Inhoud blog
  • Jung kleurt met gelijkheid
  • Idroattiva+
  • Tulpentijd in Flevoland
  • Slaaptoerizzzzzzme in je eigen slaapkamer
  • Good Gorl blush elixir
  • Van zonnige lentedag tot fancy avondfeest
  • Sunny Cars innoveert
  • Designer outlets: Een lente met nieuwe collectie
  • DIY met Jung en MattoBoard
  • Marie's Corner
  • Bristol Mode to bright up your day
  • Mikado, developed by Vitra in Zwitserland
  • Jack & Jones
  • Doorkijker
  • Veritas retro club
  • Peace and love (voor stoffen):
  • Anita's Care SS24
  • Aloha Arte bottelt het paradijs
  • Camille brengt nieuwe 'Magie'-kledingscollectie uit met JBC
  • Het exterieur ontwaakt
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    14-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lancering Nederlands label 'Transnatural' tijdens Design september

    ‘Dutch Reflections’

     

    Tijdens Design September, presenteert Transnatural met zijn kunst en design collectie een eerste exhibitie in België ‘Dutch Reflections’ genaamd. Deze zal plaatsvinden in de nieuwe conceptstore Living Room, in het Europese hart van Brussel. De tentoonstelling omvat onder andere handgemaakte geoxideerde spiegels, lampen met ingebouwde lichtgevende pigmenten en stoelen gemaakt van houtschuim.

    Transnatural is een Nederlands label, gestart in 2012, met een unieke collectie waarin natuur en technologie samen komen. Kunst, interieur en exterieur design maken deel uit van de collectie en heeft een uitzonderlijke esthetiek door het gebruik van innovatieve materialen. De designers besteden heel veel aandacht aan nieuwe alternatieve energieën en materialen. Transnatural onderzoekt manieren waarop leefruimtes kunnen geherdefinieerd worden zodat mensen, natuur en technologie elkaar kunnen aanvullen en verrijken.

    Na een showcase op het Salone del Mobile in Milan in April, lanceert Transnatural nu voor de eerste keer zijn collectie met een exhibitie ‘Dutch Reflections’ in België tijdens Design September Brussels en dit in de Living Room, design & eatery. Een nieuwe conceptstore in het Europese hart van Brussel waar op een originele manier design gecombineerd wordt met een biologisch restaurant. In een huiselijke sfeer kan je genieten van dagelijks vers gemaakte gerechten door foodies Delphine en Mariko. De conceptstore fungeert ook als galerij om het werk van jonge nieuwe designers te promoten.

    Alle stukken in de collectie zijn gemaakt door - en in samenwerking met artiesten en designers, waaronder Gionatto Gatto, Mike Thompson, Lex Pott, David Derksen, Merel Karhof, Arnout Meijer, Jolan van der Wiel, Marjan van Aubel, James Shaw, Tim van Cromvoirt en Maurizio Montalti. Nu ‘arts & crafts’ het centrale thema is van de 10de editie van Design September is dit het perfecte moment om dit kunst en design merk te lanceren in België.

    Exhibitie ‘Dutch Reflections’ met gratis toegang van 10 September tem 30 September 2015.

    Open maandag tot vrijdag van 08:00-18:00 en zaterdag van 10:00-18:00 in Living Room, Place Jean Rey 8 - 1040 Brussels (recht tegenover Aloft Hotel – metro Schumann).

    Living Room is de eerste winkel in België waar het Transnatural label te koop zal zijn. Vanaf oktober 2015 start de verdere distributie in België door lokale agente Margot Muys, in diverse premium design winkels, galerijen en architecten studio’s.





    14-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seabourn onthult ' The Grand Salon' aan boord van nieuwe Seabourn Encore

    Luxe cruiserederij Seabourn licht weer een tipje van de sluier op met de onthulling van ‘The Grand Salon’ aan boord van het nieuwe Seabourn Encore. Het nieuwe ultra-luxe schip wordt momenteel gebouwd en zal in december 2016 in de vaart worden genomen. Topdesigner Adam D. Tihany, die het gehele interieur van Seabourn Encore voor zijn rekening neemt, heeft ‘The Grand Salon’ speciaal ontworpen voor op maat gemaakte shows door ervaren entertainers, culturele producties en interessante gastsprekers van het populaire ‘Seabourn Conversations’ programma.

    Elegant en uitnodigend moet de nieuwe salon worden. Het theater krijgt een intiem karakter met draaibare stoelen die in cabaret opstelling zijn geplaatst, zodat gasten dicht bij het podium zitten. Voor het plafond is een speciaal lichtplan ontworpen dat een warme sfeer creëert. Achter in het theater komt een grote bar waarvandaan gasten worden bediend. ‘The Grand Salon’ komt op dek zes en is bereikbaar via de hoofdtrap.

    "Het bieden van boeiend en interessant entertainment is een kenmerk van Seabourn’s aanbod. ‘The Grand Salon’ wordt de beste plek om te genieten van ons gevarieerde entertainment programma aan boord van 's werelds mooiste ultra-luxe schip," aldus John Delaney, Senior Vice president Marketing & Sales bij Seabourn.

    Net zoals Seabourn Encore zelf, zal de programmering van ‘The Grand Salon’ constant in beweging zijn. Gasten zijn de hele dag welkom om aan te sluiten bij de vele verschillende voorstellingen. Overdag en sporadisch na het diner zal de lounge worden gebruikt voor lezingen, kookdemonstraties, komedie, klassieke recitals en nog veel meer. Gedurende de avonden kunnen gasten ‘dancing before dinner’, en na het diner worden vocale-, cabaret- en vele andere voorstellingen geprogrammeerd.

    De cruisemaatschappij heeft speciaal voor Seabourn Encore een nieuwe microsite ontwikkeld: http://encore.seabourn.com. Alle details, het allerlaatste nieuws, beeldmateriaal en zelfs een aftelklok met ‘Sunsets until launch’ zijn er te vinden. Zo krijgen gasten een kijkje achter de schermen van het schitterende nieuwe luxeschip van Seabourn.

     

     

    13-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EXKi zet in september de sperziebonen centraal

    EXKi breekt met de regels van het traditionele snelrestaurant door versbereide en natuurlijke producten aan te bieden om ter plaatse te eten of mee te nemen. De kaart biedt een ruime keuze aan gezonde en evenwichtige gerechten op basis van verse en natuurlijke producten van de beste kwaliteit. Elke maand zet EXKi een seizoensgroente in de kijker en creëert hiermee enkele originele gerechten. In september staat de sperziebonen centraal.

    Dit is dé "gezonde groente" bij uitstek! Bonen zijn bijzonder caloriearm (ze bevatten 90% water) en ze behoren tot de eiwitrijkste groenten. Ze bevatten ook heel wat vitamine E en C (zeer doeltreffende antioxidanten ter bescherming van het hoornvlies en de huid) en provitamine A. Noteer ook het uitstekende gehalte aan vitamine B9 dat noodzakelijk is voor de groei en de vermenigvuldiging van cellen. Bonen zorgen voor grote hoeveelheden anorganische zouten, zoals kalium, calcium en magnesium. Ze bevatten eveneens veel sporenelementen, zoals mangaan, zink, koper en selenium. Ten slotte bevatten bonen ook heel wat vezels (meer dan 3 g op 100 g), die een goede darmtransit bevorderen.

    EXKi stelt in september volgende sperziebonenrecepten voor in zijn restaurants: een kleine salade : Witte bio-bonen, rode paprika, erwten...; een warm gerecht: MSC kabeljauw, bio witte bonen, venkel; een trio salade : Krielaardappeltjes, bio-prinsessenbonen, gepocheerd bio-ei, dragon emulsie en een soep.

    EXKi onthult nog een heerlijk recept op basis van venkel om zelf te bereiden: Salade van sperziebonen. Probeer het zeker uit!

    Salade van sperziebonen: in samenwerking met Béatrice Vigot-Lagandré voor EXKi

    Voor 4 personen: voorbereiding: 15 min - kooktijd: 10 min

    Ingrediënten: 300 g sperziebonen, 1 klein blikje maïs, 1 bakje kerstomaten, 1 soeplepel pijnboompitten, 1 soeplepel azijn, 1 soeplepel koolzaadolie, 1 soeplepel olijfolie, enkele blaadjes basilicum en peper en zout

    Verwijder de steeltjes en was de bonen. laat ze gedurende een tiental minuten stomen (ze moeten beetgaar blijven). Laat afkoelen. Laat de maïs uitlekken. Spoel de kerstomaten en snij ze doormidden. Giet de azijn in een kom en kruid met peper en zout. Klop op samen met de olijf- en koolzaadolie. Voeg er de maïs, bonen en kerstomaten aan toe en meng alles. Rooster lichtjes de pijnboompitten in een kleine pan zonder vetstof en strooi ze over de salade; voeg er de fijngesneden basilicum aan toe en dien onmiddellijk op. Variante: Voeg er een paar plakjes parmaham aan toe.

