Inhoud blog
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
  • Swatch X Tate gallery collection
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    17-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opening nieuwe Carrefour Express in Ronse

    • Veel keuze uit verse producten - • Ruim apero-assortiment en gekoelde wijnen - • Een brede waaier aan basisproducten - • Uitgebreide openingsuren, ook op zon- en feestdagen.

    Met de opening van deze nieuwe buurtwinkel aan de Oscar Delghuststraat in Ronse zet Carrefour België de expansie van haar buurtwinkels voort. Tot het einde van het jaar opent de retailer gemiddeld 1 Carrefour Express per week. Zoals alle Carrefour Express-winkels stemt deze nieuwe buurtwinkel, die vandaag zijn deuren opent zijn aanbod perfect af op de verwachtingen van de klanten. Hij stelt gebruiksklare maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag voor: bereide maaltijden, snacks, fruit … maar ook vlees, gevogelte, vis, verse (bio-)groenten en oplossingen voor een gezellig aperitief als ook gekoelde wijnen. Bovendien vindt men er een brede waaier aan basisproducten en alle onontbeerlijke producten op het vlak van droge voeding en drogisterij.

    Brede waaier aan diensten voor elke dag

    In deze stadswinkel gelegen in een residentiële wijk kan de klant zijn boodschappen gemakkelijk, snel en in een aangename en ruime (216 m²) omgeving doen. Carrefour Express Oscar Delghust biedt talrijke diensten aan: versgeperst sinaasappelsap, ter plaatse gebakken bakkersproducten, verkoop van iTunes- & telefoonkaarten, Lotto, een koffieautomaat en bloemen. De verschillende acties van het Act For Food-programma worden hoog in het vaandel gedragen dankzij een aanbod aan bioproducten en gluten- en lactosevrije producten. Zo helpt Carrefour de klant een gezondere keuze te maken voor zijn dagelijkse aankopen.

    Er werd ook rekening gehouden met het milieuaspect door het gebruik van koelkasten met dubbele beglazing die energiezuinig werken. De winkel is uitgerust met 2 kassa’s. Alle klassieke betaalmiddelen worden aanvaard, net als contactloos betalen via o.a. Google Pay.

    Flexibiliteit troef

    De grote flexibiliteit is een van de sterke punten van Carrefour Express: het gaat eerst en vooral om een stadswinkel met erg ruime openingsuren. Hier past Carrefour Express zich ook aan de vraag van de klant aan. Zo kunnen de klanten op Carrefour Express rekenen in de week, ’s avonds en op zondag. Naast zijn brede assortiment (voeding en niet-voeding) zijn de ruime openingsuren een extra troef van deze winkel: Maandag tot woensdag van 7.30 tot 20.00 uur, Donderdag gesloten, Vrijdag van 7.30 tot 20.00 uur, Zaterdag, zon- en feestdagen 8.00 tot 20.00 uur

    Carrefour Express - Oscar Delghuststraat 2 - 9600 Ronse







    17-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijzondere adresjes voor een kerstvakantie in het wit

    Van een après-ski bar in je vakantiehuis tot skiën vanaf je eigen terras

    De herfstvakantie zit er alweer op. Tijd om uit te kijken naar de kerstvakantie. Binnen anderhalve maand is het zover, de meest gezellige periode van het jaar. Kerst is in essentie een gezellig samenzijn met onze vrienden en familie, met lekker eten en drinken. Dat kan ook op verplaatsing gebeuren in een avontuurlijk wintersportkader. Daarom: vijf Belvillawoningen waar je gegarandeerd van een witte Kerst kunt genieten (en eens niet van het ene naar het andere familiefeest moet trekken).

    Wintersport in Oostenrijk of Frankrijk?

    Oostenrijk is en blijft de populairste bestemming voor wintersport. Het land biedt de ideale combinatie van uitdagende pistes, kindvriendelijkheid en leuke après-skigelegenheden. De Franse skigebieden bieden op hun beurt de meeste uitdaging voor gevorderden. De vaak grote gebieden staan garant voor afwisselende afdalingen. Voor elk wat wils dus.

    Oostenrijk

    1. Après-ski binnenshuis

    Voor veel wintersportliefhebbers is een biertje of schnaps na het skiën belangrijk. Wat als je vakantiewoning, die plaats biedt aan maar liefst 21 personen, over een eigen après-skilocatie beschikt? Zo hoeft er niemand waggelend op de latten te staan en kan er gezellig binnenshuis onder vrienden een glaasje gedronken worden. Deze centraal gelegen vakantiewoning in Mittersil is opgebouwd rond een charmante huisbar (mét tap). Verder is de ruime chalet voorzien van een grote leefruimte (bierstube) en een sauna waar je na het skiën volledig tot rust kunt komen. Een bijkomend voordeel is dat eigenaar Marco dichtbij woont en makkelijk bereikbaar is indien er zich problemen zouden voordoen. De ideale plaats om tijdens de kerstperiode met een groep vrienden of familie naartoe te trekken.

    2. Skien tot aan je vakantiewoning

    Het is voor velen een luxe om eens een paar dagen in eigen lijf en hoofd te mogen leven. Wie tijdens de kerstperiode naar een plek wil waar hij uitgerust van terugkomt, gaat naar chalet Neukirchen met zicht op de Großvenediger en de andere omliggende bergen van het National Park Hohe Tauern. De chalet, die plaats biedt aan 8 personen, werd zowel aan de binnen- als aan de buitenkant afgewerkt met hout, wat een rustgevend effect heeft. Andere troeven zijn de luxueuze keuken die voorzien is van alle moderne apparatuur, het weidse uitzicht en de gunstige ligging nabij de pistes. Afdalen op ski’s kan tot bij de woning. Een aanrader voor wie op zoek is naar een rustige Kerst.

    3. Kuren met Kerst

    Herbronnen op het einde van de dag in de sauna om vervolgens in te dommelen onder een dekentje aan de houtkachel. Onthaasten, weg van de hectische kerstperiode. Het kan in deze idyllische vijfsterrenchalet in Wagrain die gelegen is in de ongerepte natuur. De woning heeft zes slaapkamers en vijf badkamers. Het pronkstuk van de woning? De suite die voorzien is van grote glaspartijen waardoor je een magnifiek uitzicht hebt.

    De royale eetkamer en de prachtige keuken nodigen uit om te smullen van een feestmaal. Verder kan je hier beroep doen op de hulp van een schoonmaakploeg die tweemaal per week langskomt om de chalet weer te doen blinken. Ideaal voor zij die een weekje alles uit handen willen geven.

    Frankrijk

    4. Kerst met uitzicht op de Mont Blanc

    Kerst vieren in Chamonix met uitzicht op de boven alles uittorende Mont Blanc. Een scenario dat zo op jouw bucketlist zou kunnen staan. Van alle Franse skigebieden is Chamonix één van de hoogste en de mooiste. Na het skiën kom je tot rust in deze warme chalet die voorzien is van een authentiek haardvuur, een ruim terras met jacuzzi en veel hout in de afwerking. Een vakantiewoning die allesbehalve alledaags oogt en een warme chaletsfeer uitstraalt.

    5. Luxe voor 12: chalet op de piste

    Een luxueuze groepswoning vinden die comfortabel ingericht en goed gelegen is, is geen evidente taak. Deze chalet gelegen in de Franse Alpen heeft het allemaal. Denk aan een veranda met een adembenemend uitzicht over de vallei, een buitenjacuzzi en een overdekt buitenterras. Je hoeft zelfs je ski’s niet op jouw schouder te nemen want je glijdt rechtstreeks vanop het terras op de piste. Als dat geen luxe is.

    Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat bijna 40 jaar en verzorgde in 2017 5,4 miljoen overnachtingen in totaal ruim 22.000 vakantiehuizen. Deze woningen bevinden zich in 20 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiewoning. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend betaalbare vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be

     

     

     





    16-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    15-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holland America Line versterkt positie als marktleider in Alaska

    Reizigers die volgend jaar graag de natuurlijke wonderen van Alaska ontdekken, hebben de keuze uit maar liefst 133 cruises aan boord van Holland America Lines middelgrote schepen en 15 verschillende land- en zeereizen. De schepen zijn perfect geschikt voor de havens in Alaska en ook om ongestoord gletsjers te bewonderen. De premium cruisemaatschappij Holland America Line heeft onlangs de slogan “We Are Alaska” gelanceerd om haar leiderschap, expertise en geschiedenis van meer dan 70 jaar in Alaska te benadrukken.

    In 2019 zal Holland America Line met acht schepen naar Alaska varen. Geen enkele andere cruisemaatschappij biedt zoveel bezoeken aan Glacier Bay aan. Bovendien kunnen de cruises gecombineerd worden met een landprogramma om zo Yukons verborgen plekken te ontdekken. Door de jarenlange banden met de lokale gemeenschap, is de kennis erg uitgebreid.

    “We Are Alaska” staat voor onze deskundigheid en kennis, en om ‘The Great Land’ en Yukon te ontdekken, is Holland America Line gewoonweg de beste keuze,” aldus Orlando Ashford, de CEO van Holland America Line.

    Aanbod cruises

    Reizigers kunnen jaarlijks van mei tot september kiezen uit cruises van 7, 14 en 21 dagen aan boord van de schepen Amsterdam, Eurodam, Maasdam, Nieuw Amsterdam, Noordam, Oosterdam, Volendam en Westerdam. Voor het nieuwe seizoen van 2019 vertrekt de Oosterdam op zondagen vanuit Seattle waardoor er meer balkonhutten op de route beschikbaar komen. Ook zijn er drie nieuwe 21-daagse cruises vanuit San Francisco aan boord van de Maasdam, onder de naam ‘Ultimate Alaska & Pacific Northwest Adventurer EXC In-Depth Voyages’.

    De schepen die vanuit Vancouver vertrekken - Nieuw Amsterdam, Noordam, Westerdam en Volendam – combineren een cruise met een verblijf aan land in het Denali National Park of een reis naar Denali en Yukon.

    Alle cruises gaan naar één of meerdere van Alaska’s beroemde gletsjers, met als highlight een tocht door Alaska’s Inside Passage. In Glacier Bay vaart er altijd een inheemse Huna-bewoner mee en is er een gids aan boord die uitgebreid informatie geeft over Alaska’s bekende nationale park.

    Nieuwe accommodatie in Denali

    De nieuwe accommodatie voor 99 gasten beschikt over standaardkamers en 54 junior suites, alle met balkon om te genieten van de adembenemende uitzichten op de wildernis van Alaska. Hier bevinden zich ook het McKinley Chalet Resort hotel en het Denali Square.

    Nieuw: de Explorations Central (EXC) ruimtes

    Exploration Central™ (EXC™) is een uitgebreid nieuw programma, samengesteld om cruises meer beleving en diepere betekenis te geven. In het EXC-centrum van de Eurodam, Nieuw Amsterdam, Oosterdam en Westerdam vind je een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden zoals interactieve touchscreens, EXC Port Planners™ en zelfs real time data vanaf de scheepsbrug. De EXC-Guide™ laat de gasten via digitale verhalen ook kennismaken met lokale tradities en unieke verhalen van locals.

    BBC Earth

    Alle gasten kunnen tijdens de cruise ook genieten van het BBC Earth’s “Alaska in Concert”, een multimediale show in het hoofdtheater. Livemuziek wordt gecombineerd met adembenemende beelden over het gebied.

    Tarieven

    Een cruise naar Alaska kan al vanaf € 899,- en een land- en zeereis kan vanaf € 1319,-. De tarieven zijn per persoon op basis van een tweepersoonsbezetting (excl. vlucht). Bij sommige vertrekdata hoort de Explore4-aanbieding (drankenpakket en diner in het fine dine grill restaurant ‘Pinnacle Grill’ inbegrepen, verlaagde tarieven voor een 3e/4e persoon in de hut). Deze aanbieding loopt nog voor boekingen tot 19 november.

    Voor meer informatie en boekingen: www.HollandAmerica.com

     





    15-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wintercruise met Star Clippers onder stralende Caraïbische zon

    Maak een unieke cruise aan boord van een al even buitengewoon schip. Deze winter doorkruisen de zeilschepen van Star Clippers de warme wateren van de Caraïben. Met de passaatwind in de zeilen brengen ze hun passagiers naar de mooiste eilanden van deze immense archipel.

    Grenadines en Bovenwindse eilanden aan boord van Royal Clipper

    Deze winter vaart het grootste cruisezeilschip ter wereld afwisselend langs twee routes vanuit Barbados. Het gaat telkens om een cruise van 7 nachten. Op de eerste cruise ontdekken de passagiers de Grenadines en legt het schip aan op Grenada, Tobago Cays, St Vincent en Bequia. Daarna wordt koers gezet naar Martinique en Saint Lucia. Tijdens deze cruise kun je duiken voor de kust van Tobago Cays, een archipel van 4 ongerepte eilandjes, en bezoek je de schildpadden van de Old Hegg Turtle Sanctuary op Saint Vincent.

    Vertrekdata: 5 & 19 januari, 2 & 16 februari en 2, 16 & 30 maart 2019. Vanaf € 1920 per persoon, excl. vluchten en haventaksen.

    De tweede cruise gaat richting de Bovenwindse eilanden, langs Rodney Bay (Saint Lucia), Cabrits & Roseau (Dominica), Falmouth Harbour (Antigua), St Kitts, Iles des Saintes en Martinique. Deze keer ontdek je de indrukwekkende Pitons op Saint Lucia en het fort van Brimstone Hill, dat ruim 300 jaar geleden is gebouwd in Basseterre en op de werelderfgoedlijst van de Unesco prijkt.

    Vertrekdata: 15 december, 12 & 26 januari, 9 & 23 februari en 9 & 23 maart 2019. Vanaf € 1920 per persoon, excl. vluchten en haventaksen.

    Schatteneilanden en Benedenwindse eilanden aan boord van Star Flyer

    De majestueuze viermaster vaart in hetzelfde paradijselijke gebied en biedt vanuit Sint-Maarten twee andere cruises van 7 nachten aan:

    Op de eerste cruise verken je de Schatteneilanden, waar halt wordt gehouden op Anguilla, de Britse Maagdeneilanden, St Kitts en Saint Barth. De passagiers bezoeken Little Fort National Park, dat 350 meter boven het eiland Virgin Gorda uitsteekt, de Anglicaanse kerk St George in Basseterre of genieten van het uitzicht vanuit Fort Gustave op Saint Barth.

    Vertrekdata: 5 & 19 januari, 2 & 16 februari en 2 & 16 maart 2019. Vanaf € 1740 per persoon, excl. vluchten en haventaksen.

    Tijdens de tweede cruise doorheen de Benedenwindse eilanden legt Star Flyer aan op Nevis, Dominica, Iles des Saintes, Guadeloupe, Antigua en Saint Barth. De cruisepassagiers krijgen dit keer de kans om de beroemde plantage Montpelier House op Nevis te bezoeken, de dichte wouden met honderden watervallen op Dominica te verkennen of tussen de roggen te zwemmen in Stingray City voor de kust van Antigua.

