Inhoud blog
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
  • Swatch X Tate gallery collection
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    17-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Napoleonroute in Wallonië

    In het spoor van Napoleon naar het Land van de Meren

     

    Dat Napoleon bij Waterloo werd verslagen is algemeen geweten. De route die hij exact 200 jaar geleden volgde met zijn troepen richting slagveld is minder bekend. Om dat traject in de aandacht te brengen is er de 94 km lange ‘Route Napoléon’, die ook langs Het Land van de Meren loopt. Van 17-21 juni wordt de veldslag op een grootse manier herdacht.

    Op 14 juni 1815 kwam Napoleon met zijn troepen aan in Beaumont, het begin van een vierdaagse tocht naar Waterloo waar hij op 18 juni werd verslagen door de legers van Wellington en Blücher, een nederlaag die de loop van de Europese geschiedenis heeft bepaald. De Route Napoléon (www.laroutenapoleonwallonie.be) is een reis langs tientallen historische plaatsen in Wallonië, langs musea en monumenten. Het is ook een kennismaking met UNESC0-erfgoed, folklore, streekgastronomie en niet in het minst met natuurschoon zoals in Het Land van de Meren, in het grensgebied van de provincies Namen en Henegouwen. Het is een unieke gelegenheid om een verkenning van de Napoleonroute te combineren met een verblijf in een van de vakantiedorpen van Les Lacs de l’Eau d’Heure, de ideale omgeving voor een vakantie in het teken van cultuur, geschiedenis en natuur.

    Herdenking vanuit het Land van de Meren: Van 17 tot en met 21 juni zullen de grote herdenkingsmomenten plaatsvinden. Ruim 6000 figuranten zullen de aanval van het Franse leger en de tegenaanval van de Geallieerden uitvoeren. De activiteiten en spektakels vinden plaats op slechts een uurtje rijden van Het Land van de Meren. Langs de Napoleonroute zal het, gezien de 200ste verjaardag, niet evident zijn om een goedkoop logement te vinden.

    Ook de rest van het jaar is Het Land van de Meren een goede uitvalsbasis om met plaatsen langs de Napoleonroute kennis te maken. Beaumont ligt op slechts tien km en ook Unesco-stad Thuin, Charleroi en Ligny zijn vlot bereikbaar. Overigens kan men het ganse jaar tot bij de Leeuw van Waterloo klimmen en genieten van het uitzicht op het slagveld van 200 eeuwen geleden. Ook een uitstap naar de Ferme Mont-Saint-Jean behoort tot de mogelijkheden, zeker voor wie wil kennismaken met de lokale gastronomie, in het bijzonder het Bière Waterloo.

    In Les Lacs de l’Eau d’Heure zijn er uitstekende logiesmogelijkheden, met de gezellige vakantiewoningen in Golden Lakes Village en Landal Village l’Eau d’Heure aan de rand van het meer. De accommodaties zijn het ganse jaar open en je kan zowel voor een weekend, mid-week of een hele week boeken. De vakantiewoningen zijn geschikt voor families of vrienden want er zijn woningen voor 4 tot en met 10 personen. Het moderne comfort in combinatie met het geweldige uitzicht, zorgen ervoor dat je helemaal tot rust kan komen want de vakantiewoningen liggen aan de rand van Les Lacs de l’Eau d’Heure. Voeg daarbij de sportinfrastructuur én het nieuwe zwembad, open vanaf 5 mei.

    Het Land van de Meren ligt in de provincie Henegouwen en Namen. Het is een vakantiebestemming voor het hele jaar, voor jong en oud en omvat de hele omgeving rond Les Lacs de l’Eau d’Heure, het grootste merengebied van België. De infrastructuur is fantastisch met comfortabele vakantiewoningen en bungalows, mogelijkheden om te zeilen, windsurfen, duiken, waterskiën, wandelen, fietsen. Het Land van de Meren is een goede uitvalsbasis om de verscholen hoekjes in het zuiden van Wallonië te ontdekken. Kortom, het is een uitgelezen dichtbij huis bestemming met een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding.

    Info: www.lacsdeleaudheure.be en

    www.belgie-toerisme.be/contenus/de-napoleonroute-in-wallonie/nl/7460.html

    17-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Vendée ontdekken met de fiets

    De Vendée staat voor 1150 km fietspaden waarvan 200 km langs de kust, 26 fietsrondritten van 10 tot 80 km…. Je vindt er een variatie aan fietsroutes: langs kleine landelijke routes in de Bocage, via een oude spoorbedding tussen La Roche sur Yon en Coëx, op jaagpaden langs het Kanaal van Luçon, in de Marais Poitevin en op fietspaden langs de kust…

    Een selectie van de mooiste fietsroutes in de Vendée

    Voor koppels: Een romantische route langs de Atlantische oceaan? Daarvoor ga je naar St-Jean-de-Monts, startplaats van een parcours tussen duinen en bossen, langs een traject waar je geniet van de geuren van de dennen en de jodiumrijke oceaanlucht, met een uitstap naar l’Ile d’Yeu…. Je hoeft je om niets zorgen te maken want je bagage wacht telkens op de volgende etappeplaats.

    Met de familie: Avontuurlijk weekend met de familie in een safaritent in Noirmoutier: in het hart van een indrukwekkend bos, direct aan het strand. Geniet van de kampeersfeer en verken het gebied van de zoutmeren tijdens een ornithologische uitstap, fiets door Bois de la Chaize tot bij Plage des Dames met zijn retrosfeer.

    Onder vrienden: Voor de fervente fietsers, met twee of meer vrienden, door de Bocage vendéen, rond het themapark Puy du Fou. Tijdens rondritten van 44 en 20 km, maak je kennis met het schitterende landschap, en met bezienswaardigheden zoals Mallièvre en met “Les Petites cités de Caractère”, de kleine steden en dorpen die bekoren met hun architecturaal erfgoed en hun unieke ligging.

    De schatten: In het moerasgebied Poitevin ontdek je een labyrint van kanalen met mooie dorpen en het betoverende bos van Mervent. De rondritten zijn 37 en 47 km lang. De overnachting in een oud posthotel, met drie sterren, geeft aan dit arrangement een authentieke charme. Op de route ligt ook het middeleeuwse Vouvant dat de titel van ‘Plus beau village de France’ draagt.

    Charmante Reistip: Het evenement « Sel en selle » op het eiland van Noirmoutier – zaterdag 19 september 2015. Ieder jaar, naar het einde van september, brengen de zoutwinners hun oogst naar de coöperatieve en dat gaat gepaard met een traditioneel feest: La Fête du Coloï. Groot en klein kunnen meevieren en op die manier de wereld van de zoutwinners ontdekken terwijl ze genieten van een Indian Summer. Na een grote picknick wordt er gefietst langs verborgen paadjes door het moerasgebied. Op het parcours, circa 15 km lang, liggen vier dorpjes waar men kennis maakt met de winning van het ‘witte goud’, met de soorten zout, de werktuigen, de fauna en flora van de moerassen en de streekgerechten. De dag eindigt aan de voet van een zoutberg met een banket, muziek en dans.

     

    De Vendée is een departement aan de westkust van Frankrijk, ten zuiden van Bretagne, op zevenhonderd kilometer van Brussel. Het is een geliefd vakantiegebied bij de Belgen, zelfs bij onze Koninklijke familie. De fijne zandstranden langs de Atlantische kust, de bossen, weilanden en de uitgestrekte moerasgebieden doordrongen van kronkelende waterwegen vormen samen het decor voor fantastische recreatiemogelijkheden. Voor rustzoekers, cultuurliefhebbers, fietsers en wandelaars, is de Vendée een toeristische topper met veel uren zon.

    De Vendée is makkelijk bereikbaar: met de auto via Rouen, Le Mans en Nantes, met de trein in 6 u vanuit Brussel via Parijs naar de hoofdstad La Roche-sur-Yon, met het vliegtuig in 1u20 vanuit Brussel naar Nantes.

    17-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe look voor je tuin: de trends volgens Carrefour
    • 70% van de verkochte tuinmeubelen zijn gemaakt uit harsvezel - Teak verliest aan populariteit - Felle kleuren nemen onze tuin over

    De zon is eindelijk terug, en dus verhuizen we met z'n allen naar het terras en de tuin. Daar maken we het gezellig dankzij trendy decoratie met een ecologische touch. De Tuincatalogus van Carrefour, met aantrekkelijke prijzen en kortingen, heeft voor elk wat wils.

    Vandaag wordt 70% van de tuinmeubelen gemaakt van harsvezel! Als we dat vergelijken met de vraag van 5 of 10 jaar geleden, zien we dat er meer vraag is naar nieuwe materialen en minder naar hout. De gevlochten harsvezel is de publiekslieveling omdat het zo onderhoudsvriendelijk is. Ga er aan het begin van het seizoen eens over met een doek, en je zetel, stoelen en tafel zien eruit als nieuw! Harsvezel is uv-bestendig en weerstaat weer en wind. Het is even soepel en oogt even mooi als rotan. Bovendien kan je het meubilair vaak makkelijker moduleren en opbergen. Het neemt minder plaats in dan de tuinsets in acaciahout of teak. Door de sensibiliseringscampagnes over ontbossing worden er ook minder teakmeubelen verkocht.

    Nochtans biedt Carrefour een gevarieerd aanbod klassieke of moderne meubelen uit hout of teak aan met FSC-certificaat (Forest Stewardship Council – www.fsc.be). Die komen uit duurzaam beheerde bossen. Die kan je in de 45 Hypermarkten Carrefour betalen met ecocheques.

