Inhoud blog
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    03-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LolaLiza en modeblogster Lore Maesen lanceren feestelijke capsulecollectie

    Modeblogster Lore Maesen brengt haar eerste collectie uit met Belgische modeketen LolaLiza. Maak je op voor schitterende party outfits met romantische en vrouwelijke silhouetten. “De mensen achter het merk zijn stuk voor stuk zalige, gemotiveerde mensen. Het was een plezier om met hen samen te werken!” - Lore Maesen

    Juriste en levensgenieter, fashion en food lover. De Antwerpse Lore Maesen is een echte life lover en deelt al jaren haar liefde voor mode, beauty en lifestyle op social media. Over de jaren heen heeft Lore een grote community met opvallend betrokken volgers opgebouwd. Lore staat positief in het leven en straalt dat ook uit. Ze brengt een boodschap van ‘body positivity’ en wil haar community inspireren om jezelf te accepteren zoals je bent, inclusief imperfecties. Haar feilloze stijlgevoel, authenticiteit en kwaliteitsvolle foto’s dragen uiteraard ook bij aan het succes.

    Lore is een vrouw die sterk aanleunt bij de waarden van LolaLiza : authenticiteit, vrolijkheid, hartelijkheid en vrouwelijkheid. Leititia Noucana, Design Director LolaLiza : “Lore haar stijl weerspiegelt perfect waar LolaLiza voor staat, 'easy chic with a twist on any occassion'. We zaten meteen op dezelfde golflengte tijdens het ontwerpen van de collectie.” Elodie Doret, Chief Product Officer bij LolaLiza, voegt hieraan toe : “De keuze om met Lore samen te werken was voor de hand liggend. Lore is altijd vrouwelijk en stijlvol gekleed, ze heeft oog voor detail en blijft altijd trouw aan zichzelf. Ze slaagt er telkens in om elegante snits te combineren met subtiele details, zonder aan draagcomfort in te boeten. Dit alles vinden we ook altijd terug in de LolaLiza collecties, voor ons was de samenwerking dus een perfecte match.”

    “Lore heeft een fantastische feeling voor fashion, de capsulefeestcollectie is een droom is geworden!” – Veerle De Taeye, marketing manager

    Lore koesterde stiekem al een tijdje het verlangen om aan het ontwerpen te slaan. Voor haar was de samenwerking dus een droom die uitkwam. Haar inspiratie haalde de fashionista uit haar eigen voorkeur voor feestelijke looks. Fijne stoffen, zachtroze en de klassieker zwart zijn haar favorieten. Lore streefde naar een vrouwelijk geheel, waarbij elegantie centraal staat zonder comfort uit het oog te verliezen. De collectie is veelzijdig, kan gemakkelijk ondereen gecombineerd worden, en laat zich ook buiten de feestdagen dragen. Ook ging er veel aandacht uit naar een verfijnde afwerking en mooie details. Flatterende plissés, feestelijke pailletten en revers met glitters doen alvast popelen van ongeduld om het jaar in stijl uit te zwaaien.

    Beschikbaar online en in geselecteerde winkels.

     

     







    03-12-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Palma, een paradijs voor fotografen

    5 tips van cinematograaf Marten van Dijken

     

    Het Canarische eiland La Palma kent alsnog geen massatoerisme. Dat is goed voor fotografen die er in alle rust de mooiste kiekjes kunnen nemen van het indrukwekkende landschappen. Volg het spoor van fotograaf Marten van Dijken tot bij de mooiste plekjes van het eiland, langs avontuurlijke routes met ravijnen en vulkanen of tot bij de hoofdstad Santa Cruz de la Palma met zijn rijke cultuur. Je bent verzekerd van Instagramwaardige plaatjes !

    Playa de Nogales

    Het strand wordt door hoge kliffen afgeschermd en je kan het bereiken via een kronkelend pad met stenen trappen. Het is een hidden gem waar je prachtige natuurfoto’s of filmopnames kan maken, vooral door het spel van kleuren en contrasten bij zonsopgang.

    Roque de los Muchachos

    Dit is het hoogste punt van het eiland en het uitzicht is imponerend, ideaal voor een groepsfoto of een zelfgemaakte ansichtkaart. Er is een parking dichtbij en je hoeft bijgevolg niet te klauteren om op deze Roque te komen. Uiteraard zijn zonsopgang en zonsondergang dé beste momenten voor een mooie foto maar ook ’s nachts zet je je camera aan het werk. Maak foto’s van de open sterrenhemel, van de Melkweg die je zo helder kan zien. Dat komt omdat La Palma weinig lichtvervuiling heeft, erkend is als een Dark Sky Reserve.

    Llano de la Brujas

    ‘Brujas’ betekent ‘heksen’ in het Spaans en de naam Heksenvlakte is hier heel terecht. Waar die naam precies vandaan komt is niet helemaal duidelijk, maar met het zwarte zand, de kraterwanden en de donkere sterrenhemel is het niet moeilijk voor te stellen dat er heksen voorbij vliegen op bezemstelen. Het voorjaar is prachtig als de berg Pico de Graja, Kraaienbek, in bloei staat en de vlakte dieprood kleurt. Deze bijzondere gloed vang je het best tijdens de laatste zonuren van de dag wanneer de lage zon een prachtig warm licht met lange schaduwen produceert.

    Garafía

    In het noordwesten van La Palma, tussen ravijnen en kliffen, ligt de regio Garafía. De natuur is hier ruig en de dorpen zijn minder gemakkelijk bereikbaar. De rust en ongereptheid is vooral populair onder buitenlandse toeristen. De originele bewoners zijn veelal verhuisd naar grotere plaatsen op het eiland of naar het Spaanse vasteland. Daardoor voel je in de dorpen een nostalgische en authentieke sfeer die goed te vangen is door de lens van een camera. Avontuurlijke fotografen mogen deze regio zeker niet overslaan wanneer ze op zoek zijn naar verlaten stranden, ruige ravijnen en een glimp naar het verleden.

    Santa Cruz de La Palma

    Dwaal door de straten van de hoofdstad met je camera in de hand. Het is een plek met dorps karakter en iedere straat heeft zijn fotografisch verhaal, tussen de klassieke herenhuizen, de appartementen met kleurige houten balkons en de straatstenen in bijzondere motieven.

    Extra trip: Carnaval !

    Carnaval op La Palma wordt heel anders gevierd dan elders ter wereld. Waar men meestal zo uitbundig mogelijk uitgedost de straten op gaat, zie je in La Palma alleen mensen met witte kledij en witte Panama-hoedjes. Dit heeft te maken met een traditie die is ontstaan tijdens de 19e eeuw. De La Palmezen vierden de terugkomst van 'los Indianos', de eilandbewoners die vertrokken waren naar Midden- en Zuid Amerika om fortuin te maken. Onder begeleiding van Caraïbische muziek, loopt de stoet carnavalsvierders naar de haven om symbolisch de terugkerende eilandgenoten te ontvangen. Eenmaal terug in de stad bekogelt men elkaar met wit kalkpoeder, bij wijze van zegening. Een bijzondere ervaring, het lijkt een mix van Caribisch carnaval en het Indiase feest Holi, maar dan compleet in het wit. Dat levert mooie plaatjes op, maar pas wel op met het witte stof en je camera!

    Meer info: www.visitlapalma.es

    La Palma is het meest noordwestelijk gelegen eiland van de 7 Canarische eilanden. Het is een unieke vakantiebestemming door zijn veelzijdige en adembenemende natuur en het ongerepte vulkaanlandschap. Het eiland is een paradijs voor wandelaars en avonturiers die er graag op uit trekken. Ook voor reizigers die op zoek zijn naar rust, is het eiland een echte aanrader: massatoerisme is er nog niet doorgedrongen.

     

     

     

     





    02-12-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op zoek naar adrenaline in Sloveense bergen

    Wanneer de herfst volop op aan de gang is, kijken heel wat skiliefhebbers uit naar een vakantie in de sneeuw. Zin om deze winter de ski’s in de kast te laten en een aantal wintersporten die de adrenaline door je lijf doen gieren op je palmares te schrijven? Ontdek hoe raften niet enkel een zomersport is en leer skiën met een paard. In Slovenië worden waaghalzen op hun wenken bediend. Wij zetten zes uitdagende activiteiten in de Sloveens besneeuwde bergen op een rijtje.

    SNOWRAFTING : Raften is een populaire sport in de zomer. In Slovenië kan het ook als activiteit in de sneeuw. De rivier is vervangen door een sneeuwkanaal. De snelheid waaraan je de besneeuwde helling afglijdt, is afhankelijk van het gewicht van de boot en de sneeuwconditie.

    AIRBOARDING : Een airboard is een opblaasbare slee waar je op je buik op ligt. Het board is voorzien van twee handvaten waar je je kunt aan vasthouden. En geloof ons, die zal je wel gebruiken als je een snelheid van 50 km/u haalt. Sturen doe je door je borst tegen het airboard te drukken. Je zult nog nooit zo snel een berg hebben afgegleden.

    SNOWBIKING : Een snowbike is een fietsframe zonder wielen en trappers. De wielen zijn vervangen door ski’s en ook aan je voeten zijn kleine ski’s bevestigd. De bedoeling van snowbiken is dat je bovenaan de berg begint en met de bike de berg afglijdt. Je kunt je bike sturen met je stuur en door je te bewegen alsof je skiet. Klinkt vreemd maar eens je het onder de knie hebt is het echt leuk.