    12-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palm Hop select nodigt je uit in haar hopveld

    Gastronomisch, exclusief, uniek & slechts 2 dagen open: Ladies’ hopnight op 21/8/15 en Hopnight op 22/8/15 & daarenboven gaan we opnieuw samen hop plukken voor PALM Hop Select op 30/8/15 !

    Ladies’ Hopnight: Op 21 augustus nodigt PALM Hop Select bier-minnende vrouwen uit!

    Sofie Van Rafelghem noemt hen ‘witte wijn wijven’; vrouwen die in het uitgansleven steevast voor een glas wijn kiezen in de plaats van voor een degustatiebier van Belgische bodem. Initiatieven als ‘Fier op ons Bier’ worden genomen om onze weg terug te vinden naar die Belgische trots. PALM Belgian Craft Brewers draagt deze zomer haar steentje bij door het hopveld op 21 augustus te reserveren voor de bierminnende vrouwen!

    Wat kunnen de dames van zo’n ladies’ hopnight verwachten? Een heerlijke tafel met beer en foodpairings, tekst en uitleg door bier sommelière Sofie Van Rafelghem zelf, in een idyllisch kader van hop. Je kan je tafel reserveren via www.palmhopselect.be, een plaatsje kost 45€ (all-in) per persoon. Er zijn maar 40 plaatsjes dus wees er snel bij!

    Hopnight: Op 22 augustus nodigt PALM Hop Select je uit op het hopveld

    Een week voordat de hop op het PALM Hop Select hopveld geplukt wordt, nodigt PALM je uit om in een weelderig hopkader te komen dineren. Denk aan lekker tafelen, denk aan veel informatie over hop en bier gegeven door zytholoog, auteur én brouwer Jef Van den Steen, denk aan een gezellige avond met vrienden. Je kan je tafel reserveren via www.palmhopselect.be, een plaatsje kost 45€ (all-in) per persoon. Er zijn maar 40 plaatsjes dus wees er snel bij!

    Hoppluk: Op 30 augustus plukken we samen met jou de hop voor PALM Hop Select

    Palm sluit de hopweek af met het plukken van de hop tijdens het PALM Hop Select Hopfeest op 30 augustus. Naar traditie plukken we de hop samen met onze consumenten, die we die dag ook verwennen met een lunch en enkele consumpties. Meeplukken is meegenieten van het bier, van het vakmanschap van de hopmeester, van brouwmeesterschap. Inschrijvingen hoppluk via www.palmhopselect.be. Er wordt die dag ook gefietst, gewandeld, brouwerijbezoeken georganiseerd, geproefd etc. Niet-plukkers zijn zeker ook welkom! De hoppluk is ook een attractie voor diegenen die niet actief zullen deelnemen aan de pluk! In samenwerking met Kiwanis Londerzeel en ten voordele van Londerzeelse jeugdbewegingen staan tal van activiteiten op het programma. De fietsliefhebbers kunnen deelnemen aan een ‘mountainbiketocht’ van 35 km of 50 km, een ’toertocht’ van 60 km of 100 km en er is ook nog een recreatieve ‘familietocht’ van 26 km. Wandelaars komen aan hun trekken tijdens de ‘familie wandeltocht’ van circa 9 km. In de feesttent wordt varkensragout met PALM Hop Select, bereid volgens een recept van topchef Viki Geunes van het twee sterrenrestaurant ’t Zilte in Antwerpen, geserveerd. Ook Brouwerij DE HOORN opgestart in 2014 en gekend van haar bieren CORNET en ARTHUR’S LEGACY zet de deuren open ! De bezoekers worden tevens uitgenodigd om een kijkje te gaan nemen in Stoeterij Diepensteyn, bekend om de vermaarde vosse trekpaarden.

    Wist je dat ?

    … hoe meer hop een bier bevat, hoe frisser en dorstlessender het smaakt en hoe beter het je palet reinigt? De PALM Hop Select wordt een derde maal gehopt met hop uit de eigen hoptuin van de brouwerij.

    … PALM Hop Select een hogegistingsbier is, fruitig en bitterzacht door het gebruik van eigen geteelde hop – Hallertau Mittelfrüh - in de derde hopfase. De hergisting op fles geeft het bier extra pareling.

    … PALM Belgian Craft Brewers focust op ambachtelijke, authentieke bieren en het bredere, historische verhaal achter het product. Met de brouwerijen Palm, De Hoorn, Rodenbach, De Gouden Boom en Boon is ze de enige brouwerij die de vier authentieke gistingswijzen hanteert.

    … PALM een eigen hopveld heeft ? In oktober 2011 plantte Brouwerij PALM, in haar eigen hoptuin, 800 hopplanten. Het hopveld is 35 are groot, de hopplanten zijn van de Hallertau Mittelfrüh variëteit, deze planten brengen een 3.000-tal hopranken voort. In 2012, werd de eerste oogst binnengehaald. Met deze eigen geteelde hop creëerden de PALM-brouwers PALM Hop Select (*), een complex maar gebalanceerd degustatiebier. Dit jaar wordt de hop voor de derde keer met zo’n 550 consumenten geplukt ! Later op het jaar worden deze hopplukkers uitgenodigd om getuige te zijn van het brouwen van de PALM Hop Select en nadien om het resultaat - het afgewerkte bier - te komen proeven. Geïnteresseerde plukkers worden gevraagd zich vooraf via www.palmhopselect.be registreren.

    Voor de creatie van PALM Hop Select gingen de brouwers niet over één nacht ijs. Dit mooi gebalanceerde degustatiebier ondergaat een hopping in 3 fasen. Traditioneel voegen de brouwers een eerste maal hop toe in de kookketel van de brouwzaal. In deze fase wordt de karakteristieke bitterheid gevormd. In een tweede fase komt de Hallertau Mittelfrüh in beeld, een variëteit met een zeer fijn hoppig en lichtgroen aroma. Deze hop wordt op het einde van het kookproces toegevoegd. In het brouwersjargon heet deze fase ‘late hopping’. Hier blijft het niet bij, want het bier krijgt ook nog een ‘finishing touch’! Op het einde van de hoofdgisting ondergaat het nog een laatste hopgave. Tijdens deze fase, ‘dry hopping’ genaamd, wordt de eigen geteelde Hallertau Mittelfrüh gebruikt. PALM Hop Select is een complex maar gebalanceerd degustatiebier met een alcoholvolume van 6% vol./alc. Om het hopkarakter optimaal te behouden en om het bier extra te laten parelen, hebben de brouwmeesters ervoor gekozen om het bier te laten hergisten op fles. De rijkelijke hopdosering en de hergisting zorgen voor een goede doordrinkbaarheid, een prima verteerbaarheid, een schitterende schuimkraag én daarbovenop een uitstekende bewaring.







    11-08-2015 om 09:23 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwigheden winterseizoen Van Thorens

    Val Thorens : winterseizoen 2015-2016 – 21november 2015 – 8 mei 2016

     

    Blik op de belangrijkste nieuwsjes van Val Thorens, gekozen tot beste skiresort van de wereld in 1013 en 2015.

    Le Pashmina: nieuw 5-sterrenhotel in de bergen

    Het vierde 5-sterrenhotel van Val Thorens, Le Pashmina, is ontworpen als een luxe berghotel door de familie Gorini en biedt gasten een bijzondere ervaring. Vader en zoon behoren tot de pioniers van Val Thorens met een passie voor de bergen en het hotel weerspiegelt hun liefde voor open ruimtes, licht en gastvrijheid.

    NIEUW : de ‘‘Iglo-Pod’’ : Deze ronde koepel op het dak van het hotel, volledig gemeubileerd en voorzien van verwarming, biedt een vrij uitzicht op de hemel en de unieke mogelijkheid om onder de sterren te slapen. IGLO-POD : een unieke ervaring in de Franse Alpen

    Faciliteiten : 42 kamers en suites van 36 tot 70 m2 en 8 ‘Cosy Homes’ van 60 tot 155 m2 – 2 driekamer appartementen in een bergchalet dat verbonden is met het hotel - een spa van 400 m2 van Occitane. De 2 restaurants van het hotel ‘Les Explorateurs’ en ‘Le Base Camp’ bieden gastronomische gerechten bereid door de chefkoks Romuald Fassenet (onderscheiding voor beste ambachtsman van Frankrijk) en Josselin Jeanblanc. www.hotelpashmina.com

    Het nieuwe 5* berghotel Le Pashima heeft twee restaurants : ‘‘Les Explorateurs’’ en ‘‘le Base Camp’’ met de chefkok Romuald Fassenet, beste ambachtsman van Frankrijk, die de menus samenstelt, en de chefkok Josselin Jeanblanc in de keuken, welke garant staan voor kookkunsten op hoogte, met nieuwe heerlijke gerechten om te ontdekken.

