Inhoud blog
  • Design vakantieverblijf :.
  • Ontwerp jouw droomkeuken,
  • Let it snow
  • Interhome breidt uit aan Noordzee
  • Evenement Kerstmis Avontuur
  • Op naar de feestdagen met V-Tech
  • 5 tips om de Memphis stijl in huis (en je kleerkast) te halen
  • Home stories winter 2024
  • Het efect van schermtijd bij jonge kinderen:
  • Tsuyosa Kiniro: een nieuw icoon
  • Fresh 'n rebel
  • Kerstmis in de winterserre
  • Nieuwe Flik Flak collectie: Mystic Land
  • A Walkie Talkie Christmas
  • Chocoladehuis Boon Hasselt
  • Winterwandelingen op de Waddeneilanden
  • Circular & chic
  • Exclusieve horloges
  • Kom in de kerstsfeer
  • Punic
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    07-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Croustifrance

    Niets leuker dan een instant Zuiders gevoel in België!

     

    Dankzij de nieuwe, Italiaanse broodjes van Croustifrance zijn jij én je smaakpapillen in no time in La Bella Italia. La dolce vita op je bord dankzij Croustifrance.

    Breng Italië een stukje dichter bij huis dankzij het Italiaanse gamma van Croustifrance! Geniet van de heerlijke, zuiderse smaken op je bord en laat je onderdompelen in een ware La Dolce Vita-ervaring!

    Ciao Ciabatta! Een absolute, zuiderse must is de ciabatta. Deze knapperige broodspecialiteit zal de perfecte aanvulling zijn bij een zomerse barbecue of kan je beleggen voor een lekkere lunch. De mini-ciabatta’s zijn ook beschikbaar met walnoten en geroosterde pistachenoten. Aanbevolen prijzenCiabatta: €1,20 Ciabatta authentica: €1,35 - Mini-ciabatta met noten: €0,55 Mini-ciabatta natuur: €0,55

    Bollen en bagnats: Wie aan Italië denkt, denkt aan olijfolie! En die olijfolie wordt gebruikt om de Italiaanse bagnat zijn heerlijke, typerende smaak te geven. Een variant is de Italiaanse bol, die met zijn krokant korstje en malse kruim de olijfolie heerlijk combineert met Italiaanse kruiden. Ook verkrijgbaar met zongedroogde tomaatjes. Aanbevolen prijzen: Italiaanse bagnat: €0,65 Italiaanse bol: € 0,65 Italiaanse bol met tomaat: €0,65

    Fijne focaccia’s: De opkomende, Italiaanse topper is zonder twijfel de focaccia. Dit lekker, licht broodje met grof zeezout en rozemarijn kan je zowel warm als koud beleggen. Een upgrade van de focaccia rozemarijn is de mediterranea: afgewerkt met groene en rode paprika, kerstomaatjes, olijven en kappertjes! Aanbevolen prijzen Focaccia rozemarijn: €0,79 Focaccia mediterranea: €0,89. De Italiaanse weken van Croustifrance starten op 19 mei. Buon appetito!

    Het Belgische Croustifrance, opgericht door Wim Martens, maakt deel uit van het Vandemoorteleconcern en is al 15 jaar actief als prominente speler in de markt van de bake-off producten. De 1.500 klanten in België, Nederland, Frankrijk, Italië en Polen zijn in goede handen bij de 68 werknemers van het Gentse bedrijf. Croustifrance heeft meer dan 150 verschillende producten in portefeuille, en heeft een jaaromzet van 70 miljoen euro. www.croustifrance.com





    07-05-2014 om 20:56 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huttentochten in Budner alpen

     

    Het kanton Graubünden is het Vakantiegebied nr. 1 van Zwitserland. De regio is bekend om zijn authenticiteit en grandioze natuurpracht. Weg van alles en iedereen kun je in Graubünden tot bij de berghutten stappen, hoog in de Alpen, of van de ene hut naar de andere tijdens een heuse huttentocht. Steeds meer vakantiegangers worden er door aangetrokken. Dat blijkt uit een groeiend aantal vragen naar informatie. Men wil als het ware één zijn met de natuur, genieten van rust en stilte, weg van het drukke leven thuis. Graubünden is hiervoor de ideale reisbestemming, nog niet overlopen door vakantiegangers.