    Flashy kleurtjes : Tuinsets uit metaal en glas zijn de nieuwe trends, maar de kleuren zijn pas echt gewaagd. Stoelen in zuurstokkleurtjes, poppy bloempotten en flashy parasols kennen veel succes! Een van de bestsellers dit jaar is een set (€ 149) met een tafel in gehard staal, een glazen tafelblad en 6 stapelbare stoelen in de kleuren fuchsia, munt, turquoise, taupe of wit. Je kan naar hartenlust combineren! In het eerste weekend van de actie zijn er alvast honderden van verkocht! Het gamma zou niet compleet zijn zonder de barbecuekoffer die je makkelijk kunt meenemen. Ook die is beschikbaar in vijf verschillende kleuren (€ 19 + een gratis zak houtskool). En dan is er ook nog de innoverende barbecue box met afneembare poten, waarin je alle accessoires kwijt kunt (€ 23,90).

    Verlicht je tuin ... op zonne-energie: Een andere trend van de laatste jaren is tuinverlichting. Carrefour heeft een gamma tuinverlichting op zonne-energie uitgedacht waar iedereen zijn gading in vindt: modern, landelijk of elegant sober met hier en daar een vrolijk vleugje kleur.

    Praktisch of ontspannend: Een hangmat is echt onmisbaar geworden! Ze worden steeds comfortabeler en bovendien heb je geen bomen meer nodig. De hangmat wordt ondersteund door een voet in acaciahout (€ 129) of opgehangen in een zonnetent (€ 139). Voor meer intimiteit stelt Carrefour een uittrekbaar windscherm voor dat je tot 3 meter kan verlengen (€ 89). Tot slot zijn er ook nog enkele goed bedachte nieuwigheden, zoals de zetel die je in een tafel kan veranderen, de tafel (en zes stoelen) uit gegalvaniseerd staal met afgerond tafelblad, de inklapbare tafel die je aan de reling van het balkon of het terras hangt (€ 39), de parasolvoet met ledverlichting of de veelzijdige plooitafel met spoelbak (€ 65).

    De 45 Hypermarkten Carrefour bieden je de beste keuze tegen lage prijzen met het grootste winkelplezier onder één dak aan : van 30 verschillende tv-modellen tot meer dan 300 referenties bier of 80 whisky's, zonder de versmarkt te vergeten waar Carrefour een service door echte professionals garandeert. Want in een Hypermarkt Carrefour vindt men ook een 700-tal referenties smakelijke kazen, verse vis geleverd vanuit de veiling in Zeebrugge en brood dat door gevormde bakkers in de winkel wordt gemaakt. Men ontdekt er in totaal 130.000 referenties aan hypervoordelige prijzen en onklopbare aanbiedingen. De Hypermarkten Carrefour maken deel uit van Carrefour België, één van de grootste distributeurs in België, dat ongeveer 11.500 medewerkers tewerkstelt.

     

    16-04-2015 om 20:55 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met P&O ferries naar de Tour de Yorkshire

    Vorige zomer ging de Ronde van Frankrijk van start in Engeland. De ronderenners reden de eerste ritten door het schitterende landschap van Yorkshire. De belangstelling was enorm en dankzij de Tour de France werd fietsen in Groot-Brittannië een echte hype. Niet toevallig dus dat er op 1, 2 en 3 mei e.k. een Tour de Yorkshire wordt georganiseerd met P&O Ferries als ‘officiële partner’.

    Iedereen herinnert zich nog de fantastische beelden van vorig jaar: tienduizenden enthousiaste wielerfans die hun idolen aanmoedigden van bij de start in Leeds, hoofdplaats van het graafschap Yorkshire. Tijdens de vlakke rit naar Harrogate en langs het heuvelachtige parcours van York naar Sheffield werden de Britten plots echte wielerfanaten, mede dankzij de helden van de Britse wielrennerij: Bradley Wiggins, Chris Froome, Mark Cavendish.

    Na afloop van de Ronde van Frankrijk bleef de belangstelling voor het wielrennen groot. Vandaag worden nog altijd fotoboeken gekocht als herinnering aan de Tour van 2014 die dit jaar helaas niet naar Groot-Brittannië komt. De Britten hoeven daarom hun wielerplezier niet te missen want er wordt van 1 tot 3 mei een heuse Tour de Yorkshire georganiseerd.

    Rij je eigen Tour de Yorkshire: Het is ASO – Amaury Sport Organisation – die net als bij de Tour de France instaat voor de organisatie van de Tour de Yorkshire en die met P&0 Ferries als officiële partner in zee gaat. Dat is zeker geen toeval want voor wie op reis wil naar Yorkshire is de ferry van P&0 Ferries het beste transportmiddel.

    De wedstrijd voor profrenners is een driedaagse met als startplaats Bridlington. De eerste rit eindigt in Scarborough en de tweede en derde rit voeren respectievelijk van Selby naar York en van Wakefield naar Leeds. Met andere woorden, de ronderenners krijgen de mooiste routes van Yorkshire voorgeschoteld.

    De Tour de Yorkshire is een leuke aanleiding om naar Yorkshire op reis te gaan, zeker tijdens dat verlengde weekend van 1 mei. Lukt het niet in die periode dan kan je ook op een ander moment het spoor van de renners volgen en zo je eigen Tour de Yorkshire rijden. Dat wordt hoe dan ook een onvergetelijke ervaring, met de fiets of met de auto. Je kunt al de overtocht maken vanaf € 159,- enkele reis voor auto en twee personen met overnachting in binnenhut.

    Praktisch: Tour de Yorkshire: 1, 2 en 3 mei 2015 - Organisator: ASO - Officiële partner P&0 Ferries - Info: http://letour.yorkshire.com/tour-de-yorkshire

    Reizen met P&0 Ferries: dagelijkse nachtelijke dienst van Zeebrugge naar Hull. De Engelse haven is de poort naar Yorkshire en naar de Tour de Yorkshire. Info en reservaties: www.poferries.com   tel.nr. 028 085 020

    16-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toer de Geuze bij Brouwerij Boon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op zondag 3 mei 2015 wordt in België opnieuw de Toer de Geuze georganiseerd. Tijdens de 10e editie van dit 2 jaarlijks evenement zetten 9 lambiekbrouwerijen en geuzestekerijen hun deuren open voor het grote publiek. Die dag wordt ook de ‘Mega Blend 2015’ voorgesteld. Brouwerij BOON zal, naast de dag van de Toer de Geuze, ook open zijn op 1 en 2 mei.

    Op vrijdag 1 mei valt dit samen met de Vaarhappening. Je kan die dag de boot nemen van Halle naar Lembeek voor 1 euro, de brouwerij bezoeken en 's avonds genieten van een volksfestival met muziek van o.a. muziekkapel De Carabiniers, muziekkapel Congo, Lembeik Bauve en De Kozzes.

    Op zaterdag 2 mei zet de brouwerij ook haar deuren open voor het grote publiek. In de namiddag komt muziekkapel De Cavalerie langs voor een muzikaal optreden in volledige klederdracht.

    Op zondag 3 mei kan je naar aanleiding van de Toer de Geuze in de brouwerij deelnemen aan een rondleiding en krijg je een gratis lambiekproevertje. De muziek wordt verzorgd door radio Victoria, de Fanfarettes en Madingma.

    Voor de bezoekers met honger is er elke dag warme beenham, pensen met een broodje, boterhammen met plattekaas of kramiek en warme balletjes met krieken. Je kan er tevens alle bieren van Brouwerij Boon proeven, alsook de Oude Geuze Mega Blend 2015. In de brouwerijwinkel zijn ook alle bieren en bierglazen te koop. Er is een grote parking voorzien in de onmiddellijke nabijheid van de brouwerij. Wie met de trein reist, stapt af in het station van Lembeek. De brouwerij bevindt zich aan de uitgang van het station.

    Voor meer informatie kan je terecht bij brouwerij Boon, Fonteinstraat 65, 1502 Lembeek,       tel: 02/356.66.44, fax: 02/356.33.99, mail: toer.de.geuze@boon.be, www.boon.be

     

     

    15-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barbecu specialist

    Word een echte Broil King in de Broil King Cooking School

     

    Het Belgische Barbecuespecialist, invoerder van topmerken zoals Broil King, Morso en Beefeater, verwent de culinaire liefhebbers. Ze slaan de handen in elkaar met Andy Schoemaker voor de oprichting van een heuse Broil King Cooking School.

    Op drie vaste data per maand staan leuke en creatieve Broil King Barbecue workshops gepland, met verschillende thema’s zoals ‘start to barbecue’ en ‘pizza’s’. Een ware belevenis voor de barbecueliefhebber, want kokerellen op een Broil King biedt schitterende bakresultaten, alsof je gerecht uit een toprestaurant komt. Naast de vaste dagen waarop iedereen individueel kan komen proefbarbecueën, zijn er eveneens mogelijkheden om in groep de kneepjes van het vak te leren en een barbecue-event op maat te laten samenstellen. Ideaal voor een leuk familieuitstapje of een originele teambuilding.

    De Broil King Cooking school is een eerste kennismaking met de vele mogelijkheden van een Broil King gasbarbecue. Diegenen die al verkocht zijn aan hun Broil King krijgen nog extra tips en tricks om hun culinaire kunsten nog wat bij te schaven, op zowel Broil King toestellen als met diverse barbecueaccessoires.

    Meer info: www.broilkingcookingschool.be

    15-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Center Parcs Bois aux Daims

    Verblijf in een gezellige cottage of in een boomhuis omringd door de natuur!

     

    Center Parcs Bois aux Daims, ofwel het Hertenbos, het meest recente park van Center Parcs gelegen in de regio Poitou-Charentes ten zuidwesten van Parijs, is komende zomer de ideale gelegenheid voor gasten die op zoek zijn naar een unieke vakantie ervaring. Verblijf met het hele gezin in ruime, lichte cottages of in bijzondere boomhuizen midden in het bos. Bois aux Daims biedt bovendien diverse premium-diensten voor iedereen! De architecten hebben HEQ-gecertificeerde (hoge milieukwaliteit) cottages ontworpen die één zijn met het omliggende bos. In totaal zijn er 800 cottages (VIP, Premium, Comfort) en 9 boomhuizen met alle comfort en volledig uit hout vervaardigd.

