Inhoud blog
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    18-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Osteria San Guido

    De symboliek van een ‘osteria’ die zowel eetgelegenheid, vergadermogelijkheden als overnachtigen aanbiedt staat bij de Osteria San Guido uiterst centraal. Het complex verzorgt alle facetten en biedt ruimschoots de kans om op een vrijwel uniek locatie volop te degusteren en te genieten.

    Aan het begin van de cypressenlaan ontdek je aan de einder het Castello di Bogheri, hoewel de Osteria ook aandacht verdient. De historische roots en de nabijheid van het wijnhuis San Guido gaven aanleiding voor een Bolgheri DOC. Begin 2007 nam Giuseppe Rossi, de osteria over en gaf het complex een eigen identiteit. De kaart kreeg een grondige opwaardering met een accent op kwalitatieve dagverse ingrediënten waarbij de regionale specialiteiten op de voorgrond kwamen terwijl ook de internationale accenten voldoende in de kijker worden gesteld. Regionale accenten zijn aldus Giuseppe een must gelet op de rijke historische achtergrond van de regio, ze zijn bovendien een stimulans voor de vele producenten die op deze manier ook in eigen contreien een afzetmarkt vinden. Dat Giuseppe met zijn osteria op deze manier ook de ecologische voetafdruk kan verkleinen is een extraatje dat hij er graag bovenop neemt.

    Het interieur van het restaurant is gezellig, klantvriendelijk en charmant. Men voelt er zich onmiddellijk thuis en krijgt ondanks de mooie tafelversiering met leuk glaswerk, gesteven servetten en degelijk bestek, de indruk thuis aan tafel aan te schuiven. Lucia en Lorenzo zijn de chefs van dienst en verwennen volop hun gasten die kunnen kiezen uit een ruime kaart, maar evenzeer enkele keuzemenu’s krijgen voorgeschoteld.

    Wij gingen grasduinen in de kaart en kozen op aanraden van Lucia, chef van dienst, voor enkele huisspecialiteiten. Bij het aperitief de traditionele Italiaanse antipasto met ruim aanbod van diverse salamis en plaatselijke kazen. Het voorgerecht werd een gekarameliseerde eendenlever, mooi knapperig heerlijk van smaak en dagvers, gerecht waarbij Le Difese, een evenwichtig en delicaat smaakpalet ontwikkelde. In Italië ontsnap je niet aan de onvermijdelijke pasta, voor de gelegenheid een spetterende en romige ravioli gevuld met ganzenlever en overgoten met een geurige en smeuïge tête de moine. Super lekker en gelukkig een beperkte portie.

    Het hoofdgerecht werd een prachtige filet van everzwijn, knapperig rosé gehouden met natuuraardappelen en pasta aangelengd met een keurig en heerlijk mosterdsausje. De Massimo 2005, eveneens een Bolgheri DOC , vormde een mooie compagnon en zorgde voor lichte tannines, diepe en subtiele accenten van rijp rood en zwart fruit, kortom een perfecte afronding.

    Osteria San Guido – loc. San Guido 50 – 57022 Bolgheri Castagneto C (LI)

    www.enotecasanguido.com

    Culinaire commentaren:

    À la carte:

                4 borden

                dagverse producten

                gezellig interieur

                mooie wijnen

                subtiele smaakpatronen.

     





    18-03-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.interscholenwedstrijd "Sommelier de Flandre"

     

    Het Syndicat des AOC Bordeaux & Bordeaux Supérieur organiseerde, in samenwerking met het agentschap Ubifrance en Convivialité&Business, de finale van de eerste inter-scholen wedstrijd in het prestigieuze kader van de Residentie van Frankrijk te Brussel.

    Deze wedstrijd heeft als doel de toekomstige Vlaamse sommeliers te sensibiliseren voor de appellatie en vormt tegelijkertijd een uitdaging van formaat voor de hotelscholen met een afdeling “wijnkunde” (7de jaar specialisatie). De kandidaten van de Vlaamse hotelscholen Ter Groene Poorte, Ter Duinen, Piva, VTI Leuven en het St Niklaasinstituut Kortrijk namen het tegen elkaar op tijdens diverse opdrachten. De wedstrijd startte met opleidingen over de appellaties Bordeaux & Bordeaux Supérieur die in 2013 werden gegeven in de Vlaamse hotelscholen en tijdens het salon Megavino. Het volgende onderdeel was het voorbereiden van een dossier en het samenstellen van een mini-video van 2 minuten waarin beide appellaties op de voorgrond geplaatst werden en waarin ook hun modern en toegankelijk aspect aan bod moesten komen. De finale omvatte het invullen van een vragenlijst binnen een bepaalde tijd, een degustatie met een ‘foute’ wijn, een rollenspel over de commercialisatie van één van de AOC Bordeaux & Bordeaux Supérieur wijnen, een bonusvraag in het Frans en de presentatie van de mini-video.

    Deze finale vond plaats in aanwezigheid van een professionele jury van hoog niveau, de sommeliers van Comme Chez Soi en Hof van Cleve en afgevaardigden van het Syndicat des AOC.

    Na een spannende competitie kroonde Ter Groene Poorte, Brugge, zich tot winnaar, de 2de prijs ging naar Ter Duinen, Koksijde, terwijl het St Niklaasinstituur Kortrijk als derde eindigde. De winnaars en laureaten kregen door de Consul-generaal van Frankrijk, M Sylvain Berger, en de voorzitter van de AOC Bordeaux & Bordeaux Supérieur, M Hervé Grandeau, een aanzienlijke hoeveelheid wijnen van deze appellaties overhandigd.





    18-03-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Castello Bolgheri

    Castello di Bolgheri

     

    De pioniers van de Bolgheri DOC hebben de laatste decennia grote navolging gekregen en tellen momenteel een 40-tal wijnbouwers in hun omgeving. De initiatieven van San Guido omvatten thans meer dan 3200 acres aan wijngaarden waarvan ruim 2/3 de appellatie Bolgheri DOC draagt.

    De origine van het Castello di Bolgheri gaan terug tot in de vroege 16de eeuw toen de hertogen van Gherardesca er een eerste vestiging optrokken. Enkele aanpassingen en de versterking van de burcht met aanleg van een wijnkelder dateren uit de 18de eeuw. Het is pas in 1895 dat de toegangstoren werd opgetrokken door de hertogen Zileri dal Verne, hertogen die ondanks hun naamwijziging de 30ste generatie van de Gherardesca’s vertegenwoordigen. Samen met de toren werd ook een lijnrechte cypressenlaan aangelegd van meer dan 5 km lengte. Deze laan werd wereldberoemd door een gedicht van Giosuè Carducci, schrijver en poëet die in 1906 de Nobelprijs voor literatuur in ontvangst mocht nemen.

    Het wijndomein omvat 130 ha waarvan 50ha wijngaarden en 7000 olijfbomen. De recente aanplantingen van Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Syrah en Petit Verdot zijn specifiek op de Bolgheri DOC afgestemd. De ondergrond is een dominante zand-klei compositie met alkine gesteente, vroegere sedimenten van de zee. De wijngaarden liggen op een gemiddelde hoogte van 70m boven het zeeniveau en genieten van het zeeklimaat van de Tyrrheense zee, amper 10 km verwijderd.

