:wink:
Chavroux met Tijm & Rozemarijn, een zomerse smaak die naar vakantie geurtxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Zin om culinair weg te dromen? Zin in nieuwe smaken die aan vakantie doen denken? Dan zal u gek zijn op Chavroux met Tijm en Rozemarijn!
xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />Net zoals de natuur-versie is de piramide Chavroux Tijm & Rozemarijn een verse, romige geitenkaas. Deze zomerse, subtiel op smaak gebrachte versie met Provençaalse accenten zal fijnproevers in vervoering brengen. Hij is perfect voor op brood en voor in de keuken. Deze harmonieuze combinatie van verse geitenkaas, met fruitige en florale toetsen, tijm en rozemarijn is meer dan geslaagd.
Waar u ook voor kiest, natuur of met kruiden, Chavroux is meer dan ooit de bevoorrechte partner voor uw ontbijt, uw frisse aperitiefjes, uw creatieve en eenvoudige gerechten of uw overheerlijke, uitgewerkte bereidingen ... De lichte, smeuïge textuur maakt alle hoogstandjes en creaties mogelijk. Laat uw verbeelding de vrije loop en geniet!
Chavroux Piramide Tijm & Rozemarijn (150g) is verkrijgbaar in de supermarkt.
Topgerechten met Chavroux
Chavroux combinaties met vele zoete en hartige smaken
Om de mogelijkheden in een creatieve en gastronomische keuken aan te tonen, hebben Chavroux en de chefs van Foodpairing een aantal nieuwe recepten ontwikkeld op basis van Chavroux. Ze bevatten verbazingwekkende combinaties van ingrediënten met gemeenschappelijke aromas voor een verbluffend resultaat.
Chavroux heeft een lichte fruitige en florale smaak die heel goed samengaat met Spaanse ham, tarbot, makreel, appel, citroenschil, passievrucht, aardbei, citroengras, gruyère en champagne.
Het recept "makreel en gemarineerde komkommer, crème van Chavroux met citroen, mosterdzaadjes" kan verrassend lijken ... maar is om duimen en vingers bij af te likken. Proef ook zeker de "tomaat-garnaal met Chavroux", de "kort gebakken zalm, crème van Chavroux met algen, komkommer en jus van groene appel", de "gegrilde entrecote en crème van Chavroux met postelein, bloemkool en zwarte tarwe" of de "espuma van Chavroux met een salade van aardbeien en spongecake met chocolade".
Doordachte combinaties die zorgen voor de meest subtiele gerechten, een grote chef waardig. Of recepten voor elke dag, gemakkelijk en verrukkelijk! U vindt ze nu allemaal op de site van Chavroux: www.chavroux.be.
|