Inhoud blog
  • Jung kleurt met gelijkheid
  • Idroattiva+
  • Tulpentijd in Flevoland
  • Slaaptoerizzzzzzme in je eigen slaapkamer
  • Good Gorl blush elixir
  • Van zonnige lentedag tot fancy avondfeest
  • Sunny Cars innoveert
  • Designer outlets: Een lente met nieuwe collectie
  • DIY met Jung en MattoBoard
  • Marie's Corner
  • Bristol Mode to bright up your day
  • Mikado, developed by Vitra in Zwitserland
  • Jack & Jones
  • Doorkijker
  • Veritas retro club
  • Peace and love (voor stoffen):
  • Anita's Care SS24
  • Aloha Arte bottelt het paradijs
  • Camille brengt nieuwe 'Magie'-kledingscollectie uit met JBC
  • Het exterieur ontwaakt
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    27-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg ruilt Frankrijk in voor Spanje

    Interhome lijst populairste bestemmingen voor vakantiewoningmarkt op voor komende zomer

     

    Belgen die komende zomer een vakantiewoning huren verkiezen voor het eerst sinds lang Spanje boven Frankrijk. Dat blijkt alvast uit cijfers van Interhome, de grootste aanbieder van vakantiewoningen in Europa. Het verschil tussen beide landen is ook opvallend groot, met 20% meer boekingen voor Spanje. Frankrijk verliest terrein met 13%, maar blijft de tweede markt, voor Italië dat er wel 5% op vooruit gaat. Bij de groeilanden ook Duitsland, dat 17% stijgt ten opzichte van vorig jaar, en minder evidente bestemmingen als Griekenland, Denemarken, Finland en Ierland. In het verliezende kamp vinden we naast Frankrijk ook Oostenrijk, dat licht moet inboeten ten opzichte van 2014.

    De paasvakantie is achter de rug en de focus van de Belg ligt nu op de zomer. En die zomer zou wel eens een serieuze verschuiving in het vakantiebeeld kunnen teweegbrengen. Want voor het eerst in jaren lijkt Frankrijk niet meer de geliefkoosde bestemming van de Belg te worden voor het boeken van een vakantiewoning. Momenteel heeft Frankrijk een achterstand van 13% ten opzichte van de boekingen in dezelfde periode vorig jaar. En dat is opmerkelijk, vindt ook Thibault Van Look, Commercieel Manager België bij Interhome: “De Belg is sinds jaar en dag verknocht aan Frankrijk. Maar het slechte weer van afgelopen zomer in het zuiden van Frankrijk zou wel eens een rol kunnen spelen in zijn keuzeproces. Daarnaast is het aanbod aan Spaanse vakantiewoningen de afgelopen jaren enorm uitgebreid en gemoderniseerd en is het vluchtaanbod op Spanje evenredig gegroeid. Dat in combinatie met zonzekerheid en scherpe prijzen zou wel eens de doorslag kunnen geven.”

    Griekenland groeit uit tot echte vakantiewoningmarkt

    Ook Italië profiteert van de achteruitgang van Frankrijk en noteert 5% meer boekingen dan vorig jaar. Voor het bergtoerisme zien we dat Zwitserland zich weet te handhaven en dit ondanks de toegenomen waarde van de Zwitserse Frank. Oostenrijk, daarentegen, moet wel inleveren. En dit ten koste van Duitsland dat al enkele jaren zeer mooie groeicijfers (+17%) optekent.

    Tot slot blijkt de Belg ook steeds meer open te staan voor nichebestemmingen als Ierland, Finland en Denemarken. Landen die traditioneel op weinig interesse kunnen rekenen van de Belg, maar die zich wel uitstekend lenen voor een verblijf in een vakantiewoning. Nog opmerkelijker is de stijging van Griekenland met maar liefst 25%. “Griekenland is een typische pakketreisbestemming. Maar de markt van de vakantiewoningen is er uitgebreid, kwalitatief én goedkoop. Iets wat de Belg duidelijk niet ontgaan is”, besluit Thibault Van Look.





    27-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fast & delicious: een nieuw gamma instant snacks bij Carrefour
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Carrefour lanceert een nieuw gamma van instant snacks, « Fast & Delicious », een snelbereide snack in een erg handige beker en keuze uit 3 variëteiten. Of het nu gaat om een lekker tussendoortje of een lunch, de handige beker van « Fast & Delicious » komt erg van pas. Het volstaat van er wat warm water aan toe te voegen, even te wachten en het daarna te mengen om er van te genieten te kunnen genieten.

    Momenteel bestaat het gamma « Fast & Delicious » al uit de variëteiten: Carrefour cup spinazie puree / mozzarella, 45 gr, Carrefour cup Paella (met stukje garnalen), 80 gr en Carrefour cup Couscous, 75 gr. De drie referenties zijn in de Hypermarkten Carrefour en Market supermarkten verkrijgbaar aan €1,49.

    Carrefour Belgium is één van de grootste distributeurs in België en stelt zo’n 11.500 medewerkers te werk. Carrefour, dat is 748 winkels, waarvan 45 Hypermarkten Carrefour, 438 Markets, 263 Express buurtwinkels, 10 Drives en meer dan 60 ophaalpunten in de winkel voor online bestellingen. Carrefour België is de partner van het dagelijks leven. Elk jaar ontvangt het meer dan 75% van alle gezinnen in België, door hen een breed scala aan producten en diensten aan de juiste prijs aan te bieden.

    Carrefour België maakt deel uit van de Groupe Carrefour, de tweede grootste distributeur ter wereld en de grootste van Europa die 365.000 medewerkers tewerkstelt. Actief in meer dan 30 landen met meer dan 10.800 winkels, realiseerde de Groupe Carrefour in 2014 een omzet van 100,5 miljard.

    27-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 5 mooiste stranden van Aruba

    Caraïbisch vakantie-eiland combineert bijzonder klimaat met magische stranden

     

    Wie Aruba zegt, denkt meteen aan de typische beelden van een exotisch eiland in de Caraïben: parelwitte stranden, waaiende palmbomen en een azuurblauwe zee. Wat Aruba echter onderscheidt van andere eilanden in de Caraïben is haar bijzondere klimaat en grote variatie aan stranden. Aruba ligt namelijk buiten de orkaanzone waardoor je 365 dagen per jaar kan genieten van een stralende zon. De stranden van Aruba staan dan weer bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit en diversiteit. Of je nu op zoek bent naar rust, romantiek, fun of exclusiviteit, Aruba heeft een strand voor elke gelegenheid. Wij zetten de 5 mooiste alvast op een rijtje.

    1. Eagle Beach: fotogeniek strand met wereldberoemde ‘fofoti’ boom: Je kent ongetwijfeld het beeld wel: een azuurblauwe zee, parelwit strand en daarop een vreemd ogende boom. De ‘fofoti’ boom is uitgegroeid tot hét symbool van Aruba en maakte van Eagle Beach prompt een van de meest gefotografeerde stranden ter wereld. Het zand is er spierwit en van een uitzonderlijke kwaliteit. Eagle Beach is over het algemeen zeer rustig en dankzij de vele lage bomen een ideale plek om te picknicken of een boek te lezen. Gedurende een paar maanden per jaar is het ook de favoriete broedplaats voor schildpadden. Van Eagle Beach wandel je overigens naadloos via het exclusieve Manchebo Beach over in Druif Beach, dat haast even ongerept en exotisch oogt als zijn bekendere broer.

    2. Baby Beach: het snorkelparadijs van Aruba: Wie gek is van snorkelen moet absoluut een keertje naar Baby Beach. Het strand heeft de vorm van een halve maan en het water is er zeer ondiep. Er is een gemarkeerd snorkelgebied met prachtige koraalriffen en tal van tropische vissoorten. Verder kan je heerlijk chillen in één van de vele hutjes die schaduw en verkoeling bieden. Baby Beach ligt op 40 minuten rijden van de populaire hotels aan Palm Beach.

    3. Roger’s Beach: strand van de locals: Ondanks haar ligging – recht tegenover het populaire Baby Beach – is Roger’s Beach nog een stukje onontgonnen Aruba. Het strand is daardoor vooral geliefd bij lokale Arubanen die hier hun vissersboot laten aanmeren of zelf komen genieten met een goed boek in de hand. De rust die je hier terugvindt is onbetaalbaar.

