Inhoud blog
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    25-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boeren en Buren!

    Is de oplossing om rechtstreeks bij kleinschalige landbouwers die hun vak verstaan te kopen. Het principe is eenvoudig. Via het internet bestelt u wat u wilt, wanneer u wilt: fruit, groenten, brood, kaas, vlees, drankjes…Elke week spreekt La Ruche met u af op een vaste plaats, u haalt uw bestelling op en ontmoet de producenten op een gelegenheidsmarkt. De rol van een bijenkorf – de ruche uit de naam – bestaat erin een rechtstreeks contact tussen de producent en de koper tot stand te brengen. Het idee komt uit Frankrijk, maar vindt steeds meer ingang bij ons en dat is prima! We leven in een prachtige tijd waarin een nieuwe manier van consumeren ontstaat

    HET PRINCIPE?

    Lokale producenten en consumenten met elkaar in contact brengen via een website en dit met de bedoeling een virtuele markt creëren, waar meerdere producenten samenkomen en de leden hun producten kunnen aanbieden. Elke week worden er verkopen georganiseerd, de "bijen" bestellen en betalen via het internet, om hun aankopen vervolgens op te halen in de "korf" waar ze ingeschreven zijn, op een vast uur en een vaste plaats.

    HET VERHAAL ACHTER HET SUCCES

    Het idee voor Boeren & Buren (La Ruche qui dit Oui!) kwam van culinair designer Guilhem Chéron en kreeg concreet vorm in 2011, toen hij zich associeerde met de informaticus Marc-David Choukroun. Het platform werd gelanceerd en oogstte meteen succes. Dat jaar gingen 24 Ruches open, met als eerste die in Le Fauga, bij Toulouse. In 2013 krijgt La Ruche qui dit Oui! een internationale dimensie en opent Ruches in andere Europese landen. Het concept is een succes en de gemeenschap blijft groeien.

    In mei 2015 telde het bedrijf 750 Ruches in heel Europa, met meer dan 5.000 producenten en 140.000 ingeschreven klanten: een echte gemeenschap van liefhebbers van lokale producten die gezond, lekker en duurzaam willen eten is geboren!

    GEBRUIKSAANWIJZING

    De producent stelt zijn producten aan La Ruche voor via het internetplatform. Elke week selecteert de verantwoordelijke van La Ruche de producten die hij wil aanbieden. De leden worden op de hoogte gehouden dat de verkoop geopend is en plaatsen hun bestelling online. Op de distributiedag komen de leden hun producten ophalen bij de producenten.

    DE SPELERS

    DE PRODUCENTEN: 5 goede redenen om een ruche te bevoorraden: om van een nieuwe afzetmarkt te genieten; om een rechtstreekse band met de klanten te smeden; om niet met onverkochte waren te blijven zitten; om zonder engagement gebruik te kunnen maken van een flexibel systeem en om contacten te leggen met andere producten.

    DE VERANTWOORDELIJKEN VAN DE RUCHES

    Ze komen uit alle milieus, alle streken en hebben allerlei soorten carrières achter zich. Bedoeling is producten binnen een straal van 250 km te contacteren en tegelijk rekruteren de verantwoordelijken leden die lokale producten willen kopen.

    5 goede redenen om een ruche te openen? De inwoners een kwaliteitsvolle voeding bieden; de landbouwers en ambachtelijke producten uit de streek steunen; een band smeden binnen de buurt of het dorp; op autonome wijze een project leiden en een bijkomend inkomen verdienen.

    DE LEDEN

    Waarom aansluiten bij een Ruche ? Om verse hoogwaardige producten te verbruiken en om producten te kopen voor een eerlijke prijs. Om een band te scheppen met de producenten, om tot een lokale gemeenschap te behoren en om op een nieuwe manier boodschappen te doen.

    LA RUCHE IN EEN NOTENDOP

    België ontsnapt niet aan de nieuwe trend, 58 Ruches werden opgericht sinds september 2013 (9 in Brussel, 37 in Wallonië en 12 in Vlaanderen), ze tellen 280 producenten, zijn goed voor 7.500 bestellingen van de ruim 46.000 leden, 70% van de Ruche-verantwoordelijken zijn vrouwen. De gemiddelde afstand tussen de producent en de Ruche bedraagt 32 km.

    EEN SOCIALE EN SOLIDAIRE VORM VAN ONDERNEMEN

    De site van la Ruche qui dit oui! stelt de technologie ten dienste van de sociale vernieuwing. Dankzij de distributie ontstaat opnieuw een economie gebaseerd op vertrouwen en groeit een gemeenschap. La Ruche qui dit oui! begeleidt de producenten binnen het netwerk in hun financieringsprojecten via de platformen Hellomerci en Kiss Kiss bank Bank.

    Meer weten ? : https://beorenendburen.be

     

     

     





    25-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Om helemaal op kracht te komen!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Verminderde vitaliteit? Voorbijgaande vermoeidheid? Doffe huid? Vermoeide blik… Een ophoping van toxines is mogelijk de schuldige! Detoxprogramma op basis van planten!

    Toxines zijn alle bestanddelen die giftig kunnen zijn voor ons organisme. Ze dringen ons lichaam vooral binnen via de voeding (50%), de ademhaling (40%) en de huid (10%). Tijdens de evolutie heeft ons lichaam wel een zuiveringssysteem ontwikkeld (via onze 5 eliminatieorganen), maar door onze zittende levensstijl, onze eetgewoonten en de vervuiling worden we aan meer toxines blootgesteld dan ons lichaam op natuurlijke wijze kan verwerken. De toxines hopen zich op: ons lichaam krijgt het zwaar te verduren, produceert steeds meer vrije radicalen (die een vroegtijdige veroudering van de cellen veroorzaken) en bepaalde essentiële functies verzwakken.

    De Ortis oplossing

    Help uw lichaam om dit teveel aan toxines te verwijderen! Een detoxprogramma heeft als doel een duwtje in de rug te geven aan de 5 eliminatieorganen om overtollige toxines te verwijderen. U zult zich verlicht en minder moe voelen! Laboratoires Ortis ontwikkelde twee detoxprogramma’s volgens uw behoeftes van het moment: Programma met diepgaande werking: DETOXINE en Express programma: ZUIVEREND EXPRESS

    Detoxine:  

    Deze formule combineert een mengeling van planten met wetenschappelijk bewezen, zuiverende eigenschappen: Artisjok en Berk: ondersteunen de leverwerking; Paardenbloem, Groene thee en Berk: ondersteunen de eliminerende nierfunctie; Tamarinde: bevordert de darmtransit; Venkel: bevordert een goede spijsvertering en het Driekleurig viooltje draagt bij tot een zuivere huid. Deze unieke combinatie van bio planten, samen met fucus*, gaat op 3 verschillende manieren werken voor een optimaal resultaat. *Alleen de smaak appel bevat geen fucusn hierdoor kunnen personen met schildklierproblemen toch een programma volgen. De formule Detoxine zorgt voor een werking op het energiemetabolisme dankzij het jodium van de fucus, Vochtafvoerende werking voor een lichter lichaam en tevens een Ontgiftende werking die de normale functies van de lever ondersteunt, de darmtransit en de eliminerende nierfunctie bevordert. Smaken: framboos-veenbes, perzik-citroen, groene thee, appel.

    Los 12 ml DETOXINE op in een groot glas water, in een klein flesje of nog beter, in uw dagelijkse fles water van 1,5 l. Programma van 20 dagen. Aanbevolen verkoopprijs: 19,99 €

    Zuiverend express:

    Geen tijd om aan een programma met een diepgaande werking te beginnen? Wilt u een gezuiverd lichaam na slechts één week? Laboratoires Ortis ontwikkelde een Express formule als ideale inleiding voor een afslankingsproduct. Deze combinatie van planten bevat vooral veel berk (optimale concentratie van 1200 mg/dag equivalent aan 6 g droge planten) en venkel om de detoxfuncties van het organisme snel te activeren: Artisjok en Berk: ondersteunen de leverwerking, Groene thee en Berk: ondersteunen de eliminerende nierwerking, Tamarinde: bevordert de darmtransit en Venkel bevordert een goede spijsvertering. Smaak: passievrucht-granaatappel Zonder fucus. Elke ochtend een flesje opdrinken, puur of verdund in een groot glas water. Aanbevolen verkoopprijs: 13,25 €.

