In deze regio beleeft men de middellandse zee anders! Halverwege tussen Montpellier, Toulouse een Perpignan nodigt de Narbonnaise de gasten uit on haar adembenemende landschappen en verborgen plekjes te ontdekken.
Wandelen in de natuur, fietsen langsheen het Canal du Midi of genieten van de golven van de Middellandse zee. Kilometers mooie zandstranden, aantrekkelijke visplaatsen, visveilingen maar ook bekende kitesurf en windsurfspots bieden samen met het bergmassief, wijngaarden en kelders de verborgen kanten van de zee. Een natuurpark met meer dan 2000 plantsoorten, 300 vogelsoorten verdeeld over 27 gemeenten, biedt iedereen wat wils.
In de schaduw van de vestingmuren en vooral van de basiliek Saint Nazaire, bouwde Franck Putelat een eigen restaurant uit. Franck was enkele jaren de man aan het fornuis van restaurant La Barbacane waar hij een Michelinster behaalde, maar besliste in 2006 zelfstandig te gaan werken.
Zijn nieuwe locatie op de Chemin des Anglais waar hij ondertussen een 2de Michelinster veroverde, is een absolute tegenstelling met zijn vroeger werkterrein. Geen historische ruwe stenen en zwaar houten garnituur of schragende balken, maar een grote, luchtige open ruimte, een moderne halfronde constructie met een zaaltje als uitloper, samen goed voor 40 zitplaatsen. Het ruime terras is tijdens het zomerseizoen ongetwijfeld een oase waar je rustig en gezellig kan genieten met een imposant historische decor op de achtergrond, decor dat onderdeel wordt van een gastvriendelijke ambiance.
Languedoc-Roussillon is met haar duizend kleuren een echte schattenoase. Naast schitterende historische dorpen, verbluffende natuur en rijkelijke gastronomie, biedt deze Zuid-Franse regio een waaier aan culturele en sportieve activiteiten aan betaalbare prijzen. De regio is een paradijs voor elke leeftijd, afgeboord door Spanje en de Pyreneeën en badend in de Middellandse zee is het een regio om zo snel mogelijk te ontdekken.
Montpellier, Nîmes, Carcassonne, Narbonne, Perpignan … en nog zoveel andere roemruchte steden in dit zonnige zuiden liggen klaar om ontdekt te worden, net als tientallen kleine onbekende dorpjes trouwens. Languedoc-Roussillon telt inderdaad tientallen bloemrijke, gerestaureerde dorpen waarvan er vele mogen uitpakken met het label ‘Plus beau village de France’, of het mooiste dat Frankrijk te bieden heeft, aangevuld met het zuiders accent én temperament.
Het middeleeuwse Carcassonne opgetrokken op de kruising van twee belangrijke verkeersaders uit de oudheid, bezit maar liefst 52 verdedigingstoren en een dubbele versterkte vestingmuur.
In het centrum van de stad vinden we het Hotel de la Cité, een 5-sterren locatie behorend tot de MGallery brand van Accor dat feilloos overvloeit in de historische basiliek van Sainte Nazair. Het hotel biedt 47 kamers en 13 suites en junior suites, blikvangers zijn het romantische restaurant Chez Saskia, maar vooral het gastronomisch restaurant waar sterrenchef Jerôme Ryon de scepter hanteert is een bron van culinair genot.
Ontvangsthall, lobby en salons flirten duidelijk met de merkwaardige geschiedenis van de stad, de charme van een neogotische architectuur en houtsculpturen worden ook in het restaurant weergevonden. Zware eiken balken ondersteunen het plafond terwijl stijlvolle, klassieke gedecoreerde muren een imposante rust uitstralen. De tafels zijn sober maar stijlvol aangekleed, leuke artistieke onderborden en zilveren bestek, inclusief zilveren tandenstokers, verwijzen naar de vele adelliike gasten die er ooit aanzaten.