    De natuur als decoratie : Het hout, de stenen en andere natuurlijke materialen zijn geïnspireerd op de omgeving. Met mosgroen, roestbruin en donkerpaars als kleuren waant men zich midden in de natuur. De woonkamer bestaat uit een grote, lichte ruimte met open keuken. De slaapkamers in terracottakleur zijn gedecoreerd met loof en de ruime terrassen verbinden binnen en buiten met elkaar.

    9 boomhuizen omringd door de natuur : Deze huizen voor vier personen bevinden zich hooggelegen en zijn omringd door naaldbomen. Ze bieden al het comfort van een cottage en er zijn veel natuurlijke elementen in het interieur verwerkt: balken, takken, houten meubels en grote ramen om optimaal van de groene omgeving te kunnen genieten.

    VIP-COTTAGES: GEZINSWONING

    Deze cottages bieden plaats voor twee tot 12 personen en beschikken over ruime kamers met een badkamer die als mini-spa is ingericht. Een hamam met mozaïektegels, designmeubels, een open keuken die met de woonkamer is verbonden en een open haard. Interieurarchitecte Caroline Deffis wilde een "vrolijke, landelijke ervaring creëren die het midden houdt tussen retro en eigentijds, een plek waar het hele gezin aan de grote houten tafel kan samenzitten".

    PREMIUM-COTTAGES: NATUURLIJKE COCON -COTTAGES: NATUURLIJKE COCON

    Een houten bed en gedempt licht dat tussen de takken van de bomen naar binnen schijnt. Een grote, lichte ruimte met open Amerikaanse keuken die is verbonden met de woonkamer, waar een authentieke kachel staat. De gast nestelt zich heerlijk op de zachte bank tussen de kussens en trekt zich terug in de slaapkamer die is voorzien van een badkamer met bubbelbad. Variërend van vier tot acht personen.

    COMFORT-COTTAGES: INDOOR TUIN

    Interieurarchitecte Sophie Jacqmin koos voor warmte, gezelligheid en wooncomfort. De Comfort-Cottage herinnert dankzij een speels gebruik van origineel meubilair aan de kindertijd. De woonkamer heeft iets weg van een indoor tuin, met een grote fauteuil die aan een picknickmand doet denken en een mooie salontafel. Het licht-donker contrast in de kinderkamers leent zich uitermate goed voor een schimmenspel. Variërend van vier tot acht personen.

    Cottages XXL : Voor een heerlijke vakantie met een vriendengroep, de familie of voor een reünie kunt u terecht in de grote cottages. Variërend van 12 tot 16 personen.

    PREMIUM-DIENSTEN VOOR IEDEREEN!

    Deli’Very : Ontbijt op bed, een gezellig diner door de traiteur bereid, aan het haardvuur of op het terras? Even de Deli’Very-dienst bellen en uw maaltijd wordt meteen aan de cottage geleverd. Ideaal voor wie net aankomt of op het punt staat te vertrekken.

    Leen een gezelschapsspel : Wat dacht u van een spelletje Monopoly, Time’s Up! of Trivial Pursuit? Aan de receptie kunt u een hele reeks gezelschapsspellen lenen voor het hele gezin. Gratis, op aanvraag.

    Arrangement ‘Fun Cooking’ : Alles voor steengril, barbecue of fondue wordt geleverd in de cottage: zowel materiaal als ingrediënten.

    Ontbijtarrangement : Ontbijtbuffet met keuze uit iets zoets of iets hartigs, koude of warme dranken. Ook aan de cottage geleverd.

    www.centerparcs.be

    14-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische primeur: de scanner met touchscreen

    Natuurlijk bij Carrefour!

     

    Veel sneller - Scant zelfs beschadigde codes - Vermeldt extra promo's op het scherm

    Carrefour pakt opnieuw innovatief uit. Want het leven van klanten vereenvoudigen, daar doet de grootdistributeur het voor. Iedereen kent de klassieke scanner in de winkel al. Nu is er een compleet nieuw model met touchscreen, die je gebruikt als een smartphone. Een primeur in België.

    Exclusief pilootproject : Carrefour koos voor de firma Zebra voor een exclusief pilootproject op wereldniveau. Gedurende vier maanden konden klanten en het personeel van de Hypermarkt Carrefour in Evere de scanner testen. We vroegen hen om hun mening.

    De vele voordelen van de scanner met touchscreen? Het toestel is veel sneller, het scant zelfs geplooide of beschadigde barcodes, het is ergonomischer en gebruiksvriendelijker, het verlicht scherm is groter en beter leesbaar, het is makkelijker om de lijst met gescande artikelen te bekijken en te controleren en het vermeldt extra promo's

    De 2e ter wereld : Intussen is de scanner ook in de Hypermarkten van Bierges en Schoten beschikbaar. Enkel een winkel in Italië beschikt al sinds februari over hetzelfde systeem. Carrefour is dus de enige speler in België – en de 2e ter wereld – die haar klanten deze innovatie aanbiedt.

    Aanvulling voor smartscan : Vanaf nu zijn alle nieuwe selfscaninstallaties uitgerust met scanners met touchscreen. Carrefour test op deze scanners binnenkort ook het zogenaamde couponingsysteem. Carrefour geeft het smartscansysteem (boodschappen scannen met je eigen smartphone) niet op. Het heeft bovendien een nieuwe versie van de applicatie klaar.

    Wat is de meerwaarde van de scanner? niet iedereen heeft een smartphone, de scanner heeft een handvat om op de caddie te bevestigen, de batterij van een smartphone is niet altijd opgeladen tijdens het winkelen.

    Eén ding is zeker: Carrefour ontwikkelt een waaier aan praktisch materiaal om het winkelen nog aangenamer te maken.

     

    13-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beleef het, film het, bekijk het! Onwijs gave gadget voor jonge helden (J/M)

    VTECH – Soms komt er speelgoed op de markt waardoor je acuut stik-jaloers op kinderen van nu wordt. Het is weer zover: VTech lanceert een onwijs gave gadget namelijk de Kidizoom Action Cam, een superslimme, stevige actiecamera waarmee de stoerste acties, stunts en overwinningen worden vastgelegd. Door de heer of dame in kwestie zelf natuurlijk. Zo’n schat aan selfies en bewegend beeld van hoge kwaliteit hadden we vroeger niet, dit bewijs van dapperheid ontbrak. Tot nu dan.

    Ready….set…action!

    Het moet gek lopen wil de Kidizoom Action Cam niet uitgroeien tot dé musthave van dit jaar. Was de selfiestick nog een hot item in 2014, met deze gadget gaat VTech drie stappen verder. Weg met brave selfies in de vorm van staan, lachen en schieten maar. Vanaf vandaag zijn het actiefoto’s en filmpjes waarmee jonge helden indruk maken op hun vrienden. Fimpjes en foto’s maken en direct terugkijken is het credo. De camera laat zich met bijgeleverde accessoires met gemak monteren op de kinderfiets, -helm of het skateboard, maar kan met de waterdichte behuizing ook mee op ontdekkingsreis onder water. Tot wel 2 meter diepte. Over je zwemkunsten en duikbravoure praat je niet langer, je komt met keihard bewijs!

    De Action Cam kan tegen een stootje en op het heldere LCD-scherm zijn acties meteen terug te zien. Dankzij een 4GB microSD-kaart (apart verkrijbaar) kunnen maar liefst 34.000(!) foto’s of 130 minuten filmopnames worden gemaakt. Foto’s en filmpjes bewerken de stoere kornuiten trouwens ook met hun Action Cam. Met grappige effecten, stempels en kaders worden zelfs suffe of mislukte acties met terugwerkende kracht legendarisch. Het apparaat is eenvoudig te koppelen aan computer, laptop of de tablet thuis. En wie uiteindelijk even genoeg heeft van zichzelf, kan lekker vooruit met de drie ingebouwde spelletjes. Gewoon op de bank thuis, ook voor actiehelden een fijn vooruitzicht.

    Verkoopprijs: VTech Kidizoom Action Cam voor stoere kids van 5 tot 12 jaar € 49,95 - € 59,95.

     







    13-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu ook een auto huren zonder creditcard!

    Sunny Cars introduceert het No Deposit pakket

     

    Sunny Cars biedt GEEN AlSecura pakket aan, dit was een april grap voor alle duidelijkheid. Maar vanaf 2 april wordt er wel een primeur gelanceerd, een pakket dat effectief boekbaar zal zijn. Sunny Cars maakt het als eerste in de verhuurmarkt mogelijk om een auto te huren zonder creditcard of contante waarborgsom. Het No Deposit pakket zal te boeken zijn op de Balearen, de Canarische Eilanden, Griekenland en Kroatië. De specialist staat zelf garant voor de waarborg en geeft hiermee gehoor aan de veel gestelde vraag om een auto te kunnen huren zonder creditcard.

    Antwoord op dé vraag uit de markt: Bij zowel reisbureaus als bij Sunny Cars is één van de meest gestelde vragen met betrekking tot autohuur of een auto gehuurd kan worden zonder creditcard. Klanten die geen creditcard hebben of een beperkte limiet, lopen tegen een probleem aan bij het voldoen van de verplichte waarborg. Tot op heden was slechts in een enkel geval een oplossing mogelijk door de waarborgsom contant te betalen. Met het No Deposit pakket behoort het betalen van een waarborgsom geheel tot het verleden.

