De zoektocht naar pakjes is ieder jaar een strijd, maar gelukkig is het bepalen van je Kerstmenu dat niet dankzij de feestlijn van Boni Selection! Het nieuwe assortiment speelt in op speciale gelegenheden en verrast met zowel echte klassiekers als vernieuwende lekkernijen. De gastenlijn is een feestelijke aanvulling op het basisassortiment.
Echt genieten
Boni Selection, het huismerk van Colruyt Group, staat voor lekkere producten met een sterke prijs-kwaliteitsverhouding. Naast kwaliteitsvolle basisproducten voorzien ze voor vaste feestperiodes, zoals Eindejaar, een fris productgamma voor de feestmaaltijden. De consument kan inspiratie opdoen in de winkelrekken en met de Boni producten zijn feestelijk menu van voorgerecht tot dessert samenstellen.
Klassiekers als kreeftenbisque, foie gras en visschelpen zitten uiteraard in het gamma. Colruyt Groups huismerk voorziet ook pizzettes, zalmcarpaccio en visgourmet. Afsluiten kan met de Boni Selection ijsstronk of chocoladetaart. Pure verwennerij ! Beschikbaar dit eindejaar bij Colruyt, Okay en op Collect&Go.
Warm aanbevolen om te starten
Goed begonnen, is half gewonnen. De bladerdeeghapjes van Boni Selection zijn meteen een schot in de roos! Heerlijke hapjes met een vulling van ham-kaas, tomaat, zalm of spinazie-ricotta. Zet de puntjes op de i : Halve maantjes zijn het ideale krokantje bij een vispannetje, vol-au-vent of een andere lekkernij.
Lekkers uit de zee
Visschelpjes en kreeftenbisque zijn erg geliefde gerechten voor feestelijke momenten. Ook dit Eindejaar kunnen ze niet ontbreken! Kies uit heerlijke schelpjes met zalm- en kaassaus of laat je culinair verleiden door de variant met garnalensaus. De schelpen zijn snel en eenvoudig te bereiden. Haal ze uit de verpakking en leg ze in een ovenschotel. Verwarm 8 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven. En dan is het genieten! De kreeftenbisque is een lekkere en smeuïge roomsoep met 18% kreeft voor een feestelijke smaak.
Frisse afsluiter
Dan is de ijsstronk van panna cotta met frambozen een dessert naar je hart.
Wild van kerst?
Deze rode bessen zijn de zoetzure tegenhanger bij heerlijke wildgerechten.
Klein zoetje
Deze mini javanais zijn alles behalve miserabels. Met chocolade of sneeuwwitte poedersuiker topping doen ze culinaire harten sneller slaan. Ook de mini bavarois zullen bij iedereen in de smaak vallen, dankzij de keuze uit citroen, mokka, chocolade, passievrucht en framboos.
|