Inhoud blog
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
  • Swatch X Tate gallery collection
  • Swatch X Tate gallery collection
  • Citizen Series 8
  • De nieuwe zitbanken van Marie's Corner
  • Kleurrijk en minimalistisch
  • Van Pablo Picasso tot Peter Sutherland
  • Rebels & gorpcore
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    17-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beleef de Alpen anders in Davos Klosters

    Met maar liefst 800 (!) activiteiten - waarvan verschillende gratis - is het Zwitserse Davos-Klosters een must voor zowel families, sport- als cultuurliefhebbers. Van familie-raftings, paragliding, begeleide fietstoers tot broodbakken, je zal je er geen moment vervelen. Op zoek naar een adrenalinekick? Dan kan je gaan voor de Alps Epic Trail Davos, een van de beste mountainbike single tracks ter wereld! Of kies voor de nieuwste trendy sport, trail running oftewel ‘off road hardlopen’ door de bergen. Daarna kan je rust vinden in de botanische tuin Alpinum Schatzalp met de grootste verzameling Edelweiss ter wereld. Adembenemend!

    Als je niet graag stil zit tijdens je vakantie dan ga je maar beter naar Davos Klosters in Graubünden. Je kan er deze zomer maar liefst 800 sportieve, avontuurlijke en culturele activiteiten doen, waarvan een 70-tal gratis. Als je logeert in Davos Klosters, krijg je namelijk een Gästekarte die je elke dag anders voorstelt.

    Sport en avontuur

    Kies maar uit: een begeleide fietstoer door de bergen rond Klosters, een kennismaking met golfen, zeilen of surfen, een dagje paragliding of indoor klimmen of een instructie bowlen of paardrijden!

    Voor de ganse familie

    Wat zouden je kinderen denken van een GPS-schattenjacht, een familie-rafting een trektocht door de bergen met lama’s of een deadride parcours in het Avonturenpark? Bij minder goed weer, zijn er films, kindertheater en knutselmogelijkheden in het Kirchner Museum.

    Kunst en cultuur

    Liefhebbers van cultuur maken in het Heimatmuseum een nostalgische reis terug in de tijd en in het Kirchner Museum ontdekken ze het werk van de expressionistische schilder Ludwig Kirchner. Voor een dagje broodbakken zijn de gasten welkom in de Rohrmolen aan het Nutli-Hüshi Museum. Er zijn geleide cultuurhistorische wandelingen door Davos en er is een diavoorstelling voor zij die willen weten hoe het toerisme zich hier heeft ontwikkeld.

    Sightseeing en excursiemogelijkheden

    In Davos Klosters kan je alle kanten op. Geniet van een rit met een oldtimer bus doorheen het verbluffende landschap, bezoek het treinmuseum Albula in Bergün of ga op trektocht om wild te spotten. Of liever een bierproeverij en ontdekken hoe alpenkaas wordt gemaakt?

    Informatie over de Davos Klosters Gastenkaart en de 800 activiteiten: www.davos.ch/en/summer/activities/davos-klosters-active/

    Trendy en buitengewoon

    Mountainbiken zit in de lift. Dat merk je ook in Davos aan de vele mountainbike routes. Liften en kabelbanen brengen je op grote hoogte en dan gaat het in een duizelingwekkende vaart naar het dal. Wie de grootste uitdaging wil, kiest voor de Alps Epic Trail. Op een single track van 32km dender je in een rotvaart de bergen af. Deze route is zo ‘episch’ dat hij benoemt is door het IMBA als een van de beste mountainbike routes ter wereld. Heb je eerder een duwtje in de rug nodig, dan staat er een e-mountainbike klaar.

    Ook de nieuwe trendy sport, trail running is bijzonder populair in Davos Klosters. ‘Off-road hardlopen’ door de natuur, over smalle paadjes (trails) met natuurlijke hindernissen zoals bergen, rotsen en beekjes. Je focust niet enkel op snelle tijden maar geniet van de natuur, de omgeving en de rust. De bergen rond Davos zijn er het ideale kader voor.

    Davos Klosters is daarnaast een mekka voor watersporters en alpinisten. Je gaat er zeilen, windsurfen, kitesurfen, kanoën, raften, rotswanden en ijswanden of gletsjers beklimmen.

    De grootse verzameling Edelweiss.

    Alpinum Schatzalp is een botanische tuin op de helling van Schatzalp met meer dan 3.500 alpine planten uit alle gebergten van de wereld. Edelweiss bloeit er natuurlijk ook. Je ziet er grootste verzameling van de wereld.

    Davos Klosters is een van de beroemdste vakantieoorden in de wereld, met het grootste aanbod vakantie-, sport- en congresfaciliteiten in de bergen. Hoewel het contrast tussen het stedelijke Davos en het idyllische Klosters niet groter kan zijn, hebben beide gemeenten – op amper tien minuten rijden van elkaar – één ding gemeen: fascinerende en adembenemende berglandschappen.

    www.davos.ch | www.klosters.ch







    17-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.adidas Sport eyewear brengt update van Evil Eye Evo

    * Bredere veren voor extra bescherming en een frisse stijl - * Veeruiteinden met antislip voor een stevigere pasvorm - * Een assortiment lenzen voor alle weersomstandigheden, inclusief nieuwe automatisch aanpassende filter

    adidas Sport eyewear steekt de evil eye evo in een nieuw jasje. Het herwerkte ontwerp van de veren biedt meer bescherming en grip, maar creëert tegelijk ook een moderne en eigentijdse look. Dankzij de grotere keuze aan lenzen (waaronder de nieuwe heldere LSTTM VARiO-spiegelfilter in een paarse tint) is de vernieuwde evil eye evo klaar voor elk avontuur.

    Hoe zwaarder de trail, hoe liever de nieuwe evil eye evo het heeft. En zweten op die steile berghelling of snelle afdaling is volstrekt toegestaan. Dankzij de extra bescherming door de bredere veren en het antislipoppervlak aan de veeruiteinden blijft de nieuwe evil eye evo veilig op zijn plaats. Voor een onbelemmerd zicht in de zwaarste situaties.

    De evil eye evo is ook verkrijgbaar voor professioneel gebruik. De extraatjes? Een verwijderbare zweetband en een tweede paar lenzen die u heel gemakkelijk verwisselt naargelang het weer.

    Voornaamste voordelen van de evil eye evo:

    • Nieuwe speciale veren met een antisliplaagje op het uiteinde – voor een nóg stevigere pasvorm in zware omstandigheden.
    • De nieuwe heldere LSTTM VARiO-spiegelfilter met paarse tint als optie – met de LSTTM-technologie voor minder oogvermoeidheid en een automatische aanpassing van de lenstint.
    • Lens Lock System™ – snelle en gemakkelijke verwisseling van de lenzen naargelang het weer.
    • Twee maten – keuze uit een klein en een groot frame voor een perfecte pasvorm en een optimaal draagcomfort voor zowel mannen als vrouwen.
    • TRI.FITTM – een drievoudig kliksysteem voor de ideale positie van de veren en dus de beste pasvorm en de ideale bescherming tegen wind en fel zonlicht.
    • RX ready – een perfecte bril op sterkte (meteen in het montuur te monteren, met adapters of een kliksysteem).
    • (ENKEL PROFESSIONELE VERSIE) Een tweede paar lenzen – inbegrepen bij alle modellen voor professioneel gebruik, behalve de versies met VARiO- of polarisatiefilters.

    De vernieuwde evil eye evo pro van adidas Sport eyewear is verkrijgbaar in dertien verschillende kleur- en filtercombinaties. Prijzen vanaf € 229. De evil eye evo zonder zweetband is verkrijgbaar in elf verschillende kleur- en filtercombinaties. Prijzen vanaf € 159.

     

                        









    16-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zes nieuwe Vlaamse streekproducten erkend voor West Vlaanderen

    Filet d’Anvers van het rood ras van West-Vlaanderen, Houtlandse koffie, gekapte vloerpistolet, West-Vlaamse splitwafels en Poperingse mazarinetaart mogen het Vlaams erkenningslabel STREEKPRODUCT.be dragen. Deze lekkernijen, gemaakt op een traditionele wijze, verdienen een plek op elke tafel. Sommige vind je enkel in West-Vlaanderen maar andere ook ver daarbuiten.

     

    Drie maal per jaar komt de Beoordelingscommissie Vlaamse Streekproducten samen om de erkenningsaanvragen voor traditionele Vlaamse streekproducten door te nemen. De uiteindelijke toekenning gebeurt door de sectorgroep Streekproducten van VLAM. De eerste ronde van 2018 levert zes erkenningen op. Toevallig zijn ze alle afkomstig uit West-Vlaanderen en 4 uit Oostende en omstreken.

     

    Gekapte vloerpistolet: Aangeboden door Bakkerij Decock in Oostende

    Aan een Fransman danken we de mooiste beschrijving van een Belgische gekapte vloerpistolet: “ces pistolets pacifiques qui s’ouvrent en deux tartines” of “deze vreedzame pistolen die in 2 open vouwen”. De gekapte vloerpistolet is ideaal om in tweeën te breken en vervolgens te beleggen naar gelang de voorkeur met hesp, kaas, gekapt of bij het ontbijt met boter of smout en bruine suiker.

