xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Deze zomer stelen primeurgroentes de show op Mercures nieuwe degustatieborden
De Mercure degustatieborden, gelanceerd eind maart 2006, zijn een 100% Belgisch concept: op één bord proeft u vijf specialiteiten bedacht door de chefs van de vijf Belgische Mercure-restaurants. Een originele manier om gastronomisch te genieten met één gang, terwijl u vijf originele recepten met één gemeenschappelijk ingrediënt kunt ontdekken.
Voor het zomers degustatiebord koos Mercure voor primeurgroentes geserveerd met heerlijk lamsvlees:
Lamszadel gevuld met champignons (een recept van Joel Poliart van het Mercure Louvain-La-Neuve)
Tagliatelle van asperges met olijfolie en pijnboompitten (een recept van Edmond Desmet van het Mercure Brussels Airport)
Flan van erwtjes en een millefeuille van rode biet (een recept van Daniel Bormans van het Mercure Dinant Castel de Pont-à-Lesse)
Raap gevuld met mousseline van jonge worteltjes (een recept van Victor Djisso van het Mercure Liège)
Primeuraardappeltjes gebakken in rozemarijnboter (een recept van Serge Chevalier van het Mercure Mons)
Dit zomerse proefbord wordt de hele maand juni aangeboden in de 5 Belgische Mercure-hotels voor de prijs van 24 euro.
Binnen Accor vertegenwoordigt Mercure de regionale verankering met 750 hotels ingedeeld in drie standingniveaus, die sterk betrokken zijn bij hun stad of streek. Accor is in België aanwezig met 5 hotels (445 kamers). RVH.
www.mercure.com of www.accorhotels.com.
|