    Beschikbaar op populaire zonbestemmingen: Het No Deposit pakket wordt gelanceerd voor de volgende populaire zonbestemmingen: de Balearen (uitgezonderd Formentera) – vloot 1; de Canarische Eilanden (behalve El Hierro, La Gomera) – vloot 1; Griekenland – vloot 1 en Kroatië - vloot 1. Er volgen binnenkort meer bestemmingen.

    Boeking maken: Een No Deposit boeking moet minimaal 10 dagen voor huuraanvang gemaakt worden. Tijdens het boekingsproces kun je filteren op ´geen waarborg´. In het getoonde overzicht met beschikbare huurauto´s is het pakket herkenbaar aan de aanduiding NoDeposit/FF/AD. Na reservering ontvang je een registratielink die je klant volledig dient in te vullen. Zodra de boeking is bevestigd, is de huurauto zonder waarborg geregeld en levert de klant ter plaatse alleen de voucher in om de huurauto mee te krijgen.

    Schade en verkeersboetes: Net als bij het standaard all-inclusive product zijn alle verzekeringen bij dit aanvullende servicepakket inbegrepen. Eventuele kosten voor opgelopen schade of verkeersboetes worden door de lokale partner doorgezet naar Sunny Cars. Alleen als de kosten niet onder de regeling ‘terugbetaling eigen risico’ vallen, stuurt Sunny Cars de rekening door aan de huurder.

    Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België bij Sunny Cars, over het nieuwe pakket: `Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om een creditcard te hebben. Met het No Deposit pakket hebben we voor hen een ideale oplossing ontwikkeld om toch een auto te kunnen huren op vakantie. Een waarborgsom kan bovendien flink oplopen, dus ook voor creditcardhouders met een beperkte limiet biedt het nieuwe pakket uitkomst. Dat er genoeg vraag is naar een dergelijke oplossing, is na de lancering enige weken geleden in Duitsland al duidelijk zichtbaar. Het aantal boekingen neemt in die markt in snel tempo toe. Ook voor België hebben we hoge verwachtingen.´Voor meer informatie: b2b.sunnycars.be

    12-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse zangeres brengt nieuwe single uit voor Make-a-wish Belgium
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Iedereen kent ze wel: de beelden van zieke kinderen die dankzij Make-A-Wish hun vurigste wens in vervulling zien gaan. Sinds zijn oprichting in 1990 heeft Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen zo al meer dan 2000 kinderen die vechten tegen levensbedreigende ziekten gelukkig gemaakt. Dankzij een honderdtal vrijwilligers en giften vanuit alle hoeken van het land weet de stichting ook in Vlaanderen voort te zetten wat 35 jaar geleden ooit begon in Arizona, toen de aan leukemie lijdende Christopher zijn droom in vervulling zag gaan en een dag lang politieagent mocht spelen. Als een Vlaamse zangeres haar nieuwe single mag verbinden aan Make-A-Wish, betekent dat dan ook wat, natuurlijk. Sofie Vanlimbergen, die op het podium staat als Shi, is trouwens een meer dan geknipte keuze: ook zij zag als kind haar eigen wens waar worden.

    Achtergrond

    De van oorsprong Zuid-Koreaanse Shi werd als baby geadopteerd toen ze amper zes maanden oud was en beleefde zelf waar zoveel wezen enkel van kunnen dromen: opgroeien in een liefhebbend gezin, dat haar een gelukkig leven en tal van kansen wist aan te bieden, waaronder een opleiding in zowel klassieke als moderne dans. Via haar samenwerking met Make-A-Wish wil Sofie iets terugdoen voor kinderen die het niet zo goed getroffen is en dat doet ze op de meest toepasselijke manier die je jezelf kunt bedenken: via een liedje. Zangeres worden is altijd Shi’s kinderdroom geweest en dankzij een onwrikbaar doorzettingsvermogen en een gezonde dosis positivisme is ze daar ook in geslaagd. Dat Shi toonvast is en geen beroep hoeft te doen op autocues en dergelijke technische ingrepen, maakt haar zowel op het podium als op cd een graag geziene gast. Dat ze haar optredens steevast kruidt met een knappe, positieve uitstraling, maakt de magische mix compleet.

    Sofie is natuurlijk niet aan haar proefstuk toe: in 2003 was ze halve finaliste van Idool en het jaar daarop werd ze kwartfinaliste. In 2005 zat ze in X-Factor bij de 20 beste deelnemers. Tal van optredens, privéfeestjes en evenementen zouden volgen, waaronder twee keer Nacht van Exclusief en gastoptredens met de BigBandLier en zelfs The Stamps (het oorspronkelijke gospelkoor van niemand minder dan Elvis Presley). Shi is bovendien een graag geziene gast bij clubs als Rotary en wist in 2009 haar eerste volledig album, Forever in My Heart, uit te brengen. Na zes jaar was het dringend tijd om opnieuw uit te pakken met een soloproject en dat werd dus de toepasselijk getitelde single Wish.

    Single: Wish is op 26 maart in première gegaan in het Atomium, waar Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen die dag een topevenement organiseerde. Ondertussen is de single ook beschikbaar via de website en de Facebookpagina van Make-A-Wish. Over een paar weken volgt dan iTunes.

    11-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Napoleon gegrilde gastronomie

    : Canadees barbecuemerk introduceert in België zijn innovatieve gasgrills

    Als het aan Napoleon® ligt, trek je deze zomer op gastronomisch avontuur in je eigen tuin. Met de nieuwe barbecues PRO665 en PRO885 verlegt het Canadese merk je grillgrenzen. Maar liefst acht verschillende bereidingswijzen – exclusief voor Napoleon® – laten je een wereld van gastronomische grillades verkennen. Van een sappig stukje runds over gerookte vis tot gelakte eend aan het spit. Of van knapperige groenten op de plancha tot zelfgemaakt brood.

    Grandioos grillen: De nieuwe Prestige PRO665 is een complete barbecue voor de veeleisende buitenkok. Zo kan je uiteraard een steak bakken, vlees dichtschroeien of groenten grillen. Maar even gemakkelijk serveer je je gasten een gerookt stukje vlees dankzij een geïntegreerde rooklade voor houtschilfers. Andere innovatie: de barbecue is uitgerust met een aantrekkelijk verlicht bedieningspaneel en interieurverlichting. Zin in een gebraad aan het spit? Ook dat is geen probleem, want je kan de Prestige PRO665 uitrusten met een draaispit.

    Ook nieuwkomer Prestige PRO825 heeft zijn naam niet gestolen. Deze 5 sterrengasbarbecue, volledig in roestvrij staal met accenten in chroom, oogt even elegant als impressionant. Wat dacht je van 6 onafhankelijk regelbare branders, 4 klassieke en 2 infrarode? Ook aan plaats geen gebrek, want je hebt royaal bakruimte (tot 50 hamburgers). Liever je eigen brood, taart of pizza bakken? Of zin in kip aan het spit? De Prestige PRO825, uitgerust met een aantrekkelijk verlicht bedieningspaneel en interieurverlichting, inspireert je tot in de later zomeruren!

    Napoleon®, 8 barbecues in één: Als specialist in gas- en houtskoolbarbecues kent Napoleon® de geheimen van buitengewoon barbecueën. Het familiebedrijf investeert fors in onderzoek en ontwikkeling, wat resulteerde in het exclusieve multi-baksysteem met acht verschillende bereidingswijzen.

    1. Infrarode Sizzle Zone™: De meeste Napoleon®-barbecues zijn uitgerust met een Sizzle Zone™. Dit unieke keramisch oppervlak, met duizenden minuscule gaatjes, absorbeert de energie van de vlam en geeft deze af onder de vorm van infrarode straling met een temperatuur tot 980°C. Deze intense hitte zorgt ervoor dat het voedsel op de grill meteen wordt dichtgeschroeid, waardoor de smaak en de natuurlijke sappen behouden blijven. Ideaal voor vlees bijvoorbeeld, sappig en smakelijk in de helft van de normale kooktijd ook. 2. Plancha: Op deze plaat in gietijzer verhit je een beetje olijfolie en je kan aan de slag. Vis, schaaldieren, vlees, groenten… je bakt alle ingrediënten – met weinig vetstof – in hun eigen sap waardoor je de authentieke smaak vasthoudt. 3. Teppanyaki: Bakken op een teppanyaki, een zware plaat in roestvrij staal, is niet alleen gezond, het is ook heel gemakkelijk en gevarieerd. De plaat warmt snel op waardoor je meteen groenten, vlees of vis kan opleggen. 4. Roken: Geef je graag een subtiele gerookte toets aan je gerechten? Dat kan met de Napoleon®-barbecues. De vochtige houtschilfers produceren rook die langzaam doordringt in vlees, gevogelte of vis.

    5. Direct bakken: Direct bakken – of het klassiek grillen op de barbecue door alle branders aan te zetten – pas je vooral toe bij gerechten die minder dan 20 minuten nodig hebben om te bakken of te grillen. 6. Indirect bakken: Vraagt je gerecht meer tijd op een lage temperatuur? Dan kies je voor indirect bakken. Het principe is vergelijkbaar met een traditionele oven – met de circulatie van warme lucht – maar tegelijk geef je je gerecht een authentieke barbecuesmaak mee. 7. Braadspit: Voor ambitieuze chef-koks ontwikkelde Napoleon® de braadspitfunctie, professioneel uitgerust met een tegengewicht en vier spitten. De infrarode achterbrander helpt je om je gebraad en gevogelte goudbruin à point te bakken. 8. Bakken op houtskool: Alle gasbarbecues van Napoleon® kan je uitrusten met de houtskool-optie: een compartiment in gietijzer voor houtskool. Het systeem is simpel – aansteken met gas en een paar minuten wachten tot de kolen gloeien – en je mist niets van het traditioneel barbecueën op houtskool.

