Inhoud blog
  • Litouwse tradities
  • Quick-Step make-ôver
  • All-over natuursteen
  • Terug naar school
  • Betoverende elegantie
  • Aalto tafels en banken
  • Buiten water?
  • Watches & wonders: drie elegante meesterwerken
  • Swatch Neon collectie keert terug
  • Olympéa Le Parfum
  • Invictus Parfum
  • Quick Step presenteert baanbrekende vloerencategorie Lumic
  • Citizen super Titanium
  • Alpina lanceert revolutionaire horloges
  • By the numbers
  • Schakelaar of street art?
  • Tour d'Anvers
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
  • Kalimera, kalipera:
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    27-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.open door days

    Nieuw concept slaat aan!

    B-DECOoh! Open Door Days verwelkomt enthousiaste exposanten.

     

    Drie dagen, één kader voor innovaties, kwaliteit, exclusiviteit en feestelijk entertainment. Het spreekt duidelijk heel wat professionals uit de binnen- en buitendecoratie aan. Momenteel loopt het storm bij de inschrijvingen. De B-DECOoh! Open Door Days zijn dan ook hét productgeoriënteerde ontmoetings-, aankoop- en inspiratieplatform voor merken, fabrikanten en vakmensen uit de sector. 

    Exposanten die erbij willen zijn op 2, 3 en 4 september 2012 en zich nog niet inschreven, moeten snel zijn. Paleis 5 van de Heizel loopt gestaag vol, met een actuele bezettingsgraad van reeds 90%. Concreet vertaalt zich dat nu al in meer dan 110 gemotiveerde exposanten die kiezen voor één van de modulaire boxen om hun innovatieve producten in de schijnwerpers te plaatsen.

    Gevarieerde staalkaart

    De organisatoren zien nu al een mooie mix van exposanten in de categorieën Decoration, Design, Gifts en Flowers. Daar zijn heel wat vertrouwde namen bij, maar ook nieuwe deelnemers die geloven in de innovatieve weg die B-DECOoh! Open Door Days resoluut is ingeslagen.

    We doen een greep uit de bevestigde inschrijvingen en noemen alvast deelnemers als Serax maison d’être, Aerts, Heembloemex Deco, Riverdale, Esschert Design en Pomme-Pidou. Hun klanten en die van de nog vele andere exposanten mogen binnenkort een uitnodiging in de brievenbus verwachten voor een bezoek aan de exclusieve B-DECOoh! Open Door Days, met aantrekkelijke salonvoorwaarden, promoties, bezoekerswedstrijden en een feestelijk entertainmentprogramma in de Patio.

    B-DECOoh! Open Door Days vindt plaats op zondag 2, maandag 3 en dinsdag 4 september 2012 in paleis 5 en de Patio van de Heizel. Op zondag en maandag zijn de deuren open van 11u00 tot 21u00, op dinsdag van 10u00 tot 16u00.

    B-DECOoh! Open Door Days is enkel op uitnodiging toegankelijk voor professionals in binnen- en buitendecoratie.

    27-06-2012 om 08:37 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keramische messen

    Fijnproevers koken met BergHOFFkeramische messenset, gietijzeren wok en tajine

     

     

     

    Een nieuw verhaal in de klasseproducten van BergHOFF! Koken in stijl met behoud van de smaak van elk individueel ingrediënt. Met de Eclipse keramische messenset en de gietijzeren wok en tajine tover je de meest diverse en pure smaken op je bord. Aan het werk!

     

    Eclipse: 3-delige keramische messenset

    De kunst der snijden beoefen je maar beter met het beste materiaal. De 3 keramische messen liggen zacht in de hand en snijden elke groente, elk stuk fruit of elk lapje vlees moeiteloos tot het gewenste formaat. Zeer licht, en heel eenvoudig in onderhoud zijn deze keramische messen uiterst duurzaam. Ze blijven heel lang vlijmscherp en zijn ideaal voor mensen die gevoelig zijn aan of allergisch voor metalen. In elke set zitten 3 zilveren messen van 10, 13 en 14 cm.

     

    Gietijzeren wok en tajine: de garantie voor topgerechten - Neo wok in gietijzer

    Het voordeel van wokken is dat je verschillende heerlijke ingrediënten kan ‘samen gooien’ en er in no time een supergerecht mee op je bord kan toveren. Nog een pak beter wordt het met de gietijzeren wok. Als toonbeeld van topkwaliteit, staat de wok garant voor enkel absolute topcreaties. De wok is volledig vervaardigd uit gietijzer, en verkrijgbaar in 2 formaten (24cm en 32 cm)

     

    Neo tajine in gietijzer

    Met dezelfde topkwaliteit als de wok, stoof je met de tajine de allerbeste gerechtjes, zonder ook maar iets aan smaak in te boeten. Ook hier werd voor gietijzer gekozen, wat staat voor duurzaam, lekker en ‘tegen een stootje kunnen’. Het porseleinen deksel is voorzien van een gaatje aan bovenkant, met een afsluitknop. Deze knop kan je heel snel verwijderen, om zoals in de echte Maghreb-keuken de tajine af te sluiten met een citroen of tomaat. Met een doorsnede van 24 cm is de tajine groot genoeg voor een heerlîjk maal voor 4 personen.

    www.berghoffworldwide.com

     

    27-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MVSA Cava
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    LAAT JE INSPIREREN DOOR MVSA CAVA/1

     

     

    Cava mag dan al enkele jaren een hype zijn, de Belgen blijven verlekkerd op de Spaanse

    schuimwijn. Meer nog, wij zijn de grootste cavadrinkers ter wereld. Daarbij is MVSA Cava, erg gesmaakt in thuisland Spanje, nu ook in België in de top 10 geklommen. Geen verrassing als je al eens van de gouden bubbels geproefd hebt. Eén nipje is voldoende om je mee te laten nemen naar het zwoele Barcelona, de bakermat van deze cava. Zo verandert MVSA Brut een gewone dag in een feest en brengt MVSA Rosado instant het vakantiegevoel naar je terras…. 

     

    Belgische cavamarkt blijft groeien: elke minuut 44 flessen gekraakt. Nooit eerder dronken zoveel Belgen cava. Vandaag staat ons land op de derde plaats wereldwijd wat import betreft. Met zo’n 23 miljoen flessen cava per jaar moeten we enkel Duitsland (40 miljoen) en het Verenigd Koninkrijk (32 miljoen) laten voorgaan. Dat blijkt uit cijfers van de Consejo Regulador del Cava, het Spaanse controleorgaan voor de export van cava.

     

    MVSA Cava Brut & Rosado: Follow yovr impvlse 

    MVSA Brut en MVSA Rosado zijn twee blikvangers binnen het MVSA Cava-assortiment van Hasselt Millésime, exclusief verdeler van deze topcava. In thuisland Spanje mag deze MVSA Brut zich tot één van de meest gelauwerde cava’s rekenen. Ook de Belgen vallen voor deze ‘sprankelend fruitige’ smaak: in twee jaar tijd klom MVSA Cava in de Belgische top 10. Dankzij de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding kan deze schuimwijn zich makkelijk spiegelen aan de luxe van echte champagne. Niet voor niets vragen steeds meer mensen naar een MVSA in plaats van een cava.