    Castello di Bolgheri – DOC Bolgheri superior:

    Selectie van de beste wijngaarden rondom het kasteel, het is de betrachting om een elegante wijn te produceren met grote persoonlijkheid die de lokale terroirs prettig illustreert.

    Melange van Cabernet Sauvignon, Merlot en Cabernet Franc, aanplantingen van 6500 voet per ha met een opbrengst van 5000kg/ha. Manuele oogst begin september met start van de Merlot, nadien Cabernet Franc en Cabernet sauvignon begin oktober. Handmatige selectie van de druiven en maceratie van 25 tot 30 dagen. Most fermenteert in inoxvaten onder gecontroleerde temperatuur en rijpt nadien 20 maand op eiken vaten en 12 maand op fles. Zorgt voor een leuke aciditeit, zachte tannines en stevige kleur.

    Varvara – DOC Bolgheri

    Naamgeving is hulde aan barones Varvara Wrangel, geboren in Oekraine en echtgenote van hertog Ugolino della Gherardesca, grootouders van de huidige eigenaars. Is een melange van Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah en Petit Verdot met 6500 voet per ha en een opbrengst van 8000kg/ha.

    De manuele oogst gaat begin september van start met de Merlot, nadien volgen de Syrah en Cabernet Sauvignon om begin oktober te eindigen met de Petit Verdot. Ook hier een handmatige selectie van de druiven bij aankomst in de chai, na de maceratie en fermentatie volgt een rijping van 12 maand in barriques die wordt afgesloten met een eindrijping van minimaal 6 maand op fles. Het is een wijn met elegante tannines met complexe aroma’s in de neus, terwijl in de mond een fruitig aureool van rode vruchten ontstaat. Charmante en delicate toetsen van kreupelhout ondersteunen de dieprode kleur.





    17-03-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Danone Shakira

    Danone kondigt internationale samenwerking aan tussen Activia en Shakira voor de nieuwe ‘Dare To Feel Good’-campagne

     

    Ook in België wordt het startschot gegeven voor de boeiende samenwerking van Activia met wereldster Shakira. De ster van Colombiaanse oorsprong ondersteunt immers de nieuwe ‘Dare to Feel Good’-campagne van Danone. Dit internationale partnership zal de Activia communicatie ‘Voel je goed vanbinnen’ opvrolijken. In de nieuwe creatie staat dans centraal om te vieren dat Activia een lach op je buik tovert.

    De nieuwe tv-spot werd in Barcelona opgenomen. Hoofdrolspeelster Shakira danst er in een sprookjesbos, omhuld in sterrennevels, en toont hoe goed ze zich vanbinnen voelt. “Ik geloof dat zorg dragen voor je innerlijke gezondheid de sleutel is tot je eigen welzijn, en dansen is één manier om aan anderen te laten zien dat ik me goed voel vanbinnen én vanbuiten,” aldus Shakira.

    De soundtrack van de tv-spot is Shakira.s nieuwe single „Dare (La La La)., onderdeel van haar gloednieuwe album „Shakira” dat op 25 maart 2014 verschijnt. Vinizius Young & Rubicam ontwikkelde de reclamespot die de kern vormt van Activia.s allereerste internationale reclamecampagne. Deze zal op 16 maart voor het eerst in meer dan 50 landen wereldwijd worden uitgezonden. Luca Casaura, Activia Global VP Marketing bij Danone geeft meer uitleg: “Shakira is de verpersoonlijking van de ambitie die we hebben op het vlak van innerlijke gezondheid. Als wereldberoemd artiest is ze het perfecte voorbeeld van waarom een goed gevoel vanbinnen essentieel is.”

    Tijdens haar hele carrière verkocht de Colombiaanse singer-songwriter en Grammy-winnares Shakira wereldwijd meer dan 60 miljoen albums. Bovendien sleepte ze heel wat prijzen in de wacht, ze is niet alleen de enige Zuid-Amerikaanse artiest die een nummer 1-hit scoorde in de Verenigde Staten, maar ze had in het voorbije decennium maar liefst 4 van de 20 best verkopende hits. Op 18-jarige leeftijd stichtte ze de Pies Descalzos (Barefoot) Foundation, die momenteel instaat voor het onderwijs en de voeding van meer dan 6000 arme kinderen in Colombia en andere landen. Zo lanceerde de stichting onlangs projecten in Haïti en Zuid-Afrika.

    Activia is aanwezig in meer dan 70 landen op de 5 continenten, en is daarmee het grootste verse zuivelmerk, dat in 1987 door Danone Dairy werd gelanceerd. Het bevat een unieke mengeling van bacteriën die door de experts van Danone werden geselecteerd, onder meer het exclusieve Bifidus Actiregularis (meer dan 4 miljard Bifidus Actiregularis bacteriën per portie van 125 g). De gefermenteerde zuivelproducten van Activia zijn het resultaat van meer dan 20 jaar onderzoek en expertise.

     





    17-03-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dichtbijvakantie in het Land van de Meren

     

    Ben je op zoek naar een vakantieplek in een merengebied dan hoef je helemaal niet ver te reizen want ‘Het Land van de Meren’ is dichterbij dan je denkt. Op pakweg twee uur rijden van Gent en Antwerpen, in de provincie Henegouwen, ligt een fantastisch vakantiegebied. Je kunt er logeren in prachtige vakantiewoningen, luierend en actief genieten, aan en op het water.

    Lac de la Plate Taille, Lac de l’Eau d’Heure, Lac du Ry Jaune, Lac de Feronval en Lac de Falemprise vormen samen een aaneengesloten merengebied, die Les Lacs de l’Eau d’Heure worden genoemd. Ze liggen zowel in de provincie Namen als Henegouwen, op een steenworp van het bekende trappistenoord Chimay. De oevers van Les Lacs de l’Eau d’Heure zijn 70 km lang, dat is meer dan de totale lengte van de Belgische kust! Voeg daarbij dat hier een fantastische infrastructuur voorhanden is, goed voor elk type reiziger die uitkijkt naar een super vakantie dichtbij huis. Het Land van de Meren is nog niet zo bekend, zeker niet in Vlaanderen, maar daar komt snel verandering in. Hoe kan het ook anders met dit paradijs voor natuurliefhebbers en actieve recreanten, een vakantieoord dat zelfs door Europa wordt gelauwerd als een voorbeeld van duurzaam toerisme.

    1800 ha sport en natuur: Met zoveel water in de buurt, een oppervlakte van 600 ha, is het niet verwonderlijk dat Les Lacs de l’Eau d’Heure een mekka is voor liefhebbers van watersporten. Onvoorstelbaar hoeveel mogelijkheden er zijn: duiken, zwemmen, kajak, waterski, jetski, zeilen, surfen, vissen en zelfs aqua golf en teleski. Voor al deze sporten zijn er goed uitgeruste sportcentra, professionele sportmonitoren en je kan er het nodige materiaal huren.