    Vertrekdata: 12 & 26 januari, 9 & 23 februari en 9 & 23 maart 2019. Vanaf € 1740 per persoon, excl. vluchten en haventaksen.

    Deze cruises bieden sportievelingen ook een unieke gelegenheid om gratis een ruime waaier watersporten te beoefenen vanaf het zeilschip of van op het strand: waterskiën, duiken, kajakken op zee, paddle, zeilen en windsurfen.

    Tropische kerst en Nieuwjaar 2018

    Droom je van eindejaarsfeesten ver weg van de kou? Wil je je eens lekker laten verwennen aan boord van een van de cruisezeilschepen van Star Clippers? Wacht niet langer! Star Flyer zet koers naar de Schatteneilanden en gaat op kerstdag voor anker op drie droombestemmingen. Op 29 december hijst de stijlvolle viermaster de zeilen voor een onvergetelijke nieuwjaarscruise naar de Benedenwindse eilanden.







    14-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Palma opent een nieuw 'venster' naar het heelal
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vakantie vieren onder de allermooiste sterrenhemel ter wereld. La Palma is de ‘star gazing’ bestemming bij uitstek. Er is weinig lichtvervuiling op het Canarische eiland waardoor de sterrenhemel behoort tot de mooiste van de wereld. Eerder deze maand is een prototype van een nieuwe ‘Large Size Telescope’ geïnstalleerd op de Roque de los Muchachos. Dit nieuwe ‘venster naar het heelal’ - onderdeel van het netwerk van Cherenkov telescopen [CTA] - schijnt een nieuw licht op de Canarische hemel en baanbrekend astronomisch onderzoek.

    Wetenschappers bestuderen de sterren van op een vulkaan

    UNESCO benoemde La Palma tot het allereerste officiële ‘starlight reserve’, met de Roque de los Muchachos (2.396 meter boven zeeniveau) als een van de beste plekken ter wereld om naar de sterren te kijken. Deze vulkaantop met indrukwekkende krater is niet alleen een toeristische highlight maar ook dé plek voor wetenschappers om zich bezig te houden met het heelal. Een van ‘s werelds belangrijkste Astrofysische Observatoria is hier gevestigd.

    Met behulp van een veertiental telescopen – waaronder de Belgische Mercator Telescoop, de Gran Telescopio Canarias (2009); de grootste ter wereld, én de nieuwe Cherenkov telescoop – wordt het universum hier nauwkeurig bestudeerd door wetenschappers van uiteenlopende nationaliteiten. De weersomstandigheden en het vulkanische karakter van La Palma creëren de beste condities voor astronomisch onderzoek. Doordat het eiland is omgeven door de Atlantische Oceaan maar ook hoge bergtoppen kent, wordt er een wolkendek gevormd dat fungeert als barrière voor het licht van beneden. Daardoor is de sterrenhemel er elke dag op haar mooist.

    Astrotoerisme : Astrotoeristen halen hun hart op tijdens een vakantie op La Palma. Overal op het eiland zijn plekken ingericht om in alle rust naar de sterren te kijken. Er zijn vakantiehuizen met een eigen telescoop, op verschillende plekken langs de weg vind je stopplaatsen voorzien van sterrenkaarten en kun je speciale ‘sterrenhike routes’ volgen. Het eiland doet er alles aan om de mooie sterrenhemel te koesteren. Zo is het voor vliegtuigen verboden om ’s nachts over La Palma te vliegen en is het licht van de lokale straatlantaarns aangepast en gedimd. In de zomermaanden is het observatorium enkele dagen geopend voor publiek.

    La Palma is het meest noordwestelijk gelegen eiland van de 7 Canarische eilanden. Het is een unieke vakantiebestemming door zijn veelzijdige en adembenemende natuur en het ongerepte vulkaanlandschap. Het eiland is een paradijs voor wandelaars en avonturiers die er graag op uit trekken. Ook voor reizigers die op zoek zijn naar rust, is het eiland een echte aanrader: massatoerisme is er nog niet doorgedrongen. www.visitlapalma.es

    13-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Door weer en wind: terrasoverkappingen die orkanen weerstaan!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    » Terrasoverkappingen die windsnelheden met orkaankracht doorstaan - » Speciaal getest in de meest orkaangevoelige gebieden van Florida

    Tijdens de herfstmaanden krijgt alles wat los en vast zit buiten het zwaar te verduren. Grote boosdoener is vaak de wind, die tegen hoge snelheden door het land raast. Renson trok naar de meest orkaangevoelige gebieden van Florida om hun terrasoverkappingen te testen op windbestendigheid. Het resultaat is indrukwekkend: de Camargue overkapping doorstaat testen die overeen komen met windlasten tot 320 km/u.

    In het vakjargon gaat het over de ‘Miami Dade’ testen. Deze testen zijn speciaal ontwikkeld om te onderzoeken of constructies orkanen kunnen doorstaan. Niet toevallig in Miami, waar ze jaarlijks meerdere orkanen of tropische stormen zien passeren. De testen stellen niet enkel de windlast, maar ook de draagkracht van een constructie op de proef.

    2 meter verse sneeuw

    Voor de Camargue terrasoverkapping van Renson waren de resultaten ronduit indrukwekkend. Windlasten tot 320 km/u vormen geen probleem voor de overkapping met kantelbare lamellen. Qua draagkracht kan de Camargue tot 200 kg/m² aan. Dat komt overeen met 2 meter verse sneeuw per vierkante meter. Voldoende voor het ‘Miami Dade’ certificaat, dé norm voor duurzaamheid in de VS maar ook in de rest van de wereld.

    Niet enkel bestand tegen wind: ook op draaglast (bijvoorbeeld bij sneeuwval) scoort de Camargue heel goed.

    Windtunneltesten

    In onze contreien zal het niet meteen zo’n vaart lopen wat windkracht en sneeuwval betreft. Maar om in alle weersomstandigheden bescherming en comfort aan te bieden, onderwerpt Renson alle terrasoverkappingen aan uitvoerige testen. Zowel waterwerendheid, waterafvoer, draagkracht en windlast passeren de revue. Voor de windtesten werden de terrasoverkappingen en verticale doekzonwering in windtunnels geplaatst: Camargue: tot 160 km/u (12 Beaufort) - Camargue Skye: tot 120 km/u (11 Beaufort) - Algarve Line: tot 120 km/u (11 Beaufort) - Aero: tot 120 km/u (11 Beaufort) - Lagune: tot 120 km/u (11 Beaufort) - Lapure: tot 100 km/u (10 Beaufort).

     

    12-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste hulp bij knuffelverlies

    Alle mama's weten hoe erg zoon- of dochterlief gehecht kan zijn aan een knuffel. Wanneer die dan verloren geraakt rollen er grote krokodillentranen. Is die favoriete knuffel er eentje van het Belgische pyjamalabel Woody? Dan ben je dus gerust! Van alle knuffels die ze ooit op de markt gebracht hebben houden ze namelijk een voorraad bij in de Knuffelkliniek. De nieuwe knuffel wordt in een leuk EHBO-pakketje geleverd. Laat de Sint dit jaar het hart van jouw kind sneller slaan met een nieuw exemplaar van zijn verloren knuffel?







