NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • De schande van de uittredingsvergoedingen
 • Populairste Bijbelvers van 2018
 • De selectieve verontwaardiging van barones Doornaert
 • Respect voor medemensen
 • Caritasvoorzitter roept tot perspectiefwissel over migratie
  Zoeken in blog

  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 • -0001
  RASP

  01-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Solidariteitsevenement voor Syrisch klooster
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Op zaterdag 28 en zondag 29 april heeft in de Rafaëlzaal van het Gasthof De Beiaard, Abdijlaan 28, in Mol-Postel, een fototentoonstelling over Syrië plaats. 

  Ook wordt  het 'Oorlogsdagboek Deel II' van de Postelse norbertijn pater Daniël Maes gepresenteerd. Daniël is al enkele jaren werkzaam in het klooster Mar Yakub. Op zaterdag is er de presentatie van 'Het dagboek van granaten in Damascus' van onderzoeksjournalist Jens De Rycke.

  01-04-2018 om 21:18 geschreven door Gust Adriaensen


  31-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zalig Paasfeest
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  AAN ALLE LEZERS 

  EEN ZALIG PAASFEEST !

  31-03-2018 om 11:07 geschreven door Gust Adriaensen


  30-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede Vrijdag
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De woorden en daden van Jezus stonden haaks op de woorden, belangen, daden van maatschappij en individu. Het lijden en de executie van Jezus, de Christus, waren onvermijdelijk. Zoals ook doorheen de eeuwen, tot nu toe, miljoenen mensen door de ‘navolging van Christus’, geleden hebben en gedood werden.

  Jonas Slaats beklemtoont in De Standaard terecht de onverenigbaarheid van het extreme materialisme en de daaraan verbonden machtshysterie en tomeloze consumptie van onze westerse wereld met de figuur en de boodschap van Jezus Christus.

  Vele mensen zijn zich daarvan bewust maar kunnen of willen zich niet uit dat materialisme bevrijden. Misschien ligt in die schuldbewuste onmacht of onwil wel de grootste oorzaak van de geloofs- en Kerkafval, die dan vaak voorgesteld wordt als een soort van 'bevrijding'. Maar hoe noem je dan de overgave aan de roes en de dictatuur van consumptie, mode, reizen, geld en macht vergaren?

  De boodschap van Jezus en zijn volgelingen zal blijven weerklinken en onrust veroorzaken.

  30-03-2018 om 13:59 geschreven door Gust Adriaensen


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Ook nu zou Jezus aan het kruis worden genageld'

  Jonas Slaats vertaalt het verhaal van Goede Vrijdag naar deze tijd. Met welke machtige bezetters en hypocriete hogepriesters hebben wij te maken? Een uittreksel:

  'De kerk is vandaag helemaal niet meer het reële machtsinstituut. Spirituele figuren die een groepje goedgelovige volgelingen om zich heen verzamelen, hebben dikwijls erg weinig te zeggen over de samenleving als geheel.

  De werkelijke machthebbers vandaag – dat weet iedereen – zijn de transnationale bedrijven, hun aandeelhouders en hun ceo’s. Die 1 procent van de wereldbevolking die vorig jaar met 82 procent van de wereldrijkdom ging lopen. De too-big-to-fail-structuren die lokale economieën aan de dwingelandij van hun monopolies onderwerpen, waardoor kleine boeren, vakmannen en handelaren tot wanhoop gedreven worden. De instellingen die zo’n tien jaar geleden de hele wereld in een crisis stortten en daardoor het leven van miljoenen mensen verwoestten, terwijl ze zelf miljarden aan staatssteun ontvingen om zich staande te houden. De bewindvoerders van de zogeheten ‘vrije markt’ die alle mensen reduceren tot human resources – tot menselijke grondstoffen dus.'

  (De Standaard)

  30-03-2018 om 07:50 geschreven door Gust Adriaensen


  29-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Campagne is nu al zeer vuil'

  Crombez: ‘Campagne is nu al zeer vuil’

  Crombez: ‘Campagne is nu al zeer vuil’
  Foto: Photo News

  SP.A-voorzitter John Crombez sluit niet uit dat de N-VA achter de beschuldigingen aan het adres van partijgenoot Tom Meeuws zit.

