Inhoud blog
  • Tulpentijd in Flevoland
  • Slaaptoerizzzzzzme in je eigen slaapkamer
  • Good Gorl blush elixir
  • Van zonnige lentedag tot fancy avondfeest
  • Sunny Cars innoveert
  • Designer outlets: Een lente met nieuwe collectie
  • DIY met Jung en MattoBoard
  • Marie's Corner
  • Bristol Mode to bright up your day
  • Mikado, developed by Vitra in Zwitserland
  • Jack & Jones
  • Doorkijker
  • Veritas retro club
  • Peace and love (voor stoffen):
  • Anita's Care SS24
  • Aloha Arte bottelt het paradijs
  • Camille brengt nieuwe 'Magie'-kledingscollectie uit met JBC
  • Het exterieur ontwaakt
  • Gespot door Pearle opticiens
  • LolaLiza lanceert zesdelige podcast
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    14-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bargello, d ekunst van Florentijnse ijsbereidingen

    Een nieuwkomer in Brussel die perfect de kunst beheert van de ijsproductie volledig volgens Florentijnse traditie.

    Het verhaal van Bargello is in de eerste plaats dat van een familie van Florentijnse ijsbereiders waarin Laura Fontani het levenslicht zag. De stad Florence wordt niet alleen in elke prestatie, maar ook in de naam Bargello weergevonden. Bargello is een van de emblematische paleizen van deze Italiaanse stad dat sinds 1865 tot museum werd ingericht. Het achthoekig Bargello logo verwijst naar de bron gelegen in het midden van de binnenplaats van het museum en herinnert tevens aan de vorm van de prachtige doopkapel van San Giovanni.

    Het Bargello-ijs is 100% handgemaakt en uniek, het verwerken van de rijke textuur (melk en room) dat net als de sorbet 100% natuurlijke producten bevat. Het was patissier Messer Rugby die in de 16de eeuw dit ijs in Florence creëerde en architect, kunstenaar en fijnproever wist te begeesteren. Bernardo wist Catherine de Medici te overtuigen die zonder aarzelen het Florentijnse ijs in de Europese vorstenhuizen introduceerde.

    Vandaag de dag gebruiken Laura Fontani en haar team nog steeds deze autenthieke technieken bij de productie van hun ijs. Ze respecteren ook een andere Italiaanse traditie, nl serveren van het ijs met een spatel, omdat de temperatuur van het Italiaanse ijs iets hoger is, waardoor het erg moeilijk is om leuke ijsbollen te vormen.

    In 2016 werd Laura Fontani gelauwerd door de Luxemburgse kamer van koophandel als beste artisanale ondernemer nadat ze hier een eerste atelier opende. De opening van een winkel in Brussel is een eerste stap in de verdere uitbreiding van haar kwaliteitslabel.

    Haar filosofie: traditie, passie, kwaliteit

    Het concept, gestart in Luxemburg, herontdekt de ijsbereiding in elk detail, het vakkundig combineren van de elegantie van de plaats en de verfijning van de Florentijnse vaardigheden. De eigentijdse inrichting roept de Florentijnse sfeer op, gedecoreerde houten wanden, de Bargello-deur of de achthoekige vorm van het logo verwijzend naar de bron in het paleis; terwijl het ijs wordt bewaard in een weelderige pozzetti-toonbank.

    De diepgevroren specialiteiten van het huis zijn gemaakt op de traditionele manier, zonder toevoeging van kunstmatige kleur- en smaakstoffen, om de authentieke smaak en romigheid te bewaren zodat ze jong en oud kunnen begeesteren. Het productiecentrum is gevestigd in Luxemburg, het ijs wordt gemaakt in het laboratorium aan de achterkant van de winkel, onder het goedkeurend oog van de klanten.

    Laura Fontani, de oprichter en eigenaar, besteedt veel aandacht aan producten om versheid en kwaliteit te
    garanderen. Gepassioneerd reist ze regelmatig tussen Italië, Luxemburg en Brussel en selecteert zorgvuldig elk ingrediënt voor haar recepten. Nieuwe smaken worden verschillende keren per maand geproefd, bereid met ingrediënten uit Luxemburg of de Grote Regio, gecertificeerd A.O.C., zonder kunstmatige aroma's of kleurstoffen. De zorgvuldige selectie heeft als doel om de smaken van ijs en sorbets te sublimeren. Bargello streeft naar het gebruik van vers fruit conform de seizoenen. De creativiteit combineert exotische en traditionele touches en zorgt voor verrassende combinaties die in een ruim assortiment worden aangeboden.

    Naast de klassiekers worden ook gourmet en seizoensgebonden parfums aangeboden evenals semifreddi, sorbets, cocktail sorbets, natuurlijke yoghurt met toppings en diverse diepvriescreaties.

    Genieten van deze lekkernijen kan bij Bargello, Vrijheidsplaats 5 in Brussel in de nabijheid van de Congreskolom in de Koningsstraat.

     









    14-12-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miami krijgt een nieuwe ster: MSC Seaside

    Nieuw vlaggenschip van MSC Cruises wordt op 21 december gedoopt. MSC Cruises vierde in de haven van Trieste de ingebruikname van MSC Seaside, het nieuwe vlaggenschip van MSC Cruises. Het luxeschip is helemaal klaar om zijn eerste gasten te verwelkomen en de Atlantische Oceaan over te steken naar zijn nieuwe thuishaven in Miami. MSC Seaside is de 14e telg in de vloot van MSC Cruises.

    MSC Seaside is een nagelnieuw prototype, uitgerust met ruime buitendekken waardoor gasten maximaal kunnen genieten van de zon en het varen op volle zee. Het cruiseschip combineert topentertainment met internationale eetconcepten en buitengewone faciliteiten voor gezinnen.

    Uniek design – Het ontwerp van MSC Seaside is geïnspireerd op de strandappartementen die Miami zo beroemd hebben gemaakt. Het cruiseschip telt 2 unieke catwalks met glazen vloer en een 40 meter lange ‘brug der zuchten’ voor een spectaculair zicht op de oceaan. De promenade aan de waterkant is de breedste die ooit op een schip werd aangelegd.

    Geconnecteerde cruisebeleving – MSC for Me is een digitaal innovatieprogramma waarbij geavanceerde technologie vakantiegangers naadloos connecteert met ervaringen die voor hen belangrijk zijn, op zee of aan land.

    Flexibele accommodatie – Het cruiseschip werd ontwikkeld op maat van elk type gast: modulaire kajuiten voor groepen tot 10 personen, exclusieve suites met zeezicht, kajuiten met terrasbalkon met groot privéterras en luxueuze suites met eigen buitenzwembad.

    Gevarieerd entertainment – Naast een bowlingbaan, bioscoop en de langste ‘death ride’ op zee heeft MSC Seaside ook het meest interactieve waterpark met maar liefst 5 attracties: het eerste cruiseschip met Slideboarding™, een 160 meter lange dubbele baan voor watersleeën en 2 waterpartijen voor de allerkleinsten.

    Uitgebreide eetformules – Er is een uitgebreide keuze tussen in- en outdoor eetformules en een rijk aanbod van internationale restaurants. Een van de blikvangers is de Aziatische marktkeuken van de gerenommeerde chef Roy Yamaguchi.

    Faciliteiten voor gezinnen – Naast de dagelijkse kinderactiviteiten en de 6 specifieke ruimtes voor baby’s en kinderen van alle leeftijden, kunnen gasten met hun gezin ook naar de fonkelnieuwe DOREMI Family Cinema of het nieuwe spannende buzzerspel spelen.

    MSC Seaside vertrok op 3 december vanuit Trieste om op 21 december voor anker te gaan in Miami. Nog diezelfde avond zal het vlaggenschip van MSC Cruises gedoopt worden, in het goede gezelschap van peettante Sophia Loren die al sinds 2003 deze traditionele ceremonie bijwoont. MSC Seaside zal het hele jaar vanuit Miami naar de Caraïbische Zee varen en biedt vanaf 23 december 2017 een verblijf van 7 nachten aan op de oost- en westroutes in de Caraïben.