    SKIJORING : Wie zijn ski’s toch niet helemaal wil verwaarlozen, kan zich laten voorttrekken door een paard. Je staat in verbinding met het paard door een brede band die om je middel bevestigd is. Het dier beweegt zich op stemcommando’s en teugelhulpen van de skiër voort. Balans en behendigheid zijn bij deze sport erg belangrijk.

    WINTER PARAGLIDING : De sport die het gevoel dat je kunt vliegen wellicht het dichtst benadert, is paragliding. Het besneeuwde Sloveens landschap vanuit de lucht met een parachute in een rugzak bekijken, is uniek. Anders dan parachutevliegen ‘val’ je bij parapente niet naar beneden. Het is net de bedoeling om zo lang mogelijk in de lucht te blijven hangen. Wie geen hoogtevrees heeft, moet niet twijfelen.

    FROZEN WATERFALL CLIMBING : Watervallen die zijn veranderd in amfitheaters van ijspegels beklimmen. Het klinkt gek, maar in feite kan iedereen die ook maar een beetje sportief is de verticale wereld van bevroren water betreden. Je moet vooral durven. In theorie is ijsklimmen simpel. Je slaat beide ijsbijlen hoog boven je in het ijs en daarna klim je met je stijgijzers stap voor stap omhoog. Het spreekt voor zich dat het in praktijk iets ingewikkelder is maar dat maakt het net leuker.





    01-12-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ga mee op avontuur in de wereld van de Vrolijke Vriendjes - Wie wil er nou niet zo’n Vrolijk Vriendje?

    Dat doet VTech slim: een van de meest populaire series uit de leerzame collectie nog spannender en veelzijdiger maken. Vrolijke Vriendjes worden uitgebreid, met drie nieuwe items die verhalen en avonturen alle ruimte geven. Leuk voor kleintjes van 1 tot 5 jaar! Helemaal fijn is dat de nieuwkomers dankzij de Magic Points compatible zijn met alle eerder verschenen Vrolijke Vriendjes. En omgekeerd. Dat is spelen, dat is connectie!

    Sanne’s Smulparadijs is het mobiele ijs-, taart- en lollyfabriekje van Sanne en haar puppy Lolly. Never a dull moment, met zoveel liedjes, lichtjes en melodietjes. Motoriek, maar ook het besef van oorzaak en gevolg worden gestimuleerd. En ondertussen rollen de lekkerste taartjes en ijsjes uit het karretje.

    Andere koek? Dat is het Piratenschip, een spectaculaire nieuwkomer, het vlaggenschip! Een waar Kapitein Kay en Matroos Milan, Aapje en Octopus heer en meester zijn. Wat een interactie, wat een verhalen en avonturen! Alles beweegt en draait. Kiezen, kijken, meezingen en weer voorwaarts, dit wil geen ketelbinkie missen!

    Alhoewel… er is er eentje die zijn eigen koers vaart. Het is Pim Piraat, een onverschrokken ventje dat één ding beter kan: echt varen! Pim Piraat beweegt het zeil op zijn schuitje en schiet met zijn kanon. Maar wie hem beter leert kennen weet dat het vooral een vrolijk en muzikaal mannetje is.







    30-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AXL: de wondere wererld van Axelle Delhaye

    Als je over de drempel stapt van dit prachtige herenhuis met zijn ronde gevel, dat is gelegen op een boogscheut van het Brugmannplein, voel je je meteen thuiskomen. Je ziet je er omringd door vertrouwde objecten en wordt meteen hartelijk ontvangen door Axelle zelf. Alles is hier immers even fijn en verfijnd, van het onthaal tot de keur aan retrojuwelen met een moderne touch die overal schitteren. De collectie ambachtelijk gemaakte oorbellen is eindeloos en Axelle toont u met plezier ook haar eigen lijn.

    De selectie van juwelen is het resultaat van constante verkenningen: de ‘multi-brand boudoir’ selecteert de meest emotionele en verfijnde stukken van huizen zoals Asherali Knopfer, Carole Le Bris, Delfina Delettrez, Dorette, Feidt, Jacquie Aiche, Jennie Kwon, de Belgische ontwerpster Kim Mee Hye, Maria Tash, Marlo Laz, Mercedes Salazar, Paige Novick, Pascale Monvoisin, Persee, Stone, Woodbury Jewelry, Wwake, Yannis Sergaikis, en Yvonne Leonn.

    Axelle Delhaye heeft de inrichting van haar geraffineerde juwelenzaak in handen gegeven van interieurarchitecte Tecla Tangorra, die voor de look van deze spatieuze jaren 30-ruimte heeft gebruikgemaakt van waterkleuren, smaragdgroen en ruwmetaal. Alle meubels werden op maat gemaakt voor de boetiek en Tangorra sprokkelde ook een aantal elementen bijeen die het DNA van AXL weerspiegelen.

    Axelle Delhaye is een ontdekkingsreizigster in hart en nieren. Ze zoekt overal ter wereld naar antieke juwelen van tussen 1850 en 1930. Ze houdt van de stukken omwille van hun historische waarde en het verhaal dat ze vertellen. Die kleinoden, die de ziel van de schenker blootgeven, vindt ze vooral in Engeland. Ze vertrekt van bestaande juwelen die ze transformeert om ze een ander leven te geven, en een nieuwe missie. Een broche kan omgevormd worden tot een paar oorbellen, van een ketting van een zakhorloge maakt ze een collier met bedeltjes. Elk stuk is uniek en heeft een eigen ziel. Deels van diegene die het vervaardigd heeft, deels van de persoon die het zal dragen. Axelle maakt niet gewoon accessoires, ze licht tegelijk een tip op van de sluier van een lang vergeten verhaal.

    Het concept dat deze jonge vrouw in haar boetiek ontwikkeld heeft is niet alleen trendy en sexy, maar ook toegankelijk. Met zachte muziek op de achtergrond kun je er een piercing uitzoeken in edelmetaal met platte sluiting, armbandjes en kettinkjes die zo fijn zijn dat ze wel met een pen getekend lijken en tal van andere originele maar bijzonder geraffineerde ‘kleinigheidjes’. Less is hier heel duidelijk more.

    AXL organiseert maandelijks een piercingsessie ‘onder vriendinnen’, uiteraard onder de meest strikte medische voorwaarden.

    www.axelledelhaye.com







    29-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Collectors Gallery voortaan in een nieuw pand!

    Collectors Gallery, het project van Betty De Stefano, is verhuisd naar een schitterende nieuwe locatie. Ontwerpers, liefhebbers en verzamelaars worden vanaf nu ontvangen in een geraffineerd interieur waar zwart en donker hout de vertrekken domineren.

    Betty De Stefano heeft onlangs haar intrek genomen in een nieuwe intieme ruimte waar enigszins de sfeer heerst van een rariteitenkabinet. Ze werd meteen verliefd op het negentiende-eeuwse typisch Brusselse hoge hoekpand in haar geliefde Zavelwijk.

    Het gebouw ligt vlak bij de Grote Zavel en de antiekwinkels van de Miniemenstraat, in deze immer bruisende wijk die tot een van de absolute aantrekkingspolen van Brussel is uitgegroeid. Toch blijft het discreet en intiem genoeg voor een gepersonaliseerde aanpak. De inrichting is verzorgd en gepolijst zoals een juwelenkistje, een vitrinekast vol spiegels en verborgen lades. De sfeer is die van de luxewinkels van weleer, waar de klant bediend werd als een koning.

    Betty De Stefano: “We wilden terug naar de bron, naar de oorsprong van de toegepaste kunsten, in een gezellig kader, een warme ontmoetingsplaats waar de klanten creaties kunnen ontdekken die niet alleen getuigen van grote bekwaamheid en materiaalkennis, maar ook van modernisme en esthetiek. Naar het voorbeeld van de iconische wijken van Londen willen we ook op deze nieuwe plek een mix tussen traditie, service en moderniteit creëren. We blijven nauw met deze buurt verbonden, wat wil zeggen dat we dicht bij onze klanten staan maar tegelijk ook bijdragen tot een bruisende stadskern. In deze jachtige tijden waarin we worden gedreven door communicatie, is het belangrijk dat je je weet aan te passen aan de wisselende levensstijl van een cliënteel dat voortdurend geprikkeld wordt door sociale media en ook steeds mobieler is doordat reizen almaar toegankelijker wordt.”

    De ruimte strekt zich uit over twee verdiepingen: op het gelijkvloers worden onder vitrines of in zeer mooie schuiven, die voorzichtig geopend worden, de prachtige juwelen en objecten van de hedendaagse lijn van Georg Jensen aangeboden, waarvoor Collectors Gallery een flagshipfunctie vervult in België. Daarnaast worden er ook juwelen van ontwerpers gepresenteerd, vintage stukken of limited editions van kunstenaars van vroeger (vanaf de jaren 50) en van morgen, zoals Georg Jensen, Vivianna Torun Bülow-Hübe, Anish Kapoor, Ron Arad,Claude Lévêque, Line Vautrin, Claude Lalanne en Daniel Von Weinberger. Als extra troef worden ook enkele spectaculaire of aparte modernistische haute-couturesieraden voorgesteld.

    Het eerste wat opvalt in de eveneens met zwart beklede bovenverdieping, is de grote Oval Table van Florence Knoll. De verdieping is volledig gewijd aan kunstvoorwerpen en tafelgerei, bijzondere creaties van Georg Jensen maar ook van Memphis Milano. Het is de bedoeling nieuw licht te werpen op het werk van een aantal uitzonderlijke ontwerpers, niet alleen door een permanent aanbod, maar ook via een aantal tijdelijke tentoonstellingen met museum- en collectiestukken die niet voor de verkoop bestemd zijn, naast een selectie van stukken die wel te koop worden aangeboden.

