Inhoud blog
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
  • Swatch X Tate gallery collection
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    15-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Multifunctionele sapextractor Magimlx Juice Expert

    Supersnel, lekker vers! Juice Expert

    Juice Expert, het nieuwe assortiment Multifunctionele Sapextractors van Magimix: sappen van vruchten, groenten, tuinkruiden of andere plantaardige ingrediënten, 100% natuurlijk, boordevol vitaminen, rijker aan mineralen, antioxidanten en essentiële voedingsstoffen… en met optimaal rendement, tot 96%.

    De Extra Press een nieuwe gepatenteerde Magimix uitvinding om door koude extractie zachte of gekookte vruchten en groenten, amandelen, noten enz. te verwerken tot sappen, melkdranken en romige smoothies. Het roestvrijstalen sapfilter van Sabatier staal is een gepatenteerde technologie voor het maken van pure en heldere sappen met behoud van de voedingsmiddelen en hun voedingsstoffen.

    Voor het snel maken van verse citrussappen is de citruspers voorzien van 2 perskegels (voor citroenen,sinaasappels, grapefruit) en een speciale persarm. Het Pulp System biedt de luxe te kunnen kiezen uit sap met of zonder pulp. De Sabatier precisieschijven (snijschijf, rasp, julienneschijf) garanderen perfecte snijresultaten voor al uw groente- en vruchtensalades.

    De geheel in Frankrijk vervaardigde en met een professionele motor uitgeruste apparaten worden geleverd met een receptenboek en een gratis Magimix app voor het maken van sappen, desserts of plantaardige melkdranken.

    Multifunctionele sapextractor:

    Koude extractie behoudt de voedingsstoffen, Meer sap, vitaminen en antioxidanten, Meer dan 100 recepten Gratis app

    XL Extra Press :

    warme en koude romige sappen en smoothies, XL Sapfilter, heldere pure sappen, Pulp System, citrussap met of zonder pulp

    Van Magimix:

    Professionele snelheid, Geschikt voor de vaatwasser, Vervaardigd in Frankrijk.

    Recepten op www.magimix.com/be-nl of op de gratis applicatie MAGIMIX









    15-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rituals Farhers day - Papa, jij bent de beste!

    Papa’s zijn echte helden! Ze zijn er altijd voor ons en ze klagen nooit. Wij zien hen als een moderne versie van de oude samoeraikrijgers. Rituals heeft het oude Japanse ritueel van de samoeraikrijgers, die veel aandacht besteedden aan hun uiterlijk, omgevormd tot een gewoonte voor de moderne stadsman. Verwen je vader met een mooi geschenk, bijvoorbeeld een van de The Ritual of Samurai-cadeausets. Deze sets met krachtige verzorgingsproducten voor huid en lichaam met biologische bamboe en Japanse munt zullen hem zelfvertrouwen en kracht geven om de uitdagingen van alledag aan te kunnen.

     

    Passionata: Fashion Bralettes

    Speciaal voor de lie­fhebbers van mooie triangle beha’s, heeft Passionata ze in elke stijl dit seizoen. Romantisch, casual of sexy!

     

    Vol van smaak

    Napoleon lanceert zijn nieuwe Rogue-gamma, onmisbaar voor alle liefhebbers van grillades die een kwaliteitsvolle gasbarbecue zoeken voor een toegankelijke prijs.

    Een stuk vlees, klaargemaakt net zoals het moet, dat is dagelijkse kost voor jou. Je verlekkert je er zelfs niet meer op. Het is eenvoudig: het monotone van de barbecue verveelt je. Rogue doet je talenten als kok ontwaken. Op deze elegante barbecue kun je koken met een professionele precisie. Dankzij de omkeerbare bakroosters in gietijzer kan je je eenvoudigweg aanpassen naargelang de ingrediënten. Zo garandeer je altijd het beste resultaat: een plat gedeelte voor fijne voedingswaren en een ander gekarteld deel voor het vlees. Deze barbecue heeft drie branders in roestvrij staal op twee niveaus, die een intense warmte afgeven en het bakvocht doen verdampen. Minder hoge vlammen dus en meer smaak in je gerechten! Het is ook dankzij deze branders dat de voorverwarmtijd sterk gedaald is.

    Ben je alleen of met twee? Profiteer ervan om je stuk vlees klaar te maken op de Sizzle Zone van de R425SIB (infrarood bakken op zeer hoge temperatuur), die 900°C haalt in amper een halve minuut. Deze zijdelingse brander is ook ideaal om sauzen en heerlijke bijgerechten klaar te maken wanneer je kookt voor een groep, terwijl je gerecht gaart op de grote grill.

    De smaak van houtskool met je gasbarbecue

    Onder het deksel in zwart porselein kan je optioneel een bak houtskool van Napoleon toevoegen om een onvergelijkbare rooksmaak te geven aan je gerechten. Het volstaat om de platen van de branders te vervangen door de bak houtskool en deze aan te steken met de gasbrander.

    Napoleon® Rogue (R425SB), aanbevolen verkoopprijs € 799 btw inbegrepen. Napoleon® Rogue (R425SIB), aanbevolen verkoopprijs € 1149 btw inbegrepen. Beschikbaar in zwart en inox.

     

     

     

     

     

     

     





    15-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carrefour lanceert nieuw assortiment van 6 BIO-broden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Primeur in Belgie - 6 nieuwe referenties van BIO broden - Beschikbaar in een selectie van Hypermarkten Carrefour en Carrefour Market

    Steeds meer klanten zijn op zoek naar authenticiteit en BIO producten. Om aan deze stijgende vraag te voldoen, lanceert Carrefour België een nieuw gamma van BIO broden, van het merk Carrefour BIO in een selectie van onze Hypermarkten Carrefour en Carrefour Market.

    Belgische know how zorgt voor heerlijke broden

    Deze bio-gecertificeerde broden zijn het resultaat van de kennis van een meesterbakker uit onze streek met een jarenlange ervaring in het vak.

    Authentieke producten, met de smaak van vandaag

    Deze BIO broden worden gemaakt metdeeg dat bereid werd met op steen gemalen zuurdesem-meel. Het merk Carrefour Bio stelt dus zesverschillende broden voor, voor elk wat wils: Roggebrood 450g, €1,99; Meergranenbrood 450g, € 2,39; Speltbrood chia 450 g, €2,39; Sesambrood rozijn 450g, €2,39; Meergranenbrood 450 g, €1,99 en Tarwebrood 450 g, €1,99

     

    14-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gekke groenten nu beschikbaar in alle Delhaize-winkels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Jaarlijks 150 ton gekke groenten gered - Nieuw : 1 kilogram gekke groenten voor 1 euro !

     

    Vanaf 15 mei zullen alle Delhaizeklanten de "gekke" groenten kunnen ontdekken want Delhaize zal dit jaar de “gekke” of "lelijke" groenten aanbieden in al haar winkels in België en Luxemburg. Dit zijn groenten die afwijken van de gangbare “mooie” vorm maar wel dezelfde versheid en kwaliteit garanderen. Vorig jaar wist Delhaize maar liefst 110 ton te redden en de ambitie is om dit jaar meer dan 150 ton aan de man te brengen. Nieuwigheid dit jaar is dat de porties verkleind zijn tot 1 kilogram aan een scherpe prijs van 1 euro rond.

    In 2015 heeft Delhaize een proefproject gelanceerd rond zogenaamde gekke groenten. Dit zijn groenten die afwijken van de gangbare “mooie” vorm maar wel dezelfde versheid en kwaliteit garanderen. Tot dan geraakten deze groenten helaas nooit tot in de winkel. En daar wou Delhaize iets aan doen. Delhaize was zo de eerste retailer in België die dit soort van producten in haar winkels aanbiedt.

    Het principe is eenvoudig : de klanten vinden in het assortiment “gekke" groenten, enkel afkomstig uit België. De samenstelling varieert naar gelang het aanbod van de markt op dat moment en kan dus verschillen van dag tot dag. In vergelijking met “normale” groenten kan het prijsverschil oplopen tot meer dan 30 %. De lente- en zomerperiode is dan ook het geschikte moment voor het lanceren van het project omdat het aanbod van Belgische groenten dan het grootste is.

    Aangezien Delhaize voor dit project enkel gekke groenten uit België wil aanbieden en het assortiment en de volumes tijdens de wintermaanden te beperkt is, kunnen we deze producten pas aanbieden bij de start van het Belgisch groentenseizoen.

    Uitbreiding naar alle Delhaizewinkels

    Na het succes van het proefproject en de bevestiging in 2016 lanceert Delhaize voor het derde jaar op rij de gekke groenten in haar assortiment. En nu in alle Delhaizewinkels in België en Luxemburg.. Waar we in 2015 nog 15 ton groenten hebben gered die anders nooit de keuken van de klanten zou bereiken, konden we in 2016 al 110 ton redden. De ambitie in 2017 is om 150 ton te halen. Door deze nationale utbreiding kan Delhaize duidelijk een versnelling hoger schakelen in de strijd tegen voedselverspilling.

    Het is niet toevallig dat Delhaize als eerste supermarktketen deze producten in haar winkels zou aanbieden. Al jaren strijdt Delhaize tegen voedselverspilling. Niet alleen door onverkochte producten weg te schenken maar ook nu door ervoor te zorgen dat groenten die er niet perfect uitzien, toch tot bij de consument geraken. Elk jaar zou er tot 1/3de van de voedselproductie niet geconsumeerd worden. Een groot deel van “misvormde groenten”zou dus niet verbruikt worden in de klassieke voedselketen. En daar wil Delhaize iets aan doen met deze actie.

    Nieuw : 1 kilo gekke groenten voor 1 euro

    Nieuw dit jaar is dat de aangeboden pakketten kleiner zijn gemaakt waardoor ze nog toegankelijker en gebruiksvriendelijker zijn voor de klanten. Zo al een pakket nu 1 kilo gekke groenten bevatten aan een zeer scherpe prijs van 1 euro per pakket. Op die manier kunnen de groeten tot wel 30 % goedkoper zijn dan hun “normale” soortgenoten.