  Voor John Crombez zijn de beschuldigingen het bewijs dat de verkiezingscampagne zeer vuil wordt gespeeld.

  ‘Ik heb een paar maanden geleden voorspeld dat dit de vuilste campagne gaat worden die we ooit gekend hebben’, zegt hij op Radio 1. ‘De campagne is al bezig, en in het prille begin is ze al zeer vuil. Die persoonlijke beschadiging is nieuw in de Vlaamse politiek. ’

  Hij verwijst indirect naar de N-VA. ‘Iedereen die me erover aanspreekt zegt: diegene die niet gelooft dat dit georkestreerd is door de N-VA, is goedgelovig.’

  29-03-2018 om 17:31 geschreven door Gust Adriaensen


  27-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Immigratie: de kip met de gouden eieren voor NVA

  In de Afspraak formuleerde Marc Eyskens een interessante gedachtegang. Hij zei dat de NVA en in het bijzonder ook staatssecretaris Francken, hun goede resultaat in een peiling niet te danken hebben aan het communautaire, aan streven naar onafhankelijkheid, ook al is dat het belangrijkste punt van hun programma. Nee, aldus Eyskens, zij hebben hun succes te danken aan de thema's veiligheid en vooral verzet tegen migratie.

  Maar de migratie daalt, zegt Eyskens. En als die blijft verminderen, zal ze als electoraal lokmiddel wegvallen.

  Daar zit iets in.

  Vreselijk dilemma voor NVA en Francken. tussen terugdringen migratie en in stand houden van een electoraal reservoir. Moeten zij de migratie op peil houden om te vermijden dat de politieke kip met de gouden eieren wordt geslacht?

  27-03-2018 om 21:18 geschreven door Gust Adriaensen


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pater Daniƫl Maes in het Syrische klooster Mar Yakub

  XIII/12

  Vrijdag 23 maart 2018

  Schrijnend

  Deze week konden vele tienduizenden mensen bevrijd worden uit Oost-Ghouta.  Een groep van een 30-tal vrijwilligers van de Rode Halve Maan en van onze gemeenschap reden daarom vanaf zaterdag al naar Damascus  om mee te helpen bij de opvang. Zondagmorgen gaf een van hen ons al zijn eerste indrukken, vooraleer hij terug naar Damascus vertrok. Het is een Libanees,  ingeschreven als medewerker bij de Preemptive love coalition (je vindt ze zo op internet). Deze organisatie (die o.a. meehelpt met onze megakeuken in Aleppo) wil vooral in Irak en Syrië slachtoffers van de oorlog helpen terug hun leven op te bouwen. Onze vriend toonde foto’s van de stromen van mensen. Sommigen zakten van uitputting gewoon in elkaar. Er was water en voedsel voorzien. Mensen vertelden in welke verschrikkelijke omstandigheden ze moesten overleven. Vele terroristen pogen samen met de burgers te ontsnappen, maar ze  worden dikwijls herkend en opgepakt. De grootste kopstukken van IS zijn door VS helikopters op geheimzinnige wijze in veiligheid gebracht. En naast de dreiging van de dood, marteling, lijden en uitputting voor de burgerbevolking is er nog het seksueel misbruik. Nagenoeg alle jonge vrouwen en meisjes zijn zwanger. Het is een welbewuste geestelijke ontwrichting van de samenleving door de terroristen, met de steun van de westerse mogendheden die zogenaamd “democratie en vrijheid” brengen. Een lichtpuntje zondag kwam de Syrische president op bezoek om de soldaten en burgers te feliciteren en aan te moedigen. Hij werd enthousiast en uitbundig ontvangen. Woensdagavond gingen we  de  vrouw van Zaki  feliciteren naar aanleiding van de traditionele “Moederdag”, bij het begin van de lente. Ze wonen in de nieuwbouw en behoren tot onze gemeenschap. Hij is de verantwoordelijke van alle medewerkers  hier en van de Rode Halve Maan in de  streek. Van hen en van de medewerkers, die aanwezig waren, kregen we vele foto’s te zien. Zij waren ontmoedigd omdat ze zo weinig kunnen doen voor wat ze een humanitaire catastrofe noemen. Tussen die tienduizenden mensen zijn er velen  zwaar gewond en zouden dringend  moeten geopereerd worden, terwijl men voorlopig alleen maar hen nabij kan zijn.  Ze zijn wel blij dat ze uit de hel van de terroristen ontsnapt zijn maar zelfs een voorlopige opvang voor deze inmiddels meer dan 80.000 berooide mensen lijkt een onbegonnen werk. Met massa’s slapen ze op de grond. In de hoogste nood wordt evenwel ook edelmoedigheid geboren. Twee kinderen zitten op de grond voor elkaar de kruimeltjes te zoeken uit een leeg zakje chips. Een dokter besluit regelmatig een dag gratis te komen werken. Vrijwilligers komen helpen.