Didier Fenix is benoemd tot directeur-generaal van Europcar Frankrijk, een dochteronderneming van de Europcar Group, de Europese leider in autoverhuur. Didier Fenix moet de leiderspositie van Europcar in Frankrijk versterken en diensten ontwikkelen om de mobiliteit van morgen in goede banen te leiden.
Didier is 49 jaar, ging in 1992 aan de slag bij Europcar en vervulde verschillende directiefuncties binnen Europcar België, onder meer als verantwoordelijke voor het wagenpark, als directeur-generaal en gedelegeerd bestuurder. Sinds februari 2013 is Didier lid van het Uitvoerend Comité van de Europcar Group en verantwoordelijke voor het wagenpark. Hij blijft ook gedelegeerd bestuurder van Europcar België.
“Met zijn 22 jaar ervaring binnen Europcar België en de groep heeft Didier een perfecte kennis van het bedrijf, de markt en de uitdagingen voor de toekomst. Ik heb het volste vertrouwen in de deskundigheid van Didier om de ontwikkeling van Europcar Frankrijk, een van onze belangrijkste dochterondernemingen, in goede banen te leiden”, aldus Roland Keppler, directeur-generaal van de Europcar Group.
Jamaica gaat weer een muzikale zomer tegemoet. Van 07 tot 15 juni begint het met het Jamaica International Jazz Festival in Ocho Rios. Muzikanten uit de Verenigde Staten, Europa en natuurlijk ook uit Jamaica en andere Caribische eilanden, trekken tijdens het achtdaagse festival, jazz fans uit de hele wereld aan. Sinds de start in 1991 neemt het Jazz Festival een belangrijke plaats op de Jamaicaanse evenementenkalender in (www.ochoriosjazz.com).
Van 6 tot 8 juli gaat het er niet alleen muzikaal, maar bovenal culinair aan toe in Alligator Pond aan de zuidkust van Jamaica. Bij het “Little Ochi Seafood Carnival” worden de maritieme kostelijkheden van de Jamaicaanse keuken gevierd: van curry kreeft tot Jerk krab, gebakken of gegrilde mosselen - nagenoeg alles wat de zee biedt. Lokale reggae artiesten verzorgen live een Jamaicaanse feeststemming (www.littleochie.com).
Het grootste muziekfestival in Jamaica vindt plaats van 13 tot 19 juli, het “Reggae Sumfest”. Bij het grootste reggae festival ter wereld, dat jaarlijks veel internationale bezoekers naar Montego Bay trekt, ligt de focus op reggae en dancehall. Daarnaast staat het festival ook open voor artiesten uit andere muziek genres. Zo waren in het verleden de internationale muzieksterren als Destiny 's Child, Chris Brown, Usher, Mary J.Blidge en Rihanna te gast. Ook Jamaicaanse sterren zoals Sean Paul en Damian Marley hebben al tijdens Reggae Sumfest op het podium gestaan.
Een van de topartiesten voor dit jaar is de Jamaicaanse Tessane Chin, die vorig jaar werd verkozen als winnaar van de Amerikaanse versie van " The Voice ". Meer top attracties worden aangekondigd op de officiële website van het evenement (www.reggaesumfest.com).
Jamaica gaat weer een muzikale zomer tegemoet. Van 07 tot 15 juni begint het met het Jamaica International Jazz Festival in Ocho Rios. Muzikanten uit de Verenigde Staten, Europa en natuurlijk ook uit Jamaica en andere Caribische eilanden, trekken tijdens het achtdaagse festival, jazz fans uit de hele wereld aan. Sinds de start in 1991 neemt het Jazz Festival een belangrijke plaats op de Jamaicaanse evenementenkalender in (www.ochoriosjazz.com).