    4. Mangel Halto: strand tussen de mangroven: Mangel Halto betekent letterlijk ‘hoge mangroven’ en daarmee weet je meteen wat het strand zo bijzonder maakt. Het strand is afgelegen en daardoor perfect voor een romantische picknick. Ook waterliefhebbers komen aan hun trekken op Mangel Halto. Het rif gaat tot een diepte van maar liefst 33 meter, waardoor je als duiker makkelijk baracuda’s en octopussen kunt spotten. Snorkelaars leren er exotische vissoorten als papegaaivissen, doktersvissen, sponzen en anemonen kennen.

    5. Palm Beach: sun & fun in het bruisende deel van Aruba : Aruba is meer dan verlaten stranden alleen. Palm Beach is het kloppende hart van Aruba. Hier vind je niet alleen de grootste en meest luxueuze hotelzone terug, maar ook de meeste restaurants, bars en winkels. Watersporters kunnen hier naar hartenlust wildwatertochten maken of uitvaren met een zeilboot. ’s Avonds kan je er heerlijk genieten van een smakelijk diner met kaarslicht, voetjes in het zand en een ondergaande zon op de achtergrond. Wie nog wat energie over heeft danst de nacht tegemoet in één van de vele discos op Palm Beach.

    Vanuit België naar Aruba

    Wie zelf zijn reis wil samenstellen kan bij KLM (www.klm.be) een rechtstreekse vlucht boeken naar Aruba met vertrek vanuit Amsterdam-Schiphol. Alternatief is een vlucht boeken met Delta Airlines (www.delta.com) vanuit Brussel. Overstappen doe je dan in de VS. Vanaf november zal ook ArkeFly (www.arkefly.nl), de Nederlandse tegenhanger van onze Jetairfly, rechtstreeks vliegen op Aruba vanuit Eindhoven Airport.

    Laat je liever je vakantie op maat samenstellen, stap dan binnen bij je favoriete reisagent en vraag naar het aanbod van volgende Belgische touroperators: Silverjet: www.silverjet.be; Travelworld: www.travelworld.be; Rainbow: www.rainbow.be; Enjoy Paradise: www.enjoyparadise.be







    26-04-2015 om 18:05 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ADA Cosmetics international verwerft Scandinavian Amenities
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    ADA Cosmetics International heeft Denemarkens grootste leverancier van hotelcosmetica en dispenser systemen, Scandinavian Amenities A/S verworven. Deze aankoop stelt de gevestigde Duitse producent van hotelcosmetica in staat te kapitaliseren op de groei van het potentieel in de Scandinavische markt.

    Hotel cosmetica producent ADA Cosmetics International (ADA) neemt 100% van de aandelen over van het Deense Scandinavian Amenities A/S (SCANAMENITIES) met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2015. Opgericht in Kehl, Duitsland, in 1979, is ADA, een vertrouwde onderneming, de marktleider in Centraal en Zuid Europa en in bepaalde gebieden in Oost Europa. Sinds 2007, heeft de firma haar activiteiten uitgebreid naar het Midden Oosten en Azië. De aankoop van SCANAMENITIES heeft nu het fundament gelegd om de geografische aanwezigheid in Noord Europa uit te breiden. De nieuwe dochtermaatschappij wordt geïntegreerd in de ADA Group terwijl het SCANMENITIES merk alsmede haar succesvolle portofolio merken worden opgenomen in het product aanbod.

    SCANAMENITIES, met hoofdkwartier in Hvidovre/Copenhagen (Denemarken), is Scandinavië’s belangrijkste leverancier van hotelcosmetica en, in het bijzonder, van dispenser systemen voor hotels. Sinds 1986, heeft de maatschappij producten geleverd aan de hotelindustrie, vliegmaatschappijen, cruise schepen en vakantie parken. De producten voegen exclusief Scandinavisch design samen met hoge kwaliteit en moderne functionaliteit.. Binnen Scandinavië is, SCANAMENITIES trots op een stevige klantenbasis, met bekende bedrijven als Nordic Choice Hotels, First Hotels en Thon Hotels. “Deze investering legt een belangrijke basis voor ons om een voet aan de grond te krijgen in Scandinavië. We zullen echter ook de expertise van onze nieuwe dochtermaatschappij gebruiken evenals de sales en marketing synergiën om onze uitbreiding in de nieuwe markten uit te breiden.’ verklaart Willhelm Könning, CEO van de ADA Group.

    Het SCANAMENITIES management onder CEO Stefan Schmidt verzekert dat de business voortgaat op de ingeslagen weg. Zo is continuïteit op management niveau verzekerd. “Voor ons, vertegenwoordigt de aansluiting bij de wereldwijde ADA Group de kans om duurzame groei te genereren en bestaande competenties samen te voegen. Ik beschouw dit als een belangrijk voordeel met een lange termijn, substantieel toekomst potentieel dat beide firma’s toeschrijven aan hetzelfde concept van kwaliteit, design en ecologische verantwoordelijkheid’ voegt Schmidt toe.

    ADA Cosmetics International produceert hotelcosmetica en accessoires. Als Duitse pionier, wordt de firma beschouwd als innovator en leider in kwaliteit en technologie met state-of-the-art productiefaciliteiten. ADA werkt op alle terreinen van de waarde ketting: van research en ontwikkeling tot fabricage en distributie. De Europese marktleider heeft de Green Globe certificering ontvangen voor zijn eco vriendelijke productie en duurzame werkzaamheden. Het sales netwerk van de firma strekt zich uit over 50 landen en verzekert dat ADA dichtbij is voor z’n ongeveer 15.000 klanten, o.m. het Brenner’s Park-Hotel & Spa in Baden Baden, het Hotel ETHIAD Tower in Abu Dhabi en het Badrutt’s Palace in St. Moritz alsmede eerste klas hotelketens als Relais & Châteaux, Steigenberger en Mövenpick. www.ada-cosmetics.com

    Gesticht door Peter Nielsen in 1986 en met het hoofdkwartier in Hvidovre bij Copenhagen (Denemarken), levert SCANAMENITIES aan de hotelindustrie, cruise schepen, luchtvaartmaatschappijen en resorts eco vriendelijke hotelcosmetica en dispenser systemen. De producten spreken aan door het wereldvermaarde Scandinavische design waarbij esthetiek, organische vormgeving samengaan met de dagelijkse functionaliteit. Met z’n brede distributie netwerk is de firma in een goede positie in het Noorden en Oost Europa. De firma is actief in meer dan 25 landen wereldwijd Een van de meest succesvolle producten is het gepatenteerde dispensersysteem ILLI 1. www.scanamenities.com

     

    25-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Expâir Toirs lanceert unieke selfdrives langs mooiste landhuizen van Portugal

    Wie graag in stijl reist en houdt van luxe en traditie moet absoluut een keertje overnachten in een Portugese pousada, quinta of herdade. Dit zijn authentieke landgoederen en herenhuizen die vaak gelegen zijn in een prachtige omgeving. De Belgische touroperator Expair Tours, gespecialiseerd in charmante cruises en selfdrives, heeft deze zogenaamde ‘Solares de Portugal’ verzameld in een aantal unieke selfdrives. Zo kan je al vanaf 682 euro/pp het spectaculaire natuurdecor van Noord-Portugal ontdekken, inclusief vlucht, huurauto en verblijf van 7 nachten in 3 verschillende solares met wijndegustatie. Meer info en boeken: www.expairtours.be

    Portugal telt in totaal 90 solares, verspreid over het ganse land. Solares zijn Portugese landgoederen en herenhuizen die meestal eigendom zijn van vooraanstaande families en gelegen zijn in vaak nog onbekende delen van Portugal. De solares worden traditioneel opgedeeld in 3 types: Casas Antigas (CA) zijn adellijke residenties en historische herenhuizen met een belangrijke architectonische waarde. Quintas e Herdades (QH) bieden kamers aan in herenboerderijen, waar de gasten welkom zijn om een handje mee te helpen. Veel van deze landelijke adressen liggen afgelegen. Casas Rusticas (CR) tenslotte, stellen de toeristen in staat om in rustieke en in regionale stijl opgetrokken woningen te verblijven.

    Luxe en Traditie in Noord-Portugal vanaf 682 euro/pp

    Expair Tours heeft alle solares in haar aanbod opgenomen en biedt haar klanten de kans om zelf een tour samen te stellen langsheen de verschillende solares. Daarnaast heeft Expair Tours ook een aantal kant-en-klare tours uitgestippeld. Zo kan je bijvoorbeeld het spectaculaire natuurdecor van Noord-Portugal ontdekken via een 8-daagse selfdrive. De tour start en eindigt in Porto. Onderweg passeer je ondermeer Ponte de Lima, één van de oudste stadjes van Portugal gelegen in de Minho regio, bisschopsstad Braga, UNESCO-werelderfgoedstad Guimaraes (in 2012 nog Culturele hoofdstad van Europa) en de prachtige Douro-wijnstreek. Overnachten doe je in Casa do Barreiro, een statige Casa Antiga die uitzicht biedt op de vallei van de rivier Lima, in Casa de Sezim dat gelegen is in de groene Minho streek, ook wel eens de tuin van Portugal genoemd, en in Quinta de Veiga, een oude boerderij gelegen op een heuveltop met een spectaculair panoramisch uitzicht over de Douro-vallei. Deze selfdrive boek je al vanaf 682 euro/pp, inclusief h/t lijnvlucht Brussel-Porto, all-in huurwagen (type MINI) en 7 overnachtingen mét wijndegustatie in bovenvermelde solares.