    In diezelfde periode, midden 19de eeuw, vermeldt ook Charlotte Bronté de pistolet als “ the morning pistolets or rolls, which were new-baked and very good

     

    Witte broodjes zijn van alle tijden en vind je overal. Op oude schilderijen zal je ze dikwijls aantreffen op de gedekte tafels. De gekapte vloerpistolet is een rond broodje met een kap in het midden, heeft mooi wit kruim en is krokant gebakken in een hete oven met stenen vloer. Het is een typisch Belgisch product met een typisch Belgische naam.

    Luc David van Bakkerij Decock uit Oostende is terecht fier op zijn op vloer gebakken pistolets: “Wij bakken op vloer omdat de vloer de warmte veel beter behoudt, zodra de pistolet in contact komt met de steen wordt hij dichtgeschroeid. Hierdoor krijgen we de unieke smaak : alle smaken worden onmiddellijk vastgezet binnen een bruine, krokante en knapperige korst.” De gekapte vloerpistolet is een echt bakkersproduct met traditionele werkwijze en handelingen. Een Belgisch streekproduct dat zijn plek verdient op elke tafel. www.bakkerijdecock.be

     

     

    Filet d’Anvers van het rood ras van West-Vlaanderen: Aangeboden door Deschildre Streekproducten in Oostende

    Filet d’Anvers is een typisch Belgisch product met een lange geschiedenis. In vroegere tijden werd het bereid met rundvlees dat lokaal voorhanden was. Aan de kust was filet d’Anvers afkomstig van het lokale rood ras van West-Vlaanderen en het begoede publiek was een zeer goede afnemer. Deschildre Streekproducten uit Oostende knoopte opnieuw aan bij de traditie. Het gaat voor hen op de eerste plaats over de smaak van het vlees en minder om de kruiding.

    Filet d’Anvers is de spier van het muisstuk van het rund. Het wordt gezouten en nadien gepekeld. In West-Vlaanderen roken ze het vervolgens vrij licht. Ideaal voor bij een gekapte vloerpistolet met hoeveboter. https://www.deschildre-streekproducten.be/

     

    Houtlandse koffie: Aangeboden door Koffie Torenhof in Eernegem-Ichtegem

    Na een generatielange traditie in “koloniale waren” specialiseerde de familie Hanssens zich na WO II gaandeweg volledig in koffie. In 1957 werd de familie eigenaar van het domein ‘het Torenhof’, een gebouwencomplex met herenhuis, stallingen en met verschillende economische activiteiten, zoals een herberg, een rosoliemolen, een brouwerij en ook een koffiebranderij. In 1985 werd het Torenhof beschermd als monument en de omgeving kreeg een bescherming als dorpsgezicht.

    De meest typische koffie binnen het Torenhof-gamma is de Dessert. Die staat het dichtst bij de koffie uit de jaren '60 en is in de streek het langst ingeburgerd. Pieter Hanssens brandt 100% Arabica-koffiebonen traag in een trommelbrander tot een temperatuur van 220°C à 230°C. Deze ambachtelijke wijze van branden staat garant voor een zachte volle smaak.

    www.koffie-torenhof.be

     

     

    West-Vlaamse splitwafels: Brood- & Banketbakkerij Vanheste Dirk in Oostende

    Reeds in onze oudste kookboeken vind je wafels “om te spauwen” of te splitten, maar in vroegere tijdenwerden ze warm gegeten met gesmolten boter. De meestal ovale wafels verschillen van harde wafeltjes doordat ze met gist bereid worden, de gist zorgt er voor dat de wafels “opblazen” bij het bakken en zo makkelijk open te snijden zijn. De splitwafel traditie deelt West-Vlaanderen met Frans-Vlaanderen.

     

    Dirk Vanheste bakt zijn splitwafels volgens het oorspronkelijke recept van zijn Oostendse “patron”. Er waren twee soorten: ovale splitwafels met vanilleboterroom en ronde met bloemsuiker bestrooide splitwafels gevuld met kirschroom. Je kan beide soorten nog steeds verkrijgen bij Brood- & Banketbakkerij Vanheste Dirk.

     

    Brood- & Banketbakkerij Vanheste - Torhoutsestwg. 202 - Oostende

     

    Poperingse mazarinetaart : Aangeboden door Chocolaterie Stijn en BVBA Verheyde

    Poperingse mazarinetaart is een taart van briochedeeg overgoten met een warme saus van boter en stroop en bestrooid met kaneel. Deze warme bereiding was zeer populair als dessert op ‘pastoorsconferenties’ en rouwmaaltijden van de vooraanstaande burgerij in en rond Poperinge. Voor het gewone volk was het een feestgebak op kermisdagen. Huisvrouwen maakten er persoonlijke versies van en voegden er onder meer rum aan toe.

     

    Voor de bereiding van Poperingse mazarinetaart worden nog steeds dezelfde ingrediënten als vroeger gebruikt. Het deeg bestaat uit bloem, eieren, gist en zout. Voor de siroop worden suiker, water en boter gebruikt. Met de ingrediënten wordt een verrijkt brooddeeg of briochedeeg bereid. Traditioneel werd het gebakken in hoge blikken vormen, nog vroeger werd daarvoor een ‘charlottevorm’ gebruikt. De gebakken taart wordt doormidden gesneden. De sausingrediënten worden tot stroop gekookt en daarna over de taart gegoten. Vervolgens bestrooit men de taart tussenin en bovenop rijkelijk met kaneel. Je vindt ze vooral als minitaartjes, een klein bommetje dus, op te warmen in de microgolfoven. www.chocolateriestijn.be en www.restaurantterminus.be

     











    15-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deliveroo's gezonde voedingstips om verkoudheid en griep te bestrijden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Begin februari oftewel hartje winter. Deze periode van het jaar gaat vaak gepaard met piekperiodes voor griep. Er bestaan talrijke middelen om de verkoudheid preventief te bestrijden.

    Een belangrijk hulpmiddel om de ziekte op afstand te houden wordt echter vaak over het hoofd gezien : de voeding. Wat je eet heeft immers een wezenlijke invloed op jouw immuunsysteem. En sommige gerechten of ingrediënten kunnen hierbij een belangrijke rol spelen. Deliveroo presenteert er een aantal en vooral waar je ze, in de vorm van lekkere recepten, in minder dan 30 minuten tijd kan laten afhalen.

    1. Rundsvlees: Een ideale booster voor ons immuunsysteem. Rundsvlees bevat zink, wat op zijn beurt belangrijk is voor de ontwikkeling van witte bloedcellen die je lichaam beschermen. Een stukje vlees is goed voor 40% van de dagelijkse hoeveelheid zink die je lichaam nodig heeft.

    Leuke tip : Een heerlijk rund met citroengras gerecht kan je bestellen bij O Banh mi in Brussel. Ook in Brussel: Bobun nem noedels met rund en citroengras bij Yaki.

    1. Zalm: In de winter daalt je dagelijkse portie daglicht. Bijgevolg ook je inname vitamine D. Vitamine D is echter cruciaal om verkoudheden en griep op afstand te houden. Het is dan ook belangrijk om producten te consumeren die rijk zijn aan vitamine D, zoals wilde zalm bijvoorbeeld. Onderzoek heeft aangetoond dat een hogere inname van vitamine D zorgt voor minder ontstekingen op de luchtwegen. Bovendien helpt het ook om sneller te genezen van een ziekte.

    Een lekkere zalmsteak met citroen en honing bestellen kan je bij The Lodge in Brussel!

    1. Wortelen: Wortelen vormen een rijke bron van vitamines C, K en B, evenals talrijke mineralen, zoals mangaan, magnesium, fosfor, kalium, calcium, en ijzer. Deze groenten hebben dan ook een gunstig effect op het immuunsysteem. Bovendien bieden ze een grote hulp bij hoest, bronchitis, verkoudheid en allerlei ademhalingsproblemen.

    Aan gezonde wortelreceptjes geen gebrek: Nood in Brussel verwerkt het in hun lekkere Tuk Tuk salade, in Antwerpen combineren ze het met appelsien bij de Sushi shop in een salade. Of waarom niet geperst in een vers sapje, zoals het wortelsap met appel en gember bij Le Balmoral in Brussel?

    1. Soep: Een lekkere warme soep kan wonderen doen voor wie zich grieperig of verkouden voelt. Soep kan namelijk de ultieme bron van vitamines en mineralen zijn die het lichaam nodig heeft om zich weer beter te voelen.

    Een klassieker die altijd smaakt: tomatensoep. Soepplus in Gent heeft steeds lekkere en voedzame soepen op de kaart staan.

    5. Extra tips

    • Kokos is ontstekingsremmend en het heeft een anti-bacteriele werking. Dat maakt kokosolie een goed middel tegen onder meer verkoudheid. Een kokosboost vind je bij het Antwerpse Fruxino, de Koko Health bevat kokos, komkommer en ananas.
    • Muntthee heeft een slijmoplossende werking en is daarom ideaal te drinken wanneer je verkouden of grieperig bent. Le Pain Quotidien in Luik heeft steevast een verse bio muntthee op de kaart.