  Zelf reden we zaterdag met enkelen mee naar het ziekenhuis van Deir Atieh, vanwaar we naar de universiteit (die er naast ligt)  gingen om een christelijke vrouw te bezoeken die als secretaresse werkt op de afdeling van de voeding. Ze werkt nog steeds gewoon  door, maar lijdt erg een spierziekte die snel toeneemt. Ze verplaatst zich in een rolstoel. Al is ze zeer moedig en heeft voortdurend een brede glimlach, haar moeder, die voor haar zorgt, heeft het hiermee heel moeilijk. Ze hadden alles voorzien opdat ik bij hen thuis de hl. Eucharistie zou opdragen voor hen in aanwezigheid van nog enkele vrienden.

  We zijn allen diep getroffen door de huidige immense nood in Damascus. We bidden extra voor deze mensen in grote nood en werken alvast om de  beschikbare humanitaire hulp voor hen klaar te maken. Uiteindelijk is iedereen bereid om de komende tijd daar zelf te gaan helpen. Of en hoe dit kan gerealiseerd worden is nog onduidelijk. Onze gemeenschap zal  zorgen voor 25000  mensen. Deze mensen worden in vier groepen verdeeld. Sommigen hebben een betonnen gebouw, anderen tenten, anderen houten barakken, anderen zeilen. Gelukkig is de koude van de winter voorbij. Volgens onze verantwoordelijke is de grootste zorg daarbij de hygiëne. Voor iedere 100 personen moet één persoon aangesteld worden voor de properheid (een massa vuilbakken en  mobiele wc’s…). Er moet dringend stromend water aangelegd worden. Er is al een veldhospitaal en er komen nog een ‘hospitainer’ en ambulances.

  Enkele opdoffers van jewelste

  Chemische wapens zijn nog steeds het centrum van de belangstelling van de  westerse politici en journalisten en het ideale voorwendsel voor een militaire aanval in Syrië. Dat er honderden rapporten zijn over het gebruik van chemische wapens door terroristen, dat er geen enkel bewijs is van betrokkenheid van het Syrische leger, dat hiervoor ook geen enkele zinnige reden is, dat de officiële internationale  instanties ieder onafhankelijk onderzoek tot heden geboycot hebben, dat onafhankelijke deskundigen van sommige chemische aanvallen duidelijk hebben aangetoond dat de westerse mogendheden er achter zitten… het wordt allemaal netjes uit de media geweerd. Het telkens terugkerend argument is: de terroristen hebben niet de mogelijkheden en zijn niet in staat een chemische aanval uit te voeren. Bij de massale gifgasaanval van 23 augustus 2013 werd dit argument ook aangehaald door onze VRT specialist, ”die de gebeurtenissen op de voet volgt”. Volgens hem kunnen de  terroristen (die  inmiddels Syrië voor een groot deel hebben verwoest) alleen maar wat onschuldig “prutsen aan de  keukentafel”! (Ik heb  zijn artikel  ontleed in de berichten van eind september 2013, zoals je kunt lezen in mijn Syrisch dagboek, deel 2, 2013-2014, dat hopelijk heel  binnenkort verschijnt).