    Stappen van de ene hut naar de andere, daarvoor moet je in Graubünden zijn want er zijn schitterende meerdaagse huttentochten. Ronduit adembenemend is de Kesch-Trek die zorgt voor vier dagen genieten van het mooiste dat de Bündner bergwereld te bieden heeft. De berghutten Escha, Grialletsch en Kesch zijn fantastische overnachtingsplaatsen en de wandelwegen die ze met elkaar verbinden zijn subliem. In het avondzonnetje bij de berghut kun je lekker nagenieten, de marmotten fotograferen en de volgende wandeldag voorbereiden. Het voordeel van de Kesch-Trek is dat je kunt starten in Bergün en in Davos. De wandelroute is ook bereikbaar vanuit Engadin. Reken op circa zes wandeluren per dag.

    Veel mensen kennen de plaats Maloja omdat ze er ooit op reis geweest zijn met de mutualiteit. Als je de Maloja bergpas oversteekt kom je in Val Bregaglia, alweer een verrassende vakantieregio in Graubünden. In deze streek zijn verschillende huttentochten mogelijk, onder meer langs de Rifugio La Locanda, Rifugio Bresciadega en Rifugio Luigi Brasca. Afhankelijk van het aantal uren dat je wil stappen overbrug je de afstand in twee of drie dagen. Voor de sportievelingen die het hooggebergte rond Maloja willen verkennen is er de driedaagse huttentocht vanuit Bondo via de berghutten Sciora en Albigno naar de Maloja pas.

    Nog een aanrader is de tweedaagse tocht vanuit Preda naar Bergün, plaatsen waar je gemakkelijk naartoe reist met de trein van de Rhätische Bahn. De wandelweg naar de overnachtingsplaats, de berghut Chamonas d’Ela CAS, loopt door een indrukwekkend bergmassief. Reken op respectievelijk zeven en vijf uur stappen. De tocht naar de 2252 meter hooggelegen hut is ook een kennismaking met de fauna en flora van Graubünden. Er is veel kans dat je onderweg steenbokken zal zien.

    In Graubünden is er ook een netwerk van Lange Afstand Wandelpaden. Het zijn duidelijk bewegwijzerde paden, met wit-rode markeringen, die je naargelang de afstand gedurende meerdere dagen kunt volgen. De LAW kunnen door jong en oud worden gewandeld, enkel een goede fysieke conditie is vereist. http://nl.graubuenden.ch/wandelen/wandelingen.html

    06-05-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haagen Dazs

    3 KEER MEER PLEZIER - 3 LAGEN • 3 TEXTUREN • 3 SMAKEN

    TRIPLE SENSATIONS: DE CULINAIRE APOTHEOSE VAN HÄAGEN-DAZS

     

    Ontdek de nieuwe collectie van Häagen-Dasz, geïnspireerd op de heerlijke creaties uit onze winkels! De ijsjes krijgen een extra dimensie door de smeuïge sausjes en knapperige toppings. Om duimen en vingers bij af te likken! 3 keer meer plezier en een maximum aan sensatie met één enkele lepel. De Triple Sensations-doosjes (4 mini potjes van 86ml) zijn beschikbaar aan een richtprijs van 6,69 euro.

    HÄAGEN-DAZS STELT VOOR: VANILLA ATTRACTION

    Back to basics. Häagen-Dazs innoveert dé klassieker onder het roomijs: vanille. Met vier nieuwe vanillevarianten wordt Vanilla Attraction deze zomer de dessertfavoriet! Deze succulente smaken zijn opnieuw een topper van formaat in het Häagen-Dazs assortiment.

    Macadamia Nut Brittle: Heerlijk zacht vanille-ijs verrijkt met crunchy gekarameliseerde macadamianoten. Vanilla: Elk schepje van deze klassieker staat gelijk aan puur genot. Cookies & Cream: Ronde chocoladekoekjes met daartussen een zachte, zoete, witte vulling geven een extra dimensie aan het vanille-ijs van Häagen-Dazs. Bij elke hap krijg je zin in meer! Pralines & Cream: Linten van gouden karamel vergezeld door zoete pecannoten zijn de perfecte toevoeging aan het hemelse vanille-roomijs. Deze smaakbom brengt je in pure extase! Vanilla Attraction bevat 4 MiniCups, verzameld in één box. Deze box is beschikbaar aan een richtprijs van 6,19 euro.