    Extra tips: Let meer op uw voeding: eet vooral fruit (meloen, peer), groenten met een vochtafdrijvende werking (artisjok, selderij, komkommer, tuinkers, prei,…), peulvruchten (linzen, kikkererwten, bonen,…) en volkorengranen. Vermijd snoep, frisdrank en alcohol. Drink meer water: dagelijks minstens 1,5 l. Gebruik minder stimulerende middelen: drink wat minder koffie. Vermijd sigaretten. Beweeg: ga sporten, bij voorkeur in de buitenlucht, dat bevordert de ventilatie. Zweet: laat u verleiden tot een sessie in de sauna of de hammam (tenzij afgeraden vanwege medische redenen). Ontspanning: een heerlijke massage door deskundige handen kan bijzonder ontspannend en verkwikkend werken. www.ortis.com

    25-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Bloementapijt, een handleiding
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Twee jaar geduld en voorbereidingen voor 4 dagen van kleurrijke magie… dat is de tijd die nodig is om het Brusselse Bloementapijt te bedenken en vorm te geven. Op deze eeuwenoude locatie is geduld een vaste waarde: de stenen hebben alle tijd van de wereld.

    Het thema kiezen, het ontwerp tekenen, evalueren en daarna het juiste aantal begonia’s laten groeien, rekening houdend met de kleuren. Er zullen er zo’n 600.000 nodig zijn, dicht bijeengepakt, om de motieven te tekenen en om dit unieke tapijt reliëf en de nodige kleurschakeringen te geven.

    Een precieze en delicate coördinatie : De begoniavelden liggen allemaal in één regio in Vlaanderen. Gedurende verschillende maanden planten en verzorgen de bloementelers de begonia’s zodat ze de juiste kleuren en benodigde hoeveelheden verkrijgen om het Bloementapijt tot leven te wekken. Op de beslissende dag zullen de bloementelers de bloemen zo snel mogelijk plukken, verpakken en vervoeren zodat dit tijdelijke tapijt zo lang mogelijk kan bestaan.

    Een honderdtal vrijwilligers in actie: Op D-day wordt de tekening van het tapijt op “ware grootte” op een transparante plastic folie met microperforaties overgezet. Daarna staan een honderdtal gemotiveerde vrijwilligers voor een zeer delicate taak: ze moeten deze reusachtige tekening “inkleuren”. Daarbij houden ze rekening met de schakeringen van de begonia’s, die ze heel dicht tegen elkaar plaatsen. Zo zorgen ze voor een microklimaat met een constante vochtigheid die de versheid en de kleurenvariaties van deze typisch Belgische bloemen garandeert.

    Dit hele werk wordt in verschillende dagen uitgevoerd zodat het Bloementapijt tijdig uitgerold kan worden voor de inhuldiging op 12 augustus. Dit tijdelijke kunstwerk zal uitzonderlijk 4 nachten en 4 dagen bewonderd kunnen worden.

    VLAAMSE BEGONIA: UNIEK IN DE WERELD

    Een lange bloeiperiode, een breed kleurenpallet, diverse vormen en geschikt voor border en terras. Dat zijn de troeven van de Vlaamse begonia, resultaat van jarenlange traditie en vakmanschap. Geen wonder dat de Vlaamse begonia zelfs succes heeft tot in Japan en Amerika.

    Traditie en vakmanschap: Vlaanderen is de belangrijkste producent van knolbegonia’s ter wereld, dankzij een rijke traditie van zaadselectie en knolproductie. Jaarlijks worden ongeveer 20 miljoen knollen uitgevoerd naar Europa, Noord-Amerika en Japan.

    De teelt is vooral geconcentreerd in Oost-Vlaanderen en meer specifiek in de regio rond Gent. De selectiebedrijven zijn continu op zoek naar nieuwe kleuren en bloemvormen. Vooral de dubbele begonia’s en de hangende soorten zijn populair.

    De immense Belgische bloementapijten van knolbegonia’s zorgen voor heel wat uitstraling en hebben internationale faam. De begonia’s komen er in al hun kleurenpracht perfect tot uiting.

    Bloemenspektakel voor tuin en terras: Knolbegonia’s zijn de perfecte keuze voor wie houdt van een indrukwekkend kleureneffect. Van wit over geel en oranje tot rood en alle tinten roze. Eenvoudig, hangend of met dubbele bloei. Het begonia-assortiment biedt een ruime keuze. Zo is er steeds een begonia die past bij je smaak en bij de rest van de beplanting. Met zijn weelderige en langdurige bloeiperiode brengt hij van begin juli tot de eerste vorst kleur. Knolbegonia’s zijn bovendien veelzijdig, want geschikt voor balkon, hanging basket, terras of tuinperk. Ze vergen weinig onderhoud en zijn tot slot allergie-vriendelijk.

    EEN BLOEMENTAPIJT, TWEE DESIGNERS

    Vanaf de jaren ’70 begon Mark Schautteet als medewerker van Et. Stautemas (pionier van de begoniatapijten) mee te werken aan de realisatie van verschillende begoniatapijten. Zo realiseerden ze samen begoniatapijten in Brussel, Columbus-Ohio, Wenen en Den Haag. Deze tapijten getuigden toen al van een grote internationale uitstraling. Na het overlijden van Et. Stautemas in 1998 besloot Mark Schautteet het pionierswerk van zijn leermeester voort te zetten en verder werk te maken van de promotie van de begonia als exportproduct via bloementapijten.

    Binnen onze landsgrenzen werden al vele markten of pleinen omgetoverd tot een prachtige, kleurrijke begoniatapijten naar een ontwerp van Mark Schautteet.

    Fujie Suzuki, in 2001 afgestudeerd aan de Japanse “Sapporo School of art”, werkt sinds april 2001 voor NOMURA Co ., Ltd. Deze ontwerpster begint haar korte maar briljante carrière met het creëren van visuele ontwerpen voor diverse musea en tentoonstellingen. Vandaag ontwerpt ze heel wat huisstijlen en grafische projecten voor bedrijfsevenementen en showrooms.

    Deze talentvolle kunstenares weet hoe ze de meest abstracte marketingconcepten en –boodschappen vorm moet geven. Bovendien besteedt ze bijzonder veel aandacht aan het standpunt van de gebruikers en aan het ontwerpen van designs die warmte en troost uitstralen.

     

    25-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelin Pilot Power 3 motor GPTM, een exclusieve band

    Ter gelegenheid van de MotoGPTM 2016 Frankrijk en om haar terugkeer op het hoogste niveau van de competitie te vieren, brengt Michelin per 1 juni 2016 de MICHELIN Pilot Power 3 MotoGPTM Ltd Edition op de markt.

    Het is voor het eerst dat Michelin zo een bijzondere editie op de markt introduceert! De exclusieve banden zijn te herkennen aan een speciale markering op de zijwanden waarbij het logo van de MICHELIN Power 3 wordt gecombineerd met het logo van de MotoGPTM. Ze worden in een beperkt aantal exemplaren op de markt gebracht waardoor slechts 5.000 Europese motorrijders ervan kunnen profiteren.

    De nieuwe MICHELIN Pilot Power 3 MotoGPTM Ltd Edition is beschikbaar in de volgende afmetingen: de voorband in 120/70 ZR 17 (58W) en de achterband in 180/55 ZR 17 (73W). De set is bedoeld voor sportief gebruik.

