Inhoud blog
  • Efteling opent Danse Macabre
  • Dries Criel opent The Vault
  • Weleda opent Cradle Campus
  • MSC World America: innvatieve bar- en loungeconcepten
  • Sodastream lanceert enso :
  • Schouwen-Duiveland lanceert nieuwe 'van haven tot haven' -fietsroute
  • Schenk deze feestdagen een dosis warmte met Mepal
  • Kom deze winter opladen in Friesland
  • De renaissance van rustiek
  • BR-X5 Blue lum
  • Jean Paul Gaultier
  • Het leukste houten speelgoed voor onder de kerstboom
  • Het leukste houten speelgoed voor onder de kerstboom
  • Week van de Belgische Mode
  • Bang & Olufsen en Ferrari
  • Citizen viert 100ste verjaardag
  • Weleda: Glowy skin in de winter
  • Bio-Planet wordt nog groener
  • Free Swatch heeft de Coole Moves
  • De badkamer als natuurlijke oase
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    27-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis Vuitton

    Louis Vuitton: Zéphyr, de koffer met vier wielen.

     

     

     

    De nieuwe vierwielige koffer van Louis Vuitton sluit zich aan bij de iconische Pegasse familie, waarbij flair en functionaliteit elkaar ontmoeten voor een optimale gebruiksvriendelijkheid tijdens het reizen.

     

    De trolley op vier wielen is de nieuwe ster onder de koffers van het huis Louis Vuitton. Deze reistas in Monogram Canvas straalt een subtiele retrolook uit, met ronde afwerkingen en vier wielen. De Zéphyr blijft trouw aan de traditie en combineert vakmanschap met gedurfde moderniteit.

     

    Elegant en ergonomisch belichaamt het Monogram Canvas de tijdloze elegantie en de legendarische stevigheid waar de bagage van Louis Vuitton om bekend staat.





    27-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolce hotels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dolce Hotels and Resorts - Spring and Summer Break

     

     

     

     

    De hotelketen Dolce Hotels and Resorts lanceert Spring Break en Summer Break. Ter gelegenheid van de lente en de zomer, biedt de hotelketen een korting aan tot en met 50%, inclusief ontbijt voor twee volwassenen en hun kinderen tot en met 12 jaar.

     

    Een ideale gelegenheid om u gedurende een kort verblijf te ontspannen en te genieten van de natuur in een groen kader en dit steeds op enkele kilometers van de grote steden.

     

    De Spring Break offerte is geldig voor elk verblijf tot 15 mei 2013, terwijl de Summer Break offerte geldig is voor elk verblijf tussen 15 mei 2013 en 30 september 2013. Deze actie loopt in Dolce Bad Nauheim, Duitsland, Dolce Chantilly en Dolce Frégate Provence, beide in Frankrijk, Dolce La Hulpe Brussel, Dolce Sitges in Spanje en Dolce The Alexander in de Verenigde Staten.

    27-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grahams port

    Graham’s Port declareert Vintage 2011

     

     

     

    Met gepaste trots kondigt Graham’s Port aan dat het 2011 als Vintage gedeclareerd heeft. De familie Symington, eigenaar van Graham's, is overtuigd van de uitstekende kwaliteit van deze jaargang.

     

    Het is de vierde declaratie in twaalf jaar tijd. Een combinatie van voldoende regen in de winter en ideale weersomstandigheden zowel in de aanloop naar als tijdens de oogst, zorgde voor klassieke Vintage condities. Hierdoor konden opmerkelijke Vintage Ports worden geproduceerd die nog vele decennia uitstekend kunnen rijpen op fles.

    De Graham's 2011 Vintage Port is uitzonderlijk te noemen en is het resultaat van een

    streng selectieproces. In totaal worden er slechts 8.000 dozen van 9 liter op de markt gebracht, een zeer beperkte hoeveelheid, die aanzienlijk lager is dan eerdere jaren. Hiervan zullen 7.000 dozen in 75cl flessen worden gebotteld.

    De familie Symington heeft alleen de allerbeste wijnen van Graham's vijf Quinta’s (wijngaarden) in de Upper Douro geselecteerd voor de 2011 Vintage Port. Het karakter en de kwaliteit van Graham’s Port is verbonden aan deze vijf Categorie A Quinta’s, die door hun verschillende ligging en terroir elk hun unieke bijdrage leveren aan de karakteristieke Graham’s stijl. Quinta dos Malvedos, het kloppend hart van Graham’s, levert de belangrijkste bijdrage (iets meer dan een derde) aan de 2011 Vintage Port. De andere vier Quinta’s : Tua, Lages, Vila Velha en Vale de Malhadas, zorgen voor balans.

    De totale productie in 2011 van deze vijf Quinta’s bestond uit 1.454 vaten (88.855 dozen van 9 liter), en na maanden van intensieve proeverijen heeft de familie slechts 131 vaten (8.000 dozen van 9 liter) geselecteerd voor de Graham's 2011 Vintage Port. De Graham's 2011 is dus de optelsom van de allerbeste wijnen gemaakt op deze verschillende Quinta’s, en vertegenwoordigt slechts 9% van hun totale productie.

     

    Graham's 'The Stone Terraces' 2011 Vintage Port: Voor de eerste keer ooit bottelde de familie Symington naast de klassieke Vintage Port een zeer kleine hoeveelheid (250 dozen van 9 liter, oftewel 3.000 75 cl flessen) Vintage Port van twee zeer bijzondere wijngaardpercelen met traditionele steenhoudende terrassen op Quinta dos Malvedos. Vandaar de naam Graham's 'The Stone Terraces' Vintage Port. Deze twee 18e eeuwse terrasvormige wijngaarden hebben consequent buitengewone ports voortgebracht. Een van de twee percelen kreeg oorspronkelijk de naam Port Arthur en bestaat uit elf terrassen met leisteen, waarvan tien met slechts een enkele rij wijnstokken. De andere wijngaard staat bekend als Vinha dos Cardenhos en samen beslaan ze slechts een fractie (1,8 hectare) van de totale wijngaard op Malvedos (89 hectare). De laatste ligt overwegend op het zuiden, terwijl de Port Arthur en Vinha dos Cardenhos wijngaarden op het oosten en noorden liggen.

