:-8)
Lekker
licht genieten met ISIO4
Het
lente-zomerseizoen staat voor lekkers op ons bord
Het is dé tijd van het jaar
om even lichte als heerlijke gerechten te bereiden. De oliën van Isio 4 zijn de
partner van uw gezondheid en laten u gezond genieten. Ze zijn de ideale gezel
voor al uw culinaire bereidingen.
De
dagelijkse consumptie van Isio 4-olie en/of Isio 4-olijfolie biedt u immers:
omega 3 en 6 , vetzuren die onmisbaar zijn voor de goede werking van het
organisme, vitamine E die ons beschermt tegen antioxidanten en vitamine D die
bijdraagt tot de natuurlijke weerstand.
Naast
hun voedingseigenschappen respecteren de Isio 4-oliën, die kunnen worden
gebruikt in koude, in warme of voor gefrituurde bereidingen, perfect de
natuurlijke smaak van de voedingsmiddelen, ongeacht het soort bereiding. Hun
delicate smaken maken ze tot de perfecte gezel in de meest heerlijke
bereidingen.
Zo
worden ze koud in het bijzonder aanbevolen voor het bereiden van vinaigrettes
(om salades en rauwkost op smaak te brengen), maar ook in marinades en
uiteraard voor de bereiding van emulsiesauzen zoals mayonaise en al haar
varianten
Wat
de warme bereidingen betreft, zijn de Isio 4-oliën geschikt voor verschillende
bereidingswijzen: in de braadpan of stoofpan om zowel groenten als vlees,
gevogelte of vis te stoven, te smoren of te sauteren of in de oven om te braden
of te roosteren, maar ook voor de bereiding van gebak
Bovendien kan de Isio
4-olie perfect worden gebruikt in de friteuse voor elke bereiding, van frietjes
tot hartige of zoete beignets.
Verleid
door de voedings- en culinaire kwaliteiten van de Isio 4-oliën bedacht Patrick
Vandecasserie, welbekend bij de Belgische gastronomen, drie seizoensgebonden
recepten waarin de seizoensproducten extra worden opgewaardeerd aan de hand van
de Isio 4-oliën.
Topchef
Patrick Vandecasserie volgde zijn vader Freddy op aan het roer van de keuken
van de prestigieuze Villa Loraine, en beoefent nu zijn kunsten achter het
fornuis van restaurant De Mayeur in Ruysbroeck. Hij laat zich graag
inspireren door de waaier van aanlokkelijke producten die op de markt
verschijnen met de terugkeer van het zomerseizoen, en stelt het volgende menu
voor : Gebakken Mechelse asperges met smaakmakers, ribstuk van melkkalf met een
aromatische emulsie en uitgelekte kwark met rode vruchten en kruidensorbet .
Voor
Patrick Vandecasserie brengt het subtiele aroma van de Isio 4-olie
het rijke smakenpalet van deze lentebereiding extra tot zijn recht.
|