    Tijdens de viering van MSC Seaside kondigde MSC Cruises ook de bouw van twee nieuwe cruiseschepen aan, Seaside EVO, een hoogtechnologisch vervolg op het Seaside Class-prototype. Deze cruiseschepen zullen de gasten nog meer ruimte bieden, meer kajuiten tellen en een grotere Yacht Club hebben met bijkomend dek – goed om maar liefst 5.646 passagiers te verwelkomen. De Seaside EVO-schepen zullen worden uitgerust met de laatste milieutechnologie voor een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. In totaal bedraagt het indrukwekkende investeringsplan van MSC Cruises – ongezien in de sector – nu 10,5 miljard euro voor de bouw van 12 nieuwe schepen voor 2026.

    MSC Seaside EVO - Lengte/breedte: 339 m/41 m - Brutoregistertonnage: 169.380 ton - Totale capaciteit (passagiers + crew): 7.280 mensen - Datum levering: 2021, 2023

    MSC Cruises is de grootste privécruiserederij en marktleider in Europa, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika. De onderneming is het hele jaar actief in de Middellandse Zee en het Caribisch gebied. De seizoensgebonden reizen gaan van Noord-Europa, de Atlantische Oceaan, Cuba en de Franse Antillen, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, Abu Dhabi en Dubai tot Sir Bani Yas. MSC Cruises creëert een unieke beleving voor haar vakantiegangers, met de typische zuiderse elegantie gekoppeld aan de ontdekking van cultuur, schoonheid en smaken van de wereld.

    Tussen 2003 en 2013 trok MSC Cruises 5,7 miljard euro uit voor de bouw van 12 schepen. In 2014 kondigde de groep een bijkomende investering aan van 9 miljard euro voor de bouw van 11 schepen ‘nieuwe generatie’ tussen 2017 en 2026 – een primeur in de cruise-industrie. Daarmee zal MSC Cruises haar capaciteit verdrievoudigen. De cruises worden wereldwijd verkocht in 67 landen. Het bedrijf heeft, zowel op het vasteland als op zee, ruim 17.000 mensen in dienst van 59 verschillende nationaliteiten. De vloot bestaat uit 13 moderne schepen: MSC Meraviglia, MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Splendida, MSC Fantasia, MSC Magnifica, MSC Poesia, MSC Orchestra, MSC Musica, MSC Sinfonia, MSC Armonia, MSC Opera en MSC Lirica.

    MSC Cruises hecht veel belang aan een milieuvriendelijk beleid. De onderneming is de eerste cruiserederij ooit die de ‘7 Golden Pearls Award’ (Bureau Veritas) kreeg toegekend voor haar duurzame inspanningen. In 2009 sloot MSC Cruises ook een duurzaam partnership met UNICEF om verschillende projecten voor kansarme kinderen in de wereld te steunen. Mee dankzij de vrijgevigheid van haar gasten, zamelde MSC Cruises vandaag al 6,5 miljoen euro in.









    14-12-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Swarovski's Valentijnscollectie garandeert #brillanceforall

    Voor de Valentijnscollectie 2018 heeft Swarovski gekozen voor een frisse en gedurfde stijl die voor elke dag relevant is. De romantische esthetiek is compleet opgefrist en vernieuwd, zo vertelt Creative Director Nathalie Colin: “De liefde overwint alles en heeft zoveel verschillende facetten. Swarovski is er trots op zich uit te spreken voor diversiteit en alle mogelijke expressies van liefde. Daarom hebben we in deze collectie naast het traditionele hart ook andere liefdessymbolen. Ik heb me laten inspireren door het geknoopte lint dat symbool staat voor levenslange toewijding maar toch ook iets verleidelijks heeft. Er is een gedurfde armband, een prachtige dubbele ring en ook meer alledaagse sieraden, dus voor ieder wat wils. Elk sieraad is doordrenkt met boodschappen van diversiteit en de vrijheid om alles lief te hebben die heel belangrijk voor me zijn. En niet alleen voor mij, maar voor iedereen.”

    De nieuwe Lifelong-serie biedt een modieus perspectief op het knoopmotief dat eeuwigdurende liefde vertegenwoordigt. Organische lussen weerspiegelen de oneindige stroming van de knoop, terwijl doorschijnende kristallen op een prachtige manier zijn verweven met de met roségoud en rhodium vergulde ontwerpen. Dit is goed te zien op de opvallende tweekleurige armband en trendy dubbele ring. Er zijn ook kleinere armbanden, chokers, hangers en ringen voor een meer delicate uitstraling, die goed kunnen worden gecombineerd met andere sieraden. Maar ook als ze alleen gedragen worden, kunnen ze voor een heel elegante look zorgen.

    Het iconische hart van Valentijnsdag is dit seizoen helemaal opgefrist voor de nieuwe Lovely-lijn. Het open-hartontwerp is voorzien van pavégezette kristallen en vormt een lieflijke blijk van affectie, die een trendy uitstraling krijgt in combinatie met bijvoorbeeld de eenvoudige Attract chokers, die zijn voorzien van schitterende hangende zirkonia-druppels. De combinatie zorgt voor een vrouwelijke maar hedendaagse look.

    De Valentijnscampagne weerspiegelt het BrillianceForAll-concept en portretteert echte geliefden: de modekoningin Chiara Ferragni en haar verloofde Fedez, de modellen Ruth Bell en Veronika Krajplova, Malaika Firth en Nate Gill, en Kim Willecke en Sean Dubberke. Onze brand ambassador Karlie Kloss is opnieuw te zien samen met het Spaanse model Andrés Velencoso als voortzetting van hun gezamenlijke campagne voor Valentijnsdag 2017.

    De campagne is geschoten in New York en belichaamt de gedurfde persoonlijkheid van Swarovski, terwijl ook wordt benadrukt dat iedereen kan schitteren. En dat bewijzen deze veelzijdige stellen op stijlvolle wijze





    13-12-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Comté: een prettig verhaal zonder einde ...

    De Comté ontstaat in een groen landschap daar waar de Montébeliarde-koeien grazen, op de plateaus van de Haut Jura, omringd door bossen. Te midden van deze natuurlijke omgeving rijpt en rust deze kaas. Misschien daarom dat hij zich tooit met groen om binnen- en buiteland te veroveren.

    De Comté hult zich graag in groen of dat nu in vloeibare of vaste vorm is. Zo herinnert hij ons eraan dat op de plateaus waar hij vandaan komt deze kalmerende kleur het land overheerst. Een natuurlijk, ruim landschap waar iedereen graag gaat wandelen. Er zijn smaragdgroene drankjes genoeg om ons aan zoveel rust te herinneren, vinho verde, groene thee, groentesap, fruitsap, muntwater…

    In La Fruitière, een gloednieuwe kaaswinkel in hartje Brussel kregen we de kans om de ‘groene combinaties’ van de Comté-kaas op een ludieke manier te degusteren. Comté is een van de centrale thema’s maar de kaaswinkel biedt ook tal van andere Belgische en buitenlandse specialiteiten, tijd voor een ommetje dus ter voorbereding van de komende feestdagen.

    Comté Fruité Entremont, 10 maanden, affineur Monts et Terroirs:

    Ivoorgele kleur, aroma van karnemelk, witte paddenstoelenvelouté met room, vers hooi met bloemen en een aroma van kruidenthee. Soepele textuur, smaak van verse melk met hazelnoten, room met licht vanillearoma en een zweem van gentiaan en selderijzout, geroosterde kastanjes, omhuld met melkconfituur.

    Comté de Métabief, 15 maanden, affineur Fromagerie du Mont d’Or:

    Ivoorgele kleur, bezaaid met enkele witte tyrosinekristallen. Geur van gekookte melk met witte peper en komijn, afgewerkt met zure room, op smaak gebracht met pistache en verse kruiden. Romige textuur die al zijn elasticiteit behoudt. De smaak doet denken aan granen en gedroogde vruchten zoals noten, hazelnoten en gerst het beeld van het ontbijt oproepen. Daarna volgt de discrete bitterheid met accenten van gentiaan en zoethout, wat de subtiele smaak door de frisheid van de Comté nog versterkt. Deze aroma’s onderstrepen nog het gegrilde, geroosterde karakter met een zweem van zanddeeg met botersmaak. Aan het einde van de mond duikt een toets van gerookt spek op, het vieruurtje zit erop.

