Inhoud blog
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    21-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doosjes die doen reizen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nieuwe doosjes die doen reizen voor onder de kerstboom!

     

     

     

     

    Zowat een goed jaar na de lancering komt reisorganisator Thomas Cook alweer met 3 leuke, nieuwe Travelboxen op de markt. Het bestaande aanbod van 21 ‘doosjes die doen reizen’ werd recent aangevuld met een Travelbox Parijs (99.90 euro), een Travelbox Barcelona (199.90 euro) en een Travelbox Discover Europe (199.90 euro).
    Perfecte aanraders voor de eindejaarsfeesten!

     

    Thomas Cook lanceerde in oktober vorig jaar 21 Travelboxen,  opgedeeld volgens prijs en thema. 21 Inspirerende ‘doosjes' met een voucher voor een dagtrip of een verblijf voor 2 personen, een handig boekje en - goed gezien - een leuk postkaartje.

    De Bed & Breakfast box, waarmee je jezelf of een ander 1 overnachting voor 2  ( incl. ontbijt) cadeau doet in een van de 60 door Thomas Cook geselecteerde hotels is by far de best lopende Travelbox tot hiertoe. Maar de 3 nieuwe boxen, die de reisorganisator na een grondige analyse nu lanceert, zouden die snel naar de kroon kunnen steken…

     

    Travelbox Parijs

    Goed voor 1 nacht Parijs, met z’n tweeën, inclusief ontbijt, in één van de meer dan 20 geselecteerde hotels in Parijs. Kies daaruit bvb het hotel Aida Marais *** : een charmant en kleurrijk driesterrenhotel, aan de hippe Marais-wijk.

     

    Travelbox Barcelona

    Goed voor 2 nachten, met 2 personen, inclusief ontbijt, in één van de meer dan 15 geselecteerde hotels in Barcelona. Opteer hier bijvoorbeeld voor hotel Tryp Condal Mar ****, één van de meest moderne en innovatieve hotels van de Catalaanse hoofdstad, op enkele minuten van het strand Mar Bella en het winkelcentrum Diagonal Mar en met een dakterras met zwembad van waar je een adembenemend uitzicht over de stad hebt.

     

    Travelbox Discover Europe

    Met deze Travelbox verblijf je met 2 personen gedurende 2 nachten, inclusief ontbijt, in één van de meer dan 55 geselecteerde hotels in een Europese stad. Of je nu kiest voor de gezelligheid van Dublin of voor het mediterrane klimaat van Athene, met deze Travelbox ontdek je Europa in no-time!

     

    Wie graag wat langer blijft kan dat snel zelf regelen, een extra overnachting bijboeken kan in een handomdraai. Uniek aan de 24 Thomas Cook Travelboxen is ook dat elk doosje steeds een cadeau voor 2 is. Of je het voor jezelf koopt of weg schenkt, je doet er altijd 2 personen een groot plezier mee.

    Het is ook mogelijk om Travelbox waardebonnen van 25, 50 of 75 euro in een charmant doosje te kopen, waarmee je bestemmeling zelf z’n keuze uit het ruime Thomas Cook Travelbox aanbod kan maken! RVH.

    Thomas Cook Travelshop, website (www.travelbox.be) of contact center (070/ 750 244), bij Fnac, Club, De Standaard of Dreamland.

    21-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delhaize: cook to celebrate
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DELHAIZE BRENGT 9 MICHELINSTERREN NAAR UW FEESTTAFEL

    ‘Cook 2 Celebrate’: 4 topchefs in een uniek en gelimiteerd concept

     

     

     

    Delhaize stelt dit jaar in exclusiviteit een uniek product voor aan haar klanten. De topchefs van het moment, Peter Goossens, Sergio Herman, Yves Mattagne en Roger van Damme hebben samen met Delhaize het Taste of Inspirations ‘Cook 2 Celebrate’-concept ontwikkeld. In deze stijlvolle doos bevinden zich de ingrediënten van één recept voor twee personen van de hand van één van de chefs. De klant moet het enkel nog klaarmaken en serveren om te kunnen genieten van een echte sterrenmaaltijd. Klanten kunnen deze doos vanaf 9 december bestellen voor de feestdagen. Er wordt slechts een beperkte oplage van 8000 dozen aangeboden.

     

    Delhaize biedt met dit product een primeur aan in de Belgische distributie. Het is een unicum dat 4 chefs van dit niveau samen dit product aanbieden. Delhaize heeft niemand minder dan Peter Goossens (Hof van Cleve- 3 Michelinsterren), Sergio Herman (Oud Sluis- 3 Michelinsterren), Yves Mattagne (Sea Grill- 2 Michelinsterren en Roger Van Damme (Het Gebaar- 1 Michelinster) rond de keukentafel verzameld. Het spreekt voor zich dat Delhaize dit product lanceert in zijn Taste of Inspirations-gamma.

     

    Het concept is dan ook revolutionair: de klant kan de gerechten zelf bereiden op basis van het recept en de uitleg die door de chefs zelf zijn ontwikkeld. De bereiding is eenvoudig uitgelegd in een stappenplan en neemt tussen de 15 en 45 minuten in beslag. Dankzij de verse kwaliteitsproducten in de doos kunnen de klanten genieten van een echte culinaire maaltijd.

     

    Elke doos bevat de ingrediënten voor één gerecht voor twee personen, samen met een brochure waarin het recept en de bereiding worden uitgelegd. Deze exclusieve maaltijden worden aangeboden aan de democratische prijs van 30 euro per doos. Voor het topdessert betaalt de klant 18 euro.

     

    Elke chef heeft speciaal voor “Cook 2 Celebrate” een uniek recept ontwikkeld dat ze zelf ook zouden bereiden in hun eigen restaurant. Yves Mattagne stelt de klanten een gebraden zeebaarsfilet met kreeftenbearnaise voor, samen met gekonfijte tomaat, groene asperges en zeekraal. Sergio Herman presenteert een kalfsribeye, bereid op 2 manieren, samen met triangolini, crème van aardpeer, shimeji en papadum. Peter Goossens heeft een recept van Franse eendenborst met vijf kruiden, grondwitloof, butternut, ratte-aardappel en munt gecreëerd. Roger van Damme, tot slot, ontwikkelde een verrassend dessert op basis van Belgische chocolade.

     

    Het is geen toeval dat de „Cook 2 Celebrate.-dozen enkel beschikbaar zijn in de winkels van Delhaize. De supermarktketen biedt zijn klanten onder zijn verschillende huismerken dagelijks innovatieve kwaliteitsproducten aan tegen de beste prijs. Het spreekt dus voor zich dat de „Cook 2 Celebrate.-dozen opgenomen zijn in het Taste of Inspirations-gamma, dat al 150 referenties telt voor liefhebbers van authentieke en originele producten van superieure kwaliteit.