     

    Graham's 'The Stone Terraces' 2011 Vintage Port is een zeer bijzondere en uitgesproken Vintage Port van buitengewone intensiteit en kwaliteit. Het Graham’s assortiment is o.a.te koop bij Delhaize, Macro en de betere wijnhandelaar en wordt verdeeld door The Nectar.

    www.thenecatar.be





    27-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europcar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Europcar in het nieuw

    -          Een nieuwe slogan voor het merk: “Moving your way”

    -          Een nieuw websiteontwerp: europcar.be

     

     

    Europcar, Europees leider op het vlak van autoverhuur, onthult een nieuwe slogan: “Moving your way”. Daarmee wil Europcar een nieuwe visie op autoverhuur overbrengen aan de klanten. De diensten, processen en communicatie van Europcar zullen voortaan perfect aan alle mobiliteitsbehoeften van elke klant beantwoorden. “Moving your way” vertaalt de ambitie van Europcar om in de komende jaren een belangrijke speler te worden op het vlak van mobiliteitsontwikkeling.

     

    Dankzij verschillende marketingcampagnes en via de website www.europcar.be kunnen de klanten kennis maken met “Moving your way”, de nieuwe identiteit van Europcar, en het vernieuwde, intuïtieve en meer complete reservatiesysteem.

     

    “De nieuwe slogan van het merk Europcar weerspiegelt het engagement van de onderneming om vandaag en morgen aan alle mobiliteitsbehoeften van haar klanten te voldoen. Met ‘Moving your way’ willen we ons dienstenaanbod, dat de klanten voortaan meer vrijheid biedt, in de kijker plaatsen. Meer vrijheid betekent immers meer plezier. Europcar staat voortaan altijd voor u klaar, ongeacht het tijdstip, de plaats of het vervoermiddel,” aldus Didier Fenix, Algemeen Directeur van Europcar België.

     

    De nieuwe slogan “Moving your way” gaat gepaard met een nieuw logo, dat niet alleen de mobiliteit en toegankelijkheid symboliseert, maar ook een kwaliteitsgarantie vormt voor alle dochterbedrijven en diensten van Europcar. De nieuwe identiteit van het merk wordt in de grootste Europese steden doorgevoerd via marketing- en reclamecampagnes en ook op alle utilitaire voertuigen van het merk zullen de veranderingen te zien zijn. De nieuwe kantoren krijgen alvast de nieuwe kleuren mee, terwijl de bestaande kantoren geleidelijk aan in een nieuw kleedje zullen worden gestopt.

     

    Een nieuwe website die de boodschap “Moving your way” weerspiegelt

    Vanaf vandaag kunnen de klanten de nieuwe website europcar.be ontdekken.

    Op de vernieuwde website werd het reservatieproces sterk vereenvoudigd en het grafisch ontwerp laat de klanten toe om de website op een intuïtieve manier te raadplegen:

    -          Via een “drag button” kan de gewenste wagen snel gekozen worden.

    -          Een geavanceerde zoekfunctie moet de klanten helpen de wagen te vinden die het best aan hun noden voldoet.

    -          De klanten kunnen hun favoriete zoekopdrachten bewaren (maximaal 10) en ze op elk moment terug opvragen.

    -          Dankzij de vereenvoudigde toegang tot de persoonlijke pagina “My Europcar” kunnen klanten hun profiel aanmaken en beheren, waardoor ze heel wat tijd kunnen besparen wanneer ze de wagen van hun keuze ophalen.

    -          Bovendien kunnen klanten een vouchercode invoeren waarmee ze een korting kunnen krijgen vóór ze hun reservatie bevestigen.

    -          Tot slot kan vanaf eender welke pagina een reservatie worden gestart, waardoor de klant in slechts één minuut tijd zijn ideale wagen kan reserveren.

     

    Het nieuwe ontwerp werd op 16 april 2013 op de vijftien belangrijkste websites van de Groep doorgevoerd.

     

    26-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiewoningen

    Groeiende vraag naar vakantiewoningen

    Belvilla: aanzienlijke plus mei-boekingen en Elite Collection

     

     

     

    Vakantiewoningenspecialist Belvilla ziet in de eerste maanden van 2013 een omzetgroei van +8% op de vakantieboekingen van Belgen. Opvallend in deze economisch mindere tijden zijn de vele boekingen voor mei, de populariteit van vakantiewoningen voor de zomermaanden en de groei op de Belvilla Elite Collection. In 2012 realiseerde Belvilla een omzetgroei op de Belgische markt van ruim 9%. Dat jaar kende voor de vakantiewoningenspecialist een sterke start en vooral ook een goed najaar, grotendeels door de vele wintersportboekingen. Dat is een voordeel van een vier-seizoenen-aanbieder als Belvilla.

     

    Belvilla ziet vanuit de Belgische markt een aanzienlijke groei van +40% in verblijven tijdens de maand mei. Deze maand biedt door de lange weekends van Hemelvaart en Pinksteren extra goede mogelijkheden voor een (korte) vakantie. Vakantie in eigen land is dan veruit de favoriet, gevolgd door Nederland en Frankrijk. Bijna 40% van alle meiboekingen tot nu toe is relatief last minute vastgelegd in maart en april.

    Vakantiewoningen zijn ook voor de zomer in trek. Belvilla noteert tot nu toe een groei van 12% op de zomerboekingen. Bestemmingen Frankrijk, België en Italië zijn voor de komende zomer koplopers. Grootste groeiers zijn Oostenrijk (+33%), België (+25%), Portugal (+24%) en Italië (+23%).

     

    Opmerkelijk in deze economische tijden is de zeer sterke groei op het luxe aanbod van Belvilla. De Belvilla Elite Collection laat in 2013 tot nu toe een omzetgroei zien van ruim +50%. De wens naar zeer exclusieve vakantiewoningen is blijkbaar nog steeds actueel. Deze zeer strikte selectie van superdeluxe huizen lanceerde Belvilla begin 2012 om tegemoet te komen aan de behoefte van een ultiem luxe vakantiebeleving. De woningen hebben niet alleen zeer uitgebreide faciliteiten, maar zijn daarnaast ook tot in de puntjes afgewerkt en beschikken veelal over extra service, zoals een kok of babysit.

     

    Belvilla verklaart deze groeicijfers mede uit de consumentenbehoefte naar zekerheid, vrijheid en de gunstige prijs/kwaliteitsverhouding van vakantiewoningen. De vakantiehuizenmarkt maakte de laatste jaren een sterke ontwikkeling door, van een nichemarkt naar een volwassen markt. www.belvilla.be/zekerheden.

     

    Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de grootste Europese spelers in de vakantiehuizenverhuur en bestaat ruim 30 jaar. www.belvilla.be.