    Comté de Grand Combe des Bois, 17 maanden, affineur Marcel Petite:

    Strogele kleur met tyrosinekristallen bezaaid binnenste. Geur van verse melk en karnemelk, met vanille en witte chocolade geparfumeerde hoeveboter met een zweem van selderbouillon. Vaste en tegelijk romige textuur met knapperige tyrosinekristallen bij het bijten. De smaak van het bos, melkconfituur en leder, die doet denken aan vers geplukte morieljes in de lente, zoete specerijen opgefrist met een druppel citroen.

    Comté des Fins, 28 maanden, affineur Rivoire Jacquemin:

    Gepatineerde ivoorkleur met vele tyrosinekristallen. Geur van zwarte chocolade en mokka, een perfecte passen duo dat de illusie van een bitterzoet dessert wekt. Knapperige textuur die toch romig blijft. De smaak lijkt bij de eerst hap sober. Het licht korrelige reliëf versterkt de indruk van gruis. Deze impressie is eerst tactief en beroert pas dan onze smaak. Tussen steentjes groeit peer, rabarber en engelwortel. We vallen voor de charme van de plantaardige noot van de eerste, de frisse toets van de tweede en de zachte zoetheid van de laatste. Met de bitterheid van gentiaan, wortelt deze Comté duidelijk in de aarde, wat de aroma’s nog met extra verfijning benadrukt.

    Comté de Bonnétage, 30 maanden, affineur Seignemartin:

    Parelmoeren ivoorkleur met vele tyrosinekristallen. Jodiumgeur vermengt met gedroogde algen en kruidenthee van bergplanten. Vanille, komijn en kamille maken de complexiteit nog genuanceerder, soepele textuur met de levendige knapperigheid van de tyrosinekristallen. Aangenaam zoete en frisse smaak met tere citroennoten omhuld met tijmhoning. De smaak van gele vruchtengelei, abrikoos, mirabel en mango zorgt voor romigheid. Een zilt aroma onderstreept bloemen en fruit, om ons mee te nemen naar een nieuwe zachte zoetheid. Dadels en vijgen maken onze smaakpapillen aan het einde helemaal gek.

     

     

     

     







    12-12-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brantano & Rode Kruis: jouw gift is het dubbele waard!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Terwijl iedereen gezellig aanschuift aan de feesttafel, geven de vrijwilligers van het Rode Kruis zich helemaal tijdens de eindejaarsfeesten. Door weer en wind, met volle overgave en 200 % engagement.

    Met de slogan 'Geef er eentje voor eentje die zich geeft' wil het Rode Kruis alle Vlamingen overtuigen om een gift te doen. Zo kunnen zij de vrijwilligers van levensnoodzakelijk hulpmateriaal en professionele begeleiding voorzien.

    Brantano wil de Rode Kruisvrijwilliger extra in de kijker zetten en hen een warm hart toedragen door deze campagne een duwtje in de rug te geven.

    “Bij Brantano vinden we het ontzettend belangrijk dat iederéén in Vlaanderen toegang heeft tot medische noodhulp en emotionele steun. Dagelijks zetten Rode Kruisvrijwilligers zich in voor onze samenleving. We dragen hun eindeloze inzet en engagement dan ook een warm hart toe. Door elke gift te verdubbelen*, hopen we nog meer mensen te inspireren om een financiële bijdrage te leveren. " - Dieter Penninckx, CEO Brantano.

    Als partner verdubbelt (meer info brantano.be/rodekruis) Brantano het bedrag dat jij in de winkel of via brantano.be schenkt en dat tot 31 december 2017! Zo betekent jouw euro deze eindejaarsperiode nog meer voor de werking van het Rode Kruis.

    Mocht je dus nog twijfelen over een nieuw paar feestschoenen of -jurkje… Het is NU het moment!

     

    12-12-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R de Ruinart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een aantrekkelijke goudgele kleur, een prachtige kristallen schittering en fijne, levendige bubbels die samenkomen in een lichte, ononderbroken stroom — dit zijn de visuele kwaliteiten van "R" de Ruinart cuvée te bewonderen.

    De eerste neus is verfijnd en elegant, tintelend met aroma’s van witte vruchten en tonen van gedroogd fruit. De tweede neus onthult meer bloemige noten, zoals acacia en zelfs wilde rozen, die zich vermengen met de heerlijke aroma’s van koekjes en cakebeslag.

    De smaak is perfect in balans, soepel en zacht, met aroma’s van rijp geel fruit. De verrukkelijke rondheid en volmaakte harmonie vullen de mond, gevolgd door een lange afdronk.

    “R” de Ruinart is ideaal als aperitief of bij een champagnediner. Van visgerechten tot kaasplankjes, van gebakken sint-jakobsschelpen tot hapjes met wit vlees, deze cuvée past bij bijna elk gerecht. De keuze is aan u!

    11-12-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als een vis in het water met Grohe's badkamerparels

    GROHE’s uitgebreide assortiment aan exclusieve douches en kranen, tilt elk badkamerontwerp naar een hoger niveau. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat een aantal producten recent nog bekroond werden met prestigieuze awards. Met GROHE wordt een bezoek aan de badkamer een echte beleving: moeiteloos elk aspect van de douche regelen, een ultiem spa-gevoel beleven, elke dag opnieuw genieten van inspirerende, award-winnende designs... of deze geweldige sensaties in één perfecte badkamer-ervaring gieten? Laat de waterdruppels maar komen!

    Nieuw douchetijdperk met GROHE

    Dankzij GROHE is douchen lang niet meer puur functioneel. Met een breed scala aan opties en functies wordt die droomdouche realiteit. Wellnessbehandelingen en een verkwikkend spa-gevoel hoeven niet langer buitenshuis gezocht te worden. De AquaSymphony van GROHE brengt het spa-gevoel naar huis: de sluier van waterdruppels, het regenboogkleurige lichtgordijn en verschilllende soorten douchestralen zorgen voor één allesomvattende douche-ervaring voor de zintuigen.

    Nood aan een krachtige straal, een verfrissende stroom of toch eerder een rustgevende regendouche? Dankzij de Euphoria 260 kan de straal naar believen aangepast worden. De douche heeft overigens een diameter van 260 mm, zodat de gebruiker volledig omgeven wordt door waterdruppels. Euphoria 260 douche mocht overigens de ‘Best of Best’ Iconic Award 2017 in de ‘Product’ categorie in ontvangst nemen.

    Wie dacht dat zingen in de douche al leuk genoeg was? De GROHE SmartControl-douche transformeert de gebruiker tot een echte dj van de badkamer: met een simpele draai aan de knoppen kan elk aspect van de douche geregeld worden. Het volume helemaal opendraaien voor een stortvloed of verminderen voor een fijne straal, de perfecte temperatuur en favoriete straalpatroon kiezen is kinderspel. SmartControl kan overigens achter de muur geïnstalleerd worden voor meer vrije ruimte... en dus meer dansplezier!

    Doucheconfigurator biedt hulp

    De nieuwe doucheconfigurator begeleidt geïnteresseerden naar een douche op maat van de eigen wensen en eisen. Voor welke ruimte in de badkamer is er nood aan een nieuwe douche, welk type installatie draagt de voorkeur, welke vorm is er gewenst? In een paar muisklikken heeft GROHE een aangepast voorstel klaar.

    Badkamerkranen met een strak design

    Een inspirerend design en comfort dragen ook bij tot een aangename badkamerervaring. De toewijding van GROHE om de meest relevante designs te ontwikkelen is dan ook erg groot.

    De compacte afmetingen en de strakke vormgeving van de populaire GROHE Lineare kranen passen perfect in een moderne badkamer. De Lineare reeks omvat een wastafelkraan met draaibare uitloop, een vrijstaande badvuller, een op de muur gemonteerd wastafelmodel en een drie-gats wastafelexemplaar. De collectie werd onlangs beloond met een Red Dot Award, één van de meest begeerde designprijzen ter wereld.

