Jean Galler is een samenwerking aangegaan met een van de meest hedendaagse en gegeerde ontwerpers van het moment: Jean-Paul Lespagnard. Samen brengen ze voor Pasen een haute couture creatie op de markt: het 'Egg à la Mode', een 'patchworkei' met grafische motieven gevuld met een assortiment kleine chocolade eitjes. Om de eieren een extra persoonlijke toets te geven, heeft Jean-Paul Lespagnard zes ludieke magnetische accessoires bedacht die het ei omtoveren in een figuurtje.
Het Egg à la Mode is beschikbaar vanaf 1 februari in de supermarkt en in de boetieks van Galler voor 9,5 euro. Het Egg à la Mode met accessoires is verkrijgbaar in de boetieks van Galler vanaf 10,5 euro (de prijs voor elk extra accessoire is 1 euro).
De paascollectie zou natuurlijk niet compleet zijn zonder de gereputeerde kleine Galler-eitjes. Ze zijn dit jaar verkrijgbaar in twaalf verschillende smaken en drie assortimenten. Heerlijk verfijnde vullingen afgewerkt met een laagje krokante chocolade – wit, melk of puur, naargelang de vulling. De pure cacao, de natuurlijke vanille, het lage suikergehalte en de totale afwezigheid van palmolie zijn daarbij onbetwistbare troeven.
De kleine paaseitjes in zakjes van 112 g zijn verkrijgbaar in de boetieks van Galler en in de supermarkt, voor 3,55 euro.
|