Inhoud blog
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    07-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ALPRO een nieuwe ontbijtervaring

    Een nieuwe manier van ontbijten met Alpro – Alpro gaat voluit voor de ultieme ontbijtervaring

    In alle rust ontwaken, lekker ontbijten zonder veel moeite, en energie opdoen voor de rest van de dag: dàt is de ultieme Mild Morning volgens Alpro. Het merk introduceert een vernieuwende, inspirerende ontbijtervaring voor iedereen. Alpronista’s worden verwend met de nieuwe Alpro soya variatie op yoghurt Natuur met Amandelen of Kokosnoot, én talloze receptideeën.

    Doorbreek de routine en experimenteer! Vandaag is het hot om je ontbijt aan te passen aan je eigen smaak. Dankzij de talloze Alpro-ontbijtproducten is dat perfect mogelijk. Lekkere drinks en plantaardige variaties op yoghurt van Alpro bieden voor ieder wat wils. Voeg daar allerhande toppings aan toe en je hebt in een vingerknip een op maat samengesteld begin van de dag. De yummie toppings kunnen zijn: granen, pitten en zaden, noten en muesli, gedroogd en vers fruit , kruiden … noem maar op!

    Maar ook recepten die iets meer tijd vergen, zoals zuivelvrije pannenkoekjes, zijn een optie dankzij Alpro. The sky is the limit! Surfen voor ontbijtinspiratie kan naar www.alpro.com. De website barst van inspiratie voor Alpro-enthousiastelingen én mensen die het merk nog niet goed kennen. Dankzij de schat aan receptideeën moet je nooit meer inboeten aan smaak of bereidingstijd als je kiest voor een plantaardig ontbijt. Je vindt op de website ook het gloednieuwe receptenboek van Alpro met tientallen ontbijtideeën.

    De toppers van Alpro voor je ontbijt! Een avontuurlijk ontbijt kan met de sojadrinks, de amandelmelken en de nieuwe plantaardige variaties op yoghurt van Alpro. Allen zijn ze 100% plantaardig en daarom ook laag in verzadigde vetten. Ze zijn bovendien makkelijk verteerbaar, want van nature 100% lactosevrij.

    Plantaardige variaties op yoghurt:

    Alpro soya variatie op yoghurt Natuur met Amandelen of Kokosnoot: Heerlijk uniek en laag in suikers. Deze 100% plantaardige yoghurtvariatie combineert de smeuïgheid van Alpro soya Natuur met de verfijnde smaak van amandelen of de subtiele verfrissende smaak van kokosnoot. Dit product is rijk aan plantaardige eiwitten en bevat calcium, vitamine B12 en D.

    Alpro Mild & Creamy: Een plantaardige yoghurtvariatie met een zachte smaak, ideaal met knapperige ontbijtgranen, vers fruit of als tussendoortje. Is laag in verzadigde vetten en is een plantaardige voedingsbronvan eiwitten, calcium en vitaminen, waardoor het je een lekker icht gevoel geeft. 5 varianten: Natuur – Vanille – Bosbes - Aardbei met rabarber – Limoen Drinks

    Alpro stelt een nieuwe generatie sojadrinks voor:

    Alpro soya Mild Drink: Deze drink bevat al het goede van plantaardige, hoogwaardige soja-eiwitten met een natuurlijke en mildere smaak.

    Alpro Amandelmelk Original: De geroosterde amandelen worden vermalen tot een romige amandelpasta, die wordt gemengd met water. De amandelmelk past perfect bij ontbijtgranen, in koffie, shakes en smoothies of gewoon op zichzelf. Amandelen zijn een bron van vitamine E, een antioxidant die bijdraagt tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.

    Alpro Amandelmelk Ongezoet: Geniet van de pure smaak van geroosterde amandelen zonder suikers, voor een natuurlijke smaak. Slechts 13 kcal per 100 ml.

    Voor alle Alpronista’s is een groot ontbijtevent gepland ter ere van de nieuwe manier van ontbijten, op zondag 1 maart in Les Jeux d’Hiver in Brussel. Die ochtend wordt de ultieme Mild Morning: gezellig samenzijn met vrienden en heerlijk ontbijten in een sfeervol decor. Miss Hamilton’s Curious Collection zorgt voor een streepje muziek.









    07-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megabosc.com passeert kaap 50.000 passagiers

    MEGABUS.COM passeert de kaap van 50.000 passagiers op lijnen vanuit Brusselse basis

    Geweldige start voor nieuwe routes vanuit België - Parijs is favoriete bestemming van passagiers vanuit Brussel

    De intercity busmaatschappij megabus.com maakt bekend dat het meer dan 50.000 passagiers vervoerde op lijnen vanuit hun nieuwe basis in België. Vorig jaar lanceerde de low-budget busmaatschappij een netwerk van diensten vanuit een depot kortbij Brussel, goed voor 30 nieuwe banen voor lokale buschauffeurs. De diensten verbinden het depot van Brussel met Rijsel, Luxemburg en Rotterdam. De basis verzorgt tevens busdiensten tussen Brussel en Parijs, Brussel en Amsterdam en de nieuwste route verbindt Brussel met Keulen, Frankfurt, Stuttgart en München.

    De tarieven voor alle routes vanuit het depot starten aan €1* –goedkoper dan een kop koffie- en de diensten opereren op elke dag van het jaar. Het bedrijf maakte eveneens bekend dat voor deze basis de lijn Brussel – Parijs het populairst is bij passagiers. Naaste achtervolgers zijn de busdiensten tussen Keulen en Parijs en tussen Brussel en Amsterdam.

    De nieuwe basis van megabus.com is gevestigd in Sint-Pieters-Leeuw, Vlaams-Brabant. megabus.com deelt het depot met Bell Tours, een lokale busmaatschappij en gevestigde waarde. megabus.com heeft de kaap van 50.000 passagiers bereikt in net iets meer dan drie maanden, sinds de lancering van de nieuwe routes en de uitbreiding van de bestaande routes in oktober 2014.

    Edward Hodgson, managing director van megabus.com zei: “Het is fijn om te weten dat zo snel na het opstarten van onze diensten vanuit ons Belgische depot al zovele mensen gebaat hebben bij onze voordelige tarieven. We weten dat een groeiend aantal mensen in België op zoek zijn naar low-budget en kwaliteitsvolle reisopties. Die willen wij hen bezorgen. Dit is een geweldige start van onze activiteiten in België. We kijken er naar uit om nog meer passagiers te mogen verwelkomen op onze groenere, slimmere en beter geprijsde routes in de komende weken en maanden.”

    Tussen 2012-13 en 2013-14 is het aantal passagiers dat gebruikmaakt van het groeiende netwerk van megabus.com in Europa toegenomen met meer dan 50%. En het bedrijf blijft de reismogelijkheden voor passagiers transformeren. megabus.com vervoert jaarlijks al meer dan 15 miljoen passagiers tussen 240 locaties in Europa en Noord-Amerika.

    In vergelijking met standaard autocars gebruikt megabus.com grotere bussen met zitplaatsen voor tot 87 mensen. Hierdoor is de kost per passagier klein en kunnen de tarieven laag gehouden worden, goed voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In 2012 lanceerde megabus.com low-budget busdiensten tussen Londen en het vasteland van Europa. Inmiddels verbindt de busmaatschappij 110 locaties in het Verenigd-Koninkrijk met de rest van Europa. Het Europese netwerk bevat steden als Parijs, Bologna, Amsterdam, Brussel, Gent, Antwerpen, Rotterdam, Keulen, Toulouse, Barcelona, Brussel, Rijsel, Luxemburg, Frankfurt, Stuttgart en München. De busdiensten blijken erg populair bij gezinnen, studenten en toeristen die willen besparen op hun reiskosten om meer te kunnen uitgeven op hun bestemming. Passagiers reizen met state-of-the-art bussen uitgerust met gratis Wi-Fi zodat ze ook tijdens de rit online kunnen.

