met een laagje Paté de la Méditerranée als het kan.
De supermarkten beginnen hun rekken meer en meer te vullen met vegetarisch lekkers en ook op restaurant denkt de chef-kok steeds meer aan de flexitariër, vegetariër of veganist onder zijn gasten. Voor het dagelijks brood daarentegen zoeken deze bewuste eters nog vaak smaakvolle alternatieven. Hoezee voor Paté de la Méditerranée!
Paté passe? No way! De vegan paté van Vegetariana doet je bij elke hap hunkeren naar meer. Dit bio broodsmeersel op basis van kikkererwten en hennepzaden is een hedendaagse versie van het ondertussen welgekende hummus. Hennepzaden bevatten alle noodzakelijke aminozuren, vetzuren en plantaardige vezels die de nutritionele waarde van je ontbijt, lunch of snelle hap sterk verhogen. Niet alleen is de pastei vegan, de lekkernij is ook vrij van gluten, gist, lactose, soja, GMO en artificiële kleurstoffen.
Het smeuïge goedje is verkrijgbaar in drie varianten. Naast de basisversie met kikkererwten en hennepzaden werd het recept verrijkt met Mediterraanse kruiden, om je smaakpapillen helemaal op hol te doen slaan. Mag het nog iets pittiger? Dan is de versie met chili wellicht wat voor jou! Na openen, koel bewaren.
Hygiena, de specialist in distributie van biologische, natuur, glutenvrije en dieetproducten, brengt de Paté de la Méditerranée tot in de Belgische bio-winkels.
www.hygiena.be
|