     

    PR & Marketing Manager Mirella Mikunda: “MVSA Cava is meer dan alleen een cava, het is een cava met een verhaal. De roots van deze bubbels liggen in Barcelona, een stad met een culturele en kunstzinnige background om u tegen te zeggen. En dat liet ook ons niet onberoerd. De twee blikvangers uit het MVSA-assortiment, de Brut en de Rosado, zijn

    geïnspireerd op één van Spanjes grootste kunstenaars ooit: Salvador Dalí. Want toeval of

    niet, Dalí dronk niets liever dan een glaasje cava. De Rosado is dan weer een eerbetoon aan zijn grote liefde en muze Gala Diakonoff. Met MVSA willen we de consument inspireren en aansporen tot ons productcredo ‘Follow yovr impvlse’.”

     

    De Brut won goud op de prestigieuze ‘Concours Mondial Bruxelles 2011’, kreeg een vermelding in de Wijnkoopgids 2010 en kaapte de zilveren medaille weg bij ‘Effervescents

    du Monde 2010’ in Frankrijk. Ook de Rosado kreeg al tal van erkenningen, waaronder recent een vermelding in de Wijnkoopgids 2012. 

     

    26-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smart Mirror
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Smart Mirror maakt van je badkamer een comfortabele lounge

     

     

     

    Koppel eens een iPhone aan je spiegel. Baden met je favoriete muziek op zorgt voor

    een bruisende start. Dat weet ook badkamerspecialist Alke, die uitpaktte met een multifunctionele wellness-kast: de Smart Mirror. Naast de heldere sound van je radio,

    smartphone of mp3-speler heeft de kast ook een klok, een temperatuursensor en een milieuvriendelijke sfeer-en taakverlichting aan boord. Aangedampte spiegels? Vergeet het. Automatische spiegelverwarming zorgt ten allen tijde voor een helder oppervlak. Voor nog meer comfort is er als optie ook een in de vloer weggewerkte weegschaal.

     

    Badkamers staan meer dan ooit in het teken van relaxatie. Maar aangepaste meubels zijn een zeldzaamheid, zeggen zaakvoerders Koen en Mieke De Keyzer. Met de Smart Mirror heb je vlot toegang tot verschillende geluidsbronnen. Rechts zit er een audio-jack voor radio’s, smartphones en mp3-spelers. Achteraan is er een RCA-connector om het centrale hifi-systeem of een bluetooth-module aan te sluiten. “We werken zoveel mogelijk met modules. Zo kun je het systeem makkelijk aanpassen aan nieuwe standaarden. Maar als basis is de Smart Mirror uitgerust met twee hoogwaardige luidsprekers en een oerdegelijke versterker.” Ook handig: open de centrale spiegel en je vindt een opbergvak voor een iPod.

     

    Een rij witte leds in de luifel zorgt voor licht dat egaal gespreid is en in tegenstelling tot halogeenlampen geen harde slagschaduw werpt. Ideaal dus om make-up aan te brengen. De Smart Mirror zit vol toptechnologie maar is eenvoudig te bedienen. Alle instellingen, van het aanpassen van het volume tot het bijregelen van de lichtsterkte, gebeuren via het multifunctionele display in het middelste spiegelpaneel. Onderaan het paneel zit een bewegingssensor. Is de sensor actief, dan worden de sfeer-als taakverlichting automatisch in-en uitgeschakeld.

     

    Ook interessant is de vochtdetectie. Tussen de glaslagen van de spiegels is een microscopisch dunne verwarmingsmat aangebracht. Maar alleen als het spiegeloppervlak dreigt te beslaan, als gevolg van de waterdamp, schakelt de vochtdetectie de verwarming in. Makkelijk en energiezuinig.

     

    Als optie beschikt de Smart Mirror over een in de vloer weggewerkte weegschaal die

    via databekabeling is verbonden met de multifunctionele display. En wie het summum van comfort wil kiest de domoticamodule, waarmee je de spiegel aansluit op een alles-uit-toets. Een druk op de knop en alle verlichting in huis – inclusief de spiegel – wordt uitgeschakeld.

     

    De Smart Mirror is er in twee uitvoeringen. Naast de multifunctionele wellness-kast, met drie afzonderlijke dubbelzijdige spiegeldeuren en glazen leggers, is er het multifunctionele spiegelpaneel met één groot spiegeloppervlak. Beide zijn te verkrijgen in 8 basiskleuren en 15 kleuren uit de designers collection.

     

     

     

    26-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rode Zee

    Rode Zee Heerlijke nieuwe winterbestemming

     

    Naast de Franse Antillen kondigt MSC Cruises met evenveel trots de Rode Zee aan als nieuwe bestemming voor het winterseizoen 2012-2013. Genieten van de wondermooie fauna en flora en terwijl de rijke culturele geschiedenis van de regio ontdekken. Van 10 november 2012 tot 6 april 2013 staan er voor MSC Armonia 21 cruises van 8 dagen/ 7 nachten op het programma. Vertrek elke vrijdag vanuit Sharm El Sheikh, Egypte.

    MSC Armonia vertrekt van Sharm El Sheikh, een badplaats tussen de Sinaïberg en de Rode Zee. Een bezoek aan de marktplaats in het oude kwartier is een aanrader om kennis te maken met de rijke geschiedenis van deze stad. Daarna gooit het schip anker uit voor Safaga (Egypte). De ideale haven om naar Luxor te gaan, door de eeuwen heen beter bekend als ‘Thebe’ en de oude hoofdstad van Egypte. Met een indrukwekkende architectuur en haar rijke verleden nog steeds zichtbaar, is Safaga ook de plaats om de Nijl over te steken en de graven van de beroemde farao’s in de Vallei der Koningen te verkennen.

    Volgende stop is Eilat in Israël. Het hele jaar door zon en gezegend met koraalriffen, is Eilat een heerlijke bestemming om te zwemmen, snorkelen, duiken, kitesurfen en te zonnen. Grenzend aan Eilat ligt Aqaba. Dit levendige kustplaatsje is de enige haven van Jordanië. Reis door de Wadi Rum woestijn, wereldberoemd door de film Lawrence of Arabia, en ontdek er de unieke, in roze zandsteen uitgehouwen stad Petra. Het charmante Aqaba heeft  een sfeervol strandleven met tal van duik- en watersportcentra, maar ook vele archeologische sites.

    Om te eindigen meert MSC Armonia aan in de haven van Sokhna, dé uitvalsbasis voor een bezoek aan het indrukwekkende Gizeh Plateau. Deze archeologische vindplaats wordt onder meer gesierd door de Sphinx en de Grote Piramide, een van de 7 wereldwonderen.   

    MSC Armonia heeft 777 kajuiten en kan 2.199 passagiers verwelkomen. Daarnaast zijn er 4 restaurants, 10 bars, een discotheek, Spa, gymzaal, 2 zwembaden, winkelruimte en nog veel meer. Kinderen kunnen zich uitleven in de kinderclub en zelfs een partijtje minigolf spelen aan boord. Deze cruise is al te boeken vanaf €799, inclusief vluchten en transfers vanuit Brussel. Kinderen jonger dan 18 jaar cruisen gratis mee. Zij dienen enkel de vluchten, transfers en havengelden te betalen.

