Inhoud blog
  • Tulpentijd in Flevoland
  • Slaaptoerizzzzzzme in je eigen slaapkamer
  • Good Gorl blush elixir
  • Van zonnige lentedag tot fancy avondfeest
  • Sunny Cars innoveert
  • Designer outlets: Een lente met nieuwe collectie
  • DIY met Jung en MattoBoard
  • Marie's Corner
  • Bristol Mode to bright up your day
  • Mikado, developed by Vitra in Zwitserland
  • Jack & Jones
  • Doorkijker
  • Veritas retro club
  • Peace and love (voor stoffen):
  • Anita's Care SS24
  • Aloha Arte bottelt het paradijs
  • Camille brengt nieuwe 'Magie'-kledingscollectie uit met JBC
  • Het exterieur ontwaakt
  • Gespot door Pearle opticiens
  • LolaLiza lanceert zesdelige podcast
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    22-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rosa Faia: Fleur

    Sprookjesachtig mooi, romantisch en geheimzinnig – de serie Fleur in de nieuwe kleur Berry is een droom. De betoverende bessenkleur komt dit seizoen naast het klassieke zwart. Zowel beugel- als ook de softschalenbeha hebben een jonge, onmiskenbare en verfijnde look van kant.

    Hier contrasteren niet alleen de bloemen en grafische dessins, maar ook het kant dat zich kleurrijk afzet tegen de ondervoering van microvezelcharmeuse. Zowel in klassiek zwart, maar ook in betoverend berry, op de desertkleurige Charmeuse straalt het kant glamour en sexyness uit. De finishing touch van beide modellen is het kleurrijk contrasterende strikje tussen de cups.

    Chantelle : Een ode aan Modern Chic

    Chantelle herontdekt stijl. Frisse tule en superplatte kant, onzichtbare afwerkingen en ingetogen kleuren... Laat je inpalmen door de grafische stijl van deze eigentijdse lingerie.

    Caroline Biss Campaign SS17 - Zwierig, kleurrijk en elegant

    Elegantie, kleur en vrouwelijkheid vormen de pijlers van het Belgische label Caroline Biss. Ook komende zomer lopen ze als een rode draad doorheen de collectie die de trends vertaalt op een eigen, herkenbare manier.

    Caroline Biss straalt altijd een positieve mood uit dankzij het gul gebruik van kleur. Dit seizoen reikt het palet van felle kleuren zoals rood en electric blue over pastels tot klassiekers zoals wit, zwart en beige. Verschillende prints worden onderling gecombineerd en nodigen uit tot een creatief mix&match spel.

    Lange jurken en rokken zijn goed vertegenwoordigd in de collectie en zetten een boho-chic stijl neer. Dankzij de lichtheid van de materialen vallen de lange silhouetten heel soepel en elegant om het lichaam. De modellen variëren van effen zwarte jurken met stroken van romantische kant tot vederlichte, veelkleurige jurken met etnische details aan de kraag. Tunieken met uitwaaierende mouwen, veters en kwastjes sluiten zich bij deze stijl aan.

    Waar er gefeest wordt, is Caroline Biss van de partij, op haar eigen discrete, stijlvolle manier. Jurken en bijhorende jasjes in ecru en lichtgoud of in jacquardmotief met zilveren accenten vormen een mooi staaltje van de getemperde glamour die zo eigen is aan het merk.

    Effen jurken in reliëfstof worden versierd met opvallende metalen details, verwerkt in een ceintuur, goed voor een edgy touch.

    Licht zomerdenim vormt de basis van easy going outfits zoals lange jeansjurken met een diepe split, culottes met uitgerafelde randen, “carrot” jeans, bootleg jeans en tunieken met wijde mouwen en uitgerafelde randen. Naast de blue denim zijn er ook gekleurde bootleg jeans. Ze worden nu eens gecombineerd met truien en cardigans in veelkleurige garens, afgewerkt met franjes en dan weer met tunieken, bloesjes met ruches en T-shirts met metalen details. Dit resulteert in totaal verschillende stijlen, van vrouwelijk tot casual-chic.

    Leder en suède geven altijd present bij Caroline Biss. Blikvangers vormden de jurken en tops met stroken van geperforeerd leder in cognactint of in poederroze. Mantels in taupekleurige suède en getailleerde leren jasjes voegen girlpower aan de collectie toe.

    Veelkleurige sjaals en fantasiejuwelen in de kleuren van de collectie, seventies’ sandalen met sleehakken of lederen sandalen met een hakje en bijhorende tassen zorgen voor een harmonieus totaalbeeld.

     

     













    22-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topvakantie volgens kinderen: niet uitslapen!!!

    Wat maakt een gezinsvakantie een succes?

     

    Belvilla verwelkomt jaarlijks ruim 100.000 kinderen in zijn vakantiehuizen. Reden genoeg voor de vakantiehuizenexpert om dieper te duiken in de vakantiewensen van zowel ouders als kinderen. Centrale vraag: wat maakt een vakantie (met kinderen) tot een succes? Volwassenen gaven antwoord middels een enquête en de kinderen vertelden hun wensen tijdens openbarende gesprekjes op de Belvilla Babbel Bank.

    Als het aan de kinderen ligt, moeten ouders vooral niet uitslapen op vakantie en vooral veel ‘ja’ zeggen. En ze willen zwemmen, zwemmen en nog eens zwemmen! Dat laatste geven ook de volwassenen aan. Zij noemen als belangrijkste faciliteiten op een vakantieadres voor kinderen: een zwembad (73%) -             wifi (53%) - speelfaciliteiten (42%)

    Vakantie in zicht

    Voorafgaand aan het vertrek kijkt drie kwart van de kinderen reikhalzend uit naar de vakantie. Slechts een klein deel (13%) is enigszins gespannen, wat een beetje toeneemt als het vertrek dichterbij komt. Inpakken doet een kwart van de gezinnen last minute, hooguit de dag voor vertrek. De meesten nemen een paar dagen de tijd, terwijl één op de acht ruim een week of zelfs langer vooraf al begint.

    Onderweg: scherm wint van goed boek: Eenmaal op weg dienen de tablet en smartphone (65%) als grootste vermaak tijdens de reis, gevolgd door spelletjes in de auto (50%), veel stops onderweg (25%). Slechts 20% waardeert nog een goed boek. Hoe ouder de kinderen zijn, hoe beter ze zichzelf vermaken onderweg, blijkt uit het onderzoek. En sommige gezinnen kiezen voor een gemakkelijke oplossing: een vakantie dichtbij, zodat de reistijd geen issue is.

    Cultuurbarbaren? Ontspanning is bij ruim de helft van de gezinnen het favoriete tijdverdrijf op vakantie, aldus de volwassenen. Een 20% is het liefst sportief bezig en slechts 10% geeft de voorkeur aan cultuur. Zijn we zulke cultuurbarbaren dat we kennelijk liever met de tablet bij het zwembad zitten? Kinderen geven aan juist actief te willen zijn op vakantie. “Anders kun je net zo goed thuisblijven!”, zeggen ze. “Doe wat leuks in plaats van slapen!”.

    Tablet en smartphone belangrijker dan favoriete knuffel! Het meest onmisbaar op vakantie met kinderen zijn tablets en smartphones, geeft 42% van de respondenten aan. Pas als tweede volgt de favoriete knuffel (29%) en veel later in de rij komen boeken en spelletjes.

    Afspraken over ‘schermtijd’? Een derde van de gezinnen maakt hier afspraken over, het overgrote deel van de gezinnen laat dit echter los. Zou dat een stilzwijgend compromis zijn, zodat volwassenen toch een beetje kunnen uitslapen op vakantie? Bijna iedereen neemt overigens een smartphone of tablet mee op vakantie (97%). Dit bevestigt overduidelijk de behoefte aan wifi op het vakantieadres. Eylard Wurpel, Director of Marketing van Belvilla: “Mooie vakantiemomenten wil je natuurlijk delen met elkaar, maar ook met je familie en vrienden thuis. Zelf vind ik wifi heel handig om goed op de hoogte te blijven en gemakkelijk dingen op te zoeken. En mijn puberdochters willen vooral altijd online kunnen met hun vrienden. Voor ons dus een must en niet zo vreemd dat ruim 15.000 Belvilla-vakantiehuizen draadloos internet aanbieden.”

    De zee boven bergen en bossen

    Reisgezelschappen met kinderen boeken het liefst een vakantie aan zee (47%), gevolgd door de bergen (21%). Zo’n 18% verkiest een vakantie in het bos. De kinderen mogen volgens de volwassenen voor ongeveer de helft meebeslissen over de vakantiebestemming. Het belang van andere kinderen en kinderactiviteiten in de buurt, varieert per soort vakantie. Voor een zomervakantie is dit bijna drie keer belangrijker dan voor een weekendje weg.

    Als kinderen zelf een vakantiehuis mogen kiezen, is dit de top drie: 1. Een vette villa met privézwembad (53%) - 2.Een Sea Lodge op een vakantiepark nabij het strand (47%) - 3. Een bijzonder huis, zoals een grotwoning (40%)

    Onderzoeksachtergrond

    Het onderzoek bestond uit twee delen. Via een enquête reageerden 375 volwassenen. Op de Belvilla Babbel Bank namen 18 kinderen plaats voor een gesprekje over de vakantiewensen. Uit de enquête blijkt dat de meeste respondenten met hun gezin op vakantie gaan. Zo’n één derde verblijft met een groep, die grotendeels bestaat uit meerdere generaties en deels uit een groep van meerdere gezinnen. In het reisgezelschap van de respondenten bevindt 52% van de kinderen zich in basisschoolleeftijd, zo’n 40% is puber en ruim een kwart is nog niet leerplichtig.

