Inhoud blog
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    18-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel eert de Belgische biercultuur tijdens verschillende feesten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In 2016 erkende de Unesco de belangrijke rol van de biercultuur in het dagelijks leven en feestelijkheden in België door die tot immaterieel cultureel werelderfgoed uit te roepen. Het hele jaar door kunnen Brusselaars en bezoekers dit heerlijke erfgoed komen ontdekken tijdens één van de vele bierfestivals die Brussel rijk is. Hier enkele highlights die tussen eind augustus en eind november 2017 zullen plaatsvinden:

    BXLBeerFest – The Crossroads of Beers and Friends: 26.08 > 27.08.2017: BXLBeerfest brengt enkel onafhankelijke, artisanale brouwerijen tot bij de bezoekers. Het aanbod Brusselse brouwerijen wordt aangevuld met Belgische en buitenlandse toppers, een 50-tal brouwerijen uit een 10-tal landen stellen meer dan 200 bieren voor aan het publiek. BXLBeerFest besteedt ook aandacht aan het culinaire aspect met foodtrucks en een waar ‘onsite’ restaurant onder leiding van chef Dirk Myny van Les Brigittines. www.bxlbeerfest.com

    Belgian Beer Weekend: 01.09 > 03.09.2017

    Van vrijdag 1 tot zondag 3 september 2017 organiseren de Ridderschap van de Roerstok der Brouwers en de Belgische Brouwers, in samenwerking met de Stad Brussel en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, de 19de editie van het Belgian Beer Weekend. Ook dit jaar zal de Grote Markt van Brussel als uniek decor dienen voor deze gebeurtenis geheel gewijd aan onze nationale drank. Zo krijgen 60.000 bierliefhebbers de gelegenheid om uitstekende Belgische bieren te degusteren op één van de mooiste pleinen ter wereld (UNESCO World Heritage). Gedurende het hele weekend zullen meerdere kleine, middelgrote en grote Belgische brouwerijen de bezoekers een zeer ruim aanbod van hun producten voorstellen. Men kan de verschillende soorten bieren die de reputatie van ons land hoog houden hier allemaal ontdekken. www.belgianbrewers.be

    International Craft Festival: 20 > 21.10.2017

    De brouwerij Brussels Beer Project organiseert op 20 en 21 oktober de 2de editie van het International Craft Festival. Dit festival brengt een tiental ambachtelijke brouwerijen uit Europa, de Verenigde Staten en Azië samen in een feestelijke sfeer en op een exclusieve geheime locatie. www.beerproject.be

    Vini Birre Ribelli. Salon van rebelse wijnen en bieren: 25 > 26.11.2017

    Dit salon staat, net zoals de voorgaande edities, weer volledig in het teken van ambachtelijke, duurzame, biologische en - waar mogelijk - natuurlijke producten. Ook al ligt de nadruk op wijn, er is ook aandacht voor de alternatieve wereld van het bierbrouwen. Het samenbrengen van deze 2 werelden is een unieke invalshoek. Ook opmerkelijk: Vini Birre Ribelli is het eerste salon in België met het label ‘zero waste’. www.vinibirreribelli.net

    18-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met de garnaalvissers op stap met de huifkar

    De Garnaalvissers te paard werden door de UNESCO toegevoegd aan de lijst van immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid. Je kan ze beter leren kennen tijdens een leuke tocht met een huifkar vanaf het NAVIGO, het Nationaal Visserijmuseum in Oostduinkerke. Een leuke ervaring voor jong en oud tijdens de zomervakantie.

    Met de huifkar naar het strand

    Voor wie tijdens de zomermaanden naar de kust trekt, is een bezoek aan NAVIGO Nationaal Visserijmuseum een aanrader. Je maakt er kennis met de Vlaamse vissersfamilie, de heroïsche IJslandvaarders en de garnaalvissers te paard. Op 27 juli (om 9 uur) en op 16 augustus (om 12u45) kan je het museumbezoek combineren met een huifkartocht die start aan de balie van NAVIGO.

    Samen met de garnaalvissers gaat het richting strand en onderweg zorgt het museumteam voor deskundige uitleg. Eenmaal op het strand kan je de garnaalvisserij van dichtbij meemaken. Die wordt beoefend bij laag tij en het is een unieke ervaring om de garnaalvissers aan het werk te zien. Ze dragen een gele oliejekker, hoge laarzen en ze hebben een zuidwester op het hoofd. De robuuste paarden zwoegen tot aan de borst door de golven.

    Garnalen koken én proeven

    Neem je eigen laarzen mee en een handdoek opdat je van dichtbij kan zien wat er in de netten is gevangen. Daarna wacht de fijnproevers een waar genot want op het Museumplein worden de garnalen gekookt en kan je ze uiteraard ook proeven. Heerlijk vers ! Intussen kan je bij de garnaalvissers terecht met al je vragen dit eeuwenoude ambacht.

    Deelnemers aan deze uitstap hebben ook toegang tot het museum en kunnen de expo ‘Onze Vissers – Het DNA van het Zilte Leven’ bezoeken.

    Opgelet, het aantal plaatsen voor de huifkartochten is beperkt. Snel inschrijven is de boodschap via onthaal@navigo.be of 058 512468. Prijs: € 15 voor volwassenen, € 10 tot 18 jaar. Info: www.navigomuseum.be

     

    17-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug in de tijd met 'historisch Koksijde'

    Middeleeuws festival en theaterwandeling ‘tussen berries en barakken’. Op 11 en 12 augustus viert Abdijmuseum Ten Duinen feest en dan is er van alles te beleven voor groot en klein. Het festival ‘Feest in de Abdij’ is een aaneenschakeling van onder meer live muziek, een vuurshow, een waterfluitconcert, theater en veel animatie voor de kinderen. Op 19 augustus worden bezoekers ondergedompeld in WO I tijdens de theaterwandeling ‘tussen berries en barakken’.

    Spektakel tijdens middeleeuws festival ‘Feest in de Abdij’- Live muziek en spectaculaire vuurshow (11/08 - 19u-23u)

    Ontdek op vrijdagavond tijdens het Middeleeuws kampement de traditionele ambachten en wie weet word je wel een volleerd boogschieter? In de avond wordt het gezellig met o.a. muziekgroep Ambrazar, vier eigenzinnige Brugse knapen, die de ambiance er inbrengen met ‘folkmuziek waar geen genre op te plakken is’. Laat je op het einde van de avond betoveren door de vuurshow van Mondria, begeleid onder live muziek. Spektakel verzekerd!

    Boomklimmen en waterfluitconcert – zaterdag (12/08 - 14u-18u)

    Het Collectief Via Nobilis neemt de bezoekers mee op een reis door de tijd, want ook op zaterdag zal dit Middeleeuws kampement neerstrijken op de site van het Abdijmuseum. Vooral de kinderen zullen zich niet vervelen want er wordt een ‘Kids Climb’ georganiseerd waarbij een parcours gebouwd wordt om in de bomen te klimmen. Na de roofvogeldemonstratie, trek je best naar de hilarische theatervoorstelling ‘Hilaria – het jaarfeest van Sint-Hilarius’, waarbij je als publiek ook actief zal deelnemen. Of wat dacht je van een ‘Waterfluitconcert’? Nadat de waterfluiten worden uitgedeeld wordt het publiek orkestlid van een uniek concert van water!

    Theaterwandeling

    Op 19 augustus word je tijdens de theaterwandeling ‘Tussen Berries en Barakken’ ondergedompeld in de sfeer van een militair hospitaal in de Eerste Wereldoorlog. De rode draad in de wandeling is Grand Hotel L’Océan, een militair hospitaal in De Panne waar 20.000 gewonden werden verzorgd. Historische personages passeren de revue en geven een inzicht in de manier waarin zij opereerden. Ook de persoonlijke gevolgen die de stroom aan gewonden had op de verzorgers, wordt tijdens de theaterwandeling aangetoond. Van de opvoering gaat grote dynamiek uit en de samenwerking tussen professionele acteurs (o.a. Andrea Croonenberghs, Kurt Defrancq, Wim Danckaert, Jonas Van Thielen) en amateurtoneelspelers is daar zeker niet vreemd aan. De speeltijden van de voorstelling zijn 10u30, 13u30 en 16u30.





