te nemen aan de actie «Share a Coffee» van 9 tot 31 januari!

    08-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 5 kleinste eilanden om een auto te huren

    Ook tijdens de winter kun je roadtrippen

     

    Een winterzonvakantie staat niet per se gelijk aan luieren op het strand. De avonturiers onder ons kunnen ook voor een roadtrip op een onbekend eiland kiezen! Inspiratie nodig om nog last-minute de zon op te zoeken deze winter? Dan komt dit lijstje goed van pas, want autoverhuurmaatschappij Sunny Cars zette de 5 kleinste eilanden om met je auto door te cruisen op een rijtje. En waarschijnlijk had je er nog nooit van gehoord..

    1 Turks & Cacois Islands: De Turks- en Caicoseilanden zijn twee eilandengroepen van de Caraïben die ten zuidoosten van de Bahama’s liggen. Foto’s ervan laten niets aan de verbeelding over: je waant je er in het pure paradijs! Om dat stukje hemel op aarde volledig te ontdekken, heb je er zonder twijfel een huurauto nodig. Zo kom je verlaten stranden tegen en maak je kennis met de ongerepte natuur. Dat het eiland een vreemde eend in de bijt is, blijkt wel uit de gekke manier van rijden: ook al staat het stuur van de meeste auto’s gewoon aan de linkerkant, toch rijden ze er links op de weg! Een beetje avonturier-gehalte is dus aangewezen..

    2 - Northern Mariana Islands: De Northern Mariana eilandengroep bestaat uit 15 pittoreske eilanden gelegen ten westen van de Verenigde Staten, waarvan Saipan het grootst is. Vooral wie van een combinatie tussen rust, paradijs, gastronomie en outdoor activiteiten houdt, is er op het juiste adres. Het ´grootste’ Northern Mariana eiland meet 20 op 10 kilometer en is dus ideaal om met de auto te ontdekken. Op kleine afstand heeft Saipan heel wat bergen, van waarop je een prachtig uitzicht op de Filippijnse Zee hebt. En om die plekjes te kunnen bereiken, heb je een auto nodig.

    3 – Antigua: Een andere kleine parel in de Caribische Zee is Antigua. Het eiland is 30 op 10 kilometer groot en mag zich het meest zonnige eiland van de Oost-Caraïben noemen. Ook tijdens onze winter dus! Op korte tijd kom je er met de auto heel verschillende landschappen tegen: Antigua heeft zowel groene heuvels, vlakke stranden als een gezellig havenstadje. De uitzichten onderweg krijg je er voor niets bij. Verder wissel je je huurauto best een dagje in voor een zeilboot: de constante passaatwind zorgt er voor een top zeilklimaat.

    4 Saint Croix: Saint Croix mag zich dan wel het grootste van de Maagdeneilanden op de Caraïben noemen, toch kun je er al op enkele dagen gemakkelijk de mooiste plekken ontdekken. Het eiland is 45 op 11 kilometer ´groot’ en hoort bij de Verenigde Staten. Met je huurauto zul je het vaakst stoppen langs de kustlijn, want op Saint Croix wordt er enorm veel gesnorkeld, gevist en gezeild. Omdat het koraal en de bevissing er op elk deel van het eiland anders uitzien, wordt aangeraden je met een auto te verplaatsen. Huur bijvoorbeeld een stoere jeep, ook handig voor je duik- en/of snorkeluitrusting. Zo mis je niets van de Caraïbische onderwaterwereld!

    5 – Saint Barthélemy: De laatste in dit lijstje is een iets bekendere speler. Beter gekend als St. Barts, is het eiland Saint Barthélémy een must voor wie van paradijselijke luxe houdt. Je vindt hier een walhallah van modeboetieks, heel wat wellnessmogelijkheden en parelwitte stranden. Het Franse eiland in de Caraïben is 21 km² groot en heeft heel wat ruige kustlijnen die je perfect met een huurauto kunt ontdekken. Op een week tijd heb je met een auto gemakkelijke alle hidden gems van St. Barts bereikt. Wist je dat er ook heel wat heuvels liggen, waarop je prachtige wandelingen kunt maken?

    Winterzon met de auto

    Wil je deze winter één van deze eilanden met de auto ontdekken? Dan kun je via www.sunnycars.be een huurauto boeken die je ophaalt op de luchthaven en weer inlevert als je terug naar huis keert. Op de Turks- en Cacoiseilanden kun je al een auto huren vanaf €422 per week, op de Northern Mariana eilanden vanaf €365 per week, Antigua kan vanaf €862 per week, Saint Croix vanaf €554 per week en op St. Barts ten slotte, kost een huurauto zo’n €356 per w­eek. Uitzonderlijk is de all-in formule waarin al je verzekeringen zitten, het eigen risico is afgedekt én je zelfs voor glas-banden-bodem en dakschades gedekt bent. Ook bij steenslag hoef je dus niets extra te betalen, wat handig uitkomt op eilanden met vaak minder uitgeruste wegen. Ook als je op zoek bent naar meer eilanden of winterzonbestemmingen om met een auto doorheen te rijden, kun je terecht op Sunny Cars’ website of je reisagent.

    Bij Sunny Cars huren mensen hun vakantieauto all-in. Een glimlach is standaard inbegrepen! Het bedrijf hanteert een unieke all-in-formule, waarbij all-in ook echt all-in betekent; van kosten tot verzekeringen en van voorwaarden tot afhandeling bij schade. Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en behoort tot de grootste autohuurspecialisten in Europa. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8.000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt exclusief samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland waar zij haar huurauto´s via reisbureaus en online aanbiedt. Voor meer informatie: www.sunnycars.be.

     

     

     

     







    07-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La vie en rose ! Valentijn 14 februari ...

