Carrefour stelt exclusief fijne patisserie van Atelier Louis voor
Ingrediënten van de allerbeste kwaliteit - Belgische klassiekers met een moderne toets - Ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding
Carrefour stelt exclusief een nieuw aanbod fijne patisserie van topkwaliteit van het merk Atelier Louis voor. Voor Atelier Louis kiest men zorgvuldig de allerbeste ingrediënten uit en geeft men met veel passie een moderne toets aan onze geliefde Belgische recepten. Voortaan verrast de patisserieafdeling van Carrefour met nieuwe lekkernijen. Een gloednieuw aanbod fijne patisserie die zorgvuldig op ambachtelijke wijze is bereid met de beste, met liefde uitgekozen ingrediënten. Vruchten, banketbakkersroom, chocolade of meringue … iedereen heeft nu en dan eens zin in lekker zoet. Zoetekauw of niet … niemand kan weerstaan aan deze kwalitatieve en uiterst verfijnde producten. Atelier Louis richt zich op iedereen, klein of groot, die van traditionele patisserie en authentieke producten houdt.
Tijdloze lekkernijen: Chocoladetrianon, merveilleux, citroentaart met meringue, Normandische taart, rode vruchtentaart, vatel … stuk voor stuk populaire klassiekers die de smaakpapillen van echte lekkerbekken weten te bekoren. Atelier Louis brengt een vleugje vernieuwing in allerlei traditionele recepten, zodat ze nog beter inspelen op de smaken van de moderne consument. Luchtige mousses. Verrassende texturen. Onweerstaanbare combinaties.
Seizoensproducten: Het geheim achter de kunst van ambachtelijke patisserie? Ingrediënten van topkwaliteit, echte vakkennis, oog voor detail, respect voor authentieke waarden en een voortdurend streven naar uitmuntendheid. Om ingrediënten van de allerbeste kwaliteit te kunnen garanderen, varieert het aanbod naargelang het seizoen. Zo zijn er bijvoorbeeld alleen maar rodevruchtentaarten in het seizoen te verkrijgen.
Minder dan € 10: Men vindt de producten van Atelier Louis sinds eind september terug in de drie winkelformules (Hypermarkten Carrefour, Market en Express). Als kers op de taart is dit nieuwe, exclusieve aanbod verfijnde patisserie verkrijgbaar met een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding.
Gamma:
Normandische taart (6 pers.) : traditioneel kruimeldeeg met compote van aardbeien, stukjes verse appel en afgewerkt met licht geroosterde amandelschilfers (€ 5,99).
Frangipane- en abrikozentaart (6 pers.) : traditioneel kruimeldeeg met frangipanebeslag en halve abrikozen, afgewerkt met licht geroosterde amandelschilfers (€ 5,99). Frangipanegebakjes met appel (2 stuks): zanddeeg met boter en amandelen, frangipanebeslag en licht gekaramelliseerde appeltjes (€ 4,99).
Crumblegebakjes (2 stuks): zanddeeg met boter en amandelen, belegd met kruisbessen, pruimen of ander fruit en afgewerkt met crumble (€ 4,99). Citroen-meringuetaart (18 cm): bodem van traditioneel zanddeeg met heerlijke citroenvulling en meringue (€ 6,59). Citroentaart (2 stuks): het krokante zanddeeg en de frisse citroenvulling contrasteren aangenaam met elkaar. Bodem van zanddeeg met boter gevuld met een smeuïge citroencrème en afgewerkt met licht gekaramelliseerde meringue op Italiaanse wijze (€ 4,99).
Trianon met melkchocolade (6 pers.) : de geslaagde combinatie van zachte mousse van melkchocolade en krokante praliné op een heerlijke makaronbiscuit met amandelen zorgt voor een verrassend knapperige toets (€ 9,99). Trianon met melkchocolade (2 stuks): heerlijke bavarois van echte Belgische chocolade en krokant bladerdeeg met amandelen. Afgewerkt met slagroom en cacaopoeder (€ 4,99). Trianon met pure chocolade (4 tot 6 pers.): de combinatie van een zachte mousse van pure chocolade, knapperige hazelnootpraliné en een heerlijke makaronbiscuit met amandelen zorgt voor een perfect evenwicht in smaak en textuur (€ 9,99). Trianon met pure chocolade (2 stuks): (€ 4,95).
Rodevruchtentaart (6 pers.) : zanddeeg met boter, smeuïge Zwitserse room (mengeling van banketbakkersroom en slagroom), afgewerkt met rode vruchten (€ 7,99). Gebakjes met bosbessen of rode vruchten (2 stuks): (€ 5,99). Chocoladefondant (6 pers.) : dit tongstrelende dessert bestaat uit boter, eieren en heel veel echte Belgische chocolade (€ 7,99). Merveilleux (2 stuks): smeuïge slagroom op een heerlijk meringuekoekje (€ 4,99). Vatel (3 pers.) : lekkere makaronbiscuit met amandelen, luchtige crème au beurre van praliné en krokante hazelnootjes en chocoladeschilfers (€ 7,99).
|