    16-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotspot aan de kust: Aperitieven tussen droomwagens met zeezicht!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mercedes Benz & smart Summer Store in Knokke! Afgelopen zaterdag 8 juli opende de Summer Store van Mercedes-Benz en smart voor het eerst haar deuren aan het Albertplein in Knokke. Een hele zomer lang vormt dit het toneel voor tal van evenementen die beide wagenmerken eens op een andere manier belichten. Ook de mindere autoliefhebbers onder ons zijn meer dan welkom voor een drankje op hun rooftop terrace mét prachtig zeezicht! Santé!

    Tot en met 31 augustus 2017, hebben Mercedes-Benz en smart de eer om hun klanten te ontvangen in de Summer Store in het hartje van Knokke (Zeedijk-Het Zoute 748 – hoek van het Albertplein met de dijk), en dat van maandag tot zondag van 11 tot 18.30 uur in de week en tot 19.00 uur in het weekend. Tijdens special events zal de Summer Store zijn deuren ook later op de avond openen.

    Mercedes-Benz zomert

    In een onmiskenbare Mercedes-Benz sfeer worden tal van events georganiseerd waardoor je het merk op een ontspannen layed-back manier kan (her)ontdekken. De Summer Store staat voor genieten van een heerlijk aperitief in goed gezelschap want er staan maar liefst zes modellen van Mercedes-Benz, Mercedes-AMG en smart te pronken op het prachtige lounge-terras. Hou je dus zeker niet in met die selfies! Er is zelfs een ‘photo booth’ voorzien om dé perfecte vakantie-selfie te maken én een ‘Mercedes-Benz Lifestyle Collection shop’ met de nieuwste merkaccessoires.

    Ook smart popt up

    Uiteraard krijgt smart - dé schattigste stadswagen ooit - ook een plaatsje in de Summer Store. Model van dienst is de gloednieuwe smart fortwo coupé electric drive. Hij koppelt de wendbaarheid van een smart aan een aandrijving zonder lokale emissies: de ideale combinatie voor stadsmobiliteit. Het elektrische rijplezier van smart, dat tot nog toe was voorbehouden aan de smart fortwo coupé en de smart fortwo cabrio, is bij deze vierde generatie ook verkrijgbaar in de smart forfour met vier plaatsen. Zo wordt smart de eerste internationale autoconstructeur die heel zijn gamma aanbiedt met zowel verbrandingsmotoren als zuiver elektrische modellen met batterijaandrijving.

    Achteraf kan je rustig nagenieten met een heerlijke apero en bijhorende knabbel in de rooftopbar met zeezicht, nooit zijn de zonsondergangen aan onze Belgische kust zo mooi geweest!

    15-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caroline Biss autumn/winter Thema red & blue

    Beweeglijk en elegant, zo kunnen we de herfstcollectie van Caroline Biss samenvatten. Lichte, vloeiend vallende stoffen, kant en volants houden het vrouwelijk en vlot. Mooie truien in warme tinten maken er een knusse winter van.

    De collectie is opgebouwd rond een aantal kleurengroepen die in alle stijlen terugkomen, van casual outfits tot heel vrouwelijke silhouetten. Ze brengen een rijke mix van gemengde garen, effen kleuren en meerkleurige motieven.

    Caroline Biss start met een krachtige mix van rood en blauw.

     







    15-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Train World: award of excellence bij TeipAdvisor!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    “Een uitstalraam voor de spoorwegen van gisteren, vandaag en morgen”, zo kan je Train World in Schaarbeek het best omschrijven. Bezoekers zijn lovend. Vandaar dat Train World bij TripAdvisor nu ook een ‘award of excellence’ heeft gekregen.

    De reacties van de bezoekers zeggen alles over Train World: “een top treinmuseum voor jong en oud, een onvergetelijke dag met de kinderen, een super leuke plek, leerrijk en leuk, een verrassend modern en mooi museum”.

    Lees je die lovende commentaren dan krijg je meteen zin om naar Schaarbeek te reizen. Moet je doen want je raakt hoe dan ook in de ban van Train World, van die nostalgische wereld met de mooiste en meest unieke treinstellen uit de geschiedenis van de Belgische spoorwegen. De bezoekers worden helemaal opgenomen in het boeiende verhaal van de trein door de eeuwen heen, met een knipoog naar de toekomst.

    Nostalgie!

    In Train World kom je van alles te weten over het treintransport. Bijvoorbeeld over het Belgische spoorwegnet, het oudste van de wereld! Je kan de oudste nog bewaarde stoomlocomotief in Europa bewonderen. Je wandelt door het station van 1920 en stapt aan boord van de Trans Europ Expres, 60 jaar geleden de snelle luxueuze trein tussen de Europese metropolen.

    Leuk!

    Train World is een op en top kindvriendelijk museum. Je reist er met de trein van vandaag naartoe want het museum bevindt zich in het station van Schaarbeek. Train World is klaar voor de zomervakantie. Tussen de reusachtige treinen ga je op zoek naar een schatkist. Spanning verzekerd! Tijdens het weekend kan je in een knutselwagon jouw ideale trein ontwerpen. Het wordt ongetwijfeld een ‘denderend’ bezoek op een site van 10.000 m2 en met meer dan 1.200 treinobjecten.

    Praktisch: •    open dinsdag - zondag: 10 – 17 u • nodige bezoektijd : minimum 2 uur •         tickets: € 10 (26-65 jaar), tot 26 j en vanaf 65 j : € 7,50, kinderen tot 6 j gratis •         informeer bij NMBS naar B-dagtripformules

    www.trainworld.be

    Train World is het Belgische treinmuseum van de NMBS, in het station van Schaarbeek en open sinds 2015. Train World toont de spoorwegen van gisteren, vandaag en morgen met aandacht voor de rol van de trein in het thema mobiliteit. De scenografie verrast en nodigt uit tot kijken, luisteren en aanraken. Train World is leerzaam en speels, ideaal voor een bezoek in gezins- of klasverband.

    14-07-2017 om 07:32 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op culinaire expeditie bij de lokale producenten in Alentejo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Culinaire themareizen zitten in de lift, zeker naar Zuid-Europese landen. De Portugese regio Alentejo is voor velen nog onbekend maar biedt een schat aan authentieke culinaire ervaringen. Lonely Planet omschrijft deze regio als 'de culinaire ziel van Portugal'. Volg een traditionele kookworkshop, maak olijfolie van je eigen geplukte olijven of bezoek de rijstvelden of een geanimeerde visveiling. Je beleeft het allemaal tijdens de food & wine-routes 'From Farm To Table'

    Wat zijn de Food & Wine-routes From Farm To Table?

    Deze routes zijn speciaal uitgestippeld om je te leiden langs de beste adresjes en de meest authentieke culinaire ervaringen. Lokale producenten verwelkomen je om te proeven van hun zelf gekweekte producten, volgens aloude tradities en met veel liefde.

    Je hebt de keuze uit vijf hoofdritten, die onderverdeeld zijn in 17 reistrajecten. Op de website vind je een handige kaart met bijkomende info over de producenten en de producten. Zo kies je zelf wat je doet en waar je stopt, naar eigen smaak. De informatie is ook opgedeeld volgens het seizoen want in iedere periode van het jaar is er in de Alentejo een specifiek aanbod.

    Welke culinaire ervaring verkies jij?

    Langs de “From Farm to Table”-routes wacht je een reeks unieke reiservaringen. Ga olijven plukken en snuif de heerlijke aroma’s op die vrijkomen bij het persen tot olijfolie en proef daarna het resultaat. Of verkies je liever om druiven te plukken in de wijngaard? Je leert er welke soorten je best kan combineren om een overheerlijke Alentejo wijn te maken en uiteraard is er ook een tasting. Wil je weten hoe dat rijst verbouwd wordt? Dat kan tijdens een bezoek aan de overstroomde velden en de droogcentra. Of misschien wil je wel een champignon kweker worden?

