Inhoud blog
  • Tulpentijd in Flevoland
  • Slaaptoerizzzzzzme in je eigen slaapkamer
  • Good Gorl blush elixir
  • Van zonnige lentedag tot fancy avondfeest
  • Sunny Cars innoveert
  • Designer outlets: Een lente met nieuwe collectie
  • DIY met Jung en MattoBoard
  • Marie's Corner
  • Bristol Mode to bright up your day
  • Mikado, developed by Vitra in Zwitserland
  • Jack & Jones
  • Doorkijker
  • Veritas retro club
  • Peace and love (voor stoffen):
  • Anita's Care SS24
  • Aloha Arte bottelt het paradijs
  • Camille brengt nieuwe 'Magie'-kledingscollectie uit met JBC
  • Het exterieur ontwaakt
  • Gespot door Pearle opticiens
  • LolaLiza lanceert zesdelige podcast
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    26-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Let ice-cream tones sweeten your wardrobe!

    Marciano SS19

    Add a bit of sass to the Season's sugary shades to find your sweet spot between prim and defiant! Strawberry milkshake pink, shades of blue, Palma Violet purple and lemon posset yellow - the Marciano collection is a delicious feast for the eyes and all worn top-to-toe this Spring. These tones recall the mood of an indulgent poolside afternoon in Palm Springs.

    The looks scream an innocent and romantic vibe, breaking the monotony and diminishing the Winter Blues. Whatever you do, try to be creative and self-confident and you’ll look chic and sweet, while sporting a rainbow of taffy-colored hues!







    26-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beige is not that beige after all

    Safari proof with Betty Barclay

    Beige is making a huge comeback this season. We have seen the most fun runway proof outfits pass by, but how does it translate into our own Summer wardrobe?

    Combine your beautiful beige colorways with gentle white or mix in a soft blue Summer print. A touch of tie-dye also never hurt anyone, perfect for those Sunday afternoon rock concerts.

    Going on a safari for real? Think linnen, your best friend in the blistering heat. As a desert dame you will still look the part with this magical fits all fabric. And if you want to go all out, think leopard. Not the print, the animal ;)

    Finish the look with some ruffles or a simple short jeans jacket. Go wild!









    26-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kakelbont gekleurde tulpnvelden in Flevoland

    Denk je aan tulpen dan denk je aan Flevoland want het is één van de grootste tulpengebieden van Nederland. Tijdens het voorjaar is Flevoland een pracht voor het oog want de tulpenvelden van Lelystad, Dronten, Zeewolde en Noordoostpolder kleuren dan zowaar kakelbont !

    Met auto, fiets of te voet

    De bloemenvelden bewonderen kan je op verschillende manieren, langs vier bewegwijzerde autoroutes, vier fietsroutes en twee wandelroutes. Het thema van deze routes is de Gouden Eeuw en dat is niet toevallig want tijdens deze periode waarin handel, wetenschap en kunst tot bloei kwamen speelde ook de tulp een grote rol. De toen nog onbekende bloem werd ingevoerd vanuit Turkije. Rijdend, fietsend of wandelend kan je agrarische bedrijven bezoeken en ontdekken hoe belangrijk de tulpenteelt is en hoe alles in zijn werk gaat.

    De beste periode om de routes te rijden in Lelystad, Dronten en Zeewolde is van 13 april tot 5 mei. In de Noordoostpolder zijn de tulpenvelden op hun mooist van 19 april tot 5 mei. Het is er overigens minder druk dan in Keukenhof.

    Helikoptervlucht

    In Flevoland staat zowat alles in het teken van de tulpen en je kan er gemakkelijk een tulpen-reisprogramma samenstellen. Dan ga je zeker naar de Tulpenpluktuin. Die is maar eventjes 5000 m2 groot en je mag er zelf de tulpen plukken. Breng je picknick mee en neem voldoende tijd om voluit te genieten. Nog meer tulpengenot beleef je in de Tulpenshowtuin waar niet minder dan 460 tulpen bloeien. Kers op de taart van je bezoek aan Flevoland is een voor een vlucht met een helikopter. Het uitzicht op de prachtige bloemen- en kleurenrijkdom is adembenemend !

    Paradijs voor watersporters

    Wie van watersporten houdt, reist ook naar Flevoland want daar liggen het IJsselmeer, de vroegere Zuiderzee, het Markermeer en de Randmeren. Er zijn prachtige vaargebieden, met veel afwisseling, comfortabele aanlegplaatsen, sfeervolle jachthavens. En ook voor het beoefenen van allerlei watersporten is waterland-Flevoland een topbestemming.

    Luieren op het strand

    Op zoek naar strandpret ? Dan moet je in Flevoland zijn want er zijn zoveel heerlijke stranden die je zowat voor jou alleen hebt. Je staat dus nooit in de file om er te geraken en ook de kindvriendelijkheid is een troef. Het water is vaak ondiep, veilig voor de kinderen om pootje te baden, en er zijn gereserveerde zones voor de kleintjes. Flevoland-aan-het-water garandeert een vakantie zonder stress met lekker zwemmen, dobberen op het water en zonnebaden. Kortom, zorgeloos en puur genot.

    Overnachten aan het water

    Voor Flevoland neem je de tijd en dus ga je voor een rustige vakantie, bijvoorbeeld in een B&B, een luxe appartement, een bungalow in een vakantiepark of een camping. Veel logies liggen langs de waterkant en hebben panoramische uitzichten. Ben je op zoek naar een design hotel ? Ook die vind je in Flevoland en altijd op een mooie locatie.

    Flevoland, zo dichtbij !

    Dat je niet ver moet reizen om een heerlijke vakantie te beleven wordt met Flevoland nog maar eens aangetoond. Vanuit België rij je vlot en gemakkelijk naar Amsterdam en dan ben je al dichtbij de poort naar Flevoland. Voor een weekend, verlengd weekend of korte vakantie en zelfs voor langer verblijf reizen we graag naar onze noorderburen, vooral naar Flevoland waar in de lente de kakelbonte tulpen bloeien.

    INFO: www.visitflevoland.nl/tulp

     

     







    26-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Let's go to a tiki party

    Banana Moon SS19

    When they serve you cocktails in a volcano or a wooden skull with smoke, you know it's time for a Tiki party. Cocktails rich in pineapple, coconut water for your mocktails and some good Hawaiian music. Start stretching for the limbo or learn to dance the hula. Don't forget your flower crown and hula skirt.

    Of course, there is a swim wear dress code to respect for a tiki party. Think strong vibrant color schemes, crazy flowers, exotic patterns, ... As you can see Banana Moon has got you covered on this one. One more Mai Tai please!







    25-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Malta voor tieners zonder Ipad

    Malta is een reisbestemming die zo boeiend is en waar zoveel te beleven valt dat tieners er zelfs hun ipad niet meer bovenhalen. Zeker als ze het eiland bezoeken met een segway, roller geeks, quad of jeepsafari.

    SEGWAY

    Ontdek ruim 4000 jaar geschiedenis in Malta’s oude hoofdstad Mdina, een overvloed aan historische sites in Valletta en ongerepte landschappen doorspekt met majestueuze kerken op Gozo… in een flits. Segways worden op een aantal plaatsen verspreid over de Maltese eilanden aangeboden.

    Een segway is ideaal om bezienswaardigheden met het hele gezin samen te bezichtigen en tieners tevreden te houden.

