Inhoud blog
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    05-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quorn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Quorn serveert de hele zomer red hot chili peppers

     

     

    … en niet alleen op Werchter! Festivals zijn meer dan ooit hot. Ze vormen enkele dagen lang  een dorp op zich. De bezoekers leven op het ritme van beats en dans, van gezellig eten en drinken met vrienden. De festivals evolueren naar een totaalervaring en zijn veel meer dan een muziekhappening.

     

    Quorn speelt reeds jaren in op de groeiende vraag naar maaltijden zonder vlees. Ze brengen dit op meerdere festivals deze zomer ook in de praktijk. Op Rock Werchter, Les Ardentes en Pukkelpop, om er maar enkele te noemen, wil Quorn het publiek iets anders bieden dan de traditionele frieten of burgers. De festivalganger is ook op zoek naar een gezonde en lekkere afwisseling. Met een authentieke Chili con Quorn brengt het Quorn team de hele zomer een stukje exotiek op de festivalweides. Een maaltijd zonder vlees kan ook hip zijn!

     

    De Lokerse Feesten was vorig jaar het eerste festival dat een veggiedag organiseerde, naar aanleiding van het optreden van Morrissey. De respons die het Quorn  team ontving, was overweldigend, van “Het lijkt op vlees, lekker” (Koen), over “het smaakt als een echte chili” (Helga) tot “ik vind dit een leuk initiatief, geweldig” (Kathleen). Het succes overtuigde Quorn om in 2012 volop de muzikale kaart te trekken. De Chili con Quorn bevat veel minder vet dan een chili con carne (met rundsgehakt), bevat veel vezels en is vooral lekker en hot. Festivalgangers kunnen de hele zomer genieten van red hot chili peppers, met Quorn. Thank you veggie much!

     

    Quorn stukjes, gehakt of filets zijn vetarm, vezelrijk en cholesterolvrij. De basis van Quorn™ is een plantje van de familie van de paddenstoelen. De Quorn producten worden verkocht in het koelvak van de supermarkten.

    De volledige kalender van festivals waar Chili con Quorn te proeven zal zijn, staat op de website www.evyquorn.be

    05-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwarte goud

    De comeback van het zwarte goud

     

     

    De torenhoge energieprijzen doen mensen uitkijken naar alternatieven. “Sinds Batibouw merken we een sterk hernieuwde interesse in kolenstook,” luidt het bij FLAM in Sint-Truiden, producent van onder andere vastebrandstofhaarden. Maar de prijs is niet de enige reden waarom stoken met (antraciet)kolen vandaag weer interessant wordt, benadrukt FLAM. Het bedrijf ontwikkelde een unieke verbrandingtechnologie die deze verwarming in elke woning perfect integreerbaar maakt.

     

    Gaan we met z’n allen terug in de tijd? “Juist niet”, zegt Jan Bellis van FLAM. “Het is niet onlogisch dat verwarmen met antracietkolen terug in beeld komt. Zowel op het vlak van prijs, rendement als gebruiksgemak is kolenstook niet meer te vergelijken met vroeger. Met een moderne vastebrandstofhaard haal je een zuinige, propere en gezellige warmte in huis.”

     

    Dit is te danken aan een unieke, gepatenteerde verbrandingstechnologie die FLAM ontwikkelde. Als enige producent van het Multi-Turbo verbrandingssysteem ontstaat er in een FLAM-haard een zeer hoge vlamtemperatuur en een ‘secundaire verbranding’ van de verbrandingsgassen. De voordelen van die technologie ontkrachten meteen ook een aantal vooroordelen rond kolenstook. De hoge vlamtemperatuur in de FLAM vastebrandstofkachel zorgt dat het antraciet quasi roet- en rookvrij verbrandt. Zwarte aanslag en vuilaanhechting worden zo beperkt tot een absoluut minimum.

     

    Stoken met kolen is niet meer te vergelijken met vroeger. Antracietkolen zijn tegenwoordig beschikbaar in handige, schone zakken van 15 of 25 kg. Dat komt het gebruiksgemak ten goede maar heeft ook zo zijn voordelen voor je budget: je moet namelijk niet, zoals bijvoorbeeld bij stookolie, in één keer een half maandloon spenderen om je ton te laten bijvullen.

    Aanbevolen zijn ‘antracietkolen’. Die zijn van de zuiverste soort en afkomstig van dezelfde kolenader. Zij leveren ook het beste rendement. Ter vergelijking: 1 kg antracietkolen verbranden komt overeen met ongeveer 2 kg kwaliteitshout. Door dit extreem hoge rendement zal je bovendien weinig moeten bijvullen. Concreet betekent dit dat je niet elk uur uit je zetel moet om het vuur brandende te houden.

     

    Vaste brandstoffen zijn een ‘slimme’ manier van verwarmen. De prijs van antracietkolen is sinds 2006 met slechts 15% gestegen, tegenover 50% voor aardgas of huisbrandolie. Met een FLAM kan je de verwarmingskost halveren. Ook hout of alternatieve biomassa (zoals houtpellets of kersenpitten) is mogelijk, dus je kan op elk ogenblik omschakelen naar de goedkoopste vaste brandstof op de markt. 

     

    Last but not least: het oog wil ook wat. Het vlammenspel in de vastebrandstofkachels is natuurlijk en gezellig. Wie houdt van vuur en het sfeerbeeld van vlammen, kan in de vastebrandstofhaard naar hartenlust verschillende vaste brandstoffen combineren: kolen, hout, pellets, kersenpitten,…

    www.flam.be



    05-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Champagne Jacquart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Verfijnde frisheid van Blanc de Blancs Jacquart voor gezellige zomermomenten

     

     

     

    De Champagne Blanc de Blancs van Jacquart hoort perfect thuis op zomerse terrasjes, bij gezellige maaltijden buiten, op zachte of warme zomeravonden.

    Samengesteld uit verfijnde Chardonnay-druiven draagt de  millésime 2006 Blanc de Blancs van Jacquart een zweem van mineralen en verfijning in zich.  De champagne heeft een frisse  zilverwitte kleur en een pittig aroma van witte peper en citrusvruchten. Hij laat zich op elk moment degusteren, maar hij sluit vooral harmonieus aan bij een schotel met zeevruchten, een witte vis of bij het dessert.

    www.champagne-jacquart.com  

     

     

    05-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filfestival Oostende

    Filmfestival Oostende en Nederlands Film Festival van Utrecht slaan de handen in elkaar

     

     

     

    Het filmfestival Oostende (FFO) en het Nederlands Film Festival te Utrecht (NFF) zijn bijzonder opgetogen over de toekomstige samenwerking, die deze week werd overeengekomen. Beide filmfestivals, die producties van eigen bodem als centraal thema hebben, hopen dat deze samenwerking tot een grotere belangstelling voor het eigen talent zal leiden in beide landen. Concreet zullen beide festivals jaarlijks een aantal films uitwisselen. Zo wordt er op donderdagavond 13 september een Nederlandse avond georganiseerd in Oostende en op donderdag 4 oktober een Vlaamse avond in Utrecht.