    Een volgende route leid je naar vissershavens waar je een geanimeerde visveiling kan bijwonen. Of maak een wandeling in de weides vol met eikenbomen waar zwarte varkens, gekend voor de iberische charcuterie, heerlijk grazen langs de geitjes en de schapen. Deze kleurrijke weilanden zijn ook de kweekgrond voor aromatische bloemen, wilde asperges en gouden distels, die je zelf kan plukken.

    Stop zeker ook bij een authentieke familieboerderij waar je kan proeven van smeuïge kazen en typische hammen. Schrijf je in voor een traditionele kookworkshop tijdens dewelke je de lekkerste desserts leert maken. Of ga mee met een bijenimker om de lekkerste honing te verzamelen. De From Farm to Table gids, geeft je ook een overzicht van de beste culinaire en wijn festivals.

    Handige tool voor de reisfoodie

    De reisroutes met alle bijkomende info, kan je vinden via de gratis gids. Uiteraard vind je ook tips voor leuke restaurants, bars en charme hotels op de route. De routes garanderen je een unieke reis ervaring naar de beste culinaire hotspots van de Alentejo. Daarenboven neem je van deze reis een pak ‘geheime’ recepten mee en een voorraad lokale producten om nog lang het vakantiegevoel vast te houden.

     

     

     

     

     

    13-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een opgeruimd bureau in een-twee-drie

    » Back to work: tips voor een ordelijke bureau - » Cubics van ORGALUX zorgen voor overzicht en rust

    We zijn allemaal wel eens afgeleid op het werk. Dan dwalen we af en gaan we prutsen met spullen die op het bureau liggen. Je productiviteit daalt niet alleen door afleiding, maar ook door wanorde aan je werkplaats. Als je bureau vol ligt met kleine prullen, boeken, kladpapier of ander bureaumateriaal, is de kans groot dat je je kostbare tijd én je concentratie verliest. Kies daarom voor Cubics van ORGALUX, die je spullen helpen organiseren, zowel in je lade als op het bureau.

    Kleine bureauspullen liggen al snel overal. Dat is allesbehalve overzichtelijk en komt rommelig over. Bovendien vind je op die manier amper terug wat je nodig hebt en verlies je kostbare tijd. Door met Cubics te werken, creëer je zelf een persoonlijk overzicht en weet je precies waar alles zich bevindt.

    Personaliseren

    De Cubics richt je helemaal naar jouw smaak en wensen in, afhankelijk van je werk. Ben je een graficus of tekenaar? Dan blijven je pennen en stiften mooi gerangschikt dankzij de handige verdelingen op de deksels. Ook voor fotografen zijn de Cubics interessant om hun materiaal netjes in een lade te ordenen. Kwetsbare onderdelen van hun camera kunnen ze bewaren in de zachte, vilten Cubics.

    Rust in je hoofd

    Wanorde aan je bureau brengt ook wanorde in je hoofd. Als je werkt, moet je je volledig kunnen concentreren. Dat gaat minder goed als je geen overzicht hebt op je materiaal of als je tijd verspilt met het zoeken naar je benodigdheden. Opruimen hoort geen vervelende taak te zijn, maar een kwestie van goede gewoontes. De handige Cubics van ORGALUX scheppen orde en rust in elk meubel en in alle leefruimtes. Alles heeft zijn plek en is mooi geordend zodat je snel vindt wat je zoekt.

     

    Antwrp HW17 : Gentlemen van toen en nu

    De winter van het Belgische herenlabel Antwrp hult zich in warme wijntinten, kaki, blauw- en grijstonen en zwart. De sfeer balanceert tussen de experimentele mix van de eighties en de elegantie van gentlemen uit verschillende tijdperken. Van de stijlvolle mannen uit de tijd van Rubens tot trendy loft-bewoners van nu. It’s all about being stylish.

     

     





    12-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trend een zorgeloze zomer tegemoet met de juiste shapewear

    Met de juiste shapewear voel jij je als een vis in het water in jouw strakke zomerjurk. Zorgeloos genieten van het warme weer, de zonneschijn en leuk gezelschap. Kies voor innocent white, natural nude of stijlvol zwart in een subtiel sexy of functioneel design.

     

    Fjällräven :: Warm Climate Trekking - must haves SS17

    Maak je klaar voor lange, hete wandelingen met de nieuwe Fjällräven trekkingcollectie, speciaal voor warm weer. Zomer is dé tijd om nieuwe horizonten te verkennen. Het klauteren over rotsachtige paden onder een brandende zon of langs nauwelijks zichtbare paden door hete bossen, vraagt echter om een uitrusting die je niet zal vertragen. Voor de zomer van 2017 introduceert Fjällräven een kledingcollectie en uitrusting voor het wandelen op warmere breedtegraden met, een geheel nieuw, extra luchtig materiaal: G-1000 Air.

    Wandelen is niet alleen een manier van reizen. Het is de reden waarom mensen reizen. Om nieuwe culturen, landschappen en uitdagingen te ervaren die heel anders zijn dan die in hun eigen woonomgeving. En daar hoort - of het klimaat nu warm, koud of alles daar tussenin is - een passende uitrusting bij. Fjällräven heeft deze trend niet alleen opgemerkt, maar heeft het uit eerste hand meegemaakt en laat zich daar nu door leiden.

    Hoewel het van oudsher een merk voor koud weer is, breidt Fjällräven - met de uitbreiding van Fjällräven Classic naar twee nieuwe locaties zoals Hong Kong en de Verenigde Staten - nu ook uit naar trekking in warmere klimaten. Om zo 'het wandelen' naar meer mensen op meer locaties te brengen, ver van het koele klimaat in het noorden van Zweden.

    Het klimaat in Hong Kong in het bijzonder, vraagt om lichtere, luchtigere materialen die een uitstekende bescherming tegen de zon bieden. Voeg daar de belofte van Fjällräven voor duurzaamheid aan toe en het team voor productontwikkeling werd geconfronteerd met een hele uitdaging. Het resultaat van hun inspanningen was G-1000 Air. G-1000 Air, gemaakt van gerecycled polyester en biologisch katoen, is licht, sneldrogend en ademend en biedt een maximale ventilatie. Zelfs als het toegepast is in kleding met lange mouwen en broeken met lange pijpen. G-1000 Air speelt dus een belangrijke rol in de nieuwe Fjällräven collectie voor een warm klimaat.

    Het Abisko Shade Jacket is een goed voorbeeld. Het is ontwikkeld voor actieve tochten en intensieve activiteiten op dagen dat je lange mouwen nodig hebt voor bescherming tegen de zon in plaats van de wind. De jas heeft een hoge kraag met een trekkoord bij de hals, die gemakkelijk aan te trekken is ter bescherming tegen het verbranden.

    Een andere nieuwkomer waarvoor G-1000 Air is gebruikt betreft de Abisko Shade Trousers. Dit is waarschijnlijk de meest luchtige trekkingbroek van Fjällräven ooit. En het is niet alleen de stof die zorgt voor een luchtige broek met een uitstekend ademend vermogen. Ventilatie aan de achterzijde en de ritssluitingen langs de dijen laten de lucht circuleren wanneer je beweegt, iets wat ook vergemakkelijkt wordt door de iets lossere pasvorm van de pijpen.

    Luchtcirculatie is ook de rode draad van Abisko Friluft. Deze rugzak heeft een nieuwe frameconstructie die cross-flow ventilatie en uitstekend draagcomfort biedt in warme, vochtige klimaten. Het is een lichte en duurzame wandelrugzak voor middelgrote belasting, gemaakt van G-1000 HeavyDuty Eco (gerecycled polyester en biologisch katoen), waarvan de inhoud zowel via de bovenkant als het voorpaneel, dat volledig opent, te bereiken is.

     









    12-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De IT-bag voor wanderlust fashionata's

    Op reis met Nordic Living: toilettassen van HOP en House Doctor. Nu de grote vakantie officieel van start is gegaan, hebben velen onder ons nog een reisje op de planning staan. Waar je wanderlust je dit jaar ook brengt, zonder esthetisch verantwoorde toilettas laat Nordic Living je niet naar je droombestemming afreizen! De Belgische webshop vult haar collectie aan met enkele prachtexemplaren die niemand kan weerstaan.