    ROLLING GEEKS

    Rolling Geeks zijn elektrische autootjes, met een voorgeprogrammeerde gps. Onderweg krijg je uitleg over wat er allemaal te zien is. Je geniet de voordelen van een georganiseerde excursie, maar hebt alle vrijheid in je eigen excentrieke elektrische auto. Je rijdt langs alle bezienswaardigheden, van de beroemde Grand Harbour jachthaven en Rinella Bay, tot ontzagwekkende kerken en traditionele piazza’s in de sfeervolle nauwe steegjes van de 3Cities.

    QUAD

    Verken Malta’s zustereiland Gozo met een quad. Zo ontdek je wondermooie baaien waar kristalhelder water glinstert in de zon of kliffen opduiken uit de rustige zee. Ook sublieme zandstranden zijn toegankelijk, zelfs de ongerepte natuur van het binnenland met zijn vele pittoreske dorpjes, majestueuze kerken en authentieke boerderijen.

    JEEPSAFARI

    Verlaat de platgetreden paden met een jeepsafari en ontdek Malta’s unieke ruige natuur, geweldige landschappen en schilderachtige uitzichten.

    In het noorden van het eiland kun je de jeep even aan de kant laten staan om te relaxen in Mellieha Bay of Golden Bay op een wit zandstrand en te genieten van een zwempartijtje in het water van de Middellandse Zee. In het zuiden van het eiland wachten je spectaculaire uitzichten in Dingli Cliffs of Blue Grotto. Welke richting je ook kiest, het wordt een dag om nooit te vergeten.





    25-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paasvakantie aan zee, Koksijde-Oostduinkerke

    Joepie, met Pasen gaan we naar zee want het voorjaarszonnetje lonkt al op het strand. Op naar Koksijde-Oostduinkerke en de kinderen gaan mee want daar is van alles te doen. De Paashaas is kwistig met paaseieren en je kan knutselen, de Spartarun lopen, uitwaaien op het wijde zandstrand, genieten van een frisse boswandeling en nog veel meer.

    Koksijde-Oostduinkerke is met zijn prachtige strand, uitgestrekte natuurdomeinen, musea en goed gevulde evenementenkalender het jaar rond een top-vakantiebestemming. Maar tijdens de paasvakantie wordt de badplaats nog aantrekkelijker. Er is zoveel te doen, zo dicht bij huis en lentekriebels krijg je er bovenop. Dit zijn de activiteiten die je niet mag missen. Er is voor elk wat wils.

    Junior Spartarun – 6 april

    Kinderen van 7 tot 15 jaar zullen maar al te graag meedoen aan deze loopwedstrijd met uitdagende hindernissen. Het parcours door de duinen en over het strand is prachtig. Geen zin om mee te lopen? Kom dan de Junior Spartans aanmoedigen!

    Koksijde Kids – 13 april

    Zonder twijfel het coolste kinderevenement tijdens de paasvakantie, een supertoffe dag met leuke attracties voor alle leeftijden, van de allerkleinsten tot de tieners. In het speeldorp zijn er springkastelen, een klimparcours, een racepiste voor kleuters, een survivalbaan, een trampoline, een hangbrug en nog veel meer. Dolle pret verzekerd, ook voor waaghalzen en avonturiers die langs een staalkabel pijlsnel naar beneden glijden of in vrije val van de Sky-fall springen (open 10.30-18 uur, Zeelaan, € 2).

    Nog meer zin in sport ? Doe mee aan de Koksijde Trail op 20 april. Loop en wandel, ook off-road, door duinen en gebouwen. Zo leer je Koksijde van binnen en van buiten kennen.

    Paasweekend mét chocolade eieren

    Op paaszaterdag is er vanaf 8 uur aan de Zeelaan een Bloemenjaarmarkt. Wie van bloemen houdt, vindt er zijn gading en tuinliefhebbers doen er inspiratie op. Het wordt een onvergetelijk paasweekend in Koksijde-Oostduinkerke want de Paashaas is present en hij nodigt alle kinderen uit voor een paaseierenraap in het duinzand van de Hoge Blekker (21 april om 11 uur). Ga richting St-Idesbald waar al vanaf 7 uur een Rommelmarkt plaatsvindt.

    En ook om de garnaalvissers te paard aan het werk te zien moet je vroeg uit de veren want zij demonstreren op Paasmaandag 22 april hun kunnen vanaf 9.30 uur op het strand van Oostduinkerke/Astridplein, dit gevolgd door het koken van de garnalen op de zeedijk van Oostduinkerke.

    Natuurbeleving en workshops

    Zoek je echte natuurbeleving dan ben je van harte welkom in het educatief centrum Duinenhuis. Wat heeft onze kust allemaal te bieden ? Kinderen kunnen het ontdekken tijdens een boeiende activiteit op 16 april om 14 uur. Ook de creatieve workshops van De Feestplaneet zullen de kinderen (6-12 jaar) zeker aanspreken.

    Golf

    Koksijde Golf ter Hille is één van de mooiste golfterreinen van het land en iedereen is er welkom. Voor wie het nog allemaal moet leren is er op 9, 10, 13, 16, 17 en 20 april een golfinitiatie. Wie weet krijg je dan de smaak van de golfsport te pakken. Of deze buitensport echt iets voor jou is kan je ook ontdekken tijdens de Start to Golf-dag op 22 april (www.koksijdegolfterhille.be).

    Voor informatie over alle activiteiten tijdens de paasvakantie in Koksijde-Oostduinkerke: www.visitkoksijde.be

     

     





    24-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste nieuwe ultra-luxe expeditieschip van Seabourn: Seabourn Venture
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Seabourn, 's werelds beste ultraluxe cruisemaatschappij, kondigde vandaag aan dat haar eerste speciaal gebouwde ultra-luxe expeditie schip ‘Seabourn Venture’ zal heten, als eerbetoon aan de afgelegen bestemmingen die bezocht worden door de zeer succesvolle expeditie,- en excursieprogramma ‘Ventures by Seabourn’ en de fascinerende plaatsen die in de toekomst nog verkend moeten worden.

    Seabourn begon met het aanbieden van expedities met een eerste tocht naar Antarctica in 2013 onder leiding van een hooggekwalificeerd expeditie team van wereldklasse. Sindsdien worden deze routes elk seizoen aangeboden. Het succes van het Antarctica-programma opende de deuren voor soortgelijke ervaringen onder de naam ‘Ventures by Seabourn’ aangeboden op de schepen. Dit zijn optionele expedities met Zodiacs en kajaks en begeleide wandelingen op gewilde bestemmingen over de hele wereld, waaronder Alaska, Australië & Nieuw Zeeland, Zuid-Amerika en Noord-Europese bestemmingen zoals Noorwegen en Groenland.

    "De naam Seabourn Venture is een belangrijke stap in het lanceringsproces van extreem meeslepende reizen, speciaal bedacht voor de expeditie reiziger die zijn norm wil verleggen in termen van bestemmingen en ervaringen," zegt Richard Meadows, President van Seabourn. "Gecombineerd met het team van 26 expeditie-experts, weet ik dat we met de Seabourn Venture voor adembenemende ervaringen zullen zorgen die levenslang zullen bijblijven en dat voor dé avonturier die verder wil gaan, die naar meer afgelegen bestemmingen wil dan hij ooit heeft gezien en dat in ultieme Seabourn-luxe.