    4 inspirerende routes doorheen het Portugese binnenland

    Wie liever een ander deel van Portugal ontdekt kan zelf een tour samenstellen en een verblijf in één of meerdere solares integreren. Om het haar klanten wat makkelijker te maken heeft Expair Tours alvast volgende suggesties, terug te vinden in de brochure van Expair Tours: De culturele as Porto-Lissabon (Porto-Lissabon) ,       De kaas- en wijnroute (Porto-Lissabon) – incl. Wijn- en kaasdegustaties, Langs vlakten en stranden (Lissabon-Faro) en een mozaïek van Portugal (Porto-Lissabon).

    De brochure met het aanbod aan ‘Solares de Portuga’l raadplegen kan via volgende link http://www.expairtours.be/nl/onze-brochures.html. Daarnaast kan je de brochures van Expair Tours ook terugvinden bij de onafhankelijke reisagent.

    Expair Tours is een Belgische touroperator, actief sinds 2003 en opgericht door Ali Labidi. Expair Tours heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het aanbieden van kleinschalige logies, cruises en selfdrives en richt zich op een publiek dat graag een bestemming ontdekt op eigen snelheid en weg van het massatoerisme. Momenteel biedt Expair Tours volgende 11 bestemmingen aan: Tunesië, Kroatië, Portugal, Italië, Spanje, Slovenië, Malta, Montenegro, Bosnië-Herzegovina, Marokko en Griekenland. Daarnaast biedt Expair Tours ook zee- en riviercruises aan, ondermeer in Kroatië en Rusland en op de Donau en de Mekong. Vanaf 2015 worden hier cruises vanuit Oostende aan toegevoegd naar de Britse Eilanden, Noorwegen en de Baltische Zee. Meer info: www.expairtours.be

     

     







    24-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Curacao North sea jazz festival pakt uit met grote namen

    Op 4 en 5 september 2015 wordt opnieuw het Curaçao North Sea Jazz Festival georganiseerd. Het belooft een spetterende zesde editie te worden met op de affiche veelgeprezen grote namen, gelauwerde headliners die iedereen wil horen en zien zoals Lionel Richie, Enrique Iglesias, John Legend, Isley Brothers en Charles Bradley.

    Wil je vakantie met cultuur mixen dan reis je begin september naar Curaçao, voor zon en zee, maar ook omdat het Caribische eiland dan opnieuw in een meeslepende jazzy sfeer baadt. Voor deze zesde editie van het Curaçao North Sea Jazz Festival wisten de organisatoren net als voorgaande jaren grote namen te strikken. Zij zullen op de bühne van het World Trade Center in Willemstad voor een exotische ambiance zorgen. Wie al eerder het Festival bezocht zal maar al te blij zijn met de komst van twee publiekstrekkers van vorige jaren: Lionel Richie, goed voor een verkoop van 100 miljoen albums wereldwijd, en de Amerikaanse R&B/soulzanger John Legend. Vele jonge meisjes zullen dan weer heel blij zijn met de komst van Enrique Iglesias!

    Ook Randy Newman is van de partij. Hij is een wereldberoemde allrounder, als componist, singer-songwriter en pianist. Reeds in 1977 stond hij al bovenaan de hitlijsten met Short People en in 2013 werd zijn naam toegevoegd aan de prestigieuze Rock ’N Roll Hall of Fame. Ook Battye Lavette komt naar Curaçao, de soulzangeres met de beklijvende stem, doordrenkt van gospel en blues, en Charles Bradley die zijn toehoorders doet genieten van gevoelige soul en ruige soulfunk. Nog meer mix kan men verwachten tijdens het optreden van Cassandra Wilson die in haar werk blues, country en folk met elkaar verweeft.

    De hits scorende Isley Brothers komen en op donderdag 3 september geven Oscar D’Leon en Juanes een gratis concert, de perfecte intro voor dit festival, met salsa en andere Latijns Amerikaanse klanken en ritmes. Na de feestelijke opener zijn de pure jazzmuzikanten aan de beurt, op 3 september Gregory Porter, een van de grootste jazzvocalisten van de wereld en op 4 september Stanley Clarke, een levende jazzlegende.. Diezelfde zaterdag staan ook de Pointer Sisters op het podium. Hun carrière duurt al vijftig jaar, ze scoorden massa’s hits en ze zijn ook live super goed, zeker tijdens het Curaçao North Sea Jazz Festival, het ‘most amazing Caribbean event’. De combinatie van deze grote artiesten met de prachtige locatie zorgt voor de garantie op een topvakantie.

    Info en programmatie: www.curacaonorthseajazz.com en www.curacao.com

    Curaçao is een veelzijdig eiland in het Caribisch gebied, dat elke reiziger verrassend veel te bieden heeft. Naast de constante tropische temperatuur biedt het zonnige eiland een variëteit aan accommodatiemogelijkheden en bezienswaardigheden: bekijk historisch Willemstad, oude landhuizen, beklim de Christoffelberg of laat je verrassen door helderblauwe zee en witte stranden. Onderneem één van de vele watersportactiviteiten of ontdek de adembenemende onderwaterwereld. Vergeet de festiviteiten niet, zoals het kleurrijke Carnaval (maart), Curaçao North Sea Jazz (aug.) en de Amstel Curaçao Race (nov.). Samen met de ontspannen sfeer van de tropen en de Europese invloeden is Curaçao dé ideale vakantiebestemming.

    Curaçao ligt buiten het orkaangebied en heeft het hele jaar een minimale temperatuur van 28 graden. Dagelijks gaan er vluchten vanuit Amsterdam (9 uur) en wekelijks vanuit Düsseldorf (10,5 uur) naar het eiland. Curaçao is dit jaar door Zoover wederom uitgeroepen tot “Populairste vliegvakantieland buiten de EU”. Curaçao Tourist Board Europe (CTBE) is het aanspreekpunt voor reizen naar het zonovergoten Curaçao.

    24-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.terra Family, een wereld van tegels

    Keramiekspecialist Mosa inspireert tot een eigentijds interieur & exterieur

     

    Met de tegelcollecties in de Terra family brengt Mosa haar ambities knap in de praktijk: inspirerende kwaliteitscollecties aanreiken voor tijdloze vloeren en wanden. De modulaire successerie Terra Maestricht – een begrip in tegelland – splitst zich daarbij op in gevarieerde deelcollecties voor een eigentijds interieur & exterieur.

    Terra Maestricht, elke tegel anders: Aan de basis van de Terra family ligt Terra Maestricht, een tegel die de tijd trotseert. Voor deze topserie ontwikkelde Mosa een specifieke techniek, waarbij elke tegel van uiterlijk verschilt en daardoor heel natuurlijk oogt. Deze uitgebreide en modulaire serie trekt meteen alle registers open: van xxs tot xxl, licht tot donker, koel tot warm, vlakke structuur tot reliëf, wand tot vloer, douchedrain tot trapafwerking en binnen tot buiten.

    Door de vele mogelijkheden zit niemand verlegen om inspiratie. Bovendien is Terra Maestricht een innovatief tegelconcept dat sfeervol aansluit op de architecturale trends. Zo kan je met een minimale voeg werken – de tegels zijn zeer vlak en gerectificeerd, extreem maatvast ook – en hebben deze ongeglazuurde tegels een poederachtige, matte uitstraling. De tegels met reliëfstructuur zijn robuuster van karakter, ideaal voor buitentoepassingen en natte ruimtes.

    Alle tegels zijn van pure keramiek, dubbelhard gebakken. Daardoor zijn ze keihard, kleurecht, krasvast, onverslijtbaar en vorstbestand. De duurzame tegels zijn bovendien op een groene en verantwoorde manier geproduceerd, waardoor ze het unieke Cradle to Cradle® Silver-certificaat dragen.