    Hoera, geen plastic toilettassen in schreeuwerige kleuren of kinderlijke prints! Nordic Living gaat voor een Scandinavische look met stipjes, fijne streepjes of zachte pastels. De Belgische webshop biedt je enkele topexemplaren aan van House Doctor én ook van een gloednieuw merk in hun assortiment: HouseOfProducts (HOP)!

    Dat de eyecatchers van HOP gemaakt zijn van het oersterke Tivek (je kent het wel, van de festivalbandjes), is geen toeval want naast verderlicht, mooi en uitwasbaar is dit materiaal ook bijzonder lief voor het milieu. Dat verlagen van de ecologische voetafdruk is precies waar HOP, een jong bedrijf dat nadenkt over onze wereld en toekomst, enthousiast naar streeft.

    Naast dit materiaalgebruik liggen ook de productie en arbeidsomstandigheden hen nauw aan het hart. HOP staat dan ook garant voor fijne, eerlijke accessoires waar je zelf heel blij van wordt maar waarmee je vooral ook anderen een enorme glimlach kan bezorgen. Hun toilettassen zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen, kleuren en dessins.

    Bij Nordic Living kan je naast HOP ook de toilettassen, clutches en make-up tasjes van House Doctor op de kop tikken. Of je nu kiest voor zachtblauw, pastel roze of wat stoerder met bruine tinten, deze musthaves maken je badkamer meteen Pinterest-proof. Bovendien kan je de superschattige tasjes ook gebruiken als pennenetui, opberger voor handwerkmaterialen of voor belangrijke papieren onderweg. Je vindt ze in meerdere maten terug op de webshop!





    11-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een cubaanse kerstvakantie met Star Clippers

    Star Clippers, de cruiserederij met de grootste zeilschepen ter wereld, heeft een onweerstaanbaar feestelijk aanbod voor de kerstperiode. Wat denk je van een cruise aan boord van de luxueuze viermaster Star Flyer, om gedurende 10 dagen onder volle zeil Cuba te ontdekken? Wat een schitterende manier om Kerstmis te vieren!

    Deze specifieke kerstcruise start in Cienfuegos, Cuba op 18 december 2017 en eindigt op 27 december in Havana. Onderweg bezoek je Trinidad, Cayo Rico, Cayo Largo, Isla de la Juventud en Gran Cayman (Jamaïca).

    Voor deze kerstcruise lopen drie promoties: 600 euro boordkrediet per tweepersoonshut: voor aankopen in de bar, het restaurant en de boetiek aan boord’. Of Geen singletoeslag voor personen die alleen reizen, in de hutcategorieën 2 tot 6. Of Een derde persoon reist gratis mee, mits een triple hut gedeeld wordt met twee andere familieleden of vrienden. Enkel havenrechten zijn te betalen. Promotie onder voorbehoud van beschikbaarheid.

    Vlug boeken is de boodschap, ook omwille van de vluchten en de eventuele hotels in die eindejaarsperiode.

    Het lijkt nog veraf maar een identieke drievoudige promotie loopt voor de kerstcruises van eind 2018, op deze drie schepen van Star Clippers, telkens met een vertrek op 22 december 2018: Met de Royal Clipper langs de Grenadines, Caraïben. Met de Star Flyer op schattenjacht naar de Britse Maagdeneilanden, Caraïben. Met de Star Clipper naar de Andamanse Zee, tussen Phuket en Singapore.

    Info: De Cuba kerstcruise met vertrek op 18 december 2017 kan vanaf 2.455 euro per persoon voor negen nachten op basis van volpension met daarbij de aangepaste promotie (exclusief vluchten, transfers, dranken en persoonlijke uitgaven).

    Boek je Star Clippers zomercruise 2018 vóór 31 januari en geniet van interessante vroegboekkortingen. www.starclippers.com

    10-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actie in het Juragebergte

    De hoogste toppen van Les Montagnes du Jura reiken tot ruim 1600 meter en vanop die hoogte kan je genieten van spectaculaire uitzichten die zo ver reiken als de Alpen en het Meer van Geneve. Het Jura-massief is een uitgelezen biotoop voor de actieve vakantieganger. Te voet, fietsend, te paard kan je het bergmassief helemaal doorkruisen, langs de Grandes Traversées Jura (GTJ). De sportieveling, de verkenner, de avonturier, de natuurliefhebber en zowel jong als oud wachten een unieke reis vol verrassingen, ontdekkingen en veel onvergetelijke momenten.

    Te voet: Als het om bewegwijzerde wandelpaden gaat dan behoort Frankrijk tot de top, zeker in de Montagnes du Jura waar je kan kiezen uit zes GTJ’s, van twee tot zes dagen stappen. De etappes zijn circa 20 km lang en onderweg logeer je in karakteristieke dorpen. Er is bijvoorbeeld de achtdaagse tocht door de vallei van de Doubs, met vertrek in Mandeure en aankomst in Pontarlier. Hoogtepunt is de Gorges du Doubs langs de Frans-Zwitserse grens. Minder lang maar zeker even mooi is de GTJ De Crêts en Combe. Het is een prima tocht voor de ganse familie en je kan het 43 km lange traject bijvoorbeeld in een verlengd weekend stappen. Wie van bossen houdt kiest voor de GTJ La Forêt du Risoux: twee dagen, korte etappes, overnachting in een refuge, omgeving Bellefontaine, ideaal voor met kinderen.

    Met de fiets: Les Montagnes du Jura is een prima fietsgebied. Af en toe wacht de fietser wel een kuitenbijter maar het schitterende berglandschap maakt veel goed. Daarenboven kan je langs de fietsroute een distillerij bezoeken en krachten opdoen met een versterkend likeurtje. In Pontarlier bijvoorbeeld, wereldhoofdstad van de absinthe, waar je alleszins een bezoek moet brengen aan Etablissements Armand Guy. Nog meer van die drankjes kan je proeven en kopen bij Les Fils d’Emile Pernot waar ze al meer dan honderd jaar vertrouwd zijn met l’Extrait Absinthe! Tijdens een rondleiding in het bedrijf maak je kennis met de traditie van het distilleren in de regio en na de proeverij geniet je al fietsend alweer van les Grandes Traversées Jura.

    Op een mountainbike: Hou je van mountainbiken en van mooie landschappen dan moet je op de Col du Grand Colombier zijn. De renners van de Ronde van Frankrijk kennen deze bergpas maar al te goed en ook deze zomer, op 9 juli, komen ze er voorbij. Maar dit is ook het terrein van de mountainbiker, met uitdagende pistes en fantastische uitzichten, 360° en zover als de Mont-Blanc !

    Te paard: Er zijn veel natuurparels in de Montagnes du Jura en sommige plaatsen zijn ideaal om te paard te ontdekken. De Watervallen van de Hérison bijvoorbeeld is een beschermd natuurgebied in een dal met 31 stroomversnellingen. Vanaf het natuurcentrum La Maison des Cascades kan je onvergetelijke tochten maken.

     

     







    09-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nooit geziene investeringen in Walibi Belgium

    Wie gedacht had dat de investering van 8,5 miljoen euro voor splash coaster PULSAR vorig jaar de opmerkelijkste zou geweest zijn, heeft het bij het verkeerde eind ! Walibi Belgium heeft grootse plannen en zal voor meer dan 100 miljoen euro het park grondig veranderen. En nog straffer – de nieuwigheden zullen volgend jaar al zichtbaar zijn.

    Er zullen niet alleen elk jaar nieuwe attracties bijkomen, maar tot in 2022/23 zal elke zone van het park grondig aangepakt worden qua thematisering, inrichting en beleving zodat op het einde van dit historische investeringsplan 75% van het park vernieuwd zal zijn. Walibi Belgium was al een familiepark voor jong en oud en dit wordt nog maar eens extra bevestigd.

    Elk jaar nieuwe attracties !

    Een family coaster bij topattractie Challenge of Tutankhamon zal het al rijke aanbod aan achtbanen volgend jaar vervoegen, maar dit is niet alles. De hele zone waar deze nieuwe coaster centraal zal staan wordt heraangelegd en krijgt een eigen exotisch thema.