    De geometrische structuur van de GROHE Essence kranen tillen het ontwerp van de badkamer naar een hoger niveau. Met tien verschillende combinaties van kleuren en afwerkingen passen ze in elke stijl. De Essence collectie is beloond met tal van prestigieuze internationale prijzen: de Iconic Award Interior Innovation, de Good Design Award en de iF Product Design Award zijn er maar enkele van.







    11-12-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lee Coope & Marie Méro

    Met de feestdagen in aantocht, stijgt ook de cadeautjeskoorts. Lee Cooper helpt met de zoektocht naar het perfecte geschenk voor hem en presenteert enkele leuke suggesties. Een tijdloze, warme trui tovert gegarandeerd een glimlach op zijn gezicht. Ook met keyhangers en riemen in 100% kwaliteitsvol leder kan je niet de mist in gaan. Verpakt in mooie gift boxes, zijn ze instant klaar om onder de kerstboom te leggen. Mooi meegenomen!

     

    Marie Méro Dressed Up Collection

     

    Schitterend zwart, toetsen in brons en betoverend kobalt: de feestcollectie van Marie Méro, veelzijdig en verrassend, is een pareltje!

    Nadien gaat het feest gewoon door, want met de vele combinatiemogelijkheden is het nog lang nagenieten ...













    11-12-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cruises voor beginners: het mooiste van Noord-Europa vanuit Zeebrugge of Amsterdam

    Nog nooit op cruise geweest? Dan heeft Costa Cruises twee verschillende cruises in het aanbod: betaalbaar, dichtbij en ook erg verrassend! En je hoeft geen vliegtuig te nemen om Noord-Europa te ontdekken, want je kan vertrekken vanuit Zeebrugge of Amsterdam!

    In mei 2018 zijn er cruises die Zeebrugge als vertrek- en aankomsthaven hebben. Zeebrugge kan je bereiken per trein, tram en auto.

    • Na inscheping in Zeebrugge zet de Costa Mediterranea koers naar Dover. De 'White Cliffs' ontdekken vanop zee heeft iets magisch. Hoe dichtbij Dover en Kent ook liggen, de regio blijft fascinerend om te (her)ontdekken.
    • De dag nadien ligt het schip in Le Havre, de Normandische havenstad die dit jaar haar 500ste verjaardag viert. Na de oorlog werd de stad volledig herbouwd onder leiding van architect Auguste Perret. De architectuur is zo bijzonder dat deze werd opgenomen op de UNESCO werelderfgoedlijst. Wie wil kan ook naar de krijtrotsen van Etretat, of naar het onweerstaanbare vissersstadje Honfleur.
    • Een dag op zee is ideaal om van alle comfort aan boord te genieten. Lang slapen en heerlijk ontbijten, fitness, zwemmen, joggen, van een massage genieten, shoppen, lezen op het zonnedek, dineren, naar een show gaan, etc.. Voor de kleintjes is ook van alles.
    • Hamburg wordt ook wel het Barcelona van het noorden genoemd. Alleen voor deze hippe stad is de cruise al de moeite waard. Maar ook op Bremerhaven en de andere Hanzestad, Bremen, zullen u weten te bekoren.
    • Op de zevende dag ligt de Costa Mediterranea in Amsterdam, op wandelafstand van het centrum. Naast de vele musea kan je er heerlijk shoppen, en omdat het schip je terug naar Zeebrugge brengt, hoef je niet bang te zijn dat je met overgewicht aan bagage zit.

    Vertrekken in mei en juni.

    In plaats van Zeebrugge is ook Amsterdam voor ons een perfecte thuishaven, want de cruiseterminal ligt op wandelafstand van het Centraal Station.

    In de zomer van 2018 kan je met de Costa Mediterranea kennis maken met de mooiste Noorse Fjorden, zoals het Lysefjord en het Geirangerfjord, en plaatsen als Bergen, Stavanger en Flåm. Bij Costa Cruises krijg je op deze fjordencruises nog een dag in het
    Duitse Bremerhaven (Hanzestad Bremen) als bonus. Vertrekken mogelijk in juni, juli, augustus en september. Meer info: www.costacruises.be 









    11-12-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meerderheid Belgen wil maximaal 250 euro uitgeven aan een huurauto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vroeg boeken is de boodschap. Samen met iVox nam autohuurspecialist Sunny Cars autoverhuur bij Belgen onder de loep. Uit dat onderzoek bleek dat Belgen graag gebruik maken van een huurauto tijdens hun vakantie, maar hier liever geen honderden euro’s per week voor uittrekken. Meer dan de helft van hen wil namelijk niet meer dan 250 euro betalen voor een wagen. Daar zou volgens Sunny Cars het schoentje weleens kunnen wringen in de praktijk.

    Een auto huren op reis is voor vele Belgen vanzelfsprekend maar vaak gebeurt dat eerder lastminute. Het aanbod bekijken, (online) reserveren en de ophaal- en inleverlocatie bepalen, het lijkt simpel en dat is het ook. Toch kun je er maar beter zo vroeg mogelijk mee beginnen. Hoe dichter bij de ophaaldatum je de auto reserveert, hoe hoger de tarieven worden en hoe minder goedkope alternatieven er zijn, zeker voor de populaire bestemmingen als Spanje, Italië of Portugal.

    Op dit moment kost de goedkoopste huurauto in Malaga (Fiat Seicento of vergelijkbaar) zo’n 201 euro all-in voor een week tijdens de maand augustus. Nu kunnen Belgen hun huurauto dus nog boeken binnen hun vooropgestelde budget. Hoe langer je wacht, hoe hoger de huurprijs zal oplopen. Bovendien is het aanbod van een autoleverancier niet oneindig. Als het einde van de voorraad in zicht komt, worden de wagens duurder en loop je meer risico dat je wensen niet meer vervuld kunnen worden. Op tijd je auto reserveren kan dus de oplossing bieden.

    “Sunny Cars maakt het beslissingsproces nog makkelijker”, zegt Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België van Sunny Cars, “Wie zijn huurauto tussen 1 december 2017 en 31 januari 2018 boekt, krijgt de Flexservice er gratis bij. Dat houdt in dat je je reservering nog kosteloos kunt wijzigen of annuleren tot 4 uur voor de aanvang van je huurperiode. Zo heb je wel de zekerheid van je gewenste huurauto, maar nog alle mogelijkheid om ervan af te zien. Zo weet je zeker dat je zo dicht mogelijk bij je budget blijft”

    Over Sunny Cars

    Bij Sunny Cars reserveren vakantiegangers een zorgeloze huurauto. Het bedrijf hanteert een unieke all-in formule waarbij all-in ook echt all-in betekent: ongelimiteerde kilometers, alle benodigde verzekeringen, dekking van glas-banden-bodem- en dakschade, terugbetaling eigen risico en een aanvullende BA-verzekering van € 7,5 miljoen zijn standaard inbegrepen. Als extra optie kunnen klanten kiezen voor aanvullende servicepakketten. Sla de wachtrij over met Premium of Express of kies voor het Geen waarborgpakket, zodat je geen creditcard of zelfs cash nodig hebt. Daarnaast beschikt Sunny Cars over een daadkrachtige reserveringsafdeling om klanten voor, tijdens en na hun reis optimaal te helpen.

    10-12-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ode aan Ettore Solttsass, oprichter van de Memphisgroep

    100 jaar geleden werd designmeester Ettore Sottsass geboren. Alessi vond het dan ook een mooi moment voor een heruitgave van zijn schaal 'ES14': een échte collector's item voor zijn grootste fans.

    Als iemand z'n stempel heeft gedrukt op Alessi, dan is het Ettore Sottsass wel. De eclectische ontwerper én mentor van Alberto Alessi was revolutionair (in die tijd zelfs radicaal) in zijn designdenken. Hij durfde te kiezen voor kleur en dacht out of the box. Het is dan ook niet verrassend dat hij achter de befaamde Memphisgroep zat! Dit was een groep vormgevers uit de jaren 80. Ze werkten vernieuwend en daagden het mainstream design uit.