    COLLECTORS GALLERY Rue des Minimes 12, 1000 Bruxelles

    www.collectors-gallery.com







    28-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De themacruises van Star Clippers verrijken je vakantie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Star Clippers, de cruiserederij met drie authentieke zeilschepen, heeft voor 2019 een mooi pakket aan diverse themacruises uitgewerkt. Terwijl het schip onder volle zeil door het water klieft begin je de dag met een yogasessie, in die verkwikkende warmte van de eerste zonnestralen.

    Met niet meer dan het zacht geluid van de wind kan je op het houten achterdek met een kleine groep gelijkgestemden de dag afsluiten met een meditatiemoment. Woon een voordracht bij van een stijlexpert, of leer de gastronomische geheimen kennen van een chef.

    De voordrachten of dagelijkse workshops worden gegeven door professionals die op geselecteerde afvaarten meereizen. De deelname is telkens volledig vrijblijvend en gratis. Er hoeft niet vooraf ingeschreven te worden. De groepen zijn altijd klein.

    Het is een ideaal moment om yoga uit te proberen, of om terug aan de conditie te werken. Een gezonde geest in een gezond lichaam, op een schip door de wind gedreven!

    Verschillende themacruises zijn sterk gelieerd aan de bestemming. Als de Royal Clipper in september langs de Amalfitaanse Kust vaart is de Napolitaanse chef Armando Bisceglia mee aan boord. Dat wordt Italiaanse gastronomie op zijn best.

    In mei zorgt geschiedkundige en auteur Renata Scheiper voor lezingen over het oude Griekenland en de archeologie van de Middellandse Zee, terwijl de Star Flyer de eilanden van de Cycladen verkent.

    Cannes, dan denk je toch meteen aan de rode loper? De Amerikaanse styliste Samantha Brown is inderdaad gewoon om filmsterren en modellen advies te geven. Op de 1 juni cruise met vertrek uit Cannes deelt ze haar kennis met de gasten van de Royal Clipper.

    Geniet van een vroegboekkorting tot 20% op de zomer cruises indien geboekt voor 31/01/19, en voor 30/04/19 op winter 2019/2020 cruises.

     

     

     

     

    27-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.All Ways cruises vaart in de voetsporen van de Tsaren

    Ontdek Rusland over het water, er is geen betere én meer comfortabele manier! De Belgische gespecialiseerde touroperator All Ways Cruises organiseert in juni/juli 2019 een boeiende reis van Moskou naar Sint-Petersburg met M/S Tchekhov, een up-to-date riviercruiseschip voor slechts 145 passagiers.

    De Wolga, dat is het hart en de ziel van de Russische Federatie. Deze grootste rivier van Europa heeft een sterke symbolische waarde in de Russische cultuur. Vaak spreekt men over “Volga-Matushka”, of moeder Wolga. De bron ligt ten noordwesten van Moskou. Via een ketting van kanalen, sluizen, meren en de Neva-rivier is de Russische hoofdstad verbonden met de tweede grootste stad, Sint-Petersburg.

    Het avontuur begint met tweeënhalve dagen in Moskou, ideaal om een goed beeld te krijgen van deze moderne hoofdstad met een rijk verleden. Sta zelf op het Rode Plein, bezoek met ervaren gidsen het Kremlin, de Lomonosov-universiteit of het Bolsjojtheater. Daarna glijdt het schip comfortabel richting het noorden, naar historische steden als het 10e-eeuwse Oeglitsj, en Goritsy, met het Klooster van Sint-Cyrillus. Op het ritme van de rivier kan je maximaal genieten van het defilerend landschap. In juni is het met de “witte nachten” amper donker, wat de panorama’s een extra dimensie geeft. Tijdens het varen zijn er voordrachten, kan je een les Russisch bijwonen, en gezellig dineren.

    Via het Witte Meer en het Onegameer bereik je het UNESCO-geklasseerd eiland Kizji, bekend om zijn transfiguratiekerk met de 22 ajuinvormige koepels en haar indrukwekkende iconostase. Op weg naar het Ladogameer, het grootste meer van Europa, is het intens genieten van het landelijke Rusland. Tegelijk merkt men hoe via het water het economisch bloed van Rusland zijn weg zoekt naar de Baltische Zee.

    De climax van de cruise is de aankomst in een van de mooiste kunsteden ter wereld: Sint-Petersburg. Drie dagen lang ligt M/S Tchekhov in de stad van Peter de Grote. Bezoek de Petrus en Paulusvesting en Peterhof, het zomerpaleis van Peter de Grote waar kunst, rijkdom en macht elkaar vinden in een impressionant esthetisch evenwicht.

    Wie wil kan ook enkele facultatieve uitstappen boeken, om het Catharinapaleis in Poesjkin te bezoeken, of om een boottocht te maken dwars door de stad. Niet één, maar twee bezoeken zijn inbegrepen aan het wereldberoemde Hermitage, het museum met een kunstcollectie waar je duizelig van wordt.

    De reis duurt 12 dagen, en start op 29 juni. Zoals gewoonlijk bij All Ways, worden de gasten van begin tot eind in het Nederlands begeleid door ervaren tourleaders. Meer info op www.all-ways.be







    26-11-2018 om 08:07 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Center Parcs: eindejaar net zoals thuis... met een vleugje magie!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Fonkelende lichtjes, knetterend haardvuur, de zoete geur van kaneel en de hartverwarmende sfeer van een cottage omringd door de natuur … het beloven magische momenten te worden met het hele gezin. Center Parcs heeft alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijk eindejaar!

    Kerst zoals het hoort! Er wordt gefluisterd dat de enige echte Kerstman ook dit jaar halt houdt in de Franse domeinen van Center Parcs. Hij strijkt samen met zijn guitige elfjes neer voor een goed gevuld programma: een winterparade, winterverhalen, fotosessie … en nog veel meer!

    Workshop kerstcupcakes bakken: Als er één periode is in het jaar wanneer smullen en snoepen is toegestaan, dan is het wel de winter! De kinderen verzamelen in de Kids Club en bakken een namiddag lang de feestelijkste cupcakes. Na al dat zwoegen zullen hun creaties nóg zo lekker smaken! Voor kinderen van 4 tot 12 jaar. € 5

    “Als ik groot ben, word ik kerstelf”

    Onder het goedkeurend oog van een echte kerstelf kruipen de kinderen in de huid van deze guitige hulpjes van de Kerstman. Van speelgoed maken tot de minutieuze planning van de grootste wereldreis van het jaar … deze kleine geluksvogels ontdekken een aantal van ‘s werelds best bewaarde geheimen. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar. € 12

    Een kersboom net als thuis!

    Geen Kerst zonder prachtig versierde kerstboom in het midden van de woonkamer. Center Parcs levert een kerstboom aan de deur van de cottage, mét decoratiekit. Ideaal voor onvergetelijke momenten met het hele gezin! € 25 voor een kerstboom met decoratie, vooraf te bestellen of ter plaatse te kopen (zolang de voorraad strekt)

    Een verkwikkende verpozing, omringd door groen

    Nood aan een moment van rust, ver weg van de drukte voor de laatste kerstinkopen? De Spa Deep Nature®, beschikbaar in alle domeinen van Center Parcs, biedt verzorging en massages op maat. Deep Nature biedt ook geschenkbonnen aan … Ideaal voor onder de kerstboom!

    Smaakvol feestplezier! Bij Kerstmis hoort uiteraard een overheerlijk feestmaal! Om de smaakpapillen van elk gezin te bekoren, zetten de restaurants hun beste beentje voor om de vakantiegangers een heus smulfestijn voor te schotelen, ter plaatse of gezellig in de eigen cottage.

    Kerstavondbuffet: € 80/volwassene (€ 70 bij bestelling vooraf) en € 22/kind (€ 19 bij bestelling vooraf) - Kerstbrunch: € 36/volwassene (€ 30 bij bestelling vooraf) en € 18/kind (€ 14 bij bestelling vooraf) - Levering feestmenu in de cottage: € 56/volwassene (€ 47 bij bestelling vooraf) en € 19/kind (€ 16 bij bestelling vooraf)

    Klinken op het nieuwe jaar!

    Feestelijk uitgedost en omringd door vrienden of familie zetten de vakantiegangers het nieuwe jaar in met de leukste danspasjes, de meest aanstekelijke muziek en de kleurrijkste versiering. Een overheerlijk feestmaal en prachtig vuurwerk boven het meer maken het plaatje compleet en kondigen een bruisend nieuw jaar aan!

    Oudejaarsavondbuffet op restaurant: € 97/volwassene (€ 85 bij bestelling vooraf) en 22€/kind (19€ bij bestelling vooraf) - Nieuwjaarsbrunch: € 36/volwassene (€ 30 bij bestelling vooraf) en € 18/kind (€ 14 bij bestelling vooraf) - Levering feestmenu in de cottage: € 56/volwassene (€ 47 bij bestelling vooraf) en € 19/kind (€ 16 bij bestelling vooraf)

    Domaine Les Bois-Francs – Normandië Vanaf € 1.989 voor een verblijf van 21 tot 28 december 2018 voor vier personen in een Premium-cottage (nieuw design)

    ***** Domaine des Hauts de Bruyères – Sologne Vanaf € 2.575 voor een verblijf van 28 december 2018 tot 4 januari 2019 voor acht personen in een Comfort-cottage

    Center Parcs werd in 1967 opgericht in Nederland en kent nog steeds geen gelijke in Europa. Center Parcs telt vandaag 24 domeinen: 3 in België, 6 in Frankrijk, 6 in Duitsland en 9 in Nederland. Center Parcs is een uniek concept dat gezinnen de ideale oplossingen biedt om samen mooie momenten te delen op vakantie. Het merk biedt de mogelijkheid even weg te trekken uit de dagelijkse beslommeringen en samen onvergetelijke momenten te beleven, op basis van zeven kenmerkende pijlers: de natuur, de Aqua Mundo, de activiteiten, de ontspanningsmogelijkheden en het wellnessaanbod, de cottages, de Market Dome met boetiekjes en restaurants, en de dienstverlening. Center Parcs staat ook garant voor een onbezorgde vakantie, door met de applicatie Planet Center Parcs de dienstverlening en customer experience naar een hoger niveau te tillen.