     

     

     





    21-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 filmdecors om deze zomer doorheen te rijden

    Stap zelf in de voetsporen van Game of Thrones en The Revenant. Wie denkt dat je naar de Hollywood-studio’s moet trekken om filmdecors te aanschouwen, is mis. Onze aardbol ligt namelijk bezaaid met prachtige landschappen waarin duizenden films zijn opgenomen. Deze zomer een roadtrip gepland en op zoek naar wat extra inspiratie? Check dan even het lijstje hieronder, want autoverhuurder Sunny Cars somde vijf prachtige filmdecors op die je op eigen houtje gemakkelijk met een huurauto kunt ontdekken. Ready.. Set.. Action!

    1 The Revenant: Canada: De indrukwekkende landschapscènes uit The Revenant, de film waarmee Di Caprio eindelijk zijn eigen Oscar won, zijn vooral in het westen van Canada opgenomen. Aan de voet van de Rocky Mountains in Banff, Alberta vind je spectaculaire uitzichten die de basis vormen van de film. Om jezelf ook volledig in die natuur onder te dompelen, huur je best een auto in de grotere stad Calgary. Van daaruit kun je gemakkelijk naar het Banff National Park rijden om zo van een prachtig uitzicht bij Lake Louise te genieten. Een uurtje verder ligt het Jasper National Park, waar je ook natuurdecors van de film tegenkomt. Je wil hier in ieder geval niets missen, dus bestel best een GPS-pakket!

    2 Game of Thrones: Kroatië: Ben jij één van de miljoenen fans van Game of Thrones? Dan moet je je richting Kroatië reppen, want het land heeft heel wat verschillende locaties te bieden die een prominente plaats innemen in de fantasieserie. Wanneer je met een huurauto doorheen het warme en droge binnenland van Kroatië rijdt, maak je onderweg kennis met “King’s Landing”, “Qarth” en de “Red Keep”. Vooral havenstad Dubrovnik met zijn ommuurde oude centrum heeft dienst gedaan als setting voor heel wat afleveringen van Game of Thrones. Rij je iets verder de stad uit, kom je een van de oudste bomentuinen van Europa tegen. En guess what, dat prachtige stukje natuur werd gebruikt als paleizentuin van King Joffrey. Moeten we er ook nog bij vermelden dat de uitzichten onderweg adembenemend zijn? Handig dus dat in Kroatië een 2e bestuurder standaard is inbegrepen bij Sunny Cars. Dan kun je afwisselen met genieten van het uitzicht!

    3 Gladiator: Marokko: Marokko is niet zelden het decor voor succesvolle films. Vooral voor historische epossen uit de Romeinse Tijd zoals Gladiator de Oscarwinnende prent met Russell Crowe in de hoofdrol, is Marokko eens te meer het kader geweest. In de omgeving van Ouarzazate werd voor de film een houten arena gebouwd, waarin de gladiatoren werden getraind. Het omliggende woestijnlandschap en de poorten van het lemen dorp Aït Benhaddou, doen je zo terug naar de tijd van de Romeinen katapulteren. Wil je dus een stukje authentiek Marokko met herkenbare filmlandschappen ontdekken, is met een huurauto doorheen de omgeving van Ouarzazate rijden de ideale optie. Kies best een 4WD uit de Sunny Cars vloot, want in woestijngebied heb je wat extra grip nodig. Nog niet genoeg film gezien? Dan kun je ook de Atlantis Filmstudio’s bezoeken en een echte opname meemaken.

    4 Into The Wild: USA: Als er één film prachtige natuurlandschappen uitschreeuwt, is het Into The Wild wel. Christopher McCandless doet in de film een heel stuk van de Verenigde Staten en Canada aan, maar het grootste deel van z’n avonturenroute bevindt zich in het westen van Amerika. En daar kun je niet anders dan een roadtrip doen! Voor Into The Wild-landschappen onderweg stop je aan het begin van de Pacific Crest Trail in Califonië, het Anza-Borrego Desert State Park en Lake Mead in Arizona – het grootste stuwmeer van het land. In Into The wild was Lake Mead één van de kampeerplekken van Christopher. Een film naspelen was nooit eerder zo makkelijk! Zeker als je dat op z’n Amerikaans in een Mustang cabrio kunt doen.

    5 Under the Tuscan Sun: Italië: Under The Tuscan Sun, een film uit 2002 met actrice Diane Lane, sleept je mee naar het dagelijkse leven in Toscane: rijke tradities, prachtige landschappen en een levendige cultuur. Voor de film werden mooie beelden van de stadjes Arezzo, Montepulciano, Cortona en San Quirico d’Orcia gebruikt. Vlieg je op Firenze, kun je van daaruit perfect met een huurauto de andere stadjes én de typisch slingerende landwegen ertussen ontdekken. Die laten je de sfeer van de film volledig beleven en staan garant voor een pittoreske roadtrip. En moeten we nog zeggen welke auto hier het best bij past? Fiat 500, certo! Andiamo!

    Bij Sunny Cars huren mensen hun vakantieauto all-in. Een glimlach is standaard inbegrepen! Het bedrijf hanteert een unieke all-in-formule, waarbij all-in ook echt all-in betekent; van boekingskosten tot verzekeringen en van voorwaarden tot afhandeling bij schade. Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en behoort tot de grootste autohuurspecialisten in Europa. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8.000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt exclusief samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland waar zij haar huurauto´s via reisbureaus en online aanbiedt. Voor meer informatie: www.sunnycars.be.







    20-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rituals: skincare - The Spirit of spring

    Hoe we eruit zien, bepaalt dikwijls hoe we ons voelen. Als je er goed uitziet, zal je meer zelfvertrouwen hebben en dat heb je echt nodig om je ambities te verwezenlijken. Elke dag is een uitstekende dag om een nieuwe start te maken - dus waarom zou je niet vandaag beginnen? Ga de lente tegemoet door goed voor je huid te zorgen met een dagelijks huidverzorgingsritueel. Onze passie is om jou gelukkig te maken met producten die je helpen om je goed te voelen.

    Geïnspireerd door de weldaden van de natuur creëerde Rituals een 100% natuurlijke Pure Face Oil en het 100% natuurlijke Wonder Mask Ritual voor een huid die er zuiver uitziet. We hebben onze huidverzorgingslijn ook uitgebreid met twee sheet masks van biocellulose. Ben je klaar om de sprong te wagen naar natuurlijke schoonheid en je huid te vernieuwen voor de lente? Ontdek onze nieuwe en innovatieve huidverzorgingsproducten die je huid zullen zuiveren en verzachten, zodat je van de voordelen van lenterituelen kan genieten.

    Deze producten zijn vanaf 13 maart 2017 verkrijgbaar bij Rituals Cosmetics winkels, geselecteerde warenhuizen en RITUALS.com.







    20-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marlene Overheerlijke chocolade paaseitjes met appelvulling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wil je je gasten graag verrassen met een leuk en apart idee? Met dit recept van Marlene® maak je kleine chocolade-eitjes met een zachte appelkern, om je vingers bij af te likken!

    Ze zijn rond, gekleurd en verhullen een dubbel geheim: een knapperig chocoladelaagje en een superzachte appelvulling. Het recept voor de leukste paaseieren komt van Marlene® , het merk dat symbool staat voor de appels geteeld in Zuid-Tirol die je herkent aan de blauwe stickers.

    Met een vernuftig mengsel van innovatie en traditie herinterpreteert Marlene® op moderne en uitdagende wijze het meest typische Paasgebak.

    Recept

    Ingrediënten : Voor de 5 eitjes : 150 g witte of melkchocolade, 5 g cacaoboter (als alternatief 2 eetlepels arachideolie), eetbare kleurstoffen, Siliconen vorm van halve eitjes, 20 gram vruchtenpectine

    Voor de appelgelei van Marlene® : 200 g vruchtvlees van Marlene® appels, 50 g suiker, 20 g dextrose, 6 g voedingsgelatine.

    Bereiding

    Smelt de witte chocolade en de cacaoboter au bain-marie, en meng ze goed. Vul de halve eitjes met de chocolade a.d.h.v. de siliconen vorm. Laat ze een paar seconden stollen en keer dan de vorm om. Zo zal de overtollige chocolade eruit lopen en krijg je vanbinnen lege halve eitjes.

    Los de suiker, dextrose en de eerder in koud water gehydrateerde gelatine op in 50 g gepureerd vruchtvlees van Marlene® appels. Zet dit een paar minuten op een laag vuur.

    Meng alles goed, laat het mengsel afkoelen en vul de halve chocolade-eitjes met een spuitzak. Laat de eitjes op een koele plek stollen.

    Plak twee halve chocolade-eitjes samen door het platte deel héél kort over een verwarmde koekenpan te halen en ze samen te voegen tot 1 eitje.

    Kleur de eitjes dan naar wens voor een vrolijk, levendig en kleurrijk Pasen. Smakelijk!

    Marlene® is een merk van appels dat de uitmuntendheid van het Zuid-Tiroolse fruit symboliseert. Het is bovendien het eerste Italiaanse merk op het gebied van appelproductie en aangeboden variëteiten. Marlene®- appels worden geteeld door het consortium VOG, samengesteld uit 5.000 producenten-leden en 16 coöperaties, en momenteel de grootste Europese organisatie voor de afzet van appels.

    19-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volg jouw ideale BENOvatieproject op www.mijnBENOvatie.be
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gewoon renoveren? Wie verstandig is, ‘BENOveert’. Zo spaar je niet alleen het milieu, maar geniet je ook van veel meer wooncomfort, van een gezonder binnenklimaat, van een aanzienlijk lagere energiefactuur en van een woning die er een heel stuk mooier uitziet, met een betere verhuur- of verkoopprijs als gevolg. Jouw ideale BENOvatietraject uitstippelen? Surf dan – vanaf midden februari 2017 – naar de nieuwe website www.mijnBENOvatie.be. Die helpt je – via 5 BENOvatiestappen – heel graag op de goede weg met een schat aan informatie, concrete oplossingen, premie-updates en financieringsadvies.