    SKI UITRUSTING AAN HUIS GELEVERD

    De sneeuw conciërge, Cameron Robb, oorspronkelijk uit Schotland, biedt een exclusieve service waarmee skimateriaal thuis geleverd wordt : skis, schoenen, stokken…maar ook accessoires, caps, sokken, spikes, etc. U bestelt online via de site van United Ski Delivery, vervolgens worden de details telefonisch afgestemd (instellingen van het materiaal, type schoenen en skl’s etc). Wanneer de eerste set schoenen niet bevalt wordt gratis een tweede set aangeboden. Cameron heeft hart voor zijn klanten en staat altijd klaar in geval van problemen, van 07 :00 tot 21 :00 gedurende de week en van 07 :00 tot middernacht in het weekend. Wanneer het nodig is komt hij zelfs naar de piste ! www.united-ski-delivery.com

    RESTAURANT L’EPICURIEN KRIJGT ZIJN EERSTE MICHELIN STER

    Jérémy Gillon, oorspronkelijk afkomstig uit Normandië brengt zijn winters door in Val Thorens en de zomers in Singapore. Deze afstand vormt de inspiratie voor zijn innovatieve en kwalitatief hoogwaardige gerechten. Jérémy stuurt tevens de keukens aan van de restaurants van Montana en Chaudron in Val Thorens. Hij werkt samen met talrijke lokale producenten en boeren welke hij graag hun producten laat voorstellen tijdens het culinaire evenement ‘’ De Woensdagen van Montana ‘’ . www.restaurantmontana.fr

    HET NIEUWE RECEPTENBOEK ‘HET WILDE GERECHT’ VAN JEAN SULPICE

    Jean Sulpice is een pionier wat betreft gastronomie op grote hoogte. Deze chefkok, welke onderscheiden is met 2 sterren, is vooral een vertegenwoordiger van zijn eigen streek. Zijn kindertijd, zijn wandeltochten, zijn anekdotes en zijn ontmoetingen met mensen…Jean Sulpice brengt het allemaal tot leven door zijn kookkunsten.

    Zijn nieuwe boek ‘‘l’Asiette Sauvage’’ (het Wilde Gerecht) is het verhaal over een ontmoeting met plantenverzamelaar Stéphane Meyer over de passie voor de natuur. Twee experts bundelen hun krachten en laten u een ongelooflijk palet aan smaken en geuren ontdekken…. Tartaar van wortels en duizendblad, tempura van bloemen van de schorseneer, tartiflette met karwij, acacia madeleine cakes… 45 originele recepten die iedereen kan proberen. Ontdek de kruiden en bloemen uit uw omgeving en laat ze een plek vinden op uw bord. Een poëtische en hedendaagse culinaire rondreis tot leven gebracht met foto’s van Franck Juery.

    INFORMATIE : +33 (0)4 79 40 00 71 / www.jeansulpice.com - 220 PAGINA’S / PUBLICATIEDATUM : 29 october 2015 / Prijs : 45 € / Uitgegeven door Cherche-Midi

    IJSRIJDEN -LEER DE JUISTE REFLEXEN

    Als aanvulling op het vrijetijdsaanbod en de rijschool, worden door het Alain Prost circuit nieuwe educatieve activiteiten ontwikkeld. Chauffeurs van alle niveaus kunnen zich hier met hun voertuig op het ijs begeven om nieuwe technieken te leren op het gebied van veiligheid en voertuigbeheersing. Sessies van 90 minuten : introductie, basiskennis, remmen, ontwijken, noodsituaties… PRIJS : vanaf 200 € (30 minuten theorie en 30 minuten praktijk)

    Exclusieve VIP activiteit : Gebruik van een echte Andros Trophy wedstrijdauto, met een technische ploeg van de Saintéloc Racing (winnaar van de Andros Trophy in 2015) welke de chauffeurs begeleidt en instructies geeft. INFORMATIE : +33(0)6 74 78 25 13 - www.icedrivingacademy.com

    DE FIGHT SKI CLUB : COMMUNITY, WEBSERIE EN UITDAGING

    Of u nu amateur of expert bent, iedereen kan meedoen aan de Fight Ski Club, een community van skiërs die is ontstaan rondom Frédéric Chapuis uit Val Thorens, die de originele spirit van skicross doet herleven : maak plezier samen met uw vrienden !

    Alles is gebaseerd rondom de nieuwe webserie ‘Fight Ski Club’ met als helden Jean-Frédéric Chapuis en zijn vrienden Arnaud Bovolenta, Bastien Midol en Youri Duplessis-Kergomard (lancering herfst 2015). De Fight Ski Club, geïnspireerd en verteld door Olympisch kampioen Jean-Frédéric Chapuis, is echter meer dan een webserie : Het is een gemeenschappelijk avontuur waar skicross een lifestyle is, en waar spel, competitie en anti-conformisme centraal staan.

    Van fictie tot werkelijkheid : Jean-Frédéric Chapuis biedt alle fans van skicross de mogelijkheid om zich bij de Fight Ski Club aan te sluiten. Om het gewilde codewoord voor toegang te krijgen moet men zich op de skicross piste, welke uitgerust is met een timer en een videorecorder, meten met de kampioen. Deze activiteit wordt een keer per week door de Sports Club georganiseerd en is toegankelijk voor iedereen. INFORMATIE : +33(0)4 79 00 01 08 / www.valthoclub.com

    EEN NIEUWE RODE PISTE

    De rode piste van la Chasse ligt in het gebied Plein Sud, in het verlengde van Pluviomètre tot aan de boulevard Cumin. Deze nieuwe piste biedt mogelijkheden voor nieuwe routes in het skigebied en verbetert de doorstroming. Skiërs hebben nu ook de mogelijkheid om een heerlijke pauze in te lassen bij het alpine chalet en restaurant Chez Pépé Nicolas, welke vanaf nu bereikbaar is op de skis.

    APOTHEOSE DAGEN : LENTE 2016

    De Apotheose dagen zijn het niet te missen lenteski evenement geworden voor veel skiliefhebbers, waaronder ook gezinnen met kinderen maar ook vakantiegangers die zelf niet skiën. Iedereen komt bij elkaar op 2300 m hoogte om samen onvergetelijke momenten in een gezellige sfeer te beleven. Op het programma staan : 3 skidagen, feesten, een animatieprogramme, spektakels en presentaties van nieuwe activiteiten. Nieuw : Tijdens deze 4e editie zijn alle activiteiten en animaties gratis !









    09-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pineau des Charentes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Pineau des charentes so city

     

    Gastronomische escapade & 28e Kelnerwedloop Jubelpark • Brussel Zondag 20 september 2015

    Op zondag 20 september 2015 vormt het Brusselse Jubelpark het decor voor Pineau des Charentes So City, het traditionele stadsfeest in het najaar. Op het programma: een gastronomisch terras, proeven van Pineau des Charentes en typische gerechten uit de streek, gezinsanimatie en als afsluiter de befaamde kelnerwedloop.

    Ook dit jaar zullen we ons nog even met vakantie wanen in het Jubelpark, waar de 28e editie plaatsvindt van de Pineau des Charentes Trofee, de befaamde kelnerwedloop. Nieuw in 2015 is dat het traditionele feest van Pineau des Charentes start om 10 uur op zondagochtend. Alle festiviteiten vallen nu immers samen op één datum, die van de autoloze zondag. De gedroomde kans om in Brussel een wandeling of fietstocht te maken en in het Jubelpark even halt te houden voor een hapje en een drankje.

    De Charente-markt verenigt talrijke producenten van Pineau des Charentes, die u elk op hun manier laten proeven van deze subtiele combinatie van cognac en druivensap in de witte, rode of rosé Pineau des Charentes. Daarnaast kunnen de fijnproevers genieten van een selectie van streekproducten die de Pineau des Charentes op een subtiele manier vergezellen: eendenlever, oesters, geitenkaas, ambachtelijke vinaigrettes en kruiden,...

    De So City Loungebar wordt dan weer de place-to-be om nieuwe ideeën op te doen voor het degusteren van een Pineau des Charentes, ‘on ice’ of in een cocktail. Het startschot voor de kelnerwedloop wordt gegeven om 16 uur. Professionele kelners en amateurs strijden om de 28e Trofee op een nieuw parcours van 2,5 km, waarbij zij met één hand een plateau dragen waarop 3 glazen Pineau en een fles staan. Degene die het snelst de finish bereikt en de minste drank morst, zal tot winnaar worden uitgeroepen. De dag wordt om 18 uur afgesloten met de prijsuitreiking.

    Afspraak dus op zondag 20 september om van de lekkernijen uit de Charentestreek te smullen en het talent van de kelners te bewonderen, die zich met hun dienblad als echte atleten ontpoppen op het prachtige terras van het Jubelpark. Ober, een Pineau graag! En geen fooi, de toegang is gratis...

    PINEAU DES CHARENTES SO CITY 2015 • Jubelpark • Brussel (Metro Mérode)

    08-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    06-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nayestones wintercollectie - In de ogen/Mecanic

    Voor de winter 2015 tekent Natalie Schayes juwelen met vele facetten, die de veelzijdigheid van een moderne vrouw weergeven. Ze speelt luchtig met mannelijke en vrouwelijke codes.