     

     

     





    26-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouwen op Schiphol

    Trouwen op Schiphol!

    Schiphol in cijfers: wist je dat?

     

     

     

    Dat Amsterdam Airport Schiphol één van de grootste luchthavens is in Europa wist je misschien al. En dat het slechts op 56 min met de trein van Antwerpen ligt misschien ook. Maar wist je dat er dagelijks 1.108 vluchten vertrekken vanuit Schiphol en dat het de oudste luchthaven is op één en dezelfde plaats met een eerste vlucht op 19 september 1916?

     

    Wist je dat Schiphol een luchthaven is met een geschiedenis? De luchthaven bevindt zich nog altijd op dezelfde plaats als bij de opstart en de eerste vlucht dateert al van 19 september 1916. KLM is de oudste luchtvaartmaatschappij en werd gesticht in mei 1920. De luchthaven zelf ligt daarenboven 4,5m onder zeeniveau!

    Veelzeggende cijfers: 103 luchtvaartmaatschappijen, ruim 1100 vluchten per dag naar 313 bestemmingen, 49,8 miljoen passagiers per jaar goed voor 1 miljard passagiers sinds 1916, 55 miljoen bagagestuks per jaar en een vrachtomzet van 1,5 miljoen ton, waarvan 40% richting Azië.

     

    Wist je dat Schiphol veel belang hecht aan het leveren van hoogstaande kwaliteit? Het zijn de reizigers zelf die Amsterdam Airport Schiphol hoog aanschrijven want zij verkozen de luchthaven tot de beste van Europa en de vierde beste van de wereld.

    Wist je dat wachten op een vliegtuig op Schiphol WEL leuk is? Er zijn maar liefst 111 shops en tientallen bars en restaurants, zowel voor snelle maaltijden als voor gastronomische hoogstandjes. Je kan ook de rust en stilte opzoeken in het Rijksmuseum Amsterdam Schiphol waar je 16 originele schilderijen van de Hollandse meesters van de Gouden Eeuw kunt bewonderen.

     

    Wist je dat je op Schiphol kan trouwen? 7 dagen op 7, 24u op 24u! En dan kan je uiteraard direct op huwelijksreis vertrekken. Reeds 350 paren hebben er hun ‘ja’-woord gegeven. En als het jong gehuwde paar weer thuiskomt, kan je een spandoek op maat maken op een van de spandoekautomaten. Deze nieuwe service is eind vorig jaar gelanceerd en reeds 5.000 mensen hebben een leuk of origineel ‘welkom’ uitgeprint. En ook de grote  Amerikaanse luchthavens hebben al hun interesse getoond in deze gadget.

     

    Amsterdam Airport Schiphol is een onderdeel van Schiphol Group. Schiphol Group is een exploitant van luchthavens in binnen- en buitenland. Amsterdam Airport Schiphol heeft als ambitie om Europe’s preferred airport te zijn en blijven. www.schiphol.be 

    Schiphol heeft een eigen channel op YouTube (www.youtube.com/schiphol).

     

     

    25-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer producten'van bij ons'

    MEER PRODUCTEN “VAN BIJ ONS” BIJ DELHAIZE

     

     

     

    Als ambassadeur van het Belgische culinaire patrimonium zal Delhaize vanaf juni als eerste distributeur een nog ruimer assortiment van kwaliteitsvolle lokale producten specifiek voor elke regio lanceren. De klanten van Delhaize kunnen zo de typische producten uit hun streek terugvinden of makkelijker ontdekken in hun supermarkt. Door een unieke keuze aan authentieke producten aan te bieden, wil Delhaize zich nog beter integreren in de plaatselijke gemeenschap. Lokale producten bieden trouwens heel wat voordelen, zowel voor de consumenten als voor de producenten en de planeet.

     

    Een specifiek lokaal assortiment voor elke regio, duidelijk identificeerbaar dankzij het nieuwe logo. Delhaize biedt nu al meer dan 1000 lokale producten aan in haar volledig assortiment, toch wil ze nog specifieker beantwoorden aan de behoeften van

    haar klanten door het aantal referenties en de visibiliteit van haar lokaal assortiment te verhogen. Delhaize biedt op die manier haar klanten de mogelijkheid om meer streekproducten te ontdekken en te consumeren. Door als eerste zo specifiek op lokaal niveau te werken, toont Delhaize opnieuw haar pioniersrol in de voedingsdistributiesector. Na een eerste testproject in West-Vlaanderen wil Delhaize beetje bij beetje alle supermarkten voorzien van een assortiment dat eigen is aan elke regio. Dit assortiment zal tot een veertigtal lokale, artisanaal geproduceerde producten bevatten die gemakkelijk te identificeren zullen zijn in de winkel dankzij een logo « Product van bij ons » in de rayons. Dankzij dit initiatief kunnen de klanten van Delhaize in eenzelfde winkel vertrouwde producten kopen van producenten uit hun eigen streek en deze duurzaam consumeren.

     

    Door dit uitgebreid assortiment aan lokale producten, benadrukt Delhaize opnieuw dat ze belang hecht aan een duurzame manier van handelen. Deze producten bieden heel wat voordelen, zowel voor de producenten, de consumenten en onze planeet. Door haar aanbod aan lokale producten uit te breiden, toont Delhaize immers haar engagement om plaatselijke economieën te ondersteunen. Door streekproducten bij een breed publiek te promoten, zorgt Delhaize ervoor dat het werk van de kleine producenten meer in de kijker staat en dat deze laatsten zich verder kunnen ontwikkelen.

     

    Ten slotte laat het aankopen van lokale artisanale producten Delhaize, toe om een extra inspanning te doen voor onze planeet. Door beroep te doen op lokale leveranciers kunnen de producten rechtstreeks van de producent naar de winkels vervoerd worden. Op die manier vermindert Delhaize het aantal vrachtwagenritten en dus ook de schadelijke uitstoot ervan. Kortom, een win-win situatie voor iedereen.

     

     

    25-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sodexo

    Verjongingskuur voor het directiecomité van Sodexo België

    Gemiddelde leeftijd 45 jaar, 20% vrouwen

     

     

    Sodexo verwelkomt een nieuw lid in haar Uitvoerend Comité : Maxime Mintiens, 37 jaar en Marketing & Supply Chain Director Benelux. Maxime is hiermee het jongste lid van het Uitvoerend Comité van Sodexo. Twee andere recente leden van het directiecomité zijn Jacques-Olivier Vandenhende die als Sales Director mee het beleid van Sodexo in België bepaalt en Pierre-Alain Scharff die de afdeling Corporate Services onder zijn beheer heeft.  Het diversiteitsbeleid van het bedrijf zit ook verankerd in de samenstelling de leiding van het bedrijf: de gemiddelde leeftijd van de leden van het Uitvoerend Comité is 45 jaar en 20% ervan zijn vrouwen.

     

    Maxime Mintiens, 37 jaar,  behaalde een Europees diploma in Hotel Management aan Vatel, Ecole de Commerce et de gestion de l’Hôtellerie in Parijs, gevolgd door verscheidene masters  waaronder een MBA en een licentie TEW aan de VUB te Brussel en een Master of Science in Tourism Management aan de University of Surrey, UK. Hij begon zijn loopbaan in de horeca-sector als zelfstandig consultant en werkte nadien een aantal jaren bij Accor Belux als Aankoper. 