    12-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carrefour opent nieuwe Market in Landen Attenhoven

    • Opening van supermarkt van 1.451 m² - • Ruime openingsuren en open op zondag - • Aanwerving van 15 nieuwe medewerkers

    Winkelen in alle comfort: De klanten van de nieuwe Carrefour Market van Landen Attenhoven kunnen terecht in zo’n 1.451 m² winkeloppervlakte. Er is een ruime versmarkt, met een uitgebreid assortiment verse producten en bakkerijproducten (met in de winkel vers afgebakken broden, broodjes en koffiekoeken, naast het banketgebak van de gerenommeerde bakkerij Crelem).

    In het nieuwe moderne gebouw werd een logisch en aangenaam winkelparcours uitgetekend en door de heldere inrichting en lage meubels krijg je een volledig overzicht over de hele winkel. De gezellige ledverlichting en de zachte kleuren zorgen bovendien voor een aangename sfeer. Ook de duurzaamheid werd niet uit het oog verloren, met de installatie van de nieuwste energiezuinige koelinstallaties op CO2 met panoramische deuren op de koelmeubels en een ventilatiesysteem voor warmterecuperatie.

    De nieuwe winkel biedt een antwoord op de veranderende behoeften en verwachtingen van de klant, die steeds meer belang hecht aan versheid, kwaliteit, authentieke smaken, maar zich ook van tijd tot tijd een pleziertje wil gunnen. De winkel speelt in op de huidige voedingstrends met een assortiment bio, glutenvrije en dieetproducten en een brede waaier producten die het resultaat zijn van de engagementen van ‘Act For Food’. Daarnaast worden ook de prijzen niet uit het oog verloren, met heel wat eerste prijzen in het hele assortiment.

    Lokale verankering en accent op de versmarkt

    Carrefour Market geeft de voorrang aan producten van bij ons. De prachtige versmarkt onderstreept de positionering van Carrefour Market als dé versspecialist. De afdeling fruit en groenten krijgt een prominente plaats aan de ingang van de winkel, en ook de nieuwe visafdeling wordt in de kijker gezet.

    Naast de klassieke zuivelafdeling vind je in de traiteurafdeling een ambachtelijk gamma kaas en vleeswaren. De klant die op zoek is naar een snelle maaltijdoplossing vindt zijn gading in het ruime assortiment kant-en-klare gerechten, pasta- en rauwkostsalades, soepen en desserten.

    Meer dan ooit werkt Carrefour Market samen met lokale producenten om het hele jaar door authentieke, lekkere en verse producten te kunnen garanderen. Zo wordt in de afdeling groenten en fruit extra aandacht geschonken aan bio en Belgische producten, met respect voor de seizoenen. Een lokale leverancier levert varkens-, rund- en kalfsvlees van premium kwaliteit. Ook andere producten uit de streek worden in de kijker gezet: aardappelen ‘Vers van de boer’, champignons uit Riemst, aardbeien, vers appelsap Pipo uit Sint-Truiden. Zelfs in de diepvriesafdeling kunnen de klanten kiezen voor lokale producten.

    Naast zijn ligging zijn de ruime openingsuren een van de grootste troeven van de nieuwe Carrefour Market aan de Attenhovenstraat 36/38. De winkel zal iedere dag van 8.00 tot 20.00 uur geopend zijn, vrijdag tot 21.00 uur en zaterdag tot 19.00 uur, en op zondag van 8.00 tot 13.00 uur. De winkel biedt ook extra diensten aan zoals de verkoop van loterijproducten en de mogelijkheid om je pasfoto’s te laten maken. Er staan 103 parkeerplaatsen ter beschikking van de klanten en er worden laadpalen voorzien om 100 % elektrische of plug-in hybride wagens op te laden. Daarnaast is er ook een ruime fietsenstalling.

    In de winkel zullen 15 nieuwe medewerkers aan de slag gaan, die grotendeels afkomstig zijn uit Landen. Ook voor het personeel wordt lokale verankering dus hoog in het vaandel gedragen.

    Adres: Carrefour Market Landen Attenhoven, Attenhovenstraat 36/38, 3400 Landen





    11-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De winter in met de gloednieuwe vuurkorfen van Barbecook

    » Nieuwe vuurkorven in verschillende hoogtes met een verrassend design - » Ural, Sierra en Jura

    Barbecook brengt twee gloednieuwe vuurkorven op de markt: Ural en Sierra. Het succes van de Jura heeft het vuur naar meer gezellige outdoor gadgets aangewakkerd. Want wat is er gezelliger dan op een herfstavond rond een warm kampvuur te zitten?

    Geometrie is al langer een trend. Eerst gespot in de mode, dan overgewaaid naar het interieur en nu een absolute must in je tuin. Barbecook speelt met geometrische vlakken en hoeken en de dynamische patronen zijn uniek voor elke vuurkorf.

     







    10-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.illycaffè huldigt Barcelona met illy-art collection mok
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    illycaffè, wereldleider in de sector van de kwaliteitskoffie, viert de 50ste editie van Barcolana met de nieuwe illy Art Collection-mok, ontworpen door Marina Abramovic. De kunstenares is een van de bekendste en meest controversiële persoonlijkheden van de moderne kunst. Ze staat onder meer bekend omdat ze haar lichaam gebruikt als expressie-instrument.

    Le mug Marina Abramovic illy Art Collection (25 Euro)

    Deze mok, een speciale editie van de illy Art Collection, legt het beeld en de boodschap vast die Abramovic koos voor het Manifest van Barcolana50: We’re all-in the same boat (We zitten allemaal in hetzelfde schuitje). Een verwijzing waarmee de kunstenares een eenvoudig maar cruciaal aspect benadrukt: we bevaren allemaal dezelfde zeeën op dezelfde aarde, en die moeten we elke dag bewaken en beschermen.

    “Zoals we al eerder hebben gedaan, wilden we ook dit jaar Barcolana huldigen met een editie van de illy Art Collection”, legt Massimiliano Pogliani, CEO van illycaffè, uit. “Deze editie hebben we samen met Marina Abramovic gemaakt. Door de beelden en de taal van de kunst op een mok af te beelden herinnert zij ons eraan dat de planeet ons thuis is en als zodanig beschermd moet worden.”

    De illy Art Collection is geboren in 1992 uit illy’s passie en liefde voor kunst. Meer dan 25 jaar na haar ontstaan laten internationaal gerenommeerde schilders, beeldhouwers en regisseurs zich nog steeds inspireren door het witte oppervlak van het illy-kopje, dat in de hele wereld het icoon van kwaliteitskoffie is geworden, om samen een unieke collectie kunstvoorwerpen voor dagelijks gebruik te creëren.

    De Marina Abramovic illy Art Collection-mok zal vanaf 12 november verkrijgbaar zijn voor 25€.

    09-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoek Leiden tijdes de winter wonder weken

    Van zaterdag 24 november tot en met zondag 6 januari vinden in het Zuid-Hollandse Leiden de Winter Wonder Weken plaats. Leiden wordt tijdens die periode nog mooier, nog meer betoverend. De “WWW-Agenda” staat boordevol boeiende activiteiten en tijdens het familie-event zijn de gezellige sfeer en het plezier verzekerd.

    De rijke geschiedenis is in de stad van Rembrandt in zoveel prachtige monumenten bijna tastbaar aanwezig. In de studentenstad die bruist van het leven, langs sfeervolle grachten, in leuke straatjes en op gezellige pleinen ontdek je tussen 24 november tot 6 januari de Winter Wonder Weken.

    De naam Winter Wonder Weken doet al vermoeden waar het om gaat maar als je de agenda van dit event bekijkt dan ben je verrast door het veelzijdige programma, vermaak voor jong en oud.