    In de ogen

    Als beschermend symbool, verleidingstroef of spiegel van de ziel, zijn de ogen veel betekenend. In combinatie met een zoetwaterparel gebruikt Nayestones deze symboliek op haar manier, zuiver en tijdloos. De hoofdcreatie van deze collectie zijn de hanger met ketting, de gouden ring 18K, de oorringen en de asymmetrische sautoir met hanger aan de ketting. Deze sautoir is in de lengte bezet met parels en ruwe diamanten, terwijl aan de hanger in de vorm van een oog een zoetwaterparel prijkt.

    De ring "Perle Solitaire" stelt een oog voor: twee vingers worden met een 18K gouden draad verbonden, terwijl een parel tussen middel-en ringvinger rust. Dit juweel krijgt een bijzondere betekenis wanneer blijkt, dat de ontwerpster het creëerde, toen ze haar eerste kindje verwachtte. De verbinding van twee vingers symboliseert de ouders. De parel die zachtjes in de Venusholte rust, roept de zuiverheid van het toekomende kindje op.

    Mecanic

    De collectie "Mecanic" is bedoeld voor beide geslachten. Ze biedt zowel mannelijke stukken (manchetten en manchetknopen) als vrouwelijke juwelen (oorbellen, collier en ring). Met als inspiratiebron de mechanische wereld, wordt de collectie verzacht door het bezetten halfedelstenen zoals bergkristal of onyx. Uit zilver 925 krijgen sommige stukken een zwarte kleur door oxidatie die hen een zekere "look" verlenen. "Mecanic" past uitstekend bij de stijl van de ontwerpster. Deze munt uit in het verwerken van geometrische vormen tot juwelen. Eens te meer, spelen de creaties van Nayestones met mannelijke en vrouwelijke codes en combineren strakke geometrische lijnen met zachte sensuele rondingen. Dit is kenmerkend voor Natalie Shayes, het maakt deel uit van haar persoonlijkheid, waar een zekere nauwkeurigheid afwisselt met droom, zachtheid en vrouwelijkheid.

    www.nayestones.com







    06-08-2015 om 08:34 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haast en spoed, smaakt dubbelzo goed!

    Win tijd en serveer smakelijke gerechten met de snelkookpan van Demeyere

    De avondspits thuis vlot doorstaan? Met de snelkookpan van Demeyere! Zo zet je snel lekkere en gezonde gerechten op tafel, boordevol smaak en energie. De hogedrukpan van Demeyere combineert dan ook grootmoeders goede ideeën met de slimme technologie van vandaag.

    In een snelkookpan kook je onder druk, waarbij het deksel zich hermetisch sluit en de druk wordt opgebouwd. Start op hoog vuur en als de stoom sissend uit het ventiel komt, zet je het vuur lager. Het resultaat? Een intense smaak met optimaal behoud van kleur, vitamines en mineralen. En uiteraard win je tijd (tot 70% minder kooktijd) en bespaar je energie, doordat je minder lang en op een lagere stand kookt.

    De snelkookpannen van Demeyere zijn uitgerust met de laatste technologie voor optimaal gebruiksgemak en een dubbele veiligheid. Zo zorgt de geleidende sandwichbodem voor een perfecte warmteverdeling – op alle vuren, ook inductie – en behouden de dikke roestvrijstalen wanden de warmte. De kunststof handgrepen blijven koel en het automatische sluitsysteem van het deksel voorkomt openen onder druk. Naast de maataanduiding aan de binnenkant heeft de pan ook een akoestische én visuele drukaanduiding.

    Dus, zet het najaar straks ontspannen in met sappige stoverijen, hartverwarmende soepen, smakelijke bouillons of feestelijke fonds. De snelkookpan leent zich voor heel wat gerechten en ingrediënten met lange kooktijden, zoals aardappelen en harde groenten als wortelen, kolen, peulvruchten en knollen.

    Praktische info: Demeyere snelkookpan, dia. 22 cm, 4-6-8 liter. Ook verkrijgbaar met stoommandje als toebehoren. Richtprijs vanaf 209 euro

     

      

     

     

     







    06-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw anders-dan-anders budget hotel in Hasselt : YUP Hotel

    De hotelgroep Different Hotels gaat half juli in Hasselt van start met het splinternieuwe YUP Hotel concept. Dit nieuwe anders-dan-anders budget hotel bevindt zich aan de Thonissenlaan te Hasselt in het gebouw dat begin van het jaar nog het Ibis hotel was. De Grand Openingsdatum van YUP is 7 september.

    Young Urban Professional          

    YUP staat voor Young Urban Professional. Een YUP of yuppie was in de jaren ‘80 een jonge succesvolle werkende vrouw of man die hield van luxe en comfort. YUP omschrijft duidelijk het profiel van de gast voor het hotel; een moderne avonturier die op zoek is naar ontspanning en plezier. Die houdt van comfort, service en stijl van een boetiekhotel maar die liever kiest voor een betaalbaar vernieuwend modern en anders-dan-anders verblijf…voor YUP Hotel dus.

    YUP Hotel heeft 59 YUP Cabins

    Een heel slim ingerichte kamer van 12 m2, de YUP Cabin. Het draait allemaal om het bed, een cocoon, waar je een film kijkt, je e-mails checkt, meer te weten komt over YUP, in contact blijft met de wereld, en misschien ook wel slaapt.

    De YUP Cabin : Een top kwaliteit cocoon bed,            Air-conditioning, Multifunctioneel lcd scherm om altijd in contact met jouw vrienden te blijven, Gratis Wi-Fi, Regenstorm douche, toilet, haardroger, Grote ‘kijk eens vaker’ spiegel, Yuppie douchegel die je laat blinken als goud.

    YUP de nieuwe Hasseltse hang-out plek

    Als YUP network je, eet je sushi of een banaan voor ontbijt of voor wanneer je maar wilt. Als YUP hou je van een goede koffie van je eigen muziek, en heb je goede gratis wifi nodig om in contact met de rest van de wereld te blijven.

    Op het gelijkvloers van YUP Hotel kan dat allemaal. Drinken en eten kies je zelf uit de Grab & Go met originele anders-dan-anders snacks en maaltijden die je zelf kunt opwarmen of mee kunt nemen. Een goede koffie of een lekker glaasje wijn of een cocktail bestel je aan de balie. En wat voor muziek erbij kun je zelf bepalen. Of je luistert naar de selectie gemaakt door Versuz, de Hasseltse dance club, of je draait een ‘plaatje’ zoals in de jaren ‘80, of je speelt zelf iets op de piano.

    Limburgs concept, vormgeving & interieurinrichting: Creneau International uit Hasselt werd gevraagd voor de realisatie van het totaal YUP Hotel concept. Zowel het design concept, de vormgeving als de interieurinrichting staat op de naam van Creneau International. www.creneau.com

    YUP Hotel maakt deel uit van de van oorsprong Belgisch-Limburgse hotelgroep Different Hotels met totaal 10 hotels in Limburg en 1 hotel in Antwerpen; Ecu Hotel Genk (1993), Hotel Atlantis Genk (2004), Eurotel te Lanaken (2006), Carbon Hotel Genk (2008) en Eburon Hotel Tongeren (2008), Mardaga Hotel As (2010), M Hotel Genk (2012), Antwerp City Center Hotel (2012), De Barrier Houthalen (2013) en Terhills Hotel Maasmechelen (2015). De hotels van de holding hebben elk hun eigen identiteit, zijn onafhankelijk en elk different! www.differenthotels.com

    YUP Hotel - Thonissenlaan 52 - 3500 Hasselt - www.yuphotel.com

     

     

     

     









    06-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ultieme bocket-list voor Tahiti!

    De bestemming Tahiti is sowieso al een bucket-list bestemming. Wie naar dit paradijs reist, moet zeker volgende 5 must-do’s doen om de reis nóg onvergetelijker te maken! Allemaal activiteiten die net een stapje verder gaan, weg van de clichés en platgetreden paden.

    1. Zwemmen tussen honderden haaien: Sowieso vind je op Tahiti en haar eilanden een super indrukwekkende onderwaterwereld. Snorkelen tussen vissen die lijken op Nemo of roggen is overal mogelijk. Maar wat je zeker niet mag missen is de Tiputa Pass op het eiland Rangiroa in de Tuamotuarchipel! Door de stroming vind je de ‘Muur van de 100 haaien’. No worries: deze exemplaren mogen dan goed lijken op hun dreigende soort- en naamgenoten: ze zijn compleet ongevaarlijk.

    2. Logeer op Maupiti, Bora Bora maar dan 50 jaar gelegen: Het eiland Bora Bora is ongetwijfeld het bekendste eiland van Frans-Polynesië. De 50 tinten blauw van het water in de lagune zijn inderdaad waanzinnig mooi. Maar op het zustereiland Maupiti iets verder in de Genootschapsarchipel, is het zeker even mooi. Amper 13 km² groot, en een even indrukwekkende natuur, nog helemaal ongerept. Authenticiteit troef!