    De lancering van de Seabourn Venture is gepland voor juni 2021, met een tweede nog te benoemen zusterschip dat in mei 2022 te water zal worden gelaten. Beide schepen zullen worden ontworpen en gebouwd voor diverse omgevingen, volgens de PC6 Polar Class normen en zullen een overvloed aan moderne hardware en technologie bevatten die de wereldwijde implementatie en mogelijkheden van de schepen zullen uitbreiden. De nieuwe schepen, die worden gebouwd door T. Mariotti, zullen een gloednieuw innovatief ontwerp zijn, speciaal voor de ultra-luxe expeditie reiziger, en zullen vele functies bevatten die de Seabourn schepen zo succesvol hebben gemaakt. Aan boord zullen ook twee op maat gemaakte onderzeeërs meereizen, die een onvergetelijk uitzicht bieden op de wereld onder water. De schepen worden zo ontworpen dat ze kajaks en 24 Zodiacs aan boord hebben die alle gasten in één keer kunnen meenemen, wat voor een echt bijzondere ervaring zal zorgen. Elk schip beschikt over 132 luxueuze veranda-suites met zicht op de oceaan. Meer details en full-color renderings van het schip en de binnenruimtes zullen in de komende maanden worden vrijgegeven.

    Specifieke details over de routes en de beschikbaarheid van het schip zullen in het voorjaar van 2019 bekend worden. Het eerste schip is momenteel ingepland om aan het einde van de zomer van 2021 in het Noordpoolgebied te varen, met een volledig zomerseizoen op Antarctica in het verschiet.

    Beide expeditie schepen zullen beschikken over een bemanning van uitstekende en ervaren expeditie teams, bestaande uit hoog aangeschreven wildernisdeskundigen, natuurwetenschappers, historici, enz. Tijdens elke cruise hebben de teamleden regelmatig contact met de gasten, waardoor ze een goed inzicht krijgen in een rijke, holistische reiservaring. Deze fascinerende, ervaren experts maken ook deel uit van het Seabourn Conversations programma, dat een diepgaand inzicht geeft in de geschiedenis, ecologie en cultuur van de plaatsen die bezocht worden. Hun waardevolle inzichten over verschillende onderwerpen worden zowel in formele presentaties als in meer informele gesprekken - bijvoorbeeld tijdens het diner - aangeboden.

    De intieme schepen van Seabourn bieden ruime, zorgvuldig ingerichte suites, meestal met veranda, voortreffelijke restaurants, open bars, heerlijke wijnen tijdens lunch en diner, een uitstekende service en een ontspannen sociale sfeer waardoor gasten zich aan boord direct thuis voelen. De schepen varen het hele jaar door naar de meest aantrekkelijke bestemmingen, UNESCO-werelderfgoed-gebieden en minder bekende havens en bestemmingen.

    Meer informatie via de reisagent of website www.seabourn.com

    23-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Senioren overwinteren in Spanje ....

    Groeiend aantal jongeren kiezen voor permanent verblijf dankzij mobiel werk. Belgen kiezen steeds meer voor een tweede verblijf in het buitenland. 41% van hen geeft als eerste keuze nog steeds Spanje op. Voor senioren is dit het ideale land om te overwinteren en het tekort aan vitamine D te compenseren. Toch kiezen steeds meer mensen er ook voor om er permanent te verblijven. In tijden van thuis -en mobiel werk, kan er meer dan ooit op afstand gewerkt worden. De Spaanse zon en natuur weet ook een groeiend aantal jonge gezinnen te bekoren, die dankzij een Spaans vakantieverblijf op elk moment naar de zon kunnen trekken voor wat quality time.

    Overwinteren in Spanje

    De Belg gaat het hele jaar door naar Spanje om er van het gunstige klimaat te kunnen genieten. Vele senioren gaan er ook vooral in de winter naartoe om te kunnen ontsnappen aan de koude Belgische winter en het tekort aan vitamine D. Met het ouder worden verdunt de huid, waardoor er minder vitamine D geproduceerd kan worden. Bij mensen ouder dan 65 jaar is dit vermogen slechts een vierde tot een derde van dat bij jongeren tussen 20 en 30 jaar. Studies tonen aan dat ongeveer een kwart van de zelfstandig wonende senioren een tekort aan vitamine D hebben.(*Bron Gezondheidsnet.nl) Het vertoeven onder de Spaanse zon kan dit dus zeker tegengaan.  

    Een gunstig klimaat tijdens de winter kan natuurlijk ook in andere landen gevonden worden, maar toch blijft Spanje de favoriet en dit om verschillende redenen. Italië, Griekenland en Turkije bijvoorbeeld, zijn door de crisis van de afgelopen jaren minder populair geworden. Belgen zijn daarnaast vooral aangetrokken door de Spaanse gezelligheid. Ook de goede bereikbaarheid, de toegankelijke prijs van de panden en de kost van het alledaagse leven die een stuk lager ligt dan bij ons, speelt een belangrijke rol in deze keuze. Anny Torfs, een 70-plusser die er recent voor koos om te verhuizen naar Spanje getuigt : “Toen mijn man overleed, besloot ik om onze droom om naar Spanje te verhuizen toch nog te verwezenlijken. Ik voelde mij dan ook eenzaam in België. Al snel heb ik in Spanje mijn weg gevonden en mensen leren kennen van verschillende nationaliteiten. De belangrijkste reden waarvoor ik ben verhuisd is natuurlijk het warme klimaat van Spanje. Daarnaast kan ik ook makkelijk naar de zee. In België kon ik dit niet, aangezien ik te oud was geworden om nog lange afstanden te af te leggen. Mijn familie in België brengt mij dan ook meermaals per jaar een bezoek gecombineerd met vakantie.”

    Dirk Jacobs, zaakvoerder van Z-Yachting en Golf-Estates, benadrukt de belangrijke rol die een immokantoor speelt bij de beslissing om uiteindelijk over te gaan tot aankoop, maar ook in de begeleiding van de persoon of het gezin nà de aankoop. “In het geval van Anny bijvoorbeeld, was haar familie heel ongerust om hun bejaarde moeder naar het buitenland te zien vertrekken. Ze kende de taal niet, ze kende de omgeving niet en ze kende er niemand. Toen ze evenwel merkten dat Anny altijd op ons kon rekenen, voor haar persoonlijke administratie en voor praktische zaken (het wegwijs maken naar gezondheidszorg, winkelmogelijkheden, nutsvoorzieningen, etc.) waren ze al grotendeels gerustgesteld en vielen hun bezwaren weg. Wij zijn ons er goed van bewust, dat dit voor veel mensen een zeer grote stap is en vinden het onze plicht hen bij te staan wanneer zij ons hun vertrouwen schenken.”

    Steeds meer (jonge) mensen kiezen voor een permanent verblijf

    Voor sommige Belgen volstaat een korte vakantie of een overwintering in Spanje niet meer, zij kiezen ervoor om er permanent te verblijven. Het gaat hier – wat vaak verkeerdelijk gedacht wordt - niet enkel om gepensioneerden, maar steeds vaker ook om nog actieve, doorgaans jongere mensen. Door het feit dat werk mobieler is geworden, is het makkelijker om op afstand te werken. Velen zoeken echter ook een job in een Spaans bedrijf.  

    Jongeren worden ook aangetrokken tot het hippe en bovendien goedkopere Spaanse leven. Ook jongere gezinnen kiezen steeds meer voor tweede verblijf in Spanje.