    Napoleon®, van keizerlijk klein tot ambitieus groot: Alle barbecues van Napoleon® zijn uitgerust met professionele branders die een uniforme warmte verspreiden en een precieze temperatuurcontrole garanderen. De gebrevetteerde bakroosters hebben ook golvende grillstaven in roestvrij staal of gietijzer, zodat geen enkel ingrediënt tussen de grill valt. Napoleon® ontwikkelde verschillende series, op maat van de barbecuefan, hobbykok en professionele chef.: draagbare barbecues op gas, vanaf 199 euro; houtskoolbarbecues, vanaf 239 euro en gasbarbecues, vanaf 499 euro.

    In 1976 richtte Wolfgang Schroeter in het Canadese Ontario een kleine staalfabriek op, Napoleon®. Naast houtkachels en haarden produceerde het familiebedrijf ook barbecues. Een constante in de geschiedenis van Napoleon® is de sterke investering in engineering, onderzoek & ontwikkeling. Vandaag telt de onderneming meer dan 800 medewerkers en staat het merk gekend als technologische specialist in gas- en houtskoolbarbecues – de grootste privéonderneming voor barbecues in Canada ook. www.napoleongrills.be

     

     

              







    10-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carolus V festival: drie niet te missen tentoonstellingen

    Het Carolus V Festival dompelt Brussel van mei tot september 2015 onder in de renaissancetijd. Onder de vele aangeboden activiteiten bieden drie tentoonstellingen, die voor de gelegenheid worden georganiseerd, een uitgebreid en gevarieerd portret van de tijd van Keizer Karel: van wandtapijten, geneeskrachtige planten tot architectuur en kunst.

    Het Erasmushuis wordt 500 jaar oud (van 7 mei tot 30 augustus 2015 in het Erasmushuis). Het Erasmushuis is een van de oudste huizen in Brussel (1515). Vandaag herbergt het museum een verzameling schilderijen (Holbein, Bosch, Metsys), een bibliotheek met een rijke verzameling van oude uitgaven (Holbein, Bosch, Metsys) en een filosofische tuin. Ter gelegenheid van het Carolus V Festival krijgen de bezoekers een eigenhandig geschreven brief van Keizer Karel te zien in een vitrine die gewijd is aan de relaties tussen de Nederlandse humanist en de keizer van het Heilige Roomse Rijk.

    Vesalius, lijfarts van Keizer Karel (van 7 mei tot 30 augustus 2015 in het Coudenberg) Tussen schedelboren, klysma's en allerlei andere stukken uit die tijd maakt de bezoeker kennis met het buitengewone leven van de beroemdste arts uit de Brusselse geschiedenis en met de belangrijkste ziektes uit de Renaissance, die ongetwijfeld ook voorkwamen bij de entourage van de vorst met de vooruitstekende onderkaak.

    De wandtapijten ten tijde van Keizer Karel (van 22 mei tot 30 augustus 2015 in het Jubelparkmuseum). Deze kleine maar uitzonderlijke tentoonstelling van Brusselse wandtapijten is opgebouwd rond een van de beroemdste kunstwerken uit zijn collecties. Het wandtapijt werd in Brussel geweven in de XVIe eeuw en maakt deel uit van een reeks van vier wandtapijten die elk een verschillend tafereel van een legende tonen. Helaas werden deze vier meesterwerken in de loop van de geschiedenis van elkaar gescheiden. Tijdens de tentoonstelling die naar aanleiding van het "Carolus V Festival 2015" wordt georganiseerd, worden ze opnieuw met elkaar herenigd.

    09-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amawaterways lanceert nieuw schip: Amaserena

    De jonge rederij AmaWaterways breidt dit voorjaar met de AmaSerena zijn vloot uit. De maidentrip van dit rivierschip zal op 22 april in Amsterdam aanvangen. Het wordt een cruise op de Rijn, passend Enchanting Rhine genoemd. De AmaSerena is een zusterschip van de AmaPrima en vertaalt op verschillende vlakken de signatuur van AmaWaterways waarin modern design en luxe voorop staan. Het resultaat is een rivierschip dat een van de meest vooruitstrevende zal zijn.

    Ruime, heldere kajuiten met maximaal uitzicht: De kajuiten zijn uitgerust met kamerhoge ramen en dubbele balkons – het exclusieve AmaWaterways-principe van Twin Balconies - zodat licht overvloedig binnenstroomt en je volop van het passerende landschap kunt genieten. De kajuiten voelen niet enkel ruim aan, met 20 m2 zijn ze het ook. Mag het nog een tikkeltje meer zijn, dan kun je kiezen voor een van de suites die 28 m2 groot zijn. Het spreekt voor zich dat de AmaSerena is uitgerust met de laatste nieuwe snufjes en technologie: zo is er in elke kajuit internettoegang.

    Meerdere restaurants, wijn inbegrepen: De openbare ruimtes omvatten meerdere restaurants zodat je tijdens je verblijf aan boord verschillende dineeropties hebt. Uiteraard geldt ook op de AmaSerena de doorgedreven all-in die voor AmaWaterways typisch is: van de bubbels aan het ontbijt tot de wijn aan het diner, tijdens de maaltijden zijn alle dranken inbegrepen. Hetzelfde geldt voor alle georganiseerde uitstappen: te voet of met een gids en bus, ze zijn in de cruiseprijs inbegrepen. Zo ruim de kajuiten en openbare ruimtes zijn, zo beperkt is het aantal passagiers: slechts 164 uitverkorenen wat rust en doorgedreven persoonlijke bediening aan boord garandeert.

    Bijzonder op de AmaSerena is het ruime zonnedek met verwarmd zwembad en geïntegreerde pool bar zodat je zalig zwemmend, met een drankje, van het voorbijvarende landschap kunt genieten. Als afwisseling kun je je laten verwennen in de spa of het kapsalon, de spieren loswerken in het fitnesscenter aan boord of er aan wal zelf op uittrekken met de fietsen die gedurende de hele cruise gratis ter beschikking staan.

    Vaar als eerste mee op de Rijn: Het leven van de AmaSerena vangt op 22 april aan in de legendarische stad Amsterdam: daar zal ze het anker lichten voor een cruise van zeven nachten op de Rijn die je tot in Basel brengt. Onderweg bezoek je steden als Keulen, Koblenz, Rüdesheim, Straatsburg en Heidelberg: wedden dat je je hart aan het riviercruisen en de AmaSerena verliest? In mei vaart de AmaSerena op de Donau, van Praag tot Budapest. Er zijn nog enkele kajuiten vrij voor mensen die het schip willen testen.

    Algemeen AmaWaterways

    De vloot van AmaWaterways zal, met de nog verder geplande uitbreiding in 2015, uit twintig schepen bestaan: naast de AmaSerena komt ook de AmaVista dit jaar in vaart om de vloot te vervoegen die al bestaat uit de AmaReina (2014), AmaSonata (2014), AmaPrima (2013), AmaCerto (2012), AmaVerde (2011), AmaBella (2010), AmaLyra (2009), AmaDolce (2009), AmaCello (2008), AmaDante (2008), AmaLegro (2007), AmaDagio (2006). De nieuwste schepen van AmaWaterways zijn uitgerust met salons met dubbel balkon, verschillende restaurants, informatie- en internet ruimte, een verwarmd zwembad of whirlpool en talloze unieke design elementen. De AmaVoyages afdeling van de maatschappij heeft een vloot van vijf schepen: AmaVida (2013) op de Douro in Portugal, AmaLotus (2011)op de Mekong in Vietnam en Cambodja, AmaKatarina (herbouwd in 2011) op de Volga in Rusland en de Zambezi Queen (2009) op de Chobe in Botswana.

     

    09-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootse garnaalfeesten Oostduinkerke

    Grootse Garnaalfeesten op 27 en 28 juni in Oostduinkerke: Wie houdt van een gezellige sfeer en van lekker eten gaat op 27 en 28 juni naar de 66ste Garnaalfeesten in Oostduinkerke. Uiteraard spelen de garnaalvissers te paard de hoofdrol. De heerlijke snoepjes die ze vangen zal je ruimschoots en vers van de pers kunnen proeven. En voor nog meer proeverij zorgt de Orde van de Paardevisser die de dampende paardenvisserssoep bereidt en verkoopt. Op zaterdag 27 juni om 15u30 wordt het startschot gegeven van de wedstrijd van het garnalenvissen. Iedereen doet mee, niet alleen de garnaalvissers te paard maar ook de kinderen die hopen op een grote vangst met hun steeknetjes. Nog op zaterdag zorgt straattheater Mariette Crevette voor muzikale ambiance en iedereen mag deelnemen aan de zoektocht naar garnalen, verstopt in de winkelstraten van Oostduinkerke-Bad. Zondag 28 juni is wederom een smakelijke dag met van 11u00 tem 12u30 culinaire verwennerijen als vishapjes en garnaalsoep van de Orde van de Paardevisser en een culinaire verwennerij door gastkoks onder leiding van chef-kok Vincent Florizoone die overigens ook instaat voor de organisatie van de Flemish Food Bash met oa Gordon Ramsey op 5 juli op het strand van Oostduinkerke. Zeker niet te missen op de tweede dag van de Garnaalfeesten is de Garnaalstoet op zondagnamiddag om 15u30. Er stappen 60 groepen op en zij creëren een sfeerbeeld van het vissersleven en van de belangrijke historische momenten uit de geschiedenis van Oostduinkerke. Natuurlijk zijn Mieke Garnaal en haar eredames van de partij.