     

    Geniet met champagne Taittinger van elke seconde van Valentijnsdag. Cupido schenkt met veel liefde het glas van jou en je geliefde vol. Met een Prestige Rosé 49€ wordt het heerlijk ontwaken en zalig genieten van een frivool ontbijt of uitgebreide brunch.

    Liever romantisch tafelen ? Ontkurk dan een Comtes de Champagne Rosé 2006. 175€. Gegarandeerd één en al romantiek. En als afsluiter van een wondermooie Valentijnsdag een City Light Nocturne 51€.

    Rosé? Pure magie ! Met champagne Taittinger wordt Valentijnsdag pas écht onvergetelijk !





    06-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk, 5 evenementen in januari 2017

    In januari staan lekker eten en drinken centraal in Sarlat en Mercurey, terwijl Limoux al volop in de carnavalsfeer zit. Mensen die van strips en rommelmarkten houden, zijn dan weer welkom in Angoulême en Rouen.

    1) 14 en 15 januari - Feest van de truffel in Sarlat : Wie van truffels houdt, kent ongetwijfeld de zwarte truffel uit Sarlat. Elk jaar in januari viert de stad een weekend lang deze delicatesse. Bezoekers kunnen informatiesessies bijwonen, naar de markt gaan om verse truffels en andere afgeleide producten te kopen, deelnemen aan een “Croustous”, een truffeldegustatie, en zien hoe afgerichte honden op truffels jagen. Hobbykoks kunnen zich inschrijven voor een kookworkshop en samen met een bekende kok een gerecht klaarmaken... uiteraard met truffels! Meer info: www.sarlat-tourisme.com/fete-de-la-truffe-sarlat

    2) Van 20 tot 22 januari – Les Puces Rouennaises : Op zoek naar meubelen uit de jaren ’70, tweedehandskledij, oude pokémonkaarten, originele decoratie of muziekplaten ? Dan moet u in januari in Rouen zijn! Van 20 tot en met 22 januari vindt u daar in het Parc des Expositions de gezelligste rommelmarkt van Frankrijk, Les Puces Rouennaises. Elk jaar zijn meer dan 250 standhouders uit Frankrijk, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland aanwezig. Er is dus voor elke smaak en elk budget wat wils. Meer info: www.pucesrouennaises.com

    3) Van 26 tot 29 januari - Internationaal Festival van het Stripverhaal in Angoulême: Vier dagen lang kunnen striplezers hun hart ophalen in Angoulême, waar voor de 44e keer het Internationaal Stripfestival doorgaat. De Belgische striptekenaar Hermann, winnaar van de Grote Auteursprijs, staat in het middelpunt van de belangstelling deze editie. Naast Hermann zullen nog bijna 2000 andere auteurs deelnemen aan het festival. Ook aan de jongste lezers is gedacht: zij kunnen creatieve workshops volgen of hun favoriete striptekenaar ontmoeten. Meer info: http://www.bdangouleme.com/

    4) 28 en 29 januari – Saint-Vincent Tournante in Mercurey : Tal van wijnregio’s in Frankrijk houden jaarlijks een feest voor Saint-Vincent, de beschermheilige van de wijnbouwers. In Bourgondië krijgt elk jaar een ander wijndorp de eer om Saint-Vincent Tournante te organiseren en dit jaar mag Mercurey de feestelijkheden in goede banen leiden. Op zaterdag is er een optocht door de stad ter ere van Saint-Vincent en het hele weekend lang zetten wijnboerderijen in de regio hun deuren open voor een geanimeerde uitleg en bijpassende wijndegustatie. Meer info: www.mercurey2017.fr

    5) Van januari tot en met maart – Carnaval van Limoux : In Limoux kunt u 3 maanden lang carnaval vieren. Elk weekend van januari tot en met maart komen de carnavalsgroepen al dansend en lachend op straat. Wie geen alledaagse carnavalstoet wil zien, maar op zoek is naar echte folklore, zal in Limoux zeker zijn gading vinden. Na drie maanden feesten sluit de nacht van de Blanquette, vernoemd naar de bekende mousserende wijn van Limoux, de carnavalsperiode af. Meer info: www.tourisme-limoux-in-aude.fr

    http://france.fr





    06-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noorwegen: COMBINEER FOOD, STAD EN OUTDOOR ONDER HET NOORDERLICHT

    Van het kussen van een wolf tot varen langs de Noorse kustlijn

    Staat het spotten van de dansende groene golven boven besneeuwde toppen en ijzige vlaktes hoog op jouw bucketlist? Of geniet jij liever van een zelfgevangen koningskrab terwijl het lichtfestijn boven je hoofd uit elkaar spat? Breng dan tussen oktober en maart een bezoek aan Noord-Noorwegen! Als thuisbasis van het noorderlicht is deze regio dé plek voor jouw arctische avontuur. Spot walvissen, bezoek de sami of bekijk het noorderlicht vanaf het dek van een van de Hurtigruten schepen!

    Spot het noorderlicht in Noord-Noorwegen: Noord-Noorwegen wordt gezien als een van de beste bestemmingen om het noorderlicht te aanschouwen. Waar andere delen van de noorderlichtzone ontoegankelijk zijn voor reizigers vanwege hun ligging en temperatuur, geniet Noord-Noorwegen van een mild klimaat en hoge mate van toegankelijkheid. Bovendien is de kans op een bijzondere lichtshow in Noord-Noorwegen groot door de centrale ligging midden in de noorderlichtzone. Spot Aurora Borealis dus op een comfortabele manier met een noorderlichtsafari vanuit een van de Noord Noorse steden of gebruik de Norway Lights app om zelf de beste tijd en plaats voor het noorderlicht te vinden. Fingers crossed voor een onbewolkte nacht!