     

     

    26-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brouwerij Boon

    Brouwerij Boon neemt nieuwe brouwzaal in gebruik

     

     

    Lembeek, de voormalige ‘vrijstad’ tussen het Hertogdom Brabant en Henegouwen, gelegen in een meander van de Zenne, telde ooit 43 spontane gisting brouwerijen. Afgeleid van de plaatsnaam ‘Lembeek’ kreeg het bier dat er gebrouwen werd de naam ‘Lambiek’. Net geen 40 jaar geleden werd er Brouwerij Boon opgericht, het was de nieuwe benaming van de vroegere Geuzestekerij van René De Vits.  René was in 1975 de laatste lambiekbrouwer van Lembeek en hij was gekend voor zijn uitmuntende Geuze, het had als enig nadeel dat het  zo zeldzaam was net zoals een gekend trappistenbier uit West-Vlaanderen. Frank Boon zette deze traditie met veel passie en respect verder. De brouwerij groeide uit tot een  lambiekbrouwerij  met een sterke reputatie:  Enerzijds de kleinste tussen de grote fruitbierbrouwers maar anderzijds de grootste van de authentieke lambiek-producenten. In de kelders van Boon ligt de grootste Lambiekvoorraad op eikenhouten vaten, meer dan 1 miljoen liter!

    Een nieuwe brouwzaal: Brouwerij Boon b(r)ouwt verder aan traditie!

    Tot op heden werd in Brouwerij Boon lambiek gebrouwen in de gietijzeren roerkuip uit 1896,  deze voldeed niet meer aan de eisen van de arbeidsveiligheid. Ook was de capaciteit niet toereikend voor de toenemende vraag ! Daarom werd de laatste jaren, een hele winter door – ook zelfs op zaterdag en zondag – gebrouwen en nog kon niet aan de vraag worden voldaan.  Brouwerij Boon neemt op 19 april haar nieuwe brouwzaal in gebruik. “Wij staan hiermee klaar  om - op basis van de kwaliteitseisen van zowel de bierliefhebbers als van de overheid - een nieuw hoofdstuk in de Lambiek-geschiedenis te schrijven !” zegt brouwer Frank Boon. Deze investering is volledig in lijn met de strenge wetgeving op de voedselproductie en – veiligheid.

    Het koelschip van de oude brouwzaal blijft in dienst.  Via dit koelschip vinden de wilde gisten hun weg naar het wort, zonder deze wilde gisten geen lambiek! De nieuwe, volautomatische, brouwzaal werd speciaal ontworpen voor het brouwen van Lambiek. Ze heeft een maximum capaciteit van bijna 3 keer deze van de oude brouwzaal en er kunnen ook meerdere brouwsels per dag gemaakt worden.

    Ecologisch en energiezuinig!

    Deze brouwzaal is een ‘groene’ brouwzaal. Ze verbruikt de helft aan energie dan de oude. Via een warmtewisselaar worden de dampen gecondenseerd en de energie gerecupereerd, op deze manier komen ‘brouwerijgeuren’ minimaal in de omgevingslucht terecht. Het energie-recuperatie systeem is dus zowel een economisch als een milieuvriendelijk systeem.

     “Oude Geuze Boon  VAT 44”: een uniek feestbier

    Speciaal voor de inhuldiging van de nieuwe brouwzaal heeft Brouwerij Boon op 3 en 4 december 2008 een speciale, een iets zwaardere dan de normale, lambiek gebrouwen.  Frank Boon verduidelijkt: “Deze lambiek rijpte gedurende 2 jaar in foeder nr 44. In totaal werden er in augustus 2010 zo’n 20.520 flessen van 37,5 cl afgevuld.  Dit bier onderging een rijping van bijna 3 jaar op fles, deze heel speciale Oude Geuze, doopten we met de naam Oude Geuze Boon  VAT 44

     

    26-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schweppes

    SCHWEPPES, UITVINDER VAN DE BRUISENDE DRANKEN, LAAT EEN FRISSE WIND WAAIEN IN HET ZERO SEGMENT

     

     

     

    Innovatie zit bij Schweppes in de genen... allereerst hee!het merk de bruisende dranken uitgevonden. In 1783 slaagt pionier Jacob Schweppe er immers na jaren van onderzoek in om de laatste hand te leggen aan de eerste machine om water koolzuurhoudend te maken. Door zijn uitvinding zal hij een revolutionair product kunnen ontwikkelen: het ‘Schweppe’s Soda Water’,  dat meteen een overdonderend succes zal kennen. Het merk Schweppes zag het levenslicht en bleef nadien innoveren!

     

    In 2001 innoveert Schweppes opnieuw met Agrume. De sector van de frisdranken bestond voordien enkel uit cola’s en softdrinks met sinaasappel-of citroensmaken. Schweppes slaat een grote slag met een originele mix van 4 citrussmaken: sinaasappel, pompelmoes, mandarijn en limoen. Een onuitgegeven frisse en fruitige smaak, die meteen bekroond werd met succes!

     

    Dit jaar innoveert Schweppes opnieuw door zijn hele Light gamma door ZERO te vervangen, een volledig suiker- en aspartaamvrij gamma. Het doel? Lekkere dranken aanbieden met 100% smaak en 0% schuldgevoel. De smaken Agrume ZERO, Indian Tonic ZERO en Lemon ZERO zijn een antwoord voor wie van frisheid houdt en op zijn of haar lijn let. De grote stijging van het segment ZERO in 2012 toont aan dat dit nieuwe segment alvast steeds meer harten verovert. Met ZERO blij! iedere vrouw en man dan ook volop het frisse plezier en de smaak behouden die Schweppes zo kenmerken.

     

    Schweppes staat in 2013 volledig in de spotlights want het merk valt terug op haar populairste campagne ‘What did you expect?’ Deze reclamespot verenigt de charme en elegantie van cinema-icoon Uma "urman met het lef van David LaChapelle. Een staaltje knap acteer-en filmwerk waar de onverwachte wendingen, de humor en de esthetiek de centrale elementen vormen.

     

    25-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dorel Europe
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Charles de Kervénoaël aangesteld als President en CEO van Dorel Europe

     

     

     

     

    Dorel Europe, toonaangevend bedrijf voor baby-en kinderartikelen en bekend vanwege zijn merken Maxi-Cosi, Bébé Confort, Quinny en Safety 1st, kondigde een verandering in het topmanagement aan. Per direct volgt Charles de Kervénoaël, Jean-Claude Jacomin op als president en CEO van Dorel Europe. De heer Jacomin werd afgelopen augustus tot president en CEO van de Dorel Juvenile Group gepromoveerd.

     

    Charles de Kervénoaël heeft uitgebreide ervaring op het gebied van internationaal leiderschap. Hij begon zijn carrière bij de Danone-groep, waar hij diverse posities op het gebied van marketing en verkoop bekleedde in China, de Verenigde Staten, Tsjechië en Frankrijk. Vervolgens vervulde hij een pan-Europese rol bij het algemene management van Scotts Company, waar hij de initiatieven voor wereldwijde merken aanstuurde. Korte tijd geleden stond hij aan het hoofd van Stanley Black & Decker in Frankrijk en op het Iberische schiereiland.