     

    Sinds de oprichting van het Filmfestival Oostende zes jaar geleden, is één van de belangrijkste troeven van het festival geweest de uitgesproken ondersteuning voor talent van eigen bodem. Inmiddels weet FFO als jong festival jaarlijks ruim 25.000 bezoekers naar de Koningin der Badsteden te halen om er zowel nationale als internationale filmproducties te ontdekken.  Het Filmfestival van Oostende vindt dit jaar plaats van 7 tot en met 15 september.  Het hoogtepunt van het festival is de uitreiking van de Vlaamse Filmprijzen op zaterdag 15 september 2012.

     

    Het NFF is dit jaar aan zijn tweeëndertigste editie toe en heeft dus al een lange traditie om de Nederlandse Film te presenteren. Jaarlijks wordt tijdens het NFF de Nederlandse filmproductie in kaart gebracht en op een slotfeest, het Gala van de Nederlandse Film, gelauwerd met de Gouden Kalveren.  Het NFF trekt jaarlijks ongeveer 150.000  bezoekers. Het festival is een voorbeeldfestival voor Peter Craeymeersch, algemeen directeur van het FFO.  Het Nederlands Film Festival vindt plaats van  26 september tot en met 5 oktober 2012 in Utrecht.

    www.filmfestivaloostende.be en www.filmfestival.nl

     

     

    04-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.thomas Cook naar Gazipasai

    Thomas Cook verbindt Brussels Airport met Gazipasa!

     

     

     

    Vanaf zaterdag 30 juni verbindt Thomas Cook Brussel met Gazipasa en introduceert de touroperator een nieuwe lijn in ons land. De dichtstbijzijnde luchthaven van de kustplaats Alanya was tot dusver Antalya, meer dan anderhalf uur rijden.  

     

    Gazipasa wordt de 5de Turkse luchthaven die Thomas Cook in België aanbiedt. Met vertrek uit Brussel stelt Thomas Cook al vakanties in de regio rond de luchthavens van Antalya, Bodrum, Dalaman en Izmir voor. De eerste vlucht vondt zaterdag 30 juni, plaats en werd door Thomas Cook’s partner Tailwind voor de eerste maal uit België aangevlogen. Thomas Cook biedt voortaan 2x per week vluchten naar Gazipasa aan, op dinsdag en op zaterdag, dit met met een Boeing 737-400 met 168 plaatsen. Klanten kunnen 20kg bagage en 6kg handbagage gratis inchecken.

     

    Dat is vooral goed nieuws voor reizigers die de streek rond Alanya willen ontdekken; een ongerepte en vooral familiegunstige regio met een interessant prijs-kwaliteitsaanbod aan hotels. Buiten Thomas Cook gerekend hoor je anders op Antalya te vliegen en een transfer van 130km te aanvaarden.

     

    Eerder dit jaar breidde Thomas Cook in de regio van Antalya al zijn hotelaanbod fors uit. De touroperator ging van 4 naar 11 hotels dit jaar en biedt vooral nieuwe all-inclusive hotels aan met een uitgebreide waaier aan faciliteiten. Alanya is bovendien een bestemming die als last-minute bijzonder gunstig geprijsd is. Een week naar Alanya is al mogelijk vanaf €500 per persoon, in een 4* hotel in all inclusive.

    www.thomascook.be

     

     

     

     

    04-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bandits

    Bandits fan-weekend bij Center Parcs!

    Van 16 tot en met 19 november 2012 in Center Parcs De Vossemeren

     

     

     

    Voor alle fans van Jasper, Toon, Tim en Thomas van Bandits, is het op het weekend van 16 t/m 19 november in Center Parcs De Vossemeren te doen !

     

    Er zal héél veel te beleven zijn met de jongens van Bandits! Zo staat er een bowlingkampioenschap op het programma wordt er een feestje gebouwd tijdens de Banditas-party en wordt er een exclusief optreden georganiseerd op een buitengewone locatie in het park! En terwijl de Bandits-fans zich te pletter amuseren kunnen alle ouders lekker relaxen in Aqua Mundo of in de andere parkfaciliteiten.

     

    Wie wil deelnemen aan het Bandits Weekend in Center Parcs De Vossemeren, kan online reserveren via www.centerparcs.be/bandits  of telefonisch via 070/ 22 49 00 (€ 0.30 pm ). Let wel, de plaatsen zijn beperkt, dus reserveren is noodzakelijk. Alle info over het park kan je terugvinden op www.centerparcs.be/VL/BE/parken/vossemeren

     

    Tariefvoorbeeld: Een 6-persoons Original Comfort Cottage: €395 (bowlingavond, welkomstdrink en concerten zijn inbegrepen in het arrangement voor de fans)

    Adres: Center Parcs De Vossemeren - Elzen 145 - 3920 Lommel

     

    03-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.textielindustrie

    Textielindustrie zorgt voor werkzekerheid tijdens crisis

     

     

     

    Twee derde van de textielbedrijven wil aanwerven, maar vindt de geschikte profielen niet. Met een diploma van een textielopleiding kun je dan ook kiezen uit tientallen boeiende jobs, gegarandeerd. Www.wildvantextiel.be, een samenwerking tussen de textielindustrie en de textielscholen, wil jongeren daarom stimuleren een textielopleiding te volgen.

     

    “Werkloosheid bij jongeren stijgt scherp”, kopten de kranten de voorbije maand. Als West- en Oost-Vlaamse jongeren zeker willen zijn van een job in eigen streek, dan doen ze er goed aan om de textielsector te overwegen. Voor textielgeschoolde nieuwkomers op de arbeidsmarkt zijn er altijd jobs te vinden. Er zijn namelijk nog zo’n 500 textielbedrijven actief in beide Vlaamse provincies.

     

    In totaal zijn er voor gespecialiseerde arbeiders en operatoren momenteel zo’n 250 arbeidsplaatsen vacant. Meer nog: voor elke student die op de arbeidsmarkt terechtkomt, gaan er vijf met pensioen! Op de lijst van knelpuntberoepen voegde de VDAB onlangs het beroep van ‘productieoperator textiel’ toe. Daarnaast zijn textielbedrijven geregeld op zoek naar bachelors Textiel (ongeveer 50 openstaande arbeidsplaatsen) en masters Textiel (ongeveer 40 openstaande arbeidsplaatsen). Ook voor medewerkers verkoop, onderzoek en ontwikkeling, en kwaliteitscontrole zijn er mooie tewerkstellingsperspectieven.