    Terra Maestricht Planks, smalle stroken: Met een intrigerend lijnenspel geeft Terra Maestricht Planks een nieuwe kijk op wanden en vloeren. De variaties zijn talrijk en leveren interessante vlakken op, helemaal in lijn met de architecturale trends van vandaag. Aan de basis liggen vier stroken met een lengte van 60 cm, in koele en warme tinten, in vlakke en reliëfuitvoeringen. Mosa stelt diverse legpatronen in de verschillende formaatcombinaties voor. Wat dacht je van een horizontaal ‘gestapeld’ patroon? Afwisselend vlakke en reliëfstroken? Smalle en bredere horizontale voegen gecombineerd?

    Terra Tones, levendige nuances: Terra Tones is een innovatief en prijswinnend concept van Mosa, uniek in zijn soort. Geen tegelserie in de klassieke zin dus, maar wel een subtiel tegelvlak in afgewogen keramische tinten. Het resultaat is een levendige gevel, vloer of wand met een natuurlijke uitstraling, zowel binnen als buiten.

    Terra Tones is een set van drie tegels in een kleurgroep. Je kan kiezen uit grijsgroen, middengrijs, antraciet en koel zwart, met telkens een lichte toon, middentoon en donkere toon. Door het mixen van deze nuances ontstaan verrassende keramische vlakken. Combineer verschillende formaten en je versterkt nog meer de natuurlijke levendigheid van deze ongeglazuurde tegels met een subtiel poederachtig vlak oppervlak. De mogelijkheden zijn elegant en eindeloos.

     

      

     

     

              









    23-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    22-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Galler: Twee nieuwe chocoladerepen met fruit, om samen van de zomer te genieten

    Jean Galler, die naam en faam geniet voor zijn gevulde chocoladerepen, stelt vandaag twee nieuwe varianten voor: Banaan en Mango-Passievrucht. Gallers chocoladerepen staan bekend om hun vrolijke verpakking in alle kleuren van de regenboog en springen meteen in het oog dankzij enkele guitige minivarianten. Maar ze zijn vooral beroemd om hun rijkelijke vulling, lekker en verfijnd, met een heerlijke smaak. De Galler-familie telt voortaan twee nieuwe chocoladerepen met een fruitige vulling: de perfecte combinatie voor wie op zoek is naar een frisse, lichte lekkernij.

    De repen Framboos en Appelsien uit het assortiment pure chocolade krijgen het gezelschap van Banaan (melk en Mango-Passievrucht(puur). De buitengewoon zachte en smeuïge vulling van 'Banaan' doet meteen denken aan heerlijk vers geprakte bananen, omhuld met een fijn laagje melkchocolade. 'Mango-Passievrucht' heeft dan weer een heel eigen karakter en combineert de pittige smaak van passievruchten met de zachte toets van mango. Een knapperig laagje pure chocolade doet de smaken perfect tot hun recht komen.

    Jean Galler aan het woord: "Ik heb normaal een vast ochtendritueel: ik snijd een frambozenreep minutieus in blokjes en eet hem op met een sneetje brood. Maar nu amuseer ik me pas écht: ik begin met banaan, gevolgd door sinaasappel, framboos en nog een blokje mango –passievrucht als afsluiter. Zo heb ik een echt fruitslaatje bij mijn ontbijt!"

    Het assortiment gevulde chocoladerepen van Galler telt voortaan elf varianten met pure chocolade, zeven met melk chocolade en vijf met witte chocolade. Voor het plezier van klein en groot!

    De wereldberoemde chocolaterie Galler is het product van de passie, creativiteit en knowhow van Jean Galler, Belgisch ambachtelijk chocolatier sinds 1976. Een vrijgevige, creatieve geest die altijd de beste kwaliteit en smaken levert. Hij selecteert de beste ingrediënten en laat ze volledig tot hun recht komen in heerlijke chocolade recepten. Galler biedt een brede waaier aan producten, van pralines, tabletten, gevulde chocoladerepen en kattentongen tot ijsjes, gebakjes en smeerpasta’s. Het bedrijf telt vandaag meer dan 150 medewerkers en meer dan 2000 verkooppunten wereldwijd. Galler is een van de meest innoverende chocolatiers en familiebedrijven, waar heerlijke chocolade producten centraal staan. Dankzij zijn dynamische geest en oog voor perfectie mag Jean Galler zich sinds 1994 onafgebroken ‘gebrevetteerd hofleverancier van België’ noemen.

     











    22-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slovenië, nieuwe bestemming Belvilla
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vakantiewoningenspecialist start met 60 Sloveense vakantiewoningen

     

    Vakantiewoningenspecialist Belvilla heeft zestig nieuwe vakantiewoningen in Slovenië toegevoegd aan haar aanbod. Dit aantal zal de komende tijd worden uitgebreid tot minimaal 200 Sloveense vakantiewoningen. Reden om te starten met deze voor Belgen relatief onbekende bestemming, is de groeiende populariteit en de diverse belevingen die het land biedt. Slovenië brengt het aantal vakantielanden waar Belvilla vakantiewoningen in portfolio heeft op 21.

    Steeds meer Belgen naar Slovenië: Het aantal Belgen dat Slovenië bezoekt, is sinds 2010 gestegen met maar liefst 27,5%. In 2014 bezochten 48,580 Belgen deze bestemming, goed voor 161,384 overnachtingen in totaal. Ook het aantal overnachtingen nam sinds 2010 toe met niet minder dan 26,9%. De groeiende populariteit heeft er mede aan bijgedragen dat Belvilla Slovenië heeft opgenomen in haar aanbod.

    Kort verblijf als stop-over: De Sloveense vakantiewoningen van Belvilla zijn te huur vanaf twee nachten. Naast Slovenië als einddoel van de vakantie, kan het dus ook interessant zijn om een vakantiewoning voor twee nachten te huren en een korte stop-over te maken onderweg naar bijvoorbeeld Kroatië.

    Rijke cultuur, natuurpracht en wijn: De eerste zestig nieuwe vakantiewoningen in Slovenië liggen verspreid over de bekendste regio’s van het land. De Sloveense woningen bieden gasten de mogelijkheid om bijvoorbeeld hoofdstad Ljubljana te ontdekken, de Sloveense kust, de vele meren, waaronder het meer van Bled, en de bergen. Slovenië leent zich goed om actief bezig te zijn in de natuur en is een echt wijnland.

    Relatief onbekende vakantiebestemming: Alhoewel omringd door populaire vakantiebestemmingen Oostenrijk, Italië en Kroatië, is Slovenië een relatief onbekende vakantiebestemming voor veel Belgen. Het land kent hoge bergen, een kustlijn aan de Adriatische Zee en veel bossen, kloven en grotten. Slovenië, eerder onderdeel van Joegoslavië, vormt sinds 1991 een soevereine staat. Het land is al sinds 2004 lid van de Europese Unie en sinds 2007 is de Euro de munteenheid. Liefhebbers van uitdagende sporten als raften en mountainbiken komen hier goed aan hun trekken, evenals wijnliefhebbers. De hoofdstad Ljubljana kent veel cultuur en vertier.

    Belvilla’s vakantiewoningen in Slovenië: http://nl.belvilla.be/vakantiehuis-slovenie

     

    22-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pierre et Vacances lanceert de formul "club" in de 16 village clubs

    EEN ALL-INPROGRAMMA VOOR HET HELE GEZIN

    Pierre & Vacances wil jong en oud een onvergetelijke vakantie bieden en lanceert daarom vanaf april de Formule Club in de Village Clubs: Onbeperkte toegang tot de Kids en Teens Clubs (van 3 tot 17 jaar); Moments Club: sportieve en andere vermakelijke activiteiten voor het hele gezin; Activiteiten voor volwassenen: de streek ontdekken en lokale producten proeven …Halfpension (optioneel)

    Gemakkelijker reserveren: Pierre & Vacances biedt u een maximum aan flexibiliteit. U kunt kiezen uit alleen een verblijf, een package van verblijf plus Formule Club, of een totaalpakket inclusief halfpension. Let op: de Formule Club is geldig voor weekverblijven, korte verblijven en lange verblijven. In een aantal Village Clubs is de Formule Club ook beschikbaar voor weekendverblijven (met uitzondering van schoolvakanties). De formule is geldig voor het hele verblijf en voor alle personen vanaf 3 jaar. In Spanje en op de Antillen is de Formule Club standaard inbegrepen in de prijs van de accommodatie, met een specifiek programma en gratis toegang tot de Kids Clubs (3 sessies/week).

    ACTIVITEITEN VOOR HET HELE GEZIN

    Moments Club: De Formule Club omvat activiteiten voor het hele gezin om samen de mooiste momenten te beleven: werelddansen, circusinitiatie, Bumper Ball®, een gekostumeerde fotoworkshop, Nerf®-toernooien, een Silverlit®-circuit voor telegeleide autootjes en helikopters, en veel meer. Liever sportief of kunstzinnig? Er is voor elk wat wils.