     

    “Ik ben zeer blij om Charles de Kervénoaël te mogen verwelkomen als president en CEO van Dorel Europe. Hij brengt veel internationale ervaring met zich mee, wat een aanwinst voor Dorel vormt. Ik ben er zeker van dat hij, samen met onze sterke Europese teams, onze leidende positie op de Europese markt voor baby-en kinderartikelen zal uitbreiden”, stelt Jean-Claude Jacomin, president en CEO van de Juvenile Segment Group.

     

    Charles de Kervénoaël is enthousiast om Dorel Europe te leiden: “Als president en CEO van Dorel Europe ben ik vastbesloten om bij te dragen aan onze visie: Care for Precious Life. Ik kijk uit naar de komende uitdagingen en ik geloof dat wij met onze rijke geschiedenis, sterke teams, innovatieve kracht en onze bekende merken een wezenlijk verschil kunnen maken in de levens van ouders en kinderen.”

     

    Dorel Europe is een toonaangevend bedrijf voor baby-en kinderartikelen met als doel ouders te voorzien van de meest geavanceerde producten en diensten. Bekende en zeer sterke merken, zoals Maxi-Cosi, Bébé Confort, Quinny, Safety 1st en Baby Art, zijn in niet minder dan 80 landen rondom de wereld te vinden. 

     

    Dorel Europe heeft momenteel 1300 mensen in 13 landen in dienst. Wij onderzoeken, ontwerpen, ontwikkelen en testen onze producten binnen het bedrijf. Dit geeft u mogelijkheden om interdepartementale ervaring op te doen. Wij zijn onze leidende marktpositie aan het uitbreiden en wij geloven dat teamgeest, persoonlijke gedrevenheid en verantwoording een wezenlijk verschil kunnen maken bij het bereiken van duurzame groei. www.doreleurope.com

     

    Dorel Europe, onderdeel van Dorel Industries, is een toonaangevend bedrijf voor baby-en kinderartikelen en fietsen. Dorel combineert stijl en spanning met veiligheid, kwaliteit en nut. De leidende positie van het bedrijf op het gebied van lifestyle is te danken aan zowel de kinderproducten als de fietsen, met diverse toonaangevende producten in beide categorieën. De krachtige merken van Dorel zijn Safety 1st, Quinny, Cosco, Maxi-Cosi en Bébé Confort bij de kinderproducten en Cannondale, Schwinn, GT, Mongoose, IronHorse en SUGOI in het segment recreatie/vrije tijd. Dorel is ook actief op het gebied van woninginrichting, voornamelijk binnen Noord-Amerika, met een breed assortiment aan meubilair. Dorel heeft een jaaromzet van $2,5 miljard en heeft wereldwijd 5400 medewerkers in dienst in 24 landen.

    www.dorel.com

     

     

    25-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maya yoghurt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Pur Natur lanceert Maya-yoghurt

     

     

     

     

    Pur Natur brengt al jaren heerlijk lekkere biologische yoghurt op de markt en lanceert nu Maya, een yoghurt waar elk kind water in de mond van krijgt. Heerlijk bij het ontbijt, als tussendoortje of als dessertje na de maaltijd.

     

    De Maya-yoghurt van Pur Natur bevat geen stukjes en zorgt ervoor dat kinderen hun aanbevolen dagelijkse hoeveelheid calcium opnemen. Zo ontwikkelen ze, met de hulp van Maya, al van jongs af gezonde voedingsgewoonten. Bovendien is een hoop extra plezier verzekerd met Maya, want aan de binnenkant van de kartonnen verpakking vind je een leuke kleurplaat terug.

    De Kids yoghurt is verkrijgbaar in 4 x 125g en in 3 verschillende smaken (aardbei, abrikoos en banaan).

    www.purnatur.be

     

    24-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Odlo greentec
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ODLO greentec – het vervolg!

     

     

     

    Na een zeer geslaagde productlancering van «evolution» greentec komt ODLO nu met een lichtere zomerkwaliteit, een lightversie van het duurzame naadloze ondergoed. 

     

    «evolution» greentec is het 100% gerecycleerde en recycleerbare functionele ondergoed van vernieuwer en marktleider ODLO, en is momenteel het ecologisch meest functionele sportondergoed op de markt. Het is een duurzaam product dat tijdens het productieproces bij vergelijking minder water, CO²-uitstoot, chemicaliën, kleurstoffen en energie verbruikt, zonder echter compromissen op vlak van functionaliteit aan te gaan. «evolution» greentec Light beschikt eveneens over een uitstekende klimaatregeling, maximale bewegingsvrijheid en een perfecte pasvorm – ideaal voor de sporter met verantwoordelijkheidsbesef.

     

    Synthetische producten belasten het milieu het minst en zijn het beste geschikt om te sporten. «evolution» greentec combineert beide eigenschappen en maakt er een topproduct van. Het hiervoor gebruikte polyester - van uitsluitend herbruikbaar en zuiver afval - kan zonder kwaliteitsverlies gedurende de hele cyclus worden gehandhaafd. «evolution» greentec is de ideale combinatie tussen 100% functionaliteit en duurzaamheid.

     

    «evolution» greentec: gelauwerd! ODLO’s nieuwste innovatie, het uit gerecycleerd garenafval geproduceerde naadloze ondergoed «evolution» greentec, is al twee keer in de prijzen gevallen. Het sportondergoed uit gerecycleerd polyester won de Plus-X-Award voor hoge kwaliteit, design en functionaliteit en de iF-OutDoor Industry Award in de categorie ‘Hoge ecologische en duurzame waarde’.

    Achter «evolution» greentec staat een volledig concept - van grondstof tot logistiek, van display tot verpakking, van communicatie tot aan de consument. De uitstekende eigenschappen en het duurzame concept hebben bij de Plus-X-Award 144 neutrale juryleden uit 32 landen overtuigd. Enkel producten die ‘nieuw ontwikkeld zijn en over innovatieve technologieën en een buitengewoon design’ beschikken mochten deelnemen aan deze technologie-, sport- en lifestylewedstrijd, de grootste in zijn soort.

     

     

    24-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gasbarbecues

    Gasbarbecues van BergHOFF: doe maar eens gek deze zomer

     

     

     

    Het zingende geluid van knisperend vlees, of de intense geur van barbecuekruiden op de meest heerlijk slaatjes. Jep, het barbecueseizoen staat voor de deur. BergHOFF geeft ook in 2013 elke barbecuefan waar hij/zij recht op heeft. Et voilà, BergHOFF presenteert: Brevio & Magnio!