  Op 12 en 13 maart 2013 worden door het Syrische leger in Oost-Ghouta twee geheime laboratoria voor chemisch wapens ontdekt bij de terroristen. Zoals vroegere ontdekkingen, gaan ook deze vondsten bijna ongemerkt aan de westerse media voorbij. De Iraanse journaliste Sharmine Narwani gaat echter onmiddellijk ter plaatse kijken en maakt een degelijk en uitgebreid rapport  van wat zij daar allemaal aantreft. Zij is een gegradueerde van Oxford (UK) en Colombia University (VS), moeder van twee zonen en schrijft al jaren in de grote Engelse media over internationale betrekkingen. Ze was een week bij ons. Achteraf liet ze ons een overvloed aan schoolmateriaal bezorgen omdat de kinderen, omwille van de oorlog plots geen  schrijfgerief meer kregen, wat voorheen zo overvloedig gebeurde (“made in China”!). Ze heeft ons ook zelf haar artikel gestuurd: https://www.rt.com/op-ed/421515-ghouta-syria-chemical-weapons/. Al kan zij uiteraard niet vertellen wat hier precies gefabriceerd wordt, ze vindt overduidelijk een laboratorium met een gloednieuwe compressor (VS makelij), boilers en vaten vol chlorine en chemisch materiaal, flessen, buizen alsook gesofistikeerd elektronische toestellen... Het is in elk geval voor oneindig  meer  dan wat gepruts aan de keukentafel. Het voorwendsel van het gebruik van chemische wapens door het Syrische leger krijgt hierdoor een flinke opdoffer.

  Ook de feiten zelf gooien alle westerse berichten over Oost-Ghouta in de vuilbak. Op 5 dagen tijd werden meer dan 79.000 burgers bevrijd langs Hamouriyah en  Muhayam al-Wafedin terwijl de terroristen de eerder voorziene humanitaire corridors blijven beschieten en met landmijnen voorzien. Washington, London en Parijs zijn volgens de geheime diensten van Rusland en Syrië nog steeds van plan Damascus te bombarderen zoals  Bagdad in 2003 en de Syrische president te vermoorden en het presidentieel paleis te vernietigen. Daarvoor moeten de valse aanklachten dienen omtrent chemische aanvallen en de vergiftiging van Skripal en zijn  dochter. Volgens de Russen hebben de terroristen deze week driemaal getracht daarvoor een chemische aanval uit te voeren en bovendien hebben ze  humanitaire hulp voor de bevolking aangeslagen voor zichzelf. En dan het bezoek van president Bachar al-Assad aan soldaten en burgers in Oost-Ghouta! De spontane explosie van oprechte dankbaarheid en enthousiasme kun je op een bijgevoegde video zien. Heeft iemand de laatste jaren ooit een westers staatshoofd gezien in een uitgestreken plastrons- ceremonie met één tiende van de hartelijkheid die je hier kunt waarnemen? Of denk je dat de mensen ter plaatse zelf niet weten wat het leger en de president voor hen nu betekenen? Onze VRT schrijft hierover als iemand die wel een bocht zou willen nemen maar niet in staat is zijn valse berichten te verloochenen: “Ondanks de vele slachtoffers die er de laatste tijd vielen, wil Assad zo laten zien dat iedereen daar achter de regering staat” (Slachtoffers, door wie heren/dames, leugenaars? Hoe kan men zo enthousiast achter een leider staan als men niet ziet dat hij zijn volk met de inzet van zijn eigen leven beschermt? Hij had al lang zichzelf en zijn familie elders in veiligheid kunnen brengen. Denken jullie echt dat het Syrische volk ook zo onnozel is als jullie?).

  Hoelang zal het westen tegen alle evidentie in  helden en misdadigers met  elkaar kunnen blijven verwisselen?