    Intocht van Sinterklaas: Zaterdag 24 november ben je met je kinderen in Leiden want dan zet Sinterklaas voet aan wal in zijn favoriete stad. Om 11 u begint de feestelijke tocht door de binnenstad. De heilige neemt daarna de tijd om ieder kindje persoonlijk te ontmoeten en de heel brave kinderen – dat zijn ze allemaal – kunnen vanaf zondag 25 november een Pietendiploma afhalen in de Waag, tot 4 december het Huis van Sinterklaas.

    Drijvende ijsbaan: Kinderen én ouders zullen zich rot amuseren op de drijvende ijsbaan op de Nieuwe Rijn. Met meer dan 600 m2 ijs is er plaats genoeg. Iedereen welkom van 7 december tot 6 januari.

    Kerstmarkt op de grachten : Wist je dat Leiden maar liefst 28 km aan grachten en singels heeft ? Niet verwonderlijk dat de Kerstmarkt (14 tot 25 december) tijdens de Winter Wonder Weken ook op het water plaatsvindt. Het aanbod van deze unieke Kerstmarkt is gevarieerd, van winterse lekkernijen tot leuke kerstcadeaus. In 2016 werd de kerstmarkt uitgeroepen tot beste kerstmarkt van Europa, en ook dit jaar wordt het sfeervol én nostalgisch dankzij allerlei live-acts.

    Leiden als in een sprookje : Een nostalgische kerstmarkt, optreden van koren en kerstfanfares, een lichtshow, winkelstraten aangekleed in een winterse sfeer, overal hapjes en drankjes en kinderactiviteiten….

    Leiden wordt vanaf 24 november het decor van een fantastisch wintersprookje. Er zijn ook heel bijzondere evenementen zoals de Rotary Santa Run Leiden op vrijdag 21 december. Duizend Kerstmannen, Kerstvrouwen, Kerstmeisjes en Kerstjongens lopen door de straten van Leiden en dat doen ze allemaal voor een goed doel. Mooier kan Kerstmis 2018 niet beginnen !

    Leiden moet je zien vanaf het water, het is ronduit fantastisch om de eeuwenoude stad tijdens een rondvaart te bewonderen. De winterse rondvaarten tijdens de Winter Wonder Weken vertrekken vanaf de Kerstmarkt. Neem tijdens je tocht een glühwein mee of een warme choco. Heerlijk Winters Leiden !

    Info: leiden.nl/winterwonderweken

    Leiden combineert bezienswaardigheden uit een rijk historisch verleden met de sfeer en de gezelligheid van een hedendaagse universiteitsstad. Het Zuid-Hollandse Leiden, halfweg tussen Den Haag en Amsterdam en niet eens zo ver van het Noordzeestrand, is rijk aan musea en evenementen. De binnenstad is sfeervol, met zijn oude grachten en Leidse hofjes. Leiden is in veel opzichten een verrassende en dichtbije citytrip reisbestemming.

     

     

     

     





    08-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstsfeer in Rijnland- Palts: van ondergrondse kerstmarkten tot fakkelzwemmen

    De leukste kerstmarkten net over de grens! Rijnland-Palts is de populairste Duitse regio bij Belgen, ook tijdens de winter. Vooral de kerstmarkt van Trier lokt ieder jaar duizenden Belgen over de grens voor een dagje kerstshoppen. Maar zowat ieder dorp of stadje in de regio heeft zijn eigen kerstmarkt, vaak veel origineler dan de grote en bekendere kerstmarkten. De toeristische dienst van Rijnland-Palts zet daarom de 5 leukste op een rijtje voor een origineel uitje komende winter.

    Traben-Trarbach: Ondergrondse kerstmarkt in een wijnkelder

    In Traben-Trabach vind je de Mosel-Wein-Nachts-Keller, een ondergrondse kerstmarkt in aaneengesloten wijnkelders. Vroeger was het de opslagplaats voor wijnvaten van de bekende Moezelwijnen. Vandaag vormen de wijnkelders het kader voor een kerstmarkt op een uitzonderlijke plek. Lokale ambachtslieden verkopen er decoratie, culinaire specialiteiten en wellnessproducten.

    Bernkastel-Kues: Fakkelzwemmen in de Moezel

    Het geliefde wijnstadje Bernkastel-Kues aan de Moezel heeft een van de mooiste kerstmarkten van Duitsland. Het marktplein en de straten worden er schitterend verlicht en je proeft er een bijzondere glühwein gemaakt van riesling wijn uit de bergen rondom Bernkastel-Kues. Verder zijn er ook leuke evenementen mee te pikken. Zo organiseert het stadje op 1 december het traditionele fakkelzwemmen waarbij de Moezel verlicht wordt door zo’n 100 moedige zwemmers. Iedere zaterdag en zondag zijn er bovendien kerstrondvaarten op de Moezel met 'plätzchen' (koekjes) en glühwein en worden er Nikolaus-wandelingen georganiseerd.

    Königswinter: Charles Dickens’ Christmas Carol in Slot Drakenburg

    Elk adventsweekend wordt Schloss Drachenburg omgetoverd tot een unieke kerstmarkt. Met Charles Dickens’ A Christmas Carol als thema, worden bezoekers dit jaar meegenomen naar de 19eeeuw. Ebenezer Scrooge en de talrijke andere personages uit de roman komen tot leven in theateroptredens en vergezellen bezoekers doorheen de magische kerstwereld. Naast het kerstverhaal, vind je in het kasteel ook een gezellige kerstmarkt.

    Mainz: Muzikale kerstvreugde en een kerstpyramide

    Ook in Mainz zorgt de imposante Dom van St. Martin voor een bijzonder decor voor een kerstmarkt. De romantische stad aan de Rijn is met zijn schilderachtige vakwerkhuizen en mooie pleinen niet alleen een bezoekje waard tijdens de feestdagen, maar ze is dan wel dubbel zo mooi dankzij de feestelijke verlichting. Je kunt er als bezoeker ook tal van concerten en optredens van koren meepikken en aan de ingang staat er een kerstpyramide van wel 11 meter hoog die je zeker niet mag overslaan.

    Bad Münster: De meest romantische kerstmarkt van het Nahetal

    Tijdens de eerste drie weekends van het adventseizoen vind je in de spatuinen van Bad Münster am Stein-Ebernburg de meest romantische kerstmarkt van het Nahetal. Een heuse lichtzee verlicht de eeuwenoude bomen en de gevel van het Kurmittelhaus, een van de mooiste vakwerkhuizen uit de regio, komt tot leven dankzij honderden lichtjes. Verder zijn er ook tal van kraampjes met geurige lekkernijen, kaarsen, versieringen en cadeautjes. Ook hier kun je genieten van afwisselende optredens voor jong en oud: van een brassband of gezang tot een poppenspel of kerstverhaal.





    07-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verfijnde elegantie als inspiratie van een Belgische creatrice

    YUSO stelt de Herfst/Winter 2018-collectie voor. De collectie is een verzameling van de klassiekers van het merk die eigenzinnige toetsen meekrijgen dankzij een spel van onuitgegeven materialen.

    De combinatie van kwaliteitsvolle lederresten en bont zorgt voor een Mini Brigitte met een volledig andere look! Dit wordt ongetwijfeld de nieuwe hit-bag waar vrouwen naar uitkeken: elegant, onuitgegeven en kwalitatief hoogstaand.

    Gaëlle van der Haegen blijft strijden tegen verspilling en stelt ook prachtige en kleurrijke zijden sjaals voor die gemaakt zijn van overschotten van bekende huizen.

