Inhoud blog
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    11-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Durbuy onthaalt 6de sculptuur symposium

    DURBUY ONTHAALT HAAR 6e SCULPTUUR SYMPOSIUM OVER MONUMENTALE STEEN EEN STEEDS INTERNATIONALERE BIENNALE

     

     

    Kalksteen, leisteen, gres, puddingsteen, …steen is alomtegenwoordig op het grondgebied van Durbuy. Om dit materiaal dat zo kenmerkend is voor de regio extra aandacht te geven, is de idee ontstaan om een panel kunstenaars samen te brengen om te werken rond de steen die aanwezig is in deze regio. Met een eerste editie in 2005, is het evenement in 2009 tweejaarlijks geworden en heeft het de benaming biënnale gekregen.

    Dit jaar verwelkomt Durbuy de zesde editie van haar symposium. Een symposium dat steeds meer aan belang wint door een selectie van steeds internationalere kunstenaars voor te stellen met voor deze nieuwe editie beeldhouwers van over heel de wereld: België, Taiwan, Iran, Spanje, Zwitserland, …

    De geselecteerde beeldhouwers, elf in totaal, hebben ongeveer twee weken om een ruwe blok te transformeren in een eeuwige sculptuur die vervolgens tentoongesteld blijft in verschillende dorpen in Durbuy. Vijfenveertig werken kunnen overigens nog steeds worden bewonderd op de vele wandelwegen van de stad. Na « Grandeur et intimité des paysages de l’Ourthe Moyenne » (2005), « L’air du temps » (2009), « Colombe, libérons la paix » (2011), « Mémoire » (2013) en « Musique, langue des émotions » (2015), maken de elf beeldhouwers dit jaar werk rond het thema « Vision du monde en 3017 ».

    Drie beeldhouwers die speciaal werden uitgenodigd voor deze editie nemen deel aan het evenement; Kazuyoshi Hirai, een Japanse beeldhouwer die is uitgenodigd in het kader van de verbroedering tussen de steden Durbuy en Hanyu, Sylvie Koechlin, Franse beeldhouwer en voorzitter van de herfstbeurs in Parijs, Joroen Grillaert, een beeldhouwer die met Belgisch hout werkt, een première.

    Nieuw dit jaar zijn de peter en meter die de beeldhouwers omkaderen tijdens hun werk. Dit zijn Elizabeth Dieleman, galeriehouder (Dieleman Gallery), en Olivier Schmitz, Gouverneur van de Provincie Luxemburg. Hun rol is om de beeldhouwers bij te staan, te adviseren en aan te moedigen. Dieleman Gallery, voordien actief in de Grote Zavel in Brussel, heeft zich in 1992 voorgoed gevestigd in het kasteel van Petit-Leez. Dit historisch kasteel en haar park van vijf hectare bieden een ideaal tentoonstellingskader voor monumentale sculpturen. Dieleman Gallery, die eerst gespecialiseerd was in de beeldhouwkunst uit de 19e en het begin van de 20e eeuw, net zoals dierensculpturen, heeft geleidelijk aan haar interessegebied uitgebreid naar hedendaagse kunstenaars, met bijzondere aandacht voor jonge, Afrikaanse kunstenaars. Ze is gespecialiseerd in hedendaagse kunst en stelt gedurende heel het jaar solotentoonstellingen voor van erkende kunstenaars.

    Olivier Schmitz, sinds 1 februari 2016 Gouverneur van de Provincie Luxemburg, is afkomstig van Saint Ode en licentiaat rechten. Als groot liefhebber van cultuur, of het nu gaat om muziek, schilderkunst of literatuur, heeft Schmitz zich onmiddellijk gepositioneerd als verdediger van cultuur in de provincie Luxemburg. Hij heeft ons onlangs overigens nog herinnerd aan haar belang: « Onze maatschappij is voortdurend op zoek naar oriëntatiepunten en referenties. Die constatatie toont aan hoe cultuur een van de pijlers van de ideale maatschappij zou moeten zijn. Cultuur voedt de geesten, onze reflectie, onze hoop. Cultuur verplicht ons om onze kritische geest te blijven uitoefenen, om zelf onze opinies te vormen en onze overtuigingen te verdedigen. Ze biedt ons ook de mogelijkheid om onze argumenten te ontwikkelen ».

    EEN RIJK PROGRAMMA ROND HET SYMPOSIUM

    Gedurende vijftien dagen, van 20 mei tot 4 juni 2017, leeft de stad Durbuy op het ritme van het symposium. Restaurants, het cultureel centrum, de openbare ruimte, … worden ingenomen door evenementen rond het gebeuren. Rond de biënnale vinden talrijke activiteiten plaats, zoals workshops, wedstrijden, nocturnes en tentoonstellingen.

    1) Open ateliers in de week en het weekend : Om de jongeren in de stad meer vertrouwd te maken met kunst en meer bepaald beeldhouwkunst, stelt het comité de schoolkinderen voor om de fascinerende wereld van creatie te ontdekken door deel te nemen aan workshops rond modelleren en een bezoek aan de site van het symposium. Het doel daarvan is om hen de mogelijkheid te bieden zich te initiëren in kunst, een dialoog aan te gaan met beeldhouwers, op concrete wijze het werk van modelleren en beeldhouwen te leren kennen. De leerkrachten van de scholen hebben positief geantwoord op de uitnodiging aangezien niet minder dan 354 leerlingen deelnemen aan deze workshops die worden omkaderd door vrijwillige kunstenaars.

    De weekends openen verschillende kunstenaars uit de regio initiatieworkshops voor het grote publiek: Rogier Pierre, met een workshop beeldhouwen met hout, Annick Gillet en Patrick Fusulier, met een keramiekatelier, Anne Segers, met een seriegrafie atelier en NAJA en William Livermore, met een atelier beeldhouwen met steen.

    2) Wedstrijden

    Scholen die het wensen kunnen een project voorstellen rond het thema van het symposium, « 3017 ». Kinderen stellen een tekening van het project voor en realiseren het vervolgens in 3D. Een jury kiest een werk dat vervolgens wordt uitgevoerd als monumentale sculptuur door Naja en William Livermore. Dit werk wordt vervolgens geïnstalleerd in de school die de prijs heeft gewonnen. Daarnaast wordt een fotowedstrijd georganiseerd voor alle liefhebbers tijdens het symposium. De deelnemers moeten vijf foto’s voorstellen. Een jury van professionals selecteert de laureaten.

    3) Tentoonstellingen

    De werken van de tentoongestelde beeldhouwers worden tentoongesteld in negen restaurants van de stad (Victoria, Guesthouse, Azur en Ardenne, Saint Amour, Le Parc, Lavie est Belle, Fou du Roy, Durbuy Ô, Mont des Pins et Ferme des Oliviers). Daarnaast wordt ook een tentoonstelling van kunstenaars uit de regio georganiseerd in het Centre Culturel de Barvaux sur Ourthe.

    PRAKTISCHE INFORMATIE : DATA 20/05/2017 > 4/06/2017 - ADRES : Parc Juliénas - Barvaux sur Ourthe - Durbuy

    Toeristische dienst van Durbuy - T +32 (0)86 21 98 68 - tourisme@durbuy.be - www.symposium.durbuy.be

     

    11-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La redoute en Brigitte Bardot

    La Redoute x Brigitte Bardot: een eerste capsulecollectie mode en interieur.

     

    La Redoute lanceert samen met het merk Brigitte Bardot zijn eerste capsulecollectie mode en interieur. La Redoute gaat in zee met het merk Brigitte Bardot en lanceert de eerste capsulecollectie die de modewereld en het interieurfront met elkaar verzoent. Het werd een romantische collectie bestaande uit 24 items die het bohémienleven in de Provence voor de geest roepen: het exotische vintagekarakter van een rotanstoel, de seventies charme van een rond vloerkleed in gehaakt katoen, de romantiek van een lange kanten jurk, de gipsystijl van een geknoopte tuniek …

    De capsule is voortaan beschikbaar op www.laredoute.be:

     

    RITUALS - THE RITUAL OF KARMA

     

    Doe wel en het goede zal je tegemoet komen met de hernieuwde Karma-collectie. Na het enorme succes van de limited edition van vorige zomer en op algemeen verzoek van onze fans hebben wij besloten om de geur van de Karma collectie aan te wenden voor onze nieuwe zomer collectie: The Ritual of Karma. Een unieke combinatie van lichaamsverzorgings- en zonneproducten met positieve zomer vibes. Zorg je goed voor jezelf, dan zul je veel terugkrijgen in de vorm van geluk. De bodyproducten combineren het zoete, florale aroma van de heilige lotus met de voedende kracht van biologische witte thee wat een aparte zomerse sfeer oproept. De zonneproducten bevatten een krachtig natuurlijk antioxidantencomplex gebaseerd op biologische witte thee, natuurlijke vitamine E en ginkgo biloba.













    10-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandelknooppuntennetwerk: Picardisch Wallonië te voet!

    Pays des Collines”

     

    Na het 1600 km lange fietsknooppuntennetwerk in Picardisch Wallonië uitgestippeld en ontwikkeld te hebben, presenteren het Huis voor Toerisme van Picardisch Wallonië en IDETA vandaag het nieuwe wandelknooppuntennetwerk van Picardisch Wallonië: 350 km met knooppunten bewegwijzerde wandelroutes in het Pays des Collines.

    Picardisch Wallonië, een uitgestrekte lusthof vol bergen en dalen op een steenworp van Rijsel, Brussel, Bergen en Kortrijk. Picardisch Wallonië is de bakermat van een honderdtal ambachtelijke bieren, van talloze rustieke herbergen en restaurants, en van druk bijgewoonde feesten. Het bezit een rijk en uniek erfgoed, evenals fascinerende steden, zoals Doornik de gezellige, Ath de reuzenstad Lessines en haar Gasthuis Onze- Lieve-Vrouw met de Roos, Beloeil en haar kasteel, Enghien en haar uitzonderlijke park. Met zijn twee natuurparken biedt het zijn inwoners kilometerslange wandelingen in een behouden natuurlijke omgeving. In het noorden, het Natuurpark van het Pays des Collines (Elzele, Vloesberg, Frasnes-lez-Anvaing, Mont-de-l’Enclus, het noord van Aat) is zeer populair bij wandelaars omwille van zijn wilde en heuvelachtige landschappen, zijn pittoreske erfgoed, zijn goede tafels en zijn lokale producten. Ook zijn fantastische folklore niet te vergeten! Hier betoveren heksen, reuzen en legenden de ongewone wandelwegen en het bucolische land bezaaid met wilgenbomen, bosjes en beboste heuvels. Ontdek deze bovennatuurlijke wegen in de loop van de 350 km aan wandelingen.