    Vlaanderen BENOveert

    Gewoon renoveren? Als het van de Vlaamse overheid afhangt, doen Vlamingen daar voortaan niet meer aan mee. Wie verstandig is, ‘BENOveert’ vanaf nu. BENOveren staat voor ‘beter renoveren’. Met hogere ambities op het vlak van energieprestaties en met de diverse renovatiestappen in de meest logische volgorde.

    Wie op lange termijn denkt en zoveel mogelijk voordeel uit zijn renovatiewerken wil halen, begint best nu al te BENOveren in plaats van ‘gewoon’ te renoveren. Want hoe sneller je BENOveert, hoe sneller je profiteert van de vele voordelen die een geBENOveerde woning te bieden heeft: een lagere energiefactuur, meer comfort, meer premies, een gezonder binnenklimaat, een esthetische en financiële meerwaarde van je huis, minder CO2-uitstoot…

    5 BENOvatiestappen

    Het meest gebruikelijke BENOvatietraject behelst de BENOvatie van het dak, dan die van de buitenmuren, het glas en het schrijnwerk, vervolgens de vloer en tot slot de zogenaamde ‘technieken’: verwarming en sanitair warm water, ventilatie, elektriciteit en verlichting.

    Het is doorheen deze 5 BENOvatiestappen dat de website www.mijnBENOvatie.be de Vlaamse kandidaat-BENOveerder gidst. Bij elk van die stappen vindt hij een schat aan informatie over de wettelijke vereisten, mogelijke oplossingen, plaatsers en verdelers, premies, financieringsadvies enz.

    Op www.mijnBENOvatie.be worden trouwens niet alleen de isolatieoplossingen en -mogelijkheden bij elke BENOvatiestap besproken, ook aan bijvoorbeeld luchtdichting of zonwering wordt de nodige aandacht besteed. Zonder de vele mogelijke afwerkingen – zowel binnen als buiten, zowel in gips, baksteen, zink, pvc als vezelcement – te vergeten. En met tal van tips om – zelfs als je woning al volledig geBENOveerd zou zijn – verstandig met energie om te gaan.

    www.mijnBENOvatie.be is niet alleen de eerste website die de Vlaamse kandidaat-BENOveerder toelicht hoe hij kan BENOveren. Het is ook de meest volledige, want hij preciseert van a tot z hoe een logisch BENOvatietraject kan worden gevolgd.

    Unieke samenwerking

    www.mijnBENOvatie.be is het resultaat van een ongeziene samenwerking tussen maar liefst 14 marktleiders uit de Belgische bouwsector – zelfs ‘concurrenten’ van elkaar – die de handen in elkaar sloegen om de ‘Ik BENOveer’-campagne van de Vlaamse Overheid te ondersteunen.

    Zo noteren we als partners Recticel Insulation, ISOVER, Wienerberger, Viessmann, Saint-Gobain Building Glass, Deceuninck, Renson en Axa Bank die vroeger al de website www.renovatie2020.be realiseerden om de doelstellingen van het Energierenovatieprogramma2020 van de Vlaamse Overheid te ondersteunen enerzijds. Deze lijst werd voor www.mijnBENOvatie.be aangevuld met VMZINC, Eternit, Gyproc, Soudal, Velux en Niko.

    Meer info: www.mijnBENOvatie.be vervangt www.renovatie2020.be

    18-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caroline Biss - French riviera

    Caroline Biss straalt altijd een positieve mood uit dankzij het gul gebruik van kleur. Dit seizoen reikt het palet van felle kleuren zoals rood en electric blue over pastels tot klassiekers zoals wit, zwart en beige. Verschillende prints worden onderling gecombineerd en nodigen uit tot een creatief mix&match spel.

     

    La Redoute SS17 :: 90's Sensual

    Hou je garderobe eenvoudig, met hier en daar een vleugje glossy glamour. Mannelijk en vrouwelijk gaan samen in deze aanpak. Vloeiende lijnen, oversized voor haar en sporty chic zijn de sleutelwoorden.

     

    BRAX Men :: Toscaanse motieven

    De lente komt eraan, met een mannelijke nautische look en maritieme invloeden. Luscious tinten van groene bamboe en kiwi mengen zich met blauwe accenten. De collectie bestaat uit outdoor jassen en jackets, gebreide vesten en truien in sweatshirt stof. In het broekensegment vinden we slank gesneden cargoen hi-flex denims.

     

    L'OCCITANE - Reine Blanche

    Vorig jaar introduceerde L’OCCITANE de essentie van zuiver wit, vervaardigd in de Provence. Het REINE BLANCHE Whitening and Illuminating Programme is een luxe schoonheidsroutine die Reine des Prés of moerasspirea bevat. De blaadjes van deze unieke bloem worden steeds witter. Wanneer de bloem zich net opent, zijn ze ivoorkleurig. Daarna lichten ze op tot een zuiver wit, wat verklaart waarom deze plant zo waardevol is in lichter makende huidverzorging. Het laboratorium van L’OCCITANE ontwikkelde op basis van de moerasspirea het Reine Blanche Complex, dat natuurlijk salicylzuur (vanwege de exfoliërende werking), extract uit moerbeiwortel en vitamine C* bevat. Deze unieke combinatie heeft een bewezen biologische werking, die de textuur van de huid oplicht en witter en fijner maakt. Zo ontstaat een heldere, lichtere, meer egale en doorschijnende teint. In de winkels en online beschikbaar vanaf 22 februari 2017.

















    17-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playtex Flower elegance in spacer-versie met innovatieve microvezel

    Playtex stelt de Flower Elegance in spacer-versie voor, een nieuwe beugelbeha, die zachtheid uitstraalt en een natuurlijke ronding vormt zonder push-up. De cups zijn gemaakt van een innovatieve ultracomfortabele microvezel in 3D spacer, geweven in drie dimensies, om de vorm van de rondingen perfect tot zijn recht te doen komen.

    De rug garandeert een optimale steun, waardoor de beha de hele dag door lekker comfortabel zit. Toch is deze beha heel elegant en vrouwelijk, dankzij het delicate bloemetjeskant, dat heel mooi contrasteert met de cups in microvezel.

    'OCCITANE - Divine Eye Balm

    De nieuwe Divine Eye Balm van L’OCCITANE is een innovatieve formule, die de ogen oplicht en zorgt voor een wakkere blik door het hele gebied rond de ogen aan te pakken. De nieuwe textuur van deze gespecialiseerde oogbalsem maakt het product zeer veelzijdig: de rijke formule die met de huid versmelt is te gebruiken als oogbalsem voor elke dag of als masker. Beschikbaar vanaf maart 2017 - € 62

    Marie Méro opent twee gloednieuwe concept stores in Roeselare en Leuven

    In 2010 startte Marie Méro met de uitbouw van eigen conceptstores met als doel een totaalbeeld van de collectie te geven. Een eigen winkel laat ook toe imago en visie beter over te dragen op de klant. De conceptstore op de Lippenslaan in Knokke mocht de spits afbijten. Een boost voor de naambekendheid bleek onmiddellijk, want niet veel later volgde Gent. Anderhalf jaar geleden was Nieuwpoort aan de beurt.

    Maar de ambitie reikt verder. Zo komen er in het voorjaar van 2017 opnieuw twee conceptstores bij. Deze keer liet Marie Méro haar oog vallen op de bruisende winkelsteden Roeselare en Leuven.

    De 2 nieuwe conceptstores zullen qua oppervlakte vergelijkbaar zijn met de winkel in Nieuwpoort, elk goed voor zo’n 150m2 winkelplezier! Het gezellige interieur, aangekleed in natuurlijke materialen en neutrale kleuren, ademt de typische huisstijl van Marie Méro uit. De winkel in Roeselare, Ooststraat 97, opent officieel haar deuren op vrijdag 24 februari 2017. Een week later, op vrijdag 3 maart, kan je binnenstappen op de Bondgenotenlaan 93 in Leuven.

    La Redoute Interieurs :: Greenery

    Pantone stelt het jaar 2017 in het teken van de kleur Greenery. Een verfrissende, groene tint die het gevoel van lente oproept. Een kleur die staat voor een nieuw begin, nieuwe kansen en de natuur. Ook La Redoute Interieurs gaat het jaar fris van start en inspireert met harmoniserende groene tinten die elke ruimte een gevoel van rust geven.















    16-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lee Cooper: Made to be different

    Lee Cooper, het oudste jeansmerk van Europa, heeft zijn roots in Londen. Dit authentieke denim label is dan ook doordrongen van de eigenzinnige en coole kant van de Londense fashion scene. Geen wonder dat de titel van de Lee Cooper de campagne voor komend seizoen “Made to be different” luidt. En dat kan heel ruim geïnterpreteerd worden. Van de collectie zelf tot de modellen die het gezicht zijn van de campagne.

    Zes modellen, sommigen professioneel, anderen gelegenheidsmodel. Van eeuwig jonge vijftigers tot zoekende tieners, twintigers en prille dertigers die aan introspectie doen. Zes mensen die vooruitblikken en achterom kijken. In hun verscheidenheid is er één constante: ze dragen jeans, elk op hun manier. De boodschap van de campagne is duidelijk: anders zijn, is ok. Méér nog, het is cool om buiten de lijntjes te kleuren.

     

    Playtex onder een zomerse hemel

    Ontdek de Flower Elegance-lijn van Playtex dit seizoen in een hemelsblauw tintje dat doet wegdromen naar zomerse dagen. Deze fijne, elegante lingerie is afgewerkt met delicaat kant met bloemenmotieven. En omdat Playtex van details houdt, is het middenstuk van de beha versierd met een klein, gesatineerd strikje. Deze ondersteunt de borsten perfect en zit de hele dag door comfortabel. Combineer hem met het midi-broekje of de nieuwe slip uit dezelfde collectie.

