Deze sprankelende, gefermenteerde thee vol antioxidanten krijgt nieuwe look. Thee hoef je niet per se hot – hot - hot te drinken om die koude winterdagen op te warmen. Ook koud en sprankelend helpt thee je de winter te doorstaan, zeker wanneer hij boordevol antioxidanten zit! Carpe Diem is niet alleen lekker, de caloriearme Kombucha thee is ook nog eens heel goed voor je.
Kombu-wat ? Nee, Kombucha is geen Japanse thee plant, maar wel dat wat Carpe Diem zo anders maakt: een gefermenteerd theedrankje. Carpe Diem is niet zomaar een koude thee, er gaat een heel productieproces aan vooraf. Eerst worden verse kruiden geplukt en geblend. Daarna worden er Kombucha-culturen aan toegevoegd die de zoete thee laten gisten. Nadat het drankje10 à 14 dagen tweemaal gefermenteerd werd in grote ketels krijgen de Carpe Diem Kombucha Tea Drinks hun typische smaak: bitter en fruitig, maar ook licht sprankelend en verfrissend.
Het Kombucha recept is meer dan 2000 jaar oud, de nieuwe verpakking en smaak van Carpe Diem zijn hélemaal 2015. Ideaal om dit eindejaar te ‘teatoxen’. Ontdek de drie verschillende Carpe Diem Kombucha Tea Drinks:
Classic: de rebel onder de theedrankjes die voor een echte uitdaging zorgt. De mix van framboos en munt, zure kersen, citrus en een vleugje dragon prikkelt de smaakpapillen op een manier dat men de straat op zou willen rennen – om nog een flesje te gaan kopen.
Kweepeer: de kweepeer wordt gemengd met een vleugje banaan, meloen, vanille, rabarber, abrikoos, fijne kruiden en honing. De licht fruitige smaak verkwikt, inspireert... en verleidt om nog een slokje te nemen.
Cranberry: cranberry, samen met rozenbottel en appel vermengd tot een kruidige en pittige thee.
Carpe Diem Kombucha Tea Drink is verkrijgbaar als 50ml glazen fles en 500ml PET-fles bij Delhaize en Carrefour
|