    In het depot van Belgium zijn negen Astromega dubbeldekkers gestald, een investering van meer dan 4 miljoen euro. Alle voertuigen zijn gefabriceerd door de in België gebaseerde bussenbouwer VanHool en zijn uitgerust met gratis Wi-Fi en stopcontacten. De bussen hebben onboard toiletvoorzieningen voor extra comfort en gemak. Daarenboven hebben alle voertuigen twee gloednieuwe veiligheidsfuncties: Lane Deviation Warning en Adaptive Cruise Control. Deze veiligheidsfuncties zijn nu al voorzien, een jaar voor de wetgeving ze verplicht.

    megabus.com werd in 2003 gelanceerd in het VK en breidde in 2006 zijn busdiensten uit naar Noord-Amerika alvorens in 2012 hun reizen te introduceren op het Europese vasteland. Alle Europese bestemmingen worden dagelijks bediend, met routes van en naar het VK die overdag en ’s nachts opereren. Een tussenstop in London Victoria Coach Station maakt het mogelijk om over te stappen op routes van en naar Schotland, Engeland en Wales.

    De website van megabus.com is zowel in het Frans, Nederlands, Spaans als Duits beschikbaar. Het succes van de diensten van megabus.com creëerde het voorbije decennium al meer dan 400 jobs in het Verenigd Koninkrijk en Europa en daarbovenop nog eens 1000 banen in Noord-Amerika. www.megabus.com.

    07-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.belgische BergHOFF bekroond mte 2 internationale design awards

    BergHOFF, producent van hoogwaardige keukenaccessoires, sleepte maar liefst twee prijzen in de wacht op de ‘Chicago Athenaeum’s Good Design awards’. Deze internationale herkenning is een kroon op het werk van Belgische designer Frederik Aerts. BergHOFF’s huisdesigner ontwierp de multifunctionele fruitkom ‘Zeno’ en ergonomische keramische messen van ‘Eclipse’.

    De Zeno fruitkom: een slimme mix van glans en mat

    De ronde buik met glanzende afwerking en de zwart matte accenten geven de fruitkom zijn elegante design. Maar Zeno draait om meer dan looks alleen. Zo kunnen dankzij de combinatie van een kom en een schaal zowel zachte als harde fruitsoorten gepresenteerd worden. Meer nog, de schaal kan eveneens gebruikt worden voor snackjes trendy voor te schotelen meteen lekker dipsausje in het midden.

    Ergonomische Eclipse messen

    De twist in de handgreep van de Eclipse messen is een ergonomische topper. Het design is zo uitgebalanceerd dat de messen ontzettend goed in de hand liggen. Het gebruik van keramiek maakt de messen licht in gebruik en uitzonderlijk scherp. Daarenboven is dit materiaal neutraal van smaak en geur en neemt het geen aroma’s van etenswaren over.

    Frederik Aerts is een Belgisch designtalent die reeds door verschillende internationale jury’s is geprezen. Zijn technische kennis in combinatie met zijn gevoel voor vormen laat hem toe om zijn creativiteit ten volste te benutten. Als huisdesigner voor BergHOFF heeft hij reeds verschillende awards in de wacht gesleept.

    www.berghoffworldwide.com







    07-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romantiek in Koksijde-Oostduinkerke

     

    Van Knuffelduik tot Lekker Eten. Beleef een romantisch winters weekend in Koksijde-Oostduinkerke waar je kunt uitwaaien in de natuur, gezellig gaan eten en vier er Valentijn op een wel heel originele manier.

    Wie op zoek is naar een goed idee voor Valentijn gaat op Valentijnsdag naar het strand van Oostduinkerke voor de Knuffelduik. Samen met je partner spring je in het frisse, of beter, koude zeewater. Ook solo’s zijn welkom en wie weet ontmoeten zij tussen de vele diehards de liefde van hun leven. Daarenboven zorgen animatie en muziek voor extra gezelligheid. Afspraak op zaterdag 14 februari vanaf 10u45 in Oostduinkerke Bad. Inschrijven voor de knuffelduik via www.koksijde.be/knuffelduik.

    Romantische plekjes voor lekkerbekken: Koksijde-Oostduinkerke heeft een verrassende waaier aan restaurants. De gastronomische kwaliteiten van de badplaats worden gelauwerd door verschillende internationale jury’s. Vandaar dat Koksijde-Oostduinkerke twee restaurants heeft die zijn opgenomen in de Bib Gourmand Michelin en vijf in de Gids van Gault & Millau. Er is zelfs een restaurant met een Michelin ster. Een romantisch etentje, mét regionale specialiteiten, hoeft niet veel te kosten want tot 18 april 2015 kun je in maar liefst 27 restaurants lunchen of dineren voor de zachte prijs van € 25. Informatie over deze actie vind je in de ‘Vijfde Horecagids met lekkere eetadresjes uit Koksijde, Oostduinkerke, St-Idesbald en Wulpen”.

    Onvergetelijke momenten: Na een winterduik in zee of na een lekkere maaltijd trek je de natuur in. Koksijde-Oostduinkerke heeft er het ideale kader voor met meer dan 700 ha natuurgebied. Er zijn wandelroutes door de natuurgebieden of langs het fascinerend erfgoed, voor groot en klein, voor de ganse familie en voor de Valentijn-verliefden. Ieder beleeft er op zijn manier onvergetelijke en romantische momenten. Wie liever gezellig wandelt door de winkelstraten vindt in Koksijde-Oostduinkerke tal van leuke winkels die ook op zondag open zijn. Info: www.koksijde.be

    07-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw Vasco

    VASCO geeft kleur aan warmte

     

    Of je nu bouwt, verbouwt, of gewoon je oude radiatoren vervangt: vandaag doet warmte meer dan verwarmen. Moderne radiatoren gaan discreet op in het interieur of drukken juist een creatieve stempel. Designproducent VASCO staat al lang bekend om het verenigen van vorm en technologie, maar voegt er op Batibouw 2015 nog een derde dimensie aan toe: kleur. Daarnaast worden er een nieuwe ventilatie-unit voor compacte woningen en enkele accessoires geïntroduceerd.

    “Kleur is een van de belangrijkste dingen die het interieur definiëren”, verduidelijkt Market Director Jan Thijs. “Zeker nu we meer dan ooit creatief omgaan met ons interieur, onze persoonlijke stijl willen doortrekken. Radiatoren wissel je niet elk jaar, en om het alledaagse te overstijgen, is kleur een perfecte manier.” Het is aan Vasco’s huisdesigner Studio Segers om de trends te vertalen naar radiatoren die een meerwaarde bieden voor het interieur. Wim Segers: “Overal 'herontdekken' architecten kleur als een reële meerwaarde die markeert, ritmeert en structureert. Discreet of als accent, kleur is een essentieel onderdeel van het interieur, om contrasten te versterken, te spelen met licht enzovoort. Bij het kiezen van de kleur voor een radiator moet er altijd rekening worden gehouden met de totale identiteit van het interieur!”

    Acht maal zeven: Acht kleuren met telkens zeven nuances maken van de radiatoren een statement. Een uitgebreid aantal basistinten van mistgrijs tot zwartgrijs, en een zacht pallet pasteltinten. Licht gestructureerd, mat of satijn. Of neutrale tinten voor elk interieur zoals Natural Grey, Metallic grey, Pure Grey en Sanitary. Naast de pasteltinten, de verschillende grijswaarden zijn er de diverse varianten van wit-zwart in de reeks White black. Daarnaast is er een reeks natuurlijke aardetinten met een lichte structuur, het warme pallet Terracotta. Het pallet Blue green bestaat dan weer uit een aantal zachte tinten van mosgroen tot waterblauw. De Uni colours zijn uitgesproken kleuren om de radiator als eyecatcher te accentueren in het interieur.