     

    Momenteel slinkt het aantal studenten in de richtingen Textiel, zowel in het middelbaar als in het hoger onderwijs, nog altijd. Nochtans zijn alle leerlingen die afstuderen zo goed als zeker van werk. Bovendien werken ze mee aan innoverende en tot de verbeelding sprekende producten: beschermkledij en kogelvrije vesten (bij Sioen en Seyntex), extra beweeglijke sportkledij voor Adidas (Devan), accessoires voor Porsche (Tiscotex), versterking van autobanden met een technisch textiel (Milliken) ...

     

    De sector innoveert in klassieke producten zoals tapijt (design, cradle to cradle …) en kledingstoffen (voor sporttoepassingen, beschermkledij …), en legt zich ook meer en meer toe op nieuwe uitdagingen en evoluties als vlamvertragende materialen en composieten. In België zijn we trouwens pionier in het ontwikkelen van hightechstoffen en technische textielproducten op maat.

     

    De textielindustrie doet momenteel de nodige inspanningen om textielonderwijs te promoten en eens en voor altijd van zijn ouderwetse imago af te geraken. Zo lanceerde de sector net nog een nieuwe website, www.wildvantextiel.be, waar je terechtkunt voor de nieuwste weetjes en innovaties uit de textielwereld. De nieuwe site werd gelanceerd met een verrassende guerilla-actie in Antwerpen Centraal.

    www.wildvantextiel.be

    01-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijnontdekkingen in Périgord

    Wijntoerisme en ontdekkingen in de Périgord

     

     

    De beste manier om de 12.500 hectaren wijngaarden van Bergerac te ontdekken is er gewoon op uit trekken. Na een bezoek aan het Maison des vins de Bergerac, een historisch kasteel of een middeleeuws dorp, kunt u ook een wijnkelder bezoeken of deelnemen aan een proeverij.

     

    In de zomer van elk jaar organiseren 11 wijnbouwers van het netwerk ‘Destination vignobles’ animaties met proeverijen en wijnbouwaperitieven met hapjes voor het plezier van de smaakpapillen en de ontmoeting. In juli/augustus hebt u de gelegenheid om authentieke producten uit de Périgord te proeven in een gezellige sfeer.

    www.destination-vignobles-bergerac.fr

     

    Stel u voor dat u rondtrekt door de wijngaarden van Bergerac aan het stuur van een Dyane, een Rover cabriolet 111 of een VW kever … Er worden verschillende huurformules voorgesteld van ‘vintage’  auto’s door ‘Escapade en véhicules anciens’. Een origineel idee om kennis te maken met de meer dan 140 wijnbouwers en wijnkelders langs de Wijnroute van Bergerac

    www.escapadeenvehiculesanciens.com

     

    Op een steenworp van het centrum van Bergerac, vindt u het charmante gastenhuis l’Ostal de Pombonne met het label Gîtes de France, een authentieke woning van de Périgord uit de 17de eeuw, met drie gastenkamers. Dit verblijf in het hart van de wijngaarden van Péchamant, omgeven door een grote landschapstuin, biedt de mogelijkheid om in alle rust te genieten van zijn zwembad. Sinds dit jaar stelt deze voormalige priorij en relais langs de bedevaartroute naar Santiago de Compostela opnieuw zijn deuren open voor het onthaal van gasten.

    www.ostaldepombonne.fr

     

    Het Château Haut Garrigue in Saussignac biedt aan om ‘wijnstokken te delen’. Het aanbod bestaat er in een rij van zes wijnstokken te huren op deze biologische wijngaard voor een bepaalde termijn. Door ‘lid van de wijngaard’ te worden, kunt u flessen aankopen van ‘uw wijngaard’ en wordt u uitgenodigd op evenementen en zelfs op de wijnoogst.

     

    Met zijn 2000 jaar wijntraditie en zijn 1150 wijnbouwers is het wijngebied van Bergerac een van de belangrijkste van Zuidwest-Frankrijk, na Bordeaux. De faam trekt buitenlandse investeerders aan zoals de Zwitserse onderneming ‘Galerie des Arts du vin France’. Haar oprichter had een zwak voor het ‘Château Monestier La Tour’ in Monestier, een wijndomein van 30 hectare met de appelaties Bergerac, Côtes de Bergerac en Saussignac.

    www.hautgarrigue.com

     

    29-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rodenbach caractère rouge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Rodenbach Caractère rouge

     

                                                                                                               

    Op verzoek van PALM Breweries, verleent Viki Geunes, omwille van zijn scherp, uniek proefvermogen en zijn uitzonderlijke creativiteit, medewerking aan productinnovatie en productontwikkeling bij PALM Breweries.  In 2011 ontwikkelden Viki en de brouwers van RODENBACH een eerste proefbrouwsel RODENBACH Caractère Rouge. De 900 flessen van 75 cl. onder kurk werden laaiend enthousiast onthaald. Ook in 2012 wordt deze exclusieve Limited Edition op de markt gebracht ! De brouwers laten het RODENBACH bier, dat traditioneel twee jaar lang op grote eiken foeders rijpt, gedurende zes maanden verder met verse krieken, frambozen en veenbessen macereren. Het resultaat is RODENBACH Caractère Rouge, een uitzonderlijke RODENBACH met maceratie op fruit en een alcoholvolume van 7%. Dit edele bier is meer dan uniek en tevens heel exclusief want er werden slechts 10.000 flessen, onder kurk,  van 75 cl. gebotteld. In restaurant ’t Zilte combineert Geunes dit eigenzinnige bier met zijn verfijnde gastronomische creaties.

     

    RODENBACH Caractère Rouge: complex, rijk geschakeerd bier

    Over RODENBACH Caractère Rouge is Viki Geunes duidelijk enthousiast: “Samen met de brouwers van RODENBACH en met mijn eigen sommeliers hebben wij heel veel geproefd om te komen tot de ideale blend. We mogen trots zijn op het resultaat. Net zoals in mijn keuken streef ik naar diepgang en complexiteit en dat is nu net waar RODENBACH Caractère Rouge voor staat ! ”

    Brouw-meester Rudi Ghequire licht verder toe: “RODENBACH Caractère Rouge, met een alcoholvolume van 7%, ontstaat door een 6 maand durende gistende maceratie van vers fruit - krieken, frambozen en veenbessen - op bier dat zelf reeds een rijping heeft ondergaan van 2 jaar op eiken foeders.”

     

    Gepassioneerd brouwer, Jan Toye, omschrijft het bier als: “Vineus, met zeer complexe fruitige neus van framboos en kriek in combinatie met houttoetsen en karamel. In de ondertoon de geur van viooltjes, leder en lichte tabak. In de smaak komt het fruitbier eerder zuur over maar dan van een bijzondere puurheid.”