    De vastgoedmarkt in Spanje geniet dus van een divers Belgisch doelpubliek. Niet enkel gepensioneerden investeren er, maar ook steeds meer dertigers en veertigers die er tijdens de vakantie naartoe gaan en hun huis of appartement de rest van het jaar verhuren. Katrien Eeckhout en haar man (beiden 40) hebben ervoor gekozen om een vakantieverblijf te kopen in Spanje om regelmatig naartoe te kunnen met hun tienjarige dochter. “De reden waarom we in Spanje hebben gekocht is vrij eenvoudig: je koopt een stukje waardevolle tijd met het gezin. De voornaamste voordelen zijn uiteraard het milde klimaat, de goede luchtkwaliteit, de bereikbaarheid en de veelzijdigheid van de aantrekkelijke regio ! We hebben op cultureel vlak een aantal prachtige steden in de buurt (Elche, Murcia, Alicante, Cartagena). We genieten in de directe omgeving van mooie natuurparken met meren en een aantal mooie stranden afgewisseld met rustige baaien. Belangrijk punt op financieel vlak: je krijgt meer voor je besteedde budget als je de vastgoedprijzen vergelijkt met woningprijzen op de Vlaamse markt. We merken ook dat de waarde rustig doorstijgt, wat positief realistisch is naar rendement voor de toekomst

    22-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rise & Shine!

    Buffalo SS19

    Space-inspired references have been scattered across the runways for several seasons now, but this time around flashes of metallic made it more tangible than ever before. Spring's hard-hitting metallics bring cosmic cool down to the streets! Speaking of unique eyecatchers, the new Buffalo shoes brings a strong hype potential to the table with its light weight, chunky contour and shades of shining metallics.

    Cue a high-shine palette of iridescent space greys, silver and moon rock-inspired sparkling embellishment. Everything from trainers, disco-ready flatforms to skyscraper stilettos are available in various space-inspired hues.

    Want to make it to the stars? Then it’s time to inject your wardrobe with some high-shine Buffalo metallics!







    21-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GUESS beach presents ICON

    Charlotte McKinney's x GUESS ICON will leave you thirsting for Summer!

    This Spring/Summer 2019, GUESS introduces model and actress, Charlotte McKinney as the face and designer of GUESS’ latest swimwear campaign and her capsule, ICON. Charlotte, the star of the SS19 campaign, played an instrumental role in the design and creation of each iconic swimsuit.

    Charlotte McKinney is an American actress and model whose energetic appeal has been featured in several previous GUESS swimwear and lingerie advertising campaigns. With a strong social media presence, McKinney has been chosen for her American beauty and personality, which perfectly represents the spirit of GUESS and this highly feminine capsule collection.

    "When I first started the design process, I wanted it to be authentic to me whilst keeping that Guess look we all love. So I drew inspiration from the ultimate beach babes, supermodel classics from the '80s and '90s. The colors, the styles, are all what I associate with the swimsuit icons, and therefore why the collection is also called ‘The ICON’." - Charlotte Finney

    The ICON capsule collection is comprised of stylish, feminine designs. Staying true to GUESS’ DNA, classic red, black and white tones dominate the beachwear assortment and can be mixed and matched with a variety of designs. Bandeau and halter bikini tops, paired with cheeky, Brazilian and string briefs add a flirtatious element to the rotation while 80’s-inspired high-legged one-piece swimsuits enhance the silhouette and lend a chic fashion statement to any summer wardrobe.





    20-03-2019 om 16:47 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie's Corner: een volledig gamma slaapbanken

    7 NIEUWE MODELLEN MET COMFORT EN DESIGN ALS SPEERPUNTEN

    Het opklapbedje uit grootmoeders tijd is definitief verleden tijd! Marie’s Corner heeft een gamma van comfortabele en duurzame slaapbanken ontwikkeld gebaseerd op meer dan 25 jaar vakkennis in de designwereld. Het vastgoed is een sector in volle verandering. De verstedelijking is op maatschappelijk niveau een echte uitdaging geworden en dat laat zich ook voelen in de huisvesting.

    Of het nu in Brussel, Parijs of Londen is, iedere vierkante cm moet zo praktisch mogelijk benut worden zonder afbreuk te doen aan comfort en design. In kleine woningen en appartementen is de plaats van het bed vaak een echt huzarenstuk. Marie’s Corner speelt in op die vraag en gooit zich dit jaar op het segment van de slaapbank!

    De modellen

    Marie’s Corner lanceert zeven nieuwe modellen waaronder zowel volledig nieuwe exclusieve slaapbanken als bestsellers van het merk die omgevormd werden tot slaapbank zoals de modellen Dakota en Austin.

    Comfort of design, is kiezen echt nodig?

    Bij een traditionele slaapbank was het kiezen: zitten in een weinig comfortabele bank of slecht slapen op een minuscuul ledikantje. Niet echt sexy! De Belgische specialist van de tailor made zitbank biedt een oplossing aan voor dit dilemma met een gamma slaapbanken waarbij er geen compromissen hoeven gemaakt te worden. De slaapbank lost alle verwachtingen in die men van een moderne zitbank mag verwachten: design, comfort en gebruiksvriendelijkheid.

    Technische uitdagingen

    Tijdens de ontwikkeling van het gamma is het team van Marie’s Corner tot het uiterste gaan om een zo optimaal mogelijk technisch resultaat te verkrijgen. Er werd bijkomende aandacht besteed aan de creatie van de stalen basis die extra stevig moest zijn. De Marie’s Corner slaapbank is gemaakt voor een langdurig gebruik en de plooi-installatie is een solide en toch vlot manipuleerbaar sluitingsmechanisme.

    Vervolgens was comfort de essentiële doelstelling. De opklapbedjes van vroeger bestonden uit een geheel van kleine springveren op poten en konden moeilijk erg comfortabel genoemd worden. Marie’s Corner heeft reeds een uitstekende reputatie opgebouwd op het vlak van kwaliteit, mede door de hoge dichtheid van het schuim. Ook de slaapbank is een kwalitatief hoogstaande zitbank die zich in een handomdraai omvormt tot een erg comfortabel en knus bed. En omgekeerd!

    Het Belgische artisanale huis had ook voldoende aandacht voor het design: de lijnen werden strak gehouden terwijl de armleuningen, het zitvlak en de poten net een verfijndere toets kregen. Het dicht geplooide bed verdwijnt en maakt plaats voor een zitbank die qua stijl helemaal voldoet aan de hedendaagse trends.

    Gebruiksvriendelijk

    Marie’s Corner zette ook sterk in op de gebruiksvriendelijkheid van de slaapbanken. Twee van de modellen werden speciaal ontworpen om heel snel te wisselen van zitbank naar bed en omgekeerd: geen kussens verplaatsen maar gewoon trekken en het bed staat klaar. Andere modellen hebben dan weer een bank zonder bodem maar wel met voldoende kussens. Dankzij een handig ladesysteem maakt de zitbank plaats voor een bed met één of twee plaatsen (totale breedte van 1m60).

    Tot slot is ook de keuze van de stoffen een belangrijk element gezien het intensievere gebruik van de zitbank: de antivlekkenstoffen zijn geen overbodige luxe, ook niet vanuit een esthetisch standpunt. Kortom een praktisch gebruik en een mooi design in één meubelstuk!

     

     







    20-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ladies with an attitude, fellas that were in the mood!

    Stand out in style with the GUESS Uptown Chic tote!

