Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    08-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reis zond de wereld in 116 nachten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    MSC Cruises opent boekingen voor wereldcruise in 2020 met unieke route

    Met 43 bestemmingen in 23 landen belooft de wereldreis van MSC Cruises meer dan ooit te verrassen. De nieuwe route telt opvallend veel exotische bestemmingen en gidst je in 3 maanden luxueus door 5 continenten. Inschepen kan vanaf januari 2020, maar de boekingen voor MSC Magnifica openen nu al.

    MSC Cruises organiseert haar tweede wereldcruise aan boord van MSC Magnifica met een ongeëvenaarde stijl en comfort. Zo heeft het schip een bekroonde Balinese spa, luxueuze balkonkajuiten op zee en tal van authentieke restaurants. Gasten kunnen begin januari inschepen in Civitavecchia/Rome, Genua, Marseille en Barcelona. Op het reisprogramma staan enkele van ‘s werelds meest spraakmakende bestemmingen:

    • Ushuaia, Argentinië – de zuidelijkste stad ter wereld, dit Argentijns vissersdorp biedt adembenemende waterlandschappen met vaak besneeuwde bergtoppen;

    • Rapa Nui, Paaseiland – wereldwijd bekend om zijn unieke verzameling stenen beelden uit de 13e eeuw;

    • Darwin, Australië – in het noordelijke punt van het land – is een regio die het authentieke Australië weerspiegelt met zijn stranden, lagunes, sportmogelijkheden en wilde dieren.

    • Valparaiso, Chili – bekend om zijn kleurrijke kleine huizen en typische kusthellingen – biedt een spectaculair zicht op de Stille Oceaan en de stad met haar vele muren vol kunstwerken.

    • Mumbai/Bombay, India – in deze bruisende stad schuilen achter elke hoek andere geuren, smaken en uitzichten;

    • Salalah, Oman – van watervallen over exotische, weelderige flora tot ongewone dieren.

    Ook 15 excursies aan land zijn in de boekingsprijs inbegrepen. Enkele blikvangers:

    • Île des Pins, Nieuw-Caledonië – dit afgelegen eiland in de zuidelijke Stille Oceaan is een tropisch paradijs met het blauwste water ter wereld, prachtige witte zandstranden en schilderachtige pijnbomen;

    • Aqaba, Petra – verken de oude stad in het midden van de Jordaanse woestijn en doorkruis het smalle ravijn om de beroemde uit rots gehouwen tempel te bewonderen;

    • Port Kelang, Kuala Lumpur – bereik de top van de Kuala Lumpur Tower, een van ’s werelds hoogste wolkenkrabbers met een adembenemend uitzicht. www.msccruises.be

    08-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lifestylemark Pode brengt betaalbaar design voor thuis

    » Jong lifestylemerk » Betaalbaar design » Samenwerking met ontwerpers » Zitbanken, eetkamermeubelen & accessoires

    Interieurmerk Pode, gelanceerd door (zit)meubelexpert Leolux, breidt haar collectie dit najaar sterk uit. Het designlabel brengt een gloednieuwe serie zitbanken, een uitgebreid assortiment eetkamermeubelen en een unieke reeks kussens en vloerkleden. Design hoeft niet duur te zijn, is de leuze van het lifestylelabel. Artdirectors Claire en Roderick Vos zien daar persoonlijk op toe en creëren collecties waar de consument ook echt iets te kiezen heeft.

    Vraag iemand die als topsporter of ondernemer de hele wereld rondreist en in de mooiste hotels verblijft waar hij of zij het liefste is, dan antwoordt die “thuis”. En dat is exact waar Pode voor staat: de warmste belevenissen en mooiste verhalen vind je gewoon bij je thuis. De designers, meubelmakers en kleurenexperts van het lifestylemerk leggen dat ongrijpbare thuisgevoel in hun ontwerpen en meubels.

    Zitbaar design

    Melloo, Nihan en Tokai zijn opvallende nieuwkomers. Melloo, ontworpen door Roderick Vos, is een omvangrijk banken- en aanbouwassortiment waarmee je elke denkbare opstelling creëert. Meer dan ooit heb je de compositie van je interieur zelf in de hand. Je stelt de zitbank precies samen zoals jij het voor ogen hebt. Stevige biezen en herkenbare ronde zachtheid geven deze collectie – zoals veel ontwerpen van Roderick Vos – haar uitnodigende karakter.

    Nihan toont dan weer perfect aan hoe de artdirectors Roderik de verschillende collecties op een slimme manier tot een geheel smeden. Deze laidback zetel van designer Pascal Bosetti nodigt uit tot relaxen in een strak ontwerp. De inventieve details doen denken aan diens eetkamerstoel Tokai: de houten schelp aan de buitenkant en zachte bekleding binnenin zorgen voor eindeloos comfort. De herkenbaarheid van beide modellen maakt combineren voor de hand liggend, maar natuurlijk niet verplicht.

    Lifestyle in de eetkamer

    Lifestyle houdt natuurlijk niet op in de woonkamer. Net daarom focust Pode ook op een ruime eetkamercollectie. De Tokai-stoel krijgt het gezelschap van Crude, een praktisch ontwerp van Kranen/Gille, bekend van de iconische Pode Bottle Stool. De ongepolijste houten omtrekken doen denken aan een ouderwetse keukenstoel, maar dan met een eigentijdse twist. De uitsparing in de rug is een decoratieve handgreep, zodat je Crude gemakkelijk verplaatst.

    Nieuw in het assortiment eettafels is Fynch door Roderick Vos. Wat meteen opvalt, is het tafelblad: samengesteld uit smalle beuken delen en rustend op een stalen frame van laser-gesneden buizen. Dankzij de ruime keuze aan maten, kleuren en afwerkingen leent deze tafel zich uitstekend voor leuke combinaties.

    Warme afwerking

    De zachte touch in de nieuwste Pode-collectie komt van Claire Vos. Zij ontwierp een aantal accessoires die het interieur van elegantie en warmte voorzien en zorgen voor een gebalanceerde inrichting. Voor vloerkleed Mackay, uitgevoerd in verschillende kleuren, haalde Claire de mosterd bij de patronen van de Schotse Argyle tartan. Een tijdloos patroon dat de Highlands een stukje dichterbij brengt.

    Tripod heeft z’n naam niet ver gezocht: deze serie salon- en bijzettafels staat op drie poten, samensmeltend op één punt. Op het industriële onderstel ligt een driehoekig blad met zachte rondingen. Perfect passend in elk interieur door de verschillende kleuren, groottes, hoogtes en afwerkingen.

    Het royale kussen Puff is de ideale partner in crime voor als je even geen fut meer hebt. Het is zo ontworpen, dat je je er helemaal in nestelt. Dit oversized plof-kussen is verkrijgbaar in maar liefst zeven verschillende kleuren. Romboo werkt de collectie met nog meer warmte af: deze plaid is heerlijk eigenwijs, met een patroon in drie kleurvarianten dat in elke hoek net iets anders is.

    Compleet interieur

    Bij het jonge Nederlandse merk Pode is Studio Roderick Vos verantwoordelijk voor de creatieve strategie. Roderick verwoordt de recente uitbreiding zo: “Na de herpositionering van vorig jaar heeft ons merk echt vleugels gekregen, eerst alleen in Nederland, maar recent ook internationaal. De laatste maanden hebben we hard gewerkt om de collectie een extra boost te geven. Samen met de mensen van Pode, en de ontwikkelaars en internationale designers met wie we samenwerken, hebben we de bestaande lifestylecollectie verder uitgebreid. Zo voegden we eigen ontwerpen van Claire en mijzelf toe, en creaties van ontwerpers als Pascal Bosetti, Kranen/Gille en Stephan Veit. Het is dan onze taak om de mooiste designs te selecteren. We kiezen daarbij stuk voor stuk producten die perfect bij elkaar passen, waarmee je dus een volledig interieur creëert, inclusief tapijtjes, kussens, tafeltjes en eetmeubelen.”