    3. Vis je eigen parel op als Kerstcadeau: De 14 eilanden in de Gambierarchipel bevinden zich het verst verwijderd van Tahiti. Hierdoor is het toerisme op deze eilanden, vooral gekend voor hun parelkwekerijen, nog ongerept. Heel bijzonder om net daar je eindejaarsfeesten te vieren samen met de locals in een intieme sfeer. Ga je eigen parel vissen als kerstcadeau.

    4. Bezoek de eerste aanlegplaats van Brel: Als eerbetoon een steen leggen op het graf van Jacques Brel is sowieso een must voor wie naar de Markiezenarchipel reist. Maar denk ook eens aan het eiland Tahuata! Een eiland enkel bewoond door kunstenaars dat bekend staat om zijn kalmte, sereniteit en creativiteit.

    5. Doe zoals de locals: Polynesiërs kunnen als de beste dansen, zingen en muziek maken met de ukulele. Het bewonderen van zo’n Polynesische show staat meestal standaard op het programma. Maar laat het niet bij kijken alleen. Doe mee, doe die schoenen uit, bindt een pareo rond je middel – ja ook voor de mannen- en laat je heupen wiegen en handen sierlijk rollen.

    Deze idyllische bestemming Frans-Polynesië in de Stille Oceaan bestaat uit 118 eilanden verdeeld over vijf archipels en verspreid over een gebied zo groot als Europa. De bekendste eilanden Tahiti en Bora Bora maken deel uit van de Genootschapsarchipel, Rangiroa vind je in de Tuamotuarchipel, Hiva Oa is dankzij Jacques Brel en Paul Gauguin het bekendste eiland van de Markiezen en tot slot zijn er nog de Gambier-en de Australarchipel. Elk heeft zijn eigen unieke karakter: van weelderig begroeide vulkaankraters en hagelwitte of zwarte lavastranden tot atollen met appelblauwzeegroene lagunes en koraalriffen. www.tahiti-tourisme.be





    05-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thomas Cook met extra vluchten naar Spanje en Griekenland

    Thomas Cook Belgium met de merken Neckermann, Thomas Cook en Pegase zet gezien de grote vraag extra vluchten in op Spanje en Griekenland. Om de klanten zekerheid en transparantie te bieden op vlak van hun vakantieplannen biedt de touroperator alternatieven aan voor alle vertrekken naar Tunesië. Alle vertrekken tot en met 5 oktober worden geschrapt.

    Zoals eerder in verschillende media te lezen was doen bestemmingen zoals Spanje en Griekenland het bijzonder goed. Thomas Cook Belgium, Neckermann, Thomas Cook en Pegase stellen dit eveneens vast in het zoekgedrag van de klanten zowel on- als offline en zetten dus extra aanbod in de markt op de Balearen, de Spaanse Costas, Bulgarije en de Griekse eilanden. Hiermee beantwoordt de touroperator aan de vraag van reiziger zoals die vandaag leeft en biedt hij meteen een alternatief aan voor die klanten die nog een vakantie naar Tunesië planden.

    Na de gebeurtenissen in Tunesië eind juni heeft het Ministerie van Buitenlandse Zaken negatief reisadvies voor Tunesië gegeven. Thomas Cook besloot onmiddellijk de afreizen tot 31 augustus 2015 te annuleren en haar klanten kosteloos te laten annuleren of omboeken. Door de vluchtcapaciteit naar andere bestemmingen te verschuiven ging het Last Minutes aanbod de hoogte in en konden vele geannuleerde klanten een alternatief vinden binnen het uitgebreide Last Minutes aanbod van Thomas Cook.

    Ondertussen is dit reisadvies nog steeds niet aangepast. Bovendien stelt de touroperator vast dat Buitenlandse Zaken zowel in het Verenigd Koninkrijk als in Nederland haar advies heeft verscherpt. Deze indicatoren zijn geen positief signaal voor een aanpassing van het advies in België. Dit werd eerder deze week ook bevestigd door ABTO. De touroperator krijgt dan ook heel wat vragen van klanten en reisagenten i.v.m. de nog geplande afreizen. Klanten willen zekerheid rond hun vakantie en willen nog voldoende tijd hebben hun plannen te wijzigen.

    Thomas Cook Belgium wil deze zekerheid nu geven en biedt alle klanten de mogelijkheid om hun reis kosteloos om te boeken of te annuleren. Hiermee aligneert de touroperator zich met het advies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken dat nog steeds niet opnieuw is aangepast. Hiervoor zorgt de touroperator voor extra bezetting van het team om de klanten en reisagenten te begeleiden in de zoektocht naar alternatieven. Indien het Ministerie van Buitenlandse Zaken zijn advies alsnog sneller zou aanpassen zal Thomas Cook Belgium de situatie opnieuw evalueren.

    04-08-2015 om 08:38 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Club Med en Thomas Cook lanceren nieuwe strategisch partnership

    Beide groepen gaan sterk Europees partnership aan

     

    Peter Fankhauser, Chief Executive Officer van Thomas Cook, en Henri Giscard d'Estaing, Voorzitter en Chief Executive Officer van Club Méditerranée, hebben vandaag een nieuw drie jaar durend strategisch partnership ondertekend om het Europese continent helemaal te kunnen omvatten. De nieuwe overeenkomst zal de bestaande samenwerking tussen de twee tour operators verder uitdiepen met focus op gezamenlijke marketing acties en samenwerking op transportvlak via short en long-haul bestemmingen.

    Het strategische partnership zal steunen op de reeds bestaande samenwerking in Frankrijk tussen Club Med Thomas Cook en beoogt een gezamenlijke omzet van 100M€ voor 2018 - hetgeen staat voor een groei van 60%. Daarvoor zullen nieuwe klanten aangetrokken worden in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Finland, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Rusland, België, Nederland, Polen, Tsjechië en Hongarije.

    Club Med beoogt een sterke groei door zijn huidige model in Europa te versterken via de vele Thomas Cook sales kanalen in de verschillende Europese markten. Deze overeenkomst ligt volledig in lijn met de bestaande ontwikkelingsstrategie van Club Med en onderstreept nogmaals het vertrouwen in het verkoopnetwerk van Thomas Cook dat erkend wordt voor zijn uitgekiende sales competentie, en een brede Europese dekking biedt met prime locations met hoog groeipotentieel.

    Vanuit een Thomas Cook perspectief, sluit dit strategisch partnership perfect aan bij het streven om onze klanten toegang te geven tot een echt high-end all-inclusive product, waarvoor Thomas Cook kan bogen op de sterke merkwaarde van Club Med binnen een nog bredere wereldwijde context.

    Elke Europese markt zal benaderd worden op basis van twee belangrijke ontwikkelingsassen: distributie en transport. Beide partners zullen daarom gezamenlijke marketing initiatieven ontwikkelen, waaronder een volledige Club Med Digital Corner op de Thomas Cook website en mogelijk ook Club Med Corners in de Thomas Cook reisagentschappen. Verder zullen alle Thomas Cook medewerkers een trainingsprogramma doorlopen en deelnemen aan verschillende studiereizen. Beide groepen evalueren eveneens een verdere samenwerking op vlak van transport - door bijvoorbeeld gedeelde vakantievluchten in te leggen zowel op short- als long-haul bestemmingen. Aangezien beide bedrijven actief zijn in bergvakanties (zomer en winter) wordt ook hier de optimalisering bestudeerd.

    Bij de lancering meldde, Club Méditerranée Voorzitter en Chief Executive Officer Henri Giscard d'Estaing: "Ik ben werkelijk verheugd bij de lancering van dit nieuwe strategische partnership. Hiermee verbreden we vandaag de reeds bijzonder vruchtbare samenwerking - die in Frankrijk reeds jaren bestaat - naar de rest van Europa. Dit partnership beoogt een sterke groei in verkoop in de landen waar Thomas Cook actief is, en is een echte opportuniteit voor beide partijen." Thomas Cook's Chief Executive Officer Peter Fankhauser, verklaarde: "We zijn bijzonder opgetogen over de opportuniteiten die dit partnership met Club Med zal voortbrengen. Beide bedrijven hebben een sterke reputatie en lange geschiedenis binnen de reisindustrie. We kijken er dan ook naar uit om een steeds grotere groep klanten vakanties van zeer hoge kwaliteit te kunnen aanbieden."

    04-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Digitaal uitzwaaien en verwelkomen op videoschermen Schiphol

     

    De gratis service 'Goede reis, Welkom thuis' waarmee een reiziger via de videoschermen van Schiphol door vrienden of familie kan worden uitgezwaaid, is vernieuwd. Het is nu ook mogelijk een 'zwaaivideo' te maken voor reizigers, die na een reis weer op Schiphol áánkomen. Bovendien kun je nu vrienden uitnodigen om mee te zwaaien, zodat je samen vanaf huis de reis van je vriend of geliefde nog specialer kunt maken.