    Statement glamour and urban functionality meet in the new Uptown Chic Tote by GUESS. This timelessly glamorous bag is just the thing to grab and go for effortlessly chic girls on their way out to take the city by storm.

    This bold and versatile tote is an ideal carryall for day-to-night wear, with its sharp contours and edgy construction completing every outfit with a sophisticated flair. The practical and comfy shoulder strap stays put throughout any busy day, while the on-trend detailing of the oversize Guess metal lock and top-stitching add a final touch of style.

    This Uptown Chic tote comes in a fresh and fun colour palette, with various eye-catching tones to suit your individual style: choose from hot pink, tangy lime or bright orange for a distinctively glamorous twist, or silver, aquamarine green or white for a touch of city luxe. For urban girls looking for a timelessly high-end appeal, tan or black make a clear style affirmation.

    No matter whether you pair your new favourite tote with a well-loved biker jacket or crisp tailored suit, you are sure to shine with this on-trend statement accessory!

     







    19-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seabourn keert in 2020 terug naar Europa

    Seabourn, 's werelds beste ultraluxe cruisemaatschappij, keert in 2020 terug naar Europa met een mix van routes langs favoriete steden en unieke havens. Zo ontdekken gasten de natuurlijke schoonheid, diverse culturen, kunst, architectuur en geschiedenis van het continent.

    Van de IJslandse fjorden en Noorse Noordkaap tot de Rivièra’s van de Middellandse Zee, de Griekse eilanden en de Gouden Hoorn van Istanbul. Vier van de vijf schepen van de maatschappij, Seabourn Encore, Seabourn Quest, Seabourn Odyssey en het nieuwste schip Seabourn Ovation, brengen een deel van 2020 door in Europa. Ze bieden in totaal bijna vijftig afvaarten aan vanuit zestien verschillende inschepingshavens.

    Europese cruises in 2020

    Er zijn cruises in Europa van 7 tot 28 dagen, waarbij meer dan 200 verschillende bestemmingen worden bezocht, waaronder Turkije. De schepen bevaren de Middellandse Zee van de Canarische Eilanden en Marokko, via Iberië en Italië naar de Adriatische Zee, Kroatië, Griekenland en Turkije. Ook Noord-Europa wordt aangedaan met een bezoek aan de prachtige steden, pittoreske dorpjes en verbluffende bezienswaardigheden van Scandinavië en Rusland, de schilderachtige Britse eilanden, Groenland en IJsland.

    "We hebben een heel boeiend jaar gepland voor onze ultra-luxe schepen die naar de havens en kusten van Europa varen", zegt Richard Meadows, president van Seabourn. "Met meer dan drie decennia cruises in en rond Europa is Seabourn expert in Europese luxereizen die gasten een ervaring bieden die ze nergens anders kunnen vinden. Elk van onze vier schepen met Europa als bestemming in 2020 biedt luxe-overnachtingen, nieuwe en bijzondere aanloophavens en speciale routes aangevuld met populaire programma’s, waaronder 'Seabourn Conversations' en 'Shopping with the Chef'.

    Seabourn streeft ernaar om de meest interessante aanloophavens in de routes op te nemen om zowel nieuwe als terugkerende gasten te verrassen. Het 2020-seizoen in Europa biedt vele nieuwe en opmerkelijke bestemmingen die de cruiselijn nog niet eerder of lange tijd niet meer heeft bezocht. Dit zijn enkele voorbeelden: Alta, Farsund en Sortland (Vesterålen) in Noorwegen, Fethiye in Turkije, Sanary-sur-Mer (Île Des Embiez) en Saint-Cyr-Sur-Mer in Frankrijk, de Aran Isles in Ierland, Oran in Algerije, Viareggio in Italië, Skíathos in Griekenland, Ystad in Zweden en Skagafjördur en Stykkishólmur in IJsland.

    Seabourn Ovation maakt eerst 7-, 10-, 14- en 15-daagse reizen in Noord-Europa, op de Oostzee tussen Kopenhagen en Stockholm, langs de Noordkaap en naar St. Petersburg in Rusland. Het nieuwste schip van de maatschappij gaat vervolgens naar de Britse eilanden en vaart dan van Dublin naar Lissabon. In het najaar vaart Seabourn Ovation over de Middellandse Zee van het Iberisch schiereiland naar Marokko, de Franse en Italiaanse Rivièra’s en ten slotte naar Griekenland en de Turkse Rivièra.

    Seabourn Encore maakt 7-, 8-, 10-, 11- en 12-daagse cruises naar de meest populaire regio’s van de westelijke Middellandse Zee. Het schip bezoekt het Iberisch schiereiland, Malta, Marokko, Sicilië en de Italiaanse en Franse Rivièra's, voor het seizoen in september wordt afgesloten in Monte Carlo, Monaco.

    Seabourn Quest maakt reizen van 7 tot 15 dagen naar Noord-Europa waarbij het spectaculaire landschap en de natuur van de Britse Eilanden, Noorwegen, de Noordkaap en IJsland worden verkend. Gasten kunnen prachtige wandel- en kajakexcursies maken via 'Ventures by Seabourn'. Het seizoen bereikt een hoogtepunt met de 'Route van de Vikingen', een 24-daagse reis van Southampton naar Montreal in Québec, met stops in Ierland, Schotland, IJsland en Canada.

    Seabourn Odyssey vaart naar populaire havens in de Middellandse Zee, waaronder de Egeïsche en Adriatische kust. De 7-, 11- en 14-daagse reizen van het schip verkennen de spectaculaire Griekse eilanden en de Turkse Rivièra, pittoreske bestemmingen in Kroatië, Slovenië, Montenegro en Malta, evenals Italië, inclusief Sicilië, Napels (Pompeii) en Civitavecchia (Rome).

    Aan boord van Seabourn : De intieme schepen van Seabourn bieden ruime, zorgvuldig ingerichte suites, meestal met veranda; voortreffelijke restaurants; open bars; heerlijke wijnen tijdens lunch en diner; een uitstekende service en een ontspannen sociale sfeer waardoor gasten zich aan boord direct thuis voelen. De schepen varen het hele jaar door naar de meest aantrekkelijke bestemmingen, UNESCO-werelderfgoed-gebieden en minder bekende havens en bestemmingen.

    Innovatieve programma’s : Gasten die met Seabourn cruisen, genieten aan boord van innovatieve programma’s en samenwerkingen met geselecteerde bedrijven en particulieren die voldoen aan Seabourns hoge kwaliteit en uitzonderlijke service. Hieronder ‘An Evening with Tim Rice’, de nieuwe avondshow exclusief voor Seabourn in samenwerking met Belinda King Creative Productions; Spa en Wellness met Dr. Andrew Weil, een holistische spa- en wellnesservaring met fysieke, sociale en spirituele elementen en The Grill van Thomas Keller, een restaurant geïnspireerd door het klassieke Amerikaanse steakhouse uit de jaren ’50 en ‘60. The Grill is exclusief voor Seabourn, een uniek culinair concept van topchef Keller. 

    Voor reserveringen of meer informatie kan er contact opgenomen worden met een reisagent of met Seabourn via de website www.seabourn.com of bel 00800-1872 1872.