    Trek erop uit: De ouders krijgen de kans om er even helemaal uit te zijn, met originele activiteiten waarin ze het beste van de streek leren kennen. Tijdens culturele uitstappen en bezoeken kunnen zij de mooiste plekjes in de buurt ontdekken en zich tegoed doen aan de plaatselijke culinaire specialiteiten. Ze kunnen ook deelnemen aan workshops en initiaties in diverse artistieke disciplines.

    IN DE KIJKER: Vakantiegangers van 3 maanden tot 17 jaar gaan zich niet snel vervelen! Pierre & Vacances biedt gezinnen met kinderen de mogelijkheid om de zorg voor de allerkleinsten toe te vertrouwen aan de gediplomeerde medewerkers van de Baby Club. Grotere kinderen worden ‘à la carte’ begeleid door gespecialiseerde animatoren in een taal naar keuze! Pierre & Vacances beschikt over professionele teams die zich over de kinderen ontfermen.

    Het aanbod van kinder- en jongerenopvang is per leeftijdscategorie georganiseerd: De Babyclub (van 3 tot 35 maanden) biedt diverse spelletjes gericht op stimulatie, motriciteit en cognitieve ontwikkeling. Uiteraard houden we rekening met het vertrouwde middagdutje. De Miniclub (van 3 tot 5 jaar) organiseert buitenspelletjes (schattenjacht, tennis, minigolf, wandelingen …) en leuke knutselmomenten voor de kleintjes. De Kids Club (van 6 tot 8 jaar) en de Junior Club (van 9 tot 12 jaar) laten de kinderen elke dag weer een ander thema ontdekken: avontuur (schattenjacht), wetenschap (bouw van een windmolen), sport (trapeze, zeilen, paardrijden enz.), vriendschap (groepsspelen, feestjes enz.), kunst (schilderen, toneel, fotografie enz.), circusinitiatie en watersporten. De Teens Club (van 13 tot 17 jaar) biedt de jongeren niet alleen sport- en multimedia-activiteiten, maar laat hen ook kennismaken met toneel. Daarnaast worden er fuiven georganiseerd in de SpOt, een spel- en ontmoetingsruimte die speciaal voor hen voorbehouden is.

     

    21-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.optimaal comfort dankzij het Velux platdakvenster

    Natuurlijk licht, frisse lucht maar ook akoestische en thermische isolatie zorgen voor een gezond en aangenaam binnenklimaat. VELUX combineert deze essentiële elementen in hun platdakvenster. Deze oplossing biedt een onuitgegeven comfort en is een onmisbaar element voor een sterke akoestische isolatie. Wetende dat we in België tot 90% van onze tijd binnenshuis doorbrengen, is het essentieel om maximaal te kunnen genieten van daglicht en frisse lucht. Daarom ontwierp VELUX het platdakvenster, een innovatief en kwalitatief alternatief voor de traditionele koepel.

    Een VELUX platdakvenster plaatsen is kiezen voor een versterkte akoestische isolatie. Deze oplossing zorgt voor een aanzienlijke daling van het contactgeluid, dat beperkt wordt tot 46dB. Harde regen en zelfs hagel zijn amper hoorbaar. Met een geluidsniveau onder de ontwakingsgrens van een slapend persoon, kunnen de bewoners zorgeloos genieten van een rustig en aangenaam binnenklimaat. Verder biedt het VELUX platdakvenster een uitstekende thermische isolatie en dit dankzij de dubbele veiligheidsbeglazing met beschermende afdekschelp en een opstand met isolerend polystyreen. Ongeacht het materiaal van de afdekschelp (acrylaat of polycarbonaat) is een perfecte afdichting gegarandeerd.

    Het platdakvenster van VELUX biedt de gebruikers een absoluut gebruikscomfort. Door middel van een touchscreen-afstandsbediening kan men eenvoudig het venster openen en sluiten en de gewenste stand van de ventilatie of het zonnescherm regelen. De installatie is discreet: de motor en de bedraging zijn volledig verborgen in het kader. Dankzij de regensensor wordt het venster automatisch gesloten bij de eerste regendruppels.

    Tot slot zijn er ook tal van toebehoren die vanop afstand bedienbaar zijn en de gebruikers in staat stellen het licht en de warmte te controleren. Een zonnescherm op zonne-energie houdt 76% van de zonnestralen tegen en biedt een efficiënte bescherming tegen hitte. Een elektrisch vouwgordijn, op zijn beurt, verzacht de lichtinval of verdonkert de ruimte voor meer interieurcomfort.

    VELUX gebruikte al zijn expertise als dakraamspecialist in de ontwikkeling van hun platdakvensters. Het product combineert al de voordelen van de VELUX dakvensters voor hellende daken en is de ideale keuze voor elk bouw- of renovatieproject.

     

     









    20-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Archeologie of Yoga:

    THEMACRUISES MAKEN DE ZEILBELEVENIS MET STAR CLIPPERS EXTRA BIJZONDER

     

    De wind die ruist in de zeilen en het kabbelen van de golven: vertoeven op het dek van een Star Clippers-zeilschip werkt steevast relaxerend. Beeld je in dat je in dit decor elke dag een sessie yoga of meditatie volgt: na een week ga je compleet zen van boord. Vind je anderzijds de grijze hersencellen voeden het summum van ontspanning: met een archeologische cruise verdiep je je een week lang in de antieke Griekse en Mediterrane geschiedenis. Star Clippers lanceert deze zomer themacruises die de beleving van varen met een van de ranke, houten zeilschepen nog meer bijzonder maakt. Er is keuze tussen yogacruises en archeologische cruises en in beide gevallen is deze thematoets gratis.

    Zen bij zonsopgang : Op maar liefst zeven cruises nodigt Star Clippers getrainde leerkrachten uit die aan boord twee keer per dag gratis een sessie yoga en een sessie meditatie geven. Elke les vindt plaats buiten op het dek in de frisse zeelucht en op de meest bijzondere momenten van de dag: de vroege ochtendstond en bij zonsondergang. De lessen word in het Engels gegeven en ervaring met yoga of meditatie is niet noodzakelijk om ze bij te wonen. In elk geval staat vast: in een dergelijke setting mediteren en yoga beoefenen, maakt het rustgevoel dat je op een cruise hoe dan ook al bereikt volledig. Compleet onthaast zal je na een yogacruise van boord stappen.

    Zeven yogacruises: De yogacruises vinden plaats op verschillende vaarroutes en schepen en met telkens andere leerkrachten. De Royal Clipper heeft, bij afvaarten van 16 en 23 mei vanuit Rome, Raphaella Rose aan boord. Op de cruises vanaf 30 mei en 6 juni worden de lessen aan boord van Star Clipper, en vanuit Athene, gegeven door Melanie Camp. De Star Flyer vertrekt op 1 en op 8 augustus in Palma voor yogacruises met Christel Vollmer. Een buitenbeentje in het aanbod is de yogacruise van maar liefst 21 dagen met de Star Clipper: deze vertrekt op 31 oktober in Malaga en wendt het steven naar Sint-Maarten in de Cariben.

    Twee archeologische cruises: Heel boeiend en origineel zijn ook de archeologische cruises waar Star Clippers deze zomer mee uitpakt. De rederij nodigt hiervoor de gerenommeerde historica en auteur Renata Scheiper uit aan boord van de Star Clipper om, gratis, lezingen te geven. Scheiper reist mee op de cruises die op 15 en op 22 augustus vertrekken uit, hoe kan het ook anders, Athene. Een week lang kun je je samen met haar verdiepen in de boeiende geschiedenis van het oude Griekenland en in de archeologie van het Middellandse zeegebied terwijl je op elke aanlegplaats de theorie aan de werkelijkheid kunt toetsen.