    Picardisch Wallpnië te voet -Pays des Collines

    Picardisch Wallonië te voet in het Pays des Collines, dat is 350 km bewegwijzerde wandelroutes met een knooppuntensysteem. Het nieuwe wandelknooppunten-netwerk van Picardisch Wallonië omvat de gemeenten Mont-de-L’Enclus, Frasnes-Lez-Anvaing, Ellezelles, Flobecq en het noorden van Celles en Ath. Het netwerk is volledig aangesloten op het aangrenzende netwerk van de Vlaamse Ardennen en de Leiestreek.

    Het nieuwe wandelknooppuntennetwerk van het Pays des Collines is samengesteld uit ongeveer 100 km paden, 30 km groene routes (Voies Vertes) en kleine landweggetjes. Wandelaars en liefhebbers van mooie landschappen beleven er eindeloze wandelpret. Verder krijgt u de kans om (opnieuw) kennis te maken met de te toeristische bezienswaardigheden van het Pays des Collines (Het Huis van het Pays des Collines, het Huis van de Wandelaars, het Huis van de geneeskrachtige Planten, het Ecomuseum van het Pays des Collines, de tuinen van La Grange, de Ezelboerderij van het Pays des Collines) en de vijf artistieke routes van het Pays des Collines (het Pad van het Vreemde, het Circuit van de geneeskrachtige Planten, het betoverde Pad, het Pad van de Liefde en het Circuit van het licht). Mooie wandelingen in het vooruitzicht!

    Waarom onze aandacht richten op het Pays des Collines ?

    Het Pays des Collines richt zich op ecotoerisme waarin prachtige landschappen, lekker eten en goed leven de wortels vormen van een harmonieuze en duurzame toeristische ontwikkeling. Bezoekers aan het Pays des Collines kunnen al een tijdje kiezen uit heel wat klassieke wandelroutes. Met het natuurpark van de Vlaamse Ardennen in onze achtertuin, leek het ons gepast om dezelfde weg in te slaan en alle afzonderlijke wandelroutes te verbinden.

    Die gebundelde wandelroutes bieden heel wat meer mogelijkheden voor wandelliefhebbers die de streek met familie, als koppel, met vrienden of in groep komen ontdekken. Bovendien kan de horeca een groter publiek aantrekken dankzij het natuurpark waar mensen hoofdzakelijk naartoe trekken om te wandelen of te fietsen.

    Kaarten:

    > De wandelknooppuntenkaart van het Pays des Collines: De viertalige (FR, NL, EN, DE) wandelknooppuntenkaart presenteert op gedetailleerde wijze de 350 km bewegwijzerde routes en zet bovendien het gebouwde en natuurlijke erfgoed van de streek in de kijker, samen met de toeristische bezienswaardigheden en de vijf artistieke routes van het Pays des Collines.van het Pays des Collines. De kaart is verkrijgbaar aan € 7 in de toeristische informatiepunten van het Pays des Collines en op wapishop.be

    > Voorgestelde wandelknooppuntenroutes kunnen ook gedownload worden via www.wapinature.be

    > WORDT VERWACHT Uitgave voorzien deze zomer : De Wapibox voor wandelaars – 50 bewegwijzerde routes in heel Picardisch Wallonië - 7 historische en artistieke interpretatieparcours inbegrepen.









    09-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glamping Slovenië

    De beste Glamping adresjes in Slovenië. Dat Slovenië zoveel kampeerders aantrekt is niet verwonderlijk. Het kleine land, geborgen tussen de Alpen en de Adriatische Zee en het landschap is afwisselend. Er is een prima infrastructuur voor kampeerders en het groene land kan uitpakken met enkele originele glampings. We zetten alvast enkele bijzondere adresjes op een rij.

    De grootste troef van Slovenië is de onaangetaste natuur. Meer dan tien procent van de oppervlakte is beschermd natuurgebied. Je treft er ook verschillende landschappen aan: de Julische Alpen, de karstgebieden, de indrukwekkende rivierdalen en de zonnige kust. Dit is een bestemming voor natuurliefhebbers en actieve recreanten en dus ook liefhebbers van kampeertoerisme. Je vindt campings in de meest groene hoekjes van elke regio en Slovenië kan uitpakken met originele glampings (glamorous camping) met luxe en een bijzondere sfeer.

    Het meer van Bled is één van de top kampeerplaatsen van het land. Dat komt vooral door het sprookjesachtig natuurschoon. Voor Glamping liefhebbers is er Garden Village Bled, een milieuvriendelijk complex met accommodaties in boomhutten en tenten met een houten hot tub. Het resort ligt op 300 meter van het meer en er is een strandbar, een massagewaterval, zwembaden, sauna en wifi.

    In het oosten van Slovenië ligt tussen de wijngaarden Gozdne Vile Glamping. De vijfsterren camping is het neusje van de zalm wat betreft nieuwe kampeertrends. In het hart van de natuur staan luxueuze houten hutten waarin het ook ’s winters heerlijk warm is. Aantrekkelijk zijn ook de houten kuipen met warm water, naast elke hut. Het water wordt verwarmd met een houtvuur en je kan er met zijn tweetjes in. Uiteraard een aanrader voor de romantische zielen.

    In de bossen van centraal Slovenië logeer je in de houten tenten van Idila Park. Het is een unieke plek voor wandelingen en om te zwemmen in het Bloke Meer (www.blosko-jezero.si). Ook de Rivier Kolpa in de regio Bela Krajina in het Zuiden van Slovenië is een geheimtip voor kampeerders én liefhebbers van kanovaren. In het gloednieuwe Kolpa Resort kan je verblijven in een van de tenten of huisjes naast het natuurlijke zwembad.

    Een kampeervakantie langs de Soča rivier is ronduit fantastisch. De natuur is subliem, het rivierwater waarin je kan zwemmen is kristalhelder. Er is geen lichtvervuiling waardoor je ’s avonds geniet van een imponerende sterrenhemel. Langs de rivier kampeer je in Kamp Koren, dat omwille van de milieuvriendelijke uitbating een eco-label van de Europese Gemeenschap mocht ontvangen.

    Meer informatie: www.slovenia.info





    08-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIM X-temp: altijd droog en fris, perfect op temperatuur

    DIM innoveert en lanceert de actief thermoregulerende X-Temp technologie. Warm weer, naderende deadlines, stress, een sollicitatiegesprek, een presentatie voor een grote groep, een eerste date, rechtstaan in een overvolle bus of fysieke arbeid. Elke man komt vroeg of laat wel eens in een situatie terecht waarin het zweet hem letterlijk en figuurlijk uitbreekt.

    DIM komt met de lancering van de revolutionaire X-Temp technologie met dé oplossing tegen warmteaanvallen. Dankzij de behandeling met een actieve thermoregulator toegepast op de vezels van het textiel, zorgt X-Temp voor een verkoelend effect wanneer de lichaamstemperatuur stijgt. Hydro-functionele polymeren bevorderen de afscheiding van water op de stof, zorgen voor een betere absorptie van water in de vezels en versnellen de verdamping van vocht.

    Andersom, houdt de stof ook warmte vast bij een koude omgevingstemperatuur, doordat de polymeren van het textiel zich gaan sluiten. DIM X-Temp garandeert dus de ideale lichaamstemperatuur, in eender welke situatie.

    DIM X-Temp garandeert een onvergelijkbaar comfort. Dus geen kriebelende labels in de t-shirts, boxershorts en slips, enkel een bedrukking aan de binnenzijde van de producten. Ook de zachte tailleband en het CotonStretch materiaal waarin de technologie verpakt zit, dragen daaraan bij.

    Thermoregulerend: Bevat hydro-functionele polymeren die: •de afscheiding van water op stof bevorderen, •voor een betere absorptie van water in de vezels zorgen, •de verdamping van vocht versnellen

    Actief:Activering van het proces wanneer de lichaamstemperatuur stijgt.

    Exclusieve eigenschappen voor een sterke belofte:•vochtverdampend, •droog en fris in eender welke situatie, •behoudt de ideale temperatuur

     

     

     

     







    07-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De reistoppers van Latijns Amerika, Argentinië en Costa Rica
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Cultuurhistorische rijkdom en oogverblindende natuurpracht zijn de grote troeven van Latijns Amerika. SNP Natuurreizen weet als geen andere reisorganisator het allermooiste van dit continent te verpakken in aantrekkelijke reisprogramma’s. Zoals de individuele rondreizen Argentinië en Costa Rica, een mix van hoogtepunten en geheimtips.

    Reizen naar Latijns-Amerika zit in de lift. Argentinië en Costa Rica zijn topbestemmingen en logisch dus dat SNP Natuurreizen er ook mee uitpakt. Duurzaam en avontuurlijk zijn de sleutelwoorden van deze individuele rondreizen. Dat geldt zeker voor Argentinië waar het reisprogramma zich concentreert in het zuidelijke Patagonië, waar de natuur overweldigt en het avontuur nooit ver weg is. Wie duurzaam reizen in gedachten heeft, komt automatisch in Costa Rica terecht. Het Midden-Amerikaanse land is een voortrekker op het vlak van duurzaam toerisme en natuurbehoud.

    Met SNP Natuurreizen ervaar je op een unieke manier de grootse natuur van Argentinië en de duurzame aanpak van Costa Rica. Met rondreizen van twee tot drie weken word je op een onvergetelijke manier ingewijd in de pracht van de reistoppers van Latijns-Amerika.