     





    18-03-2019 om 07:41 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MSC Bellissima gedoopt in Southampton
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    MSC Cruises, Europa's grootste privécruiserederij, verwelkomde officieel de nieuwste aanwinst van haar gemoderniseerde vloot, de MSC Bellissima. MSC’s nieuwste vlaggenschip werd naar gewoonte gedoopt door Sophia Loren tijdens een glamoureuze ‘naming ceremony’ in de haven van het Britse Southampton. MSC Bellissima is het 2de schip uit de Meraviglia-klasse dat in de vaart gaat. Dit scheepstype is ontworpen voor alle seizoenen. Het schip begint vandaag haar debuutseizoen in het Middellandse Zeegebied. Tijdens 7-nacht-cruises zal zij aanmeren in de meest populaire havens van de regio, vooraleer de steven te wenden richting Emiraten, haar thuishaven voor het winterseizoen 2019/2020. Voor de rest van het jaar 2020 kiest zij Azië als uitvalsbasis.

    Hoogtepunten:

    - ZOE, s’werelds eerste virtuele, persoonlijke cruise-assistant

    - 'Syma, Sail beyond Imagination' en 'Varelia, Love in Full Colour'. 2 gloednieuwe en exclusieve ''Cirque du Soleil at Sea'-shows

    - Gerechten van Raymond Blanc, OBE, één van s’werelds beste chefs op het menu tijdens de Elegant Night Diners. Naast wel 12 dineerlocaties en meer dan 20 bars kunnen passagiers ook terecht in het nieuwe Franse specialiteitenrestaurant 'L'Atelier Bistrot' en bij Jean-Philippe Maury’s Chocolate & Café voor onder meer elegante chocoladecreaties en andere desserten.

    - Kids & family-dek in samenwerking met partners als LEGO en Chicco.

    - De MSC Yacht Club die maar liefst 3 dekken beslaat, uitgerust met luxueuze en privéfaciliteiten, zoals bijvoorbeeld een 24/7 butlerservice.

    - SKY Screen,'s werelds grootste LED-scherm-ter-zee spant met zijn 80 meter zich uit als een virtuele kleurenhemel boven de 96 m lange MSC Bellissima promenade.

    - 10 verschillende cabinetypes met de nieuwste communicatietechnologie plaatsen de passagier centraal in het schip. Accommodatie voor ieders smaak en wensen.

    MSC Bellissima is uitgerust met een aanzienlijk aantal ecologische aspecten en vernieuwende technologieën, dit alles om haar milieuvoetafdruk te verkleinen. Net zoals haar zusterschip MSC Meraviglia, is zij niet alleen voorzien van uitlaatgasreiniging en afvalwaterrecyclage, slimme verwarming en luchtkoeling waardoor warmte van de machinekamers kan gerecupereerd worden, maar eveneens LED-verlichting en andere innovatie apparatuur waardoor veel energie kan bespaard worden. Kortom, MSC Cruises gaat het engagement aan tegenover zijn passagiers om hen op een zo milieuvriendelijke manier een optimale cruise-ervaring te bezorgen.

    17-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Collistar staat voor lichaamsverzorging

    Door onderzoek, technologie en innovatie heeft het algehele bodysegment een exponentiële groei doorgemaakt in de laatste jaren. Collistar vormt het hart in deze revolutie, met nieuwe patenten, actieve ingrediënten, werkwijzes en technieken.

    We starten 2019 direct met een goed voornemen, want tenslotte geldt: ‘summer bodies are made in winter’. Op zoek naar hydratatie, anti-aging, versteviging of heeft u juist een specifieker body doel, zoals afslanken of anti-cellulite? Dan biedt Collistar de mogelijkheid dit voornemen waar te maken met de 2-stappen bodyrituelen hieronder, welke bestaan uit de stappen scrubben en verzorgen.

    Toevoeging aan het afslankend ritueel

    Toename in investering, een universele visie op de wereld van schoonheid, een voortdurende zoektocht naar nieuwe uitdagingen en een drang naar innovatie: dit zijn slechts enkele van de sterke punten van de filosofie van Collistar, die terugkomen in de bijzondere, nieuwe producten in het afslankend- en anticellulite bodyritueel. We lichten nogmaals de Anti-Water Talasso-Scrub uit als stap 1 in dit ritueel. Daarnaast lanceert Collistar twee innovatieve producten in stap 2: de Anticellulite Draining Gel-Mud met Slim-Drone® technologie en de Two-Phase Sculpting Concentrate met zeealgen en peptides. Ware technologische hoogstandjes.

    STAP 1: Anti-Water Talasso-Scrub : EXFOLIËRENDE ZEEZOUTEN EN SUIKERRIET MET SPECERIJEN EN ESSENTIËLE OLIËN

    Een ware ‘beautyfarm’ behandeling met een vijfvoudige werking: • exfoliërend en hydraterend • vochtafvoerend • afslankend • voedend • vitaliserend. De synergetische werking van zeezouten, suikerriet, essentiële oliën en specerijen biedt alle weldadige effecten van de thalasso- en aromatherapie, terwijl tegelijkertijd een mix van vochtafvoerende en lipolytische phytoextracten een krachtige afslankende en vochtafvoerende werking biedt. Dit alles wordt versterkt door het ‘sauna effect’ van het product. Het resultaat? Een zuivere, gladde en soepele huid, een veerkrachtiger en gladder lichaam met verminderde vochtophopingen en een heerlijk licht en weldadig gevoel als na een complete hammam-behandeling. Voor een strakker en onweerstaanbaar silhouet.

    STAP 2 : PURE ACTIVES - Two-phase Sculpting Concentrate - ZEEALGEN + PEPTIDEN - Intensieve verzorging

    Cellulitis bestrijden en verslapping van de huid voorkomen? Deze Two-Phase Sculpting Concentrate van Collistar combineert twee kostbare ingrediënten in een twee-fasen formule die dient als shockbehandeling bij lokale vetophopingen. Enerzijds met zeealgen, die uitstekende vochtafdrijvende en vetsplitsende eigenschappen hebben. Anderzijds peptiden, die het celmetabolisme van de huid regelen en vetophopingen verminderen. Het resultaat? De huid is meteen gladder en egaler. Dag na dag nemen rondingen af, het huidweefsel ziet er steviger uit en het lichaam krijgt geleidelijk een nieuw silhouet voor een mooi gevormd en geremodelleerd lichaam. Efficiënt als je het alleen gebruikt, maar kan ook worden toegepast als boost bij de gebruikelijke afslankende en anticellulitebehandelingen.

    STAP 3 : Anticellulite Draining Gel-Mud - MET SLIM-DRONE® TECHNOLOGIE - dagelijks gebruik • niet afspoelen

    Het kostte het onderzoeksteam twee jaar om de nieuwe gel-mud textuur te ontwikkelen. De textuur wordt met een zachte massage snel opgenomen in de huid, zonder sporen achter te laten. Het lichaam wordt omwikkeld met een onzichtbaar laagje, die de huid direct gladder en strakker maakt. Dit laagje zorgt ook voor een osmose effect, waarbij de ingrediënten worden vastgehouden in de huid. Het resultaat? Direct een stevige, gladde huid en bij consequent gebruik een afname van lokale vetophopingen.

    Een modder vol mineralen uit de Amazone

    Waarom witte modder? Deze modder is gekozen vanwege de hoge concentratie aan mineralen. Dankzij de fijne korrel en hoge percentage van absorberende klei, kan dit product overtollig vocht en toxines inkapselen en verwijderen, zonder dat het afgespoeld hoeft te worden. Het toegevoegde Escin stimuleert de microcirculatie en de afvoer van interstitieel vocht. Deze zachte en romige verzorging is verkrijgbaar in een pot van 400 ml. Gebruik de eerste 15-20 dagen twee keer per dag (als een shock behandeling) en daarna 1 keer per dag (preventieve behandeling).