    Alle stukken van deze nieuwe collectie zijn beschikbaar op de e-shop van het merk www.yuso.brussels





    07-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sleeping beauty - in bed with Fashion

    Sleeplife Bedtextiel herfst/winter 2018-2019. De zomer maakt zachtjes plaats voor de herfst. Tijd om de slaapkamer weer een warmere uitstraling te geven. Benieuwd welke trends de komende herfst en winter jouw slaapkamer binnen komen? Wij selecteerden de mooiste modetrends voor je bed en bundelden ze in onze collectie 'Sleeplife Impressions'.

    1. Flowers to fall in love with feminine, elegant and intimate

    Bestaat er nog een seizoen zonder bloemen? Hopelijk niet, want wij zijn fans van het eerste uur. Zeker van de prachtige herfstbloemen die het komende seizoen in petto heeft. Ze zijn vrouwelijk en helder, maar tegelijk ook dramatisch en gedurfd. Zeker bloeien op een donkere achtergrond.

    Drapeer de dekbedovertrek Ritus van Sleeplife op je bed en ervaar wat het met je doet. De fijne bladstructuur creëert een vrouwelijke elegantie, zachtheid en fijngevoeligheid. Tegelijk schept de zwarte achtergrond intimiteit en geborgenheid.

    2. Abstract en Arty: Artsy, open-minded and inspiring

    Verwacht je deze herfst en winter ook aan abstracte designs. Zo abstract dat ze wel kunstwerkjes lijken. Neem nu de dekbedovertrek Alzo van Sleeplife. De abstracte, geometrische patronen in combinatie met de heldere, bonte kleuren geven een artistieke toets. Niet alleen aan je beddengoed, maar ook aan je bed en zelfs je hele slaapkamer.

    3. Mindful Geometry: Calming, supportive and well-balanced

    In een maatschappij waar alles in sneltempo voorbij raast, moeten we soms op zoek naar innerlijke balans en rust. We hebben nood aan aan structuur. Gelukkig vinden we die in de mode- en woontrends van de komende herfst en winter. Dankzij geometrische vormen waarin een duidelijke regelmaat te herkennen is, vinden we kalmte en harmonie in ons hoofd. Beschouw het als een mindfulnesstrend in de wereld van fashion en interieur. Zo kan je het geometrische lijnenspel van de dekbedovertrek Tectum van Sleeplife bijna tot in in het oneindige voortzetten. De terugkerende patronen brengen houvast en zekerheid.

    4. Earthly revival: Hopeful, warm and pure

    Naast structuur snakken we ook naar de terugkeer naar Moeder Natuur. Ver weg van het digitale en het onechte. De plantenmotieven waren al in. En vanaf nu ook de grond waarop ze groeien. Warme aardkleuren zoals rood, oranje, bruin en oker sieren dan ook heel wat kleding, interieurs en bedlinnen. Kijk maar naar de dekbedovertrek Winter Forest van Sleeplife.

    De combinatie van plantenmotieven en typische aardkleuren biedt je warmte en geborgenheid. Meer nog, dankzij de honingraat- en wafelstructuren zie én voel je de natuur bijna echt. Alsof je ergens in een tropische omgeving wakker wordt. Genoeg warmte om de winter door te komen.

    Eigenschappen: •100% katoensatijn van hoge kwaliteit (300 TC) - •Wasbaar op 40°C - •Geschikt voor de droogtrommel - •Handige flessenhals-instopstrook - Inclusief 1 kussensloop voor 1-persoons en 2 kussenslopen voor 2-persoons - •Geschikt voor dekbedden van 200, 210 of 220 cm lengte - Prijzen vanaf 99 €

     

     

     

     







    06-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Dolce Vita als inspiratiebron voor vrouwelijke mode

    Terra di Siena is een Belgisch kledingmerk dat de Italiaanse levensstijl centraal stelt. De elegante en verfijnde vrouwelijkheid vormt de rode draad doorheen de visie op het goede leven. Het merk werd opgericht in de jaren 90 en brengt bijna wekelijks nieuwe modellen uit, in een uitgebreide waaier aan kleuren en prints. Terra di Siena - de naam alleen al ademt een zwoele zachtheid uit – maakt van kleur en een leven vol kleur de verbindende ladders van het eigen DNA.

    Terra di Siena kleedt vrouwen en beantwoordt al hun wensen. Het merk richt zich tot alle vrouwen die op zoek zijn naar een trendy en tijdloze look: van top fashionista tot multitaskende moeder, van dynamische en verleidelijke vrouw tot elegante en klassieke dame die zich uitermate goed in haar vel voelt.

    De vrouw Terra di Siena

    De collecties van Terra di Siena Al vanaf het begin koos het merk om te leven in het heden, in het moment zelf. Daarom vernieuwt Terra di Siena constant de eigen collecties en biedt het merk deze aan in tal van kleuren. Per seizoen komen er een honderdtal nieuwe modellen bij.

    Terra di Siena biedt een uitgebreide selectie kleding aan met modieuze en tijdloze “fashion” stukken. Ideaal voor shopaholics die constant op zoek zijn naar de crush van het seizoen!

    Terra di Siena is fier op de Europese roots en kiest voluit voor een Europese productie. Alle kleding wordt volledig in Firenze gemaakt en komt via het korte circuit bij de eindgebruiker terecht. Op die manier kan Terra di Siena scherpe prijzen hanteren en snel inspelen op de allernieuwste tendensen.

    Even 100% Italiaanse productie : Jacques en Gisèle Bromberg zijn de oprichters van Terra di Siena. Al sinds 1971 zijn ze actief als groothandelaars in de textielsector en ze bouwden een groot netwerk van verdelers uit in heel België. De jaren 90 waren een belangrijke periode voor het koppel, met de lancering van hun eigen kledingmerk.

    Het koppel haalt inspiratie uit het dagelijks leven, uit wat vrouwen en hun kinderen en zelfs hun kleinkinderen vandaag dragen, om creaties te ontwerpen en te hernieuwen. Ze anticiperen op de laatste modetrends en volgen die op de voet om ze vervolgens toe te passen in hun eigen kledinglijn Terra di Siena.

    Aan het stuur: het koppel Bromberg

    Terra di Siena wordt verdeeld via een zorgvuldig uitgekozen netwerk van kleine en middelgrote multi-brandstores in heel België. Het merk waakt streng over de kwaliteit van de persoonlijke dienstverlening naar de klanten toe.









    05-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heet van de naald: wintersportnieuwsjes uit Davos Klosters
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Oktober 2018. De bekende Zwitserse regio Davos Klosters is klaar voor winter 2018-2019 en komt verrassend uit de hoek met unieke én gratis winteractiviteiten, gericht op een speciale sneeuwbeleving. ‘En plus’ vind je in Davos Klosters de meest bijzondere alsook nieuwe accommodaties. Letterlijk en figuurlijk hoog tijd voor een UPdate!

    Exclusieve én gratis winteravonturen

    Van half december tot half april kan je dankzij het gastenprogramma 'Davos Klosters Inside' bijna dagelijks met lokale insiders gratis genieten van verschillende en exclusieve winteravonturen, onderverdeeld in de categorieën Sport & Avontuur, Kids & Family, Bezoeken & Excursies en zelfs Kunst & Cultuur. Die gratis activiteiten maken een actieve wintersportvakantie in Davos Klosters meteen goed betaalbaar.