    Door haar betrokkenheid bij de MotoGPTM beschikt Michelin over een ongekend laboratorium voor het ontwikkelen van technologische oplossingen die later toegepast kunnen worden bij banden die voor alle motorrijders op de markt worden gebracht; voor gebruik op de weg, op het circuit of beide.





    25-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezelligheid zonder mate - Deze zomer kan je zonder mate genieten

    Een alternatief dat smaakt : Geniet je vaak van een aperitief met je vrienden, ga je graag lunchen met collega’s of ‘s avonds een terrasje doen, maar wil je niet altijd alcohol drinken? Deze zomer wordt Crodino - het bitterzoete, verfrissende, alcoholvrije aperitief - de perfecte bondgenoot van levensgenieters die houden van een gezellig moment met familie of vrienden.

    Een echte aperitiefsmaak: Crodino wordt samengesteld op basis van een traditioneel en uniek extract van een mengeling gedistilleerde planten, vruchten en wortels, aangevuld met stukjes zoete en bittere sinaasappel en Lisiel-bronwater. Het kleine, vrolijke flesje van 10 cl is een ode aan de elegantie en het goede humeur, voor een heerlijke consumptie zonder mate.

    ‘Autentico’ sinds 1964: "Een Crodino" is een begrip in Italië, het land van het aperitief, en dankt zijn naam aan Crodo, een klein stadje in Lombardije waar de drank wordt geproduceerd en gebotteld sinds 1964. Tot op vandaag wordt het authentieke recept van Crodino strikt geheim gehouden.

    Hoe schenk je hem het best? 1 flesje Crodino, IJsblokjes, Sinaasappelschil

    Vul een wijnglas voor de helft met ijsblokjes, schenk de Crodino erbij en voeg wat sinaasappelschil toe.

    Een schaterlach, een toevertrouwd geheim, vertrouwelijke blikken, de smaakzin die verrast wordt en de zintuigen die wakker worden geschud: met een Crodino als aperitief geniet je van elk moment. Crodino wordt verkocht in alle hyper- en supermarkten tegen de aanbevolen verkoopprijs van € 5,02 per verpakking van 8 x 10 cl.







    24-05-2016 om 21:56 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurzaam reizen in Oman

    Het sultanaat Oman is een schatkamer vol natuurpracht en werelderfgoed die je op een duurzame manier kunt ontdekken en bewonderen. Het Ministerie van Toerisme van Oman heeft zich tot doel gesteld een duurzaam toeristisch beleid te ontwikkelen dat én erfgoed én natuur voor de toekomst bewaart.

    Als je Oman bezoekt dan ben je onder de indruk van de gevarieerde natuur. Er is niet alleen woestijngebied, ook vruchtbare oases en rivierdalen, bergtoppen tot 3000 meter en een betoverende kustlijn. Oman hanteert de grootste voorzichtigheid bij de toeristische exploitatie van deze sublieme habitats, rijk aan fauna en flora. Ruim 30.000 km2 is beschermd natuurgebied. Hetzelfde geldt voor het culturele erfgoed, oude steden, forten, moskeeën en souks waarvan sommige op de Werelderfgoedlijst van de Unesco staan.

    Aan de ontwikkeling van de hotelsector in Oman merk je de duurzame aanpak. Het in 2014 geopende Alila Hotel in het Jabal Akhdar gebergte bijvoorbeeld is een luxeresort op tweeduizend meter hoogte met imponerende uitzichten. Het is een uitvalsbasis om in de regio te wandelen, te fietsen en de omliggende dorpen te bezoeken. Bij de bouw van het hotel lieten de architecten zich inspireren door de Omaanse forten. Er was continu aandacht voor duurzaamheid en voor het minimaliseren van de ecologische voetafdruk. Vandaar het gebruik van lokale stenen (gekapt uit het gebergte), het belang van recyclage en energiebesparende elementen zoals het gebruik van zonnepanelen. Het hotel beantwoordt aan de hoogste eisen van de LEED certificatie (Leadership in Energy and Environmental Design). Ook bij de prachtige villa’s van het Zighy Bay Resort, gebouwd als traditionele Omani zomerhuizen, is duurzaamheid een cruciaal element van de uitbating. In de maaltijden bijvoorbeeld worden groenten en fruit van boeren uit de streek verwerkt.

    Duurzaam overnachten op een goedkopere manier kan door vrij te kamperen, wat in Oman is toegestaan. In de woestijn kun je in een tentenkamp verblijven, een onvergetelijke ervaring. En in het Jebel Shams gebergte, op 1400m hoogte kun je in The View overnachten. De tenten zijn ecologisch en tegelijk luxueus. Het kamp biedt uitzicht over de bergdorpen Al Hamra en Bilad Seit. Je kunt er ook mountainbiken en bergtochten maken onder begeleiding.

    Tientallen andere activiteiten in Oman hebben een ecologisch karakter zoals dolfijnen spotten, zeeschildpadden observeren die op het strand hun eieren komen leggen, zeldzame diersoort ‘Arabian Oryx’ bewonderen in een natuurreservaat of grotten bezoeken zoals die van Al Hoota.

    Info: www.visitoman.com

    24-05-2016 om 21:51 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blend

    Deze nieuwe behangcollectie van Eijffinger is een collectie waarmee je eenvoudig jouw persoonlijke basis creëert door dessins en kleuren te mixen!

    Schop je schoenen uit en plof lekker op de bank. Je bent thuis. Hier word je omringd door je favoriete spullen, kleuren en dessins. De basis van dit huis creëer je zelf met jouw mix uit Blend.

    Kies uit een breed palet aan kleuren, dessins en structuren. Frisse bloemen, robuuste uni’s, elegante ornamenten, kant en strepen in neutrale tinten en schakeringen van geel, roze, blauw, groen en grijs. Speel met het gevoel van natuurlijk linnen, rotan, katoen, aaibaar damast of stoer grasweefsel en verwassen jeans. Kies voor subtiel toon op toon of juist voor een wat gewaagder contrast. Combineer oker met oudroze, zachtblauw met indigo en mat met glans.

    Deze collectie is tijdloos en eigentijds, ingetogen of juist gedurfd. Beken kleur en laat met Blend je persoonlijke stijl spreken. Maak jouw eigen unieke combinatie van subtiele dessins en kleuren en breng je wanden en interieur tot leven. De nieuwe collectie ligt sinds 13 mei in de winkels!

     









    24-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simpelweg overherlijk - Denk je aan speculoos, dan denk je aan Lotus

    Lotus, het gerenommeerde bedrijf met een passie voor speculoos, weet als geen ander dat het juiste tussendoortje gelijk staat aan pure verwennerij. Hun unieke recept werd eerder al vertaald naar Lotus Speculoos schepijs: een absolute topper in het segment, naast de vanillesmaken. Nu lanceert het Belgische bedrijf IJssticks met de iconische Lotus Speculoossmaak. Een variant in dit snelgroeiende segment kon immers niet uitblijven.

    The Original speculoos ijssticks: om duimen en vingers bij af te likken. De Lotus IJssticks zijn simpelweg overheerlijk. De verschillende dimensies versterken elkaar en weten je smaakpapillen keer op keer te verrassen. Het hart van de Speculoos IJssticks bestaat uit heerlijk Lotus Speculoos roomijs van topkwaliteit. Deze lekkernij wordt omhuld door de authentieke smaak van een laagje Lotus Speculoospasta. De Speculoos Crumble versterkt de Lotus speculoossmaak des te meer en de crunchiness geeft een extra dimensie aan de sticks. Rondom bevindt zich een laag krakende, Belgische chocolade. Van een intense smaakbeleving gesproken!

    Opnieuw weet Lotus Bakeries de consument te verrassen met hun geliefde speculoos. 4 x 90 ml € 3,99 (aanbevolen verkoopprijs) Nu al verkrijgbaar bij de meeste supermarkten. Vanaf 01/06/2016 ook bij Delhaize.