     

    COLLISTAR - Pure Actives Drops + Creams

    Collistar presenteert een nieuw hoofdstuk in dermo-cosmetisch onderzoek: PURE ACTIVES oftewel ‘pure actieve bestanddelen’ - dezelfde active bestandelen die in de cosmetische geneeskunde worden toegepast, worden nu in de meest zuivere vorm aangeboden voor: maximale doeltreffendheid, gerichte werking en veiligheid in gebruik.













    15-02-2017 om 08:10 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody Girlzzz lente/zomer: fruitige prints voor zomernachten

    Woody Girlzzz volgt de mode op de voet en houden van glitterrrrr en glamourrrr. Deze lijn voor meisjes van 2 tot 16 jaar is een groot succes en heeft haar typische stijl.

    Deze zomer mag het best fruitig zijn, met prints van kers en ananas. “Cherry Dream” staat in schitterende letters te lezen en natuurlijk ook “Love Summer” en “Hola Aloha”. En wat doen meisjes als ze een feestje bouwen? Right, cupcakes bakken, met een kers erbovenop. Meloenkleur en blauw, in combinatie met wit vormen de basiskleuren van dit seizoen. Fluoroze en rode accenten maken het extra pittig. De grens tussen dag en nacht is heel vaag bij Girlzzz. De collectie omvat naast nachtjurken in een reliëf jacquardmotief ook vlotte joggings met of zonder kap. Jumpsuits en pyjama shorts en tops met een volant kunnen evengoed als vakantie outfits gedragen worden.

     

    COLLISTAR - Nero Sublime Black Precious Scrub-Mask Body

    De Nero Sublime lijn die begin 2016 het levenslicht zag, gekenmerkt door producten met een zwarte textuur, bleek meteen een groot verkoopsucces en wordt nu uitgebreid met Sublime Black Precious Scrub-Mask Body.

    De kracht van zwart en dezelfde waardevolle bestanddelen die deze lijn karakteriseren worden ditmaal toegepast in een verhelderend en perfectionerend elixer voor het lichaam.

    Deze bodyverzorging heeft een 4-voudig effect: 1. exfolieert, vernieuwt de huid en maakt glad - 2. regenereert, hydrateert en revitaliseert - 3. ontgift en zuivert - 4. verheldert de huid, die meteen subliem oogt

     

    Linea Raffaelli Bridal Collection: must haves - S/S 2017

    Linea Raffaelli creëert een zeer gevarieerde bruidscollectie van zo’n 60 jurken per jaar. Een collectie ontworpen voor wereldse bruiden met moderne innovatieve designs, edele materialen en delicate details. De gehele collectie is onderverdeeld in verschillende stijlgroepen met romantische, frisse of eigentijdse ontwerpen.

    Boheems: De bohemiaanse geïnspireerde collectie omvat een selectie jurken en tweedelige ontwerpen in zachte, vloeiende materialen zoals chiffon en fijne Franse kant.

    Verfijnd traditioneel: Deze collectie heeft een prinsesthema: A-lijn jurken in zachte organza en tule met bijpassende accessoires. Linea Raffaelli werkt met de fijnste Italiaanse stoffen en maakt doordacht gebruik van lichte en subtiele accessoires en kanten applicaties.

    Romantische iconen: De bekende tafzijde heeft een frisse toets gekregen. Op zowel de strakkere als de wijde rokken worden nieuwe details zoals geraffineerde zachte glitter applicaties verwerkt. Dit seizoen bevat de collectie eveneens een aantal vloeiende chiffon rokken en faux uni jaquards.

    Ondanks de verschillende stijlrichtingen ademen alle jurken de typische kenmerken van Linea Raffaelli uit, met oog voor detail. Daarnaast biedt Linea Raffaelli binnen elke stijlgroep een aantal korte en lange jurken aan.

    Internationale Dag van de Slaap:

    De Internationale Dag van de Slaap op 18 maart is de kans om het belang van goede nachtrust voor de gezondheid nog eens onder de aandacht te brengen. Volgens het Belgian Association for Sleep research and Sleep Medicine, lijdt één Belg op drie onder een te weinig of helemaal geen herstellende slaap.

    Er zijn een aantal basisregels voor een goede slaap. Gebruik de slaapkamer alleen om te slapen (vermijd bvb. televisie kijken in de slaapkamer), neem geen stimulerende middelen in de namiddag en avond en doe niet aan sport net voor het slapengaan. Maar ook de keuze voor een goede matras is van groot belang. Vergeet niet dat wie 75 jaar oud is maar liefst 25 jaar op een matras heeft doorgebracht!

    De "perfecte" matras: Oscar Sleep en een team van gespecialiseerde therapeuten hebben de "perfecte matras" ontwikkeld (één die goed kan zijn voor 95% van de bevolking). Er werd daarvoor gezocht naar een subtiel evenwicht tussen medische, anatomische en economische vereisten. De kern bestaat uit synthetisch en sterk weerbaar schuim. De matras heeft aandacht voor de drukzones, een optimale dikte, is stevig en gaat lang mee. De bovenste laag bestaat uit HR Soft-Air schuim dat speciaal voor Oscar werd ontwikkeld. Dit schuim zorgt voor een zacht, fris en hygiënisch gevoel. De hypoallergenische hoes ademt, is aangenaam om aan te raken en absorbeert zweet. De hoes kan eenvoudig afgenomen en gewassen worden.

    Een vereenvoudigd aankoopproces: Een matras kopen was nog nooit zo eenvoudig: je kiest gewoon de juiste grootte van een uniek model. In tegenstelling tot de beddengoedwinkels, geeft Oscar de mogelijkheid om de aankoop te testen: de consument krijgt 100 proefnachten om zijn beslissing definitief te maken. Niet tevreden? Oscar komt de matras weer ophalen, betaalt de klant volledig terug en schenkt de matras aan een liefdadigheidsorganisatie.

    Het Belgian Association for Sleep Research and Sleep Medicine waarschuwt voor de gevolgen van een chronisch slaapgebrek: overgewicht, diabetes, pijn, depressie, ademhalingsproblemen en hartklachten,... www.oscarsleep.be    

















    14-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinoparken zijn hype in Servië

    Centraal-Europees land brengt Jurassic Park terug tot leven. In België bestaat het nog niet, maar in Servië is het sinds vorig jaar een fenomeen: dinoparken. De themaparken staan gevuld met replica’s op ware grootte, dino-attracties, 12D-cinema’s en kabelbanen die je over prachtige stukjes natuur laten zweven. Een gids vertelt je ondertussen alles over hoe het leven was in het Trias-tijdperk. Voor kinderen de ideale combinatie tussen entertainment en al spelend leren. Dat de parken tussen heel wat Servische natuur- en cultuurpareltjes liggen is mooi meegenomen!

    Wie met kinderen richting de Balkanlanden trekt, kan best halt houden in Servië. Het land opende in april 2016 het enige dinopark in de regio en ook in 2017 staat er een gloednieuw dinopark op de planning. Niet alleen kom je er avontuurlijke thema-attracties tegen, alles is ook met de laatste technologische snufjes aangekleed. Waar moet je naartoe en wat zijn de highlights? Hieronder een overzicht.

    1 Centre of Natural History in Svilajnac : De voorloper van de echte dino-attractieparken is het Natuurlijke Geschiedenis centrum in Svilajnac, het midden van Servië. Dat werd in 2015 geopend en trekt anno 2017 nog steeds duizenden bezoekers aan. Over een oppervlakte van 3000 vierkante meter vind je overblijfselen en remakes van alle bekende dinosaurussen en kun je thematentoonstellingen bezoeken. Vooral de levensechte dino’s zijn indrukwekkend: de grootste opgezette dinosaurus is meer dan tien meter hoog! Door zijn populariteit kreeg het park in 2016 de nationale toerismeprijs en werd een deel ervan ook in het fort van Belgrado tentoongesteld. Wie Servië bezoekt, kan dus niet langs dit stukje interessante geschiedenis!

    2 Dinopark Novi Sad : In april vorig jaar opende Servië de deuren van een nieuw dino-attractiepark, dat nog meer op kinderen is gericht. Gelegen aan de rand van culturele stad Novi Sad, is het park makkelijk bereikbaar voor reizigers die de Vojvodina-streek aandoen. Speciaal is de ‘Dino Dig Site’, waar kinderen hun eigen dinosaurusfossiel kunnen opgraven. Verder vind je er een cultureel theater, kun je een 12D animatiefilm gaan kijken, is er een mini zoo en kun je je behendigheidsskills trainen in het avonturenpark. Je eindigt je dag in het dinorestaurant, waar je van hun internationale keuken kunt proeven. Als dat geen originele kinderuitstap is? Let’s go!

    3 Dino- & Adventurepark Zlatibor : Voor de opening van het dinopark in het West-Servische Zlatibor is het nog enkele maanden wachten. Momenteel wordt er alles in gereedheid gebracht om tegen de lente van 2017 heel wat bezoekers te ontvangen. Die mogen zich aan een modern ingekleed attractiepark verwachten, waar avontuur en het dinosaurus-tijdperk centraal staan. Paradepaardje is de 110 meter lange kabelbaan, die een panoramisch uitzicht biedt. Voor de echte waaghalzen is er ook een paintball-bos voorzien en de allerkleinsten kunnen terecht in de dino-speeltuin. Een attractiepark voor jong en oud, in een prachtig stukje Servië gelegen.

    Extra: Mammoet Park in Viminacium: Voor wie het nog wat meer mag zijn dan replica’s, is ook een Mammoet Park in Viminacium een aanrader. Daar zijn in 2009 overblijfselen van echte Mammoets gevonden, die je anno 2016 nog steeds kunt bekijken. In Viminacium is er overigens een Romeinse nederzetting geweest, waardoor de archeologische site een must-see is voor de geschiedenis-liefhebber.