    25-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De winter is eindelijk in het land en klanten passen hun aankoopgedrag automtisch aan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Opmerkelijke stijging van verkoop glühwein, soepen en wintergroenten - Ook aantal bestellingen via e-commerce stijgt

    Het is zover – na een lange zomer doet de winter eindelijk zijn intrede in ons land met de eerste vriestemperaturen. Bij dit winters weerfenomeen merken we ook bij Delhaize dat de klanten hun aankoopgedrag sterk aanpassen. Zo zien we een duidelijke stijging van de verkoop van producten die typisch tijdens koude dagen worden gekocht, maar ook meer bestellingen en thuisleveringen via de website www.delhaize.be en onze mobiele app.

    3 highlights bij de start van de winter: Stijging van de verkoop van citrusvruchten en vaste wintergroenten (kolen, spruiten, prei, wortel en ajuin) - Stijging van de verkoop van glühwein en jenevers - Stijging van de verkoop van puree, soepen, lasagne, burgers en hotdogs

    Groenten en fruit: Zowel de citrusvruchten als de vaste wintergroenten zoals kolen, spruiten, prei, wortel en ajuin kennen een sterke stijging. Ook de fruitsappen krijgen door de eerste koude een sterke boost. Bij champignons en witloof wordt een sterke stijging waargenomen maar dit is wellicht gelinkt aan de start van het wildseizoen. In het algemeen wordt een stijging waargenomen van 15% op deze producten met de verdubbeling van verkoop van de citrusvruchten als uitschieter.

    Sinds de start van de winterprik is ook de verkoop van jenevers gestegen met 35%. Voor de maanden november en december voorspelt Delhaize zo’n 75.000 flessen glühwein te verkopen.

    Puree, soepen, lasagne en burgers & hotdogs: De verkoop van puree stijgt met 39% met daarbij vooral een stijging van verse kroketten, gratin dauphinois en wortelpuree. Ook de soepen kennen een stijging van 50% en meer specifiek bij de bio-soepen. Favoriete smaken zijn wortel-, tomaten- en kervelsoep. Tot slot wordt ook een lichte stijging in de verkoop waargenomen van lasagne, burgers en hotdogs.

    Hulpmiddelen voor iedere dag: Het eerste product dat een forse stijging kent wanneer de temperaturen een duik nemen, is uiteraard strooizout. Delhaize heeft alles voorzien. De klanten kunnen hun zout nu in tonnen komen inslaan. Maar zout is niet het enige product dat het leven van de Belgen makkelijker maakt in de winter: ook aanmaakhout, ruitenwisservloeistof en antivriesmiddel staan klaar in de winkelrekken.

    E-commerce

    Wat er ook gebeurt, voor de Belgen die liever lekker warm thuis blijven, biedt Delhaize levering aan huis aan via haar website www.delhaize.be en de Delhaize-app, die beschikbaar is via de App Store of Google Play. Het is het perfecte seizoen om je boodschappen te laten leveren, die je vanuit je warme huiskamer hebt besteld, op de datum en het tijdstip van jouw keuze. Deze periode tekent de thuisleveringsdienst een stijging van het aantal bestellingen op. Deze stijging zal waarschijnlijk nog sterker worden naarmate de winterse toestand vordert. De Belgen, en vooral oudere personen, verkiezen voorzichtigheid en vermijden om de weg op te gaan in moeilijke omstandigheden.

     

     

     

    24-11-2018 om 14:08 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Succesvol seizoen voor Puy du Fou en grote ambities voor 2019

    23% meer Belgische bezoekers en nieuwe indrukwekkende creatie. Met vijf titels op wereldniveau bevestigt het Franse themapark Puy du Fou dit jaar nogmaals zijn positie als beste themapark van Europa. Het park ontving aflopen seizoen 2.301.000 bezoekers – wederom een record – dankzij zijn permanente strategie van creatie, durf en de vastberadenheid om van elk project een meesterwerk te maken. Niet alleen Fransen weten het park te waarderen, ook het aantal Belgische bezoekers neemt toe met maar liefst 23%. Met de creatie “Le Mystère de la Pérouse” (2018) – een show die inmiddels al 2 internationale onderscheidingen heeft ontvangen – en grote ambities voor het jaar 2019 met nog een nieuwe creatie “Le Premier Royaume”, kijkt Puy du Fou uit naar een nieuw jaar.

    Seizoen 2018, een ongekend succes

    Ieder jaar wordt Puy du Fou geprezen door de talrijke bezoekers, die steeds vaker ook verblijven in één van de themahotels van La Cité Nocturne, gesitueerd naast het Park. Met een record bezettingsgraad van 87% en een groei van 21% in het aantal overnachtingen was 2018 een topjaar. 15% van alle bezoekers aan het Franse Park zijn buitenlanders. De Belgen zijn het talrijkst, in 2018 noteerde Puy du Fou maar liefst 23% meer Belgische bezoekers.

    Puy du Fou wordt gewaardeerd door de bezoekers. Op TripAdvisor werd Puy du Fou verkozen tot nummer 1 park van Frankrijk, nummer 1 park van Europa en nummer 3 park van de wereld. Een bijzondere prestatie tegenover de zwaargewichten uit de Verenigde Staten.

    Nieuw jaar, nieuwe productie

    Puy du Fou blikt niet alleen terug, maar kijkt ook uit naar 2019. Een nieuwe originele Puy du Fou creatie zal in 2019 het daglicht zien: “Le Premier Royaume”, ofwel het Eerste Koninkrijk. De show is geïnspireerd op een woelige periode in de Franse geschiedenis en wordt volledig geproduceerd en uitgevoerd door Puy du Fou. Bezoekers van de show volgen het lot van de Koning van de Franken ‘Clovis’, in de 5e eeuw net na de val van het Romeinse Rijk. Met “Le Premier Royaume” nodigt Puy du Fou zijn bezoekers uit om in 14 droomwerelden te duiken, in een totaal concept met nooit geziene speciale effecten zoals je hier kan zien.

    In 2019 zal Puy du Fou de ingang van het Park compleet vernieuwen. De nieuwe architectuur zal de bezoekers verrassen en de vlottere service moet de beleving nóg sterker maken. De eeuwige zoektocht naar excellentie zit al meer dan 40 jaar in het DNA van Puy du Fou. Het bedrijf blijft dan ook investeren in het perfectioneren van zijn shows en service. In 2019 staat een investering gepland van zo’n € 28,5 miljoen.

    Puy du Fou werkt voor de eerste keer samen met Warner Classics ter gelegenheid van de lancering van een album met de beste muziek van de iconische Puy du Fou shows. Het album gaat in de voorverkoop op 9 november en de officiële release is gepland op 7 december. Puy du Fou gaat internationaal - In 2019 exporteert Puy du Fou zijn creaties. In Toledo bouwen ze een avondshow over de geschiedenis van Spanje. Begin van het jaar 2019 zal de productie van start gaan.

    Seizoen 2019: van 6 april t/m 3 november

    Ticketprijzen: - Ticket volwassene vanaf € 36, ticket kind vanaf € 26 - Ticket Park + hotelovernachting vanaf €61- Voor meer informatie bekijk de website van Puy du Fou

     

    22-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bearflor blijft inzetten op een evoluerende kwohow

    Beauflor is al meer dan 14 jaar specialist in vloerbekleding en zet alle beschikbare knowhow in om kwalitatieve, betrouwbare, zuinige en milieuvriendelijke vinylrollen  te produceren. Het Belgische merk heeft drie productgamma’s, meer dan 30 vinylcollecties, een honderdtal decors en een uitgebreid kleurenpallet. De meeste vinylrollen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen van 2 tot 5 meter breedte (wereldwijde exclusiviteit).

    DRIE PRODUCTGAMMA’S, DRIE KEUZES:

    TEX: dankzij de textielrug en de Texbac technologie is dit het paradepaardje en de must-have onder de vinylrollen. Er bestaan een tiental collecties en een waaier aan decors die gaan van ‘vintage’ tot textielimitatie. Tex is gezellig, zacht en stil en leent zich uitstekend voor grote ruimtes (residentiële en semicontracten).

    POWER: een tiental collecties in het teken van cocooning. De extra matte oppervlakte en de sterke weerstand zorgen voor een warme vloer die volledig bestand is tegen stoten en krassen. Perfect voor een dagelijks gebruik.

    COMFORT: de slimme keuze voor wie het juiste evenwicht zoekt tussen comfort, duurzaamheid en een schappelijke prijs. Twintig niet te missen collecties!