    Toenemende populariteit: De afgelopen tien jaar is de populariteit van Noord-Noorwegen als noorderlichtbestemming flink toegenomen. Dit blijkt uit de grote stijging van maar liefst 378% van het aantal geboekte nachten door reizigers. Hierbij wordt het spotten van het noorderlicht steeds vaker gecombineerd met bijvoorbeeld een citytrip of safari. Benieuwd hoe je jouw noorderlichtavontuur extra speciaal kunt maken? Een aantal tips op een rij:

    1.   Overnacht in magisch ijs: Ice, ice baby! In januari 2017 opent het Magic Ice Hotel in Tromsø haar deuren. Van de bedden tot de glazen, het hotel bestaat volledig uit ijs en sneeuw waardoor een nacht onder de arctische hemel binnen handbereik ligt.

    2.   Op zoek naar walvissen: Speurend over het wateroppervlak, op zoek naar uitstekende walvisvinnen of zelfs een gewaagde sprong; als dat geen arctisch avontuur is! Stap aan boord van een van de walvissafari's en spot de wilde dieren in het echt.

    3.   Cruise op een oude postboot : Voor de laid back reiziger! Cruise bijvoorbeeld met de oude postboot Hurtigruten van Lofoten via Europa’s noordelijkste punt de Noordkaap naar Kirkenes bij de Russische grens en geniet onderweg van al het natuurschoon, wildlife maar ook de authentieke dorpen en steden die Noord-Noorwegen te bieden heeft.

    4.   Culinaire koningskrabben : Ooit een krab gezien van 15 kilo met de afmeting van een kleine skippybal? In het oosten van Finnmark kun je deze delicatessen van oktober tot januari zelf vangen tijdens de rode koningskrab safari. Geniet vervolgens van het krabbenvlees onder het genot van een glaasje wijn, brood en een huisgemaakte dressing. Een must voor de fijnproevers (en dare devils).  

    5.   Ontmoet de Sami: Van oktober tot april stellen de inwoners van Noors Finnmark, de Sami hun lavvo’s open voor de buitenwereld. Omringd door sneeuw, bergen en de zee is het een perfecte plek om het noorderlicht te aanschouwen. Onder het genot van gedroogd rendiervlees en een warm kampvuur, vertellen de Sami hun verhaal.

    6.   Kus een wolf: Slapen tussen de wolven boven de poolcirkel? In de Wolflodge van het Polar Park in Narvik kan het! Om het avontuur nog mooier te maken staat je de volgende ochtend een heuse wolvenkus te wachten!

    7.   Outdoor citytrippen: Ook voor een stedentrip ben je in Noord-Noorwegen aan het goede adres! De grootste en bekendste bestemming hiervoor is Tromsø, gelegen op 350 kilometer boven de poolcirkel. Geniet van een fijn Noors diner voor je aan je noorderlichtsafari begint.

    Het noorderlicht: hoe zit het eigenlijk?

    Elke 11 jaar draait de polariteit van de zon waardoor er meer zonneactiviteit plaatsvindt en de kansen om het noorderlicht te aanschouwen toenemen. Van 2011 tot en met 2015 heeft het noorderlicht zich ieder jaar in volle glorie laten zien. Deze ‘noorderlicht climax’ is momenteel aan het afnemen maar hier merk je in Noord-Noorwegen weinig van volgens wetenschappers. Meer weten? Bezoek dan Spaceship Aurora in Andenes. Dit onderzoekscentrum laat op een interactieve manier zien hoe het noorderlicht is ontstaan en wat voor effect dit op de aarde heeft.

    Reizen naar Noord-Noorwegen

    Overtuigd van een noorderlichtreis naar Noord-Noorwegen? De touroperators Norske, BBI Travel of Buro Scanbrit helpen je graag! Vlieg vanaf Amsterdam via Oslo naar Noord-Noorwegen of pak een chartervlucht vanuit Brussel of Amsterdam naar Tromsø.

     





    05-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TEAM 7 in premiĆØre op Batibouw - Brussel - 16 tot 26 februari 2017

    TEAM 7 maakt zijn entree in de keukenhal van Batibouw en dat is bijzonder goed nieuws voor wie echt duurzaam wil leven. Dit Oostenrijkse topmerk is wereldwijd toonaangevend op het gebied van volledig natuurlijk designmeubilair. TEAM 7 maakt meubilair voor het leven en doet zelf aan duurzaam bosbeheer vanuit een cradle-to-cradle gedachte.

    Elke keuken en meubilairoplossing van TEAM 7 is maatwerk. De gebruiker kiest de houtsoorten, de indeling, de materialen en de afmetingen. Alles kan, zelfs kookeilanden die van hoogte kunnen veranderen. Bovendien zijn TEAM 7 meubelen mooi op elkaar afgestemd, gebruikers kunnen zelf bepalen hoe sterk ze het uitzicht van bijvoorbeeld keuken en leefruimte willen integreren. Alle TEAM 7 keukens en meubelen worden uit echt, massief hout vervaardigd. Dat maakt ze enorm sterk en duurzaam. De houten oppervlakken zijn uitsluitend veredeld met natuurlijke olie en eenvoudig te onderhouden. Zo blijft het hout openporig, wat gunstig is voor het binnenklimaat en toelaat deukjes en krassen makkelijk te repareren.