    HÄAGEN-DAZS MANGO & RASPBERRY: ROOMIJS MET EEN FRUITIGE TOETS

    Hemels zacht mango-ijs overgoten met een coulis van frambozen. Dat is echt de zomer in een potje! Deze originele smakencombinatie was reeds een bestseller in de Häagen-Dazs winkels maar is nu ook verkrijgbaar in de iconische 473 ml pints! Handig voor thuis, heerlijk voor tussendoor. De Mango & Raspberry-pints zijn beschikbaar aan een richtprijs van 5,99 euro.

    Häagen-Dazs roomijs bestaat steeds uit natuurlijke en kwaliteitsvolle ingrediënten. De basisingrediënten melk, room en eigeel worden met veel zorg uitgekozen en zijn afkomstig van boerderijen in de nabije omgeving van de fabriek in Arras, Noord-Frankrijk. Kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveermiddelen maken nooit deel uit van de verrukkelijke recepten van Häagen-Dazs. Kwaliteit en de keuze voor de beste ingrediënten liggen dan ook al meer dan 50 jaar aan de basis van hun filosofie. www.haagen-dazs.be

     

    05-05-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hostellerie La Briqueterie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    La Briqueterie in Vinay temidden uitgestrekte wijngaarden situeert zich langsheen de toeristische ‘champagne-route’ en maakt als vijfsterren-residentie deel uit van de hotelelite van de Champagnestreek.

    De hostellerie ligt in een park van ruim 3 hectaren en vormt een oase van rust en detente. Kamers, suites en salons laten je volop genieten en geven uitzicht op een prachtige tuin et rozenperken en majestueuze bomen. Het restaurant met open haard baat in een luxe van warme rode en okerkleurige tinten terwijl de keurig gedekte tafels het plaatje vervolledigen. Zetels in Louis XV-stijl vormen een introductie tot de levenskunst à la française die uitvloeit in een spa, overdekt zwembad, hammam maar ook toegang heeft tot het wellnesscentrum.

    lees meer www.tasted4you.be

    03-05-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kasteel van Courcelles
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het kasteel van Courcelles werd opgetrokken tussen 1690 en 1694, op het einde van de lange regeerperiode van de Franse Zonnekoning Lodewijk XIV, createur van Versailles, en dit in opdracht van Baron Jacques de la Grange intendant van de regio Alsace-Lorraine.

    Door de verwerving van een aantal aanpalende onroerende goederen werd het domein verder uitgebreid. Net als Lodewijk XIV, overleed de baron in 1715 met het gevolg dat zijn zoon het landgoed verkocht aan een koninklijk notaris uit Parijs, Martin Bouron, raadsheer van de koning. Bij zijn overlijden in 1743 komt het domein in handen van zijn kinderen, tot hun kennissenkring en regelmatige bezoekers van het domein behoren o.m. schrijver Crébillon en filosoof Jean-Jacques Rousseau.

    lees meer www.tasted4you.be

    02-05-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noma beste restaurant ter wereld
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vorig jaar moest restaurant Noma tijdens de ranking ‘world’s best restaurant’ de eer als koploper laten aan het Spaanse broederpaar Joan en Jordi Roca van het restaurant El Cellar de Can Roca uit Girona. Zij ruilen thans hun koppositie in voor een tweede plaats, maar blijven sinds hun opname in de lijst 8 jaar terug, mede de wereldtop aanvoeren.

    Het Deense Noma is dus opnieuw het beste restaurant ter wereld in de befaamde World's 50 Best Restaurants sponsored by S.Pellegrino & Acqua Panna. Na negen jaar in de lijst te staan en opeenvolgend het beste restaurant te zijn geweest in 2010, 2011 en 2012, keert terug naar de absolute pole-position.

    lees meer www.tasted4you.be

    30-04-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Departement Aude:Katharenland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Het departement Aude is een van de vijf zuidfranse departementen die samen de regio ‘Sud de France’ vormen. Elk van deze departementen bezit een aantal specifieke eigenschappen en kenmerken waarbij het departement Aude zich als het Katharenland bij uitstek profileert.