    Dankzij Deliveroo blijf je lekker en warm thuis, en zo geniet je extra van de gezonde gerechten die je in tal van lekkere horecazaken kan laten afhalen.

     

     

     

    14-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anita X Think-Pink// De Anita's en het belang van bewegen

    Anita lanceert nieuwe sportprothesebeha Extreme Control - Bewegen geef (zin in het) leven

    Bewegen geeft leven: daarover zijn wetenschappers en Think-Pink het al lang roerend eens. Bewegen – en bij uitbreiding een gezonde levensstijl – is belangrijk voor de preventie van onder andere borstkanker. Bovendien is het een cruciale factor in het herstel tijdens en na een behandeling. Daarom behoort bewegen onlosmakelijk tot het DNA van Think-Pink.

    Sport heeft een positief effect op de levenskwaliteit van lotgenoten, verkleint het risico op opnieuw kanker en rekent af met het algemene vermoeidheidsgevoel dat lotgenoten maar al te goed kennen. Bovendien is het een waardevolle manier om na een borstkankerdiagnose opnieuw vertrouwen in je lichaam te krijgen. Terwijl je beweegt, leer je je lichaam – dat door de behandeling grondig veranderd is – ook opnieuw kennen.

    Om het belang van bewegen ter preventie van en bij de revalidatie van borstkanker meer kracht bij te zetten hebben het Duitse lingerielabel Anita en Think-Pink de krachten gebundeld en het project Anita's & buddy's gelanceerd. Elke Anita had of heeft borstkanker en bereidt zich onder professionele begeleiding van GO2SPORT voor op 5 km of ongeveer 15 km lopen tijdens de Antwerp Ten Miles op 22 april 2018. Achter en naast hen lopen buddy’s die deze uitdaging samen met alle Anita’s tot een goed einde brengen.

    Naast de professionele sportbegeleiding worden de Anita's ook voorzien van het juiste materiaal om het traject zo aangenaam mogelijk te maken. Zo biedt het Duitse lingerielabel Anita hen een sportbeha uit hun Care gamma waarin een eventuele siliconenborstprothese perfect blijft zitten.

    Borstprothese en lingerie advies

    Er komt veel op je af als je de diagnose borstkanker krijgt. Bij Anita begrijpen ze waar vrouwen mee te maken krijgen en hebben ze de ervaring en het vakmanschap om hierin te begeleiden. De protheselingerie en siliconenborstprothesen bieden die extra ondersteuning die nodig is om weer in het ritme van alledag te komen.

    Alle Anita care protheselingerie en borstprothesen worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Dat biedt de zekerheid dat alle artikelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Welke prothesebeha of siliconenprothese het meest geschikt is voor jou, hangt af van de persoonlijke behoefte.

    Het ontstaan van Anita Breast Care

     

    Christine Weber-Unger, de moeder van de huidige eigenaar, was de centrale persoon voor het ontstaan van een lingerie- en badcollectie voor vrouwen na een borstoperatie. Zij zette zich met veel passie voor deze vrouwen in en met praktisch verstand werden speciale producten voor deze levensomstandigheden ontwikkeld.

    Het segment prothesebeha´s ontstond in de zestiger jaren doordat één van de toenmalige medewerksters een borstoperatie moest ondergaan. Mw. Weber-Unger begon met eenvoudige middelen een stofprothese, die met rijst gevuld werd, te naaien. Tegelijkertijd ontstonden de eerste beha´s, waarin deze prothese geplaatst kon worden. Eind jaren zestig werden de eerste vloeistofgevulde borstprotheses ontwikkeld en verkocht.

    Het idee, siliconen in een hoesje van huidvriendelijk materiaal en daarmee een duidelijk natuurlijkere borstprothese te krijgen, ontstond al begin jaren zeventig in de USA. Het idee werd opgepakt door mw. Weber-Unger en door ANITA verder geperfectioneerd.

    Anita Care Extreme Control - All in one: de nieuwe sport-prothesebeha extreme control

    Voor zomer 2018 lanceert Anita care de nieuwe sportbeha extreme control waarmee vrouwen na een borstoperatie zich volledig kunnen concentreren op beweging. De extreme control biedt behalve maximale steun ook bij intensieve bewegingen een zeer goed draagcomfort, inclusief het actieve Anita Sweat Management. De sportieve en nonchalante look in heather grey staat decent in contrast met het antraciet in de sluit- en onderborstband. Door de dubbellaagse diagonaal gedeelde cups en zijstrook heeft de beha een excellente pasvorm. Het speciale functionele materiaal is bijzonder soepel en zo afgewerkt dat er geen huidirritaties worden veroorzaakt door naden en wrijving wordt voorkomen. Aan de buitenkant zorgt het hoogfunctionele piqué voor een stabiele steun en een esthetische vorm, terwijl aan de binnenkant de prothesehoesjes van hydrofiel frottee het vocht van het lichaam wegvoeren. Ook het ademend en functioneel vormgegeven rugpand van net-materiaal ondersteunt een prettig en droog lichaamsklimaat. Bovendien zijn er nog de ergonomisch gevormde, stabiel gepolsterde schouderbanden, die zacht en stevig op de schouders liggen.

    Bij de sport-prothesebeha past de chique functionele sport-pantyslip met net-materiaal aan de zijden, zodat het vocht van het lichaam wordt weggevoerd.

    Vanaf maart 2018 verkrijgbaar van cupmaat    B tot E voor 64,95 euro.    

     











    14-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Belgische Lucie's lanceert twee knapperige nieuwe granola's: een vleugje banaan en een streepje kokos

    Geen volwaardig ontbijt zonder een flinke dosis vezels. Het Belgische granolalabel Lucie’s levert ze nu in de vorm van twee nieuwe ambachtelijke granolavarianten. Voor extra crunch en een tropische toets zorgen kokosnoot, pecannoten en bananenchips. En met haar heerlijke receptideetjes wakkert Lucie’s niet alleen je eetlust, maar ook je creativiteit aan!

    Een grauwe ochtend, geen zin om de dag te beginnen? Geef jezelf een boost met deze krokante én gezonde smaaksensatie. Deze granola zit immers boordevol vezels, vitaminen en mineralen die van bij het ontbijt garant staan voor een langdurig verzadigd gevoel. De pitten en zaden zorgen voor een dosis poly-onverzadigde vetzuren, zoals de essentiële omega-3-vetzuren. Bananenchips, chocolade en agavesiroop zorgen voor een natuurlijke zoete toets.

    Deze nieuwkomer binnen het Lucie's assortiment is een welkome knipoog naar tropische sferen dankzij een gulle dosis pecannoten en frisse kokosnoot. Ook deze smakelijke mix van knapperig geroosterde havervlokken, pitten en zaden is lichtjes gezoet met natuurlijke agavesiroop.

    Lucie’s receptideetjes

    Wie granola zegt, zegt ontbijt. Maar wist je dat granola ook een dankbaar ingrediënt is voor hartige hapjes, een slaatje of een origineel dessert? De website van Lucie’s geeft je meteen zin om te experimenteren met behulp van enkele smakelijke recepttips.

    Deze apple slice cookies zijn ideaal als ontbijt of vieruurtje:

    • Verwijder het klokhuis uit een ongeschilde appel en snij hem in schijfjes van 5 mm.
    • Bestrijk elk appelschijfje met jouw favoriete notenpasta, zoals hazelnootpasta of amandelpasta.
    • Bestrooi met een lepel Lucie’s granola en versier met granaatappelpitjes, pure chocoladedruppels en kokospoeder.

    => Eet je de koekjes niet onmiddellijk op? Besprenkel dan de appelschijfjes eerst met citroensap zodat ze hun frisse smaak behouden en niet gaan verkleuren.

    Lucie’s granola is te koop bij Spar en Delhaize – verkooppunten zijn te vinden op de website

     







    14-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoe Saldana schittert in 'The Legend of Red hand', de Campari-kortfilm van Stefano Sollima
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na het internationale succes van Campari Red Diaries 2017 ‘Killer in Red’ lanceert het Italiaanse aperitiefmerk vandaag het intrigerende vervolg: ‘The Legend of Red Hand’. Deze spannende kortfilm, met actrice Zoe Saldana en acteur Adriano Giannini, neemt je mee op een reis rond de wereld en moedigt Campari-fans aan om ook op zoek te gaan naar de perfecte cocktail.

    In de schemering van de iconische Duomo-kathedraal in Milaan, bakermat van Campari, ontmoet de kijker de charismatische fotografe Mia Parc, gespeeld door Zoe Saldana. Regisseur Stefano Sollima brengt vakkundig zijn talent in het thrillergenre in beeld. In een beklijvende sfeer volgen we Mia op haar geheime missie: de mysterieuze figuur van Red Hand onthullen, de meester achter de beste Campari-cocktails ooit. De reis begint in Milaan en eindigt in Londen, met tussenpauzes in New York, Buenos Aires, Rio De Janeiro en Berlijn.