    Het merk heeft een eigen testlaboratorium en beschikt over alle toonaangevende internationale milieu- en kwaliteitslabels. Het hout van TEAM 7 komt uit bossen die het zelf duurzaam beheert. De controle van TEAM 7 op een duurzame productieketen, van boom tot klant, is uniek in de wereld. En meer dan veertig gerenommeerde designprijzen bewijzen hoe TEAM 7 ook het verschil weet te maken met een eigen, zelfbewuste stijl.

    k7 - de absolute top

    De k7 keuken is het vlaggenschip onder de keukens van TEAM 7. De combinatie van natuurlijk hout, glas en een kwartsstenen of keramisch werkblad maken deze keuken van ontwerper Kai Stania tot een indrukwekkend designstatement. Het werkblad van de k7 is in de hoogte verstelbaar van 74 tot 114 cm. Met een druk op de knop verandert het in een handig aanrecht of een sfeervolle bar. Bijpassende krukken uit bijvoorbeeld het lux programma zorgen voor een indrukwekkend ensemble. Mogelijke houtsoorten: elzen / beuken / kernbeuken / eiken / wild eiken / eiken wit geolied / wild eiken wit geolied / esdoorn wit geolied / kersen / noten / wild noten

    linee : veelzijdigheid

    Met zijn ruime keuze aan modellen biedt de linee keuken perfecte oplossingen voor elke ruimte. De talrijke configuratiemogelijkheden maken individueel keukenontwerp naar smaak mogelijk, van een eenvoudige wandkeuken tot een klassieke of moderne woonkeuken met kookeiland. Een waaier van grepen en tal van frontvarianten bieden massa's uitvoeringsmogelijkheden. Nissen met achterwanden in hout of gekleurd glas brengen leven en gezelligheid in het keukenontwerp. Mogelijke houtsoorten: elzen / beuken / kernbeuken / eiken / wild eiken / eiken wit geolied / wild eiken wit geolied / esdoorn wit geolied / kersen / noten / wild noten

    black line - strak raffinement

    De black line linee keuken van TEAM 7 heeft zwarte glazen fronten en geometrische lijnen. Het ontwerp is van de hand van Sebastian Desch. Het is mogelijk designelementen te integreren in de black line, net als in het woonkamermeubilair van TEAM 7. Op die manier ontstaat meer eenheid in het interieur. Designelementen kunnen worden voorzien van glazen deuren of open blijven voor een meer ontspannen look. Als altijd zijn alle elementen van deze TEAM 7 keuken uitgevoerd in massief natuurlijk hout. Gebruikers kunnen de black line naar wens indelen, van klassieke wandkeuken over kookeiland tot grote familiekeuken. Bij deze nieuwe look biedt TEAM 7 functionele uitbreidingen als een aangebouwde bartafel met glazen wangen en ark barkrukken met zittingen in leder of stof. Mogelijke houtsoorten: elzen / beuken / kernbeuken / eiken / wild eiken / eiken wit geolied / wild eiken wit geolied / esdoorn wit geolied / kersen / noten / wild noten

    loft - warme topklasse

    De loft keuken, ontworpen door Sebastian Desch, is een keuken voor wie houdt van echt vakmanschap en natuurlijke materialen. Voor de kok bevindt alles zich binnen handbereik in een ergonomisch kookeiland. In het natuurstenen werkblad zit een butcherblok vervat. Het warme natuurlijke hout en de open elementen maken de loft tot een transparant ontwerp, net als een architecturale loftwoning, waarin de gebruiker zelf een gedetailleerde indeling aanbrengt.

    In combinatie met de loft aanbouwtafel, optioneel met geïntegreerde besteklade of een uittrekbaar inlegblad, verandert de loft keuken in een trefpunt voor de hele familie. Uitgevoerd in wild eiken of wild notenhout oogt deze keuken bijzonder expressief. Mogelijke houtsoorten: elzen / beuken / kernbeuken / eiken / wild eiken / eiken wit geolied / wild eiken wit geolied / esdoorn wit geolied / kersen / noten / wild noten

    magnum tafel - bekroond topmodel

    De magnum is met zijn gepatenteerde 2soft uitklapmechanisme een heel bijzondere verlengbare tafel. Met een eenvoudige handbeweging kan men de tafel naar keuze met 50 of 100 cm verlengen. Deze uitvoering op Batibouw is tweemaal verlengd aan één zijde met inlegbladen van bronskleurig gekleurd glas. Het tafelblad is uitgevoerd in donker notenhout.

    De magnum is een klassieker en bestseller van TEAM 7 die in 2005 werd bekroond met een red dot design award. Het met één hand bedienbare uittrekmechanisme is nog altijd een maatstaf voor technologisch topcomfort. Tand-en-groef-verbindingen bewijzen hoe TEAM 7 vakmanschap en technologie perfect weet te combineren. De magnum tafel is ook als vaste tafel beschikbaar.

    lui stoel - eersteklas comfort

    De lui stoel, een ontwerp van Jacob Strobel, volgt de lichaamscontouren en biedt met zijn driedimensionaal gevormde bekleding eersteklas zitcomfort. Hoogwaardig leder of zachte Softstrick-bekleding maken de prettige zitervaring compleet. Op Batibouw uitgevoerd in notenhout, bekleed met blauw leder.

    cubus pure sideboard - pure elegantie

    De cubus pure sideboard of commode, een ontwerp van Sebastian Desch, past perfect bij de magnum tafel en lui stoelen. Typisch voor cubus pure is de accentuering van de fronten in natuurhout of gekleurd glas met een omlijsting van gekleurd glas van 4 mm aan de kanten. Gebruikers kunnen de glaskleur kiezen uit de NCS-kleurenwaaier of TEAM 7 standaardkleuren. Op Batibouw uitgevoerd in notenhout met bovenblad in bronskleurig matglas, voorzien van een greep met touchbeslag.

    cubus U-plank

    De wandgemonteerde cubus U-planken zijn ideaal om accessoires en decoratieve elementen te plaatsen. Ze kunnen in twee richtingen worden gemonteerd. Op Batibouw uitgevoerd in notenhout.