    Praktisch: Naar Servië reis je het makkelijkst met het vliegtuig. Air Serbia heeft dagelijkse rechtstreekse vluchtconnecties tussen Brussel en Belgrado. Novi Sad en Vojvodina zijn nog zo’n uur rijden vanuit Belgrado. Zlatibur ligt een stukje verder, op zo’n drie uur van Belgrado met de auto. Op de luchthaven en in het centrum van Belgrado kan je een auto huren of de bus nemen. Een vlucht h/t met Air Serbia kan al vanaf 195 euro/pp. Meer info: www.airserbia.com en www.serbia.travel









    13-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.African vibes met de gloednieuwe SIROC collectie van Eijffinger

    Maak je muren 'catwalk proof' : Eijffinger goes Ethnic Chic. Eijffinger laat zich deze zomer meevoeren door de Sirocco, de warme wind uit de woestijn. De Afrikaanse hartslag weerklinkt in deze eclectische behangcollectie met levendige prints in een scala aan warme, heldere en meer ingetogen kleuren.

    Siroc, de nieuwe behangcollectie van Eijffinger is helemaal geïnspireerd op - de naam zegt het zelf - de Sirocco wind. Bewonder de magnifieke landschappen, schitterende kustlijnen, wilde dieren en authentieke dorpen van Afrika. Dompel je onder in het geroezemoes van de bazaar, omringd door het traditionele handwerk, de heldere en diepe kleuren en exotische geuren. Het ritme van het continent is gevangen in levendige prints in een scala aan warme, heldere en meer ingetogen kleuren.

    Prachtige aaibare dessins als een natuurlijk grasweefsel, een streep als een Berber tapijt, bohemien bloemen, een labyrintisch dessin en een diamantpatroon met de uitstraling van geweven stof. De subtiel glanzende prints contrasteren schitterend met de dessins met de uitstraling van een lemen muur. Van mahonie en aubergine tot Mombasa bruin, turquoise, terra en indigo tot Sahara zand, klei en ivoor.

    Le Temps des Cerises - mannen - Indigo: de permanente trend

    Vandaag is denim beschikbaar in alle kleuren met een uitermate breed scala van blauw, van de lichtste tot de donkerste tinten. Puristen verkiezen nog steeds de authentieke versie in indigo kleur, die karakteristiek blijft voor dé jeans.

    Indigo is onweerstaanbaar en zich heeft na de jeans ook andere items veroverd zoals baseball caps, T-shirts en zelfs de legendarische zeiler. Indigo behoudt de onbetwistbare unfading look, eigen aan Le Temps des Cerises.

    Miracles by Annelien Coorevits Lente/Zomer 2017

    Miracles, de Belgische accessoirecollectie die een samenwerking is tussen het gelijknamige bedrijf en Annelien Coorevits, blijft hoge ogen gooien en staat er weer met een prachtige collectie accessoires. .Komende lente wordt de collectie verder uitgebreid met een lijn strandtassen en zonnebrillen.

    YEMA by CYBEX - Carry On!

    CYBEX breidt zijn Platinum reeks uit met de YEMA draagzak. Dit is niet alleen een nieuw fashion statement, maar ook een onmisbaar accessoire voor ouders die graag hun eigen stijl uitdragen.

    Een draagzak als eyecatcher is kenmerkend voor de huidige tijdsgeest, waarin ouders trendzetters zijn. De YEMA is geïnspireerd door het gebruik van artistieke stoffen op de internationale catwalks, ingetogen kan immers altijd nog. De YEMA is niet anders dan een bijzondere handtas maar draagt wel je kostbaarste bezit, je kind. Sierlijke lijnen, opvallende prints, mooie leatherlook stoffen en gedurfd design zijn maar een paar van de kenmerken die deze draagzak jouw fashion statement maken.

    De YEMA is ontworpen om je kind prettig te kunnen dragen. Zowel ouder als kind ervaren optimaal comfort. De binnenkant van de YEMA is uitgevoerd in 100% katoen en geeft de rug van je kind precies de juiste ondersteuning. Het steunvlak is in de breedte verstelbaar. De draagzak groeit met je kind mee en zorgt voor de beste ergonomische houding, de spread-squat positie. Deze houding draagt bij aan de ontwikkeling van een gezond heupgewricht.

    Naarmate je kind groeit en zich ontwikkelt, kan de draagzak in drie varianten worden versteld. De kommahouding, waarbij je het kind vóór je draagt, is ideaal voor de eerste paar maanden. Oudere kinderen tot twee jaar kunnen ook op de heup en de rug worden gedragen. Door het dragen wordt de cognitieve ontwikkeling van het kind gestimuleerd en tegelijkertijd geeft het de ouders meer bewegingsvrijheid. Alle banden, gordels en verborgen voorzieningen zijn ontworpen om het kind veilig te laten dragen.

    Het is zoals Gabriele Strehle eens zei: "Een handtas moet bij een vrouw een intens gevoel losmaken, net zoals speelgoed dat bij een kind doet." Met de YEMA van CYBEX begint een nieuw tijdperk voor het dragen van baby's. Hij accentueert wat ouders uniek maakt - het vermogen om jezelf te blijven.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

















    12-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Behind every succesful women there's a ProNails polish!

    Ontdek de nagellaktrends SS17 met de nieuwe Elevate Life collectie. Ben jij één van die vrouwen die de touwtjes stevig in handen neemt? ProNails zorgt ervoor dat die handen er ook stylish uitzien! De nieuwste modetrends die de catwalk zijn gepasseerd, hebben het Belgisch nagellaklabel geïnspireerd tot enkele opvallende voorjaarskleurtjes die je nagels 'girlboss' waardig maken.

    Leading nailpolishbrand ProNails slaat alweer de nagel op de kop met de nieuwe SS17 collectie. De lichte, gewichtloze en verheven kleuren vanop de catwalk drukken ook een stempel op de nieuwste nagellaktrends . Alles staat in teken van zachte aardetinten en eerlijke, natuurlijke materialen.

    De Elevate Life collectie is daarnaast ook gebaseerd op de succesvolle en onafhankelijke “girlbosses” die wij vrouwen stuk voor stuk zijn. Het gaat hier dan ook over succes hebben in termen van gelukkig zijn en over het vinden van een ideaal evenwicht tussen werk en privé. Nee hoor, we maken ons geen illusies: dit is en blijft vaak een eeuwige zoektocht, maar wel eentje die net iets draaglijker wordt wanneer onze nagels on point zijn! Ladies, elevate YOUR life met onderstaande kleurtjes!

    #1 Mani Monday: Monday Motivation quotes op Instagram zullen plaats moeten ruimen voor de nieuwe, hippe #ManiMonday hashtag. Niets beter dan een vederlichte pastelroze tint op een deprimerende maandag! Trouwens, een golden tip voor zij die in de week van hot naar her rennen: neem zondag even de tijd om jullie nagels voor te bereiden op de nieuwe werkweek, niets dat zoveel zelfvertrouwen uitstraalt dan mooie, verzorgde handen.

    #2 Drink Your Greens: Oftewel: dé perfecte dagelijkse reminder dat een mooi lichaam start met een gezond en gevarieerd eetpatroon. Probeer dan ook nooit een ontbijt over te slaan en maak er een ochtendritueel van om de belangrijkste maaltijd van de dag met zorg te bereiden. Kies bijvoorbeeld ook eens voor een smoothie op basis van groenten en fruit, echt overheerlijk en O zo gezond! De naam verwijst daarnaast ook naar de prachtige eucalyptus groene kleur van de nagellak die zorgt voor een extra healthy glow!

    #3 Elevator Peach: Niets dat je meer pitch proof maakt dan deze pastel peach kleur op je nagels! Stap vanaf nu nog zelfverzekerder die vergaderzaal binnen en work your magic ladies!

    #4 Frequent Buyer: Wat zijn we dat niet stiekem allemaal? Deze prachtige rosé gouden kleur zorgt er alvast voor dat jouw designertas naar een nog hoger niveau getild wordt. Het is daarnaast ook de perfecte tint om een werkweek mee af te ronden en apero Friday stylish in te zetten.

    #5 Booking Confirmed: De handen schudden om een deal te bekrachtigen wordt vanaf nu ook een uitgelezen kans om onze onberispelijke stijl te tonen. Kies voor deze earthy oranje kleur om een verpletterende indruk na te laten bij toekomstige zakenpartners. Wedden dat iedereen binnen de kortste keren uit je handen eet?

    #6 Out Of Office: Fris wit met een parelmoeren reflectie als metafoor om even uit te blazen en je hoofd leeg te maken. Want succesvol zijn betekent ook dat je weet wanneer jouw lichaam rust nodig heeft en het tijd is om te herbronnen. Parelwitte stranden zijn alvast ons favoriete decor om met deze kleur te pronken. Zo, eerst nog even de winterkoude verbijten en voldoende onze huid verzorgen met de ProNails handcare collectie zodat onze handen volledig lente-proof zijn. Binnenkort meer nieuws maar nu moeten we rennen naar de volgende meeting!

    Prijzen: Elevate Life LongWear collectie: nagellak in 3 stappen voor record houdbaarheid - LongWear Start: 14,95 € - LongWear Frequent Buyer/Elevator Peach/Drink Your Greens/Booking Confirmed/Out of Office/Mani Monday: 14,95 € - LongWear Finish: 14,95 €

     







    11-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijn vieren met originele en smaakvolle producten van Delhaize

    Valentijn vieren met een originele en smaakvolle producten van Delhaize; Vliegtuigbiljetten, bubbels, sushi en cocktailkoffertjes:

     

     

    Exclusief bij Delhaize.be: de Valentijn b.giftbox Delhaize-Brussels Airlines. Ontvang een 'bon voor....' is echt niet altijd even romantisch. Met een kloppend hartje een geschenkkoffertje uitpakken, is een heel andere ervaring.