    VINYL IN BEELD: EINDELOZE MOGELIJKHEDEN 100% EUROPESE EN ECOLOGISCHE PRODUCTIE

    Milieuvriendelijke producten aanbieden maakt al van het begin deel uit van het DNA van Beauflor. Het bedrijf kiest resoluut voor een Europese productie. Zo verkort de onderneming de transportcyclus van de goederen en verkleint het bijgevolg de ecologische voetafdruk. Iedere stap in het productieproces gaat gepaard met een milieu-protocol : lokale economie, zo milieuvriendelijk mogelijke processen, naleving van de Europese regelgeving inzake chemische producten, enz. Alle vinylrollen van Beauflor: •Bevatten gegarandeerd geen ftalaten. • Zorgen niet voor blootstelling van schadelijke chemische producten aan de binnenlucht (score A+). Voor het bedrijf is het waterbeheer één van zijn prioriteiten: gerecycleerd water wordt zo snel mogelijk opnieuw gebruikt en met het grond- en oppervlaktewater wordt zorgvuldig omgegaan.

    DANKZIJ VINYL WORDT THUISBLIJVEN DE NIEUWE HYPE

    De soepele vinylrol is eenvoudig toe te passen en heeft heel wat praktische voordelen. Het is de ideale partner van kleine budgetten en van jonge gezinnen die zich in hun nieuwe stulpje aan het nestelen zijn. Dankzij de nieuwe druktechnieken kan de vinylrol ook perfect ingezet worden voor projecten op maat. In de praktijk is de vinylrol eenvoudig te hanteren en aan te brengen: uitrollen, neerleggen en bijsnijden! Ook op andere vloerbekledingen (parket, tegels) kan het materiaal eenvoudig toegepast worden, mits een aangepaste installatie en egalisering waar nodig. Vinyl is bovendien onderhoudsvriendelijk, 100% waterproof en erg comfortabel tijdens het dagelijkse gebruik.

    Door de ontwikkeling van de Texbac technologie voegt Beauflor nieuwe troeven toe aan het gamma. Tex: Vinyl neerleggen zonder lijm voor oppervlaktes tot 40 m². Flexibel en bestendig.• Thermische isolatie en comfort: de gebruiker ervaart een gevoel van warmte en zachtheid tijdens het lopen, perfect voor blote voeten. • Ideaal voor appartementen en voor geluidsgevoelige ondergronden. De zachte vinyl en het textiel absorberen samen het lawaai en de storende geluiden. •De kracht en de weerbaarheid maken van Texbac de vloerbekleding bij uitstek om te gebruiken in ruimtes waar veel volk ‘over de vloer komt’. Onderhoudsvriendelijk en 100% waterproof Milieuvriendelijk

    BEAUFLOR, EEN MERK IN VOORTDURENDE EVOLUTIE

    Beauflor is een voortrekker en leider in de sector maar vooral een speler die de vinylrol steeds opnieuw heruitvindt. Het merk stuurt de producten voortdurend bij en gebruikt daarvoor de allernieuwste productietechnieken. Deze zoektocht naar de nieuwe grenzen van materiaal komt de kwaliteit alleen maar ten goede. Het jaar 2018 is een mijlpaal voor het Belgische bedrijf. Beauflor heeft een nieuw digitaal drukproces ontwikkeld om decors zo perfect mogelijk na te bootsen. Geen eindeloze, repetitieve en kunstmatig ogende motieven meer! En de revolutie blijft verdergaan: Beauflor is ook het enigste merk ter wereld die een 3D-effect toevoegt aan het digitale drukproces

    Het resultaat? Een verbluffend realistisch geheel. Op basis van deze techniek stelt Beauflor het programma WOW (World of Wonders) voor.   Iedereen heeft nu toegang tot de luxe om motieven ‘op maat’ te laten drukken. De kwaliteit en de identieke afwerking van de reeds bestaande vinylcollecties blijven behouden. De digitale standaardcollecties Moonlight en Skyline werden speciaal parallel ontwikkeld om verrassende decors te creëren en zijn een echte bron van inspiratie om spectaculaire interieurprojecten op poten te zetten! Decors zo perfect mogelijk.

    BEAUFLOR, MERK VAN DE GROEP BEAULIEU

    Deze industriële groep heeft een sterke marktpositie dankzij de productie van grondstoffen en half afgewerkte producten alsook dankzij het uitgebreide aanbod van afgewerkte en gebruiksklare vloerbekleding. Beaulieu International Group bestaat uit drie Business Units. De eerste, ‘Flooring Solutions’, is de Europese leider van de vloerbekleding (vast tapijt, getouw, kunstgras, vinylrol, vinylplaten, laminaat, parket en muurpanelen). De tweede unit is ‘Polymers’ en produceert polypropyleenkorrels voor verscheidene toepassingen. De derde, ‘Engineered Products’ omvat de activiteiten ‘Vezels’, ‘Yarns’, ‘Technical Textiles’ alsook de ‘Technical Sheets’. Beaulieu International Group heeft ook een divisie die gespecialiseerd is in de productie en de ontwikkeling van hoogwaardige meubelstoffen, vooral voor de zetelindustrie.







    21-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicols riviercruises veroveren Nederland

    Ga voor een unieke reiservaring, zie en beleef Nederland vanop je eigen boot! Nicols, de grootste fabrikant en verhuurder van rivierboten, heeft nu ook Nederland in zijn aanbod, het land van de riviertjes en kanalen. Ga, vanaf 2019, op vakantie zonder vaarbewijs bij onze noorderburen en ontdek de Nederlandse steden, natuur, cultuur en gastronomie!

    De reis begint in Kerkdriel, een dorp aan de Maas in de provincie Gelderland. Je kan helemaal tot in Montfoort, provincie Utrecht, varen. Ofwel kies je voor een vaart heen en terug, voor een enkele reis of een vaart met lussen. Iedereen stelt zijn programma samen naar eigen wensen waarbij je het varen kan afwisselen met een partijtje zwemmen, een fietstocht langs de kanalen, vissen of een stadsbezoek. Kortom, een riviercruise is dus veel meer dan varen, het biedt je ook de kans Nederland te ontdekken, van het nationaal park Biesbosch tot de grachten van Amsterdam ! Holland zien en beleven vanop het water, een unieke reiservaring !

    Suggesties voor vaarroutes

    * Weekend – Kerkdriel > Heusden > Gorinchem > Kerkdriel – 100km – 2 sluizen – 12 uur

    * Midweek – Kerkdriel >Biesbosch > Kerkdriel – 120km – 0 sluizen – 15 uur

    * 1 week – Kerkdriel >Rotterdam >Gouda > Gorinchem > Heusden > Kerkdriel – 200km – 9 sluizen – 25 uur

    * 1 week (heenreis) – Kerkdriel > Gouda > Amsterdam > Utrecht IJsselstein > Montfoort – 220km – 8 sluizen – 28 uur

    * 2 weken – Kerkdriel > Bois-le-Duc > Veghel >Maastricht >Venlo >Ravenstein > Kerkdriel – 350km – 22 sluizen – 60 uur

    Zelf varen op een rivier is een onvergetelijke ervaring en een uniek avontuur. Neem het stuur in handen en na een half uurtje varen is het alsof je nooit anders hebt gedaan.

    Ga met zijn tweetjes, het hele gezin of met een groepje vrienden de boot op. Nicols heeft een grote vloot moderne en makkelijk bestuurbare rivierboten. Voor de riviercruises in Nederland wordt het type Estivale boten ingezet met plaats voor 4, 6 of zelfs tien reizigers. Hen wacht een comfortabele en gezellige boot met een terras vooraan en achteraan, een luxueuze keuken, ruime leefruimte en badkamer. Voeg daarbij nog de dubbele besturing en het zonnedak. Reserveer nu je boot voor een vakantie in 2019 en geniet tot 20 % reductie ! Info over boten en tarieven: www.nicols.com





    20-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    19-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vloerbekleding in al haar vormen

    BerryAlloc is een wereldwijde actieve Europese onderneming en specialist in de productie en verdeling van vloerbekleding. Door het uitgebreide productgamma is het één van de bekendste huizen in de wereld van de binnenhuisinrichting en -decoratie: vinyl, laminaat, HPL-laminaat, parket en wandpanelen voor keuken en badkamer.

    BerryAlloc is zich bewust van zijn voortrekkersrol in de sector. De onderneming komt dan ook zeer regelmatig op de proppen met nieuwigheden die de verschillende verwachtingen op het vlak van techniek en esthetiek moeten inlossen: kwaliteit van het oppervlak, variatie in de materialen, duurzaamheid, eenvoudige installatie,...

    VLOERBEKLEDING, ONONTBEERLIJK ELEMENT IN DE DECORATIE

    Een leefruimte inrichten, dat is voor velen een weerspiegeling van hun persoonlijkheid en hun levensstijl. Vloerbekleding werd daarbij raar maar waar, lange tijd stiefmoederlijk behandeld. De vloer was een noodzakelijk kwaad. Men moest al snel een uitvlucht verzinnen om een mooie vloer te verantwoorden. De vloer een decoratieve tint meegeven? Wie deed dat nu? Nochtans is een vloer kiezen even belangrijk als verf, meubels en andere decoratieve elementen kiezen. De vloer is de basis van het interieur en is het steunend element dat alle meubelstukken met elkaar verbindt. Dankzij de oneindige mogelijkheden die er nu bestaan, is de ondergrond meer dan ooit het fundament en het beginpunt van een binnenhuisinrichting, of dat nu een woonproject of een professioneel project is.

    BERRYALLOC, WANNEER VLOERBEKLEDING KUNST WORDT

    BerryAlloc is een onderneming die ontstond door de fusie van Berry Floor, Franse speler in de parketsector en Belgische laminaatfabrikant en van Alloc, een Noorse specialist in één van de sterkste laminaatsoorten ter wereld. Door de fusie in 2012 ontstond een wereldspeler in de sector van de vloerbekleding, BerryAlloc, die inzet op kwalitatieve producten en verschillende technische innovaties. Ieder jaar breidt BerryAlloc de bestaande gamma’s uit met nieuwe collecties, materialen en afwerkingen.