    Wie wil zien hoe dat alles in interieurs tot realisatie komt, kan het nieuwe inspiratieboek van Vasco ter hand nemen. Jan Thijs, Market Director: “Al die nieuwe kleurenrijkdom brachten Vasco en Studio Segers samen in een nieuwe productbrochure met op een artistieke en verrassende manier in beeld gebrachte interieurs. Dit gebeurde in samenwerking met een aantal Belgische toparchitecten.” Wie benieuwd is, kan op Batibouw het boek inkijken en bestellen.

    ‘Zwevende’ designradiator krijgt koperen beugel: Begin dit jaar liep iedereen warm voor de Niva designradiator, die op lage temperatuur de ruimte kan verwarmen, een besparing dus van plaats en prijs. Johan Jame, Vasco product manager: “Door de zijdelingse schaduwplaat als muurbevestiging ontstaat een speels effect, waardoor het lijkt alsof de Niva loskomt van de wand, haast gaat zweven.” De populaire handdoekbeugels zijn, naast mat aluminium, wit, zwart en duifblauw, nu ook verkrijgbaar in het trendy koperen design ‘Cupper rose’. Prijs: € 149

    Sinds jaar en dag focust VASCO zich op de combinatie van vooruitstrevende technologie en design. “Maar de jongste jaren groeide Vasco ook sterk in nieuwe markten als ventilatie en vloerverwarming”, aldus CEO Patrick Nijs. “Tijd dus voor een nieuwe vlag, als de oude de lading niet meer dekt! Met een nieuw en verjongd logo dat qua typografie nauwer aansluit bij het design-imago van het merk, gaan we vol vertrouwen de toekomst tegemoet. De ambitie is altijd om méér te zijn dan warmte, een totaalpakket van klimaatoplossingen voor elke stijl en persoonlijke smaak.” Dat bredere aanbod wil de groep voortaan dan ook duidelijk communiceren met een nieuw logo dat meteen ook de drie basispijlers symboliseert: radiatoren, vloerverwarming en ventilatie in een gestileerde ‘V’.

    Ventilatie-unit D150EP II gelanceerd in België: Op Batibouw vorig jaar zette Vasco ook op het vlak van ventilatie zijn innovatie in de kijker met de speciaal voor appartementen en compacte woningen lichtgewicht unit D275. Nog compacter is de nieuwe D150EP II, ideaal voor compacte appartementen, studio’s en serviceflats. Dit wandmodel met een 150 m³/h luchtverplaatsing bij 100 Pa is extra geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten, draagt het Passiefhuiscertificaat en kent een zeer laag verbruik door energiebesparende ventilatoren. Er is maximale energiebesparing door warmteterugwinning en nog geluidsarmere werking dankzij een innovatief EasyFlow kanalensysteem. Standaard met volledige bypass voor zomernachtafkoeling. Prijs: op aanvraag.

    VASCO : BATIBOUW 2015: hal 12 - stand 101





    07-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw Bellus

    ‘Bellus’: de keramische lei vol superlatieven van Wienerberger/Koramic

     

    Slank van silhouet - licht in gewicht – kleurvast. Met de Bellus presenteert Wienerberger op Batibouw de lichtste en dunste keramische lei die momenteel op de markt te vinden is. Het ideale Koramic product om oude leien en dakpannen te vervangen. Maar ook voor een nieuwbouw hebben deze keramische leien een onmiskenbare meerwaarde. Dankzij hun slanke, hedendaagse lijn en de bijhorende hulpstukken oogt een dak met Bellus keramische leien uiterst strak en hedendaags. Bovendien voldoet de Bellus aan de strenge eisen van het milieulabel natureplus. Wienerberger is trouwens de enige producent die in België dit milieucertificaat kreeg uitgereikt voor dakbedekkingsmaterialen. Door haar lichte gewicht is de Bellus keramische lei ideaal voor renovaties. Een versterking van de dakstructuur is vaak niet nodig als u oude dakpannen of leien wilt vervangen.

    Hedendaags: De vormgeving van de Bellus leent zich perfect voor een hedendaagse nieuwbouw of renovatie. Door haar dunne voetzijde en de aangepaste breedte van de vorst lijkt een dak dat is afgewerkt met Bellus keramische leien van Koramic gewoon door te lopen. Keramische hulpstukken garanderen een strakke afwerking en detaillering, die de architectuur versterken. Doeltreffend: De vorst is verkrijgbaar in twee openingshoeken, geschikt voor dakhellingen van 27° tot 50°. De gevelleien sluiten mooi aan en zitten perfect ingevlochten in het dakvlak. Kleurvast: De Bellus keramische lei is kleurvast dankzij het engobeproces. Daarbij wordt een fijne, matte deklaag vastgebakken in de klei. Dat levert een esthetisch veel duurzamer resultaat op dan een gecoate afwerking. Economisch: De Bellus heeft een doorlopende ophangneus. Daardoor moeten niet alle keramische leien stuk voor stuk worden vastgemaakt, wat de plaatsing vergemakkelijkt en sneller doet verlopen. Ecologisch: De Bellus keramische lei wordt lokaal geproduceerd met behulp van plaatselijke en recycleerbare natuurlijke grondstoffen. Het transport blijft tot een minimum beperkt. In de levenscyclusanalyse scoort de Bellus dan ook prima, wat wordt bevestigd door het uiterst strenge natureplus milieulabel.

    Voor meer info: www.koramic.com - Particuliere richtprijs: 32,97 €/m² (niet geplaatst, excl. BTW en transport). Batibouw hal 5, stand 309

     

    07-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandaya: de camping is een keuze van de ... vrouw
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    70 % van de Belgische kampeerders is erg tevreden over zijn vakantie! De camping, een keuze van … de vrouw!

     

    Ter gelegenheid van het Vakantiesalon 2015 boog SANDAYA, de Franse specialist in luxecampings, zich over de vakantie- en kampeergewoonten van de Belgen. Het uitgangspunt is een internetenquête van Dedicated, gevoerd tussen 15 en 23 januari 2015 bij 794 respondenten van 18 jaar of ouder, uit heel België. Maximale foutenmarge: ± 3,48 %.

    De Belg is … kampeerder! Bijna één op de vier ondervraagde Belgen (23 %) zegt in de voorbije drie jaar minstens één keer op kampeervakantie te zijn geweest. De gemiddelde Belgische kampeerder is tussen de 26 en de 45 jaar oud en trekt als koppel samen met de kinderen op vakantie (42 %). Belgische bestemmingen zijn het populairst, met de kust op kop voor de Nederlandstalige kampeerders (22 %). De Belg verblijft zowel in een chalet of bungalow als in een caravan of tent. Mobilhomes zijn minder populair bij de Belgen. Het is weinig verrassend dat de tent vooral bij jonge vakantiegangers erg in trek is. 70 % van de Belgische kampeerders is tevreden over zijn vakantie-ervaring (en gaf zijn vakantie een score van acht op tien of hoger).

    Wat valt bij de Belgische kampeerders vooral in de smaak? De kwaliteit en de netheid van de camping, net als het warme onthaal door het personeel.

    De camping, een keuze van … de vrouw!

    De Belgen die minstens één keer per jaar op vakantie gaan, geven de voorkeur aan een verblijf in een hotel (63 %), een vakantiewoning (36 %) en een camping (27 %). Deze top drie wordt gevolgd door vakantieclubs en -parken (23 %). De camping valt vooral bij jongere vakantiegangers in de smaak (18-35 jaar) en ... iets meer bij vrouwen (30 %) dan bij mannen (24 %)!

    Kamperen is … avontuurlijk! De Belgische kampeerder geeft vooral de voorkeur aan avontuurlijke en ongewone vakanties (36 %), gevolgd door luilekkervakanties, strand- of zwembadvakanties (34 %) en cultuurvakanties (28 %). Kleine verschillen tussen Vlaanderen en Wallonië: voor Franstalige vakantiegangers is het klimaat iets doorslaggevender bij de keuze van een bestemming. Ze kiezen sneller voor Frankrijk (met name de Côte d’Azur) om te gaan kamperen (52 % tegenover 39 % van de Nederlandstaligen). En in vergelijking met de Franstaligen gaan de Nederlandstaligen doorgaans twee keer per jaar één week op vakantie, terwijl de Franstaligen liever één keer per jaar twee weken op vakantie gaan.