    De natuurelementen vormen een belangrijk onderdeel van het Katharenland maar ook de mens liet zich niet onbetuigd. Gevarieerde landschappen en diverse klimaten vormen een ontmoetingspunt tussen het oosten en het westen van het departement maar ook de vele volkeren die de regio hebben bewoond zoals de Kelten, Romeinen en Spaanse republikeinen tekenen samen met de autochtone Fransen de authentieke karakters. De steile hellingen van de Cabardès en Minervois, de heuvels van Lauragais, vlakten rond Narbonne aan de voet van de Clape, bergweiden van de Pic de Madres, de meren van Bages-Sigean en Ayrolles tot de maagdelijke witte zoutpannen bij Gruissan en vanzelfsprekend de uitgestrekte stranden, zorgen voor een kabbelend ritme waarbij toerisme in alle geledingen aan bod komt.

    lees meer www.tasted4you.be

    30-04-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Narbonnaise, verrassende Middellandse zee
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In deze regio beleeft men de middellandse zee anders! Halverwege tussen Montpellier, Toulouse een Perpignan nodigt de Narbonnaise de gasten uit on haar adembenemende landschappen en verborgen plekjes te ontdekken.

    Wandelen in de natuur, fietsen langsheen het Canal du Midi of genieten van de golven van de Middellandse zee. Kilometers mooie zandstranden, aantrekkelijke visplaatsen, visveilingen maar ook bekende kitesurf en windsurfspots bieden samen met het bergmassief, wijngaarden en kelders de verborgen kanten van de zee. Een natuurpark met meer dan 2000 plantsoorten, 300 vogelsoorten verdeeld over 27 gemeenten, biedt iedereen wat wils.

    lees meer www.tasted4you.be

    29-04-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.restaurant Le Parc - Carcassonne
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In de schaduw van de vestingmuren en vooral van de basiliek Saint Nazaire, bouwde Franck Putelat een eigen restaurant uit. Franck was enkele jaren de man aan het fornuis van restaurant La Barbacane waar hij een Michelinster behaalde, maar besliste in 2006 zelfstandig te gaan werken.

    Zijn nieuwe locatie op de Chemin des Anglais waar hij ondertussen een 2de Michelinster veroverde, is een absolute tegenstelling met zijn vroeger werkterrein. Geen historische ruwe stenen en zwaar houten garnituur of schragende balken, maar een grote, luchtige open ruimte, een moderne halfronde constructie met een zaaltje als uitloper, samen goed voor 40 zitplaatsen. Het ruime terras is tijdens het zomerseizoen ongetwijfeld een oase waar je rustig en gezellig kan genieten met een imposant historische decor op de achtergrond, decor dat onderdeel wordt van een gastvriendelijke ambiance.

    lees meer www.tasted4you.be

    29-04-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Languedoc, goed leven op z'n zuiders
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Languedoc-Roussillon is met haar duizend kleuren een echte schattenoase. Naast schitterende historische dorpen, verbluffende natuur en rijkelijke gastronomie, biedt deze Zuid-Franse regio een waaier aan culturele en sportieve activiteiten aan betaalbare prijzen. De regio is een paradijs voor elke leeftijd, afgeboord door Spanje en de Pyreneeën en badend in de Middellandse zee is het een regio om zo snel mogelijk te ontdekken.

    Montpellier, Nîmes, Carcassonne, Narbonne, Perpignan … en nog zoveel andere roemruchte steden in dit zonnige zuiden liggen klaar om ontdekt te worden, net als tientallen kleine onbekende dorpjes trouwens. Languedoc-Roussillon telt inderdaad tientallen bloemrijke, gerestaureerde dorpen waarvan er vele mogen uitpakken met het label ‘Plus beau village de France’, of het mooiste dat Frankrijk te bieden heeft, aangevuld met het zuiders accent én temperament.

    lees meer www.tasted4you.be

    28-04-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Barbacane - Cracassonne
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het middeleeuwse Carcassonne opgetrokken op de kruising van twee belangrijke verkeersaders uit de oudheid, bezit maar liefst 52 verdedigingstoren en een dubbele versterkte vestingmuur.

    In het centrum van de stad vinden we het Hotel de la Cité, een 5-sterren locatie behorend tot de MGallery brand van Accor dat feilloos overvloeit in de historische basiliek van Sainte Nazair. Het hotel biedt 47 kamers en 13 suites en junior suites, blikvangers zijn het romantische restaurant Chez Saskia, maar vooral het gastronomisch restaurant waar sterrenchef Jerôme Ryon de scepter hanteert is een bron van culinair genot.