     

    De Magnio, heeft maar liefst vijf roestvrijstalen branders én een zijbrander, goed om overheerlijke zijgerechten te bereiden. De Magnio is stijlvol afgewerkt met geëmailleerde deuren en schuiven met roestvrijstalen handvaten. De Magnio-barbecues hebben handige opbergkastjes die ruimschoots plaats bieden aan kruiden, borden, schotels en andere accessoires. Zo hoef je niet steeds heen en weer te lopen tussen de keuken en het terras of de tuin. Verkrijgbaar in wit.

    Prijs: € 999

     

    De kleine broer van de Magnio, de Brevio is een compacte gasbarbecue, en doet dienst als mini-buitenkeuken. Drie verschillende, roestvrijstalen branders verspreiden de hitte simultaan over het volledige grilloppervlak. Zomers wit, of strak zwart. De keuze is aan u. verkrijgbaar in zwart en inox.

    Prijs: € 699

     

    Zowel de Brevio als de Magnio hebben een warmhoudrek, een kookgrill en een deksel om van de gasbarbecue heel eenvoudig een oven te maken. Op de thermometer aan de buitenkant kan de binnentemperatuur aflezen. Voorts heeft elk model 4 handige zwenkwielen die je makkelijk kan vastzetten. Deze gasbarbecues gebruiken propaan (37 mbar) of butaan (28/30 mbar) als brandstof.

    www.berghoffworldwide.com

     

     

     

    23-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Odlo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ODLO: Lichter bestaat niet

     

     

     

    Wie gaat rennen, wil geen extra ballast op het lichaam meedragen. Het runningjack RACE is hét vedergewicht onder de windjasjes en vleit zich amper voelbaar op de huid. Dit flinterdunne runningjack in damesmaat S tikt amper 75 gram aan op de weegschaal. Het herenmodel behoort met zijn 101 gram in maat L eveneens tot de categorie van de ultralichtgewichten. Het waterafstotende materiaal is zeer ademend en biedt bescherming tegen wind. Dit topmodel werd bovendien in 2011 reeds bekroond met de Plus-X-Award (Product van het Jaar). Dit jack is de perfecte begeleider voor een looptraining in de lente – optimale, flinterdunne bescherming! De RACE jassen voor hem en voor haar hebben een richtprijs van 120 euro.   

     

    ODLO,  uitvinder van het functionele sportondergoed, is markt- en technologisch leider, en wil de beste functionele sportkleding ontwikkelen voor iedereen die van bewegen houdt – onder welke weersomstandigheden en met welke intensiteit dan ook. Bij ODLO start het welzijn vanaf de huid. ODLO staat voor compromisloos hoge eisen als het gaat om functionaliteit, draagcomfort en kwaliteit. Op de Europese markt is ODLO met zijn ‘sport underwear’ marktleider in het segment van de functionele sportkleding. Daarnaast overtuigt ODLO met succesvolle collecties in Outdoor, Running, Bike, X-Country, Tec-shirts en Kids.  

    ODLO heeft eigen verkoopbedrijven in Zwitserland, Nederland, Duitsland, Frankrijk, België, Oostenrijk en Noorwegen. Het merk wordt wereldwijd verkocht in meer dan 20 landen. www.odlo.com

     

     

    23-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lignavita

    Lignavita granenbrood, tapenade & poivronade = topaperitief

    Rijk aan proteïnen, arm aan koolhydraten

     

     

     

    Aperitieven: een absolute must om van een leuk diner een onvergetelijke avond te maken. Wie een dieetprogramma volgt, kan dankzij Lignavita vanaf nu toch mee aanschuiven aan die heerlijke aperitieftafel. Met het Lignavita granenbrood, de smeuïge tapenade en pittige poivronade aperitief je gewoon lekker mee, zonder zorgen.

     

    Het vezelrijke granenbrood van Lignavita is rijk aan eiwitten en arm aan koolhydraten. Je zal verrast zijn door de unieke smaak en zachte textuur. De perfecte match met zowel de tapenade als poivronade, of als krokant toastje. Verpakt per twee, in een handig meeneemzakje. Adviesprijs: 17 €

     

    Een smeuïge tapenade mag nooit ontbreken. De zomerse smaak van olijven is vaak een ‘surplus’in elk gerechtje, en vooral op een Lignavita granenbrood of een toastje. De tapenade is rijk aan eiwitten en een bron aan vezels. De smaakvolle olijftapenade is arm aan calorieën, koolhydraten en vetten. Adviesprijs: 17 €

     

    Liefhebbers van pikante gerechtjes kunnen niet voorbij aan de pittige poivronade. Ook de poivronade is ‘beste vrienden’ met het Lignavita granenbrood of op een toastje, maar past ook perfect als extraatje in pastagerechten. Adviesprijs: 17 €

     

    Zowel de tapenade als de poivronade zijn gemaakt van verse groenten, waarbij natuurlijke smaken worden toegevoegd. Dat verklaart hun authentieke smaak. Beide producten zijn aangepast aan de strikte vereisten van een caloriearm dieet.

    Voor meer informatie: www.lignavita.be

     

     

     

     

     







    22-04-2013 om 21:40 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel - la Coruna

    NIEUW : Dagelijkse vluchten Brussel – La Coruňa (via Madrid)

     

     

     

    Vanaf 3 juni vliegt Air Europa vier keer per dag direct vanuit Madrid naar La Coruňa in het Noord-Spaanse Galicië. Deze verbinding heeft zeer goede aansluiting met de twee dagelijkse vluchten vanuit Brussel naar Madrid.

     

    De nieuwe luchtverbinding tussen de Spaanse hoofdstad en La Coruňa is super handig voor wie vanuit Brussel op een snelle manier naar Noord-Spanje wil reizen. Air Europa heeft twee vluchten per dag vanuit Brussel die perfect aansluiten op de nieuwe lijn Madrid-La Coruňa.

     

    La Coruňa is een ideale uitvalsbasis voor een rondreis door Noordwest-Spanje, uiteraard richting Santiago de Compostela (afstand: slechts 75 km) maar ook naar de Costa Cantabrico in de provincie Asturias en naar Vigo in het grensgebied met Portugal. Kortom, met Air Europa is “Het Andere Spanje” nu dichterbij dan voorheen.

     

    Air Europa is de grootste Spaanse private luchtvaartmaatschappij met aantrekkelijke tarieven in Economy Class en Club Business. Air Europa is lid van Skyteam. Passagiers genieten van de voordelen van Flying Blue, het frequent flyer-programma.  www.aireuropa.com

     

    22-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linea Patrimonio
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DE "LINEA PATRIMONIO" VAN LAGOSTINA WORDT UITGEBREID MET EEN NIEUWE, UITZONDERLIJKE CREATIE: DE SET MINESTRONE- POLENTA

     

     

     

    Lagostina is een referentie voor Italiaanse knowhow en een vaste waarde op gebied van culinaire traditie. Het merk is sinds 1901 welbekend bij liefhebbers van de lekkere en steeds weer verrassende zuiderse keuken.