    Pode is Nederlands topdesign dat zijn weg vindt naar liefhebbers door heel Europa. Verrassend, fris, kleurrijk en toch heel betaalbaar. Een complete lifestylecollectie, waarmee je je hele woon- of eetkamer kunt inrichten. Daarvoor werkt het merk samen met gerenommeerde ontwerpers. Een speciale rol is weggelegd voor artdirectors Roderick en Claire Vos. Zij geven de Pode-collectie een geheel eigen identiteit, in kleur, stijl en ontwerp. Pode is een onderdeel van familiebedrijf en zitmeubelexpert Leolux. Als jong, lifestylemerk bewijst het dat design niet altijd duur hoeft te zijn.







    07-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zalig relaxen bij Logis

    De zomervakantie is allang voorbij, tijd dus om nog eens even op adem te komen. Om je eens helemaal in de watten te leggen, heeft Logis een speciaal arrangement ‘Ontspanning’ ontworpen. Dit uitje voor twee is bij tal van Logis-adressen te boeken. Inbegrepen: comfortabele overnachting in een tweepersoonskamer, ontbijt, toegang tot de wellnessfaciliteiten van het hotel (zwembad en/of hammam en/of jacuzzi) en 1 behandeling van 30 minuten per persoon in een verzorgingscabine. En natuurlijk biedt Logis nog een extraatje: een speciale attentie van de hotelier. We geven je alvast een voorsmaakje met deze vier adresjes waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten.

    1. Logis d'Exception Hotel La Source de Sens - Morsbronn-Les-Baines, Frankrijk

    Logis d’Exception Hotel La Source des Sens is een buitengewone plek om het noorden van de Elzas, ‘petite France’ (historische wijk van Straatsburg) en de wijngaarden van deze mooie streek te verkennen. Zijn label ‘Logis d’Exception’ dankt het aan de spa van 2000 m2, met een geiserzwembad, massagestralen, waterval, tegenstroomzwembad, zoutgrot, bubble chairs… Stuk voor stuk ervaringen die al je zintuigen prikkelen en je unieke momenten bezorgen. Elke kamer kijkt uit op de omgevende natuur dankzij de grote glasramen. De inrichting is bijzonder stijlvol en eigentijds. In de keuken roert Pierre Weller in de potten. Hij serveert seizoengerechten met streekproducten uit de Elzas waaraan hij een gedurfde, subtiele twist geeft. De wijnkaart met klassewijnen zorgt voor de final touch…

    Inbegrepen in dit Uitje ‘Ontspanning’ voor 2 personen: 1 overnachting in tweepersoonskamer, 1 ontbijt, toegang tot de wellnessfaciliteiten van het hotel en 1 behandeling van 30 minuten per persoon in verzorgingscabine. EXTRA BIJ LOGIS: 2 glazen champagne na wellnessprogramma.

    2. Logis Auberge du Lac – Mesnil-Saint-Père, Frankrijk

    Logis Auberge du Lac is idyllisch gelegen in het hartje van het Parc Naturel de la Forêt d'Orient, op 20 km van Troyes. Gasten komen en komen ook graag terug – soms van heel ver – naar Mesnil-Saint-Père om op deze knusse plek even tot rust te komen in de schitterende spa (wellnesspool, designhammam, ijsfontein, solarium…), voordat ze de natuur intrekken of een van de vele activiteiten beoefenen die de Champagnestreek van de grote meren te bieden heeft. Dat alles op een boogscheut van de beroemde champagnewijngaarden en -kelders... Auberge du Lac geniet ook bekendheid voor zijn keuken: de beste producten worden er met de grootste zorg bereid..

    Inbegrepen in dit Uitje ‘Ontspanning’ voor 2 personen: 1 overnachting in tweepersoonskamer, 1 ontbijt, toegang tot de wellnessfaciliteiten van het hotel en 1 behandeling van 30 minuten per persoon in verzorgingscabine. EXTRA BIJ LOGIS: gratis gezichtsreiniger Or Dionyzos by Patrick Gublin.

    3. Logis Hotel les saules - Favières, Frankrijk

    In de baai van de Somme, geklasseerd als een van de mooiste baaien ter wereld, ligt Logis Hôtel Les Saules te midden van 2,5 hectare groen, tussen Le Crotoy en Saint-Valéry. Het hotel biedt alle rust die je nodig hebt om volledig te herbronnen. Naast de kalmte vallen ook het comfort en de inrichting bij de klanten heel goed in de smaak. Elke maand stelt er een andere kunstenaar zijn werken tentoon..

    Er wacht je niet alleen een overvloedig, gevarieerd ontbijt met streek- en seizoenproducten, maar ook een sauna, hammam, sensoriële douche, jacuzzi… De spa, erkend door ‘Cinq Mondes’, is geïnspireerd op verschillende eeuwenoude culturen en neemt elke bezoeker mee naar de bestemming van zijn keuze. 250 m2 staat helemaal in het teken van een gezond lichaam en geest. Dit kleinschalige luxehotel biedt een gepersonaliseerde dienstverlening.

    Inbegrepen in dit Uitje ‘Ontspanning’ voor 2 personen: 1 overnachting in tweepersoonskamer, 1 ontbijt, toegang tot de wellnessfaciliteiten van het hotel en 1 behandeling van 30 minuten per persoon in verzorgingscabine. EXTRA BIJ LOGIS: gratis welkomstcocktail.

    4. Logis Spa Hotel Restaurant Au Lion d'or - La Petite-Pierre, Frankrijk

    In Logis Spa Hotel Restaurant Au Lion d’Or weten ze wat het is om gasten te ontvangen, want dit familiehotel bestaat sinds 1650! Het is schitterend gelegen met uitzicht op het schilderachtige dorpje La Petite Pierre in de Elzas.

    ‘Goldener Löwe’ (‘Gouden leeuw’ in het plaatselijke dialect) is een oase van rust en ontspanning. Het hotel onderscheidt zich door zijn gastronomie maar sinds 2002 ook door zijn concept ‘Arbrotherapie’. Deze innovatieve methode om aan je gezondheid te werken, is gebaseerd op wat het bos te bieden heeft. De verschillende producten (klei, etherische olie, verzorgingscrème, melk,…) die bij de Arbrotherapie worden gebruikt, zijn van natuurlijke oorsprong. Naast die specifieke verzorgingen, beschikt de spa ook over een verwarmd binnenzwembad, een sauna, jacuzzi en tennisveld. Het stijlvol ingerichte restaurant biedt een panoramisch uitzicht op het kasteel van La Petite Pierre en het bos. Au Lion d’Or is het ideale adres om volledig te relaxen en te ontspannen.

    Inbegrepen in dit Uitje ‘Ontspanning’ voor 2 personen: 1 overnachting in tweepersoonskamer, 1 ontbijt, toegang tot de wellnessfaciliteiten van het hotel en 1 behandeling van 30 minuten per persoon in verzorgingscabine. EXTRA BIJ LOGIS: 1 gratis drankje. www.logishotels.com







    06-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    05-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cybex Koi - de fashion collections van Cybex Platinum

    KOI - kristallen. rust. kracht en geluk. Met deze modieuze collectie laat het designteam van CYBEX zien dat in moderne steden tijdgeest en traditie heel goed samengaan. In KOI versmelt de symboliek van het raadselachtige onderwaterwezen, de koi karper, uit de Japanse mythologie met geavanceerde technologie, materialen en maatwerk.