    Lotus Bakeries in een notendop:

    Lotus Bakeries is wereldwijd actief in het traditionele en gezonde segment van tussendoortjes met de merken Lotus, Lotus Biscoff, Lotus Dinosaurus, Lotus Suzy, Peijnenburg, Snelle Jelle, Annas, Nakd, Trek, BEAR en Urban Fruit. Lotus Bakeries, met hoofdzetel in België, is een dynamische en internationaal georiënteerde onderneming met productievestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Zweden, en zeventien eigen verkooporganisaties in Europa, Amerika en Azië. Verder werkt Lotus Bakeries samen met commerciële partners in een veertigtal landen wereldwijd. Lotus Bakeries telt ongeveer 1.350 medewerkers.

    Door een gezond evenwicht te bewaren tussen traditie en innovatie verwent het Lotus merk de consument met een uniek gamma van kwaliteitsvolle en lekkere producten. Met Peijnenburg en Snelle Jelle is de onderneming marktleider in ontbijtkoek in Nederland. Onder de merken Nakd, Trek, BEAR en Urban Fruit biedt Lotus Bakeries lekkere tussendoortjes aan, gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten, onbewerkt en zonder toegevoegde suikers. In 2015 realiseerde Lotus Bakeries een omzet van 411,6 miljoen EUR. De aandelen van Lotus Bakeries zijn genoteerd op Euronext Brussels.

     







    24-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pierre &Vacances blijft Portugal verder veroveren

    Pierre& Vacances blijft Portugal verder veroveren en stelt zes nieuwe partnerresidenties voor: twee in de Algarve en vier in de buurt van Lissabon. Zo wordt Portugal dit zomerseizoen meer dan ooit de ideale vakantiebestemming bij Pierre& Vacances.

    IN DE KIJKER: Residentie Rocha Brava -Carvoeiro in de Algarve

    Op een boogscheut van het dorp Carvoeiro en zijn prachtige stranden ligt de residentie Rocha Brava. Deze vakantiebestemming in de Algarve beschikt over verschillende verblijfstypes, van tweekamerappartementen voor drie personen tot driekamerappartementen (duplex) voor vijf personen. Volwassenen komen in Rocha Brava tot rust in de prachtige tuinen of zwembaden, terwijl de kinderen zich uitleven tijdens de animaties of in de gratis Kids Clubs. Ideaal om met het hele gezin in alle rust en veiligheid te genieten van een vakantie.

    De residentie heeft heel wat te bieden: drie zwembaden, vier tennisbanen, een sportzaal, een restaurant met terras en een schoonheidssalon met verzorging en massages. Voorbeeldtarief: €1.237 per week voor een driekamerappartement voor vier personen in juli 2016

    IN DE KIJKER : Residentie Salema Beach – Salema, in de Algarve

    Deze nieuwe residentie ligt langs het ongerepte natuurgebied Costa Vicentina. De gasten hebben keuze uit aangrenzende vakantiehuisjes of luxeappartementen, al dan niet met een ruim en zonovergoten balkon. Het strand van Salema ligt op amper 500meter, en in de vele restaurants kunnen de vakantiegangers proeven van de lokale specialiteiten. Ook het buitenzwembad en het pittoreske vissersdorpje van Salema zijn een bezoek meer dan waard. De ideale bestemming dus voor een geslaagde zomervakantie! Voorbeeldtarief: €1.512 per week voor een driekamerappartement voor vier personen in juli 2016.

    www.pierreetvacances.be





    23-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.California dreaming

    Rainbow Dream dompelt ons onder in een feeërieke en girly wereld met zuurtjeskleuren. Ontdek de sfeer van de Candy Pop uit de jaren 90: naveltruitje, holografische stoffen en elastische banden. De kleuren zijn turkoois met citroengeel, felroze en felgroen.

    Socal thema: Going Back to Cali refereert aan de Californische stranden in de jaren 90 en aan de sportieve sexy look en brengt hulde aan neopreenstoffen, netstoffen en monochrome prints. Meng de Color Block-tendens met de Splash-lijn voor een effect van op elkaar gedragen badpakken. Het Socal-thema gebruikt LYCRA XTRA LIFE-vezels voor een uitgepuurde en moderne look, extra bestand tegen zonnecrèmes en -olies.

    Replay:

    Het Italiaanse denimlabel Replay organiseerde dinsdag 17 mei een evenement in het Old Selfridges Hotel in Londen naar aanleiding van de nieuwe Hyperfree collectie. Deze laatste is het nieuwe paradepaardje in een reeks van super innovatieve jeansmodellen (Hyperflex, Hyperskin) die The Flexibles genoemd worden.

    Tijdens het evenement konden de gasten genieten van spectaculaire optredens door acro-voetbal en acro-yoga atleten en parkour professionals. Alle artiesten traden op gekleed in één van de producten uit het The Flexibles gamma om zo de ongelooflijke flexibiliteit van de jeans aan te tonen, een nieuwe dimensie in athleisure-wear.

    Voetbalster Neymar Jr. en supermodel Alessandra Ambrosio, beide gezichten van de nieuwe campagne, schitterden op de rode loper richting de exclusieve party. Vele andere celebrities waren ook van de partij.

    Bonner : Superfoods om ons lichaam bikini-proof te maken

    Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, daarom is het aan te raden jouw ochtend te beginnen met een gezonde en stevige portie superfoods. BONNER, specialist in gedroogde vruchten, bracht enkele producten op de markt waarmee we een gezond eetpatroon kunnen ontwikkelen en ons lichaam sneller bikini-proof kunnen maken deze zomer!

    Het is simpel: meng de rozijnen of bosbessen mee in jouw ontbijtgranen of yoghurt, zo kom je makkelijk aan jouw drie stukken fruit per dag. Gedroogde vruchten zoals rozijnen, pruimen, cranberries en bosbessen blijken even gezond te zijn als vers fruit. Ze bevatten immers net zoveel vitaminen en mineralen als vers fruit, waarmee ze ons lichaam gezond houden. Vele Belgen ontbijten niet, maar dankzij de compacte ‘easy open’ en hersluitbare verpakking van BONNER heb je steeds jouw vitaminen bij de hand. De gedroogde vruchten functioneren trouwens ook goed als lekkere, gezonde en voedzame snack. Een extra bonus? Gedroogde vruchten helpen kanker te bestrijden én zijn het hele jaar verkrijgbaar en vers. Daarbovenop is het ook bewezen dat gedroogde vruchten een heilzame werking uitoefenen op ons lichaam.

     









    23-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sprookjesachtige logiesadresjes voor het hele gezin

    Slapen in een sprookjeshuis, welk kind wil dat nu niet? Iets beleven, iets anders dan anders doen, het is een blijvende trend in vakantiewensenland en de kinderen kijken nog meer uit naar de vakantie – kort of lang – dan ooit te voren. Thuis boekjes lezen over het sprookje ter voorbereiding op de vakantie of het weekendje weg. Slapen als Doornroosje in een kasteel of de grens opzoeken tussen werkelijkheid en fictie als Alice in Wonderland…

    Als Alice in de Ardennen: Kleine flesjes toverdrank, een mini-deurtje in de muur en een verkleedkist vol prinsessenkleedjes op zolder; in de Ardennen staat een sprookjesachtige vakantiewoning (huiscode BE-6960-77) waar meisjesdromen overuren maken. Zelfs het theeservies staat klaar, dus Alice kan zo aanschuiven voor een tasje! Eén van de eerdere gasten vat het treffend samen: “Het ’kind’ in ons kwam weer boven”.

    Duizend-en-één-nacht in een yurt: Verblijf in een Mongoolse yurt en laat je meeslepen in de verhalen van ‘Duizend-en-één-nacht’. Belvilla biedt één yurt in de Ardennen (huiscode BE-6660-51) aan en een andere yurt in Friesland (huiscode NL-8722-08), beide met overdadige details en kleuren in de stijl van Sherazade. De yurts hebben een kenmerkende ronde vorm met een groot luchtgat in het dak. Binnen vind je een mooi beschilderd bed en ook de andere meubels zijn in stijl.