     

    De “Cook2Celebrate”-doos wordt ongetwijfeld een gegeerd product aangezien er maar 8000 dozen in totaal zullen aangeboden worden aan de klanten, dat wil zeggen 2000 dozen per chef. Klanten kunnen de doos bestellen vanaf 9 december tot en met 31 december, tenzij het gelimiteerd aantal dozen voor deze einddatum al gereserveerd zijn. Klanten kunnen hun bevestigde bestellingen dan afhalen op 31 december in de Delhaizewinkel waar ze de bestelling hebben gedaan.

     

    Omdat alle creaties van deze chefs een delicaat smakenpallet hebben, is er een deskundig wijnadvies nodig om deze bereidingen perfect te begeleiden. Dit zijn de wijnen die de wijnspecialisten van Delhaize hebben geselecteerd en die perfect bij ieder recept passen.

    Voor de Franse eendenborst met vijf kruiden, grondwitloof, butternut, ratte-aardappel en munt van Peter Goossens Château Cambon de la Pelouse 2009 (Bordeaux), € 16,49. Voor de gebraden zeebaars, kreeftenbearnaise, gekonfijte tomaten, groene asperges en zeekraal van Yves Mattagne La Capitana Chardonnay 2011 (Chili), € 6,99. Voor de kalfsribeye op twee wijzen, triangolini, aardpeercrème, shumeji en papadum van Sergio Herman Whale Pod 2010 (Zuid-Afrika) € 9,99. Voor de Belgische chocolade van Roger Van Damme is er een Domaine Barrère 2009 (Jurançon), € 9,99.

     

    Begin november 2011 bestond het netwerk van Delhaize België uit 817 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, City Delhaize, Proxy Delhaize, Shop .n Go, Tom&Co en Red Market) realiseerde Delhaize België in 2010 een omzet van 4,8 miljard euro. In 2010 had Delhaize België een marktaandeel in België van 26,3%. De onderneming heeft meer dan 17.000 medewerkers. Delhaize België maakt deel uit van Delhaize Groep, die actief is in 11 landen op 3 continenten. Begin november 2011 telde het netwerk van Delhaize Groep 3.362 winkels. De groep stelt ongeveer 154.000 mensen te werk. RVH.

     

    20-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staub feestelijke potjes

    Staub verrast met feestelijke potjes

    Blikvangers op tafel: set van gietijzeren cocotte met 4 minicocottes in keramiek

     

     

     

     

    Voor lekkerbekken die elk jaar op zoek zijn naar het perfecte feestrecept, heeft Staub goed nieuws. Het bekende merk van de kleurrijke cocottes heeft speciaal voor het najaar een leuke set ontwikkeld: een gietijzeren cocotte met vier minicocottes in keramiek. Dat smaakt naar een geslaagde avond onder vrienden of familie! Of naar het perfecte cadeau onder de kerstboom natuurlijk...

     

    Met de gietijzeren cocottes van Staub maak je de heerlijkste stoof- en suddergerechten. Dat komt door de unieke combinatie van geëmailleerd gietijzer en de picots onderaan het deksel. De hitte wordt optimaal vastgehouden en gelijkmatig verspreid, terwijl de ‘spikes’ zorgen voor een continue besprenkeling met condensatiedruppels.

     

    Het resultaat? Lekker mals vlees en sappige groentjes! Bovendien worden niet alleen de aroma’s en smaken in hun intensiteit bewaard, ook de voedingswaarde blijft behouden. De gietijzeren cocottes zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven.

     

    Speciaal voor de feestperiode heeft Staub voor een extraatje bij deze cocotte gezorgd: vier keramische minicocottes. Ideaal om te gebruiken voor een bijgerecht – zoals gratin – of om de avond in stijl af te sluiten met een crumble bijvoorbeeld.

     

    Want geen gast die het zal ontkennen: met Staub teken je voor een blikvanger op tafel, in stijl en in smaak. De minicocottes in keramiek zijn verkrijgbaar in dezelfde aantrekkelijke kleuren als de gietijzeren versie. Ze zijn geschikt voor gebruik in de oven, diepvriezer en microgolfoven.

     

    De promotieset van Staub bestaat uit 1 gietijzeren cocotte (Ø 24 cm – 3,8 l) en 4 keramische cocottes (Ø 10 cm – 0,215 l). Verkrijgbaar in 4 kleuren (zwart, kers, grafietgrijs, intens blauw). RVH.

    Staub wordt in de Benelux exclusief verdeeld door Demeyere.

    www.demeyere.be / www.staub.fr

     





    20-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grand Cru Kerst

    Een overheerlijke Grand Cru Kerst 2011…

     

     

     

     

    Alle chocoladeliefhebbers kunnen deze kerst een mooi cadeau verwachten. De chocoladefabrikant uit Tain l’Hermitage is namelijk een nieuwe doos Grands Crus bonbons aan het samenstellen om het jaar 2011 glansrijk af te sluiten.

     

    In een doos die exclusief ontworpen is voor de feestdagen zijn vier Grand Cru ganaches samengebracht, waarin we de kracht van Abinao, de fruitigheid van Manjari, de fondant van Macaé en de zachte kruiden van Nyangbo terug vinden: Grand Cru Ganache Manjari 64%, Grand Cru Ganache Abinao 85%, Grand Cru Ganache Macae 62% en de Grand Cru Ganache Nyangbo 68%

    Doos van 16 Grands Crus ganaches pure chocolade

     

    Voor de allergrootste liefhebbers zal er onder de kerstboom tevens een assortiment van fijne bonbons te vinden zijn.

    De praliné, de Grands Crus ganaches en de omhulsels van pure, melk of witte chocolade zijn een genot voor de smaakpapillen en worden geleverd in een prachtige doos: Grand Cru Ganache Guanaja 70%, Grand Cru Ganache Jivara Lactée 40%, Amandel- en hazelnootpraliné omhuld met witte chocolade en Ganache van Moka-koffie uit Ethiopië

    Doos van 16 zorgvuldig geselecteerde fijne bonbons

     

    Voor de onvoorwaardelijke aanbidders heeft Valrhona zijn beroemde truffelrecept opnieuw uitgevonden: Een ganache van melkcrème, zacht en vol, met tonen van een fruitige chocolade, een doos van 16 chocoladetruffels. RVH.



    20-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.haacht herlanceert Export8
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Brouwerij Haacht herlanceert Export 8

     

     

     

    Sinds jaar en dag wordt het biermerk Export van Brouwerij Haacht – genoemd naar het gelijknamige type lagerbier – gretig gesmaakt in bepaalde regio’s van Oost-Vlaanderen.