    Zowel het PRIAM als het MIOS 3-in-1 reissysteem zijn gedecoreerd met fraaie applicaties en borduursels op het glanzende zilverachtige materiaal van de reiswieg, de buggy en het CLOUD Q autostoeltje. Deze brengen het kleurige dier tot leven en zorgen ervoor dat je kleintje heerlijk wegglijdt naar dromenland. Ook de bijpassende draagzak YEMA . TIE is verkrijgbaar.

    Een stijlvolle luiertas, een waterafstotende voetenzak en een zacht babydekentje maken deze collectie compleet. Ouders met oog voor design kunnen met KOI meer dan ooit heerlijk door de stad zwerven.







    05-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontdek de giftbox van Glenmorangie: The Original
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ontdek in het kader van de eindejaarsfeesten, de perfecte giftbox van Glenmorangie bestaande uit de tien jaar oude single malt met subtiele florale smaken: The Original.

    Glenmorangie Original is een verfijnde whisky, die wordt gemaakt in de hoogste distilleerketels van Schotland en tot rijping komt in nieuwe en gebruikte vaten van wit Amerikaans eikenhout. De ruwe alcohol rijpt tien jaar lang in vaten die eerder zijn gebruikt voor de opslag van bourbon. In die periode ontwikkelt de drank een subtiel evenwicht tussen zachte en complexe smaken. Het resultaat is een zachte, volle en romige whisky.

    The Original Giftbox met twee Glenmorangie glazen: beschikbaar vanaf 45,95 euro bij de beste drankenhandelaar. Giftbox 2017: beschikbaar vanaf 39,25 euro in alle warenhuizen

    05-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'R' de Ruinart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een aantrekkelijke goudgele kleur, een prachtige kristallen schittering en fijne, levendige bubbels die samenkomen in een lichte, ononderbroken stroom — dit zijn de visuele kwaliteiten van "R" de Ruinart cuvée te bewonderen.

    De eerste neus is verfijnd en elegant, tintelend met aroma’s van witte vruchten en tonen van gedroogd fruit. De tweede neus onthult meer bloemige noten, zoals acacia en zelfs wilde rozen, die zich vermengen met de heerlijke aroma’s van koekjes en cakebeslag.

    De smaak is perfect in balans, soepel en zacht, met aroma’s van rijp geel fruit. De verrukkelijke rondheid en volmaakte harmonie vullen de mond, gevolgd door een lange afdronk.

    “R” de Ruinart is ideaal als aperitief of bij een champagnediner. Van visgerechten tot kaasplankjes, van gebakken sint-jakobsschelpen tot hapjes met wit vlees, deze cuvée past bij bijna elk gerecht. De keuze is aan u!

     

    Ontdek uw champagne in stijl met de Veuve Clicqout Design box:

    Het ideale eindejaarsgeschenk? De Design Box van Veuve Clicquot, met een fles Brut Carte Jaune en twee flûtes.

    De flûtes in ultratransparant glas lopen naar boven toe ietwat uit. Deze vorm werd speciaal ontworpen door het wijn- en designteam van het Huis om Veuve Clicquot Brut Carte Jaune perfect tot zijn recht te laten komen.

    Deze Brut Carte Jaune is een afspiegeling van de prachtige wijngaarden van het Huis. De overheersende pinot noir zorgt voor de typische Veuve Clicquot-structuur, terwijl een vleugje pinot meunier een ronde toets geeft aan het geheel. En de Chardonnay? Die zorgt met zijn elegantie en finesse voor een perfect evenwicht.

    05-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Nacht van de Engelen', kerstbos en shoppen met Lien Degol

    Originele kerstevenementen in Koksijde-Oostduinkerke

    Naar jaarlijkse gewoonte staat de kerstagenda van Koksijde-Oostduinkerke vol van originele activiteiten. Dat is dit jaar niet anders met onder andere een kerstbos, stijlvol shoppen met Lien Degol, een fakkeltocht en daarenboven pakt Koksijde dit jaar uit met een adembenemend luchtspektakel: Nacht van de Engelen.

    Lien Degol geeft stijladvies tijdens ‘Stijlvol Shoppen’ in Koksijde (16/12). Winkelen is leuk en als je bij het kopen deskundig advies krijgt, wordt het nog aangenamer. Lien Degol, die je best kan omschrijven als ‘styliste en modecoach met een no-nonsense aanpak’ – ook gekend van TV, zal op zaterdag 16 december in een aantal kledingzaken in de Zeelaan aanwezig zijn voor stijladvies. Als dat geen origineel idee is! De dames en heren die willen schitteren op oudejaar, komen dus best op 16 december naar Koksijde, om de perfecte outfit te vinden.

    Adembenemende luchtvoorstelling: Nacht van de Engelen (23/12)

    Theater Tol zorgt voor een spektakel vol warmte, vuur en sensualiteit tijdens de adembenemende luchtvoorstelling ‘Nacht van de Engelen’. Het theatergezelschap gebruikt vooral beelden, spel en muziek. Het resultaat is een droomwereld van geliefden, dansende dieren en engelen die neerdalen uit de hemel. Moet je beslist gaan zien op zaterdag 23 december.

    Een kerstbos, fakkeltocht en een gezellige winterwandeldag

    Een klassieker maar altijd even leuk voor jong en oud is de ijsbaan voor het gemeentehuis van Koksijde. Schaatsen en glijden wissel je af met een hapje en een drankje in de sfeervolle smulhuisjes, want de ijsbaan is omringd door een gezellige kerstmarkt (van 16 december tot 7 januari).

    Een kerstbos op het strand? Dat is ‘t Bos van Commerce, op het strand van Oostduinkerke-bad. Pronkstuk is een metershoge spar met daarrond wel 150 kerstbomen zodat men zich in een bos waant. Er is ook een gezellige boshut en dagelijks wisselende animatie voor groot en klein (van 23 december tot 7 januari).

    Ervaren vertellers toveren het Abdijmuseum Ten Duinen om tot een vertelpaleis in een gezellige winterse sfeer (woensdag 27 december, www.tenduinen.be).

    Wandelliefhebbers houden best 30 december vrij voor de winterwandeldag doorheen de prachtige natuurgebieden van Koksijde over vijf parcours. Niets aangenamer dan op een winterse dag na een deugddoende wandeling te genieten van een gezellige kop koffie of chocolademelk.

    Bij eindejaar horen fakkels en vuurwerk en die zijn er zeker in Koksijde-Oostduinkerke. De fakkeltocht op 30 december in Oostduinkerke is een traditie, met lekkere sprotjes, Glühwein en vuurwerk. Ook traditioneel en altijd even feestelijk is de oudejaarshappening mét spetterend vuurwerk in St-Idesbald.

    Of je nu fan bent van wat actie of eerder van de winterse gezelligheid, Koksijde-Oostduinkerke heeft tijdens de kerstperiode voldoende activiteiten op de agenda staan voor een originele kerstuitstap.

    Meer info: www.visitkoksijde.be

     

     

     





    04-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brantano & Helden

    Scoor de exclusieve Helden T-shirts en sweaters bij Brantano!

    Alle remmen los! De vier dapperste plantrekkers veroveren met ‘Helden boven Alles’ de Kinepolis filmzalen. Bereid je voor op een stevige dosis stoer, wild en grappig! Het spervuur van spitsvondigheden door de Ketnet helden laat alle harten sneller slaan. Brantano sprong samen met Maureen, Dempsey, Nico en Sieg het avontuur in. Resultaat? Een exclusieve Helden collectie voor onverschrokken speelvogels!

    Tjik tjak vollenbak!