    Ontvangsthall, lobby en salons flirten duidelijk met de merkwaardige geschiedenis van de stad, de charme van een neogotische architectuur en houtsculpturen worden ook in het restaurant weergevonden. Zware eiken balken ondersteunen het plafond terwijl stijlvolle, klassieke gedecoreerde muren een imposante rust uitstralen. De tafels zijn sober maar stijlvol aangekleed, leuke artistieke onderborden en zilveren bestek, inclusief zilveren tandenstokers, verwijzen naar de vele adelliike gasten die er ooit aanzaten.

    lees meer www.tasted4you.be

    28-04-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Didier Fenix
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Didier Fenix is benoemd tot directeur-generaal van Europcar Frankrijk, een dochteronderneming van de Europcar Group, de Europese leider in autoverhuur. Didier Fenix moet de leiderspositie van Europcar in Frankrijk versterken en diensten ontwikkelen om de mobiliteit van morgen in goede banen te leiden.

    Didier is 49 jaar, ging in 1992 aan de slag bij Europcar en vervulde verschillende directiefuncties binnen Europcar België, onder meer als verantwoordelijke voor het wagenpark, als directeur-generaal en gedelegeerd bestuurder. Sinds februari 2013 is Didier lid van het Uitvoerend Comité van de Europcar Group en verantwoordelijke voor het wagenpark. Hij blijft ook gedelegeerd bestuurder van Europcar België.

    “Met zijn 22 jaar ervaring binnen Europcar België en de groep heeft Didier een perfecte kennis van het bedrijf, de markt en de uitdagingen voor de toekomst. Ik heb het volste vertrouwen in de deskundigheid van Didier om de ontwikkeling van Europcar Frankrijk, een van onze belangrijkste dochterondernemingen, in goede banen te leiden”, aldus Roland Keppler, directeur-generaal van de Europcar Group.

    28-04-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muzikale zomer op Jamaica
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Jamaica gaat weer een muzikale zomer tegemoet. Van 07 tot 15 juni begint het met het Jamaica International Jazz Festival in Ocho Rios. Muzikanten uit de Verenigde Staten, Europa en natuurlijk ook uit Jamaica en andere Caribische eilanden, trekken tijdens het achtdaagse festival, jazz fans uit de hele wereld aan. Sinds de start in 1991 neemt het Jazz Festival een belangrijke plaats op de Jamaicaanse evenementenkalender in (www.ochoriosjazz.com).

    Van 6 tot 8 juli gaat het er niet alleen muzikaal, maar bovenal culinair aan toe in Alligator Pond aan de zuidkust van Jamaica. Bij het “Little Ochi Seafood Carnival” worden de maritieme kostelijkheden van de Jamaicaanse keuken gevierd: van curry kreeft tot Jerk krab, gebakken of gegrilde mosselen - nagenoeg alles wat de zee biedt. Lokale reggae artiesten verzorgen live een Jamaicaanse feeststemming (www.littleochie.com).

    Het grootste muziekfestival in Jamaica vindt plaats van 13 tot 19 juli, het “Reggae Sumfest”. Bij het grootste reggae festival ter wereld, dat jaarlijks veel internationale bezoekers naar Montego Bay trekt, ligt de focus op reggae en dancehall. Daarnaast staat het festival ook open voor artiesten uit andere muziek genres. Zo waren in het verleden de internationale muzieksterren als Destiny 's Child, Chris Brown, Usher, Mary J.Blidge en Rihanna te gast. Ook Jamaicaanse sterren zoals Sean Paul en Damian Marley hebben al tijdens Reggae Sumfest op het podium gestaan.

    Een van de topartiesten voor dit jaar is de Jamaicaanse Tessane Chin, die vorig jaar werd verkozen als winnaar van de Amerikaanse versie van " The Voice ". Meer top attracties worden aangekondigd op de officiële website van het evenement (www.reggaesumfest.com).