Van 6 tot 8 juli gaat het er niet alleen muzikaal, maar bovenal culinair aan toe in Alligator Pond aan de zuidkust van Jamaica. Bij het “Little Ochi Seafood Carnival” worden de maritieme kostelijkheden van de Jamaicaanse keuken gevierd: van curry kreeft tot Jerk krab, gebakken of gegrilde mosselen - nagenoeg alles wat de zee biedt. Lokale reggae artiesten verzorgen live een Jamaicaanse feeststemming (www.littleochie.com).
Het grootste muziekfestival in Jamaica vindt plaats van 13 tot 19 juli, het “Reggae Sumfest”. Bij het grootste reggae festival ter wereld, dat jaarlijks veel internationale bezoekers naar Montego Bay trekt, ligt de focus op reggae en dancehall. Daarnaast staat het festival ook open voor artiesten uit andere muziek genres. Zo waren in het verleden de internationale muzieksterren als Destiny 's Child, Chris Brown, Usher, Mary J.Blidge en Rihanna te gast. Ook Jamaicaanse sterren zoals Sean Paul en Damian Marley hebben al tijdens Reggae Sumfest op het podium gestaan.
Een van de topartiesten voor dit jaar is de Jamaicaanse Tessane Chin, die vorig jaar werd verkozen als winnaar van de Amerikaanse versie van " The Voice ". Meer top attracties worden aangekondigd op de officiële website van het evenement (www.reggaesumfest.com).
In Cosprons, in een van de vele vergeten valleien van de Pyrenées Orientales nabij Pont Vendres creëerde Nathalie Herre in de zomer van 1999 een azijnmakerij. In dit paradijslijk hoekje te midden van wijngaarden en olijfbomen werd het eerste vat Banuyls wijn opgeslagen, wachtend op de natuurlijke fermentatie.
De eerste resultaten waren alleszins bemoedigend zodat in de lente van 2000 maar liefst 4 extra vaten werden geplaatst. Deze artisanale bio azijnmakerij evolueerde sindsdien en zorgt voor diverse heerlijke combinaties. Geen sinecure aldus Nathalie vermits men over degelijke wijnen moet beschikken om een mooi eindresultaat te bekomen. Aromatische wijnen met weinig sulfiet zijn een absolute vereiste, reden waarom de Banuylswijnen volledig aan deze vereiste beantwoorden.
Accor, de wereldleider in economy hotels, opende eind maart 2014 het ibis De Panne aan de Vlaamse kust. Dit nieuwe hotel in de buurt van de zee heeft 79 kamers en is eenvoudig te bereiken met trein, tram en auto. Het leent zich zowel voor toeristen als voor businessklanten, die de nieuwe ibis kamer met “Sweet bed by ibisTM” en het nieuwe algemene serviceconcept van het merk zeker op prijs zullen stellen.
In januari 2014 kondigde Sébastien Bazin, CEO van Accor, het al aan tijdens de opening van het 1000e ibis-hotel in Berlijn: de ibis-familie zal haar uitbreiding voortzetten en tot 2018 nog 6 nieuwe hotels in België openen. Hotel ibis De Panne is de eerste vestiging uit die reeks, waarvan meer dan de helft in de komende drie jaar aan de kust zou moeten verrijzen.
De Hallen van Narbonne, groothandelsmarkt, bevinden zich in een oud historisch gebouw nagenoeg in het centrum van de stad. De buitenmuren van dit immens gebouw werden getooid met levensgrote foto’s waardoor de oude klassieke structuren meer dan ooit tot hun recht komen. Hier kunnen zich zowel restaurateurs als gewone consumenten bevoorraden met dagverse producten die in de keuken thuishoren, producten die de kans bieden om je gerechten te diversifiëren, maar evenzeer de maaltijd een uitgelezen culinair accentje mee te geven.
Het aanbod van lekkere ingrediënten wordt aangevuld door een schare eetkraampjes waar je de dagverse producten op een ludieke manier kan degusteren. Geen stijve, stijlvolle tafels met gesteven tafelkleden en zilveren bestek, maar gewoon een kraampje met enkele zitplaatsen boordevol culinaire toppers, maar vooral smaak en aroma.