  Onderscheiding en weerstand

  Iedereen werd wel eens bedrogen. Iemand heeft met gezag ons een verhaal voorgehouden waarvan we achteraf pas inzien dat het leugens zijn. Het is onprettig maar kan elkeen overkomen. Wanneer leugen en bedrog echter een cultuur geworden zijn die bewust in stand gehouden wordt in de openbare opinie, zoals wij nu meemaken, dan is het dringend nodig, werk te maken van een sterke innerlijke houding. Hierdoor kunnen we de juiste onderscheiding verwerven en de kracht om aan de negatieve druk van een algemeen aanvaarde mening te weerstaan. Als we die onderscheiding en weerstand niet hebben, dreigen we als nuttige idioten gebruikt te worden door corrupte leiders met duivelse plannen, terwijl we geroepen zijn om in waarheid en rechtvaardigheid mee te werken aan het geluk en het welzijn van de anderen.

  De buitenlandse berichtgeving in heel de Atlantische pers vertoont al jaren dezelfde  opvallende kenmerken. Alle landen, volken en staatsleiders, die geen slaven willen zijn van de Angelsaksische wereldoverheersing, worden tot in den treure gedemoniseerd. Alle mogelijk kwaad wordt aan hen toegeschreven in een opgezweepte oorlogspropaganda opdat de publieke opinie zou aanvaarden dat een militaire invasie door het westen een noodzaak en een weldaad is. Immers, oorlog voeren is voor de huidige wereldheersers de enige manier die ze kennen om aan buitenlandse politiek te doen. In de “onwillige” landen wordt als het enigszins mogelijk is een “burgeroorlog” uitgelokt of het land wordt vernietigd, een “regeringswissel” afgedwongen en in ieder geval worden zware sancties afgekondigd. Anderzijds worden de misdaden, moorden, verwoestingen van die wereldoverheersing volledig toegedekt. Wie heeft ooit een verslag gekregen van de bombardementen die onze vloot van F 16 ’s gedurende maanden op Libië hebben uitgevoerd? Wanneer heeft Libië België aangevallen om zulke misdaden als antwoord te verdienen? En wat heeft Syrië misdaan opdat VS-Israël-NAVO-Saoedi-Arabië en Qatar hier met hun barbaarse terroristengroepen honderdduizenden onschuldigen komen vermoorden en het land voor decennia ontwrichten? Om dit te rechtvaardigen worden wel massa’s valse rapporten en getuigenissen verspreid, die zouden moeten aantonen dat het allemaal de schuld van het slechte Syrische bestuur zelf is. En dan Rusland en China, die zelf geen enkel land willen aanvallen! Ze willen gewoon zichzelf zijn, hun eigenheid en soevereiniteit ontwikkelen. Het meest onzinnige kwaad wordt telkens weer aan Poetin en Rusland toegeschreven. De enige waarheid in het verhaal van het neerhalen van het lijnvliegtuig MH17 is dat alle inzittenden dood zijn. De zogenaamde rebellen hebben de zwarte dozen gevonden en plechtig aan de onderzoekscommissie overhandigd. Over de inhoud werd nog steeds geen woord gezegd. Als de rebellen[U1]  dit toestel zouden neergehaald hebben, gaan ze dan de  zwarte dozen afgeven? Kiev was verantwoordelijk voor de vlucht, verplichte het toestel om zonder reden van koers te veranderen, lager en boven rebellengebied te vliegen. Alle getuigenissen tegen Kiev werden uitgewist en Oekraïne, de hoofdverdachte, werd de leider van het onderzoeksteam terwijl het onafhankelijke Maleisië, eigenaar van het toestel niet mocht meedoen. Pas na een half jaar, toen strenge spelregels waren opgesteld, mocht Maleisië bij het onderzoeksteam komen. En de Nederlanders, die zichzelf graag de eigenschap toekennen van “recht voor de raap” te zijn, spelen de huichelarij gewillig mee. Als Poetin maar kan beklad worden, heeft het groot aantal Nederlandse doden geen belang meer. Toen Alexander Litvinendo (Londen, 2006) vergiftigd werd, zeiden zijn vader en broer dat Rusland of Poetin daar niets mee te maken hadden en kapitein Barril toonde aan dat hij vergiftigd werd door speciale diensten van de VS en het VK. De hele Atlantische pers schreef echter dat Poetin zelf hiervoor opdracht gegeven had. Op 4 maart 2018 worden Sergej Skripal en zijn dochter Joelia vergiftigd in Salisbury (VK). Zonder enig onderzoek kraaien alle wereldleiders onmiddellijk uit dat Poetin de schuldige is “omdat hij Alexander Litvinendo vergiftigd heeft”! Ook de 27  Europese leiders zijn plots eensgezind over de schuld van Rusland en zo worden bedrog, leugen en manipulatie met onderlinge afspraak en ongemerkt de hoofdbestanddelen van de westerse buitenlandse politiek. De vergiftiging gebeurde met een soort polonium, Novitchock. Londen weet er alles van, maar weigert ieder onafhankelijk onderzoek als niet eerst verwezen wordt naar Rusland als hoofdverdachte. En het is vlak voor de Russische presidentsverkiezingen! Inmiddels is Vladimir Poetin verkozen met de geweldige score van  meer  dan 76% van de  stemmen en een opkomst van 68 %, veel meer dan de vorige keer. De potsierlijke en belachelijke beschuldigingen van de Engelse eerste minister Theresa May aan het adres van Poetin hebben deze laatste er toe geïnspireerd om in een open brief haar te bedanken, omdat hij zonder haar dwaas gekakel vlak voor de verkiezingen zulk een grote overwinning nooit zou gehaald hebben. Het Duitse parlementslid dr. Robby Schlund heeft samen met 1500 andere buitenlandse waarnemers deze verkiezingen gevolgd en geen noemenswaardige onregelmatigheden vastgesteld. Hij verklaarde dat deze verkiezingen transparant waren, zeer goed georganiseerd en in een bijzonder goede sfeer verliepen. Geen enkele van de westerse politieke kopstukken heeft een felicitatie over de lippen gekregen. Ze hopen nog een rapport te kunnen fabriceren waarmee ze kunnen zeggen dat de verkiezingsuitslag vervalst is. Als men Rusland verwijt dat het een  autoritair systeem heeft, mag men niet vergeten dat het land zo groot is als  de VS en China samen met een zeer grote verscheidenheid van etnische en culturele volken, waarvoor een stevig gezag nodig is om allen samen te houden. Tenslotte is de haatcampagne van het westen tegen Rusland slecht voor iedereen.