    Delhaize gaat een partnerschap aan met Brussels Airlines en lanceert de Valentijn b.giftbox. Het is een koffertje met een bon voor een romantische citytrip voor 2 personen (heen- en terugvlucht naar één van de 39 voorgestelde Europese steden) en een koekjesdoos kleine boterhartjes met chocolade van het merk "Taste of Inspirations" van Delhaize. Een prachtig geschenk voor € 199.

    Het koffertje is exclusief te koop op de e-shop van Delhaize www.delhaize.be en kan afgehaald worden in de winkel (Collect) of wordt thuis geleverd (Home Delivery).

     

    Cava Hola! Sushi, gratis sushi en cava aan -30%

    Je kan er niet omheen. Bubbels en sushi blijven het toppunt van verfijning voor een avondje thuis. Voor Valentijn lanceert Delhaize de Cava Hola! Sushi, een cava speciaal ontwikkeld om perfect samen te gaan met de delicatesse van sushi. En de kers op de taart, bij aankoop van een fles Cava Hola! Sushi (€ 11,99) ontvangen de klanten gratis een hartvormig sushimandje ter waarde van € 4,95. Arigato gozaimas-gracias Delhaize. Actie geldig van 9 tot 15 februari.

    Voor de liefhebbers van Cava Codorníu, waarom zich niet laten verleiden door de Cava Vintage brut of rosé in zijn witte verpakking bedrukt met hartjes. Een promoprijs van -30% per fles (€ 8,69=>€ 5,99) van 9 tot 15 februari.

    Een duo pack cocktail haar en hem.... met chocolade als cadeau!

    Delhaize heeft twee duo packs cocktail "hem en haar" ontwikkeld, leuk om de avond mee te starten. Het koffertje bevat een flesje gin en een fles Fentimans Tonic met rozen voor haar en een flesje rum of whisky met een fles Fentimans Ginger Beer voor hem. Een doosje chocolaatjes Guylian maakt het koffertje compleet. Prijs: 9,99€.

     

     







    10-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met de fiets doorheen de 9 romantische stadjes can Nedersaksen

    De 9 romantische stadjes van Nedersaksen staan bekend om hun rijk cultureel verleden. Maar de afgelopen jaren hebben de stadjes enorm geïnvesteerd in gebruiksvriendelijke fietsinfrastructuur. Of je nu op zoek bent naar een idyllische fietsroute door de Harz, historische themaroute in Celle, uitdagende downhill-trail in Goslar of een mountainbiketocht in de bossen van Göttingen: in de Noord-Duitse deelstaat vind je ze allemaal. Verwacht je onderweg aan UNESCO-werelderfgoed, prachtige vergezichten en aanstekelijke gastvrijheid. Hieronder de 9 must-bike routes doorheen de 9 romantische stadjes van Nedersaksen!

    1 Fietsroute rond middeleeuwse stadsmuur: Wist je dat Hildesheim binnen een middeleeuwse stadsmuur ligt? Nog mooier is dat je errond een begeleide fietstocht van zo’n drie uur kunt maken. Onderweg vertelt de gids je over de geschiedenis van UNESCO-werelderfgoedstad Hildesheim en kom je langs de Innerste-rivier, Steuerwald en domein Marienburg.

    2 Baksteenroute in Lüneburg: Voor wie niet te lang onderweg wil zijn, maar wel veel wil zien, is de Baksteenroute in Lüneburg de ideale optie. Je rijdt twintig kilometer langs het Lüne klooster, de Dom van Bardowick en het historische Nicolaihof. Geen eigen fiets mee? Dan kun je gemakkelijk een stadsfiets huren in het centrum van de stad.

    3 Avonturenroute in Wolfenbüttel: Benieuwd waar de Duitse schrijver Lessing een deel van zijn leven doorbracht? Dan moet je in Wolfenbüttel zijn. Hier vind je een avonturenroute waarbij je met de fiets in de sporen van de eerste moderne schrijver van Duitsland treedt. Een sport- en cultuurcombinatie op zijn best!

    4 Per vlot of per fiets? In Braunschweig kun je de weg af en toe inruilen voor het water op een begeleide fiets- én vlottentocht. Je verblijft twee nachten in de stad, waarbij je een dag op de huurfiets de stad verkent en een dag de Okerstad vanop een vlot op het water beleeft. Ideaal voor wie het wat meer mag zijn dan fietsen alleen.

    5 Met je fiets vier eeuwen terug in de tijd: In Celle vind je een geschiedenis-fietstocht die je overblijfselen tot vier eeuwen geleden terug laat zien. Vooral de unieke vakwerkhuizen zijn nog steeds in historische vorm terug te vinden. Tijdens de tocht kom je Celles mooiste plekjes en hidden gems tegen en blaas je ‘s middags uit in een van de culinaire adresjes van de stad.

    6 Mountainbiketocht in Göttingen-woud: De jonge universiteitsstad Göttingen is niet alleen op zich het bezoeken waard, op steenworp afstand vind je ook het Göttingen-woud terug. En laat dat de perfecte omgeving zijn om je mountainbikekunsten te oefenen! Hier staan ruige boswegen en een prachtige omgeving voor je klaar.

    7 Bikepark Hahnenklee: Steeds populaider bij jonge waaghalzen is downhillen. De sport laat je steile bergwegen affietsen en geeft je hopen adrenaline. In Goslar vind je een speciaal ontworpen bikepark waar je verschillende downhillroutes kunt volgen. Daarnaast kun je op de speciale app van de stad checken welke natuursites in de buurt het bezoeken waard zijn.

    8 Op een na populairste fietsroute van Duitsland: Voor prachtige vergezichten, fascinerende architectuur en sprookjes over de rattenvanger moet je in Hameln zijn. Niet voor niets ligt de tweede populairste fietsroute van Duitsland in en rondom dit stadje: je volgt de loop van de rivier Weser door zes verschillende regio’s van het Weserbergland tot aan de Noordzee. Doordat er nauwelijks hellingen zijn is dit ideaal voor elke leeftijdsgroep.

    9 24u wedstrijdfietsen in Hannover: Als grootste lid van de 9 stadjes, heeft Hannover het meest uitgebreide fietsnetwerk. Bijzonder is het ProAm evenement: op 29 en 30 juli 2017 – een week na Tour de France – kunnen zowel professionals als amateurs zich uitleven in een 69- of 113 kilometer lange fietsrace. Onderweg kun je genieten van de mooie stadsuitzichten langs de Friedrichswall Avenue en het stadhuis. Iedereen kan meedoen, dus waar wacht je nog op?

    Extra: Autostadt in Wolfsburg: Je kunt je reis naar de 9 steden makkelijk combineren met een bezoekje aan Autostadt in Wolfsburg. Daar wissel je je fiets in voor een Volkswagen en kun je je aan heel wat testritten wagen. Verder loopt er ook permanent een duurzaamheidstentoonstelling, waardoor je heel wat wijzer wordt over de toekomst van elektrische wagens. Voor wie het wat sneller mag, is dit een ideaal extraatje!

     







    10-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weleda en WWF slaan de handen in mekaar voor ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    de bescherming van de Belgische natuurgebieden

     

    Sinds 2016 bundelen WWF en Weleda hun krachten om de natuur en de biodiversiteit in de wereld te beschermen. Zo zamelde Weleda vorig jaar 40.000 euro in voor het behoud van de oerbossen in de Roemeense Karpaten. Ook dit jaar wil Weleda op grote schaal geld inzamelen. Deze keer zal de donatie worden gebruikt voor het herstel en de bescherming van natuurgebieden en hun biodiversiteit in België.

    Planten en dieren in gevaar : Het gaat niet goed met de Belgische natuur. Onze graslanden en akkers tellen steeds minder wilde planten en dieren. Als gevolg van fenomenen zoals industriële landbouw, verstedelijking, vervuiling en klimaatverandering, verdwijnen bloemrijke akkers en weilanden stelselmatig uit ons landschap. Ook bijen, vlinders en andere insecten krijgen het steeds moeilijker om te overleven. Daardoor zijn ook dieren zoals vogels, vleermuizen en salamanders bedreigd, aangezien zij zich met insecten voeden.

    De natuur beschermen en herstellen : In België werkt WWF samen met een aantal lokale partners, waaronder Natagora. Deze organisatie zet zich in voor het behoud en het herstel van de biodiversiteit in Wallonië en Brussel. Dit doen ze o.a. door braakliggende weilanden en bossen aan te kopen en om te vormen tot natuurgebieden, zodat deze voortaan genieten van een beschermd statuut. Vervolgens wordt -waar nodig- gewerkt aan het herstel van de gebieden zodat de oorspronkelijke vegetatie weer kan opleven. Ook wordt er specifiek actie ondernomen om bedreigde dieren zoals de kamsalamander, de grauwe klauwier, de mercuurwaterjuffer en diverse vleermuissoorten te beschermen. Dit doen ze o.a. door het aanplanten van heggen en boomgaarden, het aanleggen of herstellen van vijvers en poelen en het herintroduceren van specifieke plantensoorten.

    Van 20 maart tot en met 9 april 2017 zamelt Weleda geld in door per verkocht Weleda-artikel 1 euro aan WWF te geven. “Deze donatie zal worden ingezet voor het project “LIFE Prairies Bocagères”, dat zich concentreert rond een tiental beschermde gebieden in de regio Fagne-Famenne. Met het bedrag zullen nieuwe terreinen worden aangekocht en waar nodig lokale wilde bloemen geherintroduceerd. “Voor ons is het erg belangrijk dat mensen inzien dat ook de lokale natuur onze hulp nodig heeft. We zijn dus heel erg blij dat we hierbij op de steun van Weleda kunnen rekenen,” aldus Antoine Lebrun, CEO van WWF België.