De wijn Gris Blanc wordt gemaakt van een mediterraanse assemblage van Grenache gris en Grenache noir waardoor de wijn een unieke, bleke en kristalheldere kleur meekrijgt en beschikt over een uitzonderlijk, zuiver en mineraal karakter.
De Grenache noir en de Grenache gris zijn de belangrijkste druivensoorten in de Languedoc-Roussillon en worden traditioneel gebruikt voor het maken van ‘vins doux naturels’.
Dit restaurant is ondergebracht in hotel Riberach in Bélesta en ligt aan de voet van het middeleeuws kasteel dat de rijkdommen van het kleine dorpje meerdere eeuwen terug, moest beschermen.
Hotel Riberach is een unicum gezien gasten hier in wijncuves van de vroegere coöperatieve kunnen logeren. De cuves werden heringericht en bieden alle mogelijke luxe en hedendaags comfort. De gebouwen werden door het architecten echtpaar Luc Richard – Karin Puringher aangekocht en getransformeerd. Het was vooral Karin die voor de unieke inrichting zorgde gezien Luc samen met enkele vrienden het wijnhuis Riberach een nieuwe impuls en uitstraling meegaf.
Luxe, design en comfort zijn de trefwoorden van de exploitatie die de kamers en suites meekreeg maar tevens ruimte laat voor vergaderingen en feesten. Een enorm terras biedt bovendien uitzicht op een leuke vallei en kan enkel het degustatief plezier verruimen.
De rust en ruimte, de schitterende natuur en de gezellige toeristische dorpjes maken van Zeeland een vakantieprovincie bij uitstek Voor elk wat wils. De verschillende steden lenen zich prima voor een cultureel uitstapje, maar daarnaast biedt het achterland genoeg flora, fauna en fun om uit uw stoel te komen.
Overal waar men komt in Zeeland ben je in slechts 10 minuten bij het water, water is trouwens de kracht van Zeeland. Zeeland is Land in Zee! Een facet dat de provincie pertinent wil uitdragen bij de gasten met als missie ‘iedereen fan Zeeland’. De provincie wil alle gasten ervan overtuigen dat Zeeland vol zit met nieuwe ervaringen en de kans biedt om telkens nieuwigheden te ontdekken zodat hun verwachtingen worden overtroffen en ze als een nog grotere fan huiswaarts keren.
Zeeland is evenwel meer dan louter een vakantiebestemming. Het is een permanente ontdekking van regionale topspecialiteiten, een kennismaking met de mensen achter de vele projecten en dit alles op amper een boogscheut van de meeste Vlaamse steden.
Neem nu de ‘stranddroom’ ofte vakantiehuisjes op het strand. In Westkapelle geeft Stranddroom u de mogelijkheid eindeloos te genieten van de rust en ruimte op een unieke locatie op het strand nabij Domburg. Wakker worden, ontbijten en een duik in de zee nemen of een wandeling maken door de duinen, een geweldige ervaring. ’s Avonds kunt u genieten van een prachtige zonsondergang op het strand. Alle huisjes op het strand hebben verwarming, douche en toilet. Ze hebben een compleet ingerichte keuken met een senseo-apparaat en combinatie-oven. Hierbij beschikt ieder huisje over een relaxte lounge set voor het terras. Bagage wordt bij aankomst naar het huisje gebracht en opgehaald bij vertrek. Ook rolstoelgebruikers kunnen van deze huisjes gebruik maken. Er zijn 3 types: het standaard huisje, de deluxe huisjes en de huisjes voor senioren of mindervalide. Werkelijk een unieke locatie met ongeëvenaarde ervaring. www.stranddroom.nl