    Dit type bier benadert zowel smaaktechnisch als op visueel vlak zijn soortgenoot pils, maar staat in Oost-Vlaanderen voor een net iets lichter alcoholgehalte en voor een typische conditionering in een fles van 33cl, verkocht in kratten van 24x33 cl.

     

    Tussen pakweg 1925 en 1975 was dit type lagerbier in België erg populair bij de arbeidersklasse. Dankzij een iets lager alcoholgehalte (4,7%) verkoos de werkende man, die verfrissing zocht tijdens de werkdag, deze dorstlesser boven een klassieke pils (rond de 5%)

    .

    Bovendien kwam dit bier door zijn verlaagde alcoholgehalte in een lagere accijnscategorie terecht, waardoor ook de verkoopprijs voordeliger uitkwam. Dat maakte een export toegankelijker voor het grote publiek. Het werd dan ook vaak geschonken op volksfeesten en kermissen.

     

    Tijdens Horeca Expo (Gent) dat aanstaande zondag van start gaat, zal het bier  kunnen geproefd worden onder de naam Export 8. Het cijfer 8 verwijst niet naar een alcoholpercentage (immers slechts 4,7% vol.alc.!) maar naar de vroegere symboliek en historiek die dit getal draagt voor de Brouwerij. De 8 was fonetisch immers voldoende neutraal om als symbool te staan voor het woord ‘Haacht’ (Haacht klinkt in

    spreektaal als Acht in beide landstalen) en stond halverwege vorige eeuw dan ook vaak op flesetiketten van dit Belgische familiebedrijf. Vandaag staan zowel een vernieuwd etiket en een originele kroonkurk, als een specifiek glas dat de beleving een extra duw geeft, garant voor de gezochte retro look&feel.

     

    Het bijpassende pos-materiaal in de stijl van het merk kan een gemengd publiek van

    jong en oud aanspreken. De senior die het merk al sinds jaren lust, net zozeer als de

     jonge, hippe kerel die zich een eigen stijl wenst aan te meten en daartoe  kiest voor een retro-merk met moderne toets, vindt zijn gading in deze Export 8.

     

    Export 8 is momenteel verkrijgbaar in de horeca en bij bepaalde bierhandelaars. RVH.

    www.haacht.com

    19-11-2011 om 20:43 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beaujolais Nouveau: primeurwijnen

    Beaujolais Nouveau: primeurwijnen

     

     

     

    De Beaujolaiswijnen lanceren traditioneel de derde week van november de nieuwe oogst in de vorm van de Beaujolais nouveau. Een traditioneel jonge wijn die behoorlijk fris wordt gedronken, circa 11°, die ondanks enige kritiek, toch elk jaar opnieuw een massale belangstelling meekrijgt.

     

    Carrefour, een sterkhouder inzake wijnen in de grootdistributie, heeft andermaal een selectie gemaakt en zorgt met de Beaujolais Nouveau 2011, 2.99€, de Beaujolais Villages Nouveau 2011, 3.29€ en Château de la Palud Beaujolais Villages Nouveau 3.79€ voor een leuk assortiment.

    Deze jonge wijnen alle het product van de Gamaydruif, gebotteld door Louis Vincent voor Vignes et Terroirs hebben een mooie rood purperen kleur, zijn mooi rond en fris en weten talloze wijnliefhebbers te bekoren.

    De Beaujolais Nouveau, 12.5% alc heeft de geur van rode bessen en vruchten, is niet alleen evenwichtig van structuur maar zorgt voor een fruitige elegantie. Ook de Beaujolais Village, 12.5% alc., houdt deze fruitige elegantie aan en heeft een mooie dieprode kleur.

    De Château de la Palud, 12% alc., werd op het domein gebotteld  en geniet van de wilde landerijen die tegelijk van een sober maar toch aangenaam klimaat genieten en zich rondom de rivier Samsons uitstrekken. Hier ontpopt de Gamaystruik zich tot een milde en vruchtbare druif. Het zijn aantrekkelijke wijnen die bij een huisbereiding van wild en rood vlees, maar ook bij charcuterie en pittige, aromarijke kaasschotels  een perfecte aanvulling vormen voor een gezellige maaltijd onder vrienden of met familie. RVH.

    www.carrefour.eu

     





    19-11-2011 om 20:37 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerst Leonidas

    Voor kerst verwent Leonidas de brave, maar toch ook ongeduldige kinderen, die verzot zijn op lekkers!

     

     

     

     

    Schenk hen een adventskalender, volgestopt met chocolaatjes en cadeautjes.

    Wanneer Kerstmis nadert, staan er heel wat kinderen te popelen om de kerstboom te versieren en daarna hun cadeautjes uit te pakken. Meester-chocolatier Leonidas heeft daarom een adventskalender ontworpen om de nieuwsgierigheid van de allerjongsten en hun bijhorende snoeplust te bevredigen.

     

    De ietwat ongewone kalender in de vorm van een kerstboom heeft mooie laatjes die genummerd zijn van 1 tot 24. Overheerlijke chocolaatjes van Leonidas worden telkens uitgelicht en worden dag na dag onthuld door de kleine handjes en de verwonderde oogjes van onze peuters, die dol zijn op zoetigheden en ontdekkingen.

     

    Zijn uw jonge spruiten nog onervaren chocoladeproevers of al fijne kenners? Allemaal zullen ze verwend worden want de kalender kan ook gepersonaliseerd worden volgens hun eigen smaak. Kies voor ontdekking en afwisseling! Als je weet dat ze als een blok vallen voor melkchocolade, kun je misschien ook een witte praline of een stukje marsepein toevoegen, zodat hun smakenpalet uitgebreid wordt.

     

    Omdat Leonidas niets aan het toeval heeft overgelaten, kan de prachtige met rood en goud versierde kalender na gebruik op zolder opgeborgen worden tussen de kerstverlichting en de kleurige kerstballen. Het jaar nadien kan de magische kalender opnieuw gevuld worden met suikergoed en prachtige verrassingen, en zo je kinderen telkens opnieuw in vervoering brengen. Een origineel en tijdloos cadeau. Om van te genieten, dag na dag! RVH.

    www.leonidas.com

     

     

     

    19-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Campari kalender

    Campari kalender 2012 is een toost op het leven

     

     

    De 13e editie van de Campari kalender, werd voorgesteld in Milaan. De titel verklapt voor een stuk al waar de kalender dit jaar om draait: met It’s the end of the world, baby baseerde Campari zich op de voorspelling van de Maya’s dat de wereld op 21 december 2012 zou eindigen en helemaal zou veranderen.

     

    Campari treedt tegen deze neerslachtige voorspelling op met een positieve aanpak: vol positivisme kijken naar de intrigerende theorieën en ze vervolgens visueel voorstellen in een serie krachtige, inspirerende foto’s met Hollywoodactrice en topmodel Milla Jovovich.