    28-04-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muzikale zomer op Jamaica
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Jamaica gaat weer een muzikale zomer tegemoet. Van 07 tot 15 juni begint het met het Jamaica International Jazz Festival in Ocho Rios. Muzikanten uit de Verenigde Staten, Europa en natuurlijk ook uit Jamaica en andere Caribische eilanden, trekken tijdens het achtdaagse festival, jazz fans uit de hele wereld aan. Sinds de start in 1991 neemt het Jazz Festival een belangrijke plaats op de Jamaicaanse evenementenkalender in (www.ochoriosjazz.com).

    Van 6 tot 8 juli gaat het er niet alleen muzikaal, maar bovenal culinair aan toe in Alligator Pond aan de zuidkust van Jamaica. Bij het “Little Ochi Seafood Carnival” worden de maritieme kostelijkheden van de Jamaicaanse keuken gevierd: van curry kreeft tot Jerk krab, gebakken of gegrilde mosselen - nagenoeg alles wat de zee biedt. Lokale reggae artiesten verzorgen live een Jamaicaanse feeststemming (www.littleochie.com).

    Het grootste muziekfestival in Jamaica vindt plaats van 13 tot 19 juli, het “Reggae Sumfest”. Bij het grootste reggae festival ter wereld, dat jaarlijks veel internationale bezoekers naar Montego Bay trekt, ligt de focus op reggae en dancehall. Daarnaast staat het festival ook open voor artiesten uit andere muziek genres. Zo waren in het verleden de internationale muzieksterren als Destiny 's Child, Chris Brown, Usher, Mary J.Blidge en Rihanna te gast. Ook Jamaicaanse sterren zoals Sean Paul en Damian Marley hebben al tijdens Reggae Sumfest op het podium gestaan.

    Een van de topartiesten voor dit jaar is de Jamaicaanse Tessane Chin, die vorig jaar werd verkozen als winnaar van de Amerikaanse versie van " The Voice ". Meer top attracties worden aangekondigd op de officiële website van het evenement (www.reggaesumfest.com).

    28-04-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.azijnmakerij la Guinelle
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In Cosprons, in een van de vele vergeten valleien van de Pyrenées Orientales nabij Pont Vendres creëerde Nathalie Herre in de zomer van 1999 een azijnmakerij. In dit paradijslijk hoekje te midden van wijngaarden en olijfbomen werd het eerste vat Banuyls wijn opgeslagen, wachtend op de natuurlijke fermentatie.

    De eerste resultaten waren alleszins bemoedigend zodat in de lente van 2000 maar liefst 4 extra vaten werden geplaatst. Deze artisanale bio azijnmakerij evolueerde sindsdien en zorgt voor diverse heerlijke combinaties. Geen sinecure aldus Nathalie vermits men over degelijke wijnen moet beschikken om een mooi eindresultaat te bekomen. Aromatische wijnen met weinig sulfiet zijn een absolute vereiste, reden waarom de Banuylswijnen volledig aan deze vereiste beantwoorden.

    lees meer www.tasted4you.be

    27-04-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ibis De Panne
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Accor, de wereldleider in economy hotels, opende eind maart 2014 het ibis De Panne aan de Vlaamse kust. Dit nieuwe hotel in de buurt van de zee heeft 79 kamers en is eenvoudig te bereiken met trein, tram en auto. Het leent zich zowel voor toeristen als voor businessklanten, die de nieuwe ibis kamer met “Sweet bed by ibisTM” en het nieuwe algemene serviceconcept van het merk zeker op prijs zullen stellen.

    In januari 2014 kondigde Sébastien Bazin, CEO van Accor, het al aan tijdens de opening van het 1000e ibis-hotel in Berlijn: de ibis-familie zal haar uitbreiding voortzetten en tot 2018 nog 6 nieuwe hotels in België openen. Hotel ibis De Panne is de eerste vestiging uit die reeks, waarvan meer dan de helft in de komende drie jaar aan de kust zou moeten verrijzen.

    lees meer www.tasted4you.be

    27-04-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Les tapas de la Clape - Narbonne
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Hallen van Narbonne, groothandelsmarkt, bevinden zich in een oud historisch gebouw nagenoeg in het centrum van de stad. De buitenmuren van dit immens gebouw werden getooid met levensgrote foto’s waardoor de oude klassieke structuren meer dan ooit tot hun recht komen. Hier kunnen zich zowel restaurateurs als gewone consumenten bevoorraden met dagverse producten die in de keuken thuishoren, producten die de kans bieden om je gerechten te diversifiëren, maar evenzeer de maaltijd een uitgelezen culinair accentje mee te geven.

