Inhoud blog
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
  • Swatch X Tate gallery collection
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    24-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit jaar wordt het Engeland, zorgeloos vanuit Calais

    Aan de andere kant van Het Kanaal ligt een schitterend vakantiegebied waar iedereen, ook kinderen en jongeren, zich amuseert. Voeg daarbij de overtocht met de P&O ferry vanuit Calais, de snelste en nog altijd de leukste reisweg richting de White Cliffs of Dover.

    Waar moet ik met mijn kinderen naartoe in Engeland ? Het is de vraag die je niet zelden hoort maar die o zo makkelijk kan beantwoord worden. Na aankomst in Dover kun je alle kanten op maar misschien blijf je wel een dagje in de havenstad. Dover Castle spreekt beslist tot de verbeelding van de kids want de machtige burcht lijkt wel uit een ridderverhaal te zijn geplukt. Even verderop liggen de witte kalkrotsen die hoog toornen boven de zee en waar je spectaculaire wandelingen kunt maken. Onvergetelijk !

    Op safari in Engeland ? Ja, dat kan ! In Port Lympne Reserve in Kent maak je een avontuurlijke tocht tussen wilde dieren van over gans de wereld. Tijdens een jeepsafari kom je oog in oog te staan met giraffes of olifanten. In Port Lympne zijn er ook verschillende overnachtingsmogelijkheden (www.aspinallfoundation.org/port-lympne). Sinds kort is het vernieuwde Dreamland in Margate terug open. In dit attractiepark is fun verzekerd, voor groot en klein. Een dagje Dreamland betekent avontuur en vooral veel ‘screaming en shouting’ op piratenboten, glijbanen, speedways en hurricane jets (www.dreamland.co.uk). In Engeland, niet eens zo ver van de aanlegsteiger van P&O Ferries in Dover, reis je van de ene kindvriendelijk plek naar de andere. Er is de leuke stoomtrein van Hythe naar Dungeness en ook Birchington is dichtbij. Daar moet je absoluut het wereldberoemde Powel Cotton Museum bezoeken, gesticht in 1896. De collectie opgezette dieren en fossielen, afkomstig uit alle hoeken van de wereld, is indrukwekkend (www.quexpark.co.uk).

    Niet alleen voor kinderen maar ook voor jongeren is Engeland dankzij P&O Ferries dichtbij. Zij die opteren voor een actieve vakantie zitten al van in Dover meteen goed want op een steenworp van de haven kunnen ze een meerdaagse wandeltocht beginnen langs de bekende North Downs Way. Ook voor fietsers is Dover het startpunt van bewegwijzerde routes, onder meer route 2 langs de zuidkust van Engeland tot in Cornwall. Fietsers en wandelaars kunnen bij P&O Ferries inschepen als voetpassagier en bij aankomst in Dover zorgeloos de fiets- en wandelvakantie starten. Nog mooier, fietsen mogen gratis mee met P&O Ferries !

    Het wordt dus een Engelse zomer, voor jong en oud, voor klein en groot. Daarenboven zijn de tarieven van P&O Ferries uitnodigend: € 64 voor een enkele reis (auto + max. 9 inzittenden) en om het uur vertrekt een ferry in beide richtingen, de klok rond ! Info: www.poferries.com

    24-07-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corendon zoekt videoreporters
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Reisorganisatie Corendon is onder haar klanten op zoek naar reporters die deze zomer de badplaatsen van de reisorganisatie bezoeken en deze in een korte videofilm willen vastleggen. Corendon roept iedereen op die het leuk vindt om filmpjes te maken én te delen zich aan te melden als Corendon reporter en zo niet alleen hun reiservaringen met familie, vrienden en kennissen te delen maar met iedereen die van reizen houdt en inspiratie wil opdoen.

    Corendon’s CEO Steven Van der Heijden: ‘Wie kan er nu beter een bestemming in beeld brengen dan onze eigen klanten? Ze komen vaak al jaren in een bepaald land of een bepaalde plaats en weten als geen ander wat een bestemming allemaal te bieden heeft. Ik nodig ze dan ook van harte uit hun mooiste reiservaringen in een korte film met ons te delen.’

    Online reviews: De ervaringen die reizigers online met elkaar delen zijn doorgaans voornamelijk geschreven reviews. En vaak zijn deze alleen gericht op de accommodatie waar men verblijft. De bestemming zelf komt zelden aan bod. Daar wil de reisorganisatie samen met haar klanten verandering in brengen en wel met bewegende beelden. Want één beeld zegt immers meer dan 1000 woorden.

    Meedoen: Iedereen die één van de top 100 (bad)plaatsen van Corendon bezoekt deze zomer kan meedoen. In een filmpje van ongeveer twee minuten moeten de mooiste plekken van de vakantiebestemming aan bod komen en geeft de reporter aan waarom hij/zij voor deze bestemming heeft gekozen, wat zijn/haar favoriete hotspot is en voor welke doelgroep de bestemming interessant is. Filmpjes kunnen tot en met 31 augustus 2016 worden ingestuurd. Per bestemming wordt één winnende film gekozen die een prominente plek op de website van Corendon krijgt, uiteraard met bronvermelding.

    Meer informatie over de Corendon Reporter op www.corendon.nl/reporter

    24-07-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedeelde smart is ... halvering fileleed in Brussel

    Car2go, de grootste dienstverlener ter wereld op het vlak van autodelen en onderdeel van de groep Daimler, gaat midden oktober 2016 van start met zijn activiteiten in Brussel. Het free-floating concept maakt haast uitsluitend gebruik van exemplaren van de smart fortwo, een model dat zich wegens zijn afmetingen en wendbaarheid uitstekend leent voor gebruik in steden. Het systeem van autodelen zonder vaste standplaatsen kan de verkeerssituatie in Brussel helpen verbeteren. Geïnteresseerden kunnen zich nu al melden.

    Vanaf oktober zullen er in het economisch belangrijke gebied van 50 km² 300 voertuigen beschikbaar zijn binnen het zogenaamde free-floating concept, d.w.z. zonder vaste standplaatsen waar de auto’s opgehaald en teruggebracht moeten worden. In Brussel worden de 250 exemplaren van de smart fortwo aangevuld met 50 exemplaren van de Mercedes-Benz A-Klasse. De verhuur wordt uitsluitend via de car2go app voor smartphones geregeld; het gebruik wordt heel precies per minuut gefactureerd; en er zijn geen bindende contracten, geen basis- of maandelijkse vergoedingen en geen minimum huurtijd. Brussel wordt de 31e stad waar car2go actief is.

    “De voorbije jaren heeft het concept van car2go voor autodelen zonder vaste standplaatsen in 15 andere Europese steden met een grote verkeersdrukte bewezen dat het een heus alternatief is voor het bezit van een eigen auto, en dat het een waardevolle aanvulling vormt op het openbaar vervoer. In de 30 miljoenensteden maken meer dan 1.300.000 geregistreerde klanten deel uit van onze geregelde groep gebruikers. Zij hebben ontdekt dat car2go de perfecte aanvulling op hun mobiliteitsbehoeften is,” legt Thomas Beermann uit, bij car2go bevoegd voor de Europese activiteiten.

    Een belangrijke voorwaarde voor de exploitatie van het concept voor autodelen zonder vaste standplaatsen was de wetgeving voor autodelen die Brussel onlangs goedgekeurd heeft. “Op het ogenblik werken we op een positieve en constructieve manier met de Brusselse regio en stad samen om de nieuwe reglementen voor autodelen in te voeren. Die nieuwe wet geeft klanten van car2go de mogelijkheid om gratis te parkeren op alle openbare parkeerterreinen binnen ons werkgebied,” voegt Beermann er nog aan toe. Beide partijen zijn het erover eens dat het systeem van car2go voor autodelen op middellange termijn tot een verbetering van de verkeerssituatie in Brussel kan leiden. Volgens car2go zullen de sociaal-demografische structuur van de 1,2 miljoen inwoners en het gebruik van het openbaar vervoer het succes en de aanvaarding van het systeem voor autodelen zonder vaste standplaats in Brussel ondersteunen.

    Geïnteresseerde inwoners van Brussel kunnen zich al melden door op de website brussels.car2go.com hun e-mailadres op te geven om meer informatie te krijgen over de toekomstige car2go dienstverlening. Daardoor genieten ze later, bij de effectieve inschrijving, een korting voor vroege boekingen en kunnen ze 120 minuten gratis gebruik maken van car2go.    

     

     

     





    24-07-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Top 5 zomerse outdoor in Alentejo

    Op de pedalen, de bergschoenen en de plank

     

    De Alentejo gelegen in het zuiden van Portugal - tussen de Algarve en de Taag - staat bekend om haar weidse landschappen, wijn- en kurkproductie, karakteristieke stadjes en forten. Het is een plek voor rustzoekers en levensgenieters, maar ook voor outdoor liefhebbers. Doordat de regio over een kustlijn, het grootste aangelegde meer van Europa en kilometers fiets- en wandelroutes beschikt is het een paradijs voor actieve vakantiegangers.