    Wereldwijd heeft het bedrijf vijf unieke productgamma’s: Click Vinyl, eenvoudig en snel te plaatsen vloeren; DPL-laminaat, laminaat voor ieders smaak en wensen; HPL-laminaat, de sterkste laminaat in de wereld; Parket, 100% made in France en Mural, bestendige en waterproof panelen, eenvoudig en snel te plaatsen

    De vloerbekledingen van BerryAlloc worden geproduceerd op drie productiesites

    Meaulne in het Franse departement Allier (Frankrijk) voor de parket, in België voor de laminaat en de vinyl en in Noorwegen voor de HPL-laminaat.

    DE 5 PRODUCTGAMMA’S VAN BERRYALLOC

    1. Vinylplanken en -tegels  

    Het ideale alternatief om een bestaande vloer te bedekken en een droomsfeer te creëren, tegen een schappelijke prijs! Vinyl , in tegels of in planken, biedt heel wat mogelijkheden om verrassend realistische decors te creëren : houtimitatie, al dan niet in reliëfvorm, een betoneffect of vintage tegels... Het is mogelijk om in één handomdraai het uitzicht van de vloer om te toveren!

    Binnen de hoogwaardige collectie PURE heeft het merk BerryAlloc het revolutionaire DreamClick systeem op poten gezet. Dit systeem zorgt ervoor dat de gebruiker zijn vloer op een zeer eenvoudige manier zelf legt. Geen lijm en geen voorbereidend werk meer. Dankzij de vier zijden met inkepingen, passen de vinylstukken in alle richtingen in elkaar, zoals een puzzel. Leg de vinylplaten neer op de vloer en klik ze in elkaar volgens de behoeften en wensen. Klaar is Kees!

    Vinyl heeft heel wat voordelen voor een dagelijks gebruik: stevig en comfortabel, zacht, geluidswerend, onderhoudsvriendelijk, 100% recycleerbaar... Wat wil een mens nog meer?

    2. DPL-laminaat  

    Revolutie in 2018! BerryAlloc heeft het volledige laminaatgamma opnieuw ontworpen. De nieuwe decors zijn gebaseerd op een nieuwe productietechniek: het bedrijf is er in geslaagd om een reproductie van een echte parket te creëren, op basis van een scan, en het volledige motief over te nemen. Door middel van een druktechniek krijgt de laminaat ook een perfecte weergave van de houtnerven. De laminaat van BerryAlloc is visueel niet te onderscheiden van een traditioneel parket. Het bedrijf biedt een indrukwekkend geheel van collecties aan, van zuinige tot hoogwaardige oplossingen, en een brede waaier aan mooie afwerkingen: Systeem DuoLoc voor een snelle installatie •Systeem HydroPlus is water- en vochtbestendig BerryAlloc gaat prat op de kwaliteit van de collecties voor woondoeleinden en de producten hebben een levenslange garantie

    3. HPL-laminaat  

    De allersterkste laminaat in de wereld! De HPL-laminaat (High Pressure Laminates) van BerryAlloc wordt geproduceerd in Noorwegen, voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen en is een technologisch huzarenstukje met een sterk esthetisch karakter. De decors en de afwerkingen weerstaan de tand des tijds en het aluminium kliksysteem zorgt voor een optimale installatie en voldoende stevigheid.

    Deze laminaat is ontwikkeld met het oog op locaties waar er veel volk over de vloer komt. Het verwondert dan ook niet dat architecten en industrieel ingenieurs dit materiaal gebruiken voor grotere projecten. Zo ging dit gamma aan de haal met prestigieuze projecten zoals de Londense luchthaven Heathrow en de Expo 2015 (Wereldtentoonstelling) in Milaan.

    4. Parket  

    Onvervangbaar. Parket blijft een vaste waarde in de sector van de binnenhuisinrichting. De warmte en de authentieke uitstraling door het hout zijn onverbeterbaar. En parket is zoals wijn, het wordt alleen maar beter met de jaren. Of de parket nu een hedendaagse of romantische uitstraling heeft, de vloerbekleding geeft een sublieme toets aan een interieur.

    BerryAlloc biedt kwalitatief hoogwaardige parketten aan, in een brede waaier aan variaties. Het comfort en de lichamelijke ervaring zijn hierbij steeds de belangrijkste criteria. De productiesite bevindt zich in Frankrijk en milieuvriendelijkheid zit geworteld tot in de diepste genen: de geselecteerde materialen komen uitsluitend van duurzaam beheerde bossen. Deze zorg voor natuurbehoud houdt in dat het bedrijf iedere stap in het productieproces van dit edele materiaal nauwkeurig opvolgt en bijhoudt. De structuur van de houten planken is gebaseerd op de HDF-technologie (High Density Fiberboard) om een uitzonderlijke goede geleiding van de warmte te garanderen. Daarom heeft het parket van BerryAlloc een garantie tot 40 jaar en is het materiaal uitermate geschikt om te combineren met vloerverwarming.

    5. Wandpanelen

    De wandpanelen van BerryAlloc werden speciaal ontwikkeld voor iedereen die zijn of haar badkamer of keuken volgens eigen smaak wil inrichten. Hier is geen binnenhuisarchitect nodig: de panelen zijn eenvoudig om te installeren, met behulp van lijm of met behulp van een slim kliksysteem. Het resultaat is perfect, zacht, zonder zichtbare voegen en duurzaam in de tijd. Deze panelen zijn water- en warmtebestendig en bestand tegen een intensief dagelijks gebruik. Dankzij de vele modellen en hedendaagse motieven vormen de panelen bovendien een echt bron van inspiratie. Berry-Alloc is trouwens het enige merk ter wereld dat panelen aanbiedt die visueel een betegelde muur nabootsen. En dat alles zonder de nadelen van een ingewikkelde betegeling of van voegen die na verloop van tijd beschadigd raken!

    100% EUROPESE EN MILIEUVRIENDELIJKE PRODUCTIE

    Milieuvriendelijke producten aanbieden maakt al van het begin deel uit van het DNA van BerryAlloc. Het bedrijf kiest resoluut voor een Europese productie. Zo verkort de onderneming het transportcyclus van de goederen en verkleint het bijgevolg de ecologische voetafdruk. Iedere stap in het productieproces gaat gepaard met een milieuprotocol: lokale economie, zo milieuvriendelijk mogelijke processen, naleving van de Europese regelgeving inzake chemische producten, enz. Alle producten van BerryAlloc: Bevatten gegarandeerd geen ftalaten. Zorgen niet voor blootstelling van schadelijke chemische producten aan de binnenlucht (score A+).

    Voor het bedrijf is het waterbeheer een prioriteit: gerecycleerd water wordt zo snel mogelijk opnieuw gebruikt en met het grond- en oppervlaktewater wordt zorgvuldig omgegaan. Milieuvriendelijk Europese productie

    BERRYALLOC, MERK VAN DE GROEP BEAULIEU

    Beaulieu International Group is een internationale groep met hoofdzetel in België. Deze industriële groep heeft een sterke marktpositie dankzij de productie van grondstoffen en half afgewerkte producten alsook dankzij het uitgebreide aanbod van afgewerkte en gebruiksklare vloerbekleding.

     

     







    19-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LolaLiza opent de deuren van gloednieuwe winkel in The Leaf shopping Ternat

    Op 8 november opende de Belgische modeketen LOLALIZA een nieuwe boetiek in Ternat. Hiermee is de kaap van 111 winkels bereikt. Het gaat hard voor deze keten met een hart voor vrouwen!

    De winkel maakt deel uit van het gloednieuwe The Leaf Shopping, dat volledig in het teken van duurzaamheid staat. Er werd gekozen voor duurzame materialen en energiezuinige technieken, maar gaat er ook bijzondere aandacht naar de buurt, toegankelijkheid voor minder-validen, beplanting, onderhoudsvriendelijkheid en hergebruik van gerecupereerde materialen. Ook de lancering van herbruikbare LolaLiza tassen, past binnen het kader van een duurzamer bewustzijn.

    CEO Joachim Rubin: "LolaLiza streeft ernaar om dicht bij de klanten te staan, en hen de best mogelijke beleving in onze winkels aan te bieden. Dit door de omkadering, maar ook door de geleverde diensten. We zetten alles in het werk om de klanten te inspireren en te adviseren zodat ze zich nog beter in hun vel voelen. En zo ook in onze nieuwste winkel te Ternat."

    "LolaLiza exists to empower women in their femininity"

    Vrouwelijkheid heeft altijd al centraal gestaan bij LolaLiza. De collectie onderscheidt zich door de kleurige prints, de verfijnde details en de positieve vibes. Die identiteit wil LolaLiza in de toekomst nog versterken door sneller in te spelen op de trends en nog scherper gefocust te zijn op de doelgroep: actieve vrouwen die op zoek zijn naar de “easy chic with a twist”.

    LolaLiza werd in 2001 opgericht en maakt deel uit van de PP Retail Group, het bedrijf van de dynamische familie Appelstein die een jarenlange ervaring heeft in de textielwereld. In 2001 startte het bedrijf met 7 winkels, toen nog onder de naam L&L. Tussen 2006 en 2012 groeide het bedrijf van 26 naar 74 winkels. In 2013 opende de eerste LolaLiza winkel in Nederland, in 2014 volgende de eerste Franse boetiek. Momenteel telt LolaLiza 111 boetieks, waarvan 94 in België, 11 in Frankrijk, 3 in Luxemburg en 3 in Nederland. Het bedrijf stelt zo’n 700 mensen te werk.