    Zoe Saldana: "Mia Parc spelen in The Legend of Red Hand was een fantastische ervaring, waarbij ik me kon verdiepen in een wereld vol geheimzinnigheid en intriges. Een hele eer ook om te mogen deel uitmaken van deze campagne en van dit legendarische merk. Want Campari erkent als geen ander dat er achter elke geweldige cocktail een geweldig verhaal schuilgaat, met een geweldige bartender in de hoofdrol.”

    The Legend of Red Hand is wereldwijd te bekijken op het officiële YouTube-kanaal van Campari (www.youtube.com/EnjoyCampari) en onderstaande sociale mediakanalen.

    Ontdek als eerste de kortfilm: #Campari #RedDiaries - www.campari.com - www.youtube.com/EnjoyCampari - www.facebook.com/Campari.be - instagram.com/camparibelgium - twitter.com/campari

    Campari Red Diaries 2018 gaat, net als de editie van 2017, een stap verder dan de voormalige Campari-kalenders. De verhalen zetten de ervaring, inspiratie en emoties van bartenders in de kijker en laten zien dat ‘achter elke cocktail een verhaal schuilgaat’.

    Campari heeft het charisma van een eigentijdse klassieker. Het geheime recept, onveranderd sinds 1860, is afkomstig uit Novara en ligt aan de basis van een van de bekendste cocktails ter wereld. Campari is een alcoholhoudende drank die wordt verkregen door een infusie van bittere kruiden, aromatische planten en vruchten in alcohol en water. Met zijn levendige, rode kleur, intense aroma en inspirerende smaak, is Campari van oudsher een symbool voor intrige en genot en een vast onderdeel van een boeiende drinkervaring. Op basis van die waarden is Campari uitgegroeid tot een wereldbekend merk en een symbool voor Italiaanse passie, stijl en eccellenza.

    De iconische Negroni-cocktail gaat terug tot 1919. Toen was er een graaf, Camillo Negroni. In zijn stamcafé in Firenze bestelde hij altijd een Americano, een mix van gelijke delen Campari, rode vermout en bruiswater. Op een dag vroeg hij een wat straffere cocktail… De barman voegde geen bruiswater maar gin toe en garneerde de cocktail met een schijfje sinaasappel in plaats van een partje citroen. De Negroni was geboren.

    Intussen is het recept bijna 100 jaar oud. Maar de bittere cocktail op basis van Campari, London Dry Gin en zoete rode vermout blijft populair. Geen wonder dat Negroni tot de meest invloedrijke cocktails ooit behoort. De Internationale Bartenders Association (IBA) vermeldt Campari als een officieel ingrediënt van Negroni. Dus, geen Negroni zonder Campari!

    Gruppo Campari is een grote naam in de wereldwijde drankensector, met een portfolio van ruim 50 premium- en superpremiummerken, verspreid over globaal, regionaal en lokaal gekende labels. Tot de mondiale merken van de groep behoren toppers als Aperol, Appleton Estate, Campari, SKYY, Wild Turkey en Grand Marnier. De groep is opgericht in 1860 en vandaag de wereldwijde nummer zes in zijn premiumsegment. Achter de groep staat een mondiaal distributieapparaat met activiteiten in ruim 190 landen over de hele wereld en met toonaangevende posities in Europa en Noord- en Zuid-Amerika. Met zijn groeistrategie mikt de groep op een combinatie van organische groei door een sterke merkopbouw en externe groei via doordachte overnames van merken en ondernemingen. Campari telt 18 vestigingen en 4 bottelarijen en heeft zijn hoofdzetel in het Italiaanse Milaan. Het beschikt over een eigen distributienetwerk in 19 landen. De groep heeft zo’n 4.000 mensen in dienst. De aandelen van het moederbedrijf, Davide Campari-Milano S.p.A. (Reuters CPRI.MI - Bloomberg CPR IM), zijn sinds 2001 genoteerd op de Italiaanse beurs.

    13-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rosa Faia brengt nieuwe serie Caroline: vrouwelijk,tijdloos,clean

     

    A new urban summer style: met een filigrane ruiten print op zachte ongecompliceerde microvezel presenteert de serie Caroline een decente tijdloze elegantie. In de modieuze decente poedertint light rose passen de moulded beugelbeha en de beugelbeha met schalen uitstekend bij de zomer - vooral gecombineerd met T-shirts en strakke bovenkleding. Voor een cleane optiek en excellent draagcomfort zorgen de decente afwerking met binnenliggende naden en de platte boorden. En een charmant strikje van ripslint tussen de cups geeft een vrouwelijk accent. Een uitstekende pasvorm en goede steun biedt de beugelbeha met dubbellaagse moldings, die in grote cups met een onzichtbare borststeun voor extra stabiliteit zorgen.

    In de beugelbeha met schalen ondersteunen de ergonomische beugel en de comfortabele schalen tot cupmaat G. Voor extra steun zorgt het rugpand dat ook aan de zijden met sterke powertule is verstevigd. Meer comfortplus: de smalle en licht elastische schouderbandjes van de moulded beugelbeha zijn op de schouders gevoerd en bij grote maten gepolsterd. Bij beide modellen zijn de schouderbandjes breder bij grotere maten.

    Bij de beha's passen een string, slip en tailleslip, eveneens van zachte elastische microvezel. Ook deze hebben een cleane en naadloze optiek en zijn aan het voorpand voorzien van een fijne elastische voering.





    13-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met kinderen op reis ... off the beaten track

    Een vakantie aan zee met de kinderen is altijd leuk maar soms mag het ook iets meer zijn. Onderschat de kids niet, het zijn doeners, durvers, avonturiers en samen met hun ouders beleven ze maar al te graag een vakantie off the beaten track. Voor dat soort gezinsvakantie is SNP Natuurreizen de aangewezen partner.

    Voor het plannen van een vakantie met kinderen en tieners mag je gerust wat verder kijken dan dichtbij huis, aan zee of langs een rivier of op het rustige platteland. Kinderen kunnen veel meer aan dan je denkt en een gezinsvakantie mag best gekruid zijn met wat adrenaline, avontuur en doe-activiteiten. Noem het maar een vakantie off the beaten track, een vakantie die onvergetelijke herinneringen creëert en voor altijd in de herinnering blijft verankerd.

    Bekijk het reisaanbod van SNP Natuurreizen. Dat spreekt iedereen tot de verbeelding, zeker de individuele reizen waarbij je het heft zelf in handen neemt. Ook voor gezinsvakanties in groep zit je goed bij SNP Natuurreizen. Het aanbod is een grabbelmand vol bijzondere, ongewone reizen met actie, avontuur, ontspanning, inspanning, met leuke en leerrijke ingrediënten, op fascinerende plekken, in en buiten Europa.

    Kinderen gaan met hun ouders graag naar het vertrouwde strand aan zee maar als je hen volgende reisplannen voorstelt dan kan het voor hen niet snel genoeg vakantie zijn.

    • het hooggebergte wordt een speeltuin tijdens een spetterende outdoor-week. Tijdens een 8-daagse groepsreis in het Parc des Ecrins amuseren de kids zich rot met raften, canyoning, rotsklimmen en lekker niksen op een buitensportcamping.
    • de Italiaanse Alpen in Piemonte zijn nog helemaal niet ontdekt door het massatoerisme. Je wandelt er met het gezin door een ongerept berglandschap, bijna altijd in de zon, en je geniet van de gastvrijheid in toffe albergo’s.`
    • met kinderen vanaf zes jaar ga je stappen door de Franse Alpen, in de Vallée de la Clarée, nabij de Italiaanse grens. Marmotten zie je er bij de vleet en af en toe een groepje gemzen. Je trekt door de bergen, met of zonder ezel, tijdens de meest familievriendelijke huttentocht die je je kan voorstellen.
    • op naar Noord-Spanje voor een achtdaagse gezinstrektocht door de Picos de Europa, langs berghutten of op een camping. Hou je van fietsen, blijf dan in de regio en geniet van verborgen zandstrandjes, sfeervolle kustdorpjes en van overnachten in agriturismo in dit o zo mooie Groen Spanje.
    • een kamelentocht door de zandwoestijn van Marokko en overnachten in een woestijnkamp. Daarvoor lopen kinderen onmiddellijk warm en ook voor ouders is het tjokken op de rug van een kameel onvergetelijk. Deze individuele rondreis Sahara met de kids duurt acht dagen.
    • ruil het Noordzeestrand of de Côte d’Azur voor de exotische stranden van Sri Lanka. De Family Special van SNP Natuurreizen is een aaneenschakeling van hoogtepunten, door een luilekkerland, met tempels, koningssteden en nationale parken vol wilde dieren.

    Dit zijn maar enkele van de vele aantrekkelijke gezinsvakanties van SNP Natuurreizen. Het aanbod is zo groot en divers dat je ongetwijfeld wordt geconfronteerd met wat men in het frans zo mooi omschrijft als l’embarras du choix. Geen nood, de kinderen zullen wel helpen bij het verleggen van je reishorizon en het kiezen van het mooiste off the beaten path. Het wordt ver of dichtbij, overbekend of origineel, authentiek of duurzaam, een mix van natuur, cultuur, geschiedenis of een verblijf in een kleinschalig logies. Rond deze en andere trefwoorden biedt SNP Natuurreizen een reeks gezinsvakanties voor genieters, durvers, avonturiers.