    Eén Belg op drie vindt dat het imago van de camping is verbeterd : 33 % vindt dat het imago van de camping er de voorbije jaren op vooruit is gegaan. Daar zitten de verbeterde verblijven, de betere sanitaire voorzieningen en de bredere waaier aan kwaliteitsvolle voorzieningen (zwembaden, attracties enz.) zeker voor iets tussen.

    En ook Sandaya droeg ongetwijfeld zijn steentje bij!

    Met dichtbijvakanties (Noord-Frankrijk) en zonnige bestemmingen (Zuid-Frankrijk en Spanje), én een buitengewoon kwaliteitsvol en origineel aanbod aan accommodaties (luxelodges onder een tentzeil of op palen) heeft Sandaya alles in huis om de Belgische vakantiegangers te verleiden. Authentieke vakanties in het hartje van de natuur, met een brede waaier aan uiterst comfortabele verblijfstypes, privésanitair en topanimatie.

    De uitbaters van de Sandaya-campings koesteren een passie voor hun streek en laten de bezoekers graag kennismaken met de troeven van hun vakantiebestemming … een echte meerwaarde voor de Belgische vakantieganger die maar al te graag een historische of culturele ontdekking meepikt.

    SANDAYA werd in 2010 opgericht als campingketen en telt acht vier- en vijfsterrencampings in Frankrijk en Spanje, telkens goed voor minstens 300 verblijven op buitengewone locaties, met een ruime keuze aan verblijfstypes (cottages, chalets, lodges en staanplaatsen) en een brede waaier aan uitrustingen, ontspanningsmogelijkheden en diensten. De keten wil een onbetwistbare speler in de luxecampingsector (4 en 5 sterren) worden en blijft daarom zijn merk en aanbod verder uitbouwen door te investeren in kwaliteitsvolle sites aan de Europese kust.

    Informatie en reserveringen: www.sandaya.be

    06-02-2015 om 18:44 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OH-chef Valentijn

    OH-chef Valentijn

     

    OH-chef heeft voor Valentijn een leuk en liefdevol duo project uitgewerkt waarbij een uitzonderlijke kwalitatieve maaltijd de rode draad vormt bij het feest van de verliefden.

    Men kan opteren voor een ‘duo box’ of een ‘menu duo’. De duo box bevat een 3-gangenmenu voor twee met gerechten die door chef Christophe Lagadec werden bereid en na thuislevering enkel nog moeten worden opgewarmd. Enkele extra kaarsjes en men kan volop genieten. Kostprijs €99.

    Het ‘menu duo’ komt de chef aan huis bereiden en is verkrijgbaar al dan niet met aangepaste wijnen. Een uitzonderlijke avond dus met charme en sfeer. Het menu ‘amoureux’ 3-gangen, kost €79 per persoon. Men kan eveneens opteren voor een verrassingsmenu dat volledig op dagverse producten is afgestemd. Keuze uit 4, 5 of 6-gangenmenu, al dan niet met wijn. Kostprijs 4-gangen €90 per persoon tot €150 per persoon voor een 6-gangenmenu met aangepaste wijnen. Off te record, de chef zorgt er na de maaltijd voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de vaat! Informatie 0495-450 581

    06-02-2015 om 18:42 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelingids Frankrijk 2015
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Michelingids Frankrijk 2015 bevestigt eens te meer dat de jeugd op onbetwistbare wijze de rijke gastronomische tradities van Frankrijk wil verder zetten en verder wil uitbouwen.

    Frankrijk is vanaf nu 2 nieuwe 3-sterrenbrestaurants rijker, de begeerde trofee werd toegekend aan La Bouitte in Saint Martin de Belleville van de gebroeders René en Maxime Meilleur en aan het Parijse restaurant Le Pavillon Ledoyen van chef Yannick Alleno. Passie en gedrevenheid wordt in beide gevallen aangevuld met grote preciesheid, productkennis en onweerstaanbare presentaties die een absoluut smaakfestival inluiden. Voor de controleurs van Michelin is dit in beide gevallen een hymne aan de unieke Franse ‘haute cuisine’.

    De Franse selectie 2015 werd eveneens aangevuld met 7 nieuwe 2-sterrenrestaurants, nl La Grand’Vigne in Martillac nabij Bordeaux, L’Auberge du Cheval Blanc in Lembach, Le Neuvième Art in Lyon, Casadelmar in Porto-Vecchio; Alain Ducasse at Plaza Athénée, Parijs, La Table de Lancaster, Parijs en L’Atelier d’Edmond in Val d’Isère. Maar liefst 37 restaurants verwierven hun eerste ster waarvan 7 in Ile de France en 30 in de provincie. Het jonge geweld dat de toekomst van de Franse gastronomie veilig stelt en een eerste ster behaalde steunt op Ludovic Turac, 26 jaar, van restaurant Une table du Sud in Marseille en Joël Philips, 27 jaar, van restaurant Esprit Terroir in Straatsburg.

    Tussen de verliezers ook Wou Bru, restaurant Maison Bru in Eygalières, enkele tijd terug nog de fiere drager van twee Michelinsterren. Nadat hij eerder reeds een eerste ster moest inleveren, speelt hij nu ook zijn resterende ster kwijt. Beter vergaat het onze andere Belgische chef die in Frankrijk actief is, Piet Huysentruyt. Hij verdedigt met glans zijn ster en blijft in restaurant Likoké in Les Vans in het departement Ardèche zorgen voor een aangename sfeer en een heerlijke keuken.

    De Michelingids Frankrijk 2015 bevat 8459 adressen waarvan 4082 hotels en 4377 restaurants. Hij omvat 609 sterrenrestaurants, hetzij 26 restaurants met 3 sterren waarvan 2 nieuwkomers, 80 restaurants met 2 sterren waarvan 7 nieuwe en 503 sterren met 1 ster waarvan 37 nieuwe. De gids maakt eveneens melding van 646 restaurants met een BIB gourmand waarvan 102 nieuwe vermeldingen.

    De gids is vanaf vrijdag 6 februari te koop aan de prijs van €24.

    06-02-2015 om 18:39 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maaike Cafmeyer master van de 9de editie van filmfestival Oostende

    Het Filmfestival van Oostende heeft voor haar negende editie, dat plaats vindt van 11 t.e.m. 19 september 2015, actrice Maaike Cafmeyer gekozen als Master van het festival. Cafmeyer werd voor het eerst bekend bij het grote publiek met haar rol in “Het Geslacht De Pauw” en speelde mee in tal van successeries en musicals. Maaike Cafmeyer wordt dus dit jaar de gastvrouw van hét Festival in België waarbij de aandacht voor het talent van eigen bodem centraal staat.

    Als Master neemt Maaike Cafmeyer dit jaar de fakkel over van Wim Willaert. In het verleden waren o.a. Johan Heldenbergh, Barbara Sarafian, Bart de Pauw en Peter van den Begin Master. Zowel op TV, in theater als in diverse langspeelfilms leverde de nieuwe Master indrukwekkend acteerwerk. Op het kleine scherm schitterde ze in o.a. “Het Geslacht de Pauw”, “Aspe” en “Eigen kweek” en “Marsman”. In langspeelfilms kennen we haar vooral van “Turquaze” en “Loft”. Ook als musicalster laat ze haar stem gelden en was ze te bewonderen in “The Rocky Horror Picture Show”, “Domino” en “14-18”.

    Als nieuwe Master van het festival zal Maaike haar favoriete films voorstellen in een Master Selection, is ze lid van de internationale LOOK!-jury en mag ze ook enkele talentvolle jongeren naar voor schuiven als haar “jonge helden”. Tijdens het festival zal Maaike de gastvrouw zijn van het programma dat in teken staat van de Vlaamse Film. Zo worden diverse Vlaamse Producties en coproducties in première verwacht, is er de kortfilm-en documentairecompetitie, de studentenmarkt, het filmcafé on Tour en als absolute topper, het Gala van de Ensors waar de Vlaamse Filmprijzen uitgereikt worden aan de Vlaamse Films van 2014 en ‘15 . De ceremonie zal ook dit jaar live te volgen zijn op Prime Star HD.