    De vier jonge waaghalzen staan bekend om hun straffe stunts. Sieg, Dempsey, Nico en Maureen worden populairder dan ooit wanneer hun spectaculair filmpje miljoenen keren bekeken wordt. Vanaf nu reizen de Helden enkel nog als echte sterren besluit Sieg. Maureen verveelt zich echter dood in de luxe spa in de Ardennen en trekt eropuit om een spannende tocht in de woeste natuur te maken. Wanneer ze in gevaar komt moeten de Helden meer dan ooit creatief zijn om elkaar – en hun vriendschap – terug te vinden. Helden boven alles!

     









    03-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Redoute interiors: chaletstijl

    Maak kennis met de "chaletstijl" van La Redoute Interieurs. Ruw hout, Scandinavisch design, streelzachte materialen … De typische kenmerken van chalets in het hooggebergte palmen geleidelijk alle kamers van het huis in. Zet de deur op een kier en laat samen met de heerlijk zuivere lucht een knusse sfeer binnenwaaien. We kleden de winter gezellig aan.





    03-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat je Kerst stralen met Terre de Lumière

    Terre de Lumière is een landschap, een emotie, een verblindende herinnering. Calice Becker, Shyamala Maisondieu, Nadège Le Garlantezec. Deze drie getalenteerde parfumeurs ademden de avondlucht in terwijl ze het licht van het Gouden Uur in zich opnamen. Uit dit verrukkelijke moment werd Terre de Lumière geboren, geïnspireerd door de goudtinten van de ondergaande zon met rode en gele strepen. Het is verslavend, heerlijk en aromatisch, de geur van de lichtstralen die de Provence strelen voordat de nacht valt.

    Licht vormt de ziel van de Provence. Het is een verrukkelijk ingrediënt, een levensbrengende honing vol energie die alle essenties van een zintuiglijk land met elkaar verbindt. Niets evenaart de zon van de Provence wanneer deze de lucht kleurt aan het eind van de dag. Dit is het Gouden Uur, een moment waarop het licht zo betoverend en verslavend is dat het kunstenaars van over de hele wereld heeft aangetrokken.

     

    Lee Cooper x Oona Smet

    Lee Cooper gelooft sterk in jong creatief talent van eigen bodem. Campagnes als 'The Makers' en 'Made to be different' zijn hier een mooi voorbeeld van. Het oudste jeanslabel van Europa sloeg dan ook de handen in elkaar met de Antwerpse fotografe Oona Smet om de wintercollectie visueel in te blikken. Het resultaat is een sterke fotoreeks dat perfect de urban identiteit van jeans en de authenticiteit van het merk uitstraalt. In hun verscheidenheid is er één constante bij de modellen: ze dragen jeans, elk op hun manier.

     











    03-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindejaarsgeschenk Ardberg of Vodka Belvedère

    De geschenkdoos Ardbeg Ten Years Old Warehouse is het ideale kerstcadeau voor liefhebbers van geturfde whisky.

    Een uitbundige neus, gekenmerkt door krachtige tonen van gerookt fruit die beelden oproepen van turfgrond. Dit alles gemengd met toetsen citroen en limoen omhuld door een smeuïge laag donkere chocolade.

    Het turfaroma blijft nazinderen in de mond en onthult eindeloos veel smaakfacetten, voor een lange afdronk met het beklijvende, doorrookte aroma van een kop sterke espresso.

    De geschenkdoos Ardbeg Ten Years Old Warehouse is te koop vanaf 55,95 euro bij de beste drankhandelaars.

    Personaliseer uw VODKA BELVEDERE SILVER SABER FLES

    Een op maat gemaakte service voor elke gelegenheid. Vodka Belvedere, in het verleden enkel bestemd voor beroemdheden, biedt vandaag de mogelijkheid aan om uw Silver Saber-fles te personaliseren.

    Het concept Belvedere Bespoke geeft uw Belvedere Silver Saber fles een unieke toets. Bovendien is de gepersonaliseerde fles het perfect geschenk voor feestelijke gelegenheden en liefhebbers van deze uitzonderlijke vodka.

    Een naam, een datum, een persoonlijk bericht .... Het "Bespoke" concept van Belvedere nodigt u uit om lid te worden van hun Facebookpagina en een fles naar eigen smaak te ontwerpen. Beschikbaar vanaf begin november via www.belvederebespoke.be of www.facebook.com/belvederevodkabelgium/ Prijs: 125 euro.





    02-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delhaize lanceert 'pure' bereide maaltijden ism Pascale Naessens

    Pure, verse maaltijden zonder additieven en bewaarmiddelen. Delhaize is trots haar nieuwe samenwerking te kunnen aankondigen met gezondheidsicoon Pascale Naessens. Als boegbeeld van de gezonde, pure keuken en auteur van verschillende bestsellers, heeft ze speciaal voor Delhaize vier kant-en-klare maaltijden bedacht waarbij lekker eten centraal staat. Spinazie met feta en tomaten, kip met bloemkoolrijst, sobanoedels met groenten en een sojavinaigrette of courgettespaghetti met ragout: een lekkere en evenwichtige keuze aan maaltijden waardoor Delhaize-klanten in een mum van tijd aan tafel kunnen schuiven en volop genieten. De producten zijn vanaf 27 oktober beschikbaar in de Delhaizewinkels.

    Al bijna 20 jaar doet Delhaize geregeld een beroep op de talenten van hedendaagse chef-koks en experts. Momenteel zijn er 9 chefs die actief meewerken aan de realisatie van schotels, onder hen Yves Mattagne, Sergio Herman en Peter Goossens. Delhaize is trots om vandaag Pascale Naessens aan deze lijst toe toe voegen. Als boegbeeld van de gezonde, pure keuken en auteur van verschillende bestsellers, sluit de levensstijl van Pascale Naessens perfect aan bij de filosofie van Delhaize: haar klanten smaakvolle en gezondere gerechten voor te stellen. “Een samenwerking met Delhaize aangaan was een logische en bewuste volgende stap in mijn culinaire loopbaan. Niet alleen is Delhaize mijn favoriete supermarkt om mijn dagelijkse boodschappen te doen, wij hebben ook heel wat waarden gemeen. We zetten beiden mensen aan om gezondere eet- en leefgewoonten aan te nemen en werken stuk voor stuk met kwaliteitsvoeding. Het gaat hier om eetplezier, om het ontdekken van nieuwe smaken en gewoonten. En om gezond en eerlijk eten. Wat niet te vinden is in een Delhaize-supermarkt, zal je ook nooit terugvinden in mijn kookboeken.” vertelt Pascale Naessens.

    Dat Delhaize vandaag haar samenwerking met Pascale Naessens voorstelt, is geen toeval. Belgen zijn steeds meer op zoek naar lekkere en evenwichtige maaltijden, met een groter aandeel aan groenten die ze snel en zonder moeite kunnen klaarmaken. De verschillende kleuren en structuren, alsook de sterk vergrootte hoeveelheid groenten (van 50% tot zelfs 80% groenten per maaltijd) geven deze maaltijden een “home made” gevoel. In lijn met deze voedingstendens lanceerde Delhaize bijvoorbeeld vorig jaar al het “Lovely Salads” gamma.

    Trouw om haar klanten te blijven inspireren met kwaliteitsvolle en lekkere maaltijden stelt Delhaize vandaag vier nieuwe bereide maaltijden voor. Het ‘Pure’ assortiment van Pascale Naessens bestaat een gevarieerde keuze aan eenvoudige, pure gerechten, waarvan twee op basis van vlees (één met kip en één met zuiver varkensgehakt) en twee vegetarische opties. Ze zijn geïnspireerd op recepten die in haar ‘Puur’ kookboeken voortkomen. Op deze manier kunnen Delhaize-klanten in minder dan 3 minuten en zonder moeite lekkere kant-en-klare maaltijden op Pascale’s wijze op tafel toveren. Ze bevatten geen geraffineerde suikers, noch bewaarmiddelen, noch additieven.