    SNP Individuele rondreis Argentinië + Chili: Natuur in overvloed

    Het programma van de reis door ‘Het Land van de Tango’ is een aaneenschakeling van hoogtepunten. De 22-daagse rondreis Patagonië & Lake District, met huurauto en in hotels en trekkershutten, voert door een reeks nationale parken, natuurgebieden die je once in a lifetime moet ontdekken. In het Merengebied, op de grens met Chili, in de nationale parken Puyehue, Villarrica en Huerquehue, zie je de besneeuwde vulkaantoppen weerspiegelen in het kristalheldere water. Het hoogtepunt is Zuid-Patagonië met het Chileense wandelparadijs Torres del Paine en de gletsjerwereld van Perito Moreno. Na al dat natuurgeweld kan je ‘uitblazen’ in de bruisende hoofdstad Buenos Aires. De reis staat model voor wat SNP altijd voor ogen heeft: het mooiste bieden van wat er op een bestemming te zien is.

    SNP Individuele rondreizen in Costa Rica: De Tuin van Centraal Amerika

    Van groene jungle tot palmenstrand, met onderweg vulkanen, nevelwouden, watervallen. Bewoond door slingerapen, gordeldieren, miereneters en vogels-in-duizend-kleuren. Dat is Costa Rica waar meer dan 30 % van de oppervlakte van het land beschermd natuurgebied is. Er zijn geen grote afstanden, dat is leuk, geen tropische ziekten, het is er veilig en de toeristische infrastructuur is uitstekend. In dat prachtige Costa Rica neem je met een huurauto het heft in eigen handen en SNP Natuurreizen toont je de mooiste routes. De kids gaan mee want hen wacht verwondering en avontuur.

    • De 14-daagse rondreis Costa Rica met de Kids is een reis vol afwisseling voor ouders en kinderen, in een 4X4 huurauto, langs de backroads van Costa Rica.
    • De 15-daagse rondreis Costa Rica – Puur Natuur voert je langs de parels van het land, door het Marino Ballena Nationaal Park. Langs weinig betreden paden ontdek je de grote biodiversiteit van fauna en flora. Het gaat van de ene beschermde biotoop naar de andere, met een handig routeboek + kaart, en overnachten doe je in mooie natuuraccommodaties. Dit is de ultieme reis voor rustzoekers en natuurliefhebbers.
    • De 14-daagse rondreis Costa Rica Noord is als een onderdompeling in ongeëvenaarde natuurpracht, een actieve reis die eindigt met een strandverblijf op het Nicoya Schiereiland. Tijd om te luieren of om nog meer natuur te zien zoals het zeldzame ecosysteem van het Cabo Blanco reservaat. Vergeet je camera niet want in de Tuin van Centraal Amerika ontmoet je felgekleurde kikkers, kaaimannen, kolibries, neusbeertjes en koraal. Dichter bij de natuur kan je niet komen.

    Info: www.snp.nl

    06-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vendée toerisme stelt 9 outdooractiviteiten voor

    In de Vendée zal de natuur je keer op keer verrassen! Vendée Toerisme geeft je 9 tips om adembenemende landschappen en nieuwe outdooractiviteiten te ontdekken…

    1. Fietsen op het eiland Noirmoutier: Er zijn meer dan 80 kilometer fietspaden om het eiland te ontdekken. Langs het kronkelende pad in het hartje van de zoutpannen ontdek je de wereld van de zoutzieders. Van april tot september bieden ze in de late namiddag begeleide bezoeken aan. Met een beetje geluk kom je onderweg ezels tegen, die wachten op een knuffel... www.ile-noirmoutier.com
    2. Kajakken op zee aan het Ile d’Yeu: Van 7 tot 77 jaar en ouder, alleen, met tweeën of in groep, iedereen vindt kajakken geweldig! De meest voorzichtige kajakkers blijven dicht bij het strand, maar nieuwsgierigen wagen zich van baai naar baai om een andere kant van het eiland te zien. Ontdek Ile d’Yeu als nooit tevoren tijdens een begeleide kajaktocht of een vervolmakingsstage voor wie meer lef heeft.
    3. Kitebuggyen aan het watersportcentrum van Saint-Jean-de-Monts: sensatie verzekerd! Een kitebuggy is een laag karretje met drie wielen waarmee je over het strand scheert dankzij een vlieger en windkracht. Leer deze sport en ervaar de kick van kitebuggyen op kilometerslange fijnezandstranden. Ontdek de Côte de Lumière en de mooiste stranden van het Pays de Saint-Jean-de-Monts tegen snelheden van ongeveer 3 keer de windsnelheid.
    4. Les Sables d’Olonne : een ludieke en ecologische tocht met de segway of ebikeboard: Bezoek tijdens je verblijf in de Vendée in alle rust en gezelligheid de badplaats Les Sables d’Olonne samen met vrienden of familie. Met de segway of ebikeboard verken je de steegjes in het stadscentrum en de Remblai, de promenade langs de zee… www.atlantic-gyropode.com
    5. Saint-Gilles-Croix-de-Vie: watersporten en oesters smullen : In een rustgevende omgeving tref je deze oude oesterhut aan, die omgebouwd werd tot een watersportcentrum en oesterbar. Je kunt kanoën of peddelsurfen op de rivieren de Vertonne en de Auzance in het hartje van het moerasland of richting de oceaan trekken. En daarna is het tijd om oesters te degusteren met een lokale wijn en te genieten van de zonsondergang over het moeras. www.octosup.fr
    6. Vendée Vallée : géocaching: Geocaching is een moderne schattenjacht. Het is een buitenspel waarbij je een gps gebruikt om caches (verstopplaatsen) te vinden. In Chantonnay, Pouzauges, Rocheservière, Montaigu en Refuge de Grasla ontdek je zo op een ludieke manier het rijke erfgoed van Vendée Vallée. www.geocaching.com/play
    7. Wandelen langs de Sentier de l’Orme : Unieke wandeltocht van 4 kilometer op de rechteroever van de Yon. Je moet het gedaan hebben om het te geloven. Want langs dit parcours liggen tal van schatten verscholen, zoals het prachtige Logis de l’Aubonnière uit de 13de eeuw, de granieten rotsen ‘Chaos de Piquet’, de legendarische site Pierre aux Fées en een uitkijkpunt met een adembenemend uitzicht op de vallei.
    8. Rustige wateractiviteit: varen vanaf de aanlegsteigers van het Marais poitevin: Het door de mens aangelegde natte moerasland is een ongelofelijk labyrint van waterwegen verscholen onder knotessen en populieren. Hier glijden traditionele bootjes en kano’s zachtjes over het water met zijn vele vertakkingen. Je wordt er ondergedompeld in een idyllische omgeving aan de voet van de romaanse abdijen, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. www.la-venise-verte.com
    9. Vliegen over de baai van L’Aiguillon met de vliegclub van La Tranche-sur-Mer: De vliegclub van La Tranche-sur-Mer, gesticht in 1989, ligt vlak bij de Atlantische Oceaan, op ongeveer 1 kilometer van de stranden en het stadscentrum. Deze vliegclub biedt ‘verkenningsvluchten’ aan om de kust en de omgeving te ontdekken: panorama van de kustlijn, Fort Boyard vanuit de lucht... www.aclatranchesurmer.fr

     

    Voor meer informatie: www.vendee-toerisme.nl

     







    05-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend break in buisend Newcastle

    Ben je op zoek naar een aparte bestemming voor een citytrip, dan zit je alleszins goed in Newcastle upon Tyne. De bruisende stad, in het noorden van Engeland is een geheimtip om te ontdekken. Dankzij het interessante vluchtschema van bmi regional (vrijdagavond heen – zondagavond terug) is Newcastle ideaal als weekendtrip.

    Wat te zien? De Grainger Market, de voormalig grootste indoormarkt van Europa, herbergt ’s werelds kleinste Marks and Spencer winkel en heel wat kraampjes met verse producten. Topbezienswaardigheid is het beeld ‘Angel of the North’. Het kunstwerk van Antomey Gormley is 20 meter hoog en heeft vleugels van 54 meter. Het is het symbool van stad en regio. Andere niet te missen bezienswaardigheid is het BALTIC Centre, een museum voor hedendaagse kunst. Je hebt er een prachtig panorama op Newcastle Gateshead. Ernaast staat de al even opvallende Sage, een muziekcentrum van glas en roestvrij staal, ontworpen door de gerenommeerde architecten Lord Foster en Mott MacDonald. In het wetenschappelijk museum Life Science Centre, ben jij de wetenschapper. Je kan er zelf iets uitvinden en ontdekken. Vanaf 27 mei is er een nieuwe tentoonstelling ‘Dino Jaws”, met een levensgrote T. Rex.

    Waar eten? Een must is een etentje in Blackfriars, het oudste restaurant van het Verenigd Koninkrijk. Het ligt in een Middeleeuws klooster en je kan er terecht voor typische Engelse gerechten. Voor nog meer ‘fine dining’ zit je goed in het toffe Cook House, een beetje ‘verstopt’ in twee omgebouwde containers! Het is een uitstekend adres voor ontbijt of lunch. In The Tyneside Bar Café kan je terecht voor een lekkere snack of drink in de bar, terwijl je gratis naar een film kijkt, geniet van live muziek of een quiz speelt.

    Waar drinken? Volgens de locals is pub De Tyne het best bewaarde geheim van Newcastle. De bar beschikt over een gratis jukebox, en heeft een karakteristieke biertuin bij de rode baksteenboog van de Glasshouse Bridge. The Free Trade Inn was de favoriete pub van Jimi Hendrickx, en is ook bekend vanwege zijn twee biertuinen en van het uitzicht op Newcastle en Gateshead. Ook The Bridge Tavern is een aanrader. Hier kan je proeven van een lekker biertje, rechtstreeks getapt van de eigen micro-brouwerij. Cocktail-lovers moeten zeker naar The Alchemist. Er worden cocktails moleculair samengesteld. Het maken van de cocktail is puur entertainment.   Pleased to Meet You heeft meer dan 50 soorten gin, maar ook lokale en internationale ambachtelijke bieren, cocktails en sterke dranken.

    In Newcastle is er zoveel te zien en vooral zoveel te beleven dat je een weekend makkelijk kan vullen zonder één moment verveling.