    Flemish Food Bash in Oostduinkerke op 5 juli met Gordon Ramsey : Heb je na het proeven van de zondagvoormiddag-hapjes tijdens de Garnaalfeesten zin in nog meer culinaire verrassingen dan ga je op 5 juli naar het strand van Oostduinkerke voor de Flemish Food Bash, best te omschrijven als een evenement ‘to taste, talk & share’. Een Rock n’Roll gastronomie op het strand van Oostduinkerke met achter het fornuis de beste chefs, waaronder ook de Britse chef Gordon Ramsey, achter de bar de beste tenders en achter de knoppen de beste dj’s. Dat belooft en dus alle foodies en pleziermakers daarheen ! (www.flemishfoodbash.com)

    Expo ‘Oesterpassie’ in het Nationaal Visserijmuseum NAVIGO: Niet alleen tijdens de Garnaalfeesten van 27 en 28 juni brengt Koksijde-Oostduinkerke een ode aan de zee. Dat gebeurt ook met de niet te missen Expo ‘Oesterpassie’ in het NAVIGO in Oostduinkerke. De Expo loopt van 13 juni tot 22 november 2015 en toont de geschiedenis van de verslaving van de mens aan oesters: de verslaving aan de smaak, aan de sensuele vorm en aan het geld dat de oesterhandel kon opbrengen…

    Nieuw Bezoekerscentrum Duurzame Visserij: Ga je naar de Expo Oesterpassie maak dan van de gelegenheid gebruik om een kijkje te nemen in het nieuwe Bezoekerscentrum Duurzame Visserij van NAVIGO. Het is een interactief gebeuren, met een eigentijdse tablettoer, waarbij je aan de hand van filmpjes, spelletjes, een quiz en heel wat kritische vragen en meningen kennis maakt met het zeer actuele thema ‘duurzame visserij’.

    Zomerse Visserijfolkloreavonden: Ook voor groot en klein en dus ideaal voor families zijn de Visserijfolkloreavonden die in NAVIGO plaatsvinden telkens op vrijdag van 10 juli tot 28 augustus. Je krijgt er een levendige voorstelling van de bezigheden van de vissersbevolking van weleer. Er is een demonstratie van diverse ambachten, er zijn optredens én heerlijke vishapjes met bijhorende drankjes die voor nog meer gezelligheid zorgen. Voor de kinderen is er een workshop in het museum. www.navigomuseum.be

    Nieuw openluchtzwembad aan het strand van Oostduinkerke: Op 28 juni wordt op de zeedijk, in het centrum van Oostduinkerke, het nieuwe openluchtzwembad officieel geopend. Het publiek kan er vanaf 29 juni terecht en op zaterdagavond 27 juni vindt er aan het zwembad een feestelijk klank- en lichtspel plaats met o.a. waterfonteinen.

    08-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alken Maes brengt succesvolle innovatiestrategie naar volgend niveau

    Brouwer wil consument verder uitdagen en dynamiek in Belgische biermarkt verhogen

    Innovaties verantwoordelijk voor 13% van totale omzet Alken-Maes

    Nieuwe campagne ‘Maes, Maak Meer Mee’ triggert om de routine te doorbreken

    Herlancering Mort Subite met nieuwe bieren, nieuwe verpakking en nieuwe glazen

     

    Bierbrouwer Alken-Maes profiteerde de afgelopen jaren volop van de ingezette innovatiestrategie en zet vandaag belangrijke nieuwe stappen om nog meer dynamiek te creëren op de Belgische biermarkt. Vijf jaar geleden formuleerde Alken-Maes als doelstelling dat de brouwer de drijvende kracht wilde zijn achter een lokale en diverse Belgische biermarkt. Verschillende bierinnovaties volgden, waaronder de vernieuwde Maes Pils met meer mout en meer karakter, en de dubbelverfrissende Maes Radler. Maes Pils werd in november 2014 bekroond met de prestigieuze gouden medaille voor de beste Europese pils in de European Beer Star Awards. Met Maes Radler creëerde Alken-Maes een volledig nieuw segment in de Belgische biermarkt. En hoe: Het scoorde meteen twee gouden sterren op de Superior Taste Award 2013. Maes Radler Pompelmoes won een jaar later twee gouden sterren op de Superior Taste Award 2014.

    Volgens CEO Erik van de Ven wil Alken-Maes ook de komende jaren de Belgische consument blijven verrassen en uitdagen: “In een biermarkt onder druk is vernieuwing essentieel om met succesvolle innovaties andere doelgroepen te bereiken en nieuwe consumptiemomenten te definiëren. Op dit moment zijn onze innovaties goed voor maar liefst 13 procent van onze omzet, het hoogste percentage van alle Belgische bierbrouwers.”

    Maes Radler, de meest succesvolle Belgische bierinnovatie van de afgelopen vijf jaar en de bekroning van Maes Pils zijn voor de brouwer het bewijs dat zij een antwoord biedt op de nieuwe trends en smaken. Maar ook de andere innovaties die de brouwer heeft gelanceerd, zijn telkens een schot in de roos. Zo biedt zij met Desperados en de nieuwe varianten Desperados Red en Verde een antwoord op de behoefte van de jongvolwassenen om betere party momenten te creëren De nieuwe seizoensvarianten van Grimbergen voldoen aan de vraag tot meer variatie in het aanbod en de internationale lancering van het abdijbier Affligem beantwoordt aan de trend tot meer elegantie en verfijning binnen de categorie. De nieuwste telg binnen Alken-Maes is Maes Radler 0,0%, een altijd verfrissende alcoholvrije variant van Maes Radler, ideaal om tijdens de lunch te drinken: een nieuw moment voor bier.

    Maes -Maak Meer Mee

    Na investeringen in de smaak en kwaliteit van Maes Pils en de internationale erkenning daarvan, is de tijd nu rijp voor een volgende stap. Lies Eeckman, Marketing Director bij Alken-Maes licht toe: “Met Maes willen we de Belgische bierconsument uit zijn routine halen, zowel wat betreft zijn keuze van pils als op sociaal vlak. We zijn ervan overtuigd dat wie openstaat voor nieuwe ervaringen, meer uit zijn leven haalt. Of het nu gaat om nieuwe mensen te leren kennen, onverwachte momenten aan te grijpen voor een spontaan feestje of voor een Maes Pils te kiezen in plaats van je gebruikelijke pilsmerk. Dat is waar Maes voor staat en daarom lanceren we vandaag onze nieuwe slogan ‘Maes, Maak Meer Mee’.”

    Zo lanceerde Maes recent een nationale campagne voor Belgische verenigingen om hun clubkas te spijzen. Lies Eeckman, Marketing Director bij Alken-Maes: “In België kennen we een zeer hechte verenigingscultuur, die een sociale verrijking vormt voor het leven van ontzettend veel mensen. Met onze campagne Vollenbak-voor-je-vereniging dragen we daarom graag ons steentje bij in een voor veel verenigingen lastige economische tijd.” Via de Vollenbak-actiesite www.maes.be/vollenbak/ kunnen verenigingen zich inschrijven om Maes-kroonkurken en lipjes van Maes-blikken te verzamelen. Elke Belgische vereniging kan zo tot 1.000 euro verdienen. De campagne is een groot succes met tot nu toe meer dan 1.100 ingeschreven verenigingen.

    Daarnaast ondergaat de verpakking van Maes Pils ook een in het oog springende make-over. Vanaf nu heeft Maes een nieuwe verpakking die de frisheid, smaak en kwaliteit nog beter benadrukt. http://maes-pils.prezly.com

    Mort Subite -Spontane Goesting

    Mort Subite staat voor het gamma artisanale kriek en gueuze lambicbieren van Alken-Maes. Deze bieren, die alle worden gebrouwen in de kleinschalige brouwerij van Kobbegem, kenmerken zich door het gebruik van wilde gisten die van nature enkel aanwezig zijn in de lucht van de Zennevallei, waardoor een proces van spontane gisting kan optreden. De belangrijkste innovaties zijn de introductie van een nieuwe Mort Subite Kriek Lambic en een Witte Lambic. De nieuwe originele verpakking grijpt terug naar de Brusselse roots en historie, met een ongekende ‘joie de vivre’ die je ‘Spontane Goesting’ doet krijgen.

    De nieuwe Mort Subite Kriek Lambic viel onlangs al in de prijzen op de International Brewing Awards. Mort Subite Kriek Lambic wordt gebrouwen met 30% meer verse Belgische krieken dan vroeger en daarmee zit het in de categorie van de kriek lambicbieren met het hoogste percentage krieken. Het is een toegankelijk bier met een perfecte balans tussen zoet en zuur. Daarnaast lanceert Mort Subite een nieuw jong en verfrissend lambicbier onder de naam Witte Lambic. Beide bieren werden ontwikkeld door meesterbrouwer Bruno Reinders, die daarvoor carte blanche kreeg.

    Wie Mort Subite zegt, zegt volmondig JA tegen het leven. Spontaniteit en ‘joie de vivre’ is waar het om draait. Zoals de arbeiders die tijdens hun lunchpauze in het bekende Brusselse café ‘A la Mort Subite’ graag het dobbelspel Pietjesbak speelden. De laatste worp, de Mort Subite, is waaraan het bier zijn naam en zijn unieke Brusselse geschiedenis ontleent. Vandaag staan die Brusselse roots van ‘joie de vivre’ en de elementen van het dobbelspel centraal in de nieuwe verpakking van alle Mort Subite-bieren.