    Rond de meren is er veel ruimte voor andere sporten en recreatie, er is een netwerk van fiets- en wandelpaden voor tochten van 2 tot 24 km. Er loopt zelfs een RAVeL-route rond de meren (Réseau Autonome des Voies Lentes) waar je fantastisch kunt genieten midden de prachtige natuur die je zo dichtbij huis niet eens zou vermoeden.

    Fun ! Een vakantie van een week in het Land van de Meren is zo voorbij omdat er zoveel te zien en te beleven is. Kinderen zullen zich hier rot amuseren, op de zandstranden waar ze stoeien in het heldere water, op de veilige speelpleinen, in het aquacenter en zelfs in de buik van de “Crocodile Rouge”, een amfibiebus dat tochtjes maakt in het merengebied. Kortom, in het Land van de Meren is er een aanbod voor groot en klein, op waterfietsen, in de minigolf, langs het avonturenparcours door de kruinen van de bomen.

    Excursies: Het Land van de Meren is een goede uitvalsbasis voor talloze excursies in een streek die misschien niet zo bekend is en precies daarom vol verrassingen steekt. Uiteraard staat Chimay op het programma waar je na een bezoek aan de brouwerij geniet van de subtiele aroma’s van het trappistenbier. Ook Binche is een aanrader met zijn Internationaal Museum van het Masker en het Carnaval. Het middeleeuwse stadje Thuin, met zijn hangende tuinen, is een nog grotere verrassing en als je door de vallei van de Samber rijdt, wandelt of fietst dan kom je tot het besef hoe mooi dit land is.

    Comfortabel, groen en duurzaam: De logiesmogelijkheden in Les Lacs de l’Eau d’Heure zijn zeer gezellig, bieden comfort, liggen in een rustige, groene omgeving en zijn op een duurzame manier recent gebouwd. Je beleeft er een vakantie in harmonie met de natuur. De 225 comfortabele bungalows van de Landal Village zijn voor 4, 6, 8 of 10 personen en hebben allemaal een terras dat uitkijkt op het meer. Vanaf de bungalow loop je zomaar naar het strand en in een aantal vakantiewoningen is er een sauna, een solarium en een bubbelbad. In het Golden Lakes Village, op de oever van Lac de la Plate Taille, zijn er luxueuze verblijfsmogelijkheden. De naar het zuiden gerichte vakantiewoningen, zeg maar vakantie villa’s, hebben twee verdiepingen met schitterende uitkijk op de groene omgeving en op het water. Ze bieden het hoogste comfort en zijn gebouwd op basis van de strengste ecologische normen. www.lacsdeleaudheure.be

    16-03-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mini Europa

    Mini-Europa viert zijn 25ste verjaardag met een maxi programma!

     

    Het miniatuurpark geeft op 15 maart de aftrap van een goedgevuld seizoen. Zaterdag 15 maart opent Mini-Europa voor de 25ste keer opnieuw de deuren. Komend seizoen staat in het teken van vele nieuwe attracties, renovaties en de herinnering aan de Eerste Wereldoorlog. Ook laat het park de nationale Hongaarse feestdag niet onopgemerkt voorbijgaan!

    Op vrijdag 21 en zaterdag 22 maart staat Mini-Europa in het teken van Hongarije. Met ‘Szekler Legends’ schenkt het miniatuurpark dan aandacht aan de Szeklers, een Hongaarse etnische groep. Op het programma staan spelletjes, interactieve animatie, folkmuziek en een wedstrijd met veel prijzen! Op vrijdag van 14u tot 18u en op zaterdag van 10u30 tot 17u30, kunnen de bezoekers van het park ook kennismaken met de typische Transsylvanische keuken. Volwassenen kunnen er nippen aan een glaasje Palinka (alcoholische drank op basis van fruit) en regionale wijnen uit Tokaj en Arad proeven. Voor kinderen staat een vers en verfrissend cranberrysapje klaar.

    “Wat is een betere locatie dan de Europese hoofdstad voor een miniatuurpark gevuld met de meest belangrijke gebouwen van elk land uit de Europese Unie ?” Aldus Thierry Meeùs, gedelegeerd bestuurder van Mini-Europa. "Het avontuur van Mini-Europa begon in 1989 met de inhuldiging door de toenmalige prins Filip… Sinds die eerste dag zijn wij het park blijven verbeteren, renoveren en verrijken zodat we zijn uitgegroeid tot één van de belangrijkste toeristische attracties van Brussel en België. In 2013 verwelkomden we maar liefst 380.000 bezoekers”.

    Naar jaarlijkse gewoonte – en dit al voor de 25ste keer - maakte Mini-Europa ook nu van de winterstop gebruik om enkele maquettes van belangrijke attracties grondig onder handen te nemen. Zo werd onder andere de klokkentoren van het Palace of Westminster, vooral bekend voor de Big Ben, geretoucheerd op basis van de informatie die het Britse parlement vrijgaf. Het nam Mini-Europa niet minder dan drie maanden in beslag om de wapenschilden opnieuw in te kleuren en alle gouden onderdelen van bladgoud te voorzien. Een echt monnikenwerk !

    De Børsen of de voormalige Beurs van Kopenhagen - waarvan het origineel in de eerste helft van de 17de eeuw werd opgetrokken- en de Brandenburger Tor - het symbool van de Duitse hoofdstad -werden eveneens gerenoveerd. Hetzelfde geldt voor de La Mancha site, de Spaanse plaats met de bekende windmolens die Don Quichot bestormde.

    In mei wordt de nieuwe maquette van El Escorial samengesteld. Dit immense abdijcomplex van   Filips II van Spanje - vlakbij de stad San Lorenzo de El Escorial - is zowel een paleis, abdij als een koninklijk mausoleum. Dit buitengewoon staaltje architectuur bevat vele kunstwerken die Filips II meenam uit Vlaanderen. De maquette in Mini-Europa meet maar liefst 10 meter op 8 !

    Vanaf juni wordt een stukje Mini-Europa ingenomen door zonnevoertuigen. De PlanetSolar (de catamaran van Raphaël Domjan), de Nuna7 (de zonnewagen gebouwd door studenten van de universiteit van Delft) en de Solar Impulse krijgen een plaatsje in het park. Net zoals bij het echte vliegtuig van Bertrand Picard heeft Solvay meegewerkt aan het tot stand komen van deze maquette.

    Vanaf mei stelt Mini-Europa haar bezoekers een herdenkingswandeling in het teken van de ‘Groote Oorlog’ voor. Dit parcours leidt hen langs Belgische en Europese monumenten die een link hebben met 14-18. Dit wordt aangevuld met een nieuwe site met de graven en beelden van Belgische oorlogskerkhoven : Saint-Symphorien (voor Duitse en Britse soldaten), Vladslo en Langemark (voor Duitse soldaten), Houthulst (voor Belgische en Italiaanse soldaten) en Saint-Charles de Potyze (voor Franse soldaten). Deze site werd voor een derde gefinancierd door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en brengt de meer dan 10 miljoen slachtoffers van dit conflict in herinnering. Maar er wordt ook stilgestaan bij de zeldzame menselijke momenten van deze oorlog, zoals het kerstbestand van 1914 met een voetbalmatch tussen Duitse en Britse soldaten in het Vlaamse niemandsland.