    Een top 5 zomerse outdoor activiteiten in de Alentejo:1.   Wandelparadijs Rota Vicentina

    De 310 kilometer lange Rota Vicentina bestaat uit twee delen: de ‘Caminho Histórico’ in het binnenland (‘Historical Way’ voor wandelaars en mountainbikers) en de ‘Trilho dos Pescadores’ langs de kust (‘Fisherman’s Trail’, voor wandelaars). Een flink stuk van de route loopt door de Alentejo, door duinen, langs steile kliffen, bontgekleurde vetplanten en verlaten stranden. Overnachten kan bij de verschillende ‘casas brancas’, sfeervolle, landelijke huizen op loopafstand, beheerd door de initiatiefnemers van de route. Tegen betaling wordt zelfs bagagetransport, lunch en diner geregeld en worden wandelaars in de watten gelegd.

    2.   Verborgen surfspots : Na een tocht langs wijngaarden, bloemenvelden, kurkbomen en eindeloze vergezichten wacht een natuurpark vol onontdekte surfspots en verborgen baaien. De Alentejo is als surfbestemming een stuk onbekender dan de Algarve maar zeker niet minder geliefd. De beste golven vind je onder andere in Praia de São Torpes, Praia dos Aivados, Praia do Malhão, Praia do Porto das Barcas en Zambujeira do Mar. Surfscholen maken de regio voor de beginnende golvenjager een toegankelijke surf hotspot, al gaat ook het hart van de professionele surfers in de Alentejo sneller kloppen.

    3.   Actief op het Alqueva meer: Het Alqueva meer is het grootste kunstmatige meer van Europa (250 km2), aangelegd in de Guadiana rivier. Het is dé plek om te zeilen, waterskiën, kajakken of te wandelen. De vele inhammen, slingers en kreken maken het een sprookjesachtig geheel. Leuk om te weten is dat vakantiegangers er kunnen overnachten op woonboten. Ook worden er eens per jaar 600 flessen wijn van wijnhuis Ervideira uit het meer opgevist, die 8 maanden op de bodem van het meer hebben gerijpt. Een echte happening. Tip: vanaf het kasteel van vestingstadje Monsaraz is het uitzicht over het meer adembenemend.

    4.   Mountainbiken en meer: Ook fietsliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de Alentejo. Van actieve mountainbikers tot recreatieve fietsers. Op de eigen of gehuurde fiets leiden verschillende tochten door het natuurpark Serra de São Mamede: langs glooiende heuvels, olijfbomen, pittoreske witte stadjes, forten, kastelen en klepperende ooievaars die overal op de route te spotten zijn. Voor ‘thrillseekers’ en downhill bikers zijn de Rota Vicentina langs de ruige kust of het beboste gebied van de Alentejo aanraders.

    5.   Hike & Swim: Snelstromend water, watervallen en ongerepte hike routes dwars door de natuur? Actieve vakantiegangers die houden van wandelen en water kunnen zich uitleven tijdens een ‘Hike & Swim’ in de Seda rivier. Uitgerust met wetsuit, zwemvest en helm kan het zwem-stroom-wandel-natuur avontuur beginnen. Een goede manier om de actieve kant en verborgen plekken van de Alentejo te ontdekken. Voor andere wateractiviteiten in de Seda rivier surf je best naar: Azenhas da Seda.

    Over Alentejo

    Weidse vergezichten, groene heuvels, wijngaarden en kurk- en olijfbomen zover het oog reikt. Een 100 kilometer lange kustlijn en karakteristieke stadjes als Évora, Beja en Monsaraz die niet voor niets op de UNESCO-werelderfgoedlijst prijken: dát is Alentejo. De regio beslaat een derde van Portugal, kent hetzelfde aangename klimaat als de nabijgelegen Algarve en is de grootste wijnproducent van het land. Het veelzijdige en pure Alentejo staat bol van de outdoor-activiteiten in de ongerepte natuur, haar inwoners zijn gastvriendelijk en de gastronomie traditioneel en verfijnd tegelijk. Kortom: Alentejo verbaast, verrast, ontroert en biedt voor elk wat wils.

    23-07-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    22-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maschseefesr is het meest wereldse festival van Duitsland

    Wie een culinaire reis rond de wereld wil maken moet beslist een keertje naar het Maschseefest in Hannover. Dit 19 dagen durende festival rond het grote Maschseemeer in Hannover is zondermeer een belevenis. Grote blikvangers zijn de meer dan 70 eetstandjes, 140 artiesten én de hoogste mobiele uitkijktoren van Europa. Daarmee is het Maschseefest het grootste volksfeest van Noord-Duitsland en het festival dat wellicht het dichtst aanleunt bij onze eigen Gentse Feesten. Het Maschseefest start dit jaar op 27 juli en duurt nog tot 14 augustus.

    Onder het thema ‘Ahoi Maschseefest’ worden de bezoekers ondergedompeld in een wereldreis vol culinaire hoogtepunten, gratis openluchtconcerten, spannende activiteiten op het water en een meeslepend kinder- en kleinkunstprogramma. De hoogste mobiele uitkijktoren van Europa, de Maschsee Skyliner, zorgt met zijn 81 meter bovendien voor een prachtig uitzicht over de Maschsee en de bezienswaardigheden van Hannover. Ook dit jaar is het Maschseefest weer startklaar voor een culinaire wereldreis door allerlei verschillende landen. Onder het motto 'Ahoi Maschseefest 2016: stap in voor een reis rond de wereld!' worden de keukens van het Verre Oosten, Italië, Mexico, Spanje, Duitsland en de Caraiben aangedaan. De chef-koks zijn blij om hun passagiers aan boord van het Mascheefest te mogen begroeten met typisch nationale gerechten, exotische drankjes en lekkere cocktails.

    Na deze culinaire tocht om de wereld is het tijd voor een muzikale wereldreis! Een grote variëteit van concerthighlights staat op het programma, met acts uit landen overal ter wereld: op de Maschsee Bühne zorgen onder andere Radio Tropical, Son del Nene en Juliano Rossi voor de vakantiestemming. Bij de Temple Bar is de Ierse folklore thuis, met bands als The Keltics en The Irish Bastards. Het Löwenbastion presenteert vooral lokale grootheden. Countryster Gunter Gabriel en de betere coverbands brengen daarnaast sfeer bij de Maschseequelle.

    "We verheugen ons op een mooi Maschseefest 2016 met vele gasten en bezoekers uit de regio Hannover en ver daarbuiten. De ontspannen vakantiesfeer, de culinaire en muzikale reis om de wereld en de talrijke attracties rondom de Maschsee zullen het feest opnieuw tot een absolute topper maken," aldus Hans Christian Nolte, directeur van Hannover Veranstaltungs GmbH (HVG), dat het feest organiseert.

    Voor iedereen die het Maschseefest wil combineren met een reisje naar Hannover, heeft Hannover Marketing und Tourismus GmbH (HMTG) een passend avonturenpakket en een voordelige groepsspecial samengesteld. Meer informatie over het programma is te vinden op www.maschseefest.de Bezoekers kunnen op www.hannover.de/maschseefest/tischreservierung online hun persoonlijke tafel in hun favoriete etablissement reserveren.









    22-07-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een 22ste kwaliteitsketen Carrefour: 100% Belgische en duurzame kersen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    100 % Belgische en duurzame kersen - Sappig en vlezig - Donkerrood en lekker zoet! Carrefour lanceert zijn 22e Kwaliteitsketen Carrefour: een sappige, vlezige en lekker zoete kers! Uit de vruchtbare streken van Haspengouw en de Condroz en dus 100 % Belgisch. Lekker van bij ons!

    De Kwaliteitsketen Carrefour (KKC) biedt vijf garanties waarmee Carrefour zich engageert op het vlak van smaak, voedselveiligheid, prijs-kwaliteitverhouding, authenticiteit en duurzame ontwikkeling. Deze garanties zijn gebundeld in een bestek dat de producent moet naleven. Deze aanpak garandeert dus dat de klant, het fruit en de producent gerespecteerd worden.

    Carrefour België lanceerde zijn eerste Kwaliteitsketen in 2000. Intussen verkopen we 21 Belgische producten met het label Kwaliteitsketen Carrefour. Deze producten worden aangeleverd door ongeveer 1.850 Belgische producenten. En vandaag stelt Carrefour dus zijn 22e Belgische keten voor. Een prachtige en sappige kers, met een dieprode kleur, geteeld in België en geselecteerd vanwege zijn stevige vruchtvlees en heerlijk zoete smaak.

    Raf Gielen was een van de eerste producenten in Europa die kersenstekken aanplantte. Zijn oudste stekken dateren van 1988. Deze vier rijen laat hij staan, uit nostalgie. Een kersenboom begint pas na zes of zeven jaar voor het eerst vruchten te dragen en produceert optimaal tussen zijn 8e en 25e jaar. De leemachtige grond van Haspengouw en de Condroz en ons typisch Belgische klimaat zorgen ervoor dat de kersen op hun eigen tempo kunnen groeien, zonder te worden geforceerd. Zo krijgen ze hun lekker volle en zoete smaak.