    En er zijn ook vier nieuwe, verschillende Mort Subite-glazen voor de horeca. Wie dus op café een Mort Subite bestelt, weet nooit op voorhand in welk glas zijn bier wordt geserveerd, een verdere invulling van het spontaniteitselement. De vernieuwde Mort Subite Kriek Lambic, de nieuwe Witte Lambic en de overige Mort Subite-specialiteiten in nieuwe verpakking zijn vanaf nu verkrijgbaar in de winkel en de horeca. Naast de Kriek en de Witte Lambic bestaat het Mort Subite-gamma nog uit de Gueuze Lambic, de Kriek Lambic Tradition, de Oude Kriek Lambic en de Oude Gueuze Lambic. Voor meer informatie over Mort Subite: http://mort-subite.prezly.com

    Alken-Maes is als nummer twee dé innovatieve challenger op de Belgische biermarkt. Met pilsmerken als Maes en Cristal, Desperados, de abdijbieren Grimbergen en Affligem en de lambicbieren van Mort Subite bezit Alken-Maes een mooi uitgebalanceerde merkenportefeuille. Naast het hoofdkantoor in Mechelen beschikt Alken-Maes over drie brouwerijen in Alken, Opwijk en Kobbegem en drie distributieplatformen in Mechelen, Wellen en Middelkerke. Alken-Maes stelt zo’n 500 mensen tewerk, en het jaarlijks volume van 1,4 miljoen hectoliter zorgt voor een omzet van 200 miljoen euro. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.





    07-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis van Hereniging brengt ouderverstoting onder de aandacht

    Enkele dagen geleden kwam de website van Huis van Hereniging voor het eerst online. Bovendien werd er meteen een tweedaags internationaal symposium voorgesteld waarop een aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse experts zullen komen praten over een probleem waar onze rechtbanken vooralsnog door een tekort aan specifieke kennis geen adequaat antwoord op hebben: oudervervreemding en -verstoting.

    Ouderverstoting: een actueel thema

    Het aantal huwelijken in Vlaanderen bereikte twee jaar geleden een dieptepunt met 22.645 nieuwe koppeltjes. Tegelijkertijd werden er maar liefst 11.567 echtscheidingen opgetekend – het laagste cijfer sinds 1990, maar toch blijven we met dat aantal een van de absolute koplopers binnen West-Europa. Nog verontrustender is echter dat heel wat van de voormalige echtparen uit elkaar spatten in een echte vechtscheiding. Daarbij zijn de grootste slachtoffers niet zelden de kinderen. Als je dan ook nog eens weet dat het om ongeveer een vijfde van alle echtscheidingen gaat, begrijp je al snel dat er een probleem is. Wanneer een kind een van de ouders stelstelmatig afwijst, wijst dat volgens sommige therapeuten op het ouderverstotingstoornis (oorspronkelijk ‘Parental Alienation Syndrome’ of ‘PAS’ in het Engels). Het is vaak – maar niet altijd – een gevolg van ernstige conflicten tussen gescheiden ouders, waarbij een van hen de eigen zoon(s) of dochter(s) tegen de ander opzet. Dat gebeurt niet noodzakelijk onbewust en is vaak een gevolg van frustratie, woede of angst naar de vroegere wederhelft toe.

    Hoewel de stoornis zelf voorlopig nog niet is opgenomen in de DSM (het handboek voor psychiatrie) en voor een aantal psychologen een controversieel construct blijft, is zowat iedereen het er wel over eens dat ouderverstoting bestaat en gradaties kent. Bovendien is het onderwerp brandend actueel. Zo konden we deze maand in Humo het relaas lezen van de dertienjarige Amber, die het contact met haar moeder twee jaar lang verbrak, na allerlei aantijgingen van haar vader. Ook nu nog verblijft het meisje in een instelling, waar men onderzoekt wat maakt dat ze haar vader momenteel niet wil zien. Rond dezelfde periode verschenen er twee andere verhalen, het ene eveneens in Humo en het andere in Dag Allemaal, deze keer van respectievelijk een moeder en een vader. Niet toevallig gaat het om twee initiatiefnemers van het Huis van Hereniging, een nieuwe vzw die probeert een oplossing te bieden aan ouders en kinderen die met het fenomeen ouderverstoting te maken hebben.

    Een complex probleem : Niet elk kind dat een van zijn of haar ouders niet meer wil zien, doet dat omwille van manipulatie door de andere ouder. Soms is er effectief iets gebeurd waardoor de wens om afstand te houden begrijpelijk is, zoals bij misbruik. In andere gevallen gaat het echter om beïnvloeding van een van de ouders en/of familieleden. Zo wordt de vroegere wederhelft soms doodgezwegen, wordt er niet gereageerd wanneer het kind liefde voor de andere ouder uitdrukt, wordt de persoonlijkheid of levensstijl van de ander openlijk aangevallen, wordt de zoon of dochter gebruikt als een soort spion, wordt eerder ongelukkig gedrag in een specifieke situatie veralgemeend, worden normale verschillen met de andere ouder gepresenteerd als onoverkomelijke problemen, wordt het kind als bondgenoot gebruikt in een gevecht met de ex, wordt er gelogen of wordt het kind zelfs gehersenspoeld. In dat soort gevallen wil het Huis van Hereniging een oplossing bieden.

    Het spreekt voor zich dat ouderverstoting een complex onderwerp is. Vaak wil slechts een van de (minstens) drie betrokken partijen een uitweg zoeken, terwijl de zoon of dochter zichzelf tegenspreekt, geen positieve dingen over de verstoten papa of mama kan bedenken, de verstoten ouder van allerlei zaken beschuldigt, een eenzijdige alliantie aangaat met de andere ouder, enzovoort. De gevolgen zijn vaak schrijnend: de betrokken kinderen krijgen in veel gevallen te kampen met allerlei psychologische en fysieke ongemakken en problemen, terwijl ook de verstoten ouder het logischerwijs zwaar te verduren krijgt. Daar komt dan ook nog eens bij dat ouderverstoting niet door iedereen wordt erkend als een op zichzelf staand gegeven en er binnen de therapeutische en juridische wereld heel wat discussie is over de precieze aard en definitie ervan. Bovendien is men vaak nog niet vertrouwd met het onderwerp. Het zorgt er allemaal voor dat een behandeling doorgaans niet of erg moeizaam gebeurt. Sterker, nog: er wordt geschat dat slechts een tiental procent van iedereen die ermee te maken krijgt ook therapie zoekt. De opvolging wordt ook nog eens bemoeilijkt wordt omdat gespecialiseerde behandeling nog niet of nauwelijks voorhanden is.

    Het Huis van Hereniging heeft ervoor gekozen om te werken volgens het Canadese ‘Family Reflection Reunifaction Program’, dat volgens de eerste onderzoeken een succespercentage van maar liefst 95 procent behaalt, terwijl traditionele therapie doorgaans weinig of zelfs helemaal niet blijkt te helpen. Dat is een intensief herenigingsprogramma waarbij het kind gedurende 4 tot 5 dagen en onder gespecialiseerde begeleiding wordt samengebracht met de verstoten ouder, in ons geval op een prachtige site te Houwaart of zelfs in een resort of hotel. Hiervoor is vanzelfsprekend een duidelijk omschreven opdracht, een ondertekend akkoord van beide ouders en een gerechtelijk kader nodig.

    Daarbij is ook de opvolging van primordiaal belang. Bovendien is het vanzelfsprekend belangrijk om er zeker van te zijn dat het wel degelijk om ouderverstoting gaat en niet om een terechte vlucht van het kind voor een ouder die hem of haar heeft mishandeld. Daarom moet de rechtbank eerst een onderzoek instellen wanneer het omgangsrecht niet nageleefd wordt. Dat wordt momenteel echter zelden gedaan en daar wil het Huis van Hereniging verandering in brengen.

    Onze vzw wil informeren, het juridische apparaat bewust maken van het probleem, een hervorming bekomen in de manier waarop ons gerecht het onderwerp benadert, steun bieden aan de verstoten ouder en zoals hierboven vermeld een programma aanreiken waar alle partijen uiteindelijk beter van worden. Daartoe werken we samen met gespecialiseerde therapeuten en andere experts.

    Tenslotte zal er op 28 en 29 mei 2015 in het Federaal Parlementsgebouw te Brussel een internationaal ‘Parental Alienation’-symposium plaatsvinden met bekende gastsprekers als prof. dr. Hubert Van Gijseghem, psychotherapeut Benoît Van Dieren, meester Geert Decock, dr. Kathleen Reay, e.a.

     

     

     

     

     

    07-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 nieuwe hoteluitbaters in Oostkantons met label 'bed+bike'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De populariteit van het fietstoerisme in de Oostkantons is nog toegenomen. In het tweede jaar na de invoering van het “bed+bike” label voor fietsvriendelijke verblijfplaatsen, kregen nog 9 nieuwe uitbaters dit label. Het verblijfsaanbod met de bijzondere service voor fietstoeristen wordt zo uitgebreid naar 33 uitbaters.

    De Oostkantons worden door meer en meer bezoekers als een echte fietsbestemming bestempeld en hierin speelt de Vennbahn een belangrijke rol. Het aantal toeristen dat buiten de gebruikelijke toeristische gebieden van de regio in de richting van de Vennbahn gaat, is opvallend. Dag- en weekendtoeristen, lange afstandsfietsers wier route door de Oostkantons loopt, werkelijk iedereen vindt zijn gading. Meer en meer uitbaters erkennen het potentieel van het “nieuwe” fietstoerisme en bieden de gasten een op maat gemaakt verblijf. Er is dan ook een grotere toeloop van het ADFC-label.

    Voor het fietsseizoen 2015 komen er bovenop de 24 uitbaters die al over het label beschikten, nog de partnerbedrijven van het Toeristisch Agentschap Oost-België bij:          Ambassador Hotel Bosten, Eupen; Domaine des Hautes Fagnes, Ovifat; Eifel-Ardennen Jugendherberge, St.Vith; Hotel Dreiländerblick, Ouren; hotel Paquet, Burg-Reuland; Hotel-Restaurant Tychon, Eynatten; Hotel Zum Burghof, Schönberg;           Hotel Zur Post, St.Vith en Val d’Arimont Hotel Resort, Malmedy              

    „bed+bike“-verblijfplaatsen zijn ingesteld op de speciale behoeftes van fietsers, d.w.z. :mogelijkheid tot overnachten zonder een verplicht aantal minimum overnachtingen, uw fiets staat op een veilige plaats, droogruimte voor natte kleding en uitrusting, herstelmateriaal voor kleine reparaties ter beschikking, bij grotere pech wordt u verder geholpen door de dichtstbijzijnde werkplaats en informatiemap met ondermeer regionale wandelkaarten en bus- en treindienstregelingen waardoor het eenvoudig is om leuke uitstappen te plannen in de omgeving.