     

    Jacques-Olivier Vandenhende, 41 jaar, begint zijn loopbaan als Business Analyst bij Sodexo in 2002. Na enkele jaren aan het hoofd van de Marketingafdeling, wordt hij benoemd tot Business Strategy Director in 2009. Recent werd Vandenhende benoemd tot Sales Director met als uitdaging het verder ontwikkelen en commercialiseren van de verschillende diensten die Sodexo aanbiedt op de Belgische markt.

     

    Pierre-Alain Scharff, 46 jaar, is het derde nieuwe lid van het Uitvoerend Comité. Pierre-Alain is licentiaat Economische en Financiële Wetenschappen ( ICHEC – ISC Saint-Louis te Brussel) en deed eerder al bedrijfservaring op in diverse kaderfuncties bij ACCOR (Division Ferroviaire).

     

    Met deze nieuwe leden van het Uitvoerend Comité, brengt Sodexo de gemiddelde leeftijd van haar directie naar 45 jaar. Bovendien is de vrouwelijke aanwezigheid verzekerd: onlangs wist het bedrijf Geneviève Jamin (44 jaar), Strategy & HQSE Director, aan te trekken. Samen met  Hilde Eygemans (47 jaar), Communications Director, maakt zij ook deel uit van het Uitvoerend Comité.  Daarnaast zijn 31 % van de kaderleden vrouwen, 19% van de site managers en 55% van alle werknemers in België. 

     

     







    25-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinner Ommegang

    Het diner van de ommegang

    In het kader van Brusselicious en het CarolusV festival

     

     

     

    Op dinsdag 3 en donderdag 5 juli 2012 is het weer tijd voor de Ommegang! Voor deze gelegenheid, en voor de allereerste keer, biedt Brusselicious een combiticket aan voor een historisch menu in de prachtige ondergrondse gewelven van de Coudenberg èn voor de feestelijke Ommegang zelf…

     

    Oorspronkelijk betekent het woord Ommegang ‘rond de kerk gaan’. Dit feest is de oudste historische evocatie van Brussel en gaat terug tot de vijftiende eeuw. Het was toen vooral een processie als dank aan Onze-Lieve-Vrouw-ten-Zavel. Sinds 1549 herdenkt de Ommegang de Blijde Intrede van Keizer Karel. Vandaag is het een optocht van niet minder dan 1.400 figuranten, 38 folkloristische en historische genootschappen, 40 paarden, een rondtrekkend poppentheater en 9 reuzen (de aartsengel Michael, Sint-Goedele, het ros Beiaard,…).

     

    Op 3 en 5 juli kan u bovendien genieten van een passend historisch menu samengesteld door het “Centre de la Gastronomie Historique”. Het wordt u van 18 tot 20 uur aangeboden in de archeologische site van de Coudenberg, het voormalig Paleis van Keizer Karel. Na deze maaltijd, in die tijd collation genoemd, en een bezoek aan de ondergrondse gewelven, wordt u uitgenodigd om de start van de feestelijkheden bij te wonen.

    Het rijtuig van Keizer Karel en zijn gevolg vertrekt om 20 uur naar de Zavel. De volledige stoet gaat dan verder naar de Grote Markt waar de feesten verder gaan.

     

    Combiticket: culinaire belevenis + Ommegang

    Dinsdag 3 juli 2012 & donderdag 5 juli 2012, het evenement gaat van start om 18 uur en de fijnproeverswandeling eindigt om 20 uur. Het historische menu wordt speciaal voor u samengesteld door “Le Centre de la Gastronomie Historique”. Daarna heeft u de tijd om de stoet te volgen naar de Grote Markt, waar het feest van de Ommegang losbarst om 21 uur.

     

    Prijs? € 85 per persoon (BTW inbegrepen) + reservatiekosten: € 2,50 per persoon. In deze prijs is inbegrepen: aperitief, historisch diner, alle dranken en toegangsticket tot de Ommegang op de Grote Markt.

    www.coudenberg.com - www.cooremans.net - www.ommegang.be

     

     

    25-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelin banden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Michelin presenteert de prestaties van haar banden en geeft uitleg over de nieuwe Europese wetgeving voor banden

     

     

    Nu de Europese wetgeving rond bandenlabels toestaat dat fabrikanten de beoordeling van hun producten bekendmaken, laat Michelin opnieuw zien hoe belangrijk het is om voor elk bandengamma het beste evenwicht in prestaties te leveren.

     

    Michelin verwelkomt de invoering van het nieuwe Europese bandenlabel, dat bedoeld is om consumenten objectieve informatie te verstrekken over drie belangrijke prestaties van de band: grip op nat wegdek, brandstofefficiëntie en extern afrolgeluid.

     

    Bij de Michelin zomerbanden, hebben alle bandengamma’s die sinds 2010 op de markt zijn gebracht een ”A” voor grip op nat wegdek. De MICHELIN Energy Saver +, die vanaf de zomer van 2012 te koop is, valt in klasse A wat betreft grip op nat wegdek. De MICHELIN Primacy 3 behaalt de maximale notering, dus A, voor grip op nat wegdek. De MICHELIN Pilot Super Sport en de MICHELIN Pilot Sport 3 zijn eveneens ingedeeld in klasse A vanwege hun grip op nat wegdek.

    De betrokkenheid van Michelin bij brandstofbesparing, wordt bevestigd doordat alle nieuwe belangrijke bandengamma’s klasse C of beter behalen. De MICHELIN ENERGY Saver + bevindt zich, afhankelijk van de afmeting, in klasse B of C qua brandstofefficiëntie. De MICHELIN Primacy 3 is genoteerd in klasse C.

    De meeste sportieve bandengamma’s zitten qua rolweerstand in E, aangezien ze een zeer specifiek prestatie-evenwicht bieden. Namelijk een combinatie van zeer goede grip, zelfs onder extreme gebruiksomstandigheden, met een lange levensduur in kilometers.

    Voor het extern afrolgeluid van de zomerbanden geldt dat alle bandengamma’s voldoen aan de toekomstige normen voor geluid buiten de auto (maximaal 2 golfjes) die per 1 november 2016 van kracht worden.

     

    De MICHELIN winterbanden

     

    Bij de laatste generatie Alpin winterbanden bevinden alle bandengamma’s zich in klasse C voor prestaties op nat wegdek en in klasse E voor rolweerstand. Deze winterbanden zijn zo ontworpen dat ze zich kunnen aanpassen aan allerlei omstandigheden van het wegdek (ijs, sneeuw, natte sneeuw) en aan de uiteenlopende temperaturen in de winter. Ze beantwoorden aan de belangrijkste verwachtingen van consumenten doordat ze onder alle omstandigheden optimale grip bieden en de lange levensduur hebben die kenmerkend is voor een Michelin band.

     

    De MICCHELIN bestelwagenbanden

    Ook het nieuwe MICHELIN Agilis + gamma, dat in de zomer van 2012 op de markt komt, toont een uitstekend evenwicht in prestaties met een B voor grip op nat wegdek, een C voor de brandstofefficiëntie, en twee golfjes voor extern afrolgeluid. Verder presteert dit gamma uitstekend in termen van robuustheid en levensduur in kilometers.