    Een duurzame onderneming: Het bedrijf van Raf Gielen is een modelbedrijf op het vlak van milieubescherming. Bijvoorbeeld: Organisch afval wordt snel opgeraapt om te voorkomen dat insecten eieren leggen in de gevallen vruchten en zo de percelen aantasten. Geen onkruidverdelgers of meststoffen tijdens de groei van de vruchten en tijdens de oogst. Geen behandeling na de oogst. Zonnepanelen, gordijnen in de koelruimte om koudeverlies tegen te gaan, ledlampen of energiezuinige lampen.          Gebruik van bijen om de bloesems te bevruchten. Lopend proefproject: bebouwing van een klein, semibiologisch testperceel.

    100 % Belgisch: Met de KKC ondersteunt Carrefour België de Belgische producenten door relaties op te bouwen gebaseerd op respect, aanmoediging en loyaliteit. Zo promoot Carrefour onze streekproducten, zoals opnieuw bevestigd wordt door de lancering van de 100 % Belgische KKC-kers, zeven jaar na de start van de samenwerking met Raf Gielen. De kersen worden geteeld op 86 hectare en zijn uitsluitend bestemd voor Carrefour. 2016 belooft een geweldig jaar te worden voor 100 % Belgische KKC-kersen! De klanten kunnen deze kersen nu proeven in alle Hypermarkten Carrefour, Markets en Express.

    Geteeld onder zeil : Kersen zijn heel gevoelig voor regen en zeker voor hagel. Eén zware storm kan een hele oogst verwoesten. Daarom worden kersen het best geteeld onder een zeil. In 2014 liep de producent enorm veel schade op als gevolg van regen. Destijds was slechts 30 % van de productieoppervlakte bedekt met zeilen. Sinds 2015 heeft de producent zwaar geïnvesteerd om het grootste deel van de boomgaarden te beschermen. Dit jaar is 80 % van de boomgaarden bedekt met zeilen. Zo is de oogst verzekerd en kunnen de Belgische KKC-kersen in alle veiligheid op de markt worden gebracht. De bomen worden half mei bedekt met zeilen, zodra de kersen beginnen te groeien.

    Carrefour Belgium is een van de grootste distributeurs in België en stelt ongeveer 11.500 mensen tewerk. Het bedrijf telt 752 winkels, waaronder 45 Hypermarkten Carrefour, 436 Markets, 276 Express buurtwinkels, 12 Carrefour Drive supermarkten en meer dan 60 winkelpunten.

    Carrefour Belgium maakt deel uit van het dagelijkse leven van de consument. Elke dag verwelkomt Carrefour zowat 650.000 klanten of meer dan 75 % van alle Belgische gezinnen per jaar, die kunnen kiezen uit een enorm assortiment producten en diensten voor een eerlijke prijs.

    Carrefour Belgium maakt deel uit van de Carrefour Group, de op één na grootste distributeur ter wereld en de grootste in Europa. De groep stelt meer dan 380.000 mensen tewerk, is in meer dan 35 landen aanwezig met meer dan 11.900 winkels en haalde in 2014 met zijn winkelketens een omzet van 100,5 miljard euro.

    Aan de hand van tal van initiatieven in het dagelijkse leven zet de Carrefour Group zich, als partner van COP21, in voor een meer duurzame en verantwoorde handel. De MVO-aanpak van de groep steunt op drie pijlers: de strijd tegen elke vorm van verspilling, de bescherming van de biodiversiteit en de ondersteuning van zijn bedrijfspartners.

    22-07-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels airlines & tormorrowland

    Voor het vijfde jaar op rij bereidt Brussels Airlines zich voor om duizenden Tomorrowland bezoekers van over heel de wereld naar België te brengen voor de twaalfde editie van Tomorrowland

    Volgende week reizen 180.000 muziekfans vanuit elke hoek van de wereld af naar België voor een sprookjesachtig weekend op Tomorrowland in Boom. Meer dan 10.000 van hen vliegen op een van Brussels Airlines’ 108 Tomorrowland vluchten.

    Onder de naam Global Journey bieden Brussels Airlines en Tomorrowland pakketten aan met hotel, bus, trein of vluchten. Vele van de muziekfans kozen voor een Discover Europe pakket, waarbij ze Tomorrowland combineren met een bezoek aan verschillende Europese steden, waaronder Amsterdam, Barcelona en Ibiza.

    Zoals de vorige jaren, heeft Brussels Airlines opnieuw een van haar Airbus A330 vliegtuigen in een Tomorrowland-jasje gestoken voor de gelegenheid. Op het festivalterrein verwelkomt de airline opnieuw duizenden bezoekers op de Cloudrider, een 55 meter hoog reuzenrad dat een spectaculair uitzicht over het festivalterrein geeft.

    Brussels Airlines vliegt 10.372 fans op 108 vluchten vanuit 68 luchthavens naar België voor Tomorrowland. Om de feestvierders al in de juiste sfeer te brengen, organiseren 17 vertrekluchthavens een gate party net voor het vertrek van de vlucht, helemaal in Tomorrowland-stijl. 59 vluchten worden omgetoverd tot party flights, met muziek aan boord. Op 3 vluchten speelt zelfs een DJ een live set op 30.000 voet hoogte. Alle vluchten zullen live kunnen gevolgd worden op brusselsairlines.com/TMLpartyflight of via #TMLpartyflight









    21-07-2016 om 10:55 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Pomme de Lovely

    Het Belgische accessoire - en modelabel, La Pomme de Lovely, staat er weer met een prachtige herfst/winter collectie 2016. Warme kleuren zoals wijnrood, camel en bruin vervolledigen het zwarte en donkerblauwe kleurenpalet bij de kledij.

    Elke La Pomme outfit kan worden afgewerkt met bijhorende accessoires voor een extra dosis glamour. Absolute must-have dit seizoen is de nieuwe oversized clutch, Fuji! Naast stijlvolle en elegante pumps kan je ook bij La Pomme de Loveley terecht voor stoere laarzen en edgy brogues!

    Reebok crossfit

    Reebok, de onbetwiste leider in CrossFit® kledij en schoenen presenteert zijn allernieuwste Crossfit model – de Reebok CrossFit Nano 6.0.

    Reebok wil almaar beter presteren. Met de Nano licentie, wil het merk zich verder inzetten voor de verbetering van het gamma CrossFit-schoenen, die nu al bij de top horen. De Reebok CrossFit Nano 6.0 is uitgerust met de allernieuwste snufjes: de zolen zijn niet alleen erg performant, ze zijn ook synoniem voor een goede, natuurlijke en anatomische houding en voor een stevige grip.

    Aangezien de kracht van bij de grond begint, ondersteunen de nieuwe Reebok CrossFit Nano 6.0 de bewegingen van de voet onder een zware belasting. De schoen biedt bovendien een betere natuurlijke grip en een betere houding dankzij de hielversterking en het uitgekiende voetbed. De nieuwe Kevlar® stretch is bovendien heel erg duurzaam.  

    Maar er is meer...Uppersole – Kevlar® schuurbestendige buitenwand over 360°, die samen met de sterk getextureerde Kevlar® een ademende en performante laag vormt, waardoor men ROPEPRO naar een hoger niveau tilt. Midsole – een beschermende huls in thermisch polyurethaan voor een optimale stabiliteit dankzij de R55 Rebound Reebok technologie, die de schokken bij het lopen beter opvangen. Outsole – profiel MetaSplit Expansion op de voorvoet voor een optimale spreiding en een betere stabiliteit bij zware oefeningen en dynamische bewegingen.

    De Reebok CrossFit Nano 6.0 is te koop op Reebok.com en de officiële CrossFit site: store.crossfit.com.

    Le Temps des cerises

    Het komende winterseizoen gaat de Le Temps des Cerises vrouw op reis. Van Europa tot de Verenigde Staten, laat de collectie zich inspireren door plaatsen met een sterke identiteit en een zekere originaliteit gebaseerd op de ‘Gypset Glam’ stijl. Etnische prints blijven - net zoals elk seizoen - centraal in de collectie.

    Chantelle

    Voor deze Herfst – Winter 2016 collectie uit Chantelle haar manier van leven: er is lingerie die past bij elk moment en bij elke stemming. Velvet: innovatie wordt zachtheid: Chantelle blijft innoveren op het gebied van onnavolgbare materialen. Alle facetten van de Velvet zorgen voor een unieke draag sensatie: het zachte materiaal dat aanvoelt als een tweede huid biedt onevenaarbare onzichtbaarheid en comfort.

    Het alledaagse wordt elegantie: de elegante lingerie van Chantelle kan makkelijk elke dag worden gedragen. Festivité is een comfortabele, verfijnde lijn, terwijl de Parisian een eigentijdse lijn is die discreet onder de kleding blijft.

    Rosa faia

    Het Duitse lingerielabel Rosa Faia lanceert deze winter het model Malia in de limited edition kleur saffierblauw. Deze glamoureuze en intense tint straalt luxueuze elegantie uit en verleidt met de sierlijke veertjesprint. Niet alleen de looks van dit model voldoen aan de hoogste normen, maar ook de pasvorm en het draagcomfort tot in de grotere cups.











    21-07-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Callbaut injecteert Tomorrowland met chocolade Belgitude
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Callebaut® brengt hulde aan de grootste Belgische desserts: Tomorrowland is de hoogmis om België en zijn fantastische eet- en chocoladecultuur te vieren - Callebaut®-chefs creëren gloednieuw Belgitude-dessert dat hulde brengt aan Belgische culinaire klassiekers -       In het chocoladeatelier kunnen festivalgangers terecht voor Raw & Ruggedchocolade.