    De hoogwaardige keukens en meubelen van TEAM 7 zijn verkrijgbaar bij onder andere: Interior / Gent www.interior.be - Naturellement / Brussel www.naturellement.be - Cook-Art / Eupen www.cook-art.be







    04-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk, de belangrijkste evenementen voor 2017

    Grote sportevenementen, herdenkingsplechtigheden, festivals, nieuwe musea en tentoonstellingen.... er valt veel te beleven in Frankrijk in 2017!

    1) Viering 500-jarig bestaan van Le Havre : De stad Le Havre nodigt in 2017 iedereen uit om mee haar 500e verjaardag te komen vieren. Van 27 mei tot 5 november voorziet het programma “Un été au Havre 2017” (Een zomer in Le Havre 2017) allerlei activiteiten voor het hele gezin, zoals een tentoonstelling over Monet, de reuzen van Royal de Luxe tussen 6 en 9 juli en een groot feest op 8 oktober. Le Havre is meer dan de haven van Parijs, het is ook sinds 2005 UNESCO werelderfgoed. De feestelijkheden dit jaar vormen dus een uitgelezen kans om de stad te (her)ontdekken! Meer info: http://www.uneteauhavre2017.fr

    2) Marseille, Europese sporthoofdstad : Marseille is uitgeroepen tot Europese sporthoofdstad van 2017. Verschillende grote sportevenementen zullen er dit jaar gehouden worden, waaronder maar liefst 15 WK’s en EK’s. Onder andere het WK kunstschaatsen, het WK squash, WK windsurfen en WK boksen gaan dit jaar door in Marseille. Verder wordt ook de voorlaatste etappe van de Tour de France in de Europese sporthoofdstad gereden. In de zomer staan een heleboel sportactiviteiten voor het grote publiek gepland. Meer info: http://mpsport2017.marseille.fr/

    3) Herdenking Rodin : ‘Rodin. L’exposition du Centenaire’, dat is de titel van de nieuwe tentoonstelling over Auguste Rodin die vanaf 22 maart te zien is in Le Grand Palais in Parijs. Voor kunstliefhebbers het ideale moment dus om de werken van de wereldberoemde beeldhouwer, die 100 jaar geleden overleden is, te ontdekken. Ook in Calais kunt u enkele prachtige beelden van Rodin bewonderen. Vanaf 8 april loopt er in het museum van Schone Kunsten een tentoonstelling waar “De Kus”, één van zijn meest iconische werken, centraal staat. Meer info: http://www.grandpalais.fr/

    4) 25e verjaardag van Disneyland Parijs : Disneyland Parijs blaast dit jaar 25 kaarsjes uit en dat wil het pretpark uitgebreid vieren. Vanaf 26 maart zullen twee nieuwe attracties, beiden gebaseerd op Star Wars, opengaan voor het grote publiek. Voor mensen die wat minder van actie houden, staan er ook 3 nieuwe parades op het programma: twee parades met de grootste disneysterren en eentje met alleen maar disneyprinsessen. ’s Avonds kunnen bezoekers genieten van Disney Illuminations, een nieuwe avondshow vol speciale effecten. Mickey Mouse neemt tijdens deze show de toeschouwers mee naar de bekendste Disneyfilms. Meer info : www.disneylandparis.be

    5) Wereldkampioenschap handbal : De beste mannelijke handballers ter wereld komen in januari naar Frankrijk voor het 25e wereldkampioenschap. Achttien dagen lang zullen 24 ploegen het beste van zichzelf geven om de titel te bemachtigen. De wedstrijden zullen in 8 verschillende Franse steden gespeeld worden, met name in Albertville (Halle Olympique), Brest (Brest Arena), Rijsel (Stadion Pierre Mauroy), Metz (Les Arènes), Montpellier (Park & Suites Arena), Nantes (Parc des expositions), Parijs (AccorHotel Arena) en in Rouen (Kinderarena). Er wordt verwacht dat een 500.000 fans hun favoriete ploegen komen aanmoedigen. Meer info: www.francehandball2017.com

    6) 10e Internationale Design Biënnale in Saint-Etienne : De stad Saint-Etienne, boegbeeld van design en creativiteit, organiseert in 2017 voor de 10e keer de Internationale Design Biënnale. Dit jaar draait met het thema “Les mutations du travail” alles rond de veranderingen die op het gebied van werk plaatsvinden. Naast verscheidene thematische tentoonstellingen, worden er ook conferenties en voorstellingen georganiseerd. In 2016 mocht de biënnale maar liefst 200.000 mensen verwelkomen. Meer info: http://www.biennale-design.com/

    7) Herdenking van de Slag bij Arras en Vimy : Wie meer wil leren over de eerste wereldoorlog, kan vanaf april In Vimy terecht. Vlakbij het grootste Canadese herdenkingsmonument in Europa opent een nieuw informatiecentrum op 9 april zijn deuren. Bezoekers kunnen in het centrum meer te weten komen over de hevige gevechten in de streek rond Arras, met een speciale focus op de Slag bij Vimy die 100 jaar geleden plaatsvond, en het internationale karakter van de oorlog. Meer info: http://www.pas-de-calais-tourisme.com/

    8) Festival “Fête le fleuve” in Bordeaux : Van 25 mei tot 4 juni vindt voor de 10e keer het festival “Fête le fleuve” plaats in Bordeaux. De Garonnerivier staat tijdens deze feestelijkheden in het middelpunt van de belangstelling. Tien dagen lang worden er events op en naast het water georganiseerd. Bezoekers kunnen kijken naar bootraces, deelnemen aan allerlei activiteiten op de kaaien en de Belem, een legendarische driemaster die sinds 1896 33 keer de Atlantische Oceaan heeft overgevaren, bezoeken. Meer info: http://www.bordeaux-fete-le-fleuve.com/