    Een kasteel als Doornroosje: Bij een ridder of prinses hoort een kasteel; zo simpel is dat! Belvilla heeft wel honderd kasteelwoningen in haar aanbod die je kan huren als vakantiewoning. Ze staan over heel Europa verspreid met een sterke vertegenwoordiging in Italië en Frankrijk. Sommige kastelen heb je helemaal voor jezelf en in andere kastelen huur je een gedeelte als vakantiewoning. Zo verblijf je in de Bourgogne in de toren van een 15e-eeuws kasteel met zwembad (huiscode: FR-00001-83). Neem voor alle kastelen een kijkje op https://nl.belvilla.be/vakantiehuis-in-een-kasteel.

    Hans en Grietje of Goudlokje: Hans en Grietje of Goudlokje zijn juist vertrokken, zo lijkt het bij een popperig vakantiehuis in de Belgische Westhoek (huiscode BE-8972-03). Een huisje aan de Noord-Hollandse kust (huiscode NL-3183-01) geeft je hetzelfde gevoel, net als een 18e-eeuwse woning aan de rand van het Berger Bos (huiscode NL-4985-01). Of wat denk je van een sprookjesachtige villa in Hessen (huiscode DE-34516-12)?





    23-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elisabeth Chocolatier lanceert gloednieuwe webshop
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In het aanbod: lekkernijen van verschillende meester patissiers en chocolatiers & de nieuwe, fleurige zomercollectie 2016! En nog veel meer…! – Elisabeth Chocolatier is ‘the place to be’ in Brussel voor fijnproevers. Je wordt er ondergedompeld in een heerlijk, zoet en artisanaal assortiment van verschillende meester patissiers en chocolatiers: truffels en pralines van chocolatier Frederic Blondeel, meringues van patissier Francis, cuberdons van Geldhof, klassiekers uit grootmoeders tijd en exclusieve, vernieuwende producten,… het aanbod is eindeloos. Daarnaast is er ook een uitgebreid gamma van prachtige, stijlvolle geschenkdozen met een assortiment naar keuze. Met de lancering van de webshop zijn vanaf nu ook alle lekkernijen online terug te vinden, inclusief de nieuwe, fleurige zomercollectie 2016! Pralines met jasmijn, framboos en citroen, orangettes, citronettes, gingembrettes,… elke bestelling wordt bovendien in een mooie, frisse verpakking geleverd, zowel thuis als op kantoor. In Brussel wordt er al na één dag aan huis geleverd, voor Europa duurt het maximaal drie dagen. Erg handig voor wie niet in één van de vier Elisabeth Chocolatier winkels geraakt of voor bedrijven die relatiegeschenken willen bestellen! Meer info op: www.elisabeth.be.

    De nieuwe webshop www.elisabeth.be:

    Tal van factoren hebben meegespeeld in de lancering van de nieuwe webshop maar vooral één aspect heeft de doorslag gegeven: de terreuraanslagen op 22 maart. Het wegblijven van klanten en toeristen in de binnenstad is slopend voor de handelszaken. Elisabeth Chocolatier blijft echter niet bij de pakken zitten en biedt een handig alternatief met de lancering van haar webshop. Hierdoor kunnen niet enkel klanten uit Brussel maar ook klanten uit heel België en het buitenland toch hun gewenste Elisabeth Chocolatier assortiment blijven ontvangen. De levering verloopt heel vlot: in Brussel wordt er al na één dag aan huis geleverd, voor Europa duurt het maximaal drie dagen. De webshop is bovendien erg gebruiksvriendelijk en biedt enorm veel keuzemogelijkheden. Zowel de inhoud als de verpakking zorgen voor een prachtig plaatje en doet elke ‘foodie’ watertanden!

    De nieuwe, fleurige zomercollectie 2016: De nieuwe zomercollectie 2016 omvat heerlijke combinaties van truffels, pralines en verschillende soorten snoepgoed! De collectie is verkrijgbaar in verschillende formaten: Een luxe pralinedoos (22 stuks): € 19, Een luxe truffeldoos (30 stuks): € 25, Klein truffeldoosje (4stuks): € 6, Een zakje met orangettes (170gr): € 10.50, Een zakje met pâte de fruit (200gr): € 6.90, Elisabeth’s snoepmengeling ( 250gr): € 4.50, Rond doosjes met bloemen caraques (240gr): € 14.50. Producten van superieure kwaliteit vragen om een mooie verpakking: speciaal voor het Bloementapijt van Brussel zijn er o.a. doosjes met caraque bloemetjes ontworpen door ‘Base design’, in samenwerking met Elisabeth Chocolatier. Base Design: een grafisch bureau in Brussel (www.basedesign.com).

    Elisabeth Chocolatier: winkels & aanbod

    Elisabeth Chocolatier heeft vier unieke, charmante winkels - Elisabeth 1 : Boterstraat 43, 1000 Brussel: ontstaan in 2001; Elisabeth 2 : Grasmarkt 55, 1000 Brussel : ontstaan in 2005; Elisabeth 3 : Boterstraat 49, 1000 Brussel : ontstaan in 2008 & Elisabeth 4 : Stoofstraat 55, 1000 Brussel : ontstaan in 2014. Bovendien biedt elk van de 4 winkels die relatief dicht bij mekaar liggen een eigen specialiteit: zo heeft de winkel van de Boterstraat 43 chocolade als specialiteit, de Boterstraat 49 meringue, de Grasmarkt 55 nougat en de Stoofstraat 55 wafels. In de boetieks, gelegen aan de Grote Markt in Brussel, vind je een enorm groot aanbod terug van de allerbeste chocolade, meringue, nougat, wafels,… tot snoepgoed: een mix van Belgische klassiekers (wafels, chocolade e.a.), snoep uit grootmoeders tijd en vernieuwende ‘exclusieve’ producten die enkel verkrijgbaar zijn bij Elisabeth Chocolatier. Zo komen er regelmatig nieuwe producten in de rekken door de samenwerking met verschillende meester patissiers en chocolatiers. Hierbij wordt er veel aandacht besteed aan de lokale producenten. Zo vertelt Mireille Misseghers, zaakvoerder van Elisabeth Chocolatier: “We zoeken onze producten zorgvuldig uit en werken met lokale ambachtslui zodat er uitsluitend producten van uitstekende kwaliteit in ons gamma zitten. Ons aanbod wordt continu uitgebreid en verfijnd met nieuwe lokale variëteiten. Naast onze klassiekers willen we ook trendsettend zijn met innovatieve & exclusieve producten.”

    Op de website/webshop www.elisabeth.be staat alle info over de producten en geschenkdozen, inclusief de consumentenadviesprijzen. Ook op de Facebook pagina (Elisabeth Chocolatier Brussels) en op Instagram (elisabeth_chocolatier) vind je allerlei leuke nieuwtjes: innovatieve producten, nieuwe samenwerkingen met meester patissiers en chocolatiers, recepten enzovoort.

    Naast de webshop blijft het Elisabeth team hun kwalitatieve lekkernijen met veel liefde aan de man brengen. De vier Elisabeth Chocolatier boetieks zijn elke dag open, ook op zondag, van 10.00u tot 22.00u.

     

    Bijlagen:
    springsummer_box-L_open.jpg (84.7 KB)   

    23-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemen in de Japanse cultuur
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De liefde voor bloemen is universeel. De cultuur van een land wordt vaak geïdentificeerd door de manieren waarop bloemen gebruikt worden voor artistieke uitingen: ze hebben door de eeuwen heen vele artiesten geïnspireerd. België en Japan zijn koplopers in bloemenkunst en in festivals die de schoonheid van de natuur vereren. In beide culturen vervullen bloemen een vooraanstaande, symbolische rol in zowel het sociale als het spirituele leven.