  Het doel van dit onophoudelijke valse spel van leugen,  bedrog, diaboliseren enerzijds en het toedekken van de gruwelijkste westerse misdaden anderzijds is uiteindelijk haat zaaien in dienst van een oorlogspropaganda om tenslotte ook zoveel mogelijk oorlog te kunnen voeren tegen die landen die geen slaaf van het westen willen zijn. De uitgaven voor gevechtsvliegtuigen, wapens en vernietigingstuig moeten steeds hoger. Oorlogen brengen op en maken de club van wapenbazen, bankiers, oliebaronnen nog rijker en machtiger. Met oorlog gaan immers de olieprijzen naar boven.

  Het wordt tijd dat de volken opstaan tegen hun oorlogszuchtige leiders, die met  bedriegerij de burgers trachten te misleiden. Laten we de oorlogspropaganda, de haat en het geweld van onze media en politici afwijzen. Laten we  de militaire provocaties van de NAVO (al een kwart eeuw over tijd!) ontmaskeren en de misdaden erkennen die begaan werden in dienst van een zogenaamde “Nieuwe Wereldorde”, een éénzijdige wereldoverheersing of een misleidende westerse “democratie en vrijheid”. Laten we oproepen tot samenwerking op grond van gelijkheid en respect voor de eigenheid en de soevereiniteit van andere staten en volken. “Heer Jezus, Gij zijt onze Vrede, geef ons uw Geest van Waarheid en Liefde”.