    09-02-2017 om 06:57 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Mol - Het bordspel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bordspel gebaseerd op de populaire tv-reeks - Innoverende spelmechanieken waarbij ook de gsm of tablet wordt gebruikt - Bij elk spel duidt de bijhorende app een nieuwe Mol aan - Er wordt gespeeld met een timer: elk spel duurt exact 45 minuten. Overleg is essentieel… maar een van de spelers is de Mol!

    Achtergrond

    W ie niet weet wat De Mol is, heeft een van de grootste televisiefenomenen van de laatste 18 jaar gemist. Het was immers een van de programma’s waarmee de Vlaamse productie-maatschappij Woestijnvis zich op de (internationale) kaart wist te zetten.

    Het eerste seizoen van De Mol werd uitgezonden in 1998, een jaar nadat het toen net geboren Woestijnvis furore had gemaakt met drie eigen formats: Man bijt hond, De Commissie Wyndaele en Alles kan beter. Het kwartet aanstichters – Bart De Pauw, Tom Lenaerts, Michiel Devlieger en Michel Vanhove – zou nog erg lang daarna het creatieve Belgische televisielandschap domineren, maar moest al snel terugkomen van het oorspronkelijke besluit om elke Woestijnvisserie maximaal 2 seizoenen lang te produceren. De Mol lokte in zijn tweede jaargang immers 1,9 miljoen kijkers en sleepte de prestigieuze Gouden Roos (een van de belangrijkste internationale televisieprijzen).

    Bovendien werd het format aan meer dan 50 landen verkocht – een in die periode ongezien succes. Eigen versies van Who Is the Mole? zijn onder andere in Australië, Duitsland, Zweden, de Verenigde Staten, Polen, het VK, Nieuw-Zeeland, Israël, Spanje, Italië, Bulgarije en Frankrijk te zien en ook Nederland begon er al aan in 1999 met

    Wie is de Mol?

    Terwijl het in Vlaanderen tot 2016 zou duren voor De Mol na een laatste derde seizoen toch een herstart zou nemen – deze keer op VIER – toonde het feit dat onze noorderburen elk jaar opnieuw hoog wisten te scoren met steeds weer een nieuw seizoen duidelijk aan dat er geen sleet zit op de formule. In België werd winnaar Gilles een instant beroemdheid, die na zijn deelname ook nog eens De slimste mens ter wereld wist te winnen – overigens een ander spelprogramma waar Just Games een gesmaakte bordspelversie rond heeft uitgebracht.

    In Nederland zijn de Mollenjagers van 2017 naar de Verenigde Staten getrokken, waar ze geprobeerd hebben om te ontdekken wie van hen een saboteur is. De resultaten zijn momenteel te zien op televisie. In België reisden de kandidaten naar Zuid-Afrika voor dit vijfde seizoen, dat vanaf dit voorjaar terugkeert op VIER. Ondertussen biedt dit bordspel van De Mol alvast een spannende aanloop naar de nieuwe afleveringen!

    Het bordspel

    Om De Mol te spelen, kan je tussen 10 verschillende kaartensets kiezen. Er kan gespeeld worden op twee niveaus: een beginners-versie en een variant voor ‘gevorderden’. Iedere deelnemer krijgt daaruit een Molkaart die moet ingescand worden met een gsm of tablet. Op het beeldscherm krijgt elke kandidaat zo te lezen of hij of zij al dan niet de Mol is. De Mol krijgt ook te lezen wat het codewoord is dat de andere spelers moeten vinden om het spel te kunnen winnen – iets wat hij of zij natuurlijk wil voorkomen!

    Eenmaal de Molkaarten zijn bekeken, gaat de timer in en zijn er nog maar 45 minuten om het spel te winnen. Er zijn 8 vragenkaarten die elk om de beurt worden omgedraaid en 24 antwoordkaarten die kunnen dienen als antwoord. De bedoeling is om de juiste antwoorden binnen de tijdslimiet te paren met de bijpassende vragen. Dat gebeurt in onderling overleg, waardoor de Mol kan proberen om zijn ’maten’ te beïnvloeden en naar een verkeerd antwoord te leiden. Elke antwoordkaart bevat ook een letter en eenmaal alle vragen zijn beantwoord, moet er met die letters een woord gevormd worden én moeten de spelers raden wie de Mol is. Gelukkig kunnen er ook 3 jokerkaarten ingezet worden.

    Als het juiste codewoord niet wordt gevonden, wint de Mol. Als de spelers wél correct zijn, wordt er een eindscore berekend aan de hand van het aantal juiste antwoorden en correcte stemmen op de Mol. Bijna precies zoals je op tv ziet, dus!

    Technische details

    Doelgroep: jongens & meisjes van 12 jaar en ouder en hun volwassen vrienden of familie. Aantal deelnemers: 3 tot 6. Gemiddelde speelduur: 45 minuten. Verkrijgbaar vanaf: 6 februari - Consumentenadviesprijs: € 28,99

     

    08-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krokusvakantie in Koksijde:

    STERRENKIJKEN, MOLENKLIMMEN, IJSLANDVAARDERS EN CARNAVAL

     

    Zowel in de zomer als in de winter is er altijd wel iets te beleven aan de kust. Ook in de krokusvakantie staat er weer heel wat op het programma in Koksijde-Oostduinkerke. Zo kan je onder andere sterrenkijken in de koepel van de Sterrenjutter of beklim je de Zuid-Abdijmolen met de enige voltijdse molenaar van België.

    Sterrenkijken aan zee: Liefhebbers van sterrenkijken moeten beslist op vrijdag 3 of zaterdag 4 maart naar Koksijde. In het kader van de nationale sterrenkijkdagen kun je gratis een kijkje nemen in de koepel van de Sterrenjutter. Met de telescoop Celestron C11 en onder deskundige begeleiding ontdek je de fascinerende wereld van de hemellichamen. Het is een attractie voor jong en oud, helemaal gratis, telkens van 20 u tot middernacht. Bij slecht weer wordt een vervangprogramma voorzien.

    Molenklimmen : Zelfs al heb je hoogtevrees dan nog ga je op 1 maart naar de Zuid-Abdijmolen, gebouwd in 1773. Tijdens de rondleiding hangt iedereen aan de lippen van molenaar Patrick Geryl, de enige overblijvende voltijdse molenaar in België. Je zal voelen hoe de wind speelt met de wieken en zien hoe het graan wordt gemalen net als in vroegere tijden. Het bezoek start om 14u30 en is een echte aanrader, zeker voor de kinderen van 9 tot 13 jaar die daarenboven genieten van de animatie door circusartiest Ludentem.

    Terwijl de kinderen dollen van de pret kunnen ouders en grootouders het Abdijmuseum Ten Duinen bezoeken. Er is op 1 maart om 14u30 een rondleiding, inbegrepen in de toegangsprijs. Opgelet, aan het Molenbezoek kunnen maximum 20 kinderen deelnemen. Inschrijven via abdijmuseum@koksijde.be, T 058 53 39 50, prijs € 2, duur 1,5 u, afspraak om 14u30 aan het Abdijmuseum.

    Krokustijd in NAVIGO – Nationaal Visserijmuseum: Ook het NAVIGO - Nationaal Visserijmuseum biedt tijdens de Krokusvakantie boeiende extraatjes. Op 3 maart laten bezoekers zich meeslepen door de verhalen over de Ijslandvaart tijdens een thematische rondleiding om 14u30. Kinderen kunnen zich ondertussen volledig uitleven tijdens de workshop met de veelzeggende naam Alle Maskers Op. Dat betekent met zijn allen gezellig knippen, plakken, schilderen, voor kinderen van 6 tot 10 jaar (inschrijven via T 058 51 24 68, onthaal@navigomuseum.be).

    Open Museum dag

    Op zaterdag 4 maart is het Open Museumdag en dan zijn het Abdijmuseum en NAVIGO gratis toegankelijk.

    Zet je feestneus op !

    Tussen 18 februari en 5 maart worden in Koksijde-Oostduinkerke de feestneuzen opgezet voor carnaval. Er zijn niet minder dan zeven manifestaties voor groot en klein: een carnavalskermis in Oostduinkerke-dorp (25/02-05/03), een kindercarnavalfeest met verkiezing van het jeugdprinsenpaar 2017 (18/02), een seniorencarnavalfeest (23/02). Iedereen gaat vrolijk uit de bol tijdens de jaarlijkse carnavalstoet die op 26 februari door de straten van Oostduinkerke trekt.

    Op woensdag 1 maart is het verzamelen geblazen voor alle kinderen in Koksijde. Net als bij vorige edities worden voor de Kindercarnavalstoet honderden jeugdige feestvierders verwacht. Afspraak om 14 u op het Marktplein in Koksijde-Bad.

    Meer info: www.visitkoksijde.be

    08-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 "over-the-top" romantische ideeën voor Valentijn in Kent

    Vergeet de champagne en trek op Valentijn een flesje bubbels uit Kent open om te toasten met je geliefde. Laat de rozen bij de bloemist en bied je geliefde de kans om in een mooie Engelse tuin zelf rozen te leren kweken. De Engelse regio Kent biedt heel wat mogelijkheden voor een originele Valentijn, wat je romantische gebaar net dat tikkeltje extra geeft. Is voor je engel alleen het beste goed genoeg? Boek dan eens een overnachting in een kasteel met een slotgracht of in de schaduw van de indrukwekkende kathedraal van Canterbury. Of zou je liever nog eens de magie van het stoomtijdperk beleven op Valentijn?

    Natuurlijk is er in Kent ook keuze te over voor wie het liever wat traditioneler houdt. Wat je ook zoekt voor Valentijn, je vindt het gegarandeerd in de Tuin van Engeland. Met een dozijn ideeën voor Valentijn biedt Visit Kent alvast wat inspiratie…

    1.   Verwen je schat met een glaasje Engelse bubbels. Op hun wijngaarden, waarvan de grond op die van de Franse Champagnestreek lijkt, produceren de Kentse wijnboeren een waaier van mousserende wijnen. Proef eens Balfour Brut Rose van Hush Heath, English Rose van Chapel Down of Pinot Reserve van Biddenden. Is schuimwijn je ding niet, drink dan misschien een Kentse wodka of gin van Copper Rivet Distillery of, zonder alcohol, ‘Red Love’-appelsap van Biddenden.