    De nieuwe lanceringen zijn vanaf begin maart 2019 beschikbaar bij ICI PARIS XL en online.

     

     

     

     







    16-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mei plasticvrij: makkelijk implementeerbare tips

    >> Twee makkelijk implementeerbare tips om je leven plasticvrijer te maken: >> GROHE Blue Home kan het drinkwaterbudget van een gezin met wel 60% verminderen- >> GROHE wint de German Sustainability Award, Europa’s belangrijkste award voor ecologische en sociale betrokkenheid

    De kwestie rond plastic vervuiling op onze aardbol leeft enorm. Heel veel mensen willen verandering zien, maar voelen zich machteloos tegenover deze wereldwijde issue. GROHE verzamelde twee makkelijk implementeerbare tips om je leven al een stuk plasticvrijer te maken.

    De beste verpakking voor water: helemaal geen verpakking

    Als je weet dat er wereldwijd per minuut 1 miljoen plastic waterflessen worden gekocht en dat er per minuut één vrachtwagen vol plastic in de oceanen terechtkomt, dan is het hoog tijd om iets veranderen. We worden er steeds vaker mee geconfronteerd dat onze aardbol lijdt en dat wij daar deels de oorzaak van zijn. Zelf kleine aanpassingen, die eenvoudig te integreren zijn in je dagelijkse huishouden, hebben al een enorme impact. Koop bijvoorbeeld geen waterflessen meer en stap over op kraantjeswater. Dankzij een herbruikbare drinkfles neem je overal je eigen kraantjeswater mee en draag je ook onderweg bij aan het milieu.

    Saving the planet; één glas tegelijkertijd met GROHE Blue Home & GROHE Red

    Wist je dat er 7 liter water nodig is om één liter mineraal flessenwater te produceren? Dankzij het compacte drinkwatersysteem GROHE Blue Home komt er heerlijk gekoeld, gefilterd licht bruisend water, of bruisend water recht uit de kraan met amper één druk op de knop. Niet enkel de ideale oplossing omdat je hierdoor niet meer hoeft te zeulen met zware pakken water, maar ook omdat je Moeder Natuur er een hart mee onder de riem steekt.

    GROHE Blue Home kan het drinkwaterbudget van een gezin met wel 60% verminderen in vergelijking met de prijzen van de grootste flessenwatermerken. Verder ligt ook de totale CO2-uitstoot zo’n 80% lager dan bij flessenwater.

    GROHE Red maakt kokend heet water direct beschikbaar. Denk eens na over het aantal keren per dag dat je kokend heet water nodig hebt – en de tijd die je doorbrengt terwijl je wacht tot het water kookt. En stel je nu eens voor dat je tijd, energie en ruimte in de keuken kan besparen – alles in één keer. Dat is wat de GROHE Red belooft: een mooi en betrouwbaar systeem dat direct én veilig kokend heet water levert uit de kraan. Wanneer je eenmaal alle voordelen ontdekt van deze hulp in de keuken zul je nooit meer zonder willen.

    De handige systemen van GROHE Blue Home en GROHE Red zijn in elke bestaande of nieuwe keuken in een handomdraai te installeren. Dankzij de handige meeneemflessen kan je altijd genieten van heerlijk smakend water, waar je ook bent. De roestvrijstalen GROHE Red Thermo drinkfles, voorzien van een theezeef, kan je drankje dankzij de unieke isolatiefunctie tot zo’n acht uur op gewenste temperatuur houden.

    Prijzen: GROHE Blue Home mono: vanaf € 1.208,79 - GROHE Red mono: vanaf € 1.194,27 - GROHE Red duo: vanaf € 1.173,70 - Accessoires: GROHE Blue drinkfles in onbreekbaar plastic. € 9,99. Roestvrijstalen GROHE Red Thermo drinkfles. € 17,99.

     





    15-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Under the desert sky

    Giovane SS19

    Imagine yourself with your toes in the sand, feeling the warm sun rays on your skin and a light breeze through your hair. Are you already dreaming of the sunset just like us?

    Imagine all the pretty colors of the sun; yellow, orange, red, …

    Did you know that each color has his own meaning? • Yellow: an injection of happines, inspires for hope, happines and fun. - • Brown: very down to earth, protective & supportive color, verry friendly and approachable. - • Orange: warmth, uplifting and can even help you recover from dissapointments. • Gold: power of the sun and denotes warmth. Is also optimistic and positive.

    We bet that you and your surroundings will be happier with these colors in your outfit.







    14-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Footwear of the future

    Tamaris x Fashletics SS19

    Fashletics by Tamaris continues to focus on fashion! The ongoing athleisure trend is interpreted by the collection line with fashionable, feminine models that accompany women through everyday life and complete the office look.

    New, innovative and ultra-light 3D-look sole designs are the highlight of the Spring/Summer 2019 collection. Especially modern cup soles give the look a cool, sporty touch. Fashionable lacings with geometric patterns and expressive colors set accents. Material differences of the laces give the shoe an individual touch.

    The color palette of the Spring/Summer 2019 collection ranges from delicate pastel shades to natural earth tones inspired by sun-tanned fields and dried plants up to intense coral lava and rosewood. coral lava and rosewood lend summery intensity to the "coral heat" color world.

    Fashletics by Tamaris has an unmistakable look that stands out from the traditional Tamaris sneaker collection.







    14-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holland America Line's Koningsdam brengt zomerseizoen 2019 door op Middellandse zee

    Op 7 april 2019 verlaat de Koningsdam na een seizoen in het Caribisch gebied de haven van Fort Lauderdale om koers te zetten naar Europa, waar zij het zomerseizoen zal doorbrengen. Met cruises variërend van 9 tot 25 nachten genieten reizigers van al het moois dat de Middellandse Zee te bieden heeft.

    Van schilderachtig Santorini, dromerige kustdorpen in de Baai van Kotor tot bruisend Barcelona: de Middellandse Zee is een cruisebestemming bij uitstek. Van 7 april t/m 31 oktober is Civitavecchia (Rome) de thuishaven van het moderne schip de Koningsdam. Vanuit Civitavecchia doet zij iconische havens aan zoals Monte Carlo, Napels, Dubrovnik, Valletta (Malta) en Piraeus (Athene). Nieuw dit jaar is dat Kusadasi in Turkije weer wordt bezocht.

    Mediterrane Legendes

    Tijdens cruises van tenminste 9 nachten ontdekken cruisereizigers de legendes van het Middellandse Zeegebied. De Koningsdam vaart van Rome naar Dubrovnik, om daar de hele dag door te brengen. De reis wordt voortgezet naar de havens van Kotor, Split, Korcula en Kerkira op het prachtige Griekse eiland Corfu. Na een bezoek aan Catania op Sicilië keert de Koningsdam weer terug naar haar thuishaven. Tijdens langere afvaarten worden ook de havens van Ravenna (Italië) en Valletta (Malta) bezocht. Gasten krijgen tot ’s avonds laat de tijd om het bijzondere eiland Malta te verkennen.