  En dit nog:

  vOns vorig bericht weer rijkelijk geïllustreerd: 5 video’s met emotionele beelden van mensen die bevrijd werden uit Oost-Ghouta, emoties van dankbaarheid om hun bevrijding door het leger, getuigenissen van  hun hel onder de  terroristen en angst om hun geliefden die daar nu nog zijn; Astana – gesprekken;  3 video’s over Abdelhakim Belhadj; Waarom VS en Saoedi-Arabië de president weg willen; de pijplijn politiek; nog 2 video’s over de valse beschuldigingen aan Syrië omtrent chemische wapens: http://www.golfbrekers.be/een-verslag-uit-syrie-zonder-poco-bril-67/

  vIndrukwekkend getuigenis van Syrische christen die naar Europa vluchtte en omdat hij geen radicale moslim is nog minder vrijheid ervaart. Hij is teruggekeerd en blij dat hij weer in Damascus kan werken: http://www.golfbrekers.be/syrische-vluchteling-vlucht-naar-syrie/ 

  vFoto toont hoe “gematigd” de vrouwen van de  “gematigde” rebellen zijn: http://www.golfbrekers.be/de-gematigde-rebellenvrouwen-vertoeven-niet-meer-aan-de-haard/

  vVijf video’s die aantonen hoe de VS alles  voorbereiden om een chemische aanval te laten uitvoeren en dat als voorwendsel te gebruiken voor een aanval op Syrië. Afsluitende video  van  Joshua Landis  die getuigt dat de VS beslist hebben Syrië zwak, verdeeld en arm te houden: http://www.golfbrekers.be/dame-blanche-in-syrie-3/

  vDrie” foto’s en 7 video’s: 2 video’s over het bezoek van Assad aan Oost Ghouta, soldaten ontmoeten voor het eerst sinds jaren hun familie, 3 video’s van burgers die het geweld van de terroristen ontvluchten, toespraak en aanklacht van Bachar al-Ja’afari: http://www.golfbrekers.be/oost-ghouta-bitterzoete-beelden-van-hoop-op-vrede/

  vNog meer dwaze Russia-fobie:  http://www.golfbrekers.be/rusland-bashing-qui-bono/

  v14 video’s over Afrin: woede van de Koerden omdat ze verraden zijn door VS, 5 foto’s over Turkse gruweldaden, 8 video’s over de nieuwe vluchtelingenstroom en de  ellende hiermee verbonden, 5 video’s over de redding van IS kopstukken door Amerikaanse helikopters:  http://www.golfbrekers.be/wie-heeft-er-vijanden-nodig-als-je-zulke-vrienden-hebt/

  vFoto’s en 6 video’s: 3 video’s over laffe aanslagen door terroristen vanuit Oost-Ghouta op een markt in Damascus, juist  wanneer Moederdag gevierd wordt met meer dan 40 doden!; Deir Ezzor; 2  video’s over aanslagen met chemische wapens,  de Witte  Helmen en de illegale militaire activiteiten van de  VS: http://www.golfbrekers.be/syrische-realiteit/

  vTwee video’s met een getuigenis van de Canadees Mark Taliano, die de b berichten van de westerse media over Syrië zonder meer crimineel noemt Hij schreef een boek Stemmen uit Syrië en geeft de soldaten die gedood werden in de  strijd om de bescherming van het volk en het land een naam: http://www.golfbrekers.be/boodschap-aan-de-poco-media/

  vFoto van zware machine waarmee tunnels worden gegraven (wat “gepruts aan de keukentafel”?); video van bevrijding van 1.500 burgers uit Harasta; video van deal met terroristen die met familie naar Idlib mogen vertrekken: http://www.golfbrekers.be/oost-ghouta-een-stapje-dichter-bij-de-wapenrust/

  vNog 10 video’s over de laatste ontwikkelingen; bevrijding van Harasta, uitwisseling van gevangenen; terroristen trekken naar Idlib; VS en Ahrar al-Sham; objectief bericht van Duitse staatszender; gekleurd Amerikaans bericht: aanslagen van terroristen: http://www.golfbrekers.be/oost-ghouta-een-stapje-dichter-bij-wapenrust-2/

  vDe brutaliteit van Erdogan tegen Syrië in Afrin: http://www.golfbrekers.be/enerzijds-anderzijds/

  vConferentie door dr. Luc Kiebooms: Gezin, mensenrechten en eeuwig leven, deel 2, zaterdag 24 maart 2018, de Merodelei 14, 2600 Antwerpen, begint om 14.30 u met rozenhoedje.