    Geunes voegt hieraan toe: “De lichte restzoetheid brengt evenwicht in de smaakdriehoek tussen zuur, zoet en droogheid. Deze droogheid is hoofdzakelijk afkomstig van de veenbessen, die het bier een bijzonder lange en zuivere afdronk bezorgen.  Het bier doet denken aan de unieke combinatie van delicaatheid en kracht van een frisse bourgogne wijn”.

     

    De RODENBACH bieren: RODENBACH is een blend van ¾ jong en ¼ gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier. RODENBACH Grand Cru is een blend van 1/3 jong en 2/3 gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier. RODENBACH Vintage heeft gedurende twee jaar gerijpt op één welbepaalde, geselecteerde, foeder. RODENBACH Caractère Rouge is gedurende twee jaar gerijpt op eiken foeders en 6 maanden met fruit gemacereerd.

     

    RODENBACH werd erkend als traditioneel Vlaams streekproduct en draagt sindsdien het VLAM-label: Vlaams streekproduct.be  De aanvraagprocedure voor een Europees Label “BGA’, Beschermde Geografische Aanduiding, voor de Vlaams Rood-Bruine Bieren werd ingediend.

    www.palmbreweries.com

    28-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ethylotest!!

    De Ethylotest is verplicht in Frankrijk vanaf 1 juli 2012

     

     

     

    Frankrijk heeft recent een decreet goedgekeurd dat vanaf 1 juli 2012 de aanwezigheid van een ethylotest verplicht maakt in alle gemobiliseerde voertuigen die op Frans grondgebied rijden.

     

    De ethylotest is een alcoholtest die met een kleurindicator een aanwijzig geeft over de aanwezigheid van alcohol in de uitgeademde lucht. De maximaal toegelaten concentratie is 0.25 milligram/liter. In België kan men de toestellen kopen in de apotheken, in de grootwarenhuizen en in gespecialiseerde autozaken voor een prijs die varieert tussen 1 en 3 €.

     

    Hoewel het bezit van slechts één ongebruikte ethylotest verplicht is, is het aangewezen om er verschillende te hebben. De bestuurder die een ethylotest heeft afgelegd om zijn alcoholverbruik te meten, wordt geacht een tweede, niet gebruikte test in zijn wagen te hebben. Elke automobilist die geen toestel in zijn wagen heeft tijdens een wegcontrole in Frankrijk, stelt zich bloot aan een forfaitaire boete van 11€. Er zal echter slechts beboet worden van 1 november 2012.

    Bestuurders van motorvoertuigen met motoren onder 50cm³ en bestuurders van wagens die uitgerust zijn met een anti-start ethylotest zijn vrijgesteld van de nieuwe maatregel.

     

    28-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fleur de lait

    Fleur de Lait: een etablissement met een vakantiesfeer.

     

     

     

    Fleur de Lait huist in een prachtige villa in Wépion langs de Maas en serveert nu al 5 jaar lang romige en smakelijke ijsjes en sorbets. Het ijs wordt de ochtend zelf bereid zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen en met kwaliteitsproducten en vruchten van het seizoen zoals vanille uit Madagaskar, Iraanse pistache, berghoning, eerste keus cacao, karamel met gezouten boter en gekoeld met room, huisbereide ganache en vruchtencoulis en, niet te vergeten, de aardbeien van Wépion. Pannenkoeken en Brusselse wafels worden op het moment zelf gebakken en het deeg is altijd dagvers.

     

    Een terras met plaats voor 40 personen en met uitzicht over de Maas en een zaal in vrolijke kleuren nodigen lekkerbekken uit om zich helemaal over te geven aan hun zoete zonde.

     

    De smaken

    IJs: banaan – cappuccino – gezouten boterkaramel – chocolade – fleur de lait – aardbei – Gianduja – honing/noga – pistache – praliné – rum/rozijnen – speculaas – stracciatella – tiramisu – vanille – violettes – yoghurt – enz.

    Sorbet: meloen – framboos – citroen – ananas – kibana – passievrucht – mango, enz.  

     

    IJstaarten

    Fleur de Lait maakt ook taarten voor alle gelegenheden: verjaardagen, huwelijken, communies, en natuurlijk ook kerststronken en harten voor Nieuwjaar. IJstaarten voor 4 tot 8 personen: ijsgarnituur naar keuze + afwerking “Fleur de Lait”, chocoladebom of een nappage met Italiaanse meringue. € 3,75 per stuk. Bovendien zijn er ook ijstaarten “op maat”

    Alle ijsjes van Fleur de Lait kunnen ook meegenomen worden op een hoorntje, tussen twee koekjes, in een potje of per halve liter (€ 7) of liter (€ 10 )

     

    Behalve van het ijs, de sorbets, de milkshakes, de pannenkoeken en de wafels kunt u hier ook genieten van een palet hartige gerechten zoals Luikse balletjes, scampi’s op Indische wijze, gegratineerd witloof, koninginnenhapje, … alles dagvers bereid volgens de Belgische traditie en met producten van eerste kwaliteit. Er wordt ook een lunch met 3 gangen aangeboden tegen de milde prijs van € 14 (alle dagen, zelfs in het weekend).

     

    Arnaud Vanden Branden waagde zich in 2007 met de steun van de rest van de familie aan dit avontuur. Zijn vakmanschap verwierf hij bij de grootste Italiaanse meester-ijsmakers in Bologna bij Carpigiani (universiteit van het ijs).

     

    Fleur de Lait ligt aan de Maas en beschikt aan de overkant over een kleine parking. In enkele kraampjes kunt u aardbeien uit Wépion (of course) kopen. Twee mooie paden nodigen uit voor een wandeling langs de Maas. Langs het water staan bankjes waarop u kunt genieten van uw ijsje en van het mooie weer, maar u kunt ook een plaatsje uitkiezen op het mooie schaduwrijke terras.

    Deze plek is ideaal om een lekkere versnapering te combineren met een wandeling. Dit is de perfecte regio voor een uitstapje. U kunt de vele musea verkennen, waaronder dat over de aardbeien van Wépion. Er zijn ook heel wat parken, onder andere een schitterende Engelse tuin. Verder zijn er de overblijfselen van de abdij van de Karmelieten van Le Saint Désert de la Marlagne, de typische Belle Epoque-villa’s langs de Chaussée de Dinant, de bossen en de vijvers van La Marlagne en heel wat wandelpaden. Ook de Citadel van Namen ligt vlakbij.