    Delhaize strijdt tegen voedselverspilling

    Duurzame ontwikkeling is een van de pijlers van de strategie van Delhaize en daarom zetten we ons elke dag in om de voedseloverschotten te beperken. Delhaize wil tegen 2020 haar voedselverspilling halveren. Maar iedereen kan zelf inspanningen leveren om voedselverspilling tegen te gaan.

    Preventie: Delhaize probeert voedselverspilling zoveel mogelijk te beperken en daarom volgt ze haar voorraden heel nauwkeurig op en past ze haar bestellingen aan in functie van de winkels en hun behoeftes. Dat wil zeggen dat de winkels alleen maar het exacte aantal producten bestellen dat ze nodig hebben. Op die manier worden niet alleen de voedseloverschotten beperkt maar wordt het transport ook efficiënter. Om de voedseloverschotten te beperken, werkt Delhaize ook actief aan de verpakking van haar producten door verpakkingen aan te bieden die afgestemd zijn op de consumptie van producten door alleenstaanden of kleine gezinnen waardoor ze niet iedere dag restjes moeten weggooien.

    Op haar website www.delhaize.be of in het Delhaize magazine vindt de klant ook advies en ideeën om, bijvoorbeeld, voedingswaren zo goed mogelijk te bewaren of om voedselrestjes te gebruiken in heerlijke recepten.

    Schenking: Voedseloverschotten zijn soms onvermijdelijk. In dat geval, en wanneer het voedsel nog consumeerbaar is, doet Delhaize schenkingen aan de Voedselbanken en Restos Du Coeur. Delhaize geeft meer dan 130 liefdadigheidsorganisaties ook de mogelijkheid om onverkochte etenswaren te komen afhalen in haar winkels. In 2016 werden zo ongeveer 2,5 miljoen maaltijden aangeboden (bovenop de 420 000 maaltijden die worden aangeboden dankzij de jaarlijkse actie in de winkels). Alle maatregelen en acties die Delhaize neemt binnen haar strijd tegen voedselverspilling kaderen binnen één grote ambitie: tegen 2020 50% van haar doneerbare goederen (onverkochte maar nog consumeerbare producten) verdelen aan verenigingen.

    Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

    14-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Butte aux Bois

    DOMAINE LA BUTTE AUX BOIS BREIDT UIT MET GRANDIOZE SPA RETREAT ‘LA FORÊT’ EN 20 LUXUEUZE KAMERS

     

     

    Domaine La Butte aux Bois in Lanaken zet opnieuw een grote stap vooruit. Op maandag 15 mei opent het gerenommeerde hotel/restaurantcomplex een luxueuze Spa Retreat ‘La Forêt’ van 1.350 m2, verspreid over twee verdiepingen en breidt het zijn hotelaccommodatie uit met 20 modern ingerichte kamers en 2 boardrooms ‘with a view’.

    Van landhuis tot veelzijdig landgoed. De geschiedenis van La Butte aux Bois als hotelcomplex gaat terug tot 1986. De familie Bullens besloot toen tot een verbouwing van hun landhuis in Neo-Tudorstijl uit 1924 tot een hotel/restaurant. De naam is ontleend aan het Frans en staat voor ‘heuvel in het bos’. In de loop der jaren ontwikkelde La Butte aux Bois zich tot een prestigieus luxehotel & sterrenrestaurant, het werd lid van de hotelvereniging Relais & Châteaux en ontving talrijke belangrijke awards. Restaurant ‘La Source’ en zijn chef Ralf Berendsen werden bekroond met een 1 Michelin-ster en 3 Gault-Millau koksmutsen.

    Tussen traditie en trends. Na omvangrijke verbouwings- en renovatiewerken in 2009 en 2013 besloot de familie Bullens in 2016 een volgende stap vooruit te zetten in de ontwikkeling van het hotel. De moderne nieuwbouw met 20 nieuwe designkamers met een sensationeel uitzicht en het Spa Retreat ‘La Forêt’ zijn op een kunstzinnige manier geïntegreerd in de groene omgeving van het aangrenzende Nationaal Park Hoge Kempen.

    Wellbeing en lifestyle op hoog niveau. Met de nieuwe Spa Retreat ‘La Forêt’ voegt Domaine La Butte aux Bois een nieuwe dimensie toe aan het begrip Wellbeing en bevestigt zo zijn status van toonaangevend luxehotel in de regio.

    Het 1.350 m2 grote Spa Retreat ‘La Forêt’ is omgeven door een tuin in terrasvorm die naadloos overloopt in het Nationaal Park Hoge Kempen, waardoor de grens tussen binnen en buiten als het ware verdwijnt en een bezoek of behandeling uitgroeit tot een onvergetelijke natuur- en wellbeing-belevenis. Wellness krijgt hier een nieuwe invulling gebaseerd op vijf zuilen: reenergizing, reharmonizing, refreshing, regenerating en recovering.

    Het gelijkvloers met indoorpool, relax-area, panoramasauna, Hammam, infraroodzitbanken en afkoelingsruimte geeft uit op een overdekt terras met outdoor jacuzzi en yoga- en relaxruimten in open lucht. Daarnaast beschikt Spa Retreat ‘La Forêt’ over ‘Le Gym’, een exclusieve private fitnessclub onder leiding van de voormalige beroepsgolfspeler Ingmar Harthoorn. De sportstudio is uitgerust met de modernste hightechtoestellen van Technogym.

    Dermatologisch consultatiecentrum en eigen Doctor’s Brand. Het Spa Retreat ‘La Forêt’-aanbod omvat bovendien een dermatologisch centrum onder leiding van dr. Yolande Bullens-Goessens. Ze houdt hier consultaties, biedt dermato-cosmetiek aan en beschikt over een eigen productenlijn La Forêt by Dr. Bullens.

    Nationaal Park Hoge Kempen. Domaine La Butte aux Bois ligt in een elf hectare groot hotelpark en grenst aan het Nationaal Park Hoge Kempen. Het vormt ook het vertrekpunt van wondermooie wandel- en fietsroutes en ligt op een steenworp van Maastricht en het outletdorp Maasmechelen Village.

    Lifestyle experience op hoog niveau. Volgens hoteldirecteur Marc Alofs offreert Domaine La Butte aux Bois een unieke lifestyle experience op maat van de veeleisende gourmet- en wellnessgast. In een straal van 100 km bevinden zich bekende steden zoals Maastricht, Hasselt, Antwerpen, Aken, Düsseldorf en Keulen. De kosten voor de nieuwe hotel- en wellnessaccomodatie belopen 10 miljoen euro, het verruimde aanbod levert 20 nieuwe jobs op. Omzeggens alle betrokken partijen bij het project zijn bedrijven en specialisten uit de regio.









    14-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zware benen aanpakken methet gamma ToniVen

    Het is iedere zomer opnieuw hetzelfde liedje. Een loodzware hitte, rechtstaan in de wachtrij, enkele uren in het vliegtuig of een lange autorit... en zware, opgezwollen benen. Onmogelijk om op die manier 100% te genieten van het mooie weer!

    Vaak spreken we er onze arts niet over aan omdat we denken dat het belastende gevoel wel zal overgaan en dat het allemaal niet zo erg is... Maar wist je dat 1 op 3 mensen last heeft van zware benen? Vrouwen in het bijzonder: maar liefst 57% heeft er last van. Bovendien lijdt 1 op de 3 vrouwen chronisch aan deze ongemakken.

    Er bestaan heel wat oorzaken die aan de basis liggen van problemen met de bloedsomloop: genen, zwaarlijvigheid, leeftijd, geslachtshormonen of langdurig rechtstaan... 70% van de vrouwen oefenen hun beroep rechtstaand uit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat kapsters, apothekers, verpleegsters, stewardessen of vrouwen die in de horeca werken het vaakst getroffen worden door deze ongemakken. Je moet snel handelen om deze ongemakken te verminderen en waterophoping tegen te gaan.

    TONIVEN BLOEDVATEN – Diepgaande werking                 

    Laboratoires ORTIS heeft een hoog gedoseerde plantencombinatie ontwikkeld. Het doel? De werking van de bloedvaten ondersteunen en het gevoel van zware benen verlichten. Deze unieke formule werd ontwikkeld op basis van 3 planten met een weldadig effect op de bloedsomloop. Voor een volledige en diepgaande werking!

    Rode wijnstok beschermt de samenstelling van de bloedvaten - Muizendoorn draagt bij tot de vasoconstrictie (vernauwing) van de bloedvaten - Paardenkastanje helpt een normale bloedsomloop ondersteunen - Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de bloedvaten. - Vitamine E draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.

    Gebruiksaanwijzing: 1 tablet ‘s ochtends en 1 tablet ‘s avonds. Minimaal 3 weken. Opmerking: Medisch advies aanbevolen voor personen die aan een ernstig verminderde leverfunctie lijden, of die anticoagulantia of bloedplaatjesremmers gebruiken, en in geval van zwangerschap en borstvoeding. Programma van 30 dagen – Doos van 60 tabletten: 19,97€

    Bloedsomloopproblemen, heel wat signalen Gevoel van zwaarte, ongemak, spanning, of verdoofdheid in de benen... Krampen, vooral ‘s nachts Pijn in de aders, jeuk of tintelingen Spataders: oppervlakkige, soms uitgezette, aders die ontstaan door de ophoping en stuwing van het bloed Zwellingen

    TONIVEN EXPRESS LICHTE BENEN – snelle werking

    Een verplaatsing naar het buitenland? Vertrek niet zonder de monodosis flesjes van Laboratoires ORTIS voor lichte benen op reis. Super praktisch voor een snelle werking vooraleer je aan een lange reis begint!

    Rode wijnstok helpt om de veneuze doorbloeding te ondersteunen - Hibiscus verlicht het gevoel van zware benen en herstelt de capillaire toniciteit. - Smaak granaatappel en bio-formule.