     

    Om het publiek mee te nemen op een adembenemende visuele reis, stelt Campari zijn nieuwste protagoniste voor in levendige shots die een mogelijk einde van de wereld uitbeelden. De kalender is opgebouwd uit opmerkelijke gebeurtenissen die gaan van dramatische Woestijnvorming en Orkanen tot Alien invasies en meteorieten. De scenario’s zijn zowel gebaseerd op de moderne film als mythische en bijbelse taferelen.

     

    Poserend in prachtige outfits, weet Jovovich het publiek alvast te bekoren; ze neemt een zelfzekere houding aan, straalt kracht uit en heeft daarbij controle over het onwetende. Met haar co-star Campari, brengt ze letterlijk een toost uit op het leven.

     

    Dimitri Daniloff, één van de meest gerenommeerde internationale fotografen, bracht de 13e editie van de kalender in beeld. Een vanzelfsprekende keuze voor dit betoverend verhaal: de Parijse fotograaf brengt de scènes stuk voor stuk perfect in beeld, alsof fantasie werkelijkheid wordt. Toch was het een complex en lang proces, want de productie werd gefinaliseerd met special effects die de doorslaggevende factor waren om de scènes tot leven te brengen.

     

    De Campari kalender, waar er wereldwijd maar 9.999 exemplaren van gedrukt worden, zal niet verkocht worden, maar zal internationaal verdeeld worden onder vrienden en fans van het merk. RVH.

    www.campari.com - www.facebook.com/campari - www.camparigroup.com

     







    18-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Citytrip Ierland

    NAAR IERLAND VOOR  EEN CITYTRIP

     

     

     

     

    Dat Ierland bekoort met natuurschoon, cultureel erfgoed, oude tradities en legenden is algemeen bekend. Dat er in de Ierse Republiek verschillende steden zijn die in aanmerking komen voor een leuke en boeiende citytrip is minder geweten. Ook in het najaar en tijdens de jaarwisseling is Ierland een goede reisbestemming voor een ‘city break’.

     

    Dublin: Veelzijdige hoofdstad

    Een bezoek aan de Ierse hoofdstad is een aaneenschakeling van aangename verrassingen. Dublin is één van de vriendelijkste steden van de wereld. Je wordt er met open armen ontvangen, in de pubs waar je zomaar aan de praat raakt met de lokale mensen, op straat, als je in het spoor loopt van schrijvers, dichters, acteurs, muzikanten en andere kunstenaars die sinds eeuwen deze kosmopolitische stad doen vibreren.

     

    Dublin is door de UNESCO uitgeroepen tot Stad van de Literatuur (www.dublincityofliterature.ie) . Drie van de vier Ierse Nobelprijswinnaars Literatuur zijn met de stad verbonden: Bernard Shaw, Samuel Becket en de dichter Yeats ( dichter Seamus Heaney komt dan weer uit de andere bruisende hoofdstad Belfast). Ook bekende namen zoals Joyce, Swift, Wilde en Behan zijn synoniemen voor Dublin. Je kunt dus een citytrip Dublin helemaal in het teken stellen van de literatuur, een ontmoeting met  het literaire erfgoed in musea, woonplaatsen van schrijvers en hun favoriete pubs.

     

    Naast literatuur zijn nog tal van andere thematische bezoeken aan Dublin mogelijk. Dublin is de perfecte mix van oud en nieuw, een stad waar je reist naar het verleden maar ook een moderne, hedendaagse en trendy plek.

     

    Belfast : Muzikale sfeer

    Het Noord Ierse Belfast is misschien wel de meest verrassende citytrip reisbestemming van Ierland. De stad is bekend om zijn fantastische muziekscène die zijn hoogtepunt beleeft tijdens de jaarlijkse Belfast Music Week en bij de uitreiking van MTV European Music Awards. Dit glamour event vindt plaats in de Odyssey Arena waar 14.000 toeschouwers de show met wereldsterren zoals Lady Gaga, Justin Bieber en Rihanna zullen bijwonen.

     

    Tijdens een citytrip naar Belfast ga je niet alleen naar live concerten van pop, beat, folk, jazz, maar bezoek je ook Belfast Music Exhibition en neem je deel aan de Belfast Music Tour. (www.gotobelfast.com , www.belfastmusic.org)

     

     

    Cork: Gastronomische klasse

    Helemaal in het zuiden van Ierland ligt Cork, hoofdstad van het gelijknamige graafschap. De geschiedenis gaat terug tot de dertiende eeuw, vandaar de vele historische bezienswaardigheden zoals de twee grote kathedralen. Eigenlijk kan het oude stadscentrum van Cork zich meten met de historische kern van Dublin. Het is een sfeervolle stad met ook moderne gebouwen zoals het Opera House en aantrekkelijke winkelstraten zoals St. Patrick’s Street.

     

    Voor een citytrip met de nadruk op gastronomie is Cork een uitgelezen bestemming. Er zijn excellente restaurants, chique bars en levendige pubs. Overal in Ierland wordt Cork geassocieerd met een rijke gastronomie en wie zich daarvan wil overtuigen hoeft maar een bezoek te brengen aan The English Market die je het beste kunt omschrijven als ‘a delight’ (www.corkenglishmarket.ie). (www.corktourist.com)

     

     

    Citytrip Tour Ierland: Makkelijk bereikbaar

    Met Dublin, Belfast en Cork zijn we wat Ierse citytrip reisbestemmingen betreft helemaal niet rond. Een tour langs boeiende Ierse steden voert eveneens naar Derry/Londonderry, Galway en andere plaatsen die altijd verrassingen inhouden, die een city break in Ierland naar een hoog niveau tillen waarvan je de mooiste herinneringen bewaart.  Derry/Londonderry is bovendien de cultuurhoofdstad van het Verenigd Koninkrijk in 2013.RVH.

     

    Tourism Ireland - Louizalaan 66 - 1050 Brussel - T 02 275 01 71

    info.be@tourismireland.com - www.discoverireland.com

     

     

    18-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Magimix 40

    Magimix 40:

    Het plezier om te koken als een chef-kok

     

     

     

     

    Wat ooit begon als een toemaatje op het professionele gamma van Robotcoupe om ook de huismoeder tot een meer variabele keuken te stimuleren, is de voorbije decennia uitgegroeid tot een assortiment toestellen, dat met elk professioneel gamma kan wedijveren.

     

    Magimix bestaat inderdaad al 40 jaar waardoor de uitvinding van de multifunctionele keukenmachine, meer dan oneerbiedwaardig ‘robot’ genoemd, gestalte gaf aan een trend die de wereld van de restauratie op ingrijpende wijze zou veranderen.