     

    Daarnaast kondigde het FFO vandaag aan dat het ook internationaal blijft werken, met het aantrekken van talent en het organiseren van 2 internationale competities. Zo is er de tweede editie van Taste of Europe, een festivalselectie van Europese topfilms die nog geen verdeler in België hebben, en is er de LOOK! competitie, een internationale selectie van films die in cinematografische sterkte uitblinken. Hiervoor wordt samengewerkt met het Filmfestival van Berlijn. Beide competities vielen enorm in de smaak bij het festival publiek en ook internationaal blinken de competitie films uit met o.a Oscarnominaties voor “Tangerines” en “Wild Tales. Vorig jaar bezochten 32.000 toeschouwers het festival en mocht het festival internationaal toptalent ontvangen zoals : Yolande Moreau, Kim van Kooten, Moran Atias, Steven Knight, Adrien Brody en Pierce Brosnan. www.filmfestivaloostende.be           

    06-02-2015 om 18:33 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Land van de meren nog groter in 2015

    Beleef je (zomer)vakantie dichtbij huis en geniet van extra kortingen !

     

    Les Lacs de l’Eau d’Heure opent in 2015 enkele nieuwe attracties. Ideaal dus om deze te ontdekken tijdens de zomervakantie. Wie zijn vakantie nu boekt, kan bovendien genieten van mooie kortingen.

    Het vakantiepark van Les Lacs de l’Eau d’Heure wordt in 2015 alweer groter met de komst van enkele nieuwe attracties. Binnenkort opent een Bike Park en een Paardenmanege. Wie heerlijk wil relaxen en genieten kan vanaf 5 mei terecht in een gloednieuw wellness centrum. Voeg daarbij de heropening van het Aquacenter, helemaal vernieuwd, met een aaneengesloten binnen- en buitenzwembad, een “spray-park” en een grote glijbaan.

    Wie nog twijfelt, omwille van het weer dat in België wel eens kan tegenzitten, kiest toch voor Les Lacs de l’Eau d’Heure, precies omwille van het grote aanbod recreatiemogelijkheden. Kinderen en ook volwassenen zullen zich tijdens een regendagje helemaal niet vervelen, met tal van mogelijke binnen activiteiten, zoals een duik nemen in het vernieuwd aquacenter, een indoor speeltuin voor de kinderen, een lasergame, wellness mogelijkheden of breng een bezoek aan de stuwdam en geniet van een spectaculair zicht. Daarenboven is Les Lacs de l’Eau d’Heure de ideale bestemming voor wandel- en fietsliefhebbers en er zijn ook tal van sportmogelijkheden. Voeg daarbij de uitstekende logiesfaciliteiten, vakantiewoningen die comfort en gezelligheid bieden. Vanuit zo’n duurzaam gebouwde woning kijk je uit over het meer en geniet je van sauna of bubbelbad. Dit alles zorgt voor een fantastisch vakantiegevoel voor het ganse gezin.

    Het vakantiepark Les Lacs de l’Eau d’Heure heeft alles waarnaar je op zoek bent voor een toffe vakantie met de kinderen. Het is het hele jaar geopend en na een kleine twee uur rijden, ben je ter plaatse en kan je vakantie beginnen. Ook in de omgeving van Les Lacs de l’Eau d’Heure zijn er tal van leuke stadjes om te bezoeken, ideaal voor een daguitstap.

    Boek nu en profiteer van de extra kortingen: Bij Golden Lakes Village ontvang je het hele jaar door een korting van 10% in hoogseizoen en 20% bij laagseizoen. Boek je meer dan 3 maanden op voorhand dan ontvang je nog eens een extra korting van 30%. Meer informatie via www.ardennen-vakantievillas.be. Reserveer nu uw vakantie bij Landal Village l’Eau d’Heure en geniet van extra voordelige tarieven. Voor kortingen voor de paasvakantie, surf naar: http://www.landal.be/pasen en voor de aanbiedingen voor de zomervakantie: www.landal.be/zomervakantie.

    Info: www.lacsdeleaudheure.be

     

    06-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw Allibert

    Allibert: ‘nieuw betaalbaar badkamercomfort’ - nieuwe collecties combineren kwaliteit met scherpe prijs

     

    Allibert, bekend van zijn complete badkamers voor doe-het-zelvers, zet op Batibouw de jongste collecties in de kijker. Gefocust wordt op betaalbaarheid en kwaliteit, zonder te moeten inboeten op comfort en design. Door het innovatieve concept is Allibert ideaal voor renovatie, maar ook voor de nieuwbouw van starters. Een badkamer is er voor dagelijks gebruik, maar moet ook zorgen voor rust en ontspanning. “Toch blijft er door de dure energie-eisen van de ruwbouw vaak weinig ruimte om je ding te doen”, zegt Leo Haeldermans, Marketingverantwoordelijke van Allibert Benelux. “Je ziet vaak dat mensen zich behelpen met een ‘voorlopige’ goedkope oplossing, die dan jaren blijft staan. Met ons concept willen we daar een oplossing voor bieden.”

    Met 6 verschillende badkamersamenstellingen focust Allibert op de hoogwaardige, maar betaalbare badkamer volgens het doe-het-zelfconcept. Leo Haeldermans: “Die scherpe prijs is mogelijk zonder de gebruikelijke tussenpersonen, terwijl we de productie volledig in eigen hand houden. Verder maken we enkel gebruik van standaardmaten, maar met een dermate breed gamma, dat iedereen toch de badkamer op maat van de ruimte én het budget kan samenstellen. Zo kunnen we kwaliteit bieden voor een zachte prijs.”

    Badkamer vanaf 949 euro. De meeste badkamercollecties variëren in prijs tussen 1.000 en 2.000 euro. Daarbij kan de verbouwer kiezen uit een uitgebreid gamma badkameruitrusting, compleet met alle sanitaire opties en meubels. Betaalbaar wil niet zeggen ‘goedkope’ massaproductie. De ‘Absolute’ badkamermeubelen bieden modern design en hoogwaardige afwerking, zoals soft-close deuren, keuze uit 5 trendy kleuren (eik grijs of natuur, taupe, wit en zibeline), slimme accessoires en kwaliteitskraanwerk.

    In mat wit of mat taupe: paradepaardje ‘Alto’: Wie de badkamers van Allibert ziet, gelooft amper dat het gaat om een doe-het-zelfformule. Neem nu de ‘Alto’, de blikvanger op Batibouw 2015 als witte oase van badkamercomfort. Details maken het geheel af: porseleinen of matte wastafels, optioneel natuurstenen wastafelblad, getrisseerde metalen handgrepen, nikkel geborstelde metalen poten of op een houten sokkel in dezelfde kleur, de spiegel met geslepen boord en afgeronde hoek, met of zonder retro ledlichting… Allibert slaagt erin het begrip ‘doe het zelf’ een compleet nieuwe invulling te geven.

    Opgericht in 1930, is Allibert is uitgegroeid een totaalontwikkelaar en producent van badkameroplossingen. Van baden, douchecombinaties en WC’s tot meubelen en alle mogelijke accessoires. BATIBOUW 2015: hal 7 - stand 305







    06-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw Koramic hellend dak

    Een hellend dak met kleidakpannen? Mooi, economisch, ecologisch en praktisch!

     

    Esthetisch, ecologisch, economisch en praktisch: een hellend dak heeft het allemaal. Voor elke architectuurstijl vindt u de geschikte dakvorm en de gepaste kleidakpannen. Meteen maakt u een duurzame keuze, want kleidakpannen hebben een minimale impact op het milieu tijdens hun productie en verwerking, en gaan heel lang mee. Er zijn kleidakpannen voor elk budget. Met een hellend dak beschikt u over extra ruimte en een compacte en dus energiezuinige woning die eventueel zelf energie kan opwekken. Ten slotte is het onderhoud uiterst beperkt en kunt u voor het ontwerp en de uitvoering terugvallen op bouwprofessionals die de technieken en principes van het hellend dak perfect onder de knie hebben. Kortom, een hellend dak komt tegemoet aan uw steilste ambities.