     

    Fleur de Lait - 910 Chaussée de Dinant – 5100 Wépion – Tel: 081/46.05.30

    Open van 12 tot 20 uur op weekdagen en tot 22 uur in het weekend in het hoogseizoen en van 12 tot 19 uur in het laagseizoen. Gesloten op maandag en dinsdag, behalve tijdens de schoolvakanties, op feestdagen en bij uitzonderlijk mooi weer. Winteropeningsuren: van 16 januari tot eind februari open van vrijdag tot zondag van 12 uur tot 19 uur . Jaarlijkse vakantie: van 1 tot 15 januari

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     











    28-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bordeaux toeristische bestemming

    Bordeaux: de toeristische bestemming bij uitstek voor wijnliefhebbers!

     

     

     

    Zomer en wijn is altijd al een droomcombinatie geweest. Maar dit jaar geldt dat meer dan ooit: Bordeaux brengt kleur in uw zomer! Het vinotoeristische seizoen 2012 start in schoonheid met Bordeaux Fête le Vin, het eerste vinotoeristische evenement in Frankrijk in het teken van bordeauxwijn. En voor wie hier niet bij kan zijn, is de keuze aan wijnroutes en activiteiten nog nooit zo ruim geweest als vandaag, met tal van nieuwigheden op het programma.

     

    Bordeauxwijnen zijn nog nooit zo trendy geweest als nu, met de creatie van een nieuwe vinotoeristische tool over de wijnstreek van Bordeaux voor alle bezoekers die verzot zijn op smartphoneapplicaties. Bordeaux Wine Trip is een nieuwe applicatie voor op uw smartphone of tablet-pc (IOS & Android compatibel) waarmee u activiteiten en dienstverleners van het vinotoerisme in Bordeaux kan vinden, waar u zich ook bevindt, waar u naartoe wilt of waar u op dat moment zin in heeft. Door zich te geolokaliseren of een bepaald thema te kiezen (wijnbars, kastelen, wijninitiaties,...) helpt deze app de bezoeker zich beter te oriënteren in Bordeaux, een wijnactiviteit op te zoeken of een weg uit te stippelen in de wijnstreek. 

    www.bordeauxwinetrip.com 

     

    Bordeaux Wine Trip zal worden gelanceerd ter ere van de 8ste editie van Bordeaux Fête le Vin (van 28 juni tot 1 juli). Deze wijnroute van ongeveer 2 km over de oevers van la Garonne in het hartje van het werelderfgoed van UNESCO laat u kennismaken met de diversiteit van de bordeauxwijnen en met de regio Aquitaine door middel van een ‘pass’ (degustatiepas, wijngaardpas of Passeport Grands Crus Classés). www.bordeaux-fete-le-vin.com

     

    De grote nieuwigheid voor 2012 : de wijngaardavonden! Gezellige ontmoetingen op de familiewijngaarden van Graves en Sauternes of een rondleiding door de wijngaarden in Bourg, waarbij u bij elke halte een gerecht, een streepje muziek en de wijn van het huis krijgt voorgeschoteld.

     

    L’Ecole du Vin de Bordeaux is het referentiepunt bij uitstek voor al wie wijn wil leren drinken op een ontspannen en ludieke manier. Op de stand van Bordeaux Fête le vin organiseert de Wijnschool elke dag informatieve workshops met gerenommeerde chefs rond thema’s zoals het huwelijk tussen spijs en wijn, workshops om uw eigen bordeauxwijn te leren maken of een mixworkshop onder leiding van een echte dj. Van juli tot eind september geeft de Wijnschool zomercursussen van twee uur.

    www.bordeaux.com/fr/ecoleduvin

    27-06-2012 om 08:51 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Isostar

    Isostar, sparringpartner voor een sportieve zomer

     

     

    Geef je sportprestaties meer glans met de nieuwe sportdrank van Isostar. Als specialist in sportvoeding legt Isostar de lat hoog: de beste voedingsoplossingen ontwikkelen om sporters zo goed mogelijk bij te staan. Met de nieuwe hydraterende sportdrank bewijst Isostar opnieuw de ideale sparringpartner te zijn. Van plan om deze zomer indrukwekkende sportprestaties neer te zetten? Ontdek de nieuwe sportdrank – nog lekkerder, nog efficiënter – naast de andere vaste waarden uit het Isostar-assortiment.

    De nieuwe sportdrank ‘Isostar Fast Hydration’ illustreert perfect dat Isostar blijft sleutelen aan de kwaliteit van zijn producten. Met zijn verbeterde formule smaken de versies Lemon, Orange en Fresh frisser dan ooit én speelt de sportdrank in op de trend van actieve gezondheid. Zo bevatten de dranken geen kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of bewaarmiddelen meer. De specifieke samen-stelling zorgt bovendien voor een dubbele werking: een versnelde hydratatie en een uitstekende energiebron. Isostar voegde ook gezonde stoffen toe, zoals L-Carnitine om vetten te verbranden tijdens het sporten. Het design van de nieuwe flessen is zo ontworpen dat je gemakkelijk kan drinken, ook tijdens het sporten. Zonder sportdop kan je bovendien goed doordrinken bij zware inspanningen.


    Praktische info

    Isostar Fast Hydration en Fitness 500 ml

    Smaken: Lemon, Orange, Fresh en Red Fruits

    Richtverkoopprijs: 1,53 euro


    PRODUCTEN MET ANTIDOPINGCHARTER


    Al 35 jaar staat Isostar aan de top wat sportvoeding betreft. Vandaag is de ambitie nog even groot: sportbeoefenaars van elk niveau zo goed mogelijk bijstaan met aangepaste sportvoeding. Isostar werkt samen met de beste Europese sportlaboratoria en specialisten in sportgeneeskunde. Alle Isostar-producten zijn wetenschappelijk getest en goedgekeurd. Bovendien tekent Isostar voor een exclusieve antidopingbelofte. Het ‘Isostar Quality Contract’ waarborgt de volledige naleving van de antidopingmaatregelen bij de ontwikkeling van producten. Zo behartigt dit charter de echte sportieve waarden, zowel in de producten als in de Isostar-acties op het terrein. Een greep uit het uitgebreide assortiment voor vóór, tijdens en na het sporten:


    Isotonische krachtdrank (assortiment Hydrate & Perform): De poeders Hydrate & Perform hebben een specifieke dosis aan koolhydraten en natrium voor een dubbele werking: goede hydratatie en een uitstekende energieaanvoer. Onderzoek wijst uit dat deze isotonische krachtdrank van Isostar de prestaties met 19% verbetert.

    Reep High Energy (High Energy Banaan): De Isostar-repen bevatten een mix van enkelvoudige en meervoudige koolhydraten die zorgen voor snelle energie tijdens intense en langdurige inspanningen, en voor geleidelijke energie om de voorraad glucose-energie te herstellen.