    Star Clippers exploiteert drie van ’s werelds grootste zeilschepen. Passagiers ervaren aan boord de romantiek van het zeilen in een relaxte omgeving en met een hoog niveau van dienstverlening. De schepen hebben ruime teakhouten dekken, zwembaden, informele diners, een gezellige Tropical Bar aan dek en een comfortabele pianobar. De schepen zijn groot genoeg om 1e klas accommodatie te bieden en klein genoeg om intieme havens aan te doen die onbereikbaar zijn voor de grote cruiseschepen. De twee kleinere schepen, Star Flyer en Star Clipper, hebben per schip plaats voor 170 passagiers tegenover 70 bemanningsleden, de Royal Clipper heeft plek voor 227 mensen tegenover 106 bemanningsleden. Door het comfort, de activiteiten en de sfeer van een privé jacht, wordt Star Clippers gezien als een van de meest vooraanstaande specialisten in de cruisebranche.

    info en concrete voorwaarden: www.starclippers.com of ga langs bij je reisagent

    18-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Napoleonroute in Wallonië

    In het spoor van Napoleon naar het Land van de Meren

     

    Dat Napoleon bij Waterloo werd verslagen is algemeen geweten. De route die hij exact 200 jaar geleden volgde met zijn troepen richting slagveld is minder bekend. Om dat traject in de aandacht te brengen is er de 94 km lange ‘Route Napoléon’, die ook langs Het Land van de Meren loopt. Van 17-21 juni wordt de veldslag op een grootse manier herdacht.

    Op 14 juni 1815 kwam Napoleon met zijn troepen aan in Beaumont, het begin van een vierdaagse tocht naar Waterloo waar hij op 18 juni werd verslagen door de legers van Wellington en Blücher, een nederlaag die de loop van de Europese geschiedenis heeft bepaald. De Route Napoléon (www.laroutenapoleonwallonie.be) is een reis langs tientallen historische plaatsen in Wallonië, langs musea en monumenten. Het is ook een kennismaking met UNESC0-erfgoed, folklore, streekgastronomie en niet in het minst met natuurschoon zoals in Het Land van de Meren, in het grensgebied van de provincies Namen en Henegouwen. Het is een unieke gelegenheid om een verkenning van de Napoleonroute te combineren met een verblijf in een van de vakantiedorpen van Les Lacs de l’Eau d’Heure, de ideale omgeving voor een vakantie in het teken van cultuur, geschiedenis en natuur.

    Herdenking vanuit het Land van de Meren: Van 17 tot en met 21 juni zullen de grote herdenkingsmomenten plaatsvinden. Ruim 6000 figuranten zullen de aanval van het Franse leger en de tegenaanval van de Geallieerden uitvoeren. De activiteiten en spektakels vinden plaats op slechts een uurtje rijden van Het Land van de Meren. Langs de Napoleonroute zal het, gezien de 200ste verjaardag, niet evident zijn om een goedkoop logement te vinden.

    Ook de rest van het jaar is Het Land van de Meren een goede uitvalsbasis om met plaatsen langs de Napoleonroute kennis te maken. Beaumont ligt op slechts tien km en ook Unesco-stad Thuin, Charleroi en Ligny zijn vlot bereikbaar. Overigens kan men het ganse jaar tot bij de Leeuw van Waterloo klimmen en genieten van het uitzicht op het slagveld van 200 eeuwen geleden. Ook een uitstap naar de Ferme Mont-Saint-Jean behoort tot de mogelijkheden, zeker voor wie wil kennismaken met de lokale gastronomie, in het bijzonder het Bière Waterloo.

    In Les Lacs de l’Eau d’Heure zijn er uitstekende logiesmogelijkheden, met de gezellige vakantiewoningen in Golden Lakes Village en Landal Village l’Eau d’Heure aan de rand van het meer. De accommodaties zijn het ganse jaar open en je kan zowel voor een weekend, mid-week of een hele week boeken. De vakantiewoningen zijn geschikt voor families of vrienden want er zijn woningen voor 4 tot en met 10 personen. Het moderne comfort in combinatie met het geweldige uitzicht, zorgen ervoor dat je helemaal tot rust kan komen want de vakantiewoningen liggen aan de rand van Les Lacs de l’Eau d’Heure. Voeg daarbij de sportinfrastructuur én het nieuwe zwembad, open vanaf 5 mei.

    Het Land van de Meren ligt in de provincie Henegouwen en Namen. Het is een vakantiebestemming voor het hele jaar, voor jong en oud en omvat de hele omgeving rond Les Lacs de l’Eau d’Heure, het grootste merengebied van België. De infrastructuur is fantastisch met comfortabele vakantiewoningen en bungalows, mogelijkheden om te zeilen, windsurfen, duiken, waterskiën, wandelen, fietsen. Het Land van de Meren is een goede uitvalsbasis om de verscholen hoekjes in het zuiden van Wallonië te ontdekken. Kortom, het is een uitgelezen dichtbij huis bestemming met een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding.

    Info: www.lacsdeleaudheure.be en

    www.belgie-toerisme.be/contenus/de-napoleonroute-in-wallonie/nl/7460.html

    17-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Vendée ontdekken met de fiets

    De Vendée staat voor 1150 km fietspaden waarvan 200 km langs de kust, 26 fietsrondritten van 10 tot 80 km…. Je vindt er een variatie aan fietsroutes: langs kleine landelijke routes in de Bocage, via een oude spoorbedding tussen La Roche sur Yon en Coëx, op jaagpaden langs het Kanaal van Luçon, in de Marais Poitevin en op fietspaden langs de kust…

    Een selectie van de mooiste fietsroutes in de Vendée

    Voor koppels: Een romantische route langs de Atlantische oceaan? Daarvoor ga je naar St-Jean-de-Monts, startplaats van een parcours tussen duinen en bossen, langs een traject waar je geniet van de geuren van de dennen en de jodiumrijke oceaanlucht, met een uitstap naar l’Ile d’Yeu…. Je hoeft je om niets zorgen te maken want je bagage wacht telkens op de volgende etappeplaats.

    Met de familie: Avontuurlijk weekend met de familie in een safaritent in Noirmoutier: in het hart van een indrukwekkend bos, direct aan het strand. Geniet van de kampeersfeer en verken het gebied van de zoutmeren tijdens een ornithologische uitstap, fiets door Bois de la Chaize tot bij Plage des Dames met zijn retrosfeer.

    Onder vrienden: Voor de fervente fietsers, met twee of meer vrienden, door de Bocage vendéen, rond het themapark Puy du Fou. Tijdens rondritten van 44 en 20 km, maak je kennis met het schitterende landschap, en met bezienswaardigheden zoals Mallièvre en met “Les Petites cités de Caractère”, de kleine steden en dorpen die bekoren met hun architecturaal erfgoed en hun unieke ligging.

    De schatten: In het moerasgebied Poitevin ontdek je een labyrint van kanalen met mooie dorpen en het betoverende bos van Mervent. De rondritten zijn 37 en 47 km lang. De overnachting in een oud posthotel, met drie sterren, geeft aan dit arrangement een authentieke charme. Op de route ligt ook het middeleeuwse Vouvant dat de titel van ‘Plus beau village de France’ draagt.

    Charmante Reistip: Het evenement « Sel en selle » op het eiland van Noirmoutier – zaterdag 19 september 2015. Ieder jaar, naar het einde van september, brengen de zoutwinners hun oogst naar de coöperatieve en dat gaat gepaard met een traditioneel feest: La Fête du Coloï. Groot en klein kunnen meevieren en op die manier de wereld van de zoutwinners ontdekken terwijl ze genieten van een Indian Summer. Na een grote picknick wordt er gefietst langs verborgen paadjes door het moerasgebied. Op het parcours, circa 15 km lang, liggen vier dorpjes waar men kennis maakt met de winning van het ‘witte goud’, met de soorten zout, de werktuigen, de fauna en flora van de moerassen en de streekgerechten. De dag eindigt aan de voet van een zoutberg met een banket, muziek en dans.

     

    De Vendée is een departement aan de westkust van Frankrijk, ten zuiden van Bretagne, op zevenhonderd kilometer van Brussel. Het is een geliefd vakantiegebied bij de Belgen, zelfs bij onze Koninklijke familie. De fijne zandstranden langs de Atlantische kust, de bossen, weilanden en de uitgestrekte moerasgebieden doordrongen van kronkelende waterwegen vormen samen het decor voor fantastische recreatiemogelijkheden. Voor rustzoekers, cultuurliefhebbers, fietsers en wandelaars, is de Vendée een toeristische topper met veel uren zon.

    De Vendée is makkelijk bereikbaar: met de auto via Rouen, Le Mans en Nantes, met de trein in 6 u vanuit Brussel via Parijs naar de hoofdstad La Roche-sur-Yon, met het vliegtuig in 1u20 vanuit Brussel naar Nantes.

    17-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe look voor je tuin: de trends volgens Carrefour
    • 70% van de verkochte tuinmeubelen zijn gemaakt uit harsvezel - Teak verliest aan populariteit - Felle kleuren nemen onze tuin over

    De zon is eindelijk terug, en dus verhuizen we met z'n allen naar het terras en de tuin. Daar maken we het gezellig dankzij trendy decoratie met een ecologische touch. De Tuincatalogus van Carrefour, met aantrekkelijke prijzen en kortingen, heeft voor elk wat wils.