    9) Opening van het Yves Saint-Laurent museum : Modefans krijgen in 2017 nog een extra reden om naar Parijs te gaan. In de herfst opent er namelijk een nieuw museum dat volledig gewijd is aan Yves Saint-Laurent, een van ’s werelds bekendste modeontwerpers. Het museum is opgericht in het voormalige werkatelier van Yves Saint-Laurent. In het museum kan je dus niet alleen de baanbrekende, en vaak controversiële, creaties van de modeontwerper bewonderen, maar ook zien waar en hoe hij werkte. Meer inlichtingen: http://www.fondation-pb-ysl.net/

    http://france.fr

     





    03-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tahiti en haar eilanden

    Tahiti en haar eilanden zijn een waar tropisch paradijs. Het mag dan ook niet verwonderen dat ze al decennia lang de inspiratiebron vormen voor tal van legendarische films en televisieseries. Reis in het voetspoor van de personages van kaskrakers als Mutiny on the Bounty, Point Break en Couples Retreat. Of laat je inspireren door de Markiezen, net zoals Paul Gauguin en Jacques Brel.

    Klassiekers op Tahiti en Moorea: Fijne zandstranden, wuivende palmbomen en de appelblauwzeegroene lagune: in de baai van Matavia op Tahiti, waan je je meteen op de filmset van Mutiny on the Bounty en verwacht je dat het bekende zeilschip zo aan de horizon verschijnt. Van deze klassieker uit de jaren zestig, werden immers een aantal scènes opgenomen in deze baai. Dat dit exotische decor niemand koud laat, bewees alvast hoofdrolspeler Marlon Brando: hij werd verliefd op dit eiland, zijn cultuur, levensstijl en zijn Polynesische tegenspeelster en kocht nadien het eiland Tetiaroa. De scenes van Love Affair, het romantische drama uit 1994 met Annette Bening, Warren Beatty, Katharine Hepburn en Pierce Brosnan in de hoofdrollen, zijn eveneens opgenomen op Tahiti en op Moorea.                                           

    Romantiek op Bora Bora en Taha’a

    Ook Bora Bora is een populaire filmplek, herkenbaar aan de karakteristieke vulkaan die het eiland domineert. Een tip is logeren in het vijf sterren The St. Regis Bora Bora Resort met zijn luxueuze overwaterbungalows. Wie weet krijg je er dezelfde kamer als beroemde acteurs Vince Vaughn of Kristin Davis, bekend als Charlotte York in Sex and the City. Zij namen immers de hoofdrollen voor hun rekening in de Amerikaanse romantische komedie Couples Retreat die in dit hotel werd opgenomen. Op Bora Bora en Taha’a werden verder scènes opgenomen voor Sky Pirates en Hurricane, de klassieker uit 1979 met Mia Farrow. Wil je kans maken om een bekende acteur tegen het lijf te lopen, ga dan naar Bloody Mary’s op Bora Bora. Al meer dan 100 filmsterren kwamen eten in dit restaurant, van Rowin Atkinson – alias Mr. Bean - tot The Kardashians.       

    Surfparadijs Teahupoo

    Zelfs filmploegen van sportieve kaskrakers vonden hun weg naar Tahiti en haar eilanden. Een voorbeeld is de baai van Teahupoo op Tahiti, dat wereldwijd bekend staat als surfspot met meest sensationele en hoge golven. Hier werd de Amerikaanse actiefilm Point Break, uit 2015, deels opgenomen.

    Polynesische prinses

    De animatiefilm Moana of Vaiana is een hartverwarmende productie door de Walt Disney-studio’s en is sinds november 2016 in de Belgische filmzalen te zien. De film vertelt het verhaal van een stoer, Polynesisch meisje die op zoek gaat naar de halfgod Maui, die haar moet helpen om het hart van godin Tefiti terug te brengen en zo haar volk Motunui te redden. Dit cinematografisch meesterwerk is het resultaat van een aantal studiereizen naar Tahiti en Moorea, maar ook naar een aantal Polynesische eilanden van Oceanië, om de mensen, hun cultuur en tradities, de tatoeages, dans en muziek te leren kennen.

    Legendarische Jacques Brel en Paul Guiguin

    Een Polynesische schoonheid in de tropische natuur vol kleurige bloemen en weelderig groen of slenterend op het strand, dankzij kunstenaar Paul Gauguin en zijn schilderijen zijn deze taferelen van op de Markiezenarchipel wereldwijd beroemd. De artiest vond zijn inspiratie op het eiland Hiva Oa dat ook zanger Jacques Brel aantrok. Na wereldwijde rondzwervingen met zijn zeilboot werd hij bekoord door dit groene, pure eiland met zijn indrukwekkende vulkaan en blauwe baaien. Het werd zijn nieuwe thuis en inspireerde hem voor zijn laatste album Les Marquises. Zowel Gauguin als Brel liggen op het eiland begraven.

    ALGEMEEN: Tahiti en haar eilanden

    De idyllische bestemming Frans-Polynesië in de Stille Oceaan bestaat uit 118 eilanden verdeeld over vijf archipels en verspreid over een gebied zo groot als Europa. De bekendste eilanden Tahiti en Bora Bora maken deel uit van de Genootschapsarchipel, Rangiroa vind je in de Tuamotuarchipel, Hiva Oa is dankzij Jacques Brel en Paul Gauguin het bekendste eiland van de Markiezen en tot slot zijn er nog de Gambier-en de Australarchipel. Elk heeft zijn eigen unieke karakter: van weelderig begroeide vulkaankraters en hagelwitte of zwarte lavastranden tot atollen met appelblauwzeegroene lagunes en koraalriffen. Het tijdsverschil tussen Tahiti en België bedraagt elf uur in de winter en twaalf uur in de zomer. Reken voor de vlucht op ruim twintig uur. De officiële taal is Frans en de munteenheid is de XPF, de Franc Pacifique (één EUR = 119,33 XPF). www.tahiti-tourisme.be