    10 op 10 voor stijl: Een hellend dak prikkelt de creativiteit. De veelheid aan vormen, gaande van het gekende zadeldak over het mansardedak tot heel hedendaagse toepassingen als het gebogen of lessenaarsdak, maken elke stilistische keuze haalbaar. Voor de afwerking met Koramic kleidakpannen kunt u kiezen uit een quasi eindeloos palet aan vormen, kleuren en texturen. Om het even of u nieuw wilt bouwen, de voorkeur geeft aan renoveren of een parel van historische architectuur gaat restaureren, met een hellend dak zit u altijd goed. Een gepaste detaillering en eventueel een gevelbekleding in kleipannen vormen de finishing touch.

    10 op 10 voor duurzaamheid: Een woning met een hellend dak is een compacte manier van bouwen. Zonder in te boeten aan ruimte hebt u minder grondoppervlakte nodig en krijgt u meer nuttig te gebruiken vloeroppervlakte. Dat heeft meteen een gunstige invloed op het energieverbruik. Bovendien is een hellend dak relatief gemakkelijk luchtdicht te maken, wat ook een lager energieverbruik ten goede komt. De Koramic kleidakpannen van Wienerberger vormen een uiterst duurzame oplossing. Ze worden op een ecologische wijze vervaardigd uit natuurlijke materialen. Ze hebben een lange levensduur dankzij hun gegarandeerde unieke eigenschappen inzake vorst- en brandbestendigheid, waterdichtheid, vorm- en kleurbestendigheid, UV-resistentie en onderhoudsvriendelijkheid. Bovendien zijn ze herbruikbaar en recycleerbaar.

    10 op 10 voor uw portemonnee: Bouwen met een hellend dak is ook financieel voordelig. Onder de dakvlakken beschikt u over extra ruimte voor een of meerdere slaapkamers of kinderkamers, een hobbykamer of een technische ruimte. Met een hellend dak vangt u tot 95% van het regenwater op, dat niet extra wordt vervuild. Een weldaad voor uw drinkwaterfactuur, want het opgevangen hemelwater kunt u voor diverse doeleinden gebruiken: wc-spoeling, tuin, wasmachine …Een hellend dak met kleidakpannen is ook een ideale drager voor zonnepanelen. Hoeft het nog gezegd dat uw woning dankzij al deze voordelen later meer geld waard zal zijn als u ze verkoopt?

     

    10 op 10 voor praktisch denken: Het hellende dak maakt deel uit van de Belgische bouwtraditie. Daardoor kunt u rekenen op een vlotte, snelle en betrouwbare uitvoering, met aandacht voor een naadloze isolatie, een geschikt onderdak en een prima luchtdichtheid. Stedenbouwkundig zijn er zelden of nooit problemen met een hellend dak. Integendeel, meestal wordt deze oplossing aanbevolen. Hellende daken zijn bestand tegen belasting door sneeuw en garanderen een perfecte waterafvoer als ze technisch goed ontworpen en uitgevoerd zijn. Onderhoud en eventuele herstellingswerken zijn tot een minimum herleid. Geen wonder dat kinderen vanzelf een hellend dak tekenen als u ze vraagt om een huisje te schetsen …

    www.koramic.com – Batibouw Brussels Expo, hal 5, stand 309

     





    06-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groene sleutel: 2 nieuwe en 26 hernieuwde labels

     

    Het internationale ecolabel ‘Green Key’/‘Groene Sleutel’, dat milieuvriendelijke toeristische bedrijven onderscheidt, heeft zopas de Brusselse Groene Sleutelhouders van 2014 bekendgemaakt: hotels Silken Berlaymont en Hilton Brussels City veroveren hun eerste Groene Sleutel terwijl 26 andere adressen hun label hernieuwd zien. Bijna 20% van de hotelkamers met Cocof-erkenning en 80% van de capaciteit aan jeugdherbergen in Brussel pronken nu dus met het prestigieuze ecolabel.

    Het label heeft in Brussel nu al ruim 5 jaar voet aan de grond en bewijst zo dat het mogelijk is een meer ecologische werking te bestendigen door continu te verbeteren. Duurzaamheid profileert zich vandaag steeds meer als keuzecriterium binnen het domein van het toerisme. In de context van een extreem concurrentiële markt kan het bezit van een internationaal erkend toeristisch label het verschil maken.

    Groene Sleutel – Green Key in het Engels – is een neutraal en onafhankelijk internationaal ecolabel voor toeristische bedrijven. Het werd in 1994 opgericht en wordt internationaal beheerd door een vzw (de FEE – Foundation for environmental education). Momenteel mogen ruim 2.200 structuren in 45 landen het label voeren. In het Brussels Hoofdstedelijk Gewest wordt de toepassing ervan opgevolgd door de IEW (Fédération Inter-Environnement Wallonie), in samenwerking met diverse partners zoals Toerisme Wallonië-Brussel, visit.brussels, Brussels Hotels Association en Brussels Special Venues.

    Hierna volgt de beschrijving van de 2 verblijfsaccommodaties die het label zopas voor het eerst veroverden en de lijst van de 26 andere die het in 2014 vernieuwd zagen.

    De nieuwe ‘Groene Sleutel’-labels gaan naar: Hotel Silken Berlaymont (Karel de Grotelaan 11-19, 1000 Brussel) en Hilton Brussels City (Karel Rogierplein 20, 1210 Brussel). Hotel Silken Berlaymont, viersterrenhotel in de Europese wijk, veroverde eerder al het label van ecodynamische onderneming en ging daarna resoluut voor de Groene Sleutel. Het hotel voldoet uiteraard aan de dwingende criteria voor de Groene Sleutel en onderscheidt zich voorts door: zijn afvalbeheer, meer bepaald compostering van organisch afval in het hotel, gebruik van dispensers in de douches, vermijden van verpakkingen voor het aanbod op de buffetten en bewustmaking van het cliënteel betreffende de afvalsortering in de kamers; zijn beleid inzake maatschappelijke verantwoordelijkheid, meer bepaald wat betreft toegankelijkheid en samenwerking met een onderneming uit de sociale economie; milieucommunicatie voor klanten (o.a. via de vitrine in het hotel en de ‘Green’-blog); de vele maatregelen met het oog op energiebesparing, gebruik van hernieuwbare energie en een hoog percentage zuinige lampen; de stappen die werden gezet om het cliënteel duurzamere gerechten voor te stellen (seizoensmenu en vele lokale producten) en de ‘groene’ activiteiten die aan het cliënteel worden gesuggereerd: ‘green package’, tochten te voet of met de fiets vanuit het hotel enz.

    Hilton Brussels City, viersterrenhotel in het centrum van Brussel, onderscheidt zich meer bepaald door: zijn beleid inzake maatschappelijke verantwoordelijkheid (bv. het aanbieden van lakens en zeep aan daklozen); zijn energiebeheer (infra-rood-audit, condensatieketels, kaartsysteem om de stroom in de kamers volledig uit te schakelen enz.); het cliënteel kan zijn afval zelf sorteren op de kamer;            het hotelbeleid inzake afvalpreventie (vermijden van wegwerptafellakens en -sets, en van bepaalde individuele verpakkingen bij het ontbijt); gebruik van microvezeldoeken om het verbruik van water en chemische producten te beperken en een aanbod van vegetarische gerechten in het restaurant.