     

    Het beste evenwicht in prestaties gaat verder dan alleen de score op de labels. De strategie van Michelin is gericht op het ontwikkelen en produceren van banden die veiligheid onder alle omstandigheden (zowel op natte als op droge wegen, en zowel op rechte stukken als in bochten) combineren met minder brandstofverbruik en een langere levensduur in kilometers. De levensduur van de band is een reële verwachting van consumenten (aangezien banden veel impact hebben op hun budget), maar wordt niet meegenomen in de nieuwe regelgeving. Er is een groot verschil in levensduur tussen de banden die op de markt zijn: de ene band kan twee keer zo lang meegaan dan de andere, wat neerkomt op meer dan een jaar rijden.

     

     

     

    24-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morso Stove

     Morsø Outdoor Stove & Pizzaoven: traditioneel in een modern design

     

     

     

    De Morsø terrashaard & pizzaoven combineert strakke vormgeving met  gebruiksvriendelijkheid.Urenlang met vrienden in je tuin genieten van heerlijke gerechten, de geur van versgebakken brood en de zwoele warmte van een originele Italiaanse, op hout gestookte, pizzaoven. Met de Morsø terrashaard & pizzaoven breng je het middelpunt van een mediterrane buitenkeuken naar je eigen tuin!

     

    Door de traditionele constructie kunnen in een handomdraai de enige echte Italiaanse pizza's gebakken worden. Plaats het hout in het midden van de pizzaoven om zo op temperatuur te krijgen. Als de Morsø pizzaoven warm genoeg is schuif je het brandende hout naar de zij- en achterkant. Nu kan je een echte Italiaanse pizza bakken. Na de heerlijke maaltijd kan je de Morsø pizzaoven verder gebruiken als terrashaard.

     

    De Morsø pizzaoven is vervaardigd uit geëmailleerd gietijzer met aan de binnenkant een hittebestendige stenen bodem.

    Morsø Outdoor Stove & Pizzaoven: 1890 euro - Tafel: 500 euro

    www.barbecuespecialist.be

     





    24-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MPIK royal toffee
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Fijnproevers koken met BergHOFFkeramische messenset, gietijzeren wok en tajine

     

     

     

    Een nieuw verhaal in de klasseproducten van BergHOFF! Koken in stijl met behoud van de smaak van elk individueel ingrediënt. Met de Eclipse keramische messenset en de gietijzeren wok en tajine tover je de meest diverse en pure smaken op je bord. Aan het werk!

     

    Eclipse: 3-delige keramische messenset

    De kunst der snijden beoefen je maar beter met het beste materiaal. De 3 keramische messen liggen zacht in de hand en snijden elke groente, elk stuk fruit of elk lapje vlees moeiteloos tot het gewenste formaat. Zeer licht, en heel eenvoudig in onderhoud zijn deze keramische messen uiterst duurzaam. Ze blijven heel lang vlijmscherp en zijn ideaal voor mensen die gevoelig zijn aan of allergisch voor metalen. In elke set zitten 3 zilveren messen van 10, 13 en 14 cm.

     

    Gietijzeren wok en tajine: de garantie voor topgerechten - Neo wok in gietijzer

    Het voordeel van wokken is dat je verschillende heerlijke ingrediënten kan ‘samen gooien’ en er in no time een supergerecht mee op je bord kan toveren. Nog een pak beter wordt het met de gietijzeren wok. Als toonbeeld van topkwaliteit, staat de wok garant voor enkel absolute topcreaties. De wok is volledig vervaardigd uit gietijzer, en verkrijgbaar in 2 formaten (24cm en 32 cm)

     

    Neo tajine in gietijzer

    Met dezelfde topkwaliteit als de wok, stoof je met de tajine de allerbeste gerechtjes, zonder ook maar iets aan smaak in te boeten. Ook hier werd voor gietijzer gekozen, wat staat voor duurzaam, lekker en ‘tegen een stootje kunnen’. Het porseleinen deksel is voorzien van een gaatje aan bovenkant, met een afsluitknop. Deze knop kan je heel snel verwijderen, om zoals in de echte Maghreb-keuken de tajine af te sluiten met een citroen of tomaat. Met een doorsnede van 24 cm is de tajine groot genoeg voor een heerlîjk maal voor 4 personen.

    www.berghoffworldwide.com

     

    24-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsen wandelen Greenway

    Fietsen, wandelen en lekker eten langs de Greenway

     

     

     

    Aan de westkust van Ierland is een meer dan honderd jaar oude spoorlijn verbouwd tot een schitterend wandel- en fietspad: THE GREENWAY. Langs de route genieten fietsers en wandelaars niet alleen van het mooie landschap maar maken ze ook kennis met de beste Ierse voedingsproducten van land en zee.

     

    De 42 kilometer lange route tussen Westport en Achill werd geopend op 18 juni 2011 en is een gigantisch succes. Binnenkort viert de route zijn eerste verjaardag! Het toerisme stimuleert de lokale economie. In een jaar tijd heeft de Greenway al ruim 1 miljoen euro opgebracht. Ook de tewerkstelling vaart er wel bij want maar liefst 130 mensen vonden een job dankzij dat succes.

     

    Via de Greenway, een reis door het westen van Ierland, maak je kennis met het idyllische landschap en omdat het parcours op de vlakke bedding van een oude spoorlijn ligt, hoef je nooit recht op de trappers te staan. Je kan maximaal genieten van de spectaculaire Nephin Mountains of van de panoramische vergezichten over de Clew Baai.  Langs de route liggen ook cultuurhistorische bezienswaardigheden en sfeervolle stadjes: de zeven bogenbrug over de Black Oak rivier, het kasteel van Rockfleet of de Dominicaanse abdij uit de 17de eeuw.  Sommige plaatsen langs het traject, zoals Mulranny, zijn omwille van hun toeristisch aanbod door de Europese Gemeenschap uitgeroepen tot Destination of Excellence. Wie 42 kilometer fietsen te veel vindt, kan kleinere stukken van de route fietsen. Huurfietsen kun je immers op tal van plaatsen ophalen of terug inleveren.

     

    Langs de Greenway kan fietsen en wandelen gekruid worden met een heel aantrekkelijk extraatje. Namelijk de wonderlijke artisanale voedselproducten die in plaatsen als Mulranny, Newport, Westport en Achill op de menukaart staan of in winkels en boerderijen worden verkocht. De Greenway wordt op die manier de Gourmet Greenway.  Deze gastronomische route is uitgewerkt door het Mulranny Park Hotel, in samenwerking met de Mayo voedselproducenten. Wie op zoek is naar een goede overnachtingsplaats kan terecht in het Mulranny Park Hotel waar je in het Nephin restaurant zal genieten van het mooie uitzicht op de zee. Dat restaurant staat trouwens in de Bridgestone Guide, bij de Top 100 restaurants van Ierland 2012.

     

    Langs de Greenway kun je fietsen of wandelen combineren met andere sporten. Op die manier is het zelfs mogelijk om een langere actieve vakantie te organiseren. Zin in vissen, kite surfen, zeilen, paardrijden, windsurfen, rotsklimmen, kajak of nog andere sporten? In de Mayo regio zijn er tal van plaatsen om deze activiteiten te beoefenen, je kunt er het nodige materiaal huren en er zijn professionele monitoren.