    Het vluchtschema van bmi regional is uiterst interessant voor een weekend citytrip. Afreis Brussels airport op vrijdag 21u10, aankomst in Newcastle om 21u35. Afreis Newcastle op zondag 17u05, aankomst in Brussel om 19u30. Reistijd van deze directe vlucht: 1u25

    Bmi regional vliegt 2 keer per dag van Brussel naar Newcastle: 09:50 tot 10:15, of 21:00 tot 21:25. Er zijn terugvluchten om: 06:25 tot 08:50, of 17:05 tot 19:30. Een vliegticket Brussel – Newcastle heb je vanaf € 93 enkele reis.

    bmi regional is een van de meest stipte luchtvaartmaatschappij van Engeland, met een fantastische service aan boord. Je kunt tot 30 min. voor vertrek inchecken en 23 kg bagage gratis meenemen. Aan boord geniet je van gratis snacks en drankjes.

    Meer info en reservaties op www.flybmi.com  

    bmi regional beschikt over een vloot van 18 Embraertoestellen van het type 135 en 145. De luchtvaartmaatschappij voert meer dan 400 lijnvluchten per week uit en stelt meer dan 400 werknemers tewerk. bmi regional’s netwerk telt 35 bestemmingen in 11 Europese landen. De luchtvaartmaatschappij biedt ook chartervluchten aan en vliegt nog voor andere maatschappijen.

    Haar netwerk omvat: Oslo en Stavanger (Noorwegen), Brussel (België), Esbjerg (Denemarken), Toulouse, Nantes en Parijs (Frankrijk), Graz (Oostenrijk), Bremen, Frankfurt, Düsseldorf, Hamburg, Nuremberg, München en Rostock (Duitsland); Milaan Malpensa en Milaan Bergamo (Italië), Lublin (Polen), Göteburg, Jonkoping, Karlstad en Norrkoping (Zweden), Aberdeen, Birmingham, Bristol, Derry, East Midlands, Edinburgh, London Heathrow, London Stansted, Manchester, Newcastle, Norwich en Southampton (UK), Brno (Tsjechië).







    04-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 redenen waarom een camper roadtrip écht op je bucketlist moet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Volg je passie, ontdek verborgen plekjes en vind je inner outdoor hero met Camptoo. Gaat jouw hart sneller kloppen van het spotten van onontdekte plekjes? Of word jij helemaal vrolijk van rijden door uitgestrekte landschappen met slechts de sterren als navigatie? Denk dan eens aan een camper roadtrip met ‘Airbnb on wheels’ Camptoo! Van een luxe huiskamer in de sneeuw tot een tof Volkswagen busje aan het strand; het peer-to-peer platform helpt je bij het nastreven van jouw passie en het verwezenlijken van je dromen!

    Volg je eigen pad met Camptoo: Hoe zij dit doen? Via hun deelplatform biedt Camptoo de mogelijkheid om een camper of caravan direct van de eigenaar te huren. Op deze manier draag je niet alleen je steentje bij aan het milieu, maar start jij je roadtrip ook gegarandeerd met een uniek en persoonlijk kampeermiddel! Twijfel je nog over het maken van een all season camper roadtrip? Lees dan vooral deze 10 redenen waarom deze niet mag ontbreken op je bucketlist!

    1. Laat je leiden door je passie: Ben jij geboren op een surfplank, tik je graag alle festivalletjes af of val je als een blok voor lokale foodtentjes tijdens jouw stedentrip? Volg dan jouw passie met een camper roadtrip! Zo heb je altijd alles bij de hand en ben je volledig in charge over wat je doet, waar je slaapt, en waar je de volgende dag heenrijdt. Want iedereen doet toch het liefst waar hij of zij zelf het meest gelukkig van wordt?!

    2. Ultieme vrijheid: Verliefd op het ultieme vrijheid-gevoel dat backpacken je geeft maar ben je wel op zoek naar een wat meer laid back manier van reizen? Bepaal dan zelf je route tijdens een camper roadtrip! Is het gaan regenen op plek A of ligt er niet genoeg sneeuw voor jouw winterse avontuur op plek B? Geen zorgen, dan rijd je gewoon verder naar de volgende bestemming!

    3. Hidden gems: ‘Lonely’ Planet? Zo lonely is het tegenwoordig niet meer op al die bekende travel hotspots! Ben jij juist op zoek naar dat ene verlaten strandje of nog verborgen dorpje? Ontdek ze met je eigen camper! Wedden dat jij straks met een rugzak vol nieuwe verhalen en goede adresjes thuiskomt?

    4. Off the radar: Radio aan, handjes aan het stuur, voet op het gaspedaal en ‘off the radar you go’! Rijd weg van de WiFi en ontsnap voor even aan de dagelijkse berichtjes op social media en email. Kom helemaal tot jezelf en geniet weer van de basics: uitgestrekte landschappen, tjilpende vogeltjes en slechts de vraag wat er vanavond op de BBQ ligt. Die toffe kiekjes delen op Instagram kan altijd later nog!

    5. Vakantiedagen versus reisdromen: Reality check! Het arbeidersleven brengt je vaak een x aantal vakantiedagen per jaar. Zomaar drie maanden op pad met je backpack wordt dus een stukje lastiger. Wat nu? Kies voor een nanovakantie met camper dichterbij huis! Roadtrip een paar dagen door Italië of breng een bezoek aan de Spaanse kust; echt wel dat jij alsnog die reizigers vibe voelt. Bonus: je hoeft die zware rugzak niet meer mee te slepen én hebt altijd een slaapplek bij de hand!

    6. Vind je inner outdoor hero: Blaas het stof van je wandelschoenen of wax je snowboard nog eens extra: jouw inner outdoor hero staat te trappelen om zich weer van zijn beste kant te laten zien! Spot jij tijdens jouw camper roadtrip de perfecte start voor een hike in Schotland of de beste poedersneeuw in Oostenrijk? Geen probleem. Zet jouw basecamp langs de kant van de weg en word (weer) één met de natuur!

    7. Samenzijn: Vind niet alleen je eigen inner hero via de camper roadtrip maar ontdek ook die van een ander, simpelweg door weer tijd te hebben voor elkaar. Met een groep vrienden losgaan op hitjes onderweg, een fijne picknick in de natuur met je geliefde, het ontmoeten van locals of het spelen van spelletjes met de fam; dat is waar het allemaal om draait!

    8. Comfortabel combineren: Combineer een paar dagen citytrippen met een bezoek aan die hippe lokale markt langs dat ene plattelandsweggetje en rijd vervolgens nog even door voor wat strandvertier: met de camper roadtrip zie je meer op een comfortabele manier! Dankzij jouw mobiele huisje heb je alles bij de hand en mix & match je gemakkelijk meerdere soorten reizen in één.

    9. Roadtrip die routes: Rijd in de voetsporen van de Tour du France, door de indrukwekkende natuur van de Noorse fjorden of langs de pittoreske en gekleurde huisjes, geplakt tegen de Italiaanse bergen van de Amalfi kust: er zijn genoeg mooie routes om op jouw eigen manier te ontdekken en die meer dan bucketlist-waardig zijn!

    10. #VolgJeEigenPad: Uit dus die navigatie, weg die technologie en vergeet je uiteindelijke bestemming. Het is de reis zelf waar het uiteindelijk om draait! Voel jij dus ook zo’n behoefte om naar je hart te luisteren? Om ’s ochtends wakker te worden met de vrijheid om jouw eigen pad voor die dag uit te stippelen? Camper roadtrippen it is!

    03-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miracles by Elena for kids collection

    De moeder-dochter collectie "Miracles by Elena for Kids" is een schot in de roos! De collectie wordt genoemd naar het schattig dochtertje van Annelien Coorevits die duidelijk mama’s modegenen meegekregen heeft. De collectie bestaat uit fijne, enkelvoudige armbandjes in dezelfde materialen als de volwassen lijn. Mama’s handtas is ook in mini versie verkrijgbaar. Een nieuwe toevoeging dit seizoen, zijn de fijne haarbanden.

    Een deel van de winst van deze kidscollectie gaat naar het Kinderkankerfonds. Zowel Annelien als haar man, steunden al eerder dit goede doel.

     

    Trailer van achtste Star Wars film zet de ruige Wild Atlantic Way in Ierland in de spotlight

    Er werd al volop over gespeculeerd en er is reikhalzend naar uitgekeken, de nieuwe trailer voor Star Wars: Episode VIII The Last Jedi is dit weekend gelanceerd en prikkelt de fans met fragmentjes van het plot dat is gefilmd op de ruige locaties aan Ierlands Wild Atlantic Way. De regisseur van Episode VIII, Rian Johnson en zijn locatie-scouts waren zo onder de indruk van de Wild Atlantic Way dat zij er twee keer hebben gefilmd. Ze kozen het noordelijke schiereiland Malin Head in Donegal en de kusten van Clare, Kerry en Cork om de planeet Ahch-To in The Last Jedi gestalte te geven. De trailer pakt het verhaal op vanaf het iconische moment in The Force Awakens, wanneer Rey Luke Skywalker vindt op de grillige traptreden van Skellig Michael, een eiland voor de kust van Kerry, dat met een fantastische luchtopname in beeld wordt gebracht.

    Ontdek meer over de Ierse filmlocaties voor Episode VIII en de ervaringen van de cast in Ierland: http://www.ireland.com/nl-nl/artikelen/star-wars-episode-viii/

    Star Wars: Episode VIII The Last Jedi komt op 13 december in de bioscoop.

     

    Een kijkje achter de schermen bij Nordic Living en Pure Wood Design

    Interieurgoeroe Mascha Beekmans over haar passie voor woondecoratie: België kent de laagste startersgraad voor vrouwen in de Europese Unie, een triestig record. Voor elke zelfstandige vrouw, zijn er twee mannen die een eigen zaak beginnen. De ondernemingsgeest is er wel, maar de drempel is nog te hoog. Er is daarom grote nood aan rolmodellen, girlbosses die ondanks praktische bezwaren toch voor hun droom van een eigen zaak zijn gegaan. Wij spraken met Mascha van woonwebshop Nordic Living en Pure Wood Design.