    SNP is de reisorganisatie van de Nederlandse ANWB, actief op een groot aantal terreinen zoals pechverhelping op de weg en milieubescherming. SNP is dé specialist voor actieve en duurzame vakanties, met een zeer gediversifieerd aanbod. Info: www.snp.nl

     

     

     





    12-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.L'art pour l'acceuil 2018 : 22 tot 25 maart

    Voor zijn 17de editie nodigt, de vzw l'Accueil Centre de Protection de l'Enfant je graag uit voor zijn jaarlijkse kunsttentoonstelling, met werk van allerlei verschillende artiesten. Alles is te koop en alles moet weg !

    Hangar Art Center - Kasteleinsplein, 18 - 1050 Brussel. Van donderdag 22 tot en met zondag 25 maart van 11 tot 18u - 5€ - Donderdag 22 maart, nocturne van 18 tot 22u - 25€

    L’Accueil biedt kinderen in moeilijkheden, alsook hun ouders, een globale familiale ondersteuning. Het centrum ligt in Gosselies in een groen kader. Het is zowel een levensruimte als een plaats voor therapeutische steun en educatieve omkadering, 24u/24, 365 dagen per jaar. Elke dag staat een team van vakmensen al 27 jaar onvermoeibaar klaar om de meest kwetsbaren onder ons te helpen om weer op krachten te komen. Het idee dat aan de basis ligt van de interventies door de teams van het Centrum is dat de cyclus van herhaalde verwaarlozing en mishandeling binnen gezinnen doorbroken moet worden.

    Het organiserend comité bestaat uit:

    Stéphanie Balfour, Caroline Berryer, Aurelie Bertrand, Ines Coelho Keutgen, Catherine de Duve, Patricia de Solages, Hélène Draps, Eleonore Jacobs, Hélène Janssen, Valérie Janssen, Anne Limauge, Inka Marian, Olivier Marian, Carine Schulte, Ann-Sophie De Stoop, Beatriz de la Villardière, Claudine Van Zuyle

    11-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bretagne in 2018

    50 jaar GR®34 in 2018

    Een van de meest bekende Franse langeafstandswandelpaden, de GR® 34 – ook het Douanepad genoemd – loopt meer dan 1.800 km lang langs de kusten van Bretagne en biedt steeds weer schitterende uitzichten op de zee. Een onvergetelijke ervaring! De route werd in 1791 aangelegd om de smokkelarij aan de kust tegen te gaan. Vandaag loopt de GR® 34 langs de hele Bretoense kust, van de Mont Saint-Michel tot de stuwdam bij Arzal (Morbihan) en dan verder tot aan de Saint-Nazairebrug. Dit jaar bestaat de GR®34 ruim 50 jaar, een mooie gelegenheid om dit prachtige wandelpad te (her)ontdekken.

    Van 10 tot 13 juli, rijdt de Tour de France door Bretagne

    Als thuisbasis van de grootste Franse wielrenners maakt Bretagne zich op om de Tour de France te ontvangen. Vier dagen lang zullen er miljoenen ogen op het Bretoense schiereiland gericht zijn, van de Golf van Morbihan tot de kades in Lorient, de kasseien van Quimper tot aan de 'top' in Mûr-de-Bretagne, en uiteraard Fougères met zijn beroemde kasteel. http://www.letour.fr/en/overall-route

    Fotofestival van La Gacilly: een dorp in beelden. 15e editie, van 2 juni tot 30 september 2018

    Ook op zijn 15de verjaardag blijft het Fotofestival in La Gacilly verbazen. Het festival zet de grote milieu-uitdagingen van vandaag in de schijnwerpers, om onze moderne maatschappij beter te begrijpen, net als de gevaren die op de loer liggen. Het blijft een uniek evenement: grote namen uit de fotografiewereld zijn aanwezig. Hun werken zijn gratis, in open lucht en op groot formaat te bewonderen.

    Nieuw in La Gacilly: ontdek de oorsprong van het merk Yves Rocher. Een tentoonstelling schetst het leven van de bedenker, maar ook de principes en het engagement van het wereldwijd bekende merk.

    www.festivalphoto-lagacilly.comwww.maisonyvesrocher.fr

    Van 26 tot 29 juli: Overtocht van de Reuzen. Ontdek de Vallée des Saints, het dal der heiligen

    In het binnenland van Bretagne staan tientallen beelden die de Bretoense heiligen afbeelden. Vanaf de heuvel waarop ze staan, kijken ze zelfverzekerd uit over het landschap. Ieder jaar worden nieuwe beelden gehouwen uit graniet en zo krijgt het landschap een steeds fantastischer aanzien.

    Van 26 tot 29 juli 2018 viert de vereniging van de Vallée des Saints haar 10de verjaardag en huldigt ze het 100ste monumentale beeld in. Deze gelegenheid wordt gevierd met een uniek evenement! Tijdens de 'Traversée des Géants', de overtocht van de reuzen, wordt er ieder jaar een beeldhouwwerk van een Bretoense heilige gemaakt in een Keltische regio en via het Kanaal overgebracht, aan boord van een zeilschip. www.lavalleedessaints.com - www.latraverseedesgeants.com

    Nieuw in 2018

    Een nieuw sterrenhotel aan het einde van de wereld: Au Conquet – het meeste westelijke viersterrenhotel. Dit is hét nieuwe Bretoense hotel van 2018! Na tien jaar leegstand, heropent het prestigieuze Hôtel de Conquet, met zicht op de oceaan en op een steenworp van het bekende Douanepad en La Pointe Sainte-Barbe.

    De 34 ruime kamers hebben zicht op de oceaan, het gestileerde interieur zet de natuurpracht nog meer in de verf.

    Golden Tulip opent viersterrenhotel Grand Bé in januari

    In Saint-Malo is het historische belastingkantoor in het stadscentrum omgetoverd tot een viersterrenhotel met alle nodige luxe. Place des Frères Lamennais – Saint-Malo - Tel. 02 23 18 99 90 - www.goldentulip.com

    Vier sterren in Saint-Briac-sur-Mer in juli

    Het charmante Béchet palmt je bij aankomst meteen in. Omringd door de kustlijn torent het kasteel van Nessay hoog uit boven de dennen op dit schiereiland. Le Nessay – Boulevard du Béchay in Saint-Briac-sur-Mer - www.lenessay.com

    Het Comité Régional Tourisme de Bretagne heeft als missie de prestatie van de regionale toerismesector te versterken. Het draagt bij aan de ambitie om Bretagne als uitzonderlijke toeristische regio te bevestigen en aan de aantrekkelijkheid en competitiviteit van de hele regio.

     







    10-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ray: uitgepoorde klasse

    » Ingenieus buisframe creëert zwevend model

    De terugkeer van de buisstoel of pipe chair is al even een feit. De zwevende stoel, voor het eerst ontworpen door Mart Stam in 1926, evolueerde tot een waar designicoon én inspiratiebron voor grote meubelontwikkelaars. Op dat moment was het model revolutionair.

    Ook Belgisch meubelfabrikant Durlet liet zich inspireren door de pipe chair en ontwikkelde het gloednieuwe model Ray.

    Het ontwerp van Henk Heres is mooi afgerond en heeft een heel pure uitstraling. Het metalen buisframe langs de buitenkant draagt de sofa helemaal en creëert een mooi contrast met de zachte binnenkant. De buis loopt langs de zijkant omhoog om dan achteraan weer naar beneden te draaien. Een bank die past in iedere omgeving.

    One on one

    Ook de fauteuil Ray heeft dezelfde stijl als z'n grote broer, weliswaar in een compacter formaat. Deze eenzitters passen perfect in een setting met de sofa, maar staan uiteraard ook mooi op zich.

    Ray van Durlet. Fauteuil vanaf € 2001. Sofa vanaf € 2623.





    09-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cybex space rocket en Anna K

    De nieuwe rijzende ster van de mode- en designscene Anna K en CYBEX zijn samen begonnen aan een ruimtereis om de nieuwste CYBEX Platinum Fashion Collection SPACE ROCKET te introduceren.

    Kosmos : de uiterste grens

    De jonge Oekraïense ontwerpster Anna K is een van de meest veelbelovende talenten in de internationale modescene. Zowel deskundigen als fashionistas over de hele wereld lopen weg met haar ontwerpen. In deze Fashion Collection is CYBEX een samenwerking aangegaan met jonge, veelbelovende talenten die op weg zijn om topdesigners te worden. In de eerste collectie die Anna K voor CYBEX heeft ontworpen, laat zij kinderfantasieën over sterren, planeten en ruimtereizen herleven.

    Het uitdijende heelal, waarin sterren, planeten en hele sterrenstelsels in een eeuwigdurende dans met de zwaartekracht steeds verder van ons af drijven, voorbij ruimte en tijd, vormde voor Anna K de inspiratie voor haar SPACE ROCKET-collectie voor CYBEX. Net als voor CYBEX bestaan er voor Anna K geen beperkingen en grenzen. Kenmerkend voor deze collectie zijn een stijlvolle verbeelding, creatieve designexperimenten en hoogwaardige eigenschappen.