     

    Magimix in een notendopje:

    1984: de introductie van de eerste eiwitklopper

    1985: de machine krijgt kleur

    1986: de eerste editie van het gama Le Grand Chef

    1988: de ‘robot’ krijgt meerdere kuipen waardoor een snelle aaneenschakeling van opeenvolgende bereidingen mogelijk wordt

    1994: creatie van de eerste compacttoestellen met een plaatswinst tot 25%

    2005: een nieuw assortiment met de XL toevoergoot en een bakkenskneedmes

    2008: uitbreiding mogelijk via een aantal optonele setes

    2009: de blendermix geeft perfecte emulsies

    2010: toevoeging van een blokjesset

     

    Het multifunctionele toestel is dus in de loop der jaren uitgegroeid tot een apparaat dat ook de dagelijkse keuken de mogelijkheid biedt om complexe en ingewikkelde bereidingen op een snelle en makkelijke manier tot een goed einde te brengen. Het toestel is niet aleen robuust en effeciënt maar kijrgt bovenden 20 jaar garantie op het motorblok mee.

     

    De 40ste verjaardag krijgt des te meer allure nu het CS5200XL premium assortiment beschikbaar is. Dit multifunctioneel apparaat, beschikbaar in 9 kleuren met de échte klassiekers maar ook moderne tinten zoals roze en nachtblauw beschikt naast de traditionele bereidingen en accessoires ook over een sapcentrifuge en smoothies mix, een extra gietvorm en een groentepureepers. RVH.

     









    17-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse dagtoeristen

    Vlaamse dagtoeristen hebben een voorkeur voor bestemmingen in Vlaanderen.

     

     

     

     

    Uit het Onderzoek Dagtoerisme 2010-2011 blijkt dat een kwart van de Vlamingen minstens één maal per maand op daguitstap gaat. Bijna 70% onder hen blijft tijdens deze daguitstap binnen Vlaanderen.

     

    De provinciale toeristische organisaties, het Steunpunt Toerisme en Recreatie en Toerisme Vlaanderen zijn de opdrachtgevers van het allereerste onderzoek waarin de activiteiten van Vlamingen, Walen en Brusselaars tijdens daguitstappen uitgebreid onder de loep worden genomen. Tijdens het onderzoek, uitgevoerd door Idea Consult en Ivox, werden 2.000 panelleden wekelijks bevraagd over hun dagtoeristisch gedrag. Daarbij werd onder andere gepolst naar frequentie, bestemming, activiteiten, vervoerswijze en  hun uitgaven.

     

    Het onderzoek toont aan dat ruim 25% van de Vlamingen minstens één keer per maand een daguitstap maakt. Tijdens deze trips, blijven ze meestal binnen het Vlaams Gewest (68%). Andere belangrijke bestemmingen zijn Wallonië (11%), Brussel (8%) en Nederland (6%). Uit het onderzoek blijkt tevens dat een persoon tijdens een daguitstap gemiddeld € 37,9 uitgeeft. Gezien de populariteit van Vlaanderen als bestemming, betekent dit dat Vlaamse dagtoeristen een niet te onderschatten economische impuls geven aan het toerisme in hun eigen regio.

     

    Het rapport over de resultaten van dit pilootonderzoek is te raadplegen via de websites van de provinciale toeristische organisaties, het Steunpunt Toerisme en Recreatie en via www.toerismevlaanderen.be RVH.

     

    17-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ocean Spray cranberry's

    Ocean Spray, een brede waaier aan producten op basis van cranberry’s

     

     

     

    Naast deze compote biedt Ocean Spray een brede waaier aan 100% natuurlijke sappen op basis van cranberries, zonder kleurstoffen, bewaarmiddelen of artificiële geurstoffen. De Ocean Spray producten staan sinds 1930 voor knowhow, smaak, kwaliteit, voedingswaarden en verfrissing.

     

    « Ocean Spray Cranberry Classic » : de originele drank, een sap dat tegelijk verfrissend, lekker en zuur en zoet is. Een ware bron van vitamine C en antioxidanten. Dankzij zijn verrassende natuurlijke smaak en warme kleur is het een uitstekend ingrediënt in tal van cocktails, waaronder de bekende Cosmopolitan of Sea Breeze. Eveneens verkrijgbaar in handig 200 ml formaat.

     

    « Ocean Spray Cranberry Classic Light » : De light versie van de "Cranberry Classic", zonder toegevoegde suiker, bevat slechts 8 calorieën per 100 ml. Een variant, speciaal voor wie op zijn lijn let.

     

    « Ocean Spray Cranberry & Blackcurrant » : geslaagde mengeling van cranberry met

    andere vruchten, waaronder zwarte bessen. Een harmonische en verfijnde mengeling, die zich ook uitstekend leent voor cocktails. Voortaan bevat dit recept een suikergehalte van slechts 13 %.

     

    « Ocean Spray Cranberry & Pomegranate » : de perfecte en vooral smakelijke mix van cranberry en granaatappel, een ander “superfruit” met erkende weldaden.

    « Ocean Spray Cranberry & Blueberry » : Ocean Spray verenigt de weldaden van cranberry met die van de bosbes, die boordevol polyfenolen en vitamines zit.

     

    « De compote cranberry Ocean Spray » : De fruitige, zoetzure smaak van de Ocean Spray cranberries bezorgt deze compote zijn unieke smaak. Voortaan vindt u deze compote in een glazen bokaal van 250g. Ontdek snel zijn vernieuwd met 50% extra fruit (goed voor een totaal fruitgehalte van 45%) en 100% natuurlijke suikers die zorgen voor een betere vertering door het organisme. Na opening is de compote 28 dagen houdbaar.

     

    De Ocean Spray-drankjes zijn verkrijgbaar in de supermarkten in PET-flessen van 1 liter, tegen een aanbevolen verkoopprijs van € 1,99, en in brikjes van 200 ml voor een aanbevolen verkoopprijs van € 1,79 voor een pack van 3 x 200 ml. De compote is vanaf nu eveneens verkrijgbaar in de supermarkten tegen een aanbevolen verkoopprijs van 2,19€/250g. Ocean Spray, al generaties ten dienste van ons welzijn. RVH.

    www.oceanspray.be

     

     

     





    16-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Lavazzers

    THE LAVAZZERS

    Lavazza herenigt 12 meesterfotografen voor de jubileumeditie van de 20ste Lavazza Calendar

     

     

     

    The Lavazzers is de naam van de jubileumeditie van de 20ste Lavazza Calendar die in Milaan is gepresenteerd. Speciaal voor dit indrukwekkende event herenigt deze twintigste kalender 12 meesters in de fotografie die de afgelopen jaren hebben bijgedragen aan het grote succes van de Lavazza Calendar.