    Een reis is altijd een bijzonder moment, als je vertrekt en als je weer terugkomt. Om dat moment extra kleur te geven én voor mensen die niet bij vertrek of aankomst aanwezig kunnen zijn, heeft Schiphol de zwaaiservice ontwikkeld. Want wat is leuker dan bij aankomst of vertrek op de videoschermen van Schiphol te zien dat je dierbaren aan je denken?

    Nieuw is dat je via e-mail of facebook vrienden kunt uitnodigen om óók een video te maken voor een gezamenlijke vriend. Schiphol maakt er dan zelf een compilatie van. Via http://schiphol.nl/goedereiswelkomthuis kun je via desktop, tablet of smartphone de video eenvoudig opnemen.

    Op veel plaatsen te zien: Via de vernieuwde website kun je aangeven wanneer de reiziger aankomt of vertrekt. Schiphol 'Goede reis, Welkom thuis' zorgt ervoor dat de video precies op het goede moment aan de reiziger getoond wordt. Grote kans dat hij of zij de boodschap ziet, want jouw filmpje wordt op het door jou aangegeven moment afgespeeld op de grote schermen bij de bussen, op Schiphol Plaza (bij de treinen), in lounge 4 achter de paspoortcontrole, op de schermen bij elke gate én boven de bagagebanden in de aankomsthallen. En Schiphol stuurt de video ook nog toe via e-mail of facebook! De service 'Goede reis, Welkom thuis' is te vinden op http://schiphol.nl/goedereiswelkomthuis.

    Kijk ook naar de film van de service: https://youtu.be/nUUX1i-maos.

    Meer info op: www.schiphol.nl

     

    03-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe megabus.com regeling - dagtrip Luxemburg

    Europa’s leidinggevende low-budget busmaatschappij megabus.com biedt klanten vanuit Brussel de kans om een dagtrip naar Luxemburg te maken, met prijzen vanaf €1 per rit. Vanwege de nieuwe dienstregeling in mei is het nu mogelijk voor reizigers om in Brussel te vertrekken om 07u30 ’s ochtends (vanuit de nieuwe halte aan station Brussel-Noord) om in Luxemburg aan te komen om 10u30. Vervolgens kunnen ze de hele dag in Luxemburg doorbrengen met een terugkeer gepland om 18u40 waarbij ze om 21u40 terug aankomen in Brussel.

    Deze dagelijkse dienst biedt reizigers de kans om acht uur lang in te genieten van de verschillende bezienswaardigheden in Luxemburg, uit eten te gaan en te ontspannen. En met tickets vanaf €1* per rit, hebben megabus.com-klanten meer geld om uit te geven ter plaatse. De gemiddelde prijs van de megabus.com route tussen Brussel en Luxemburg is minder dan €3*. Ter plaatse is er meer dan genoeg te doen: het bezoeken van Le Chemin de la Corniche of Barrio Grund, het Groothertogelijk paleis of de Bockkazematten.

    megabus.com begon met deze route in oktober 2014 als deel van haar nieuwe netwerk vanuit hun nieuwe depot in Brussel. Deze basis, gebaseerd in Sint-Pieters-Leeuw, Vlaams Brabant, verbindt Brussel met Luxemburg, Parijs, Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Straatsburg, Keulen, Frankfurt, Stuttgart en München. megabus.com-klanten vanuit Brussel kunnen bovendien inhaken op het bredere netwerk van megabus.com, dat bijna 150 locaties in het Verenigd Koninkrijk en het Europese vasteland omvat. Dit via overstappen in Parijs en Londen. De tarieven voor alle megabus.com-routes vanuit het Belgische depot starten aan €1* goedkoper dan een kop koffie-en de diensten opereren op elke dag van het jaar.

    megabus.com gebruikt grotere bussen die tot 87 mensen kunnen vervoeren en bieden zo meer zitplaatsen aan dan andere maatschappijen. Hierdoor is de kost per passagier klein en kunnen de tarieven laag gehouden worden. Bovendien bezit het bedrijf al zijn voertuigen zelf waardoor het geen derde partijen moet betalen om zijn diensten te runnen. Dit maakt tarieven met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding mogelijk.

    In mei breidde megabus.com de route tussen Brussel en Luxemburg ook verder uit zodat het nu ook Straatsburg aandoet. Dit betekende dat de dienstregeling tussen Brussel en Luxemburg werd aangepast zodat de bussen nu vroeger aankomen in Luxemburg en later kunnen vertrekken. Dit biedt nu de mogelijkheid tot een dagtrip.

    Tickets voor alle reizen kunnen nu geboekt worden op www.megabus.com

     

    02-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In 2015 gaat het FRUISS racing rabbids gamma er helemaal voor

    Het Fruiss Raving Rabbids®-gamma siropen van Maison Routin, dat sinds zijn lancering twee jaar geleden een waar succes is bij de kinderen en wordt aanbevolen door de ouders, brengt dit jaar een volledig vernieuwde uitvoering en look. De 3 smaken, met 100% natuurlijke aroma’s en zonder kunstmatige kleurstoffen, behalve munt, of bewaarmiddelen, zijn vanaf nu beschikbaar in een pet-fles van 75 cl. Deze fles is nog handiger : het niveau kan worden afgelezen en ze is uiterst ergonomisch van vorm. De fles is daarnaast nog speelser en kleurrijker, maar ook lichter en dus de perfecte bondgenoot van de ouders om ervoor te zorgen dat hun kinderen deze zomer voldoende drinken!

    Fruiss Raving Rabbids®: de kinderdrank voor een perfecte hydratatie en heel veel plezier! Veel water drinken blijft de allerbeste bron van hydratatie. Maar door zijn neutrale smaak hebben kinderen niet altijd zin om regelmatig te drinken. Door een vleugje Fruiss Raving Rabbids®-siroop toe te voegen aan het water, die kleurrijk, leuk en lekker is met zijn 100% natuurlijke aroma’s, hebben de ouders de oplossing gevonden! Hun kinderen kunnen niet weerstaan aan de heerlijke smaken van dit gamma, hun lievelingssmaken, die hun 3 extra redenen geven om er vaker van te genieten. De FRUISS Raving Rabbids-siroop bevat de juiste hoeveelheid suiker om de kleine honger tussendoor te vermijden. Iedereen krijgt de juiste hoeveelheid en iedereen wint erbij!

    Aan een Raving Rabbid® hoef je niet te vragen om ‘polyethyleentereftalaat’ uit te spreken, de geleerde naam die we beter kennen als PeT. Het is anders wel het uiterst degelijk materiaal waarvan de flessen van het Fruiss Raving Rabbids®-gamma worden geproduceerd in de fabrieken van het merk in het hart van de alpen. Ze kunnen altijd volledig gerecycled worden en ze zijn ook 50% lichter dan een metalen verpakking.

    Het Fruiss Raving Rabbids®-gamma is in België beschikbaar bij Colruyt. Verkoopprijs: 2,99€ voor grenadiiine en Munnnt en 3.79€ voor aaardbei.

    Receptideetjes op: www.fruiss.com







    02-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Belgen kiezen voor een vakantie aan de Waalse kus

    Waarom zou je ver op reis gaan als je ook in eigen land kunt genieten van een onvergetelijke vakantie? Met tal van watersportmogelijkheden, alsook prachtige fiets -en wandelroutes rond de meren, ontpopt Les Lacs de l’Eau d’Heure zich als de perfecte vakantiebestemming voor de Belgische reiziger die het liever niet te ver zoekt.

    Het Land van de Meren is het grootste watergebied van Wallonië. Het merengebied telt maar liefst 70 km oeverlengte – iets meer dan de Vlaamse kust! – en wordt dus ook terecht de Waalse Kust genoemd. Het is een favoriete trekpleister voor zij die houden van alle soorten watersport. Je kunt er varen, zeilen, zwemmen, duiken, waterskiën, jetskiën, aqua golfen en voor al deze sporten zijn er goed uitgeruste sportcentra zoals Espace Fun en Natura Parc met professionele monitoren. In en rond het merengebied zijn er ook onbeperkte recreatiemogelijkheden voor fietsers en wandelaars.

    Een waaier aan activiteiten, zelfs voor een daguitstap ! Gezien de kleine afstand vanuit Vlaanderen – op slechts een uurtje rijden van Brussel - kan je ook voor een dagje of voor een lang weekend op en neer naar het Land van de Meren. Er zijn deze zomer trouwens heel wat nieuwigheden die voor extra plezier zorgen. Zo is er het vernieuwde aquacentrum met waterstromen, waterstralen, een kinderbad, een gigantische jacuzzi en een nieuwe glijbaan die terecht de infinity jump wordt genoemd. De infrastructuur is sinds begin juli uitgebreid met een recreatieve buitenruimte, inclusief ligweide, bar, spray park, waterfonteinen… noem maar op! Voeg daarbij het wellness- en balnéotherapiecentrum, vlak naast het Aquapark, waar de vakantiegangers genieten van sauna, hammam, jacuzzi, solarium.