    Hoe is jouw passie voor interieur ontstaan? “Een passie voor interieur was er altijd al. Tijdens mijn studie had ik altijd al het idee dit ooit te gaan professionaliseren en er ‘mijn boterham mee te gaan verdienen’. Ik denk dat het vooral ook de hele sterke behoefte was om zelfstandig te werken en een eigen richtig te geven aan onze carrière. Toen mijn man Hugo met het eerste idee kwam, kon ik dan ook niet anders dat dit breed te omarmen. Ik had enkel een klein zetje nodig.”

    Wat is de sleutel van het succes geweest? “Passie voor wat je doet is zo ontzettend belangrijk. Je bent in staat dit over te brengen op de klant. Je bent oprecht enthousiast in wat je maakt, wij doen geen kunstjes of vertellen verhalen. Wij doen iets waar wij zelf een grote passie voor hebben: mooie dingen maken en anderen hier ook enthousiast voor maken!

    Wij hebben ons concept van PURE Wood Design direct online en offline uitgerold. Dat wilden we meteen goed doen. Klanten een fysieke plek geven om de meubelen te komen bekijken, maar ook online is geïnvesteerd in een goed internetplatform met reputatie op vlak van vindbaarheid. Voor zowel PURE Wood Design als Nordic Living hebben we vrij snel nieuwsbrieven ingezet en is sociale media een belangrijk kanaal geworden, Nordic Living kent inmiddels een grote achterban met Facebook-fans. Je moet zorgen dat je goed gezien wordt via vele verschillende kanalen.“

    Was het een moeilijk parcours om jullie eigen meubelmerk te lanceren? “Ik zie ons parcours niet als moeilijk, maar het gaat soms met vallen en opstaan. Je leert van beslissingen die je samen genomen hebt en haalt hier leermomenten uit voor een volgende keer. Zo zien wij het nog steeds. Het brengt je verder zolang je er met passie en een open visie in staat. We hebben ons niet laten leiden door bezorgde (en goedbedoelde) adviezen uit onze omgeving. Natuurlijk hebben we ook ‘opofferingen’ gedaan. Het sociale leven stond enige tijd op een lager pitje en de kinderen hebben ook moeten leren omgaan met de nieuwe situatie.”

    Je bent zelf recent verhuisd, wat voor huis is het? Welke verbouwingen heb je gedaan?

    “Ons nieuwe huis is een ouder huis maar erg modern van binnen. Dit is ook meteen het leuke aan het huis. Van buiten een huis hoe het moet zijn: hoe een kind het zou tekenen bijna. Van binnen een hele lichte en open woning met veel verrassende elementen. Wij hebben geprobeerd de sterke karakteristieken van het huis nog meer te benadrukken. We hebben storende muurtjes en plafonds weggehaald. Het resultaat: veel licht en onderling contact door de openheid. Dit vind ik ook meteen het meest bijzondere aan ons huis: de open ruimtes en de speelse onderdelen.”

    Hoe zou je je eigen interieurstijl omschrijven? “Onze stijl is een afgeleide van de producten die wij zelf maken en aanbieden. Wij kunnen alleen maar verkopen wat wij ook zelf mooi vinden! Het is dan ook een hele pure stijl met Scandinavische elementen. Veel hout en natuurlijk producten. Veel lichte kleuren met zachte accenten.”









    02-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Good boy, bad boy' zomertentoonstlling Koksijde
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een expo die focust op de invloed van fotografie, videokunst en collages op het portret. Dat is het opzet van Good Boy Bad Boy in het in 2016 geopende Kunstencentrum Ten Bogaerde in Koksijde. Ga dat zien en wie weet verandert deze expo ook jouw manier van kijken naar het portret.

    Van 24 juni tot 24 september wordt in de prachtig gerestaureerde schuur van het Kunstencentrum Ten Bogaerde de collectie van Frac Nord-Pas de Calais getoond. Het is een heel specifieke tentoonstelling: de sociale en psychologische betekenis van het portret, in de kunst van 1970 tot heden, wordt in beeld gebracht. Dat gebeurt aan de hand van popiconen als Amy Winehouse en The Who, historische figuren als Hercules. De hoofdmoot van de tentoonstelling is werk uit de collectie van het Regionaal Fonds voor Hedendaagse Kunst in Duinkerke, het oeuvre van Mario Merz, Bruce Nauman, Hedi Slimane, Christophe Boulanger, Urs Lüthi, Margot Zanni e.a. Deze kunstenaars hebben een relatie met het portret, via fotografisch werk, videokunst en collages. Wat is hun invloed op het portret en hoe wordt de manier van kijken ernaar door deze kunst beïnvloed ? Je kan het zelf ervaren tijdens de komende zomermaanden, van dinsdag tot vrijdag 11-18 u, zaterdag en zondag 10-18 u.www.koksijde.be/kunstencentrumtenbogaerde

    Kunst Smaakt

    Voor een kunstige, culinaire nocturne ga je ook naar Kunstencentrum Ten Bogaerde in Koksijde. Daar wordt op 29 juni om 19u Kunst Smaakt georganiseerd.

    Wie kent ze niet, de stillevens uit de barok, de verfijnde schilderijen met weelderig, exotisch fruit ? Soms heerlijk en verrukkelijk, soms rottend en bloedend, maar altijd met een mysterieuze boodschap. Kunst, eten en leven waren altijd met elkaar verbonden, van Lascaux tot Jan Fabre.

    Vandaar Kunst Smaakt dat ruimte en tijd geeft voor een dialoog tussen de culinaire kunst van het sterrenrestaurant Ten Bogaerde en de kunst uit de collectie van het Frac Nord-Pas de Calais. Meesterkok Iain Wittevrongel en An Taillieu laten zich inspireren door de conceptuele kunstwerken uit de Expo Good Boy Bad Boy.

    Hoe die culinaire creaties er uit zien en vooral hoe ze smaken kan je met al je zintuigen beoordelen. Afspraak op 29 juni voor Kunst Smaakt. Plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven: cultuur@koksijde.be of 058 53 34 40.

     

     

    01-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijk barbacueên met Didden: konfijten en dressings die het verschil maken!

    Van zodra het zonnetje begint te schijnen gaat het kriebelen bij veel levensgenieters. Want dan mag de barbecue naar buiten. Inderdaad, niets zo gezellig als een feestje bouwen rond het vuur terwijl we de verrukkelijke geur van gegrilde gerechten opsnuiven!

    Vlees, gevogelte, vis en schaaldieren, maar ook groenten en fruit. Alles leent zich tot deze eeuwenoude kooktechniek, die bij iedereen mooie herinneringen oproept. En als ook de bijgerechten – slaatjes en sausen – aan de verwachtingen van de gasten beantwoorden, wordt het ongetwijfeld een schot in de roos…

    Om uw genodigden écht te verwennen, pakt Didden uit met een selectie originele, lekkere producten die zeker in de smaak zullen vallen.

    Konfijten

    Twee konfijten werden speciaal voor de barbecue ontwikkeld:

    Hamburgerkonfijt: In de smakelijkste Amerikaanse traditie: een heerlijke samenstelling van gekarameliseerde ui, die uw gerechten een zachte toets en tegelijk iets pittigs geeft. Een uniek en veelzijdig zoetzuur recept dat, zonder andere ingrediënten, gegrild gehakt een extraatje geeft. Ook lekker bij andere gillades: brochettes, ribbetjes, kip,… Onze hamburgekonfijt wordt verkocht in een handige knijpfles van 300 ml.

    Tomaat-chili konfijt: Stuur uw smaakpapillen op reis! Een milde combinatie van   tomaat, ui en paprika. Lekker zacht, om klein en groot mee te verwennen en te verrassen. Pittig, maar niet- agressief recept dat perfect past bij gegrilde garnalen en wit vlees, maar ook bij gevogelte en vis op de barbecue, en zelfs bij gegrilde groenten. Net zo handig als onze hamburgerkonfijt: in eenzelfde knijpfles van 300 ml. Bijgerecht met subtiele verwijzingen naar de Oosterse zoetzure bereidingen.

    Prijs en beschikbaarheid : Prijs: € 2,50 bij Carrefour, Makro en Carrefour Market by Mestdagh in de slagerijafdeling. Ook te koop bij Cora en Spar (droge voeding), en bij traiteurs.

    Dressings

    Toch is er méér dan de grillades: een barbecue zou niet veel voorstellen zonder lekkere slaatjes! Om die op smaak te brengen, beschikt Didden over heel wat heerlijke dressings:

    Balsamicodressing met olijfolie: Klassiek, maar onvervangbaar: de licht bittere olijfolie zorgt voor de beproefde harmonie. Zacht, ondanks de uitgebalanceerde zuren van de balsamicoazijn. Ideaal om Italiaans geïnspireerde slaatjes op smaak te brengen wanneer die, bijvoorbeeld rucola, rode ui en zongedroogde tomaat bevatten. Heerlijk bij een sappig stukje rundvlees. Past ook perfect bij zuiderse grillades als Italiaanse worst met venkel.

    Pestodressing met olijfolie : Deze dressing bevat veel basilicum. De smaakvolle zuiderse accenten passen zowel bij een groene salade als bij een combinatie van gegrilde groenten of bij een pastaslaatje. Lekker bij een slaatje met tuinkers, tomaat en mozzarella. Perfect als aanvulling bij scampibrochettes, goudbrasem, gerookte zalm,…

    Sinaasappel-rozemarijndressing met olijfolie: Dressing met een verfijnde, discreet fruitige smaak. Verzacht met smeuïge honing. Rozemarijn zorgt voor extra pit, sinaasappelschil voor een kruidige toets. Een karaktervolle combinatie die o.a. perfect past bij een sterk afsmakend slaatje met eikenbladsla, krulandijvie, witloof en sjalot. Heerlijk bij gekloofde, gemarineerde en langzaam op de barbecue gegaarde kip. Verrukkelijk bij gerookte zalm.

    Didden frambozendressing : Zonder vetstoffen. Een zurige en toch frisse dressing die perfect past bij hartige bereidingen én zoete gerechten. Dé dressing voor een slaatje met krulandijvie, broodkorstjes en look. Ideaal bij gegrilde eendenborst.