    Kleine greep uit het gratis aanbod:

    • Als allereerste op de pistes: genietend van de zon die boven de bergen opkomt: enkel voor vroege vogels! - • Volle-maan-skiën: onder het toeziend oog van de maan ’s avonds opnieuw de piste op! - • Sneeuwfietsen: bike fans opgelet! Ook in de winter kan je biken in de bergen. Op extra brede banden, fatbikes, fiets je zo doorheen het winterse landschap. Bij de Bike Academy Davos volg je gratis een introductieles. - • Off-piste skiën: de instructeurs begeleiden je in alle veiligheid met je eerste stappen naast de pistes. Verder kan je eveneens een training met lawinebeepers volgen. - • Op Ski Safari: haal het maximale uit je dagje wintersport en hop van het ene naar het andere ski-resort. - • Iglo’s bouwen: uiteraard worden kinderen niet vergeten in het Insider-programma, van iglo’s bouwen tot nog veel meer sneeuwpret.

    Davos Klosters Card

    Elke gast kan op vertoon van de Davos Klosters Card genieten van de vele gratis 'Davos Klosters Inside' winteravonturen. Deze gastenkaart krijg je in je hotel, appartement of vakantiewoning (al bij 1 overnachting) of bij de verschillende toeristische diensten. Voor sommige gratis activiteiten is een cable card nodig. Een volledig overzicht van alle gratis winteractiviteiten in Davos-Klosters is hier te vinden.

    Bijzondere én nieuwe accommodaties

    Het aanbod van hotels, appartementen en vakantiewoningen in Davos Klosters is uitgebreid, voor aankomend winterseizoen zijn dit de nieuwigheden:

    • Nieuw hotel: juist naast de Parsenn-piste opent vanaf december dit jaar het gloednieuwe Parsenn-resort, een resort met 30 moderne appartementen voorzien van alle nodige luxe
    • Nieuwe Rock Spa: het in 2017 geopende Hard Rock Hotel, het enige in de bergen, opent een nieuwe spa: Rock Spa. De behandeling 'Rhythm & Motion' is wereldwijd de eerste spa behandeling die volledig ge-ent is op ritme en muziek!
    • Iglo-hotel: elk jaar wordt het bijzondere Iglu-hotel in Parsenn opnieuw opgebouwd. Er zijn stijlvol ingerichte kamers voor koppeltjes, gezinnen én zelfs groepen. Overdag kan je er natuurlijk ook terecht voor een hapje of een drankje en bezoek je de knappe ijssculpturen.

    Gratis loipes voor langlaufers

    Davos Klosters heeft wereldwijd een goede reputatie op het vlak van langlaufen. 100 kilometer aan loipes voor klassieke langlauf en 50 kilometer voor de skate-stijl verwelkomen zowel de beginnende langlaufers als de professionals. Ook het gebruik van de loipes is geheel gratis.

    1 regio, 6 skigebieden: voor elk wat wils

    Met in totaal 6 skigebieden en bijna 300 km aan skipistes hebben de wintersportliefhebbers een echt dilemma:

    • Madrisa is de place to be voor gezinnen, er is vanalles te beleven en om mee te spelen. Ook is Madrisa volledig toegankelijk voor mensen in een rolstoel.
    • Parsenn is het gebied met de langste pistes, de dalafdalingen terug naar Davos zijn zelfs voor geoefende skiërs of snowboarders een pittige uitdaging.
    • Jakobshorn is dan weer het uitverkoren speelterrein voor de freestylers.
    • Pischa is datzelfde maar dan voor de freeriders.
    • Rinerhorn is een geheime tip voor al wie even weg wil van de drukte en voor zij die zin hebben in een extra lange afdaling op de slee.
    • In Schatzalp/Strela komen rustzoekers en hikers helemaal aan hun trekken.

    Verder heb je de keuze tussen traditie of chic: Klosters dat uitpakt met traditie en de idylle van een oorspronkelijk 'Bündner'-dorp en Davos dat dan eerder mondain is en een vakantieplaats met internationale ambiance. www.davos.ch - www.klosters.ch

     

    05-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hastens viert 40ste verjaardag met 4 exclusieve bedden

    » Lancering 4 nieuwe modellen: Herlewing, Eala, Maranga en 2000T- » Premium collectie Satin Pure-bedlinnen: 6 nieuwe kleuren, designsamenwerking met Bernadotte & Kylberg

    Hästens viert feest! Precies veertig jaar geleden adopteerde ’s werelds beste handgemaakte beddenproducent het iconische blauw-witte ruitjespatroon waar zij zo bekend om staan. En hoe vier je dat beter dan met de lancering van maar liefst vier nieuwe modellen: Herlewing, Eala, Maranga en last but not least een geüpgrade versie van de 2000T.

    De vier nieuwe, handgemaakte bedden houden de eer van Hästens hoog. Natuurlijk paardenhaar, wol en katoen worden verenigd in een vernieuwde laag-op-laag-techniek. Zo worden de vezels met de hand gemasseerd voor een combinatie van luchtige zachtheid en consistente stevigheid.

    De look and feel van de bedden blijft onveranderd, maar dankzij de vernieuwde laag-op-laag-techniek bieden de bedden nu nog betere support aan het lichaam voor een perfecte nachtrust. De namen van de nieuwe modellen betekenen ‘ontwaken’ in drie verschillende talen. Herlewing is Afrikaans, Eala is Hawaïaans en Maranga is Maori.

    2000T

    Met zijn verfijnde details en uniek design is de 2000T één van de meest exclusieve bedden in de Hästens collectie. Het wordt volledig met de hand vervaardigd, met uitsluitend volledig natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit, laag op laag, met een dubbele pocketveren systeem en levert zo de ultieme slaapervaring.

    De unieke laagjesmethode gaat gepaard met het fijnste paardenhaar, katoen en wol: natuurlijke lagen bewegen onafhankelijk van elkaar voor een bijna dromerige 'eerste aanraking'. Het resultaat is een echt superieur bed met een zachter oppervlak en meer flexibiliteit.

    Herlewing

    Het Afrikaanse 'herlewing' betekent 'ontwaken'. En dat hebben ze bij Hästens goed gezien want met de nieuwe Herlewing voel je je bij het ontwaken perfect in balans. En dat gevoel houd je de hele dag lang. Drie gecombineerde veersystemen ondersteunen je lichaam en houden het in perfecte balans – zelfs wanneer je partner zich omdraait of opstaat voor een midnight snack.

    Paardenhaar, wol en katoen zijn door de bekwaamste beddenmakers ter wereld met de hand verwerkt in een unieke gelaagde techniek. Dit zorgt voor de perfecte mix van verbluffende zachtheid en compacte flexibiliteit die een nieuwe dimensie van slaapcomfort biedt.

    Eala

    Na een eerste nacht in een Hästens Eala voel je je verfrist en aangenaam koel, alsof je wakker wordt op een ver eiland na een zachte zomernacht. Kan het nog beter? Ja, want bij de Eala hebben ze iets heel bijzonders geconstrueerd: stille airconditioning. Vocht wordt van het lichaam weggevoerd en frisse lucht circuleert eromheen. Een volledig natuurlijke manier om de beste basis ter wereld te creëren om 's morgens in te ontwaken.

    Maranga

    Hästens Maranga is een van de nieuwste continentale bedden, ontworpen om het slaapcomfort én welzijn naar een volgend niveau te tillen met een unieke verensysteem, dit keer met extra stevigheid erin. Hoe vaak je je ook omdraait, je zult je altijd gewichtloos voelen, alsof je op een wolk ligt.

    Ook de Maranga is volledig met de hand gebouwd en gevuld met duurzaam paardenhaar en andere natuurlijke materialen, Het is niet alleen maar een bed om je goed in te voelen. Het is een bed om je goed over te voelen.

    De Hästens Satin Pure-collectie bestaat sinds 1972 en wordt in Portugal geweven van superlicht 100% gekamd katoensatijn. Het beddengoed wordt geweven met een draaddichtheid van 300- en 110-garen met extra lange vezels, waardoor het gewichtloos aanvoelt.