    Japan en bloemen

    De eilandstaat Japan strekt zich uit van het subtropische Okinawa tot het ijskoude Hokkaido, waardoor in het land geen enkel seizoen overal hetzelfde is. De vegetatie is dan ook verbluffend rijkelijk gevarieerd. De vergankelijke, seizoensgebonden schoonheid van de bloemen roept zowel bewondering als pathos op. Sinds mensenheugenis heeft de Japanse cultuur zich met vele artistieke vormen ontwikkeld in het vatten van hun vluchtige schoonheid.

    Van de 4500 korte gedichten van Man-yo-shu, de eerste collectie van gedichten in Japan, die dateert van de 8ste eeuw, verwijst een derde via planten of bloemen naar gevoelens van liefde, hoop, angst en nostalgie van de auteur. Het hedendaagse Hanami, dat het begin van de lente inluidt en vaak sfeervol wordt gevierd met het drinken van sake onder de bloeiende Sakura (kersenbloesem), vindt zijn oorsprong meer dan duizend jaar terug. In Japan wordt Hanami beschouwd als de wieg van vele artistieke vormen; er werden gedichten geschreven en er werden Kabuki en Noh (Japanse toneelstukken) opgevoerd, waarbij de elegant vallende witte kersenbloesemblaadjes de achtergrond vormden. Ikebana, de bonsaicultuur, tuinieren en andere vormen van bloemschikken tonen het belang aan van de sierteelt in het Japanse dagelijkse leven.

    De Japanse ambassadeur in België, de heer Masafumi Ishii benadrukt dat sinds enkele eeuwen de chrysantenfestivals in de herfst een belangrijk cultureel gebeuren vormen in het land. De bloemen worden vaak op een decoratieve manier geschikt, denk maar aan de vorm van schepen of poppen. Het Japanse keizerlijke zegel is tevens gebaseerd op de chrysant. Zijne Majesteit de Keizer organiseert in de lente en herfst tuinfeesten waarbij gasten worden uitgenodigd.

    150 JAAR BELGISCH-JAPANSE VRIENDSCHAP

    Dit jaar vieren België en Japan de 150e verjaardag van hun vriendschap en hun diplomatieke relaties. Op 1 augustus 1866 ondertekenden beide landen hun eerste vriendschaps-, handels- en scheepvaartverdrag. België was toen nog een jonge, onafhankelijke staat die zijn horizon wou verbreden, terwijl Japan – geleid door de Shogun Tokugawa – net voorzichtig zijn deuren openzette voor de buitenwereld.

    Twee jaar later vond de Meiji -revolutie plaats in Japan. Deze leidde tot een heuse modernisering van het land. De tweede helft van de 19e eeuw werd gekenmerkt door rijke uitwisselingen, waarbij beide naties een wederzijdse inspiratiebron waren: Japan liet zich inspireren door het institutionele systeem van België, terwijl de Japanse kunstwerken de verbeelding van talloze Belgische kunstenaars wisten te voeden.

    Na de Tweede Wereldoorlog kregen de relaties tussen België en Japan een nieuw elan, samen met de steile economische opgang van Japan in de jaren ‘50 en ‘60. De eerste Japanse fabriek in het buitenland werd door Honda in België opgetrokken in 1962, waarna nog talloze bedrijven volgden. Belangrijke persoonlijke, economische of politieke bezoeken droegen bij tot de nauwere banden tussen beide landen en tussen de keizerlijke en de koninklijke familie.

    Sindsdien konden honderden Belgische en Japanse studenten deelnemen aan uitwisselingsprojecten. De Japanse cultuur dringt in het dagelijkse leven van de Belgen door via de mangastrips, de beroemde Japanse keuken, binnenhuisdecoratie, enz. Omgekeerd is er geen enkele Japanner die België niet associeert met zijn kwaliteitsproducten zoals bier, chocolade, wafels of de Rode Duivels. Het wereldberoemde Manneken Pis, symbool van het vrijgevochten Brussel, bewijst trouwens de lange vriendschap tussen beide landen, aangezien er zowat 17 traditionele Japanse kostuums in zijn kleerkast hangen, zoals de outfit van een samoerai, een Daimyo of een Kintaro. De oudste outfit dateert van 1928 en het laatste Japanse kostuum werd in 2003 geschonken. http://belgiumjapan150.jp/en/

    22-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe Kleber Quadraxer 2

    Sinds mei 2016 wordt de nieuwe KLEBER Quadraxer 2 op de Europese vervangingsmarkt geïntroduceerd. Het gaat om de tweede generatie Quadraxer banden, die het merk KLEBER tot een toonbeeld van betrouwbaarheid maakt.

    Dankzij deze nieuwe band kunnen automobilisten in elk seizoen met een gerust hart de weg op zonder twee keer per jaar de kosten en het ongemak te hebben van een wissel tussen zomer- en winterbanden. De KLEBER Quadraxer 2 richt zich op een belangrijke markt van Europese automobilisten. Jaarlijks kopen zij bijna 53 miljoen tweedelijnsbanden. Ook “all-season” banden worden steeds populairder in Europa: in 2014 werden er 10 miljoen van verkocht, wat meer dan een verdubbeling is ten opzichte van 2012.

    Deze nieuwe generatie “all-season” banden biedt automobilisten alle essentiële prestaties die ze van een band verwachten tegen een redelijke prijs. Zo levert de KLEBER Quadraxer 2: Meer veiligheid op nat wegdek; de B-notering op het Europese bandenlabel getuigt daarvan. Dit is één van de weinige banden in zijn categorie die deze notering behaalde1. Meer veiligheid op droog wegdek: hij heeft een tot 3,5 meter2 kortere remweg dan de vorige generatie. Veiligheid op besneeuwde ondergrond, wat blijkt uit het 3PMSF-logo (3-Peak-Mountain with Snow Flake – het symbool van 3 bergtoppen met een sneeuwvlok) en de M+S markering (Mud and Snow – Modder en Sneeuw) op de zijwand van de band. Een ongeveer 9 maanden langere levensduur dan zijn directe concurrent.

    De KLEBER Quadraxer 2 is, ten opzichte van zijn voorganger, verkrijgbaar in 9 extra afmetingen en is daardoor voor nog meer auto’s geschikt. Hij is er voortaan ook in afmetingen van 17 inch en groter. Net zoals alle andere KLEBER banden, profiteert ook deze band in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland van de Trust garantie: binnen 30 dagen na aankoop, krijgen klanten die niet tevreden zijn hun geld terug. KLEBER is een zeer gewaardeerd merk onder Franse automobielfabrikanten. Zij bieden het merk te koop aan binnen hun eigen dealernetwerken. Citroën en Peugeot hebben KLEBER banden ook in de eerste montage gehomologeerd voor een aantal van hun modellen. Een ander bewijs van het vertrouwen dat het merk KLEBER geniet, is het feit dat deze band is geselecteerd voor alle officiële voertuigen voor de Tour de France: hij zal tussen 2 en 14 juli 2016 de 3.519 km en 21 etappes van deze jaarlijkse klassieker rijden.

     





    22-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chaudfontaine Fusion, bron van verfrissing

    Water is wauw vandaag. Niet alleen blijft de Belgische markt van gebotteld water groeien, ook gearomatiseerde waters winnen snel terrein. In België mag de markt dan nog klein zijn – zeker vergeleken met Nederland en Scandinavië –, Chaudfontaine zet alvast volop in op smaak. De nieuwe Chaudfontaine Fusion, een Belgische innovatie, verrast dan ook met licht bruisend mineraalwater met intense natuurlijke aroma’s: citroen en pompelmoes - cranberry. Een bron van verfrissing met een lekkere smaak, zonder suikers of zoetstoffen, en 0 calorieën.

    De trend van gearomatiseerde waters komt overgewaaid uit het Noorden. In de Scandinavische landen nemen waters met een aroma al meer dan de helft van de totale watermarkt in: 53% met aroma vs. 47% zonder. Ook onze rechtstreekse noorderburen zijn fan, met een vijfde van de Nederlanders (19%) die voor gearomatiseerd water kiest.