    Sweet Chili dressing: Zoals de naam al doet vermoeden, gaat het om een pittige en toch zachte dressing. De harmonie is het resultaat van een evenwichtige ontmoeting tussen ui en paprika. De ideale dressing voor oosterse slaatjes met sojascheuten, wortel, bloemkool en rode ui. Smakelijk bij in honing gemarineerd varkensvlees dat op de barbecue karamelliseerde. Uitmuntend bij scampi’s.

    Prijs en beschikbaarheid: Prijs: tussen € 2,09 en € 2,19 - Sinaasappel en pesto bij Colruyt - Alle 5 bij Makro, Cora, Match, Spar, bij de slager en de traiteur.

    www.diddenfood.com

     











    30-04-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slovenië: de topbestemming voor glamping

    De beste Glamping adresjes in Slovenië. Dat Slovenië zoveel kampeerders aantrekt is niet verwonderlijk. Het kleine land, geborgen tussen de Alpen en de Adriatische Zee en het landschap is afwisselend. Er is een prima infrastructuur voor kampeerders en het groene land kan uitpakken met enkele originele glampings. We zetten alvast enkele bijzondere adresjes op een rij.

    De grootste troef van Slovenië is de onaangetaste natuur. Meer dan tien procent van de oppervlakte is beschermd natuurgebied. Je treft er ook verschillende landschappen aan: de Julische Alpen, de karstgebieden, de indrukwekkende rivierdalen en de zonnige kust. Dit is een bestemming voor natuurliefhebbers en actieve recreanten en dus ook liefhebbers van kampeertoerisme. Je vindt campings in de meest groene hoekjes van elke regio en Slovenië kan uitpakken met originele glampings (glamorous camping) met luxe en een bijzondere sfeer.

    Het meer van Bled is één van de top kampeerplaatsen van het land. Dat komt vooral door het sprookjesachtig natuurschoon. Voor Glamping liefhebbers is er Garden Village Bled, een milieuvriendelijk complex met accommodaties in boomhutten en tenten met een houten hot tub. Het resort ligt op 300 meter van het meer en er is een strandbar, een massagewaterval, zwembaden, sauna en wifi.

    In het oosten van Slovenië ligt tussen de wijngaarden Gozdne Vile Glamping. De vijfsterren camping is het neusje van de zalm wat betreft nieuwe kampeertrends. In het hart van de natuur staan luxueuze houten hutten waarin het ook ’s winters heerlijk warm is. Aantrekkelijk zijn ook de houten kuipen met warm water, naast elke hut. Het water wordt verwarmd met een houtvuur en je kan er met zijn tweetjes in. Uiteraard een aanrader voor de romantische zielen.

    In de bossen van centraal Slovenië logeer je in de houten tenten van Idila Park. Het is een unieke plek voor wandelingen en om te zwemmen in het Bloke Meer (www.blosko-jezero.si). Ook de Rivier Kolpa in de regio Bela Krajina in het Zuiden van Slovenië is een geheimtip voor kampeerders én liefhebbers van kanovaren. In het gloednieuwe Kolpa Resort kan je verblijven in een van de tenten of huisjes naast het natuurlijke zwembad.

    Een kampeervakantie langs de Soča rivier is ronduit fantastisch. De natuur is subliem, het rivierwater waarin je kan zwemmen is kristalhelder. Er is geen lichtvervuiling waardoor je ’s avonds geniet van een imponerende sterrenhemel. Langs de rivier kampeer je in Kamp Koren, dat omwille van de milieuvriendelijke uitbating een eco-label van de Europese Gemeenschap mocht ontvangen.

    Meer informatie: www.slovenia.info





    30-04-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomercollectie PierreMarcolini 2017

    Het wordt een droomzomer boordevol verfrissende toetsen, spannende momenten tussen droom en werkelijkheid en gezellige avonden die eeuwig mogen duren…Het wordt een zomer om bij weg te dromen… maar dan wel op een andere manier: Pierre Marcolini heeft namelijk gekozen voor een modern thema en een originele visie van ‘gezonde lekkernijen’. Het resultaat is een gloednieuwe collectie met verrassende pralinés op basis van – u leest het goed – verschillende graansoorten! De ijscreaties zijn ook dit jaar uiteraard weer van de partij. Onze nieuwe ijslolly’s met een topping naar keuze en originele ijsrecepten in kleine en grote potten vervolledigen het zomeraanbod. Dankzij Maison Pierre Marcolini ziet u het leven door een roze bril… laat u ook dit jaar weer verwennen door een wervelwind van bedwelmende texturen en betoverende chocoladesmaken!

    Pralines – De nieuwe zomercreatie: Songes (dromen):

    Quinoa, sesamzaad, spelt, gerst en seizoensvruchten… het superfood-mantra van deze zomer leidt tot verrassende recepten en kleurige chocoladekubusjes. Twee dromen, twee visies: een combinatie van graanpralinés en smeuïge ganaches of een duo van graanpralinés en karamel.

    En de belofte van een speelse degustatie dankzij de citrussmaken die zorgen voor een fruitige en verfrissende toets. De combinaties praliné / ganache of praliné / karamel zullen u op hun beurt verrassen met hun gewaagde texturen.

    6 recepten: Krokante praliné van quinoa en frambozenganache, omhuld met zwarte chocolade; Krokante praliné van 3 granen (sesamzaad, quinoa en spelt) en karamel van passievrucht met stukjes limoenzeste, omhuld met melkchocolade; Krokante praliné van sesamzaad en karamel van yuzu, omhuld met witte chocolade; Krokante praliné van spelt en een ganache van vanille en steranijs, omhuld met witte chocolade; Krokante praliné van witte amandelen en een ganache van citroen en bergamot, omhuld met witte chocolade en Krokante praliné van parelgerst en karamel van citroen en rode bessen, omhuld met zwarte chocolade

    Te bewaren in de koelkast en fris te degusteren. Doosje van 18 stuks, VP: 19 € - Doosje van 36 stuks, VP : 35 €

    Een verleidelijk Fata Morgana ? Niet te missen chocoladerepen!

    Barre2 Chocolat: De pralinés met granen en citrusvruchten blinken uit in het gamma dat vorige herfst gelanceerd werd. Er zijn twee nieuwe recepten met crunchy texturen en opwekkende toetsen beschikbaar: Krokante praliné van sesamzaad en karamel van yuzu, omhuld met witte chocolade; Krokante praliné van parelgerst en karamel van citroen en rode bessen, omhuld met fondantchocolade. Individuele chocoladerepen - VP : 3,50 €

    De ijsjes:

    De lollybar en de afwerking “à la minute”: Het Huis biedt ook dit jaar weer de collectie ijslolly’s aan die onze klanten naar eigen keuze kunnen dippen in lekkere toppings. Het principe: iedereen kiest zelf de chocolade buitenlaag van zijn of haar dromen!

    Nieuw dit seizoen is het ijs met wit sesamzaad en vier originele smaken voor de buitenlaag. Kortom, onze creaties zijn op maat gemaakt voor kenners en liefhebbers van grand cru-chocolade… en uiteraard ook van alle lekkerbekken!

    4 ijsparfums:• Vanille; • Chocolade; • Karamel; • Wit sesamzaad (nieuw recept) - 2 sorbets:• Mango; • Framboos - 6 toppings naar keuze: • Melkchocolade en amandelen; • Zwarte chocolade en fijne stukjes gemalen cacaobonen; • Melkchocolade met geroosterde hazelnoten (nieuw recept); • Gerookte zwarte chocolade (nieuw recept); • Witte chocolade en geroosterde kokosnoot (nieuw recept) en • Witte chocolade en geroosterde sesamzaadjes (nieuw recept). De ijslolly: 5 €

    De kleine en voortaan ook zeer grote potten boordevol ijsgenot. IJs met rozenwater, een coulis van frambozen, garriguehoning en geroosterde pistachenoten.

    Frisson Praliné Hazelnoten: IJs met een praliné van melkchocolade, fijne stukjes melkchocolade, gekarameliseerde geroosterde hazelnoten en een pralinécoulis

    Frisson Matcha-thee: IJs met matcha-thee, een coulis van yuzu en gekonfijte orangettes op ambachtelijke wijze

    Frisson Vanille Pecannoten: IJs met vanille uit Madagascar, chocoladecookies, een karamelcoulis en gekarameliseerde pecannoten (Beschikbaar in een pot van 1 liter)

    Frisson Chocolade: Sorbet met een coulis van chocolade en fijne stukjes chocoladetruffel (Beschikbaar in een pot van 1 liter)

    Frisson Jasmijn met Rode vruchten: IJs met jasmijn, witte meringue en een coulis van rode vruchten (Beschikbaar in een pot van 1 liter)

    Potje van 120ml: 5 € - Pot van 1L: 29 €

    DE FINANCIERS

    Wist u dat… Maison Pierre Marcolini het hele jaar door een ruime collectie financiers aanbiedt? 2 luchtige smaken verrijken dit jaar het seizoensassortiment.

    De permanente Collectie:• Klassiek; • Chocolade; • Karamel; • Praliné Hazelnoten; • Pistachenoten; • Koffie Pecannoten

    De financiers van deze zomer:• Frambozen en stukjes limoenzeste, • Rode pruimen en bergamot. 2 €per stuk

    Het leven door een roze bril!

    Na de fleurige invasie van 2016 ontworpen door de fleurist Thierry Boutemy, maakt onze historische boetiek zich klaar om de Zavel ook dit jaar aantrekkelijk te maken met een prachtig gedecoreerde gevel. Afspraak vanaf 1 mei in Brussel in onze boetiek op de Zavel.

    Het Maison Pierre Marcolini werd in 1995 opgericht in Brussel door Pierre Marcolini, een gerenommeerd meester-patissier met een uitzonderlijk vakmanschap. Vandaag is Pierre Marcolini creatief directeur van Maison Pierre Marcolini, dat een uitstekende reputatie geniet doordat het bedrijf zijn grondstoffen rechtstreeks en op ethisch verantwoorde wijze inkoopt bij onafhankelijke cacaoproducenten in Brazilië, Cuba, Ecuador, Ghana, Madagascar en Vietnam. De prestigieuze cacaobonen worden aangevuld met andere zeldzame exotische ingrediënten, zoals Marokkaanse roze bessen, Iraanse pistachenoten, Szechuanpeper, vanille uit Madagascar, Siciliaanse citroen, Ceylonkaneel of hazelnoten uit Piemonte. Pierre Marcolini biedt uitzonderlijke pralines en lekkernijen aan, zonder uiteraard de beroemde makarons te vergeten. Het Huis telt vandaag meer dan 30 boetieks in België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Monaco, Hawaï, Japan en China.