    • Kippenhaas met pompoen, bloemkoolrijst en tomatensalsa (420g): Een gebakken kippenhaasje met Provençaalse kruiden, look, komijn en paprika, vergezeld van in de oven gegaarde stukjes pompoen, gegrilde kerstomaten, bloemkoolrijst en een tomatensaus op basis van tomatenblokjes, witte balsamico, look, olijfolie, sjalot en limoensap.

    • Ragout met slierten van courgette (400g): Een ragout op basis van zuiver varkensgehakt met tomaat, wortel, look en ajuin met een spaghetti van courgettes.

    • Sobanoedels met courgette, wortel, broccoli en soja-hazelnotensaus (420g): Vegetarische maaltijd bestaande uit gekookte boekweitnoedels met een mengeling van gekookte wortel, courgette, broccoli en geroosterde rode ui met een hazelnoot-soja dressing afgewerkt met sesamzaadjes.

    • Prei, witte kool, spinazie met feta-kurkumasaus en cashewnoten (400g): Vegetarische maaltijd op basis van spinazie, witte kool, prei met een sausje van kurkuma, feta en tomaat. Afgewerkt met fetablokjes en cashewnoten.

    Duurzaamheid

    Ook duurzaamheid dragen Delhaize en Pascale Naessens hoog in het vaandel. De schalen van de maaltijden bestaan uit minimum 50% gerecycleerd materiaal. Naast de impact op het milieu, heeft de CPET-verpakking als voordeel dat de schalen extreme temperaturen aankunnen (van -20°C tot 220°C) en dan ook meteen vanuit het diepvriesvak in de microgolf of zelfs in de oven kan worden opgewarmd. Dat is uitzonderlijk voor bereide maaltijden. Vanaf 27 oktober kunnen deze gerechten gekocht worden in de rekken van de Delhaize-winkels, elk voor 5,99 euro. Het zijn telkens porties voor één persoon.







    02-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sleeplife : Mae Engelgeer Art Multi

    Het Mae Engelgeer-dekbedovertrek Art Multi is vervaardigd uit 100% hoogkwalitatief en zeer zacht katoensatijn. Dit geeft de stof een chique glans en maakt dat het heerlijk glad aanvoelt.

    Het dekbedovertrek combineert zacht lila roze met hardere kleuren als rood, gebrand oranje en donkerblauw. Zo laat het zien dat pink best wel stoer kan zijn. Het strakke lijnenspel en de gitzwarte achterzijde onderstrepen dat alleen maar. Lief én eigenzinnig. Zo verleidelijk dat man, noch vrouw eraan weerstaat. Bovendien blijft het overtrek zijn kleur behouden. Ook na de zoveelste wasbeurt. Strijken gaat lekker vlot. En dankzij de handige instopstrook kan je het makkelijk onder je matras steken om zo koude voeten te voorkomen.

    Mae Engelgeer is een Nederlandse textielontwerpster. Typisch voor haar creaties zijn het opvallende kleurgebruik, de geometrische vormen en een veelvuldig lijnenspel. Ze verenigt vakmanschap, technologie en de juiste materialen in prachtige stoffen die elke ruimte in huis opfleuren. Dankzij haar oog voor detail en gevoel voor compositie slaagt ze erin om telkens weer een harmonieus en gebalanceerd geheel tot stand te brengen. Minimalistisch met een speelse twist. Zo kan je haar stijl het beste omschrijven.

    Sleeplife® koos ervoor om de collectie van Mae Engelgeer in zijn gamma op te nemen. Een logische keuze, gezien de hoge kwaliteit en het toegewijde vakmanschap waar zowel Sleeplife® als Mae Engelgeer bekend om staan.

    Eigenschappen: Grafisch dessin, 100% katoensatijn van hoge kwaliteit, Wassen tot 60 graden, Geschikt voor de droogtrommel, eenvoudig te strijken, Handige instopstrook Geschikt voor dekbedden van 200, 210 of 220 cm lang

     









    01-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Après-ski in een chalet of een hotel?

     

    Interhome zet de voor- en nadelen op een rijtje. Met de winter voor de deur zijn veel Belgen volop hun volgende wintersportvakantie aan het plannen. Sommigen kiezen ervoor om te verblijven in een hotel, anderen geven de voorkeur aan een chalet. Weet je zelf nog niet welke verblijfplaats je verkiest? Vakantiewoningverhuurder Interhome zet voor jou de voor- en nadelen op een rijtje.

    1. Voetjes onder tafel of gezellig samen koken?

    Wil jij na het skiën liefst niet al te veel meer doen. Dan kies je waarschijnlijk al gauw voor een hotel. Na je verfrissende douche kun je gewoon je voeten onder tafel schuiven en smullen wat de pot schaft. Terwijl je in een hotel natuurlijk wel nog rekening moet houden met de restauranturen, kun je in je vakantiewoning net lekker je zin doen: van gezellig samen koken, tot pizza’s bestellen. Jij kiest waar je zin in hebt. En als toch op uit eten wilt, is er vast wel een lekker lokaal restaurant in de buurt.

    2. Haardvuur of niet?

    Bijna elke winterse chalet is uitgerust met een haardvuur. Terwijl je in hotels maar zelden de kans hebt om te genieten van het gezellige geknetter, kun je je in je eigen chalet lekker installeren voor de kachel. Trek je schoenen uit en nestel je voor je eigen haardvuur met een drankje in de hand.

    3. Met vrienden of familie op reis?

    Vriendengroepen en families worden in hotels veelal over verschillende kamers en soms zelfs verschillende gangen verdeeld. Wil jij samen met je vrienden of familie op reis? Dan is het wel zo gezellig om ’s avonds in je eigen huisje nog wat te kunnen nakletsen. Tenzij je misschien met je schoonfamilie op reis gaat…

    4. Skimateriaal stockeren?

    In de meeste hotels zijn er aparte ruimtes voorzien om je skimateriaal te stockeren. Dat mag je immers niet zomaar ergens op je kamer droppen. Veel skifanaten zien er dan ook tegenop om hun eigen materiaal ergens achter te laten. Wanneer je een chalet huurt, heb je zelf veel meer controle over waar je je materiaal neerzet.

    5. De kinderen slapen, wat nu?

    Ga je met je hele gezin of zelfs met meerdere gezinnen op skivakantie, dan kan het weleens gebeuren dat de kinderen al naar bed moeten als jullie nog lang niet moe zijn. In een hotelkamer kun je de allerkleinsten maar moeilijk alleen te slapen leggen. Een chalet biedt dan het voordeel dat jullie nog kunnen nagenieten in de woonkamer terwijl jullie kroost alvast in dromenland vertoeft. Meer info : www.interhome.be







    01-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit jaar kies ik de juiste cadeaus ....

    Dit jaar wil ik cadeaus geven die mooi zijn en waar degenen die ze krijgen iets aan hebben, cadeaus die ze het hele jaar door rond hun pols kunnen dragen. Geen last-minute stress en geen doorverkoop op tweedehandswebsites. Dit jaar zit ik goed, bij Garmin.

