:-8)
MILAN 3D: GERIBD, MET
KUILTJES OF GLAD!
Met de driedimensionale
pannen van GreenPan varieer je makkelijk, lekker en gezond. Een stevige steak,
een malse moot zalm, beetgare groentjes of een omelet baveuse
We houden van
variatie in de keuken en toveren het liefst elke dag iets anders op ons bord.
Maar hoe we ook variëren met smaken en ingrediënten, voor de bereiding grijpen
we meestal naar één en dezelfde pan. Maar het kan beter, lekkerder én gezonder,
met de nieuwe 3D-pannen van GreenPanTM. Ontdek de collectie Milan, met telkens
een aangepaste bodem voor een optimale vetverdeling!
GreenPanTM is vandaag
wereldwijd een referentie voor gezond koken. Dit jaar riep Test-Aankoop de
Belgische potten en pannen met hun revolutionaire antikleeflaag trouwens voor
de tweede keer uit tot Beste Koop. Vandaag doet GreenPanTM de culinaire
wereld opnieuw watertanden met de driedimensionale pannen Milan 3D op maat van
wat je kookt: I LOVE Meat and Poultry! - - I LOVE Fish and Veggies! - - I LOVE
Eggs and Pancakes!
Zo is de bodem specifiek
aangepast aan het product en zijn bereidingswijze. Geribd, met kuiltjes of
glad: elk oppervlak garandeert een optimale verdeling van de vetstof en draagt
zo bij tot een beter bakresultaat en een langere levensduur van de pan. Nieuw
ook is de inductiebodem Magneto. In traditionele inductiepannen wordt een
speciale roestvrij-stalen plaat in de bodem aangebracht. De body van de Milan
3D-pannen daarentegen is één geheel, omdat de magnetische inductielaag erop
wordt gesprayd. Daardoor is de pan niet alleen licht, maar beschikt hij ook
over een uiterst stabiele bodem, milieuvriendelijk geproduceerd.
De Milan 3D-pannen zijn
verder uitgerust met een opvallende aluminium rand die deel uitmaakt van de
nieuwe look & feel van GreenPanTM. Deze getrimde rand oogt elegant en
beschermt de pan tegen mogelijke beschadigingen. Zo blijven de pannen in
topvorm, zelfs na veelvuldig koken, afwassen en stapelen.
Geribd voor vlees en
gevogelte : Leg een T-bone of een flinke kippenbil in de pan en je merkt het
meteen: de vetstof wordt door het gewicht naar de randen van de pan geduwd. Zo
kan vlees of gevogelte in het midden nog rauw zijn, terwijl de rest wel perfect
gaar is. Het geribde oppervlak van de I LOVE Meat and Poultry!-pan zorgt
ervoor dat de vetstof zich over de hele pan kan verspreiden zodat elk stuk
gelijkmatig bakt en een lekker bruin korstje krijgt.
Kuiltjes voor vis en
groenten : Vis met de perfecte cuisson in één stuk uit de pan halen? Groenten
beetgaar wokken? Niet altijd evident, maar met de extra dimensie van GreenPanTM
lukt het probleemloos. De kuiltjes in de I LOVE Fish and Veggies!-pan zorgen
dat er overal in de pan voldoende vetstof aanwezig blijft, ook tijdens het
roerbakken. Resultaat: een sappig stuk vis en perfect gegaarde groentjes, netjes
van de pan op het bord, mét smaak en zonder krassen.
Glad voor eieren en pannenkoeken : Vloeibare,
eiwitrijke ingrediënten vragen om een vlakke pan die 100% contact met de
antikleeflaag mogelijk maakt. Alleen zo krijgen we die spiegeleitjes, omeletten
en pannenkoeken mooi gebakken en zonder geknoei uit de pan. De I LOVE Eggs and
Pancakes!-pan heeft een glad, effen oppervlak met een krasbestendige
antikleeflaag. Dé garantie voor 100% bakgemak
|