    Assortiment Long Energy (Long Endurance): Het assortiment Long Endurance – dat naast repen ook poeders bevat voor de bereiding van zeer energierijke isotonische dranken – is aanbevolen tijdens trainingen van lange duur of tijdens wedstrijden. Voor de beste resultaten, drink je best voor het begin van de inspanning en regelmatig tijdens het sporten. De formule is zorgvuldig uitgekiend voor een geleidelijke vrijgave van energie en het voorkomen van krampen. Ideaal voor topsporters.


    Reep After Sport (Recovery Chocolade): De recoveryrepen combineren meerdere voedingsstoffen: mineralen om het zweetverlies te compenseren na de inspanning, proteïnen om de spieren optimaal te laten recupereren, koolhydraten om de glycogeenvoorraad weer op te bouwen. Ideaal voor sporters in de recuperatiefase, bijvoorbeeld bij duursporten.


    Fruitige gel Actifood (Actifood appel): Vrij nieuw binnen het Isostar-assortiment zijn de fruitige gels, speciaal ontwikkeld om sporters alle noodzakelijke voedingsstoffen te bezorgen. Isostar Actifood is ultra-energetisch: 97,5% van de energie wordt aangebracht door koolhydraten. Bovendien telt deze fruitige gel geen vetstoffen, waardoor de opname van koolhydraten nog sneller gebeurt.

     







    27-06-2012 om 08:47 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MVSA Cava Rosado
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    LAAT JE INSPIREREN DOOR MVSA CAVA/2

     

     

     

     

    MVSA CAVA BRUT

    Druivenrassen: 30% Macabeo, 40% Xarel-Lo, 30% Parellada 

    Karakteristieken: MVSA Brut heeft een groengele nuance en een levendige sprankeling in

    het glas. In de neus fruitige aroma’s van rijpe meloen, banaan en vooral groene appel. Deze cava heeft een droge, pittige en harmonieuze smaak met een mooie zuurgraad. De afdronk is vol, elegant en fruitig. 

    Drinkmoment: MVSA Brut laat je genieten van elk moment van de dag. De elegante smaak en de levendige bubbels bezorgen je een gevoel van alledaagse luxe. MVSA Brut combineert plezier, ontspanning en geluk en laat je voelen hoe je meer uit je dagelijks leven kan halen. 

    Gastronomie: Deze cava is geschikt als aperitief, maar kan je ook serveren bij lichte maaltijden. Serveren tussen 5°C en 6°C. 

     

    MVSA CAVA ROSADO

    Druivenrassen: 70% Garnacha, 30% Monastrell

    Karakteristieken: MVSA Brut Rosado heeft een mooie heldere roze kleur met fijne, constante bubbels. In de neus zeer elegante florale impressies en fruitige aroma’s van aardbei en framboos. In de mond een zeer verfrissende en levendige sprankel met een fruitige finale. 

    Drinkmoment: MVSA Brut Rosado is met zijn mooie zachte kleur en de aardbeismaak en –geur een absolute ‘must have’ tijdens de zomer. Er gaat niets boven deze heerlijk verfrissende cava op een zonnige dag: op een terras, in de tuin of op het strand. De fruitige smaak geeft je meteen een vakantiegevoel.

    Gastronomie: Deze cava kan perfect alleen geserveerd worden als aperitief of bij lichte maaltijden. Serveren tussen 4°C en 5°C. 

     

    Serveer cava volgens de regels der kunst!

    Met haar elegante en frisse smaak vraagt MVSA Cava om een ‘perfect serve’. En dat doe je zo. Leg de fles een dag op voorhand in de koelkast. Zo komt de cava geleidelijk op temperatuur en krijg je de beste smaak. Een temperatuur tussen 5°C en 6°C is ideaal. 

     

    Om de bubbels mooi te laten parelen, gebruik je best een flûte met mousseerpunt, bij voorkeur het MVSA-glas. Vul het glas tot 2/3. Omdat de serveertemperatuur zo belangrijk is, kan je ook een ijsemmer klaarzetten waarin je de fles bewaart. Vul de ijsemmer met ijsblokjes en vul dan aan met koud water tot 3/4 van de fles onder water staat. Sluit de fles af met een stop, liefst de MVSA-stop die speciaal ontwikkeld is voor de MVSA-flessen.

     

    27-06-2012 om 08:43 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baru

    Barú verovert de VS met 'echte' marshmallows

    Celebrit’s smelten voor Belgische topproducten

     

     

    Barú ziet het groots en is goed op weg om de Verenigde Staten te veroveren. Deze zomer steken de marshmallows van de rebelse chocolademakers voor het eerst de grote plas over. En dat doen ze in stijl. Want de primeur is voorbehouden aan Dylan’s Candy Bar, de favoriete snoepwinkel van diva’s als Janet Jackson, Madonna, Katie Holmes en de zussen Olsen.

     

    Eerst Dylan’s Candy Bar …Eind juli is het zover. Dan vind je de met chocolade bedekte honing en vanille marshmallows van Barú ook in de rekken van Dylan’s Candy Bar. De Verenigde Staten zijn gek op marshmallows en vinden het een lieve lust om het zachte snoepgoed te roosteren op een stokje. Niet zo voor de marshmallows van Barú. Want die zijn weggelegd voor de fijnproevers. Onder hen ook Dylan Lauren, dochter van modeontwerper Ralph Lauren en eigenaar van Dylan’s Candy Bar.

    ”We hebben de vertegenwoordigers van Dylan’s Candy Bar ontmoet op zoetwarenbeurs ISM in Keulen. Een korte maar hartelijke babbel, waarna we meteen onze verdeler in de VS aan het werk hebben gezet.” Het belooft druk te worden. Want Barú wil in het najaar ook andere ketens in de VS veroveren. Onder meer The Fresh Market en Whole Foods, allebei specialisten in kwaliteitsvolle, natuurlijke producten.

     

    “The world’s largest candy store”

    Dylan’s Candy Bar opende zijn deuren in 2001 in New York. Vandaag heeft diezelfde

    snoepwinkel een oppervlak van meer dan 4.500 m². Het assortiment omvat 5.000 soorten snoep: van gummibeertjes tot popcorn en allerlei accessoires. En niet te vergeten: ‘Belgian chocolates’. Andere flagship stores zijn er in East Hampton en Houston, en binnenkort ook in Los Angeles en Miami.

     

     









    27-06-2012 om 08:41 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.open door days

    Nieuw concept slaat aan!

    B-DECOoh! Open Door Days verwelkomt enthousiaste exposanten.

     

    Drie dagen, één kader voor innovaties, kwaliteit, exclusiviteit en feestelijk entertainment. Het spreekt duidelijk heel wat professionals uit de binnen- en buitendecoratie aan. Momenteel loopt het storm bij de inschrijvingen. De B-DECOoh! Open Door Days zijn dan ook hét productgeoriënteerde ontmoetings-, aankoop- en inspiratieplatform voor merken, fabrikanten en vakmensen uit de sector. 