Zeeland biedt anderzijds een ruim palet van kaasboerderijen. In kaasboerderij Schellach vlakbij Middelburg maakt men kennis met akkerbouw, melkveehouderij en een kaasmakerij. Diverse lekkere kazen en streek en zuivelproducten zijn hier een centraal thema, nieuw in het assortiment is de zeekraalkaas die gemaakt is van zeekraal geteeld in Wolphaartsdijk. In kaasboederij Mariekerke staat dan weer de ambachtelijke schapenkaas centraal. Schapenkaas staat bekend om z’n goede smaak en gezonde bestanddelen. Schapenmelk en haar producten hebben specifieke eigenschappen, de melk heeft een hoge voedingswaarde maar is vooral licht verteerbaar terwijl de producten een geneeskrachtige werking hebben voor mensen met eczeem, reuma, astma en maag/darmstoornissen. Het oraatzuur dat in de melk wordt weergevonden heeft eveneens een kankerremmende werking. www.schellach.nl – www.mariekerke.nl
Een ander merkwaardig initiatief is vleesboerderij Boot. Het rundvlees dan zij in hun winkel verkopen is gegarandeerd van eigen boerderij. De runderen die op de boerderij opgegroeid zijn, worden gevoederd met natuurlijke producten. De maïs en tarwe die op het land van de boerderij verbouwd worden, zijn bestemd voor de runderen die op stal staan. Zelfs het stro dat overblijft na het dorsen, wordt gebruikt om de dieren in te laten liggen. Uiteindelijk is de mest die de dieren produceren weer bestemd om de akkers vruchtbaar te houden, zodat de cyclus van voedergewas-dier-vlees vrijwel rond is. www.vleesboerderijboot.nl
De zeewierboerderij ‘zeewaar’ is in januari 2013 opgericht door Rebecca Wiering en Jennifer Breaton met als doel het produceren van duurzaam geteeld Nederlands zeewier voor de consumenten. De start van de Zeeuwse teelt brengt zo een nieuw lokaal product op de Nederlandse markt en is ook de start van een nieuwe bedrijfstak in Nederland. Hun bedrijf is het resultaat van eerdere testen van het kweken van zeewier in de Oosterschelde. Zij brengen vanaf juli 2013 een eerste inheemse soort zeesla op de markt. Als de zeesla net uit het water komt en de zon schijnt er doorheen, dan begrijp je de term groen goud die voor zeewier wordt gebezigd. De eerste zeesla producten voor de keuken zijn ondertussen voor verkoop beschikbaar onder de erg toepasselijk titel ‘zeewaar’. www.zeewaar.nl
Naast tal van lekkere ingrediënten wordt ook de jeugd in de watten gelegd met de creatie van het klimbos Westenschouwen. Hoog boven de grond van boom tot boom met tokkelbanen, touwladers, wiebelbruggen en vele andere klimonderdelen. Er zijn vier verschillende uitdagende parcours in het klimbos. Het is een leuke actieve beleving van de natuur voor gezinnen, scholen en bedrijven. Voor zowel jong en oud, als voor beginnelingen en gevorderde klimmers die hier een gezellig, avontuurlijk en spannend dagje uit beleven. www.klimboszeeuwsehelden.nlwww.vvvzeeland.nl
Het Palais des Expositions in Perpignan wordt elke twee jaar omgetoverd in een uitzonderlijk gastronomisch decor en dit op initiatief van de Toques Blanches du Roussillon.
Dit uitzonderlijk evenement, een unicum in Frankrijk, wil de traditionele gastronomie van de Pyrenées Orientales in de kijker stellen maar onderstreept tegelijkertijd de passie en het dynamisme van vele kleine artisanale producenten die met een uitgelezen schare kwalitatieve ingrediënten de meesterkoks terzijde staan.
Het is aldus Jean Plouzennec, voorzitter van de Toques Blanches du Roussillon, een hele eer voor de chefs om een keuze te kunnen maken uit dagverse artisanale en regionale producten zoals honig, groente, fruit, kaasboeren, charcutiers, bakkers, vleesboeren en wijnbouwers. Dankzij hen is het mogelijk om en een erg rijke en savoureuse keuken aan te bieden. Dit publieksevenement is dan ook een unieke gelegenheid om de consument te laten kennismaken met de vele bereidingen maar ook met de enorme diversiteit van restaurants binnen de Toques Blanches.