    05-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw Harol

    HAROL zet nieuwigheden in de kijker

    hal 4 - stand 4316

     

    HAROL, Belgisch specialist in rolluiken, zonwering, poorten en buitenleven, laat zich op Batibouw 2015 niet onbetuigd. Een reeks innovatieve nieuwigheden in het hele gamma zorgen voor meer comfort, energie-efficiëntie, veiligheid én design voor de consument. HAROL maakt hiermee opnieuw zijn merkbelofte en leiderschap waar, om zowel binnen als buiten het leven aangenamer te maken met slimme oplossingen. Niet alleen van overheidswege worden er steeds strengere eisen gesteld aan de manier waarop we bouwen en verbouwen. “De trends zijn onmiskenbaar: de consumenten willen meer comfort, minder energie verbruiken, extra veiligheid en dat het hele jaar door”, vat Joris Draelants van HAROL samen. “Wij hebben dan ook ingezet op slimme vernieuwingen in het hele gamma, steeds met een zeer duidelijke focus. Onze ‘THERMO-line’ voor poorten en rolluiken werd speciaal ontwikkeld voor energiebesparing in huis. Met de uitbreidingen in ons gamma ‘Buitenleven’ zetten we verder in op de trend ‘de tuin als verlengstuk van je huis’. ”

    Terugverdiend op 3 jaar: de superisolerende garagepoort. De garage een kille en tochtige plek? Niet noodzakelijk! Wie een ‘inpandige’ garagepoort heeft die aan vervanging toe is of wie gewoon op zoek is naar een nieuwe garagepoort kan bij HAROL kiezen voor de nieuwe SP900 THERMO. De nieuwe SP900 THERMO is een superisolerende en luchtdichte sectionaalpoort. Die maakt van elke garage een berging of speelplaats met een aangenaam klimaat. Ondanks een paneeldikte van amper 40 mm, isoleert de poort tot 25 procent efficiënter, omdat ze tot driemaal luchtdichter is dan andere varianten.

    Joris Draelants: “Bouwen wordt nu eenmaal duurder. Daarom is er nu extra veel vraag naar betaalbare oplossingen die meteen besparen. De SP900 THERMO doet dat met een unieke schuimtechnologie en een dito afwerking – goed voor een hoge luchtdichtheid (klasse 4). Daarvoor ontwikkelden we een methode waarbij we de panelen langs de zijkant verbinden en afdichten. De energie die je zo bespaart zorgt ervoor dat de consument zijn investering in drie jaar terugverdient. Daarna brengt de poort geld op.”

    Nog meer besparing met een aluminium rolluik dat beter isoleert dan pvc. Om energieverlies aan de ramen helemaal uit te sluiten, worden voorzetrolluiken nog steeds als de beste oplossing beschouwd. Joris Draelants: “Traditioneel isoleert pvc beter dan aluminium. Maar de nieuwe ALU42 THERMO lamel heeft een speciale coating met reflecterende aluminiumdeeltjes, waardoor de warmte van binnen wordt teruggekaatst. Zo wordt de luchtlaag tussen het raam en het rolluik continu opgewarmd, als een warm schild of luchtbuffer voor het raam. Kortom, je kan nu ook met de strakke look van aluminium rolluiken je energiefactuur nog extra doen zakken.” Uitstekend rapport voor aluminium – de ∆R-waarde (Delta-R-waarde) drukt de isolatiewaarde van de lamel uit. Hoe hoger de waarde, hoe beter het materiaal isoleert. De ∆R-waarden spreken voor zich: standaard aluminiumlamel = 0.14 m²K/W; standaard pvc-lamel = 0.21 m²K/W; ALU42 THERMO lamel = 0.25 m²K/W.

    Terrasoverkappingen zijn er bij HAROL al langer voor elke stijl en behoefte, maar dé nieuwe blikvanger is de PATIO RAM. Met zijn opvallende gebogen dakstructuur straalt de nieuwe PATIO RAM een nieuwe dynamiek uit, een architecturaal design dat als het ware een integraal deel van de woning wordt. Helemaal in de filosofie om woning en terras in elkaar te laten overlopen.

    Zonwering: strak, sfeervol en trendy. Een dimbare, energiezuinige verlichting verdubbelt het rendement van de zonwering: na zonsondergang is zij dé sfeerschepper. HAROL ontwikkelde een voorgemonteerde ledstrip voor de slanke en erg populaire BX270-knikarmschermen – erg strak dankzij een volledig gesloten kast, zijconsoles in aluminium en een voorlijst met geïntegreerde waterafvoer. De verlichting zit discreet onder de cassette waardoor die altijd bruikbaar is, zowel in open als gesloten toestand. Op het populaire Lx530 knikarmscherm is er ook de mogelijkheid te opteren voor een ingewerkte (of geïntegreerde) LED verlichting.

    Harol is een Belgisch familiebedrijf. De onderneming, opgericht als kleine schrijnwerkerij, groeide uit tot een toonaangevende rolluiken-, zonwering, poorten en buitenleven fabrikant in Europa. Vandaag vinden we Harol terug in het industriepark Webbekom (Diest) op een terrein van maar liefst 120.000 m2. Harol exporteert producten tot ver buiten de landsgrenzen, onder meer naar Nederland, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië en Zweden. De firma stelt zo’n 300 medewerkers tewerk. Samen zorgen zij dagelijks voor de productie van de meest vernieuwende producten. Dankzij een uitgebreid netwerk van specialisten is de klant altijd zeker van een snelle levering en een professionele plaatsing. Harol is ISO 9001-gecertificeerd.





    05-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw Marlux

    Marlux innoveert met modulair muursysteem om je eigen buitenruimte in te richten - Moodul, allesbehalve een saai muurbloempje…

    Moodul, de nieuwste innovatieve toevoeging aan het assortiment van Marlux, laat toe om zelf je buitenruimte in te richten met een persoonlijke toets, net zoals je interieur. Het modulaire muursysteem met handige accessoires is veel meer dan een simpele scheidingswand. Creëer je eigen buitenruimte, zoals Marlux laat zien op Batibouw.

    Marlux koos niet voor niets als baseline Your home, outside. Met Moodul kan je zelf aan de slag en breng je de gezellige warmte van binnen naar buiten. Creatief en innovatief, met alle voordelen én mogelijkheden van beton. Moodul gaat een stap verder dan het simpelweg creëren van een verticale scheidingswand. Met de losse elementen van dit modulaire muursysteem kan je zelf een muur optrekken in de tuin, maar ook eigen creaties als een trap, een bank of een vuurkorf samenstellen. Zo krijg je hoekjes met extra privacy, een groene wand of kan je een grote tuin knusser maken, een keermuur plaatsen…

    Je eigen creaties kan je nog verder personaliseren met functionele bijpassende accessoires zoals ledverlichting, leggers en bloembakjes. Laat je fantasie werken en maak je buitenruimte extra gezellig. Moodul is eigentijds opgevat, een strak muurelement in grijs en zwart dat bij elke stijl past. Het systeem is heel gemakkelijk te gebruiken. De bouwblokken verlijm je met Granulijm en de accessoires kan je bevestigen met een eenvoudig inhaaksysteem.

    Praktische info: Formaat: 60 x 30 x 9 cm - Materiaal: beton - Kleuren: zwart/grijs - Richtverkoopprijs: 8,20 euro/stuk

    Marlux België, met hoofdzetel in Tessenderlo, is als producent van betontegels en sierbestrating een van de belangrijkste spelers binnen het tuinsegment in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Het assortiment biedt een ruime keuze aan kleuren, formaten en afwerkingen en wordt opgedeeld in terrastegels, sierbestrating (klinkers) en tuinafwerking: muurelementen, palissades, traptreden... Marlux maakt deel uit van de Ierse beursgenoteerde holding CRH, internationaal marktleider in bouwmaterialen. www.marlux.be

    MARLUX BATIBOUW 2015: HAL 1, STAND 313





    05-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Galler: warme wafels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met zijn warme wafels, neemt chocolatier Galler ons mee naar zijn kindertijd, naar de tijd toen hij in de patisserie van zijn grootvader verzot was op de geur van warme wafels. Vandaag, zoveel jaren later, blijft de warme wafel voor Jean Galler een favoriet en is het een succesproduct van het merk.