    Met de nieuwe kinderzone die aan Aqualibi wordt toegevoegd zullen ook kinderen zonder zwemervaring naar hartelust kunnen ravotten. Door de extensie van 700 m² zal de totale oppervlakte van het waterpark bijna 7000 m² bedragen! Tevens zal heel Aqualibi in een echte tropische sfeer ondergedompeld worden.

    In 2019 worden drie zones volledig heraangelegd en komen er maar liefst twee nieuwe attracties bij: een familiale interactieve indoorattractie en een kindercoaster. Zo kunnen bezoekers beginnen kennismaken met de verschillende werelden van Walibi en wordt er bovendien ook een volledig nieuw belevingsrestaurant gebouwd. In 2020 komt er temidden van een vernieuwde western zone een interactieve waterattractie waar ook omstaanders aan kunnen deelnemen.

    De grootste investering van het hernieuwingsplan komt er in 2021: een spectaculaire megacoaster die zijn gelijke niet kent in de Benelux gebouwd in een volledig nieuwe zone. Hiermee zal het park uitkomen op tien rollercoasters, een absoluut record in de Benelux. De volledige zone rond de Weerwolf en de Vampire wordt dan ook gethematiseerd.

    In 2022/23 wordt het hernieuwingsplan vervolmaakt met een nieuwe familieattractie en krijgt de zone rond Flash Back een aangepast thema. Aqualibi krijgt er ook nieuwe glijbanen bij.

     

    Jean-Christophe Parent, Algemeen Directeur: “Met dit ambitieuze ontwikkelingsplan willen we terug onze plaats innemen als het grootste en meest sensationele attractiepark van België voor alle leeftijden. In het verleden heeft Walibi steeds een voortrekkersrol gespeeld in het aanbieden van nieuwe en unieke sensaties. We nemen deze rol met heel veel zin en overtuiging terug op en zullen in de toekomst nog aantrekkelijker zijn voor families met kinderen of jongeren die een spannende dag wensen te beleven. We rekenen erop dat dankzij de kwalitatieve aanpassingen via de nieuwe themazones en het nog uitgebreidere aanbod van nieuwe attracties ook nog meer Vlamingen de weg zal doen vinden naar Walibi”.





    08-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13 x inspiratie voor de eetkaner

    We kiezen steeds vaker voor een open keuken. Maar daarom hoeven we de eethoek niet te laten voor wat die is. Ook daar zitten we uren te tafelen met familie, ontvangen we gasten en doen de kinderen hun huiswerk. King George geeft je de nodige inspiratie om deze centrale ruimte om te toveren tot de mooiste plek in huis.

    Geen gordijnen: Squid is een zelfklevende, transparante stof voor raambekleding die van binnen naar buiten doorzichtig is, maar overdag de inkijk van buitenaf belemmert. De stof is eenvoudig te installeren zonder ophangsysteem, beschikbaar in vijf kleuren en geschikt voor élk interieur en elk type raam, onafhankelijk van de vorm en grootte. Zolang je raam van glas is, past Squid erop. Dat we een gat in de lucht springen als de Belgische weergoden ons gunstig gezind zijn, staat vast. Maar toegeven: trop is te veel. Als de zon zich enkele dagen van haar beste kant laat zien, kan het al snel te warm worden in huis. Squid is ideaal als zonwerende oplossing: de stof is bestand tegen zware zonne-intensiteit en extreme luchtvochtigheid. Het ademend textiel werd in een lab getest en wat bleek? De gevoelstemperatuur daalt minstens 3° C in een kamer waar Squid aan de ramen hangt.

    Pronkstuk

    Een royale maaltijd eet je aan een royale tafel. De Messeyne Table van Durlet wordt dankzij het luxueuze blad van emperador- of carraramarmer het pronkstuk van je eetkamer. De tafel omring je uiteraard het best met Messeyne Chairs. De Messeyne Table is verkrijgbaar in twee groottes: één voor acht stoelen en één voor tien stoelen. Die grote versie heeft een marmeren blad van maar liefst 300 cm.

    Bestek Giro van Alessi. 18/10 roestvrij staal. Vanaf 7,50 euro voor een set bestaande uit eetlepel, vork, mes, dessertvork, dessertmes, theelepel, koffielepel, serveerlepel, serveervork, taartschepper, taartvork en slabestek.

    Tafeltje-dek-je: Details kunnen je eetsetting maken of kraken. Ga dus voor een mooie tafeldekking met het Giro-bestek van Alessi. Die reeks doet jouw eettafel uniek en bijzonder ogen. Ontwerper Ben van Berkel van UNStudio bracht het ergonomische gebruik van het bestek mooi in balans met het architecturale design.

    Gemoedelijk tafelen: Denim Drift, Levis Kleur van het Jaar 2017, is een prachtige, tijdloze en veelzijdige blauwgrijze tint die zich aan elke omgeving aanpast. Het blauw neemt de sfeer van het moment over én gaat samen met elke levens- en interieurstijl. De kleur is dan ook uitermate geschikt voor de eet- en woonruimte, waar rust primeert.

    Magische sfeer: Met de collectie Vertigo van Arte haal je een bijzondere muurbekleding in huis. Vertigo bedekt je muren met een aaibare, glanzende stof. De golvende bewegingen, eigen aan het zogenaamde moiré-effect, doen denken aan zachte reflecties in het water. Een magische sfeer in de eetkamer verzekerd!

               

    Oog voor detail: Kleuraccenten kun je speels in je hele leefomgeving laten weerkeren. Hier komt de rode tint van de kussens in de Tulip-chair terug in de schakelaar. Niko, specialist in schakelmateriaal, heeft heel wat keuze in afdekplaatjes om je interieur mee af te werken. Nieuw decor? Met één klik verander je ook de look van je schakelaar.

    Veranderlijk licht: Hou je van verrassingen en verandering? Kies dan voor modulaire verlichting, zoals de Qbini van Modular Lighting Instruments: met één druk op de spot kun je die dieper laten verzinken voor een andere lichtbeleving. Bovendien heb je de keuze tussen zwart, wit en zwart-wit, en tussen ronde, vierkante en taps toelopende vormen. Een verlichtingsbron waarmee je kunt spelen alsof het een blokkendoos is.

    Nieuwe eenvoud: Hou je eetruimte vederlicht met BuzziFloat van de Belgische designer Alain Gilles voor BuzziSpace. Twee U-vormen houden elkaar in stand en bieden plaats voor de zitting, die wel lijkt te zweven. Aan die zwevende zit dankt de stoel ook zijn naam. Alain Gilles deelt de stoel in bij het werk dat hij ‘new simplicity’ noemt. Bij die objecten doet hij zo veel mogelijk met zo weinig mogelijk materiaal. Tegelijk zijn het producten die je makkelijk kunt lezen én die een sterke persoonlijkheid hebben. De buiging van de leuning zorgt er trouwens voor dat je op de perfecte afstand aan de eettafel zit.

    Elegant tafelen: Dankzij zijn schuine potenstel is hülsta’s nieuwe S 500 een elegante, extravagante, exclusieve stoel, die tegelijk het ideale comfort biedt. Het zitje werd ontworpen door designer Martin Ballendat, die bekendstaat om zijn heldere en minimalistische vormgeving.

    Natuur in een oogverblindend jasje: Cosentino, expert in hoogwaardige oppervlakken, creëerde XGloss: een gepolijste hoogglansafwerking voor het ultracompacte en innoverende materiaal Dekton. Glacier, Fiord en Tundra zijn de nieuwste XGloss-kleuren en vormen samen de XGloss Natural Collection: geïnspireerd door de aarde en de oermaterialen en met respect voor het authentieke. Tundra vertoont een uniek patroon van koele grijze aders op een witte ondergrond. Door de bijzondere en onvervalste structuur van de aders heeft het oppervlak een schitterende, glanzende marmerlook.

    Magistrale tafel: hülsta’s T 70 is een tafel met een bijzondere uitstraling. Het magistrale meubelstuk, een geraffineerde, stevige constructie, heeft geen extra raamwerk nodig. Zelfs zonder zichtbare versterkende elementen verliest de T 70 zijn stabiliteit niet. Ondanks zijn ruime afmetingen heeft de T 70 dan ook een lichte, zwevende uitstraling.