    Vandaag wordt 70% van de tuinmeubelen gemaakt van harsvezel! Als we dat vergelijken met de vraag van 5 of 10 jaar geleden, zien we dat er meer vraag is naar nieuwe materialen en minder naar hout. De gevlochten harsvezel is de publiekslieveling omdat het zo onderhoudsvriendelijk is. Ga er aan het begin van het seizoen eens over met een doek, en je zetel, stoelen en tafel zien eruit als nieuw! Harsvezel is uv-bestendig en weerstaat weer en wind. Het is even soepel en oogt even mooi als rotan. Bovendien kan je het meubilair vaak makkelijker moduleren en opbergen. Het neemt minder plaats in dan de tuinsets in acaciahout of teak. Door de sensibiliseringscampagnes over ontbossing worden er ook minder teakmeubelen verkocht.

    Nochtans biedt Carrefour een gevarieerd aanbod klassieke of moderne meubelen uit hout of teak aan met FSC-certificaat (Forest Stewardship Council – www.fsc.be). Die komen uit duurzaam beheerde bossen. Die kan je in de 45 Hypermarkten Carrefour betalen met ecocheques.

    Flashy kleurtjes : Tuinsets uit metaal en glas zijn de nieuwe trends, maar de kleuren zijn pas echt gewaagd. Stoelen in zuurstokkleurtjes, poppy bloempotten en flashy parasols kennen veel succes! Een van de bestsellers dit jaar is een set (€ 149) met een tafel in gehard staal, een glazen tafelblad en 6 stapelbare stoelen in de kleuren fuchsia, munt, turquoise, taupe of wit. Je kan naar hartenlust combineren! In het eerste weekend van de actie zijn er alvast honderden van verkocht! Het gamma zou niet compleet zijn zonder de barbecuekoffer die je makkelijk kunt meenemen. Ook die is beschikbaar in vijf verschillende kleuren (€ 19 + een gratis zak houtskool). En dan is er ook nog de innoverende barbecue box met afneembare poten, waarin je alle accessoires kwijt kunt (€ 23,90).

    Verlicht je tuin ... op zonne-energie: Een andere trend van de laatste jaren is tuinverlichting. Carrefour heeft een gamma tuinverlichting op zonne-energie uitgedacht waar iedereen zijn gading in vindt: modern, landelijk of elegant sober met hier en daar een vrolijk vleugje kleur.

    Praktisch of ontspannend: Een hangmat is echt onmisbaar geworden! Ze worden steeds comfortabeler en bovendien heb je geen bomen meer nodig. De hangmat wordt ondersteund door een voet in acaciahout (€ 129) of opgehangen in een zonnetent (€ 139). Voor meer intimiteit stelt Carrefour een uittrekbaar windscherm voor dat je tot 3 meter kan verlengen (€ 89). Tot slot zijn er ook nog enkele goed bedachte nieuwigheden, zoals de zetel die je in een tafel kan veranderen, de tafel (en zes stoelen) uit gegalvaniseerd staal met afgerond tafelblad, de inklapbare tafel die je aan de reling van het balkon of het terras hangt (€ 39), de parasolvoet met ledverlichting of de veelzijdige plooitafel met spoelbak (€ 65).

    De 45 Hypermarkten Carrefour bieden je de beste keuze tegen lage prijzen met het grootste winkelplezier onder één dak aan : van 30 verschillende tv-modellen tot meer dan 300 referenties bier of 80 whisky's, zonder de versmarkt te vergeten waar Carrefour een service door echte professionals garandeert. Want in een Hypermarkt Carrefour vindt men ook een 700-tal referenties smakelijke kazen, verse vis geleverd vanuit de veiling in Zeebrugge en brood dat door gevormde bakkers in de winkel wordt gemaakt. Men ontdekt er in totaal 130.000 referenties aan hypervoordelige prijzen en onklopbare aanbiedingen. De Hypermarkten Carrefour maken deel uit van Carrefour België, één van de grootste distributeurs in België, dat ongeveer 11.500 medewerkers tewerkstelt.

     

    16-04-2015 om 20:55 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met P&O ferries naar de Tour de Yorkshire

    Vorige zomer ging de Ronde van Frankrijk van start in Engeland. De ronderenners reden de eerste ritten door het schitterende landschap van Yorkshire. De belangstelling was enorm en dankzij de Tour de France werd fietsen in Groot-Brittannië een echte hype. Niet toevallig dus dat er op 1, 2 en 3 mei e.k. een Tour de Yorkshire wordt georganiseerd met P&O Ferries als ‘officiële partner’.

    Iedereen herinnert zich nog de fantastische beelden van vorig jaar: tienduizenden enthousiaste wielerfans die hun idolen aanmoedigden van bij de start in Leeds, hoofdplaats van het graafschap Yorkshire. Tijdens de vlakke rit naar Harrogate en langs het heuvelachtige parcours van York naar Sheffield werden de Britten plots echte wielerfanaten, mede dankzij de helden van de Britse wielrennerij: Bradley Wiggins, Chris Froome, Mark Cavendish.

    Na afloop van de Ronde van Frankrijk bleef de belangstelling voor het wielrennen groot. Vandaag worden nog altijd fotoboeken gekocht als herinnering aan de Tour van 2014 die dit jaar helaas niet naar Groot-Brittannië komt. De Britten hoeven daarom hun wielerplezier niet te missen want er wordt van 1 tot 3 mei een heuse Tour de Yorkshire georganiseerd.

    Rij je eigen Tour de Yorkshire: Het is ASO – Amaury Sport Organisation – die net als bij de Tour de France instaat voor de organisatie van de Tour de Yorkshire en die met P&0 Ferries als officiële partner in zee gaat. Dat is zeker geen toeval want voor wie op reis wil naar Yorkshire is de ferry van P&0 Ferries het beste transportmiddel.

    De wedstrijd voor profrenners is een driedaagse met als startplaats Bridlington. De eerste rit eindigt in Scarborough en de tweede en derde rit voeren respectievelijk van Selby naar York en van Wakefield naar Leeds. Met andere woorden, de ronderenners krijgen de mooiste routes van Yorkshire voorgeschoteld.

    De Tour de Yorkshire is een leuke aanleiding om naar Yorkshire op reis te gaan, zeker tijdens dat verlengde weekend van 1 mei. Lukt het niet in die periode dan kan je ook op een ander moment het spoor van de renners volgen en zo je eigen Tour de Yorkshire rijden. Dat wordt hoe dan ook een onvergetelijke ervaring, met de fiets of met de auto. Je kunt al de overtocht maken vanaf € 159,- enkele reis voor auto en twee personen met overnachting in binnenhut.

    Praktisch: Tour de Yorkshire: 1, 2 en 3 mei 2015 - Organisator: ASO - Officiële partner P&0 Ferries - Info: http://letour.yorkshire.com/tour-de-yorkshire

    Reizen met P&0 Ferries: dagelijkse nachtelijke dienst van Zeebrugge naar Hull. De Engelse haven is de poort naar Yorkshire en naar de Tour de Yorkshire. Info en reservaties: www.poferries.com   tel.nr. 028 085 020

    16-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toer de Geuze bij Brouwerij Boon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op zondag 3 mei 2015 wordt in België opnieuw de Toer de Geuze georganiseerd. Tijdens de 10e editie van dit 2 jaarlijks evenement zetten 9 lambiekbrouwerijen en geuzestekerijen hun deuren open voor het grote publiek. Die dag wordt ook de ‘Mega Blend 2015’ voorgesteld. Brouwerij BOON zal, naast de dag van de Toer de Geuze, ook open zijn op 1 en 2 mei.

    Op vrijdag 1 mei valt dit samen met de Vaarhappening. Je kan die dag de boot nemen van Halle naar Lembeek voor 1 euro, de brouwerij bezoeken en 's avonds genieten van een volksfestival met muziek van o.a. muziekkapel De Carabiniers, muziekkapel Congo, Lembeik Bauve en De Kozzes.

    Op zaterdag 2 mei zet de brouwerij ook haar deuren open voor het grote publiek. In de namiddag komt muziekkapel De Cavalerie langs voor een muzikaal optreden in volledige klederdracht.

    Op zondag 3 mei kan je naar aanleiding van de Toer de Geuze in de brouwerij deelnemen aan een rondleiding en krijg je een gratis lambiekproevertje. De muziek wordt verzorgd door radio Victoria, de Fanfarettes en Madingma.