    In totaal werd meer dan 200.000 euro geïnvesteerd in de renovaties en nieuwigheden in het miniatuurpark. Daaruit blijkt opnieuw de wens van Mini-Europa om zich te blijven ontwikkelen en verbeteren. "Zowel veel Belgen als buitenlanders vinden hun weg naar Mini-Europa, aldus Thierry Meeùs. Vanaf april telt onze gids geen 10 maar 11 talen: om in te spelen op het groeiend aantal Chinese bezoekers hebben wij er het Mandarijns aan toegevoegd ".

    Bruparck 1020 Brussel (Laken) - Infoline: 02-478.05.50 - www.minieurope.eu. Tarieven: 14,30€ voor een volwassene / 10,70€ voor een kind – speciale tarieven voor groepen





    15-03-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofitel Dubai The Palm

    Sofitel The Palm Dubai

     

    Sofitel The Palm Dubai heeft nauwelijks enkele maanden na de opening van het luxueuze resort, reeds wereldwijde erkenning afgedwongen. Genesteld op de stranden van Palm Jumeirah geniet het resort van een parelwit strand van ruim 500m breedte zodat gasten onbeperkt de weidse einder van de Oceaan kunnen bewonderen.

    Sofitel The Palm Dubai biedt meer dan 100.000m² Franse luxe en charme die op unieke wijze werd gecombineerd met de Polynesische cultuur en beschaving. Een unieke cocktail van architectuur, groene ruimten en tropische, tijdloze allure die uitgroeit tot een ongedwongen ‘art de vivre’. Het hotel biedt 361 kamers en suites, uitgerust met alle luxury amenities van de Sofitelbrand. Gasten die kiezen voor een langer verblijf kunnen terecht in 182 fully serviced residenties met 1, 2 of 3 kamers, waardoor deze residenties ook geschikt zijn voor families met kinderen.

    Het nieuwe resort is een mooie aanvulling van het aanbod en verwelkomt zowel regionale als internationale gasten. Zij kunnen hier genieten van 7 verschillende restauranttypes, naast een SoFit en SoSpa, staan ook state-of-the-art vergaderzalen ter beschikking van de businessklanten.

    Het culinaire aureool omvat restaurant Manava, een all-day restaurant; Moana, een eigentijds seafood restaurant met Polynesische sushi en een ceviche bar; de Studio du Chef serveert de Franse topgastronomie maar kan ook voor privé maaltijden worden gehuurd. Steakhouse Porterhouse, Hong Loong is een gallerij van Chinese gerechten en theerituelen in een Aziatisch decor; Cha House met 70 theesoorten, Bottega met Italiaanse delicatessen, het Maul beach restaurant en bar, de Habana Cigar Lounge en de Lobby lounge vervolledigen het aanbod. Amura KidsClub en restaurant biedt de jeugd een unieke gelegenheid om zich culinair uit te leven bij de drums of andere Polynesische tradities. De 2LIV nightclub biedt op drie niveaus aanvullende entertainment.

    Het project Inspired Meetings zorgt voor optimale condities om conferenties, meetings, incentives en andere evenementen te organiseren. Audio-visuele en technische ondersteuning met de meest recente technische apparatuur, evenals de indrukwekkende ballroom, maximaal 700 personen, met een handgesculpteerd plafond dat de pirogues weergeeft, vervolledigen het meeting aanbod.

     





    15-03-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glamour en rock and roll bij British airways

    Glamour en rock-’n-roll bij British Airways: Kristin Davis en Jerry Hall zijn fan van gloednieuwe routes naar Singapore en Austin

    Kristin Davis, alias Charlotte York uit Sex and the City, staat voor pure elegantie en onvervalste Hollywood glamour. Geen wonder dat British Airways haar uitkoos als gezicht voor de nieuwste route van de Airbus A380 richting Singapore. Daarnaast doet de luchtvaartmaatschappij ook een beroep op het vroegere topmodel Jerry Hall, die een vleugje rock-’n-roll toevoegt aan de gloednieuwe rechtstreekse verbinding tussen Londen en Austin, hoofdstad van de livemuziek.

    Kristin Davis, pure elegantie: Kristin Davis staat wereldwijd bekend om haar vertolking als Charlotte York, de klassevolle en pittige vrouw uit de serie Sex and the City. De actrice vertoeft momenteel in Londen voor de repetities van het theaterstuk Fatal Attraction, dat op 25 maart in première gaat. Ze vertelt honderduit over haar passie voor Singapore en London vanuit de eerste klasse van de gloednieuwe Airbus A380 van British Airways. “Ik reis vaak voor mijn werk maar ook voor ontspanning. Ik stel de uitstekend service van British Airways bijzonder op prijs. Deze luchtvaartmaatschappij heeft al meer dan 80 jaar ervaring op de route Londen-Singapore, ik kan me dan ook geen beter decor voorstellen dan de nieuwe A380 om richting Azië te vliegen.” legt de actrice uit. Kirstin Davis draagt een creatie van Temperley London in de eerste klasse cabine aan boord van de A380

    Jerry Hall, een fotoshoot in cowboylaarzen: Voor de lancering van haar gloednieuwe rechtstreekse route naar Austin doet British Airways een beroep op het legendarische Texaanse model Jerry Hall. Ze is vol lof over Texas: “Ik woon vandaag in Londen maar blijf een Texaanse in hart en nieren. Austin is een bruisende culturele stad waar het fantastisch is om te leven. Ik kan het alleen maar toejuichen dat de reizigers van British Airways voortaan zelf kunnen ontdekken wat Austin te bieden heeft!” Jerry Hall installeert zich in één van de luxueuze zitplaatsen aan bood van de Boeing B787. Ze combineert een glamoureuze jurk van The Gathering Goddess Vintage met cowboylaarzen van R.Soles.

    De directe verbinding vanuit Londen naar de hoofdstad van de Amerikaanse staat Texas is sinds 3 maart actief. De Boeing 787 zal wekelijks vijf keer naar de hoofdstad van de livemuziek vliegen. Vanaf mei zal deze vlucht dagelijks worden aangeboden.

    In de komende 3 weken zal British Airways haar klantenservice verder optimaliseren door meer toestellen aan te bieden op internationale lijnen. De nieuwe vliegtuigen staan centraal in de investeringsronde ter waarde van £5 miljard om de beleving van de reizigers verder te blijven verbeteren.

    Reizigers kunnen genieten van tal van voordelen aan boord van de Boeing 787 Dreamliner en Airbus A380. Beide toestellen bieden niet enkel een zee van rust, ze voorzien ook ruimere opbergruimtes, gezondere lucht, aangename sfeerverlichting, een hypermodern entertainmentsysteem en meer stopcontacten voor persoonlijke elektronische apparatuur. De Dreamliner vliegt vandaag op Newark, Toronto en Austin. Vanaf deze zomer zal het aanbod uitgebreid worden naar Hyderabad, Chengdu, Philadelphia en Calgary. Vanaf oktober 2014 wordt deze lijst verder aangevuld met Chennai. De Airbus A380 biedt momenteel vluchten naar Los Angeles, Hong Kong en sinds 12 febrauri ook naar Johannesburg. Daarnaast zal het toestel ook richting Washington DC (september 2014) en Singapore (oktober 2014) vliegen.