    Deze zomer installeert Callebaut® zijn Belgitude dessertbar op de festivalweide van Tomorrowland. Zo neemt Callebaut® het voortouw om de trots van ons mooie land een welverdiende boost te geven. Want is er een betere plaats dan Tomorrowland - waar feestvierders uit meer dan 200 verschillende landen samenkomen - om een heerlijke dosis Belgische magie te injecteren?

    Bonen en beats

    Callebaut® is sinds 2014 partner van Tomorrowland en verwent de festivalgangers met heerlijke Belgische chocoladedesserts, gecreëerd door de Callebaut®-chefs en hun collega’s. Op de vorige edities van het wereldberoemde festival genoten bezoekers van desserts geïnspireerd op de Finest Belgian Chocolate. Met gelddonaties van de People of Tomorrow werd er in Brazilië zelfs een cacaoplantage aangelegd. Dit jaar wil Callebaut® de Belgische lekkernijen nog meer in de kijker plaatsen. Daarom introduceert de oudste chocolademaker van België nu de Belgitude Dessert Bar in Tomorrowland.

    Belgitude: een gloednieuw dessert met het lekkerste van België

    De chefs van Callebaut® hebben de koppen bij elkaar gestoken om een nieuw origineel dessert te bedenken dat al het beste uit de Belgische keuken verenigt. Denk aan Brusselse wafels, dame blanche en Belgische chocolade. Resultaat: Brusselse ‘wafel & chocolade’-frietjes geserveerd met ‘Ganoyaise’ en ‘BEtchup’. In mensentaal: Brusselse wafels verrijkt met Callebaut®-chocolade en gesneden in de vorm van Belgische frietjes, geserveerd met een ganache van witte chocolade en citroen en afgewerkt met een bolletje frambozenijs.

    Het dessert toont trots de Belgische driekleur: zwart van de pure chocolade, geel van de ‘Ganoyaise’ en rood van het roomijs. Het dessert heeft zijn naam niet gestolen en is door en door Belgisch. Bovendien worden alle Belgitude-desserts à la minute klaargemaakt voor de lekkerbekken van Tomorrowland. De Callebaut®-chefs zijn zelf ter plekke om de roemrijke geschiedenis van Belgische chocolade tot leven te brengen.

    Een live chocoladeatelier voor de echte chocoholics

    Chocolade is de nieuwe party-foodin de grootste steden ter wereld. Daarom verrast Callebaut® de People of Tomorrow met Raw & Ruggedchocoladetabletten. Ambachtelijke chocolatiers zullen live voor het publiek de Finest Belgian Chocolate omtoveren in unieke reuzentabletten die barsten van heerlijke smaken, verleidelijke kleuren en texturen. Chefs hakken en breken de tabletten in stukken en verkopen ze in porties van ± 100 gram aan de chocoholics van Tomorrowland. Elke plak bevat voldoende natuurlijke energie om de feestvierders op de been te houden voor enkele memorabele dagen en nachten van danspret.

    Duizenden chocoladelekkernijen voor een fantastisch festivalpubliek

    Chocoladeliefhebbers in de B2B-area of met een Global Journey Pass worden ook verwend met lekkernijen van de Finest Belgian Chocolate. Zij ontvangen een doosje met Callebaut®-pralines gecreëerd door topchocolatier David Maenhout van Chocolatier M in Knokke. Dit jaar creëerde de chocolatier zijn verrukkelijke Belgitude chocolaatjes: de twee pralines in de Belgische driekleur zijn gegarneerd met een ganache met speculaas en knapperige Belgische wafels en een ganache met typisch Belgische gin & tonic.

     

     

     

    20-07-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusselse galerie Didier Claaes te gast in Knokke bij Galerie Patrick De Brock
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    CONFRONTATIE TUSSEN HEDENDAAGSE EN AFRIKAANSE KUNST

     

    Een exclusieve samenwerking: De tentoonstelling neemt de vorm aan van een confrontatie tussen hedendaagse en Afrikaanse kunst. Het voornaamste doel van deze expo is niet verkoop, maar eerder het resultaat van een vriendschappelijke ontmoeting tussen twee gepassioneerde galeriehouders, de ene de zoon van een verzamelaar van Afrikaanse kunst en handelaar in hedendaagse kunst, de andere een handelaar in Afrikaanse kunst en een grote liefhebber van hedendaagse kunst. De sfeer van het evenement, dat een maand duurt, is dus ontspannen en staat in het teken van de ontdekking, om zo verzamelaars de kans te bieden om zich buiten de gebruikelijke paden te begeven.

    Knokke mag dan tegenwoordig een buitengewone concentratie hebben van galeries per vierkante meter, de badstad heeft sinds haast vijfentwintig jaar geen enkele galerie meer voor Afrikaanse kunst. Knokke staat dit seizoen in de schijnwerpers. Het is dan ook de ideale plek om deze confrontatie te laten plaatsvinden. Voor Didier Claes is de band tussen hedendaagse en Afrikaanse kunst zeer sterk. Deze combinatie is dan ook steeds meer aanwezig in hedendaagse interieurs.

    Een dialoog tussen twee kunstvormen: Didier Claes stelt een selectie objecten voor uit zijn collectie Afrikaanse kunst. De selectie is bewust klassiek en zeer divers, aangezien ze zich niet richt tot een louter gespecialiseerd publiek, maar een publiek van verzamelaars en kunstliefhebbers in het algemeen. De tentoonstelling brengt elf stukken samen waaronder een masker op mensenmaat (Ivoorkust) met een zeer mooie patina, een schrijn afkomstig uit Gabon, alsook stukken uit Congo. Didier Claes stelt voor deze expo eveneens een zeer uitzonderlijk stuk voor dat de kenners in vervoering zal brengen: een uniek Grebo masker, afkomstig uit Ivoorkust.

    Patrick De Brock is al jarenlang geïnteresseerd in Afrikaanse kunst. Hij is gefascineerd door de bijzonderheid van deze kunst die hij omschrijft als een van de zeldzame kunstvormen waar abstractie samengaat met een spirituele dimensie. In zijn hoedanigheid als kustkenner heeft hij acht minimalistische schilderijen uitgekozen. Zijn wens? Een kader creëren dat het mogelijk maakt om de spanning te onthullen die eigen is aan deze twee kunstvormen. Geleid door intuïtie en een zin om te verrassen, stelt Patrick De Brock vier schilderijen voor van de beste schilders uit zijn collectie en exclusief voor deze tentoonstelling vier recente aankopen. De tentoongestelde werken zijn hedendaagse stukken van internationale kunstenaars.

    Een bijzondere context: Vanaf september wordt de geografische spreiding van de galeries in Brussel tussen de Zavel en Elsene grondig herschikt met de verhuis van Galerie Didier Claes naar de bovenstad in Elsene, waar de galeries voor hedendaagse kunst geconcentreerd zijn. Deze verhuis illustreert de grote veranderingen van het beroep van galeriehouder (zowel op gebied van antiek als van hedendaagse kunst), met name het contact met een cliënteel dat steeds meer eclectisch en nabij is.

    PRAKTISCHE INFORMATIE

    PLAATS:Patrick De Brock Gallery - Zeedijk 758 - 8300 Knokke-Zoute

    OPENINGSUREN: Weekends, feestdagen of op afspraak - 11u tot 13u - 15u tot 18u30

    DATA VAN DE TENTOONSTELLING:Vernissage: 27 augustus 2016 - 27 augustus 2016 > 27 september 2016

    CONTACT VOOR DE LEZERS: Galerie Patrick De Brock - +32 (0)50 62 13 09

     

    20-07-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaastra herfst/winter 2016

    Guess

    GUESS stelt met trots GUESS 1981 voor, een collectie dames- en herenkleding die het DNA van het merk GUESS in zich draagt. De damescollectie 1981 is geïnspireerd op vintage GUESS-ontwerpen uit de jaren ’80 en ’90, maar dan in een nieuwe, moderne versie.

    Het merk introduceerde destijds wasprocedés voor denim die revolutionair waren in de mode-industrie, in tinten variërend van indigo tot zwart. GUESS voert die iconische modellen weer op, uiteraard met het typerende driehoekige logo op de achterzak.

    Workwear anno 1990 bekleedt een belangrijke plaats in de capsulelijn 1981 voor heren: nauw aansluitende timmermansbroeken in lichte tot medium vintage washes, naast een assortiment gekrompen sherpa’s en oversized klassieke denim jasjes in lichte tot donkere vintage washes.

    Brax

    De herfst/wintercollectie 2016/17 van BRAX kenmerkt zich door het samenspel van relaxte silhouetten en expressieve, zachte materialen die aangenaam om dragen zijn. Voor dames zijn “ready to wear” en draagbaarheid de sleutelwoorden, overgoten met een coole, stedelijke uitstraling. De toon wordt gezet door cleane vormen en een monochroom kleurenpalet. De herenlijn kent invloeden uit de active- en sportswear en overtuigt met liefde voor detail en een uitgekiende mix van materialen en stofstructuren.

    Gaastra herfst/winter 2016

    Vernieuwing, innovatie en productfocus staan centraal in de Fall/Winter 16-17-collectie van Gaastra. Er is ook een nieuwe collectieopbouw dit seizoen met de Yachtclub, Sailmaker en Sport kledinglijnen.

