Elk jaar lanceert Häagen-Dazs een kerstijstaart die zowel qua esthetiek als qua smaak een voltreffer is voor ieder die dol is op lekker eten. De succulente ingrediënten in combinatie met het geraffineerde design zijn, letterlijk, om op te eten! Reeds toe aan zijn zevende editie, deed Häagen-Dazs beroep op nendo en zijn sterke verbeeldingskracht. De ontwerpen van nendo tarten werkelijk ieders verbeelding, terwijl zijn technische uitmuntendheid verrast.
HET DORP by nendo
Het taartoppervlak wordt bezet met prachtige melkchocoladehuisjes met een zoet hart van chocolade-toffee saus en gekarameliseerde nootjes. De inspiratie voor het recept werd gehaald bij de twee bestellers: Dulce de Leche en Macadamia Nut Brittle. Tussen deze twee loopt een pad van smeuïge karamelsaus en geroosterde amandelen. Dit alles gepresenteerd op een heerlijke praliné amandelmeringue.
Voortreffelijke witte chocolade omhult het hart van elk huisje: chocoladetoffee saus met gekarameliseerde nootjes. Het geheel wordt doorlopen met een smeuïge sinaasappelkaramelsaus met stukjes orangettes en rust op een bed van amandelkoek, droge vruchten en de combinatie van Vanilla en Vanilla & Florentine ijs.
Häagen-Dazs kiest voor speelse creativiteit! Voor 8 tot 10 personen - Verkoopprijs €49 per taart. Vanaf 15 november 2014 tot 15 januari 2015 in de handel. Exclusief verkrijgbaar in de Häagen-Dazs boetieks in Frankrijk en Benelux.
|