    Gebruiksaanwijzing: Eén flesje per dag opdrinken tijdens het ontbijt, puur of verdund in een glas water. Opmerking: Bij zwangerschap en borstvoeding: medisch advies aanbevolen. Doos van 7x15 ml: 13,65 €

    TONIVEN GEL Onmiddellijk verfrissend effect

    Vermoeide benen na een lange dag? Handel meteen en breng deze bio massagegel van Laboratoires ORTIS aan: bevat geen parabenen, fenoxyethanol noch parfum. De unieke formule van ToniVen gel op basis van planten met een weldadige werking op de bloedsomploop, etherische oliën en menthol zorgt voor een verkwikkend en aangenaam gevoel van frisheid en een onmiddellijke verlichting van zware benen.

    Pepermunt, Rode wijnstok, Hamamelis (Toverhazelaar), Muizendoorn en Paardenkastanje verlichten het gevoel van zware benen. - De etherische oliën van pepermunt, cipres, rozemarijn en lavendel hebben ontzwellende en ontstekingsremmende eigenschappen.

    Gebruiksaanwijzing: De gel op de benen aanbrengen en zachtjes masseren van beneden naar boven toe. Twee tot drie maal per dag herhalen. Maakt geen vlekken op kleding.

    Opmerking: Medisch advies aanbevolen in geval van zwangerschap en borstvoeding. Contact met ogen, slijmvliezen en open wonden vermijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Gel van 100 ml: 13,98 €. Tip van ORTIS : leg de tube in de koelkast voor een nog frisser gevoel!









    14-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuw luxueus handtassenmerk 'made in Belgium'

    Een rootsreis naar Zuid-Korea inspireerde de creatrice Gaelle van der Haegen om zich opnieuw sterker te ‘binden’ met haar geboorteland, zonder haar adoptieland België te vergeten. België is het land waar ze van houdt en waar ze trots op is! YUSO, haar handtassenmerk, is Koreaans voor geschiedenis, oorsprong en wil.

    De YUSO handtassen zijn geïnspireerd door de verschillende culturele invloeden, een harmonieuze fusie tussen de verschillende werelden. De handtassen zijn stijlvol, inspirerend en uniek. Zij vertegenwoordigen de originele, assertieve en stralende vrouw, die openstaat voor de wereld. Een vrouw in al haar vrouwelijkheid die met volle teugen van het leven geniet en het leven in kleur ziet.

    De YUSO handtassen bestaan in verschillende modellen, elk model past zich aan de stijl van de vrouw aan, van de business woman tot de bohemien chic woman. De YUSO handtassen zijn vervaardigd uit hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde materialen. YUSO is ook een sociaal en ethisch verantwoord merk. De YUSO handtassen zijn ontworpen en geproduceerd in België in beperkte serie. Het is 100% ‘Made in Belgium’. www.yuso.brussels

     

    COLLISTAR - NATURA

    Collistar verwelkomt 2017 met een strategische introductie in de wereld van natuurlijke cosmetica die tevens een revolutie teweeg zal brengen in het concept van gepersonaliseerde ‘home-made’ cosmetica.

    De Collistar Natura lijn is vanaf april 2017 exclusief te koop bij ICI PARIS XL.

     







    14-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kies voor een originele vakantie

    Kies voor een originele vakantie met Maison by Logis en Insolites by Logis

     

    Hotels evolueren voortdurend en vinden zich opnieuw uit, vakantiegangers zijn op zoek naar nieuwe ervaringen en een alternatief vakantieadres. Logis speelt in op de laatste trends én biedt kwaliteit. Sinds januari 2016 heeft de Fédération Internationale des Logis haar hotelaanbod uitgebreid en gediversifieerd met twee nieuwe merken: 'Maison by Logis' met villa’s, appartementen en gîtes, en 'Insolite by Logis' met hutten, bubble-tenten, woonwagens, joerten... Elk lid van het Logis-netwerk biedt hoteldiensten aan zoals onthaal bij aankomst, schoonmaak, ontbijt en respecteert uiteraard het Logis-kwaliteitscharter. In 2017 telt Logis al 31 Maisons by Logis en 20 Insolites by Logis.

    Een selectie van vier 100% originele Logis-adressen van deze twee merken:

    1. Château des Lumières – Saint-Blimont (baai van de Somme)

    Dit is het perfecte adres om er eens helemaal uit te zijn! Château des Lumières is een mooi Picardisch gebouw uit 1830, op enkele minuten van de baai van de Somme, Cayeux-sur-Mer en Saint-Valéry-sur-Somme. Hier voel je je meteen thuis. Je kunt er voluit genieten van de rust te midden van een park van 11.000 m2. Het kasteel telt maar 5 kamers, elk in een eigen stijl, en 2 ongewone gîtes: een fraai heringerichte duiventil en, jawel, een schoolbus in het midden van het park, die omgebouwd is tot een gîte voor twee.

    Ongewoon is ook de wellnessruimte (jacuzzi, sauna) in een Finse kota, helemaal in hout! Na een aperitief aan het houtvuur in de winter of op het terras in de zomer, word je uitgenodigd aan de table d’hôtes ’s avonds, waar je smaakpapillen verwend worden met familiale gerechten van goede kwaliteit. Maar er valt ook heel wat te beleven. Zo biedt dit adres ook quadtochten aan! Om de baai van de Somme eens op een andere manier te verkennen!

    Vanaf € 96/nacht. Extra bij Logis: dit adres biedt je een uitje ‘Ongewoon’ aan: 1 ongewone overnachting en 1 ontbijt geserveerd in de kamer of gîte, evenals 10% korting op de quadtochten van 1u30, 2u of 2u30.

    2. Hôtel de la Plage - Saint-Pierre-Quiberon (Bretagne)

    Maison by Logis Hôtel de la Plage ligt vlak aan het strand op het schiereiland Quiberon en geeft je meteen een wow-gevoel door het adembenemende uitzicht op de Baai van Quiberon. Ontbijten met zicht op het strand en de zonsopgang: je dag kan niet beter starten... Vanuit de appartementen, die over alle comfort en een eigentijdse inrichting beschikken, geniet je eveneens dat idyllische panorama.

    Op het strand kun je tal van wateractiviteiten uitproberen. Of maak je liever een wandel- of fietstocht? Hôtel de la Plage is ook een uitstekende uitvalsbasis om Belle-Ile, Houat of de Golf van Morbihan te ontdekken. Lekkerbekken kunnen in het hotelrestaurant hun vingers aflikken van de authentieke gerechten zoals enkele overheerlijke visspecialiteiten. Vanaf € 67/nacht in tweepersoonskamer.

    3. Le Domaine de Presle - Distré (Loire)

    Op een boogscheut van Saumur, in een park van 3 hectare met veel bomen en twee mooie vijvers, ligt Insolite by Logis Domaine de Presle, een plek met een rijke geschiedenis. In dit voormalige jachtverblijf van markies van Brézé zou zelfs Kardinaal De Richelieu over de vloer zijn gekomen. Het kasteel, de vroegere kapel en de bijgebouwen werden in een nieuw kleedje gestoken om de gasten in romantische of meer designkamers te ontvangen.

    De vroegere watermolen uit de 17de eeuw herbergt het restaurant, dat verse en inventieve gerechten serveert. Te midden van het groen staan enkele woonwagens met alle comfort voor een vakantie in alle rust. Ze zijn heel knus ingericht en beschikken allemaal over een badkamer, toilet en televisie. Hier kun je romantisch cocoonen van ’s morgens tot ’s avonds.

    Vanaf € 85€/nacht in woonwagen. Logis-aanbieding: dit adres biedt het uitje ‘Ongewoon’ aan (1 overnachting met ontbijt en twee glazen Crémant de Loire).

    4. Les Cabanes dans les Bois - Villalier (Languedoc)

    Totale verandering van decor en van sfeer met Insolite By Logis Les Cabanes dans les Bois in de schitterende streek van Carcassonne. Hier zijn de hotelkamers hutten en zijn de hotelgangen kronkelende paadjes tussen de struiken …

    Elke hut is anders: rond, hoekig, op palen of hoog in een honderdjarige boom, een nestje voor twee of een gezellige plek voor de hele familie. Maar stuk voor stukken bieden ze driesterrencomfort. Bovendien beland je er in een schitterende omgeving: het domein is liefst 112 hectare groot en wordt omringd door het Canal du Midi, met een fantastische zicht op de middeleeuwse stad Carcassonne…

    Vanaf € 95/nacht in hut. Logis-aanbieding: dit adres biedt het uitje ‘Ongewoon’ aan (1 overnachting met ontbijt in een ontbijtmand + een fles Crémant brut millésimé).

    Voor meer informatie : www.logishotels.com

     

     







    13-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reizen langs de mooiste autoroutes van Europa

    Reisorganisator Pharos Reizen is specialist in autovakanties met een groot assortiment rondreizen, waaronder langs en in het kader van Europa’s mooiste autoroutes. Een land of een streek met de auto verkennen, het is aantrekkelijk. Je voelt je vrij en als je de mooiste routes opzoekt is auto rijden als wandelen in de natuur, door bergland, over bergpassen, langs schilderachtige kusten. Je volgt historische routes waarlangs je een keur van bezienswaardigheden ontdekt. Je kan het allemaal beleven met Pharos Reizen.

    Het Schotse antwoord op de Route 66: Wat Route 66 is voor de VS dat is de North Coast 500 voor Europa. De 14-daagse rondreis ‘North Coast 500’ in Schotland is gedurende 500 mijl genieten van de Highlands en de wilde kust, langs grotendeels verlaten wegen. Het is een reis van superlatieven, indrukwekkende uitzichten zoals op de Orkney Eilanden, zo mooi dat je de camera altijd in de hand hebt. Ook Edinburgh ligt op het parcours en Glencoe, bekend uit de Bond-film Skyfall. Je kan de reis beginnen in Zeebrugge, met de ferry naar Newcastle.