     

    Erwin Olaf, Thierry Le Gouès, Miles Aldridge, Marino Parisotto, Eugenio Recuenco, Elliott Erwitt, Finlay MacKay, Mark Seliger, Annie Leibovitz, Albert Watson, David LaChapelle, Ellen von Unwerth. Allen hebben zich enthousiast ingezet en vieren hun relatie met Lavazza- koffie aan de hand van zelfportretten. De 12 fotografen werden begeleid door het agentschap Armando Testa, ook voor deze editie producent van de Lavazza Calendar. De fotografen hebben een interpretatie van zichzelf gemaakt door middel van innovatieve, ongebruikelijke en creatieve shots.

     

    “Elk jaar experimenteert de Lavazza Calendar met nieuwe artistieke trends en verschillende thema’s die geïnterpreteerd worden door een internationale artiest”, aldus Francesca Lavazza, Corporate Image Director van de Lavazza Group. “Voor deze voor onze communicatie zo belangrijke editie wilden we iets anders doen en hebben om die reden deze grootse fotografen gevraagd zelfportretten te maken die

    geïnspireerd zijn door onze espresso; het resultaat is werkelijk spannend. Aangezien we zo gewend zijn fotografen te zien achter hun camera, is het nu een geheel nieuwe invalshoek om ze als hoofdpersoon voor de camera te zien wat leidt tot unieke portretten. Zo laat David LaChapelle in een shot met de titel “Een gewone ochtend verandert in een Paradijs”, zien hoe koffie “als tool kan dienen om mijn geest in versnelling te zetten” en toont Erwin Olaf in zijn foto met de titel “mijn gedachten vliegen weg” hoe hij Lavazza koffie linkt aan de manier waarop hij mensen portretteert. Erwin verklaart daarbij: “wanneer ik Lavazza koffie drink, denk ik op natuurlijke wijze aan het menselijk lichaam”.

     

    De kalender is een galerie van sterk suggestieve beelden, soms met humoristische en geheimzinnige foto’s, soms met elegante beelden die doen denken aan sculpturen. Iconen die ontcijferd moeten worden; het uiteindelijke resultaat draait om diversiteit en de zelfbeschouwende, surrealistische benadering van elke artiest die bijdragen aan een uniek project dat traditionele fotografie, geavanceerde technieken en, in sommige gevallen, digitale kunst samenbrengt.

     

    Het icoon en de drijvende factor achter de 2012 Calendar en het gehele project rondom de viering van het twintigjarig jubileum is Valerie van der Graaf. Het jonge Nederlandse model, hoofdrolspeelster in de foto’s van Ellen von Umwerth, verschijnt op de cover van de 2012 Calendar waarop zij de kaarsen uitblaast voor een symbolische verjaardag met dubbele betekenis: het is de twintigste editie van de Lavazza Calendar en Valerie is ook twintig jaar oud – er kan geen betere woordvoerdster zijn met het oog op de toekomst.

     

    Net als de 1995 Calendar, ook geschoten door Ellen von Unwerth, die draaide om de vieringen rond het honderdjarig bestaan van het bedrijf met een zeer jonge Amber Smith voor een enorme verjaardagstaart, laten deze nieuwe beelden, genomen door de Duitse fotografe, Valerie zien met 20 verjaardagskaarsjes. In het zelfportet in de 2012 Calendar laat Ellen zien er weer klaar voor te zijn om samen met Lavazza deze nieuwe uitgave van de Calendar te vieren. RVH.





    16-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Relais & Châteaux
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Nieuwe Benelux voorzitter Relais &Châteaux

     

     

     

                                                                                       

     

    De Benelux-leden van Relais &Châteaux hebben uit hun midden Johan Agricola benoemd tot nieuwe voorzitter van de Benelux.  Agricola is directeur/eigenaar van Kasteel Engelenburg in Brummen- Nederland.

     

    Relais &Châteaux Benelux bestaat momenteel uit tien leden; vier in Nederland, twee in Luxemburg en vier in België: L’Auberge du Moulin Hideux (Noirefontaine), l’Hostellerie Lafarque (Pepinster), la Butte aux Bois (Lanaken) en Hôtel Heritage (Brugge).

    Tijdens het congres in Lissabon, dat van 13 tot 15 november wordt gehouden, zullen vier nieuwe Benelux leden bekend worden gemaakt, één in België, twee in Nederland, en één in Luxemburg.

     

    JaumeTàpies, International President van Relais &Châteaux beschouwt de Benelux als een belangrijke markt: “De opening van onze Benelux-vertegenwoordiging in Brussel vorig jaar was de eerste stap in onze strategie. We zullen onze inspanningen voortzetten om deze markt te ontwikkelen, vooral  in België, waar we binnen de 2 jaar een tiental leden hopen te tellen”.

     

    Met een nieuwe voorzitter is ook een nieuw bestuur aangetreden dat een goede afspiegeling vormt van de Benelux. Vice-voorzitter is Julien Lahire van Moulin Hideux in de Ardennen (Wallonië). Julien is de derde generatie in Moulin Hideux. De familie is al 50 jaar lid van Relais &Châteaux en was in 1961 het eerste lid buiten Frankrijk. Penningmeester is Marc Alofs, directeur van La Butte aux Bois in Lanaken (Belgisch-Limburg), net over de grens bij Maastricht.

     

    “We hebben als nieuw bestuur voor 2012 een aantal mooie evenementen en promotieactiviteiten in de planning staan. Daarmee willen we Relais &Châteaux in België, Luxemburg en Nederland  meer onder de aandacht brengen”, aldus voorzitter Agricola.  RVH.

    Inlichtingen: Tel.: 00 800 2000 00 02 (gratis nummer) -  www.relaischateaux.com

    Relais &Châteaux Benelux: Louizalaan 65 – B 1050 Brussel

     

     

    16-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ocean Spray compote
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    SPRAYOcean Spray compote in een nieuw kleedje

    Een nieuwe in het purper gehulde ster is geboren…

     

     

     

    De feestdagen, een moment van gezellig samenzijn met familie en vrienden komen alweer met rasse schreden dichterbij. Wat gaat er boven lekker feesten en smullen van een feestelijk, gezond en origineel diner? Verras uw genodigden dankzij een van de nieuwe Ocean Spray recepten! Speciaal voor de eindejaarsfeesten lanceert Ocean Spray een nieuw, verbeterd recept voor zijn compote met 50% extra fruit en 100% natuurlijke suiker. Dankzij zijn fruitige, zoetzure smaak geeft u uw dinertjes het hele jaar door een verrassend toets. De cranberry is meer dan ooit de ster in de keuken!

     

    De cranberry, een eeuwenoude traditie

     

    Zowel in de Verenigde Staten als in Canada staat de cranberry zowel voor een lokaal product als voor een cultureel erfgoed. Symbool voor gezelligheid die je deelt, verenigt deze bes al generaties lang gezinnen rond de eettafel. Het is dus logisch dat dit bijzondere besje een van de absolute sterren is van de Amerikaanse gastronomie. Dankzij zijn zeer eigen karakter en unieke smaak leent de cranberry zich perfect als compotebereiding die alles in zich heeft om onmisbaar te worden aan de feestdis.