    Sailmaker – Vintage en karakter: De GAASTRA SAILMAKER-collectie voert terug op het erfgoed van GAASTRA en presenteert een casual deklijn die ook vanuit een urban stijl gedragen kan worden.

    Yachtclub – All American lifestyle : De GAASTRA YACHTCLUB-collectie is geïnspireerd op de levendige nautische jetset van de Newport Yacht Club op Rhodes Island, USA. De collectie bestaat uit de traditionele ultieme klassiekers; luxe gestreepte truien, slanke chino’s, nautische wollen blazers en een rijke collectie aan nautische poloshirts met lange mouw.

    Bench:

    “Wildest Dream” incarneert de seizoensfeer van de herfst/wintercollectie 2016 voor dames van Bench. In de herfst/wintercollectie creëren utilitaire invloeden een vrouwelijke, soepele vorm van kleding. De laagjes vallen langer uit, weelderig en omhullend. Losse, hoekige en volumineuze silhouetten blijven domineren.

    “Given to the Wild” drukt de seizoensfeer uit van de herfst/wintercollectie 2016 voor heren van Bench. De collectie focust op moderne klassiekers en verkent daarbij gegevens als volume en vloeiend vallende stoffen om het vertrouwde een nieuwe insteek te geven. Laagjes blijven bepalend voor de stijl.

    Passionata:

    Geïnspireerd door Hippies en rock 'n rol, dit seizoen brengt Passionata muziek in uw leven met hun nieuwe collectie en thema!

    Passionata lanceert dit seizoen ook enkele nieuwe lijnen binnen hun segmenten waaronder Crazy Night, Cheeky en Dream Passio. Crazy night is een verleidelijke en geraffineerde lijn. Borduurwerk in dierenvelmotieven vermengd met luchtige plumetistule leveren een verfijnd resultaat af. Cheeky: prachtige platte kant met grafische patronen gecombineerd met zacht en comfortabel gaas. De andere nieuwigheid is Dream Passio, een lijn voor alledag die je doet smelten met zijn reliëfgaas en afwerkingen in netwerk.

     

     

     

     











    19-07-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kroatisch toerisme zet continue groei door

    16% meer Belgen naar Kroatië in het voorjaar van 2016 - Kroatië meldt een toename van 4,8% in aankomsten van januari t.e.m. mei 2016 ten opzichte van dezelfde periode in 2015. Er werden ook 6,8% meer overnachtingen geboekt. - België is één van de top 20-bronmarkten. - Van januari t.e.m. mei 2016 waren er 26.198 aankomsten van Belgische reizigers, 16% meer dan in dezelfde periode in 2015.

    De vakantiebestemming Kroatië blijft de wind in de zeilen hebben. In de eerste vijf maanden van het jaar noteerden de Kroatische toeristische diensten maar liefst 2.569.591 aankomsten, goed voor een stijging van 4,8% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Het aantal overnachtingen in het land steeg in het voorjaar van 2016 tot 7.622.504, goed voor een groei van 6,8% tegenover dezelfde periode in 2015.

    Constante groei: De afgelopen jaren is er een continue groei in de Kroatische toeristische sector. Deze groei zet zich de eerste vijf maanden van 2016 door. De goede resultaten zijn deels te danken aan de uiteenlopende promotieactiviteiten van het Kroatisch Nationaal Bureau voor Toerisme die de veelzijdigheid van de bestemming, ook buiten het hoofdseizoen, in de kijker zetten.

    De vijf sterkste bronmarkten inzake overnachtingen vertegenwoordigen een marktaandeel van ongeveer 50%. Duitsland met een marktaandeel van 22,8% wordt op de voet gevolgd door Oostenrijk met 9,8%. Slovenië (8,6%), Italië (5%) en het Verenigd Koninkrijk (4%) vervolledigen de top 5.

    Populariteit onder Belgische reizigers : Kroatië blijft ook populair bij Belgische reizigers. Ons land staat in de top 20 van de sterkste bronmarkten. In de eerste vijf maanden van dit jaar waren er 26.198 aankomsten van Belgische reizigers, een stijging van 16%. Belgische toeristen boekten in deze periode 73.558 overnachtingen in Kroatië. “Mensen uit alle hoeken van de wereld weten dat Kroatië een geweldig vakantieland is in de zomer”, zegt Ratomir Ivicic, CNTB directeur. “Onze laatste cijfers tonen, dat een substantieel deel van de gasten ervoor kiest ons prachtige land ook in het laagseizoen te bezoeken, wat te verklaren is door het feit dat zij dan in alle rust van de authentieke Kroatische gastvrijheid kunnen genieten.”

    Adriatische regio blijft topbestemming en Continentale regio boekt indrukwekkende groei

    Tijdens de eerste vijf maanden van 2016 ging 76,6% van alle bezoekers naar de Kroatische kust. Dit waren om precies te zijn 1.967.294 toeristen (4,9% groei ten opzichte van 2015). Continentaal Kroatië is met een marktaandeel van 23,4% de tweede meest populaire bestemming en verwelkomde in de eerste vijf maanden maar liefst 602.297 toeristen. Dit was tevens de regio met de grootste groei in toerisme (7,4%). Op nummer 3 staat Zagreb met 360.503 aankomsten, goed voor 5,9% groei en een marktaandeel van 14%.

    Het Kroatisch Nationaal Bureau voor Toerisme is een toeristische organisatie met hoofdzetel in Zagreb, opgericht om de identiteit en de reputatie van de bestemming Kroatië in het buitenland te verbeteren en te promoten. In 2015 werden er in totaal 80 miljoen overnachtingen in Kroatië geboekt, 6,9% meer dan het jaar ervoor. De organisatie heeft lokale kantoren in 16 kernmarkten en is sinds 2001 ook aanwezig in België. Sinds 2010 is het aantal Belgische aankomsten in Kroatië gestegen met 58,83%.

    Kroatië heeft een uitgestrekte kustlijn langs de Adriatische Zee, op slechts een steenworp afstand van Centraal-Europa. De stranden van Istrië en Kvarner liggen op slechts 1 300 kilometer van België en zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto. Vanuit Brussel of Charleroi duurt een vliegreis naar de belangrijkste Kroatische steden slechts 2 uur. Toeristische trekpleisters in Kroatië zijn de oude vestingstad Dubrovnik, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, de verschillende eilanden van de Split-archipel, Istrië, de Plitvicemeren, Zagreb, het natuurpark Kopački rit en de stranden van Zrće in Novalja en Zlatni Rat.

    Voor meer informatie over Kroatië en het Kroatisch Nationaal Bureau voor Toerisme kan u terecht op www.croatia.hr.

    18-07-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Graubunden is elk pad een fietsroute

    graubündenBIKE de app, ideaal uitgangspunt om de perfecte MTB fietsvakantie te plannen

    Graubünden, het grootste vakantiegebied van Zwitserland, is één van ‘s werelds meest aantrekkelijke mountainbike regio’s. Graubünden heeft een legio aan mogelijkheden, die het hart van elke fietser sneller laat kloppen. Van bergafwaartse adrenaline in het Lenzerheide Bike Park, singletrack sensaties van de Alps Trail in Davos, plezier met het gezin op de pumptracks in Flims, de wonderen van de natuur in het Zwitsers Nationaal Park tot het vrij rijden op de Corviglia Flow Trail in St. Moritz. Fietsers en wandelaars kunnen op hun gemak naast elkaar wandelen en/ of fietsen.

    Duizenden kilometers uitstekende singletracks, avontuurlijke fietsparken en vele andere attracties trekken fietsers naar volgende vijf fietsbestemmingen: Davos Klosters, Lenzerheide, Engadin St. Moritz, Flims en Scuol Samnaun Val Müstair. Elke regio heeft zijn eigen specifiek culturele en landschappelijke kenmerken, waardoor zij samen een onvergetelijk fietsavontuur bieden in Graubünden. Dit is allemaal in de directe omgeving te vinden – internationale gasten arriveren in Zurich en kunnen Graubünden bereiken met het openbaar vervoer in slechts 90 minuten –. Alle bestemmingen in Graubünden beschikken over goede verbindingen en zijn goed te bereiken met de trein, de bus en de kabelbaan. In vele plaatsen kan de bagage gemakkelijk van hotel naar hotel worden vervoerd en zijn vele kabelbanen inbegrepen. Bovendien delen professionele fietsgidsen graag hun geheime tips op begeleide tours. In hotels die door graubündenBIKE gecertificeerd zijn, is de tijd die niet op de fiets wordt gespendeerd ook gegarandeerd aangenaam. Met een ontbijt speciaal voor atleten, aanwezige fietsgarages en reparatiewinkels, wasserette, een wasplaats voor de fiets en goed geïnformeerde hoteliers, is de tussentijd zeker ontspannend en zal de volgende tour met een goede start beginnen. Bezoekers die hun fiets thuis willen laten, kunnen gemakkelijk een goede fiets huren in alle bestemmingen van graubündenBIKE.