    15-03-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Costa neoRiviera

    Costa neoRiviera: SLOW CRUISES en FESTIVAL VAN DE MEDITERRANE KEUKEN

     

    Van 11 april tot 25 mei 2014 pakt Costa Cruises uit met een aantrekkelijk lente aanbod. De Costa neoRiviera vaart dan een 12-daagse cruise op de Middellandse Zee waarbij de geuren en smaken van de mediterrane keuken centraal staan.

    In samenwerking met de Universiteit van de Gastronomische Wetenschappen van Pollenzo worden tijdens de cruise seminaries georganiseerd en zijn er allerlei degustaties. Op het menu staan traditionele gerechten uit het Middellandse Zeegebied en zelfs de excursies zijn gericht op de kennismaking met de rijke gastronomische traditie van de regio.

     Costa Cruises focust bij deze lancering op ‘slow cruising’ , aan boord van de kleinere schepen van de vloot die een route varen ‘off the beaten track’. Met andere woorden, het gaat om een uniek product in de cruisewereld, temeer dat het aanbod wordt gecombineerd met het Festival van Mediterrane Keuken, een ode aan het gastronomische erfgoed van de Mediterranée.

     Het Festival vindt plaats van 11 april tot 25 mei, in combinatie met een twaalfdaagse reis aan boord van de Costa neoRiviera, een cruise die een veelzeggende naam kreeg: Hidden Treasures of the Mediterranean. Het wordt een reis vol verrassingen. In Salerno bijvoorbeeld zullen pasta makers van de Amalfitaanse Kust een demonstratie geven van hoe je fusilli maakt. Op het menu van het à la carte restaurant en het buffet aan boord van de Costa neoRiviera staan talloze smaakvolle regionale gerechten: moscardini alla ligure, Provencaalse bouillabaise, stoccafisso alla livornese, coniglio all’ischitana, crema catalana.

     Op basis van de namen van deze gerechten is het makkelijk raden naar de reisroute van de Costa neoRiviera. Haven van vertrek is Savona waar de passagiers in de buurt de ‘mooiste dorpen van Italië’ kunnen bezoeken. Dat zijn Finalborgo en Noli, bekend om de heerlijke pesto. Daarna gaat het richting Frankrijk, naar Toulon, St. Tropez en Cannes, met een bezoek aan het eiland Porquerolles. Na een halte in Barcelona is Sicilië aan de beurt waar er gelegenheid is om de beroemde archeologische sites van Segesta en Selinunte te bezoeken. Volgende haven is La Valleta, Malta, waar de gasten de culinaire hoogstandjes van het beroemde restaurant Rubino zullen ontdekken. Ook de Amalfitaanse kust ligt op de reisroute en Livorno met excursiemogelijkheden naar Pisa en Florence. Kortom, deze slow cruise is zondermeer een topproduct, omwille van het culinaire luik, omwille van de tot de verbeelding sprekende reisroute en dat allemaal tijdens de heerlijke lentedagen van 2014.

     De 12-daagse cruise aan boord Costa neoRiviera vertrek uit Savona 11 april kan reeds vanaf 957€! info: www.costacruises.be

     

    15-03-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wallonië in Vlaanderen

    ‘WALLONIE IN VLAANDEREN’ KOMT NAAR GROENPLAATS ANTWERPEN

     

    De gratis beurs “Wallonië in Vlaanderen” slaat dit jaar letterlijk haar tent op in Antwerpen, op de Groenplaats. In een grote U-vormige tentenconstructie kunnen de bezoekers er naar goede gewoonte weer heel wat toeristische informatie over Wallonië verkrijgen. De beurs wordt georganiseerd door Idee Productions NV, met de steun van Wallonië-Brussel Toerisme.

    Meer dan 60 exposanten uit de vijf Waalse provincies zullen aanwezig zijn: toeristische diensten, logies, attracties… Daarnaast zijn er heel wat animaties voorzien. In het kader van het Waals herinneringstoerisme in 2014 en 2015 wordt er een bioscoopzaaltje ingericht, waar een kortfilm over de Eerste Wereldoorlog in Wallonië getoond zal worden. Verder kan de bezoeker Wallonië haast levensecht beleven dankzij het 360°-filmpje dat je bekijkt door een speciale bril. Op de fotostand kan iedereen zich laten fotograferen in een Ardens decor. Voor de liefhebbers van lekker eten zal de Belgische topkok Christer Elfving verschillende kookdemonstraties geven, met degustaties achteraf. De avonturiers kunnen zich dan weer uitleven op het indoor avonturenparcours van Natura Parc.

    Traditiegetrouw is er de jaarlijkse tombola met mooie toeristische prijzen en kunnen er gratis culinaire specialiteiten en streekbieren geproefd worden. De toegang tot de gehele beurs is gratis. Vakantiebeurs voor Wallonië – Groenplaats Antwerpen op 21, 22 en 23 maart.

    15-03-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofitel Dubai Jumeirah beach

    Het Sofitel Dubai Jumeirah beach bezit een centrale locatie aan het waterfront van de Dubai Marina. Met directe toegang tot The Walk, Dubai’s meest populaire beachside shopping promenade en vlotte toegang tot zowel Dubai Media City als de Jebel Ali Free zone, zorgt het hotel voor het onthaal van zowel de leisure als de businessklanten.

    De 438 kamers van het hotel, elk met balkon en zeezicht over de Arabische golf, liggen verspreid over de 31 verdiepingen en omvatten 12 junior suites, 12 Prestige suites en een Imperial suite. Spetterende en levendige kleuren, duidelijke Arabische toetsen in de lobby, waar men ook een 5m hoge waterval en een meer dan 6 m hoge acaciaboom terugvindt, zorgen voor een aparte sfeer.

    Simultaan met de Franse art-de-vivre, vormt het gastronomische aspect een van de hoekstenen van dit hotel. Maar liefst 5 restaurants en lounges combineren klasse, stijl, elegantie, kwaliteit en internationale smaken en aroma’s. De AOC French Brasserie wordt aangevuld met het Italiaanse Rococo dat recent een award in de wacht sleepte, The Bu, een Ierse bar, de Plantation Lounge en de Infini Pool lounge.

    Het hotel verwent niet alleen de leisuregasten optimaal, maar draagt eveneens absolute zorg voor de corporate klanten. Het up-to-date ingerichte business center wordt aangevuld met talloze vergaderfaciliteiten die de volledige eerste verdieping in beslag nemen. Hier vindt men o.m. 5 vergaderzalen en function rooms, een Grand Ballroom, 400 personen. De marmeren en warm houten decoraties pikken stijlvol in op de uiterst moderne en innovatieve technologie en gepersonaliseerde service voor de zakenlui.