    Voor Jules, die houdt van sportieve uitdagingen en reizen: Virb 360°

    Stel je een 360°-camera voor met een resolutie tot 5,7K met 30 beelden per seconde en beeldstabilisatie met stembesturing. Een camera die bovendien is uitgerust met vier extra krachtige microfoons. Hij is licht en compact en je kan er ook foto’s mee maken die je onmiddellijk kan delen op sociale media. Indrukwekkend, toch? Wacht tot de gelukkige zijn cadeau openmaakt en stel je voor hoe verrast hij zal zijn… Da’s pas Kerstmis! Aanbevolen verkoopsprijs: 799,99 euro

    Voor onze jongste, die niet kan stilzitten : Vivofit Jr 2

    Een leuk klein horloge van Disney, Star Wars of Marvel dat je kind aanmoedigt om elke dag te bewegen, op een ludieke en magische manier zoals alleen Disney dat kan. Wie de 60 minuten aanbevolen activiteit per dag haalt, krijgt toegang tot hogere levels en nieuwe icoontjes. Het horloge is waterdicht en heeft een batterijtje dat een jaar meegaat. Het kleurenscherm geeft de datum en het uur aan, houdt het aantal stappen en uren slaap bij en is helemaal ontworpen op maat van jonge kinderen. Broertjes en zusjes kunnen hun horloges met elkaar verbinden en ouders kunnen de activiteit van het hele gezin volgen met een app en zelfs berichtjes sturen als ze dat willen. Aanbevolen verkoopsprijs: 99,99 euro

    Voor mama, onze supervrouw : Vivomove HR

    Zij krijgt van mij een Vivomove HR, een smartwatch die ze altijd en overal kan dragen. Dankzij de ingebouwde hartslagmeter ziet ze meteen of ze beweging nodig heeft omdat ze te lang heeft stilgezeten, of dat ze juist toe is aan relaxatieoefeningen van de Garmin-apps, omdat ze zonder het te beseffen toch soms last heeft van stress. Ze kan ook nagaan hoeveel ze echt beweegt per dag, of ze goed slaapt, en ze kan op haar eigen tempo opnieuw beginnen sporten. Aanbevolen verkoopsprijs tussen 199,99 euro en 299,99 euro.

    Voor papa, die dol is op gadgets: Vivoactive 3

    Hij zal helemaal versteld staan van dit horloge, dat een van de eerste is waarmee hij zijn boodschappen rechtstreeks kan betalen[i] en dat hij bovendien eindeloos kan personaliseren dankzij de waaier aan schermen, widgets en apps. Het horloge past bij al zijn oude en nieuwe hobby’s: joggen, fietsen, zwemmen, snowboarden… Dit technologisch juweeltje houdt automatisch al zijn gegevens bij. Er zit ook een hartslagmeter in, je kan er sms’en mee beantwoorden en zelfs mee zien waar de andere leden van het gezin zich bevinden. Aanbevolen verkoopsprijs tussen 329,00 euro en 359,99 euro.

    Voor die oom die fanatiek fietst: Edge 1030

    Er zal iemand heel blij zijn als je hem deze heuse fietscomputer cadeau doet. Hij is ultracompleet en tegelijk sober vormgegeven en licht, en dankzij de Trendline™ Popularity Routing kan je er routes mee plannen op basis van miljarden routegegevens van Garmin Connect™, waarmee je in het spoor zit van de mooiste routes op de weg en daarnaast. Met de voorgeïnstalleerde Garmin Cycle Map fietskaarten kan je heel precies je weg vinden. Het aanraakscherm geeft alle gegevens weer in hoge resolutie en reageert heel snel, zowel op de blote hand als handschoenen. De gelukkige kan de Edge 1030 uiteraard met zijn smartphone verbinden en met andere fietsers communiceren, hen uitdagen en zijn prestaties berekenen met de vele beschikbare apps waar Garmin bekend om staat. Aanbevolen verkoopsprijs: 599,99 euro

    Voor je schoonmoeder, voor wie het wat chiquer mag zijn: Vivosmart 3

    De Vivosmart 3 is beschikbaar in 2 kleuren en 3 maten, met een discreet scherm dat geactiveerd wordt door te bewegen. De ideale partner dus voor dames die zich willen verzorgen en op hun lichaamsconditie willen letten. Deze slimme activity tracker berekent de VO2 Max (bij het joggen), geeft de hartslag weer en heeft een intelligente bewegingssensor die automatisch de uitgevoerde beweging meet en het soort sport detecteert (wandelen, fietsen, zwemmen…). Het horloge berekent ook de herhalingen, reeksen en rusttijden bij spierversterkende oefeningen. Al die gegevens worden naar het platform Garmin ConnectTM gestuurd voor analyse. Dat alles zonder de verbinding met je smartphone te verliezen. Aanbevolen verkoopsprijs: 149,99 euro

     







    30-10-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maison Bensimon

    Dat Serge Bensimon, veelzijdig is, is nog een understatement: mode, huisartikelen, een kunstbibliotheek, een designgalerij in het teven van creatie… Met Maison Bensimon blaast deze liefhebber van mooie dingen leven in zijn wensen op het vlak van authenticiteit, eenvoud en ontmoetingen.

    Ieder seizoen brengt Maison Bensimon vrij geïnterpreteerde edities van design voorwerpen uit: stukken die komen uit de concept stores van het merk … en die zich nadien in uw interieur nestelen.

    Maison Bensimon heeft een unieke visie op lifestyle en ademt steeds de kleurrijke positieve waarden uit die zo eigenzijn aan het merk.

     







    27-10-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.British airways:18 must see bestemmingen voor 2018

    British Airways heeft haar jaarlijkse reisvoorspellingen bekendgemaakt en selecteerde de top 18 reisbestemmingen voor 2018. Langverwachte sportevenementen, nieuwe routes en tv-programma’s, allemaal beïnvloeden ze de voorspellingen. Zo zorgde het laatste seizoen van Game of Thrones ervoor dat Kroatië het afgelopen jaar enorm populair werd en boomde Canada dankzij zijn 150e verjaardag. Ook in 2018 zullen sommige bestemmingen een populariteitsstijging ondergaan. British Airways kijkt in haar glazen bol en zet ze op een rijtje.

    1. TALLIN, ESTLAND: In 2018 viert Estland zijn 100ste verjaardag. Dat zal overal in het land uitbundig gevierd worden, zeker in hoofdstad Tallinn. De samensmelting van modern en middeleeuws maken van de stad een unieke plek die dan ook op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat te pronken.

    2. MALTA : Naast de prachtige verborgen baaien en de tijdloze dorpjes in Malta is ook hoofdstad Valletta een echte aanrader. Je kunt de stad vol oude paleizen en barokke kerken makkelijk te voet verkennen. In 2018 is de stad bovendien de Europese Hoofdstad van Cultuur en zal er dus nog meer te beleven zijn.

    3. SEOUL, ZUID-KOREA: Een andere must visit voor 2018 is de futuristische hoofdstad van Zuid-Korea, waar moderne wolkenkrabbers en popcultuur versmelten met Boeddhistische tempels en straatmarktjes. Verken de fascinerende cultuur van Seoul op een van de meest authentieke manieren: via de lokale keuken.

    4. RUSLAND: Van feesthoofdstad Moskou tot culturele hoofdstad Sint-Petersburg, Rusland is een spannende en fascinerende plek om te bezoeken. Ook voetballiefhebbers zullen in 2018 hun weg naar Moskou en Sint-Petersburg vinden. Beide steden zijn namelijk gaststeden voor de 2018 Fifa World Cup.

    5. TORONTO, CANADA: De grootste stad in Canada, Toronto, is een levendige metropool vol kunst, cultuur, restaurants en een bruisend nachtleven. Plan je reis tijdens het Toronto Film Festival en neem een kijkje op een van de meest bezochte filmfestivals ter wereld dat jaarlijks meer dan 480 000 internationale bezoekers lokt.

    6. KROATIË: De unieke mix van glamour en authenticiteit hebben van Kroatië een van Europa’s populairste vakantiebestemmingen gemaakt. Ontdek er de prachtige settingen van Starwars en Game of Thrones in Dubrovnik, de kusten van Pula of de hoofdstad Zagreb.

    7. NASHVILLE, TENNESSEE : Echte must sees in muziekstad Nashville zijn onder meer het beroemde Bluebird Café en de Country Music Hall of Fame. Ook de whisky tour in de distilleerderij van Jack Daniels en grote traditionele zuidelijke portie crispy fried chicken and shrimp mogen niet ontbreken.