    De SPACE ROCKET-collectie is een 3-in-1 reissysteem voor de CYBEX MIOS en PRIAM: als kinderwagen met bijbehorende reiswieg, als reissysteem met de CLOUD Q autostoel en als een buggy. Daarnaast maakt de draagzak YEMA.TIE deel uit van deze collectie.

    Natuurlijk zijn er ook bijbehorende accessoires als een luiertas, een waterafstotende voetenzak en een fashionable, zachte babydeken verkrijgbaar. De SPACE ROCKET-collectie is in de winkel verkrijgbaar.







    09-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Valentijn vol romantiek met Logis

    Valentijn is het perfecte moment om eens met z’n tweetjes voluit te genieten. Ruil de dagelijkse sleur in voor een romantisch hotel. Je belandt er met je partner in een oase van rust en luxe, ver weg van je drukke agenda, en wordt er op je wenken bediend. Speciaal voor verliefde koppels heeft Logis een aantal romantische topadresjes geselecteerd.

    En waarom er niet eens een weekend of langer met z’n tweetjes tussenuit knijpen? Logis biedt romantische uitjes aan in een aantal geselecteerde hotels, sommige zelfs met een speciaal arrangement op maat van koppels. Om je partner te verrassen, en dat het hele jaar door! De volgende drie adresjes zijn ideaal voor een verwenuitje met je geliefde!

    Logis Hotel le Parc - Saint-Hippolyte

    Wat is er romantischer dan een verblijf in een van de mooiste dorpjes van de Elzas langs de beroemde wijnroute vol culinaire verrassingen, groene wijngaarden en vakwerkhuizen versierd met bloemen? Op dit historisch adres wachten je gegarandeerd romantische momenten dankzij de sfeervolle kamers, het typisch restaurant uit de Elzas of de spa ‘L’O de Roche’ met een zwembad met hydromassage, jacuzzi, hammam, Finse sauna met lichttherapie… Op culinair vlak heb je bovendien keuze te over. In de Winstub, een van de mooiste van de streek, kun je je vingers aflikken van lokale gerechten vergezeld van een glaasje lekkere streekwijn. In het gastronomisch restaurant Le Joséphine geniet je van de culinaire hoogstandjes van dit huis. De evenwichtige kaart is uitgewerkt op basis van seizoensproducten, op smaak gebracht met enkele exotische ingrediënten, die je nieuwsgierigheid prikkelen. Vanaf € 105/nacht in tweepersoonskamer.

    Logis Hotel Speranza- Wimereux

    Hou je van de golven van de Noordzee en het zachte oceaanlicht? Dan ben je hier aan het juiste adres. In een schitterend Anglo-Normandisch gebouw uit 1840 vind je hotel Spéranza, op enkele meters van een van de mooiste stranden van de Opaalkust. Het hotel telt niet meer dan acht comfortabele kamers, een garantie voor een intiem verblijf. Sommige kamers bieden zelfs uitzicht op het strand en de zee. Andere beschikken over een jacuzzi! Het hotel wordt ook geroemd om zijn keuken. Op het terras met zicht op zee of in het rustieke restaurant serveert chef Richard Delplanque traditionele gerechten, vooral lokale vis- en fruits de mer-specialiteiten. Vers en smaakvol! Vanaf € 69/nacht in tweepersoonskamer.

    Logis Château Hotel de la Rapée - Bazincourt-sur-Epte

    Dit kasteel in de Normandische Vexinstreek, de toegangspoort tot Parijs en Rouen, ziet eruit als een Engels landhuis. Château de la Rapée ligt te midden van eindeloze bossen en vormt de ideale uitvalsbasis om de ongekende rijkdommen van deze mooie streek te ontdekken, waarop zoveel schilders verliefd werden, van Monet tot Pissaro. Van zodra je de deur opent, word je overweldigd door de warme sfeer die er heerst dankzij de familie Bergeron. Hier is elke maaltijd een feest. Fijnproevers worden in de watten gelegd met karaktervolle, authentieke, verfijnde gerechten op basis van verse producten van de streek en elders. Alle ramen kijken uit op het park en de landelijke omgeving. Hier ben je heel ver van het stadslawaai en word je alleen gestoord door vogelgezang. Château de la Rapée geeft je een goed gevoel! Vanaf € 130/nacht in tweepersoonskamer.

    Extra bij ‘Romantisch uitje’: rozenblaadjes op bed en een Yes Love-pakket.

    Voor meer informatie : www.logishotels.com

    Logis is de belangrijkste keten van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa met 2 300 etablissementen in 8 landen (Frankrijk, Duitsland, België, Luxemburg, Italië, Spanje, Andorra en Nederland). Sinds de oprichting zowat 70 jaar geleden staan sterke, gemeenschappelijke waarden centraal: de hotel-restauranthouders dragen de gastvrijheid en levenskunst van de verschillende Franse en Europese regio’s uit. Elk hotel biedt een sfeervol kader in het hartje van een schitterende omgeving. De hotels zijn ingedeeld met 1, 2, 3 of 4 ‘Schoorsteentjes’ volgens het niveau van de dienstverlening. Daarnaast zijn er Logis d’Exception, luxehotels voor een veeleisend cliënteel. Logis staat voor een overvloedige regionale, traditionele, moderne of heel creatieve keuken, gerangschikt met 1 tot 4 ‘Stoofpotten’. Bij Logis vind je ook het beste wat de gastronomie te bieden heeft: Tables Distinguées, geselecteerd door een college van erkende gastronomische journalisten. Logis biedt ook andere verblijfsmogelijkheden aan: Maisons by Logis (villa’s, appartementen en gîtes) en Insolites by Logis (bubble-tenten, woonwagens en joerten), mét hotelservice. Ten slotte zijn er de Logis-Uitjes: een ruim aanbod van all-in thema-arrangementen.

     

     







    08-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody lente/zomer

    FUN & FASHION VOOR NACHT EN STRAND

    Het Belgische label Woody beperkt zich al lang niet meer tot de slaapkamer alleen. Met zijn ruim aanbod nightwear, homewear, prachtige knuffels, bodywear en beachwear is Woody alomtegenwoordig. Fun, Family en Fashion zijn de sleutelwoorden van deze hoogwaardige collectie voor alle leeftijden, van pasgeboren ukjes tot hun grootouders.

    Girlzzz: ijsjes en een schijfje citroen

    Woody Girlzzz zien het komende zomer fris en pittig. Een eerste thema draait rond zomervruchten zoals aardbeien en verfrissende citroenen. All-over prints van deze vruchten in gestileerde versie sieren tops en nachtjurken met ruches, driekwart- en kniebroeken, jumpsuits, playsuits en shorts. Liever wat meer glitter? Citroenschijfjes gevormd door geborduurde pailletten zien er best pittig uit.

    En wat zou een zomer zijn zonder ijsjes? Het tweede thema draait inderdaad rond kleurige ijsjes en frisco’s. Ze duiken op als all-over print of in geborduurde versie met pailletten.

    Daarnaast brengt Girlzzz een strandlijn met strandlakens en hippe strandtassen in de thema’s van de collectie en een reeks badpakken, bikini’s en topjes met een bijhorend broekje, royaal versierd met ruches. Een bijhorende badjas vormt de ideale metgezel voor de weg van en naar het strand.

    Woody Boyzzz

    Stoere camouflageprints, gestileerde bladmotieven en onregelmatige strepen, daar draait het om bij Woody Boyzzz. T-shirts en shorts in verschillende motieven worden onderling gemixt tot een eigenzinnige look. Leuk zijn de onverwachte details zoals oranjegele stropsluitingen en details in de kraag of contrasterende borstzakjes. Surfshorts in toon op toon bladmotieven hebben een handig achterzakje.

    Met Woody naar het strand

    De beachcollectie van Woody blijft uitbreiden met hoogkwalitatieve swimwear en coole surfshorts.

    Voor de allerkleinsten zijn er comfortabele broekjes in zacht sponsfluweel, verkrijgbaar in een waaier van kleuren, in effen versie of met strepen. Tweedelige zwempakjes bestaande uit een short en T-shirt beschermen de kleintjes niet alleen tegen de zon, maar zijn ook praktisch voor de pamperwissel. Voor mini meisjes tot 18 maanden zijn er T-shirts met bijhorende slipjes met volants, bedrukt met de dieren van de zomerlijn.

    De meisjes van 2 tot 16 jaar hebben de keuze tussen effen strandjurken met een volant en strikjes op de schouders, playsuits met of zonder streepjes en shorts met schuine zakjes in fuchsia, blauw, oranje en geel. Naast die beachkledij die zich ook prima leent als casual outfits voor de vakantie, is er ook een lijn badpakken, bikini’s en tweedelige zwempakjes met top en slip, met of zonder volants, in effen of bedrukte versie.

    Voor de jongens vanaf 2 jaar zijn er shorts in effen of gestreepte versie met regelbare stroptaille, een hele resem zwemshorts in elastische versie en supercoole surfshorts in geweven versie, met W-vormige logoprints of bedrukt met de dieren van het seizoen

    Teenslippers, strandlakens en badcapes maken de beach-outfit compleet.