    Oude Keizerrijken

    Passagiers die van historie houden, zullen de Oude Keizerrijken-cruise ervaren als een droomreis. Na het verlaten van de haven van Civitavecchia (Rome) zet het schip koers naar de havens van Katakolo (Olympia), Piraeus (Athene) en Mykonos. Passagiers brengen een bezoek aan Kudasi in Turkije, de toegangspoort naar één van de meest legendarische steden in de oudheid: Efeze. Na cultuur gesnoven te hebben in Rhodos, Thira (Santorini) en Napels (Pompeï) keren de gasten weer terug naar Rome.

    Mediterrane Riviera

    Met cruises van 11 of 13 dagen verkennen passagiers de Mediterrane Rivièra. Het schip komt na een dag op zee aan in het Spaanse Cartagena, om haar weg te vervolgen naar het Britse eiland Gibraltar. Ook worden de havens van Malaga, Barcelona, Marseille, Monte Carlo (Monaco) en Livorno aangedaan. Tijdens de 13-daagse reis wordt er ook een bezoek gebracht aan de haven van het karakteristieke Cádiz. De cruises kunnen met elkaar gecombineerd worden tot cruises van 26 dagen.

    De Koningsdam

    Het Pinnacle-class-schip Koningsdam biedt plek aan 2650 gasten. Dit elegante en eigentijdse schip biedt innovatieve concepten, openbare ruimtes en diverse eet- en entertainment gelegenheden, die nog werden uitgebreid in december 2018. Met de bruisende Music Walk die alle muziekgenres live aanbiedt, worden gasten getrakteerd op entertainment van het hoogste niveau. Onderdeel hiervan is de Rolling Stone Rock Room, waar een live-band rockgeschiedenis brengt door het spelen van iconische hits van populaire rocksterren. In het Crow’s Nest is het ‘Explorations Central’ (EXC) geïmplementeerd. Hier wordt uitgebreide informatie getoond door digitale storytelling en interactieve video’s over onderwerpen zoals reizen, gastronomie en kunst. Ook is Nami Sushi toegevoegd, een nieuwe sushi ervaring binnen het Aziatische specialiteitenrestaurant Tamarind. Er zijn diverse type accommodaties met ook staterooms voor alleenreizende gasten en voor families van maximaal vijf personen. De Koningsdam vaart van april tot en met oktober 2019 vanuit Civitavecchia (Rome) op de Middellandse Zee.

    Voor meer informatie en boekingen: www.HollandAmerica.com

     





    13-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frosch laat een frisse wind door uw lenteschoonmaak waaien
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De grote lenteschoonmaak kan echt een therapeutisch effect hebben door een nieuwe dynamiek te geven aan uw interieur, en bij uitbreiding aan uw mentale gezondheid. Waar moet u op letten? De juiste huishoudproducten kiezen zodat u – met respect voor onze planeet – de lucht niet belast met vervuilende stoffen of allergenen. Maar vooral ook: de vergeten hoekjes schoonmaken!

    We kennen ze natuurlijk allemaal, onze grijze zones: van de lades vol spulletjes “die altijd van pas kunnen komen”, over de torenhoge boekenstapels tot de met kalk en stof bedekte hygiëneproducten. Maar wat met de onzichtbare zones die te hoog of te laag liggen, of te weinig gebruikt worden? Bent u ervan overtuigd dat u een schoonmaakkampioenbent? Doe de test!

    De 7 blinde vlekken van elk huishouden:

    1. We gebruiken ze dagelijks, houden ze vast met onze – soms zeer vuile – handen: de deurklinken worden al te vaak vergeten tijdens het schoonmaken terwijl ze even vaak als de vloer gepoetst zouden moeten worden. Dat geldt trouwens ook voor de schakelaars, computermuizen, koptelefoons, telefoons en alle andere afstandsbedieningen die regelmatig en voorzichtig schoongemaakt moeten worden, d.w.z. zonder ze al te nat te maken.

    Uw Frosch “Plus”: de Frosch ruitenspray op basis van alcohol die in een handomdraai grondig schoonmaakt. Let erop dat u het product op een doek of spons spuit en niet rechtstreeks op het schoon te maken oppervlak.

    2. Andere dagelijkse gebruiksvoorwerpen die zicht uw zicht bevinden en die door de warmte kleine insecten en stof aantrekken en vasthouden: lampen moeten regelmatig gereinigd worden. En dat geldt in het algemeen voor alles wat in de hoogte hangt of staat. Ga op een krukje staan voor een ander perspectief. U zal verrast zijn!

    Uw Frosch “Plus”: de keukenreinigerspray met natriumbicarbonaat verwijdert het stof in een oogwenk. Schakel wel eerst uw lampen uit voor u begint.

    3. We wassen regelmatig onze kleding, maar zelden de planken waar de kledij op ligt. Onze dressing trekt echter evenveel stof aan als alle andere plekken in huis en dat stof wordt vastgehouden tussen de mazen van onze kostbare kledingstukken. Daarom wordt het sterk aanbevolen om uw kleedkamer regelmatig schoon te maken, vooral als u er ook uw schoenen opbergt!

    Uw Frosch “Plus”: de allesreiniger met Marseillezeep. Een kleine hoeveelheid geconcentreerde vloeistof volstaat: ontdek zelf welke kleur ze heeft!

    4. Hoewel ze moeilijk af te nemen zijn, moeten gordijnen regelmatig gereinigd worden, zeker in een gezin waar men gevoelig is voor stof, want telkens de gordijnen open- of dichtgeschoven worden, komt er stof vrij in de lucht. Denk trouwens ook aan uw douchegordijn, uw vloermatten, donsdekens en kussens.

    Uw Frosch “Plus”: het vloeibaar wasmiddel met Aloë Vera dat niet alleen uw gordijnen schoonmaakt maar uw interieur ook een aangename frisse geur bezorgt.

    5. Alles errond wordt het hele jaar door schoongemaakt maar nooit de plek zelf: de toiletbril moet regelmatig verwijderd worden om de aanslag rond de schroefjes en uiteinden te kunnen reinigen.

    Uw Frosch “Plus”: de Lemon badkamerspray verwijdert in één haal met de spons kalk, kalkaanslag en alle vlekken.

    6. We gebruiken hem elke dag om ons haar te borstelen maar we maken hem maar heel zelden schoon. Bekijk uw haarborstel van heel dichtbij en u zal er stof en pluisjes zien die moeilijk met de hand te verwijderen zijn.

    Uw Frosch “Plus”: Laat uw borstel ongeveer 1 uur in warm water weken in antikalkmiddel op basis van azijn voor u de overblijvende vuildeeltjes verwijdert met een nagelborstel of een kam.

    7. Een ander dagelijks gebruiksvoorwerp dat we bijna niet meer zien staan omdat het zo onmisbaar is: ook de vuilnisbak moet regelmatig gereinigd worden om bacteriën en geurtjes te vermijden.

    Uw Frosch “Plus”: de Green Lemon allesreiniger die vet en vuil verwijdert én die voor een frisse geur zorgt. Stop uw lege Frosch-flessen in de blauwe PMD-zak. Zo kan Frosch 100% nieuwe verpakkingen maken op basis van het ingezamelde plastic.

    Frosch is uw merk voor biologische en duurzame onderhoudsproducten voor het huishouden. Alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en zijn biologisch afbreekbaar. De flessen zijn gemaakt van 100% gerecycleerd plastic en zijn 100% recycleerbaar. Bovendien garandeert de kwaliteit van de Frosch-producten u een zuivere binnenlucht. Goed voor uw gezondheid én die van uw gezin.

    Meer weten? https://www.frosch.be/nl/

    13-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!