    18-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opening nieuwe Carrefour Express in Ronse

    • Veel keuze uit verse producten - • Ruim apero-assortiment en gekoelde wijnen - • Een brede waaier aan basisproducten - • Uitgebreide openingsuren, ook op zon- en feestdagen.

    Met de opening van deze nieuwe buurtwinkel aan de Oscar Delghuststraat in Ronse zet Carrefour België de expansie van haar buurtwinkels voort. Tot het einde van het jaar opent de retailer gemiddeld 1 Carrefour Express per week. Zoals alle Carrefour Express-winkels stemt deze nieuwe buurtwinkel, die vandaag zijn deuren opent zijn aanbod perfect af op de verwachtingen van de klanten. Hij stelt gebruiksklare maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag voor: bereide maaltijden, snacks, fruit … maar ook vlees, gevogelte, vis, verse (bio-)groenten en oplossingen voor een gezellig aperitief als ook gekoelde wijnen. Bovendien vindt men er een brede waaier aan basisproducten en alle onontbeerlijke producten op het vlak van droge voeding en drogisterij.

    Brede waaier aan diensten voor elke dag

    In deze stadswinkel gelegen in een residentiële wijk kan de klant zijn boodschappen gemakkelijk, snel en in een aangename en ruime (216 m²) omgeving doen. Carrefour Express Oscar Delghust biedt talrijke diensten aan: versgeperst sinaasappelsap, ter plaatse gebakken bakkersproducten, verkoop van iTunes- & telefoonkaarten, Lotto, een koffieautomaat en bloemen. De verschillende acties van het Act For Food-programma worden hoog in het vaandel gedragen dankzij een aanbod aan bioproducten en gluten- en lactosevrije producten. Zo helpt Carrefour de klant een gezondere keuze te maken voor zijn dagelijkse aankopen.

    Er werd ook rekening gehouden met het milieuaspect door het gebruik van koelkasten met dubbele beglazing die energiezuinig werken. De winkel is uitgerust met 2 kassa’s. Alle klassieke betaalmiddelen worden aanvaard, net als contactloos betalen via o.a. Google Pay.

    Flexibiliteit troef

    De grote flexibiliteit is een van de sterke punten van Carrefour Express: het gaat eerst en vooral om een stadswinkel met erg ruime openingsuren. Hier past Carrefour Express zich ook aan de vraag van de klant aan. Zo kunnen de klanten op Carrefour Express rekenen in de week, ’s avonds en op zondag. Naast zijn brede assortiment (voeding en niet-voeding) zijn de ruime openingsuren een extra troef van deze winkel: Maandag tot woensdag van 7.30 tot 20.00 uur, Donderdag gesloten, Vrijdag van 7.30 tot 20.00 uur, Zaterdag, zon- en feestdagen 8.00 tot 20.00 uur

    Carrefour Express - Oscar Delghuststraat 2 - 9600 Ronse







    17-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijzondere adresjes voor een kerstvakantie in het wit

    Van een après-ski bar in je vakantiehuis tot skiën vanaf je eigen terras

    De herfstvakantie zit er alweer op. Tijd om uit te kijken naar de kerstvakantie. Binnen anderhalve maand is het zover, de meest gezellige periode van het jaar. Kerst is in essentie een gezellig samenzijn met onze vrienden en familie, met lekker eten en drinken. Dat kan ook op verplaatsing gebeuren in een avontuurlijk wintersportkader. Daarom: vijf Belvillawoningen waar je gegarandeerd van een witte Kerst kunt genieten (en eens niet van het ene naar het andere familiefeest moet trekken).

    Wintersport in Oostenrijk of Frankrijk?

    Oostenrijk is en blijft de populairste bestemming voor wintersport. Het land biedt de ideale combinatie van uitdagende pistes, kindvriendelijkheid en leuke après-skigelegenheden. De Franse skigebieden bieden op hun beurt de meeste uitdaging voor gevorderden. De vaak grote gebieden staan garant voor afwisselende afdalingen. Voor elk wat wils dus.

    Oostenrijk

    1. Après-ski binnenshuis

    Voor veel wintersportliefhebbers is een biertje of schnaps na het skiën belangrijk. Wat als je vakantiewoning, die plaats biedt aan maar liefst 21 personen, over een eigen après-skilocatie beschikt? Zo hoeft er niemand waggelend op de latten te staan en kan er gezellig binnenshuis onder vrienden een glaasje gedronken worden. Deze centraal gelegen vakantiewoning in Mittersil is opgebouwd rond een charmante huisbar (mét tap). Verder is de ruime chalet voorzien van een grote leefruimte (bierstube) en een sauna waar je na het skiën volledig tot rust kunt komen. Een bijkomend voordeel is dat eigenaar Marco dichtbij woont en makkelijk bereikbaar is indien er zich problemen zouden voordoen. De ideale plaats om tijdens de kerstperiode met een groep vrienden of familie naartoe te trekken.

    2. Skien tot aan je vakantiewoning

    Het is voor velen een luxe om eens een paar dagen in eigen lijf en hoofd te mogen leven. Wie tijdens de kerstperiode naar een plek wil waar hij uitgerust van terugkomt, gaat naar chalet Neukirchen met zicht op de Großvenediger en de andere omliggende bergen van het National Park Hohe Tauern. De chalet, die plaats biedt aan 8 personen, werd zowel aan de binnen- als aan de buitenkant afgewerkt met hout, wat een rustgevend effect heeft. Andere troeven zijn de luxueuze keuken die voorzien is van alle moderne apparatuur, het weidse uitzicht en de gunstige ligging nabij de pistes. Afdalen op ski’s kan tot bij de woning. Een aanrader voor wie op zoek is naar een rustige Kerst.

    3. Kuren met Kerst

    Herbronnen op het einde van de dag in de sauna om vervolgens in te dommelen onder een dekentje aan de houtkachel. Onthaasten, weg van de hectische kerstperiode. Het kan in deze idyllische vijfsterrenchalet in Wagrain die gelegen is in de ongerepte natuur. De woning heeft zes slaapkamers en vijf badkamers. Het pronkstuk van de woning? De suite die voorzien is van grote glaspartijen waardoor je een magnifiek uitzicht hebt.

    De royale eetkamer en de prachtige keuken nodigen uit om te smullen van een feestmaal. Verder kan je hier beroep doen op de hulp van een schoonmaakploeg die tweemaal per week langskomt om de chalet weer te doen blinken. Ideaal voor zij die een weekje alles uit handen willen geven.

    Frankrijk

    4. Kerst met uitzicht op de Mont Blanc

    Kerst vieren in Chamonix met uitzicht op de boven alles uittorende Mont Blanc. Een scenario dat zo op jouw bucketlist zou kunnen staan. Van alle Franse skigebieden is Chamonix één van de hoogste en de mooiste. Na het skiën kom je tot rust in deze warme chalet die voorzien is van een authentiek haardvuur, een ruim terras met jacuzzi en veel hout in de afwerking. Een vakantiewoning die allesbehalve alledaags oogt en een warme chaletsfeer uitstraalt.

    5. Luxe voor 12: chalet op de piste

    Een luxueuze groepswoning vinden die comfortabel ingericht en goed gelegen is, is geen evidente taak. Deze chalet gelegen in de Franse Alpen heeft het allemaal. Denk aan een veranda met een adembenemend uitzicht over de vallei, een buitenjacuzzi en een overdekt buitenterras. Je hoeft zelfs je ski’s niet op jouw schouder te nemen want je glijdt rechtstreeks vanop het terras op de piste. Als dat geen luxe is.

    Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat bijna 40 jaar en verzorgde in 2017 5,4 miljoen overnachtingen in totaal ruim 22.000 vakantiehuizen. Deze woningen bevinden zich in 20 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiewoning. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend betaalbare vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be

     

     

     





    16-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    15-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holland America Line versterkt positie als marktleider in Alaska

    Reizigers die volgend jaar graag de natuurlijke wonderen van Alaska ontdekken, hebben de keuze uit maar liefst 133 cruises aan boord van Holland America Lines middelgrote schepen en 15 verschillende land- en zeereizen. De schepen zijn perfect geschikt voor de havens in Alaska en ook om ongestoord gletsjers te bewonderen. De premium cruisemaatschappij Holland America Line heeft onlangs de slogan “We Are Alaska” gelanceerd om haar leiderschap, expertise en geschiedenis van meer dan 70 jaar in Alaska te benadrukken.

    In 2019 zal Holland America Line met acht schepen naar Alaska varen. Geen enkele andere cruisemaatschappij biedt zoveel bezoeken aan Glacier Bay aan. Bovendien kunnen de cruises gecombineerd worden met een landprogramma om zo Yukons verborgen plekken te ontdekken. Door de jarenlange banden met de lokale gemeenschap, is de kennis erg uitgebreid.

    “We Are Alaska” staat voor onze deskundigheid en kennis, en om ‘The Great Land’ en Yukon te ontdekken, is Holland America Line gewoonweg de beste keuze,” aldus Orlando Ashford, de CEO van Holland America Line.

    Aanbod cruises

    Reizigers kunnen jaarlijks van mei tot september kiezen uit cruises van 7, 14 en 21 dagen aan boord van de schepen Amsterdam, Eurodam, Maasdam, Nieuw Amsterdam, Noordam, Oosterdam, Volendam en Westerdam. Voor het nieuwe seizoen van 2019 vertrekt de Oosterdam op zondagen vanuit Seattle waardoor er meer balkonhutten op de route beschikbaar komen. Ook zijn er drie nieuwe 21-daagse cruises vanuit San Francisco aan boord van de Maasdam, onder de naam ‘Ultimate Alaska & Pacific Northwest Adventurer EXC In-Depth Voyages’.