    Aan een vakantie in het Land van de Meren zit ook wel een portie avontuur vast, iets voor echte durvers die zich bijvoorbeeld wagen aan de Tower Jump, de nieuwste attractie die werd toegevoegd aan de reeds bestaande 9 fascinerende touwenparcours door de kruinen van de bomen. Benieuwd naar deze bloedstollende attractie?

    Het hele jaar door voor een weekendje weg of langer. Na een dagje genieten in de natuur, ervaart men de rust in een van de comfortabele vakantiewoningen van Golden Lakes Village aan de rand van het meer. En er is niets aangenamer dan een ontbijt bij zonsopgang op het ruime terras van de woning.

    Een verblijf in Les Lacs de l’Eau d’Heure is tevens het hele jaar door mogelijk, of het nu voor een dagje, een weekend of langer is. Dat er op en rond de meren genoeg te beleven valt, staat buiten kijf, maar bij slechter weer zijn er nog steeds tal van mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een spelletje Lasergame, een ritje met de Croco Rouge - de amfibiebus - of gewoon relaxen in de Balnéowellness. Dit is natuurlijk mooi meegenomen want in België zijn de weergoden ons niet altijd even goed gezind. Info: www.lacsdeleaudheure.be

    Het Land van de Meren ligt in de provincie Henegouwen en Namen. Het is een vakantiebestemming voor het hele jaar, voor jong en oud en omvat de hele omgeving rond Les Lacs de l’Eau d’Heure, het grootste merengebied van België. De infrastructuur is fantastisch met comfortabele vakantiewoningen en bungalows, mogelijkheden om te zeilen, windsurfen, duiken, waterskiën, wandelen, fietsen. Het Land van de Meren is een goede uitvalsbasis om de verscholen hoekjes in het zuiden van Wallonië te ontdekken. Kortom, het is een uitgelezen dichtbij huis bestemming met een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding.

    01-08-2015 om 18:55 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotel Amigo voor gezinnen met kinderen

    In de Rocco Forte-hotels, waar het prestigieuze Hotel Amigo deel van uitmaakt, staan familiewaarden centraal. De hotels maken er een erezaak van om de allerkleinsten een aangenaam en onvergetelijk verblijf te bezorgen, met een waaier aan activiteiten en diensten voor alle leeftijden. Speciaal voor kinderen en hun volwassen begeleiders is het familieprogramma 'Families R Forte' ontwikkeld.

    Ieder Rocco Forte-hotel heeft een eigen dierenfiguurtje waar kinderen gek op zijn als mascotte. In Hotel Amigo is dat René, de ondeugende babyeekhoorn. Hij heet de kinderen welkom bij hun aankomst in het hotel. De Belgische hoofdstad staat bekend als bakermat van de strip. René is dan ook geïnspireerd op een beroemde Belgische stripfiguur, en zijn naam verwijst naar de Belgische surrealistische schilder René Magritte.

    Met de programma's RBabies, RKids en RTeens zorgt Hotel Amigo ervoor dat een verblijf voor kinderen puur genieten is.

    RBABIES – 0 tot 3 jaar

    Het programma RBabies is speciaal ontwikkeld voor baby's en kinderen tot drie jaar, en biedt alles om de kleinsten een prettig verblijf te bezorgen. Tot de aangeboden diensten behoren Kinderopvang 24/24 (op aanvraag): € 10-15 per uur, afhankelijk van het tijdstip (dag/nacht). Kosten verplaatsing/taxi voor rekening van de klant.

    MAALTIJDENENSNACKS: Alle babyvoeding is gratis beschikbaar. Op aanvraag: babybordje, kinderstoel, slabbetje, flessenwarmer, sterilisator. 'Teddy Turndown Service': melk of vruchtensap en kleine gebakjes of fruit worden 's avonds bezorgd op de kamer.

    IN DE KAMER: Kinderbedje, beddengoed, speelgoedbeertje. Op aanvraag: nachtlampje, speeltapijt. IN DE BADKAMER: Babyverzorgingsproducten, badjas met kap, rubberen badeendjes. Op aanvraag: antislipmatje voor in het bad, babybadje, commode met luierkussen, verzachtende luiercrème, thermometer.

    RKIDS – 4-12 jaar

    RKids, het programma voor kinderen tussen vier en twaalf jaar, is zo leuk dat ze er de tablet en smartphone bij vergeten. 's Ochtends is er in het restaurant BoCConi speciaal voor kinderen een kleurig ontbijtbuffet met als thema de beroemde stripfiguur Kuifje.

    DIENSTEN: Kinderopvang 24/24 (op aanvraag): € 10-15 per uur, afhankelijk van het tijdstip (dag/nacht). Kosten verplaatsing/taxi voor rekening van de klant.

    ACTIVITEITEN IN DE STAD: Tips voor activiteiten in de stad samengesteld door het conciërge team. Op aanvraag kunnen activiteiten worden geboekt. Het conciërge team werkt ook activiteitenprogramma's op maat uit.

    MAALTIJDENENSNACKS: 50% korting op alle maaltijden. Kindermenu's verkrijgbaar in het restaurant en als roomservice. Aparte ontbijthoek voor kinderen rond het thema 'Kuifje'.'Teddy Turndown Service': melk of vruchtensap en kleine gebakjes of fruit worden 's avonds bezorgd op de kamer. Gratis snack bij aankomst.

    IN DE KAMER: Beddengoed, linnenzak voor de kinderen, kleerhangers, speelgoedbeertje, welkomstboodschap. Op aanvraag: boeken, tijdschriften, films, games en spelconsoles, wifi, extra bed, kamers naast elkaar met tussendeur, speeltapijt.

    IN DE BADKAMER: Verzorgingsproducten voor kinderen, pantoffels en badjas, rubberen badeendjes.

    RTEENS – 13 tot 16 jaar

    Met het programma RTeens, gericht op jongeren tussen dertien en zestien jaar, hebben ze iedere dag wel wat te twitteren! Wedden dat ze weg zullen zijn van de iPad-app voor de roomservice?

    ACTIVITEITENINDESTAD: Tips voor activiteiten in de stad samengesteld door het conciërge team. Op aanvraag kunnen activiteiten worden geboekt. Het conciërge team werkt ook activiteitenprogramma's op maat uit.

    MAALTIJDENENSNACKS: Kindermenu's verkrijgbaar in het restaurant of als roomservice. Welkomstgeschenken, zoals een alcoholvrije cocktail van het huis. Op aanvraag: iPad-app voor roomservicebestellingen

    IN DE KAMER: Welkomstboodschap Op aanvraag: boeken, tijdschriften, films, games

    Ontdek Brussel met het hele gezin, dankzij de Family Packages van Hotel Amigo.

    Family 2-room package : tot 50% korting op kamers met tussendeur of aangrenzende kamers voor twee kinderen (tot 16 jaar), ontbijt voor het hele gezin, babymaaltijden RBabies, 50% korting op maaltijden en drankjes voor RKids

    Family Suite package : Ouders die een suite boeken, genieten de volgende voordelen: gratis een kamer met tussendeur of aangrenzende kamer voor twee kinderen (tot 16 jaar), check-in in de suite, strijkdienst voor één avondtenue op de avond van aankomst, toegang tot snelle wifi en films, ontbijt voor het hele gezin , babymaaltijden RBabies, 50% korting op maaltijden en drankjes voor RKids

    RESERVATIES: Tel (0) 2 547 47 07 - E: reservations.amigo@roccofortehotels.com

    www.roccofortehotels.com/hotels-and-resorts/hotel-amigo









    01-08-2015 om 18:51 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carrefour Express opent deze zomer nog 3 nieuwe winkels

    Het netwerk van Carrefour Belgium breidt verder uit. Voor het einde van de zomer van 2015 wil de retailer nog 3 nieuwe Express-winkels openen. In 2015 opende Carrefour intussen al verschillende buurtwinkels waaronder in Chaumont-Gistoux, Ans, Dendermonde, Livingstone en Esch-sur-Alzette.

    Midden juli bijvoorbeeld opende een nieuwe Express de deuren in Mol, Ezaart 86/1, een winkel met een uitstekende ligging voor passanten en buurtbewoners. Met de nieuwe openingen komt het totaal aantal buurtwinkels op 266.

    Carrefour lanceerde het concept van de express-winkels van de nieuwe generatie in 2012. De winkels zijn georganiseerd volgens de consumptiemomenten en de diensten zijn aangepast aan de omgeving.

    Express : Altijd een snelle oplossing naargelang jouw wensen. De 264 Express winkels stellen je, 7 dagen op 7, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, en ook op feestdagen, snelle, makkelijke en gevarieerde maaltijdoplossingen voor.

    De Express buurtwinkels passen hun aanbod aan de behoeften van de lokale klant aan en zijn volgens consumptiemomenten georganiseerd om het zo voor iedereen gemakkelijk te maken.