    In België is de markt nog klein (1%) maar er tekent zich wel een snelle groei af. Céline Van den Rijn, marketing director Coca-Cola België & Luxemburg: “Er is een duidelijke inhaalbeweging: het segment ‘flavoured water’ groeit. Dat opent natuurlijk perspectieven, zeker als je weet dat water in zijn totaliteit aan populariteit wint. Chaudfontaine speelt hier graag op in. Met Chaudfontaine Fusion trekken we resoluut de kaart van krachtige smaken. Zo kan je waterbeleving naar een nieuw niveau tillen: de zuiverheid van ons licht bruisend mineraalwater gecombineerd met natuurlijke, sterke aroma’s.”

    Chaudfontaine Fusion telt twee varianten: citroen en pompelmoes- cranberry. Twee natuurlijke en intense aroma’s die je smaakpapillen stimuleren. Goed voor de hydratatie van je lichaam, zonder suiker en calorieën uiteraard. Nieuwkomer Fusion is alvast een verfrissende aanvulling op het Chaudfontaine-assortiment, die de ervaring van water drinken, extra smaak geeft.

    En omdat Chaudfontaine Fusion ontwikkeld wordt met mineraalwater van Chaudfontaine, kan het dezelfde kwaliteitstroeven uitspelen. Aan de basis van Chaudfontaine mineraalwater ligt een unieke thermale bron aan de voet van de Belgische Ardennen. Een geologische schat, zeg maar, waarbij het water 60 jaar ondergronds reist tot een diepte van 1.600 meter en natuurlijk gefilterd wordt door verschillende aardlagen. Het resultaat is zuiver en gebalanceerd water met een perfect evenwicht van minerale bestanddelen.

    De nieuwe Chaudfontaine Fusion is beschikbaar in twee varianten, de 500 ml PET-flessen zijn vanaf begin mei te verkrijgen bij de supermarkt en ‘on the go’ (pretparken, bioscopen, tankstations, ...) www.chaudfontaine.com





    22-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alanis Morisette ontwerpt de recenste illy Art Collection

     

    The Morning, 2 tasjes met een ode aan de vrouw. Alanis Morisette is de kunstenares die de recentste illy Art Collection ontwierp, geïnspireerd op de documentaire “A Small Section of the World”. Deze productie van illycaffè uit 2014 vertelt het verhaal van passie en doorzettingskracht over meerdere generaties in een kleine gemeenschap van koffieproducerende vrouwen in Costa Rica. Het espressokopje en -schoteltje zijn versierd met teksten uit de song “The Morning” uit de soundtrack van de documentaire.

    Deze collectie van de meermaals bekroonde Amerikaanse artieste zal verkrijgbaar zijn aan boord van de Costa Crociere vloot in het kader van een speciale voorverkoopperiode van twee maanden. In 2014 ondertekende illy een belangrijk samenwerkingsakkoord met Costa Crociere als erkenning van de door beide bedrijven gedeelde waarden en engagementen op het gebied van duurzaamheid.

    Vanaf half juni zijn de twee identiek versierde espressokopjes van de illy Art Collection, een dvd van “A Small Section of the World” en een blik van 250 g illy koffie te koop in de verkooppunten van illy en via de website www.illy.com.

    De geschenkendoos met twee espressokopjes, de dvd en het koffieblik van 250 g kost €45.00. Verkooppunten : illycaffè France Belux: T 0800 16 832 – informations@illy.com. Verkrijgbaar in beperkte oplage vanaf Juni 2016 via www.illy.com en de verkooppunten van illy

     

     

     

     

                          

     

     





    21-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.67ste garnaalfeesten van Oostduinkerke

    Tijdens het weekend van 25 en 26 juni vindt in Oostduinkerke de 67e editie van de Garnaalfeesten plaats. Het wordt zoals voorgaande jaren een niet te missen evenement dat het lekkers uit de zee combineert met een resem leuke activiteiten voor het ganse gezin.

    Nu de garnaalvissers te paard zijn toegevoegd aan het Immaterieel Cultureel Erfgoed van de Unesco wordt de badplaats Koksijde-Oostduinkerke meer dan ooit geassocieerd met de grijze garnaaltjes. Tijdens een verblijf in Koksijde-Oostduinkerke is het een absolute aanrader om eens te proeven van deze heerlijke garnalen, gevangen en gekookt door de paardenvissers. Precies daarom ga je naar de 67ste editie van de Garnaalfeesten van Oostduinkerke en maak van de gelegenheid gebruik om een weekend lang tal van andere activiteiten mee te pikken.

    De Garnaalfeesten gaan van start op zaterdag 25 juni met een wedstrijd Garnalenvissen waaraan niet alleen de garnaalvissers te paard deelnemen maar ook de schoolkinderen die met hun netjes hopen op een grote vangst. De buit wordt achteraf gewogen, gekookt en verkocht op de Zeedijk. Op het Fabiolaplein kan je die dag ook een authentieke ambachtsmarkt bezoeken, waar je kan proeven van een kop paardenvisserssoep, gemaakt door de Orde van de Paardevisser. Voor nog meer sfeer zorgt het straattheater Mariette Crevette en er is ook muzikale omlijsting.

    Het loont de moeite voor zij die ook ’s avonds in Oostduinkerke blijven want om 22u30 zal er aan het openluchtzwembad een totaalspektakel met water, vuur, licht en muziek te zien zijn. Waterfollies moet je absoluut gezien hebben.

    Op zondag 26 juni kan je in de voormiddag afzakken naar Oostduinkerke om de zeewijding bij te wonen waarna er geproefd wordt van lekkere gebakken vis en een culinair vishapje.

    De apotheose vindt plaats om 15u30 want dan staat iedereen klaar voor de 67ste Garnaalstoet. De stoet brengt met een 50-tal groepen een sfeerbeeld van het vissersleven met verwijzing naar enkele historische momenten uit de geschiedenis van Oostduinkerke. Het wordt een ode aan de paardenvissers, de Oostduinkerkse folkloregroepen, Mieke Garnaal en haar eredames en aan koning Garnaal.

    Kortom, voor een onvergetelijk, feestelijk weekend mét traditie, reis je op 25 en 26 juni naar Oostduinkerke. Met de Garnaalfeesten wordt in Koksijde-Oostduinkerke het zomerseizoen ingezet. Meer informatie: www.koksijde.be

    21-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie nieuwe erkenningen voor Vlaams traditionele strekproducten

    Met Dendermonds kopvlees komt het aantal erkende Vlaamse traditionele streekproducten uit Oost-Vlaanderen op 59. Vlaams-Brabant komt uit op 39 met de aanwinsten koffie uit het Leuvense en Pajotse gekruide smout.

    De provincie Antwerpen situeert zich met 45 erkenningen tussen beide provincies. West-Vlaanderen komt op de vierde plaats met 34 erkenningen en Limburg sluit het rijtje met 19 erkenningen. Met 1 erkenning voor Brussel zijn dit in totaal 197 erkende Vlaamse streekproducten.

    De Beoordelingscommissie Vlaamse Streekproducten ziet zeker nog mogelijkheden voor de provincies die wat minder erkenningen hebben en doet een oproep naar de producenten om hun kans te wagen. De criteria waaraan moet worden voldaan zijn terug te vinden op www.streekproduct.be. De beoordelingscommissie houdt drie erkenningsrondes elk jaar. De ingezonden erkenningsaanvragen worden in januari, mei en september onder de loep genomen. De uiteindelijke toekenning gebeurt door de sectorgroep Streekproducten van VLAM.