    Een regio voor elk type mountainbiker

    Hoogtes van 500 tot 3,000 meter boven de zeespiegel, een divers scala aan flora en fauna en fietspaden en attracties voor ieders smaak, maken Graubünden tot één van de meest aantrekkelijke fietsregio’s in de wereld. Een voorbeeld hiervan is de veelzijdige 3 daagse Flow tour. De singletracks behoren tot de mooiste paden in Graubünden – vloeiend, alpine, gevarieerd en recht door het midden van de bergen in Chur, Lenzerheide en helemaal tot aan Flims, waar een afdaling staat te wachten op het TREK Runca Trail. In de loop van 3 dagen worden diverse landschappen gepasseerd, met de indrukwekkende Rijnkloof – de ‘Swiss Grand Canyon’, als het hoogtepunt van de tour.

    Het Lenzerheide fietspark biedt een geheel andere ervaring. Een enorm gevarieerd gebied met vijf moeilijkheidsgraden, voor zowel beginners als professionele fietsers, tussen het Scharmoin tussenstation en het Rothorn basisstation. Dit is tevens waar het huidige pad van de World Cup te vinden is, waar ook de World Championships van 2018 plaatsvinden. Voor iedereen die unieke landschappen wenst te ontdekken op de mountainbike, biedt het Nationaal Park in de Scuol Samnaun Val Müstair regio één van de meest schilderachtige tours van Zwitserland. De Rocky Gorge in Val d’Uina en de Bernina Express Trail zijn twee unieke hoogtepunten van de tour. De tour cirkelt om het gehele Nationale Park van Zwitserland in vier verschillende stadia.

    De Engadin St. Moritz regio staat niet alleen bekend om de betoverende wintersporten, maar ook om de uitstekende fietsroutes. De Corviglia Flow Trail is een onvergetelijke afdaling op pumptrack, welke harmonieus is geïntegreerd in het landschap over meer dan 480 meter hoogte. Fietsen over de Flow Trail staat vooral voor plezier hebben. Het pad leidt van het Corviglia basisstation over de Sass Runzöl en Alp Nova naar het Chantarella tussenstation.

    Singletrack fans wordt aangeraden om ook Davos Klosters te bezoeken. De Alps Trail Davos is in 2014 door de IMBA benoemd tot Epic Trail. De route van Jakobshorn naar Filisur heeft zich zodanig aangesloten bij de top van ’s werelds beste mountainbike paden. De singletrack is één van de langste in Zwitserland en onderscheidt zich door het landschap en eerste klasse onderhoud. Kenmerken die toepasselijk zijn op alle fietsroutes door de hele regio van Graubünden.

    Meer informatie: www.graubuenden.ch

     

    15-07-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Architecten en interieurarchitecten keizen Feelgood Designs

    Langzamerhand krijgen de stoelen van Feelgood Designs steeds meer voet aan de grond in de projectinrichting. Ze duiken bijvoorbeeld regelmatig op bij horecagelegenheden. Architecten, stylisten en interieurontwerpers hebben dan ook paar hele goede redenen om voor deze stoelen te kiezen: Veel van de modellen hebben zowel een indoor als een outdoor uitvoering. Daardoor is het mogelijk een bepaalde look in de gehele locatie toe te passen, binnen en buiten, in het restaurant en op het terras. Het tijdloze ontwerp zorgt er bovendien voor dat de stoelen in vrijwel elk interieur op hun plaats zijn. De stoelen van Feelgood Designs zijn bestand tegen intensief gebruik en hebben een duurzame bekleding van natuurlijk rotan of recyclebaar polyrotan. De outdoor modellen zijn daarbij kleurecht en UV-bestendig. Nog een belangrijk pluspunt voor de projectensector: de stoelen zijn gemakkelijk te onderhouden en eenvoudig te stapelen. Het handgevlochten rotan op het gepoederlakte frame verleent de modellen een hoge kwaliteitsuitstraling.

    In de vijf projecten hieronder leest u hoe de stoelen van Feelgood Designs hebben bijgedragen aan een ‘feel good omgeving’.

    Golf & Country Club, Tielt-Winge, België

    De in 1988 ontworpen baan van de Winge Golf & Country Club heeft 18 brede en smalle holes. Bossen, vijvers, heidepartijen en open landschappen maken het parcours tot een uitdaging voor golfers van elk niveau. Volgens kenners is het een echte kwaliteitsbaan.

    Het clubhuis was lange tijd gevestigd in het 17e eeuwse Kasteel van Winge. Na vele jaren van plannen maken kon in 2014 een nieuw, modern pand aan de rand van de baan betrokken worden. Voor de inrichting is gekozen voor stoelen van Feelgood Designs. Veel modellen zijn voor binnen en buiten in dezelfde uitvoering verkrijgbaar, maar dat geldt niet voor allemaal. Om een zo groot mogelijke eenheid in de inrichting te verkrijgen, koos de Golf & Country Club er voor om zowel buiten als binnen outdoor stoelen te gebruiken.

    Architect: Robbrecht en Daem, 2014 - Interieurontwerp: Huyghe Decoratie. Stoelen terras: Basket chair white/honey en C317 black/honey, Stoelen binnen: C603 chair black/honey, C603 stool black/honey en C317 black/honey  

    Casa Cook, Rhodos, Griekenland

    Op het Griekse eiland Rhodos, op een paar minuten lopen van de Aegeïsche Zee, ligt hotel Casa Cook. Dit gloednieuwe hotel combineert een nieuwe blik op de traditionele Griekse architectuur met een warme, nomadische stijl. Accessoires vanuit de hele wereld zorgen voor een ontspannen sfeer. De inrichting wordt gekenmerkt door natuurlijke accenten, van stenen muren, houten balkons en pergola’s tot materialen als gewoven biezen en linnen. Met zijn retro uitstraling past de basket chair van Feelgood Designs prima in deze omgeving. Hij is dan ook te vinden in elk van de 90 kamers én in het restaurant van het hotel.

    Architect: Vana Pernari, 2016 - Interieurontwerp: Annabell Kutucu en Michael Schickinger - Stoel: Basket chair black/natural

    De Lijsterbes, Berlare, België

    Na vele jaren een ‘klassiek restaurant’ met Michelinster te zijn geweest, heeft chef kok Geert van der Bruggen in 2015 het roer omgegooid. Er kwam een nieuwe formule, waarbinnen de natuurlijk, lichte keuken de toon aangeeft. Nieuwe smaken met vertrouwde ingrediënten, daar draait het om. In het restaurant is een centrale plek gereserveerd voor de Franse rotisserie, waar producten langzaam in hun eigen sappen kunnen garen. Ook het interieur van De Lijsterbes onderging een metamorfose, de oude inventaris werd geheel vervangen. Bij de restyling viel de keus op de comfortabele stoelen van Feelgood Designs.

    Interieurontwerp: De Compagnie, Bornem, 2015 - Stoel: C603 chair black/pulut natural

    Colonel restaurant, Brussel, België

    Restaurant Colonel biedt een warme ambiance in een elegante en verfijnde omgeving. Het restaurant, vernoemd naar de grootvader van de eigenaar, is toegewijd aan de diverse regio’s van Frankrijk en in het bijzonder het topkwaliteit rundvlees dat daar vandaan komt. Klanten kunnen niet alleen hun favoriete stukje vlees uitkiezen, maar ook het soort rund waar het van afkomstig is en de ouderdom. Dat wordt vervolgens op houtskool bereid, onder leiding van chef kok Benjamin Laborie.

    De authenticiteit is niet alleen op de keuken van toepassing, maar ook op het interieur van de zaak. Het combineert warme kleuren met puur natuur: een vloer van rode Provencaalse plavuizen, muren met een mozaïek van bakstenen, een travertijnen toonbank, robuuste houten tafels en stoelen met gewoven rotan. Geheel terecht is Colonel door horecamagazine Venuez bekroond met de Hospitaliy Award 2015 voor ‘beste restaurant concept’.

    Architect: Dirk de Leeuw, 2015 - Interieurontwerp: Diego Carrion en Cécile Grosjean - Stoel: Basket chair black/black en C603 chair black/black

    Stassart 11 / De Borght, Mechelen, België

    In een oude Mechelse patriciërswoning met aangebouwd klooster zijn twee bijzondere bedrijven gevestigd. Restaurant Stassart 11 biedt haar gasten lekker en gezond eten en drinken. Er bevinden zich daar ook twee evenementenlocaties, Kapel de Rommerswael en Het Schooltje, voor particuliere en bedrijfsbijeenkomsten.

    De Borght is een in hetzelfde pand gevestigde winkel, die al meer dan 25 jaar een uitgelezen combinatie van bloemen, planten, decoratie, glaswerk, kunst, interieuraccessoires, meubels en tuinarrangementen biedt. Ook de stoelen van Feelgood Designs zijn in dit kwalitatieve assortiment opgenomen. Gasten die bij Stassart 11 in Het Schooltje neerstrijken, kunnen zelf ervaren hoe heerlijk deze stoelen zitten.

    Interieurontwerp: Veerle van Eycken, 2016 - Stoel: C603 chair black/black

    De Feelgood Designs collectie: Feelgood Designs combineert klassieke en hedendaagse ontwerpen met traditioneel vakmanschap en natuurlijke materialen. De doordachte collectie wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit, aandacht voor de ergonomie en oog voor detail. Feelgood Designs is sinds 2013 aanwezig op de Europese markt.