    Faciliteiten voor alle hotelgasten zijn o.m. de Infinity pool met zeezicht, de Carita spa, SoFit health club met sauna en stoombad en een dameskapper. Dubai’s belangrijkste malls, de Mall of the Emirates en The Dubai Mall , liggen vlakbij evenals 3 leuke golfclubs. In het centrum van The Walk vinden klanten ongetwijfeld hun gading in de meer dan 200 nabijgelegen boetieks, cafés, terrasjes en tuinen. Sofitel Dubai Jumeirah is zonder meer een pareltje aan de Arabische golf.

     





    14-03-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Accor:groepen online boeken

    Via een speciale tab op de website van de Accorgroep onder de hoofding ‘professional solutions’ kunnen partners uit de toeristische industrie voortaan in eenmaal hotelkamers voor groepen van 15 tot 60 personen ( 8 tot 30kamers) boeken.

    Dit jaar is deze extra service beschikbaar voor hotels in Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, service die begin 2015 naar Azië wordt uitgebreid om tegen eind 2015 het volledig aanbod te omschrijven. De toepassing geldt voor alle marktsegmenten van luxury tot economy hotels. Deze service is voorlopig in maar liefst 7 talen waaronder het Nederlands beschikbaar, indien de proefperiode succesvol verloopt en de service volledig operationeel wordt, komen er wellicht nog diverse talen bij.

    14-03-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Millet, grenzen verleggen

    Millet, grenzen zijn er om verlegd te worden! Lente/zomercollectie 2014

     

    Achter de prestaties die Millet-producten leveren in het veld, gaat een theorie van verfijning, innovatie en perfectie schuil. Al 60 jaar lang combineert het merk deze vaste en diepgaande waarden met de ambitie om de hoogste toppen van de wereld te veroveren. Onder andere sportieve wandelaars en alpinisten dragen de identiteit van Millet uit. De collectie voor deze zomer zit vol nieuwigheden en zet de klim naar de top verder.

    Trilogy GTX PRO JKT: een gamma vol high performance producten, gemaakt om grenzen te verleggen. De collectie is geïnspireerd op de drie mythische ‘north faces’ van de Alpen en is een hommage aan alpinist Eric Escoffier. Een efficiënt presterende en innovatieve jas die uitgerust is met een GORE-TEX membraan en zowel beschermt als ademt. Trilogy Scholler pant: broek in lichte softshell die ontwikkeld werd voor klimmen en alpinisme, garandeert je in volle actie volledige bewegingsvrijheid. LD Trilogy techno Hoodie: Uit de vrouwencollectie : thermische Midweight-laag in technostretch fleece. Midweight kan als eerste laag of als mid-layer gedragen worden voor bergsport, alpinisme of trekking.

    LD Ferret WDS JKT: new generation jas uitgerust met action shells-technologie. De voorzijde is winddicht, de rugzijde heeft een ademend membraan. LD Starlight TS SS: T-shirt voorzien van high performance technologie. De stof is voorzien van een anti-bacteriële polygiene behandeling. TRIOLET SHORT: Short samengesteld uit Cordura stretch voor een optimaal comfort. Ideaal voor sportieve klimactiviteiten dankzij de Alpine-snit en de ademende en resistente stof. T-Shirt only Friends TS SS: Speciaal ontworpen t-shirt voor klimactiviteiten en sportieve bergtochten. AIGUILLES STRETCH SS SHIRT: Hemd geschikt voor tal van activiteiten, van alpine trekking tot avontuurlijk reizen. Dankzij de DRYNAMIC 4 ways Stretch wordt vocht makkelijk en snel afgedreven en droogt de stof snel weer op.

    De schoenen van Millet zijn de trouwe metgezel van outdoor sporters. Voor elke sport een schoen: van klimmen tot alpinisme, voor avonturiers-voor-één-dag tot sporters van wereldniveau. Super Trident Guide GTX: dynamisch, comfortabel en deel van de Approach familie. Geschikt voor een rotsachtige ondergrond en verticaal terrein. De enkel wordt ondersteund door de ‘alpine fit’, die tegelijkertijd zorgt voor een perfecte balans van de voet. Friction: ideaal om te gaan klimmen of voor tochten op gevarieerd terrein. De schoen is heel comfortabel, tegen een stootje bestand en laat de enkel vrij voor optimale bewegingsvrijheid. De zwarte zool ondersteunt de hiel en tenen.

    Millet specialiseerde zich door de jaren heen ook in hoogtechnische trekrugzakken en slaapzakken. Geavanceerdheid, luxe en duurzaamheid zijn de sleutelwoorden. Rugzak UBIC 40: Trekrugzak met verfijnd profiel, zeer geschikt voor activiteiten in de bergen. De rugzak beschikt over uitstekende ergonomische eigenschappen en geniet een groot gebruiksgemak dankzij de verschillende ritszakjes en de onderkant die opengeritst kan worden. Slaapzak DREAMER Composite Left & Right zip: het perfecte gezelschap voor berg- en trektochten dankzij de vulling van synthetisch dons. Koude en vocht uit de grond maken zo geen kans.





    14-03-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vueling !!!

    Vueling staat gebruik elektronische apparaten toe gedurende de hele vlucht

     

     

    Vanaf vandaag staat Vueling het gebruik van elektronische apparaten in ‘vliegtuigmodus’ gedurende de hele vlucht toe, ook tijdens het opstijgen, het landen en de verplaatsingen op de tarmac. Kleine elektronische apparaten zoals smartphones, tablets, spelcomputers, mp3-spelers en e-readers mogen enkel gebruikt worden als de ‘vliegtuigmodus’ geactiveerd is.

    Laptops en notebooks mogen daarentegen alleen gebruikt worden gedurende de vlucht zelf, omwille van hun gewicht en omvang. Hierbij dienen de veiligheidsinstructies van de bemanning steeds te worden opgevolgd. Tijdens het opstijgen, landen en taxiën moeten dergelijke zware voorwerpen worden opgeborgen, omdat zij mogelijk de looppaden en nooduitgangen zouden kunnen belemmeren, wat een inbreuk op de veiligheidsregels is.

    Hiermee implementeert de Spaanse vliegtuigmaatschappij de nieuwe wetgeving die op 20 december 2013 werd goedgekeurd door het Europese Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart (EASA) en het Spaanse Nationale Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart (AESA). De wetgeving staat het gebruik van draagbare elektronische apparaten toe tijdens elk moment van de vlucht, zolang er geen dataoverdracht plaatsvindt.

    13-03-2014 om 16:41 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restaurants Colmar: kleur, sfeer en gezelligheid

    Waarom zijn sommige restaurants zoveel uitnodigender dan andere? Omdat ze een chocolade-factor hebben. Chocolade-factor? Ja, dat verleidelijke extraatje zodat u meer krijgt dan verwacht. In de vernieuwde Restaurants Colmar weten ze dat heel goed.

    De voorbije maanden hebben de Colmar restaurants een duidelijke facelift gekregen. Het frisse nieuwe logo met bollen in warme kleuren is jong en uitnodigend. Colmar stak inderdaad zeven van haar negen restaurants in een nieuw kleedje. In Groot-Bijgaarden, Drogenbos, Woluwe, Sint-Denijs-Westrem, Oostakker, Aartselaar, Merksem, Wezenberg en in Kortrijk voelt de klant zich nu nog méér welkom.