    Elegant duo: Designer Cuno Frommherz creëerde voor Leolux Ditte en Didore, een eigenwijze eetkamerstoel en een eigentijdse versie van de traditionele eetkamerbank, samen het perfecte duo om comfortabel te tafelen. De bekleding is best opvallend: een frivole combinatie van materialen en kleuren, tot in de details afgewerkt met siernaden, (optionele) armleggers en een elegant frame.

    Morsen mag: De eetkamer is een ruimte die het zwaar te verduren krijgt: heel wat gasten komen er (letterlijk) over de vloer om aan tafel te schuiven, bestek of glas gaat al eens tegen de grond en het is vaak een plek die je kruist om een andere ruimte in te gaan. Quick-Step speelt daarop in door vloeren te creëren die tegen een stootje kunnen. De laminaatvloeren van het merk zijn niet alleen kras- maar ook waterbestendig en geluiddempend. Bovendien behouden ze jaar na jaar hun originele kleur en is hun realistische look ongeëvenaard. Een slimme én mooie keuze.

     

     

     









    07-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frietjes klaarmakenin de microgolf? Nu kan dat (krokant)!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Cake, pizza of zelfs frietjes uit de microgolfoven? Dankzij de nieuwe Whirlpool ChefPlus Combi Premium (MCP 349) kan het allemaal. Met dit toestel, dat je creativiteit uitdaagt, zet je verrassende en lekkere dingen op tafel. En dat met de snelheid en eenvoud die je van je microgolfoven gewoon bent.

    De nieuwe Whirlpool ChefPlus microgolfoven ontving een iF Design Award. Whirlpool lanceert een nieuwe reeks microgolfovens: ChefPlus. De collectie bestaat uit vijf modellen, met eenvoudige tot bijzonder uitgebreide functies. Het paradepaardje uit de reeks is de Whirlpool ChefPlus Combi Premium, de eerste microgolfoven die je toelaat om zelfs frietjes, tempura of gepaneerde ingrediënten knapperig krokant te bereiden.

    Bijzondere functies: De nieuwe Crisp Fry-technologie, aanwezig in de Whirlpool ChefPlus Combi Premium, combineert de gepatenteerde Crisp- met een turbo-heteluchtfunctie. Hierdoor kun je in je microgolfoven ook gerechten klaarmaken waar je meestal je traditionele oven voor nodig hebt. Dankzij de bijzondere technieken kan het nu ook in de microgolfoven. Makkelijk én snel: de gerechten zijn gemiddeld de helft eerder klaar. Je hebt er dus ook minder energie voor nodig.

    De belangrijkste feature van de ChefPlus Combi Premium is de Dual Crisp-functie. Op de Crisp-plaat — een bijzondere bakplaat voor je microgolfoven, gepatenteerd door Whirlpool — kun je ingrediënten knapperig krokant bakken, terwijl ze vanbinnen sappig en mals blijven. Textuur, smaak en voedingswaarden worden perfect behouden. De Dual Crisp-functie doseert de microgolven optimaal. Het ene deel van de golven verwarmt de hele ruimte en dringt door tot de kern van het voedsel. Het andere deel richt zich op de speciale Crisp-plaat, zodat die uiterst snel heet wordt en je ingrediënten langs alle kanten knapperig garen.

    Frietjes, tempura, gepaneerd lekkers …

    Voor het eerst kun je met een microgolfoven ook frietjes, gepaneerde ingrediënten of tempura knapperig klaarmaken. Hiervoor wordt de Dual Crisp-functie gecombineerd met de turbo-heteluchtfunctie. Je legt de ingrediënten op de Crisp-plaat en plaatst die op de rooster in je microgolfoven. Bij bevroren ingrediënten hoef je geen olie toe te voegen. De microgolfoven begeleidt je vervolgens tijdens het kookproces.

    Van aperitiefhapje tot dessert: Met de Crisp-plaat kun je nog veel meer dan alleen frituren. Dankzij het ruime assortiment kun je er namelijk een volledig menu op bereiden. Worstenbroodjes, champignons met Boursin, rosbief, quiche, gegrilde paprika’s, coquilles, hamburgers, cake, appeltaart, koekjes, muffins of delicate meringues? Het kan allemaal in de microgolfoven. Je vindt heel veel inspiratie in het Crisp-kookboekje van Whirlpool.

    06-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elements-collectie in een nieuw jasje

    » Nieuwe editie met soft cushions - » Afgerond zitconcept in de kijker - » 100% zitcomfort, 100% luxe

    De meest exclusieve Manutti-collectie, Elements van de Belgische ontwerper Gerd Couckhuyt, krijgt dit jaar een upgrade. Het ultramodulaire outdoor ziteiland met eindeloze schakelmogelijkheden is nu ook beschikbaar met nieuwe, extra volumineuze en zacht afgeronde kussens. Rust en ontspanning in combinatie met comfort, design en kwaliteit? Check. Sit back and relax!

    Manutti’s Elements-collectie, ontworpen door Gerd Couckhuyt, werd in 2014 al bekroond met een Red Dot Award. Modulaire componenten, eindeloze combinatiemogelijkheden, bekoorlijke vormen en een aanlokkelijk design zijn de voornaamste troeven van deze collectie. Zo kun je met gemak je creativiteit de vrije loop laten en je terras of tuin volledig naar wens inrichten.

    Grenzeloze schakelmogelijkheden: Hoe en waar je juist geniet, kies je helemaal zelf met de Elements-collectie. Zalig loungen aan het zwembad of een outdoor ziteiland creëren op je terras zodat er genoeg plaats is voor iedereen? It’s up to you.

    De collectie beschikt over een grote collectie accessoires om de lounge helemaal naar wens samen te stellen. Zo kun je de rugleuningen verstellen voor optimaal zitcomfort. De kussens zijn all-weather proof; verschuifbare accessoires zoals een voetenbank en bijzettafeltje maken dit eiland tot een ware blikvanger. De eyecatcher van de collectie, een optionele slanke strook ledlicht rondom de lounge, laat Elements als het ware zweven.

    Het summum van rust en ontspanning

    De nieuwe collectie met soft cushions straalt nog altijd als geen andere luxe uit. Het topcomfort dat hiermee gepaard gaat, is bijna uitmuntend te noemen. De nieuwe kussens, die op hun plaats gehouden worden door een onzichtbare magnetische strip, zijn nu nog volumineuzer en comfortabeler. Ze vormen een aanvulling op de bestaande collectie en bestaan in verschillende stoffen en kleuren die passen bij de bekleding van de zitmeubels.

    De nieuwe kussens, die op hun plaats gehouden worden door een onzichtbare magnetische strip, zijn nu nog volumineuzer en comfortabeler. www.manutti.com

     







    05-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rijksmuseum at Sea op gerenoveerde Holland America Line's ms Westerdam

    Holland America Line’s ms Westerdam is gerenoveerd gedurende een 12-daagse droogdok op de scheepswerf van Fincantieri in Palermo (Italië). Het schip heeft een grote renovatie ondergaan met onder meer nieuwe publieke ruimtes en voorzieningen, waaronder twee primeurs voor de vloot: Explorations Central (EXC) in het Crow's Nest en Rijksmuseum at Sea.

    De onlangs vrijgegeven foto’s laten het gerenoveerde schip zien. De populaire Music Walk locaties Lincoln Center Stage en Billboard Onboard zijn toegevoegd aan het schip als ook de Gallery Bar, een vernieuwde Lido Market en The Retreat met privé cabanas. Tijdens de renovatie hebben de suites een upgrade gekregen, zijn er aanpassingen gedaan aan de Greenhouse Spa en Salon, Club HAL en The Loft. Het nieuwe Holland America Line logo is nu ook op de schoorsteenpijpen te zien. Op dek tien zijn 25 staterooms toegevoegd, met achttien veranda en zeven interior staterooms. Hiermee is de capaciteit van het schip vergroot naar 1.964 gasten.