    Producent: Feelgood Designs - Importeur en verdeler voor Europa: marta b.v., www.martaonline.eu.

     

     

     

     







    14-07-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frenchies, juwelen, frenchic juwelen !

    Modern, stijlvol, onweerstaanbaar: ze hebben alles voor zich, en dus alles voor ons. Goud, diamanten, gekleurde stenen.

    Wil je nog meer? Het rijk is aan u: de boetieks van de juweliers Tollet. Een uitgebreide waaier aan keuzes, trends en prijzen wacht op u. Van de iconen van de Place Vendôme tot hit-sieraden van de ontwerpers: bij Tollet bestaan er talrijke manieren om PARIJS in een juwelenkistje te stoppen…

    Sentimenteel en geraffineerd : Chaumet

    Elegantie houdt van lichtzinnigheid bij 12, Place Vendôme. Alles is er sinds 1780 ludiek, maar toch edel. Een beetje geschiedenis, veel verfijning: de Joséphine ringen lijken op keizerlijke diademen! ‘Les Liens de Chaumet’ blijven voor emotie zorgen als discreet symbool van verbondenheid…Ring Diadème Joséphine wit goud, bezet met diamanten. 7.170 € - – Ring Liens de Chaumet, wit goud en diamanten. 4.050 €

    Hedendaags en sterk : Dinh van

    “De vrije geest van de juwelenmakerij” is 50 geworden in 2015. Zijn creaties zijn tijdloos modern en doen niet alsof. Het Huis Dinh Van heeft haar eigen stijl ontwikkeld, gekenmerkt door het streven naar essentiële vormen: handboeien, spijkers, kubussen, schakels, spiralen…Ring Spirale groot model, wit goud en diamanten. 5.900 € – Armband Menottes, goud, volledig of gedeeltelijk met edelstenen bezet, op schakelketting. Vanaf 590 €

    Glamour en prikkelend : Fred Paris

    Zijn oprichter was dol op de zon, kleuren, feesten en watersport. Vandaar de iconen van het Huis! De armband Force 10 – geïnspireerd door de zeilsport sinds 1996 – maakt veelvuldig gebruik van kabels en de gouden «harpsluitingen». De ringen Pain de Sucre geven je zin om te snoepen : de cabochons zijn om in te bijten! Armband Force 10, harpsluiting in roze goud en diamanten, touwen uit textiel. 6.820 € (vanaf 1.350 €) - – Ring Pain de Sucre, geel goud, middelgroot model. Verwisselbare cabochons: gele kwarts, rozenkwarts, amethist, groene toermalijn. Vanaf 3.590 €

    Grafisch en puur :Garel Paris

    De hoogstaande technische vakkennis, de kwaliteit van de stenen en van de slijpsel, de nauwkeurige bezetting met edelstenen. Dat alles maakt een juweel van Garel uit! Uit liefde voor diamanten heeft het merk zijn eigen sieradenfabriek ontwikkeld. Elke collectie, waaronder de emblematische ‘Envol’, ontstaat in de handen van vakmensen. Must-have: de solitairs. Ring ‘Envol’, spiraal in wit goud, ronde brillant solitair, tussen sensualiteit en strengheid. Vanaf 950 € - – Armbanden Envol, diamanten en goud, in relax mode op koorden armbanden. Vanaf 250 €

    Stralend en vrouwelijk : Messika

    Wie kon beter dan een vrouw de manier waarop diamanten worden gedragen veranderen ? Bijna 10 jaar geleden waren de Juweliers Tollet bij de eersten om te geloven in Valérie Messika. Vandaag schittert haar naam bovenaan de hitparade van de internationale juwelenmakerij. De bewierookte maar trouwe ontwerpster uit Parijs levert hen steeds haar bestsellers en neo-juwelen. Ring Move Uno, wit goud en een diamant ‘signature’ die schuift en glijdt. 800 € - – Armband Skinny, wit goud en diamanten 1 karaat. Een rivier van diamanten voor het dagelijkse leven, elastisch en uiterst resistent ! 4.550 €

    Ondeugend en charmant : Poiray

    Als enfant terrible van de juwelierskunst en de Parijse eigenwijsheid, heeft het Huis Poiray de ring van onze dromen uitgevonden. ‘Ma Préférence’ verandert in een klik van kleur en allure! De heel gemakkelijk samen te stellen ring bestaat uit een ovale steen, een kraag, al dan niet bezet met steentjes, en een corpus in roze, geel of wit goud. Ring ‘Ma Préférence’, goud (met of zonder diamanten) en zijn garderobe: gele kwarts, groene toermalijn, aquamarijn, amethist. Vanaf 2.300 € - – Hanger Cœur Fil, roze goud en diamanten. Middelgroot model. 6.000 €







    13-07-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maison Dandoy summer explorer kit

    Alle belangrijke dingen beginnen met… een box! Dandloy lanceert zijn SUMMER EXPLORER KIT, een box die je heel de zomer kan vergezellen, speciaal gemaakt om overal goede herinneringen in op te slaan.

    Tijdens de zomer leren we waar het leven werkelijk over gaat. We leren zwemmen, eetbare bessen plukken en misschien zelfs een tractor besturen. Alles wat ons kan helpen in het verdere leven, met andere woorden. Toen we jong waren leek het alsof onze klasgenoten totaal verschillende mensen werden na die acht mysterieuze weken tijdens de zomer.

    De zomer is de tijd van verandering. We ontpoppen ons allemaal tot mooie vlinders, en daarom zijn we er dol op. Dandoy’s summer box wil gewoon goed gezelschap zijn voor al uw zomerse avonturen, een kit om mee op ontdekkingstocht te trekken en het beste van uw zomer te maken.

    Wat zit er verstopt in deze box? Zes verschillende soorten koekjes, een verfrissende organische drank en een zomer als nooit tevoren. De zes koekjes: Zandkoekjes met verse limoen (nieuw), Krokante koekjes met amandelen, Mueslikoekjes met rood fruit (zonder boter!) (nieuw) , Roze vinger aperitiefkoekjes (nieuw), Palmblad

    Fruitpasta : De verfrissende organische drank door Simone à soif 100% natuurlijk, zonder bewaarmiddelen, kleurmiddelen of toegevoegde suikers. Drie smaken voor elke avonturier: Appel & Geranium, Aardbei & Melisse, Komkommer & Munt.

    En tal van andere verrassingen... Summer Explorer Kit -€ 55

    www.maisondandoy.com







    12-07-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van lotte naar de plancha
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eindelijk is de zomer daar ! Laten we er meteen van genieten voor die weer weg is. Het is hét moment om de plancha van Forge Adour aan te steken en dit origineel recept klaar te maken dat North Sea Chef Ilse d'Hooge creëerde : gekruide lotte met geroosterde aardappeltjes, rode ui en rucola.

    Forge Adour zal je smaakpapillen doen opleven !

    Pittige zeeduivel met gebakken krieltjes, rode ui en rucola:

    Voor 4 pers • 35 min: 4 moten zeeduivel van 180g • 1 el korianderzaadjes • 1 kl chilivlokken • 1 teentje knoflook • handvol basilicumblaadjes • handvol korianderblaadjes • sap van 1 citroen • olijfolie • 400 g gekookte krieltjes in kwartjes • 1 kleine rode ui, in ringen • 100 g rucola. Dressing: 1 el gehakte peterselie • 5 el olijfolie • 2 el citroenap • 2 el kappertjes

    1/ Doe de korianderzaadjes, chilivlokken, knoflook in een vijzel, maak fijn. Voeg er geleidelijk de basilicum en korianderblaadjes bij en blijf fijnmaken. Voeg citroensap en peper en zout toe. Wrijf de zeeduivel in met het kruidenmengsel langs beide kanten.

    2/ Maak een dressing. Meng de olijfolie en citroensap met de kappertjes en gehakte peterselie, breng op smaak met peper en zout.

    3/ Verhit de plancha, neem een beetje keukenpapier en drenk in olijfolie, wrijf er de hete plaat mee in.Bak de krieltjes kort op de plancha. Hussel de gebakken aardappelen met de rode ui en rucola door elkaar.

    4/ Gril de zeeduivel langs beide kanten goudbruin. Maak de salade aan met de vinaigrette en serveer met de zeeduivel.

    Spatel lang voor vis Forge Adour - € 22 - Plancha Sukaldea Forge Adour - vanaf € 399

     

     

    11-07-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met de hele familie op vakantie

    Bij Pierre & Vacances-Center Parcs is Bobbie ook welkom. U moet niet meer naar opvangoplossingen zoeken wanneer u op vakantie wil vertrekken!

    Uw trouwe viervoeter kan u vergezellen in het merendeel van de residenties, village clubs en domeinen van de Groep. De dieren zijn toegestaan in de gemeenschappelijke ruimten van het park indien aan de halsband gehouden, verboden bij het zwembad. Zij zijn niet toegelaten in de hotels, behalve uitzondering.

    Dit maakt deel uit van de algemene aanpak van de Groep Pierre & Vacances-Center Parcs die een maximale tevredenheid nastreeft voor de hele familie op vakantie, ongeacht de periode.