    Vuurtorens van Bretagne: Even wild en aantrekkelijk als Schotland is de kust van Bretagne. De 7 of 10-daagse reis ‘Vuurtorens van Bretagne’ voert langs wilde rotspartijen waarop de golven uiteenspatten, langs vuurtorens, menhirs en eeuwenoude ‘calvaires’. De hotels onderweg hebben een uitstekende keuken en dat mag wel want Bretagne is een culinaire hoogvlieger met fruits de mer en andere lekkere geuren en smaken.

    Margrietroute langs Deense Kro’s: Op naar Jutland, Funen en Zeeland, voor een 10-daagse rondreis door het koninklijke Denemarken: de Margrietroute ! Je ontdekt Denemarken in een notendop tijdens een reis langs brede stranden, golvende korenvelden, mooie stadjes, kastelen, of in het spoor van sprookjesschrijver H.C. Andersen. Dit is een reis voor jong en oud, vol exclusieve geheimtips.

    Ierland’s mooiste: Ierland leent zich uitstekend voor autorondreizen. Aan auto arme en schilderachtige wegen is er geen gebrek. Als je ze allemaal aan mekaar rijgt heb je meteen zo’n ‘mooiste route van Europa’. Zo is ook het parcours van deze 15-daagse tocht, mét highlights onderweg, de Ring of Kerry en de Slea Head Drive op het schiereiland Dingle. Rustpunten zijn uitstekende, charmante hotels en een vakantiewoning.

    Romantische Alpenstrasse: De Alpenstrasse loopt door het Duitse Beieren. Het decor is de hoogste bergtoppen van het land met daarin sprookjeskastelen en bergmeren. De 8-daagse rondreis heeft een groot romantiek-gehalte en doet kinderen dromen, zeker bij het Schloss Neuschwanstein, als uit een sprookje gegrepen. Kortom, jong en oud en ook verliefden gaan mee met Pharos naar Beieren.

    Europa’s hoogste bergtoppen: Hou je van de Alpen dan moet de 15-daagse rondreis door Zwitserland, Lichtenstein, Oostenrijk en Italië je ongetwijfeld bekoren. Langs de mooiste bergroutes van Europa zie je alle grote namen van de Alpen, van de Mont-Blanc tot de Matterhorn, van de Stelvio tot de Schwarzhorn en daartussen niets dan grandeur. Camera in de aanslag ?

    De mooiste bergpassen van Italië en Oostenrijk: Nog meer Alpenpracht biedt de 11- of 12-daagse rondreis Italië en Oostenrijk. De mooiste autoroutes van Zuid-Tirol en van de Dolomieten zijn gebundeld in een veelzijdige ontdekking van kloven, bergpassen, watervallen, almen, berghutten. Alles is top ! Neem er rustig de tijd voor.

    Over deze en andere mooiste autoroutes van Pharos Reizen vind je alle informatie www.pharosreizen.com/rondreizen/mooiste-routes. De reizen van Pharos Reizen zijn te boeken via www.pharosreizen.com, via het callcenter 03-2174400 (B) of een Belgisch Selectair reisagentschap. De brochures (rondreizen gezinnen, rondreizen koppels, fietsvakanties) zijn verkrijgbaar via www.pharosreizen.com/brochure







    12-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Durbuy onthaalt 6de sculptuur symposium

    DURBUY ONTHAALT HAAR 6e SCULPTUUR SYMPOSIUM OVER MONUMENTALE STEEN EEN STEEDS INTERNATIONALERE BIENNALE

     

     

    Kalksteen, leisteen, gres, puddingsteen, …steen is alomtegenwoordig op het grondgebied van Durbuy. Om dit materiaal dat zo kenmerkend is voor de regio extra aandacht te geven, is de idee ontstaan om een panel kunstenaars samen te brengen om te werken rond de steen die aanwezig is in deze regio. Met een eerste editie in 2005, is het evenement in 2009 tweejaarlijks geworden en heeft het de benaming biënnale gekregen.

    Dit jaar verwelkomt Durbuy de zesde editie van haar symposium. Een symposium dat steeds meer aan belang wint door een selectie van steeds internationalere kunstenaars voor te stellen met voor deze nieuwe editie beeldhouwers van over heel de wereld: België, Taiwan, Iran, Spanje, Zwitserland, …

    De geselecteerde beeldhouwers, elf in totaal, hebben ongeveer twee weken om een ruwe blok te transformeren in een eeuwige sculptuur die vervolgens tentoongesteld blijft in verschillende dorpen in Durbuy. Vijfenveertig werken kunnen overigens nog steeds worden bewonderd op de vele wandelwegen van de stad. Na « Grandeur et intimité des paysages de l’Ourthe Moyenne » (2005), « L’air du temps » (2009), « Colombe, libérons la paix » (2011), « Mémoire » (2013) en « Musique, langue des émotions » (2015), maken de elf beeldhouwers dit jaar werk rond het thema « Vision du monde en 3017 ».

    Drie beeldhouwers die speciaal werden uitgenodigd voor deze editie nemen deel aan het evenement; Kazuyoshi Hirai, een Japanse beeldhouwer die is uitgenodigd in het kader van de verbroedering tussen de steden Durbuy en Hanyu, Sylvie Koechlin, Franse beeldhouwer en voorzitter van de herfstbeurs in Parijs, Joroen Grillaert, een beeldhouwer die met Belgisch hout werkt, een première.

    Nieuw dit jaar zijn de peter en meter die de beeldhouwers omkaderen tijdens hun werk. Dit zijn Elizabeth Dieleman, galeriehouder (Dieleman Gallery), en Olivier Schmitz, Gouverneur van de Provincie Luxemburg. Hun rol is om de beeldhouwers bij te staan, te adviseren en aan te moedigen. Dieleman Gallery, voordien actief in de Grote Zavel in Brussel, heeft zich in 1992 voorgoed gevestigd in het kasteel van Petit-Leez. Dit historisch kasteel en haar park van vijf hectare bieden een ideaal tentoonstellingskader voor monumentale sculpturen. Dieleman Gallery, die eerst gespecialiseerd was in de beeldhouwkunst uit de 19e en het begin van de 20e eeuw, net zoals dierensculpturen, heeft geleidelijk aan haar interessegebied uitgebreid naar hedendaagse kunstenaars, met bijzondere aandacht voor jonge, Afrikaanse kunstenaars. Ze is gespecialiseerd in hedendaagse kunst en stelt gedurende heel het jaar solotentoonstellingen voor van erkende kunstenaars.

    Olivier Schmitz, sinds 1 februari 2016 Gouverneur van de Provincie Luxemburg, is afkomstig van Saint Ode en licentiaat rechten. Als groot liefhebber van cultuur, of het nu gaat om muziek, schilderkunst of literatuur, heeft Schmitz zich onmiddellijk gepositioneerd als verdediger van cultuur in de provincie Luxemburg. Hij heeft ons onlangs overigens nog herinnerd aan haar belang: « Onze maatschappij is voortdurend op zoek naar oriëntatiepunten en referenties. Die constatatie toont aan hoe cultuur een van de pijlers van de ideale maatschappij zou moeten zijn. Cultuur voedt de geesten, onze reflectie, onze hoop. Cultuur verplicht ons om onze kritische geest te blijven uitoefenen, om zelf onze opinies te vormen en onze overtuigingen te verdedigen. Ze biedt ons ook de mogelijkheid om onze argumenten te ontwikkelen ».

    EEN RIJK PROGRAMMA ROND HET SYMPOSIUM

    Gedurende vijftien dagen, van 20 mei tot 4 juni 2017, leeft de stad Durbuy op het ritme van het symposium. Restaurants, het cultureel centrum, de openbare ruimte, … worden ingenomen door evenementen rond het gebeuren. Rond de biënnale vinden talrijke activiteiten plaats, zoals workshops, wedstrijden, nocturnes en tentoonstellingen.

    1) Open ateliers in de week en het weekend : Om de jongeren in de stad meer vertrouwd te maken met kunst en meer bepaald beeldhouwkunst, stelt het comité de schoolkinderen voor om de fascinerende wereld van creatie te ontdekken door deel te nemen aan workshops rond modelleren en een bezoek aan de site van het symposium. Het doel daarvan is om hen de mogelijkheid te bieden zich te initiëren in kunst, een dialoog aan te gaan met beeldhouwers, op concrete wijze het werk van modelleren en beeldhouwen te leren kennen. De leerkrachten van de scholen hebben positief geantwoord op de uitnodiging aangezien niet minder dan 354 leerlingen deelnemen aan deze workshops die worden omkaderd door vrijwillige kunstenaars.

    De weekends openen verschillende kunstenaars uit de regio initiatieworkshops voor het grote publiek: Rogier Pierre, met een workshop beeldhouwen met hout, Annick Gillet en Patrick Fusulier, met een keramiekatelier, Anne Segers, met een seriegrafie atelier en NAJA en William Livermore, met een atelier beeldhouwen met steen.

    2) Wedstrijden

    Scholen die het wensen kunnen een project voorstellen rond het thema van het symposium, « 3017 ». Kinderen stellen een tekening van het project voor en realiseren het vervolgens in 3D. Een jury kiest een werk dat vervolgens wordt uitgevoerd als monumentale sculptuur door Naja en William Livermore. Dit werk wordt vervolgens geïnstalleerd in de school die de prijs heeft gewonnen. Daarnaast wordt een fotowedstrijd georganiseerd voor alle liefhebbers tijdens het symposium. De deelnemers moeten vijf foto’s voorstellen. Een jury van professionals selecteert de laureaten.

    3) Tentoonstellingen

    De werken van de tentoongestelde beeldhouwers worden tentoongesteld in negen restaurants van de stad (Victoria, Guesthouse, Azur en Ardenne, Saint Amour, Le Parc, Lavie est Belle, Fou du Roy, Durbuy Ô, Mont des Pins et Ferme des Oliviers). Daarnaast wordt ook een tentoonstelling van kunstenaars uit de regio georganiseerd in het Centre Culturel de Barvaux sur Ourthe.