    Colmar weet dat kleur een grote impact heeft op sfeer én op uw humeur. Daarom is gekozen voor sprekende tinten die zorgen voor een instant goed gevoel. Komt u langs om gezellig languit te tafelen met familie of vrienden? Of springt u snel even binnen op weg naar uw volgende afspraak? Of hebt u een zakelijke lunchbespreking? Het maakt niet uit. De vertrouwde hartelijkheid van Colmar brengt iedereen meteen in de juiste stemming. Maak het u dus gemakkelijk en laat u bedienen.

    Colmar is een familiebedrijf en dat merkt u aan alles. Hartelijkheid en gezelligheid zijn er troef. Naar een Restaurant Colmar komt u om volop te genieten. Het begint al bij het voorgerecht. Het buffet is heel uitgebreid en elk seizoen weer anders. Schep gerust nog een keertje extra op want er is zoveel lekkers. Ook voor het hoofdgerecht heeft men een uitgebreide keuze. Elke maand zijn er nieuwe, seizoensgebonden suggesties, en los daarvan wordt de hoofdkaart 4 keer per jaar grondig herzien. Altijd zijn het lekkere gerechten die vers uit de keuken aan tafel gebracht worden. Hierdoor kan de klant/gast zich volledig concentreren op zijn gezelschap en op zijn maaltijd, maaltijd waarvoor je gerust alle tijd nemen. Ook dat is Colmar. Nog een gaatje over? Dan kan er vast nog een toetje bij. Of meerdere, want er wacht een dessertenbuffet met ruime keuze. Fruit, gebak, ijs en een chocoladefontein! En net zoals bij de andere gerechten wisselt het aanbod ook hier per seizoen.

    Kids tot 12 jaar hebben bij Restaurant Colmar een eigen menuformule en kiezen uit verschillende kindergerechten. Verder genieten ze van het dranken- en dessertenbuffet dat voor hen steeds gratis is. Bovendien smullen kinderen op woensdag voor maar 3,95€! Ideaal dus voor jonge gezinnen of voor grootouders die graag hun kleinkinderen verwennen. Op de aangepaste kinderzitjes is het ook voor de allerkleinsten comfortabel zitten. Al zou het kunnen dat de kleine kapoenen zich meteen naar de chocoladefontein reppen…

    Colmar is een prima alternatief voor zelf kokerellen. Tijdens de week krijgt u al een hoofdgerecht naar keuze geserveerd met GRATIS drankenbuffet voor 14,90 euro. Komt u in het weekend dan betaalt u 16,90 euro voor het hoofdmenu, incl. het GRATIS drankenbuffet. Voor maar 5,95 euro extra krijgt u er ook voorgerechten à volonté bij. En het nagerechtenbuffet is werkelijk om duimen en vingers van af te likken. Wat u ook kiest, in de rekening verslikt u zich nooit. Dranken tijdens de maaltijd (rode wijn, witte wijn, rosé, Jupiler, Coca-Cola, Coca-Cola Light, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, plat en bruisend water) zijn altijd inbegrepen bij de prijs.

    Alle restaurants Colmar hebben ruime parkeermogelijkheden zowel aan de voor- als aan de achterzijde. Bovendien zijn alle negen restaurants vlot bereikbaar: aan een invalsweg naar of nabij een afrittencomplex aan de snelweg. Er geraken is met andere woorden geen probleem. Logisch dus dat zoveel zakelijke besprekingen plaatsvinden in het gezellig-moderne kader van Colmar. De gratis WiFi, kwaliteit, efficiëntie en betaalbaarheid maken ook dat medewerkers uit omliggende bedrijven graag naar een Restaurant Colmar komen.

    Colmar is een Belgisch familiebedrijf met hoofdzetel in Oudenaarde en negen restaurants: Aartselaar, Merksem, Wezenberg, Drogenbos, Groot-Bijgaarden, Woluwe, Oostakker, Sint-Denijs-Westrem en Kortrijk. Elk restaurant is 7 dagen op 7 open van 11u30 tot 21u30 en op vrijdag en zaterdag tot 22u (laatste bestelling). De keuken is doorlopend geopend. Om altijd verse gerechten te kunnen garanderen, zijn de buffetten niet beschikbaar tussen 15u en 17u. www.colmar.be

    Culinaire commentaar:

    A la Carte:

    3 borden

                attent onthaal, vlotte bediening

                ruime buffetten

                hoofdgerecht bedient aan tafel

                ruime parking

                leuk smaakpalet





    13-03-2014 om 16:38 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharm El Sheikh

    Sharm el Sheikh: Thomas Cook België biedt grootste zekerheid aan de klant

     

    Thomas Cook België geeft zekerheid aan de klant en annuleert alle reizen naar Sharm el Sheikh t.e.m. 30 juni. Het volgt hiermee het reisadvies van Buitenlandse Zaken consequent op. Gelijktijdig voert het de capaciteiten op o.a. Hurghada en Marsa Alam drastisch op.

    Thomas Cook België zal t.e.m. 30 juni e.k. geen reizen naar Sharm el Sheikh organiseren. Het volgt hiermee consequent het reisadvies van de FOD Buitenlandse Zaken waarin alle reizen naar Sharm el Sheikh worden afgeraden.

    "Het vakantiegevoel en de veiligheid van onze klanten is primordiaal. Wanneer zij pas een week op voorhand kunnen vernemen of hun reis zal doorgaan, kan je moeilijk van een gegarandeerd vakantiegevoel spreken. De grote onzekerheid hebben we nu weggenomen.", aldus Baptiste van Outryve, woordvoerder van Thomas Cook België.

    Thomas Cook België zal alle betrokken klanten persoonlijk verwittigen en hen onmiddellijk verschillende alternatieven voorstellen. Hiervoor drijft het de vluchtcapaciteiten naar o.a. Hurghada en Marsa Alam, maar ook Turkije aanzienlijk op. De afgelopen weken merkt de reisorganisator namelijk dat wie niet naar Sharm el Sheikh kon reizen het liefst naar een badstad aan de Rode Zee Riviera, Jordanië, Turkije en Cabo Verde trok. Klanten die hun reis liever annuleren, krijgen hun reissom van Thomas Cook België terug.

    Mocht het reisadvies voor Sharm el Sheikh vroeger worden versoepeld, zal Thomas Cook België hiernaar consequent handelen en zijn programmatie naar Sharm El Sheikh vervroegd opstarten. Momenteel staat de eerstvolgende vlucht naar Sharm El Sheikh gepland voor dinsdag 1 juli. Thomas Cook België had al alle reizen naar Sharm el Sheikh geannuleerd t.e.m. 15 maart 2014.

    13-03-2014 om 16:36 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IHG breidt uit in Duitsland

    Met twee nieuwe projecten die van een strategische inplanting genieten, verruimt de IHG-hotelfamilie haar aanbod in Duitsland.

    Holiday Inn Express Siegen wordt een nieuwbouw waarbij 120 kamers worden aangeboden dit onder franchise met MDA Partners Tristar Hotel en Management GmbH. Holiday Inn Express wordt het eerste IHG hotel in de universiteitsstad Siegen die ruim 100.000 inwoners telt. Het hotel waarvan de opening is geplant eind 2015, ligt behoorlijk centraal en op wandelafstand van het belangrijkste treinstation van de stad.