    Dit Italiaans merk staat voor hoogstaande kwaliteit en goede smaak, en bracht in 2011 de "Linea Patrimonio" uit, een assortiment van keukengerei dat ons elk jaar laat kennismaken met een nieuw juweeltje van de Italiaanse gastronomie. Na La Risottiera, de Set Tagliata en de Set La Pasta, brengt Lagostina nu hulde aan twee pijlers van de traditionele keuken met de Set Minestrone-Polenta.

     

    De set Minestrone-Polenta van Lagostina is een creatie van bijzonder hoge kwaliteit die de mogelijkheid biedt om in één enkel element twee van de meest typische gerechten van de rijke Italiaanse keuken te bereiden.

     

    Minestrone en Polenta, symbolen van de Italiaanse gastronomie

    Italië is befaamd voor zijn gulle recepten en een grote verscheidenheid aan culinaire technieken. Polenta en Minestrone zijn twee typische gerechten met oneindig veel variaties naargelang de regio waar ze worden bereid.

    Minestrone is een rijke soep met peulvruchten en verse groenten, aardappelen of rijst. In het Zuiden worden de ingrediënten aangebraden met olijfolie, in het Noorden met boter of spek. Het geheel kan worden opgeluisterd met pistou of charcuterie, maar zijn geheim berust in de keuze van ingrediënten van de beste kwaliteit en een langzame en liefdevolle garing.

     

    Polenta wordt altijd bereid met griesmeel van maïs. Dit gerecht kan zowel als voor- of hoofdgerecht worden geserveerd, of zelfs in een zoete versie. In de Veneto wordt polenta warm en in een stevige vorm gebracht, in de meer afgelegen provincies komt ze koud en in gegrilde sneetjes op tafel. Het is een gerecht op zich maar het kan eveneens omgetoverd worden tot een rijkelijke en romige feestschotel door toevoeging van de meest verfijnde ingrediënten. Polenta vergt geduld en werd vroeger bereid in grote potten op het vuur waar men onophoudelijk langzaam in roerde.

     

    Net als alle producten van de Linea Patrimonio, is de Set Minestrone-Polenta gebaseerd op Lagoplan.-technologie, een exclusiviteit van Lagostina waarbij een laagje aluminium van 4,5 mm dik gevat zit tussen twee laagjes 18/10 roestvrij staal. Deze combinatie zorgt voor een optimale warmteverdeling en waarborgt een goede inertie om gerechten langzaam te garen.

    De Set heeft een gebogen binnenkant en een platte buitenkant. Hij is geschikt voor de nieuwste kooktechnieken - zoals inductie - en laat toe om de ingrediënten gemakkelijk om te roeren, zodat de polenta niet kleeft en voor het serveren kan worden omgekeerd met een mooie, gladde en goudgele vorm als resultaat. Het dubbelwandige deksel garandeert een perfecte bereiding van Minestrone of Polenta, met de mogelijkheid om na de bereiding alle smaken van het gerecht volledig te laten ontwikkelen door het deksel 10 tot 15 minuten op de pot te laten, zoals de traditie dat wilt.

     

    Een uniek ontwerp met kenmerkende Italiaanse elegantie

    Het glanzend gepolijste roestvrij staal, het gegraveerde deksel, de mooie gebogen vorm van de minestronelepel, de elegante essenhouten dekselknop of de speciale spatel om de polenta te roeren zonder de maïsgraantjes te pletten: alles draagt bij tot de verfijning en elegantie van dit nieuwe designobject. De Set Minestrone-Polenta van Lagostina respecteert perfect de balans tussen traditie en moderniteit, en heeft reeds de meest veeleisende gebruikers weten te overtuigen van zijn uitzonderlijke eigenschappen.

    De "Set Minestrone-Polenta" is nu verkrijgbaar. Aanbevolen verkoopprijs: € 199

     

     

     

    22-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.relais & Châteaux

    Relais & Châteaux viert alle moeders en vaders met geschenkkoffers op maat.

     

     

     

    Wat is het allermooiste cadeau? Een unieke, onvergetelijke, intense belevenis. En dat is precies wat de charmehotels en gastronomische restaurants van Relais & Châteaux overal ter wereld bieden. Dat is onze belofte, die we kunnen waarmaken dankzij onze familiegeest, ons streven naar uitmuntendheid, onze band met de omgeving en ons vermogen om van het leven te genieten en te feesten. Schenk uw ouders een van onze geschenkkoffers en breng ze in verrukking … Vanaf half april introduceert Relais & Châteaux zijn collectie Lys-arrangementen Lente/Zomer.

     

    Voor elke gelegenheid is er een cadeaubon: een uitzonderlijk etentje (lunch of diner) Lys de Cristal (€249) ; even heerlijk ontspannen met een massage, toegang tot de spa-en wellnessfaciliteiten, en een lichte maaltijd Lys Pause bien-être aan 229€ (Serenity Lys); een magische overnachting op een unieke locatie, in een tweepersoonskamer, inclusief romantisch diner en droomontbijt Lys d’Argent (€489)

     

    Het beste van Relais & Châteaux wordt gebundeld in 14 Lys-arrangementen, in een speciale gelegenheidsverpakking voor Moederdag en Vaderdag. Veertien doosjes met een cadeaubon geldig voor twee personen, te gebruiken tot twee jaar na de aankoopdatum, geldig in meer dan 300 van onze vestigingen, en inwisselbaar of verlengbaar onder voorwaarden. Op zoek naar een cadeau? Schenk onvergetelijke emoties!

     

    Waar vindt u deze cadeaubonnen? Online via www.relaischateaux.com/gift (levering binnen 72 u.) Voor inlichtingen: Europa*: 00 800 25 82 52 00 (gratis nummer)

     

    Relais & Châteaux bestaat uit meer dan 520 weergaloze charmehotels en gastronomische restaurants in ruim 60 landen. Sinds de oprichting in 1954 streeft deze Franse organisatie ernaar wereldwijd een unieke vorm van vrijetijdsbesteding aan te bieden door vooraanstaande etablissementen van topformaat te selecteren.

    Tegelijkertijd is Relais & Châteaux een grote familie van hotelhouders en chef-koks van allerlei pluimage die zich met hart en ziel inzetten om hun gasten onvergetelijke ervaringen vol zinnenprikkelend genot te bezorgen.

    Van de wijnvelden van Napa Valley tot de stranden van Fiji en van de olijfgaarden in de Provence tot de natuurreservaten in zuid-Afrika zet Relais & Châteaux u op het spoor van de mooiste verrassingen in elke streek en in elk land. Niet voor niets luidt het credo van Relais & Châteaux "OVERAL TER WERELD, UNIEK IN DE WERELD."

    www.relaischateaux.com -Relais & Châteaux Benelux: Louizalaan 65 – 1050 Brussel

     

     

    21-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huishoudelijke hulpjes! Moederdag !!!

