Jean Galler zet Kerstmis in het teken van uitzonderlijke chocolade. Een bos van gestileerde sparren, heerlijke chocoladekegels die ieders hart sneller doen slaan: drie sparren – de reus, de fee en het kind – als in lang vervlogen sprookjes.
Drie kerstbomen uit de beste chocolade – door Jean Galler omgedoopt tot 'Noir d'exception' – zijn versierd met geglaceerde hazelnoten. De hazelnoten komen uit Piëmont; ze staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit en zijn slechts in beperkte hoeveelheden beschikbaar. Deze knapperige, geglaceerde lekkernijen kregen een ludiek jasje aangemeten in twee kleuren: oranje, als verwijzing naar de vrolijke signatuur van Chocolatier Galler, en groen, als moderne knipoog naar de symboliek van Kerstmis. De sneeuwvlokjes, gemaakt uit witte chocolade, brengen de compositie perfect in evenwicht en herinneren eraan dat dit traditionele feest ook het feest van de harmonie is.
Jean Galler aan het woord: "Om deze chocolade te maken begon ik met een zorgvuldige selectie van cacaobonen: niet zo maar bonen, maar de allerbeste. Omdat het zinloos is om uitstekende grondstoffen te selecteren en ze vervolgens niet de aandacht te geven die ze verdienen, volgde ik het gistingsproces van de bonen strikt op om zoveel mogelijk aroma’s en smaken optimaal te ontwikkelen. Dat leverde chocolade op met een buitengewoon evenwicht: een heerlijk bitter aroma met een fijn zuurtje en perfect afgerond. Die chocolade doopte ik 'Noir d'exception'." Prijs voor drie kerstbomen in een koffertje (een creatie van +/- 250g): 38,00 euro.
Over Galler: De wereldberoemde chocolade producten en winkels van Galler zijn het resultaat van de passie, de creativiteit en het vakmanschap van één man, de Belg Jean Galler, chocolatier sinds 1976. Een inventieve en vrijgevige geest, die zich helemaal wijdt aan kwaliteit en smaak, de beste ingrediënten kiest en deze verwerkt in heerlijke chocoladerecepten. De producten van Galler, dat zijn pralines, tabletten, gevulde chocoladerepen, Le Chocolats du Chat, maar ook ijsjes, gebak, boterhampasta's, bouchées…
Met een team van meer dan 150 medewerkers, meer dan 2000 verkooppunten en vestigingen in 32 landen profileert Galler zich vandaag als een van de meest innovatieve en smaakbewuste bedrijven in de hele chocoladesector. Dankzij zijn dynamiek en perfectionisme mag Jean Galler zich ook 'Gebrevetteerd Hofleverancier van België' noemen, en dat al onafgebroken sinds 1994.www.galler.com
|