Uitwaaien aan zee en tegelijk efficiënt vergaderen? De Sinterklaasstorm van eind vorig jaar heeft andermaal aangetoond dat de Nederlandse provincie Zeeland niet alleen kan bouwen maar er tevens voor zorgt dat men net door de diversiteit en veelzijdigheid van infrastructuren onvoorstelbaar avontuurlijke en toch efficiënte meetings, vergaderingen en teambuildingsessies kan opbouwen.
Zeeland is een unieke locatie voor uw bedrijfsevenement, vergadering, congres of symposium. De weidsheid van het landschap, het ritme van de golven en de zeewind die u in de hele provincie voelt zorgen voor ruimte in uw hoofd. Tijd om écht goed over dingen na te denken. Zeeland is daarmee een locatie die uitermate geschikt is voor brainstorms, nieuwe impulsen en inspiratie. Kortom, een perfecte locatie voor een vergadering.
Naar aanleiding van het vertrek uit Brussel van de heer Frederic DE DEKEN, stelt de BHA een nieuwe Voorzitter aan, mevrouw Sophie BLONDEL.
De Raad van Beheer van de BHA verkoos recentlijk mevrouw Sophie Blondel tot Voorzitter van de Raad van Beheer van de BHA. Mevrouw Blondel, die de heer De Deken opvolgt, is de eerste vrouw aan het hoofd van de BHA sinds de oprichting van deze patronale organisatie voor de hotelsector in 2008.
Een exclusief product als de Oosterscheldekreeft moet je koesteren. Daarom besloot een aantal gerenommeerde restaurants uit heel Zeeland hun expertise en ervaring te bundelen in de Kring van de Oosterscheldekreeft (www.oosterscheldekreeft.nl). Deze restaurants bieden een speciaal driegangen kreeftenmenu aan voor € 59,50, passend bij de keuken die zij voeren.
Deze biologische boerderij nabij Middelburg is tegelijkertijd zorgboerderij, restaurant maar ook vergaderlocatie en biedt op een originele manier aan aanvulling op een aantal problemen van onze moderne samenleving.
Initiatiefnemer Ard van de Kreeke was jarenlang in andere sectoren actief tot hij in 2006 het woonhuis met aanpalende gronden van zowat 5 ha aankocht en restaureerde. Het buitenleven was overweldigend in zoverre dat hij vanaf 2009 een biologische boerderij opstartte met een 60-tal producten die hij teelt in volle grond. Aanvankelijk werden deze producten rechtstreeks aan de consument verkocht en vond hij een afzetpunt in een winkel in Vlissingen. De boerderij telt ondertussen ruim 20 ha terwijl de verkoop aan particulieren meestal via een groentetas verloopt. Dit betekent dat de consument wekelijks via een abonnementenservice, een tas voor verse groenten geleverd krijgen. Bovendien zorgt Ard als zorgboerderij ervoor dat ook aan de stad voedselpakketten worden geleverd die de stad verdeeld aan de minder bedeelden.
Het leven begint op je 40ste, Feit of fabel? Naar aanleiding van haar 40-jarig bestaan trok British Airways op onderzoek uit. Zo’n 2.000 respondenten tussen 20 en 70 jaar onthulden hun reisstijl en voornaamste redenen om hun koffers te pakken. De resultaten zijn ietwat verrassend, van klassieke dertigers tot romantische zeventigers!