    Huishoudelijke hulpjes gezocht?

    Brabantia viert Moederdag in stijl met kleurrijke cadeautips

     

     

     

    Allemaal goed en wel, dat ontbijt op bed, die rode rozen en die schattige knutselwerkjes. Maar op het einde van de dag tekent meestal toch mams voor de was en de plas. En dat kan maar beter in stijl, vindt Brabantia, al jarenlang een trouwe bondgenoot in het huishouden. En dus verrast het merk alle papa’s en kinderen met enkele praktische tips: van kleurrijke wastas tot vrolijke strijktafel.

     

    Kleurrijke wastassen…

    Geen mama die geen uren doorbrengt voor de wasmachine! Daarom zorgt Brabantia voor een vrolijke toets met de nieuwe wastassen in vijf felle kleuren: Lemon Yellow, Lipstick Red, Pansy Purple, Warm Grey en Caribbean Blue. In elke kamer staat hij even goed – van badkamer over bijkeuken tot slaapkamer.

    En uiteraard is het concept erg mamavriendelijk: vouw de magnetische handgrepen van de tas naar beneden, en je krijgt een slimme ‘Quick-drop’-opening voor alle vuile was. De tas is ruim en kan gemakkelijk een complete wasmachinelading tot 10 kilo aan. Dankzij de grote handgrepen kan je hem gemakkelijk in de hand nemen of over je schouder slaan.

     

    Leuk idee ook: kies verschillende kleuren, één voor de witte was en één voor de bonte was. Of een kleurtje extra voor de speelkamer, om al het kinderspeelgoed op te bergen. Wedden dat zoon- of dochterlief sneller een handje toesteekt in het opruimen? De tassen van Brabantia zijn gemaakt van stevig materiaal en kan je met de hand wassen.

     

    Vrolijke strijktafels

     

    Strijken saai? Toch een stuk minder met de nieuwe tafels en overtrekken van Brabantia. Er zijn drie nieuwkomers, elk met hun eigen stijl. De meest stoere variant is ‘City’ met bestemmingen als New York, Chicago en Washington. De opdruk in zwart, rood en grijs op een witte achtergrond geeft een strakke ‘urban look’. Ook het frame is trendy in metallic zwart.

     

    Meer fan van een zachte uitstraling? Dan is er de bloemrijke charme van ‘Pink Santini’. Dit design in roze met gele accenten, met een frame in metallic grijs, past even goed in een modern als traditioneel interieur. Ook ‘Purple Anemone’ zoekt zijn inspiratie in de natuur. De combinatie van blauwpaars met geelgroen, en een ivoorkleurig frame, straalt een zomerse frisheid uit. Deze strijktafel is er in drie uitvoeringen: compact, middelgroot met een solide strijkijzerhouder, en een extra stevige strijktafel met een stoomunithouder.

    Alle designs hebben een overtrek van 100% katoen en een veerkrachtige laag van zachte foam, de ideale ondergrond om gemakkelijk glad te strijken. Ook zijn alle strijktafels uitgerust met een framevergrendeling en antislip-vloerdoppen.

     

     





    20-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaasmarkt groeit verder

    De kaasmarkt groeit verder door

     

     

     

    Vorig jaar kocht de gemiddelde Belg ruim 12 kg kaas (excl. plattekaas) en besteedde er zo’n 112 euro aan. Voor de totale kaasmarkt noteert men een plus 2,4% in volume én in besteding per capita. Binnen deze markt wordt meer dan de helft van het volume ingenomen door de harde kazen maar het zijn vooral de verse en de halfharde kaas (type abdijkaas) die terrein winnen. Ook het kleinere segment van de geiten- en schapenkaas groeide in 2012 verder door.

     

    De Belgische kazen volgden vorig jaar de stijgende markttrend waardoor het volumeaandeel stabiliseerde op 18,2%. Het marktaandeel van deze kazen is hoger in het noorden dan in het zuiden van het land. De Waal koopt meer kaas dan de Vlaming maar de Vlaming is relatief gezien een grotere liefhebber van Belgische kazen. In Vlaanderen groeide het marktaandeel van de Belgische kazen vorig jaar lichtjes verder door en steeg dit van 21,2 naar 21,3%. Het marktaandeel van Belgische kazen is het grootste binnen het halfharde segment. In dit segment is bijna 60% van de gekochte kazen van bij ons. Bij zachte kazen is het aandeel ‘Belgisch’ slechts 5%.

     

    De crisis heeft de consument naar de hard discount gedreven. Zo ook voor kaas. Dit kanaal steeg, na enkele mindere jaren, tot boven de 30% marktaandeel. De klassieke supermarkt blijft wel marktleider met 46,7% marktaandeel. Binnen het segment van de Belgische kazen is het aandeel van hard discount met bijna 21% beduidend lager dan voor de totale kaascategorie maar ook hier groeit dit kanaal ten nadele van de marktleider ‘de klassieke supermarkt’.

     

    Op lange termijn is kaas (excl. plattekaas) een stevige groeier. Er lag vorig jaar 1,5 kg kaas meer op de plank van de gemiddelde Belg dan elf jaar geleden. Vorig jaar kon kaas, na een minder 2011, opnieuw aanknopen met een groei. Zowel het gekochte volume als de besteding per capita stegen met 2,4%.

    In 2012 kocht de gemiddelde Belg ruim 12 kg kaas en besteedde er respectievelijk 112,30 euro aan. Het aantal kaaskopers bleef t.o.v. 2011 quasi stabiel op 99,6 op 100. De aankoopfrequentie van kaas steeg wel van 47,6 naar 48,1 keer op jaarbasis. De gemiddelde kaasprijs bleef stabiel op 9,28 euro per kg.

     

    Binnen de kaasmarkt wordt meer dan de helft van het volume ingenomen door de harde kazen maar het zijn de verse en vooral de halfharde kaas (type abdijkaas) die op lange termijn terrein winnen. Ook het kleinere segment van de geiten- en schapenkaas zit in de lift.

    De hardekorstkaas is de absolute nummer één in de kaasrayon. Na een aantal jaren van druk stabiliseert het volumeaandeel van deze categorie net onder de 53%. Op de tweede plaats staat de zachte kaas met een aandeel van 18,3%, gevolgd door de gesmolten kaas met 9,4%, de halfharde kaas met eveneens 9,4% en de verse kaas met bijna 7%. De kleinere segmenten van de geiten- en schapenkaas (3,2%) en de voorverpakte kaasassortimenten (0,3%) sluiten de rij.