    De zomercollectie Pierre Marcolin is beschikbaar vanaf 11 mei. www.marcolini.com

     







    29-04-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een meimaand vol openluchtactiviteiten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Waterpret, cultuur en volksfeesten staan centraal in mei. Ga deze maand grote zeilschepen bekijken in Morbihan, leer alles over de graffitikunst in de Auvergne of laat je onderdompelen in de middeleeuwen in Reims.

    13 en 14 mei – Fêtes Johanniques in Reims

    Reims bewijst dit jaar opnieuw dat geschiedenis niet saai hoeft te zijn! De stad duikt elk jaar in mei het verleden in en keert eventjes terug naar de 15e eeuw. Twee dagen lang vieren de inwoners de kroning van Karel VII in 1429 in aanwezigheid van Jeanne d’Arc. Anno 2017 kunnen bezoekers de reconstructie van de kroningsstoet bijwonen, gezellig rondsnuisteren op de middeleeuwse markt, luisteren naar het gezang van de troubadours, wol leren spinnen of een van de vele spektakels bijwonen. Plezier voor het hele gezin gegarandeerd! Meer info: www.reims.fr

    Van 20 tot 27 mei – Jazz Sous les Pommiers in Coutances in Normandië

    Liefhebbers van jazzmuziek kennen ongetwijfeld het jazzfestival van Coutances. “Jazz Sous les Pommiers” pakt ook dit jaar weer uit met een topaffiche met als hoogtepunt de optredens van saxofonist Jan Garbareck, jazzgitarist Pat Metheny en zangeres Youn Sun Nah. Nieuw dit jaar zijn de Color Run op donderdag 25 mei en de electro- en bluesavonden die op verschillende podia georganiseerd worden. Ook wie niet zo’n jazzfan is, zal zich dit jaar dus thuis voelen in Coutances.

    Meer info: www.jazzsouslespommiers.com

    Van 22 tot 28 mei – La Semaine du Golfe in Morbihan

    Elke twee jaar komen in de baai van Morbihan in Bretagne meer dan 1000 boten samen voor ‘La Semaine du Golfe’. Bewonder vanop de kade de enorme zeilschepen en traditionele vissersboten, proef van de lokale lekkernijen en neem deel aan workshops voor het hele gezin. Op zaterdag 27 mei zullen alle schepen tijdens de ‘Grande Parade’ samen uitvaren: een niet te missen hoogtepunt van dit grote volksfeest! Meer info: www.semainedugolfe.com

    Van 31 mei tot 5 juni – Feria van Nîmes

    Provençaalse charme en Spaans temperament, een betere manier is er niet om de Feria van Nîmes te omschrijven. Met Pinksteren viert deze Zuid-Franse stad zes dagen lang een uitbundig feest dat start met de carnavaleske openingsstoet ‘La Pégoulade’. Overdag vinden de stierencorrida’s plaats in de arena, spelen de peñas (fanfares) in de straten en is er animatie voor groot en klein. ’s Avonds vloeien de sangria en wijn rijkelijk en dansen inwoners en bezoekers tot in de kleine uurtjes de typische ‘Sevillanas’. Meer info: www.ot-nimes.fr

    Opening “Street Art City” in Auvergne

    Honderden street art-artiesten uit de hele wereld hebben zich de voorbije maanden mogen uitleven in Lurcy-Lévis in de Auvergne. Het resultaat is het indrukwekkende “Street Art City” dat vanaf mei de deuren voor het grote publiek opent. “Street Art City” is 10 hectare groot, telt 13 gebouwen en toont alle verschillende vormen van de street art. Hoogtepunt is het Hotel 128: een gebouw van 128 kamers waar 128 artiesten voor 128 kunstwerken gezorgd hebben. Meer info: www.street-art-city.com

    Alle informatie over Frankrijk: http://france.fr

    28-04-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Belgische ambachtelijke granola in de supermarkt: Dit is Lucie's!

    Eindelijk. Een granola in de supermarkt die niet alleen Belgisch is, maar ook ambachtelijk wordt gemaakt. Hier geen karrevracht aan suikers in verschillende vormen, geen smaak- en kleurstoffen of bewaarmiddelen, enkel zaden, pitten, noten en een vleugje agavestroop. LUCIE’s granola wordt met de grootste zorg gemaakt. Een zorg die begint bij de selectie van de ingrediënten en wordt doorgetrokken tot bij de ambachtelijke bereiding. Het resulaat is een kraakverse, gezonde granola, boordevol vezels, vitaminen en mineralen.

    Een schat aan vitamines en mineralen: De volle granen zorgen voor voldoende vezels, goed voor een langdurig verzadigd gevoel. De pitten en zaden zijn dan weer goed voor poly-onverzadigde vetzuren, waaronder de essentiële omega-3-vetzuren.

    Lucie's granola bevat: havervlokken, pitten en zaden 20% (sesamzaad, lijnzaad, zonnebloempitten, pompoenpitten), noten 15% (amandelen, hazelnoten, walnoten), agavesiroop.

    Ontbijtidee: Appel met blauwe bessen, cottage cheese en granola - Doe 100g cottage cheese in een ontbijtkommetje - Snij een appel in schijfjes en verdeel ze over de kaas - Strooi er twee eetlepels granola over en werk af met blauwe bessen.

    Granolamerk Lucie's is het kleine zusje van XAVIES', het ambachtelijke granolalabel van Xavie Battel. Xavie is voedingsingenieur van opleiding, ze behaalde ook haar koksdiploma aan Spermalie en enkele jaren terug besloot ze om radicaal haar eigen voedingsgewoontes om te gooien. Het vaste boterhammetje met choco verving ze door zelfgemaakte granola, vanuit het goede voornemen om snelle suikers zo veel mogelijk te bannen uit haar voedingspatroon. Haar enthousiasme werkte dermate aanstekelijk dat ze al snel ook granola-bestellingen noteerde voor vrienden en familie. In 2014 ontstond XAVIES’ granovie en werd de webshop gelanceerd. Vandaag is de granola voor Xavie een voltijdse job geworden, maar nog steeds houdt ze eraan om alle granola eigenhandig samen te stellen, te experimenteren met noten, granen, pitten en zaden om er de beste combinaties uit te halen en om de granola eigenhandig te bakken in haar atelier in Zwevegem. XAVIES’ granola is te koop op de webshop en ondertussen ook in 270 delicatessenzaken over heel Vlaanderen. Op xavies.be zijn overigens ook heel wat toffe receptjes met granola terug te vinden, ter inspiratie.

    En alsof ze het nog niet druk genoeg heeft, lanceert Xavie nu ook Lucie’s, bestemd voor de grootdistributie. Lucies’ is vanaf nu verkrijgbaar bij de Spar-supermarkten en voldoet aan de vraag van de grootdistributie naar een ambachtelijke, kwalitatieve granola van Belgische makelij zonder geraffineerde suikers. Vanaf 7 euro voor 360g. info op www.lucies.be

     







    27-04-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ream 7 bekroond voor bete design in keukenblokken-wandelkeukens
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    TESTBILD en Statista beoordelen de Top Keukenmerken van 2017. Voor Duitsers is de keuken een statussymbool en vormt ze de favoriete plaats in het huis. Kookevenementen krijgen veel aandacht en kookprogramma's op televisie lokken miljoenen kijkers. Mensen koken, braden en bakken meer dan ooit. Maar welke keukenmerken zijn het populairst? Het wordt met de dag moeilijker om in het enorme aanbod een keuze te maken. De experts van TESTBILD en Statista wilden het precies weten en hebben in een grote consumentenenquête de topmerken voor het huishouden en de keuken onderzocht. Meer dan 90.000 consumentbeoordelingen over meer dan 2000 merken in 84 productcategorieën werden verwerkt. Beoordelingscriteria als kwaliteit, levensduur, functionaliteit, design en uiteraard de prijs-kwaliteitsverhouding werden afgetoetst. De winnaar voor de keukenblokken/wandkeukens is TEAM 7. De Oostenrijkse fabrikant van natuurhouten meubilair wist zich met een topscore van 100 en vijf sterren van een eerste plaats in de categorie 'design' te verzekeren.

    "We zijn opgetogen met deze erkenning want het label 'Top keukenmerk 2017' is een belangrijke wegwijzer voor consumenten", legt Georg Emprechtinger, CEO van TEAM 7, uit. "De enquête door een onafhankelijk marktonderzoekbureau garandeert de representativiteit van de resultaten en is voor ons een bevestiging van de grote bekendheid van TEAM 7. Bovendien is deze positieve waardering een significante indicator voor het feit dat duurzame meubel- en keukenconcepten aan betekenis winnen", sluit de ondernemer af.

    De producent uit Opper-Oostenrijk maakt uitsluitend meubelen uit natuurlijk hout in een volledig ecologische productieketen. TEAM 7 combineert innovatieve technologie, intelligente functies en traditioneel Oostenrijks vakmanschap in unieke, emotionele producten met een voelbare meerwaarde. Deze prachtige natuurhouten keukens zijn flexibel, modern, ergonomisch en steken vol functionele extra's. Van slimme organisatiesystemen over elektronisch touchbeslag tot in de hoogte verstelbare werkbladen en gezellige interieurconcepten.

    Alle resultaten van de enquête 'Top Keukenmerken 2017" vindt u terug in de TESTBILD-uitgave van februari 2017. Informatie: www.testbild.de/kuechenmarke.

    26-04-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eropuit! Te voet of met de fiets !

    De paasvakantie is helaas voorbij, maar in mei en juni zijn er gelukkig weer enkele lange weekends. Tijd om een tripje te plannen. Inspireer je lezers met enkele bijzondere reizen te voet of per fiets, om zo optimaal van de omgeving te genieten. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor zowel actieve reizigers als levensgenieters.