    PRAKTISCHE INFORMATIE : DATA 20/05/2017 > 4/06/2017 - ADRES : Parc Juliénas - Barvaux sur Ourthe - Durbuy

    Toeristische dienst van Durbuy - T +32 (0)86 21 98 68 - tourisme@durbuy.be - www.symposium.durbuy.be

     

    11-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La redoute en Brigitte Bardot

    La Redoute x Brigitte Bardot: een eerste capsulecollectie mode en interieur.

     

    La Redoute lanceert samen met het merk Brigitte Bardot zijn eerste capsulecollectie mode en interieur. La Redoute gaat in zee met het merk Brigitte Bardot en lanceert de eerste capsulecollectie die de modewereld en het interieurfront met elkaar verzoent. Het werd een romantische collectie bestaande uit 24 items die het bohémienleven in de Provence voor de geest roepen: het exotische vintagekarakter van een rotanstoel, de seventies charme van een rond vloerkleed in gehaakt katoen, de romantiek van een lange kanten jurk, de gipsystijl van een geknoopte tuniek …

    De capsule is voortaan beschikbaar op www.laredoute.be:

     

    RITUALS - THE RITUAL OF KARMA

     

    Doe wel en het goede zal je tegemoet komen met de hernieuwde Karma-collectie. Na het enorme succes van de limited edition van vorige zomer en op algemeen verzoek van onze fans hebben wij besloten om de geur van de Karma collectie aan te wenden voor onze nieuwe zomer collectie: The Ritual of Karma. Een unieke combinatie van lichaamsverzorgings- en zonneproducten met positieve zomer vibes. Zorg je goed voor jezelf, dan zul je veel terugkrijgen in de vorm van geluk. De bodyproducten combineren het zoete, florale aroma van de heilige lotus met de voedende kracht van biologische witte thee wat een aparte zomerse sfeer oproept. De zonneproducten bevatten een krachtig natuurlijk antioxidantencomplex gebaseerd op biologische witte thee, natuurlijke vitamine E en ginkgo biloba.













    10-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandelknooppuntennetwerk: Picardisch Wallonië te voet!

    Pays des Collines”

     

    Na het 1600 km lange fietsknooppuntennetwerk in Picardisch Wallonië uitgestippeld en ontwikkeld te hebben, presenteren het Huis voor Toerisme van Picardisch Wallonië en IDETA vandaag het nieuwe wandelknooppuntennetwerk van Picardisch Wallonië: 350 km met knooppunten bewegwijzerde wandelroutes in het Pays des Collines.

    Picardisch Wallonië, een uitgestrekte lusthof vol bergen en dalen op een steenworp van Rijsel, Brussel, Bergen en Kortrijk. Picardisch Wallonië is de bakermat van een honderdtal ambachtelijke bieren, van talloze rustieke herbergen en restaurants, en van druk bijgewoonde feesten. Het bezit een rijk en uniek erfgoed, evenals fascinerende steden, zoals Doornik de gezellige, Ath de reuzenstad Lessines en haar Gasthuis Onze- Lieve-Vrouw met de Roos, Beloeil en haar kasteel, Enghien en haar uitzonderlijke park. Met zijn twee natuurparken biedt het zijn inwoners kilometerslange wandelingen in een behouden natuurlijke omgeving. In het noorden, het Natuurpark van het Pays des Collines (Elzele, Vloesberg, Frasnes-lez-Anvaing, Mont-de-l’Enclus, het noord van Aat) is zeer populair bij wandelaars omwille van zijn wilde en heuvelachtige landschappen, zijn pittoreske erfgoed, zijn goede tafels en zijn lokale producten. Ook zijn fantastische folklore niet te vergeten! Hier betoveren heksen, reuzen en legenden de ongewone wandelwegen en het bucolische land bezaaid met wilgenbomen, bosjes en beboste heuvels. Ontdek deze bovennatuurlijke wegen in de loop van de 350 km aan wandelingen.

    Picardisch Wallpnië te voet -Pays des Collines

    Picardisch Wallonië te voet in het Pays des Collines, dat is 350 km bewegwijzerde wandelroutes met een knooppuntensysteem. Het nieuwe wandelknooppunten-netwerk van Picardisch Wallonië omvat de gemeenten Mont-de-L’Enclus, Frasnes-Lez-Anvaing, Ellezelles, Flobecq en het noorden van Celles en Ath. Het netwerk is volledig aangesloten op het aangrenzende netwerk van de Vlaamse Ardennen en de Leiestreek.

    Het nieuwe wandelknooppuntennetwerk van het Pays des Collines is samengesteld uit ongeveer 100 km paden, 30 km groene routes (Voies Vertes) en kleine landweggetjes. Wandelaars en liefhebbers van mooie landschappen beleven er eindeloze wandelpret. Verder krijgt u de kans om (opnieuw) kennis te maken met de te toeristische bezienswaardigheden van het Pays des Collines (Het Huis van het Pays des Collines, het Huis van de Wandelaars, het Huis van de geneeskrachtige Planten, het Ecomuseum van het Pays des Collines, de tuinen van La Grange, de Ezelboerderij van het Pays des Collines) en de vijf artistieke routes van het Pays des Collines (het Pad van het Vreemde, het Circuit van de geneeskrachtige Planten, het betoverde Pad, het Pad van de Liefde en het Circuit van het licht). Mooie wandelingen in het vooruitzicht!

    Waarom onze aandacht richten op het Pays des Collines ?

    Het Pays des Collines richt zich op ecotoerisme waarin prachtige landschappen, lekker eten en goed leven de wortels vormen van een harmonieuze en duurzame toeristische ontwikkeling. Bezoekers aan het Pays des Collines kunnen al een tijdje kiezen uit heel wat klassieke wandelroutes. Met het natuurpark van de Vlaamse Ardennen in onze achtertuin, leek het ons gepast om dezelfde weg in te slaan en alle afzonderlijke wandelroutes te verbinden.

    Die gebundelde wandelroutes bieden heel wat meer mogelijkheden voor wandelliefhebbers die de streek met familie, als koppel, met vrienden of in groep komen ontdekken. Bovendien kan de horeca een groter publiek aantrekken dankzij het natuurpark waar mensen hoofdzakelijk naartoe trekken om te wandelen of te fietsen.

    Kaarten:

    > De wandelknooppuntenkaart van het Pays des Collines: De viertalige (FR, NL, EN, DE) wandelknooppuntenkaart presenteert op gedetailleerde wijze de 350 km bewegwijzerde routes en zet bovendien het gebouwde en natuurlijke erfgoed van de streek in de kijker, samen met de toeristische bezienswaardigheden en de vijf artistieke routes van het Pays des Collines.van het Pays des Collines. De kaart is verkrijgbaar aan € 7 in de toeristische informatiepunten van het Pays des Collines en op wapishop.be

    > Voorgestelde wandelknooppuntenroutes kunnen ook gedownload worden via www.wapinature.be

    > WORDT VERWACHT Uitgave voorzien deze zomer : De Wapibox voor wandelaars – 50 bewegwijzerde routes in heel Picardisch Wallonië - 7 historische en artistieke interpretatieparcours inbegrepen.









    09-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glamping Slovenië

    De beste Glamping adresjes in Slovenië. Dat Slovenië zoveel kampeerders aantrekt is niet verwonderlijk. Het kleine land, geborgen tussen de Alpen en de Adriatische Zee en het landschap is afwisselend. Er is een prima infrastructuur voor kampeerders en het groene land kan uitpakken met enkele originele glampings. We zetten alvast enkele bijzondere adresjes op een rij.

    De grootste troef van Slovenië is de onaangetaste natuur. Meer dan tien procent van de oppervlakte is beschermd natuurgebied. Je treft er ook verschillende landschappen aan: de Julische Alpen, de karstgebieden, de indrukwekkende rivierdalen en de zonnige kust. Dit is een bestemming voor natuurliefhebbers en actieve recreanten en dus ook liefhebbers van kampeertoerisme. Je vindt campings in de meest groene hoekjes van elke regio en Slovenië kan uitpakken met originele glampings (glamorous camping) met luxe en een bijzondere sfeer.

    Het meer van Bled is één van de top kampeerplaatsen van het land. Dat komt vooral door het sprookjesachtig natuurschoon. Voor Glamping liefhebbers is er Garden Village Bled, een milieuvriendelijk complex met accommodaties in boomhutten en tenten met een houten hot tub. Het resort ligt op 300 meter van het meer en er is een strandbar, een massagewaterval, zwembaden, sauna en wifi.

    In het oosten van Slovenië ligt tussen de wijngaarden Gozdne Vile Glamping. De vijfsterren camping is het neusje van de zalm wat betreft nieuwe kampeertrends. In het hart van de natuur staan luxueuze houten hutten waarin het ook ’s winters heerlijk warm is. Aantrekkelijk zijn ook de houten kuipen met warm water, naast elke hut. Het water wordt verwarmd met een houtvuur en je kan er met zijn tweetjes in. Uiteraard een aanrader voor de romantische zielen.

    In de bossen van centraal Slovenië logeer je in de houten tenten van Idila Park. Het is een unieke plek voor wandelingen en om te zwemmen in het Bloke Meer (www.blosko-jezero.si). Ook de Rivier Kolpa in de regio Bela Krajina in het Zuiden van Slovenië is een geheimtip voor kampeerders én liefhebbers van kanovaren. In het gloednieuwe Kolpa Resort kan je verblijven in een van de tenten of huisjes naast het natuurlijke zwembad.

    Een kampeervakantie langs de Soča rivier is ronduit fantastisch. De natuur is subliem, het rivierwater waarin je kan zwemmen is kristalhelder. Er is geen lichtvervuiling waardoor je ’s avonds geniet van een imponerende sterrenhemel. Langs de rivier kampeer je in Kamp Koren, dat omwille van de milieuvriendelijke uitbating een eco-label van de Europese Gemeenschap mocht ontvangen.

