Een culinair feestje beleven samen met familie, vrienden of collega’s, wordt voortaan een makie. Drie jonge ondernemers Xavier Jennejean, Thierry Lahaye en Frédéric Lempereur bieden met het concept OH-Chef, een wereld van mogelijkheden.
Op het menu staan zowel sterrenchefs als beloftevolle jonge chefs die de passie voor lekker eten gemeen hebben. Samen met hun team bezorgen ze de fijnproever een onvergetelijke gebeurtenis op de locatie die door de klant wordt gekozen. Er zijn ook kookcursussen, live cooking, feestjes eva mogelijkheden en dit aan aanvaardbare prijs. Onder de bookbare chefs vinden we o.m. Lionel Rigoulet, Eric Martin, Frank Fol, Alexandre Dionisio en Abdel Zriken terug naast vele andere.
Thuis ’n feestje organiseren wordt niet langer een karwei, de chef doet immers de nodige aankopen, kookt en brengt de keuken in zijn oorspronkelijke staat. Geen gezeur meer over de vaat of het reinigen, maar gewoon mee met je gezelschap of collega’s genieten van een uitgesproken culinaire ontdekking. www.oh-chef.be
|