    Voor zijn 100ste verjaardag zorgde Alessi voor een heruitgave (limited edition van 999 stuks) van de schaal 'ES14' met lindehout, afgewerkt met een rode basis en geproduceerd in Val Strona (Piëmont).

    Ettore Sottsass x Alessi

    Voor Ettore Sottsass was design meer dan vormgeving. Het was een manier om discussies aan te gaan over maatschappelijke problemen, politiek of het leven. Zijn kritische kijk op dingen, coherent design en focus op de essentie zorgden ervoor dat zijn producten prominent deel uitmaken van Alessi's identiteit.

    Het eerste product dat ontsproot uit de samenwerking, is de specerijenset '5070'. Daarnaast ontwikkelde Sottsass ook enkele schalen, wijn- en baraccessoires. Later werkte hij met hout voor de kleurrijke en ietwat eigenzinnige collectie 'Twergi', waar de schaal 'ES14' deel van uitmaakt.

    Illustraties: Schaal 'ES14', ontworpen door Ettore Sottsass voor Alessi. Vervaardigd uit lindehout. Limited edition van 999 stuks. H 13,5 cm. ø 29,4 cm. € 200. Collector's item voor grote designfans - Specerijenset '5070'. Ontworpen door Ettore Sottsass voor Alessi.

     

     







    09-12-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 rips voor magische kerst in London

    Londen is een van de meest magische plekken om kerst te vieren, met kerstmarkten, late night shopping, kerstliedjes, glühwein en gehaktpasteitjes in overvloed. Om het deze winter nog makkelijker te maken om Londen te bezoeken heeft British Airways haar winterschema aangekondigd voor 2017-2018. Voor een onvergetelijke kerst zet de Britse luchtvaartmaatschappij bovendien de leukste kerstactiviteiten in Londen op een rij.

    Om kerst in Londen op de best mogelijke manier te beleven maakte British Airways een overzicht van de leukste activiteiten om je helemaal in de kerstsfeer te brengen:

    1. Winter Wonderland: Het grootste park van Londen, Hyde Park, wordt in het najaar omgetoverd tot een Winter Wonderland met een kerstdorp vol marktkraampjes, achtbanen, street food, barretjes, livemuziek, shows en de grootste schaatsbaan van het Verenigd Koninkrijk. Liever een intiemere kerstmarkt? Bezoek dan de kerstmarkt aan de London Bridge of het winterfestival van Southbank Centre voor handgemaakte producten en workshops.

    2. Schaats en shop bij Somerset House: Ook dit jaar organiseert Somerset House, een kunstcentrum in het hart van Londen, haar befaamde schaatsbaan in samenwerking met Fortnum and Mason, de hofleverancier van de koningin. Schaatsers kunnen er de Fortnum’s Christmas Arcade beleven, een pop-up shop gevuld met het lekkerste eten en de beste thee, cadeautjes en decoraties. Relax na het shoppen en schaatsen in de Fortnum’s Lodge en proef er gehaktpasteitjes, glühwein en chocolade- of kaasfondues.

    3. Afternoon tea met een kersttwist: Afternoon tea is een echte klassieker in Londen en speciaal voor kerst zorgen veel tophotels in de stad voor speciale feestelijke edities. Van peperkoek en kaneel-kastanje brioches bij One Aldwych tot kalkoen-veenbes sandwiches bij The Savoy.

    4. Kerst geëtaleerd : Etalages in Londen hebben schitterende ontwerpen, zeker tijdens de feestdagen. Mensen van over de hele wereld zakken af naar de Britse hoofdstad om ze van dichtbij te bewonderen. Luxe warenhuizen zoals Harrods, Selfridges en Liberty London strijden elk jaar om de meest extravagante en unieke etalages. Dit jaar onthulde Harrods zijn Dolce & Gabbana etalage en Liberty London betuigt eer aan naamgenoot Londen.

    5. Bezoek Zweinstein in de sneeuw: Voor Harry Potter fans is een bezoekje aan Zweinstein in de sneeuw een absolute must. Van november tot januari toont de Warner Brother’s studio tour hoe filmmakers vuur, ijs en sneeuw die nooit smelt creëerden voor de magische toverwereld. Een leuk extraatje dit jaar is dat de Grote Zaal voor het eerst versierd zal worden alsof hij klaar is voor het Kerstbal!

    6. Verlichte stad: Van eind november tot januari fonkelen er in Kew Gardens meer dan een miljoen lichtjes die de prachtige bomen en gebouwen in de tuinen verlichten. In het Palm House is er een bijzondere lasershow te bewonderen en in het Noordpooldorp kunnen families zich onderdompelen in de sprookjeswereld. Niet alleen is er een vintage kermisattractie te vinden, maar je kunt er ook een glimp opvangen van de kerstman en zijn elfjes! Als alternatief kun je de bekende winkelstraat Oxford Street bezoeken die tijdens de feestdagen magisch versierd wordt met maar liefst 1 778 decoraties geïnspireerd op vallende sneeuwvlokjes.

    7. Kerstliedjes in de stad: Tijdens het kerstseizoen worden er overal in de stad concerten georganiseerd en kerstliedjes gezongen. Een aantal van de beste opties zijn de kerstlieddiensten in St. Paul’s Cathedral of de kerstliederen bij kaarslicht in de Royal Albert Hall. Liever iets vrolijkers waar je ook kunt meezingen? Probeer in december dan de kerstliedconcerten op Trafalgar Square, onder de grootste kerstboom van Londen.

    #BAmagic

    Wie op zoek is naar wat extra kerstvreugde tijdens een tripje naar Londen, kan zijn persoonlijke verhaal achter zijn uitje e-mailen naar British Airways en zo kans maken op een leuke verrassing bij kerst. Klanten kunnen de BA-Magic pagina bezoeken om hun verhalen te delen.

    Winterschema Brussel-Londen bekend: British Airways vliegt 41 keer per week van Brussel naar Londen Heathrow, wat het makkelijker dan ooit maakt om naar Londen te reizen. Prijzen voor Euro Travellers starten van € 95 en voor Club Europe van € 286. Meer informatie over het winterschema vind je op www.ba.com

    British Airways is een full service internationale luchtvaartmaatschappij die werd opgericht in 1919. De Britse luchtvaartmaatschappij biedt het hele jaar daar lage tarieven aan en heeft een uitgebreid internationaal routenetwerk dat van en naar centraal gelegen luchthavens vliegt.





    09-12-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterse neerslag - de skicentra in de Oostkantons zijn voorbereid

    Vriestemperaturen en sneeuw zouden tijdens het eerste weekend van december voor winterse taferelen kunnen zorgen. Of de sneeuwlaag voldoende dik zal zijn om te wintersporten, is volgens de weersvoorspellingen eerder onwaarschijnlijk. Toch zijn de meeste skicentra voorbereid op de eerste toeloop.

    “Ik ga er niet van uit dat er dit weekend voldoende sneeuw zal zijn om te langlaufen”, zei Alexandre Fechir van skicentrum Signal de Botrange in de Hoge Venen. „Bij een bevroren ondergrond hebben we minstens een sneeuwlaag van 10 cm nodig. Als de ondergrond zoals nu nog vochtig is, moet er al minstens 15 cm liggen om over goede omstandigheden te spreken en de pistes te kunnen openen”.

    In de Hoge Venen waar de langlaufpistes van verschillende centra gemeenschappelijk gebruikt worden, heeft men zich grondig voorbereid op het nieuwe seizoen. Er is een nieuwe dienst voor het aanleggen van de langlaufsporen en op enkele plaatsen worden moeilijke passages verbeterd. Ook de skicentra in de Belgische Eifel zijn klaar voor een vroege start van het winterseizoen „We hebben ons materiaal vernieuwd en zijn goed voorbereid op het skiseizoen”, vertelde Günther Schleck die in Rocherath het Eifelskicentrum uitbaat. Ook hij was eerder onzeker over wat men juist mag verwachten van de aangekondigde sneeuwval.