     

     

     

    ’Kazen van bij ons‘ volgden de markttrend

    De Belgische kazen volgden vorig jaar de stijgende markttrend waardoor het volumeaandeel stabiliseerde op 18,2% en het bestedingsaandeel op 21,4%. Het marktaandeel van Belgische kazen is het hoogste binnen het halfharde segment. In dit segment is bijna 60% van de gekochte kazen van Belgische origine. Bij zachte kazen is dit aandeel slechts 5%. Het aantal kopers van Belgische kazen bleef vorig jaar stabiel op iets meer dan 87% maar de aankoopfrequentie groeide lichtjes. Ze bedraagt nu 11,5 keer op jaarbasis of met andere woorden de Belg koopt ongeveer maandelijks Belgische kazen aan.

     

    De Vlamingen zijn weliswaar kleinere kaaseters dan de Walen maar het zijn wel grotere liefhebbers van ‘Kazen van bij ons’. Zowel de absolute consumptie als het marktaandeel van de Belgische kazen ligt in het noorden van het land beduidend hoger dan in het zuiden van het land.

    Zo behalen de Belgische kazen in Vlaanderen een marktaandeel van ruim 21% in volume en 25% in bestedingen. In Vlaanderen groeide dit volumeaandeel vorig jaar nog lichtjes verder door, met een stijging van 21,2 naar 21,3%. Wallonië scoort met een volumeaandeel van 15% en een bestedingsaandeel van 18% heel wat lager dan het noorden van het land.

     

    Vorig jaar kocht de Waal 3,4 kg en de Brusselaar 2,5 kg kaas meer dan de Vlaming. Onder de Vlaamse stolp liggen ook andere kazen dan onder de Waalse of de Brusselse. Het assortiment in Vlaanderen bestaat relatief meer uit hardekorstkazen (58% van het kaasvolume) en minder uit zachte kazen (15%). De Brusselaar en de Waal houden relatief meer van zachte kaas (23%) en relatief minder van hardekorstkaas (48%).

     

     

     

    18-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boretti

    Boretti presenteert de nieuwe Carbone: houtskool barbecue met een twist

     

     

     

    Wanneer de zomer eraan komt, wil iedereen zo snel mogelijk achter de barbecue gaan staan. Toppunt van gezelligheid is natuurlijk de klassieke houtskool barbecue. De barbecue-chef anno 2013 wil echter niet alleen traditie, maar ook een toestel dat uitermate functioneel is, én dat er bovendien nog eens goed uitziet ook.

     

    Het Italiaanse merk voor luxe keukenapparatuur Boretti heeft dit perfect begrepen. Het presenteert daarom de gloednieuwe Outdoor Kitchen ‘Carbone’, een ideale mix van traditie en innovatie.  De Carbone is elegant vormgegeven, maar behoudt toch een stoer en robuust karakter dat degelijkheid uitstraalt. Enkele subtiele nieuwigheden verhogen bovendien aanzienlijk het gebruiksgemak. Het vlak waarop de kolen liggen kan met een handige zwenkhendel eenvoudig in de hoogte versteld worden. Zo kan de temperatuur continu aangepast worden, zonder aan comfort te moeten inboeten.

     

    Dankzij het deksel met ingebouwde precisiethermometer kan het toestel ook dienst doen als (pizza)oven. Het onderhoud – een zeer belangrijk aspect bij elke barbecue – is daarenboven geen lastige klus. Integendeel, nadat de kolen zijn afgekoeld, kan de aslade simpelweg uitgeschoven worden om te ledigen. Het toestel laat zich zeer makkelijk verplaatsten dankzij een trolley voorzien van een opklaptafel en een handvat. Kortom, met de ‘Carbone’ van Boretti staat niets een geslaagd barbecue-feestje in de weg.

    Adviesprijs Boretti Carbone: € 299 inclusief BTW

     

    Boretti is een Italiaans merk van luxe keukenapparatuur voor de particuliere consument. Het assortiment elektrische toestellen en gastoestellen valt op dankzij een hoogwaardige afwerking, vooruitstrevende productontwikkeling en een hoge graad van personalisatiemogelijkheden. Boretti wordt in België ingevoerd door de firma Boretti nv. www.boretti.be

     

    18-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pastaiola Piu
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Pastaiola Più, de heerlijke smaak van een pastaschotel voor elke gelegenheid.

     

     

     

    Zin in de authentieke smaak van pasta, ook in een klein gezelschap? Vanaf nu geniet u ook met z'n tweeën dankzij de Pastaiola Più. Het leine broertje van de Set La PASTA bevat alle elementen die van één van de pijlers van de "Linea Patrimonio" een succes maakten, maar met een aangepaste omvang. Deze klassieker van Lagostina is nu verkrijgbaar in een nieuw formaat (18 cm), ideaal voor 2 personen of als cadeau voor Moederdag!

     

    De Pastaiola Più heeft een diameter van 18 cm en is gebaseerd op de combinatie van 3 complementaire elementen:

    De kookpot: het centrale element van de Pastaiola Più, precies op maat zodat de pasta niet overkookt. Zodra de pasta klaar is, wordt de kookpot een pan om de ingrediënten van de saus aan te bakken of een bolognesesaus of een lamsstoofpotje te laten sudderen. Dankzij het stevige, duurzame 18/10 roestvrij staal waarmee de pot bekleed is, komen de smaken van uw gerecht perfect tot hun recht, ongeacht de bereidingsduur.

    Het vergiet: specifiek ontworpen om pasta in te koken, met gaten van verschillende diameters voor een snel en gelijkmatig resultaat. Na afloop van de kooktijd wordt het

    water optimaal afgevoerd en krijgt u perfect uitgelekte pasta.

    Het deksel: brengt niet alleen het water sneller aan de kook en houdt de pasta warm, maar kan bovendien gebruikt worden als serveerschotel of voor bereidingen au bain-marie dankzij de afgeronde bodem.

    Aanbevolen verkoopprijs: € 200

     

    16-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 28/10-03/11 2024
  • 21/10-27/10 2024
  • 14/10-20/10 2024
  • 07/10-13/10 2024
  • 30/09-06/10 2024
  • 23/09-29/09 2024
  • 16/09-22/09 2024
  • 09/09-15/09 2024
  • 02/09-08/09 2024
  • 26/08-01/09 2024
  • 19/08-25/08 2024
  • 12/08-18/08 2024
  • 05/08-11/08 2024
  • 29/07-04/08 2024
  • 22/07-28/07 2024
  • 15/07-21/07 2024
  • 08/07-14/07 2024
  • 01/07-07/07 2024
  • 24/06-30/06 2024
  • 17/06-23/06 2024
  • 10/06-16/06 2024
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 14/11-20/11 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 24/11-30/11 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!