    Door het „bed+bike“ label kunnen de Oostkantons hun belang als fietsregio verder uitbouwen. Alle gecertifieerde „bed+bike“ verblijfplaatsen zijn te vinden via www.eastbelgium.com/bedandbike en in de nieuwste uitgave van het Toeristisch Agentschap Oost-België „Vennbahn-tochtenplanner“. Bij de infrastructuur hoort een fietsnetwerk van meer dan 850 km. Vooral het fietsknooppunt Velotour en de unieke Vennbahn, die van Aken door de Oostkantons naar Troisvierges (Luxemburg) leidt, zijn ontzettend populair.

    De “Allgemeine Deutsche Fahrrad-Club” (ADFC) is de belangrijkste belangen-en consumentenorganisatie voor fietsers in Duitsland. De organisatie telt ongeveer 140.000 leden. Sinds het midden van de jaren negentig kregen meer dan 5.500 bedrijven in Duitsland het "bed+bike” label. Intussen zijn er ook in België, Luxemburg en Oostenrijk „bed+bike“ labels. www.eastbelgium.com/bedandbike

    06-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ice Crime, een ijsje waar je volop Ja tegen zegt!

    Belgisch ijsfabrikant Just Ice speelt in op trend van gezonde voeding en breidt assortiment ijs met zoetstoffen uit stevia verder uit!

    Iedere dag een ijsje oplepelen, zonder gevolgen voor de lijn? Geen suiker, geen schuldgevoel… dat is het motto van de Belgisch roomijsfabrikant Just Ice. Iedere dag een ijsje oplepen zonder gevolgen voor onze lijn of gezondheid, Ice Crime zorgt voor het ultieme smulplezier. Peter De Jaeger en Tifanny Christiaens, het koppel achter Just Ice, zijn sinds de lancering van Ice Crime ijverig bezig om het recept voor hun ijs met zoetstoffen uit stevia volledig op punt te stellen. Het resultaat mag er dan ook wezen. Ice Crime biedt alle voordelen van stevia in combinatie met een romige, volle smaak en smeuïge textuur. Een ijsje waar je volop JA tegen zegt!

    Nog meer keuze en smulplezier:

    Wie aan de zomer denkt, denkt vaak ook meteen aan een verfrissend ijsje. Deze zomer voegt Just Ice een nieuwe referentie toe aan zijn smakenpallet van Ice Crime. Naast het smeuïge en romige VANILLE-IJS, kan je nu ook genieten van de verkwikkende smaak MOKKA. Met deze twee klassieke en meest geliefde smaken heeft de roomijsfabrikant alvast alles in huis om deze zomer de show te stelen!

    Naast het nieuwe mokka-ijs lanceert Just Ice nu ook MULTIPACKS voor de echte zoetebekken! Het bevat een assortiment van de best verkochte smaken VANILLE, CHOCOLADE EN MOKKA. In elk Ice Crime multipack vind je vier kleine cups van 120ml terug met een handig lepeltje. Een ideale versnapering voor onderweg of als dessert. Elk potje telt minder dan 100kcal!

    Wonderlijk alternatief voor suiker: Nog meer goed nieuws voor de lekkerbekken onder ons, want het ijs van Ice Crime is niet alleen goed voor de lijn, maar biedt nog tal van andere voordelen. Zo helpt de aanwezige hoeveelheid stevia in het ijs de bloeddruk en cholesterol te verlagen, je hebt geen last meer van een zware maag of opgeblazen gevoel en het is bovendien nog eens lief voor de huid! Kortom, een wonderlijk alternatief voor suiker.

    Geen bittere nasmaak van Stevia! Als jonge speler op de Belgische roomijsmarkt staat Just Ice garant voor ambachtelijke en heerlijk smeuïg kwaliteitsroomijs dat alle harten sneller doet slaan. Het bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel en zorgde voor een frisse wind in de roomijsmarkt door de lancering van het unieke recept van Ice Crime. Meester glacier Peter De Jaeger en Tifanny Christiaens gingen aan de slag met het van nature zoete plantje stevia en slaagden er glansrijk in om heerlijk en gezond ijs op de markt te brengen. De bekende bittere nasmaak van stevia werd vakkundig weggewerkt en is nergens te bespeuren. Ice Crime biedt alle voordelen van stevia in combinatie met een romige, volle smaak.

    GEZONDE VOEDING

    Met Ice Crime speelt Just Ice in op de heersende trend van gezonde voeding en aandacht voor tandzorg (bij kinderen), alsook het minimum gebruik van toegevoegde suikers in voedingswaren. “Consumenten zijn steeds meer en meer op zoek naar suikervrije producten en willen gezonder leven, waardoor het belang en de bekendheid van stevia toeneemt”, aldus mede-oprichter Tifanny Christiaens. Stevia is dus een perfect calorie-arm vervangmiddel voor suiker, want het is een natuurlijk product en bevat tot 40% minder calorieën.

    3 referenties om van te watertanden

    ICE CRIME VANILLE / MOKKA 1L (NIEUW!) Heerlijk natuurlijk gezoet ijs in 1l dozen en verkrijgbaar in de smaken vanille en mokka. Ice Crime Vanille verkrijgbaar bij Delhaize, Spar, Match, Smatch en Cora. Ice Crime Mokka verkrijgbaar bij Delhaize, Match, Smatch en Cora - Advies verkoopprijs: 4,29 euro.

    ICE CRIME MULTIPACK 4X 120ML (NIEUW!) Assortiment van de best verkochte smaken binnen het roomijsschap: vanille, mokka en chocolade. Bevat vier 120ml cups met een handig lepeltje (ideaal voor onderweg of als dessertje thuis). Één potje bevat minder dan 100kcal! Ice Crime Multipack verkrijgbaar bij Spar - Advies verkoopprijs: 4,46 euro

    Just Ice is een jong, dynamisch Belgisch bedrijf dat roomijs en aanverwante producten produceert. Het bedrijf werd opgericht in 2011 door meester glacier Peter De Jaeger en Tifanny Christiaens en veroverde gestaag het land met heerlijke, vernieuwende producten. Als nieuwkomer op de roomijsmarkt staat Just Ice garant voor ambachtelijk en heerlijk smeuïg kwaliteitsroomijs met een unieke insteek en exclusief smakenpallet. Met de lancering van Ice Crime brengt het bedrijf vier ijssmaken met zoetstof uit stevia op de markt en speelt daarmee in op de trend van gezonde voeding. In 2013 nam Just Ice ook deel aan het TV-programma Topstarter en de N-powerment Challenge. Met dit laatste won het koppel een nationale krantencampagne van maar liefst 1 miljoen euro! Dankzij het groeiend succes van Just Ice zijn de producten van Ice Crime nu ook te koop in Luxemburg, Nederland, Frankrijk en Noorwegen.

    www.just-ice.be - www.icecrime.be

     







    06-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eat! Brussels, drink Bordeaux! verhuist naar Warandepark

    Het gastronomisch festival van Brussel, eat! BRUSSELS, drink! BORDEAUX, was een groot succes in september 2014. De Bordeaux wijnen hebben dus niet getwijfeld om opnieuw samen te werken met visit.brussels voor de editie van 2015 die zal plaatsvinden van 10 tot 13 september. Daarnaast verhuist het festival naar het hart van de Europese hoofdstad, meer bepaald naar het Warandepark in Brussel.

    eat! BRUSSELS, drink! Bordeaux is niet alleen het gastronomisch festival dat de culinaire kwaliteit en diversiteit van Brussel aantoont door Brusselse restaurants met heerlijke specialiteiten uit alle hoeken van de wereld in de kijker te zetten. Het is ook het festival van de wijn uit de Bordeaux streek en dus een niet te missen evenement voor iedereen die graag een glas wijn drinkt, zowel beginners als kenners, occasionele drinkers of fervente liefhebbers.

    eat! BRUSSELS, drink! BORDEAUX in het Warandepark: Voor haar vierde editie verhuist het festival en van 10 tot 13 september zal het één van de meest prestigieuze groene plekjes van de hoofdstad doen opleven : het Warandepark in Brussel. Dankzij deze ideale ligging, zal eat ! BRUSSELS, drink ! Bordeaux, gedurende dit lange weekend een ontmoetingsplaats zijn voor ontspanning, gastronomisch genot, en het degusteren van Bordeaux wijnen. Een moment om te delen met familie, vrienden of collega’s.

    Hernieuwde samenwerking met Bordeaux wijnen: Vorig jaar werden de Bordeaux wijnen partner van dit gastronomisch festival, om geserveerd te worden bij de culinaire specialiteiten van de Brusselse restaurants en zo deze gastronomische ervaring compleet te maken. Gezien het succes van deze mooie combinatie, kondigen visit.brussels en de Bordeaux wijnen met vreugde de verderzetting van hun samenwerking, voor het tweede jaar op rij, aan. Tijdens de vier dagen van het festival zullen meer dan 50 wijnmakers en handelaren uit de Bordeaux streek verschillende degustatiepaviljoenen uitbaten, om de bezoekers de producten van 110 000 hectare wijngaard, in alle verschillende kleuren en stijlen, te laten ontdekken.

    De nieuwe website eat! BRUSSELS, drink! BORDEAUX staat binnen enkele dagen online. Degustatie- en wijnpassen zullen er heel binnenkort aan een voordelig tarief beschikbaar zijn.

    05-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!