De start van de zomermaanden kan niet zonder een moderne Rosé met elegante verpakking en originele aromatische profiel. Gris Blanc wordt gemaakt van een mediterraans assemblage van Grenache gris en Grenache noir. De wijn heeft een unieke, bleke en kristalheldere kleur en een uitzonderlijk, zuiver en mineraal karakter. Uitgegroeid tot een referentie in de grootste restaurants, zowel in Frankrijk als daarbuiten.
Gris Blanc is ideaal om te drinken bij zeevruchten, vooral oesters! Zijn frisse, minerale smaak die lang in de mond blijft, onderstreept de gejodeerde smaak van de schelpdieren. De aroma's van verschillende soorten rode vruchten en de intense, volle smaak passen uitstekend bij het fijne vlees van de schaaldieren, gegrilde vis en sushi's. Ook uitstekend te combineren met gegrild vlees en tapas.
Gérard Bertrand is eigenaar en exploitant van negen wijndomeinen in de Languedoc-Roussillon, waar hij wijnen maakt waarin zijn passie en kennis van de Zuid-Franse bodems duidelijk te herkennen zijn.
|