    8. SANTIAGO, CHILI : Van de droogste woestijn ter wereld tot massieve ijsvlakten, Chili is een land met rijke contrasten die maar weinig landen kunnen overtreffen. Santiago is de perfecte uitvalsbasis om die rijkdom te verkennen.

    9. NEW ORLEANS, LOUISIANA: Ook New Orleans, de geboorteplaats van Jazz, rock ‘n’ roll en R&B maakt haar opmars in 2018. Beleef de stad op haar best en plan je reis tijdens het historische Mardi Gras vol parades en een niet te missen sfeer.

    10. KOPENHAGEN, DENEMARKEN: Van een bloeiende designscene over architectuur tot eigenzinnige bakkerijen en pop-up bars, innovatie is hét thema in de Deense hoofdstad. Tijdens een lang weekend kuier je door de Tivoli Gardens, stop je bij het standbeeld van De Kleine Zeemeermin en relax je op een gezellig terrasje in Nyhavn.

    11. NEW YORK: Dankzij de iconische skyline, het energieke nachtleven, de overvloed aan musea en de eindeloze winkels laat een trip naar de Big Apple steevast een diepe indruk na. New York werd niet voor niets verkozen tot Beste Stad in de Wereld door de Conde Nast Traveller Readers Travel Awards 2017.

    12. LISSABON, PORTUGAL : De charmante, historische stad Lissabon is ook in 2018 een ideale stad voor een mini break. Naast cultuur kun je er terecht voor mooie stranden, lekker eten en een bruisend nachtleven. En dat allemaal in een pittoreske, kleurrijke omgeving.

    13. OAKLAND, CALIFORNIA : Oakland boomde dit jaar als toeristische bestemming, vooral onder millennial reizigers. Van musea en historische sites tot een bruisende kunstscene, innovatieve restaurants, bars en boetiekwinkeltjes, Oakland heeft heel wat te bieden. Je bent er bovendien slechts een treinrit verwijderd van San Francisco.

    14. INVERNESS, SCHOTLAND: Het kleine stadje Inverness is de toegangspoort tot de Scottish Highlands, een diverse en spectaculaire regio die bekend staat voor zijn weidse valleien, indrukwekkende bergen en ruwe kustlijnen.

    15. SEYCHELLEN: De Seychellen staan bekend om hun mooie stranden, kristalblauw water en kleurrijke koraalriffen. Een paradijs voor huwelijksreizigers, families en zonnekloppers die op zoek zijn naar de ultieme ontspanning of naar avontuur: van relaxen op de hemelse witte stranden tot snorkelen en duiken.

    16. MYKONOS, GRIEKENLAND : Een vaste waarde bij zonnekloppers is Mykonos. Het eiland is een absolute must visit vanwege zijn prachtige natuur, fascinerende geschiedenis, mooie stranden en witgekalkte dorpjes. Overdag kun je er snorkelen, duiken of de verborgen baaitjes verkennen, ’s avonds lonken de vele nachtclubs.

    17. MUSCAT, OMAN: Zij die op zoek zijn naar het moderne gezicht van Arabië maar tegelijk ook de historische wortels willen voelen, zullen genieten van de magie van Muscat, Omans charmante hoofdstad. Bezoek de Mutrah Souq, waar de stad tot leven komt in een wolk van wierook en schitterende gouden juwelen.

    18. BARBADOS : Omringd door een azuurblauwe zee en witte zandstranden, is Barbados de ideale bestemming voor een deugddoende vakantie. Snuif de geschiedenis op in Bridgetown, dineer in de legendarische Fish Fry en sluit de avond af met een glas rum in de hand en calypsomuziek op de achtergrond.

    Voor elke boeking van een holiday package in oktober zal British Airways £50 doneren aan de hulporganisaties die opgezet zijn door de CTO (Caribbean Tourism Organisation) en CHTA (Caribbean Hotels and Tourism Association).

    British Airways vliegt tot zes keer per dag van Brussel naar London Heathrow, van waaruit het 213 bestemmingen bedient. 10 hiervan liggen in het Verenigd Koninkrijk, 114 in Europa en 89 in de rest van de wereld. www.ba.com







    26-10-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerp: Stylish celebrities

    Stylish celebrities van alle tijden

     

    Stijl is van alle tijden. In de wintercollectie van Antwrp zijn sweaters en T-shirts bedrukt met portretten van stijlvolle jonge mannen met prachtige renaissancekragen, vereeuwigd door Rubens, Antwerps icoon bij uitstek. Ze worden gecombineerd met een joggingpantalon, om zo een snelle switch te maken van het verleden naar het heden. Fotoprints met atleten uit de roaring twenties of met all over prints van insignes gaan van sportief tot militair. Foto’s van de maan, maanlandschappen en de eerste astronauten zijn blikvangers. Verbindingen van atomen zijn bedrukt met de letters van Antwrp. Dit thema kleurt zich in zwart, chiné grijs, merlot en kaki in combinatie met med chiné grijs.

     







    25-10-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lombardia lanceert nieuwe healthdrink EnjoyLove
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gezonde energie en bio? Ze gaan fantastisch goed samen. Voor healthfood-expert en chef Alain Indria van Lombardia is die combinatie al zijn hele leven een passie. Het nieuwste resultaat van zijn zoektocht heet EnergyLove en wordt gelanceerd op de vakbeurs BioXpo Vitasana. Een heerlijk healthdrink om met recht en reden 'gezondheid' bij te zeggen!

    Het succes van Lombardia Drinks toont hoe zakelijk succes en een bio-strategie ¬inclusief vegan, fairtrade enzovoorts - perfect kunnen samengaan. Na de recente lancering van SleepyLove presenteert Alain Indria nu zijn EnergyLove drank, een gezonde biologische oppepper. Helemaal op maat van de millennials die bewust kiezen voor bio, fairtrade en duurzaamheid en verder kijken dan de 'big food' brands. Dat geldt uiteraard ook voor iedereen die houdt van 'gezond en duurzaam', een steeds groter wordende groep consumenten.

    Matcha, groene koffie ...

    Energylove geeft energie door de matcha groene thee en het extract van groene koffie. Matcha is een verfijnde Japanse groene thee van superieure kwaliteit. Groene thee heeft een zeer hoog gehalte aan polyfenolen die verantwoordelijk zijn voor de heilzame werking. L-theanine maakt 50% van de aminozuren uit, wat voor het 'feel good'-effect zorgt. Matcha scherpt de concentratie aan en werkt positief op het gemoed en het slaap- en relaxatievermogen.

    Groene koffie is afkomstig van niet-geroosterde koffiebonen. Door de bonen niet te verhitten behouden ze hun heilzame effecten. Zo bevat groene koffie een beetje cafeïne, maar vooral ook polyfenolen die gunstig kunnen zijn tegen obesitas, diabetes type 2 en artherosclerose. Andere ingrediënten van EnergyLove zijn appel, citroen, vezels en Bourbon vanille.

    Met schuimkraagje

    Alle Lombardia Drinks zijn zowel warm als koud heerlijk om te drinken. Ze presenteren ook smakelijk: nadat je heet water op het extract hebt gegoten, krijg je bovenop een mooi en fruitig schuimkraagje. Behalve EnergyLove maakt Lombardia ook GingerLove, SleepyLove, DetoxLove en SkinnyLove.