    Meer informatie: www.slovenia.info





    08-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIM X-temp: altijd droog en fris, perfect op temperatuur

    DIM innoveert en lanceert de actief thermoregulerende X-Temp technologie. Warm weer, naderende deadlines, stress, een sollicitatiegesprek, een presentatie voor een grote groep, een eerste date, rechtstaan in een overvolle bus of fysieke arbeid. Elke man komt vroeg of laat wel eens in een situatie terecht waarin het zweet hem letterlijk en figuurlijk uitbreekt.

    DIM komt met de lancering van de revolutionaire X-Temp technologie met dé oplossing tegen warmteaanvallen. Dankzij de behandeling met een actieve thermoregulator toegepast op de vezels van het textiel, zorgt X-Temp voor een verkoelend effect wanneer de lichaamstemperatuur stijgt. Hydro-functionele polymeren bevorderen de afscheiding van water op de stof, zorgen voor een betere absorptie van water in de vezels en versnellen de verdamping van vocht.

    Andersom, houdt de stof ook warmte vast bij een koude omgevingstemperatuur, doordat de polymeren van het textiel zich gaan sluiten. DIM X-Temp garandeert dus de ideale lichaamstemperatuur, in eender welke situatie.

    DIM X-Temp garandeert een onvergelijkbaar comfort. Dus geen kriebelende labels in de t-shirts, boxershorts en slips, enkel een bedrukking aan de binnenzijde van de producten. Ook de zachte tailleband en het CotonStretch materiaal waarin de technologie verpakt zit, dragen daaraan bij.

    Thermoregulerend: Bevat hydro-functionele polymeren die: •de afscheiding van water op stof bevorderen, •voor een betere absorptie van water in de vezels zorgen, •de verdamping van vocht versnellen

    Actief:Activering van het proces wanneer de lichaamstemperatuur stijgt.

    Exclusieve eigenschappen voor een sterke belofte:•vochtverdampend, •droog en fris in eender welke situatie, •behoudt de ideale temperatuur

     

     

     

     







    07-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De reistoppers van Latijns Amerika, Argentinië en Costa Rica
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Cultuurhistorische rijkdom en oogverblindende natuurpracht zijn de grote troeven van Latijns Amerika. SNP Natuurreizen weet als geen andere reisorganisator het allermooiste van dit continent te verpakken in aantrekkelijke reisprogramma’s. Zoals de individuele rondreizen Argentinië en Costa Rica, een mix van hoogtepunten en geheimtips.

    Reizen naar Latijns-Amerika zit in de lift. Argentinië en Costa Rica zijn topbestemmingen en logisch dus dat SNP Natuurreizen er ook mee uitpakt. Duurzaam en avontuurlijk zijn de sleutelwoorden van deze individuele rondreizen. Dat geldt zeker voor Argentinië waar het reisprogramma zich concentreert in het zuidelijke Patagonië, waar de natuur overweldigt en het avontuur nooit ver weg is. Wie duurzaam reizen in gedachten heeft, komt automatisch in Costa Rica terecht. Het Midden-Amerikaanse land is een voortrekker op het vlak van duurzaam toerisme en natuurbehoud.

    Met SNP Natuurreizen ervaar je op een unieke manier de grootse natuur van Argentinië en de duurzame aanpak van Costa Rica. Met rondreizen van twee tot drie weken word je op een onvergetelijke manier ingewijd in de pracht van de reistoppers van Latijns-Amerika.

    SNP Individuele rondreis Argentinië + Chili: Natuur in overvloed

    Het programma van de reis door ‘Het Land van de Tango’ is een aaneenschakeling van hoogtepunten. De 22-daagse rondreis Patagonië & Lake District, met huurauto en in hotels en trekkershutten, voert door een reeks nationale parken, natuurgebieden die je once in a lifetime moet ontdekken. In het Merengebied, op de grens met Chili, in de nationale parken Puyehue, Villarrica en Huerquehue, zie je de besneeuwde vulkaantoppen weerspiegelen in het kristalheldere water. Het hoogtepunt is Zuid-Patagonië met het Chileense wandelparadijs Torres del Paine en de gletsjerwereld van Perito Moreno. Na al dat natuurgeweld kan je ‘uitblazen’ in de bruisende hoofdstad Buenos Aires. De reis staat model voor wat SNP altijd voor ogen heeft: het mooiste bieden van wat er op een bestemming te zien is.

    SNP Individuele rondreizen in Costa Rica: De Tuin van Centraal Amerika

    Van groene jungle tot palmenstrand, met onderweg vulkanen, nevelwouden, watervallen. Bewoond door slingerapen, gordeldieren, miereneters en vogels-in-duizend-kleuren. Dat is Costa Rica waar meer dan 30 % van de oppervlakte van het land beschermd natuurgebied is. Er zijn geen grote afstanden, dat is leuk, geen tropische ziekten, het is er veilig en de toeristische infrastructuur is uitstekend. In dat prachtige Costa Rica neem je met een huurauto het heft in eigen handen en SNP Natuurreizen toont je de mooiste routes. De kids gaan mee want hen wacht verwondering en avontuur.

    • De 14-daagse rondreis Costa Rica met de Kids is een reis vol afwisseling voor ouders en kinderen, in een 4X4 huurauto, langs de backroads van Costa Rica.
    • De 15-daagse rondreis Costa Rica – Puur Natuur voert je langs de parels van het land, door het Marino Ballena Nationaal Park. Langs weinig betreden paden ontdek je de grote biodiversiteit van fauna en flora. Het gaat van de ene beschermde biotoop naar de andere, met een handig routeboek + kaart, en overnachten doe je in mooie natuuraccommodaties. Dit is de ultieme reis voor rustzoekers en natuurliefhebbers.
    • De 14-daagse rondreis Costa Rica Noord is als een onderdompeling in ongeëvenaarde natuurpracht, een actieve reis die eindigt met een strandverblijf op het Nicoya Schiereiland. Tijd om te luieren of om nog meer natuur te zien zoals het zeldzame ecosysteem van het Cabo Blanco reservaat. Vergeet je camera niet want in de Tuin van Centraal Amerika ontmoet je felgekleurde kikkers, kaaimannen, kolibries, neusbeertjes en koraal. Dichter bij de natuur kan je niet komen.

    Info: www.snp.nl

    06-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vendée toerisme stelt 9 outdooractiviteiten voor

    In de Vendée zal de natuur je keer op keer verrassen! Vendée Toerisme geeft je 9 tips om adembenemende landschappen en nieuwe outdooractiviteiten te ontdekken…

    1. Fietsen op het eiland Noirmoutier: Er zijn meer dan 80 kilometer fietspaden om het eiland te ontdekken. Langs het kronkelende pad in het hartje van de zoutpannen ontdek je de wereld van de zoutzieders. Van april tot september bieden ze in de late namiddag begeleide bezoeken aan. Met een beetje geluk kom je onderweg ezels tegen, die wachten op een knuffel... www.ile-noirmoutier.com
    2. Kajakken op zee aan het Ile d’Yeu: Van 7 tot 77 jaar en ouder, alleen, met tweeën of in groep, iedereen vindt kajakken geweldig! De meest voorzichtige kajakkers blijven dicht bij het strand, maar nieuwsgierigen wagen zich van baai naar baai om een andere kant van het eiland te zien. Ontdek Ile d’Yeu als nooit tevoren tijdens een begeleide kajaktocht of een vervolmakingsstage voor wie meer lef heeft.
    3. Kitebuggyen aan het watersportcentrum van Saint-Jean-de-Monts: sensatie verzekerd! Een kitebuggy is een laag karretje met drie wielen waarmee je over het strand scheert dankzij een vlieger en windkracht. Leer deze sport en ervaar de kick van kitebuggyen op kilometerslange fijnezandstranden. Ontdek de Côte de Lumière en de mooiste stranden van het Pays de Saint-Jean-de-Monts tegen snelheden van ongeveer 3 keer de windsnelheid.
    4. Les Sables d’Olonne : een ludieke en ecologische tocht met de segway of ebikeboard: Bezoek tijdens je verblijf in de Vendée in alle rust en gezelligheid de badplaats Les Sables d’Olonne samen met vrienden of familie. Met de segway of ebikeboard verken je de steegjes in het stadscentrum en de Remblai, de promenade langs de zee… www.atlantic-gyropode.com
    5. Saint-Gilles-Croix-de-Vie: watersporten en oesters smullen : In een rustgevende omgeving tref je deze oude oesterhut aan, die omgebouwd werd tot een watersportcentrum en oesterbar. Je kunt kanoën of peddelsurfen op de rivieren de Vertonne en de Auzance in het hartje van het moerasland of richting de oceaan trekken. En daarna is het tijd om oesters te degusteren met een lokale wijn en te genieten van de zonsondergang over het moeras. www.octosup.fr
    6. Vendée Vallée : géocaching: Geocaching is een moderne schattenjacht. Het is een buitenspel waarbij je een gps gebruikt om caches (verstopplaatsen) te vinden. In Chantonnay, Pouzauges, Rocheservière, Montaigu en Refuge de Grasla ontdek je zo op een ludieke manier het rijke erfgoed van Vendée Vallée. www.geocaching.com/play
    7. Wandelen langs de Sentier de l’Orme : Unieke wandeltocht van 4 kilometer op de rechteroever van de Yon. Je moet het gedaan hebben om het te geloven. Want langs dit parcours liggen tal van schatten verscholen, zoals het prachtige Logis de l’Aubonnière uit de 13de eeuw, de granieten rotsen ‘Chaos de Piquet’, de legendarische site Pierre aux Fées en een uitkijkpunt met een adembenemend uitzicht op de vallei.
    8. Rustige wateractiviteit: varen vanaf de aanlegsteigers van het Marais poitevin: Het door de mens aangelegde natte moerasland is een ongelofelijk labyrint van waterwegen verscholen onder knotessen en populieren. Hier glijden traditionele bootjes en kano’s zachtjes over het water met zijn vele vertakkingen. Je wordt er ondergedompeld in een idyllische omgeving aan de voet van de romaanse abdijen, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. www.la-venise-verte.com
    9. Vliegen over de baai van L’Aiguillon met de vliegclub van La Tranche-sur-Mer: De vliegclub van La Tranche-sur-Mer, gesticht in 1989, ligt vlak bij de Atlantische Oceaan, op ongeveer 1 kilometer van de stranden en het stadscentrum. Deze vliegclub biedt ‘verkenningsvluchten’ aan om de kust en de omgeving te ontdekken: panorama van de kustlijn, Fort Boyard vanuit de lucht... www.aclatranchesurmer.fr

     

    Voor meer informatie: www.vendee-toerisme.nl

     







    05-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend break in buisend Newcastle

    Ben je op zoek naar een aparte bestemming voor een citytrip, dan zit je alleszins goed in Newcastle upon Tyne. De bruisende stad, in het noorden van Engeland is een geheimtip om te ontdekken. Dankzij het interessante vluchtschema van bmi regional (vrijdagavond heen – zondagavond terug) is Newcastle ideaal als weekendtrip.