    De Groep Pierre & Vacances-Center Parcs biedt immers verhuur van vakantiehuisjes en appartementen in residenties en vakantieparken waar huisdieren zijn toegelaten. Je verblijft er in instapklare en praktisch ingerichte woningen aan zee, in de bergen of in de stad … telkens opnieuw in gezelschap van uw geliefkoosde huisdier.

    Pack&Go Vakantie met de hond : Met uw viervoeter een verblijf boeken bij Center Parcs dat is een midweek of weekend in een Comfort, Premium of VIP cottage, inclusief : verplaatsbare grondpen met aanleglijn voor in de tuin, een welkomstpakket voor baasje inclusief een wandelroutekaart , een welkomstpakket voor de hond, gratis voorkeursligging van de cottage, gratis extra eindschoonmaak.

    Pack&Go Vakantie met de hond: Midweek 4p Comfort Cottage vanaf €249

    DE FORFAITS : Bij Pierre & Vacances, villages clubs en premium : 55 € per dier per week, voor een verblijf van 7 nachten en meer. 9€ per dier per nacht; voor een verblijf van minder dan 7 nachten.

    Bij Center Parcs: vanaf 40 € - 1 (maximum 2 huisdieren per cottage) voor een weekend, 56€ voor een midweek en 90 € voor een week.

    *De dieren zijn toegestaan in de gemeenschappelijke ruimten van het park indien aan de halsband gehouden, verboden bij het zwembad. Zij zijn niet toegelaten in de hotels, behalve uitzondering.

    U rest enkel de bagage voor uw hond en kat te pakken met zijn paspoort, certificaat van goede gezondheid, inentingsboekje, halsband, hondenbrokken, speelgoed, enz.

    En als u met de auto reist, vergeet niet uw hond af en toe eens uit te laten en hem wat water bij te schenken!

    Informatie en reservatie: www.pierreetvacances.be

     

    10-07-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Friesland

    WANDEL, FIETS, VAAR OF RIJD FRIESE ELFSTEDENROUTE HET HELE JAAR DOOR

     

    Van Leeuwarden tot Sloten: verken historische steden en uitgestrekte landschappen. Al sinds 1997 wachten we op een nieuwe Friese Elfstedentocht per schaats. Maar er zijn ook andere manieren om gedurende het jaar de Elfstedenroute te volgen! Zo kun je sinds afgelopen maand al delen lopen van het nog in ontwikkeling zijnde Elfstedenwandelpad. Dit 240 kilometer lange pad loopt door heel Friesland en zal in 2017 volledig klaar zijn. Ook voor de niet-wandelaars zijn er genoeg opties: ontdek de route per auto, fiets, vanaf het water of op culinair vlak!

    Elfstedenwandelpad: In de loop van 2017 kunnen wandelaars gebruik maken van het Elfstedenwandelpad. De geel/rode bewegwijzering van dit pad leid je onder andere langs het historische centrum van Dokkum met de Dokkumer koffie en het oude vestingstadje Sloten, als kleinste stad van de elf Friese steden. Maar je kunt nu ook al (delen van) de Elfstedenroute wandelen! Je bagage wordt hierbij van stad naar stad gebracht zodat je optimaal kunt genieten van de omgeving.

    Nederland fietsland: Friesland is in 2015 uitgeroepen tot dé fietsregio van Nederland dus hoe kun je de Elfstedenroute beter ontdekken dan per fiets! Je stelt de route helemaal zelf samen. Fiets over de karakteristieke bruggetjes van Hindeloopen, bezoek de culturele waterstad Sneek of zoek naar sporen van de vroegere universiteit in Franeker. Misschien spot je onderweg wel reeën in het Friese landschap! Mochten de afstanden toch iets te ver zijn, huur dan een e-bike en fiets de route op je gemak. Op zoek naar een slaapplek onderweg? Denk dan eens aan een van de natuurkampeerterreinen die gemakkelijk per fiets te bereiken zijn.

    Via het water: In waterprovincie Friesland mag een Elfstedenroute per boot niet ontbreken. Start in hoofdstad Leeuwarden en vaar grote delen van de route via de vele rivieren en wateren die Friesland rijk is. Bovendien zijn steden als IJlst en Stavoren erg populair bij watersporters. Leg aan bij een accommodatie aan het water en stap de volgende dag zo weer aan boord om jouw tocht te vervolgen.

    Friese roadtrip: Zin in een roadtrip in eigen land? De Elfstedenroute leent zich ook zeker voor een tocht met de auto of motor. Trek er een paar dagen voor uit en verken onderweg de tussenliggende steden. Proost bijvoorbeeld met een Sonnema Beerenburg in Bolsward, bewonder het oude centrum van Workum en rust uit op het strand van vissersstad Harlingen. Je kunt de tocht zo lang laten duren als je zelf wilt, jij bepaalt de route!

    Culinaire stempelkaart: Geef je Elfstedentocht een culinair tintje en lunch en dineer iedere dag in een andere stad. Friesland staat van oudsher bekend om haar biologische en eerlijke producten van eigen bodem en heeft op culinair vlak veel te bieden. Denk bijvoorbeeld aan de seizoensgebonden keuken van restaurant de Hinde in Hindeloopen, Beerenburg distilleerderij Weduwe Joustra in Sneek of kaasmakerij Jellema in Franeker. In Sneek kun je zelfs een culinaire stempelkaart afhalen om, geheel volgens traditie, de elf steden te laten afstempelen!  

                           

     









    10-07-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een originele zomeragenda in Koksijde-Oostduinkerke

    Ook deze zomer staan er weer heel wat leuke activiteiten op de planning in Koksijde-Oostduinkerke. Want terwijl het Abdijmuseum Ten Duinen een middeleeuws feest organiseert, kan je in het NAVIGO - Nationaal Visserijmuseum terecht voor visserijfolklore-avonden. We noteren ook 13 juli en 10 augustus want dan kan je op stap met de garnaalvissers te paard.

    Middeleeuws festival : Voor een kennismaking met het dagelijkse leven in een middeleeuwse cisterciënzerabdij bezoek je het Abdijmuseum Ten Duinen met zijn archeologische site en zijn eigentijdse museum. Nog tot 8 januari 2017 loopt de ‘Expo De Domeinen van de Duinenabdij’ die aantoont hoe groot en machtig de abdij is geweest. Dat merk je vandaag nog aan hoeve Ten Bogaerde (waar zonet een gloednieuw Kunstencentrum werd geopend) en Hof Ter Hille. De ontwerpers van de tentoonstelling hebben ook aan de kinderen gedacht want op elk van de 15 expopanelen krijgen zij een opdracht van de niezende lekenbroeder Simon die door iedereen Hatsjoem wordt genoemd. Hij neemt de kinderen mee op een verre reis naar de Middeleeuwen.

    Ga op 12 en 13 augustus naar Ten Duinen want dan is er ‘Feest in de Abdij’, een middeleeuws festival voor jong en oud. Het programma steekt vol boeiende activiteiten zoals op vrijdag 12 augustus vanaf 17u30, met live muziek van Prima Nocta en een heuse vuurshow. Het programma op zaterdag loopt van 14u tot 18u met onder meer het niet te missen theatergezelschap Okidok. Kinderen én ouders zullen zich rot amuseren met hilarische clowns in ridderpak. Nog vermelden dat er tijdens de zomermaanden in het Abdijmuseum Ten Duinen workshops voor kids worden georganiseerd (www.tenduinen.be, Kids@Tenduinen) .

    Op stap met de garnaalvissers te paard: In het NAVIGO (nationaal visserijmuseum) raakt iedereen in de ban van het verhaal over de zee- en kustvisserij, over de Vlaamse vissersfamilies, de heroïsche ijslandvaarders en de garnaalvissers te paard. Op 13 juli (13u15) en 10 augustus (11u30) kun je op stap met de garnaalvissers te paard. De start is aan het museum en het transport naar het strand gebeurt met een huifkar. Er is deskundige uitleg. Achteraf worden de gevangen garnalen gekookt en geproefd op het museumplein (inschrijvingen: onthaal@navigo.be, tel. 058 51 24 68).

    Tijdens de zomer worden op het museumplein Visserijfolklore-avonden (van 8 tot 26/08 - 19u – 22u) georganiseerd met oude ambachten, allerlei animatie en vooral met veel sfeer en heerlijke vishapjes. Een folkloreavond kan gecombineerd worden met een museumbezoek. Dat gebeurt om 16 u en terwijl de ouders het museum bezoeken met een gids, wordt voor de kinderen een workshop georganiseerd. Voor een gedetailleerd programma: www.navigomuseum.be .

    De zomer van Koksijde-Oostduinkerke kondigt zich boeiend en levendig aan, met activiteiten zoals Clics Koksijde, van 12 juli tot 28 augustus in het cc CasinoKoksijde. Daar liggen zowaar 150.000 Clics blokjes klaar om constructies te bouwen en er is een tentoonstelling van bekende gebouwen die helemaal in Clics blokjes zijn opgetrokken. De licht- en klankshow maken de belevenis compleet. www.clicskoksijde.be

    Kortom, plan je zoals vele Vlamingen een staycation en blijf je dit jaar eens in België tijdens de zomervakantie, dan kan je zeker en vast in Koksijde terecht voor originele zomerse activiteiten.

    Info : www.visitkoksijde.be

    09-07-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!