   

   

   [U1]

  27-03-2018 om 09:21 geschreven door Gust Adriaensen


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderd rijkste Belgen parkeren 48 miljard in Luxemburg
  Honderd rijkste Belgen parkeren 48 miljard in Luxemburg

  © REUTERS

  De postbusvennootschappen bestaan alleen op papier en gebruiken een Luxemburgs adres waar nog tientallen tot duizenden andere postbusvennootschappen gehuisvest zijn. Ze betalen er meestal elk jaar slechts een minimumbelasting van 4815 euro. Plaatselijke advieskantoren regelen alle verplichtingen.

  Van de vijftig rijkste zakenfamilies in ons land blijken acht op de tien financiële en fiscale constructies in Luxemburg te hebben. Meer dan de helft van de families (56 procent) gebruikt daarvoor enkel een postbusvennootschap. Van de honderd rijkste families zijn nog altijd zes op de tien in Luxemburg aanwezig. Vier op de tien hebben er weinig meer dan een postbusadres, terwijl in totaal meer dan 48 miljard euro eigen vermogen in die postbusvennootschappen zit.

  (Knack)

  27-03-2018 om 09:18 geschreven door Gust Adriaensen


  26-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Het vertrouwen ligt aan diggelen'

  In De Standaard schrijft hoofdredacteur Karel Verhoeven: 'Het vertrouwen ligt aan diggelen'. Hij heeft gelijk.

  Wanneer de minister herhaaldelijk in het parlement laat uitschijnen dat er geen studies zijn en wanneer de voorzitster van de kamercommissie voor defensie jaren liegt over de leeftijd van de F16's, dan kan er onmogelijk in het parlement en bij de bevolking nog vertrouwen gesteld worden in die bewindslieden.

  Wanneer het waar is dat Vandeput niets wist, wat hij beweert, van het gekonkel van topmilitairen, dan is er een enorme aanslag gepleegd op het functioneren van onze democratie. De legertop doet aan politiek; de minister, de regering, het parlement worden genegeerd, buitenspel gezet.

  De politici die dergelijke feiten relativeren, of ze nu minister of partijvoorzitter zijn, hebben klaarblijkelijk geen besef van wat tot de essentie van onze democratie behoort. Het is bovendien uitermate schandalig dat zij de jacht openen op de klokkenluider in plaats van hun eigen functioneren te onderzoeken.

  26-03-2018 om 21:38 geschreven door Gust Adriaensen


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Waardering voor het christelijk gedachtegoed'

  Jan De Volder, historicus en filoloog, vroeger actief in Tertio en Sant' Egidio, kandidaat op de CD&V-lijst Antwerpen:

  'Ik ben een overtuigd christen, een katholiek. Ik geloof niet in het neutrale idee dat we de godsdienst moeten wegmoffelen. In een tijdsgewricht met veel aandacht voor identiteit lijkt het me beter om de schaamte over ons christen-zijn af te leggen. Steeds meer jongeren waarderen ook die fierheid. We moeten waardering opbrengen voor de realisaties van het christelijke gedachtegoed: onderwijs, gezondheidszorg, sociale bescherming.'

  26-03-2018 om 09:15 geschreven door Gust Adriaensen
  Archief per week
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 28/11-04/12 -0001

  Blog als favoriet !

  Archief per maand
 • 12-2018
 • 11-2018
 • 10-2018
 • 09-2018
 • 08-2018
 • 07-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!