    Wat te zien? De Grainger Market, de voormalig grootste indoormarkt van Europa, herbergt ’s werelds kleinste Marks and Spencer winkel en heel wat kraampjes met verse producten. Topbezienswaardigheid is het beeld ‘Angel of the North’. Het kunstwerk van Antomey Gormley is 20 meter hoog en heeft vleugels van 54 meter. Het is het symbool van stad en regio. Andere niet te missen bezienswaardigheid is het BALTIC Centre, een museum voor hedendaagse kunst. Je hebt er een prachtig panorama op Newcastle Gateshead. Ernaast staat de al even opvallende Sage, een muziekcentrum van glas en roestvrij staal, ontworpen door de gerenommeerde architecten Lord Foster en Mott MacDonald. In het wetenschappelijk museum Life Science Centre, ben jij de wetenschapper. Je kan er zelf iets uitvinden en ontdekken. Vanaf 27 mei is er een nieuwe tentoonstelling ‘Dino Jaws”, met een levensgrote T. Rex.

    Waar eten? Een must is een etentje in Blackfriars, het oudste restaurant van het Verenigd Koninkrijk. Het ligt in een Middeleeuws klooster en je kan er terecht voor typische Engelse gerechten. Voor nog meer ‘fine dining’ zit je goed in het toffe Cook House, een beetje ‘verstopt’ in twee omgebouwde containers! Het is een uitstekend adres voor ontbijt of lunch. In The Tyneside Bar Café kan je terecht voor een lekkere snack of drink in de bar, terwijl je gratis naar een film kijkt, geniet van live muziek of een quiz speelt.

    Waar drinken? Volgens de locals is pub De Tyne het best bewaarde geheim van Newcastle. De bar beschikt over een gratis jukebox, en heeft een karakteristieke biertuin bij de rode baksteenboog van de Glasshouse Bridge. The Free Trade Inn was de favoriete pub van Jimi Hendrickx, en is ook bekend vanwege zijn twee biertuinen en van het uitzicht op Newcastle en Gateshead. Ook The Bridge Tavern is een aanrader. Hier kan je proeven van een lekker biertje, rechtstreeks getapt van de eigen micro-brouwerij. Cocktail-lovers moeten zeker naar The Alchemist. Er worden cocktails moleculair samengesteld. Het maken van de cocktail is puur entertainment.   Pleased to Meet You heeft meer dan 50 soorten gin, maar ook lokale en internationale ambachtelijke bieren, cocktails en sterke dranken.

    In Newcastle is er zoveel te zien en vooral zoveel te beleven dat je een weekend makkelijk kan vullen zonder één moment verveling.

    Het vluchtschema van bmi regional is uiterst interessant voor een weekend citytrip. Afreis Brussels airport op vrijdag 21u10, aankomst in Newcastle om 21u35. Afreis Newcastle op zondag 17u05, aankomst in Brussel om 19u30. Reistijd van deze directe vlucht: 1u25

    Bmi regional vliegt 2 keer per dag van Brussel naar Newcastle: 09:50 tot 10:15, of 21:00 tot 21:25. Er zijn terugvluchten om: 06:25 tot 08:50, of 17:05 tot 19:30. Een vliegticket Brussel – Newcastle heb je vanaf € 93 enkele reis.

    bmi regional is een van de meest stipte luchtvaartmaatschappij van Engeland, met een fantastische service aan boord. Je kunt tot 30 min. voor vertrek inchecken en 23 kg bagage gratis meenemen. Aan boord geniet je van gratis snacks en drankjes.

    Meer info en reservaties op www.flybmi.com  

    bmi regional beschikt over een vloot van 18 Embraertoestellen van het type 135 en 145. De luchtvaartmaatschappij voert meer dan 400 lijnvluchten per week uit en stelt meer dan 400 werknemers tewerk. bmi regional’s netwerk telt 35 bestemmingen in 11 Europese landen. De luchtvaartmaatschappij biedt ook chartervluchten aan en vliegt nog voor andere maatschappijen.

    Haar netwerk omvat: Oslo en Stavanger (Noorwegen), Brussel (België), Esbjerg (Denemarken), Toulouse, Nantes en Parijs (Frankrijk), Graz (Oostenrijk), Bremen, Frankfurt, Düsseldorf, Hamburg, Nuremberg, München en Rostock (Duitsland); Milaan Malpensa en Milaan Bergamo (Italië), Lublin (Polen), Göteburg, Jonkoping, Karlstad en Norrkoping (Zweden), Aberdeen, Birmingham, Bristol, Derry, East Midlands, Edinburgh, London Heathrow, London Stansted, Manchester, Newcastle, Norwich en Southampton (UK), Brno (Tsjechië).







    04-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 redenen waarom een camper roadtrip écht op je bucketlist moet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Volg je passie, ontdek verborgen plekjes en vind je inner outdoor hero met Camptoo. Gaat jouw hart sneller kloppen van het spotten van onontdekte plekjes? Of word jij helemaal vrolijk van rijden door uitgestrekte landschappen met slechts de sterren als navigatie? Denk dan eens aan een camper roadtrip met ‘Airbnb on wheels’ Camptoo! Van een luxe huiskamer in de sneeuw tot een tof Volkswagen busje aan het strand; het peer-to-peer platform helpt je bij het nastreven van jouw passie en het verwezenlijken van je dromen!

    Volg je eigen pad met Camptoo: Hoe zij dit doen? Via hun deelplatform biedt Camptoo de mogelijkheid om een camper of caravan direct van de eigenaar te huren. Op deze manier draag je niet alleen je steentje bij aan het milieu, maar start jij je roadtrip ook gegarandeerd met een uniek en persoonlijk kampeermiddel! Twijfel je nog over het maken van een all season camper roadtrip? Lees dan vooral deze 10 redenen waarom deze niet mag ontbreken op je bucketlist!

    1. Laat je leiden door je passie: Ben jij geboren op een surfplank, tik je graag alle festivalletjes af of val je als een blok voor lokale foodtentjes tijdens jouw stedentrip? Volg dan jouw passie met een camper roadtrip! Zo heb je altijd alles bij de hand en ben je volledig in charge over wat je doet, waar je slaapt, en waar je de volgende dag heenrijdt. Want iedereen doet toch het liefst waar hij of zij zelf het meest gelukkig van wordt?!

    2. Ultieme vrijheid: Verliefd op het ultieme vrijheid-gevoel dat backpacken je geeft maar ben je wel op zoek naar een wat meer laid back manier van reizen? Bepaal dan zelf je route tijdens een camper roadtrip! Is het gaan regenen op plek A of ligt er niet genoeg sneeuw voor jouw winterse avontuur op plek B? Geen zorgen, dan rijd je gewoon verder naar de volgende bestemming!

    3. Hidden gems: ‘Lonely’ Planet? Zo lonely is het tegenwoordig niet meer op al die bekende travel hotspots! Ben jij juist op zoek naar dat ene verlaten strandje of nog verborgen dorpje? Ontdek ze met je eigen camper! Wedden dat jij straks met een rugzak vol nieuwe verhalen en goede adresjes thuiskomt?

    4. Off the radar: Radio aan, handjes aan het stuur, voet op het gaspedaal en ‘off the radar you go’! Rijd weg van de WiFi en ontsnap voor even aan de dagelijkse berichtjes op social media en email. Kom helemaal tot jezelf en geniet weer van de basics: uitgestrekte landschappen, tjilpende vogeltjes en slechts de vraag wat er vanavond op de BBQ ligt. Die toffe kiekjes delen op Instagram kan altijd later nog!

    5. Vakantiedagen versus reisdromen: Reality check! Het arbeidersleven brengt je vaak een x aantal vakantiedagen per jaar. Zomaar drie maanden op pad met je backpack wordt dus een stukje lastiger. Wat nu? Kies voor een nanovakantie met camper dichterbij huis! Roadtrip een paar dagen door Italië of breng een bezoek aan de Spaanse kust; echt wel dat jij alsnog die reizigers vibe voelt. Bonus: je hoeft die zware rugzak niet meer mee te slepen én hebt altijd een slaapplek bij de hand!

    6. Vind je inner outdoor hero: Blaas het stof van je wandelschoenen of wax je snowboard nog eens extra: jouw inner outdoor hero staat te trappelen om zich weer van zijn beste kant te laten zien! Spot jij tijdens jouw camper roadtrip de perfecte start voor een hike in Schotland of de beste poedersneeuw in Oostenrijk? Geen probleem. Zet jouw basecamp langs de kant van de weg en word (weer) één met de natuur!

    7. Samenzijn: Vind niet alleen je eigen inner hero via de camper roadtrip maar ontdek ook die van een ander, simpelweg door weer tijd te hebben voor elkaar. Met een groep vrienden losgaan op hitjes onderweg, een fijne picknick in de natuur met je geliefde, het ontmoeten van locals of het spelen van spelletjes met de fam; dat is waar het allemaal om draait!