    De schepen die vanuit Vancouver vertrekken - Nieuw Amsterdam, Noordam, Westerdam en Volendam – combineren een cruise met een verblijf aan land in het Denali National Park of een reis naar Denali en Yukon.

    Alle cruises gaan naar één of meerdere van Alaska’s beroemde gletsjers, met als highlight een tocht door Alaska’s Inside Passage. In Glacier Bay vaart er altijd een inheemse Huna-bewoner mee en is er een gids aan boord die uitgebreid informatie geeft over Alaska’s bekende nationale park.

    Nieuwe accommodatie in Denali

    De nieuwe accommodatie voor 99 gasten beschikt over standaardkamers en 54 junior suites, alle met balkon om te genieten van de adembenemende uitzichten op de wildernis van Alaska. Hier bevinden zich ook het McKinley Chalet Resort hotel en het Denali Square.

    Nieuw: de Explorations Central (EXC) ruimtes

    Exploration Central™ (EXC™) is een uitgebreid nieuw programma, samengesteld om cruises meer beleving en diepere betekenis te geven. In het EXC-centrum van de Eurodam, Nieuw Amsterdam, Oosterdam en Westerdam vind je een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden zoals interactieve touchscreens, EXC Port Planners™ en zelfs real time data vanaf de scheepsbrug. De EXC-Guide™ laat de gasten via digitale verhalen ook kennismaken met lokale tradities en unieke verhalen van locals.

    BBC Earth

    Alle gasten kunnen tijdens de cruise ook genieten van het BBC Earth’s “Alaska in Concert”, een multimediale show in het hoofdtheater. Livemuziek wordt gecombineerd met adembenemende beelden over het gebied.

    Tarieven

    Een cruise naar Alaska kan al vanaf € 899,- en een land- en zeereis kan vanaf € 1319,-. De tarieven zijn per persoon op basis van een tweepersoonsbezetting (excl. vlucht). Bij sommige vertrekdata hoort de Explore4-aanbieding (drankenpakket en diner in het fine dine grill restaurant ‘Pinnacle Grill’ inbegrepen, verlaagde tarieven voor een 3e/4e persoon in de hut). Deze aanbieding loopt nog voor boekingen tot 19 november.

    Voor meer informatie en boekingen: www.HollandAmerica.com

     





    15-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wintercruise met Star Clippers onder stralende Caraïbische zon

    Maak een unieke cruise aan boord van een al even buitengewoon schip. Deze winter doorkruisen de zeilschepen van Star Clippers de warme wateren van de Caraïben. Met de passaatwind in de zeilen brengen ze hun passagiers naar de mooiste eilanden van deze immense archipel.

    Grenadines en Bovenwindse eilanden aan boord van Royal Clipper

    Deze winter vaart het grootste cruisezeilschip ter wereld afwisselend langs twee routes vanuit Barbados. Het gaat telkens om een cruise van 7 nachten. Op de eerste cruise ontdekken de passagiers de Grenadines en legt het schip aan op Grenada, Tobago Cays, St Vincent en Bequia. Daarna wordt koers gezet naar Martinique en Saint Lucia. Tijdens deze cruise kun je duiken voor de kust van Tobago Cays, een archipel van 4 ongerepte eilandjes, en bezoek je de schildpadden van de Old Hegg Turtle Sanctuary op Saint Vincent.

    Vertrekdata: 5 & 19 januari, 2 & 16 februari en 2, 16 & 30 maart 2019. Vanaf € 1920 per persoon, excl. vluchten en haventaksen.

    De tweede cruise gaat richting de Bovenwindse eilanden, langs Rodney Bay (Saint Lucia), Cabrits & Roseau (Dominica), Falmouth Harbour (Antigua), St Kitts, Iles des Saintes en Martinique. Deze keer ontdek je de indrukwekkende Pitons op Saint Lucia en het fort van Brimstone Hill, dat ruim 300 jaar geleden is gebouwd in Basseterre en op de werelderfgoedlijst van de Unesco prijkt.

    Vertrekdata: 15 december, 12 & 26 januari, 9 & 23 februari en 9 & 23 maart 2019. Vanaf € 1920 per persoon, excl. vluchten en haventaksen.

    Schatteneilanden en Benedenwindse eilanden aan boord van Star Flyer

    De majestueuze viermaster vaart in hetzelfde paradijselijke gebied en biedt vanuit Sint-Maarten twee andere cruises van 7 nachten aan:

    Op de eerste cruise verken je de Schatteneilanden, waar halt wordt gehouden op Anguilla, de Britse Maagdeneilanden, St Kitts en Saint Barth. De passagiers bezoeken Little Fort National Park, dat 350 meter boven het eiland Virgin Gorda uitsteekt, de Anglicaanse kerk St George in Basseterre of genieten van het uitzicht vanuit Fort Gustave op Saint Barth.

    Vertrekdata: 5 & 19 januari, 2 & 16 februari en 2 & 16 maart 2019. Vanaf € 1740 per persoon, excl. vluchten en haventaksen.

    Tijdens de tweede cruise doorheen de Benedenwindse eilanden legt Star Flyer aan op Nevis, Dominica, Iles des Saintes, Guadeloupe, Antigua en Saint Barth. De cruisepassagiers krijgen dit keer de kans om de beroemde plantage Montpelier House op Nevis te bezoeken, de dichte wouden met honderden watervallen op Dominica te verkennen of tussen de roggen te zwemmen in Stingray City voor de kust van Antigua.

    Vertrekdata: 12 & 26 januari, 9 & 23 februari en 9 & 23 maart 2019. Vanaf € 1740 per persoon, excl. vluchten en haventaksen.

    Deze cruises bieden sportievelingen ook een unieke gelegenheid om gratis een ruime waaier watersporten te beoefenen vanaf het zeilschip of van op het strand: waterskiën, duiken, kajakken op zee, paddle, zeilen en windsurfen.

    Tropische kerst en Nieuwjaar 2018

    Droom je van eindejaarsfeesten ver weg van de kou? Wil je je eens lekker laten verwennen aan boord van een van de cruisezeilschepen van Star Clippers? Wacht niet langer! Star Flyer zet koers naar de Schatteneilanden en gaat op kerstdag voor anker op drie droombestemmingen. Op 29 december hijst de stijlvolle viermaster de zeilen voor een onvergetelijke nieuwjaarscruise naar de Benedenwindse eilanden.







    14-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Palma opent een nieuw 'venster' naar het heelal
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vakantie vieren onder de allermooiste sterrenhemel ter wereld. La Palma is de ‘star gazing’ bestemming bij uitstek. Er is weinig lichtvervuiling op het Canarische eiland waardoor de sterrenhemel behoort tot de mooiste van de wereld. Eerder deze maand is een prototype van een nieuwe ‘Large Size Telescope’ geïnstalleerd op de Roque de los Muchachos. Dit nieuwe ‘venster naar het heelal’ - onderdeel van het netwerk van Cherenkov telescopen [CTA] - schijnt een nieuw licht op de Canarische hemel en baanbrekend astronomisch onderzoek.

    Wetenschappers bestuderen de sterren van op een vulkaan

    UNESCO benoemde La Palma tot het allereerste officiële ‘starlight reserve’, met de Roque de los Muchachos (2.396 meter boven zeeniveau) als een van de beste plekken ter wereld om naar de sterren te kijken. Deze vulkaantop met indrukwekkende krater is niet alleen een toeristische highlight maar ook dé plek voor wetenschappers om zich bezig te houden met het heelal. Een van ‘s werelds belangrijkste Astrofysische Observatoria is hier gevestigd.

    Met behulp van een veertiental telescopen – waaronder de Belgische Mercator Telescoop, de Gran Telescopio Canarias (2009); de grootste ter wereld, én de nieuwe Cherenkov telescoop – wordt het universum hier nauwkeurig bestudeerd door wetenschappers van uiteenlopende nationaliteiten. De weersomstandigheden en het vulkanische karakter van La Palma creëren de beste condities voor astronomisch onderzoek. Doordat het eiland is omgeven door de Atlantische Oceaan maar ook hoge bergtoppen kent, wordt er een wolkendek gevormd dat fungeert als barrière voor het licht van beneden. Daardoor is de sterrenhemel er elke dag op haar mooist.

    Astrotoerisme : Astrotoeristen halen hun hart op tijdens een vakantie op La Palma. Overal op het eiland zijn plekken ingericht om in alle rust naar de sterren te kijken. Er zijn vakantiehuizen met een eigen telescoop, op verschillende plekken langs de weg vind je stopplaatsen voorzien van sterrenkaarten en kun je speciale ‘sterrenhike routes’ volgen. Het eiland doet er alles aan om de mooie sterrenhemel te koesteren. Zo is het voor vliegtuigen verboden om ’s nachts over La Palma te vliegen en is het licht van de lokale straatlantaarns aangepast en gedimd. In de zomermaanden is het observatorium enkele dagen geopend voor publiek.

    La Palma is het meest noordwestelijk gelegen eiland van de 7 Canarische eilanden. Het is een unieke vakantiebestemming door zijn veelzijdige en adembenemende natuur en het ongerepte vulkaanlandschap. Het eiland is een paradijs voor wandelaars en avonturiers die er graag op uit trekken. Ook voor reizigers die op zoek zijn naar rust, is het eiland een echte aanrader: massatoerisme is er nog niet doorgedrongen. www.visitlapalma.es

    13-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!