    De warme wafel van Galler bestaat in drie versies. De chocoladeliefhebber zal ongetwijfeld opteren voor de wafel met chocoladevulling, de fans van noten komen aan hun trekken met de pralinévulling en voor de avontuurlijke zoetekauw, is de wafel met framboosvulling een must.

    Jean Galler raadt aan om de wafel warm te eten in de boetiek of om ze gedurende 1 minuut op te warmen in de broodrooster (2 minuten indien ze uit de frigo komt). De wafels zijn te koop in de boetieks van Galler en kosten 2,80€/stuk.

    04-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw Knauf insulation

    Acoustiwall, innovatieve isolatieplaat voor woningscheidende muren

    Knauf Insulation lanceert Acoustiwall, de eerste harde isolatieplaat voor aangrenzende woningen met de innovatieve ECOSE® Technology, waarmee Knauf 5 jaar geleden op de markt kwam. Deze nieuwe thermische en akoestische isolatieplaat combineert een uiterst duurzame samenstelling met hoog wooncomfort en wordt verwerkt tussen gemene muren in metselwerk.

    De Acoustiwall plaat van Knauf Insulation is speciaal ontworpen om de luchtgeluidsisolatie tussen rijwoningen en aangrenzende appartementen te verbeteren. Zo zorgt de Acoustiwall plaat bij woningscheidende wanden of gemene muren dankzij een uitstekend absorberend vermogen voor een superieure thermische (l = 0,032 W/m.K) en akoestische isolatie (volgens NBN S 01-400-1 akoestische criteria voor woongebouwen).

    Als onbeklede, harde isolatieplaat vervaardigd uit glaswol, wordt de Acoustiwall geplaatst tussen de twee spouwbladen van een dubbele constructie in metselwerk om de spouwresonanties te beperken. Met platen van 20 – 30 – 40 en 50 mm dik komt Acoustiwall in aanmerking voor de meest gebruikelijke spouwdiktes. De minerale glaswol met ECOSE Technology biedt alle eigenschappen voor een hoog wooncomfort: onbrandbaar, vormvast, waterafstotend, niet-hygroscopisch, niet-capillair en geen voedingsbodem voor ongedierte en schimmels.

    Duurzaamheid: Minerale glaswol van Knauf Insulation wordt geproduceerd met ECOSE Technology. Dit bindmiddel, gepatenteerd door Knauf Insulation, bevat geen formaldehyde, geen fenol, geen acrylaten en is afgeleid van plantaardige grondstoffen in plaats van petrochemische derivaten. De minerale glaswol van Knauf Insulation met ECOSE Technology wordt vervaardigd uit 80% gerecycleerd glas.

    Eurofins Indoor Air Comfort GOLD Label: Knauf Insulation minerale glaswol met ECOSE Technology werd in 2010 bekroond met het Eurofins Indoor Air Comfort GOLD Label. Dit betekent dat de glaswolproducten van Knauf Insulation voldoen aan de strengste internationale binnenluchtkwaliteitseisen (VOS emissie).

    www.ecosetechnology.be





    04-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw Climatrix
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Climatrix lanceert Speetile wandverwarming met leem

     

    Climatrix, expert in klimaatsystemen, introduceert de Speetile wandverwarming op de Belgische markt tijdens Batibouw 2015. Meer nog, de Limburgse firma bedacht een systeem om dit innovatieve verwarmingsysteem te combineren met de voordelen van leem.

    Wat is Speetile? Speetile is een revolutionair montagesysteem voor plafond-en wandverwarming. Het systeem bestaat uit kunststofmatten die eenvoudig en snel op de muur of op het plafond kunnen worden bevestigd en nauwelijks afval achterlaten. Climatrix gaat nog een stap verder en wil deze technologie combineren met de voordelen van leem in een nieuwbouw of verbouwing. Daarom leem!

    Climatrix onderzocht de karakteristieken van leem in combinatie met hun verwarmingsystemen en de resultaten waren overtuigend. Zo vergeleken ze het opwarm-en afkoelgedrag van de Speetile met leem, met die van Speetile met vloerchape en een Climatrix metal paneel en de Climatrix slim met gyproc. De thermodynamische resultaten met leem waren verbluffend: de Speetile met leem warmde als tweede snelste op na de Climatrix met metaal, maar was bij stabilisatie na 30 minuten wel nog 1.5K hoger dan de Climatrix Slim. Ook bleef de Speetile met leem in die 30 minuten hoger dan die met vloerchape en gyproc. Na dertig minuten was het echter de vloerchape die de warmte behield.

    Naast deze mooie thermodynamische resultaten, openen leembouwstoffen nog andere nieuwe perspectieven voor architecten en vaklui. Leem is 100 % natuurlijk, bevat geen verontreinigende stoffen, neutraliseert bestraling én is ideaal tegen allergieën. Omdat ze vochtigheid reguleren en dampen opnemen, dragen ze bij tot een gezond en aangenaam woonklimaat.

    Climatrix combineert het beste van beide werelden. Speetile van Climatrix brengt al deze voordelen naar België. Waar normaal steeds riet nodig is om leem aan de muur te laten hechten, is dat bij het Speetile systeem niet meer nodig. De oppervlaktestructuur van de kunststofmatten is op zichzelf gebruiksklaar om leem aan te brengen, wat installatie vereenvoudigd. Met het Speetile systeem van Climatrix verwarm je je huis voortaan op een klimaatsvriendelijke én natuurlijke manier. Het verwarmen gebeurt immers via straling. De werking is te vergelijken met die van de zon en heeft verschillende voordelen.

    Stralingswarmte zal immers niet stijgen en zal dus met een minder hoge temperatuur dezelfde gevoelstemperatuur verkrijgen. Hierdoor brengt het klimaatsysteem een energiebesparing teweeg en is het een duurzame oplossing. Bovendien is Speetile verwarming onzichtbaar en neemt het geen ruimte in. Indien men iets wenst te monteren biedt Climatrix thermische folie aan om de buizen te localiseren.

    www.climatrix.be Batibouw:hal12, stand204

    04-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen ticket voor Boom?

    Dan maar genieten onder een palmboom.

     

    Neckermann leeft mee met de vele Belgen die naast een ticket grepen voor Tomorrowland in Boom. Zoals verwacht, waren alle tickets die exclusief bestemd waren voor de Belgische markt in geen tijd uitverkocht. Neckermann feliciteert Tomorrowland met dat fantastische succes. Maar het is natuurlijk wel een koude douche voor de vele jongeren die nu het dancefestival uit hun zomeragenda moeten schrappen. Neckermann biedt hen daarom extra korting op trips naar hippe feestbestemmingen met afreis tijdens het Tomorrowlandweekend.

    Neckermann hoopt dat teleurgestelde Tomorrowland-fans niet bij de pakken blijven neerzitten. En komt met een plan B zodat ze alsnog het beste uit hun zomer kunnen halen: feestvakanties op hippe party-bestemmingen in Europa. Neckermann biedt korting op feesttrips met afreis op 24, 25 of 26 juli 2015, de data waarop Tomorrowland plaatsvindt.

    Er is keuze uit 12 hippe Europese feestbestemmingen in onder meer Spanje, Griekenland, Turkije, Malta, Hongarije en Bulgarije. 's Nachts stevig uit de bol gaan in de bruisende uitgaanscentra van bijvoorbeeld Barcelona, Gran Canaria, Chersonissos of Bodrum en dan overdag nagenieten met zon, zee en strand. Kortom: er is absoluut leven buiten Boom!

    De verlaagde prijzen en de bijhorende feestbestemmingen zijn gebundeld op de speciale party-website: www.neckermann.be/feestbestemmingen. Geïnteresseerde fuifbeesten vinden daar ook nuttige info over clubs, uitgaanbuurten, festivals en andere places-to-be op de geselecteerde bestemmingen zodat ze voor de volle 100% van hun trip kunnen genieten.

    Boeken kan via www.neckermann.be, via de vakantielijn 070 233 906 en in alle vakantiewinkels van Neckermann.

    03-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!