     

    Met het Greenway project heeft men in Ierland een interessante link weten te leggen tussen het verleden en het heden. De exploitatie van een veilig fiets- en wandelpad, op een oud spoortraject, is een originele manier om reizigers het mooiste van de westkust van Ierland te tonen.

    23-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maison de la Perle

     Morsø Outdoor Stove & Pizzaoven: traditioneel in een modern design

     

     

     

    De Morsø terrashaard & pizzaoven combineert strakke vormgeving met  gebruiksvriendelijkheid.Urenlang met vrienden in je tuin genieten van heerlijke gerechten, de geur van versgebakken brood en de zwoele warmte van een originele Italiaanse, op hout gestookte, pizzaoven. Met de Morsø terrashaard & pizzaoven breng je het middelpunt van een mediterrane buitenkeuken naar je eigen tuin!

     

    Door de traditionele constructie kunnen in een handomdraai de enige echte Italiaanse pizza's gebakken worden. Plaats het hout in het midden van de pizzaoven om zo op temperatuur te krijgen. Als de Morsø pizzaoven warm genoeg is schuif je het brandende hout naar de zij- en achterkant. Nu kan je een echte Italiaanse pizza bakken. Na de heerlijke maaltijd kan je de Morsø pizzaoven verder gebruiken als terrashaard.

     

    De Morsø pizzaoven is vervaardigd uit geëmailleerd gietijzer met aan de binnenkant een hittebestendige stenen bodem.

    Morsø Outdoor Stove & Pizzaoven: 1890 euro - Tafel: 500 euro

    www.barbecuespecialist.be

     





    23-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.perniso

    PERNISO®, het voedingssupplement barstensvol Omega 3

     

    PERNISO®, een voedingssupplement met extracten van groenlippige mosselen uit Nieuw- Zeeland, uiterst rijk aan Omega 3, helpt bij het goed functioneren van het metabolisme in de gewrichten en de preventie van cardiovasculaire stoornissen. De in-vitro studies bij dieren heeft de sterke anti-inflammatoire werking van PERNISO® aangetoond, wat daarna ook bevestigd werd bij de mens via meerdere wetenschappelijke studies. PERNISO® is 100% natuurlijk, zonder toegevoegde kunststoffen, noch melk, gist of gluten.

    De eigenschappen van deze groenlippige mossel (Perna Canaliculus) werden door de onderzoekers van de NASA ontdekt. Die hebben kunnen vaststellen dat deze mosselen sterke anti-inflammatoire bestanddelen bevatten.

    Vooraleer PERNISO® op de markt gebracht werd, zijn het de astronauten van de NASA die van de eigenschappen van deze Nieuw-Zeelandse mosselen hebben kunnen genieten. Een garantie voor het succes van dit voedingssupplement dat meer en meer van zich laat horen.

    Het staat tegenwoordig goed voor bepaalde evenwichtige voedingsproducten om de nadruk te leggen op hun Omega 3-gehalte. Dan nog moeten we weten om welke dosis het werkelijk gaat. Die zijn al te vaak zeer gering en hebben meer resultaat via voedingssupplementen, het ene al overbodiger dan het andere. PERNISO® maakt echter deel uit van een nieuwe generatie voedingssupplementen die heel anders is. Het Omega 3 dat het in het lichaam verspreidt, is uiterst performante. PERNISO® is erkend door artsen en apothekers en is natuurlijk alleen verkrijgbaar in apotheken.

    PERNISO® bestaat uit een unieke groep zeelipiden die verschillende niet-polaire lipiden en poly-onverzadigde Omega 3-vetzuren uit groenlipmosselen van Nieuw-Zeeland (Perna canaliculus) bevatten. Bij de productie van PERNISO® wordt een gepatenteerd extractieproces gebruikt dat ontwikkeld werd voor een stabiele productie zonder chemische resten. PERNISO® wordt gestabiliseerd door de inkapseling in capsules in aanwezigheid van natuurlijke antioxidantia (Vitamine E). PERNISO® is een uniek gepatenteerd extract van zeelipidenolie en mag niet in verband worden gebracht of vergeleken worden met de poeders van groenlipmosselen uit Nieuw-Zeeland.

    Innemen bij de maaltijd. Niet innemen als vervanging van een correct dieet.
    Is geen vervangmiddel voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Volg de aanbevelingen van uw arts voor de dosering en de duur.
    Het is doorgaans aanbevolen om in eerste instantie 2 capsules per dag in te nemen. Vervolgens kan minder worden ingenomen, 1 capsule per dag, om goede gewrichten te behouden.

    Voorzorgen: PERNISO® wordt doorgaans heel goed verdragen. Licht ongemak ter hoogte van de maag (dikwijls voorbijgaand) kan optreden. Dit kan worden vermeden door het middel bij de maaltijd in te nemen. www.perniso.com

    22-06-2012 om 09:32 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.piQ NiQ
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    PiQ NiQ!

     

     

     

    Deze zomer bruisen de Brusselse parken van de liefde, de zuurstof en de Brusselicious piQniQ! Brusselicious, het jaar van de fijnproever 2012, viert al enkele maanden de gastronomie in al zijn vormen. Deze zomer nodigt VISITBRUSSELS u elke zondag uit in enkele van onze mooiste groene plekjes voor een familiale piQniQ in het teken van de gezelligheid en de gezonde voeding.

     

    De piQniQs van Brusselicious maken het mogelijk een lekkere piQniQ te delen, te flaneren in de zon of te genieten in een ligstoel terwijl u luistert naar een strijkkwartet of een jazz-zangeres, te proeven van heerlijke streekproducten, u met mate te buiten te gaan aan één van onze lekkere Brusselse biertjes of een koel glaasje wijn, om te leren brood bakken of deel te nemen aan een dans, om de fauna en de flora in de omgeving te ontdekken.

     

    Ter plaatse kan de piQniQer terecht voor een lunch bag voor twee personen met ter plaatse gebakken brood, verse producten en gezonde drankjes. Ambachtslieden, producenten en bewerkers uit alle uithoeken van België komen hun producten afkomstig uit de biologische landbouw voorstellen.

     

    Op elke piQniQ zal een groep Brusselse verenigingen, onder leiding van het RABAD (netwerk van Brusselse actoren voor een duurzame voeding), hun werk rond duurzame voeding komen voorstellen. Daarnaast komen ook andere thema’s zoals het milieu, mobiliteit en stedenbouw aan bod.

     

    De Lunch bag piqniq is te koop voor 12 €/2 personen op de dag zelf in het park of 10 € in voorverkoop op de site www.brusselicious.be

    Deze bevat 2 broodjes, 2 porties boter, 2 plakjes jonge kaas, 2 plakjes salami, 2 potjes yoghurt, 2 stuks seizoensfruit, 1 salade van de dag, 2 wijntickets en 1 flesje water bru 50 cl

     

    Tijdens de broodworkshops geeft een artisanale bakker de deelnemers aan de piQ niQ een inleiding in het maken van brood met de oven en de broodbakmachine. Verder is er verkoop van fruit- en groentemanden, verkoop van versgeperst vruchten- en groentesap, demonstratie / bereiding door een Brusselse chef.