    Met de bouw van een 213 kamers tellende Holiday Inn-Toulouser Allee, keert de Holiday Inn brand terug naar Dusseldorf. Ook dit hotel komt onder franchise, ditmaal met MDA Arcade hotelbetriebs GmbH, dat nog verschillende hotels in Duitsland en Oostenrijk in zijn portefeuille heeft. Dit hotel biedt de innovatieve Holiday Inn open lobby en wordt ingeplant in het nieuwe ontwikkelingsproject ‘Le Quartier Central’ nabij het stadscentrum van Dusseldorf. De opening van het hotel dat op zowat 10 minuten rijden van de luchthaven van Dusseldorf ligt, is voorzien voor begin 2016.

    13-03-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sunny Cars

    Sunny Cars service-statement: alleen nog full-full pakketten in Spanje

    Gegarandeerd geen aanvullende kosten ter plaatse

     

    Sunny Cars, bemiddelaar en aanbieder van huurauto’s, stopt in Spanje met het aanbieden van full-empty pakketten, waarbij huurders de auto met een volle tank afhalen en met een ‘lege’ tank in kunnen leveren. Wie vanaf 27 februari een huurauto boekt via Sunny Cars, krijgt automatisch een full-full pakket. Hierbij levert de huurder de auto met dezelfde volle tankinhoud in als waarmee hij deze heeft opgehaald. Sunny Cars zet hiermee een volgende stap in het bieden van service en kwaliteit voor haar klanten.

    Transparantie voor de klant: De full-empty pakketten die in Spanje door verhuurders worden aangeboden zijn weinig transparant en erg onduidelijk. Daarnaast lijken deze pakketten in eerste instantie goedkoper, maar door de vaak hoge verplichte toeslagen die ter plaatse worden gerekend, zijn ze dat niet. Denk hierbij aan kosten voor een volle tank die hoger liggen dan als je de auto zelf af zou tanken.

    Flex Fuel pakketten: Sinds kort is er een nieuwe full-empty regeling geïntroduceerd in Spanje. Met deze regeling wordt bij het ophalen van de auto een tankvulling én een servicetoeslag, die kan oplopen tot 50 euro, in rekening gebracht. De klant mag de huurauto met een volle, lege, of halfvolle tank terugbrengen en krijgt het resterende brandstofdeel vergoed. De servicekosten ziet de klant alleen niet meer terug, deze steekt de autoverhuurder in zijn zak. “Aan dit soort afzetterijpraktijken doen wij niet mee”, zegt Hans Knottnerus, General Manager Sunny Cars Nederland & België, stellig.

    Full-full overal in Spanje: “Full-empty regelingen zijn weinig transparant en vinden wij erg klantonvriendelijk. Om die reden hebben wij het afgelopen jaar al verschillende samenwerkingen met verhuurders beëindigd”, laat Knottnerus weten. “Wij kiezen nu voor nog meer duidelijkheid in kosten en service door geen full-empty pakketten meer aan te bieden. Doordat we enkel full-full pakketten aanbieden, kunnen wij onze klanten garanderen dat zij geen aanvullende kosten ter plaatse hoeven te betalen voor de tankvulling of bijkomende servicekosten.” www.sunnycars.be

     

    13-03-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newtree chocopasta
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    NEWTREE : Chocoladepasta zonder olie.

     

    Iedereen vroeg erom, NEWTREE heeft het gedaan! Ter gelegenheid van het 1ste Chocoladefeest van Brussel lanceerde NEWTREE zijn allerlaatste chocoladepasta, vervaardigd zonder olie.

     

    Geniet van een lekker vezelrijk ontbijt dank zij de NEWTREE chocoladepasta met hazelnoot. Hazelnoot uit het zonnige Sicilië, 66% cacao pure chocolade uit Peru en de Dominicaanse Republiek en amandelmelk. Deze chocoladepasta is niet alleen heerlijk maar bevat ook geen palm- of andere toegevoegde olie. De NEWTREE chocoladepasta bevat 50% minder vet en 33% minder calorieën dan een klassieke chocoladepasta. Bovendien is deze pasta ook bio, Fairtrade en bevat geen gluten.

    Uw ontbijt zal des te beter zijn omdat, zoals alle andere NEWTREE producten, de pure chocoladepasta met hazelnoot CO2 neutraal gecertificeerd is en bijdraagt tot de bescherming van het Amazoneregenwoud.

     De Belgische chocolatier NEWTREE beschikt over een gamma innoverende en verfijnde producten voor die u uitnodigen om in harmonie en zonder compromissen van het leven te genieten. De NEWTREE producten zijn tegelijkertijd uniek in smaak, gezond en respectvol voor het milieu.

    De recepturen werden verrijkt op nutritioneel vlak en alle ingrediënten zijn bio en Fairtrade: NEWTREE zet zich enorm in om de natuur terug te geven wat ze het bedrijf gegeven heeft. Het gamma omvat nu chocoladetabletten met verschillende smaken, chocoladepasta’s zonder olie, chocolade snacks en traditionele wafels.

    NEWTREE is een CO2 neutraal bedrijf die de CO2 uitlaat van haar producten 100% compenseert. De papieren verpakkingen zijn ook gecertificeerd als afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en de gebruikte inkten zijn plantaardig. Met de maatschappelijke verantwoordelijkheid in het hart van haar bedrijfsmissie schenkt NEWTREE één eurocent per verkochte tablet ten voordele van de bescherming van het Amazone regenwoud.

     

    De NEWTREE producten zijn beschikbaar in Europa en in de Verenigde Staten, in meer dan 5.000 speciaalzaken en online www.newtree.com. In mei 2012 heeft NEWTREE haar eerste “Chocolate Café” geopend in San Francisco.

     

    12-03-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jekyll Island Holiday Inn resort

    De Holiday Inn resort brand wordt verruimd met een nieuw project op Jekyll Island, Ga, resort dat momenteel een grondige renovatie ondergaat. Met dit nieuw resort telt deze IHG-brand wereldwijd 30 locaties waarvan15 in de Verenigde Staten.

    Na renovatie zal het voormalige Oceanside Inn & Suites, voortaan dus Holiday Inn resort hotel, 157 kamers waaronder 40 suites aanbieden. Het complex krijgt bovendien meerdere restaurants en bars, buitenzwembad, KidsClub, KidSuite, ontspannings- en entertainmentruimtes, fitness center en business center. Met het oog op eventuele vergaderingen komt er eveneens 10.000 sq ft aan vergaderzalen. Bovendien worden diverse outdoor en zee/water gebonden activiteiten aangeboden.

    Het Holiday Inn resort hotel Jekyll Island wordt een ideale locatie voor het samengaan van werk en ontspanning. Het Jekyll convention center ligt vlakbij waardoor ook zakenlui, temeer daar het resort ook punten toekent voor de IHG rewardclub, van het nieuwe resort gebruik kunnen maken.

    12-03-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!