    8. Comfortabel combineren: Combineer een paar dagen citytrippen met een bezoek aan die hippe lokale markt langs dat ene plattelandsweggetje en rijd vervolgens nog even door voor wat strandvertier: met de camper roadtrip zie je meer op een comfortabele manier! Dankzij jouw mobiele huisje heb je alles bij de hand en mix & match je gemakkelijk meerdere soorten reizen in één.

    9. Roadtrip die routes: Rijd in de voetsporen van de Tour du France, door de indrukwekkende natuur van de Noorse fjorden of langs de pittoreske en gekleurde huisjes, geplakt tegen de Italiaanse bergen van de Amalfi kust: er zijn genoeg mooie routes om op jouw eigen manier te ontdekken en die meer dan bucketlist-waardig zijn!

    10. #VolgJeEigenPad: Uit dus die navigatie, weg die technologie en vergeet je uiteindelijke bestemming. Het is de reis zelf waar het uiteindelijk om draait! Voel jij dus ook zo’n behoefte om naar je hart te luisteren? Om ’s ochtends wakker te worden met de vrijheid om jouw eigen pad voor die dag uit te stippelen? Camper roadtrippen it is!

    03-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miracles by Elena for kids collection

    De moeder-dochter collectie "Miracles by Elena for Kids" is een schot in de roos! De collectie wordt genoemd naar het schattig dochtertje van Annelien Coorevits die duidelijk mama’s modegenen meegekregen heeft. De collectie bestaat uit fijne, enkelvoudige armbandjes in dezelfde materialen als de volwassen lijn. Mama’s handtas is ook in mini versie verkrijgbaar. Een nieuwe toevoeging dit seizoen, zijn de fijne haarbanden.

    Een deel van de winst van deze kidscollectie gaat naar het Kinderkankerfonds. Zowel Annelien als haar man, steunden al eerder dit goede doel.

     

    Trailer van achtste Star Wars film zet de ruige Wild Atlantic Way in Ierland in de spotlight

    Er werd al volop over gespeculeerd en er is reikhalzend naar uitgekeken, de nieuwe trailer voor Star Wars: Episode VIII The Last Jedi is dit weekend gelanceerd en prikkelt de fans met fragmentjes van het plot dat is gefilmd op de ruige locaties aan Ierlands Wild Atlantic Way. De regisseur van Episode VIII, Rian Johnson en zijn locatie-scouts waren zo onder de indruk van de Wild Atlantic Way dat zij er twee keer hebben gefilmd. Ze kozen het noordelijke schiereiland Malin Head in Donegal en de kusten van Clare, Kerry en Cork om de planeet Ahch-To in The Last Jedi gestalte te geven. De trailer pakt het verhaal op vanaf het iconische moment in The Force Awakens, wanneer Rey Luke Skywalker vindt op de grillige traptreden van Skellig Michael, een eiland voor de kust van Kerry, dat met een fantastische luchtopname in beeld wordt gebracht.

    Ontdek meer over de Ierse filmlocaties voor Episode VIII en de ervaringen van de cast in Ierland: http://www.ireland.com/nl-nl/artikelen/star-wars-episode-viii/

    Star Wars: Episode VIII The Last Jedi komt op 13 december in de bioscoop.

     

    Een kijkje achter de schermen bij Nordic Living en Pure Wood Design

    Interieurgoeroe Mascha Beekmans over haar passie voor woondecoratie: België kent de laagste startersgraad voor vrouwen in de Europese Unie, een triestig record. Voor elke zelfstandige vrouw, zijn er twee mannen die een eigen zaak beginnen. De ondernemingsgeest is er wel, maar de drempel is nog te hoog. Er is daarom grote nood aan rolmodellen, girlbosses die ondanks praktische bezwaren toch voor hun droom van een eigen zaak zijn gegaan. Wij spraken met Mascha van woonwebshop Nordic Living en Pure Wood Design.

    Hoe is jouw passie voor interieur ontstaan? “Een passie voor interieur was er altijd al. Tijdens mijn studie had ik altijd al het idee dit ooit te gaan professionaliseren en er ‘mijn boterham mee te gaan verdienen’. Ik denk dat het vooral ook de hele sterke behoefte was om zelfstandig te werken en een eigen richtig te geven aan onze carrière. Toen mijn man Hugo met het eerste idee kwam, kon ik dan ook niet anders dat dit breed te omarmen. Ik had enkel een klein zetje nodig.”

    Wat is de sleutel van het succes geweest? “Passie voor wat je doet is zo ontzettend belangrijk. Je bent in staat dit over te brengen op de klant. Je bent oprecht enthousiast in wat je maakt, wij doen geen kunstjes of vertellen verhalen. Wij doen iets waar wij zelf een grote passie voor hebben: mooie dingen maken en anderen hier ook enthousiast voor maken!

    Wij hebben ons concept van PURE Wood Design direct online en offline uitgerold. Dat wilden we meteen goed doen. Klanten een fysieke plek geven om de meubelen te komen bekijken, maar ook online is geïnvesteerd in een goed internetplatform met reputatie op vlak van vindbaarheid. Voor zowel PURE Wood Design als Nordic Living hebben we vrij snel nieuwsbrieven ingezet en is sociale media een belangrijk kanaal geworden, Nordic Living kent inmiddels een grote achterban met Facebook-fans. Je moet zorgen dat je goed gezien wordt via vele verschillende kanalen.“

    Was het een moeilijk parcours om jullie eigen meubelmerk te lanceren? “Ik zie ons parcours niet als moeilijk, maar het gaat soms met vallen en opstaan. Je leert van beslissingen die je samen genomen hebt en haalt hier leermomenten uit voor een volgende keer. Zo zien wij het nog steeds. Het brengt je verder zolang je er met passie en een open visie in staat. We hebben ons niet laten leiden door bezorgde (en goedbedoelde) adviezen uit onze omgeving. Natuurlijk hebben we ook ‘opofferingen’ gedaan. Het sociale leven stond enige tijd op een lager pitje en de kinderen hebben ook moeten leren omgaan met de nieuwe situatie.”

    Je bent zelf recent verhuisd, wat voor huis is het? Welke verbouwingen heb je gedaan?

    “Ons nieuwe huis is een ouder huis maar erg modern van binnen. Dit is ook meteen het leuke aan het huis. Van buiten een huis hoe het moet zijn: hoe een kind het zou tekenen bijna. Van binnen een hele lichte en open woning met veel verrassende elementen. Wij hebben geprobeerd de sterke karakteristieken van het huis nog meer te benadrukken. We hebben storende muurtjes en plafonds weggehaald. Het resultaat: veel licht en onderling contact door de openheid. Dit vind ik ook meteen het meest bijzondere aan ons huis: de open ruimtes en de speelse onderdelen.”

    Hoe zou je je eigen interieurstijl omschrijven? “Onze stijl is een afgeleide van de producten die wij zelf maken en aanbieden. Wij kunnen alleen maar verkopen wat wij ook zelf mooi vinden! Het is dan ook een hele pure stijl met Scandinavische elementen. Veel hout en natuurlijk producten. Veel lichte kleuren met zachte accenten.”









    02-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Good boy, bad boy' zomertentoonstlling Koksijde
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een expo die focust op de invloed van fotografie, videokunst en collages op het portret. Dat is het opzet van Good Boy Bad Boy in het in 2016 geopende Kunstencentrum Ten Bogaerde in Koksijde. Ga dat zien en wie weet verandert deze expo ook jouw manier van kijken naar het portret.

    Van 24 juni tot 24 september wordt in de prachtig gerestaureerde schuur van het Kunstencentrum Ten Bogaerde de collectie van Frac Nord-Pas de Calais getoond. Het is een heel specifieke tentoonstelling: de sociale en psychologische betekenis van het portret, in de kunst van 1970 tot heden, wordt in beeld gebracht. Dat gebeurt aan de hand van popiconen als Amy Winehouse en The Who, historische figuren als Hercules. De hoofdmoot van de tentoonstelling is werk uit de collectie van het Regionaal Fonds voor Hedendaagse Kunst in Duinkerke, het oeuvre van Mario Merz, Bruce Nauman, Hedi Slimane, Christophe Boulanger, Urs Lüthi, Margot Zanni e.a. Deze kunstenaars hebben een relatie met het portret, via fotografisch werk, videokunst en collages. Wat is hun invloed op het portret en hoe wordt de manier van kijken ernaar door deze kunst beïnvloed ? Je kan het zelf ervaren tijdens de komende zomermaanden, van dinsdag tot vrijdag 11-18 u, zaterdag en zondag 10-18 u.www.koksijde.be/kunstencentrumtenbogaerde

    Kunst Smaakt

    Voor een kunstige, culinaire nocturne ga je ook naar Kunstencentrum Ten Bogaerde in Koksijde. Daar wordt op 29 juni om 19u Kunst Smaakt georganiseerd.

    Wie kent ze niet, de stillevens uit de barok, de verfijnde schilderijen met weelderig, exotisch fruit ? Soms heerlijk en verrukkelijk, soms rottend en bloedend, maar altijd met een mysterieuze boodschap. Kunst, eten en leven waren altijd met elkaar verbonden, van Lascaux tot Jan Fabre.

    Vandaar Kunst Smaakt dat ruimte en tijd geeft voor een dialoog tussen de culinaire kunst van het sterrenrestaurant Ten Bogaerde en de kunst uit de collectie van het Frac Nord-Pas de Calais. Meesterkok Iain Wittevrongel en An Taillieu laten zich inspireren door de conceptuele kunstwerken uit de Expo Good Boy Bad Boy.

    Hoe die culinaire creaties er uit zien en vooral hoe ze smaken kan je met al je zintuigen beoordelen. Afspraak op 29 juni voor Kunst Smaakt. Plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven: cultuur@koksijde.be of 058 53 34 40.

     

     

    01-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!