    Naast de gezellige muzikale omkadering, zijn er natuurwandelingen met gids, al naargelang de locatie koetstochten, reuzenspelen in hout en initiaties vliegeren. Het «Bal moderne» op 8 zondagen met massachoreografieën, waarbij het voorgestelde programma kan variëren van park tot park.

     

    Agenda: 1 juli Koningspark Brussel, 8 juli Elisabethpark Koekelberg met ‘Bal Moderne’ , 15 juli Abdij ter Kameren Elsene & ‘Bal Moderne’, 22 juli Georges Henri-park Sint-Lambrechts-Woluwe & ‘Bal Moderne’, 29 juli Josaphat-park Schaarbeek, 5 augustus Ter Kamerenbos Brussel, 12 en 19 augustus Parc du Wolvendael Ukkel, 26 augustus en 2 september Rouge Cloître Oudergem, 9 september Parc d’Osseghem Brussel en een absolute verrassing op 16 september.

    www.brusselicious.be

     

    22-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rundvless rood ras

    Rundvlees van het rood ras van West-Vlaanderen haalt Vlaamse erkenning STREEKPRODUCT.be

     

    Het Vlaams Steunpunt Streekproducten, dat deel uitmaakt van VLAM, ijvert al geruime tijd voor de valorisatie van oude rassen. Deze rassen maken deel uit van ons landbouwkundig en gastronomisch patrimonium en het zou jammer zijn dat ze verloren zouden gaan.

    VLAM is opgetogen dat het Studie- en Documentatiecentrum van de Vlaamse Rundveerassen Werkgroep rood ras van de Vlaamse Rundveeteeltvereniging zijn schouders heeft gezet onder de erkenningsaanvraag voor het rundvlees van het rood ras van West-Vlaanderen. Het is een belangrijke stap om dit unieke runderras te vrijwaren voor de toekomst.

    Het rood ras van West-Vlaanderen bestaat wellicht al meer dan 500 jaar. Het historisch fokgebied lag in de driehoek Cassel-Watou-Hazebroeck en vandaag blijft het ras verbonden aan de provincie West-Vlaanderen. Het rode ras is een uitstekende grazer in de winderige en vochtige polders en kuststreek. Het rood ras wordt zowel voor zijn melk- als vleesproductie gehouden.

    Vanaf de jaren 1970 nam de interesse van landbouwers voor het rood ras af ten voordele van rassen  die ofwel een sterke melkproductie kennen ofwel gekenmerkt zijn door meer bevleesdheid en een hoog slachtrendement. In 2000 kreeg het ras de status van bedreigd rundveeras.

    De overblijvende kwekers hechten bijzonder veel belang aan het voeder van de dieren. Op jaarbasis bestaat het rantsoen van de dieren ouder dan 1 jaar voor 80% uit graslandproducten. Dit levert fijnvezelig vlees op, dat licht vetdooraderd is, donker van kleur is, mals en smakelijk. Enkel de vrouwelijke dieren worden onder het label streekproduct.be aangeboden.

    Dankzij Horeca Totaal in Brugge vindt het rundvlees van het rood ras van West-Vlaanderen vandaag zijn weg naar de West-Vlaamse horeca en consument. De jongste maanden duikt dit zeer smakelijke vlees ook meer en meer op in reportages in magazines en tv-programma’s. Alom wordt het vlees geprezen. Het is duidelijk dat het rood ras aan een comeback bezig is.

    De aanvragers hebben ook Europese ambities en ook op dit vlak heeft de provincie al een mooi palmares opgebouwd. De ambitie is om ook tegen het einde van 2012 een Europese aanvraagdossier klaar te hebben voor het rundvlees van het rood ras uit West-Vlaanderen.

    21-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tahiti

    TAHITI : fantasie wordt werkelijkheid

     

     

    Er zijn reisbestemmingen die je omwille van hun paradijselijke pracht alleen maar met superlatieven kunt beschrijven. Tahiti, met zijn tropische eilanden archipel, is haast onwerkelijk mooi, zo mooi dat het de moeite loont om de afstand naar het hart van de Stille Oceaan te overbruggen.

    Over Tahiti kun je eindeloos fantaseren, een wereld van heerlijke stranden, prachtige baaien onder een stralende zon, een rijkdom aan tropische vogels en vissen, een bloemenpracht met het grootste kleurenpallet, eilandbewoners die je met open armen en met bloemenkransen ontvangen. Van dat en van nog veel meer kun je dromen maar bij aankomst op de internationale luchthaven van Papeete overtreft de werkelijkheid de fantasie.

    Tahiti is het hoofdeiland van Frans Polynesië en behoort tot de Archipel de la Societé. Mensen wonen en werken aan de kust want het binnenland wordt gevormd door een reusachtige krater. Het is een lust voor het oog en je kunt er fantastische wandelingen maken. Tot dezelfde archipel behoren o.m. de eilanden Moorea, met zijn vulkanische spitsen en zijn lagune, en het romantische Bora Bora dat bijzonder in trek is voor huwelijksreizen.

    Tahiti is eigenlijk de verzamelnaam van vijf archipels die samen 118 eilanden tellen. Sommige zijn onbewoonde atollen, tientallen andere zijn stuk voor stuk unieke vakantiebestemmingen. Het is dus mogelijk om in Tahiti een fantastische eilandhopping te plannen. Uiteraard is de oceaan overal de grote attractie. Tahiti is ook vanuit historisch oogpunt interessant want het lag op de vaarroute van beroemde ontdekkingsreizigers. De Tahitiaanse cultuur wordt gekenmerkt door zijn  typische muziek en dans die nergens anders voorkomen.

    Tahiti heeft een zeer degelijke toeristische infrastructuur. Er zijn vlotte verbindingen tussen de eilanden en wat accommodatie betreft, zijn er zowel luxe hotels en resorts als gezellige familiepensions, zelfs met een duurzaam label.

    Tahiti is een reisbestemming die mensen nieuwsgierig maakt, de geografische ligging in het midden van de Grote Oceaan, meer dan 5000 kilometer verwijderd van andere continenten! Tahiti is ongetwijfeld het land dat het meest beantwoordt aan het imago van de tropische bestemming.

    21-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Isio 4 de kracht van 20 jaar ervaring

    ISIO 4: De kracht van twintig jaar ervaring

     

     

    Twee decennia deskundigheid in gezondheid en voeding hebben het merk ISIO 4 sterk gemaakt. Het is de eerste olie met een combinatie van vier soorten zaadolie die wetenschappelijk gedoseerd werden om een optimaal gehalte aan vetzuren te krijgen. ISIO 4 is vandaag toonaangevend op de markt van spijsolie in Frankrijk. Lesieur heeft de formule van ISIO 4 in de loop der jaren aangepast volgens de onderzoeksontwikkelingen en het productassortiment uitgebreid om zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden aan de voedingsbehoeften van de consument.

     

    ISIO 4 anticipeert en bewijst dat een voedingsproduct, in dit geval olie om te kruiden en te bakken, tegelijkertijd een culinaire en nutritionele functie kan hebben. Deze olie is niet alleen een lekker ingrediënt in dagelijkse gerechten, maar heeft ook een weldadige invloed op ons lichaam en onze gezondheid.