     

    De Ocean Spray compote : extra fruit, extra smaak en 100% natuurlijk

     

    Cranberrycompote is een traditionele bereiding, zoals de kolonisten van New England die maakten, op basis van cranberry’s, water en suiker. Ocean Spray wenst in te spelen op de behoeften van de consument en verbetert voortaan zijn compote. Resultaat: een natuurlijker recept met minder suikers. Dit 100% natuurlijke recept zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen, bevat voortaan 50% extra fruit en sucrose, een natuurlijke suiker die beter wordt verteerd door het organisme. Het nieuwe 250g formaat leent zich perfect voor de bereiding van talrijke gerechten. De fruitige, zoetzure smaak van de Ocean Spray cranberries bezorgt deze compote zijn unieke smaak. Onmisbaar als garnituur bij al uw vlees-, wild- en gevogeltegerechten en bij tal van desserts, zoals cheese cakes, pannenkoeken, yoghurt...

     

    De nieuwe compotes zijn nu verkrijgbaar in de supermarkten tegen een aanbevolen verkoopprijs van 2,19€/250g. RVH.

    www.oceanspray.be

    15-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink woensdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Valle d’Aosta lanceert deze winter ‘Pink’ woensdag

    Met fikse kortingen voor vrouwelijke wintersporters

     

     

     

     

    Komend winterseizoen is het elke woensdag feest voor vrouwen op- en om de pistes in het Italiaanse Valle d’Aosta. Op ‘Pink’ woensdag gelden er speciale tarieven voor vrouwelijke wintersporters bij de liften en voor de Pré-Saint-Didier Spa. Ook shopaholics komen in Valle d’Aosta aan hun trekken door de vele Italiaanse boetiekjes in de hoofdstad Aosta.

     

    ‘Pink’ woensdag: Elke winter woensdag staat het Aostadal compleet in het teken van vrouwen en dat gaat verder dan enkel op de pistes. Op woensdag kunnen vrouwen voor slechts 25 euro een dagpas kopen die geldig is in de vijf grote skigebieden van de regio. Denk aan skiën in het mondaine Courmayeur, grensoverschrijdend skiën met Zwitserland of Frankrijk, ongekende off piste mogelijkheden in Monterosa Ski en de combinatie van Aosta stad met de pistes van Pila. Deze speciale actie geldt voor het ganse winterseizoen 2011-2012 met uitzondering van 7 december, 28 december en 4 januari.


    Wellness in de sneeuw: Naast een goedkopere skipas kunnen vrouwen op ‘Pink’ woensdag ook genieten van wellness aan een lager tarief. Dé ideale manier om spieren te verwennen na een dag op de pistes. De bekendste Spa van de regio ligt in Pré-Saint-Didier met een ruime keuze uit verschillende behandelingen. Op woensdag krijgen vrouwen een fikse korting op twee behandelingen: ‘Woensdag voor vrouwen’ en ‘Woensdag de luxe voor vrouwen’. Deze behandelingen bestaan uit een schoonheidstherapie, massages en uiteraard gebruik van alle Spa faciliteiten. En voor slechts 25 euro kunnen vrouwen op woensdag vanaf 16.00 gebruik maken van de Spa faciliteiten van de termen van Pré Saint Didier. Zalig relaxen met spectaculair uitzicht op de Mont Blanc.

     

    ‘Shop till you drop’: Voor shoppen moeten vrouwen naar de hoofdstad Aosta. De winkelstraten zijn hier autovrij en boordevol Italiaanse boetiekjes. Of het nu om tassen, schoenen of kleding gaat: de wintergarderobe is hier zo aangevuld met de nieuwste wintercollectie. Groot voordeel is ook de gondel die vanuit Aosta naar skigebied Pila vertrekt, waardoor de combinatie skiën en shoppen naadloos in elkaar overgaat. RVH.

    www.visitaosta.be, www.lovevda.it

    15-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radisson Blu design

    Belg wint Radisson Blu design wedstrijd !

    Radisson Blu Royal Hotel in Brussel ontwerpt nieuwe kamer op basis van winnend Mood Board van Europese designwedstijd

     

     

     

    Radisson Blu, Rezidor’s hogere segment merk, organiseerde deze zomer een Europese design wedstrijd waarbij deelnemers uitgenodigd werden hun ideale hotelkamer te ontwerpen. De jury riep het Mood Board van de Belg Wim Alenus uit tot winnaar – zijn ontwerp zal als inspiratie dienen voor de inrichting van een complete nieuwe kamer in het Radisson Blu Royal Hotel aan de Wolvengracht in Brussel. Wim zal er 30 keer gratis mogen overnachten over een periode van een jaar. Ook de 10 finalisten winnen een weekendverblijf in de nieuwe kamer.

     

    “Eclectisch, home sweet home, elegant, relax, echt – enkele van de woorden die bij de jury spontaan opkwamen bij het beschrijven van het winnende Mood Board”, zegt John Kennedy, Vice President Marketing & Customer Relationship Management bij de Rezidor Hotel Group. “We hielden van dit Mood Board omdat het een thuisgevoel uitstraalde, zowel het  kleurenschema en de stijl van de meubelen als de ambiance die er van uitging”, voegt Eugene Staal, Rezidor’s Senior Vice President Technische Ontwikkeling hieraan toe.

     

    Wim Alenus zelf beschrijft zijn Mood Board als: “Ontspannen zoals op een zondagmorgen thuis. Weg met gesofisticeerde en overdreven namaakdesign. Maak hotelkamers terug écht!”

     

    De jury worstelde zich door de 12.345 ingezonden Mood Boards – een moeilijke opdracht om tot de finale winnaar te komen! De jury bestond uit Bart Canini, hoofd van Creneau International, een Belgisch design agentschap, de bekende Zweedse designer Christian Lundwall; en Eugene Staal, Senior Vice President Technische Ontwikkeling bij Rezidor.

    Meer informatie over het winnende Mood Board en de genomineerden op: www.design.radissonblu.com.RVH.

    15-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dobbel Palm sinds 1947

    Dobbel PALM sinds 1947

     

     

     

    Naar aloude traditie, sinds 1947, zetten de brouwers - voor het eindejaar - hun beste beentje voor. Men verhoogt de ingrediënten van PALM. Dobbel Palm heeft meer van al het goede van PALM: meer karamelsmaken en honingachtige malsheid uit de unieke amberkleurige mouten en meer banaan fruitigheid. Dobbel PALM is een amberbier van hoge gisting, type Speciale Belge, met een nog meer uitgesproken mout- en hopkarakter dan PALM. Dobbel PALM is met een alcoholvolume van 6 % hét ideale degustatiebier voor de koude avonden.