    Satin Pure-bedlinnen

    Hästens breidt de premium collectie Satin Pure-bedlinnen uit met zes nieuwe kleuren. Drie van deze kleuren zijn het vervolg van de designsamenwerking met het Zweedse ontwerpersduo Bernadotte & Kylberg. Het bedlinnen is ontworpen ter versterking van de grafische identiteit van het Marwari-bed, dat vorig jaar door Hästens in samenwerking met het ontwerpersduo werd gelanceerd. Het bedlinnen is uitgevoerd in warme kleurtinten: Tangerine, Petal en Hickory.

    Nieuwkomers Night Shadow Blue, Light Pink en Misty Rose werden ontwikkeld door het designteam in Köping, Zweden, om het iconische blauw-witte ruitjespatroon van Hästens een moderne touch te geven.

    Proefslapen bij Testnest

    Altijd al een Hästens bed willen uittesten? In Het Testnest kan je je bed, matras en hoofdkussen gedurende een volledige nacht uitproberen. Het Testnest is een uniek concept in België en de enige slaapspeciaalzaak die deze mogelijkheid in stijl én met ontbijt aanbiedt.

    Meer informarie vind je op: https://www.denachtwacht.be/nl/het-testnest







    04-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Malta het Hollywood van Europa genoemd wordt

    Een rijk verleden, dramatische kliflandschappen, turquoise water en een groot Unesco openluchtmuseum. Niet verrassend dat Hollywood vaak teruggrijpt naar Malta voor het maken van zijn films. De Ridderode van Sint-Jan Malta gebruikte het eiland 250 jaar lang als uitvalsbasis. Door de Maltese geschiedenis van ridders en piraten hebben de Maltese eilanden een ongekende culturele rijkdom aan prachtige architectuur. Een decor waar verschillende regisseurs met veel plezier gebruik van maakten. Wij pikten er een aantal voor je uit.

    Game of Thrones: Verschillende scènes uit het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasyserie Game of Thrones werden op de Maltese eilanden gefilmd. Zo werd de onthoofding van Ned Stark aan Fort Manoel, gelegen op het eiland Gzira, vastgelegd. De Poort van Mdina kan je in verschillende aflevering spotten en het St. Dominic Klooster, dat wat meer afgelegen ligt maar de omweg waard is, passeerde ook de revue.

    Troy : Een van de grootste producties die op Malta plaatsvond, is ongetwijfeld Troy met Brad Pitt in de hoofdrol. De indrukwekkend Troyaanse kust is gewoon de kust van Malta. Verder speelt de scène waarin Achilles praat tegen zijn moeder zich af aan het Blue Lagoon op Comino, een prachtige, azuurblauwe baai waar vooral gesnorkeld wordt.

    The Count of Monte Cristo : Het verhaal van The Count of Monte Cristo speelt zich af in Marseille, Parijs en Rome maar is deels gefilmd in Malta. Zo is de haven van Marseille eigenlijk de Grand Harbour, een natuurlijke haven die in de Romeinse tijd als handelshaven gebruikt werd. Wie goed kijkt herkent de typisch Maltese vissershuisjes en balkonnetjes.

    Verder werden ook scènes uit Murder on the Orient Express, Asterix & Obelix, The Da Vinci Code, Midnight Express en Gladiator opgenomen op Malta.

    Vlaamse films: Maar ook Vlaamse producers vonden de al de weg naar Malta. Zo werden verschillende Studio 100-films, denk aan Piet Piraat en Wickie De Viking op het eiland opgenomen. Afgelopen maand werd Torpedo, een Vlaamse oorlogsfilm van Sven Huybrechts, op Malta gefilmd. Doordat de film zich voornamelijk op het water afspeelt, is het eiland met haar met haar bassin dat op dezelfde hoogte als de zeespiegel ligt maar zich niet in zee bevindt, de ideale filmlocatie.

    Weetje: in 1980 werd zelfs een heel dorp gebouwd in Malta enkel en alleen voor de film ‘Popeye’ met Robin Williams in de hoofdrol. ‘Popeye Village’ kan je nog steeds gaan bezoeken als een soort open lucht museum gevuld met familie-entertainment. Je kan zelf op zoek gaan naar deze filmlocaties, ofwel kan je mee op een georganiseerde tour. Verschillende agencies organiseren dit zoals Malta Film Tours.





    03-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te mooi om op te lopen

    La Redoute Interieurs — Een tapijt voor de living of de slaapkamer, voor de badkamer of misschien zelfs voor op het terras. Ook de gang en de inkomhal en zelfs de keuken mogen niet ontbreken. Ga je voor een dik en stevig model of juist een exemplaar met fijnere vezels. Ga je voor mono tinten of uitzinnige prints? Personaliseer jouw favoriete cocooning spot met een uniek tapijt en laat die koude winterdagen maar komen!







    02-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 stranden die je niet mag missen als je naar Zuid-Amerika gaat

    1. Spot walvissen en zeeschildpadden op Praia do Forte, Brazilië

    Van juli tot november komen de majestueuze bultruggen vanuit het koude Antarctica naar de zuidkust van Bahia. Daarnaast kun je op het strand van Praia do Forto zeeschildpadden spotten die er hun eieren leggen, wat de plek tot de uitgelezen wildlife experience maakt. Praia do Forte ligt slechts op een uurtje rijden van de luchthaven van Salvador de Bahia, direct van het vliegtuig naar het strand langs de oceaan. Air Europa vliegt 3 keer per week naar Salvador de Bahia, retourticket vanaf € 720.

    2. Show je surfkunsten op Mancora Beach, Peru

    Mancora heeft volgens kenners de beste golven in Peru, waardoor het strand de ideale surfplek is. De verschillende hoogtes in golven maken deze plek ook ideaal voor beginners, surf’s up! Tip: Je kan met Air Europa dagelijks vanaf €845 voor een retourticket naar Lima vliegen, maar Mancora Beach lig dichtbij de grens met Ecuador, je raakt er dus ook vanuit Guayaquil (retourticket vanaf €837).

    3. Relax op het lievelingsstrand van de sterren, José Ignacio, Uruguay

    In het op één na kleinste land in Zuid-Amerika, Uruguay, vind je het vissersdorpje José Ignacio. Beroemdheden in de Tv- en fashionwereld komen hier graag paraderen en ontspannen. Onder andere Shakira en Rolling Stone Ronnie Wood brachten hier al hun vakantie door. Air Europa vliegt 4 keer per week naar Montevideo, vanaf €860 voor een retourticket.

    4. Duiken in het kristalhelder water van Bahía dos Porcos, Brazilië

    Bahía dos Porcos is een pittoresk strandje in het Marinho Nationaal Park. Je kan er geweldige trektochten maken en daarna in de schitterende natuurlijke zwembaden duiken en snorkelen om de kleurrijke vissen te spotten. Air Europa vliegt op dinsdag en vrijdag naar deze paradijselijke stranden, vanuit Brussel – via Madrid - naar Recife. Dit vanaf €720 voor een retourticket!

    5. Op een onbewoond pareleiland in de Golf van Panama

    De Pareleilanden-archipel bestaat uit meer dan 100 – veelal onbewoonde - eilanden. Je vindt hier zeker een onbewoond eiland dat aan jouw wensen voldoet. Neem er een kokosnoot bij en geniet van de ongerepte natuur. Vanaf 25 februari brengt een Boeing Dreamliner van Air Europa je 5 maal per week naar Panama voor €874 voor een retourticket.

     

     





    02-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!