     











    08-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cultuur in Leiden, voor elk wat wils

    De gezellige universiteitsstad Leiden heeft ook voor cultuurliefhebbers heel wat in petto. Een brede waaier activiteiten, musea en events waar je ook kinderen, fashionista’s en wetenschappers mee kan boeien. En zoals het hoort in Nederland, heb je ook ‘niet duur-cultuur’ activiteiten.

    Voor de kleinsten

    Ook kinderen kan je boeien met cultuur, bijvoorbeeld met de Rembrandtwandeling. Deze stadswandeling laat je Leiden zien door de ogen van de jonge Rembrandt, met de thema’s ‘paardenpies, pastinaak en penselen’. Rembrandt werd geboren in de 17de eeuw toen Leiden net bevrijd was van de Spanjaarden, dus het waren spannende tijden vol van inspiratie. Een ander hoogtepunt is het CORPUS Experience. Op een interactieve manier kan je kennismaken met het menselijk lichaam. Een spectaculaire reis ‘door de mens’, door een 35 meter hoog lichaam langs waanzinnige 5D-orgaantheaters, tot in de hersenen. En voor de kleinsten, is er een heuse kleuterbioscoop, het licht gaat niet helemaal uit, het geluid gaat wat zachtjes, er wordt een lekker hapje en drankje geserveerd en na afloop krijg je een écht filmdiploma.

    Voor de geschiedenisliefhebbers

    De Leidse binnenstad getuigt van een rijk verleden. En het Rijksmuseum van Oudheden voert nog verder terug in de tijd. Nog tot 25 maart herrijst er Nineveh, 2700 jaar geleden de grootste stad van de wereld. Deze tentoonstelling neemt je mee naar de bloeitijd van deze oude hoofdstad in Noord-Irak met meer dan 250 objecten uit de beroemdste musea en een reconstructie van een paleiszaal van koning Sennacherib.

    Tot 27 mei loopt in het Japanmuseum Sieboldhuis de tentoonstelling “De Gemaskerde Tijger. Het strijdtoneel van de Samurai”. De verzameling maskers en zwaarden is indrukwekkend.

    Voor de fashionista’s

    Leiden is ook een winkelstad met boetiekjes en speciaalzaken in gezellige straatjes. Maar voor dat extraatje nodigen we t.e.m. 3 juni fashionliefhebbers uit in het Museum Volkenkunde voor de expo ‘Sieraden, makers en dragers’. Het is een flonkerend feest van ’s werelds grootste sieradenexpositie ooit. Sieraden uit musea aangevuld met hedendaagse sieraden van toonaangevende ontwerpers uit de hele wereld, meer dan 1000 in totaal, staan garant voor volop kijkplezier, verbazing en bewondering. Behalve ‘hoe mensen zich wereldwijd versieren’, zoomt de tentoonstelling ook volop in op de makers, maaktechnieken en bijzondere verhalen.

    Voor de wetenschappers onder ons

    De geschiedenis van de Natuurwetenschappen en de Geneeskunde, tentoongesteld in 24 zalen. Dat is wat de rijke collectie toont aan de bezoekers van het Rijksmuseum Boerhaave. Het museum was meer dan twee jaar gesloten voor een grondige renovatie en heeft recent weer zijn deuren geopend. Een bezoek is een leerzame ontdekkingsreis, langs oude microscopen, kunstnieren, de vulpen van Albert Einstein en honderd andere voorwerpen die geïnteresseerden in wetenschap ongetwijfeld zullen fascineren.

    Niet duur-cultuur

    Het gezellige Leiden is een wandelstad met wandelroutes en activiteiten waaraan je gratis of tegen een klein prijs kunt deelnemen. Loop even langs bij de toeristische dienst van Leiden en laat je informeren over de Muurgedichtenwandeling, de Stads- en Hofjeswandeling en de Route van de Ontdekkingen. Bij elke wandeling sta je versteld van de pracht en glorie van deze historische en rijke cultuurstad.

    Leiden combineert bezienswaardigheden uit een rijk historisch verleden met de sfeer en de gezelligheid van een hedendaagse universiteitsstad. Het Zuid-Hollandse Leiden, halfweg tussen Den Haag en Amsterdam en niet eens zo ver van het Noordzeestrand, is rijk aan musea en evenementen. De binnenstad is sfeervol, met zijn oude grachten en Leidse hofjes. Leiden is in veel opzichten een verrassende en dichtbije citytrip reisbestemming. Info: www.leiden.nl

     

     







    08-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roadtrippenn nog populairder in 2018

    Ierland, Noorwegen en IJsland erg in trek

     

    In 2018 trekken we er massaal op uit met een huurauto om nieuwe plekjes te ontdekken. Dat blijkt uit de boekingscijfers van Sunny Cars. De autohuurspecialist merkte een algemene stijging van 25% in de zomerboekingen voor huurauto’s. Populaire roadtriplanden zoals Spanje, Italië en Portugal spannen opnieuw de kroon, maar ook landen zoals Ierland, Noorwegen en IJsland maken in 2018 hun opmars.

    Ierland, Noorwegen en IJsland grootste stijgers:

    Autohuur zit zowat voor elke bestemming in de lift. Opvallend is dat een aantal Belgen dit jaar de zonnige oorden achter zich laten en ervoor kiezen om nieuwe bestemmingen te verkennen. Bij Sunny Cars zijn de grootste procentuele stijgers voor 2018 dan ook Ierland (48%), Noorwegen (44%) en IJsland (42%). Drie bestemmingen die zich laten kenmerken door een onontgonnen natuur en prachtige uitzichten onderweg. Back to nature, lijkt het motto voor 2018.

    De top 10 van sterkst in populariteit gestegen autohuurlanden ziet er voor deze zomer als volgt uit: 1.Ierland (+48%); 2.Noorwegen (+44%); 3.IJsland (+42%); 4.Zuid-Afrika (+37%); 5.Portugal (+33%); 6.Frankrijk (+32%); 7.Griekenland en Italië (+31%); 8.UK (+26%); 9.Spanje (+20%) en 10.Kroatië (+7%)

    Zuid-Europa blijft dé roadtripbestemming voor Belgen

    In absolute cijfers zijn het opnieuw de Zuid-Europese landen die de kroon spannen. Net als in 2016 en 2017 zijn Spanje, Italië en Portugal namelijk goed op weg om de favoriete roadtriplanden van de Belgen te worden. Meer dan de helft van alle autohuurders gaat deze zomer naar een van deze drie landen toe. Ook Frankrijk, Griekenland en Zuid-Afrika scoren goed.

    Bij Sunny Cars reserveren vakantiegangers een zorgeloze huurauto. Het bedrijf hanteert een unieke all-informule waarbij all-in ook echt all-in betekent: ongelimiteerde kilometers, alle benodigde verzekeringen, dekking van glas-banden-bodem- en dakschade, terugbetaling eigen risico en een aanvullende BA-verzekering van € 7,5 miljoen zijn standaard zijn inbegrepen. Als extra optie kunnen klanten kiezen voor aanvullende servicepakketten. Sla de wachtrij over met Premium of Express of kies voor het Geen waarborg pakket, zodat je geen creditcard of zelfs cash nodig hebt. Daarnaast beschikt Sunny Cars over een daadkrachtige reserveringsafdeling om klanten voor, tijdens en na hun reis optimaal te helpen.





    08-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tournée minérale ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vin du Jardin… alcoholvrij alternatief voor wijnen en aperitief profileert zich als innoverend product voor belaagde horeca

    “De commentaar en groepsdruk op mensen die alcoholvrij drinken op sociale events en etentjes is gelukkig teruggedrongen”, zegt huisarts Sophie Tobback. Er is dan ook een mentaliteitswijziging waarneembaar want ons schuldgevoel over alcoholverbruik is volkomen terecht. Dat was ook het uitgangspunt van haar man Patrick Tavernier toen die jaren geleden startte met het alcoholvrije alternatief ‘Vin du Jardin’ vanuit hun bistro De Glazen Toren in Affligem. Patrick & Sophie vonden immers dat iedereen die niet-alcoholisch wil of kan drinken recht heeft op een vervangende drank die aangepast is bij een gerecht/diner en die ook nog eens lekker, krachtig en foodpairend is.

    Puur natuur, krachtig en 3 smaakversies

    Gezegend met getrainde smaakpapillen experimenteerde Patrick Tavernier daarom zowat 6 maanden lang met honderden meng- en smaaksessies om tot perfect foodpairende, alcoholvrije dranken te komen. Zijn dranken zijn gemaakt op basis van fruitsappen en pure, natuurlijke ingrediënten en kruiden, zonder bewaarmiddelen, gluten of toegevoegde suikers.

    Vin du Jardin heeft drie smaakversies. Als alternatief voor aperitief is er ‘Vie en Rose’, vol passionele aroma’s met een diepe smaak van frisse kruiden zoals gember en basilicum. Als alternatief voor rode wijn is er ‘Bord de l’Eau’, met een krachtige volle smaak van rode vruchten en een lange afdronk. Als alternatief voor witte wijn is er ‘Pomme Padour’, met een subtiele aanzet van rijpe appel en energieke afdronk van frisse zuren door citroengras. Telkens gaat het om een krachtige smaak. Vin du Jardin wordt altijd koud geserveerd in een wijnglas en wordt met dezelfde perfectie en zorg geschonken als een goede wijn.