    2.   ‘Afternoon tea’ of een valentijnsdiner met een romantisch verblijf in Kent. Tijdens de ‘afternoon tea’ op Valentijn serveert The Marquis in Alkham, op een steenworp van Dover, hemelse bubbels: Chalksole Vintage Reserve van Chapel Down. Dankzij de lekkere lokale seizoensproducten en adembenemende uitzichten op het schilderachtige landschap is The Marquis ook een uitstekende keuze voor een valentijnsdiner of -lunch. Er zijn zelfs kamers voor een romantisch verblijf. De ‘afternoon tea’ wordt aangeboden vanaf £49 per koppel; lunch: £45 per persoon; diner: £65; twee overnachtingen met ontbijt en één lunch of diner: vanaf £299. www.themarquisatalkham.co.uk/valentines/

    3.   Leer alles over rozen in Godinton House and Gardens. Waarom zou je voor Valentijn tevreden zijn met een dozijn rode rozen als je ook een geschenk kunt geven om blijvend van te genieten? Een workshop over hoe je je eigen rozen kunt kweken! Reserveer een plaatsje voor jou en je schattebout voor de ‘All About Roses’-workshop in Godinton House and Gardens in Ashford en leer alles over rozen van hun expert-hoofdtuinier. De cursus vindt plaats op 18 februari en kost £55 per persoon, inclusief een huisbereide lunch en versnaperingen. Reserveren is noodzakelijk. http://godintonhouse.co.uk/whats-on/

    4.   Een ‘koninklijke’ valentijnsavond… Wat is er meer romantisch en luxueus dan een avond in een kasteel met een slotgracht? Zowel Leeds Castle, dicht bij Maidstone, als Hever Castle nabij Sevenoaks biedt valentijnsarrangementen aan, inclusief een privérondleiding in het kasteel, een receptie, een overheerlijk diner met wijn en live harpmuziek evenals een overnachting met ontbijt. Een unieke kans om in een kasteel te verblijven na de normale openingsuren. Leeds Castle vanaf £555 per kamer, Hever vanaf £205 per persoon.

    5.   Beleef de romantiek van de stoomtrein. Stap aan boord van een stoomtrein, leun achterover, relax en geniet samen met je geliefde van een rit doorheen landelijk Kent in het weekend voor Valentijn. Bij Spa Valley Railway drink je een glaasje bubbels terwijl je doorheen de adembenemende landschappen van de High Weald spoort. Een andere mogelijkheid is een diner in het romantische, afgelegen restaurant ‘End of the Line’ in Dungeness na een rit in een van de kleine, maar prachtige stoomtreinen van Romney, Hythe and Dymchurch Railway.

    6.   Verken het valentijnsduivenpad. Trek naar Ightham Mote van de National Trust voor een romantische wandeling in de rustgevende tuinen. Het 700 jaar oude huis is in de wintermaanden gesloten, maar je kunt de tuinen bezoeken van 10 u tot 15u30. Op Valentijn worden tortelduifjes aangemoedigd om te wandelen langs het valentijnsduivenpad en er de duiven te spotten. www.nationaltrust.org.uk/ightham-mote.

    7.   Bereid het perfecte aanzoek voor. Breng in februari je geliefde naar nieuwe hoogtes: beklim de toren van St Peter’s Church in Sandwich. Sla je arm om elkaar heen op de top om samen de schitterende uitzichten over Sandwich te bewonderen. St Peter’s Church wijst er graag op dat dit historische gebouw het perfecte decor vormt voor een huwelijksaanzoek op Valentijn of een huwelijksfeest. De kerk organiseert zelfs een wedstrijd: wie een huwelijksaanzoek doet op de top van de kerktoren, maakt kans de kerk gratis te mogen gebruiken voor de trouwreceptie! Meer info: http://www.stpeterschurch-sandwich.org.uk/index.htm.

    8.   Avontuur tussen de wilde dieren. Heb je liever wat avontuur? Neem je geliefde dan mee naar Port Lympne Wild Animal Reserve in de buurt van Hythe. Trakteer hem of haar op een verrukkelijk vijfgangendiner in Port Lympne Hotel. Geniet van een glaasje bubbels in Glyn Philpot Bar en dineer daarna in het theatraal ingerichte restaurant. Prijs: £65 per persoon, inclusief een prachtige roos. www.aspinallfoundation.org/port-lympne

    9.   Cocoon in a romantische cottage voor twee. Wat is er meer romantisch dan een eigen stekje? In Walnut Tree Cottage nabij Faversham kun je cocoonen aan het haardvuur. Het is een van de adresjes voor twee van Mulberry Cottages. Kent and Sussex Cottages bieden ook een reeks cottages aan op maat van koppels, zoals The Hideaway, een afgelegen cottage met een houtkachel op een boogscheut van Deal.

    Meer informatie over Kent vind je op www.visitkent.co.uk

    07-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La redoute lente/zomer - Léa Peckre

    Léa Peckre mag zich winnares van de ANDAM-prijs 2015 noemen. Zij speelt een subtiel spel waarin een hoofdrol is weggelegd voor zwart en transparante effecten. De jonge Franse ontwerpster vertegenwoordigt in de ogen van Sylvette Lepers, verantwoordelijke van het stijlbureau, “een universum opgebouwd uit donkere tinten, voor vrouwen die zeker zijn van hun stuk”. Gekruiste manteljurk met ceintuur, spaghettibandjes of blote schouders – het zijn stuk voor stuk fijne details die haar stijl typeren.

     

    Le Temps des Cerises: Een les in militaire stijl!

    De militaire stijl heeft de catwalks veroverd en zich als volwaardige trend gevestigd. Gezien de ruime keuze aan kledingstukken is het verleidelijk om een fashion faux pas te begaan en een volledige leger look uit te tekenen.

    Le Temps des Cerises zorgt voor een evenwichtige balans en opteert voor een high-class militaire look. Deze is vrouwelijker dan het origineel en geeft een subtiele zachtheid aan een stijl die voor sommige moeilijk te dragen is. De kakikleur blijftde hoofdtoon, maar Le Temps des Cerises zorgt voor enig contrast met schaduwen van goud. Hoe dan ook deze zomer is de legerstijl ‘chic’!

     

    Wonders schoenen Lente / Zomer 2017 : boho vibe!

    De nieuwe lente/zomercollectie die opnieuw in Spanje wordt aangemaakt, onderscheidt zich door topkwaliteit natuurlijke leer en precieze productieprocessen. Hierdoor wordt Wonders het toonaangevende merk in de sector van het dames schoeisel. De leidraad voor de nieuwe collectie blijft een boho geïnspireerd thema.

     

    Interhome opent haar eerste servicekantoor in België

     

    Huurders van vakantiewoningen aan Belgische kust genieten voortaan in Bredene van persoonlijke service ter plaatse. Wie dit jaar via Interhome een vakantiewoning in Bredene en omgeving huurt, kan daarvoor in haar allereerste Belgische servicekantoor terecht. Tot dusver beschikte Interhome enkel in het buitenland over zogenaamde ‘Local Service Offices’, waar klanten de sleutel ophalen, aanvullende diensten kunnen afnemen (zoals een wifi-stick, een kinderstoel of kinderbed), toeristische info krijgen en vragen kunnen stellen over hun vakantiewoning. Tot voor kort werd de sleutelafhandeling voor verhuringen in Bredene door externe partners voorzien, maar dat is sinds 1 januari 2017 niet meer het geval. Op die dag nam Interhome namelijk de vakantieverhuringen van Astrid Immobilia over.

    “Dit is een primeur voor België!”, lacht Thibault Van Look, Commercieel Manager België bij Interhome. “Interhome is een touroperator voor vakantiewoningen waarbij de sleuteloverdracht op al meer dan 200 bestemmingen wordt voorzien door toegewijd Interhome personeel. Dat betekent voor de klant een nog consistentere service, van boeking tot en met vakantie. Voor het eerst bieden we dit niveau van dienstverlening ook aan in België, zonder meerkosten voor de klant. Ons team te Bredene onder leiding van Annie Decock ontvangt sinds kort de klanten in ons eigen Interhome kantoor, wat hun vakantiebeleving persoonlijker en completer maakt. Tevens staat dit team in voor het optimaliseren en uitbreiden van ons aanbod aan de Belgische kust.”

    Interhome koos Bredene uit als locatie van haar eerste Belgische servicekantoor. De kuststad is immers een populaire vakantiebestemming en ligt bovendien centraal tussen meerdere geliefde Belgische badsteden. Verder gelooft de Zwitserse vakantiewoningspecialist sterk in de toeristische troeven van de Belgische kust. Niet enkel omdat veel Belgen er jaarlijks hun vakantie doorbrengen, maar ook omdat een groot aandeel Duitsers kiezen voor onze Noordzee.

    De Interhome aanwezigheid in Bredene werd op 1 januari een feit met de overname van de vakantieverhuringen van immobiliënkantoor Astrid Immobilia, waarmee de Zwitserse vakantiewoningspecialist voorheen al jaren samenwerkte. “Door het jarenlang onderhouden van deze contacten, verliep de overname vlot en aangenaam. We kunnen meteen aan de slag met het verder helpen van onze gasten!”, beaamt Van Look. “Interhome heeft tevens het bestaande kantoor van Astrid Immobilia overgenomen, zodat klanten op de vertrouwde locatie terecht kunnen. De komende weken wordt het kantoor in een nieuw jasje gestoken, waarna in maart de feestelijke opening volgt. In de tussentijd is het kantoor echter al volledig in bedrijf.”















    07-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!