    ‘’We zijn veel innovatieve nieuwe programma’s en verbeteringen aan het toevoegen aan de vloot en het is spannend om te zien dat de veranderingen eindelijk zichtbaar zijn op de Westerdam. Het is het eerste schip van Holland America Line die een Rijksmuseum at Sea en EXC krijgt’’ aldus Orlando Ashford, President Holland America Line. ‘’Holland America Line bevindt zich in een ontwikkelfase en dit wordt de komende jaren zichtbaar wanneer de schepen een upgrade krijgen met nieuwe (ingerichte) locaties en programma’s die ons merk vooruit brengen’’

    Rijksmuseum at Sea op ms Westerdam: De samenwerking tussen Holland America Line en Rijksmuseum viert de Nederlandse erfgoed van de rederij. Met het Rijksmuseum at Sea worden replica’s van de meest beroemde meesterwerken van het museum getoond, welke in speciaal voor dit programma toegewezen ruimtes worden weergeven op dek één van het Atrium. Gasten kunnen ook video’s van het museum en de collecties bekijken in hun kamer.

    Nieuw EXC (Explorations Central) programma

    Holland America Line versterkt haar bestemmingservaringen met de lancering van het EXC programma op de Westerdam. De veelzijdige EXC ervaring combineert een breed aanbod aan activiteiten met bijzondere belevingen, waardoor gasten hun reis nog completer, levendiger en betekenisvoller ervaren. Veel van de EXC ervaringen zijn te vinden in de nieuwe Exploration Central hub in het Crow’s Nest. Als primeur binnen de cruisewereld toont EXC een virtuele scheepsbrug terwijl real-time data van de echte brug verschijnt.

    Music Walk voegt Lincoln Center Stage en Billboard Onboard toe

    Door de toevoeging van het Lincoln Center Stage en Billboard Onboard hebben gasten nu meer entertainmentopties, in aanvulling op de al bestaande en razend populaire B.B. King’s Blues Club. In het Lincoln Center Stage treden muzikanten op van wereldklasse, welke in de avond kamermuziek spelen. In het Billboard Onboard voeren twee pianisten dynamische en interactieve shows op.

    Gallery Bar

    Gedurende het droogdok is de Gallery Bar geplaatst op het ms Westerdam. Er worden exclusieve cocktails geserveerd welke gecreëerd zijn door de bekende mixologist Dale DeGroff. De locatie van de bar is versierd met een eclectische mix van kunst zoals portretten, landschappen en abstracte kunstwerken.

    Nieuwe uitstraling voor America’s Test Kitchen

    America’s Test Kitchen heeft ook een nieuwe uitstraling met een nieuw kleurpalet en verbeteringen aan de showkeuken. Grijze en rode motieven zijn aangebracht evenals nieuwe tafels en stoelen voor de gasten die naar de kookdemonstraties kijken.

    Eten en service bij Lido Market

    Het traditionele Lido buffet is omgetoverd tot het Lido Market concept—een markt met verschillende thema’s dat een selectie biedt van meerdere opties voor gasten. De Lido Market serveert versgebakken brood en gebak bij Breadboard, klassiek comfort food bij Homestead, gerechten van over de hele wereld bij Distant Lands en vers gemaakte gepersonaliseerde salades en toetjes bij Sweet Spot.

    Extra upgrades en verbeteringen op de Westerdam

    Om Westerdam’s transformatie te voltooien zijn 25 suites toegevoegd bovenop het schip op dek tien. Bovendien hebben de suites een upgrade ondergaan. De woonkamers zijn vernieuwd met nieuw tapijt, wandbekleding, privacy gordijn, bed loper en bed rok. Nieuwe kwarts-steen oppervlakken zijn toegevoegd aan het bureau, nachtkastjes en kaptafels, dit samen met nieuwe verlichting. De elektronische upgrades omvatten nieuwe USB-uitgangen aan het hoofdeinde van het bed, LED lichten en bijgewerkte stopcontacten. De badkamers zijn ook aangepast met een muur van glasmozaïek, stijlvolle vloertegels en een nachtlampje.

    Een nieuw interactief televisiesysteem is geïnstalleerd op het hele schip, met grote LED-flat screen tv’s waar gasten gratis gebruik van kunnen maken om on-demand films en populaire Tv-shows te kijken. Tevens hebben gasten gemakkelijk toegang tot het dagelijkse aan boord programma van het schip, inclusief informatie over de restaurants, de spa service en hun rekening overzicht.

    Buiten op dek 11 bevindt zich nu The Retreat, welke is verplaatst vanaf dek 10. The Retreat is een rustige lounge ruimte met vijftien privé cabanas die beschikbaar zijn om te huren. Diverse andere openbare ruimtes op het schip hebben een upgrade ondergaan zoals ook het zwembad welke een nieuw dek heeft van teakhout.

    Het ms Westerdam is momenteel aan het varen op de Middellandse Zee op 12-daagse routes tussen Barcelona, Spanje en Venetië of Civitavecchia (Rome), Italië.







    04-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mosselseizoen (bodremcultuur) officieel van start

    Eerste oogst op Oosterschelde 'klein maar fijn'. Op woensdag 28 juni werd op de Oosterschelde de eerste nieuwe oogst van de Zeeuwse mossel opgevist, hét moment waar jaarlijks mosselliefhebbers in België en Nederland likkebaardend naar uitkijken. Zij kunnen zich alvast verheugen op een mooie gevulde mossel, al moet die de komende weken nog wat aansterken. Voor biersommelier Ben Vinken vormen 'mosselen natuur' en een witbiertje het perfecte koppel.

    "De smaak is uitstekend en de schelpen zijn mooi gevuld, maar op de echt grote mosselen is het nog even wachten," zegt mosselkweker Nico van Zandvoort. “De schelpen zijn nog aan de kleine kant, mogelijk vanwege de weinige regenval de afgelopen weken. Nu het wat minder heet en droog is, gaat het voedselaanbod in de kweekgebieden toenemen en wordt de achterstand snel ingelopen."

    De twee Belgische winnaars van het populaire TV-programma “Mijn Pop-Up restaurant” maakten voor de gelegenheid mosselen klaar op de barbecue met een speciaal witbier. De bekende biersommelier Ben Vinken was onder de indruk van hun keuze. “Witbier met mosselen is een ideale combinatie. De lekkere zuren van een witbier passen uitstekend bij de zilte smaak van de Zeeuwse mosselen.”

    Feiten en cijfers mosselsector

    De Nederlandse productiegebieden voor de Zeeuwse mossel liggen voor 60 procent in de Waddenzee en voor 40 procent in de Oosterschelde. De mossel doet er ongeveer twee jaar over om consumptierijp te worden. De 88 mosselkwekers brengen de mosselen dan naar de Nederlandse Mosselveiling in het Zeeuwse Yerseke. Hierna spoelen de mosselen zandvrij op de verwaterpercelen (natte pakhuizen) in de Oosterschelde en vervolgens gaan ze naar een van de Zeeuwse mosselbedrijven, waar de mosselen verder worden verwerkt en verpakt.

    De Belgen nemen 65 procent van de totale afzet voor hun rekening. Het eten van mosselen zit verankerd in de Belgische eetcultuur als een nationaal product. Frankrijk en Duitsland staan op plaats 2 en 3 van de afzet. In Nederland is de consumptie van mosselen groeiend. De piek ligt later in het seizoen rond september.







    03-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gb Pockit: de kleinste kidnerwagen ter wereld wordt handbagage

    Een record brekende buggy voor mobiele ouders - gb is de ultieme samensmelting van functie, industrieel design en haute couture, voor de vervaardiging van iconische, hightech wandelwagens en autostoeltjes. Met de innovatieve gb Pockit, de kleinst opgeklapte buggy ter wereld, biedt gb oplossingen van de toekomst voor de ouders van vandaag.

    De gb Pockit, de kleine kampioen voor mobiele mama's en papa's, is de kleinst opklapbare buggy ter wereld en sinds 2016 wereldwijd verkrijgbaar. Met een afmeting van 30 x 18 x 35 cm en een gewicht van slechts 4,3 kg breekt de gb Pockit niet alleen alle verwachtingen, maar ook alle records: hij is sinds 2014 de onbetwiste houder van het Guinness wereldrecord voor „kleinste buggy”. Dit miniwonder past in een handtas, maar is toch stevig genoeg om je moeiteloos in het alledaagse stadsleven te begeven.