    De Express winkels maken deel uit van Carrefour België, één van de grootste distributeurs in België, dat ongeveer 11.500 medewerkers tewerkstelt.

    01-08-2015 om 18:43 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mini Europe 'By Night'

    Een betoverend licht- en muziekspektakel elke zaterdag tot en met 15 augustus  

     

     

    Vanaf dit weekend wordt Mini-Europa drie zaterdagen op rij vanaf zonsondergang ondergedompeld in een sprookjesachtige sfeer die gecreëerd wordt door duizend en één lichtjes. De gevels en tuinen van het Brusselse miniatuurpark lichten op in de nacht, wat zorgt voor een fascinerend schaduwspel dat de aandacht vestigt op de details van de maquettes. Een muzikaal vuurwerk vormt rond 22u30 de apotheose van de avond!

    Het miniatuurpark organiseert opnieuw een klank- en lichtfestival waarbij het op zaterdag vanaf zonsondergang - dankzij duizend-en-één lichtjes - wordt ondergedompeld in een sprookjesachtige sfeer. Een fascinerend schaduw- en lichtspel zorgt ervoor dat de details van de bekendste Europese gebouwen en monumenten meer cachet krijgen. Dit spektakel lijkt zo uit een sprookje te komen en de magische sfeer zal indruk maken op jong en oud. Een spetterend vuurwerk van zo’n vijftien minuten lang vormt vanaf 22u30 de apotheose van de avond.

    Jubileumeditie: Mini-Europa pakt al voor de 20ste keer uit met dit lichtfestival waarbij het tot middernacht open blijft. Nog nooit zal het park er zo mooi hebben uitgezien! Kosten noch moeite werden gespaard om heel wat monumenten zoals de Cais da Ribeira in Porto, het reuzenrad van Walibi, het stadhuis van Stockholm, het kasteel van Eltz en het paleis van Westminster in een nieuw kleedje te steken.

    Dit seizoen kregen de bezoekers er trouwens nog een attractie bij! Het miniatuurpark staat dit jaar deels in het teken van de Romeinen en wat zij voor Europa betekenden. Bij de Porta Nigra van Trier wanen we ons zo in een filmdecor met imitaties van steenhouwers, ambachtslieden, manoeuvres die een typische kraan uit die periode in werking stellen, grondwerkers die een weg beeïndigen,… Iets verder vechten legioensoldaten om de overwinning, terwijl anderen in schildpadhouding voorwaarts gaan onder het bevel van hun honderdman of centurion. Aan deze investering hing een kostenplaatje van 50.000 euro.

    Voor de muzikale omlijsting van het vuurwerk werd gekozen voor hits als ‘Let it go’ (Edina Menzel), ‘Cheerleader’ (Omi), ‘Let me entertain you’ (Robby Williams) en – met een knipoog naar het Eurovisiesongfestival – ‘Heroes’ van Mans Zelmerlöw en ‘Rhythm Inside’ van Loïc Nottet. Dit vuurwerk wordt een echt feest voor zowel oren als ogen, waar je bovendien niks extra voor moet betalen: de normale toegangsprijzen blijven gelden.

    In hartje Brussel, aan de voet van het Atomium, ligt Mini-Europa, het enige park waar je in enkele uren door heel Europa reist. Een unieke tocht! Kuier door de typische sfeer van de mooiste steden van het oude continent. Big Ben en zijn typisch deuntje verwelkomen je in hartje Londen. Gondels en mandolines laten je de charmes van Venetië ontdekken. Volg de Thalys van Parijs tot aan de andere uithoek van Frankrijk. Breng zelf de animaties op gang: doe de Vesuvius uitbarsten, breek de Berlijnse muur af, versla de stier in de Arena van Sevilla en nog zovele andere ... In totaal vind je in Mini-Europa meer dan 350 monumenten en animaties van een ongeëvenaarde kwaliteit. www.minieurope.eu

    Praktische informatie - Brupark, 1020 Brussel (Laken) - Infoline: 02 478 05 50 - Tel. 02 474 13 13 - E-mail: info@minieurope.eu

    Tarieven Mini-Europa: volwassenen € 14,50 / kinderen € 10,80 – speciale groepstarieven

     

     







    31-07-2015 om 08:20 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Activiteiten bij de vleet in de tenten van het Stripfeest

    Het zwaartepunt van het Stripfeest ligt in het Warandepark, en meer in het bijzonder in de grote tenten. Hier kunnen klein en groot van 4 tot 6 september terecht voor talrijke stands met animatie, workshops, tentoonstellingen, signeersessies, voordrachten en nog veel meer.

    Er is zoveel te zien, het wordt dus leuk dwalen door de gangen van het Stripfestival in september. De tenten zijn dubbel zo groot als vorig jaar en bieden voor elk wat wils. Gespecialiseerde boekhandels staan er naast grote en kleine uitgeverijen, zodat iedereen de kans krijgt om dat laatste goudklompje op te duiken om zijn verzameling compleet te maken. En voor wie graag iets nieuws bijleert, nieuwe mensen leert kennen of nieuwe dingen ontdekt, zijn er de tentoonstellingen, signeersessies, animaties, workshops en voordrachten die het Stripfeest tot een niet te missen evenement maken.

    Workshops en animaties

    Het Stripfeest rijgt de verrassingen aan elkaar, met een streepje cultuur maar men kan er ook de smaakpapillen laten verwennen of de ogen de kost geven. Zo kunnen de allerjongsten kennismaken met teken-, knip- en verteltechnieken aan de tafel van Ben Dessy, de auteur van de blog met bijtende humor Macadam Valley; liefhebbers van de wereld van het Japanse stripverhaal kunnen zich bij Belgotaku dan weer laten inwijden in de kunst van het manga tekenen. De studenten Digitale Kunsten van Saint-Luc stellen hun videogames en meest bizarre projecten voor; en wanneer men een hoek omslaat, kan men plots oog in oog staan met personages die recht uit een manga lijken te komen, het zijn deelnemers aan een Cosplay-wedstrijd van de Belgische community Be Cosplay.

    Lezingen

    Al sinds twee jaar vestigt het Stripfeest de aandacht op de esthetische, historische en maatschappelijke dimensies van de 9de kunst met verschillende voordrachten en forumdiscussies in de grote tenten. Dit jaar biedt het Stripfeest een dubbele voordrachtencyclus onder de thema's geschiedenis en reizen, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om uiteenlopende aspecten van deze kunst te ontdekken. Enerzijds een eerste cyclus over « Het Stripverhaal rond de wereld » en anderzijds een tweede cyclus met als onderwerp « Het Stripverhaal herziet geschiedenis ».

    Tentoonstellingen

    Dankzij de medewerking van gespecialiseerde galerijen, Brusselse musea en uitgeverijen zijn er in de grote tenten heel wat gratis tentoonstellingen te bezichtigen. Die vooraanstaande partners organiseren gerenommeerde tentoonstellingen of overzichtstentoonstellingen over hun auteurs… Een uitgelezen kans om onuitgegeven juweeltjes of originele tekeningen te ontdekken! Zo zal 9th Art Gallery het universum van Blake en Mortimer schetsen aan de hand van verschillende originele tekeningen, gaande van een eenvoudige potloodtekening tot een afgewerkte tekenplaat. De galerij Jeu de Bulles presenteert originele platen van de auteur van Suske en Wiske, Willy Vandersteen, evenals een standbeeld van de twee kleine helden.

    De galerij The Cartoonist, een unieke plek die heel wat liefhebbers naar Brussel lokt, brengt dan weer hulde aan de vrije meningsuiting en humor met een selectie van de beste werken van Belgische tekenaars. Een tentoonstelling in de ruimte Dargaud-Lombard zet de eeuwig sympathieke Smurfen in het zonnetje en vertelt hun geschiedenis, vanaf hun ontstaan tot op vandaag. Het Stripfeest verwelkomt ook voor het tweede jaar op rij het Robbedoesfestival dat een vijftigtal auteurs samenbrengt. De Belgische Star Wars kostuumvereniging, FanWars Garrison, zal het publiek dan weer onderdompelen in dit bijzondere universum, met originele decors, maquettes, kostuums en keizerlijke animaties. Wie van de bezoekers durft te gaan zitten op de troon van Emperor Palpatine?

    Verder willen we nog een buitengewone tentoonstelling vermelden: over de knotsgekke Belgische tweeling, Kinky & Cosy. Met "The Kinky & Cosy Experience" beleeft al wie jong en minder jong is een buitengewoon avontuur, helemaal anders dan alles wat je al kent en waar je als een ander mens uit komt…Tot slot een nooit eerder gezien evenement voor experten, verzamelaars en liefhebbers: de veilingsite Catawiki organiseert voor de allereerste keer een tentoonstelling in de tenten, met 100 prestigieuze loten in het thema stripverhalen die op hetzelfde moment online worden geveild. www.Stripfeest.brussels.

    31-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!