    Dendermonds kopvlees - Aangeboden door Keurslager Beenhouwerij Batselier uit Dendermonde

    Kopvlees behoort net als de hespen en de pensen tot de meest traditionele vleesbereidingen van Vlaanderen. Bij Beenhouwerij Batselier in Sint-Gillis-bij-Dendermonde worden de koppen een nachtje gezouten, vervolgens koken ze langzaam gaar in een bouillon met selder, wortel, ui en bouquet garni. Na afkoeling worden de mooie vleesstukken behouden en worden de overige delen fijngesneden. Het vocht wordt verder ingekookt en gekruid met peper, zout en flink wat muskaatnoot. Het resultaat is Dendermonds kopvlees met veel vlees, bijna geen zwoerd en vrij weinig gelatine.

    In Dendermonde gaat men prat op z’n kopvlees, men is er zelfs fier op z’n spotnaam “kopvleesfretters”. Bij elke feestelijkheid en vooral tijdens de jaarlijkse “Katuit”, een door de UNESCO beschermde reuzenommegang, mag Dendermonds kopvlees niet ontbreken. www.keurslagerbatselier.be - illustratie P Podevyn

    Koffie uit het Leuvense - Aangeboden door Koffiebranderij ROM nv uit Boortmeerbeek

    Maria Rom ging van start met een kleine koffiebrander van 10 kg in 1967 in Oud-Heverlee. Haar ROM-koffie werd in de streek zeer gesmaakt en na 9 jaar branden moest het bedrijf al uitbreiden en verhuizen; het werd de andere kant van Leuven: Boortmeerbeek.

    Binnen het ruime gamma van ROM-koffie er 2 klassiekers: Mokka Dessert en Caramba. De 100% Arabica bonen uit Centraal en Zuid-Amerika worden mild gebrand gedurende 20 minuten tot op 210°C. In de trommelbrander worden de bonen tot in de kern geroosterd, wat garant staat voor een optimaal aroma.

    www.romkoffie.be

    Pajotse gekruide smout - Aangeboden Beenhouwerij Gaston en Wim Wauters uit Sint-Pieters-Leeuw

    Vader en zoon Wauters staan garant voor enkele mooie beenhouwerstradities zoals droge worsten en “plat speciale”. Hun Pajotse gekruide smout past perfect in het rijtje. Liesvet en een klein percentage bandspek worden gemalen en samen met ui en laurier opgewarmd. Eens het schuim verdwenen, wordt gekruid met peper en muskaatnoot. Het warme vet wordt door een neteldoek in een grote ton bij het zout gegoten. Dit gebeurt allemaal ’s ochtends want vanaf nu roert men het smout om het half uur tot ’s avonds met een roerstok zodat het mooi gelijkmatig afkoelt.

    Het Pajotse gekruide smout is goed gekruid en past perfect op de boterham samen met plattekaas of confituur en droge worst. In Sint-Pieters-Leeuw frituurde men er ook wel eens zijn vis in. Beenhouwerij Gaston & Wim Wauters - Rink 32 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw - 02/377 22 36

     







    20-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johny Loco opent nieuwe vestiging in Amsterdam

    Superhippe cargo cruisers en beach cruisers, daar stond het Nederlandse merk Johnny Loco tot nu toe om bekend. Maar deze lente brengt Johnny ook een collectie handgemaakte zonnebrillen op de markt. In december lanceerde het merk al een eigen exclusieve horloge collectie. Swiss made, dus van het soort kwaliteit dat zorgt dat je altijd op tijd bent. En natuurlijk is er ook een nieuwe touring cruiser uit, een retro model voorzien van luxe specs. Het wordt steeds makkelijker om de eigenwijze Johnny Loco lifestyle over te nemen!

    Nieuwe introducties

    In december 2015 presenteerde Johnny Loco voor het eerst zijn eigen Swiss made horlogecollectie. Het klassiek vormgegeven horloge draagt de naam Luna en is geïnspireerd op de maan. Kenners zijn zonder uitzondering vol lof over het ontwerp en de functionaliteit. Op het gebied van eyewear breidt Johnny Loco verder uit met zijn nieuwe collectie acetaat modellen, waarmee voor de zomer 2016 de trend is gezet. Ook op het gebied van fietsen is het afgelopen jaar hard gewerkt. Johnny Loco presenteert voor het eerst een sportief model, de touring cruiser. Een retro model voorzien van luxe specs. De nieuwe touring cruiser heet Charlie, rijdt als een echte Johnny en is vanaf nu te koop via de eigen webshop.

    Johnny Loco on the move

    Het van origine Nederlandse merk Johnny Loco, bekend van de exclusieve cargo cruisers en beach cruisers, heeft naast zijn hoofdkantoor in Vogelenzang nu ook een vestiging in Amsterdam. Het nieuwe kantoor, gevestigd in Loods 6 op het KNSM-eiland in Amsterdam-Oost zal, naast nieuwe kantoorruimte ook dienen als werkplaats en showroom. Met de nieuwe vestiging in Amsterdam breidt Johnny Loco haar netwerk flink uit. “Al jaren werken wij vanuit onze campus in Vogelenzang. Met de opening van onze vestiging op het KNSM-eiland bieden wij nu nog beter de mogelijkheid aan retailers, media en influencers om sneller met ons te schakelen”, aldus eigenaar Frank Spackler. Johnny Loco opent het komende jaar een aantal zaterdagen de deuren voor het publiek. Alle producten zullen te zien zijn en er kunnen fietsen worden getest op- en rondom het KNSM-eiland.

    Johnny Loco is een oer Nederlands lifestylemerk dat fietsen, brillen en horloges ontwerpt, produceert en verkoopt. Vanuit het atelier in Nederland vinden de producten hun weg over de hele wereld. Vakmanschap is de basis. Johnny Loco’s lifestyle is de inspiratiebron. Trots en eigenwijs met een hang naar vrijheid. De producten zijn met inspanning, liefde en aandacht voor elk detail gemaakt. Het streven is om stijlvolle producten te maken die bijdragen aan het Johnny Loco gevoel in het dagelijks bestaan.





    20-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hellofresh presenteert wijnbox - bij elke maaltijd een passende wijn

    Met een goed glas wijn smaakt een gerecht nog lekkerder. Maar als je amper tijd hebt om je boodschappen te doen, valt het niet mee om de juiste wijn bij je kookkunsten te bedenken. Daarom introduceert HelloFresh de Wijnbox. Iedere week worden twee mooie wijnen geselecteerd die perfect bij de gerechten uit de box passen, zowel bij de Original, de Veggie als de Family box. De Wijnbox bevat een rode en een witte wijn en kan alleen besteld worden met een maaltijdbox.

    Bij elke maaltijd een glas

    Tenzij je een enorme wijnkenner bent, blijft het altijd een beetje gokken: welke wijn drink je bij je maaltijd. En dat terwijl de juiste combinatie van wijn en spijs kan zorgen dat het eten nog beter smaakt. En als je dan eigenlijk ook geen tijd of zin hebt om boodschappen te doen, wordt het helemaal lastig… Daarom heeft HelloFresh nu de Wijnbox. Een aanvullende box met een flesje rode en witte wijn die perfect bij de maaltijden uit de box past. HelloFresh vertelt precies welke wijn bij welk gerecht gedronken kan worden met behulp van een speciaal icoontje op de receptenkaart. De flessen wijn bevatten 375 ml, wat ongeveer drie glazen wijn zijn. Zo kun je bij het eten een wijntje drinken zonder daar een hele fles voor open te trekken.

    Zuidelijk temperament

    In Zuid Europa weten ze wat goede wijn is en HelloFresh wil haar klanten graag kennis laten maken met deze mooie wijnen. De wijnen in de box komen uit Portugal, Spanje, Frankrijk en natuurlijk uit wijnland Italië, landen waar het klimaat optimaal is voor het kweken van de mooiste druiven. Italiaanse wijnen worden zelfs vaker gegoogled dan Franse wijnen en de verwachting is dat Italië Frankrijk dan ook voorbij zal streven als wijnland. In het magazine en de blog staat te lezen wat de wijnen van de week bijzonder maakt en waar je ze het beste bij kunt serveren. De Wijnbox kost € 9,- per week, inclusief bezorging.





    19-05-2016 om 07:46 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!