    Alle Lombardia Drinks zijn: •        100% puur, van biologisch gecertificeerde ingrediënten voor een optimale kwaliteit en duurzaamheid. Dit geldt voor alle ongezoete dranken. • Classics, zoals de originele GingerLove, zijn Fairtrade gecertificeerd. • Gecertificeerd veganistisch, zonder dierlijke ingrediënten en GMO-vrij. •     Glutenvrij en laag in cholesterol. • Een rijke bron van natuurlijke vezels. • 100% natuurlijk, vrij van bewaarmiddelen of andere additieven zoals kleurmiddelen. • Gezonde energie- en vitaliteitsboosters door de hoge concentraties aan vitaminen, mineralen, antioxidanten en fytonutriënten.

    Lombardia Food Creator is een familiebedrijf dat radicaal kiest voor een duurzame, mens- en diervriendelijke way of life. Alle producten zijn met verschillende labels gecertificeerd die de duurzaamheid van de producten en processen aantonen, evenals de grote zorg voor eerlijke handel en solidariteit. Lombardia Food Creator verdeelt zijn producten in België, Nederland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, IJsland en Noorwegen.

    Gezien het grote succes van de Lombardia drinks wordt sterk ingezet op internationale expansie en groei. GingerLove, de eerste Lombardia drink, was officieel vertegenwoordiger op het Belgisch-Europees paviljoen op de Wereldexpo 2010 in Shanghai. Spread the love!

     

    25-10-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ingrediënten voor een geslaagde winterbarbecue

    Barbecueën is een vak apart, en hoewel buiten koken vaak een typische zomeractiviteit is, kan het volgens de Belgische grillspecialist Barbecook in elk seizoen. Buiten koken is niet alleen heerlijk wanneer de zon schijnt. Met de juiste tools geniet je net zo goed van een barbecue in het najaar. Hoe sneller het donker wordt, hoe gezelliger je het kunt maken. Geen zorgen dat je zult verkleumen tijdens het eten: het vuur houdt je tijdens de wonderlijke winteravonden lekker warm!

    START TO SMOKE: Zoals een wijnsommelier zorgvuldig een wijn uitkiest, selecteert een echte meester van het roken zorgvuldig zijn hout. Die keuze is erg belangrijk, omdat de rook enkel een accent mag geven. De smaak mag niet overheersen. Tijdens het experimenteren ontdek je welke houtsoort, welke rookwijze en welke temperatuur de perfecte balans creëren. Een topper in de smoker is bijvoorbeeld buikspek. Door het langzame gaarproces zal het bindweefsel een geleiachtige samenstelling krijgen, waardoor het vlees extra mals én juicy wordt.

    In vuur en vlam met Oskar: De broers Oskar (in small, medium of large) zijn echte alleskunners: je gebruikt ze om koud of warm te roken. Of het nu gaat om zalm, forel of een stuk wild, de robuuste roosters en ophanghaken helpen je het gewenste resultaat te behalen voor tal van bereidingen. Met wat geduld bereik je een verrukkelijk resultaat. Koude of warme gerechten, het kan allemaal met deze gebruiksvriendelijke toestellen. Koud roken doe je trouwens het best bij een buitentemperatuur lager dan 25 °C. Binnenin de rookoven moet het minder dan 25 graden zijn om te kunnen koud roken. Als het buiten 20 graden is, dan wordt het vast nog warmer in de rookoven. Een lagere buitentemperatuur is dus aan te raden. Ideaal om tijdens de wintermaanden eens uit te proberen!

    Experimenteren met Otto: Naast de succesvolle rookoven Oskar introduceert Barbecook ook een exemplaar op elektriciteit. Barbecook Otto laat je experimenteren met heerlijk snel gerookte delicatessen. Even aanzetten vlak voor de gasten komen en smullen maar van al dat gerookte lekkers. Plaats de geweekte houtsnippers in de lade, leg je ingrediënten op het rooster met druiplade en stop de stekker in het stopcontact. Afhankelijk van de proporties van je bereiding is je inhoud binnen het uur klaar. Een zalm van 2 kg is zo al klaar binnen de 40 minuten. Met een elektrische thermometer ben je zeker dat je voeding gaar is. Let wel: je kunt het toestel alleen buiten gebruiken.

    Europese smaakmakers in de kijker: De smoker is natuurlijk pas het begin. Essentieel zijn de bijbehorende smaakmakers, en ook daar schiet Barbecook te hulp. De rokerige smaak ontstaat dankzij rookmot, rookchips of rookhout, die voor een extra smaaksensatie zorgen. Niet iedere houtsoort is echter geschikt voor om het even welk ingrediënt. Barbecook omarmt zijn Europese identiteit en brengt daarom dit najaar nieuwe rookmot, rookchips en rookhout op de markt met smaken afkomstig van Europese bomen. De vier thema’s zijn Classic (eik, beuk & els), Sweet (kers & appel), Mediterranean (olijf & limoen) en Specials zoals rode wijn. Voor een optimale smaak en gebruik laat je de rookchips twee uur weken in water voor je ze tussen de kolen strooit.

    Daarnaast is er de rookmot: ultrafijn houtschaafsel waarmee je de smaak van je gerookte voeding bepaalt. Rookmot gebruik je enkel om koud te roken in de rookoven en hoef je niet in water te laten weken. Rookhout zijn grovere blokjes hout voor in de rookoven. Je kunt ze ook tussen het houtskool gooien terwijl je aan het barbecueën bent, voor een lichte rooksmaak.

    We durven er onze hand voor in het vuur te steken: wat je zelf doet, doe je meestal beter. Koken op een houtvuur, dat kan iedereen. We doen het immers al sinds de prehistorie. Maar er valt veel meer uit hout te halen. Dat vergt vakmanschap, wetenschap én uiteraard de producten van Barbecook.

    Koken met een oerinstinct op driepoot Junko: Voor wie z’n eten komende winter op een avontuurlijke en grensverleggende manier wil klaarmaken, is er de driepoot. Dankzij de Barbecook Junko kun je koken boven je eigen kampvuur. Alles draait om instinct, gekoppeld aan hedendaags comfort. De kettingen kunnen een braadrooster, barbecuepan, wok of sudderpot dragen – de ideale tools om met vuur en smaken te experimenteren. Dankzij de robuuste katrol zijn de kettingen verstelbaar, zodat je gerechten hoger of lager boven het vuur kunt hangen. Ontdek de oergriller in jezelf!

    Authentiek koken met de Dutch oven: Lekker authentiek grillen of ontspannen rond een rustiek kampvuur? Met deze gietijzeren sudderpotten van Barbecook is het net zo leuk barbecueën op een kampvuur of vuurschaal als op een gewone grill. Leg wat houtskool op het deksel en boots zo een echte oven na. Het gietijzer van de Dutch oven houdt de hitte vast, zodat je gerechten lang warm blijven. Niets leuker dan de avond in te zetten met een heerlijk sudderpotje, zoals chili con carne, uit de Dutch oven rond een knisperend vuur met je beste vrienden. De Dutch oven is ook je perfecte handlanger om een brood in te bakken of soepen in te bereiden.

    Marshmallows op Jura: Niets gezelliger dan een kampvuur met marshmallows als afsluiter. Een winters landschap is hiervoor de ideale setting. Met de vuurschalen en vuurkorven van Barbecook kom je het hele jaar door met vrienden of familie samen rond een vuur. Tijdens frisse avonden warm je je op aan de vurige gloed van Barbecooks nieuwste, Jura. Het vlammenspel in deze geometrisch perfecte vuurkorf heeft een hypnotiserend effect en zorgt voor een behaaglijke warmte, zodat het ook op koudere nachten buiten urenlang genieten is.

    Ontdek de oergriller in jezelf, test nieuwe bereidingen uit en verbluf je gasten. Op www.barbecook.com geven we alvast het goede voorbeeld met finger lickin' good pulled pork, s'mores, gegrilde eendenborst met mandarijn, gerookt varkenshaasje, moink balls of hummus van gerookte pompoen. Fire it up! www.barbecook.com







    24-10-2017 om 08:55 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!