    Exposanten die erbij willen zijn op 2, 3 en 4 september 2012 en zich nog niet inschreven, moeten snel zijn. Paleis 5 van de Heizel loopt gestaag vol, met een actuele bezettingsgraad van reeds 90%. Concreet vertaalt zich dat nu al in meer dan 110 gemotiveerde exposanten die kiezen voor één van de modulaire boxen om hun innovatieve producten in de schijnwerpers te plaatsen.

    Gevarieerde staalkaart

    De organisatoren zien nu al een mooie mix van exposanten in de categorieën Decoration, Design, Gifts en Flowers. Daar zijn heel wat vertrouwde namen bij, maar ook nieuwe deelnemers die geloven in de innovatieve weg die B-DECOoh! Open Door Days resoluut is ingeslagen.

    We doen een greep uit de bevestigde inschrijvingen en noemen alvast deelnemers als Serax maison d’être, Aerts, Heembloemex Deco, Riverdale, Esschert Design en Pomme-Pidou. Hun klanten en die van de nog vele andere exposanten mogen binnenkort een uitnodiging in de brievenbus verwachten voor een bezoek aan de exclusieve B-DECOoh! Open Door Days, met aantrekkelijke salonvoorwaarden, promoties, bezoekerswedstrijden en een feestelijk entertainmentprogramma in de Patio.

    B-DECOoh! Open Door Days vindt plaats op zondag 2, maandag 3 en dinsdag 4 september 2012 in paleis 5 en de Patio van de Heizel. Op zondag en maandag zijn de deuren open van 11u00 tot 21u00, op dinsdag van 10u00 tot 16u00.

    B-DECOoh! Open Door Days is enkel op uitnodiging toegankelijk voor professionals in binnen- en buitendecoratie.

    27-06-2012 om 08:37 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keramische messen

    Fijnproevers koken met BergHOFFkeramische messenset, gietijzeren wok en tajine

     

     

     

    Een nieuw verhaal in de klasseproducten van BergHOFF! Koken in stijl met behoud van de smaak van elk individueel ingrediënt. Met de Eclipse keramische messenset en de gietijzeren wok en tajine tover je de meest diverse en pure smaken op je bord. Aan het werk!

     

    Eclipse: 3-delige keramische messenset

    De kunst der snijden beoefen je maar beter met het beste materiaal. De 3 keramische messen liggen zacht in de hand en snijden elke groente, elk stuk fruit of elk lapje vlees moeiteloos tot het gewenste formaat. Zeer licht, en heel eenvoudig in onderhoud zijn deze keramische messen uiterst duurzaam. Ze blijven heel lang vlijmscherp en zijn ideaal voor mensen die gevoelig zijn aan of allergisch voor metalen. In elke set zitten 3 zilveren messen van 10, 13 en 14 cm.

     

    Gietijzeren wok en tajine: de garantie voor topgerechten - Neo wok in gietijzer

    Het voordeel van wokken is dat je verschillende heerlijke ingrediënten kan ‘samen gooien’ en er in no time een supergerecht mee op je bord kan toveren. Nog een pak beter wordt het met de gietijzeren wok. Als toonbeeld van topkwaliteit, staat de wok garant voor enkel absolute topcreaties. De wok is volledig vervaardigd uit gietijzer, en verkrijgbaar in 2 formaten (24cm en 32 cm)

     

    Neo tajine in gietijzer

    Met dezelfde topkwaliteit als de wok, stoof je met de tajine de allerbeste gerechtjes, zonder ook maar iets aan smaak in te boeten. Ook hier werd voor gietijzer gekozen, wat staat voor duurzaam, lekker en ‘tegen een stootje kunnen’. Het porseleinen deksel is voorzien van een gaatje aan bovenkant, met een afsluitknop. Deze knop kan je heel snel verwijderen, om zoals in de echte Maghreb-keuken de tajine af te sluiten met een citroen of tomaat. Met een doorsnede van 24 cm is de tajine groot genoeg voor een heerlîjk maal voor 4 personen.

    www.berghoffworldwide.com

     

    27-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MVSA Cava
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    LAAT JE INSPIREREN DOOR MVSA CAVA/1

     

     

    Cava mag dan al enkele jaren een hype zijn, de Belgen blijven verlekkerd op de Spaanse

    schuimwijn. Meer nog, wij zijn de grootste cavadrinkers ter wereld. Daarbij is MVSA Cava, erg gesmaakt in thuisland Spanje, nu ook in België in de top 10 geklommen. Geen verrassing als je al eens van de gouden bubbels geproefd hebt. Eén nipje is voldoende om je mee te laten nemen naar het zwoele Barcelona, de bakermat van deze cava. Zo verandert MVSA Brut een gewone dag in een feest en brengt MVSA Rosado instant het vakantiegevoel naar je terras…. 

     

    Belgische cavamarkt blijft groeien: elke minuut 44 flessen gekraakt. Nooit eerder dronken zoveel Belgen cava. Vandaag staat ons land op de derde plaats wereldwijd wat import betreft. Met zo’n 23 miljoen flessen cava per jaar moeten we enkel Duitsland (40 miljoen) en het Verenigd Koninkrijk (32 miljoen) laten voorgaan. Dat blijkt uit cijfers van de Consejo Regulador del Cava, het Spaanse controleorgaan voor de export van cava.

     

    MVSA Cava Brut & Rosado: Follow yovr impvlse 

    MVSA Brut en MVSA Rosado zijn twee blikvangers binnen het MVSA Cava-assortiment van Hasselt Millésime, exclusief verdeler van deze topcava. In thuisland Spanje mag deze MVSA Brut zich tot één van de meest gelauwerde cava’s rekenen. Ook de Belgen vallen voor deze ‘sprankelend fruitige’ smaak: in twee jaar tijd klom MVSA Cava in de Belgische top 10. Dankzij de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding kan deze schuimwijn zich makkelijk spiegelen aan de luxe van echte champagne. Niet voor niets vragen steeds meer mensen naar een MVSA in plaats van een cava.

     

    PR & Marketing Manager Mirella Mikunda: “MVSA Cava is meer dan alleen een cava, het is een cava met een verhaal. De roots van deze bubbels liggen in Barcelona, een stad met een culturele en kunstzinnige background om u tegen te zeggen. En dat liet ook ons niet onberoerd. De twee blikvangers uit het MVSA-assortiment, de Brut en de Rosado, zijn

    geïnspireerd op één van Spanjes grootste kunstenaars ooit: Salvador Dalí. Want toeval of

    niet, Dalí dronk niets liever dan een glaasje cava. De Rosado is dan weer een eerbetoon aan zijn grote liefde en muze Gala Diakonoff. Met MVSA willen we de consument inspireren en aansporen tot ons productcredo ‘Follow yovr impvlse’.”