    Jammer genoeg overleed Patrick Tavernier eind vorig jaar aan een slepende ziekte. Van opleiding was hij industrieel ingenieur landbouw maar in hart en beroep was hij de chef-kok van Bistro & Bar De Glazen Toren te Affligem die hij samen met Sophie uitbaatte. Sophie Tobback was van bij de opstart betrokken en besloot zijn levenswerk verder te zetten. Zij is als huisarts ook deeltijds werkzaam in een woonzorgcentrum voor dementerenden. Daar blijkt dat alcoholmisbruik bij 30% van de dementerende bewoners de oorzaak is van hun dementie, en dat dit percentage een jongere leeftijdsgroep vertegenwoordigt dan voor andere oorzaken van dementie.    

    Een nieuwe brasserie- en restaurantbeleving?

    Pretendeert Vin du Jardin de mentale bistro- en restaurantbeleving te beïnvloeden?

    Sophie Tobback zegt hierover: “In onze met-alcohol-doordrenkte-maatschappij kan gastronomisch drinken nu ook zonder alcohol, voor zwangere vrouwen, voor de-BOB-van-dienst, of voor mensen die gewoon minder of geen alcohol willen drinken. We brengen geen medische boodschap, je wordt niet gezonder door Vin du Jardin, en het heeft ook geen geneeskrachtige magie. Alleen drink je nu geen alcohol maar een alternatief met krachtige smaak, in harmonie met je gekozen gerecht”.

    Geen groepsdruk meer

    De gastronomische beleving en de tafelgezelligheid krijgt een meerwaarde met Vin de Jardin, zeker als je in groep eet of dineert. Er speelt immers geen psychologische factor of groepsdruk meer. Vin de Jardin wordt namelijk geserveerd in een wijnglas, en aan de kleur merk je nauwelijks het verschil met een gewone wijn of aperitief. Je hoeft je voor niemand nog te ‘verantwoorden’ en er is geen sprake meer van sociale druk. "Wie stopt met alcohol, voelt zich overigens gewoon beter in zijn vel. En dan is Vin du Jardin een heuse beloning voor je volharding”, aldus Sophie.

    Nieuwe impuls voor de horeca

    Vin du Jardin is meteen ook een ideale incentive voor restaurateurs die een menu met niet-alcoholisch aangepaste dranken willen aanbieden en die op die manier hun omzet kunnen verhogen. “We zijn ervan overtuigd dat als er aangepaste dranken zijn, mensen ook veel liever én meer naar restaurants en bistro’s zullen gaan”, zegt Sophie. Vin du Jardin profileert zich dus tegelijk ook als een innoverend product voor de belaagde horeca in Vlaanderen.

    Marktpositionering en distributie

    ‘Vin du Jardin’ is dus de merknaam voor een serie niet-alcoholische dranken en zette zich pas eind 2015 op de markt als nieuw streekproduct uit het Pajottenland. “De productie (mixen, pasteuriseren en afvullen van de flessen) gebeurt volledig artisanaal en intern”, aldus Sophie Tobback.

    Er zijn momenteel een 50-tal verdeelpunten in Vlaanderen. Voor de particulier zijn er 70cl-flessen en de 5-liter bag-in-box met tapkraantje. Vin du Jardin wordt ook via horecagroothandel geleverd. De horeca kan behalve de 75cl fles ook 20cl kleine flesjes inkopen. Vin du Jardin wordt bewust niet verdeeld via de grote warenhuisketens maar via delicatessenwinkels, de betere drankenhandel, winkels met streekproducten, traiteurs, concept stores en lifestylewinkels. “We willen bewust kleinschalig blijven, maar anderzijds lonken we ook naar het buitenland. Er is een internationaal potentieel want we creëren geen vraag, we voldoen alleen aan de vraag”, aldus Sophie.

    De Vin du Jardin-flessen worden geprijsd aan 9,5 euro bij individuele aankoop door de consument. Een glas in restaurant of bistro wordt geadviseerd aan dezelfde prijs van een goed glas wijn waardoor het ook gelinkt wordt aan hetzelfde luxe-imago.

    Praktische info: www.vindujardin.be, Lijst van 50-tal regionale distributiepunten

    Locaties waar Vin du Jardin geserveerd wordt

    • Tweesterrenrestaurant De Jonkman, Maalse Steenweg 438, 8310 Sint-Kruis - Brugge, 050 36 07 67. Contact: Jasper van Papeghem, sommelier of the year 2017. Vin du Jardin sedert een jaar op de wijnkaart en bij de menu’s.
    • L’AmuZette, foodbar & concept store, Krommewal 2, Gent, 09 398 29 80 + Albertlaan 25, Knokke, 050 69 12 44. Vin du Jardin sedert een jaar bij hun gerechten en in de food store.
    • De Rector, brasserie-danscafé op de Oude Markt 4 te Leuven voor een gemengd publiek van studenten en Leuvenaars. Vin du Jardin sedert een jaar bij de maaltijden.
    • De Glazen Toren (feestzaal), Domentstraat 47, Affligem.

     

    07-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.L'histoire de Louise by E5 mode: La Vie en rose

    Waan je in een zonnig bloemenveld en breng deze gedachte binnen in je alledaagse leven met La Vie en Rose van L’histoire de Louise by e5 Mode.

    Deze collectie brengt een relaxed en zonnige stijl in verschillende tinten Roze gecombineerd met basiskleuren als Kaki en Beige. Wees niet bang om ook tonale kleuren te stapelen, zo worden snoepkleuren zoals Fuchsia en Oranje moeiteloos gemixt. En als je eens iets nieuws wilt proberen, draag Fuchsia dan ook met een lichte kleur als blauw of wit voor een classy maar kleurrijke look. De nodige details zijn aanwezig met strepen, bloemenprints, ruffles en een hint van zachte lurex. Dit alles zeer elegant door het gebruik van vrouwelijke silhouetten met highwaist rokken en licht oversized jurken.









    07-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moet & Chandon onthult 'Rosé 2018 Capsule collectie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Moët & Chandon viert de liefde met de Rosé 2018 Capsule Collectie, geinspireerd door Madame de Pompadour en zijn partnerschap met Uber.

    De populairste champagne ter wereld onthult vandaag met trots de Rosé 2018 Capsule Collectie. Deze gelimiteerde editie is een origineel en hedendaags eerbetoon aan Madame de Pompadour, de 18-eeuwse it-girl en machtigste vertrouweling van Koning Lodewijk XV. Deze jongedame liet Moët & Chandon ten volle sprankelen in het Franse koninklijke hof en introduceerde het Franse champagnehuis bij haar invloedrijke koninklijke entourage. Naar verluidt, noemde zij champagne ooit de enige wijn die een vrouw kan drinken zonder haar schoonheid te verliezen.

    Voor deze limited edition fles, die helemaal in geest is met het legendarische savoir-fête van Moët & Chandon, laat het merk zich inspireren door ’s werelds eerste it-girl en smaakmaakster – opgevat als een moodboard voor een bezoek aan een gemaskerd bal in koninklijke kringen. Vooraan, als het ware in de lens kijkend, prijkt de markiezin met haar onafscheidelijke moderne courtisanes: een als pauw verklede vrouw, een meisje in cabaretstijl en tot slot een verleidelijke heer met een rock-’n-roll-look. Het collageachtige ontwerp herinnert aan de mix van culturen die zich vanaf de 18e eeuw liet gelden, toen kunstenaars uit diverse disciplines elkaar ontmoetten en inspireerden aan het koninklijke hof.

    De Rosé 2018 Capsule Collectie heeft met zijn Pantone Rose Quartz een stijlvolle roze kleur en fungeert op die manier als een speelse catwalk. Andere tinten van roze, afkomstig van een bos bloemen of twee lippen op de fles, weerspiegelen op een genereuze manier de fleurige nuances van de Rosé Impérial. Een champagne, die bekendstaat om zijn schitterende kleur, zijn intense fruitigheid en zijn onweerstaanbare smakenpalet.

    De fles en de giftbox van de Moët & Chandon Rosé 2018 Capsule Collectie zijn vanaf februari verkrijgbaar bij de wijnhandelaren vanaf 53 euro.

    Het partnerschap van Moët & Chandon met Uber ter gelegenheid van Valentijnsdag

    Naar aanleiding van Valentijn slaan Uber, Uber Eats en Moët & Chandon de handen ineen om elke liefhebber een buitengewoon sprankelende en prikkelende ervaring te bieden. Doe mee aan de valentijnswedstrijd die vanaf 1 februari 2018 te vinden is op de Facebookpagina van Moët & Chandon en Uber België en maak kans op een onvergetelijke avond voor twee personen op 14 februari. Op het programma: een romantisch diner op een geheime, maar betoverende locatie, een overnachting in Hotel des Galeries, bloemen van Helianthus en dit alles met champagne voor elk #MoetMoment. De verplaatsingen worden aangeboden door UberBLACK.

    07-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!