     

    Dankzij ISIO 4 heeft de consument toegang tot één enkel product met de voordelen van de wetenschappelijke vooruitgang op het gebied van vetten. De consument beseft dat het lichaam een mooie, complexe “machine” is die met meer aandacht gevoed moet worden.

     

    Met ISIO 4 gaat Lesieur een nieuwe dialoog met de consument aan. De vorm en inhoud van de boodschap zijn een volledige breuk met het verleden. Dankzij de unieke naam, het magische getal 4, dat een perfecte vergelijking oproept, en de indrukwekkende fles met blauwe kleurencode trekt ISIO 4 de blik en aandacht van de consument.

     

    Met ISIO 4 slaat Lesieur een brug tussen gezondheid en voeding, tussen de wetenschappelijke wereld en het grote publiek. Lesieur maakt een olie die de gezondheid en het welzijn bevordert en zo de consument en medische wereld aanspreekt. Een primeur ! Een product voor grootverbruik waarvan artsen en voedingsdeskundigen gebruik kunnen maken. Dit schept een nauwe band tussen gezondheidsspecialisten en een groot voedingsbedrijf.

     

    Twintig jaar ISIO 4 staat niet voor zorgeloosheid of braafheid, maar voor temperament en durf. Het topmerk van LESIEUR is niet van plan om op zijn lauweren te rusten na twintig jaar ontwikkeling en succes bij het grote publiek.

     

    De verwachtingen van de consument veranderen, zijn eisen worden strenger en aan

    zijn verlangen naar innovatie wordt altijd voldaan. Tegelijkertijd wordt de medische en

    nutritionele kennis uitgebreid. Lesieur blijft trouw aan zijn originele belofte om de formule van ISIO 4 aan te passen aan de wetenschappelijke ontdekkingen, nieuwe regelgevingen en voedingsbehoeften van de mens. Lesieur schrijft een volgend hoofdstuk in de geschiedenis van ISIO 4 en lanceert een nieuwe geoptimaliseerde formule met vitamine D, die bijdraagt tot het natuurlijke weerstandsvermogen. Een soeplepel ISIO 4 olie dekt voortaan 50% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid vitamine D. De gezondheidsbelofte wordt bevestigd.

     

    ISIO 4 en ISIO 4 Olijf krijgen een andere formule en verpakking. De fles, in 1990 met

    avant-gardistisch design, wordt lichtjes gewijzigd. Het karakteristieke, elegante en ergonomische prisma blijft behouden, maar de contouren worden verfijnd. De fles is slanker en lijkt lichter. Het andere verschil schuilt in het materiaal van de fles. Naargelang van het formaat wordt er tot 25% gerecycleerd PET geïntegreerd. Lesieur engageert zich en verdedigt milieu- en planeetvriendelijkere praktijken.

     

    Zelfs de stop van ISIO 4 ondergaat een facelift ! Dankzij deze gloednieuwe antidruppel doseerstop kan de consument zijn olie heel nauwkeurig doseren. Het systeem is praktischer, properder en zuiniger !

     

    ISIO 4 heeft een assortiment van twee light vinaigrettes ontwikkeld : ISIO 4 met Rode Wijnazijn & Uien Sjalotten en ISIO 4 met Appelazijn & Appelen Honing. Deze recepten, bereid met ISIO 4 olie met omega 3-vetzuren en omega 6-vetzuren, vitamine D en E, paren gezondheid aan het genot van een perfecte en originele kruiding.

    De erg mooie en ergonomische fles van 450 ml is ontworpen om met de hand geschud te worden als een shaker. Enkele seconden volstaan om de heerlijke mix te proeven.





    20-06-2012 om 18:53 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sri Lankian airways

    SriLankan Airlines gaat toetreden tot oneworld

     

     

     

    SriLankan Airlines wordt lid van oneworld®, waardoor ‘s werelds toonaangevende kwaliteitsluchtvaartalliantie met een van de snelst groeiende Aziatische luchtvaartmaatschappijen wordt uitgebreid.

               

    Dat deze luchtvaartmaatschappij verkozen zou worden tot toekomstig lid van oneworld werd aangekondigd toen de Chief Executives van de maatschappijen die lid zijn van de alliantie samenkwamen voor een vergadering van de raad van bestuur van de groep. Deze vond plaats in de marge van de IATA 2012 World Air Transport Summit, die vandaag in Beijing van start gaat.  

    Het lidmaatschap van SriLankan Airlines zou tegen eind volgend jaar geïmplementeerd moeten worden, waarmee de maatschappij zich aansluit bij enkele van de grootste en beste merken in de luchtvaartsector. Cathay Pacific zal fungeren als peter voor de toetreding tot oneworld en zal de luchtvaartmaatschappij bijstaan in het implementatieprogramma tot de alliantie.

     

    SriLankan Airlines heeft al codeshare-akkoorden met toekomstig oneworld-lid Malaysia Airlines – en kondigde een principeakkoord aan om ook te codesharen met de oneworld-partners Royal Jordanian en S7 Airlines. SriLankan Airlines verdubbelde nagenoeg in omvang nu er sinds drie jaar opnieuw vrede heerst in het thuisland. De maatschappij is van plan om de vloot en het netwerk de komende jaren verder uit te breiden.

     

    Ze beschikt nu over een vloot van 21 vliegtuigen en vervoerde verleden jaar 3,5 miljoen passagiers  tussen de thuisbasis in Colombo en 34 bestemmingen in 22 landen, verspreid over Azië, Europa en het Midden-Oosten, met inbegrip van de oneworld-hubs Hong Kong, Londen-Heathrow, Kuala Lumpur, Moskou-Domodedovo en Tokyo-Narita, alsook met Bangkok en Singapore.

    SriLankan Airlines is niet alleen de nationale luchtvaartmaatschappij, het is ook de grootste internationale maatschappij die de nabijgelegen Malediven aandoet en die ook in Zuid-India zeer actief is.

     

    Op dit ogenblik vliegen twee gevestigde oneworld-leden naar Sri Lanka. Cathay Pacific vliegt er dagelijks heen vanuit zijn hub in Hong Kong en Royal Jordanian vliegt er drie keer per week heen vanuit zijn basis in Amman. Ook de grootste stad van het land, Colombo, maakt deel uit van het oneworld-netwerk van toekomstig lid Malaysia Airlines. Terwijl SriLankan Airlines zich voorbereidt op de toetreding, wordt er onderzocht in welke mate er mogelijkheden zijn om de dekkingsgraad van het land door de alliantie te verhogen.

     

    Door de toetreding van SriLankan Airlines komen er drie nieuwe bestemmingen in het oneworld-netwerk, allemaal in Zuid-India - Kochi, Tiruchirapalli and Thiruvananthapuram -, waardoor de wereldwijde dekking van oneworld op ca. 850 bestemmingen komt, verspreid over meer dan 150 landen, met een gecombineerde vloot van bijna 2500 vliegtuigen die ca. 9000 vluchten uitvoeren en dagelijks bijna een miljoen passagiers vervoeren, wat een jaarlijkse omzet van meer dan 100 miljard USD genereert.

    20-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!