     

    De Brut won goud op de prestigieuze ‘Concours Mondial Bruxelles 2011’, kreeg een vermelding in de Wijnkoopgids 2010 en kaapte de zilveren medaille weg bij ‘Effervescents

    du Monde 2010’ in Frankrijk. Ook de Rosado kreeg al tal van erkenningen, waaronder recent een vermelding in de Wijnkoopgids 2012. 

     

    26-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smart Mirror
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Smart Mirror maakt van je badkamer een comfortabele lounge

     

     

     

    Koppel eens een iPhone aan je spiegel. Baden met je favoriete muziek op zorgt voor

    een bruisende start. Dat weet ook badkamerspecialist Alke, die uitpaktte met een multifunctionele wellness-kast: de Smart Mirror. Naast de heldere sound van je radio,

    smartphone of mp3-speler heeft de kast ook een klok, een temperatuursensor en een milieuvriendelijke sfeer-en taakverlichting aan boord. Aangedampte spiegels? Vergeet het. Automatische spiegelverwarming zorgt ten allen tijde voor een helder oppervlak. Voor nog meer comfort is er als optie ook een in de vloer weggewerkte weegschaal.

     

    Badkamers staan meer dan ooit in het teken van relaxatie. Maar aangepaste meubels zijn een zeldzaamheid, zeggen zaakvoerders Koen en Mieke De Keyzer. Met de Smart Mirror heb je vlot toegang tot verschillende geluidsbronnen. Rechts zit er een audio-jack voor radio’s, smartphones en mp3-spelers. Achteraan is er een RCA-connector om het centrale hifi-systeem of een bluetooth-module aan te sluiten. “We werken zoveel mogelijk met modules. Zo kun je het systeem makkelijk aanpassen aan nieuwe standaarden. Maar als basis is de Smart Mirror uitgerust met twee hoogwaardige luidsprekers en een oerdegelijke versterker.” Ook handig: open de centrale spiegel en je vindt een opbergvak voor een iPod.

     

    Een rij witte leds in de luifel zorgt voor licht dat egaal gespreid is en in tegenstelling tot halogeenlampen geen harde slagschaduw werpt. Ideaal dus om make-up aan te brengen. De Smart Mirror zit vol toptechnologie maar is eenvoudig te bedienen. Alle instellingen, van het aanpassen van het volume tot het bijregelen van de lichtsterkte, gebeuren via het multifunctionele display in het middelste spiegelpaneel. Onderaan het paneel zit een bewegingssensor. Is de sensor actief, dan worden de sfeer-als taakverlichting automatisch in-en uitgeschakeld.

     

    Ook interessant is de vochtdetectie. Tussen de glaslagen van de spiegels is een microscopisch dunne verwarmingsmat aangebracht. Maar alleen als het spiegeloppervlak dreigt te beslaan, als gevolg van de waterdamp, schakelt de vochtdetectie de verwarming in. Makkelijk en energiezuinig.

     

    Als optie beschikt de Smart Mirror over een in de vloer weggewerkte weegschaal die

    via databekabeling is verbonden met de multifunctionele display. En wie het summum van comfort wil kiest de domoticamodule, waarmee je de spiegel aansluit op een alles-uit-toets. Een druk op de knop en alle verlichting in huis – inclusief de spiegel – wordt uitgeschakeld.

     

    De Smart Mirror is er in twee uitvoeringen. Naast de multifunctionele wellness-kast, met drie afzonderlijke dubbelzijdige spiegeldeuren en glazen leggers, is er het multifunctionele spiegelpaneel met één groot spiegeloppervlak. Beide zijn te verkrijgen in 8 basiskleuren en 15 kleuren uit de designers collection.

     

     

     

    26-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rode Zee

    Rode Zee Heerlijke nieuwe winterbestemming

     

    Naast de Franse Antillen kondigt MSC Cruises met evenveel trots de Rode Zee aan als nieuwe bestemming voor het winterseizoen 2012-2013. Genieten van de wondermooie fauna en flora en terwijl de rijke culturele geschiedenis van de regio ontdekken. Van 10 november 2012 tot 6 april 2013 staan er voor MSC Armonia 21 cruises van 8 dagen/ 7 nachten op het programma. Vertrek elke vrijdag vanuit Sharm El Sheikh, Egypte.

    MSC Armonia vertrekt van Sharm El Sheikh, een badplaats tussen de Sinaïberg en de Rode Zee. Een bezoek aan de marktplaats in het oude kwartier is een aanrader om kennis te maken met de rijke geschiedenis van deze stad. Daarna gooit het schip anker uit voor Safaga (Egypte). De ideale haven om naar Luxor te gaan, door de eeuwen heen beter bekend als ‘Thebe’ en de oude hoofdstad van Egypte. Met een indrukwekkende architectuur en haar rijke verleden nog steeds zichtbaar, is Safaga ook de plaats om de Nijl over te steken en de graven van de beroemde farao’s in de Vallei der Koningen te verkennen.

    Volgende stop is Eilat in Israël. Het hele jaar door zon en gezegend met koraalriffen, is Eilat een heerlijke bestemming om te zwemmen, snorkelen, duiken, kitesurfen en te zonnen. Grenzend aan Eilat ligt Aqaba. Dit levendige kustplaatsje is de enige haven van Jordanië. Reis door de Wadi Rum woestijn, wereldberoemd door de film Lawrence of Arabia, en ontdek er de unieke, in roze zandsteen uitgehouwen stad Petra. Het charmante Aqaba heeft  een sfeervol strandleven met tal van duik- en watersportcentra, maar ook vele archeologische sites.

    Om te eindigen meert MSC Armonia aan in de haven van Sokhna, dé uitvalsbasis voor een bezoek aan het indrukwekkende Gizeh Plateau. Deze archeologische vindplaats wordt onder meer gesierd door de Sphinx en de Grote Piramide, een van de 7 wereldwonderen.   

    MSC Armonia heeft 777 kajuiten en kan 2.199 passagiers verwelkomen. Daarnaast zijn er 4 restaurants, 10 bars, een discotheek, Spa, gymzaal, 2 zwembaden, winkelruimte en nog veel meer. Kinderen kunnen zich uitleven in de kinderclub en zelfs een partijtje minigolf spelen aan boord. Deze cruise is al te boeken vanaf €799, inclusief vluchten en transfers vanuit Brussel. Kinderen jonger dan 18 jaar cruisen gratis mee. Zij dienen enkel de vluchten, transfers en havengelden te betalen.

     

     

     





    26-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!