    02-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De allereerste FIA formule R-brussels eprix

    De eerste Belgische Grand Prix race voor 100% elektrische voertuigen wordt gereden rond het Elizabeth park en de basiliek van Koekelberg. Het FIA Formule E Championship, het race kampioenschap dat door de FIA georganiseerd wordt specifiek voor wagens met een elektrische motor, doet de grootste metropolen ter wereld aan. Het derde seizoen is van start gegaan in Hong Kong begin september, gevolgd door de COP22-race in Marrakech. De 8ste manche van het kampioenschap zal op 1 juli 2017 neerstrijken in de gemeentes Koekelberg en Ganshoren. Deze onuitgegeven « ePrix » in België wil liefhebbers van snelle wagens en nieuwe technologieën aantrekken tijdens één van de grotere evenementen van 2017 dat volledig in het teken zal staan van innovatie en duurzame ontwikkeling. De Brusselaar Jérôme d’Ambrosio is één van de 20 piloten die aan de start zal staan van de eerste Formule E-wedstrijd op Belgische bodem.

    De limieten van elektrische motoren verleggen, met het oog op een duurzame toekomst, dat is de uitdaging waar het FIA Formule E Championship als sinds haar eerste editie in 2014 voor staat. Het succes en de uitstraling van het Formule E kampioenschap zijn mondiaal. De format van de race - nerveuzer en korter dan in de Formule 1 - en de doorgedreven R&D die 100% elektrisch vergt van de constructeurs, zorgen er voor dat de Formule E bijzonder aantrekkelijk is. Stéphan Uhoda, onvoorwaardelijke racesportfanaat en Gedelegeerd Bestuurder van het bedrijf Cecoforma, organisator en promotor van deze allereerste ePrix in België, is de laatste nodige contracten aan het afsluiten voor dit evenement met internationale uitstraling dat zal plaats vinden in het noordoosten van de hoofdstad.

    1 juli 2017: een groots internationaal evenement aan de poorten van Brussel

    Dankzij het enthousiasme en de pro-activiteit van de gemeentes Koekelberg en Ganshoren, en mede dankzij de ondersteuning van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, zal de eerste Belgische Formule E Grand Prix plaats vinden aan de voet van een emblematische plek in Brussel: de Basiliek van Koekelberg - het grootste art-deco gebouw ter wereld – en het aanpalende Elizabeth park zullen het decor van de race vormen. Brussel wordt daarmee één van de tien steden ter wereld en de vierde in Europa, die een ePrix ontvangen. Het doel blijft daarbij het combineren van snelheid en duurzaamheid met het entertainen van het grote publiek. Het derde seizoen van het Formule E kampioenschap vindt ook plaats in de volgende steden : Hong Kong, Marrakech, Buenos Aires, Mexico City, Monaco, Parijs, Berlijn, New York, Montréal.

    De Formule E(lectrique) fungeert ook als een stimulans om auto’s te ontwikkelen die minder lawaaierig en duurzamer zijn, met het oog op een ‘zachtere’ mobiliteit en een aangenamere stadsomgeving. Om dit engagement kracht bij te zetten, kiest het kampioenschap er bewust voor om de races in een stadsomgeving te houden, zodat het evenement maximaal toegankelijk is voor iedereen, aangezien de traditionele autoraces meestal doorgaan op verderaf gelegen sites die enkel bezocht worden door echte racefanaten.

    De site rond de Basiliek en het Elizabeth park vormt een perfecte locatie voor de organisatie van dit evenement. Ze liggen in een stedelijke omgeving met park, wat perfect aansluit bij wat het kampioenschap voor ogen heeft. Dit grootse evenement zal er ook voor zorgen dat het lokale, maar ook internationale publiek deze wijk die in volle evolutie is, opnieuw zal (her)ontdekken. Vanuit een sportief standpunt belooft het parcours - tegelijk snel, maar ook technisch- dat het een spannende race zal worden. Het publiek zal alvast op een duurzame manier – dankzij het openbaar vervoer (bus, metro en nabijheid van het Noordstation) – de site kunnen bereiken.

    Een positieve relatie opbouwen met de wijk en haar inwoners

    Uit respect voor de buurtbewoners en de site waarop de race doorgaat, zal de organisator alle noodzakelijke stappen ondernemen om het park na het evenement opnieuw in de oorspronkelijke staat te brengen. De veiligheidsdiensten van de Formule E zijn ook volop bezig met het homologeren van het parcours, waardoor de toeschouwers de race in alle veiligheid zullen kunnen bijwonen. De lokale autoriteiten zullen alvast samen met de organisatoren een infosessie organiseren voor de buurtbewoners zodat gedurende de hele periode van het project alles op een positieve en constructieve manier kan verlopen.

    Veel meer dan enkel een race

    Deze 8ste etappe in de internationale Formule E competitie gaat breder dan enkel het sportieve luik. De organisatoren willen er bovenal één van de belangrijkste momenten van het jaar 2017 van maken, een evenement dat duidelijk de blik op de toekomst richt en dat het enthousiasme kan opwekken van zowel een Brussels, Belgisch, als een internationaal publiek. Op 1 juli 2017 vormt Brussel het toneel van een competitie die al in meer dan 100 landen op TV komt.

    Er zal speciaal voor het evenement ook een e-village opgericht worden, waar tal van leuke en informatieve activiteiten voor groot en klein georganiseerd worden.







    01-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2017

    Beste wensen voor een voorspoedig, gezond en vredevol 2017

    01-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wereld binnen reisbereik met SNP natuurreizen

    Het reisaanbod van SNP Natuurreizen is als een gigantische grabbelmand met fascinerende reizen, avontuurlijk en actief. Ze spreken iedereen tot de verbeelding, zeker de individuele reizen, waarbij je de touwtjes zelf in handen neemt.

