Deze zomer breidt Rio Mare zijn assortiment uit met nieuwe zomerse makreelrecepten: gegrilde makreelfilet met barbecuesaus en makreelfilet met tomatensaus. Ze zijn een aanvulling op de gegrilde makreel met extrazuivere olijfolie en de gegrilde makreel natuur. Deze vergeten vis heeft nu net zoals de vergeten groenten zijn plekje opnieuw verworven op het bord van gezinnen en de jongere generatie.
Twee nieuwe recepten – extra pit voor de zomer. De barbecue- en tomatensaus die zijn toegevoegd aan dit klassieke makreelfiletrecept van Rio Mare geven de vis een zomers parfum dat de authentiek smaak van zijn witte vlees benadrukt. Koud of warm, bij een gerecht geserveerd, in een pasta of salade, thuis of op kantoor, makreelfilets in saus geven je dagelijkse zomermaaltijd extra pit, zonder te moeten bijkruiden. Ze zijn beschikbaar in twee versie en beantwoorden aan ieders smaak.
Alle voedingsweldaden van makreel bewaard in het bekende ‘roze’ blikje van Rio Mare. Naast hun originele smaak en het gebruiks- en bewaargemak zijn makreelfilets rijk aan eiwitten, essentiële aminozuren, mineralen (ijzer, fosfor, zink, koper, calcium, …) oligo-elementen (fluor, selenium, kobalt, mangaan, …) en vitaminen (vooral b-vitaminen).
Daarbij komt nog Omega 3 vetzuren die van essentieel belang zijn voor de goede werking van ons organisme. Door een kwaliteitsproduct aan te bieden afkomstig uit de ecologische verantwoorde visvangst waakt Rio Mare, marktleider op het vlak van visconserven, over het principe ‘verantwoorde kwaliteit’ dat de verantwoorde visvangst moet garanderen, de bescherming van het ecosysteem, het respect voor het milieu, het respect voor de personen betrokken bij de productieketen en het algemeen welzijn.
Makreelfilets met Italiaanse tomatensaus op een bedje van courgettespaghetti: een middelgrote courgette, 1 blikje makreelfilets in tomatensaus Rio Mare, een takje met 8 kerstomaten, 1 rode paprika, 1 ui, enkele blaadjes verse basilicum, enkele takjes tijm, 2 knoflooktenen, enkele pijnboompitten, peper en zout.
Power bowl met mediterrane en oosterse smaken: couscous makreelfilets in barbecuesaus: 100 gr griesmeel, 1 blik makreelfilet in barbecuesaus van Rio Mare, 2 wortels, 2 courgettes, 1 raap, kikkererwten, enkele amandelen, 1 ui, 1 teentje knoflook.
|