EEN FEEËRIEK DECOR. EEN SCHOUWSPEL OM VAN TE SMULLEN.
Kerst. Eindelijk nog eens allemaal samen rond de tafel. Heerlijk bijkletsen en lekker eten. Maar stiekem kijkt iedereen reikhalzend uit naar het dessert. Dan rest ons nog één vraag: wie snijdt de ijstaart aan?
Elk jaar lanceert Häagen-Dazs een kerstijstaart die zowel qua esthetiek als qua smaak een voltreffer is voor ieder die dol is op lekker eten. De succulente ingrediënten in combinatie met het geraffineerde design zijn, letterlijk, om op te eten! Reeds toe aan zijn zevende editie, deed Häagen-Dazs beroep op nendo en zijn sterke verbeeldingskracht. De ontwerpen van nendo tarten werkelijk ieders verbeelding, terwijl zijn technische uitmuntendheid verrast. Ontwerp is één ding, magie creëren iets anders. Het Häagen-Dazs dorp doet nostalgisch dagdromen van eindejaarsfeesten van weleer. Het dorp weet jong en oud samen te brengen, tussen werkelijkheid en fantasie.
HET HÄAGEN-DAZS DORP IS VERKRIJGBAAR IN TWEE VERSIES. Het ‘Festive Recipe’ is er eentje met charmante roze huisjes, het ‘Iconic Recipe’ bestaat uit snoezige chocoladehuisjes. Chocolade mag immers nooit ontbreken, vinden ze bij Häagen-Dazs. De huisjes werden daarom gemaakt met witte of melkchocolade, gevuld met toffee saus en gekarameliseerde nootjes. Om de recepten helemaal af te werken, worden de huisjes subtiel bestrooid met poedersuiker. Net vers gevallen sneeuw op de daken! Naast dit decoratieve onderscheid, werden ook verschillende smaakmakers gebruikt. Voor het ‘Iconic Recipe’ is er de Macadamia Nut Brittle en Dulce de Leche, het ‘Festive Recipe’ bestaat uit Vanilla & Florentine.
Kerstmis is het moment bij uitstek om gezellig samen door te brengen. Niet verwonderlijk dus, dat nendo ook gedacht heeft aan een grote tafel met vele lekkerbekken. Daarom kan je twee taarten makkelijk verbinden met een chocolade bruggetje. Jij bepaalt zelf de uiteindelijke look van het dorp met dit meesterwerk van tijdloze elegantie.
Kerstmis 2014 by Häagen-Dazs - Een overheerlijke ijstaart met crunchy huisjes
De dorpen en hun huizen worden met de hand vervaardigd in de Häagen-Dazs boetiek op de Champs-Elysées door onze banketbakker. En dit met de nodige know-how. De ijsjes van Häagen-Dazs zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten (room, magere melk, eierdooiers) uit Arras, Frankrijk, en zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Vanaf 15 november 2014 tot 15 januari 2015 in de handel en exclusief verkrijgbaar in de Häagen-Dazs boetieks in Frankrijk en Benelux.
HET DORP by nendo
Het taartoppervlak wordt bezet met prachtige melkchocoladehuisjes met een zoet hart van chocolade-toffee saus en gekarameliseerde nootjes. De inspiratie voor het recept werd gehaald bij de twee bestellers: Dulce de Leche en Macadamia Nut Brittle. Tussen deze twee loopt een pad van smeuïge karamelsaus en geroosterde amandelen. Dit alles gepresenteerd op een heerlijke praliné amandelmeringue. Voor 8 tot 10 personen – Verkoopprijs €49
HET DORP by nendo
Voortreffelijke witte chocolade omhult het hart van elk huisje: chocoladetoffee saus met gekarameliseerde nootjes. Het geheel wordt doorlopen met een smeuïge sinaasappelkaramelsaus met stukjes orangettes en rust op een bed van amandelkoek, droge vruchten en de combinatie van Vanilla en Vanilla & Florentine ijs. Häagen-Dazs kiest voor speelse creativiteit! Voor 8 tot 10 personen – Verkoopprijs €49
![](http://blogimages.seniorennet.be/wozani/1659808-c9764cd3b1b7bff54948370eadbebd18.jpg)
![](http://blogimages.seniorennet.be/wozani/1659808-834dbe7cb729b64af758b5b033b2413f.jpg)
![](http://blogimages.seniorennet.be/wozani/1659808-711f54bd9534dbbf162be042301f420d.jpg)
![](http://blogimages.seniorennet.be/wozani/1659808-4a52f160272cf0bb93b4830e2516ca23.jpg)
|