    Het aanbod van lekkere ingrediënten wordt aangevuld door een schare eetkraampjes waar je de dagverse producten op een ludieke manier kan degusteren. Geen stijve, stijlvolle tafels met gesteven tafelkleden en zilveren bestek, maar gewoon een kraampje met enkele zitplaatsen boordevol culinaire toppers, maar vooral smaak en aroma.

    lees meer www.tasted4you.be

    26-04-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gris Blanc
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De wijn Gris Blanc wordt gemaakt van een mediterraanse assemblage van Grenache gris en Grenache noir waardoor de wijn een unieke, bleke en kristalheldere kleur meekrijgt en beschikt over een uitzonderlijk, zuiver en mineraal karakter.

    De Grenache noir en de Grenache gris zijn de belangrijkste druivensoorten in de Languedoc-Roussillon en worden traditioneel gebruikt voor het maken van ‘vins doux naturels’.

    lees meer www.tasted4you.be

     

     

     

    26-04-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Coopérative - Bélesta
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit restaurant is ondergebracht in hotel Riberach in Bélesta en ligt aan de voet van het middeleeuws kasteel dat de rijkdommen van het kleine dorpje meerdere eeuwen terug, moest beschermen.

    Hotel Riberach is een unicum gezien gasten hier in wijncuves van de vroegere coöperatieve kunnen logeren. De cuves werden heringericht en bieden alle mogelijke luxe en hedendaags comfort. De gebouwen werden door het architecten echtpaar   Luc Richard – Karin Puringher aangekocht en getransformeerd. Het was vooral Karin die voor de unieke inrichting zorgde gezien Luc samen met enkele vrienden het wijnhuis Riberach een nieuwe impuls en uitstraling meegaf.

    Luxe, design en comfort zijn de trefwoorden van de exploitatie die de kamers en suites meekreeg maar tevens ruimte laat voor vergaderingen en feesten. Een enorm terras biedt bovendien uitzicht op een leuke vallei en kan enkel het degustatief plezier verruimen.

    lees meer www.tasted4you.be

    25-04-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeeland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De rust en ruimte, de schitterende natuur en de gezellige toeristische dorpjes maken van Zeeland een vakantieprovincie bij uitstek Voor elk wat wils. De verschillende steden lenen zich prima voor een cultureel uitstapje, maar daarnaast biedt het achterland genoeg flora, fauna en fun om uit uw stoel te komen.

    Overal waar men komt in Zeeland ben je in slechts 10 minuten bij het water, water is trouwens de kracht van Zeeland. Zeeland is Land in Zee! Een facet dat de provincie pertinent wil uitdragen bij de gasten met als missie ‘iedereen fan Zeeland’. De provincie wil alle gasten ervan overtuigen dat Zeeland vol zit met nieuwe ervaringen en de kans biedt om telkens nieuwigheden te ontdekken zodat hun verwachtingen worden overtroffen en ze als een nog grotere fan huiswaarts keren.

    Zeeland is evenwel meer dan louter een vakantiebestemming. Het is een permanente ontdekking van regionale topspecialiteiten, een kennismaking met de mensen achter de vele projecten en dit alles op amper een boogscheut van de meeste Vlaamse steden.

    Neem nu de ‘stranddroom’ ofte vakantiehuisjes op het strand. In Westkapelle geeft Stranddroom u de mogelijkheid eindeloos te genieten van de rust en ruimte op een unieke locatie op het strand nabij Domburg. Wakker worden, ontbijten en een duik in de zee nemen of een wandeling maken door de duinen, een geweldige ervaring. ’s Avonds kunt u genieten van een prachtige zonsondergang op het strand. Alle huisjes op het strand hebben verwarming, douche en toilet. Ze hebben een compleet ingerichte keuken met een senseo-apparaat en combinatie-oven. Hierbij beschikt ieder huisje over een relaxte lounge set voor het terras. Bagage wordt bij aankomst naar het huisje gebracht en opgehaald bij vertrek. Ook rolstoelgebruikers kunnen van deze huisjes gebruik maken. Er zijn 3 types: het standaard huisje, de deluxe huisjes en de huisjes voor senioren of mindervalide. Werkelijk een unieke locatie met ongeëvenaarde ervaring. www.stranddroom.nl