    De genialiteit van de gb Pockit zit hem in hoe snel (een kwestie van seconden) en hoe klein de buggy kan worden ingeklapt, met twee vouwopties. De alledaagse inklapoptie is perfect om de buggy terzijde te parkeren in een restaurant of galerie; de ultracompacte inklapoptie gaat nog een stapje verder en maakt het mogelijk de buggy op te bergen in een koffer, een bagagevak in het vliegtuig of onder een stoel in de trein. Voor beide opties geldt dat duwen en dragen slechts twee stappen van elkaar verwijderd zijn. En beide opties zijn een doorbraak voor gebruik in het openbaar vervoer en voor het wegbergen in uw auto of thuis. Met alles waar ouders aan moeten denken, is het gebruiksgemak van deze buggy doorslaggevend voor een zorgeloze reiservaring.

    In gebruik heeft de Pockit alle kwaliteiten die ouders verwachten van een gb Gold-product: voldoende ruimte onderin voor spullen en boodschappen, de meest geavanceerde veiligheidstechnologie, vlekkeloze designelementen die door toonaangevende vakmensen zijn ontwikkeld, en voorwielvergrendeling voor uiteenlopende terreinen. En intussen blijft de kinderwagen licht van gewicht en toch uitzonderlijk solide.

    Maar u hoeft ons niet op ons woord te geloven; de BabyGuyNYC heeft onze gb Pockit uitgeprobeerd tijdens de ABC Baby Show in 2015 in Las Vegas, en kon alleen maar concluderen: „Te gek.” Hij herhaalde deze conclusie in een video die tot op heden 13 miljoen keer is bekeken. Jen Johnson, gb's director of marketing in de VS, zegt over het concept: „Vanaf het moment dat ouders gebruik gingen maken van buggy's of kinderwagens om hun kinderen in te vervoeren, zijn er problemen geweest met te grote, te zware, moeilijk inklapbare of eigenlijk niet-draagbare wagens. Dus we werden geïnspireerd om ouders in staat te stellen overal met hun kinderen heen te gaan en over een gebruiksvriendelijk, lichtgewicht product te beschikken.”







    03-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 tips om te besparen op je huurauto

    70% van de Belgen huurt weleens een auto op reis om zich flexibeler te kunnen verplaatsen. Door bij het vergelijken van de prijzen goed te letten op alles wat wel of niet is inbegrepen in de huursom, kun je een goede deal vinden. Toch zijn er nog meer manieren om slim een auto te huren. Autohuurspecialist Sunny Cars deelt enkele handige tips.

    1. STEM OPHAAL- EN INLEVERTIJDEN GOED OP ELKAAR AF: Heb je al gehoord van de 24-uursregel? Als je de auto een uurtje te laat inlevert, kan dat je een extra dag autohuur kosten! Zorg er dus zeker voor dat je rekening houdt met je gewenste ophaal- en inlevertijden als je je reis plant.

    2. RESERVEER EEN HUURAUTO MET SHUTTLE SERVICE: Als je op het vliegveld landt, wil je graag zonder veel gedoe in je huurauto stappen en genieten van je vakantie. Toch kun je soms met een korte, extra rit in een shuttlebus veel besparen. Sommige verhuurders hebben namelijk geen duur kantoor op de luchthaven, maar zijn op enkele kilometers gesitueerd en werken daarom met een alternatieve shuttle service. Met tien minuutjes extra, heb je dus in veel gevallen wat meer budget over om aan je vakantie te spenderen.

    3. KIES VOOR EEN ALL-IN SERVICE : Niets zo vervelend als onverwachte kosten voor je huurwagen bij het aankomen op je vakantiebestemming. De twijfel slaat toe, want ben je wel voor alles verzekerd? Om dit soort onaangename extra’s te vermijden, kun je voor een all-in service kiezen. Eén prijs, al het nodige inbegrepen. Geen problemen wanneer je per ongeluk schade maakt, dus. Op dit moment is Sunny Cars de enige die zo’n formule hanteert. Meer info: www.sunnycars.be.

    4. RESERVEER JE AUTO OP TIJD: Net als bij vliegtickets stijgen de prijzen van huurauto’s naargelang je vakantieperiode dichterbij komt. Zodra een groot deel van het aanbod van de verhuurder gereserveerd is, gaan de huurprijzen de hoogte in. Zeker als je een voorkeur hebt voor een bepaald type auto, budget of leuke snufjes kan het hoe later hoe moeilijker worden om je wensen te vervullen. Reserveer dus op tijd!

    5. BOEK EEN TWEEDE BESTUURDER BIJ VOOR JE VERTREKT: Ter plekke een tweede bestuurder toevoegen aan je huurcontract, kan soms duurder uitkomen dan wanneer je dat op voorhand regelt. Boek dus thuis al je extra bestuurder bij of maak gebruik van het AD-pakket van Sunny Cars. Soms is een tweede bestuurder bij de prijs inbegrepen, maar vergeet niet dat die ook altijd het huurcontract moet ondertekenen om verzekerd te zijn!

    6. NEEM ONE WAY-KOSTEN OP IN JE KOSTENRAMING: Als je een roadtrip wil maken, kan het handig zijn om je huurauto op een andere locatie in te leveren dan waar je hem ophaalde. Dikwijls betaal je daar extra kosten voor, maar die lopen nogal uiteen. Soms is het zelfs zo dat een goedkope auto hogere one way-kosten heeft dan een duurder exemplaar. Ga dus zeker na wat jou het voordeligst uitkomt.

    7. STEM JE AUTO AF OP DE ROUTE DIE JE WIL RIJDEN: Afhankelijk van je parcours, is een grotere auto soms voordeliger dan een kleiner exemplaar. In de bergen zorgt een krachtige motor er namelijk voor dat je een stuk zuiniger rijdt en dat je aan het eind van je roadtrip minder aan benzine hebt betaalt maar wel in een grotere auto hebt gereden.

    8. NEEM JE EIGEN GPS MEE: Voor een lange tijd een GPS huren kan best kostelijk zijn, maar een navigatiesysteem is natuurlijk onmisbaar op reis… Neem daarom gewoon je eigen GPS mee of download een van de vele navigatieapps op je smartphone. Denk ook zeker aan je oplader.

    9. KIES VOOR EEN GUNSTIGE TANKREGELING: Sommige autoverhuurders kiezen ervoor om klanten te laten bijbetalen voor een tankbeurt na afloop van de huurperiode. De servicekosten zorgen ervoor dat die regeling voor huurders dikwijls duurder uitkomt. Een full-paid of een vol-vol regeling is dan een betere optie. Vergeet met andere woorden dus niet te controleren welke tankregeling er van toepassing is.

    10. CHECK VOORAF DE WAARBORG EN DE HUURVOORWAARDEN: In vele gevallen loopt de waarborg van een huurauto flink op. Wanneer die waarborg geblokkeerd wordt op je kredietkaart, kan dat soms even slikken zijn. Vergelijk daarom de huurvoorwaarden van verschillende auto’s die jou interesseren. Toch liever die auto met de hoge waarborg? Dan kun je een extra creditcard meenemen. En heb je geen creditcard? Opteer dan voor het Geen waarborg-pakket van Sunny Cars, waarbij zij garant voor de huurauto staan en dus de waarborg van je overnemen.

    Met deze tien tips boek jij voortaan de beste autohuurdeal en met het geld dat je bespaart kun je je misschien een extra verfrissend/verwarmend tussenstopje permitteren. Op zoek naar meer autohuuradvies? Bekijk dan zeker de Sunny Cars blog.

    Bij Sunny Cars huren mensen hun vakantieauto all-in. Een glimlach is standaard inbegrepen! Het bedrijf hanteert een unieke all-in-formule, waarbij all-in ook echt all-in betekent; van boekingskosten tot verzekeringen en van voorwaarden tot afhandeling bij schade. Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en behoort tot de grootste autohuurspecialisten in Europa. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8.000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt exclusief samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland waar zij haar huurauto´s via reisbureaus en online aanbiedt. Voor meer informatie: www.sunnycars.be.







    02-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!