    Voor de bezoekers met honger is er elke dag warme beenham, pensen met een broodje, boterhammen met plattekaas of kramiek en warme balletjes met krieken. Je kan er tevens alle bieren van Brouwerij Boon proeven, alsook de Oude Geuze Mega Blend 2015. In de brouwerijwinkel zijn ook alle bieren en bierglazen te koop. Er is een grote parking voorzien in de onmiddellijke nabijheid van de brouwerij. Wie met de trein reist, stapt af in het station van Lembeek. De brouwerij bevindt zich aan de uitgang van het station.

    Voor meer informatie kan je terecht bij brouwerij Boon, Fonteinstraat 65, 1502 Lembeek,       tel: 02/356.66.44, fax: 02/356.33.99, mail: toer.de.geuze@boon.be, www.boon.be

     

     

    15-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barbecu specialist

    Word een echte Broil King in de Broil King Cooking School

     

    Het Belgische Barbecuespecialist, invoerder van topmerken zoals Broil King, Morso en Beefeater, verwent de culinaire liefhebbers. Ze slaan de handen in elkaar met Andy Schoemaker voor de oprichting van een heuse Broil King Cooking School.

    Op drie vaste data per maand staan leuke en creatieve Broil King Barbecue workshops gepland, met verschillende thema’s zoals ‘start to barbecue’ en ‘pizza’s’. Een ware belevenis voor de barbecueliefhebber, want kokerellen op een Broil King biedt schitterende bakresultaten, alsof je gerecht uit een toprestaurant komt. Naast de vaste dagen waarop iedereen individueel kan komen proefbarbecueën, zijn er eveneens mogelijkheden om in groep de kneepjes van het vak te leren en een barbecue-event op maat te laten samenstellen. Ideaal voor een leuk familieuitstapje of een originele teambuilding.

    De Broil King Cooking school is een eerste kennismaking met de vele mogelijkheden van een Broil King gasbarbecue. Diegenen die al verkocht zijn aan hun Broil King krijgen nog extra tips en tricks om hun culinaire kunsten nog wat bij te schaven, op zowel Broil King toestellen als met diverse barbecueaccessoires.

    Meer info: www.broilkingcookingschool.be

    15-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Center Parcs Bois aux Daims

    Verblijf in een gezellige cottage of in een boomhuis omringd door de natuur!

     

    Center Parcs Bois aux Daims, ofwel het Hertenbos, het meest recente park van Center Parcs gelegen in de regio Poitou-Charentes ten zuidwesten van Parijs, is komende zomer de ideale gelegenheid voor gasten die op zoek zijn naar een unieke vakantie ervaring. Verblijf met het hele gezin in ruime, lichte cottages of in bijzondere boomhuizen midden in het bos. Bois aux Daims biedt bovendien diverse premium-diensten voor iedereen! De architecten hebben HEQ-gecertificeerde (hoge milieukwaliteit) cottages ontworpen die één zijn met het omliggende bos. In totaal zijn er 800 cottages (VIP, Premium, Comfort) en 9 boomhuizen met alle comfort en volledig uit hout vervaardigd.

    De natuur als decoratie : Het hout, de stenen en andere natuurlijke materialen zijn geïnspireerd op de omgeving. Met mosgroen, roestbruin en donkerpaars als kleuren waant men zich midden in de natuur. De woonkamer bestaat uit een grote, lichte ruimte met open keuken. De slaapkamers in terracottakleur zijn gedecoreerd met loof en de ruime terrassen verbinden binnen en buiten met elkaar.

    9 boomhuizen omringd door de natuur : Deze huizen voor vier personen bevinden zich hooggelegen en zijn omringd door naaldbomen. Ze bieden al het comfort van een cottage en er zijn veel natuurlijke elementen in het interieur verwerkt: balken, takken, houten meubels en grote ramen om optimaal van de groene omgeving te kunnen genieten.

    VIP-COTTAGES: GEZINSWONING

    Deze cottages bieden plaats voor twee tot 12 personen en beschikken over ruime kamers met een badkamer die als mini-spa is ingericht. Een hamam met mozaïektegels, designmeubels, een open keuken die met de woonkamer is verbonden en een open haard. Interieurarchitecte Caroline Deffis wilde een "vrolijke, landelijke ervaring creëren die het midden houdt tussen retro en eigentijds, een plek waar het hele gezin aan de grote houten tafel kan samenzitten".

    PREMIUM-COTTAGES: NATUURLIJKE COCON -COTTAGES: NATUURLIJKE COCON

    Een houten bed en gedempt licht dat tussen de takken van de bomen naar binnen schijnt. Een grote, lichte ruimte met open Amerikaanse keuken die is verbonden met de woonkamer, waar een authentieke kachel staat. De gast nestelt zich heerlijk op de zachte bank tussen de kussens en trekt zich terug in de slaapkamer die is voorzien van een badkamer met bubbelbad. Variërend van vier tot acht personen.

    COMFORT-COTTAGES: INDOOR TUIN

    Interieurarchitecte Sophie Jacqmin koos voor warmte, gezelligheid en wooncomfort. De Comfort-Cottage herinnert dankzij een speels gebruik van origineel meubilair aan de kindertijd. De woonkamer heeft iets weg van een indoor tuin, met een grote fauteuil die aan een picknickmand doet denken en een mooie salontafel. Het licht-donker contrast in de kinderkamers leent zich uitermate goed voor een schimmenspel. Variërend van vier tot acht personen.

    Cottages XXL : Voor een heerlijke vakantie met een vriendengroep, de familie of voor een reünie kunt u terecht in de grote cottages. Variërend van 12 tot 16 personen.

    PREMIUM-DIENSTEN VOOR IEDEREEN!

    Deli’Very : Ontbijt op bed, een gezellig diner door de traiteur bereid, aan het haardvuur of op het terras? Even de Deli’Very-dienst bellen en uw maaltijd wordt meteen aan de cottage geleverd. Ideaal voor wie net aankomt of op het punt staat te vertrekken.

    Leen een gezelschapsspel : Wat dacht u van een spelletje Monopoly, Time’s Up! of Trivial Pursuit? Aan de receptie kunt u een hele reeks gezelschapsspellen lenen voor het hele gezin. Gratis, op aanvraag.

    Arrangement ‘Fun Cooking’ : Alles voor steengril, barbecue of fondue wordt geleverd in de cottage: zowel materiaal als ingrediënten.

    Ontbijtarrangement : Ontbijtbuffet met keuze uit iets zoets of iets hartigs, koude of warme dranken. Ook aan de cottage geleverd.

    www.centerparcs.be

    14-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische primeur: de scanner met touchscreen

    Natuurlijk bij Carrefour!

     

    Veel sneller - Scant zelfs beschadigde codes - Vermeldt extra promo's op het scherm

    Carrefour pakt opnieuw innovatief uit. Want het leven van klanten vereenvoudigen, daar doet de grootdistributeur het voor. Iedereen kent de klassieke scanner in de winkel al. Nu is er een compleet nieuw model met touchscreen, die je gebruikt als een smartphone. Een primeur in België.

    Exclusief pilootproject : Carrefour koos voor de firma Zebra voor een exclusief pilootproject op wereldniveau. Gedurende vier maanden konden klanten en het personeel van de Hypermarkt Carrefour in Evere de scanner testen. We vroegen hen om hun mening.

    De vele voordelen van de scanner met touchscreen? Het toestel is veel sneller, het scant zelfs geplooide of beschadigde barcodes, het is ergonomischer en gebruiksvriendelijker, het verlicht scherm is groter en beter leesbaar, het is makkelijker om de lijst met gescande artikelen te bekijken en te controleren en het vermeldt extra promo's

    De 2e ter wereld : Intussen is de scanner ook in de Hypermarkten van Bierges en Schoten beschikbaar. Enkel een winkel in Italië beschikt al sinds februari over hetzelfde systeem. Carrefour is dus de enige speler in België – en de 2e ter wereld – die haar klanten deze innovatie aanbiedt.

    Aanvulling voor smartscan : Vanaf nu zijn alle nieuwe selfscaninstallaties uitgerust met scanners met touchscreen. Carrefour test op deze scanners binnenkort ook het zogenaamde couponingsysteem. Carrefour geeft het smartscansysteem (boodschappen scannen met je eigen smartphone) niet op. Het heeft bovendien een nieuwe versie van de applicatie klaar.

    Wat is de meerwaarde van de scanner? niet iedereen heeft een smartphone, de scanner heeft een handvat om op de caddie te bevestigen, de batterij van een smartphone is niet altijd opgeladen tijdens het winkelen.

    Eén ding is zeker: Carrefour ontwikkelt een waaier aan praktisch materiaal om het winkelen nog aangenamer te maken.

     

    13-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!