We vertoeven met zijn allen steeds langer op de aardbol en bovendien voelen we ons langer jong. British Airways ging in haar onderzoek na hoe leeftijd ons reisgedrag beïnvloed. Wat blijkt? In het algemeen reizen we verder dan vroeger, maar de reisvorm en het gezelschap zijn sterk afhankelijk van het aantal levensjaren. Zo zullen dertigers, fervente zonnekloppers, het vaakst kiezen voor een vakantie met klassieke ingrediënten zoals zon, zee en strand. Veertigers daarentegen, zoeken eerder het avontuur op. Zij boeken sportieve midweeks met vrienden en familie, kuieren doorheen adembenemende settings op luxueuze bestemmingen of laten zich onderdompelen in de geschiedenis van mysterieuze steden, het zogenaamde dark tourism. Vijftigers wijken dan weer af van de platgetreden paden en opteren voor unieke en stijlvolle bestemmingen. Ze hebben reeds iets moois opgebouwd in hun leven en reserveren voor hun reizen vaak een aanzienlijk bedrag. Voor zestigers is het typerend dat ze graag alleen of in beperkt gezelschap vertoeven, zonder al te veel verplichtingen van vrienden, familie of kennissen. Zeventigers, tot slot, zijn de ware romantici van alle leeftijdscategorieën. Ze willen meer dan wie ook ware romantiek (her)beleven en stemmen hun vakanties daarop af.
Life begins at…
British Airways blaast deze maand 40 kaarsjes uit. De roots van de vliegtuigmaatschappij gaan terug tot 1919, maar het huidige bedrijf ontstond in april 1974 uit de merger van BOAC (British Overseas Airways Corporation) en BEA (British European Airways Division). Reeds sinds het prille begin van het toenmalige Imperial Airways, behoort Brussel tot de vaste bestemmingen vanuit Londen.
British Airways mag trouwens op beide oren slapen. Uit hetzelfde onderzoek bleek immers dat zo’n 53% van de 50- tot 70-jarigen beaamt dat het leven effectief op je 40ste begint. Overigens telt de ‘Club 40’ geen onaardig gezelschap, ook celebrities zoals Victoria Beckham, Leonardo Di Caprio en Robbie Williams nemen tram 4 in 2014. Om deze fijne verjaardag te vieren, heeft British Airways de ‘Vintage Hardy Amies 1974’ vanonder het stof gehaald. Deze legendarische uniforms voor stewardessen werden voor de gelegenheid geshowd door de 40-jarige Britse actrice en presentatrice Denise Van Outen.
Het Brusselse Hotel BLOOM! is een samenwerking aangegaan met het biermerk Warsteiner en openen samen een Warsteiner Art Space, de Blacklight Airhockey Room, naast bar resto SmoodS.
Blacklight Airhockey Room in SmoodS. De Amsterdamse speelhal TonTon Club ontwikkelde de “Blacklight Airhockey Beerpong” (B.A.B.) met een gepersonaliseerde touch door letterdesigner en artiest Pieter Ceizer. De SmoodS bezoekers krijgen toegang tot de B.A.B. bij het bestellen van een glas Warsteiner bier.
Warsteiner Art: In Nederland steunt Warsteiner al ruim drie jaar de art & fashion scene en creatieve initiatieven onder de noemer Warsteiner Art. Warsteiner streeft altijd naar de hoogste kwaliteit en kiest daarom ook steevast voor personen en merken met dezelfde kwalitatieve uitstraling als het biermerk.
Kunst en creativiteit zijn ook voor Warsteiner twee keywords en dus is Hotel BLOOM! een perfecte match; Het hotel in het hart van Brussel waar geen twee kamers hetzelfde concept delen, en waar elke kamer beschilderd werd met een fresco van de hand van een jonge Europese kunststudent.
De Jeugd van Tegenwoordig kiest ook voor Hotel BLOOM! De Nederlandse rapband ‘De Jeugd van Tegenwoordig’ zal de komende maanden in Hotel BLOOM! een geheim project opnemen. In september organiseert muziekplatform 22Tracks een drietal events in de B.A.B. en zal een speciale Warsteiner-playlist samenstellen.
Hotel BLOOM! Koningsstraat 250 - B- 1210 Brussel - www.hotelbloom.com