    De cirkel is rond in de Vendée: Je kan op de fiets naar het strand, het heuvelachtige landschap trotseren of in alle rust midden in de natuur het bekoorlijke Groene Venetië bewonderen... Bovendien vertrekt de Tour de France in 2018 vanuit de Vendée. Ga al op verkenning op het eiland Noirmoutier en fiets op het juiste moment de legendarische Passage du Gois over! www.vendee-tourisme.fr

    Fietsen met een Belg in Gambia: Heb je al eens gedacht aan een fietsreis in het kleine Afrikaanse landje, Gambia? Met de Belgische reisleider Bernard Ugille is een fietsreis in Gambia een authentieke ervaring. De focus ligt op de beleving, dus je hoeft niet de sportiefste te zijn om aan een fietsreis deel te nemen. Bernard neemt je mee naar de minder bekende plaatsen en je ontmoet de locals. www.lifeandbike.be

    Fietsreis zonder bagage: SNP Natuurreizen heeft uitgewerkte fietsreizen langs ingerichte tenten. Geen gedoe met je spullen want alles wordt voorzien, tot beddengoed toe. Je persoonlijke bagage wordt telkens naar de volgende overnachtingsplaats gebracht. Een ideale reisformule voor families. De bestemmingen en programma’s zijn zowel voor ouders als kinderen boeiend. Fietsen langs idyllische plaatsen, tijd om te spelen, te genieten en te slapen op kindvriendelijke campings. www.snp.nl

    Wandelplezier in Koksijde-Oostduinkerke: Gaan wandelen aan de kust, dat is genieten van duinen en polders, zee en strand. Met de wandelkaart van Koksijde-Oostduinkerke kan je kiezen uit 7 wandelingen die je nog kan combineren ook. De routes gaan niet alleen doorheen natuur- en duinengebieden, maar ook langs de verschillende bezienswaardigheden van de badplaats. De afstanden variëren tussen de 5 en 13 km. visitkoksijde.be

    Spectaculaire kliffen en verlaten stranden: De Rota Vicentina, loopt door de Portugese Alentejo, langs de kustlijn en door het binnenland. De Trilho dos Pescadores (Vissersroute), volgt een traject over spectaculaire kliffen en verlaten stranden. De route door het binnenland, de Caminho Histórico (Historische Route), leidt naar sfeervolle stadjes en heeft terecht het Europees label ‘Leading Quality Trail’ gekregen. en.rotavicentina.com

     

    Wandelen op de Mont Ventoux: Veel mensen maken een fietstrip naar de toren op de top van de Mont Ventoux. Maar je kunt er ook wandelen, en dan ontdek je een compleet nieuwe wereld! Het wandelpad loopt immers op de kam van de berg waardoor je uitzicht hebt op zowel de zuid- als noordkant. Tijdens het traject wijzigt de natuur: van de kale keienvlakte tot flanken vol wilde bloemen, ronduit prachtig! www.provence-toerisme.com

     

     

     

     







    25-04-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.met de auto naar Sardinië - 50% zomerkorting!

    De witte zandstranden, het azuurblauw zeewater, de vrije natuurlandschappen en pittoreske dorpjes van Sardinië zijn gemakkelijker bereikbaar dan je denkt. Dankzij ferrymaatschappij Corsica Linea kan je deze zomer met eigen wagen naar het eiland, via een nachtelijke overtocht tussen Marseille en Porto Torres. Geniet nu van een aantrekkelijke zomerkorting tot -50%!

    Zorgeloos onderweg

    Sardinië ligt ten zuiden van Corsica en is vlotter bereikbaar dan je zou denken. Met de auto rij je op zondag filevrij, zonder vrachtwagens, langs de snelle autoroutes naar de haven van Marseille. Daar wacht op zondagavond de cruise-ferry Jean Nicoli van maatschappij Corsica Linea. Je rijdt aan boord en na een rustige nacht ben je maandagochtend om 11u al in Sardinië. Kinderen reizen graag mee want voor hen is de bootreis een avontuur op zich en de korting van 50% geldt ook voor de kids.

    Prijsvoorbeeld

    Een retour Sardinië vanuit Marseille, voor een gezin met 2 kinderen, inclusief transport wagen en kajuit kost slechts €412,06 i.p.v. €900! Deze Prima Sardinia aanbieding geldt voor reizen tussen 25 juni en 3 september 2017, zolang er plaatsen beschikbaar zijn. Dus, vroeg boeken is de boodschap!

    Geen limiet voor souvenirs

    Na aankomst in Porto Torres liggen alle wegen op Sardinië open. Voor een vakantie in het teken van La Dolce Vita pakt Sardinië uit met eindeloze stranden aan een azuurblauwe zee. Net als buureiland Sicilië heeft ook Sardinië zijn archeologische sites, zoals de Nuraghi, erkend als Werelderfgoed. Sardinië is ook het eiland van lekker eten en uitstekende wijnen. Tradities worden in ere gehouden en als bezoeker word je door de gastvrije Sarden met open armen ontvangen. Op vakantie kiezen we graag uit verschillende outfits of meerdere paar schoenen mee en de kinderen willen hun favoriete speelgoed. Bij een vliegreis wordt dit al puzzelen met de bagage, maar bij een “drive & cruise reis” is er gelukkig geen limiet. De auto kan volgestouwd worden, ook met souvenirs voor het thuisfront.

    Informatie: tel. 02 549 08 80, resa.benelux@corsicalinea.com - Bijkomende info (dienstregelingen): www.corsicalinea.com en www.corsicalinea.be

    24-04-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rituals mother day

    BEANTWOORD DE LIEFDE - alleen het beste voor mama -

    Onze mama heeft een 24/7 werkweek, gewoon omdat ze een moeder is. Ze doet het nooit wat rustiger aan en neemt nooit tijd voor zichzelf. Nu is het moment om je mama te laten ontspannen en haar liefde te beantwoorden door haar eens lekker te verwennen.

     

    Sleeplife: Punch of happiness

    Klinkt dit als een zomerse cocktail? Dat is het ook! Het voorjaar van 2017 barst van de meest vrolijke kleuren. In die mate dat je ze gewoon allemaal in je slaapkamer wilt. Waarom niet? Komend seizoen kan en mag alles! Dat bewijst trouwens het dekbedovertrek Zic Zac. Proef de mengelmoes van kleuren en je voelt meteen de summervibes. Nog een paar knalgroene planten erbij en je slaapkamer krijgt een extra exotische toets. Om meteen happy van te worden. Zo happy dat je bijna vergeet dat de zomer zich buiten afspeelt.

    Dekbedovertrek Zic Zac

    Het dekbedovertrek Zic Zac van Casilin is gemaakt van 100% heerlijke zacht en soepel katoensatijn, geweven in Italië. Het bezorgt jou een fantastische slaapervaring én geeft je slaapkamer tegelijk een chique uitstraling.

    Het bedtextiel speelt helemaal in op de laatste interieurtrend, waarbij intense felle kleuren en zachte pasteltinten perfect harmoniëren. Het kleurrijke aquarel zigzag-motief creëert een verrassend effect dat iedere slaapkamer doet stralen.

     

    Handige hulpjes gesignaleerd! Brabantia breidt ‘Tasty Colours’ uit met kleurrijke keukenaccessoires

    Een lentefrisse brunch op het menu? Of plannen voor een grootse zomerbarbecue? Brabantia maakt de voorbereidingen extra vrolijk met de nieuwe handige keukenaccessoires. Van een dunschiller over voorraaddozen tot een gasaansteker, met ‘Tasty Colours’ heb je voortaan alle comfort binnen handbereik. In lentefrisse kleuren die je keukenkunsten extra in de kijker zetten!

    Drie keer bessenblauw: Brabantia breidt haar populaire ‘Tasty Colours-lijn uit met enkele handige accessoires in bessenblauw. De Y-vormige dunschiller ligt met zijn ergonomisch ontwerp makkelijk in de hand. Zo kan je met weinig moeite fruit en groenten schillen. Met eenzelfde gemak leent de garde zich tot sausjes losroeren of eiwitten opkloppen. De appelboor heeft dan weer een scherpe, gekartelde bovenkant om vlot het klokkenhuis uit fruit te halen. Alle keukenaccessoires mogen probleemloos in de vaatwasser.

    Vurige tinten: Ook gasaanstekers zitten voortaan in het assortiment van ‘Tasty Colours’. Met hun lange inox staaf zijn ze ideaal om kaarsen aan te steken, het gasfornuis of de aanmaakblokjes van de barbecue. Veilig ook dankzij het kinderslot en de verstelbare vlamhoogte. De aanstekers – in vurig rood, felgeel, muntgroen of donkergrijs – hebben bovendien een groot reservoir waardoor je minder snel gas moet bijvullen.

    Naturelle kleuren: Om je opruimplannen in goede banen te leiden, helpt Brabantia je op weg met stapelbare voorraaddozen. Zo schep je makkelijk terug orde in je keukenkasten en –lades. Dankzij de transparante kunststof heb je in één oogopslag zicht op de voorraad. De rechthoekige dozen met deksels in naturelle voedingskleuren (rood, roze, munt) hebben een siliconenrand om de inhoud langer vers te houden. Beschikbare formaten: 0,7, 1,6 en 2,5 l. Mag in de vaatwasser.

     

    Weber iGrill 3 en Genesis II :: de ultieme combinatie voor perfecte resultaten

    Met de nieuwe Genesis II gasbarbecue en de innovatieve iGrill 3 digitale Bluetooth thermometer is je grillresultaat elke keer weer perfect. De Genesis II is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van twee tot zes branders, en zo is er een Genesis II geschikt voor elke levensstijl. De iGrill 3 houdt het eten op de barbecue in de gaten, zodat jij kan gaan genieten van het gezelschap van je vrienden.

    Installeer de iGrill 3 in de zijtafel van je Genesis II en synchroniseer hem met de iGrill app op je smartphone. Je kan tot vier temperatuursondes aansluiten en zo je steak, kip, gebraad, ... tegelijkertijd in de gaten houden. Zodra één van je bereidingen de ingestelde kerntemperatuur heeft bereikt, krijg je een seintje op je smartphone. Applaus op alle banken!

















    23-04-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!