    Hoeveel sneeuw er ook zal vallen, de Oostkantons zijn voorbereid op het eerste winterweekend. Bij vriestemperaturen en onder een wit sneeuwtapijt zijn de Oostkantons de ideale bestemming voor winterwandelingen. In de Hoge Venen, de Belgische Eifel of in het Ourdal zijn er verschillende wandelroutes, die in de winter meer dan de moeite waard zijn. Meer informatie op de website van het Toeristisch Agentschap Oost-België via https://www.eastbelgium.com/plezierwandelingen.

    Alle informatie over de wintersportcentra in de Oostkantons en het actuele sneeuwbericht vindt u via https://www.eastbelgium.com/nl/beleven/wintersport.

    Wie regelmatig op de hoogte wil gehouden worden van het weerbericht in de wintersportregio van de Oostkantons, kan zich inschrijven via de wintersport-module. Via e-mail ontvangt u een regelmatige update van het sneeuwbericht. Inschrijvingen onder https://www.eastbelgium.com/nl/beleven/wintersport/sneeuwbericht





    08-12-2017 om 17:47 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Island(s)hopping - Combinatiereis: In de gezellige sfeer van een zeilschip geiten van een mix van natuur en cultuur

    Twijfel je over jullie volgende soort reis? Geraak je er maar niet wijs uit of je een culturele citytrip of een relaxte strandvakantie moet boeken dit jaar? Een zeilcruise van Star Clippers in Zuidoost-Azië bezorgt je de perfecte combinatiereis: stad en strand, cultuur en natuur. Gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

    Jaarlijks zijn er van november tot april achtdagen cruises, met Singapore of Phuket als vertrekhaven. De cruises kunnen ook gecombineerd worden met een paar dagen in Bangkok of Singapore.

    Concreet: je kan de hypermoderne architectuur van Singapore ontdekken, of het bruisende leven van Bangkok, terwijl je op diezelfde reis onder volle zeil koers zet naar de Maleisische westkust en droomeilanden van de Andamanse Zee. Je kent ze wel, de eilanden met hagelwitte stranden, en rotsachtige formaties met tropische begroeiing. Samen met de kleuren van het kristalheldere, azuurblauwe water, zijn dit de perfecte decors om zich uit te leven met een van de watersporten die aan boord beschikbaar zijn. En dan zijn er nog die zonsondergangen, die vanop een zeilschip nog magischer worden.

    De viermaster Star Clipper combineert op een unieke manier de romantiek van het reizen met een traditioneel zeilschip, met het comfort van een hedendaags cruiseschip.

    Met maximum 170 passagiers aan boord kan je genieten van een zeer gemoedelijke, ongedwongen sfeer, met heerlijk eten en een zeer attente service. De schepen van Star Clippers zijn groot genoeg om superieure kwaliteit te bieden en klein genoeg om pittoreske havens binnen te varen of voor anker te gaan in mooie baaien. Met Thaise culinaire specialiteiten en Thaise massages is de lokale toets aan boord nooit veraf.

    Er zijn twee zeilroutes:

    1. Phuket-Phuket (7 nachten): island-hopping op de Adamanse Zee, met aandacht voor cultuur (boeddhistische tempels), natuur (onvergetelijke landschappen), en relaxatie (droomstranden, snorkelen in het kristalheldere water), evenals een halte in Langwaki of Penang, Maleisië.

    Er is een noordelijke route, en een zuidelijke route, met telkens een aantal verschillende eilanden. De cruise kan gecombineerd worden met een citytrip in Bangkok.

    2. Phuket-Singapore of Singapore-Phuket (7 nachten): naast het island-hoppen op de Andamanse Zee kan je ook de Unesco-stad Malacca en Langkawi of Penang ontdekken, en natuurlijk Singapore, waar het schip aanlegt. Een paar extra nachten hotel voor of na de cruise, en je hebt de perfecte combinatie island-hopping & citytrip.

    Boek voor 30 april 2018 en geniet van 10% vroegboekkorting op uw winter 2018/2019 cruise! www.starclippers.com

     

     

     

     







    08-12-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Innovatie in Kunuku Aqua resort op Curaçao: Robot serveert toeristen

    Exclusief door Corendon aangeboden resort introduceert Robo Bar. Vanaf half december worden vakantievierders in het Kunuku Aqua Resort op Curaçao voorzien van onder andere frisdrank, wijn, bier, rum cola of softijs geserveerd door een robot. Resorteigenaar Wout Tieleman bouwde een lasrobot om tot elektronische barman om zijn gasten te in de watten te leggen en te entertainen. Kunuku Aqua Resort wordt op de Belgische markt exclusief aangeboden door Corendon.

    Het idee voor de Robo Bar ontstond in de staalonderneming waar Tieleman in het verleden eigenaar van was. Een lasrobot monteerde hier verschillende onderdelen aan elkaar. Samen met twee las- en staalbedrijven bouwde Tieleman de lasrobot om voor gebruik in zijn resort. Tieleman: “Ik vind het geweldig om techniek uit mijn oude onderneming in te zetten om gasten te kunnen bedienen op ons vakantieresort.” De Robo Bar zal vanaf 15 december in gebruik worden genomen. “Ik zie het al voor me hoe al die kinderen na een duik in het zwembad even een ijsje komen halen bij Knoekie – zo heet de robot”, aldus Tieleman.

    Persoonlijk contact met resortgasten behouden

    Persoonlijk contact met de gasten is voor Kunuku Aqua Resort erg belangrijk, daarom staat er tussen half 11 ’s ochtends en 7 uur ’s avonds een gastvrouw of gastheer bij de bar om de machine toe te lichten en gasten te helpen bij het plaatsen van hun bestelling. De bedienende robotarm wordt daarmee meer gezien als entertainment, net zoals de zwembaden en glijbanen.

    Kunuku Aqua Resort

    Kunuku Aqua Resort ligt centraal tussen de plaatsen Sint Willibrordus en Julianadorp en landelijk ten westen van Willemstad waarnaartoe een gratis shuttleservice rijst. Het resort beschikt over 114 kamers/appartementen en is gebouwd in Caribische stijl. Het resort beschikt over veel unieke (kinder)faciliteiten zoals een aquapark met vier waterglijbanen, restaurants, bars en een tropische tuin. Een achtdaagse vakantie naar Kunuku Aqua Resort is bij corendon al te boeken vanaf €699 euro per persoon, dit is inclusief retourvlucht, transfer en verblijf op basis van All Inclusive.

    Meer informatie over de Robo Bar is te lezen op de Corendon inspiratieblog.

     

     





    07-12-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Porugese kerstvakantie op maat van ouders en kind

    Families die tijdens de kerstperiode willen genieten van de zon, maar toch niet ver willen reizen, kiezen best voor Portugal. Zo kan je met de hele familie gaan kersthoppen in Lissabon of voor een strandvakantie in Sagres (Algarve) gaan. Martinhal Family Hotels & Resorts pakt uit met enkele voordelen voor een top familie kerstvakantie, waarbij (vooral) aan de allerkleinsten wordt gedacht.

    Kerstshoppen in Lissabon

    Kerstshoppen is niet altijd evident met baby’s of heel kleine kindjes en al zeker niet op reis. Daarvoor biedt het familiehotel Martinhal Chiado (in hartje Lissabon) de perfecte oplossing! Ouders kunnen op hun gemak inkopen doen en de kerstsfeer opsnuiven in de stad terwijl de professioneel opgeleide nannies en babyconciërges van het hotel zich ontfermen over de allerkleinsten. Ook ’s avonds kunnen ouders beroep doen op de babysitservice van het hotel terwijl ze nog iets gaan drinken of gezellig iets gaan eten. Familiehotel Martinhal Chiado beschikt over ruime familie-appartementen (met babybedjes en stapelbedden) in de authentieke Chiado wijk van de Portugese hoofdstad.

    Bezoek van de kerstman en kerstkoekjes maken in Cascais

    Bij Martinhal Cascais kunnen gasten genieten van een unieke kerst- of nieuwjaars beleving. Op Kerstavond is er een kerstdiner met live muziek. Ook op kerstmis zelf is er de mogelijkheid om uitgebreid Kerst te vieren met een lunchbuffet. En ouders kunnen zeker ook eens uitslapen, want entertainment voor de kinderen is er volop. Het kerstprogramma bestaat uit een bezoek van de kerstman, kerstkoekjes maken, kerstbomen versieren en nog veel meer.