     

    VikiGeunes adviseert passionelebierbrouwer

     

    Op vraag van PALM Breweries verleent Patron Cuisinier Viki Geunes, van Restaurant ’t Zilte (**),  omwille van zijn scherp, uniek proefvermogen en zijn uitzonderlijke creativiteit, medewerking aan de productinnovatie en productontwikkeling van PALM Breweries.

    Het eerste testproject dat door Viki Geunes mee ontwikkeld werd, betreft een variant op een Rodenbach bier dat traditioneel twee jaar lang op 150 jaar oude, grote eiken foeders rijpt. De chef laat dat bier gedurende zes maanden verder met verse krieken, frambozen en veenbessen macereren. Na deze maceratie van zes maanden op eik hergist het bier in de fles. Het resultaat daarvan is de Rodenbach Caractère Rouge, een uitzonderlijke Rodenbach met maceratie op fruit en een alcoholvolume van 7°. Er werden in eerste instantie 1000 flessen van 75 cl gebrouwen waarvan Viki Geunes een aantal gebruikt om in nieuwe gerechten te verwerken. Hij laat het eigenzinnige bier net als een aantal andere unieke biervariëteiten in het restaurant schenken.

     

     “Toen ik gevraagd werd om bepaalde nieuwe bierprojecten van Palm Breweries qua smaakvorming te ondersteunen, heb ik geen moment getwijfeld,” licht Viki Geunes zijn engagement toe. “De bieren van deze brouwerij smaken authentiek en zuiver. Ze worden daarenboven met respect voor authentieke brouwtradities gebrouwen. Ik begreep na het eerste contact dat de brouwerij gedreven door passie en expertise met nieuwe biertypes of varianten wil innoveren. Het is immers een brouwerij die focust op een eigen identiteit en niet op massaproductie, ze tonen daarmee hun interesse in terroir en lokale eigenheid. Samen met de kunst van het bierbrouwen maken duurzaamheidprincipes deel uit van hun familiaal erfgoed. Al die waarden zijn ook in mijn restaurantaanpak bijzonder belangrijk. Je kan maar aan zo’n project meewerken wanneer de visie op smaakvorming een zelfde basis heeft.”

    www.palm.be

     

     

     

     







    15-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shorts op iTunes

    SHORTS™ nu ook in België beschikbaar op iTunes

    De korte film versterkt zijn greep op Europa

     

     

     

     

    Shorts International, eigenaar van ShortsHD (het grootste televisienetwerk ter wereld voor korte films), kondigt aan dat het op de Apple iTunes Movie Store nu “SHORTS™” lanceert, ’s werelds grootste kortfilmcatalogus met meer dan 400 kortfilms speciaal voor de Nederlandse en de Belgische markt (Nederlands- en Franstalig). De kortfilms zijn stuk voor stuk in high definition (HD) en in standard definition (SD) verkrijgbaar als download-to-own en ideaal voor de moderne iPad-/iPhone-gebruiker op zoek naar een moment van ontspanning.

     

    Shorts International kan prat gaan op fabelachtige animatiefilms en werkt met door de critici bejubelde filmregisseurs en met wereldberoemde acteurs en actrices. Met deze lancering breidt het bedrijf zijn universeel getinte aanbod uit tot bijna 50 landen.

     

    In de hele wereld stijgt het aantal kortfilmfans explosief. Met zijn kortfilms was het merk Shorts™ bij de lancering in 2006 een van de eerste partners van iTunes in de Verenigde Staten. De populariteit aldaar effende het pad voor de lancering van ShortsTV in Frankrijk: die televisiezender in standard definition brengt sinds 2007 korte films en een blik achter de schermen van de korte filmwereld. De zender is een continu eerbetoon aan de kortfilmkunst met een programmering die hulde brengt aan de creativiteit en het esthetische genie van Academy Award®-winnaars, deelnemers aan het International Film Festival en toppers uit de wereld van de computeranimatie. En dat in alle mogelijke genres, van comedy tot musical en documentaire tot drama. ShortsTV en ShortsHD (de high definition versie) zijn te bekijken in Turkije, Frankrijk, de Verenigde Staten en Taiwan en door meer dan 40 miljoen gezinnen wereldwijd.

     

    “Film is de meest populaire kunstvorm ter wereld. En vandaag de dag is kortfilm het snelst groeiende filmgenre”, zegt Carter Pilcher, topman van Shorts International. “Waar ook ter wereld, het publiek is dol op kortfilms: dit is entertainment waarvan de sterke impact taal- en cultuurbarrières overstijgt. RVH.

    www.shorts.tv.

    15-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Starterset voor beginnende koks

    Nieuwe reeks ‘Young by Demeyere’ is ideale startersset voor beginnende koks

     

     

     

     

    Met de nieuwe reeks ‘Young by Demeyere’ zorgt Demeyere in de keuken voor een knallende start. De potten en pannen ogen niet alleen aantrekkelijk met hun eigentijdse design, ze zijn ook zeer budgetvriendelijk voor een prima kwaliteit.

     

    Van kleine porties tot grote ambities

    Met ‘Young by Demeyere’ ben je meteen goed uitgerust: 3 kookpotten, 1 soeppot, 1 steelpan en 3 bakpannen. De afmetingen variëren, zodat je altijd de perfecte pot of pan bij de hand hebt. Of je nu snel een hapje voor jezelf wilt koken of met je nieuwe

    kookkunsten groots wilt uitpakken voor de hele familie! Het maakt trouwens niet uit over welk fornuis je beschikt, want alle potten en pannen van ‘Young by Demeyere’ zijn geschikt voor alle types fornuizen, inclusief inductie. Bovendien zijn ze geschikt voor gebruik in de oven.

     

    De kookpottenset heeft courante afmetingen, namelijk een diameter van 16, 18 en 20 cm. In de soeppot, met een inhoud van meer dan 7 liter, kan je al behoorlijk wat soep maken of lekkere pasta bereiden voor al je vrienden. De steelpan van 18 cm is dan weer de ideale tussenmaat en ook met de bakpannen (20, 24 en 28 cm) heb je altijd een gemakkelijke pan voorhanden.

     

    ‘Young by Demeyere’ is ontworpen door de Belgische ontwerper Stefan Schöning, in 2008 nog uitgeroepen tot Designer van het Jaar. Zijn culinaire reeks voor Demeyere oogt hedendaags en verfijnd. Zo geeft de matte, ‘geschuurde’ afwerking de potten en pannen een jonge, dynamische look. De producten van deze reeks zijn niet alleen mooi, ze zijn ook zeer handig dankzij Demeyere-technologie aangepast aan elke kookfunctie: RVH.

    Vanaf begin december verkrijgbaar in de winkel.

    www.demeyere.be





    15-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!