    Met SNP Natuurreizen kun je zowat alle kanten op, niet alleen in Europa maar ook naar andere continenten. Alle reizen zijn gekruid met actie en avontuur. De algemene vaststelling bij het gevarieerde aanbod van deze reisorganisator is dat de reiziger het mooiste en het beste wordt aangeboden van wat er op een bestemming te zien en te beleven is. Programma’s van SNP Natuurreizen zijn met kennis van zaken en door mensen met ervaring samengesteld. De hoorn van overvloed van SNP Natuurreizen is gevuld met individuele reizen die je kunt bundelen rond trefwoorden als ver, dichtbij, overbekend, origineel, authentiek, duurzaam, kleinschalige accommodaties, mix cultuur-natuur-geschiedenis.

    Ver : Twaalf dagen fietsen op het paradijselijke eiland Bali, langs hotels en resorts. Het is een manier om het mooiste van het Indonesische eiland rustig te ontdekken. Fietsen tussen de rijstvelden en langs tempels, vanuit het levendige Ubud. Even aantrekkelijk is de 18-daagse rondreis met huurauto door Utah en Californië. Neem je stapschoenen mee voor onvergetelijke wandelingen door de mooiste parken van de Verenigde Staten, van Yosemite tot de Grand Canyon.

    Dichtbij: Het Deense Jutland is een op en top fietsvriendelijke bestemming. Door een licht golvend landschap gaat het richting Kopenhagen. Geen sprake van lastige kuitenbijters en wie nog meer wil genieten huurt een handige e-bike. Op naar La Douce France waar SNP Natuurreizen in veel regio’s thuis is. Ver hoeft het niet te zijn om echt te genieten, zoals in de regio Champagne. Voor een leuke break van vijf dagen kies je een originele wijnwandelreis, lekker weg mét bubbels!

    Overbekend: Er zijn reisbestemmingen die je once in a lifetime moet zien. Ook die zitten in het aanbod van SNP Natuurreizen zoals de Chianti streek in Italië. De beste manier om te genieten van het sublieme Toscaanse landschap, een patchwork van wijn- en olijfgaarden afgezoomd met ranke cipressen, is wandelen. Verken de wijndorpen Greve en Gaiolo, de middeleeuwse torens van San Gimignano. Proef de beste wijnen en de fin fleur van de Toscaanse keuken.

    Origineel : Reisbestemmingen waarvan je vrienden van opkijken: ga je deze zomer dáár naartoe !? SNP Natuurreizen heeft een oog voor verrassende buitenbeentjes. Een wandelavontuur in Albanië bijvoorbeeld! Als dat niet buiten de toeristische mainstream is! Acht dagen stappen door de Albanese Alpen, waar tradities overeind blijven en waar je te gast bent in eenvoudige guesthouses, bij de mensen van het land.

    Authentiek: Voor zij die houden van cultureel erfgoed, materieel of immaterieel, heeft SNP Natuurreizen heel wat in de aanbieding. Een wandelvakantie door de Peloponnesos bijvoorbeeld is als een reis terug in de tijd: een wandelavontuur, ontdekken van verborgen schoonheid, langs eeuwenoude routes tot bij idyllische dorpen en rustige strandjes, 15 dagen lang!

    Duurzaam: Duurzame ontwikkeling, respect voor bevolking, milieu en cultuur is de hoeksteen van elke reis van SNP. In elk programma is de duurzaamheidsfactor aanwezig, ook wat wintersport betreft. Het gaat om reizen met een minimale impact op de omgeving zoals de winterwandeltocht in Vorarlberg. Wandelend op sneeuwschoenen kom je op plekjes waar niemand anders komt. Zeven dagen genieten en de natuur geniet mee.

    Kleinschalige accommodaties: ‘Weg van de massa’ is het leidmotief van SNP Natuurreizen. Dat geldt ook voor het logies waarbij gestreefd wordt naar een combinatie van klein-gezellig-duurzaam. Maak er kennis mee tijdens een fietsvakantie in Marokko, een individuele reis van 11 dagen met overnachting in kasbahs en herbergen en waarbij de opbrengsten uit het toerisme ook bij de lokale bevolking terecht komen.

    Mix cultuur – natuur – geschiedenis: De individuele rondreis van tien dagen door Andalusië is een typisch voorbeeld van een reisproduct met een mix aan ingrediënten waardoor iedereen aan zijn trekken komt. Met de ‘culturele erfenis van de Moren’ zie je het rijke erfgoed in de Zuid-Spaanse landstreek en reis je door schitterende natuurgebieden waar je de wandelschoenen aantrekt.

    Vlamingen kiezen voor SNP Natuurreizen !

    Het reisaanbod van SNP Natuurreizen is zo overweldigend dat ook de Vlamingen er door worden bekoord. Met individuele reizen naar 270 bestemmingen en met reisprogramma’s die door kenners zijn samengesteld is SNP Natuurreizen ook op de Belgische markt een vaste waarde. Scherpe prijzen en aandacht voor duurzame ontwikkeling zijn belangrijke extra troeven.

    Maak kennis met SNP Natuurreizen

    SNP is onderdeel dan de Nederlandse ANWB, actief op een groot aantal fronten zoals pechverhelping op de weg en belangenbehartiger voor haar leden op het gebied van mobiliteit, vrije tijd en vakantie. SNP Natuurreizen is dé specialist voor actieve en duurzame vakanties, met een zeer gediversifieerd aanbod.

    Zowel voor de geciteerde als voor alle andere reizen van SNP : consulteer www.snp.nl/be. Via een handig zoeksysteem kom je vlot bij het soort vakantie en bij de bestemming waarover je meer informatie wenst.

    31-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!