    Oudejaarsavond voor de kids in Sagres (Algarve)

    Het oudejaar wordt bij Martinhal Sagres afgesloten met een galadiner en feest. Om middernacht wordt het nieuwe jaar ingeluid met vuurwerk en kan er tot in de vroege uurtjes worden gefeest. Voor de kleine gasten is er een aangepast programma zodat ook zij kunnen genieten van alle festiviteiten. Tijdens het galadiner zijn er opgeleide entertainers zodat de ouders in alle rust kunnen genieten van hun Portugese galadiner. Speciaal voor kids is er een Oud & Nieuw-disco in de ‘Raposinhos Kids Club’. De kinderen kunnen zowel op oudejaarsavond als op nieuwjaarsdag meedoen met verschillende activiteiten in de Kids Club en de Kids Corner, van schminken tot het maken van feesthoedjes.

    Surf en tennis tijdens de kerstvakantie

    Gezinnen die houden van een actieve kerstvakantie, zijn bij Martinhal aan het goede adres. Tijdens de wintermaanden is het in Portugal tussen de 16 à 19 graden waardoor het nog goed vertoeven is in deze periode. Bij Martinhal kan het hele gezin deelnemen aan verschillende activiteiten in de Portugese winterzon. Zo kan je bij Martinhal Cascais onder andere fietsen, surfen of tennissen.

    Praktische informatie: Een verblijf (3 nachten) tijdens oud & nieuw in Cascais is te boeken vanaf €147,- per volwassene per nacht. Voor de voorwaarden zie martinhal.com. Een verblijf (3 nachten) tijdens oud & nieuw in Sagres is te boeken vanaf €140,- per volwassene per nacht. Voor de voorwaarden zie martinhal.com.

    Voor meer informatie over alle mogelijkheden en bijvoorbeeld de kerstlunch- en -dinerpakketten, zie de Martinhal website: martinhal.com/special-offers-families-hotel-resort-martinhal-portugal/

    Van een resort in het beroemde Quinta do Lago in de Algarve, tot een locatie in de bruisende stadskern van Lissabon. De hotelketen Martinhal Family Hotels & Resorts wordt geroemd om haar unieke familieconcept. De vier hotels Martinhal Sagres, Martinhal Cascais, Martinhal Chiado, Martinhal Quinta behoren allen tot het prestigieuze Duitse label Kinder Hotels en zijn ontworpen in samenwerking met families. Martinhal biedt luxe familievakanties met familievriendelijke accommodaties, restaurants, bars en voorzieningen voor kinderen van bijzonder hoog niveau. De essentie van Martinhal is het samenbrengen van luxe, comfort, design en uitstekende service voor het hele gezin.

     

     





    07-12-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van kerstcadeaus wordt je niet gelukkiger
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    “ Coca-Cola roept in kerstcampagne op om dankbaarheid op andere manier te tonen”

     

    Cadeaus zijn alomtegenwoordig deze tijd van het jaar en allicht ben ook jij nog op zoek naar eentje. Maar cadeaus maken niet gelukkiger, zo blijkt uit onderzoek. “Cadeaus zijn iets achteloos geworden, ze zijn hun dankbaarheidseffect verloren”, zegt Mia Leijssen, hoogleraar psychologie aan de KU Leuven. De kerstcampagne van Coca-Cola roept dan ook op om dit jaar je dankbaarheid op een andere manier te tonen. Via een gigantisch scherm op de legendarische Coca-Cola-kersttruck bijvoorbeeld, die van donderdag 7 tot en met zondag 31 december het land zal doorkruisen.

    Cadeaus zijn bijna verslaving geworden: Het is de tijd van het jaar waarop we met z’n allen rondhollen om een gepast cadeau te vinden voor onder de kerstboom. Daarmee willen we onze dankbaarheid of liefde uitdrukken tegenover wie dicht bij ons staat, maar de vraag is of we daarin slagen – want cadeaus zijn niet het juiste middel, zo blijkt.

    “Een materieel cadeau is slechts een uitdrukking van een intentie”, vertelt Mia Leijssen, hoogleraar psychologie aan de KU Leuven en auteur van diverse boeken rond welzijn en geluk, “Vaak zijn mensen niet blij met het cadeau dat je hen geeft – kijk maar naar het succes van tweedehandswebsites op tweede kerstdag. Mensen hebben al veel te veel en overvloed maakt niet gelukkiger. Meer zelfs: we zijn er zo aan gewend geraakt dat het bijna een verslaving is geworden en we steeds meer nodig hebben voor hetzelfde gevoel van voldoening. Als je niet oprecht en expliciet je dankbaarheid uitdrukt, heeft een cadeau eigenlijk geen zin.”

    Wat moet je dan wel doen, om je dankbaarheid uit te drukken? “Je kunt beter even proberen stil te staan bij wat écht bijdraagt aan je welzijn en daar expliciet dankbaar om zijn. Zo ontwikkel je tegengif voor gewenning. Een dankbaarheidsbrief schrijven bijvoorbeeld, persoonlijk en met concrete elementen erin waarvoor je dankbaar bent, is een heel krachtig instrument. Dat Coca-Cola dit jaar expliciet inzet op dankbaarheid in zijn kerstcampagne, daar kan ik dan ook alleen maar blij om zijn.”

    Jouw dankjewel op de Coca-Cola kersttruck

    Coca-Cola maakt dit jaar graag gebruik van die inzichten in zijn kerstcampagne. De iconische kersttruck komt opnieuw naar België, houdt 30 keer halt in ons land en is meteen ook een uitgelezen manier om je dankbaarheid te tonen – op een gigantisch led-scherm, nog wel!

    Wie een bezoekje brengt aan de kersttruck kan er zijn of haar dank-je-wel-boodschap doorgeven en laten verschijnen op de zijkant van de truck – een unieke manier om dank je wel te zeggen aan wie je lief is! Wie niet tot aan de truck raakt, kan online terecht op christmas.cocacola.be/nl. Céline Van den Rijn, marketingdirecteur Coca-Cola België: “Wie er niet in slaagt om een kijkje te nemen in de Coca-Cola-kersttruck, kan op onze website zijn of haar dankjewel laten omtoveren tot een magisch kerstfilmpje. Op die manier geven we iedereen de kans om groots uit te pakken met zijn kerstboodschap én doen we het hele land stralen. Want door een dankjewel te delen, geef je anderen energie en verspreid je mee het positieve kerstgevoel.”

    Op www.cocacola.be vind je alle stopplaatsen van de truck in jouw buurt. Je kan de kersttruck ook online volgen via Instagram (@cocacolabelgium), Facebook (@Coca-Cola) en Snapchat (cocacolabelgium). Morgen donderdag 7 december start de truck zijn toer door België op de Brusselse kerstmarkt. Hij zal er aanwezig zijn van 16 tot 22 uur.

     

     

    06-12-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tips voor een ordelijke badkamer

    » Behoud het overzicht in je badkamer met afwasbare lade-indelingen van ORGALUX

    Met één tik van de toverstaf je badkamer op orde krijgen, dat zou je heel wat tijd besparen. Samen met de keuken heeft die ruimte namelijk het vaakst een poetsbeurt nodig. ORGALUX geeft je enkele tips & tricks die je helpen je badkamer proper én ordelijk te houden!

    First things first: begin met een grote opruimbeurt en gooi weg wat je niet meer nodig hebt. Door vervolgens je overgebleven spullen netjes te organiseren aan de hand van lade-indelingen, behoud je het overzicht en vind je moeiteloos je belangrijkste spullen terug! Je verzorgingsproducten niet goed afgesloten of heb je iets anders gemorst? De melamine Cubics zijn gelukkig perfect afwasbaar!

    Stap voor stap

    Het zijn vaak kleine aanpassingen die veel moeite besparen. Ga voor vloeibare zeep in plaats van een blok zeep. Die laatste laat zeepresten na, waardoor je vaker moet schrobben in de wasbak. Hetzelfde geldt voor restjes tandpasta en make-up: die was je beter meteen af. Ook kalkaanslag kan je vermijden. Droog meteen na het douchen de wand, tegels en kraan, zodat kalk geen schijn van kans maakt!