    Zeeland biedt anderzijds een ruim palet van kaasboerderijen. In kaasboerderij Schellach vlakbij Middelburg maakt men kennis met akkerbouw, melkveehouderij en een kaasmakerij. Diverse lekkere kazen en streek en zuivelproducten zijn hier een centraal thema, nieuw in het assortiment is de zeekraalkaas die gemaakt is van zeekraal geteeld in Wolphaartsdijk. In kaasboederij Mariekerke staat dan weer de ambachtelijke schapenkaas centraal. Schapenkaas staat bekend om z’n goede smaak en gezonde bestanddelen. Schapenmelk en haar producten hebben specifieke eigenschappen, de melk heeft een hoge voedingswaarde maar is vooral licht verteerbaar terwijl de producten een geneeskrachtige werking hebben voor mensen met eczeem, reuma, astma en maag/darmstoornissen. Het oraatzuur dat in de melk wordt weergevonden heeft eveneens een kankerremmende werking. www.schellach.nlwww.mariekerke.nl

    Een ander merkwaardig initiatief is vleesboerderij Boot. Het rundvlees dan zij in hun winkel verkopen is gegarandeerd van eigen boerderij. De runderen die op de boerderij opgegroeid zijn, worden gevoederd met natuurlijke producten. De maïs en tarwe die op het land van de boerderij verbouwd worden, zijn bestemd voor de runderen die op stal staan. Zelfs het stro dat overblijft na het dorsen, wordt gebruikt om de dieren in te laten liggen. Uiteindelijk is de mest die de dieren produceren weer bestemd om de akkers vruchtbaar te houden, zodat de cyclus van voedergewas-dier-vlees vrijwel rond is. www.vleesboerderijboot.nl

    De zeewierboerderij ‘zeewaar’ is in januari 2013 opgericht door Rebecca Wiering en Jennifer Breaton met als doel het produceren van duurzaam geteeld Nederlands zeewier voor de consumenten. De start van de Zeeuwse teelt brengt zo een nieuw lokaal product op de Nederlandse markt en is ook de start van een nieuwe bedrijfstak in Nederland. Hun bedrijf is het resultaat van eerdere testen van het kweken van zeewier in de Oosterschelde. Zij brengen vanaf juli 2013 een eerste inheemse soort zeesla op de markt. Als de zeesla net uit het water komt en de zon schijnt er doorheen, dan begrijp je de term groen goud die voor zeewier wordt gebezigd. De eerste zeesla producten voor de keuken zijn ondertussen voor verkoop beschikbaar onder de erg toepasselijk titel ‘zeewaar’. www.zeewaar.nl

    Naast tal van lekkere ingrediënten wordt ook de jeugd in de watten gelegd met de creatie van het klimbos Westenschouwen. Hoog boven de grond van boom tot boom met tokkelbanen, touwladers, wiebelbruggen en vele andere klimonderdelen. Er zijn vier verschillende uitdagende parcours in het klimbos. Het is een leuke actieve beleving van de natuur voor gezinnen, scholen en bedrijven. Voor zowel jong en oud, als voor beginnelingen en gevorderde klimmers die hier een gezellig, avontuurlijk en spannend dagje uit beleven. www.klimboszeeuwsehelden.nlwww.vvvzeeland.nl  

     

    25-04-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 18/11-24/11 2024
  • 11/11-17/11 2024
  • 04/11-10/11 2024
  • 28/10-03/11 2024
  • 21/10-27/10 2024
  • 14/10-20/10 2024
  • 07/10-13/10 2024
  • 30/09-06/10 2024
  • 23/09-29/09 2024
  • 16/09-22/09 2024
  • 09/09-15/09 2024
  • 02/09-08/09 2024
  • 26/08-01/09 2024
  • 19/08-25/08 2024
  • 12/08-18/08 2024
  • 05/08-11/08 2024
  • 29/07-04/08 2024
  • 22/07-28/07 2024
  • 15/07-21/07 2024
  • 08/07-14/07 2024
  • 01/07-07/07 2024
  • 24/06-30/06 2024
  • 17/06-23/06 2024
  • 10/06-16/06 2024
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 14/11-20/11 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 24/11-30/11 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!