    Van rommel naar rust

    Kleine spullen als make-up en verzorgingsproducten krijgen vaak dagelijks een nieuwe plaats aangewezen. Door lade-indelingen van ORGALUX te gebruiken ben je bijna verplicht om ze op de juiste plaats te leggen. Die vakverdelingen zijn bovendien afwasbaar en dus heel eenvoudig schoon te houden. Deze stijlvolle melamine Cubics passen zowel in als op de kasten. De bijhorende deksels maken de indeling van je make-up en accessoires nog praktischer!

    Make-up your mind

    Een mooi overzicht zorgt ervoor dat je meteen ziet wat er in je lade ligt, met een snellere beauty routine als resultaat. Nog een bijkomende tip: beperk je hoeveelheid aan producten zodat je jezelf nooit meer de vraag moet stellen welke mascara er nog werkt.

    Melamine Cubics van ORGALUX: vanaf 12 euro. Prijs voor een make-upset: 29 euro. Verkrijgbaar in wit of zwart. Meer info en tips vind je op de website en blog van ORGALUX.







    06-12-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nutty Thins van BARU: snacking bites boordevol noten

    » Vier verrassende smaken met Belgische chocolade - » Natural goodness, made with love - » Met pure ingrediënten - » Lekker dun met overload aan noten

    Snacking bites met een hoek af. Dat is waar Nutty Thins, de jongste telg binnen de BARÚ-familie, voor staat. De dunne knapperige chocoladestukjes bestaan uit verrassende combinaties van pure ingrediënten. Hou je van zout of eet je liever zoet? Of ga je voor pittig? Ontdek alle variaties!

    Kwaliteitsvol, met natuurlijke ingrediënten, lekker én no-nonsense. Die eigenschappen zijn typisch Belgisch en dus ook typisch BARÚ. De jongste telg van het merk, Nutty Thins, is een verrassende nieuwkomer in de winkelrekken. De lekkernijen staan ver weg van de chunks en oversized repen die momenteel de bovenhand voeren in chocoladeland. De dunne, krokante Nutty Thins zitten bomvol noten, granola, bessen en ander lekkers. Natuurlijk, met een verfijnde smaak, zonder artificiële kleur- of smaakstoffen en met échte ingrediënten.

    Dankzij de dunheid van Nutty Thins heb je een compleet ander mondgevoel en een andere smaakbeleving dan bij chocoladerepen of -chunks. Elegant snoepen met een aangename beet, dat is Nutty Thins. Nutty Thins speelt bovendien in op trend van on-the-go-food, snacking en de stijgende populariteit van noten.

    Beter snacken

    De trend van kleine porties chocolade komt meer en meer voor binnen het snacking-segment. Kleine hapjes, die je makkelijk onderweg kunt eten, vervangen steeds vaker vaste eetmomenten. Het sweet snacking-segment kent een toename van donkere chocolade met een hoog cacaogehalte; de ongezonde snacks worden aangevuld met gezondere varianten die fruit en diverse notensoorten bevatten. Geen wonder dat Nutty Thins bomvol noten én chocolade zit. De perfecte guilty pleasure die je doet genieten en tegelijk een gezond alternatief biedt voor chocoladesnacks met veel suiker en vetten.

    Noten zijn hét bewijs dat goede dingen ook in kleine verpakkingen bestaan. Ze vormen een essentieel onderdeel van een gezond dieet en een gezonde levensstijl, en bieden een breed scala aan voordelen voor je gezondheid. Zo zitten ze boordevol waardevolle en essentiële bouwstenen voor je lichaam: gezonde enkelvoudige vetzuren, mineralen, vitamines, eiwitten en voedingsvezels. Ze vormen dan ook een gezonde bron van energie om de dag door te komen, met als resultaat dat ze de geschikte partner in crime zijn voor een busy lifestyle. Geen wonder dat de populariteit van snacks met noten in de lift zit. De verhouding noten in Nutty Thins ligt een stuk hoger dan bij andere merken. Nutty Thins met geroosterde amandelen bijvoorbeeld bevat zo’n 35% noten.

    Opvallende verpakking

    De verpakkingen van Nutty Thins blijven niet onopgemerkt met hun geometrische motieven in diverse kleuren. Ze zijn praktisch en makkelijk mee te nemen. Op die manier vormen de snacking bites een handig on-the-go-alternatief voor de traditionele chocoladereep en kun je je Nutty Thins nog beter met anderen delen.

    Nutty Thins zijn praktisch en makkelijk mee te nemen. De perfecte guilty pleasure die je doet genieten en tegelijk een gezond alternatief biedt voor chocoladesnacks met veel suiker en vetten.

    Proef het verschil

    De basis van de thins bestaat altijd uit Belgische melkchocolade of donkere chocolade, met verrassende combinaties van de beste échte ingrediënten. Nutty Thins staat niet voor zeemzoete snoep, maar voor een puur en lekker product. De perfecte start van al je #nuttyadventures.

    Ontdek alle variaties!

    Voor de spring-in-‘t-veld : Ook al zijn ze klein, blauwe bosbessen blijken kampioenen op het vlak van waardevolle voedingsstoffen voor ons lichaam. Zo bulken ze van de antioxidanten. De gekende ontbijtcombinatie, granola met blauwe bosbessen, keert nu ook terug in deze handige meeneemsnack: Nutty Thins met Belgische melkchocolade, palmvrije granola, hazelnoten en echte bosbessen. 100% bosbes, geen aroma!

    Voor de avonturier : Zout kun je zien als een vergrootglas voor andere smaken, die subtieler en toch intenser worden. Wanneer je zout toevoegt aan pure chocolade, dan verzacht het kruid de bitterheid en voegt smaak, contrast en textuur toe. De combinatie van Belgische donkere chocolade, geroosterde amandelen én zeezout geeft dat tikkeltje je ne sais quoi aan Nutty Thins.

    Voor de zoetebek : Chocolade en karamel zijn een gekend, onweerstaanbaar duo. En geef toe, de toevoeging van geroosterde cashewnoten in de Nutty Thins met Belgische donkere chocolade en krokante stukjes boterkaramel is toch hemels?

    Voor de durfal : Op zoek naar een zoete, maar pittige oppepper? Probeer dan eens deze combinatie: Belgische donkere chocolade met geroosterde amandelen omhuld met honing en chilipoeder. Gedurfd lekker!

    Samen met cacaoboeren streeft BARÚ naar kwalitatieve cacao

    De chocolade die gebruikt wordt voor Nutty Thins is natuurlijk, GGO-vrij en UTZ-gecertificeerd. Daarmee ondersteunt BARÚ duurzame cacaoteelt. Op die manier draagt het merk bij aan een betere toekomst voor boeren, hun families en onze planeet. Meer info: www.utz.org





    06-12-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chantelle FW17 Saphir brut

    Chantelle zet schoonheid in beweging. Met de onafhankelijke, elegante en zelfverzekerde vrouw als inspiratie voor de FW17 collectie brengt Chantelle ode aan de schoonheid en gratie van het lichaam.

    Deze gedachte komt in het nachtelijke Saphir Brut helemaal tot zijn recht door een donkerblauwe kleur te mixen met rode accenten en vrouwelijke prints.

     

    LolaLiza Christmas cocooning

    De aankomende feesten en donkere winterdagen nodigen uit om gezellig onder vrienden te cocoonen. Bij LolaLiza ben je alvast aan het juiste adres voor Christmas sweaters, grappige onesies en comfy pyjama's. Ideaal om een vrolijke noot aan home party’s toe te voegen, maar ook als origineel geschenk onder de kerstboom.

     

    De feesten in met GIOVANE

    December staat voor de deur, het party seizoen is in volle gang. Laat je inspireren door de feestelijke jurkjes en tops uit de GIOVANE collectie en steel de show op elk feestje. Party proof, cocktail ready en geschikt voor etentjes, maar ook perfect draagbaar op een doordeweekse dag.

     















    05-12-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!